Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

zdjecie uzytkownika
Jagoda - 2010-08-06 11:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja staram sie tam o prace jako recepcjonistka i pomimo tych nieciekawych komentarzy nadal bardzo chce sie tam dostac.Praca od pn-pt, od 8-16tej,czasem w sobote do 13tej.czego wiecej chciec?
Czekam na telefon z nadzieją,ze dostane tą prace:)
zdjecie uzytkownika
Jagoda - 2012-06-03 20:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

A ja Wam wszystkim pokrzywdzonym powiem tak, że choćbyście założyli i 10 związków to i tak nie zyskacie nic na tych demonstracjach! Bardziej prawdopodobnym jest, że zamiast wywrzeć pożądane efekty( czyli podwyżka) rozdrażnicie tylko swoimi działaniami zarząd, który to podejmie działania w stylu \\\" obcięcie premii\\\" co nikomu nie wyjdzie na dobre.
A to, że jesteście żle traktowani jakoś trzeba przeżyć, bo w każdej firmie takie rzeczy się dzieją, że są równi i równiejsi, a stara zasada i w tym przypadku się sprawdza \\\"na układy nie ma rady\\\".

Róbmy swoje, a będzie dobrze.

Pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących kolegów.
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-07-03 19:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś mógłby powiedzieć ile dziewczyny zarabiają w biurze średnio ?
zdjecie uzytkownika
ja 12 - 2012-08-05 18:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałem na linii automatycznej a od jakiegoś czasu pracuje na linii zespalania , i w porównaniu do automatów to jest niebo a ziemia a kasa taka sama.
zdjecie uzytkownika
ja wiem - 2012-10-08 13:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gggggg - 2012-10-07 18:33:59

mlody - 2012-10-07 02:48:53

Takich konkretnych ludzi tu trzeba jak Strzala. Stary trep ale dyscyplina byla zarobki dla ludzi nie opierdalajacych sie byly nie mieszalo sie w glowach jak teraz niektorym ,Bo ja jestem z nadania tego czy tamtego,bo ja jestem od 8 do 16 ej i wali mnie to czy zalatwie to czy tamto o 16 robie wypad do domu a kasa i tak bedzie . A to ze przez moje zaniedbania ktos bedzie napieral do 22-ej co tam?.Wazne ze ja wyjde po 8 godzinach a za chwile zjem obiad ze swoja rodzina i jest OK..Gowno jest nie OK. Dopoki nikt za swoja prace nie bedzie rozliczany dopoty bedzie syf; pora sie wziasc za porzadki











L










































































O















































O
spier.......laj na drzewo !!!! a nie chrzań
oj gdyby wrócił , ilu niedouczonych straciło by pracę, dyscyplina by wzrosła, wydajność by wzrosła i kto wie może i za tym zarobki by wzrosły. Drobne zwierzątka do pola i postawić na konkretnych ludzi!
zdjecie uzytkownika
cyjan - 2012-12-17 20:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś dlaczego oklejanie jest zatrudnione przez SS. Ciekaw jestem czemu ?
zdjecie uzytkownika
janko - 2013-01-24 09:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złożyłem aplikcaję do pracy w firmie OKNOPLAST. Po czym zacząłem czytać opinie na tym forum. Powiem tak nie ma nic gorszego jak cały czas narzekać na pracę, pisać jak to źle człowiekowi jest. Jeśli cos Ci nie pasuje w obecnej pracy to rób wszystko żeby ją zmienić. Pisząc takie rzeczy na forach nie pomagacie ani sobie ani przede wszystkim firmie. Wiem że medal zawsze ma dwie strony i łatwo jest oceniać stojąć z boku. Niemniej jednak trochę mnie zniechęciliście do pracy w Waszej firmie.
zdjecie uzytkownika
Jakościowiec - 2013-04-18 23:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Pojawiło się ogłoszenie o naborze na Inżyniera Jakości, warto? Jak duży jest dział Jakości (zapewnienie, kontrola) ?.Na jaką płacę można liczyć w tej firmie na tym stanowisku?
Dzięki z góry za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Jakościowiec - 2013-04-20 11:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Raczej to nie chodzi o stanowisko kontrolera - w ogłoszeniu jest mowa o wykorzystywaniu japońskich technik jakościowych znanych mi choćby z branży motoryzacyjnej mającej na celu zoptymalizowanie produkcji i redukcję kosztów wynikających z braków. Mniejsza z tym, ważniejsze jak tam z zarobkami? Ile można wyciągnąć na tym stanowisku? Dzięki za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-04-21 22:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wakat jest na stanowisko inzyniera, co jest dosyc mylace. Powinno byc jasno sformuowane - inzynier procesu. Poniewaz to stolarka okienna to nie ma bata, musisz znac temat i miec wyobraznie jak tu zrobic, zeby bylo lepiej.
zdjecie uzytkownika
Jakościowiec - 2013-04-22 20:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dzięki za odpowiedzi.
Generalnie nie ma to znaczenia czy produkuje się okna czy np. filtry do samochodów (to i to proces produkcyjny) z jednym wyjątkiem - w automotive masz nieraz tak niskie marże, że musisz mieć proces ustawiony praktycznie bez braków, żeby to było opłacalne. Nie wiem jak u Was?
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-04-23 14:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakościowiec - 2013-04-22 20:39:27

Witam, dzięki za odpowiedzi.

Generalnie nie ma to znaczenia czy produkuje się okna czy np. filtry do samochodów (to i to proces produkcyjny) z jednym wyjątkiem - w automotive masz nieraz tak niskie marże, że musisz mieć proces ustawiony praktycznie bez braków, żeby to było opłacalne. Nie wiem jak u Was?
hmmmm nie jestem pracownikiem controlingu, dlatego nie dam Ci jednoznacznej odpowiedzi, ale optymalizacja tak aby mieć maksymalny uzysk jest celem każdej linii, w każdej branży. celem jest redukcja, a nie zredukowanie, bo to jest niemożliwe.

ps, jeżeli nie jesteś pokręconym gestapowcem z suwmiarką to złóż papiery :D
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-05-03 17:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda - 2013-05-01 11:58:59

w OKNOPLASCIE mozna pracować spokojnie do emerytury , zarobki sa wystarczające , każdy robotnik ma samochód i mieszka w komfortowych warunkach , swołocz się nauczyła kultury i posługiwania kranem i spłuczką w kiblu , a pamietamy jak przyjechali do pracy , w kufajce i z walizką starych łachów
to chyba ty jesteś ta swołocz i piszesz o oddawaniu kału w oborze teraz dorwałeś się do kompa i takie głupoty piszesz że aż żal idz do obory bo tam jest twoje miejsce
zdjecie uzytkownika
Jean Jan - 2013-05-24 17:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy francuski techniczny z branży samochodowej jest wystarczający na stanowisko doradcy handlowego, pracowałem 3 lata na emergency call dla peugeota. Nie mam natomiast żadnego doświadczenia w oknach, a ni budowlance. O język się nie obawiam, natomiast co z wiedzą ? Czy to jest wymóg na to stanowisko ?
zdjecie uzytkownika
Shrek_funclub - 2013-07-10 22:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej na produkcję.!
Nie musisz znać języków, nie musisz lubić ludzi, możesz mieć trudności z budowaniem relacji, nie musisz posiadać kompetencji zarządczych, nie musisz umieć słuchać, ważne byś widział czubek swojego nosa, a jak jesteś trochę niezrównoważony to Twój plus .. masz szanse wspiąć się wyyysoko ale jest jeszcze ostatni kluczowy wymóg - musisz umieć się "pultać".....jak indor
zdjecie uzytkownika
pepe - 2013-07-12 17:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę tu sporo różnych wpisów, ale mało jest tych zgodnych z tematem. Przypominam co jest założeniem tego forum ( na 1 stronie ):"Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji."

Szczerze - mało jest wpisów pomocnych, jakby ci wpisujący nie pracowali w OKNOPLAŚCIE albo sami frustraci tam pracują. Masakra.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2013-07-12 23:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oknoplast to nie ta sama firma co 10- 15 lat temu kiedys pisalem ze cala firma zmiescila sie na oplatku w Stylowej .Zapomnialy STARE WILKi ?. A mlode 10- 12 letnie gdzie są.?Gdzie wy [usunięte przez moderatora] Jestescie?
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2013-07-20 10:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem rok temu w firmie produkującej szyby zespolone. Po sezonie zostałem zwolniony jak większość przyjętych wtedy osób. Czy w oknoplaście też tak jest na produkcji? Po sezonie wypad?
zdjecie uzytkownika
damaszek - 2013-07-21 22:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalnie jak to na hali, jesteś na umowie to jesteś spokojny o pracę. Nie ma ludzi na umowe zlecenie, jezeli o ty pytasz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OKNOPLAST?
Zadaj pytanie
alert