Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: InterKadra Sp. z o. o

zdjecie uzytkownika
milka - 2014-05-15 12:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [karolina - 2013-12-17 19:55:04]:
Ja w umowie podpisanej z interkadrą miałam zaznaczone że wynagrodzenie do 15 dnia każdego miesiąca taką też informację dostałam od pani w biurze o co chodzi ?
zdjecie uzytkownika
mery - 2014-05-19 00:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie polecam nikomu pracowac przez ta agencje we Wroclawiu, humorzasta, totalnie niekompetentna panienka M. w biurze, od jej widzimisie zalezy, czy podpiszesz umowe czy nie, czy pomoze Ci rozwiazac problem, czy nie. Nie warto nimi zawracac sobie glowy, jest wiele lepszych posrednictw pracy we Wro
zdjecie uzytkownika
on - 2014-05-20 12:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [znawca - 2014-03-27 21:07:22]:
i dzęki takim jeleniom jak Ty są niskie stawki w Polsce!!!
zdjecie uzytkownika
on - 2014-05-20 12:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-03-28 15:42:05]:
a co w tym dziwnego?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-05-20 12:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sarna - 2014-04-25 21:03:04]:
Umowa zlecenie-nie obąwiązuje kodeks pracy, więc się zastanówcie zanim podpiszecie!!!! Jakby nie było chętnych na takie umowy to może by je wycofali. Są bez sensu i tylko "jelenie" się zgadzają na umowę zlecenie.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-05-27 20:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli chcecie pracować na godnych warunkach to nie polecam INTERKADRY we Wrocławiu, ponieważ wynagrodzenie nie ma nawet progu wysokości najniższej krajowej. Niekompetentni ludzie i bardzo nieprzyjemni, a dokładnie tyczy sie do Pani M.
zdjecie uzytkownika
księżyc - 2014-05-29 18:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pojawiła się oferta o wykładaniu towaru we Wrocławiu - mój mężczyzna zadzwonił, odebrała miła pani. Rozmowa trwała ok.5 min, standardowe pytania o książeczkę sanepid, wynagrodzenie, czas pracy. 9zł brutto, 8 godzin dziennie. Czasami, gdy poproszą, może się zdarzyć, że trzeba będzie zostać godzinę lub dwie dłużej, może przyjechać na sobotę (weekendy teoretycznie wolne). Blisko głównej ulicy, łatwy dojazd.
Następnego dnia, w Interkadrze, została podpisana umowa. Wypłata do 25, dostał RKWZ. Pojechał na miejsce - wcale nie przy głównej ulicy. Stamtąd trzeba było jeszcze dojechać autobusem i to spory kawałek. Trudno.
Na miejscu okazuje się, że rypiesz 12h. 5 minut przerwy, gdy będziesz chciał. Jeśli po 5 (dosłownie) minutach nie ma cię "na robocie", obcinają ci wypracowane godziny. Grafik został ustalony na następne dni - od czwartku do niedzieli po 12h. 5 minut przerwy. Dziennie. Bez konsultacji z pracownikiem.
Whatdafak?
Nie zostały spełnione warunki, o których mówiła pani w Interkadrze. Po co kłamała? Pracy nie można ot tak rzucić, mimo że to umowa zlecenie. Płaci się 100zł kary. Dlatego jutro zanosimy wypowiedzenie, 3 dni ukochany przeciuła, i rezygnujemy. Jeśli będą robić problemy z wypłatą/zrezygnowaniem, na pewno nie będziemy się bali zgłosić to do PIP-u. Albo przynajmniej postraszyć.
Jak dla mnie sytuacja nienormalna, już samo to, że każą pracować 12h i masz 5 minut przerwy, nawet nie masz jak zjeść kanapki czy usiąść. Tylko zniechęcają pracowników i młodych ludzi, którzy chcieliby dorobić.
Nie polecam Interkadry.
zdjecie uzytkownika
Staniau - 2014-05-30 01:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobre jaja z nimi nie ma co. 6,67 brutto co to za śmieszna stawka. I mimo tego, że w stosunku do Ciebie była to pomyłka to obawiam się, że są osoby które za takie pieniądze pracują.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-05-31 21:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
InterKadra poszukuje kasjerów z tego co widze, ale po tych opiniach chyba zrezygnuję, nie napawają optymizmem jednym słowem.
zdjecie uzytkownika
Marrtyy - 2014-06-11 01:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiesz, chcąc nie chcąc ktoś na te 9zł brutto się godzi pracować. Osoba, której to nie odpowiada po prostu szuka dalej a to olewa.
zdjecie uzytkownika
Pracownik byly - 2014-06-18 13:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-05-31 21:36:06]:
Nigdy przez ta firmę, nigdy!
zdjecie uzytkownika
jaśka - 2014-06-20 12:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin - 2014-05-03 10:37:09]:
jeśli to jest opinia pracownika, a nie interkadsry, napisana celowo, by poprawić sobie opinię, to ja jestem papieżem
zdjecie uzytkownika
mery - 2014-06-25 21:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo ciekawe jest to, ze wszystkie komentarze z czerwca zostaly usuniete, a piszemy je regularnie, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
koziol - 2014-06-26 15:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe, dlaczego usuwacie opinie, gdzie jest podana stawka jaka oferujecie, niech ludzie dowiedza sie ze jako pakowacz w plastrach na kowalach zarabia sie 9zl brutto
zdjecie uzytkownika
ooooo - 2014-06-29 11:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
orientuje sie ktos jaka jest stawka w carefourze w pomorskim???przy wykładaniu towaru i na ile jest podpisywana pierwsza umowa z nimi????
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-06-30 14:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciez nikt tego 9 brutto nie usunął... Nadal jest widoczne w poprzednim poście. Rozumiem, że to na sklepie jako kasjer, tak?
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-07-03 21:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
cześć:) zamierzam wyjechać z tą firma do Francji, czy mógłby ktoś powiedzieć o nich konkretnego? tzn jak z wypłatami, pracą, wyjazdem, itd..
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-07-06 13:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Francji? Z tego co widzę to interkadra ma wiele ogłoszen do pracy, ale w Polsce, nie wiedziałem nawet, że organizują prace za granicą, ciekawe...
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-07-22 19:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sarna - 2014-04-25 21:03:04]:
Masz coś konkretnego do powiedzenia czy tylko obrażać potrafisz? Nie miałem i nie mam żadnej znajomej osoby w biurze Interkadra i radzę zaprzestać takich oskarżeń, bo inaczej sprawa sie potoczy. Nie pasuje Interkadra to twoja sprawa, ja oceniam tą firmę pozytywnie. Jak sie pracuje to nie ma problemów, chyba że sie nie pracuje tylko narzeka.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-07-22 19:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaśka - 2014-06-20 12:11:49]:
Nie jestem pracownikiem biura Interkadry. Pracowałem przez tą firmę i doskonale wiem, jakie mają warunki i jak wygląda współpraca. Tutaj widzę, ciągle narzekanie ale co sie dziwić jak niektórym tylko narzekać się podoba. Religii bym w to nie mieszał
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-07-24 21:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
InterKadra to jedna z dziesięciu największych agencji pracy i doradztwa personalnego w Polsce. Na rynku działają od 2006r. Kapitał firmy jest w 100 proc. polski. Posiadają 15 Centrów Rekrutacyjnych w całym kraju, w przeliczeniu na pełne etaty, zatrudniają obecnie już ponad 3,4 tys. osób, przynajmniej tak napisali na swojej stronie. Oferty maja nie tylko do Polski, są do Niemiec, Francji, Wielkiej Brytanii, czy Irlandii. Na stronie jest zakładka dla pracownika, a tam można wybrać inną zakładkę - oferty pracy zagraniczne, co ciekawe jako oferte pracy zagranicznej wyszukuje tez okolice Wałbrzycha ;).
zdjecie uzytkownika
ONA - 2014-07-30 09:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Robi się o tej agencji coraz głośniej. Niestety nic dobrego.Słyszę same negatywne opinie wśród młodych ludzi, którzy mieli do czynienia z tą agencją. Wygląda to na wykorzystywanie. Osoby zatrudnione przez różne agencje są traktowane jako ludzie gorszej kategorii w firmach, w których pracują. Po co istnieją takie agencje ? Muszą nieźle zarabiać na bezrobotnych ale mają na to przyzwolenie naszych władz więc proceder będzie trwał.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-08-05 19:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam. Dostałam dzisaj psimo,iz interkadra podala mnie do sadu za znieslawienie.
Napisalam tylko prawde,bez zadnych wyzwisk itd.,a oni z takim czyms. Co robic,czy moge sie jakos uratowac??proszze pomóżcie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-22
Żródło: Gowork.pl
Słupca
(wielkopolskie)
InterKadra jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną Agencją Pracy Tymczasowej, Doradztwa Personalnego oraz Pośrednictwa Pracy na terenie RP i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 3372. Obecnie dla naszego Klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku Merchandisier dla koncernu Coca-Cola HBC Polska sp. z o.o Słupca Nr referencyjny: MERCH/IK Miejsce pracy: Słupca Obowiązki:
zdjecie uzytkownika
@ - 2014-08-11 11:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-08-05 19:40:13]:
Dzień dobry,
proszę o kontakt pod adresem:sekretariat@interkadra.pl

Pozdrawiam,
InterKadra Sp. z o.o.
zdjecie uzytkownika
felka - 2014-09-12 23:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję na kasie w jednym z toruńskich marketów. I nie jest źle. Jako jedna z nielicznych agencji dają umowę zlecenie ZE SKŁADKAMI! Wynagrodzenie na czas. Jak na razie nikt mnie nie okłamał co do stawki, miejsca pracy, warunków. Wszystko jak kawę na ławę. A stawka też nie taka zła.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterKadra Sp. z o. o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x