Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: InterKadra Sp. z o. o


Oceniono 351 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 61 osób
zdjecie uzytkownika
mustafa - 2014-01-07 22:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktoś był na kontrakcie z firmy we Francji jako monter elewacji?Jakie warunki są mieszkaniowe i płacowe to mnie na dzien dziśiejszy interesuje.
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-01-21 12:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy ktoś z Państwa dostał może umowę zlecenie na pracę w hipermarkecie na okres miesiąca? Mam zacząć pracę i zastanawiam się, czy na pewno umowa zostanie przedłużona na kolejne miesiące. Czy ktoś był w podobnej sytuacji i pracuje już w Interkadrze od dłuższego czasu? Byłabym bardzo wdzięczna za opinie.
zdjecie uzytkownika
alexxx - 2014-01-22 12:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja miałem możliwość pracy w hipermarkecie, przedłużają bez problemu tylko kto chce robić za 4,70 na godzinę ? Ja zrezygnowałem bo stawka jak dla mnie upokarzająca
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-02-04 21:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie rozumiem niektórych wpisów, a tym bardziej waszej krytyki w stronę firmy. Współpracowałem z tą firmą od lipca 2013 i nie miałem żadnych problemów. Fakt stawka jest jaka jest, ale to akurat nie tylko wina firmy. Na kontakt z koordynatorem także nie mogę narzekać, a umowę dostawałem zawsze na trzy miesiące. Wypłata zawsze na czas. Narzekacie na to, że niska stawka a tak naprawdę większość z was to niedzielni pracownicy, wymagacie aby ustawiać was tak jak wam pasuje a nie zawsze jest to możliwe. Chcecie zarobić, to trzeba się starać. Ciekawe jaka Agencja Pracy da wam więcej.

@Karo jeżeli jest to pierwsza umowa, to standardem jest na miesiąc, firma musi wiedzieć czy się sprawdzisz. Każde kolejna na trzy miesiące. Osobiście polecam.
zdjecie uzytkownika
Kinia - 2014-02-10 15:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [PanMartik - 2013-12-10 20:27:50]:
Coś mi się wydaje albo jesteś przydupasem albo coś, tak nie wie chyba pod sufitem u Ciebie nie wszystko poukładane większego (usunięte przez administratora)ja ta firm ciężko znaleźć.
zdjecie uzytkownika
Pracownik Interkadry - 2014-02-11 14:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W firmie występuje częsta rotacja pracowników,w moim dawnym oddziale były to 4 osoby na rok(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
J.Bak2@tvn.pl - 2014-02-18 15:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkie osoby, które mogłyby opowiedzieć coś więej na temat problemów współpracy z firmą INTERKADRA, proszę o kontakt
J.Bak2@tvn.pl
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-02-26 11:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym proponował pisac tutaj, a także proponowałbym przedstawić się Panu z mailem w domenie tvn o co chodzi, bo nie zrobił Pan tego. Pozdrawiam InterKadra.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-26 17:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja odszedłem z tej firmy w Toruniu żenada 6 zł brutto
zdjecie uzytkownika
marty - 2014-02-28 09:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę nie wierze w to 6 brutto, bo przy 160 godzinach wychodziłoby 960 brutto, a to poniżej minimalnej krajowej, musi byc cos więcej w interKAdra, chyba, że to był jakis staż lub 1/4 etatu.
zdjecie uzytkownika
amanda - 2014-03-03 15:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM w 100%. Nie znam firmy, która miałaby taki bałagan w papierach. Miałam comiesięczne umowy o pracę. Miałam... to duzo powiedziane, ponieważ większości z nich nie dostawałam na czas, albo dostawalam z obniżona stawką, bądź też bez podpisu i pieczątki.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
oszusci! - 2014-03-05 00:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wspominajac juz o tym, ze wyplaty osob ktore przepracowaly po tyle samo godzin zawsze sie roznily... Poza tym rowniez nie otrzymalam jeszcze pit 11... żenua żeli papą i tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
pppp - 2014-03-07 22:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żałosne, beznadzieja(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
majk - 2014-03-11 15:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jakie sklepy ta firma obluguje w krakowie bo znalalem ich oferte na merchandisera w krakowie tylko niewiem jakie to sklepy ktos cos wie proslbym o jakies info.
zdjecie uzytkownika
zorka - 2014-03-15 10:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam przez oddział w Wałbrzychu, zarabiałam poniżej najniższej krajowej, na uowę o dzieło za 5zł netto jako merchandiser. Wypłata w grudniu za 168h= 840zł !!! Bez składek, bez ubezpieczenia... praca jak na normalnym etacie. Nikt nie zwracał za dojazdy. Żerują na naszych pieniądzach dziady! Schodzą ze stawek, żeby tylko dostać zlecenie na marketach! Gdzie jest mój pit za 2013! Mamy połowę marca! Się pytam...
zdjecie uzytkownika
grek - 2014-03-15 16:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na płacę chyba nie masz co narzekać, bo jednak sama podpisywałaś te umowy i wiedziałaś ile możesz zarobić
zdjecie uzytkownika
bj - 2014-03-18 23:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zorka - 2014-03-15 10:17:27]:
nie czekaj tylko zgłos to do Urzędu Skarbowego... forum gowork Ci pita nie wyda...
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-03-20 20:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tych, któzy żalą się na forum, że mało zarabiają... Przecież o tym dowiadujecie się już przy podpisywaniu umowy, więc nie wiem, czemu teraz narzekacie. Ja złego słowa nie mogę powiedzieć, jako studentka nie jestem zbyt dyspozycyjna, ale zawsze dostanę te dwa-trzy dni pracujące w tygodniu, na dodatek w godzinach, które mi odpowiadają. W żadnej innej pracy nie mogłam sama sobie ustalać grafiku. Dlatego nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-03-20 20:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście miało być "którzy". Zjadłam "r".
zdjecie uzytkownika
laguna - 2014-03-24 10:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karo - 2014-01-21 12:05:17]:
WŁAŚNIE ZACZYNAM PRACĘ Z INTERKADRĄ W MARKECIE NA KASIE ,ALE JA MAM OBIECANE 1680ZŁ BRUTTO +PREMIA DO 300 ZŁ I UMOWĘ O PRACE A NIE UMOWE ZLECENIE MOŻE DLATEGO ,ŻE INTERKADRA JEST FIRMĄ ,KTÓRA MA UMOWĘ Z CPR-EM TO ZNACZY JEST ZAKŁADEM PRACY CHRONIONEJ I UMOWY O PRACĘ MAJĄ OSOBY Z ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI I TO W STOPNIU UMIARKIWANYM
zdjecie uzytkownika
LV6 - 2014-03-27 08:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@zorka
Czego się spodziewałaś? Że do umowy będą Ci w załączniku wysyłać bilet miesięczny? Może jeszcze darmowy catering?

Do pozostałych:
InterKadra Was informuje jaka jest stawka godzinowa ZANIM podejmiecie pracę i ZANIM podpiszecie umowę, więc skąd te pretensje? Gdy Kowalska kupowała majtki na bazarze to wiedziała co kupuje, ale po dwóch dniach przyleciała z mordą na sprzedawcę, że są za małe. Zatem jeżeli Was o tym informują to po co ów umowę podpisujecie, a potem narzekacie jaka to zła agencja pracy. Sami do siebie powinniście mieć pretensje, a nie żalić się i wylewać złość/smutki. Na Wasze miejsce są tysiące innych osób, które będą sobie chwalić.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-20
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
InterKadra jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną Agencją Pracy Tymczasowej, Doradztwa Personalnego oraz Pośrednictwa Pracy na terenie RP i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 3372. Obecnie dla naszego Klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku : Pracownik Działu Poznań (Market w CH. Franowo na ul. Szwedzkiej) Nr referencyjny: PD/POZ/FR Miejsce pracy: Poznań Obowiąz
zdjecie uzytkownika
znawca - 2014-03-27 21:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zorka - 2014-03-15 10:17:27]:
Za prace w grudniu roku ubieglego PIT otrzymuje sie w roku kolejnym niz nastepny... Czyli jesli pracowala Pani tylko w grudniu 2013, dochod otrzymala Pani w roku 2014 i dopiero za ten rok bedzie wystawiony PIT - zatem otrzyma go Pani w roku 2015... Takie mamy w Polsce przepisy.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-03-28 15:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dla mnie rzetelna kasa na czas a to jest chyba najważniejsze. Jak się komuś nie chce pracować to narzeka. Zawsze można się zwolnić jak nie pasuje i biedować w Kraju.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-04-04 16:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy oszukują ludzi pod względem umowy sam miałem pracować na umowę zlecenie i okazało się że jest to praca o dzieło najlepsze jest to że nie odbierają telefonów gdy się do nich dzwoni
zdjecie uzytkownika
hiks - 2014-04-10 15:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@Janek, trzeba było zapytac dlaczego jest taka umowa, bo może na rozmowie Ci powiedzieli, że na start dzieło, a potem zlecenie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterKadra Sp. z o. o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x