Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o InPost

Pracowałeś w firmie InPost i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
do Dot - 2014-09-03 11:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dot, czy Ty jesteś upośledzony? masz zwrot za paliwko zagwarantowany na Umowie? jak tak, to po prostu, jak dadzą tobie aneks, nie podpisuj go i zobacz, co się stanie. proste. poszukaj tak w ogóle innej pracy - normalnej pracy, podkreślam...
zdjecie uzytkownika
olx vel tablica pl - 2014-09-03 11:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprawdźcie na olx ile jest ogłoszeń, ciągle kantują, oszukują i ciągle rekrutują. Obiecują złote góry, potem 200 poleconych w dłoń i na miasto, bez porządnej mapy, kodów do domofonów, itp... Inpost rządzi - laur głupoty 2014 już przyznany!
zdjecie uzytkownika
Dot - 2014-09-03 13:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Dot - 2014-09-03 11:05:25]:
Chyba faktycznie muszę poszukać. Jeśli nie podpisze to zostanę zwolniony i tyle (taką dostałem informację). Chciałem się tylko dowiedzieć czy to tak w całym inposcie teraz się dzieje czy u mnie kierownik wpadł na jakiś "genialny" pomysł.
zdjecie uzytkownika
endrzej - 2014-09-03 23:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [listonosz - 2014-08-31 11:55:16]:
leni i matolow nie sluchaj.za sierpien zarobilem 3490 na reke 85 gr pol i 29 gr zwykly.jak umiesz dobrze rejon ogarnac,ludzi znasz i cala inna listonosza robote to idz poprostu do oddzialu.bedziesz normalnie pracowal a placzka ktory wciaz narzeka,zpo nie potrawi wypelnic itp pogonia
zdjecie uzytkownika
młot na matoła - 2014-09-03 23:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [endrzej - 2014-09-03 23:21:11]:
Co ty zmyślasz?
3 września wiesz ile zarobiłeś za sierpień? Tu takie wyliczenia trwają tygodniami!
Nawet kłamstwo powinno mieć jakiś element prawdopodobieństwa. Ile zarobiłeś w sierpniu dowiesz się najwcześniej w październiku.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-04 07:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młot na matoła - 2014-09-03 23:56:13]:
ja tez wiem ile zarobiłem za sierpień ,jest od tego statystyka i u nas jest ogólnie dostępna ,jeśli znasz ile za dany list ,paczkę to spokojnie sobie wyliczysz sam i zgadzam się endrzej z tobą jeśli znasz rejon i wiesz na czym to polega to można zarobić i nawet tyle a może i więcej
zdjecie uzytkownika
endrzej - 2014-09-04 08:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo taka jest prawda,tylko ze prawie nikomu nie chce sie policzyc codziennych list wydan i na koniec miesiaca je dodac potem pomnozyc i wynik gotowy.a wyplata jest max do 10.dodam jeszcze ze po ogarnieciu 2 rejonow zaczynam[jak widac 8.20 w domku jeszcze]od 9 do 14 potem obiad 1-1.5 godz i gdzies do18=19.
zdjecie uzytkownika
rewers - 2014-09-04 11:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hahahaha endrzej ściema roku. Pozdrawiam dręczonych doręczycieli
zdjecie uzytkownika
endrzej rzadzi - 2014-09-04 21:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolega endrzej zapomniał dodać, iż to nie jest jego zarobek, a przychód, a wiec od tego odejmuje paliwko i ubezpieczenie od swojej umowy o dzieło, o ile to ubezpieczenie sobie opłaca. realnie wyjdzie mu 1600 na rączkę za średnio 10h harówki dziennie. wygrałeś koleś. hehe. pozdrawiam kumatych!
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-09-04 21:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-09-04 07:42:27]:
tak , Ty wiesz ile zarobiłeś , ile powinieneś zarobić , ale oni nigdy nie wiedzą , dlatego nigdy nie dostajesz tyle , ile ci się należy , a ty się boisz spytać i poprosić o właściwe wynagrodzenie :)
zdjecie uzytkownika
endrzej - 2014-09-04 23:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic kolego nie zapomnialem dodac.z paliwem wyidzie ponad 5 tys.liczylem podstawe plus ilosc listow razy cena.to proste liczenie na poziomie 5 kl.sp.
zdjecie uzytkownika
młot na matoła - 2014-09-05 23:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [endrzej - 2014-09-04 23:37:02]:
Masz rację, to wszystko prawda! A na dowód przytoczę taka anegdotę:

Pod koniec XIX w. dwóch wytwórców wyrobów gumowych zachwala swoje wyroby.
Pierwszy mówi:
Był wypadek. Robotnik spadł z rusztowania na budowie z wysokości 4 piętra. Ale nic mu się nie stało bo wylądował na nogach, a nosił kalosze naszego wyrobu.
Drugi producent mówi: to jeszcze nic! Jeden gość jechał z Łodzi do Krakowa. Pociąg wjeżdża na stację Kraków Główny. Staje i zaczyna się cofać. Cofa się, cofa i wrócił do stacji Łódź Fabryczna. Okazało się, że w Łodzi gość zaczepił szelkami mojego wyrobu o latarnię.
Ten pierwszy zrywa się wściekły i krzyczy: "Kłamiesz, a przesiadka w Koluszkach!"
zdjecie uzytkownika
dolnoslazak - 2014-09-06 08:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wniosek wychodzi taki-kazdy odzial rzadzi sie swiomi prawami.trawisz do normalnego to sobie chwalisz,do zlego-narzekasz to proste.np.w dzierzoniowie jest ok.natomiast mam jeszcze drugi taki swoj wniosek-wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma.
zdjecie uzytkownika
kierowniczek - 2014-09-06 20:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [endrzej - 2014-09-03 23:21:11]:
ehh niektórzy to tak pier.dolą. Prawda jest taka, że główne kierownictwo daje wytyczne na oddziały, a tam kierownicy mogą to jeszcze okroić. Teraz pieniądze przychodzą z coraz większym opóźnieniem, a z paliwa zobaczyliśmy 800zł zamiast 3tyś, bo firma nie ma z czego wypłacić. Wniosek?- Firma obniża stawki aby ludzie rezygnowali i przychodzili nowi na 1-1,5 miesiąca(którym się nie mówi jak i kiedy będzie płacone) aż wkońcu się zorientują i spieprzą stąd. Tylko jednego nie przewidzieliście- nikogo w tym biednym kraju nie stać aby wsadzić półtora tysia w paliwo(bo przecież za paliwo to dopiero po dwóch miesiącach zwracacie). Więc endrzej mi tu nie pier.dol, że w sierpniu gdzie listów jest o połowe mniej, zarobiłeś 3,5tysia na rękę. Z tego wychodzi, że w czerwcu miałeś 7 tysięcy(to ja może zamiast iść na kierowce ciężarówek tutaj zostanę). Ludzie nie dajcie się mamić, przecież tutaj kierownicy piszą, bzdury aby nowi co przyjdą porobili chociaż z miesiąc czasu. Ta firma musi upaść i nie ma bata. Ja żałuję, że jak miałem propozycję lepszej pracy(bo zgodną z moim wykształceniem) to ją odrzuciłem, bo wypłata wyniosła 2,5 tysiąca na rękę, ale to było tylko przez dwa miesiące. A teraz napierda.lamy na obce nieznane rejony, bo brakuje ludzi(robiąc dwa razy więcej kilometrów, bo na tych wsiach to ani numerów na chałupach ani dojazdów). Jak ktoś robi na pp to niech tam siedzi i się cieszy, że nie musi się martwić czy jego rodzina będzie miała co do garka włożyć.
zdjecie uzytkownika
inpo - 2014-09-07 22:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowniczek - 2014-09-06 20:27:43]:
mogł tyle zarobić pod warunkiem że w rejonie ma dużo poleconych do kancelarii, firm itp. tj takich które są doręczalne. W naszym oddziale jest kilku takich szczęśliwców którzy mają dużo poleconych doręczalnych i faktycznie zarabiają sporo natomiast większość trenuje szybko pisanie awiz i tyle. Różnice w zarobkach pomiędzy pierwszymi a tymi drugimi jest dosyć znaczna.
zdjecie uzytkownika
nikitaaa - 2014-09-08 09:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam 1 duzy rejon centrum- gdzie jest duzo adwokatow, komornikow.
wiec mam spora doreczalnosc.
ale juz sie robia schody kiedy inne do ludzi.

nasz szef nie rozumie tego ze ludzie niechca odbierac poleconych z sadow.
zdjecie uzytkownika
inpo - 2014-09-10 19:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nikitaaa - 2014-09-08 09:40:26]:
niki - pomyśl teraz co mają mówić ci którzy deptają po sypialniach miejskich (tj osiedlach) gdzie nie ma kancelarii, gdzie nie ma firm itp. Często zdarza się że skuteczność doręczania to 20 - 25% i dymanie od 8.00 do 19.00 śmiech. Sory ale w inpoście brak Wałęsy.
zdjecie uzytkownika
dora - 2014-09-11 19:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [endrzej - 2014-09-03 23:21:11]:
skończ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
oj - 2014-09-11 20:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie zniknęłą CAŁA PRAWDA z "faktów i mitów" o firmie inpost ?
była tam cała prawda całą dobę :)
zdjecie uzytkownika
mariuisz.zub919wp.pl - 2014-09-12 17:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma nie wywiązuje się z dostarczania listów poleconych za zwrotnym potwierdzeniem odbioru
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-12 22:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oj - 2014-09-11 20:19:31]:
Prawda była niewygodna i dlatego zniknęła
zdjecie uzytkownika
styx - 2014-09-13 23:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka jak w faktach i mitach ....... tyle ...
zdjecie uzytkownika
doreczyciel inpost - 2014-09-16 23:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W katowicach jeden listonosz pieszy zarobil 7000pln a drugi emeryt 5000pln na na dobrych rejonach masowych kancelarie urzedy skarbowe itp. ale to byla jedna taka wyplata teraz z masowkami jezdza kurierzy ktorzy nie maja za to placone tylko maja stala pensje
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-16
Żródło: Gowork.pl
Gdańsk
(pomorskie)
Polski HR Search & Selection Sp. z o. o. to spółka należąca do Polskiego Holdingu Rekrutacyjnego S.A. Prowadzimy kompleksowe rekrutacje i leasing personelu. Dostarczamy profesjonalnych pracowników, bazując na doświadczeniach i infrastrukturze zebranych w Polskim Holdingu Rekrutacyjnym S.A.Polski HR Search & Selection Sp. z o. o. jako Agencja Rekrutacyjna jest wpisana przez Marszałka Województwa Małopolskiego
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
dno - 2014-09-17 07:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To głąby pracują w Twoim oddziale, u nas os stycznia masówki i jednorazowe rzuty listów powyżej 50 listów na 1 adres wozi kurier, a kaska idzie do właściciela oddziału. To pokazuje cała prawdę o tej firmie - nie zarobisz. U nas na beszczela mówią - takiej ilości nie bierzesz i tyle!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-17 22:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na to wychodzi że nie Firma tylko agenci wala w rogi swoich pracowników
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InPost
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x