Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CNH

Pracowałeś w firmie CNH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2014-12-17 01:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieje że na P1 chłopacy nie podpiszą im 4-brygadowki niech poczują że muszą żyć dobrze z załoga a nie uważać ich za nic i nie szanować!!! Jeszcze trochę i poczują brak wykwalifikowanych pracowników! !
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2014-12-18 16:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to krawędziarze i laserowcy odmówili podpisania czterobrygadówki,zobaczymy kto pierwszy sie wysypie i podpisze
zdjecie uzytkownika
ferdek - 2014-12-18 17:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak wyglada praca spawaczy ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-20 17:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak tam praca na p7??
zdjecie uzytkownika
Obrywacze - 2014-12-21 14:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca na obrywaczach?
zdjecie uzytkownika
krawedziarz - 2014-12-21 18:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja podpisze bo moim zdaniem to głupota nie podpisać co nam to da to że zrobimy im na złość i tak poprzenoszą ludzi w inne zmiany tylko tele ze będziemy robić na 3 zmiany i jeszcze w soboty. Rozumiem że ludzie nie maja z kim dojeżdżać ale to nie jest przedszkole. Gadałem z ludźmi i dużo podpisze niech tylko dadzą papier i jeszcze raz to nie przedszkole.
zdjecie uzytkownika
krawędziarz - 2014-12-21 19:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupota by było podpisac im te papiery.Dzis nie przeciwstawimy sie jednemu ,to jutro zrobia co będa chcieli z nami.Ja rozmawiałem z wieksząscią ludzi i oni niechca podpisywać zgody ,także niewiem czemu kolega krawędziarz kłamie,pewnie zależy mu tylko na kasie ,bo innych kolegów ma w głebokim powazaniu.
zdjecie uzytkownika
laserowiec - 2014-12-22 18:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co cwaniaku lepiej nie podpisać i żeby ludzi zwolnili czy żeby wszyscy robili toci co maja umowę na stale to o resztę pracowników sie nie martwia
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-22 18:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy chcą robić i chydrobud i ci co maja nie na stale umowy
zdjecie uzytkownika
krawędziarz - 2014-12-22 20:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do laserowca ----sezon sie zbliża ,a oni strasza ,że zwolnia ludzi ,jednocześnie proponując 4-brygadówkę ,troszke odwagi i by zrobili to co chcemy ,ale zabrakło wszystkim odwagi ,a co do laserowca ,to ciekawe ,kto sie kryje pod tym nickiem,ale chłopaki z laserów ,zawsze byli obsrani.
zdjecie uzytkownika
osoba z otoczenia - 2014-12-23 13:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty jesteś bardzo odważny panie krawędziarz ciekawe jak ty byś miał umowę nie na stałe czy być taki mądry był wszyscy tylko cwaniakują jacy to są mocni a kerownik czy franek obsrany. Ale jak do ciebie przychodzi kierownik to sam robisz pod siebie wszystko w mordzie mocne a w rzeczywistości to cichutko siedzą. Jak jesteś taki odważny to napisz spotkamy się i zobaczymy czy nie zrobisz pod siebie.
zdjecie uzytkownika
krawędziarz - 2014-12-23 15:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba osoba z otoczenia bladego ,bo żaden pracownik fizyczny ,nie pisze o bladym kierownik,a co do spotkania ,napisz tylko kiedy i gdzie ,a może spotkac cie niespodzianka
zdjecie uzytkownika
lawina - 2014-12-30 13:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem kim jest blady, nie znam u was żadnych kierowników ale bardzo chcę się u was zatrudnić na jakieś stanowisko pracy. są wogóle teraz aktualnie jakieś wolne stanowiska pracy u was w cnh? prosze odpiszcie i jeśli możecie to podajcie też warunki jakie są na zatrudnienie na konkretne stanowiska, pozdróweńka
zdjecie uzytkownika
Obrywacze - 2014-12-31 13:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciekawe ile osób wróci od stycznia do pracy?
zdjecie uzytkownika
Monter - 2015-01-03 15:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A od stycznia ile osób wróci do fabryki?
zdjecie uzytkownika
SZUWAREK - 2015-01-05 11:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE WIEM. ALE CHYBA WSZYSCY.
zdjecie uzytkownika
guru - 2015-01-05 12:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jest mniej zamowien=mniej przyjec
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-01-05 14:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno od stycznia wróci mniej osób niż w poprzednich latach ze względu na spadek
ilości zamówień!
zdjecie uzytkownika
Obrywacze - 2015-01-08 15:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Orientuje się może ktoś jak jest teraz od stycznia na zakładzie? Słyszałem że wróciło niewielu pracowników agencyjnych?
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2015-01-14 11:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na montazach jest nienajgorzej unikajcie P1
zdjecie uzytkownika
krw - 2015-01-16 22:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P1 hmmmm nie wiecie co się tam dzieje.Jest najgorzej ze wszystkich lat odkąd jest fabryka pod logiem CNH.Rządy totalne dno, próbują coś wydusić z ludzi ale sami nie wiedzą co, bo nie mają pojecia o pracy.Jak cos nie tak to zawsze szukają winy u pracownika, a nie u siebie, moje zdanie jak rządzą tak mają.Odnośnie wózków za szybko jeżdza,straszą upomnieniami a nie pomyślą że jeżdzą szybciej żeby wszystko porozwozić. Nie rozwiozą to pretensja że nie porozwozili.Wszystko śmieszne.Wypytując ludzi co sądzą o tym zakładzie to odp że coś wkońcu pęknie ludzie nie wytrzymają.
zdjecie uzytkownika
dobrzepoinformowany - 2015-01-22 22:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobni firma ma zostać zlikwidowana w ciagu 3 lat,dlatego takie działania nowego kierownictwa,aby firma sie wyłozyła
zdjecie uzytkownika
obcy - 2015-01-22 23:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro wszyscy macie tak źle w cnh dlaczego nikt się sam nie zwolni???!!! Za ciężko...??? Co to znaczy??? U "PRYWACIARZY" będzie lepiej!!! Zróbcie miejsce ludziom co chcą pracować jak Wy nie dajecie sobie rady w CNH!
Pozdrawiam!
Bezrobotny od kilku miesięcy!
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-01-23 02:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do obcego
Kolego ,jak możesz oskarżać ludzi pracujacych w CNH ,o to ,że im sie niechce pracować?Ty osoba z zewnątrz[no chyba ,że to tylko zmyłka i tak naprawde jesteś tylko zwykłym TL lub KZT-em]chcesz zając nasze miejsce nie mając najmniejszego pojęcia o pracy w tej firmie?Jeżeli potrafisz czytać ,ze zrozumieniem,to powinienes sam dojśc do wniosku ,że problem nie jest praca jako taka ,lecz ludzie ,którzy nazywaja się kadrą.Jeśli jestes jednym z nich ,to wiedz ,że tak naprawde jestescie banda nieudaczników,którzy niepotrafia zarzadzac pracownikami .Jedynym instrumentem ,który macie jest chamstwo i obcinanie czasów.Na szczęście w firmie jest jeszcze Solidarnosc ,dzięki ,której np na wydziale P-1 przywrócono stare tpz-ety.Jeśli pracownicy ,będa sie trzymac razem i nie głupieć ,to mozna dużo spraw załatwic po naszej myśli.
Piszesz ,że jestes bezrobotny od kiku miesięcy,czyzbys niepodołał w swojej starej firmie?,było za ciężko i wylali?,no chyba ,że pracujesz w CNH i rzeczywiście mieszasz tylko powietrze np jako specjalista od WCM,wtedy naprawdę jesteś bardziej nieużyteczny niż bezrobotny.
Pozdrawiam,wszystkich pracowników [rzeczywistych pracowników],tych co naprawde zapylaja w tej firmie,a nie tych co wietrza powietrze.
zdjecie uzytkownika
kraw - 2015-01-24 08:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja robie na p1 i jest to dlamnie najlepsza robota polecam i nie pisać głupot że jest ciezko bo to nie prawda a wyrobienie zawsze sie da zrobic
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CNH?
Zadaj pytanie
x