Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

zdjecie uzytkownika
Shrek_funclub - 2013-07-10 22:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej na produkcję.!
Nie musisz znać języków, nie musisz lubić ludzi, możesz mieć trudności z budowaniem relacji, nie musisz posiadać kompetencji zarządczych, nie musisz umieć słuchać, ważne byś widział czubek swojego nosa, a jak jesteś trochę niezrównoważony to Twój plus .. masz szanse wspiąć się wyyysoko ale jest jeszcze ostatni kluczowy wymóg - musisz umieć się "pultać".....jak indor
zdjecie uzytkownika
pepe - 2013-07-12 17:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę tu sporo różnych wpisów, ale mało jest tych zgodnych z tematem. Przypominam co jest założeniem tego forum ( na 1 stronie ):"Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji."

Szczerze - mało jest wpisów pomocnych, jakby ci wpisujący nie pracowali w OKNOPLAŚCIE albo sami frustraci tam pracują. Masakra.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2013-07-12 23:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oknoplast to nie ta sama firma co 10- 15 lat temu kiedys pisalem ze cala firma zmiescila sie na oplatku w Stylowej .Zapomnialy STARE WILKi ?. A mlode 10- 12 letnie gdzie są.?Gdzie wy [usunięte przez moderatora] Jestescie?
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2013-07-20 10:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem rok temu w firmie produkującej szyby zespolone. Po sezonie zostałem zwolniony jak większość przyjętych wtedy osób. Czy w oknoplaście też tak jest na produkcji? Po sezonie wypad?
zdjecie uzytkownika
damaszek - 2013-07-21 22:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalnie jak to na hali, jesteś na umowie to jesteś spokojny o pracę. Nie ma ludzi na umowe zlecenie, jezeli o ty pytasz.
zdjecie uzytkownika
kurak - 2013-07-22 10:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze że zleceniówek nie ma. w branży okiennej to norma.
zdjecie uzytkownika
dizal - 2013-07-22 10:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też słyszałem, że właśnie w budowlance i oknach na umowy śmieciowe biorą.wezmę się za szukanie nowej pracy jak wrócę z urlopu. czas wrócić do oknoplastu. może mnie zechcą na nowo.trochę popracowałem w małym przedsiębiorstwie ale co oknoplast to oknolast
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2013-07-22 13:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem miesiac w oknoplascie przez firme pośredniczącą po miesiącu Oknoplast zerwał umowę z firma pośredniczącą i mnie jak i kilka osób pozwalniano, nie wiecie jak teraz z przyjęciami do oknoplastu, złożę CV.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2013-07-25 14:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wpisałem oknoplast i żadna oferta nie wyskoczyła..więc narazie chyba brak ofert
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2013-07-25 14:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze lepiej na montażu jeśli masz doświadczenie w szybach zespolonych. na magazynie się zmarnujesz. tam raczej młodziaki powinni pracować
zdjecie uzytkownika
anders - 2013-07-25 14:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pepe: chopie nikt ci nie powie jak się pracuje w oknoplaście. to jest forum dotyczace kadr: czyli rozmowy kwalifikacyjne itd. chyba nie sądzisz że pracownik będzie siedział i opowiadał na jakieś durne pytania. tam się raczej pracuje a nie siedzi na goworku. ja wysłałem cv i czekam na odzew.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2013-07-25 14:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej bepośrednio składać CV moim zdaniem, bez firmypośredniczącej.
zdjecie uzytkownika
pepe - 2013-07-25 21:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anders - 2013-07-25 14:37:08

do pepe: chopie nikt ci nie powie jak się pracuje w oknoplaście. to jest forum dotyczace kadr: czyli rozmowy kwalifikacyjne itd. chyba nie sądzisz że pracownik będzie siedział i opowiadał na jakieś durne pytania. tam się raczej pracuje a nie siedzi na goworku. ja wysłałem cv i czekam na odzew.
do anders: pewnie masz rację, ale tym bardziej sfrustrowane wypowiedzi nic nie wnoszą - ani w sprawach kadrowych, ani żadnych. Przez ten bełkot ( niektórych ) to oprócz kilku spienionych osób, to dalej nic nie wiem o tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Handsome - 2013-07-26 15:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To sobie poczekasz o ile się w ogóle doczekasz. :)
zdjecie uzytkownika
kupiec - 2013-08-15 12:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,

Kupiec mat prod. jakies wiesci ? ile moze zarobic ?

Dajcie znac prosze!
pozdr
kk
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2013-08-17 07:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KUPIEC- przede wszystkim musisz sie znac na tym a nie od razu ile mozna zarobic! Bo duzo jest takich co zamawiaja niepotrzebne rzeczy!! A potem lezy to na magazynie bo nikt tego nie uzywa!!
zdjecie uzytkownika
maciek - 2013-08-31 09:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast szukać pracy umysłowej przyjdź na produkcję.
Mniej niż 3000 zł nie zarobisz - tylko że warunki gorsze niż w biurze - ale da się przyzwyczaić.
zdjecie uzytkownika
dixi - 2013-09-04 13:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest super, dba o pracownika. Jak ktoś zachoruje to kierownik go odwiedza w domu i chory dostaje pomarańcze, a jak wiadomo pomarańcze to witaminki. Tego nie ma w żadnej innej firmie.
zdjecie uzytkownika
pixi - 2013-09-05 18:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale w żadnej innej firmie nie ma tylu chorych... bo się ich szybko zwalnia! Nie można dopuścić, żeby garstka solidnych zasuwała na tych leserów, którzy siedzą na lewych chorobowych.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-19
Żródło: Gowork.pl
Ochmanów
(małopolskie)
Jesteśmy jedną z największych firm w branży stolarki otworowej, której atutami są uznana marka i wysoka jakość produkowanych wyrobów. W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy osoby na stanowisko:   KONTROLER JAKOŚCI PVC   Zakres obowiązków: - Kontrola wyrobu gotowego według planu kontroli i ustalonych standardów - Zwalnianie wyrobu gotowego - Prowadzenie i nadzór nad bieżącą dokumentacją - Raportow
zdjecie uzytkownika
myszka miki - 2013-09-09 19:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty nie siedziales na chorobowym? uwazaj, bo ty tez mozesz poleciec..
zdjecie uzytkownika
Wszycho ok ale - 2013-09-10 13:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudniając się do Oknoplastu patrzyłem na niezłe zarobki i szybki rozwój zarówno firmy jak i tez osób pracujących na rożnych stanowiskach (z tego ta firma słynie na rynku pracy), po pewnym zobaczyłem ze jest to tzw. pic na wodę jeśli chodzi o rozwój i awanse pracowników. Bo rozwój firmy jest bardzo duży a co za tym idzie wypłaty pracownicze tez takowe powinny być ale tak nie jest. Oknoplast jest jedna z pierwszych firm (w których pracowałem) gdzie różnica pomiędzy miesięcznymi wypłatami potrafiła być dość odczuwalna przez co jak ktoś ma kredyty itp. nigdy nie będzie wiedział ile za dany miesiąc dostanie tej wypłaty gdyż czasami jest tak ze ta różnica wynosi od 1500 do 1000zł
co czasami potrafi zirytować pracownika szczególnie jeśli robi jak wół wyrabiając te wszystkie normy które się na pracowników narzuca. Także jeśli komuś taki system pracy i te mały wady nie przeszkadzają to zapraszam do Oknoplastu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski