Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo InterKadra Sp. z o. o

Opinie o InterKadra Sp. z o. o

Pracowałeś w firmie InterKadra Sp. z o. o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-04-18 11:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2016-04-16 09:19:06]:
Szanowni Państwo,

w kwestii pytania o sprowadzenie zwłok do kraju możemy już udzielić stosownej odpowiedzi. Przepraszamy, że musieli Państwo czekać... Ubezpieczenie EKUZ nie przewiduje pokrycia kosztów takiego świadczenia. Opiekunki naszej agencji informowane są o możliwości wykupienia dodatkowego ubezpieczenia w Ergo Hestii. Szczegóły takiej umowy są szeroko omawiane przed podpisaniem kontraktu. To ubezpieczenie pokrywa koszt transportu ciała na wypadek tragedii. Zawiera się w nim też OC.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-04-18 12:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [InterKadra - 2016-04-18 11:56:50]:
Niestety , ale przed podpisaniem kontraktu , nikt nawet pol slowkiem nie wspomniał o takowym ubezpieczeniu !!!!!, czyli moja karta EKUZ działa tak samo jak EKUZ , który wyrabiam przed wyjazdem na wakacje zagranice ?? do jednorazowej pomocy ?? to po co jakas pani wymądrza się na temat pracy na czarno i wspomina wypisując o ubezpieczeniu na wypadek śmierci i sprowadzenia zwlok. jestem zbulwersowana taka odpowiedzia i tym ,ze tak naprawdę jak cos by się wydarzyło to rodzina potrzebuje dużo kasy na taka sytuacje ......
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-18 14:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem zbulwersowana odpowiedzią o ubezpieczeniu, ostatnio zajmowałam się babką, która zachorowała, szalał jakiś wirus, prawie wszyscy chorowali, niemiecki socjal przyjeżdżał do niej w maseczkach na twarzy, o mnie nie pomyślał nikt, babka przez dwa tygodnie kaszlała i smarkała na mnie, nabzdyczona bo znowu przysłali katoliczkę, syn powiedział, że kupi dla mnie maski ale nie kupił, no bo po co zwierzęciu maseczka, do agentury nie mogłam się dodzwonić, bo nikt nie odbierał telefonów, pora znaleźć sobie lepszą pracę
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-04-19 12:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2016-04-18 12:57:27]:
Szanowna Pani,

oba ubezpieczenia różnią się między sobą - EKUZ turystyczny nie umożliwia legalnej pracy za granica, a Pani karta tak. Kwestia dodatkowego ubezpieczenia została włączona przez naszą firmę od marca, w ramach podnoszenia standardu pośredniczenia w sprawach pracy. To m.in. takie fora są miejscem, z którego czerpiemy informacje o realiach i potrzebach naszych pracowników. Za tę komunikację bardzo Państwu dziękujemy.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra

zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-04-19 12:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-04-18 14:47:48]:
Szanowna Pani,

wciąż staramy się usprawnić nasz system telefoniczny, bo dalej otrzymujemy od Państwa informacje o jego wadliwym działaniu. W przypadku chęci zgłoszenia reklamacji, rekomendujemy drogę mailową: reklamacje@interkadra.pl.
Jeśli faktycznie zrezygnuje Pani z naszej współpracy, chcemy życzyć powodzenia na nowej drodze zawodowej. Na pewno nie chcieliśmy Pani zawieść. Wiemy, że praca opiekunki bywa bardzo wymagająca i często niestety nie jest łatwa.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
jola - 2016-04-20 00:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tu jest do usprawniania w systemie telefonicznym? wystarczy odebrać jak telefon dzwoni i na czym polega wasza ochrona czasu pracy opiekunki? na temat ubezpieczenia już wiem wszystko, to żadne ubezpieczenie
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-04-20 11:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może laskawie Pniopisze o tym ubezpieczeniu , bo piszecie ze wspominacie przy popisaniu kontraktu , a tak naprawdę dopieo od marca jest .Z Ergo-Hestia mam doczynienia , ale che się dowiedzieć co wy- jako firma macie do zaoferowania . Kosty , misieczne i co to za opcja .
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-04-20 11:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to sa ubezpieczenia grupowe czy indywidualne ?
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-04-20 15:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2016-04-20 11:09:09]:
Szanowni Państwo,

ubezpieczenie EKUZ, które InterKadra zapewnia swoim opiekunkom, to ubezpieczenie indywidualne.

Życzymy dobrego popołudnia,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-04-20 15:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytalam o dodatkowe ubezpieczenie w Hestii, o których była mowa wcześniej ?
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-04-20 16:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2016-04-20 11:03:31]:
Szanowni Państwo,

prosimy o jeden dzień zwłoki. Jutro udzielimy odpowiedzi w tym temacie..

Dobrego dnia,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-04-21 15:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2016-04-20 15:57:52]:
Szanowni Państwo,

ubezpieczenie jakie oferujemy w partnerstwie z Ergo Hestią gwarantuje:
- pełną obsługę medyczną,
- przewóz osoby chorej na terenie Niemiec,
- przyjazd osoby bliskiej na wypadek ciężkiej sytuacji losowej,
- transport ciała,
- OC.
Składka wynosi 2,50 zł i jest naliczana tylko w momencie przebywania opiekunki za granicą. Koszt miesięczny to w przybliżeniu 75 zł.
Dziękujemy, że cierpliwie czekali Państwo na te informacje.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-22 09:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [InterKadra - 2016-04-21 15:31:55]:
w jaki sposób oferujecie to ubezpieczenie, byłam w marcu w Niemczech i nikt mi nic nie oferował, teraz poprosimy o wyczerpującą informację na temat wolnego czasu dla opiekunki, co robi firma w tej kwestii, czy opiekunka zdana jest na pastwę rodziny, często wrednej i wrogo nastawionej, czy wasza ochrona ogranicza się do rady: zacisnąć zęby i przetrwać i dlaczego nagminnie nie odbieracie telefonów, czy jest jakiś kontakt do waszego szefa?, bo chyba macie jakiegoś
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-04-22 15:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja prezesa , i należy zacząć kontaktować się z nim . co do wolnego czasu , w polskiej umowie jest tylko ,ze 40 h tygodniowo tzn ,ze mamy wolne soboty i niedziele , i nie więcej niż 160 h miesięcznie . natomiast w niemieckiej umowie jest jeden dzień w miesiącu wolny , tylko co w tedy zrobić z podopiecznym ?? jeśli na caly dzień wyjade a nie ma rodziny ? ja również proszę o odpowiedz !!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-22 16:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gosc - 2016-04-22 15:07:21]:
mnie uświadomiła opiekunka z niemieckiego socjalu, Polka, więc 2 godziny wolnego dziennie i dzień wolny w tygodniu, rodzina musi zapewnić opiekę na ten czas i agencja przed podpisaniem umowy powinna wszystko ustalić, jeśli nie to rodzina ma zapłacić za ten czas opiekunce ale nikt nam o tym nie mówi, nawet w więzieniu codziennie wygania się ludzi na spacerniak a agencja wręcz łamie nasze prawa, ponieważ nic nie ustala i ma to gdzieś, za nocne wstawanie też powinna być wyższa taryfa i za zapieprzanie przy dwóch osobach też, mimo że umowa jest na jedną, dla mnie to jest szczyt chamstwa i wykorzystywania, jak jedzie się do jednej osoby a okazuje się, że jest dwoje dziadków do opieki i agencja o tym wie od początku, więc czekamy na odpowiedź
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-04-25 14:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-04-22 16:41:44]:
widać ,ze Interkadra nie wie jak odpowiedzieć trzem osoba !!!!!
totalna cisza ....
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-04-26 09:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,

odpowiedzi na niektóre pytania zajmują nam więcej czasu, nie wypieramy się. Jest tak dlatego, że zależy nam na merytorycznie wartościowej informacji.
Czas wolny w pracy opiekunki nie jest jednoznacznie określony, ponieważ większość naszych umów podpisywanych jest w formie umowy zlecenia - a przy takiej formie zatrudnienia czas wolny nie może być określony "na piśmie". Panie otrzymują wynagrodzenie za zlecenie, a nie poszczególne czynności, które są wykonywane na kontrakcie (niestety również wstawanie w nocy). Czas wolny to w dużej mierze kwestia otwarta, którą opiekunka ustala wraz z rodziną u której pracuje. W razie braku porozumienia prosimy o kontakt, wówczas podejdziemy do tematu indywidualnie...

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-04-27 11:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnosnie ubezpieczenia w Hestii , poczytala o nich i wszyscyodradzaja to towarzystwo ubezpieczeniowe podobno banda zlodzieji i oszstow , wiec moz szkoda zachodu i pieiedzy wyrzucać w bloto , bo gdyby naprawdę cos się stało to moglyby wyniknc spore komplikacje natury osobistej i finansowej..
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-04-27 14:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2016-04-27 11:06:28]:
Szanowna Pani,

dziękujemy za wyrażenie opinii. Na pewno wzbudziła naszą czujność... Jesteśmy wdzięczni za wszystkie wpisy, dzięki którym nasze działania mogą być lepsze.

Życzymy dobrego dnia,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
buzia - 2016-05-03 22:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na murarza? Mam 5 letnie doswiadczenie i wykształcenie kierunkowe więc chyba bym się nadał, ale skoro praca jest za granicą to sa pewnie niezłe zarobki u nich.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-05-04 11:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buzia - 2016-05-03 22:59:08]:
u nich dobre zarobki ?!!!! ewnie na reke albo 7 , albo 8 euro to wszystko.
nie spodziewaj się niczego więcej i jak się domyślam wyjazdzagraie z caly dobytkiem czyli koldra garnki itp. itd.
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-05-04 15:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buzia - 2016-05-03 22:59:08]:
Dzień dobry,

z informacji wynika, że faktycznie jest Pan idealnym kandydatem na pracownika. Zachęcamy do przesłania CV na adres: praca.francja@interkadra.pl. To pierwszy krok do rozmowy rekrutacyjnej.. której przebieg - jeśli się Pan zdecyduje - na pewno niebawem Pan pozna. Zapewniamy, że nie ma się czego obawiać.

Życzymy dobrego dnia,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
das - 2016-05-05 13:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na montera wentylacji również tyle oferują czy to jakaś inna stawka jest, może to poczatek i dlatego daja tyle od czegos trzeba zaczac
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-05-05 14:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [das - 2016-05-05 13:53:25]:
Dzień dobry Panu,

stawki są różne, w zależności od oferty, dlatego trudno uogólnić ten temat. Nawet jeśli dany pracownik otrzymał takie wynagrodzenie i było to maksimum, nie oznacza, że Pan otrzyma identyczną umowę. Zachęcamy do złożenia CV. Jeśli proponowane warunki nie będą Panu odpowiadały, nie musi Pan przyjmować oferty. Na sprawdzeniu nas, nic Pan nie traci.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2016-05-09 19:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez Agencje Interkadra w jednym z Marketów..oceniam współpracę pozytywnie, żadnego problemu z koordynatorem, pracownicy firmy zawsze mile nastawieni, starający się pomóc jak mogą. Wypłaty na czas, bez zbędnej zwłoki. Agencja Pracy godna polecenia, jeśli lubicie pracę z klientem i potraficie obsługiwać kasę fiskalną.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2016-05-09 19:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na dzisiaj gdybym miał ofertę pracy dodatkowej od Interkadra przyjął bym bez większego zastanowienia. Niestety nie ma dla mnie ofert które by pasowały( Będzin, Dąbrowa G.).
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-05-10 10:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin - 2016-05-09 19:29:18]:
Dzień dobry Panie Marcinie,

bardzo nam miło przeczytać pochlebne słowa. Dziękujemy, że zadał Pan sobie trud napisania opinii. Zachęcamy do śledzenia naszych ofert na stronie: http://www.interkadra.pl/oferty-pracy/.

Życzymy sympatycznego dnia,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-05-10 15:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka umowa? jadę na słowo honoru, bo nie dostałam żadnej umowy, gdzie mam to zgłosić, kogo to obchodzi mądralo?
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-05-10 15:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowna Pani,

dziękujemy za wyrażenie opinii. Trudno nam się odnieść merytorycznie do sprawy, bo informacje są dość ogólne, ale rozumiemy, że sytuacje bywają różne... Mamy nadzieję, że kolejne Pani prace nie będą niosły za sobą przykrych wspomnień.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2016-05-10 18:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [InterKadra - 2016-05-10 10:10:23]:
Witam serdecznie, wyraziłem wyłącznie swoją opinię na temat współpracy z firmą. Pracowałem z Interkadra prawie dwa lata, w tym czasie otrzymałem ofertę pracy na stałe..zawsze jasne, proste zasady, zero problemów. Polecam każdemu.
zdjecie uzytkownika
Magda92 - 2016-05-19 14:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wiele jest tu napisane o pracy dla InterKadry, jak zaś wygląda kwestia pracy w InterKadrze, jako np. Specjalista ds. rekrutacji lub Młodszy specjalista? Jakie zarobki w Warszawie a jakie np. w Gdańsku? Jak atmosfera? Warunki zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
mki - 2016-06-07 21:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani podobno gdybym u was pracowala jako kasjera na Bielanach W. - to jakaś siper wysoka stawka jest - wiecie coś?
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-06-10 09:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mki - 2016-06-07 21:59:56]:
Witamy,

oto co wiemy: oferta jest aktualna i dotyczy pracy na stanowisku kasjera w hipermarkecie na Bielanach Wrocławskich. Oferowane stawki wynoszą 12,90 – 15,50 zł brutto/h. Uzależnione są od dyspozycyjności kandydata. Wymagamy jedynie aktualnej książeczki sanepidowskiej i dyspozycyjności do pracy minimum 3 dni w tygodniu. Gwarantujemy przeszkolenie kasjerskie i pracę od zaraz.
Mamy nadzieję, że te informacje okażą się pomocne.
Życzymy pogodnego dnia,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
krzysztof - 2016-06-10 11:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich może ktoś się coś wie pracy we Francji przy produkcji kiełbasy ,proszę o opinie
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
qwe - 2016-06-10 12:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [InterKadra - 2016-04-21 15:31:55]:
taki żarcik...
zdjecie uzytkownika
eek - 2016-06-11 13:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kulig a skąd masz taka pewność co do wysokości wynagrodzenia? Okay powinno płacić więcej niż najniższą krajową.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-06-18 12:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2016-04-14 11:31:50]:
Tak samo jak prośba o paski wypłat, można tak pisać i pisać......
zdjecie uzytkownika
erf - 2016-06-18 12:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo pewnie tam pracowała :D chociaz nie wiaodmo jak to jest na inynch stanowsikach..mnie interesuej u nich praca jako lakiernik samochodowy chodzi o lakierowanie lakierem wodnym, wykonywanie podkładu przed malowaniem, przygotowywanie lakieru, odtłuszczanie blachy
zdjecie uzytkownika
jola - 2016-06-18 18:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja siedzę w czarnej dupie za tysiąc euro z psychiczną babką i sama wyląduję w psychiatryku
zdjecie uzytkownika
bmn - 2016-06-18 21:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jola to czemu nie spróbujesz znaleźć czegos innego? bo faktycznie jak ktos TAKI stoi nad głową to nie wesoło
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-06-20 10:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [erf - 2016-06-18 12:33:08]:
Dzień dobry,

o co dokładnie chciałby Pan zapytać? Czy i my możemy pomóc?

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
sara - 2016-06-20 11:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem tu jest bardzo dobra oferta pracy jako Kasjer w bistro na terenie marketu wielkopowierzchniowego, bo można zarobić na premie zawsze no i też to jest taki dodatek do wypłaty tak naprawde...
zdjecie uzytkownika
Lila - 2016-06-21 20:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie
Proszę o informację dlaczego InterKadra proponuję min 900 euro netto wynagrodzenia skoro zgodnie z dyrektywami UE osoba wyjeżdżają do Niemiec powinna zarobić min 1438 euro brutto co w przeliczeniu daje zdecydowanie wyższe wynagrodzenie- w najgorszym przypadku jest to 1150 euro netto.
Opiekunka zgodnie z dyrektywami powinna zarobić 10 euro na godzinne.
Co robicie z resztą wynagrodzenia?
Nie czekam na odp że opiekunki zarabiają od 900 euro bo wiemy że większość taka pensje otrzymuje a nawet jeśli nie ... to jak omijanie procedury, że Wasz pracownik zarabia poniżej 1438 euro brutto?????
zdjecie uzytkownika
qwert - 2016-06-21 20:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra jest tez oferta pracy jako ekspedytor materialowy w Bielsko Białej oferuja umowę o pracę tymczasową na pełny etat za pośrednictwem APT Interkadra oraz pracę w międzynarodowym środowisku i miłej atmosferze
zdjecie uzytkownika
Mhm - 2016-06-23 19:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! wie ktoś z was ile płacą za wykładanie towaru lub jako kasjer-sprzedawca w Krakowie?
zdjecie uzytkownika
das - 2016-06-23 19:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mhm' ja tez byłbym ciekaw i zainteresowany jednka chyba dowiedziec sie tam mozna dopiero wtedy jak pojdziesz na rozmowe kwalifikacyjna i wtedy sie dowiesz, jako agencja moze ok 13 zł placa za godzinę, tak mysle
zdjecie uzytkownika
lana - 2016-06-24 17:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Извините а в интеркадре есть рускоязычные работники?
zdjecie uzytkownika
dcfv - 2016-06-24 18:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej widze ze maja na chwile obecna na prawde sporo tych foert pracy..szukaja na przyklad sprzedawcy i widzialem ze oferuja tutaj do 14,30 zł brutto/ h
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo miła pani z agencji, na rozmowie opowiedziała o stanowisku pracy o plusach i minusach, o pensji urlopach itd
Pytania: Czy na pewno dam radę. Pytania o historię zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
Eva - 2016-06-25 12:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lana - 2016-06-24 17:48:13]:
Ja nie slyszała ob etam.
zdjecie uzytkownika
miriam - 2016-06-25 12:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
np właśnie... jest kwestia tego "do"". ale już lepiej iść w takim razie na kasjera na bielanach wrocławskich bo nie ma w ofercie "do" a stawka rzekomo ma być 15,50 zł brutto/h więc już moim zdaniem znacznie korzystniej możesz na tym wypaść jako pacownik

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie InterKadra Sp. z o. o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterKadra Sp. z o. o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert