Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o InPost

Pracowałeś w firmie InPost i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
inpo - 2014-10-22 21:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smietniczek i listy - 2014-10-19 22:02:46]:
z tego co przeczytałem nie jest napisane ani w pierwszym przykładzie, ani w drugim aby listonosze byli pracownikami InPostu czy też pracowali dla tej firmy.
Zapomniałeś tego dodać czy zrobiłeś to dlatego że nie wiesz czy sprawcy zdarzeń byli "listonoszami" z InPostu czy Poczty Polskiej a może jeszcze jakiś inny operator.
zdjecie uzytkownika
ilona - 2014-10-23 11:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [koniorskA - 2014-10-22 16:17:46]:
brawo za szczerośc i odwagę . szkoda , że tak mało ludzi tam pracujących zdolnych jest opowiedziec prawdę o pracy "tam" . może ich zachęcisz ?
zdjecie uzytkownika
kaczuszka - 2014-10-23 14:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ilona - 2014-10-23 11:44:01]:
Witam
zamierzam wysłać ok 10 tyś przesyłek marketingowych i przyznam że in post dał mi lepszą cenę niż poczta , ale teraz po tych wszystkich opiniach nie jestem przekonany czy warto wchodzić w tą firmę . Czy może ktoś korzystał z in postu jeśli chodzi o przesyłki marketingowe
zdjecie uzytkownika
nie dla umów smieciowych - 2014-10-23 15:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaczuszka - 2014-10-23 14:35:16]:
Daj sobie spokój. Poczta dostarczy ich 99%, inpost może 60%. Nie warto wspierać wałkarzy, a tak słabo opłacani ludzie cześć Twoich przesyłek po prostu wyrzucą.
zdjecie uzytkownika
smietniczek i listy - 2014-10-23 15:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inpo - 2014-10-22 21:24:24]:
Sorki inpo, zdjęć tutaj wklejać nie można, odszukaj artykuły w necie - są zdjęcia tych listów i od razu widać, iż to pgp oraz inpost. Pozdrawiam. Tempka w moim mieście spadła dzisiaj do 5C, fajnie się zasuwa za 1200pln w taką pogodę, dobrze, że nie pada. Pozdrawiam, niewolnik za 18 gorszy ;) Mam już nagrana robotę, ale dopiero od 3 listopada. Spadam z tego padołu.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-10-23 19:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tutaj ktoś kto pracuje w in poscie ma umowe o prace i jest kurierem chciałbym sie dowiedzieć jak macie i ile placone za paczki paczkomatowe listy i inne umowy bankowe?
zdjecie uzytkownika
andrzej 70 - 2014-10-24 21:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie dla umów smieciowych - 2014-10-23 15:53:55]:
na miasta mozesz spokoinie wyslac,z wioskami gorzej.jesli taka opcja pasi wysylac.poza tym napisze jeszcze ze troche juz na tym swiecie zyje i troche roznych zajec wykonywalem,na logike wychodzi ze i pracowalem w kilku firmach i twierdze ze sa gorsze i mniej rzetelne.jakos tak to sobie kalkuluje ze wiekszosc"narzekaczy"to takie zyciowe nieudaczniki i najlepiej dla nich by bylo nie pracowac nigdzie,bogatego meza-zone i wtedy jest gitara.a jak juz to pogadac w robocie,piwko kawke wypic,szefa obgadac,wyisc 2 godz wczesniej i wziac 8 tys wyplaty.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
inpo - 2014-10-24 21:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrzej 70 - 2014-10-24 21:12:36]:
Andrzej - wielu jest takich jak Ty, którzy myślą ze tak jak jest w InPoście tak powinno być - Jak bardzo się mylisz. W tym wszystkim chodzi o to aby warunki pracy były takie jak w krajach cywilizowanych a nie jak w Chinach,Indiach.
Nikt nie chce takich warunków jak przedstawiłaś ale pracy w której nie jesteś poniżany na każdym kroku, pracy w której nie jesteś postrzegany przez szefostwo jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracy gdzie należy się za nią urlop tzw. wypoczynkowy (płatny), pracy w której jesteś godziwie opłacany. Zdaję sobie sprawę z tego ze to zwiększyłoby koszty ale czyż pracownik zadowolony z warunków pracy nie jest bardziej wydajnym. Czyż takiemu pracownikowi nie zależało by na rozwoju firmy.
Przede wszystkim ludzie przestali się cenić. Bardzo dużo jest takich jak ty tzn. co tam może jest "do bani ale w końcu mam "pracę". Sorry nie wiem ile masz lat ale może jesteś z pokolenia które nie zna czasów gdy warunki pracy w większości firm były normalne i nie mówię tu o czasach komuny. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
March - 2014-10-25 20:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koniorskA - 2014-10-22 16:17:46]:
Witam, ma Pani 100% racji - dodam tylko, że wywalili klikę z Siódemki, koleżki z inpostu przygarnęli i zaczęło się jeszcze większe bydło niż było.
zdjecie uzytkownika
inpo - 2014-10-26 12:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [March - 2014-10-25 20:38:30]:
Ha! trzeba przeprosić się z taczkami i przypomnieć sobie do czego służyły w latach osiemdziesiątych. Tyle że jak ktoś tutaj wcześniej powiedział brak jedności między pracownikami powiem więcej, góra porobiła tak że pomiędzy działami jest wręcz wrogość ba pomiędzy listonoszami panuje zawiść, zazdrość i brak jedności. Tak więc reasumując taczki chyba zostaną zapomniane w komórkach a robole dalej po kątach będzie mówiło między sobą jak to jest źle.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-26 12:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inpo - 2014-10-26 12:22:35]:
Macie racje coraz bardziej absurdalne głupoty wymyślają ja bym to chamstwo z góry wsadził na rowery dał listy do rąk i niech tak przez miesiąc zapieprzają po rejonach w deszczu mrozie i w snieżyce zobaczymy wtedy jak im zmięknie rura
zdjecie uzytkownika
drwal - 2014-10-28 09:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy tm było normalnie ? ci na górze nie wiedzą co się dzieje na dole i jak maja tym zarządzać ? a spady z siódemki w in...cie to normalka . Słabizny wyleciały z siódemki już dawno temu i ściągają do in...ta następne spady i swoich kolesi , a ci ... nic nie robiąc zgarniają swoją dolę ...
zdjecie uzytkownika
smietniczek i listy - 2014-10-28 19:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego głosujcie nogami i nie pracujcie dla takich idiotów. Za takie pieniądze, co oni płacą, można robić po wiele lepsze rzeczy. Trzeba tylko ruszyć 4 litery, złożyć wypowiedzenie i szukać czegoś innego!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-28 20:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [smietniczek i listy - 2014-10-28 19:52:28]:
Bo to są same wykształciuch nie obrażając ludzi wykształconych nauczyli się Excela i nic więcej poza tabelkami nie potrafią zrobić
zdjecie uzytkownika
loki - 2014-10-28 21:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktos z was juz na tabletach? Bo po szkoleniu na udogodnienie mi to nie wyglada. Za malo rak mam chyba do trzymania tego wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
kierowniczek - 2014-10-28 22:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [loki - 2014-10-28 21:32:49]:
A z jakiego miasta jesteś? u nas też mówi się o wprowadzeniu tabletów. Ciekaw jestem jak to ma wyglądać
zdjecie uzytkownika
łeee - 2014-10-28 23:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kierowniczek - 2014-10-28 22:14:11]:
byłam na szkoleniu.masakra braknie ręki to raz dwa niby na zwrotkach ma byc czytelnie a tam jak się pisze-kwadratowo.następnie na liscie szybko sie podpiszą i juz a na tablecie zanim sie poprzyciska odpowiednie ikonki a nie życze nikomu żeby sie pomylił i wszystko pójdzie w piguły.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-29 06:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łeee - 2014-10-28 23:31:45]:
hej właśnie z jakiego miasta jesteś? Od kiedy te tablety mają wprowadzić?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-29 12:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zostałem niedawno zwolniony dyscyplinarnie bo kierowniczka się uwzięła na mnie za to że powiedziałem jej prawdę w oczy.Jak poszedłem odebrać papiery i weksel to wkręcają mi że oddadzą mi za 3 miesiące dopiero parodia dobrze że już tam nie pracuje
zdjecie uzytkownika
łeee - 2014-10-29 14:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-10-29 06:19:52]:
nie wiem nie interesuje sie juz bo zwolniłam sie
zdjecie uzytkownika
janinka - 2014-10-29 18:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałabym się u nich zatrudnić jako kierowca. myslicie że mam szansę. jestem dośc postawna, sama wtargam tapczan na dwa piętra. mam doświadczenie w pracy za kółkiem. jak oni generalnie patrzą na kobiety chcące się zatrudnić tak jak ja?boję się jakiegoś takiego osaczenia z powodu płci, wiem jak jest, life
zdjecie uzytkownika
stop obłudzie! - 2014-10-29 19:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
janinko, oni biorą każdego, bo pracujesz tam za grosze! pamiętaj o tym.... poszukaj innej pracy, radzę szczerze. nie wspieraj wyzysku, korzystając z tej para poczty, czy pracując u nich.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-30 11:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie i wprost przeciwnie do większości nie mogę złego słowa powiedzieć. Jeździłem w terenach pozamiejskich 1400 na rękę, plus 50gr. za kilometr. Po miesiącu nie pamiętam aby wychodziło mniej niż 2200, do tego przez większość czasu pracy było na 5-7godzin dziennie. Dzisiaj zarabiam troszkę lepiej ale mam ciągle szefa nad sobą a nie każdy to lubi,jakby nie duma wróciłbym z powrotem na stare śmieci, praca była lekka i bardzo przyjemna. Jeszcze sprawa niedoręczonych, przynajmniej w moim regionie wynikała z tego, że polowa wiosek jest nie ponumerowana, brak jakichkolwiek skrzynek nie mówiąc już o dzwonkach jedyne co było to UWAGA ZŁY PIES, ale jak się pozna teren ludzi to nie ma problemu praca staje się czystą przyjemnością z całkiem przyzwoite pieniądze.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-28
Żródło: Gowork.pl
Piotrków Trybunalski
(łódzkie)
Ogólnopolska firma InPost – oddział w Piotrkowie poszukuje osób na stanowisko DORĘCZYCIEL-LISTONOSZ na terenie: Piotrków Tryb.Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie doręczała przesyłki adresowe na podległym terenie. Gwarantujemy pracę w najszybciej rozwijającej się prywatnej firmie pocztowej w Polsce, stabilną pracę w młodym zespole, szerokie perspektywy rozwoju, terminowe wypłaty uzależnione od osobistego wkładu pr
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
bolo-do-lolo - 2014-10-30 15:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie to były okolice, lolo, że było tak pięknie?
zdjecie uzytkownika
kolo do lolo - 2014-10-30 15:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-10-30 11:12:14]:
lolo, pogratuluj szefowi w Krakowie, ze zauważył to forum i próbujecie niwelować syf tej firmy. niestety, ogłoszenia o prace mówią o tej firmie co innego! pozdrów Bossa i zrób mu, wiesz co ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InPost
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x