Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CNH

Pracowałeś w firmie CNH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bongo - 2015-04-10 16:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kombajn - 2015-04-09 10:11:16]:
potrzebuje się z nim skontakować. potrzebuje meila do niego
zdjecie uzytkownika
ppppp - 2015-06-08 09:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I związki znowu nic nie załatwiły po co one są? tylko do brania pieniędzy
zdjecie uzytkownika
rrrrr - 2015-06-08 15:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppppp - 2015-06-08 09:15:03]:
kim jestes tajemniczy ppppp?i dla kogo pracujesz?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-09 21:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Standard.. Niby firma sie ma rozwijać a 55 ludzi, którym nie przedłużą umowy pójdą na bruk.. Związkowcy robią apel i dumnie ogłaszają, że nic nie załatwili.
zdjecie uzytkownika
Tyt - 2015-06-13 21:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile osób zwolnią w tym roku w fabryce?
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-06-14 15:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mogliby zamiast organizowanego-planowanego na ten rok pikniku rodzinnego cnh -zatrudnic wiecej osób. Pieniądze przeznaczone na atrakcje i jakies tam występy artystów mogły by być przeznaczone na przedłużenie umów na stałe dla większej liczby osób. Szkoda,że nikt się nie przejmuje tymi którym nie dadzą umów na stałe,pomimo tego że pracuja już tam kilka lat.
zdjecie uzytkownika
Popo - 2015-06-14 16:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kiedy jest praca w zakładzie?
zdjecie uzytkownika
Tyt - 2015-06-18 14:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w zakładzie już zwalniają ludzi z pracy?
zdjecie uzytkownika
eeeeeeeeeetam - 2015-06-18 21:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dali 23 osobom umowy na stałe a 50 na bruk ,praca do końca czerwca. I co potem? Tak sie traktuje pracowników? Szok.
zdjecie uzytkownika
SZUWAREK - 2015-06-20 23:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Popo - 2015-06-14 16:49:03]:
DO SAMEGO KOŃCA. TWOJEGO LUB ZAKŁADU.K7TY
zdjecie uzytkownika
fan club Jarka - 2015-06-23 12:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [spawacz - 2015-02-05 14:58:21]:
Ja takze chcialbym pozdrowic kztow z p1 pana dandiego,pospiecha i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jareczka ktorego pomoc na p1 jest niezbedna. panie Rychalski gratuluje doboru wspolpracownikow Jarek jest thebesciak...
zdjecie uzytkownika
prywatny - 2015-06-25 10:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fan club Jarka - 2015-06-23 12:16:07]:
Witam firma CNH to wykorzystywanie ludzi pracują tyle lat przez Agencje i ich się zwalnia a przechodzą same osoby po znajomościach nie polecam nikomu pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Llllll - 2015-06-25 14:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak teraz wyglada sytuacja w CNH?
zdjecie uzytkownika
ccccccccccc - 2015-06-25 19:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca własnie tak wygląda jak pisze "prywatny". Umowy dostaje się po znajomośi, a ci którzy powinni je tak naprawde dostać są zwalniani i zostają z niczym.
zdjecie uzytkownika
goblin - 2015-06-29 22:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już zgłupiałem, bo nie wiem czy to ja robię coś źle czy o co chodzi, przewertowałem multum stron w internecie i nie znalazłem żadnych, naprawdę żadnych ofert pracy u dostawca sprzętu rolniczego- u CHN. W Płocku też pytałem znajomych i nikt nic nie wie. A słyszałem że zatrudniaja na umowę o pracę na której mi zależy
zdjecie uzytkownika
polo - 2015-08-19 13:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak tam będzie w zakładzie po wakacjach? Jak z pracą?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-19 16:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na razie po wakacjach jest cisza @polo, ciekawe jak to będzie do końca sierpnia, mieli dac jakieś staze wakacyjne właśnie no i na razie oczywiście niczego nie ma, sam nie wiem co robić w obecnej sytuacji.. wydaje mi się, że kiedyś była praca jako ślusarz czy tokarz, więc popyt mieli na takie bardziej fizyczne prace
zdjecie uzytkownika
tttttttt - 2015-08-22 12:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam pojęcia jak będzie z pracą po wakacjach.
zdjecie uzytkownika
tadi - 2015-08-24 16:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Część ludzi-tych którzy są już w CNH na stałe -wracają nawet 28 sierpnia,bądź 31 sierpnia. Ciekawe co z resztą osób. Wszyscy czekają aż robota ruszy i na telefon z zakładu. Oby jak najszybciej dzwonili.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 20:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Tyttyyy - 2015-08-27 20:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kiedy wrócą pozostali pracownicy?
zdjecie uzytkownika
doq - 2015-08-28 10:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak im się zachce to wtedy
zdjecie uzytkownika
Poooo - 2015-08-29 12:47:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to zanosi sie ze od września będzie ciekawie w zakładzie.
zdjecie uzytkownika
abcd - 2015-08-31 09:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo ciekawie,najciekawiej bedzie jak zaczną dzwonić żeby wracać dopiero w listopadzie albo w styczniu, to co wtedy? Człowiek myśli ,że wróci we wrześniu,jakoś ten przestój przetrwał,i co dalej? Ma szukać innej pracy? Czy czekać aż sie łaskawie odezwa pod koniec roku. Tak im zależy na pracownikach.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 10:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Poooo - 2015-08-31 10:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda że od września wracają tylko stali pracownicy CNH?
zdjecie uzytkownika
doq - 2015-08-31 15:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
głównie zależy od zamówień jakie bd mieli lepiej nie czekac a szukać coś innego
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CNH?
Zadaj pytanie
alert