Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o InPost

Pracowałeś w firmie InPost i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-17 06:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wczoraj poszła oficjalna informacja do pracowników w Krakowie, że inpost zamyka listy
zdjecie uzytkownika
oby, oby - 2016-05-17 07:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Inpost zamyka listy i będzie je teraz woził Bezpieczny List? haha... ;)
zdjecie uzytkownika
co za bajzel - 2016-05-17 07:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisałem to o 20, ze powinni sie wycofać, o 23 artykuł z wybiórczej:

Duże zmiany w InPost, firma wycofuje się tylko do dużych miast!!!!!!!!!

Spółka zapowiada radykalną restrukturyzację. Już zredukowała liczbę oddziałów o 45 proc., a zatrudnienie o 40 proc.

Dostarczanie listów w dzisiejszych czasach staje się działalnością wysokiego ryzyka.

Ot, prosty przykład, amerykańska poczta U.S. Postal Service zanotowała w roku fiskalnym 2015 5,1 mld dolarów straty. Podobnego rodzaju wynik w większości firm doprowadziłby do bankructwa, ewentualnie zmiany zarządu. W działalności pocztowej to jednak coś normalnego. Wspomniana U.S. Postal Service w 2014 miała 5,5 mld. dolarów straty, w sumie przynosi je już dziewięć lat z rzędu.

Teraz okazuje się, ze ten kawałek chleba jest zbyt twardy nawet dla właściciela InPostu Rafała Brzoski, który słynie z ekstremalnej kontroli kosztów w swoich firmach.

InPost podjął w poniedziałek decyzję o restrukturyzacji swojej działalności listowej.

To pośrednio efekt utraty kontraktu na obsługę listów sądowych, który teraz obsługuje Poczta Polska.

"Optymalizacja modelu dystrybucyjnego przesyłek listowych zrealizowana w marcu br. w następstwie zakończenia obsługi kontraktu dla sądów, w wyniku której zredukowano liczbę oddziałów o ok. 45 proc., a zasoby ludzkie o ok. 40 proc., nie przyniosła oszczędności wystarczających do utrzymania rentowności segmentu listowego" - pisze spółka w komunikacie.

Kuracja, którą Brzoska ordynuje InPostowi, będzie więc radykalna. InPost ograniczy działalność tylko do głównych miast w Polsce. "Co szacunkowo zmniejszy obsługiwane wolumeny listów o ok. 30 proc., a których obsługa generuje ok. 50 proc. bezpośrednich kosztów dystrybucji" - pisze spółka. Wypowie też wszystkie nierentowne kontrakty, zrenegocjuje już obowiązujące umowy, przytnie też koszty w centrali.

Te wszystkie działania mają sprawić, że po drugim kwartale br. EBITDA spółki (czyli zysk operacyjny powiększony o amortyzację) będzie na plusie. Jeśli restrukturyzacji nie będzie, spółka straci 2,5 mln zł miesięcznie (również EBITDA).

"Po zakończeniu tego procesu zostaną podjęte dalsze decyzje co do działalności listowej oraz wielkości obszaru obsługi" - czytamy w komunikacie spółki.

Plan musi teraz zaakceptować rada nadzorcza InPostu.

W poniedziałek spółka podała również wyniki za pierwszy kwartał tego roku.

W styczniu i w lutym obsługiwała jeszcze sądy. Jej przychody w I kwartale 2016r. to 131,4 mln zł (przed rokiem 129,4 mln zł). Na poziomie EBITDA, który najlepiej mówi o kondycji firmy, InPost zanotował 7,5 mln zł straty. Rok temu było to ponad 11 mln zł zysku.

Spółka na warszawskiej giełdzie pojawiła się w październiku ubiegłego roku. Cena emisyjna akcji wynosiła 25 zł. Teraz jest to 17,70 zł.
--------------------------
A teraz wisienka na torcie: Kto odnajdzie i wklei artykuł, w którym twierdzili, że utrata sądówek nic nie znaczy i nie zachwieje firmą?
zdjecie uzytkownika
jakość to jakość - 2016-05-17 07:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klienci instytucjonalni zrywają umowy z prywatnym operatorem pocztowym.

W ciągu ostatnich miesięcy InPost stracił kilka cennych kontraktów na obsługę korespondencji – dowiedziała się „Rzeczpospolita".

Jak ustaliliśmy, w trakcie obowiązywania umowy rozwiązały ją m.in. Urząd Dozoru Technicznego (UDT), urzędy gmin w Brwinowie, Piastowie i Prażmowie, warszawskie Centrum Kształcenia Podyplomowego Pielęgniarek (CKPP). Powód? Niewłaściwa realizacja zleceń, niezgodnie z warunkami przetargów, nieterminowość czy brak odpowiedzi na reklamacje. Instytucje te dokończenie wartych w sumie grubo ponad 5 mln zł kontraktów przekazały Poczcie Polskiej (PP), największemu konkurentowi InPostu. Państwowy operator na odebranych rywalowi zleceniach może zarobić ponad 1 mln zł.
zdjecie uzytkownika
biedaczek - 2016-05-17 15:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inwestorzy fatalnie przyjęli informację o wynikach spółki oraz zapowiedź nowej strategii InPostu.

To czarny dzień dla spółek Rafała Brzoski. Trwa wyprzedaż akcji InPostu. Akcje spółki były jeszcze w poniedziałek po 17,70 zł, we ich warość spadła aż o 21,53 proc., do 13,89 zł. Pocieszenie? Obroty są niskie - niespełna 340 tys. zł.

InPost się kurczy

Inwestorom nie spodobały się wyniki InPostu. Po utracie kontraktu na doręczanie listów sądowych (odpowiadał za 1/3 wolumenu przesyłek) spółka zaliczyła na poziomie EBITDA, który najlepiej mówi o kondycji firmy, 7,5 mln zł straty. Rok temu miała 11 mln zł zysku.

InPost podjął w poniedziałek decyzję o restrukturyzacji swojej działalności listowej.

"Optymalizacja modelu dystrybucyjnego przesyłek listowych zrealizowana w marcu br. w następstwie zakończenia obsługi kontraktu dla sądów, w wyniku której zredukowano liczbę oddziałów o ok. 45 proc., a zasoby ludzkie o ok. 40 proc., nie przyniosła oszczędności wystarczających do utrzymania rentowności segmentu listowego" - pisze spółka w komunikacie.

Kuracja, którą Brzoska ordynuje InPostowi, będzie więc radykalna. InPost ograniczy działalność tylko do głównych miast w Polsce. "To szacunkowo zmniejszy obsługiwane wolumeny listów o ok. 30 proc., a których obsługa generuje ok. 50 proc. bezpośrednich kosztów dystrybucji" - pisze spółka. Wypowie też wszystkie nierentowne kontrakty, zrenegocjuje już obowiązujące umowy, przytnie koszty w centrali.

Potężna strata Integera

Spada też, prawie o 13 proc., kurs drugiej notowanej na GPW spółki Brzoski, czyli Grupy Integer.pl.

Wynik netto spółki za pierwszy kwartał wyniósł minus 36 mln zł, w porównaniu z 3 mln zł rok wcześniej.

Przychody Grupy Integer.pl w I kwartale 2016 roku wyniosły 192 mln zł i wzrosły o 23 proc. rok do roku, głównie dzięki utrzymaniu wysokiej dynamiki sprzedaży usług paczkomatowych (+71 proc. rok do roku) oraz transakcji sprzedaży paczkomatów i innych urządzeń do przesyłania towarów.

Integer.pl Inwestycje posiada jednak 57,99 proc. akcji InPostu.

Mocno, o blisko 60 mln zł rok do roku, wzrosły koszty operacyjne Grupy. "Z tego niemal 1/3 wynikała z rozwoju usług kurierskich uruchomionych w czerwcu 2015 r. (usługi obce, wynagrodzenia i ubezpieczenia społeczne), 8,6 mln zł stanowiło koszty jednorazowe usług pocztowych (koszt restrukturyzacji sieci dystrybucji listów oraz wartość spisanego aktywa z wyceny kontraktu sądowego), 26 mln zł to wzrost zużycia materiałów i energii związany z wyższą produkcją paczkomatów, a pozostała kwota dotyczy głównie rozwoju sieci paczkomatowej w kraju i za granicą" - pisze spółka.
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2016-05-17 18:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po prostu trzeba się zwijać ,Wychodzi traktowanie pracowników którzy trzymali tą firmę na powierzchni,Karanie i obniżanie stawek .Tak Panie Brzosko to już jest koniec było szanować ludzi a nie tylko liczyć zera na koncie
zdjecie uzytkownika
$$$$ - 2016-05-17 21:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to mamy powód dla którego nie wypłacają kasy
zdjecie uzytkownika
werfkfmfklffkff - 2016-05-17 22:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlatego tak cisna o podpisanie weksla.ciekawe jak w tym miesiacu z wyplatami
zdjecie uzytkownika
$$$$ - 2016-05-18 15:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj ponad 25 %, dzisiaj 12 % w dół. Poczekamy do ogłoszenia wyników za 2 kwartał. Wtedy giełda poszybuje o kolejne 50 % do dołu.

utrata 400 milionów przychodu oznacza dla tej firmy jazdę bez trzymanki i dziurę którą będzie bardzo ciężko pokryć
zdjecie uzytkownika
werfkfmfklffkff - 2016-05-18 15:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecie3zx maja czym pokryc. wekslami pracownikow. po to one sa
zdjecie uzytkownika
werfkfmfklffkff - 2016-05-20 14:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w koncu po 2,5 roku uwolnilam sie z tego balaganu.
martwi mnie 1 rzecz czy wyplaca normalknie kase.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-05-20 16:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę ci byś znalazł mniejszy jak w powiedzeniu wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
Ja zostaje zobaczymy co dalej będzie.
zdjecie uzytkownika
trak 101 - 2016-05-20 16:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas nikt juz nie jezdzi na gminy wiejskie z zwykłymi listami.. Zostały tylko allelisty i allepaczki..Ilosciuwek juz nikt tam nie wywozi.. oczywiscie wioza je kureierzy(1 na tydzien) ktorzy maja stała pensje i 0 kilometrowek głownie emeryci ktorych wykorzystuja za 1500 z PGP... Bo od nas wszyscy sie zwolnili(nawet cały zarzad, dyrektor i z-c, kierownictwo) lub sciemniaja na zwolnieniach, operacyjni tez olali ta firme (po wizycie Regionalnego dyrektora) tez im nie płacili lub ratach po 200-300 zł.. Przejeło to PGP po 1 zebraniu obiecanki ile to mozna zarobic biorac dodatkowy rejon i wynosic zaległosci... ten segment inpostu padnie szybciej niz analitycy przewiduja:)
zdjecie uzytkownika
ddd - 2016-05-20 17:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wynagrodzenia za marzec były wypłacane pracownikom stacjonarnym dopiero 10 maja czyli 3 tyg opóźnienia. Dziś pracownicy dostali wynagrodzenia za kwiecień i okazało się, że Ci zwolnieni w tym miesiącu zostali oszukani na ok 1000zł każdy i to w białych rękawiczkach. Firma wyszła z założenia, że co z tego że ktoś pracował uczciwie cały kwiecień może dostać pensji tylko 250 zł a nikomu się nie poskarży bo przecież już nie pracuje w InPost i nie musi dostać swojego pełnego wynagrodzenia. Do Sądu tez nie pójdzie bo na ostatnich umowach podpisywanych naprędce 01.04 z firmą Certis (kolejna firma krzak)wynagrodzenia było wysokości 100zł. Generalnie jeśli ktoś zarabiał np. 2600 i miał umowę o pracę dostał za kwiecień 10.05 ok 1350 zł z umowy o pracę a teraz zamiast reszty czyli 1250 ze zlecenia to otrzymał tylko 250 zł.
zdjecie uzytkownika
werfkfmfklffkff - 2016-05-20 21:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja juz dostalam kase za kwiecie. kasa wplynela dzis. dostalam tak jak na umowie najnizsza.a mialam niby 2 umowy 1 z bezpiecznym a 2 umowa z certisem.
wazne ze kasa jest bo z informacji kierwonika regionalny chcial nam wstrzymac wyplaty.
ale jakos nie zrobil tego.zobaczymy jakw czerwcu za 10 dni mojej pracy.mam nadzieje ze normlanie wyplaca.
zdjecie uzytkownika
Igjbffh - 2016-05-21 20:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze? Cześć z Was to zwykle pasożyty widzace tylko czubek własnego nosa i własny interes i majac w dupie kolegę ktory ukladał listy obok was. Cześć z Was to ludzie myślący trzeźwo ale bojący się wyjść przed szereg bojąc się wygadanego "wałęsy" przedstawiającego swoje racje. Skoro jest Wam tak źle to odejdźcie jak ja i miejcie z głowy. No na co czekacie? Myślicie że coś wywalczycie? Jeśli tak myślicie to jesteście głupi! Tworzyliście tę firmę i trzymaliście ją na powierzchni a teraz ciągnięcie ją na dno razem z ludźmi którzy jeszcze chcą pracować. To jest ta wasza solidarność? Gówno nie solidarność! Chciałem pracować ale poszedłem za takimi wywrotowcami jak Wy. Dopiero to było nieopłacalne. Żal mi was. Żal patrzeć jak ktoś twierdzi ze jest pępkiem świata... myślącym tylko o sobie i o tym ile na tym skorzysta.
Wstydźcie się. A teraz nazwijcie mnie brzoską, aniołem lub kimś innym z "góry"... spekulacje i szantaż wychodzą wam najlepiej. Gdzieś dalej os Oddziału tez jest świat. Juz to widzę i jest mi dobrze.
zdjecie uzytkownika
biedaczek - 2016-05-22 19:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Igjbffh - 2016-05-21 20:30:17]:
Nie bardzo wiemy, o co Tobie chodzi. Masz pretensje, że się zwolniłeś? Czy jak? Masz racje, ludzie pracowali,a byli szmaceni bo w tej firmie człowiek się nie liczy. Jakie spekulacje, jaki szantaż? Obcięli teraz obsady totalnie, to może i tak byś poleciał.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-05-22 19:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedługo wszyscy co robią gminy polecą .. tylko szkoda że nikt o tym im nie powie wcześniej- dowiedzą się pewnie z dnia na dzień. Osoby obsługujące miasto - też nie zbiją kokosów - bo listów coraz mniej
zdjecie uzytkownika
Igjbffh - 2016-05-22 21:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W życiu nie będę miał do nikogo pretensji bo podejmuje świadome wybory. Idź... może cię w microsoft zatrudnią :) Tak Ci źle to idź i szukaj lepszego. Kasjer to tez dobra praca :)
zdjecie uzytkownika
werfkfmfklffkff - 2016-05-22 22:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sie dziwie jak moglam tyle casu tutaj wytrzymac.
w inposcie.
traktowanie ludzi jak smieci.
robienie z nich idiotow.
kierowniczka mowi 1 , kierownik 2.
dzis pracujesz , jutro juz nie.
taka hustawka.
teraz czuje ze zyje.
zdjecie uzytkownika
praceRz - 2016-05-22 22:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"teraz czuje ze zyje" na bezrobociu :)
zdjecie uzytkownika
werfkfmfklffkff - 2016-05-22 22:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakim bezrobociu.
juz mam nowa prace.juz trakcie pracowania w tej firmie szukalam nowej pracy. znalazlam i sie zwolnilam.
zdjecie uzytkownika
wegetownik były - 2016-05-23 06:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praceRz - 2016-05-22 22:30:40]:
Noszenie listów za realne 4 pln na godzinę to nie bezrobocie? W sumie nie, to wegetacja.... Nie znam ani jednej osoby, która odeszła i żałuje. A trochę tych osób było w moim mieście. To tyle, bo zbieracze puszek mają chyba większa dniówkę, niż przeciętny donosiciel w inpost.
zdjecie uzytkownika
fjfgjfj - 2016-05-23 14:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszukiwanie pracowników, których zwalniają w ilościach hurtowych to zwykłe oszustwo i kradzież. Poczytajcie sobie umowy z Certisem to zobaczycie jakie są tam zapisy. Każdy kto przestaje pracować dostaje z Certisu nie 1200-1500 zł tylko 200-300. Pracujesz za konkretna kwotę a przy ostatniej wypłacie brakuje ponad tysiąc.
Do Igjbffh: Też chciałbyś być oszukiwany przy wynagrodzeniu bez względu na to gdzie pracujesz?
zdjecie uzytkownika
Igjbffh - 2016-05-23 15:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty tej umowy nawet nie przeczytałeś ze zrozumieniem! Prześledziłeś przynajmniej łańcuch zależności paragraf do paragrafu? Nie! Widzisz to co chcesz zobaczyć i nic więcej.
zdjecie uzytkownika
werfkfmfklffkff - 2016-05-23 15:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy jest 2 czesc wyplaty?
ja juz dostalam w piatek a byly 2 umowy z bezpiecznym a 2 umowa z certisem.
zdjecie uzytkownika
$$$ - 2016-05-27 11:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co taka cisza ?
zdjecie uzytkownika
werfkfmfklffkff - 2016-05-27 11:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze juz nikt tam nie pracuje.a jak z ta kasa?
powiny byc 2 przelewy?
zdjecie uzytkownika
PraceRz - 2016-05-27 11:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto to wie? U nas robimy co drugi dzień i szukamy nowej roboty, a jak u was?
zdjecie uzytkownika
werfkfmfklffkff - 2016-05-27 11:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja juz nie pracuje od poniedziałku.
tak mało juz tej poczty jest. a dzis maja wolne?
zdjecie uzytkownika
wazzz - 2016-05-27 13:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzisiaj chełm ma wolne.długi weekend zrobili ;)
zdjecie uzytkownika
wazzz - 2016-05-27 13:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a drugiego przelewu nie ma do tej pory :/
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-05-27 14:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wazzz - 2016-05-27 13:49:30]:
chełm też ma wolny weekend??? ... Dużo listów u Was? jak z obsadą ? Należycie pod inpost czy macie Agenta???
zdjecie uzytkownika
inpost - 2016-05-27 14:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u Was drugiego przelewu nie ma ??? ... a u nas jeszcze pierwszego nie było
zdjecie uzytkownika
werfkfmfklffkff - 2016-05-27 14:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie wplynelo 20 maja z BL 2 MA BYC Z CERTIS.jAKIES GROSZOWE SPRAWY.
zdjecie uzytkownika
wazzz - 2016-05-27 15:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
listow jest duzo.od 28 kwietnia leżą....jutro mija miesiac jak nikt nie jezdzi na gminy.mamy umowe z bezpiecznym liste i z certisem.
zdjecie uzytkownika
werfkfmfklffkff - 2016-05-27 15:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miesiac nikt listow nie rozanosi na gminie?
masakra;
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-05-27 15:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wazzz - 2016-05-27 15:13:42]:
to czego te listy leżą??? przecież tam mogą być rachunki jakieś płatności i wogóle??? Macie agenta ?
zdjecie uzytkownika
werfkfmfklffkff - 2016-05-27 16:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie robia u was czyszczen nie obsadzonych rejonow.
u nas sa skoczki. jada gdzie taka potrzeba.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-05-27 16:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [werfkfmfklffkff - 2016-05-27 16:12:53]:
u nas tez tak jest że jeśli ktoś nie ma poczty na swój rejon a któryś jest zawalony, albo nie ma kto pojechać bo doręczyciel akurat tego dnia nie pracuje to jedzie ten kto może... i listy na bieżąco są wynoszone
zdjecie uzytkownika
wazzz - 2016-05-27 17:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt za 600 zl lub 800 nie chce jezdzic...tak obnizyli wynagrodzenie.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-05-27 17:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wazzz - 2016-05-27 17:42:40]:
to jak pozwalniali się wszyscy? Czy protestują w ten sposób że nie wyjeżdżają w teren? nie przychodzą reklamacje???
zdjecie uzytkownika
wazzz - 2016-05-27 17:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polowa sie zwolnila a polowa strajkuje.no reklamacje sa.wiadomo ;)
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-05-27 18:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wazzz - 2016-05-27 17:58:23]:
no to nieźle macie... a zmieniły się tylko stawki czy zarząd również?
zdjecie uzytkownika
wazzz - 2016-05-27 18:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko stawki
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-05-27 18:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wazzz - 2016-05-27 18:09:13]:
u nas to w sumie nie wiadomo za co pracujemy, listów jest mniej, nie robimy codziennie a zebrania odnośnie stawek nie było... :( ... teraz czekamy na pieniążki jak na razie nie ma i w sumie to żadnej info kiedy będą...
zdjecie uzytkownika
wazzz - 2016-05-27 21:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2016-05-27 18:12:12]:
a z jakiego oddzialu jestes?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-05-28 08:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wazzz - 2016-05-27 21:13:20]:
z oddziału Ciechanów
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Krotko malo formalnosci . praca w godz nocnych trzeba sie na robic zero szacunku od pracownikow , zero przerwy na kolacje ...totalna masakra i to za 60 zl za nocke...
Pytania: trzy pytania do zrobienia na komputerze
zdjecie uzytkownika
Inpo$t - 2016-05-28 09:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wam powiem jak ja to widzę..
Do grudnia będą listy bo jest kontrakt z prokuraturą. Od nowego roku firma zamyka się na listy i skupia się jedynie na e-commerce, paczkomaty, kurierka, allegro i pewnie coś nowego. Sytuację z listami może uratować jedynie kontrakt z CUW na przesyłki samorządowe, bo ponoć przetarg ma być od nowa wałkowany. Houk, miłego weekendu
zdjecie uzytkownika
leci inposzt - 2016-05-28 19:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komu tyłek uratuje kontrakt z CUW? To są przesyłki pomiędzy urzędami, zwykli robole z in post nic z tego nie będą mieli. Także lecicie z rynku!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie InPost!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InPost
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert