Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo InterKadra Sp. z o. o

Opinie o InterKadra Sp. z o. o

Pracowałeś w firmie InterKadra Sp. z o. o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hanna - 2014-12-27 19:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@mariajawor3@gmail.com, co dokładnie masz na myśli, że InterKadra jest bardzo porządna? Bo jak czytam tutaj komentarze, które jasno mówią, że zarobki na reke sa poniżej 5 złotych na godzine, to raczej wolę poszukac czegoś innego. Czy tez może masz zupełnie inne doświadczenia w tym temacie? Napisz jakie Ty masz doświadczenia tutaj z pracą, bo może jestes z biura i tylko tak piszesz.
zdjecie uzytkownika
hanna - 2015-01-17 12:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Najwyraźniej koleżanka już nie śledzi forum i mi nie odpisze, może jest w stanie zrobić to kto inny? Jak tam w nowym roku w interkadrze w ogóle, bo słyszałam, że minimalna krajowa poszła do góry, to może i tutaj zarobki trochę się zwiększyły, czy cisza w tym temacie? Pozdrawiam i z góry dziękuje za wszystkie informacje.
zdjecie uzytkownika
student - 2015-01-31 23:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuje miejsca do pracy albo wlasnie odbycia praktyk studenckich. wiem ze interkadra w sklepach hipermarketach wysyla sowich pracownikow. myslicie ze to dobre miesjce do rpacy - nie wiem jakie sa stawki na rynku ale interesuje mnie ile oni oferuja za godzine pracy - w ogole injteresuje mnie jak wyglada rozliczenie
zdjecie uzytkownika
student - 2015-01-31 23:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuje miejsca do pracy albo wlasnie odbycia praktyk studenckich. wiem ze interkadra w sklepach hipermarketach wysyla sowich pracownikow. myslicie ze to dobre miesjce do rpacy - nie wiem jakie sa stawki na rynku ale interesuje mnie ile oni oferuja za godzine pracy - w ogole injteresuje mnie jak wyglada rozliczenie
zdjecie uzytkownika
11 - 2015-02-08 13:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos się orientuje kiedy interkadra przesyła pit-11 ?? i w jaki sposób ? elektronicznie na maila czy tradycyjnie?
zdjecie uzytkownika
Były student z GDA - 2015-02-09 18:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [11 - 2015-02-08 13:38:39]:
Wydaje mi się, że rozliczenie PIT-11 lub PIT-37 (dla osób nie będących studentami/uczniami) następuje elektronicznie poprzez e-mail. Metoda elektroniczna to dziś już standard w prawie wszystkich APT - oznacza ona wygodę, brak straty czasu dla konsultantów jak i zleceniobiorców. Decydując się wysłać rozliczenie PIT tradycyjną pocztą Agencje skazane są nieraz na opóźnienia danego operatora (i wcale najgorsza nie jest Poczta Polska w tym zakresie). Co do samej pracy tam jako personel pomocniczy (Inwentaryzacje) nocą lub pracownik hali w marketach Gdańska, to niestety nikomu Interkadry nie polecam. Oferują jedną z najniższych stawek godz. na rynku, choć u mnie wypłata była na czas (do 21-ego przyszłego miesiąca). Większość oferty pracy skierowane jest do uczniów LO / studentów mimo, że inaczej piszą w ogłoszeniach...
zdjecie uzytkownika
karbon - 2015-02-18 08:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Znalazlem ogloszenie poprzez InterKadra do Coca Coli na PH. Jest ktos tak zatrudniony? Jak wyglada wspolpraca?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-03 20:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda podpisanie umowy jak dostaje się drogą e-mailową?
zdjecie uzytkownika
basia_pi68 - 2015-04-09 14:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracuję z InterKadrą od 2011 r. Miałam do czynienia z innymi agencjami opiekunek, ale InterKadra jest moim zdaniem solidną firmą. Wypłata na czas, miłe panie.
zdjecie uzytkownika
diska - 2015-04-15 18:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam takie pytanie.
Jeśli pracując od pon-Pią przez agencje .Np :po 8godz dziennie ile można zarobić jako kasjer w markecie?
Jeśli ktoś wie proszę o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
sara - 2015-04-23 16:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
cześć wszystkim! wiecie może jak wygląda mniej więcej praca jako pracownik działu? dużo rzeczy trzeba wtedy ograniać no i czy kobiety mają jakąś taryfę ulgową czy nie?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-05-26 12:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , mam pytanie dotyczące osób które wyjechały do pracy w Niemczech jako opiekunowie
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-05-26 12:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , mam pytanie dotyczące osób które wyjechały do pracy w Niemczech jako opiekunowie
zdjecie uzytkownika
MIŚKA - 2015-06-10 15:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
INTERKADRA WPROWADZA W BŁĄÐ!
Na stronie mają taką informację:Czy osoba nie posiadająca doświadczenia w opiece ma szansę otrzymać pracę?
Tak, jest to możliwe. Część naszych klientów to osoby nie cierpiące na żadne choroby. Nie wymagają one fachowej opieki. Wielu z naszych podopiecznych cierpi na samotność. Poszukują osoby, która będzie dotrzymywać im towarzystwa czy pomoże zrobić zakupy. DOŚWIADCZENIE JEST KONIECZNE!!!!
zdjecie uzytkownika
Opiekunka Seniorki - 2015-06-25 09:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIŚKA - 2015-06-10 15:18:47]:
Droga 'Miśko', ja wyjechałam pierwszy raz bez doświadczenia bo znam bardzo dobrze język niemiecki. Tylko osoby, które sobie poradzą językowo u osób, które wymagają towarzyszenia mogą liczyć na takie oferty.Jeśli masz ani doświadczenia ani języka w dobrego no to niestety..
zdjecie uzytkownika
Opiekunka Seniorki - 2015-06-25 09:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIŚKA - 2015-06-10 15:18:47]:
Droga 'Miśko', ja wyjechałam pierwszy raz bez doświadczenia bo znam bardzo dobrze język niemiecki. Tylko osoby, które sobie poradzą językowo u osób, które wymagają towarzyszenia mogą liczyć na takie oferty.Jeśli masz ani doświadczenia ani języka w dobrego no to niestety..
zdjecie uzytkownika
witam - 2015-07-16 11:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem pierwszy raz na zleceniu z interkadry juz 3 tydzien w Niemczech jako opiekunka i nie otrzymałam do tej pory karty EKUZ co lepsze za cholere nie moge się do nich dodzwonić,niewiem czy tez inne Panie macie taki sam problem z otrzymaniem druku A-1 i karty
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-07-22 11:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@witam, nie wiem czy Ci to pomoże, ale kartę ekuz to przed wyjazdem miałaś chyba możliwość sama wyrobić. Na pewno w oddziale wojewódzkim NFZ i ją spokojnie wydają od ręki. To tak na przyszłość, żebyś wiedziała jak postąpić w takiej sytuacji. A i tą kartę ekuz mogą maksymalnie wydać na pół roku do przodu, w sensie ona jest ważna po wydaniu pół roku, na karcie są daty
zdjecie uzytkownika
Ika - 2015-07-30 13:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karola - 2015-07-22 11:57:54]:
Kartę Ekuz załatwia agencja, podpisujesz upoważnienie, moja jest ważna rok.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-30 19:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
danuta6183 - 2015-07-30 19:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ika - 2015-07-30 13:32:43]:
dziewczyny karta EKUZ ,KRAKOW ODPOWIADA ZE JEST W POSIADANIU INTER KADRY I MOGA PRZESŁAC SKAN. JA MAM KARTE EKUZ ALE PISZE WYRAZNIE NA POBYT TURYSTYCZNY ,A BEDAC W PRACY W NIEMCZECH JAKA MAMY MIEC TE KARTE
zdjecie uzytkownika
isaak - 2015-08-08 10:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracowałem przez pół roku w tej agencji, wypłaty zawsze na czas, premie bardzo rzadko a jak już wypłacili to się pomylili o 260zł na moją korzyść i niestety musiałem oddać, dużo zależy od pracodawcy umowa o pracę ale aneksowana co miesiąc, podobno po pół roku można przejść pod firmę ale to fikcja jestem chyba jedynym pracownikiem któremu się to udało pozostali pracują nawet 1,5roku pod agencją, płaca oczywiście najniższa niestety wyplata 10zł/h (42gr/h poniżej najniższej krajowej)więc co miesiąc jest wyrównanie do najniższej krajowej ale w przypadku kiedy dostaje się premię ściągają pieniądze z premii na wyrównanie do najniższej krajowej czyli dostając 130zł premii na rękę mam 20zł bo 110zł idzie na pokrycie wyrównania do najniższej krajowej i podatek.
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2015-08-17 16:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2011-11-30 14:46:42]:
Ja tez pracowalam przez ta firme w tesko pracowalam 3 dni po czym mnie zwolnili a pieniedzy do tej pory ciezko od nich dostac oszukali niewiadomo czy innych machlojek tez nie robia dodzwonic tez nie odbiera nikt a ty czlowieku rac sobie sam ostrzegam przed interkadra uwazajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MAgda - 2015-08-21 17:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będę uważać, bo jednak dobrze, że jest takie forum jak to,gdzie można siebie wzajemnie ostrzegać i ludzie dzięki temu są ostrożniejsi ale ja potrzebuje pracę, a wiem że dzięki interkadra mogę zatrudnić się jako kasjerka w markecie spożywczym, wiec mimo wszystko spróbuje, ale będę czujna. W ogóle jest to pełen etat.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo miła pani z agencji, na rozmowie opowiedziała o stanowisku pracy o plusach i minusach, o pensji urlopach itd
Pytania: Czy na pewno dam radę. Pytania o historię zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 18:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
erter - 2015-08-21 18:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem dlaczego w ogóle komuś chciałoby się bawić w zatrudnianie pracownika na 3 dni, to przecież strata czasu dla obu stron. Może to była wina tesco, a nie interkadry, najzwyczajniej w świecie zatrudniali dopóki nie okazało się, że na sklepie jest za dużo pracowników i potrzebna była redukcja etatów.
zdjecie uzytkownika
Czekam - 2015-08-26 10:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krakow
Z jednej strony sa spoko
A z drugiej nie
Nie ma przelewu na czas
Ciezko sie dodzwonic
Male zarobki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterKadra Sp. z o. o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy InterKadra Sp. z o. o?
Zadaj pytanie
alert