Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

zdjecie uzytkownika
Jagoda - 2010-08-06 11:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja staram sie tam o prace jako recepcjonistka i pomimo tych nieciekawych komentarzy nadal bardzo chce sie tam dostac.Praca od pn-pt, od 8-16tej,czasem w sobote do 13tej.czego wiecej chciec?
Czekam na telefon z nadzieją,ze dostane tą prace:)
zdjecie uzytkownika
Jagoda - 2012-06-03 20:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

A ja Wam wszystkim pokrzywdzonym powiem tak, że choćbyście założyli i 10 związków to i tak nie zyskacie nic na tych demonstracjach! Bardziej prawdopodobnym jest, że zamiast wywrzeć pożądane efekty( czyli podwyżka) rozdrażnicie tylko swoimi działaniami zarząd, który to podejmie działania w stylu \\\" obcięcie premii\\\" co nikomu nie wyjdzie na dobre.
A to, że jesteście żle traktowani jakoś trzeba przeżyć, bo w każdej firmie takie rzeczy się dzieją, że są równi i równiejsi, a stara zasada i w tym przypadku się sprawdza \\\"na układy nie ma rady\\\".

Róbmy swoje, a będzie dobrze.

Pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących kolegów.
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-07-03 19:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś mógłby powiedzieć ile dziewczyny zarabiają w biurze średnio ?
zdjecie uzytkownika
ja 12 - 2012-08-05 18:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałem na linii automatycznej a od jakiegoś czasu pracuje na linii zespalania , i w porównaniu do automatów to jest niebo a ziemia a kasa taka sama.
zdjecie uzytkownika
ja wiem - 2012-10-08 13:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gggggg - 2012-10-07 18:33:59

mlody - 2012-10-07 02:48:53

Takich konkretnych ludzi tu trzeba jak Strzala. Stary trep ale dyscyplina byla zarobki dla ludzi nie opierdalajacych sie byly nie mieszalo sie w glowach jak teraz niektorym ,Bo ja jestem z nadania tego czy tamtego,bo ja jestem od 8 do 16 ej i wali mnie to czy zalatwie to czy tamto o 16 robie wypad do domu a kasa i tak bedzie . A to ze przez moje zaniedbania ktos bedzie napieral do 22-ej co tam?.Wazne ze ja wyjde po 8 godzinach a za chwile zjem obiad ze swoja rodzina i jest OK..Gowno jest nie OK. Dopoki nikt za swoja prace nie bedzie rozliczany dopoty bedzie syf; pora sie wziasc za porzadki











L










































































O















































O
spier.......laj na drzewo !!!! a nie chrzań
oj gdyby wrócił , ilu niedouczonych straciło by pracę, dyscyplina by wzrosła, wydajność by wzrosła i kto wie może i za tym zarobki by wzrosły. Drobne zwierzątka do pola i postawić na konkretnych ludzi!
zdjecie uzytkownika
cyjan - 2012-12-17 20:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś dlaczego oklejanie jest zatrudnione przez SS. Ciekaw jestem czemu ?
zdjecie uzytkownika
janko - 2013-01-24 09:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złożyłem aplikcaję do pracy w firmie OKNOPLAST. Po czym zacząłem czytać opinie na tym forum. Powiem tak nie ma nic gorszego jak cały czas narzekać na pracę, pisać jak to źle człowiekowi jest. Jeśli cos Ci nie pasuje w obecnej pracy to rób wszystko żeby ją zmienić. Pisząc takie rzeczy na forach nie pomagacie ani sobie ani przede wszystkim firmie. Wiem że medal zawsze ma dwie strony i łatwo jest oceniać stojąć z boku. Niemniej jednak trochę mnie zniechęciliście do pracy w Waszej firmie.
zdjecie uzytkownika
Jakościowiec - 2013-04-18 23:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Pojawiło się ogłoszenie o naborze na Inżyniera Jakości, warto? Jak duży jest dział Jakości (zapewnienie, kontrola) ?.Na jaką płacę można liczyć w tej firmie na tym stanowisku?
Dzięki z góry za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Jakościowiec - 2013-04-20 11:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Raczej to nie chodzi o stanowisko kontrolera - w ogłoszeniu jest mowa o wykorzystywaniu japońskich technik jakościowych znanych mi choćby z branży motoryzacyjnej mającej na celu zoptymalizowanie produkcji i redukcję kosztów wynikających z braków. Mniejsza z tym, ważniejsze jak tam z zarobkami? Ile można wyciągnąć na tym stanowisku? Dzięki za odpowiedzi

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie OKNOPLAST!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert