Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obca - 2015-03-19 11:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ukraina pracuje a polacy siedza na wolnym po trzy tygodnie i wielka radośc jak sie pojdzie dwa razy w miesiacu szkoda gadac brygadzistki sa takie zarozumiałe jak by rozumy pozjadały dra mordy a same nie umieją wkładać ciastek odradzam tam prace
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2015-03-19 17:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracować z Pania Iza to jak 6 w totka wygrac najlepsza zmiana to zmiana żółta!
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2015-03-26 19:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JEestem zadowolona z kierowniczki Pani Izy mozna z nia porozmawiać, dobrze nakieruje na pracę, jest miła i przychodzi najwcześniej od wszystkich kierowniczek z listami do podpisu przed zmianą, jest miła i dobrze się na jej zmianie pracuje. Jak ktos chce sie zapisać do brygady to polecam do Pani Izy , na zmianie jest spokojna atmosera. Pani Iza powinna dostać wyróżmienie jest super kierowniczką pod każdy wzgledem. Powinna zostać pracownikiem miesiąca kierowniczek należy jej sie to i zyczę żeby została nagrodzona.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-03-26 20:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uważam, że Pani kierownik Agnieszka powinna być zniesiona ze stanowiska . Nie wiem dlaczego nikt sie z nią jeszcze nie zajął. Krzyczy po ludziach jest niesympatyczna i niedostepna przejeła role Pani Bomby, ludzi traktuje jak swoje koleżanki osoby starsze, czuje sie jakby miała koronę na głowie. Nie dażymy ja sympatia i prosimy o zmiane kierowniczki na zmianie czerwonej, dłużej już jej zachowania do ludzi nie wytrzymamy. jest to najgorsza kierowniczka.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-03-26 20:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam, że Pani kierownik Agnieszka powinna być zniesiona ze stanowiska . Nie wiem dlaczego nikt sie z nią jeszcze nie zajął. Krzyczy po ludziach jest niesympatyczna i niedostepna przejeła role Pani Bomby, ludzi traktuje jak swoje koleżanki osoby starsze, czuje sie jakby miała koronę na głowie. Nie dażymy ja sympatia i prosimy o zmiane kierowniczki na zmianie czerwonej, dłużej już jej zachowania do ludzi nie wytrzymamy. jest to najgorsza kierowniczka.
zdjecie uzytkownika
Zadowilona z pracy - 2015-03-27 20:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie przedszkole tylko praca, Kierownik zmiany krzyczy bo czasem pracują takie osoby że ręce opadaja!! nie potrafia zapakować jednego ciastka dokładnie, nie mówiac juz o dwóch... Jeszcze pyskują!! Co robicie w tym zakładzie?? Lepiej zatrudnijcie się w ochronie!! Przychodze do pracy z uśmiechem i nie pilnuje stołka przy jednym ciasteczku od 5:15, by jakos przebimbać 12h, Tym powinni się właśnie zająć! nie mam problemu z Kierownictwem które pozdrawiam :-)
zdjecie uzytkownika
Do bandziok - 2015-03-30 05:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ciekawe kim jesteś chyba bomba ci lody robiła żeby tak dobrze o niej miał pisać .
Bomba to najwieksza k...... Jak ona tylko przyjdzie połowa ludzi zwalnia sie z tej brygady.
Teraz juz tylko czekamy na nią i idziemy do prezesa ta baba nic nie umie za to wyzywać nas owszem potrafiła od najgorszych d.... tylko Karolina to pilnuje i jest spokój i porządek.
Napewno bomba ci lody robi nie ośmieszaj sie
zdjecie uzytkownika
nowa. - 2015-04-05 22:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedawno zaczelam robic, ale z przerwami bo tak mnie wysylaja do pracy, czasem tylko na 4 godiny, co to za bomba? o co chodzi? i niby u izy jest dobrze? to ja moge wybrac se zmiane?
zdjecie uzytkownika
bobek - 2015-04-06 23:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) nic wiecej . Nie dobrze sie robi od smrodu i w dodatku niemila atmosfera delikatnie mowiac . ( usunięte przez administratora ) czlowieka te slowa najlepiej opisuja to miejsce .
zdjecie uzytkownika
weteran z gruzji - 2015-06-02 20:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zielona:) - 2015-02-16 07:48:09]:
pracowałem w tym obozie zagłady półtora roku w latach 2010-11. Teraz mi szkoda ukraińców bo to ziomki- lepiej niech ida mi pomagać zwalczać rusków niż gnić w niemieckiej niewoli w lambertz.
zdjecie uzytkownika
KasiaB - 2015-06-21 23:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do bandziok - 2015-03-30 05:05:06]:
Witaj Jagódko, lody to ja lubie kręcone hahaha, i co szczena Ci opadła? A nie, bo przecież Ty masz gibis, ale czy dobrze przykleiłaś? Tak jak pamiętam na wyjezdzie integracyjnym byłysmy razem w pokoju i coś długo kleiłaś tą szczenę.
Możesz dalej pisać takie wypociny i obsmarowywać nieprzychylne Ci osoby.
zdjecie uzytkownika
zielona - 2015-06-23 12:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja uważam ,że praca jak praca można się przyzwyczaić najtrudniej to ma ta niższa kadra kierownicza brygadziści jest to naprawdę wielka sztuka mieć do dyspozycji stado nieudaczników życiowych z firm najemnych odnosić się do nich z szacunkiem i być miłym tego po prostu się nie da ja osobiście miałbym ochotę niektórym wypłacić lub zaserwować ,,piąchopirynę'' a jak można potraktować kogoś kto chce pojeździć na twoich plecach? A ktoś kto mówi o niefachowości i niekompetencji tych ludzi ( Brygadzistów ) to moim zdaniem jest przedstawicielem lub kandydatem na sztandarowy produkt polski magister . I tyla na temat mojej opinii .
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-06-23 12:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kinga - 2014-05-26 19:56:09]:
dokładnie zgadzam się
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2015-06-23 13:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprawdziłem pracuje od dwóch tygodniu u żółtych fajnie sie pracuje jak trzeba to jest zjebka ale zaraz potem jest uśmiech i wtedy robota idzie lepiej dojeżdżam 2 godz z bedzina ale warto fajna praca a i wierzcie są gorsze prace to nie narzekajcie
zdjecie uzytkownika
Zadowolona - 2015-06-23 18:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie jest praca i nie odsyłają nas do domu :) linie ruszyły będzie jeszcze wiecej :)

prace mamy zapewniona.

Huraaaaaaaaa
Huraaaaaaaaa

Dziekuje Lambertz bo podoba mi sie ta praca
zdjecie uzytkownika
Jest inaczej - 2015-06-23 18:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klaudia - 2015-03-19 17:16:42]:
Juz tak napewno nie jest :) sama sprawdź teraz mimo ciężkiej pracy naprawdę jest fajnie
zdjecie uzytkownika
KasiaB - 2015-06-23 19:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zielona - 2015-06-23 12:16:52]:
Witaj Jagódko, lody to ja lubie kręcone hahaha, i co szczena Ci opadła? A nie, bo przecież Ty masz gibis, ale czy dobrze przykleiłaś? Tak jak pamiętam na wyjezdzie integracyjnym byłysmy razem w pokoju i coś długo kleiłaś tą szczenę.
Możesz dalej pisać takie wypociny i obsmarowywać nieprzychylne Ci osoby.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-06-24 21:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ło siet ale opinie negatwne .... też pracowałam w ciastach nie pamiętam w którym roku ale pracowałam oczywiście byłam z pod firmy również nie pamiętam jakiej ... Na początku byłam źle nastawiona dla wszystkich ale po jakimś czasie zrozumiałam,że wszystkie brygadzistki które niby tak krzyczały to chiały dla mnie i dla wszystkich dobrze bo też chcieli abysmy mnieli pracę... Po dwóch miesiącach sama się zwolniłam i pojechałam za chlebem do Niemiec do opieki tak Niemcy nie lubią Polaków i będąc w Niemczech uswiadomiłam sobie ,że Lambertz Polonia Sp. z.o.o. I Wszystkie firmy które tam są to są firmy i Lambertz Aniołki bo wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma .... Teraz jestem w Polsce bo przez mją zachłannośc do Euro zniszczyłam sobie plecy ... Odbyłam rehabilitację i jest już ok i zamierzam wrócić do pakowania ciastek bo wolę miejszą kasę niż kokosy a brygadzistkom wszystkim dziękuję za naukę i włożone serce mam nadzieję,że od piątku lub od poniedziałku pokaża mi co i jak bo przyznam się szczerze iż zapomiałam jak się wkłada nawet jedno ciastko do praski ... :) Pozdrawiam wszystkim narzekających na pracę .... Najlepiej narzekać i nic nie robić jak za komuny.... Ci co chcą to będą pracować ...bo lenie zawsze coś wymyślą .... i obgadają oraz ubliżają nie znając człowieka.... Pozdrawiam i ściaska cały personel Lambertz Polonia Sp. z.o.o.
zdjecie uzytkownika
D K A G - 2015-06-24 21:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KasiaB - 2015-06-23 19:26:54]:
Kasia czytam to i nie wieża, musza sie tu odezwać bo miołech Cie za najbardziej normalno z tej całej poj. Rodziny. Miołech Cie za fajno frelka, zawsze kulturalno pożądno kobieta. Chyba za dużo czasu spędzosz z tą
czarną p... Ale szczerze Ci godom dej sie z nią spokój. Ta czorno p... Cało wasza rodzina utopiła by w łyżce wody. Zostow pożądnych ludzi w spokoju, bo gdyby nie ta o której tak niefajnie piszesz to dawno byś już tam nie robiła, to ona Cie broniła jak na Ciebie na warsztacie nadowali, Czornyj brat i jego baba, musiołech sie tu wtrącić bo pożądnych ludzi oczerniosz i źle o nich piszesz a nie wiesz kogo mosz obok siebie. A tak wogóle to co żeś napisała nie pasuje do Ciebie, ważne jest to kto jakim jest naprawdy. Ona zawsze wos broniła wredno była tylko pod Czornyj presją, ona jej żyć nie dowała non stop do niej dzwoniła i musiała wszystko wiedzieć co jest w Katowicach. Potem jej godala jak mo z Wami postępować. Po nocach kozała jej na Ruda przyjeżdzać sprawdzać. Ale J. Przynajmniej jak jej kozała ta czorno kogoś opierdzielić a J.nie zgodała sie z tym to zawsze powiedziała wytłumaczyła i powiedziała prowda a Czornyj powiedziała że zrobiła jak ona chciała. I za to ją cenią, bo ona ludzi rozumi. A tak nazot do wyjazdów integracyjnych pomyśl coś ty tam wyprawiała :) i nie yno na wyjazdach tyś święto nie jest:):):)
Pozdrawiam przychylny Ci znajomy. Moga jeszcze tu książka napisać, ale nie wypado bo to forum o pracy a nie jakieś przepychy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-25 08:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co to za ploty! Tutaj ludzie mają pisać o warunkach pracy, a tu jakieś potyczki personalne. Wstyd! Jeszcze trochę i dowiemy się z kim śpi pani J.
zdjecie uzytkownika
Warto pracować - 2015-06-26 18:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najważniejsze są dla nas dwie rzeczy: pozytywne nastawienie do pracy oraz zdolności manualne. Zależy nam bardzo, żeby osoby, które dołączą do naszego zespołu były uśmiechnięte, optymistyczne i otwarte, żeby potrafiły budować relacje z klientkami i wykonywały swoją pracę z pasją, ale co najważniejsze, żeby razem z nami realizowały wizję Time for Wax jako miejsca, do którego klientki wracają z przyjemnością, a usługi są wykonywane na najwyższym poziomie. Jeśli tylko kandydatka posiada zdolności manualne i chęć do nauki, jesteśmy w stanie świetnie ją wyszkolić i przygotować do wykonywania zawodu na najwyższym poziomie.
zdjecie uzytkownika
Warto pracować - 2015-06-26 18:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najważniejsze są dla nas dwie rzeczy: pozytywne nastawienie do pracy oraz zdolności manualne. Zależy nam bardzo, żeby osoby, które dołączą do naszego zespołu były uśmiechnięte, optymistyczne i otwarte, żeby potrafiły budować relacje z klientkami i wykonywały swoją pracę z pasją, ale co najważniejsze, żeby razem z nami realizowały wizję Time for Wax jako miejsca, do którego klientki wracają z przyjemnością, a usługi są wykonywane na najwyższym poziomie. Jeśli tylko kandydatka posiada zdolności manualne i chęć do nauki, jesteśmy w stanie świetnie ją wyszkolić i przygotować do wykonywania zawodu na najwyższym poziomie.
zdjecie uzytkownika
Jack - 2015-06-28 20:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Świetny pracodawca dla każdego szukającego możliwości rozwoju, stabilnej pracy. Daje duże możliwości pozyskania wiedzy. Pracuje się spokojnie, w przyjaznej atmosferze z kompetentnymi współpracownikami.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Moze być nie było cieżko
Pytania: Czy lubię pracować i czy sie angażuje w prace
zdjecie uzytkownika
hmm - 2015-06-30 17:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
K&K Group Katowice Polecam z czystym sumieniem . Dbają o swoich pracowników :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-01 10:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm - 2015-06-30 17:03:45]:
taaa, dbacie o nas jak pieron, my siedzieliśmy w domu bo musieliście ciąć koszty Ukraińcami!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lambertz Polonia Sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie
alert