Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alice - 2014-07-23 10:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zelka - 2013-10-17 23:12:31]:
zgadzam sie w 100 procentach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ludzi traktuja jak przedmiot, brygadzistki nie sa w ogole wykwalifikowane na te stanowiska, nie potrafia pracowac w grupie,sa prymitywne,niekulturalne,opryskliwe. 1 jest w miare ok, ale reszta,a zwlaszcza pewna (usunięte przez administratora) -jak ja widze to noz w kieszeni mi sie otwiera SSmanka . szkoda slow...
zdjecie uzytkownika
el mariachi - 2014-07-24 19:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurde cocie jedli??niezłe mieszanie wymyślań złaczonymi jakimis powymyslanymi rzeczmi...dodam tyle pracowałem ponad rok...
K&K zwraca kase za badania po 130h
jedyna prawda praca gra na wytrzymałosc psychiczną u ludzi z słabymi nerwami konczy sie opiniami predzej wypisanymi krzyca ofszem na tzw nierobów lub nieogarnietych niektorzy chcieli by wakacje kawa klachy ciaćtećko bo ciastkiem bym tego nie nazwał co jedna to sie po czasie albo w dzwiach niemiesci albo sepleni za brak ciucioków... a mawiaja darowanemu koniowi sie w morde nie patrzy a krowa w ciapki bordo zere ciaftka meląc mordą :P
pozdro
zdjecie uzytkownika
nowy robol - 2014-07-27 11:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej,jako jest robota na stonowiskach paletowego lub operatora bo dostołech tako propozycja
zdjecie uzytkownika
nanashi - 2014-07-30 16:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za agencja na krolowej jadwigi 23/4 w dabrowej gorniczej. Oni przyjmuja do lambertz.
zdjecie uzytkownika
zumi - 2014-07-30 20:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [el mariachi - 2014-07-24 19:42:46]:
nie wiem co takiego trzyma Was w tym Lambertzie. Macie masę Polskich firm, które również tak jak lambertz zajmują się produkowaniem różnych ciastek czy innych słodkości, a praca nie różni się specjalnie od tej, którą oferują w Lambercie. Z tego co mi wiadomo to kasa też nie jest jakaś powalająca, bo tak jak wszystkie firmy z zagranicy ( ta na dodatek jest niemiecka) dostosowali się tak jak mogli najlepiej do poziomu płacowego, który obowiązuje na Polskim rynku. No chyba, że przyciąga Was historia firmy sięgająca XVII wieku... no ale to już w takim razie z Wami musi być coś nie tak ;) także jak jest tu tak źle, to polecam rozejrzeć się na rynku pracy
zdjecie uzytkownika
Pawarotti - 2014-08-11 16:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ogłozenie do( usunięte przez administratora ) Lambertz jest przez cały rok, dziwię się ludziom że ktoś jest tak naiwny żeby tam Harować i się dawać poniżać w tym obozie, widocznie macie takie mniemanie o sobie i siebie tak szanujecie że ta CHORA fabryka to najlepsze miejsce dla takich śmieci jak wy! co lubią jak ich traktuje jak śmiecia. Lambertz to największe dziadostwo w Polsce
zdjecie uzytkownika
krokodyl752 - 2014-08-13 10:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszczegam przed firmą silesia nie zatrudniajcie się przez tą agencję pracy bo oni to zwykli oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zatrudniają ludzi a nie wypłacają w terminie pieniędzy
zdjecie uzytkownika
sb - 2014-08-20 17:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Omijać szerokim łukiem ;) To co tam się robi ciężko nazwać pracą ;) To po prostu wyzysk.
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2014-08-23 20:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [opra - 2014-06-12 15:36:58]:
robie tam 8 lat i z całą pewnościa cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o
zdjecie uzytkownika
żaku - 2014-08-23 23:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magazyn - 2014-08-23 20:43:41]:
robisz tu 8 lat @magazyn i uważasz , że praca Lambertzie nie jest ciężka? to chyba w takim razie ty jesteś wyjątkiem od reguły, bo jak znam ludzi , którzy tyrają w tej niemieckiej firmie to jeden w drugiego narzeka , że jest naprawdę ciężko. Chyba, że pomimo nicku pracujesz jednak na innym stanowisku...
zdjecie uzytkownika
heheszki - 2014-08-24 12:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tej firmie co do samej pracy to jeszcze by uszła nie wiem jak wyglądają inne działy np na tych "taśmach produkcyjnych"ale ogólnie juz 1 negatywne wrażenie robią Panie brygadzistki wszystko wszystkim ale krzykiem problemu się nie rozwiąże sprawy rodzinne i problemy powinny zostawić przed wejściem do pracy i nie wyżywać sie na pracownikach. Normalne i zrozumiałe jest dla mnie to ze maja na rzuconą normę która muszą wyrobić ale popędzanie pracowników przez takie zachowanie nie jest
na miejscu do pracy powinno się przychodzić z komfortem psychicznym a nie z nadzieją że panią brygadzistkę w końcu zaspokoił mąż i nie będzie taka nie miła;)
zdjecie uzytkownika
Tinka - 2014-08-30 10:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam zamiar sie przyjac do was do pracy probowalam tam skladac papiery 3 lata temu ale tak wyszlo ze urodzilam dziecko i teraz chce sprobowac tylko prosze napiszcie mi czy panuja tam jeszcze Dziury bo jakos zanich nie chce na razie probowac jestem z Tych a chcialam podjac prace w Rudzie Slaskiej tak tam zachwalaja
zdjecie uzytkownika
EMEL - 2014-08-31 13:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wspominacie Edyte Dziure. Firma w której pracuje powoli zmienia nazwe na DZIUROPOL
zdjecie uzytkownika
kamień - 2014-09-07 15:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heheszki - 2014-08-24 12:23:40]:
@heheszki, to wyobraź sobie jakby wyglądała praca na zakładzie gdyby te kobiety naprawdę były potulne i o wszystko swoich pracowników prosiły... nie potrafisz sobie tego wyobrazić? to nic dziwnego , bo wtedy praca w zakładzie nie miała by żadnego tempa, a one nie wyrobiłyby ze swoimi obowiązkami. Czasem potrzeba mocnego słowa
zdjecie uzytkownika
Renalina - 2014-09-10 04:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam robią ludzi za wariatów każą przychodzić na zmianę a póżniej z powrotem ludzie są odsyłani do domów,a zarobki niezbyt wysokie ale praca jest.
zdjecie uzytkownika
nieważne kto - 2014-09-19 19:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak.. praca dla wytrzymalaych. Jak sobie pozwolicie taka będziecie mieli atmosfere w pracy. Bo jezeli raz pozwolisz się zgnoic bedziesz gnojona do konca. Praca ciezka nie jest tylko ten kręgosłup boli po paru godzinach.. co do ludzi z pod firmy. Sa wredne baby ktore pouczaja a same nie potrafią ciastek wkladac i siedze 10 lat na jednym.. i sa kobitki ktore sa naprawde w porządku wytlumacz, pokażą na spokojnie.. brygadzistki ? Jal dla mnie to zmiana czerwona i zlota jest naprawdę ok.. co do agencji krk? Pracuje 4 miesiac i do tej pory za badania mi nie wyplacono.. z dniowki biora do 25 zl.. przykład pracujesz 8h na godzine masz 8 zl czyli wychodzisz 64 zl za dostajesz 41.. co do ubezpieczenia noe liczcie na cuda.. bo ja jeszcze ani razu zgloszona nie jestem a kase biora. Tlumacza sie tym ze maja duzo ludzi i nie zdarzają zglaszac. Dla mnie to smiesznosc. Większość napisalo tutaj prawde.. jeżeli masz twardy harakter wytrzynasz jak nie po godz wybiegniesz z placzem tyle w tym temacie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
dobrowolny - 2014-09-20 09:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem mężczyzną i chciałbym podjąć prace dorywczą (tzn. sobota i niedziela) w wyżej wymienionej firmie ale pomijając wszelkich pośredników, posiadam duże chęci do pracy a także książeczkę sanepidowską i papiery na wózki widłowe gazowe jak i elektryki. Czy mam szanse się dostać bezpośrednio pod Lambertza ? Czy ktoś mógł by mi pomóc? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
grubas - 2014-09-29 21:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie sobie sposób z tą pracą to Normalny zakład nie jest, tylko jakiś kołchoz ,tam pracować a raczej Harować to powinno się za kare, Naprawde każda inna firma jest 1000 razy lepsza od lambertza Omijajcie to dziadostwo z daleka
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2014-09-30 14:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego urząd Pracy w Katowicach daje skierowania na siłe do pracy w tym obozie pracy lambertz ?Takie metody są karalne zmuszanie kogoś do takiej pracy kosztem utraty ubezpieczenia.Ludzie nie dajcie się wykorzystać, ja swoją sprawe podam do sądu
zdjecie uzytkownika
b - 2014-10-08 14:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krokodyl752 - 2014-08-13 10:27:01]:
Jak już to ostrzegam.Jeśli wystawiasz komentarz to przynajmniej sprawdź prawidłową pisownię!Jeśli tak przykładasz się do pracy jak do pisania komentarzy to nie dziwię się,że masz taką opinię na ten temat
zdjecie uzytkownika
Asiula - 2014-10-14 13:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujmy jak operatorzy- czyli wyciągamy telefon i olewamy wszystko. Przykładem będzie Pan Daniel- opierdalacz jakich mało w tym zakładzie. A zarabia kokosy. Przejdźcie się po innych zmianach i posłuchajcie opinii o tym typie.
zdjecie uzytkownika
czy to ważne - 2014-10-15 12:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asiula - 2014-10-14 13:50:53]:
A co ma przyjść na linie i wkładać ciastka. Opierdalają się bo kierownictwo na to pozwala. A co ty myślisz, że w innych zakładach produkcyjnych operatorzy latają jak wariaci i wszędzie ich pełno. Jego rolą jest utrzymanie linii w ruchu jak wszystko działa to może się i po nosie drapać jego sprawa.
zdjecie uzytkownika
oj tam oj tam - 2014-10-16 14:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czepiacie się, fajny zakład, przynajmniej w Rudzie, miłe Panie brygadzistki, pomocni współpracownicy choć zależy od brygady. Tylko lenie i nieroby mają tam pod górkę. Pracuję już 10 lat i nie narzekam. Nie straszcie nowych pracowników bo z tego co wiem ciągle są przyjęcia
zdjecie uzytkownika
bleblebleble - 2014-10-19 15:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asiula - 2014-10-14 13:50:53]:
Nie wiem na jakich ty warunkach robisz czy pod agencją czy bezspośrednio pod firmą na etacie, ale najlepiej to olewaj. Przeczytaj komentarz "nieważne kto" "... siedzą baby po 10 lat na jednym." panie na etacie przypominam. Im jesteś gorszy tym lepiej mniej się narobisz, a najgorszą rzeczą to pokazać.
zdjecie uzytkownika
Andrzej.sambuś - 2014-10-21 22:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja uważam ,że praca jak praca można się przyzwyczaić najtrudniej to ma ta niższa kadra kierownicza brygadziści jest to naprawdę wielka sztuka mieć do dyspozycji stado nieudaczników życiowych z firm najemnych odnosić się do nich z szacunkiem i być miłym tego po prostu się nie da ja osobiście miałbym ochotę niektórym wypłacić lub zaserwować ,,piąchopirynę'' a jak można potraktować kogoś kto chce pojeździć na twoich plecach? A ktoś kto mówi o niefachowości i niekompetencji tych ludzi ( Brygadzistów ) to moim zdaniem jest przedstawicielem lub kandydatem na sztandarowy produkt polski magister . I tyla na temat mojej opinii .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x