brak logo

OKNOPLAST

Kraków

Opinie o OKNOPLAST

Jagoda 2010-08-06 11:43:24
A ja staram sie tam o prace jako recepcjonistka i pomimo tych nieciekawych komentarzy nadal bardzo chce sie tam dostac.Praca od pn-pt, od 8-16tej,czasem w sobote do 13tej.czego wiecej chciec?
Czekam na telefon z nadzieją,ze dostane tą prace:)
Jagoda 2012-06-03 20:22:22
Witam,

A ja Wam wszystkim pokrzywdzonym powiem tak, że choćbyście założyli i 10 związków to i tak nie zyskacie nic na tych demonstracjach! Bardziej prawdopodobnym jest, że zamiast wywrzeć pożądane efekty( czyli podwyżka) rozdrażnicie tylko swoimi działaniami zarząd, który to podejmie działania w stylu \\\" obcięcie premii\\\" co nikomu nie wyjdzie na dobre.
A to, że jesteście żle traktowani jakoś trzeba przeżyć, bo w każdej firmie takie rzeczy się dzieją, że są równi i równiejsi, a stara zasada i w tym przypadku się sprawdza \\\"na układy nie ma rady\\\".

Róbmy swoje, a będzie dobrze.

Pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących kolegów.
ja 2012-07-03 19:05:19
czy ktoś mógłby powiedzieć ile dziewczyny zarabiają w biurze średnio ?
ja 12 2012-08-05 18:04:21
ja pracowałem na linii automatycznej a od jakiegoś czasu pracuje na linii zespalania , i w porównaniu do automatów to jest niebo a ziemia a kasa taka sama.
ja wiem 2012-10-08 13:51:18
gggggg - 2012-10-07 18:33:59

mlody - 2012-10-07 02:48:53

Takich konkretnych ludzi tu trzeba jak Strzala. Stary trep ale dyscyplina byla zarobki dla ludzi nie opierdalajacych sie byly nie mieszalo sie w glowach jak teraz niektorym ,Bo ja jestem z nadania tego czy tamtego,bo ja jestem od 8 do 16 ej i wali mnie to czy zalatwie to czy tamto o 16 robie wypad do domu a kasa i tak bedzie . A to ze przez moje zaniedbania ktos bedzie napieral do 22-ej co tam?.Wazne ze ja wyjde po 8 godzinach a za chwile zjem obiad ze swoja rodzina i jest OK..Gowno jest nie OK. Dopoki nikt za swoja prace nie bedzie rozliczany dopoty bedzie syf; pora sie wziasc za porzadki











L










































































O















































O
spier.......laj na drzewo !!!! a nie chrzań
oj gdyby wrócił , ilu niedouczonych straciło by pracę, dyscyplina by wzrosła, wydajność by wzrosła i kto wie może i za tym zarobki by wzrosły. Drobne zwierzątka do pola i postawić na konkretnych ludzi!
cyjan 2012-12-17 20:38:00
Wie ktoś dlaczego oklejanie jest zatrudnione przez SS. Ciekaw jestem czemu ?
janko 2013-01-24 09:05:49
Złożyłem aplikcaję do pracy w firmie OKNOPLAST. Po czym zacząłem czytać opinie na tym forum. Powiem tak nie ma nic gorszego jak cały czas narzekać na pracę, pisać jak to źle człowiekowi jest. Jeśli cos Ci nie pasuje w obecnej pracy to rób wszystko żeby ją zmienić. Pisząc takie rzeczy na forach nie pomagacie ani sobie ani przede wszystkim firmie. Wiem że medal zawsze ma dwie strony i łatwo jest oceniać stojąć z boku. Niemniej jednak trochę mnie zniechęciliście do pracy w Waszej firmie.
Zostaw swoją opinię o OKNOPLAST - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST