Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Waldi - 2015-07-20 15:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do soboty i Ukrainy to sie mylisz.
Nam praca pasuje normalnie nie było zapotrzebowania na nas to nas nie było a i odpoczynek tez nam sie należy !!!
Nie stajecie na zakład w którym pracujecie !!!
Nasze dziewczyny są pierwsza dniówka w pracy i juz maja pochwały od kierowniczki wiec jak sie chce to idzie pracować tylko trzeba słuchać. A wy to nie do pracy przychodzicie tylko narzekać ! Przyjedźcie na Ukrainę to znajdziecie szacunek u swoich w lambert nie wiecie co to brak chleba !!!!!
zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-07-27 09:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-07-05 21:39:31]:
Święta prawda.jak ktoś nie chce pracować to i leczenie mu przeszkadza.wszędzie trzeba robić,leżeć i brać kasę to u tatusia w firmie.Lamberta jest git firma.
zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-07-27 09:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siwy - 2015-07-27 09:09:12]:
Super napisane.polska mlodziez ze tak powiem,w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im się przelewa,raz w tygodniu zrzec i wtedy by zapiepszali na chleb.a nie mamunia podstaw i pod nos,kupi Adidasa ,w los na żel i h..j z roboty,pozdro
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-07-29 15:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No kontrola jest z zewnątrz i jest w pracy dobra mina do złej gry odejdzie kontrola i będą kierowniczki i brygadzistki wyżywać się na pracownikach :D
zdjecie uzytkownika
przypadek - 2015-07-29 16:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczyłem ten temat przypadkiem,ale powiem wam jak powinno wyglądać zgłoszenie do pip.
Zanosicie osobiscie pismo do skrzynki podań i tam opisujecie wszystko dokładnie, ale dokładnie że np. kontroler ma przyjsc do lambertz katowice i sprawdzić wszystkich pracowników łącznie z górą .A jak się nie spisze to piszecie o ponowna kontrole i zmianę kontrolera.Ew skarga wyżej.
Z pracodawcą da sie wygrać Ja skończyłem na sądzie pracy , co ciekawe sąd pracy jest przychylny pracownikowi!!! Wystarczy kilku zebrać na świadków i pracodawca w sądzie leży .Ja akurat byłem sam ale i tak wygrałem :)
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-07-29 17:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, wypłaty są na czas - to jedyny plus tej firm. Wyzysk we wszystkich działach, brak szacunku do pracownika. Przyjmują ludzi jak im się pali, narzucają limity i durne wymagania a nie potrafią przestrzegać kodeksu pracy. Notorycznie pracowałam ponad normę, praca po co najmniej 9 ,12 LUB 18 godzin dziennie + weekendy, a jak nie to ryczą po tobie jak po niewolinku . Bardzo duży przemiał ludzi, w tym roku to chyba ze 20 jak nie więcej osób się zwolniło, i to nie tylko zwykłych pracowników . Firma najchętniej bierze studencikow i ukraińców oraz rencistów - bo nie trzeba za wiele zaplacic...ehhh szkoda gadac i pisać , długo bym tak mogła. Przydała by się tam prawdziwa kontrola urzędu pracy - tyle powiem!
zdjecie uzytkownika
Racja - 2015-07-29 17:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja! te wszystkie kierownicze stanowiska powinny miesiąc pracować jak My na umowie zlecenie.24 zmiany 12 godzinne w miesiącu 31 dniowym!!! to jest chore!!!A odezwać się nie można, bo pada zapytanie "a to pani chce pracować czy nie?" tak przydała by się porządna kontrola z urzedu ale kontrola urzędu pracy ma to wszystko w czerech literach bo są oni przekupieni przez lambertz katowice i mają Nas gdzieś !!!!
zdjecie uzytkownika
owa.ona - 2015-07-30 11:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy macie do tych brygadzitek i kierowniczek?
zdjecie uzytkownika
niewolik miewolnica - 2015-07-30 15:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co mamy niech zrobią miła atmosferę w pracy ,Niech przestaną się drzeć jak opętane ,z uśmiechem niech podchodzą do ludzi to i my bedziemy lepeij wykonywać swoją pracę niech wytłumaczą na spokojnie a nie drą się jak by im ktoś matkę lub oca zabił traktują ludzi jak niewolników a w takiej atmosferze nie da się pracować robią tylko pokazówkę jak ktoś jest z zewnątrz np.pip albo zus albo jakaś instytucja to wtedy sztuczne miny i pokaz na całego jakie to wtedy one milutkie ojej .Dwulicowość nie zna granic
zdjecie uzytkownika
owa.oma - 2015-07-30 15:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bylam tylko kilka razy w pracy, na 8 lub 12 godz, ale tam sa zmiany chyba 4, do kogo lepiej isc? i czy moge se wybrac jak pracuje?
zdjecie uzytkownika
obojeta01 - 2015-07-30 17:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4 zmiany co ty bredzisz tam jest 12 godzin jak nie dłużej jedyne co to serca pracuja po 8 godz a tak to tyrasz i bedą swoją niewyparzoną buzię drzeć na ciebie bo muszą się wyrzyc na kimś i wyrzywają się na pracownikach ale wygralam bo przynajmiej byla kontrol i bedzie jeszcze kontrol pracuje bo chce widzieć to jak ich zrujnują jak i oni nas rujnują fizycznie jak i psychicznie
zdjecie uzytkownika
obojetna01 - 2015-07-30 20:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jeszcze zapomiałam dodać,że bedzie w lambertz katowice jeszcze kontrola z Rady Ochrony Pracy przy Sejmie RP chce zobaczyć ich miny
zdjecie uzytkownika
stały pracownik - 2015-07-30 20:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha ha ha ha Big Brother ha ha ha ha nareszcie ktoś się za to wziął i to nie dla jaj ale na serio moja cioctka pracuje w PIP-E i sama mówiła mi ,że jeszcze kontrole będą bo są donosy na brygadzistki i kierowniczki ,że ludzi wykorzystują ,że wyżywają się na nich i krzyczą po ludziach bo ciastko włożyć nie potrafi same niech sobie usiądą i niech włożą ciastko ale brygadzistki nie usiądą bo i po co wolą krzyczeć to samo i Jagodzińska czy Rumińska albo z Brygadzistek Iza ,Marzena ,Kasia i wiele innych dużo by wyliczać one są zdolne do darcia Nawet ze spokojem nie potrafią nic powiedzieć bo to jest dla nich poniżenie się .Najlepiej im wychodzi poniżanie innych osób Prezes czy Dyrektor 12h lub więcej godz każa pracować na produkcji pracuje się 8 godzin a nie 12 i co ciotka mi mówiła mają być kontrole i będą nawet będą ludzie od nich tam pracować na każdym stanowisku aby to ocenić Życzę powodzenia lambertz katowice
zdjecie uzytkownika
Do stały pracownik - 2015-07-30 22:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha ale z Ciebie stały pracownik chyba z 6 abo 8 lat temu. Ha ha ha walisz tu nazwiskami a nie masz nawet pojęcia co te osoby robią.
Połowa z tych nazwisk to z hala nie ma juz prawie nic wspólnego. Czarna mamba to pisze. A wiecie kto to!!!! Ta co każdy chciał sie przez nią zwolnić i wiecie co na nią przyszedł sprawiedliwy czas i ja wywalili a taka była nietykalna teraz w Dekicpolu ja poznają!
Ciekawe czy tam tez masz juz swoją niewolnice co za marne grosze będzie sie dawała wykorzystywać tak jak tu miałaś i zastraszalas bo czułaś sie nietykalna.
Jagodzinska szkoda nam Cie zawsze było ze tak sie dawałas jej traktować jak było dobrze to z tobą wszędzie latała a jak nie zrobiłaś jak ona chciała to cie gnoiła na oczach całego zakładu a teraz śmie coś pisać.
Ja juz nie pracuje w lambertz ale mam tam jeszcze kontakt i wiem ze odkąd czarna mamba nie pracuje jest sto razy lepiej nie ma tego co tu pisze niby "stały pracownik" i wiecie jak mi umowy nie przedłuża to wiem ze spokojnie mogę wracać do lambertz i napewno tak zrobię.
Pozdrawiam ekipę z lambertz tych prawdziwych stałych pracownikow
zdjecie uzytkownika
pomarańczowa - 2015-07-31 16:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Do stały pracownik - 2015-07-30 22:28:57]:
Pracuję w Lambertz Katowice ale pod firmą i bynajmniej Ja jestem zadowolona pracuję na linii serc i nie narzekam nieraz jak brakło ludzi to nie rozkazano mi tylko poproszono mnie czy pójdę na ciasteczka pracować z chęcią się zgodziłam bo kocham tą pracę dorywczą zawsze to coś bo w domu bym nie wysiedziała ani minuty a w pracy sobie poklecham na przerwie z fajnymi dziewczynami które szanuję naprawdę nie wiem co cierpicie do brygadzistek i kierowniczek ale one są naprawdę wspaniałe idzie z nimi wszystko. Jestem bardzo zbulwersowana Waszymi opiniami .Ciekawa jestem czy piliście z tymi osobami co wymieniliście przynajmiej jeden bruter szaft ,że piszecie tu po nazwiskach i imieniach to jest ochydne co robicie .Wstydu i Ambicji nie macie no ale cóż są ludzie i są ludziska Szkoda pisania nawet do Was ci co wypisują złe opinie... Dać prace to źle ... Nie dać pracy jeszcze gorzej ech... Najlepiej posadzić Was na linii i kazać siedzieć albo Kazać Wam spać i za to kase brać .... Szkoda mojego pisania na klawiaturze bo i tak nic do tępych ludzi nic nie dochodzi odporni są na wiedzę i rozum
zdjecie uzytkownika
stały pracownik - 2015-07-31 20:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pomarańczowa - 2015-07-31 16:00:40]:
a Ty kim jesteś ,że się wypowiadasz co tak bronisz ich jesteś jedną z nich liczysz na podwyższke czy awans buhahaha
zdjecie uzytkownika
vt67 - 2015-08-02 10:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pomarańczowa - 2015-07-31 16:00:40]:
brawo pomarańczowa:)
zdjecie uzytkownika
Ona8888 - 2015-08-02 20:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie straszny nie straszny bo sie zesrasz ;) jak Ci sie nie chce pracować to wszędzie będzie Ci źle ;D
zdjecie uzytkownika
Słoneczko - 2015-08-02 20:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich zgromadzonych ;)
Pracuję w Lambertz od miesiąca na dwóch brygadach żółtej i czerwonej i jak czytam te wasze opinię to płacze ze śmiechu.
Jak wam się nie chce pracować i liczycie na to ze wszystko sie za was zrobi to jak te brygadzistki mają nie wyjść z siebie... ?
Na jednej i drugiej brygadzie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pod każdym względem no ale trzeba pracować no cos za coś.
Wiec jak nie chce Ci się robić to nie pisz glupot ze jest do kitu i że brygadzistki krzyczą bo nic bez powodu nie robią ;)

I zastanówcie się jak wy byście postąpili na ich miejscu mając pod sobą ludzi którzy nic nie robią one tez są rozliczane za to co robią! Poza tym ileż można tłumaczyć miło i spokojnie jak po 1000 razy mówią do każdego z osobna to samo ?

Dobra rada na przyszłość najpierw napisz o sobie jak ty pracujesz a potem pisz o brygadzistkach bo jak myślicie ze bedziecie siedzieli 12 godzin i nic nie robili i jeszcze wam będą dziękować to sie mylicie....mniej gadajcie więcej róbcie a wszystkim będzie przyjemniej ;)

Pozdereczki ;)
zdjecie uzytkownika
obojetna01 - 2015-08-03 16:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
złożyłam skarge i kontrole się zaczeły jestem szczesliwa bo ten system 12 na 12 jest zabójczy dotego te krzyki na ludzi od strony kierowniczek i brygadzistek i te 10 minutowe przerwy ze nawet do wc człowiek nie zdązy isc Jeszcze tv zamierza interweniować poczekam spokojnie na cały seans i firmy też dostaną za to,że w umowach piszą kary na które zwykłego czlowieka nie stać :P
zdjecie uzytkownika
Czepek pomarańczowy - 2015-08-03 16:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obojetna01 - 2015-08-03 16:15:29]:
durna baba ,paszła się leczyć do psychiatry a nie życie zatruwać w pracy ludziom
zdjecie uzytkownika
stały pracownik - 2015-08-03 16:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy pip robi kontrole to pracodawca wie juz pare dni wczesniej kiedy ona bedzie i jest przygotowany do niej normalna kpina
zdjecie uzytkownika
echu bechu - 2015-08-03 17:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"jeszcze tv zamierza interweniować poczekam spokojnie na cały seans " No jasne, tyle pomyj wylałaś na ten zakład i na ludzi tu pracujących, zrobiłaś z kierowniczek SSmanki z Oświęcimia, że nie wierzę że ty tu jeszcze pracujesz kiedy och ach taka krzywda ci się działa, a jeśli tu pracujesz to musisz być nieźle zakłamaną osobą. Ja nie pamiętam żeby któraś z kierowniczek lub brygadzistek kiedyś na mnie krzykneła, wręcz przeciwnie, a tyle ile kierowniczki potrafią mieć nerwów to nawet niektórzy nie zdają sobie sprawy, przy ich pracy to jak się do was zwracają to i tak jest wersal, robią co mogą żeby to wszystko trybiło i żeby w zakładzie wszystko szło, a i tak jedyne co dostają w zamian to wiadro pomyj na łeb od takich niedzielnych pracowników co przychodzą na 2 dni i tyle ich widać a na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie mogą usiedzieć wkładając po 1 ciastku. A jak coś w zakładzie nie idzie jak należy to one się muszą tłumaczyć, a nie ty obojętna co obrabiasz im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w internecie, ciekawe czy na żywo w gębie też jesteś taka mocna. Pewnie nie, bo już by było dawno wiadomo, która to ty. Za te oskarżenia o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i Oświęcim to raczej oni powinni ścigać takie osoby jak obojętna a nie na odwrót. Nie wszystko w tym zakładzie jest jak należy, i wszyscy to przyznają, nawet brygadzistki, ale to czy tamto można znieść, wiele osób jest zadowolonych że ma taką pracę i żeby porównywać zakład do obozu koncentracyjnego i tym samym równać kierowniczki do nazistek to trzeba mieć naprawdę chyba nie po kolei w głowie .
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Moze być nie było cieżko
Pytania: Czy lubię pracować i czy sie angażuje w prace
zdjecie uzytkownika
Śmiech świnki ;) - 2015-08-03 18:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mi też nie zdarzyło się aby od kierownictwa czy brygadzistek mieć tak zwany oper ....Robię swoje i nie tylko Ja bo i inne dziewczyny też .Na naszej zmianie jest fajna brygada aż się miło pracuje Fakt,że od Nas wymagają ale po to aby nadciągnąć troszeczkę za lewusów takich jak obojętna bo takie jak obojętna muszą przyjść do pracy na wypoczynek najlepiej zarobić a nic nie robić .... Każdy z Nas by tak chciał już nie wspomnę o Szefostwie bo zapewne też o tym marzą .....Nie rozumiem i nie chcę Ciebie obojętna zrozumieć jak możesz tak bez szczelnie obrażać ludzi którzy dużo serca wkładają na naszą naukę abyśmy mieli pracę ...Nawet przymykają oczko jak podjadamy sobie ciasteczka itp u dużo by się tego nazbierało na co jeszcze oko przymykają i Nie którym jest źle ale lewusom nigdy się nie dogodzi .... Wielki Szacunek dla całego personelu ,że muszą się użerać z taki kretynami jak obojętna ..... Pozdrawiam Serdecznie całą elitę z Lambertz :* :)
zdjecie uzytkownika
do obojętna 01 - 2015-08-03 20:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obojętna 01, już nie jesteś straszna tylko zabawna, można być zabawnym, ale nie należy być śmiesznym! już były takie cwaniary jak ty co chciały świat zawojować, udooopić wszystkich naokoło i co? na szczekaniu się skończyło. Wezwij ABW, CBŚ, KPN, ONZ, NATO,TVN, Radio Maryja i nawet [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ISIS!!!! Jak jesteś odważna to podaj imię i nazwisko, wygarnij w pysk co ci nie pasi, do kogo coś masz a nie wylewaj jadu na zakład który daje robotę setkom osób, którzy pracują bo chcą a nie za karę!Jak nie pasuje to do urzędu pracy!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lambertz Polonia Sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie
alert