Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

zdjecie uzytkownika
Shrek_funclub - 2013-07-10 22:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej na produkcję.!
Nie musisz znać języków, nie musisz lubić ludzi, możesz mieć trudności z budowaniem relacji, nie musisz posiadać kompetencji zarządczych, nie musisz umieć słuchać, ważne byś widział czubek swojego nosa, a jak jesteś trochę niezrównoważony to Twój plus .. masz szanse wspiąć się wyyysoko ale jest jeszcze ostatni kluczowy wymóg - musisz umieć się "pultać".....jak indor
zdjecie uzytkownika
pepe - 2013-07-12 17:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę tu sporo różnych wpisów, ale mało jest tych zgodnych z tematem. Przypominam co jest założeniem tego forum ( na 1 stronie ):"Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji."

Szczerze - mało jest wpisów pomocnych, jakby ci wpisujący nie pracowali w OKNOPLAŚCIE albo sami frustraci tam pracują. Masakra.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2013-07-12 23:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oknoplast to nie ta sama firma co 10- 15 lat temu kiedys pisalem ze cala firma zmiescila sie na oplatku w Stylowej .Zapomnialy STARE WILKi ?. A mlode 10- 12 letnie gdzie są.?Gdzie wy [usunięte przez moderatora] Jestescie?
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2013-07-20 10:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem rok temu w firmie produkującej szyby zespolone. Po sezonie zostałem zwolniony jak większość przyjętych wtedy osób. Czy w oknoplaście też tak jest na produkcji? Po sezonie wypad?
zdjecie uzytkownika
damaszek - 2013-07-21 22:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalnie jak to na hali, jesteś na umowie to jesteś spokojny o pracę. Nie ma ludzi na umowe zlecenie, jezeli o ty pytasz.
zdjecie uzytkownika
kurak - 2013-07-22 10:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze że zleceniówek nie ma. w branży okiennej to norma.
zdjecie uzytkownika
dizal - 2013-07-22 10:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też słyszałem, że właśnie w budowlance i oknach na umowy śmieciowe biorą.wezmę się za szukanie nowej pracy jak wrócę z urlopu. czas wrócić do oknoplastu. może mnie zechcą na nowo.trochę popracowałem w małym przedsiębiorstwie ale co oknoplast to oknolast
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2013-07-22 13:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem miesiac w oknoplascie przez firme pośredniczącą po miesiącu Oknoplast zerwał umowę z firma pośredniczącą i mnie jak i kilka osób pozwalniano, nie wiecie jak teraz z przyjęciami do oknoplastu, złożę CV.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2013-07-25 14:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wpisałem oknoplast i żadna oferta nie wyskoczyła..więc narazie chyba brak ofert
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2013-07-25 14:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze lepiej na montażu jeśli masz doświadczenie w szybach zespolonych. na magazynie się zmarnujesz. tam raczej młodziaki powinni pracować
zdjecie uzytkownika
anders - 2013-07-25 14:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pepe: chopie nikt ci nie powie jak się pracuje w oknoplaście. to jest forum dotyczace kadr: czyli rozmowy kwalifikacyjne itd. chyba nie sądzisz że pracownik będzie siedział i opowiadał na jakieś durne pytania. tam się raczej pracuje a nie siedzi na goworku. ja wysłałem cv i czekam na odzew.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2013-07-25 14:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej bepośrednio składać CV moim zdaniem, bez firmypośredniczącej.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-19
Żródło: Gowork.pl
Ochmanów
(małopolskie)
Jesteśmy jedną z największych firm w branży stolarki otworowej, której atutami są uznana marka i wysoka jakość produkowanych wyrobów. W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy osoby na stanowisko:   KONTROLER JAKOŚCI PVC   Zakres obowiązków: - Kontrola wyrobu gotowego według planu kontroli i ustalonych standardów - Zwalnianie wyrobu gotowego - Prowadzenie i nadzór nad bieżącą dokumentacją - Raportow
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
pepe - 2013-07-25 21:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anders - 2013-07-25 14:37:08

do pepe: chopie nikt ci nie powie jak się pracuje w oknoplaście. to jest forum dotyczace kadr: czyli rozmowy kwalifikacyjne itd. chyba nie sądzisz że pracownik będzie siedział i opowiadał na jakieś durne pytania. tam się raczej pracuje a nie siedzi na goworku. ja wysłałem cv i czekam na odzew.
do anders: pewnie masz rację, ale tym bardziej sfrustrowane wypowiedzi nic nie wnoszą - ani w sprawach kadrowych, ani żadnych. Przez ten bełkot ( niektórych ) to oprócz kilku spienionych osób, to dalej nic nie wiem o tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Handsome - 2013-07-26 15:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To sobie poczekasz o ile się w ogóle doczekasz. :)
zdjecie uzytkownika
kupiec - 2013-08-15 12:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,

Kupiec mat prod. jakies wiesci ? ile moze zarobic ?

Dajcie znac prosze!
pozdr
kk
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2013-08-17 07:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KUPIEC- przede wszystkim musisz sie znac na tym a nie od razu ile mozna zarobic! Bo duzo jest takich co zamawiaja niepotrzebne rzeczy!! A potem lezy to na magazynie bo nikt tego nie uzywa!!
zdjecie uzytkownika
maciek - 2013-08-31 09:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast szukać pracy umysłowej przyjdź na produkcję.
Mniej niż 3000 zł nie zarobisz - tylko że warunki gorsze niż w biurze - ale da się przyzwyczaić.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x