Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ona8888 - 2015-08-02 20:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie straszny nie straszny bo sie zesrasz ;) jak Ci sie nie chce pracować to wszędzie będzie Ci źle ;D
zdjecie uzytkownika
Słoneczko - 2015-08-02 20:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich zgromadzonych ;)
Pracuję w Lambertz od miesiąca na dwóch brygadach żółtej i czerwonej i jak czytam te wasze opinię to płacze ze śmiechu.
Jak wam się nie chce pracować i liczycie na to ze wszystko sie za was zrobi to jak te brygadzistki mają nie wyjść z siebie... ?
Na jednej i drugiej brygadzie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pod każdym względem no ale trzeba pracować no cos za coś.
Wiec jak nie chce Ci się robić to nie pisz glupot ze jest do kitu i że brygadzistki krzyczą bo nic bez powodu nie robią ;)

I zastanówcie się jak wy byście postąpili na ich miejscu mając pod sobą ludzi którzy nic nie robią one tez są rozliczane za to co robią! Poza tym ileż można tłumaczyć miło i spokojnie jak po 1000 razy mówią do każdego z osobna to samo ?

Dobra rada na przyszłość najpierw napisz o sobie jak ty pracujesz a potem pisz o brygadzistkach bo jak myślicie ze bedziecie siedzieli 12 godzin i nic nie robili i jeszcze wam będą dziękować to sie mylicie....mniej gadajcie więcej róbcie a wszystkim będzie przyjemniej ;)

Pozdereczki ;)
zdjecie uzytkownika
obojetna01 - 2015-08-03 16:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
złożyłam skarge i kontrole się zaczeły jestem szczesliwa bo ten system 12 na 12 jest zabójczy dotego te krzyki na ludzi od strony kierowniczek i brygadzistek i te 10 minutowe przerwy ze nawet do wc człowiek nie zdązy isc Jeszcze tv zamierza interweniować poczekam spokojnie na cały seans i firmy też dostaną za to,że w umowach piszą kary na które zwykłego czlowieka nie stać :P
zdjecie uzytkownika
Czepek pomarańczowy - 2015-08-03 16:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obojetna01 - 2015-08-03 16:15:29]:
durna baba ,paszła się leczyć do psychiatry a nie życie zatruwać w pracy ludziom
zdjecie uzytkownika
stały pracownik - 2015-08-03 16:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy pip robi kontrole to pracodawca wie juz pare dni wczesniej kiedy ona bedzie i jest przygotowany do niej normalna kpina
zdjecie uzytkownika
echu bechu - 2015-08-03 17:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"jeszcze tv zamierza interweniować poczekam spokojnie na cały seans " No jasne, tyle pomyj wylałaś na ten zakład i na ludzi tu pracujących, zrobiłaś z kierowniczek SSmanki z Oświęcimia, że nie wierzę że ty tu jeszcze pracujesz kiedy och ach taka krzywda ci się działa, a jeśli tu pracujesz to musisz być nieźle zakłamaną osobą. Ja nie pamiętam żeby któraś z kierowniczek lub brygadzistek kiedyś na mnie krzykneła, wręcz przeciwnie, a tyle ile kierowniczki potrafią mieć nerwów to nawet niektórzy nie zdają sobie sprawy, przy ich pracy to jak się do was zwracają to i tak jest wersal, robią co mogą żeby to wszystko trybiło i żeby w zakładzie wszystko szło, a i tak jedyne co dostają w zamian to wiadro pomyj na łeb od takich niedzielnych pracowników co przychodzą na 2 dni i tyle ich widać a na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie mogą usiedzieć wkładając po 1 ciastku. A jak coś w zakładzie nie idzie jak należy to one się muszą tłumaczyć, a nie ty obojętna co obrabiasz im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w internecie, ciekawe czy na żywo w gębie też jesteś taka mocna. Pewnie nie, bo już by było dawno wiadomo, która to ty. Za te oskarżenia o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i Oświęcim to raczej oni powinni ścigać takie osoby jak obojętna a nie na odwrót. Nie wszystko w tym zakładzie jest jak należy, i wszyscy to przyznają, nawet brygadzistki, ale to czy tamto można znieść, wiele osób jest zadowolonych że ma taką pracę i żeby porównywać zakład do obozu koncentracyjnego i tym samym równać kierowniczki do nazistek to trzeba mieć naprawdę chyba nie po kolei w głowie .
zdjecie uzytkownika
Śmiech świnki ;) - 2015-08-03 18:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mi też nie zdarzyło się aby od kierownictwa czy brygadzistek mieć tak zwany oper ....Robię swoje i nie tylko Ja bo i inne dziewczyny też .Na naszej zmianie jest fajna brygada aż się miło pracuje Fakt,że od Nas wymagają ale po to aby nadciągnąć troszeczkę za lewusów takich jak obojętna bo takie jak obojętna muszą przyjść do pracy na wypoczynek najlepiej zarobić a nic nie robić .... Każdy z Nas by tak chciał już nie wspomnę o Szefostwie bo zapewne też o tym marzą .....Nie rozumiem i nie chcę Ciebie obojętna zrozumieć jak możesz tak bez szczelnie obrażać ludzi którzy dużo serca wkładają na naszą naukę abyśmy mieli pracę ...Nawet przymykają oczko jak podjadamy sobie ciasteczka itp u dużo by się tego nazbierało na co jeszcze oko przymykają i Nie którym jest źle ale lewusom nigdy się nie dogodzi .... Wielki Szacunek dla całego personelu ,że muszą się użerać z taki kretynami jak obojętna ..... Pozdrawiam Serdecznie całą elitę z Lambertz :* :)
zdjecie uzytkownika
do obojętna 01 - 2015-08-03 20:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obojętna 01, już nie jesteś straszna tylko zabawna, można być zabawnym, ale nie należy być śmiesznym! już były takie cwaniary jak ty co chciały świat zawojować, udooopić wszystkich naokoło i co? na szczekaniu się skończyło. Wezwij ABW, CBŚ, KPN, ONZ, NATO,TVN, Radio Maryja i nawet [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ISIS!!!! Jak jesteś odważna to podaj imię i nazwisko, wygarnij w pysk co ci nie pasi, do kogo coś masz a nie wylewaj jadu na zakład który daje robotę setkom osób, którzy pracują bo chcą a nie za karę!Jak nie pasuje to do urzędu pracy!
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-08-04 19:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
obojętna01 miotła i ulice zamiatać tam będzie ci najlepiej hehe
zdjecie uzytkownika
sram na lambertz - 2015-08-08 03:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [echu bechu - 2015-08-03 17:36:05]:
firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
pracownik k& k - 2015-08-12 19:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czepiacie sie brygadzistek a ja myślę,że,problem tkwi w tym że trzymają zbyt długo ludzi ktorym się pracować nie chce .Powinien byc warunek 2 tygodnie do nauki bo jak ktos po takim czasie ma problem z wlozeniem jednego ciastka to jakas kpina.Wielki szacun do brygadzistek które potrafią pracować z nieudacznikami ktorym sie pracowac nie chce...
zdjecie uzytkownika
prosiaczek:) - 2015-08-13 13:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wy to chyba żadnego tematu tu nie macie tylko brygadzistki albo kierowniczki i tak w kółko... zmieńcie tą płytę bo już się dawno zdarła .... Bo żeby nie te brygadzistki i kierowniczki każdy by wszedł na głowę każdemu.... Naprawdę również podziwiam te wszystkie brygadzistki i kierowniczki za ich wyrozumiałość i cierpliwość co do niektórych ludzi a szczególności tu .... Jak Wam nie pasuje to po co jasną ciasną podpisujecie umowy które dawane są co miesiąc i po drugie od kiedy pracuję w K&K nie słyszałam aby ktoś pracował 18 godz lub dłużej ale ktoś sobie zmyślaaaaa.... że ho ho ho .... Pozdrowionka dla całej elity "RR" A szczególnie z linii serduszek..... :)
zdjecie uzytkownika
obojetna01 - 2015-08-13 14:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [prosiaczek:) - 2015-08-13 13:41:21]:
A ty awans chcesz dostac od nich ze ich tak bronisz i kim ty jestes wredna malpo
zdjecie uzytkownika
Samantha - 2015-08-13 15:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obojetna01 - 2015-08-13 14:31:23]:
Moze ty nam napiszesz jak masz na imie i kim jestes?? Bo piszesz bzdury.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-08-14 18:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [prosiaczek:) - 2015-08-13 13:41:21]:
Elunia nie złość się tak.Na głupotę ludzką nie poradzisz kochana takie jest życie i nic na to nie poradzisz :*
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-08-14 19:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obojetna01 - 2015-08-13 14:31:23]:
ci wszyscy ktorzy bronia tak ta prace pożaluja bo tu sie pracuje 18 godz a brygadzistki i kierowniczki tylko morde swoja dra na ludzi popieram obojetna01 chociaż jedna pisze prawde reszta tylko sie podlizuje aby dostac awansik
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-15 22:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiany jakie musiałyby byc to przerwy przy 12 godzinach obecnie sa dwie śmieszne dziesięcio minutowe i jedna 15 liczone od zatrzymania lini paranoja. Musieliby tez wywalic ludzi ktorzy przychodzą się poobijać w Lambertz jest takich sporo
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-08-16 08:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obojętna01 Ty pewnie jesteś jedną z tych osób co to jednego ciasteczka do porządku nie umi włożyć pracuje na lini i ze słyszenia wiem, że takie typy najwięcej narzekają.Ty weź sie do pracy a nie zajmuj się głupimi donosami i tak nic nie wskurasz bo nie masz racjii.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-08-16 18:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludziska ta obojetna01 to facet wiem z bardzo dobrych źródeł ale nie mogę zdradzić od kogo to wiem Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-08-18 16:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
uważam że porównanie kierowniczek do nazistek powinno być karalne i ścigane sądownie. to nie na miejscu żeby publicznie tak oczerniać-rozumiem że nie sa one ok ale to nie znaczy żeby ich tak nazywać. Założe się że jak one to przeczytają to napiszą wniosek do policji i po nicku i numerze pop3 administrator dojdzie kto to pisał i można złożyć wniosek do prokuratury
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-08-18 16:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-08-18 16:26:22]:
zgadzam się z tym- nie powinno tak się nazywać ludzi. Jeszcze jutro pokaże to kierowniczce lambertza i ona już będzie wiedzieć co robić..
zdjecie uzytkownika
paczino - 2015-08-25 02:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy niestety operuje na swoim poziomie intelektu. Jeżeli ktoś porównuje czyjąś pracę (nawet jeżeli w jego odczuciu jest niesprawiedliwa i niewłaściwa) do pracy faszystów to wybaczcie, albo jest skrajnie głupi, albo jest skrajnie głupi. Prawda jest taka - jeżeli komuś nie odpowiada wypłata czy forma współpracy zawsze można zmienić zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
BBBBBBB - 2015-08-25 11:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie z pewnymi opiniami się zgodzę. Wiadomo że brygadzistki są rozliczane ze swojej pracy. Wiadomo czasami puszczają nerwy ale trzeba tu zauważyć że bardzo się im to zdarza często nie mówię o wszystkim. Apeluję o wydłużenie przerwy 25min będzie optymalnym czasem z powodu takiego że każdy pracownik będzie mógł zjeść uzupełnić płyny oraz załatwić swoje potrzeby fizjologiczne. Każdy chce pracować to bardzo cieszy ale jeśli by obowiązywała tak przerwa płynniej by to funkcjonowało. Sprawa szacunku pracownicy będą mieć szacunek do przedstawicieli firmy (brygadzistek) i pozostałych jeśli będą one mieć do Nas. Ostatnia sprawa proszę się zastanowić nad systemem płynności pracy i stawiania ludzi przy odpowiednich taśmach każdy z pracowników daje wszystko z siebie ale trzeba zauważyć też na kobiety i męszczyzn który w pewnych momentach czują się źle z przemęczenia oczywiście dobrze jeśli wszyscy są dostosowani do tępa pracy z szacunkiem dla wszystkich ale ten problem tkwi a po co Helsińska Fundacja Praw Człowieka z Strasburskim Sądem Praw Człowieka ma pokrzyżować plany rozwoju firmy. Mamy też przyjezdnych z Ukrainy nic do nich nie mam są tacy jak my jesteśmy równi ale niektórzy z nich się nie przykładają a my przecież taką samą pracę wykonujemy a oni za wtórne lenistwo i jedzenie ciastek dostają te same pieniądze. Dla dyrektora i innych Ich wunsche eine angenehmen Tag. Tssus
zdjecie uzytkownika
Alexandra Katerina Madeja - 2015-09-17 04:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACUJE W LAMBERTZ ALE TO JEST WIELKIE DNO I KIEROWNICZKA TEZ KTORA BEZ PRZERWY KRZYCZY PO MNIE I INNI LUDZIE TEZ
zdjecie uzytkownika
Alexandra Madeja - 2015-09-18 07:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszytkie brygadzistki i kierowniczka oraz firmy to jest dno nic nie warta zle mnie tam traktuja krzycza po mnie do pipu juz bylo zgloszone i zglosze jeszcze raz wy jestescie typowymi klawiszami jak we wiezieniu nienawidze was
zdjecie uzytkownika
Gaduła i łasuch słodkości - 2015-09-21 20:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I brygadzistki i kierowniczka oczywiście ogólna nie są takie złe .... Brygadzistek wszystkich nie znam ale są dwie co są bardzo dobre.... :) Kierowniczka główna również.... Jest bardzo wyrozumiała ... tylko Ja w porównaniu z Nimi nie cierpię lewusów i uciekinierów Fakt ,że też mogę dostać oper.... ale One chcą Nas czegoś nauczyć i to idzie na Naszą korzyć szkoda,że niektórzy śa tępi gorzej niż siekiera :P ...Jak można obczerniać kogoś kogo się nie zna ...Jak Wam nie wstyd.... Jak Wam nie pasi to umowy nie podpisujcie... a nie Wy umowę podpisujecie i za jeden lub dwa dni i robicie dyla z pracy bo coś Wam nie idzie w końcu każdy jest dorosły i każdy opdowiada za własne czyny ...
zdjecie uzytkownika
w - 2015-09-22 18:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
DZIĘKUJE ZA PRACĘ
zdjecie uzytkownika
makarena Sweet - 2015-09-24 18:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiele lat już siedzę w produkcji wyrobów cukierniczych ale teraz postanowiłam zmienić pracodawcę na jakiegoś lepszego co mi więcej zapłaci. natomiast w życiu nie sądziłam że będę chciała iść na niemieckie słodycze robić, ale no taki life, mam nadzieję że skoro firma tak naprawdę niemiecka to chociaż tez wynagrodzenia będą niemieckie
zdjecie uzytkownika
Nork - 2015-10-21 20:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, proszę o informację ile mniej więcej może zarobić operator maszyn zatrudniony bezpośrednio przez lambertz. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-10-23 09:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć na początek 2 tysiaki dostaniesz ale jak będziesz dobry to naprawde doceniają
naprawde jest spoko tylko trochę dać z siebie
zdjecie uzytkownika
nork - 2015-10-23 11:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzięki za odpowiedź. A wiesz może czy bez doświadczenia przyjmują bezpośrednio pod lambertz?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-10-23 17:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Idź do kierownika zapytaj jeżeli będziesz wiedział i miał jakieś wiedzę o naprawach maszynach autach i wogole to może da ci szanse
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2015-10-23 21:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Już wiem skąd te pozytywne opinie o tym barłogu,Wszystkie pozytywne oceny wypisują brygadzistki ,kierownictwo itd Ten pseudo zakład to tzw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ten ludzki syf co zarządza pracownikami powinien się udać do psychiatry choć wątpię że to coś pomoże, Ludzie lepiej poszukajcie sobie inną pracę np roznoszenie ulotek ,sprzątanie itd i lepiej na tym wyjdziecie a tym bardziej bez stresu jak ma to miejsce w lambertz Poniżanie pracowników 24 /h , więc wcale się nie dziwie że potrzebują pracowników przez cały rok,i te kłamliwe wpisy że kto jest pracowity i chce pracować będzie mu się dobrze pracowało w lambertz ha ha ha kto jest pracowity to będzie harował pięć razy więcej od innych taka jest prawda Omijajcie to dziadostwo z daleka !
zdjecie uzytkownika
opra - 2015-10-24 22:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomasz - 2015-10-23 21:01:55]:
hej . Firma jak najbardziej moim zdaniem warta polecenia, pomimo , że niektórzy starają się przeforsować swoje inne zdanie. Nie warto ich słuchać. Warto samemu przyjść i spróbować. @tomasz, pomyśl dobrze, jaki byłby sens gdyby rzeczywiście tak jak piszesz brygadzistki piały te opinie? nie sądze aby admini nie zauważyli
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2015-10-25 02:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [opra - 2015-10-24 22:24:16]:
To nie jest moja opinia z ch... wyssana, tylko sam tam pracowałem a raczej harowałem ! więc piszę prawdę i moje doświadczenia z tą niby firmą ( powtarzam którą chwalą tylko osoby np brygadzistki itd) Przez ten zakład przewinęły się setki a może tysiące pracowników ,odpowiedz mi dlaczego ?gdyby to była dobra firma w której NORMALNIE się pracuje to by nie musieli szukać pracowników przez cały rok Prawda ? bo jak jest dobra firma to raczej nie znajdziesz ogłoszenia, a tu w tym baraku już nie wspomnę przez ile lat te ogłoszenia do pracy w lambertz zaśmiecają internet i agencje pośrednictwa pracy Od zawsze ! i zawsze będą szukać do póki nie wymienią całą tą kadrę zarządzającą a raczej tych orangutanów którym się wydaje że odwalają świetną robotę i mają smykałkę do zarządzania pracownikami hahaha taką mają smykałkę do zarządzania że prawie co dziennie a najwyżej po miesiącu kilka osób się zwalnia i szukają od nowa naiwniaków. oczywiście mam na myśli zarządzanie brygadzistki itd bo praca jak każda inna można dobrze pracować ale z NORMALNYMI ludźmi a nie ze wściekłymi szympansami po trepanacji mózgu.
zdjecie uzytkownika
pienar - 2015-10-25 02:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Negatywne opinie mieszają się z tymi pozytywnymi i ciężko jest zwerfykiować które z nich są prawdziwe, dobrze jest więc samemu sprawdzić ten fakt i czy to ma odniesienie w rzeczywistości. Zarobki w tej firmie nie są złe, no a jeśli dojdzie premia o której słyszałem, że ma dojść to będzie końcowo całkiem niezła sumka.
zdjecie uzytkownika
nuke - 2015-10-30 22:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pienar - 2015-10-25 02:53:51]:
od kiedy mają być premie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-12 02:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jest wporzadku
zdjecie uzytkownika
bliski - 2015-11-25 18:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na premie trzeba chyba zrobić coś dodatkowego, może zapytaj innych kolegów z pracy, bo a nóż już ktos dostał takową premię. Jeśli zaś chodzi o rozwój w tej firmie to raczej można tylko liczyć na to, że zyska się doświadczenie, bo oprócz szkolenia wstępnego nie ma innych które by podniosły kompetencje.
zdjecie uzytkownika
kiedyś - 2015-12-02 19:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta praca nie jest zła tylko brygadzistki które krzyczą bez powodu pracowała tam i byłam na wszystkich stanowiskach i było fajnie i dobrze płatne tylko młode brygadzistki nie wiem z kąd tam się znalazły nie wnikam ale wiem jedno nie mają szacunku dla ludzi a przede wszystkim dla starszych koleżanek to tyle
zdjecie uzytkownika
,., - 2015-12-03 20:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jest pasjonująca, lekka, łatwa i przyjemna
wysoki poziom szkolenia
przyjazna atmosfera
odnoszenie się do pracowników z szacunkiem
pracownicy uprzejmi i życzliwi
zdjecie uzytkownika
hak - 2015-12-05 23:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wiele znaczy @..., jak pracodawca podchodzi do pracownika z szacunkiem, ostatnio o to ciężko. Słyszałem o tych szkoleniach stanowiskowych, cieszę się, że są na wysokim poziomie.
zdjecie uzytkownika
Ronilka - 2015-12-07 01:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W lambertz duzo zmienilo sie na lepsze,jedyna bolączka są niskie stawki 8 PLN/h Stawki,płace powinny być wyższe.Następna bolączka to że leasingowcy jeżeli jest komlet ludzi lub zmiana produkcji są odsyłani z [powrotem do domu.nikogo nie interesuje zwrot kosztów dojazdu do pracy.
zdjecie uzytkownika
Ciastkarz - 2015-12-07 20:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W życiu nie widziałem takiego obozu pracy i tak złego traktowania pracownikow. Krótko mówiąc praca dla mających nóż na gardle albo myślących ze wszędzie sie tak pracuje jak w tym kołchozie, naprawdę PIP powinien sie zając tym balaganem. Panie brygadzistki naprawdę jak nazistowscy strażnicy. Współczuje Wam, biedni pracownicy tej firmy. Nigdy więcej!!!!!!!!!!!,
zdjecie uzytkownika
R.... - 2015-12-10 08:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe że ciastkarz wydaje taką opinię, ja pracuje w Lambertz już kilka dobrych lat pod wszystkimi prawie firmami pracowałam. I prawdą jest że bardzo dużo w firmie się zmieniło na plus. Atmosfera jest bardzo dobra jest o 100% lepiej doceniają pracowników mamy dobre słowa od przełożonych mamy pochwały czujemy się docenieni naprawdę nadzór w Lambertz jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> dziękujemy dobre słowo bardzo dużo dla nas znaczy.
zdjecie uzytkownika
Ciastkarz - 2015-12-13 00:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Skoro piszesz, ze bardzo dużo sie zmieniło na plus to trudno mi jest sobie wyobrazic jak było wcześniej....tak...dobre słowo...włóż sobie to dobre słowo od hitlerowskich strażników do garnka dzieciom na obiad.....mniammmm..
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-12-16 02:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ciastkarz a ciekawe, że kiedyś poszukiwali operatorów maszyn piekarniczych czy elektryków, a ostatnio nic się nie pojawiło. Widocznie warunki zatrudnienia mają dobre, czyż nie? Dzięki
zdjecie uzytkownika
kretks - 2016-01-23 22:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [stały pracownik - 2015-07-31 20:25:14]:
ten zakład to jakas porażka zmuszanie ludzi do pracy po 12 godzin gdzie linia zapierdziela że nie ma oddechu jak złapac i nie mów że jest ok bo wcale tak nie jest brygadzistki wielkie damy drą sie na ludzi a same nie umieja nadazyc zeby ciastka włozyc jak kogoś trzeba zastapić proszenie sie do wc porazka przerwa 1 min a jak ktos sie spózni to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Żadnych pytań, przez całą rozmowę tylko przytakiwałem, szkoda że nie dostałem od razu umowy tylko w drugi dzień pracy dopiero.
Pytania: Brak
zdjecie uzytkownika
Jas - 2016-01-28 16:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz chyba w zadnej branzy nie ma zmuszenia do pracy, wiec jakaby ta praca nie bylo to napewno nikt do niej zmuszany nie jest .. Skor piszesz posz z doswiadczenia albo wcale ...
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-29 08:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za taką kasę nie warto tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Praca bardzo ciężka i niech mi tu żadna specjalistka bądź specjalista nie wyjeżdża z tekstem "jak się nie chce robić to się narzeka" bo robiłem w innych zakładach i wiem jaką opinię wydaję. Nie dziwię się że brygadzistki tam nie wytrzymują jak połowa pracowników to Ukraińcy którzy na każde polskie słowo odpowiadają "nie rozumiem". Polacy tam się wyrabiali jak pracowałem, to Ukraińcy się opierdalali niby nie ogarniając co trzeba zrobić jak się im pokazuje jak mają to zrobić i 200 razy tłumaczy. Ogólnie praca jest za ciężka jak na taką stawkę godzinową.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert