Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CNH

Pracowałeś w firmie CNH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
krawędziarz - 2014-11-21 20:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludziska to.co.wyprawia się.na.P1 to miazga szkoda gadać zero organizacji nic do przodu tylko w.tył a co najśmieszniejsze każdy trzęsie gaciami na widok nowego dyra brawo dla was posrańcy oby tak dalej jeszcze trochę a będziecie biegać w pampersach a szczególne pozdro dla naszego zjebanego kierownika jacka Kamińskiego tak trzymaj pajacu niedługo znów wrócisz.do grzebania po mietnikach bo na tym znasz się najlepiej
zdjecie uzytkownika
krawędziarz - 2014-11-21 22:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do cnh tylko przez agencję i to sezonowo no chyba ze po znajomości a co do agencji to sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] biorą dużo dają mało a co do zatrudnienia to można popracować np 8 miesięcy albo 2 tygodnie zależy od zamówień
zdjecie uzytkownika
krawedziarz - 2014-11-22 10:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co to sie dzieje teraz w cnh to normalnie obóz koncentracyjny. Na P1 podnieśli wyrobienie gdzieś o 30% trzeba latać żeby złapać minuty a nowy derektor lata i tylko ludziom zdjecia robi jak coś żle robią wiem bo mi zrobił zdjecie że niby nic nie robiłem ale nie pomyśli że musiałem wuzkowego znaleźć bo nie miał mi kto towaru postawić na stół a wuzkowy koper to chyba najgorszy pracownik. Będzie tylko gorzej. Ale słychać coś ze od stycznia czterobrygadówka ma wracać. Rycharski kierownik taki był bochater a teraz w gacie robi na widok nowego derektora.
zdjecie uzytkownika
krawędziarz - 2014-11-22 13:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ej kolego z.krawędziarki to jest mój nick nie podszywaj się ;-) brak słów co wyrabia się na p1 oby zaistniała poprawa bo będzie trzeba się zawijac
zdjecie uzytkownika
Pjeden - 2014-11-26 10:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
szkoda słów co się dzieje tam
wręcz ludzi zniechęcają do pracy wielu młodych którzy pracuję na umowę przez CNH
rozgląda się za inna pracą bo rola niewolnika zakładu im się nie widzi.
Od stycznia wzmożona produkcja będą gonić batem i zastraszać a jak w tym wszystkim się pomylisz zwalniać nieważne że dopiero przyszedłeś i nic dobrze nie wiesz ich to nie interesuje.
A więc lepiej jechać do Holandii na pomidory niż pracować w " (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Obrywacze - 2014-11-27 12:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak teraz wygląda praca na obrywaczach na wydziale P6? Czy mają spokojną pracę czy może ich ostro ganiają do roboty?
zdjecie uzytkownika
Operator prasy - 2014-11-27 16:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krawędziarz - 2014-11-22 13:09:53]:
Koledzy krawędziarze też stwierdzam że do bani się zrobiło na P1, ale sami sobie po części jesteśmy winni, gdybyśmy robili tylko to co do nas należy (stać na swoim stanowisku i od niego nie odchodzić ) kierownictwo dawno już by zmiękło, ale nie jeden przez drugiego gada a za..dala jeszcze więcej!!Niech tylko od stycznia zacznie się czterobrygadówka już widzę stado ludzi płaszczących się przed kierownikiem żeby mogli zostać na nadgodziny. Takim podejściem nic nie poprawimy!!! Jeśli nie będzie wśród nas solidarności będziemy mieli jeszcze gorzej niż jest teraz!
zdjecie uzytkownika
gyjkln - 2014-11-28 09:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy poprzyjmowali w ciągu ostatnich 2-3 miesięcy ludzi z agencji do CNH? Bo jakieś 3 miesiące temu było ogłoszenie, oferta pracy na technika wydziałowego.
zdjecie uzytkownika
przyjecia - 2014-11-28 22:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na technika byly 2 miejsca. Jeden zrezygnowal zanim podpisal umowe gdy zobaczyl co od niego beda wymagac... i zatrudnili drugiego na jego miejsce.
zdjecie uzytkownika
wedel - 2014-11-29 14:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos cos wie o Gi group ?
zdjecie uzytkownika
prawilny - 2014-11-29 14:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos cos wie o Gi group ?
zdjecie uzytkownika
Obrywacze - 2014-12-01 08:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kto tam teraz na tych obrywaczach na P6 jest tym liderem? ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-12-02 11:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawilny - 2014-11-29 14:34:56]:
To jest nowa agencja i z tego, co mi mówiły dziewczyny, które tam pracują, to mają wyższe stawki niż Adecco, Hydro i Randstad. Widocznie lepsze warunki wynegocjowali, ja byłem na rozmowie, zebrały dane i czekam na tel, może się odezwą. Na razie szukam dalej. Pozdro dla wszystkich tymczasowych! ;)
zdjecie uzytkownika
wozkowy - 2014-12-02 14:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monter - 2014-12-02 11:27:23]:
Kiedyś pracowałem przez Gi Group i do dziś nie wypłacili mi wszystkich pieniędzy oraz nie odesłali dokumentów ! uważajcie na tę Agencję.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-12-04 19:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od stycznia bedzie sie działo...
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-12-05 10:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wozkowy - 2014-12-02 14:15:07]:
Jak mogłeś pracować przez Gi Group w CNH skoro oni dopiero od niedawna są i na razie nie zatrudnili nikogo?

Podpucha z jakiejś innej agencji, która boi się o własną d?
zdjecie uzytkownika
Włodek - 2014-12-05 11:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy orientuje się może ktoś jak jest teraz na obrywaczach? Czy pracują na zmiany i
po ile sztuk montują na zmianę?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-12-05 12:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze pracował w gi group w innym miescie
zdjecie uzytkownika
zulus - 2014-12-05 22:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zauważyłem że dużo zapytań jest o obrywacze. O co chodzi dlaczego tak wszyscy pytają o te obrywacze, o lidera, ile sztuk na zmianę itp...?
zdjecie uzytkownika
zapracowany - 2014-12-06 10:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rozglądajcie się, pewnie w poniedziałek po weekendzie, będzie dużooo kamer na zakładzie
zdjecie uzytkownika
otto - 2014-12-08 17:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam sie dzieje ciekawego przed swietami ? przyjmowali kogos ? jak sobie dyrek radzi ?
zdjecie uzytkownika
sprytny Zenon P1 - 2014-12-09 16:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dzień dobry
panowie jak ma być dobrze jak od koordynatora w górę wszyscy obsrani w pampersach po hali śmigają. Franciszek w pampersie, krokodyl i minus w tetrowych a blady szkoda pisać . Niewiem co oni im robią ale minus i adaś obkitowali się po szyję samą.
jedno wyjście jest olać normy po 300 zdawać i czterobrygadówkę też olać przynajmniej tydzień czy 2 ich przetrzynać. Ale ze starymi pazernymi gadami łysym zbokiem,kazikiem pałą, chorym harnasiem czy chudym Lesławem się nie da. Ale panowie starych niema dużo. Można powalczyć niech nadrobione płacą a nie odbiory.
zdjecie uzytkownika
krawędziarz - 2014-12-12 00:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zenek dobrze gadasz wszyscy obesrani po same pachy ja bym jeszcze paru dodał do tej listy ale tylko mogę sobie pogadać nie których się nie zmieni do póki dziady stanowią większość jesteśmy na straconej pozycji trzeba ich zbojkotować dziady do domu!!!
zdjecie uzytkownika
Koleś - 2014-12-12 14:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A na tych obrywaczach to pracują na zmiany?
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2014-12-17 01:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieje że na P1 chłopacy nie podpiszą im 4-brygadowki niech poczują że muszą żyć dobrze z załoga a nie uważać ich za nic i nie szanować!!! Jeszcze trochę i poczują brak wykwalifikowanych pracowników! !
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CNH?
Zadaj pytanie
x