Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kancelaria Prawa Gospodarczego KOKSZTYS


Oceniono 176 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Kancelaria Prawa Gospodarczego KOKSZTYS
Wrocław
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
true - 2014-03-26 20:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A opinie o umowach 99 też są swoja droga interesujące na poszczególnych forach z tego co widzę wiec polecam wykorzystać ta fenomenalna atmosferę w zespole,zeby zniwelować skrajnie negatywne opinie.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-03-26 21:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wąską zdolność myślenia trzeba posiadać by sądzić, że tutaj ktokolwiek podpisuje się prawdziwymi danymi? :-)

True - raz piszesz, że pracowałeś / łaś w 99 raz w innych działach - zdecyduj się w kogo celujesz :-)

Swoją drogą jak używasz na publicznym forum wyrazów powszechnie uważanych za obelżywe to skąd zdziwienie o usunięciu wpisu?
Po tym nie dziwię się, że już tam nie pracujesz.
zdjecie uzytkownika
true - 2014-03-26 22:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolu. Jakie obelżywe słowa? Ani jedno nie bylo ani powszechnie ani w żaden inny sposób uznane za obraźliwe. Czy ja pisze gdzie pracuje? A razu takie stwierdzenie nie padło. Wąskie mysslenie? Hmm myślę,ze na tym teście do koksztysa nie sprawdzali umiejętności czytania ze zrozumieniem wiec raczej długo tam nie popracujesz. Żal totalny żal jak czytam te kulawe riposty. A wpis trinity,ze nikt nie krzyczy i traktowanie tego jako zalety chyba pokazuje poziom pseudoetuzjatow tej organizacji.GHDF
zdjecie uzytkownika
true - 2014-03-26 22:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak mam najkonkretniej coś odradzić to odradzam dział windykacji.
zdjecie uzytkownika
widziałem ich stronę - 2014-03-27 14:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i poszukują do windykacji terenowej. Czemu odradzasz ten dział?Możesz podać jakieś szczegóły?
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-03-27 21:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
true pisz precyzyjnie, tym bardziej jeśli kogoś lub coś krytykujesz. Ostatnia dyskusja to o "zespole 99" a windykacja to zupełnie inny dział.
Natomiast pisząc Twoim językiem ( może zrozumiesz) "hamuj wrotki" obrażając moją osobę, tym bardziej, że tak naprawdę mnie nie znasz.
zdjecie uzytkownika
true - 2014-03-28 11:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karol masz chyba jakiś poważny problem i nie chciałbym się nim zajmować . O innych piszesz w kategoriach wąskiego myślenia a sam na to,ze nie czytasz ze zrozumieniem reagujesz jak powyżej. Jeśli tacy pracownicy jak Ty są zatrudniani w koksztysie to myślę,ze moje opinie na tym portalu są zbędne :) dzięki za pomoc. Życzę owocnej współpracy w najwspanialszej firmie we wszechświecie, gdzie "nikt nie krzyczy" . Niech zyje zespół 99 sto lat albo dłużej. Niech bedzie pochwalony na wieki :D
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-03-28 21:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak więc prawda jest taka: ja pracuję i chwalę sobie 99, true już nie pracuje i krytykuje windykację.
Amen. :)
zdjecie uzytkownika
true - 2014-03-29 11:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ani słowa nie bylo o tym,ze nie pracuje!!!!! Czy naprawdę Twój poziom inteligencji jest na poziomie planktonu Karol? PS wiesz co to plankton? Chyba pora kierownictwu zespołu 99 pokazać jak inteligentnych ludzi zatrudniają.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-03-29 22:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak więc prawda jednak jest taka: ja pracuję i chwalę sobie 99, true pracuje i nie chwali windykacji:) Amen. :):):)


zdjecie uzytkownika
mi - 2014-04-16 10:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani,napiszcie cos więcej o rekrutacji,kto rekrutuje ,jak wygląda ?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-04-16 13:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile można tam zarobić ?
zdjecie uzytkownika
zetorka - 2014-04-16 18:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śledzę ten wątek i jakieś skrajne te opinie:-) Aplikowałam na szczęście do 99 a ich opinie są pozytywne. Byłam na rozmowie w ub. tygodniu ale nie mam odpowiedzi do dziś. To znaczy, że już nie zadzwonią? Rekrutowały mnie dwie osoby, chłopak i dziewczyna, prawnicy. Rozmowa spoko, ludzie mili i sympatyczni. Chyba to była kierownik i pracownik. Chyba mi ten test źle poszedł, trudny był :-( Dużo też w samej rozmowie pytań z dziedziny prawa ale nie tylko gospodarczego. Zajmują się wszystkim, nie tylko prawem gospodarczym. Na rozmowę trzeba się na pewno dobrze przygotować. To nie jakaś mała kancelaria tylko w sumie spora korporacja. Szkoda, myślałam, że choćby oddzwonią :-(((
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-04-16 20:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Zetorka,a na jakie stanowisko aplikowałaś,jakie pytania miałaś podczas rozmowy ? głowa do góry ,na bank oddzwonią !!! jak nazywała się kobieta która Cię rekrutowała? napisz coś więcej.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-04-16 20:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zetorka ,jeśli nie chcesz na forum pisać to proszę daj mi znać na maila jak wyglądała Twoja rozmowa ,będę ogromnie wdzięczna :)( madziulaw777@wp.pl ) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-04-28 16:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idealna firma na start kariery prawniczej, praca tam doskonale uczy wypisywania pozwów o zapłatę oraz tej prostej prawdy, że życie jest ciężkie i nie zawsze logiczne, można też spotkać na stanowiskach decydenckich bardzo ciekawe przypadki. Drzwi wejściowe nadal otwierają się na odcisk linii papilarnych palca wskazującego?
zdjecie uzytkownika
zetorka - 2014-04-28 19:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zadzwonili :( w innych firmach dzwonią, że nie są zainteresowani? byłam na kilku rozmowach i nigdzie nie zadzwonili.
Magda - kobieta miała na imię Anna, jak moja mama, stąd zapamiętała ale chłopak miał jakoś dziwnie na imię, nie pamiętam. Pytania o termin przedawnienia, o KRS, regulamin sklepu internetowego. W sumie to już nie pamiętam :( Magda Ty też aplikujesz do nich? Napiszę @ do Ciebie.
zdjecie uzytkownika
damula 7856 - 2014-05-20 14:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siedzi tam taki jeden bufon obiecuje cos a potem nie wywiazuje sie z tego,mysli, ze jak pouczyl sie troche prawa to wszyscy inni sa glupi a on najmadrzejszy moze inni pracownicy maja troche wiecej oglady i robia to co mowia a nie obracaja kota ogonem
zdjecie uzytkownika
Trinity - 2014-05-20 16:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisałam w marcu, że aplikowałam - oddzwonili i dostałam pracę. Jestem tutaj od kilku tygodni i jest naprawdę spoko. Sporo się uczę, nie wszystko ogarniam od razu, ale atmosfera jest przyjazna. Te malkontenckie wpisy są zadziwiające. Polecam Koksztys dla ludzi ambitnych i mających ochotę do pracy.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-05-23 00:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli polecacie pracę w tej kancelarii Koksztys, ale napiszcie czy w ogóle chętnie biorą młodych do pracy.
zdjecie uzytkownika
Trinity - 2014-06-10 14:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marcin - młodych ludzi jest tu sporo, ale w zasadzie bardziej chodzi o Twoją wiedzę i orientowanie się na różnych płaszczyznach. Aplikuj, jak się dostaniesz zobaczysz, że jest spoko w Koksztysie.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-26 18:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Trinity, dzięki w takim razie za informacje. W ogóle to staz jest płatny, czy to raczej z założenia bezpłatne praktyki i obowiązki w stylu przynieś podaj, pozamiataj?
zdjecie uzytkownika
Trinity - 2014-07-11 13:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą normalnie, nie będę mówiła ile, sam się przekonasz, że spoko. Robota jest profesjonalna, żadnego parzenia kawy, robisz w jednym z referatów. Ja bardzo dużo się w tym czasie nauczyłam, jest na prawdę spoko.
zdjecie uzytkownika
Dorcia1990 - 2014-07-16 15:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście duże wymagają mają w tej kancelarii. Byłam na rozmowie, pytali bardzo szczegółowo, najbardziej z gospodarczego. W sumie bylo miło i przyjaźnie, zobaczymy czy uda mi się do nich dostać. Z tego co sie dowiedziałam, to mają tam dobre warunki.
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-07-21 21:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Dorcia1990, a skąd masz te informacje o dobrych warunkach? To znaczy jak bardzo wiarygodne jest Twoje źródło informacji, bo nie chciałabym opierać sie na jakiejs plotce. W ogóle dużo osób poszukiwali, czy juz za późno, by spróbowac się dostać?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Prawa Gospodarczego KOKSZTYS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x