Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Aska - 2015-02-06 09:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam polecam prace w Firmie K&K wszyscy kordynatorzy kierownictwo w tej Firmie bardzo dobrze dbają o pracowników są premie możliwosc zrobienia sobie nadgodzin szanuja swoich pracownikow ta Firma ma najwięcej pracowników i to ludzi którzy lata pracuja pod tą Firmą-bardzo dobrzy pracownicy w innych firmach jesli ktos pracuje to albo są to osoby nowe ktore nie mają pojecia o warunkach pracy w innych firmach albo osoby ktore nie potrafia pracowac i po kilku dniach wylatuja lub sami szybko odchodza w K&K nagradza swoich pracownikow premiami
zdjecie uzytkownika
Krzysiek34 - 2015-02-06 09:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Jobsito juz padła dwukrotnie pewnie nastepny raz ktory sie szykuje bedzie juz ostateczny czyli swiadczy to o tym ze ta firma nie jest dobra firma to mowi samo za siebie
zdjecie uzytkownika
zielona - 2015-02-06 10:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aska - 2015-02-06 09:39:08]:
hahaha, dobre hasło: w K&K ktoś pracuje latami, haha, ta firma z krakowa weszła na śląsk w połowie tamtego roku a tu ktoś pracuje latami, nieźle się uśmiałam, to wy lada chwila padniecie bo nawet ukraińcy od was pitają. czemu inne agencje już nawet ogłoszeń nie dają bo mają ludzi a wszymi ogłoszeniami jest cały internet zawalony od wielu miesięcy?! chyba wam premie obiecali za naknajwięcej zachwalania. Żenada...fuj
zdjecie uzytkownika
okocim - 2015-02-07 01:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co muslicie o brygadzie zielonej w katowicach?
zdjecie uzytkownika
Zielona:) - 2015-02-16 07:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odkąd rządy przejęła Karolina jest duzo duzo lepiej :) nie ma wrzasków Pani Bomby nikt nas nie wyzywa ona nie umiała nic zorganizować tylko wrzeszczała i wyzywała nas od najgorszych. Tera jest organizacja i każdy wie co robić :) dziękujemy Pani Karolinie ze jest z nami :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-16 12:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zielona:) - 2015-02-16 07:48:09]:
a to kaski bomby juz nie ma? ile ta baba mi nerwow napsula gdy tam pracowałam to ksiazke by mozna pisac. Ale mała iza - ta to potrafiła, przy niej człowiek pozałował ze sie urodził. jest ona tam jeszcze?
zdjecie uzytkownika
Marcin k&k - 2015-02-22 13:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Onaa - 2014-10-25 13:09:32]:
Hej moim zdaniem jest to tragedia i paranoja że ochrona przetrzymuje dowody osobiste a jak ochrona gubi dowód to oskarżają pracownika jak chodzi o atmosferę w pracy to bywa rożnie .Trzeba sobie liczyć godziny bo strasznie kłamią okłamali mnie o 24 godz.
zdjecie uzytkownika
Marcin k&k - 2015-02-22 13:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej moim zdaniem jest to tragedia i paranoja że ochrona przetrzymuje dowody osobiste a jak ochrona gubi dowód to oskarżają pracownika jak chodzi o atmosferę w pracy to bywa rożnie .Trzeba sobie liczyć godziny bo strasznie kłamią okłamali mnie o 24 godz.
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-02-25 18:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin k&k - 2015-02-22 13:14:31]:
Zgadzam się z Toba co do dowodów nie powinni go przetrzymywać ale takie cos było tylko na Rudzie a nie w Katowicach a teraz obrażasz całe K&K które naprawdę dba o swoich pracowników
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-02-28 00:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie lata pracuja w k&k w krakowie ta osoba moze miala to na mysli a nie trzeba odrazu tu obczerniac wyzywac prawda jest taka ze jobsito padlo juz i takie sa fakty klamia na wyplatach niby ze zle przelew przelali nie tej osobie co trzeba brak slow do k&k ida najlepsze osoby pracowac ktore naprawde cos potrafia
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-02-28 00:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ukraincom przedluza sie pobyt to wszystko firma zalatwia a nie ze uciekaja zalezy od zamowien i zapotrzebowan oni sie prosza zeby jak najdluzej pracowac nie chca wyjezdzac z Polski to oczywiste a dlaczego wiec w jobsito ukraincy nie pracuja?hehe
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-02-28 00:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
K&K WSPOLPRACUJE Z NIEMCAMI W NIEMCZECH TEZ JEST FIRMA K&K a czemu jobsito nie?jak jest taka idealna firma?heheh
zdjecie uzytkownika
zefir - 2015-03-01 16:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale głupoty piszecie, K&K wysyła ukrainców do pracy bo ma z nimi kontrakt i musi im pracę zagwarantować. I wcale się tym nie szczycą bo wszystkich polaków trzymaja na przymusowym wolnym! a w ogóle firma ma taką opinię że nikt jej poważnie nie traktuje!maja wtyki u góry dlatego jest jak jest....
zdjecie uzytkownika
Wydajność - 2015-03-02 19:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zielona:) - 2015-02-16 07:48:09]:
Pani Kasia zrobiła swoje i miała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na resztę. A nie robienie 5 lub 10 palet więcej. Głupota i to spora. (usunięte przez administratora)nam normę 50 palet na zmianę i wtedy same będą (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zielona - 2015-03-03 05:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty chyba nigdy nie pracowałeś z nią bo ona zasko kiedy miała normę jak była nasZa Karolina to tak ale sama nic nie potrafiła przypomnijcie sobie kiedy ona umiała sama coś zorganizować ??? Zawsze miała problem nic nie umi a na nas sie wydzierala i od najgorszych wyzywała. Na hali mogo wszystko sie pieprzyć a Kasia miała ważniejsze sprawy siedziała w biurze albo na stołówce kawka i kanapka to były złe czasy z nią teraz jest fajnie Karolona ma wszystko opanowane teraz u Agnieszki pracuje i jest tez super wie jak co poukładać tylko ta jej brygadzistka nie wie ale Agnieszka tego pilnuje
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2015-03-08 16:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-02-16 12:29:56]:
A o tej małej podłej suce co 1,40 w cylindrze miała a w ryju jak w chasioku i dupolisców miała i dalej srała niż widziała to juz nikt nie wspomni.Jak wspomne ta rozdarta pi...de i jej zastepczynie ?Grazynke? to mi juz h..u..j na baby opada
zdjecie uzytkownika
pracujacy - 2015-03-12 12:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam prace w lambertz zrobia z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2015-03-16 20:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co chcecie osiągnąć pisząc tu takie bzdury na brygadzistki i kierowników
W firmie od dawna pracuje sie dobrze i spokojnie jest. Nikt na żadnej brygadzie nie krzyczy a pracuje na każdej brygadzie. Nie spotkałam sie z obelgami i krzykami Pani Izy wręcz przeciwnie jestem zadowolona z pracy w tej firmie. Piszą bzdury ze to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo kto chce to będzie pracował. Teraz fajnie zarabiamy mamy 8 zł na rękę za godzinę pracujemy ile chcemy tylko obowiązkowo musimy mieć jeden dzien w tygodniu wolny a tak pracujemy ile chcemy idzie zarobić wiec nie oczerniacie pracy jak nie chcecie pracować to nie pracujcie a nas nie pozbawiajcie fajnej pracy
zdjecie uzytkownika
989898 - 2015-03-16 20:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chcem isc ale na ktora zmiana najlepiej? i ile sie robi?
zdjecie uzytkownika
obca - 2015-03-19 11:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ukraina pracuje a polacy siedza na wolnym po trzy tygodnie i wielka radośc jak sie pojdzie dwa razy w miesiacu szkoda gadac brygadzistki sa takie zarozumiałe jak by rozumy pozjadały dra mordy a same nie umieją wkładać ciastek odradzam tam prace
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2015-03-19 17:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracować z Pania Iza to jak 6 w totka wygrac najlepsza zmiana to zmiana żółta!
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2015-03-26 19:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEestem zadowolona z kierowniczki Pani Izy mozna z nia porozmawiać, dobrze nakieruje na pracę, jest miła i przychodzi najwcześniej od wszystkich kierowniczek z listami do podpisu przed zmianą, jest miła i dobrze się na jej zmianie pracuje. Jak ktos chce sie zapisać do brygady to polecam do Pani Izy , na zmianie jest spokojna atmosera. Pani Iza powinna dostać wyróżmienie jest super kierowniczką pod każdy wzgledem. Powinna zostać pracownikiem miesiąca kierowniczek należy jej sie to i zyczę żeby została nagrodzona.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-03-26 20:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam, że Pani kierownik Agnieszka powinna być zniesiona ze stanowiska . Nie wiem dlaczego nikt sie z nią jeszcze nie zajął. Krzyczy po ludziach jest niesympatyczna i niedostepna przejeła role Pani Bomby, ludzi traktuje jak swoje koleżanki osoby starsze, czuje sie jakby miała koronę na głowie. Nie dażymy ja sympatia i prosimy o zmiane kierowniczki na zmianie czerwonej, dłużej już jej zachowania do ludzi nie wytrzymamy. jest to najgorsza kierowniczka.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: CZY JESTEM BRYGADZISTA
Pytania: CZY KOCHAM CIASTKA
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-03-26 20:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam, że Pani kierownik Agnieszka powinna być zniesiona ze stanowiska . Nie wiem dlaczego nikt sie z nią jeszcze nie zajął. Krzyczy po ludziach jest niesympatyczna i niedostepna przejeła role Pani Bomby, ludzi traktuje jak swoje koleżanki osoby starsze, czuje sie jakby miała koronę na głowie. Nie dażymy ja sympatia i prosimy o zmiane kierowniczki na zmianie czerwonej, dłużej już jej zachowania do ludzi nie wytrzymamy. jest to najgorsza kierowniczka.
zdjecie uzytkownika
Zadowilona z pracy - 2015-03-27 20:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie przedszkole tylko praca, Kierownik zmiany krzyczy bo czasem pracują takie osoby że ręce opadaja!! nie potrafia zapakować jednego ciastka dokładnie, nie mówiac juz o dwóch... Jeszcze pyskują!! Co robicie w tym zakładzie?? Lepiej zatrudnijcie się w ochronie!! Przychodze do pracy z uśmiechem i nie pilnuje stołka przy jednym ciasteczku od 5:15, by jakos przebimbać 12h, Tym powinni się właśnie zająć! nie mam problemu z Kierownictwem które pozdrawiam :-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lambertz Polonia Sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie