Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mimi - 2014-06-11 07:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ronela - 2014-05-26 22:35:09]:
Nie.Trzeba mieć 18 lat.
zdjecie uzytkownika
mimi - 2014-06-11 07:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Joolcia_2 - 2014-02-18 18:51:32]:
W firmie tej pracuje ponad 8 lat.Są osoby, które pracuja od poczatku zakładu, od pierwszego zakładu cukierniczego w tym miejscu czyli ok.20 lat (Lamberta przejął zakład wraz z pracownikami).
zdjecie uzytkownika
opra - 2014-06-11 15:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mimi - 2014-06-11 07:17:27]:
czyli ludzie ( przynajmniej Ci o których piszesz) są zadowoleni ze swojego pobytu tutaj. Inaczej daliby już dawno spokój
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-12 12:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [opra - 2014-06-11 15:05:20]:
Lambertz to najwspanialszy zakład w jakim przyszło mi pracować. mili, uczynni, pomocni ludzie, wspaniałe brygadzistki, praca łatwa lekka i przyjemna, nie rozumiem o co wam chodzi z tym nalatywaniem na firmę. Taka praca to raj na ziemi !!!
zdjecie uzytkownika
opra - 2014-06-12 15:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-06-12 12:15:06]:
nie wiem teraz czy to ironia czy piszesz, aby na pewno poważnie. jeśli to prawda to tylko pogratulować etatu
zdjecie uzytkownika
Sambuś_Andrzej - 2014-06-15 22:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie sporo już w życiu widziałem praca naprawdę ciężka 12 godzin przy taśmie z krótkimi przerwami no w zasadzie ciężej to tylko mają hindusi w Maranasi jak muszą w rykszy wieźć dwóch takich 100 kg europejczyków , lecz do lambertza pracują znacznie krócej trwa taka przejażdżka . A tak poważnie to praca ciężka lecz ludzie serdeczni i nastawieni przyjaźnie do nowych można spróbować tam pracować np zamiast ćwiczyć i płacić za siłownię można tam i jeszcze dostawać za to pieniążki. Wszystko kwestia nastawienia i motywacji
zdjecie uzytkownika
nobody - 2014-06-20 19:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z czystej ciekawości jak wygląda przykładowy grafik w systemie 12-godzinnym. I jakie zarobki najniższa krajowa (premie, dodatki za noc).
zdjecie uzytkownika
Sambuś Andrzej - 2014-06-28 17:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze to rzecz drugoplanowa dla mnie liczą się doznania praca tam to troszkę jak sporty ekstremalne najlepiej pracować tam dla przyjemności a pieniądze po prostu mieć no ale oczywiście najniższa krajowa i dodatek za zmianę nocną a grafik to jeśli ktoś tam pracuje poprzez agencję pracy tymczasowej to składa sobie propozycje i mu przyznają dniówki często dostaje się esemsy żeby przyjść , że Cię potrzebują byłbyś pożądanym gościem , ale jak pisałem najlepsze to są te doznania to jak długa podróż po Indiach a pracownicy jak już pisałem faktycznie jak Hindusi biedni lecz życzliwi i pomocni zwłaszcza dla tych nowych co "chcą "z nimi współpracować
zdjecie uzytkownika
opra - 2014-06-28 20:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no dobra to o ile wcześniej się jeszcze zastanawiałem czy wpisy na tym forum są ironiczne to teraz jestem już o tym bardziej przekonany
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-07-09 18:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Te negatywne opinie piszą ludzie , którzy chcieli by przyjść do pracy i dostać pieniążki za ściemnianie,a jak ktoś ma chęci do pracy i się stara to na pewno nikt nie będzie na taka osobę krzyczeć w lambertz są wspaniałe brygadzistki np. Pani Agnieszka i Pani Ewa robią rzeczy które nie należą do ich obowiązków zapieprzają za ludzi którym się pracować nie chce.
zdjecie uzytkownika
Oniektywna - 2014-07-10 23:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja wam powiem , że mnie najbardziej dziwi to że takich ludzi zatrudniają brygadzistki i kierowniczki nie są niczemu winne krzyczą tylko wtedy jak widzą że ktoś olewa robote i wcale się im nie dziwię też by mi nerwy puszczaly jakbym była na ich miejscu
zdjecie uzytkownika
Pomocna - 2014-07-18 13:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dam Wam dobrą radę jak się Wam pracować w lambertz niechce to zadrudnijcie się do ochrony tam sie nie będziecie przemęczać .(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
przedsiębiorca - 2014-07-19 12:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LAMBERTZ nie jest zły?Ludzie opamiętajcie się.Brygadzistki wydzierają się,klną,wyzywają i co tylko.Kierowniczka kłamie i oszukuje razem z kadrami.Kłamią na wypłatach,nie wypłacają urlopu w całości.Do dnia dzisiejszego nie wypłacono mi urląpu opiekuńczego z 2010 roku ponieważ kierowniczka się nie zgodziła na to,gdyż zagineła karta urlopowa którą osobiście ode mnie odebrała i podpisała w mojej obecnoci.SZOK!!!
zdjecie uzytkownika
julka - 2014-07-22 18:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sa wyplacalni czy nie ale szczerze chce podjac prace bo mam ciezka sytuacje i chore dziecko
zdjecie uzytkownika
alice - 2014-07-23 10:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zelka - 2013-10-17 23:12:31]:
zgadzam sie w 100 procentach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ludzi traktuja jak przedmiot, brygadzistki nie sa w ogole wykwalifikowane na te stanowiska, nie potrafia pracowac w grupie,sa prymitywne,niekulturalne,opryskliwe. 1 jest w miare ok, ale reszta,a zwlaszcza pewna (usunięte przez administratora) -jak ja widze to noz w kieszeni mi sie otwiera SSmanka . szkoda slow...
zdjecie uzytkownika
el mariachi - 2014-07-24 19:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurde cocie jedli??niezłe mieszanie wymyślań złaczonymi jakimis powymyslanymi rzeczmi...dodam tyle pracowałem ponad rok...
K&K zwraca kase za badania po 130h
jedyna prawda praca gra na wytrzymałosc psychiczną u ludzi z słabymi nerwami konczy sie opiniami predzej wypisanymi krzyca ofszem na tzw nierobów lub nieogarnietych niektorzy chcieli by wakacje kawa klachy ciaćtećko bo ciastkiem bym tego nie nazwał co jedna to sie po czasie albo w dzwiach niemiesci albo sepleni za brak ciucioków... a mawiaja darowanemu koniowi sie w morde nie patrzy a krowa w ciapki bordo zere ciaftka meląc mordą :P
pozdro
zdjecie uzytkownika
nowy robol - 2014-07-27 11:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,jako jest robota na stonowiskach paletowego lub operatora bo dostołech tako propozycja
zdjecie uzytkownika
nanashi - 2014-07-30 16:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za agencja na krolowej jadwigi 23/4 w dabrowej gorniczej. Oni przyjmuja do lambertz.
zdjecie uzytkownika
zumi - 2014-07-30 20:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [el mariachi - 2014-07-24 19:42:46]:
nie wiem co takiego trzyma Was w tym Lambertzie. Macie masę Polskich firm, które również tak jak lambertz zajmują się produkowaniem różnych ciastek czy innych słodkości, a praca nie różni się specjalnie od tej, którą oferują w Lambercie. Z tego co mi wiadomo to kasa też nie jest jakaś powalająca, bo tak jak wszystkie firmy z zagranicy ( ta na dodatek jest niemiecka) dostosowali się tak jak mogli najlepiej do poziomu płacowego, który obowiązuje na Polskim rynku. No chyba, że przyciąga Was historia firmy sięgająca XVII wieku... no ale to już w takim razie z Wami musi być coś nie tak ;) także jak jest tu tak źle, to polecam rozejrzeć się na rynku pracy
zdjecie uzytkownika
Pawarotti - 2014-08-11 16:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogłozenie do( usunięte przez administratora ) Lambertz jest przez cały rok, dziwię się ludziom że ktoś jest tak naiwny żeby tam Harować i się dawać poniżać w tym obozie, widocznie macie takie mniemanie o sobie i siebie tak szanujecie że ta CHORA fabryka to najlepsze miejsce dla takich śmieci jak wy! co lubią jak ich traktuje jak śmiecia. Lambertz to największe dziadostwo w Polsce
zdjecie uzytkownika
krokodyl752 - 2014-08-13 10:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszczegam przed firmą silesia nie zatrudniajcie się przez tą agencję pracy bo oni to zwykli oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zatrudniają ludzi a nie wypłacają w terminie pieniędzy
zdjecie uzytkownika
sb - 2014-08-20 17:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Omijać szerokim łukiem ;) To co tam się robi ciężko nazwać pracą ;) To po prostu wyzysk.
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2014-08-23 20:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opra - 2014-06-12 15:36:58]:
robie tam 8 lat i z całą pewnościa cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o
zdjecie uzytkownika
żaku - 2014-08-23 23:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magazyn - 2014-08-23 20:43:41]:
robisz tu 8 lat @magazyn i uważasz , że praca Lambertzie nie jest ciężka? to chyba w takim razie ty jesteś wyjątkiem od reguły, bo jak znam ludzi , którzy tyrają w tej niemieckiej firmie to jeden w drugiego narzeka , że jest naprawdę ciężko. Chyba, że pomimo nicku pracujesz jednak na innym stanowisku...
zdjecie uzytkownika
heheszki - 2014-08-24 12:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie co do samej pracy to jeszcze by uszła nie wiem jak wyglądają inne działy np na tych "taśmach produkcyjnych"ale ogólnie juz 1 negatywne wrażenie robią Panie brygadzistki wszystko wszystkim ale krzykiem problemu się nie rozwiąże sprawy rodzinne i problemy powinny zostawić przed wejściem do pracy i nie wyżywać sie na pracownikach. Normalne i zrozumiałe jest dla mnie to ze maja na rzuconą normę która muszą wyrobić ale popędzanie pracowników przez takie zachowanie nie jest
na miejscu do pracy powinno się przychodzić z komfortem psychicznym a nie z nadzieją że panią brygadzistkę w końcu zaspokoił mąż i nie będzie taka nie miła;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski