Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo InterKadra Sp. z o. o

Opinie o InterKadra Sp. z o. o

Pracowałeś w firmie InterKadra Sp. z o. o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-08 09:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zula - 2016-01-07 16:49:46]:
Szanowna Pani,

bez szczegółowych informacji nie możemy w pełni zbadać sprawy, o której Pani pisze. Możemy informować o procedurach stosowanych w naszej firmie, co nie znaczy, że w konkretnym przypadku nie mogło dojść do uchybień. Chętnie przyjrzymy się sprawie, by wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Zależy nam, na jak najlepszej obsłudze. Prosimy o kontakt z dziełem reklamacji: reklamacje@interkadra.pl .

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-08 09:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [InterKadra - 2016-01-08 09:34:55]:
Szanowni Państwo,

zapewniamy, że w naszych odpowiedziach nie staramy się nikomu ubliżyć. Jeśli ktoś poczuł się urażony, przepraszamy. Zależy nam na dobrej relacji i rzetelnej komunikacji.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2016-01-08 18:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam. Na moim koncie brakuje pieniazkow w wysokości 100 euro ! napisałam do dzialu reklamacji ,ale niestety wiadomość nie doszla ,bo awaria niby systemu,mysle ,ze tak zawsze działa ten dzial ,wiec sami dajecie nam do zrozumienia ,ze macie wszystkich gdzies. Mam nadzieje ,ze mój problem zostanie rozwiązany ,inaczej będę kontaktować się gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
erwin - 2016-01-10 17:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oszukana, to może zadzwoń lub wyślij wiadomośc jeszcze raz. Chyba to nie problem załatwić taką sprawę, zwłaszcza, że interkadra udziela się tu na forum to chyba dbają o dobre imię i klientów, czy pracowników.
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-11 10:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukana - 2016-01-08 18:52:52]:
Szanowna Pani,

mała ilość danych nie pozwala nam zająć się sprawą, na podstawie napisanej przez Panią informacji. Uprzejmie prosimy o ponowne wysłanie wiadomości na adres: reklamacje@interkadra.pl z kopią na e-mail: pr@interkadra.pl. Po otrzymaniu wiadomości bezzwłocznie zajmiemy się wyjaśnieniem zaistniałej sytuacji.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-01-13 15:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokładnie, najlepiej pojawic sie u nich osobiscie,na pewno nie maja na celu oszukania pracownika,z pewnoscia to nie porozumienie, poza tym to kolosana firma,agencja,posiadaja wiele ofert pracy od różnych pracowawcow wiec sa wiarygodni i sprawdzeni
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2016-01-13 16:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj miałam telefon do Niemiec, i została sprawa wyjasniona ,pieniądze maja wplynac z nastepna wyplata w lutym. Będę czekala......
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-13 18:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to prawda podobno byly jakies czystki w interadrze pod koniec roku i lby polecialy ale duzo to nie zmienilo.dalej nie ma zadnego kontaktu z ta firma dalej nie interesuja sie pracowikiem,jednym slowem bez zmian. wyslalam meila w niedziele z prosba o kontakt dzisiaj dzwonilam mieli oddzwonic i oczywiscie jak zwykle sciema.mam dosc i niech tutaj nie pisza ze prosza o kontakt bo to az glupio brzmi niech sie poprostu do pracy wezma porzadnie i dbaja o pracownikow skoro jeszcze ich maja bo jak tak dalej bedzie to chyba nie za dlugo'
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-14 12:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukana - 2016-01-13 16:50:15]:
Dzień dobry,

dziękujemy za opublikowanie wyników postępowania. Mamy nadzieję, że sprawa szybko zostanie doprowadzona do końca. Dołożymy wszelkich starań, aby nasza współpraca przebiegała pomyślnie dla obu stron.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
Wkurzony pracownik!!! - 2016-01-15 11:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To prawda, kontakt z nimi to porażka !! Oddział Katowice - powinni tam zmienić wszystkich ludzi. Pracuję osoby niekompetentne. A rekordy bije ( usunięte przez administratora ), która potrafi dzwonić z dzieckiem na ręce, które drze się do telefonu jak opętane. I wszystko w godzinach jej pracy!!! Potrafi nie odbierać telefonu, kiedy się do niej dzwoni.
Najbardziej wkurza człowieka, jak wszystko musi odsyłać do nich pocztą. Jakby człowiek nie miał nic innego do roboty tylko wiecznie stać w kolejce na poczcie, bo panience nie chce się tyłka ruszyć z umową! Ciekawe za co jej płacą ?? Za siedzenie i nic nie robienie?
Pani ( usunięte przez administratora ), zapraszamy do jednej z tych prac, na które Pani rekrutuje. Może wtedy nauczy się Pani szacunku do człowieka i jego czasu!
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-01-16 16:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W treści na temat rozmowy jest sprawa taka gdzie jest wypłata za grudzień tak się nie robi umowa jest podpisana z wami sprawozdanie wysłane z pracy a gdzie pieniądze?!
zdjecie uzytkownika
Pracownik Interkadra - 2016-01-17 18:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Również nie otrzymałem jeszcze wypłaty za grudzień 2015 r.
Nadmieniam, że w listopadzie 2015 r. owa firma również spóźniła się z wypłatą wynagrodzenia, co przyznali dopiero po czasie.
Kontakt z pracodawcą jest wysoce nieodpowiedni, pracownicy nie zachowują się profesjonalnie.
Wszystkim odradzam tą firmę z całego serca. Szkoda zdrowia i czasu.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2016-01-18 07:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Interkadrę omijać juz z daleka,na poczatku nie bylo najgorzej,jeszcze doszlo do brania ŁAPÓWEK,BANDA KOMBINATOREK SPADACIE NA DNO INTERKADRO!!!
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-18 10:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wkurzony pracownik!!! - 2016-01-15 11:57:46]:
Szanowni Państwo,

dziękujemy za wyrażenie swojej opinii, cenimy wszelkie uwagi, ponieważ zależy nam na jak najlepszej współpracy i zadowoleniu obu stron. Jeśli uważają Państwo, że praca naszej załogi zasługuje na reklamację, prosimy o złożenie oficjalnej skargi do odpowiedniego działu: reklamacje@interkadra.pl. Tylko w ten sposób będziemy mogli pokierować sprawą dalej.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-18 10:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2016-01-16 16:32:36]:
Szanowna Pani,

jesteśmy przekonani, że wypłata niebawem pojawi się na Pani koncie. Jeśli czas został przekroczony, bardzo przepraszamy i prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości. Do Państwa dyspozycji pozostaje też nasz dział reklamacji. Wszystkie zgłoszenia są bezzwłocznie weryfikowane i poddawana dalszej procedurze wyjaśniającej.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-01-18 10:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Po jakim czasie tobie pracowniku ibterkadry wyplacili w listopadzie ile dni sie spoznili? Zlozona zostala reklamacja i dzwonione do kobiety z ktora podpisalam umowe nadal nic po co podpisywac umowy? Mam nadzieje ze pieniadze wkoncu wplynal bo takie postepowanir jest niekompetente i czlowiek nie pracuje za darmo!!
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-18 10:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik Interkadra - 2016-01-17 18:48:12]:
Szanowna Pani,

przykro nam, że spotkało Panią niemiłe doświadczenie z naszą firmą. Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, by takie sytuacje nie miały miejsca. Przyznajemy, że nie zawsze wszystkie założenia wychodzą w pełni, przepraszamy i prosimy o zrozumienie. Przypominamy, że niezadowolenie z konkretnych działań można zgłaszać do działu reklamacji: reklamacje@interkadra.pl. Takie zgłoszenie umożliwia dalsze postępowanie, mające na celu wyjaśnienie sprawy.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-18 10:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawda - 2016-01-18 07:24:24]:
Dzień dobry,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Z uwagą podchodzimy do wszystkich wypowiedzi, ponieważ są dla nas źródłem cennych informacji. Z wiadomości wynika, że posiada Pan/Pani informacje dotyczące pracy naszego zespołu. Jesteśmy zaniepokojeni sugerowanymi uchybieniami i bardzo chętnie dokładnie zbadamy sprawę. W tym celu potrzebne jest zgłoszenie reklamacji do naszego działu: reklamacje@interkadra.pl.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
Pracownik Interkadry - 2016-01-18 10:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
GDZIE JEST WYPŁATA ZA GRUDZIEŃ !!! 3 DNI TEMU POWINNA BYĆ WYPŁATA !!!
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-01-18 10:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wlasnie ale nadal jej nie ma.. w jakim czasie mozemy otrzymac pieniadze? Staram sie naprawde zrozumiec ale i pracownikow zrozumcie nikt ode mnie nie odbiera...
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-18 11:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,

w kwestii umów zleceń wynagrodzenia za grudzień wypłacane są do 15 lub 25 stycznia, w zależności od danych zawartych w umowie. Wszystkie przelewy z datą 15 stycznia zostały wysłane w piątek, więc w ciągu najbliższych godzin pieniądze powinny pojawić się na Państwa kontach. Prosimy o chwilę cierpliwości. Przypominamy, że bez danych osobowych nie możemy zweryfikować reklamacji. Uprzejmie prosimy o podpisywanie zgłoszeń przesyłanych do działu.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
neg - 2016-01-18 20:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-ona, ciesz się, że w ogóle firma fatyguje się z odpowiedzią.. Tak naprawdę to mają sporo godnych uwagi ofert - blacharz, tokarz za granicą i to na całkiem przyzwoitych warunkach.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-01-19 10:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze ze chociaz przez portal bo dzwoniac do osoby z ktora sie podpisuje umowe i nadal nikt nie odbiera i to juz Z innych numerow czlowiek wydzwania zreszta i tak nic to nie zmienia
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-19 10:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neg - 2016-01-18 20:26:50]:
Dzień dobry,

dziękujemy za miłe słowo. Serdecznie pozdrawiamy.
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-19 10:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [InterKadra - 2016-01-19 10:14:15]:
Szanowni Państwo,

zapewniamy, że zależy nam na dobrej relacji z naszymi pracownikami i podopiecznymi. Cały czas staramy się usprawniać nasz system komunikacji telefonicznej. Oczywiście zachęcamy do kontaktu na portalu, czekamy na Państwa wiadomości.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
szarpak - 2016-01-20 20:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [InterKadra - 2016-01-19 10:22:42]:
to widać między innymi po tym, że w ogóle Państwo wypowiadają się na forum i prowadzą z pracownikami interacje. Moim zdaniem to musi też wpływać pozytywnie na ich morale i atmosfere w zespole
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-21 10:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szarpak - 2016-01-20 20:29:38]:
Dzień dobry,

dziękujemy za pochlebne słowa. Miło być docenionym, w naszej kulturze chyba się trochę zapomina, że poza wskazywaniem błędów, można też pochwalić, to co dobre. Na przykład pracę... Wszystkim życzymy pracodawców i współpracowników, którzy potrafią docenić dobrze wykonywane zadania.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół IntreKadra
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-01-21 12:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialam sie dowiedzieć czegoś wiecej na temat pracy w Nutrici niestety nie dostalam odpowiedzi (obecnie nie posiadam telefonu)na jaki adres mailowy mam wyslac zapytanie aby dostac odpowiedź (opole Nutricia)
zdjecie uzytkownika
Miki - 2016-01-21 19:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [małgosiasglv - 2015-12-16 17:31:19]:
Jak chcesz dostawać całość do ręki to załóż działalność i pracuj sama, sama organizuj wyjazdy i opłacaj składki.
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-22 10:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2016-01-21 12:09:43]:
Szanowna Pani,

poniżej podajemy dane kontaktowe do naszego centrum rekrutacyjnego w Opolu:
Ul. Reymonta 30, III piętro lok. 6.
45- 024 Opole
e-mail: opiekunki@interkadra.pl
tel.: 666 826 246
Prosimy o kontakt w sprawie Pani pytania.

Życzymy dobrego dnia,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
buzia - 2016-01-22 21:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno atmosfera jest u nich dobra @szarpak. Pewnie, że mają oferty pracy, ale przecież jest to związane z rozwojem firmy. Widziałem nawet ogłoszenie na spcjalistę ds. obsługi klienta, ale wymagają znajomości niemieckiego.
zdjecie uzytkownika
śmiech na sali - 2016-01-23 18:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż... oszukali mnie na pieniądze. Mówi samo za siebie.
Stawka miała wynosić ponad 10 zł netto za godzinę, a wynosi ledwie 9 zł...
Obiecanki cacanki!!!
ODRADZAM !!!!! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM TĘ BANDĘ OSZUSTÓW !!!!
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-25 09:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buzia - 2016-01-22 21:41:03]:
Szanowni Państwo,

cały czas staramy się wzbogacać naszą ofertę. Mamy nadzieję, że im dłużej będziemy na rynku, tym więcej oczekiwań w kwestii pośrednictwa pracy będziemy w stanie spełnić. Chcielibyśmy aby każdy zainteresowany, znalazł u nas satysfakcjonującą ofertę pracy.

Życzymy dobrego dnia,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-25 10:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [śmiech na sali - 2016-01-23 18:54:11]:
Szanowna Pani/Panie,

przykro nam, że czuje Pani/Pan oszukany. Niestety, w wiadomości znajduje się za mało danych, abyśmy mogli ściślej odnieść się do skargi. Bardzo chętnie zweryfikujemy sytuację, dlatego prosimy o złożenie reklamacji na adres: reklamacje@interkadra.pl. To umożliwi nam podjęcie właściwych procedur wyjaśniających.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
mex - 2016-01-26 10:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ja pracowałem w firmie inter kadra cały listopad i początek grudnia , wynagrodzenie za miesiąc listopad to żenada , nie jest to nawet połowa wynagrodzenia, które miało być. Pan Jakubowskiani razu nie podeszł do telefonu, gdy dzwoniłem. Jedna z pracownic Pani E.na początku współpracy bardzo miła, a na koniec szantaż, groźby, mobbing. Dużo obietnic i zapewnienień typu bony żywnościowe, strój do pracy itp. Co oczywiście z rzeczywistością ma nie wiele wspólnego. Rozważam pójście do sądu.
zdjecie uzytkownika
mex - 2016-01-26 10:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mex - 2016-01-26 10:55:26]:
Potwierdzam opinie co do ERC obsługi dziewczyny z rekrutacji przed umową są miłe usmiechnięte jak np Magdalena ale jak już pracujesz mają gdzieś pracownika.
Jak może być w Francji 7.20 jak minimalna pensja netto to 7/48e ,jak dla mnie firma Job plusnie powinno być
zdjecie uzytkownika
R - 2016-01-26 11:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zula - 2016-01-07 16:49:46]:
Pani Zulo czytając pani post wydaje mi się że nie wie pani jak zachować się przed rozmową( to normalne że jeżeli np. ja dzwonie do firmy muszę się przedstawić,z kim chce rozmawiać a pózniej trzeba podac nazwisko podopiecznej i złożyć reklamację) a także nie wie pani że najlepiej pisać emaile do firmy.
Po przyjezdzie na miejsce zawsze słyszę od rodzin że dostały telefon z firmy z pytaniem czy wszystko w porządku.
Proszę pamiętać że Niemcy są chytrym narodem a teraz gdy mają wiecej osób do pracy( uchodzców) możemy mieć gorzej.
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-26 13:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mex - 2016-01-26 10:55:26]:
Szanowny Panie,

dziękujemy za podzielenie się Pana historią. Niestety, brak danych uniemożliwia nam zbadanie sprawy. Bardzo prosimy o złożenie oficjalnej reklamacji na adres: reklamacje@interkadra.pl. Taka procedura zapewnia adekwatne postępowanie. Zależy nam na zadowoleniu naszych pracowników.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-01-26 13:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mex - 2016-01-26 10:58:16]:
Szanowni Państwo,

minimalne stawki zależne są od różnych czynników. Uogólnienia mogą prowadzić do chaosu informacyjnego, dlatego prosimy o porównywanie swoich dochodów z kwotą zapisaną w umowie. Każdy pracownik podpisujący umowę za pośrednictwem naszej firmy, zaznajamiany jest z przewidywanym zarobkiem. Jeśli po takiej weryfikacji zauważą Państwo niezgodność, zalecamy złożenie reklamacji na adres: reklamacje@interkadra.pl.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
zula - 2016-01-28 18:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [R - 2016-01-26 11:36:00]:
Wiem jak mam się zachować ,a z moim podopiecznym i rodzina mam dobry kontakt i jeżeli dzwonilaby moja firma z Polski lub niemiecki pośrednik w sprawie mojego dotarcia na miejsce ,to wiedziałabym o tym.Ale niestety nie było niczego takiego ....Obu firma zależy tylko na kasie ,zebym ja mogla dostać premie na gwiazdke czy Nowy Rok on musial dac plus dodatkowe pieniądze,tylko ciekawe ile z tego będę miała ja .Teraz to sprawdzimy....??
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-02-01 11:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zula - 2016-01-28 18:30:24]:
Szanowna Pani,

w celu otrzymania szczegółowych danych, dotyczących konkretnego pracownika, uprzejmie prosimy o kontakt z naszym działem reklamacji. To komórka, którą powołaliśmy specjalnie do obsługi Państwa zapytań, tematów wzbudzających niepewności... Kontakt: reklamacje@interkadra.pl.

Życzymy dobrego dnia,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
mex2 - 2016-02-01 16:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mex - 2016-01-26 10:58:16]:
post to spam, identyczna wypowiedź widnieje w opiniach kilku innych agencji.
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-02-02 09:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mex2 - 2016-02-01 16:56:43]:
Dzień dobry,

nie bardzo wiemy, jak odnieść się do wypowiedzi o poście-spamie. Prosimy o jaśniejsze przedstawienie swojego poglądu. Zależy nam na jasnej i efektywnej komunikacji z Państwem.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
Marysia - 2016-02-03 16:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam polecam firmę. Maja najlepsza ofertę umowy. Największe składki. Nie to co inne firmy- minimalne składki a nawet gorzej...
zdjecie uzytkownika
zuza - 2016-02-04 09:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marysia - 2016-02-03 16:00:28]:
Ty chyba kobieto nie wiesz ,co piszesz !! masz umowę o prace czy kontrakt umowę zlecenie ??
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-02-04 10:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marysia - 2016-02-03 16:00:28]:
Szanowna Pani,

dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że nasza oferta spełnia Pani oczekiwania. Mamy nadzieję, że nasza współpraca będzie długa i satysfakcjonująca.

Życzymy dobrego dnia,
Zespół InterKadra
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-02-04 20:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przestroga:
Liczcie sobie sami wypłatę. I to dokładnie.
Zwróciłam agencji buty, za które nie powinni pobrać mi opłaty. Dostałam własne, lepsze od BHPowca.
Dostałam wypłatę i nie podobała się mi kwota, więc poprosiłam o kwitek. Dostałam. Ale mając swoje godziny i znając stawki, przeliczyłam je. I wiecie co? Brakuje mi równych 50 zł! Czyli wartość butów, które oddałam! Nie założone ani razu!
Na kwitku nie ma pozycji z takim potrąceniem. Ale księgowa wskazała mi jak ukryli sprytnie te 50 zł :-/
Żal, żal, żal...
Pani Magdazoddziału z Katowic, to jakaś porażka, a nie opiekun. Musiałam sama pofatygować się do Katowic, aby dostać umowę za miesiąc styczeń i kwitek za grudzień! Naraziłam się na dodatkowe koszty związane z przejechaniem 60 km do Katowic, bo ta kobieta ma w nosie swoje obowiązki! Cały miesiąc nie potrafiła przysłać odpowiedniej umowy.
Panie w Katowicach totalny luz - kawa, śmiechy, chichy i szwendanie się po biurze. Widać, że znudzone i odliczające minuty do wyjścia z pracy.
Pozdrawiam serdecznie zza kupki kamieni blondynkę Magdę z oddziału Katowickiego!!!
zdjecie uzytkownika
InterKadra - 2016-02-05 12:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2016-02-04 20:27:10]:
Szanowna Pani,

przykro nam z zaistniałej sytuacji. Wszelkie uwagi i zgłoszenia traktujemy poważnie. Zależy nam na wyjaśnieniu sprawy, dlatego prosimy o kontakt z działem reklamacji. Tylko taka procedura umożliwi nam dalsze postępowanie.
Kontakt: reklamacje@interkadra.pl.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo miła pani z agencji, na rozmowie opowiedziała o stanowisku pracy o plusach i minusach, o pensji urlopach itd
Pytania: Czy na pewno dam radę. Pytania o historię zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
MEXX - 2016-02-05 15:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mex - 2016-01-26 10:58:16]:
WPIS TO SPAM
zdjecie uzytkownika
CBR 954 RR - 2016-02-07 13:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wybiera się może ktoś jako cieśla do budowy domów drewnianych ???

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie InterKadra Sp. z o. o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterKadra Sp. z o. o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert