logo CNH

CNH

Płock

Opinie o CNH

jikol 2016-10-12 10:35
Ile się zarabia w CNH średnio na miesiąc brutto wg. danych z PIT za 2015 rok? Tzn ile wychodzi srednio na miesiąc biorąc pod uwagę że rok ma 12 miesięcy i nie ma przestojów w jedzeniu itp. a w CNH są przestoje po kilka miesięcy.
Jacek z Norwegii ;) 2016-10-12 21:53
Tacy ludzie są hmm byli i niedługo będzie ich co raz mniej, bo każdy który "zjadł zęby w CNHI" i nie zostanie doceniony to prędzej czy później opuści ten zakład. Wartościowi ludzie, którzy mogą sobie oczywiście pozwolić na tak ryzykowny krok i opuścić firmę mając umowę na stałe będą ryzykować i oby im się udało. Z tego co wiem niektórzy po opuszczeniu firmy świetnie sobie radzą i nie narzekają bo pracować to wszędzie trzeba. No chyba że jest się jakimś przydupasem, włazodupem od lat to można być na wysokim stanowisku mimo że nie ma się to tego kompetencji, wiedzy. No ale takie osoby nigdy nie opuszczą tej firmy bo w innej to po okresie próbnym by im podziękowano ;) Ślizgają się po tych wysokich stanowiskach...nie wiem jakim cudem aaa nie wiem bo osoby lub przykład konkretny nasz kochany szef logistyki mój imiennik hehe tzw. potocznie BARAN na to przyzwala bo albo jest głupi i takimi ludzmi lubi się otaczać albo sabotuje( fajne słowo , swojego czasu używane przez jedną "dużą" szefową ;)) pracę całego zakładu co doprowadzi do zamknięcia, przeniesienia jakże taniej w opłacaniu pracowników fabryki na światowym poziomie ;) Jakość maszyn jest tak fatalna, że rolnicy przerzucą się niedługo na ręczne kosy bo nie będą chcieli kupować takich wraków. Także tego trochę prawdy poszło. Jeszcze jedno co do zarobków...nie ma żadnych premii ani nic z tych rzeczy oprócz rocznej premii w grudniu i 2 razy w roku bonów na święta! Srednie zarobki , zalezy kto ile pracuje oscylują w granicach 2200-2800 no chyba że pracujesz 20 lat w fabryce, zaliczyłeś kilka stanowisk ale nadal jesteś zwykłym monterem lub pracownikiem fizycznym w logistyce lub na magazynie to 4 netto bedzie ;) aaaa i jeszcze jedno hehe jak ma byc dobrze w tym zakładzie jak my dostajemy słabe pensje, bardzo dobrze znamy sie na swojej pracy i ją dobrze wykonujemy jak przychodzi ktoś z zewnątrz bez pojęcia, chęci i zapalu i dostaje na wejściu 2 razy tyle ile masz ty a my walczymy o podwyżki 150 brutto haha (czytaj :od stycznia będzie elastyka i uśmiech z buzi sam nam znika :) Nie pozdrawiam :)
11
pek 2016-10-18 19:05
Chyba nie poszukują ludzi nie widać ofert
paweł 2016-10-18 19:13
Zawsze na serwis można cv przesłać @pek tam jakiś specjalista dobry zawsze się przyda
oooooo 2016-11-08 11:48
Czy jest teraz przestój czy zakład pracuje?
zzz 2016-11-16 10:38
Już dawno po przestoju Cała Fabryka pracuje. A przyjmować będą od Stycznia ja co roku. Pozdro
2
SZUWAREK 500 2016-11-20 00:53
COŚ TAK SŁYCHAĆ ŻE KILKU PRACOWNIKÓW Z P3 DOSTAŁO JAKIEŚ PŁACOWE PODWYŻKI. CIEKAWE CZY TO ŻART TO CZY PRAWDA?.
bbbbbbbbbbbb 2016-12-08 11:41
Kiedy będą dzwonić po pracowników agencyjnych?
5
bogdi 2016-12-10 19:27
A pracuje tam jeszcze ten idiota krzyżak na k12 p1. Zdolny inaczej zero pojęcia. Niezły z niego osioł.
6
ttttttttt 2016-12-13 15:09
Do którego grudnia pracuje fabryka i od kiedy do kiedy jest ta przerwa świąteczna?
Junior 2016-12-15 21:07
Będą dzwonić kiedy im się za chce a potem burta wkietniu lub wmaju i tak wkoło
5
Roman 2016-12-15 21:11
Ta praca w tej firmie to porażka
6
Dddddddf 2016-12-16 17:41
Którego grudnia ta przerwa świąteczna rusza?
ccccccc 2017-01-10 11:14
Czy pracownicy agencyjni pracują od stycznia w fabryce?
zaleś 2017-01-10 17:42
Tak,pracują
3
bbbbbbbbbbbb 2017-01-12 09:59
Czy praca w fabryce ruszyła już pełną parą czy może dopiero powoli zaczyna się rozkręcać?
ccccccc 2017-01-12 10:01
Obrywacze do kukurydzy już pracują czy od lutego zaczynają pracę?
Spawacz 2017-01-21 18:58
Mimo że zarobki jak na płock mają na przyzwoitym poziomie to niestety zakład jako pracodawca jest tragiczny. Pracowałem 5 sezonów przez hydrobud z myślą, że może w końcu sie uda dostać umowe, niestety dziś szukam pracy. Umowy dostają po cichu znajomi znajomych mimo że pojęcia o pracy nie mają żadnego. Odbija sie to na jakości i co roku produkcja spada bo nie ma zleceń, ale jak mogą być zlecenia skoro adaptery do kukurydzy rozpadały się na polach w usa i wysyłano ludzi z płocka żeby to składali, w 2016 spaliło się sporo nowych pras na polu. Oby tak dalej dyrektorze H. to zakład padnie mimo taniej siły roboczej i robieniu pracowników w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ELASTYKA NA 3 LATA W ZAMIAN ZA ŚMIESZNĄ PODWYŻKE)
13
Fff 2017-01-23 17:14
Kukurydza juz ruszyła?
Mirmur 2017-01-24 14:05
Byłem w tej firmie ładować tira stałem za Za ładunkiem 52 godz bez toalety zero organizacji pracy na magazynie pewnie zadowolony jest tylko ten Włoski właściciel ze ma takich blaznow do roboty.
10
ddddddddd 2017-01-30 09:45
Czy obrywacze do kukurydzy już są montowane?
Operator LVD 2017-02-22 04:33
Jak nowy KZT? Na p1 lepszy od poprzedniego?
Pisac opinie sugestie
3
Smerf 2017-02-22 06:21
Sa moze przyjecia? Przez jakas agencje?
Romek Atomek 2017-02-22 16:16
Z tego co wiem to do cnh przyjmuja jak sie znasz na krawedziarkach.
Jjkopookinjtśl 2017-02-23 09:34
Jak jest teraz na hederze?
Gggg 2017-02-23 12:02
Kiedy będzie praca na obrywaczach do kukurydzy?
Kolega 2017-02-23 22:52
Witam 2017
za dużo ludzi mówią.
Za mało tez.
A tak ogólnie to mój 5 rok pracy tam i powiem lipa gorsza. większość działu 10 godz robi.duże normy aby udokumentować. Teraz to już nie zamierzam robić do kaca.szukam czegoś.
Juz nie polecam
Pozdr
2
Gg 2017-02-24 22:10
Duzo jest teraz pracownikow agencyjnych w fabryce?
Marooo 2017-02-25 17:26
Lipa.


Nigdy tak nie było. Chyba ze masz plecy

Ale też nie polecam.

To nie cnh jak kiedyś
1
Pracownik 2017-03-13 18:12
Cnh kupił kongskilde w Kutnie. I już zatrudniają pracowników z Ukrainy.
7
Ttt 2017-03-14 12:30
A w zakładzie w Płocku pracują Ukraińcy ?
att 2017-03-14 12:52
Jeszcze nie ale pewnie jest na dobrej drodze. Ta fabryka to dno z roku na rok
5
Gumiś 2017-03-14 14:41
Pozdrawiam najlepszego technologa Tomka W i kolegę Ziółka. Poza tym w fabryce coraz większy kołchoz
3
Nick 2017-03-20 22:19
Coraz gorzej
3
SZUWAREK 500 2017-03-21 22:00
PLECY ??? , PLECY TO MOŻNA MIEĆ DO NOSZENIA WORKÓW Z WAPNEM ALBO Z CEMENTEM NA BUDOWIE. FACIO ZEJDŹ NA ZIEMIĘ ,OK.
kolega spawacz 2017-04-02 20:35
witam chyba na p1 to maja ostry zapier..... bo na krawędziarkach przyjęli sporo nowych osób a zauważyłem ze jeden koleś z k12 przychodzi już godzinę czy 2 przed praca żeby pozbierać sobie detale trochę to dziwne
nie kolega spawacza 2017-04-02 22:07
kolego spawacz, p1 to chyba nie twój wydział, zamiast siać zamęt weź się za robotę na spawalni...
3
Rambo 2017-05-02 17:06
Ta firma to tragedia a na lakieni pracują sami debile jedyny osiol normalny
3
Jack B. 2017-05-07 08:44
Jasne że kadra menadżerska logistyki powinna być wymieniona, taki mój imiennik zwany BARAN jak on może być menadżerem od logistyki jak on wcześniej przed CNH był nauczycielem w szkole, z ludźmi nie potrafi rozmawiać na spotkaniach z prezesem boi się nie odzywa się ze strachu.
A taki chłopak z rokezem jak może być menadżerem również nie potrafi rozmawiać z ludźmi jest złośliwy, chodzi i wykrzykuje.

Co to są za ludzie oni nie mają kompetencji menadżerskich.
3
Wojtek Logistyk 2017-05-07 17:30
To są tzw ludzie po dobrych układach,pusto w głowach i do tego żerują na pozostałych pracownikach.
3
Szuwarek 2017-05-07 20:24
coraz gorzej się robi na hali, poganiaja nas jak bydło,starych pracowników traktują jak śmieci..nie polecam nikomu tutaj pracy
3
Heheszka 2017-05-09 07:05
Swierczyslawa brakuje, on widzial co sie tu dzieje, za jego czasow firma preznie funkcjonowala, ci(celowo z malej bo nie mam do nich szacunku) co sie nie nadawali sami wyjezdzali do norwegii, lub na chorobowe do psychiatry:)
5
Ferdek 2017-05-11 10:44
Takiej lipy nie było nigdy ludzi nie ma a ci co są to traktuje się gorzej od psa
4
Metalowiec 2017-05-12 15:02
Kto może to ucieka,już za chwilę oprócz kierowników Kzt i Tl odejdą...a dyrektorka nadal trzymają!!!
4
Tom Johns 2017-05-14 18:17
Podobno znów mieszają kierownikami,nagroda czy kara??Na układy nie ma rady,a my pracowniocy tylko na tym tracimy.Zarządzanie przez osoby nie mające pojęcia,tylko straszenie...może czas powiedzieć dość??
5
Nick 2017-05-15 12:05
Nie mieszaja, tylko kto madry to ucieka...
4
John 2017-05-17 07:12
Bardzo slabe warunki, przede wszystkim brak przestrzegania bhp, na hali siwo od dymu, brak wyciagow spawalniczych, lasery tez dymia, zwolnilem sie bo strach o zdrowie
4
budowlaniec 2017-05-19 21:15
Czy to prawda że chłopek ze Sendenia zatrudnił już budowlańców na umowy stałe
3
Człowiek 2017-05-22 12:50
Za małe place! I nie wszędzie ale 10 godz na produkcji? ! I szybko bo normy nie będzie ?!! To jest porażka dla zdrowia kręgosłupa i rąk.
Tragedia.szkoda ze spada to na dno.
I faktycznie starsi ludzie co robią kombinuja a to chorobowe.albo uciekają.na mojm dziale juz jeden się zwolnił bo powiedział Ja juz nie wytrzymuje.potem juz nie daje rady no i ostatnio się rozliczyl.wiec każdy powie co innego.dzieje się zile.ja tam robie bo gdzie indziej w plocku pracy szukać jak człowiek chce tu mieszkać?
Pozdr i powodzenia ludzi którzy szukają pracy
3
Ji 2017-05-24 07:35
Oboz pracy, za smieszne pieniadze zwane elastyka.
P.s. pozdrawiam nieprzyjemne paniusie z h r, ktore robia łaske ze nas obsluza, drogie Panie to te brudasy co przychodza z hali produkuja wyroby, za ktore wy dostajecie pieniazki.
My bez was tak, wy bez nas nie
Zostaw swoją opinię o CNH - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH