logo InterKadra Sp. z o. o

InterKadra Sp. z o. o

Kraków

Opinie o InterKadra Sp. z o. o

gość 2017-02-17 09:43
w Polsce jest wiele szkół, które kształcą opiekunki, tylko że my nie jesteśmy dla Niemców opiekunkami, jesteśmy trzy w jednym: kucharka, sprzątaczka, pies do warowania i często więcej, moja ostatnia pdp zabroniła mi rozmowy przez telefon, odwiedzin koleżanek, warowania przy niej na okrągło, kiedy powiedziałam, że jestem głodna i żeby dała pieniądze na chleb, powiedziała żebym jadła skóry z jej kromek, nie zależało mi, poszłam na policję, zareagowali bardzo ostro, rodzina miała poważny problem, to że jesteśmy tak traktowane to zasługa ik, która traktuje pracownika jak śmiecia i jeszcze te nowe umowy, Tusk w kontekście powiedział do Kaczyńskiego "jak Polak może donosić do Niemca na Polaka" a ja pytam: jak Polak może tak traktować Polaka i włazić Niemcowi w tyłek, tylko po to, żeby zarobić cudzym kosztem
6
gosc 2017-02-17 10:33
I bardzo dobrze , zrobilas z tym pojsciem na policje , oni policji boja się jak śmierci . Niemcy to państwo policyjne i restrykcyjne , zrobiłam bym to samo , bo szanuje sama siebie i nie pozwole by byle smiec co wali w pampersy a tylko dlatego ,ze jest Niemcem traktowal mnie jak psa - nawet gorzej . Oni nas maja do wszystkiego , jesteśmy nie opiekunkami tylko pracujemy na sluzbie , te stare trupy mysla o sobie i uwazaja ze my tez tylko o nich . Przez caly okres pracy nigdy nie myslalam o nich dobrze , sa to dla mnie wyrzutki , starzy ludzie , gdzie się nie licza -nawet własne dzieci nie chcą się nimi zajmować . A młodzi lekarze nie chcą przychodzić do nich na wizyty bo się brzydzą , jecza i stekaja i oczekują wspolczucia , mój pd potrafi symulować ,a ze go znam jak wlasna podszewke to mam na niego w.....e
4
InterKadra 2017-02-17 11:11
Szanowni Państwo,

dziękujemy za wszystkie opinie. Przywiązujemy dużą wagę zarówno do pozytywnych, jak i negatywnych wpisów. Na pewno w naszej współpracy zdarzają się lepsze i trudniejsze momenty, czy nawet potknięcia. Ze wszystkiego staramy się wyciągać wnioski. Mamy nadzieję, że nowe warunki działania przyjmą się i z czasem wypracujemy satysfakcję z dalszej współpracy. Paniom, które informują, że opuściły już nas zespół, życzymy zadowolenia z pracy i rozwoju.
Wszelkie wątpliwości oraz zażalenia prosimy zgłaszać na adres: reklamacje@interkadra.pl.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra

gość 2017-02-17 13:08
czekam na odpowiedź w jaki sposób opiekunowie są informowani o zapisach w obu umowach bo ja pierwsze słyszę, że są dwie umowy
4
xyz 2017-02-17 13:17
To jest forum o pracodawcach ! Dziękujemy już zespolowi / za odpowiedzi, nie chcemy więcej, życzymy zadowolenia z pracy i właściwego rozumowania oraz Doświadczenia Zyciowego.
Cyt" kiedys przyjdzie czas na Ciebie"
5
gość 2017-02-17 13:58
ja chcę wiedzieć dlaczego z mojego wynagrodzenia potrącano /zmieniłam agencję/ co miesiąc koszty utrzymania skoro utrzymywała mnie rodzina pdp, KRĘTACZE!
5
InterKadra 2017-02-17 14:30
Szanowna Pani,

prosimy o kontakt na adres: reklamacje@interkadra.pl. Na forum nie mamy możliwości indywidualnej weryfikacji sprawy.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
xyz 2017-02-17 14:31
nie odpowiedza Ci . Za to co Cię spotkalo dwa razy dobro wroci do Ciebie a w drugą stronę dwa razy zlo.Bo tak to juz w zyciu jest. Pozdrawiam i trzymaj się !
2
InterKadra 2017-02-17 14:34
Szanowna/Szanowny xyz,

forum w portalu GoWork umożliwia też kontakt pracowników oraz zainteresowanych pracą z pracodawcami. Staramy się udzielać tylko w zakresie, o który jesteśmy pytani i proszeni o zabranie głosu.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
InterKadra 2017-02-17 14:40
Szanowna Państwo,

Opiekunowie i Opiekunki o czasie wolnym informowane są ustnie, a konkretne ustalenia uzgadniane są między Opiekunem a rodziną. Ogólne informacje zawarte są również w umowie, którą podpisuje Opiekun z IK.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
gość 2017-02-17 17:00
jakiej indywidualnej weryfikacji?! wszyscy aktualnie pracujący w ik dostali nowe umowy, w których stoi jak byk, że potrącane są koszty utrzymania, które realnie ponosi rodzina pdp i koszty dojazdu w obie strony potrącane co miesiąc(!), które również opłaca rodzina niemiecka, czekam na odpowiedź na forum nie na ucho!!!
5
gosc 2017-02-17 21:04
Nie ma co ukrywać ,ze praca w opiece to niewolnictwo. Jestesmy niewolnicami starych ludzi , a nie opiekunkami . W niemieckich umowach jest zapis od 6:30 do 22:30 , a gdzie czas potem na kapiel , zrobienie czegos przy sobie i odpoczynek , bo od rana wszystko od nowa . Ja mam dość tekiej roboty , miksuje się ......szkoda zdrowia fizycznego , a przede wszystkim psychicznego , które nam wysiada i kiedyś odczujemy to na własnej skorze .....
2
gość 2017-02-18 08:26
w niemieckiej umowie jest 16/24h to jest 460h/mc i Niemiec za tyle płaci, ik deklaruje 160h/mc i płaci za 160h/mc, wychodzi jakieś ponad 5h dziennie licząc na okrągło z niedzielami, no ludzie, bez jaj!!!!
4
InterKadra 2017-02-20 11:14
Szanowni Państwo,

faktycznie w umowach jest taki zapis, ale w powyższym wpisie został on mylnie zinterpretowany. Ów zapis dotyczy tylko zakwaterowania na cele prywatne - co jest uwzględnione w umowie - czyli np. w sytuacji, gdy rodzina niemiecka zgodziłaby się, by Opiekunka zaprosiła kogoś ze swojej rodziny, ale chciałaby by koszty za pobyt tej osoby poniosła Opiekunka. Koszt pobytu = koszt zakwaterowania i przejazdów. Mamy nadzieję, że teraz sprawa wygląda jaśniej.

Życzymy dobrego dnia,
Zespół InterKadra
InterKadra 2017-02-20 11:19
Szanowna Pani,

dziękujemy za wspólnie spędzony czas. Rozumiemy, że praca nie była łatwa. Rola Opiekunki faktycznie wymaga dużo poświęceń. Życzymy Pani sukcesów w dalszych zawodowych działaniach.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
gość 2017-02-20 12:45
to nie jest jaśniej, we wszystkich umowach jest zapis o pomniejszaniu wynagrodzenia opiekunki o koszty utrzymania i koszty podróży CO MIESIĄC, które ponosi Niemiec a żadna opiekunka nie zaprasza co miesiąc koleżanek ani krewnych, chodzi o to, że w ik sposoby na odbieranie nam naszych ciężko zarobionych pieniędzy dawno przekroczyły granice przyzwoitości, dajcie se już siana z tym krętactwem, "koszty utrzymania koleżanki albo kogoś z rodziny", żenada
5
InterKadra 2017-02-20 15:37
Szanowna Pani,

staramy się tylko wytłumaczyć, czego dotyczy zapis wskazany przez Panią. Zapraszamy też do naszych placówek, by ponownie omówić warunki umowy, w celu ich lepszego zrozumienia.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
gosc 2017-02-20 17:19
rodziny niemieckie maja potracane za wszystko , przejazd co miesiąc , pokoj , a my mieszkamy w ich domach przecież i dostajemy mniej niż polowe a za reszte firmy bawia się z niemieckimi pośrednikami . Wystawne kolacje , super spędzony czas kosztem kogos , przecież trzeba ugoscic , no ale nie za swoje .
2
gośc 2017-02-20 18:43
Ja czuję się wprowadzana w błąd, a dla mnie wprowadzanie w błąd to, to samo, co kłamstwo.
1. Potrącenia za transport, zakwaterowanie, wyżywienie są zapisami standardowymi i opłaty pobierane są co miesiąc. Trudno mi uwierzyć, że ze wszystkimi rodzinami niemieckimi agencja negocjuje koszty dotyczące ewentualnych wizyt krewnych do opiekunów. Jeszcze trudniej mi uwierzyć, że wszystkie rodziny niemieckie standardowo wyrażają zgodę na takie ewentualne wizyty. Jeśli opiekunka na piśmie zrezygnuje z tego „przywileju” (wizyt), to czy agencja zrezygnuje z opłat? Wątpię.
Ponadto, trochę to dziwne, że wszystkie te koszty są ujęte w załączniku, który nigdzie nie jest wymieniony w umowie, ale na pewno łatwo jest ukryć taki załącznik przed ewentualnym audytem.
2. Tak samo wprowadzaniem w błąd (a na pewno półprawdą) jest informacja o odprowadzanych składkach od średniej krajowej. Mnie agencja powiedziała, że zmienia się tylko sposób wypłaty, że to tylko zmiana zapisu w umowie, ale jeśli chodzi o pieniądze, to przecież nic się nie zmienia. Czyżby? Agencja zapomniała tylko dodać, że od zaliczek na wynagrodzenie nie odprowadza składek do ZUS. Wychodzi więc na to, że ZUS odprowadzany będzie co 2-gi miesiąc. Dla mnie to jednak bardzo istotna zmiana i bardzo istotna strata finansowa.
8
Pracownica 2017-02-20 20:15
Czy ktoś, kto jest delegowany do Niemiec otrzymuje z Interkadry druk A1 i Ekuz?
Pytam, bo z tego co ja widzę to zaprzestali. Nie rozumiem poczynań Interkadry.
Działają bezprawnie w tym temacie i przetrzymują Druki A1 i nasze karty EKUZ w szufladach.
Dlaczego?????
Czy ktoś na forum potrafi to wyjaśnić.
2
Pracownica 2017-02-20 20:40
Dałam ci laika Kolego po fachu bo to wszystko co napisałeś zgadzało się przez 3,5 roku mojej współpracy z Interkadrą. Teraz nic nie jest tak jak było. Negocjowałam nową umowę ale nikt po stronie Interkadry nie respektuje tych rozmów. O EKUZ i druku A1 pisałam wyżej.
1
xyz 2017-02-20 21:03
Druk A1 i kartę EKUZ otrzymasz okolo 6 tyg pobytu / oczywiście jeżeli to jest Twoje nowe miejsce/, kolejny raz jak wrocisz do tej samej rodziny to już będziesz miala. Natomiast jeżeli zmienisz rodzinę znowu będziesz oczekiwać na A1 i nową kartę EKUZ.- tez okolo 6 tyg. W przypadku gdy jesteś na zastępstwie np 4tyg - zapomnij , że Ci przyslą. Karta EKUZ jest wydawana na rok.
1
gość 2017-02-21 11:40
druku A1 nie widziałam na oczy, ekuz na przestrzeni kilku lat dostałam dwa razy, żadnej umowy zlecenia, którą powinnam otrzymać przed każdym wyjazdem, dodzwonić się do nich graniczy z cudem, kręcą, kłamią, kombinują, poprosiłam o kartę ekuz i zostałam potraktowana po chamsku i arogancko /tak jak ik, rozmowy nagrywałam również, pominę nazwisko pracownicy/, warunkiem otrzymania karty było odesłanie arkuszy z gotowcem do wypełnienia dot akcji rekrutacyjnych w czasie pobytu w Polsce, ponieważ wg pracownicy, ZUS się tego domagał i od tego uzależniał wydanie karty, co było zwykłym picem na wodę /byłam w ZUS i pytałam/, w czasie pobytu w Polsce chcę odpocząć od starych dziadów ibermenszów, którzy nienawidzą Polaków, bo uważają, że wojna to nasza wina, ostatnia moja babka w drugi dzień dostała ścierą po łbie bo nazwała mnie głupią Polką, tak, byłam głupia bo "pracowałam" w głupiej agencji i nie łudźcie się, że to śmieciowo liczy się wam do emerytury
xyz 2017-02-21 12:11
Sluchaj, masz wiele goryczy w sobie i ja to rozumiem ale chyba juz trochę przesadzasz. Druk A1 i Ekuz powinnaś mieć / wczesniej to napisalam jak to się odbywa/. Odnosnie skladek ZUS to nie wprowadzaj ludzi w bląd. Oczywiście śmieciowka nie liczy się do lat pracy, ale masz staż ubezpieczeniowy i wszystkie odprowadzane skadki zostaną doliczone do salda emerytury, czyli policzą Ci to jako okres skladkowy.
Powiem tylko trzeba przy śmieciu wszystko oplacać. ZUS nie wydaje karty EKUZ!
1
gość 2017-02-21 14:40
wiem, że ZUS nie wydaje karty EKUZ, warunkiem otrzymania karty było wypełnienie i odesłanie wg podanego gotowca arkuszy rekrutacyjnych, czym się nie zajmuję w Polsce, więc odmówiłam, pracownik ik potraktował mnie po chamsku i powiedział, że ZUS tego wymaga, dla mnie była to totalna bzdura, więc na wszelki wypadek zapytałam w ZUSi-e, może to się tak odbywa jak piszesz ale w moim wypadku tak się nie odbyło i nie ma we mnie żadnej goryczy, jest wściekłość, że tak się dałam dymać, "odwiedziny koleżanki albo rodziny"... wykombinowało towarzystwo wzajemnej adoracji... śmiać się czy płakać
3
xyz 2017-02-21 16:08
... Jak zawł tak zwał... wiem , ze to boli.tak to bzdura z tym zusem, jeżeli ktoś nie chce wysylac raportow rekrut.- infor. nie musi. Tu chodzi o coś innego. Pracownik oddelegowany do pracy za granicą zawsze powinien dostać druk A1 bo inaczej to przebywasz nielegalnie. Agencja, trochę póżno przysyla ten dokument , tlumacząc, że to Zus się ociąga. tralalla ! Te dwa dokumenty A1 i ekuz powinny być wręczone pracownikowi w dniu wyjazdu . A nawet jak to trochę trwa to powinny być przez agencje jak najszybciej piorytem przyslane do Niemiec. Zawsze mnie śmieszyło ,ze jak rachunek do zaplaty dla rodziny to priorytet a jak moj druk A1 i ekuz to zwykly list.
Rozumiem , ze przeszlaś do innej agencji, jeżeli możesz to napisz jak jest w innej agencji z tymi drukami.
1
gośc 2017-02-21 21:33
Bez urazy, ale masz problem sama z sobą. Dużo w Tobie złości i jadu, a agresja zawsze budzi agresję. Dlaczego swoją złość na agencję przenosisz na podopiecznych? Skoro masz problem z historią dotyczącą wojny, to po co jeździsz do Niemiec? …i bynajmniej nie stoję tu po stronie IK, bo już dla nich nie pracuję. To, w jakiej agencji pracujesz, mądrej, czy głupiej, zależy wyłącznie od Ciebie.
W kwestii ZUS-u, wprowadzasz sama siebie w błąd. Czas przepracowany na umowie zlecenia nie jest wliczany tylko do stażu pracy. Ale po co komu staż pracy? Ci, co mają np. 40 lat stażu pracy, mogą jedynie tę informację oprawić w ramki, bo dodatkowych pieniędzy z tego tytułu ZUS nie wypłaci.
Obecnie, na wysokość emerytury ma wpływ wyłącznie kwota odprowadzonych składek ( czyli zgromadzony kapitał). I nie ma znaczenia, czy składki odprowadzane były z tytułu umowy o pracę, czy umowy zlecenia. Aby nabyć prawo do emerytury wystarczy jedynie ukończyć 60 lat ( kobiety) i mieć zgromadzony jakikolwiek kapitał na koncie emerytalnym.
Warto założyć sobie konto (bezpłatne) na ZUS PUE (Platforma Usług Elektronicznych ZUS). Trzeba zgłosić się do ZUS i podać swój adres e-mail. Tam otrzymasz login i hasło pierwszego logowania. Na koncie masz podgląd m.in. na zgromadzony kapitał, możesz też na bieżąco kontrolować od jakiej kwoty i w jakiej wysokości agencja odprowadza składki.
2
gośc 2017-02-22 09:18
Teraz to ja wprowadzam w błąd. Przepraszam i prostuję:
"W nowym systemie emerytalnym zebrany kapitał jest dzielony przez przewidywaną średnią długość życia podawaną przez GUS. Wynikiem jest emerytura. Niektórym z wyliczeń wyjdzie 200 czy 300 zł. Aby nie musieli żyć z pomocy opieki społecznej, państwo zagwarantowało im emerytury minimalne. Po marcowej waloryzacji to 882,56 zł."
oraz
"Aby dostać emeryturę minimalną, trzeba się będzie wykazać odpowiednim okresem ubezpieczeniowym: dla kobiet to obecnie 22 lata, dla mężczyzn - 25 lat. Od 2022 r. ma to być 25 lat dla obu płci."
3
gość 2017-02-22 10:04
wiesz co, mam dość tej dyskusji, która niczego nie zmieni, już się wywrzeszczałam, opiekunka zawsze będzie dla agencji środkiem do kasy a agencja jest po to, żeby zarobić i się nie narobić, musiałam odreagować a babka dostała ścierą, ponieważ mnie wyzywała i startowała do bicia, była agresywna i powinna siedzieć w psychiatryku, poradziłam sobie z nią ale żałuję, że nie zgłosiłam tego na policję, że agencja wysłała mnie bez sprawdzenia Stelli, wojnę znam z bajek a problem z nią mają niemieckie dziadki, dlatego zawsze przy tego typu zajawkach odpowiadam, że to nie my pchaliśmy się do nich i fakt, jak któryś z "gości"zauważył, żadnej litości i współczucia, zmieniłam agencję na małą, początkującą w tej branży i pracownicy się starają, mogę wybierać oferty, mogę wrócić jeżeli coś jest nie tak, nikt nie kręci, nie szantażuje karami i nie obcina mi kasy na jakieś urojone odwiedziny koleżanek, środek transportu wybieram sama i dostaję od rodziny kasę za podróż do ręki, dwa dni temu wróciłam i jak na razie jestem zadowolona... a ...i 200 euro więcej piechotą nie chodzi
4
xyz 2017-02-22 10:22
To nie trzeszcz dalej, nikt tu juz nie chce sluchac historii twego życia. Masz tylko kasę wyższą ale umowe masz śmieciową w nowej agencji.Ponadto kto Co kaze jezdzić na dziadki. Jedz do fabryki , tez zarobisz i dostaniesz niemiecka umowę.
1
gość 2017-02-22 10:32
umowa śmieciowa jak wszędzie ale inne pieniądze, na starość odkładam w skarpetę bo to najlepsza inwestycja i tak wyjdę lepiej na skarpecie niż ty na zusie, mam dość czytania tych pierduł
xyz 2017-02-22 10:39
i jeszcze jedno, Ik nie wie do końca do kogo Cie wysyla tak jak i kazda inna agencja. A podopieczni są rozni i trzeba sie z tym liczyć w tej pracy. Miej pretensje do pośrednika Tych > polskich niemcow" , ktorzy znajdują te oferty. to oni widzą co to jest za rodzina i co za podopieczny. To oni przedstawiają nas rodzinie 24h, cale Niemcy o tym wiedzą. Do agencji to mozesz miec tylko pretensje o umowę i o kasę.I tyle w tym temacie!
1
InterKadra 2017-02-22 11:08
Szanowni Państwo,

zapewniamy, że InterKadra działa zgodnie z prawem i oba dokumenty dostarczane są w możliwie szybkim terminie. Jeśli Opiekunka musi wyjechać nim karta zostanie wyrobiona, wówczas do momentu jej przesłania, Opiekunka otrzymuje numer, który umożliwia jej działanie. Okres oczekiwania na poświadczenie A1 złożonego do ZUS jest różny i może wynosić od 7 dni do miesiąca (jest on zwykle dłuższy w przypadku pracowników, który po raz pierwszy wyjeżdża z daną firmą za granicę). Poświadczony formularz A1 jest podstawą do wnioskowania o Europejską Kartę Ubezpieczenia Zdrowotnego (EKUZ) w NFZ.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
xyz 2017-02-22 11:32
czyli wszystko zgodnie napisalam okolo 6 tyg hhahaha
gosc 2017-02-22 11:38
Trzeszczysz to chyba Ty !! czytając twoje wpisy , to jesteś wiecznie niezadowolona i ciagle naskakujesz na innych , może czas już zmienić firme , a przede wszystkim prace . Ogarnij się kobieto !!!!!!
xyz 2017-02-22 11:51
Mocium Panie bałwan pisze hehhe
Pracownica (jeszcze) 2017-02-22 14:17
Moja ma ważność do sierpnia a wydana została w listopadzie.
Pracownica (jeszcze) 2017-02-22 14:32
Ale moją kartę EKUZ zaznaczam ważną! Interkadra przetrzymywała od listopada do chwili obecnej.
Dopiero po mojej interwencji w NFZ i telefonicznej rozmowie pracownika NFZ z pracownicą Interkadry sprawa ruszyła z miejsca i wysłano mi Ekuz + druk A1 nieaktualny. Jestem 7 dni w nowym miejscu. Ciekawe ile będę czekać na aktualne dokumenty. Zadzwonię do NFZ i zapytam znowu a jak się okaże że Interkadra znowu przetrzymuje w szufladzie potrzebne nam dokumenty to chyba zadzwonię z tym na Policję bo to jakby kradzież była.
2
gość 2017-02-22 16:48
i tak trzymaj, trzeba zgłaszać do NFZ, do ZUS, na policję, żeby ta kupa dziadostwa z ik, te leniwce, na które pracujemy, znały swoje miejsce i swoje obowiązki w stosunku do nas
4
Kolega po fachu 2017-02-22 21:11
OK. Przyjęto grzecznie do wiadomości. Dzięki
Zawiedziona 2017-02-22 21:45
Tak czytam i czytam i już nie wiem co myśleć o tym wszystkim,czasem mam ochotę walnąć to wszystko i po prostu odpocząć
1
InterKadra 2017-02-23 10:08
Szanowni Państwo,

co do zasady, nie przetrzymujemy żadnych dokumentów, bo nie miałoby to żadnego sensu i nikt nie mógłby czerpać korzyści z takiego postępowania. Oczywiście mogą zdarzać się sytuacje losowe - choroba pracownika, niedopatrzenie, etc - jednak takie przypadki należy wyjaśniać indywidualnie. Jeśli któraś z Pań ma wątpliwości dotyczące swojej karty lub innego dokumentu, uprzejmie prosimy o kontakt na adres: reklamacje@interkadra.pl.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
gość 2017-02-23 10:36
was to chyba "trzyma" jeszcze od Sylwestra, babka swoje, dziadek swoje, tak oczywiście "sytuacje losowe, choroba pracownika, niedopatrzenie, etc", nikt nie powinien wsiadać do busa bez druku A1, EKUZ i umowy zlecenia, skoro działacie zgodnie z prawem, bajzel i niekompetencja, zmieńcie nazwę na "bajzelkadra", tyle w temacie
6
eland 2017-02-23 23:10
"Ile masz podwyżki od 1-go stycznia" - pyta rodzina. "Płacimy więcej agencji, bo wzrosła płaca minimalna" Może dyżurna(ny) z IK podsunie mi odpowiedź, by firma nie wyszła na krętaczy.
6
gość 2017-02-24 09:46
kochana, nie dostałaś podwyżki, ponieważ masz zabierane z wypłaty ew. koszty goszczenia dwóch koleżanek, pośredniczka z Niemiec współpracująca z ik była w szoku i nie chciała uwierzyć, że ik tak zdziera z rodzin niemieckich a tak mało płaci "opiekunkom", niestety ik to KRĘTACZE, taka prawda, ja tylko nie ogarniam co trzeba mieć w głowie, żeby dać tak się traktować
3
Karol 2017-02-24 13:48
Jestem zainteresowany pracą konsultanta ds rekrutacji z językiem francuski czy ta oferta jest aktualna? Mam wiedzę o firmie, że jest dobrai trochę martwią mnie wpisy ale hejt jest tak nagminny, muszę sam sprawdzić.
gośc 2017-02-24 14:59
Chyba niedokładnie przeczytałeś te wpisy. Zapewniam, że w tym przypadku nadużywasz słowa „hejt”. Jak w takim razie nazwiesz zachowanie firmy, która pozbawia pracownika prawa wyboru? InterKadra właśnie to zrobiła. Potraktowała pracowników, jak osoby ubezwłasnowolnione, które nie mają nic do powiedzenia we własnej sprawie. IK zmieniła umowy i nikogo nie spytała o zgodę na zmienione warunki. Na podstawie nie podpisanych przez żadną ze stron nowych umów, zamiast wypłaty pełnego wynagrodzenia , wypłaciła pracownikom procentowe zaliczki na wynagrodzenie, a składki ZUS zaczęła odprowadzać co 2-gi miesiąc…., na dokładkę IK zrobiła to z ponad miesięczną datą wsteczną. O zmianie dotyczącej ZUS-u dowiedziałam się ….z ZUS-u…. InterKadrze ta zmiana wydala się pewnie nieistotna, aby informować o tym pracowników.
Na pewno nie byłoby takiego hałasu, gdyby pracownicy dostali szansę i czas na ocenę nowych warunków współpracy i podjęcie decyzji.
Ja też miałam bardzo dobre zdanie o IK, ale powyższe powody są dla mnie wystarczające, aby je zmienić.
Tobie te warunki mogą odpowiadać, ale też przed podpisaniem umowy będziesz miał czas na podjęcie decyzji. Ja takiej szansy nie dostałam.
3
gośc 2017-02-24 15:00
Chyba niedokładnie przeczytałeś te wpisy. Zapewniam, że w tym przypadku nadużywasz słowa „hejt”. Jak w takim razie nazwiesz zachowanie firmy, która pozbawia pracownika prawa wyboru? InterKadra właśnie to zrobiła. Potraktowała pracowników, jak osoby ubezwłasnowolnione, które nie mają nic do powiedzenia we własnej sprawie. IK zmieniła umowy i nikogo nie spytała o zgodę na zmienione warunki. Na podstawie nie podpisanych przez żadną ze stron nowych umów, zamiast wypłaty pełnego wynagrodzenia , wypłaciła pracownikom procentowe zaliczki na wynagrodzenie, a składki ZUS zaczęła odprowadzać co 2-gi miesiąc…., na dokładkę IK zrobiła to z ponad miesięczną datą wsteczną. O zmianie dotyczącej ZUS-u dowiedziałam się ….z ZUS-u…. InterKadrze ta zmiana wydala się pewnie nieistotna, aby informować o tym pracowników.
Na pewno nie byłoby takiego hałasu, gdyby pracownicy dostali szansę i czas na ocenę nowych warunków współpracy i podjęcie decyzji.
Ja też miałam bardzo dobre zdanie o IK, ale powyższe powody są dla mnie wystarczające, aby je zmienić.
Tobie te warunki mogą odpowiadać, ale też przed podpisaniem umowy będziesz miał czas na podjęcie decyzji. Ja takiej szansy nie dostałam.
4
Weronika 2017-02-24 18:03
Ja sprawę Interkadry zgłosiłam gdzie trzeba. wam też radzę. Nie wolno zgadzać się na takie nieludzkie warunki. Pozdrawiam panie z biura które mają bardzo wyszczekane buzie. Szkoda tylko że potrafią jedynie klepać bezsensowne frazesy, a gdy przyjdzie im ruszyć głową to wody w usta nabierają.
5
lilka 2017-02-24 20:12
jak można ruszyć głową jak tam wiatr hula a frazesy mają zapisane na kartce i są z nich takie "zaj...ste menadżerki", mnie się marzy, żeby Polizei sprawdzała wszystkich pracowników z rezerwacji ik po przekroczeniu granicy w czasie kontroli i wszystkich, którzy nie mają A1 i EKUZ wracała do Polski
3
Zostaw swoją opinię o InterKadra Sp. z o. o - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterKadra Sp. z o. o