Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo CNH

Opinie o CNH

Pracowałeś w firmie CNH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ttttttttt - 2015-09-22 11:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy praca ruszy jeszcze w tym roku czy dopiero od stycznia?
zdjecie uzytkownika
bob - 2015-09-22 15:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na moje oko pewnie tak bd ze od stycznia
zdjecie uzytkownika
ppppppppppp - 2015-10-06 10:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam ciekawego w CNH?
zdjecie uzytkownika
doq - 2015-10-07 16:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cisza i cisza dalej
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-19 03:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma zatrudnia jak widze ludzi ze specjalistycznych branży, fachów wyuczonych jak ślusarz. No teraz to pewnie nikt nie wiedziałby gdzie dzwonić po slusarza, wieć dobrze, ze takie ogólne firmy istnieja, bo jednak jak widac czestotliwośc świadczonych usług jest potrzebna na prawde. Dajcie znac jak bedzie rektutacja na tokarza!
zdjecie uzytkownika
tttttttt - 2015-10-19 11:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy montują teraz obrywacze na P6?
zdjecie uzytkownika
000 - 2015-10-19 11:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-10-19 03:40:39]:
@tomek
W tej firmie jakiś czas temu pracowało 3 tokarzy, obecnie nie wiem ilu. Raczej nie licz, że zwiększą zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
rbt - 2015-10-20 09:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Ktoś powie o co chodzi, dużo ludzi jest na przestojach, a ci ludzie co pracują zmuszają ich do 12 h.
zdjecie uzytkownika
rrrrrrt - 2015-10-20 11:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno szykuje sie kolejny przestuj dla tych co teraz pracują a reszta moze wróci w styczniu.
zdjecie uzytkownika
pppppp - 2015-10-20 12:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w fabryce pracują teraz pracownicy agencyjni? Od kiedy ten przestój? W listopadzie, grudniu?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-10-20 16:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś również aplikował na stanowisko Analityka Finansowego ? Czy po wstępnej rozmowie telefonicznej od razu kogoś zaprosili na rozmowę do siedziby firmy czy dopiero po kilku dniach oddzwaniają z zaproszeniem na kolejny etap ?
zdjecie uzytkownika
kkkkkkkkkkkk - 2015-10-23 10:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedy zaczyna się ten przestój i jak długo potrwa?
zdjecie uzytkownika
rrrrrrrrrt - 2015-10-23 20:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobnież grudzień -styczeń. Takie chodzą pogloski.
zdjecie uzytkownika
ttttttttt - 2015-10-28 13:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robią teraz obrywacze na P6?
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-11-09 19:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj spróbować
zdjecie uzytkownika
ggggggggggggggggg - 2015-11-23 10:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten przestój to zaczyna się od 7 grudnia?
zdjecie uzytkownika
rrrrrrrrrrrrrtttttt - 2015-11-23 10:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno od około 7 grudnia do 4-7 stycznia, a potem beda zatrudniac przez posrednictwo pracy nawet tych którzy mieli juz wczesniej umowy przez cnh, a nie byli wezwani we wrzesniu :(
zdjecie uzytkownika
wwwwwwwwwww - 2015-11-24 10:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy teraz pracują pracownicy agencyjni?
zdjecie uzytkownika
doq - 2015-11-24 18:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lipa totalna
zdjecie uzytkownika
Jjkjjjjjjjjjj - 2015-11-26 09:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno już w listopadzie ruszyła praca do około 7 grudnia?
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2015-11-28 03:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz się pojawiło wolne stanowisko na inżyniera ds. logistyki. Wymagane jest wyższe wykształcenie techniczne i znajomość pakietu office ale raczej nie jest to trudny wymóg do osiągnięcia.
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-11-30 13:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Piotrek no wiesz co wydaje mi się że teraz to chyba każdy nawet w szkole czy na studiach ma podstawy z programu office, więc nie wydaje mi sie żeby to był jakiś duży wymóg
zdjecie uzytkownika
lenka t. - 2015-12-02 17:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@trtr ale tutaj są przecież o wiele większe wymagania. Lean Manufacturing musisz mieć opanowane jeśli chcesz np. startować na inżyniera ds, logistyki.
zdjecie uzytkownika
sok - 2015-12-04 20:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy tez posiadac umiejętność wykorzystania narzędzi takich jak: Analiza Pareto, Diagram Ishikawy, 5xW oraz znajomość technik rozwiązywania problemów; wqiec nie ma lekko
zdjecie uzytkownika
Mietek - 2016-01-10 19:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogłoszenie na inżyniera ds. logistyki pojawia się cyklicznie co jakiś czas. Czy to nie dziwne?
zdjecie uzytkownika
ząbek - 2016-01-11 01:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mietek - 2016-01-10 19:59:08]:
Cześć . Szczerze mówiąc to aplikując do tej firmy nie spodziewałem się w ogóle , że będę miał szanse w niej pracować. A obecnie myślę , że może być nieźle na stanowsiku launch managera
zdjecie uzytkownika
ignacykok - 2016-01-22 19:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ząbek no widzisz jak to można się jednak przeliczyć. Sam widze, że jest u ncih praca jako tokarz- slusarz, ale nie wymagają wiele, jedynie pdoswiadczenia na podobnym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
eeeetaaaam - 2016-01-30 17:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś dostał umowę na stałe? nie tylko do końca czerwca.
zdjecie uzytkownika
Gggggggggh - 2016-01-31 19:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy orientuje sie może ktoś jak jest teraz na obrywaczach na P6?
zdjecie uzytkownika
cezary - 2016-02-01 13:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ignacykok, no mnie podobnie zainteresowało tu stanowisko tokarza. Napisali, że oni zapewniają Etat w CNH Industrial Polska Sp. z o.o. i zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, więc są jednak dobre umowy.
zdjecie uzytkownika
Sssssssssssssss - 2016-02-01 22:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam słychać na obrywaczach do kukurydzy?
zdjecie uzytkownika
Wedo - 2016-02-03 18:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No umowy są dobre bo firma jest dobra @cezary. A tak będąc już przy tym tokarzu to z oferty wynika, że trzeba mieć uprawnienia i umiejętność spawania MIG a także wykształcenie średnie techniczne.
zdjecie uzytkownika
trono - 2016-02-16 21:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co do wykształcenia to nie będzie to wielkim problemem. Najważniejsze są uprawnienia @Wedo. Dodatkowe uprawnienia można także zdobyć w firmie, bo finansują takowe.
zdjecie uzytkownika
bbbbbbbbbbbb - 2016-03-01 12:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kiedy jest praca w CNH? Do czerwca czy może dłużej?
zdjecie uzytkownika
fikołki - 2016-03-01 12:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to oni zatrudniają tak sezonowo jedynie? sądziłem, że jak już szukają to na dłuuuugo. Zwłaszcza, że teraz niedawno powpadały nowe oferty, więc nie rozumiem pytania @bbbbbbbbbb
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2016-03-01 15:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fikołki - 2016-03-01 12:13:27]:
Czasami zatrudniają i po paru tygodniach wywalają bo coś im się odwidzi, podniosą normę albo wycofają zamówienia. W cnh jest praca sezonowa, od stycznia zawsze jest najwięcej roboty i najwięcej ludzi z agencji pracuje a lipiec sierpień są przestoje
zdjecie uzytkownika
Fan Gwiazdora - 2016-03-07 15:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co tam słychać u Gwiazdora Jareczka z P1? Nadal płacą mu za czterobrygadówkę a on chodzi jak chce, nie przychodzenie do pracy i wstawianie sobie 8h chyba juz w nawyk mu weszło?
Nadal trąbi do ochrony i szlaban się podnosi?
zdjecie uzytkownika
rumun - 2016-03-07 17:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gwiazdor ma wyjebane na kierownika. I dlatego mamy takie skutki. Ciągłe wyjazdy we wtotek po samochody do niemiec i psujacy się piec to standard w jego wykonaniu. Ciekawe kiedy kadry się przyczepia ze gość w ogóle nie ma odbić w epersum. Pozdrawiam normalnych na p1.
zdjecie uzytkownika
laserowiec - 2016-03-07 18:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jareczek z P1(rumun) to największy nygus kierownikowi mówi ze przechodzi malować laser a on na komputerze gra w Mario a chłopaki z hydro budu za niego malują. Potem przychodzi zdjęcia robi i wysyła do kierownika ze to on malował i się śmieje. Ale jak chrzestnym jego dzieciaków jest Rycharski(łysa pała) to robi co chce. Ale ja idę do derektora z ta sprawa i zobaczymy jak to się skończy.
zdjecie uzytkownika
Hhhhhhhhhhhhj - 2016-03-08 10:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tam ciekawego na obrywaczach do kukurydzy na P6?
zdjecie uzytkownika
elik - 2016-03-08 20:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troszkę odbiegnę od tematu z nadzieją, że ktoś mi podpowie. Szukam stałej pracy w Płocku i znalazłem ogłoszenie od was na tokarza/ślusarza. Czy to w ogóle aktualne?
zdjecie uzytkownika
krawędziarz - 2016-03-10 18:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drogi jareczku mam nadzieję że od Lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czopkowi dostaniesz w końcu jakiegoś trypla i zakończy się twoja kariera w cnh a na koniec twojej kariery trafisz tam gdzie twoje miejsce czyli na śmietnik bądź jako najtańsza bladzia w jakimś obskurnym burdelu tego wszyscy ci życzymy
zdjecie uzytkownika
Arek - 2016-03-15 20:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja sam nie wiem jak możecie takie teksty tutaj wrzucać, wydaje mi się, że słabo to wszystko rozgrywacie, moglibyście trochę wejść na temat firmy jednak
zdjecie uzytkownika
ttttttttt - 2016-03-19 10:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy teraz jest dużo pracy w fabryce? Przyjmują pracowników agencyjnych do pracy?
zdjecie uzytkownika
kazik - 2016-03-19 21:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ttttttt, z tego co widziałem to obecnie poszukują tokarza - ślusarza i to bezpośrednio. Wymagania nie sa duże - Wykształcenie średnie techniczne, umiejętność pracy na tokarkach, szlifierkach, a umiejętność pracy na frezarce manualnej będzie dodatkowym atutem.
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2016-03-22 05:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownikkk - 2015-09-21 10:28:22]:
Ja wiem bardzo dużo i wiem jak traktowany jest pracownik który rzetelnie pracuje i jak zwalniają z dnia na dzień, zastępując nowym pracownikiem za niższą stawkę w środku produkcji. Nikt tam nie pochyli się nad zwykłym pracownikiem, ponadto jak przełożeni zauważą że dokładasz wszelkich starań wykonując swoją pracę wyrabiając sie przy tym za bardzo w czasie to z tego wkurwienia że "ty potrafisz" a przełożony "nic", to dorzucą Ci kolejne obowiązki wykraczające poza obowiązki na twoim stanowisku.
zdjecie uzytkownika
cnh - 2016-03-29 14:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Może ktoś się znajdzie odważny w zakładzie i zgłosi do inspekcji pracy żeby zrobili kontrolę. Wszedł przepis dotyczący umów o pracę tzn pracownicy agencyjni pracują bez umowy a powinni dostać najpóźniej w dniu rozpoczęcia pracy.
zdjecie uzytkownika
Arek - 2016-04-01 13:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale od kiedy niby jest ten przepis i skąd wzięło się to o czym mówicie ludzie, znowu jakieś różnice, bo ja powiem Wam że już totalnie nic nie wiem w tym temacie
zdjecie uzytkownika
ddd - 2016-04-17 14:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla czarnej laluni z magazynu co przychodzi po jedzenie i zlewki na stołówkę dla psa. Kim ona jest? i jakim prawem pobiera jedzenie jak jej się nie należy. nie stać jej na karmę dla psa jak cała familia tam robi?
zdjecie uzytkownika
Alino - 2016-05-01 14:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepis jest ustanowiony przez rząd @Arek i możesz o nim poczytać w internecie. Ogólnie to ja uważam, że najpierw się podpisuje umowę, a dopiero potem przystępuje do pracy. Jak można robić inaczej? Szukają teraz specjalisty ds. części zamiennych, gdzie trzeba znać budowę maszyn, więc można się zgłaszać.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie CNH!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert