Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: InterKadra Sp. z o. o

zdjecie uzytkownika
ajax - 2014-10-31 19:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witaj, np. w takim magazynie Kauflandu wypłata zależy od nadgodzin i ilości przerzuconego towaru ponad normę - i tak oto mój kolega ma tam 2000 netto podstawy a z nadgodzinami i przerzuconym towarem ponad normę wychodzi nawet i 4000 netto
zdjecie uzytkownika
Staniau - 2014-11-14 23:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca na magazynie widzę w cenie :) ładnie, widzę na stronie internetowej InterKadry, że na Wrocław w ogóle są dobre oferty - Koordynator regionalny ds. merchandisingu - to mnie szczególnie zainteresowało. z tym, że nie ma informacji o zarobkach. nawet poza granicę można z nimi wyjechać. Był ktoś może?
zdjecie uzytkownika
Kolek - 2014-11-14 23:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć przeglądam oferty pracy na stronie InterKadra i zainteresowało mnie ogłoszenie Magazynier – pracownik hali marketu, czy ktoś podejmował/podjął taką pracę przez tego pośrednika ? czy warto w ogóle zaprzątać sobie głowę podejmowaniem pracy przez pośrednika tego typu, czy lepiej poszukać bezpośrednio? Co sądzicie ?
zdjecie uzytkownika
anulka - 2014-11-20 20:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracowalam w markecie Carrefour w bełchatowie i nie mam zadnych złych opini o tej agencij jak tylko ze stawka godzinowa jest bardzo mala 7.70 na okres świateczny brutto co wychodzi 5.20 na reke ale pieniadze sa zawsze na czas i wiele da sie z ta agecja uzgodnic
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-11-22 22:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Widziałem ogłoszenie InterKadra na stanowisko Merchandiser Coca-Cola co możecie powiedzieć na temat tej pracy na czym polega? jakie zarobki na godzinę ? umowa? itp. jest dużo negatywnych opinii na temat tej firmy ale może tragedii nie ma na tym stanowisku proszę o opinie na temat pracy Merchandiser Coca-Cola
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-24 10:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mnie oferowano za prace w Toruńskim markecie na dwie zmiany oczywiście 6,67 brutto
4,52 netto to wole w domu siedzieć tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
szarpak - 2014-11-29 03:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-11-24 10:37:30]:
rzeczywiście za takie pieniądze nie chce się wychodzić z mieszkania. Tylko jeśli dalej będziesz podchodziła w taki sposób do pracy to i to mieszkanie czy tam dom możesz stracić, bo nie będziesz go miała z czego opłacić. Fakt jest jednak , że w innych marketach płacą zdecydowanie więcej niżte grosze ...
zdjecie uzytkownika
sdezx - 2014-12-13 16:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej wszystkom a jaka atmosfera jest w tej firmie? Jakie będą moje obowiązki i odpowiedzialność? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma? czy ktods mógłby pomóc w tej kwestii dotyczacej pracy w tej firmie? mozna dogadac sie z pracodawca? dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-12-16 17:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie odnośnie podpisywania umów czy jezdziliście na rozmowy?Ja dzwonilam z pytaniem o prace (interesowała mnie konkretna oferta)to pani powiedziała ze najpierw musze wysłac cv bo nic mi nie moze powiedziec.Troche dziwne bo jesli nie beda odpowiadały mi warunki to po co mam składać cv?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-19 12:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowa po to składać żeby się zapoznali z Twoim CV i na tej podstawie określili czy im odpowiadasz czy nie. To pisałem ja - specjalista ds. rynku pracy :P :D.
zdjecie uzytkownika
rad - 2014-12-21 11:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rurza ty bys chciala
zdjecie uzytkownika
mariajawor3@gmail.com - 2014-12-24 12:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM.BARDZO PORZADNA FIRMA .POLECAM .
zdjecie uzytkownika
hanna - 2014-12-27 19:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@mariajawor3@gmail.com, co dokładnie masz na myśli, że InterKadra jest bardzo porządna? Bo jak czytam tutaj komentarze, które jasno mówią, że zarobki na reke sa poniżej 5 złotych na godzine, to raczej wolę poszukac czegoś innego. Czy tez może masz zupełnie inne doświadczenia w tym temacie? Napisz jakie Ty masz doświadczenia tutaj z pracą, bo może jestes z biura i tylko tak piszesz.
zdjecie uzytkownika
hanna - 2015-01-17 12:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najwyraźniej koleżanka już nie śledzi forum i mi nie odpisze, może jest w stanie zrobić to kto inny? Jak tam w nowym roku w interkadrze w ogóle, bo słyszałam, że minimalna krajowa poszła do góry, to może i tutaj zarobki trochę się zwiększyły, czy cisza w tym temacie? Pozdrawiam i z góry dziękuje za wszystkie informacje.
zdjecie uzytkownika
student - 2015-01-31 23:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuje miejsca do pracy albo wlasnie odbycia praktyk studenckich. wiem ze interkadra w sklepach hipermarketach wysyla sowich pracownikow. myslicie ze to dobre miesjce do rpacy - nie wiem jakie sa stawki na rynku ale interesuje mnie ile oni oferuja za godzine pracy - w ogole injteresuje mnie jak wyglada rozliczenie
zdjecie uzytkownika
student - 2015-01-31 23:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuje miejsca do pracy albo wlasnie odbycia praktyk studenckich. wiem ze interkadra w sklepach hipermarketach wysyla sowich pracownikow. myslicie ze to dobre miesjce do rpacy - nie wiem jakie sa stawki na rynku ale interesuje mnie ile oni oferuja za godzine pracy - w ogole injteresuje mnie jak wyglada rozliczenie
zdjecie uzytkownika
11 - 2015-02-08 13:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos się orientuje kiedy interkadra przesyła pit-11 ?? i w jaki sposób ? elektronicznie na maila czy tradycyjnie?
zdjecie uzytkownika
Były student z GDA - 2015-02-09 18:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [11 - 2015-02-08 13:38:39]:
Wydaje mi się, że rozliczenie PIT-11 lub PIT-37 (dla osób nie będących studentami/uczniami) następuje elektronicznie poprzez e-mail. Metoda elektroniczna to dziś już standard w prawie wszystkich APT - oznacza ona wygodę, brak straty czasu dla konsultantów jak i zleceniobiorców. Decydując się wysłać rozliczenie PIT tradycyjną pocztą Agencje skazane są nieraz na opóźnienia danego operatora (i wcale najgorsza nie jest Poczta Polska w tym zakresie). Co do samej pracy tam jako personel pomocniczy (Inwentaryzacje) nocą lub pracownik hali w marketach Gdańska, to niestety nikomu Interkadry nie polecam. Oferują jedną z najniższych stawek godz. na rynku, choć u mnie wypłata była na czas (do 21-ego przyszłego miesiąca). Większość oferty pracy skierowane jest do uczniów LO / studentów mimo, że inaczej piszą w ogłoszeniach...
zdjecie uzytkownika
karbon - 2015-02-18 08:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Znalazlem ogloszenie poprzez InterKadra do Coca Coli na PH. Jest ktos tak zatrudniony? Jak wyglada wspolpraca?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-03 20:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda podpisanie umowy jak dostaje się drogą e-mailową?
zdjecie uzytkownika
basia_pi68 - 2015-04-09 14:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracuję z InterKadrą od 2011 r. Miałam do czynienia z innymi agencjami opiekunek, ale InterKadra jest moim zdaniem solidną firmą. Wypłata na czas, miłe panie.
zdjecie uzytkownika
diska - 2015-04-15 18:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam takie pytanie.
Jeśli pracując od pon-Pią przez agencje .Np :po 8godz dziennie ile można zarobić jako kasjer w markecie?
Jeśli ktoś wie proszę o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
sara - 2015-04-23 16:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć wszystkim! wiecie może jak wygląda mniej więcej praca jako pracownik działu? dużo rzeczy trzeba wtedy ograniać no i czy kobiety mają jakąś taryfę ulgową czy nie?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kierowniczka marketu zaprosiła mnie na rozmowę kwalifikacyjną. Rozmowa przebiegała w miłej, przyjaznej atmosferze. Konkretnie udzieliła odpowiedzi na zadawane przeze mnie pytanie. Precyzyjnie określiła zakres wykonywanych przeze mnie obowiązków.
Pytania: Czy jeździłam windą :)
zdjecie uzytkownika
fff - 2015-04-24 17:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując przez interkadre na markecie można zarobić bardzo mało, bo jak każda agencja potrąca Ci kase dla siebie. Poza tym jeśli będzie to umowa zlecenie, to np. Za nie przyjście do pracy dostaniesz karę 100-200zł. Żadnych urlopów, składek ani nic nie będziesz mieć. Mogą też Cię zwolnić bez powodu z dnia na dzień. Pomijam, że prace na marketach to prace dorywcze najczęściej. Na wypłatę możesz czekać np. do 24 dnia następnego miesiąca (czyli prawie miesiąc czekać na parę groszy). Pozdrawiam i powodzenia z interkadrą !
zdjecie uzytkownika
fff - 2015-04-24 17:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podsumowując: Interkadra to bardzo niesolidna agencja. Bardzo niekorzystne umowy, bałagan w agencji etc.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterKadra Sp. z o. o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy InterKadra Sp. z o. o?
Zadaj pytanie