Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CNH

Pracowałeś w firmie CNH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Obrywacze - 2014-12-31 13:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciekawe ile osób wróci od stycznia do pracy?
zdjecie uzytkownika
Monter - 2015-01-03 15:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A od stycznia ile osób wróci do fabryki?
zdjecie uzytkownika
SZUWAREK - 2015-01-05 11:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE WIEM. ALE CHYBA WSZYSCY.
zdjecie uzytkownika
guru - 2015-01-05 12:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jest mniej zamowien=mniej przyjec
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-01-05 14:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno od stycznia wróci mniej osób niż w poprzednich latach ze względu na spadek
ilości zamówień!
zdjecie uzytkownika
Obrywacze - 2015-01-08 15:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Orientuje się może ktoś jak jest teraz od stycznia na zakładzie? Słyszałem że wróciło niewielu pracowników agencyjnych?
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2015-01-14 11:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na montazach jest nienajgorzej unikajcie P1
zdjecie uzytkownika
krw - 2015-01-16 22:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P1 hmmmm nie wiecie co się tam dzieje.Jest najgorzej ze wszystkich lat odkąd jest fabryka pod logiem CNH.Rządy totalne dno, próbują coś wydusić z ludzi ale sami nie wiedzą co, bo nie mają pojecia o pracy.Jak cos nie tak to zawsze szukają winy u pracownika, a nie u siebie, moje zdanie jak rządzą tak mają.Odnośnie wózków za szybko jeżdza,straszą upomnieniami a nie pomyślą że jeżdzą szybciej żeby wszystko porozwozić. Nie rozwiozą to pretensja że nie porozwozili.Wszystko śmieszne.Wypytując ludzi co sądzą o tym zakładzie to odp że coś wkońcu pęknie ludzie nie wytrzymają.
zdjecie uzytkownika
dobrzepoinformowany - 2015-01-22 22:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobni firma ma zostać zlikwidowana w ciagu 3 lat,dlatego takie działania nowego kierownictwa,aby firma sie wyłozyła
zdjecie uzytkownika
obcy - 2015-01-22 23:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro wszyscy macie tak źle w cnh dlaczego nikt się sam nie zwolni???!!! Za ciężko...??? Co to znaczy??? U "PRYWACIARZY" będzie lepiej!!! Zróbcie miejsce ludziom co chcą pracować jak Wy nie dajecie sobie rady w CNH!
Pozdrawiam!
Bezrobotny od kilku miesięcy!
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-01-23 02:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do obcego
Kolego ,jak możesz oskarżać ludzi pracujacych w CNH ,o to ,że im sie niechce pracować?Ty osoba z zewnątrz[no chyba ,że to tylko zmyłka i tak naprawde jesteś tylko zwykłym TL lub KZT-em]chcesz zając nasze miejsce nie mając najmniejszego pojęcia o pracy w tej firmie?Jeżeli potrafisz czytać ,ze zrozumieniem,to powinienes sam dojśc do wniosku ,że problem nie jest praca jako taka ,lecz ludzie ,którzy nazywaja się kadrą.Jeśli jestes jednym z nich ,to wiedz ,że tak naprawde jestescie banda nieudaczników,którzy niepotrafia zarzadzac pracownikami .Jedynym instrumentem ,który macie jest chamstwo i obcinanie czasów.Na szczęście w firmie jest jeszcze Solidarnosc ,dzięki ,której np na wydziale P-1 przywrócono stare tpz-ety.Jeśli pracownicy ,będa sie trzymac razem i nie głupieć ,to mozna dużo spraw załatwic po naszej myśli.
Piszesz ,że jestes bezrobotny od kiku miesięcy,czyzbys niepodołał w swojej starej firmie?,było za ciężko i wylali?,no chyba ,że pracujesz w CNH i rzeczywiście mieszasz tylko powietrze np jako specjalista od WCM,wtedy naprawdę jesteś bardziej nieużyteczny niż bezrobotny.
Pozdrawiam,wszystkich pracowników [rzeczywistych pracowników],tych co naprawde zapylaja w tej firmie,a nie tych co wietrza powietrze.
zdjecie uzytkownika
kraw - 2015-01-24 08:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja robie na p1 i jest to dlamnie najlepsza robota polecam i nie pisać głupot że jest ciezko bo to nie prawda a wyrobienie zawsze sie da zrobic
zdjecie uzytkownika
ziom bladego - 2015-01-26 11:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie narzekać. Z dobrego źródła wiem ze kochający nas kierownik blady jacek będzie miętolił wacka wszystkim z wyrobieniem 400 +.14 dnia lutego w Walentynki tj. w sobotę od 14 w a.sali WCM na przewiązce
zdjecie uzytkownika
ziom bladego - 2015-01-26 11:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W losowaniu franio wylosował polerowanie drążków przed miętoleniem głównym. Taka gra wstępna.;-)
zdjecie uzytkownika
krawedziarz - 2015-01-26 12:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o ja pier.... to ja chyba biore wolne bo z wyrobieniem damy rade ale boje sie zapodac blademu do paszczeki zeby nie zalapac jakiegos trypla a co do franka to niech wezmie sie za mortadele i jej drazek poleruje moze troche zejdzie z wagi :) pozdro dla wszystkich dobrych chlopakow z P1
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-02-03 16:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie są agencje pracy w CNH ?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-02-03 20:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba pan dobrzepoinformowany pisze prawde bo to co sie dzieje na zakładzie to do upadku bedzie prędzej niż 3 lata agencje i pracowników na czas okreslony(200 osób) mają trzymać tylko do końca umów, i burta faktury nie popłacone firmom zewnętrznym ponoć za robote też leżą ładną kaskę. A przypierda*lać sie i zwalniać to tylko umieją do fizycznych a te łaziki co bez celu krążą po hali nie wiem na co trzymają. moim zdaniem potrzebny jest konkretny strajk jak to było w prlu i zarząd na taczkach wywalić za bramę Pozdro dla Rudego z P3 ten to dopiero nie ma pojęcia o robocie a kierownikiem gościa zrobili he he
zdjecie uzytkownika
czysciciel - 2015-02-04 20:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownik nie musi znać sie na robocie tylko się bać i dobrze dupe lizać. Rudy z p3 i blady z p1 mają pojęcie o robocie jak doktor lis o leczeniu. Szkoda chłopaków cały dzień w pampersie zapier...ć. jeszcze trochę i ludzie nie wytrzymają albo pierdolnie bomba w któregoś z mądrachełków albo na taczki z kwadratowym kołem i po kolei ich za bramę.
PS.
Pozdrawiamy kzt z p1 krokodyla i pośpiecha. Kij wam w ryj popaprańcy.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-02-05 14:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Ile może miesięcznie zarobić spawacz w CNH na początek ?
zdjecie uzytkownika
orlik - 2015-02-06 05:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest tak jak wcześniej ze jak się podpisze umowę z jedna agencja,nie można przejść di drugiej?
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-02-10 12:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kiedy są przestoje w CNH ?
zdjecie uzytkownika
Plocek - 2015-02-10 20:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie sa zarobki i zmiany ?
zdjecie uzytkownika
max - 2015-02-12 14:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obcy - 2015-01-22 23:43:47]:
widzisz obcy my dbamy o takich jak ty żeby żaden z pracodawców nie wyssał z ciebie całej krwi i całych sił wszak do emerytury bardzo długa droga a ty za bardzo rwiesz się do pracy więc lepiej siedź na bezrobociu i odpoczywaj bo będziesz potrzebował w życiu dużo siły żeby przetrwać do 67 roku życia bo pamiętaj jedno nikt z pracodawców się o ciebie nie zamartwi
zdjecie uzytkownika
mag - 2015-02-23 19:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszałem że firma ma sie rozwijać i rozbudowywać gdzies w swiecie likwidują fabryke i tu bedą przenosić
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-26 20:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki spawacz od 11 do 17 na h zalezy jaka agencja uklad staz i dogadanie. Praca 2 albo 3 zmiany. Malarnia 3 zmiany heder 3 zmiany prasy 2 kombajn jedna. Agencje to adecco bosmal Gi Groupe hbs ranstad set doradctwo.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CNH?
Zadaj pytanie