Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CNH

Pracowałeś w firmie CNH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NN - 2014-09-29 17:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nowywcbh, na jakim stanowisku bedziesz pracowal? Szykują sie zmiany dyrektorów, ze chcesz redukować?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-29 18:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Spokojna - ale intensywna:) Da się przeżyć.
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2014-09-29 18:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to za wydział PLw?
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2014-09-29 21:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na obrywaczach są 2 zmiany a kto tam jest liderem? Kim jest pan Kolas z obrywaczy?
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-10-01 19:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panowie ktorzy pytaja sie o produkcje w cnh-jak co roku do stycznia trzeba czekac na potwierdzenie zamowien no i trzeba cos zrobic z agencja jest bylo i tak bedzie co roku.spadku jakiegos wielkiego niema i niesluchajcie glupot tyramy na okretke 5 dni w tygodniu i na brak pracy nienarzekamy.faktem jest ze nowy dyrektor robi czystke i pewnie bedzie tego zalowal jak nieznajdzie ludzi z doswiadczeniem no ale jest nowy i jeszcze niejeden blad popelni gdy wszystko ruszy na maksa.pozdowka dla kolesi z cnh
zdjecie uzytkownika
MK - 2014-10-03 22:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tyracie dla fabryki ktora ponad wszystko zatrudnia stado pracownikow biurowych nieznajacych produkcji i problemow na niej.... co chwila nowy wydzial plw... i oszukiwanie wynikow poczawszy od ukrywania wypadkow po wyniki finansowe... was zwonia , biuowych przyjmuja... a co do kierownictwa to juz najwyzsze uznanie :-)
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-10-08 17:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co chodzi z kierownictwem dokładnie? nie idzie się z nimi dogadać, robią jakieś problemy czy jak to jest? mam nadzieje, że przyjmują studentów do was, bo koleżanka chyba robiła praktyki, ale nie wiem czy na stałe tam pracuje czy jednka musiała zrezygnować czy co.oby było w porządku z kasą i z wypłatą.
zdjecie uzytkownika
marcin82 - 2014-10-09 11:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ilonka - 2014-10-08 17:15:26]:
słyszałem że są jakieś przyjęcia czy to prawda ?
zdjecie uzytkownika
mr - 2014-10-14 17:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co u naszej "Nimfomanki" są jakieś nowe fakty?
zdjecie uzytkownika
siems - 2014-10-15 14:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie ma żadnych przyjęć. Wręcz przeciwnie, od dziś zwalniają wszystkich z agencji, którzy jeszcze pracowali na P6 na hederze. Jak zacznie się ostra tyrka to nowy dyrektor sam stanie na linii i będzie tyrał bo wszyscy ,którzy mają opanowany montaż pójdą gdzie indziej. Za to jak się ich tu traktuje- praktycznie jak dzi..i. Jesteś to "rżną" Cię dosłownie na linii a jak nie jesteś potrzebny to wypad i nikt nie myśli jak przeżyjesz bez pracy. Takiej lipy to jeszcze nie było. Omijajcie ten zakład wielkim łukiem.
zdjecie uzytkownika
pałka - 2014-10-15 14:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ze niby czarna mamba,jeśli chodzi o nią to grasuje teraz na prasach. przyjeć nie ma,ale jak wejdziesz w dobry uklad z mamuską to kto wie ;)
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-10-23 00:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy dyro niech sie(usunięte przez administratora). w ten pusty siwy łeb co koleś ma pomysły no cóz ale tacy też muszą chodzić po tym śiecie
zdjecie uzytkownika
bgtyhv - 2014-10-23 10:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siems - 2014-10-15 14:01:17]:
Nie przyjmują ? To dlaczego niedawno dali ogłoszenie pracy na Technika Wydziałowego?
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-23 12:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaki jest nowy dyrektor, od kiedy on właściwie tam jest, wie ktoś? a co się stało z poprzednim, wyleciał, zwolnili go czy sam odszedł? chyba nie jestem na bieżąco z nowymi informacjami, ktoś da rade z grubsza mi opisac sytuację, bo ja tam z rok temu pracowałem i teraz chętnie się dowiem jak dalej działają.
zdjecie uzytkownika
beduin - 2014-10-23 23:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda gadać do końca pażdziernika ma zniknąć z zakładu agencja bo tak wymyślił dyrektor nowy dyrektor, a podobno pracował już w 12 firmach i jedną doprowadził do bankructwa a tu pokazuje jaki to bohater jednym słowem zwolnienia ja tez juz nie pracuje bo byłem z agencji tak więc tragedia co dyrektor to coraz gorszy
zdjecie uzytkownika
bredzik - 2014-10-26 15:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A wiadomo kiedy robota ruszy na nowo ? lepiej poczekać czy spadać za granice,bo tu jest co raz gorzej ; /
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-10-31 08:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bredzik - 2014-10-26 15:38:35]:
lepiej spadaj za granicę bo tu są zwolnienia, w Belgi też zwalniają (żądnej agencji nie ma)
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-06 16:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niby zwalniają, ale to też nie jest jakaś zasada, bo na pewno nie zwalnia się za nic, jak się ktoś jedna nie nadaje do pracy to niby innego mają robić? zapewne ktoś się lenił i to dlatego tak jest.. a nie straszcie już wszystkich, ze sa jakieś masowe zwolnienia i nie ma pracy nigdzie - za granią i tak więcej zarobisz.
zdjecie uzytkownika
cnh - 2014-11-10 22:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skąd on może wiedzieć (po praktycznie paru dniach pracy) ile czego można zrobić i w ile ludzi.Jego chore wyliczenia.Zobaczymy od stycznia a znając jego metodę to nikogo nie przyjmą tylko będzie jeździł po ludziach.Już tam nie pracuje i na pewno moja noga tam nie stanie.Komputer produkcji nie zrobi tylko ludzie.A kierownictwo wszystkiego się boją nie sprzeciwią mu się tylko chylą głowy i przytakuja żaden słówka nie powie.
zdjecie uzytkownika
zmeczony - 2014-11-11 19:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy cnh ma jakis dział który przyjmuje aplikacje w sprawie pracy czy tylko przez agencje mozna sie dostac.
zdjecie uzytkownika
krawędziarz - 2014-11-21 20:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludziska to.co.wyprawia się.na.P1 to miazga szkoda gadać zero organizacji nic do przodu tylko w.tył a co najśmieszniejsze każdy trzęsie gaciami na widok nowego dyra brawo dla was posrańcy oby tak dalej jeszcze trochę a będziecie biegać w pampersach a szczególne pozdro dla naszego zjebanego kierownika jacka Kamińskiego tak trzymaj pajacu niedługo znów wrócisz.do grzebania po mietnikach bo na tym znasz się najlepiej
zdjecie uzytkownika
krawędziarz - 2014-11-21 22:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do cnh tylko przez agencję i to sezonowo no chyba ze po znajomości a co do agencji to sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] biorą dużo dają mało a co do zatrudnienia to można popracować np 8 miesięcy albo 2 tygodnie zależy od zamówień
zdjecie uzytkownika
krawedziarz - 2014-11-22 10:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co to sie dzieje teraz w cnh to normalnie obóz koncentracyjny. Na P1 podnieśli wyrobienie gdzieś o 30% trzeba latać żeby złapać minuty a nowy derektor lata i tylko ludziom zdjecia robi jak coś żle robią wiem bo mi zrobił zdjecie że niby nic nie robiłem ale nie pomyśli że musiałem wuzkowego znaleźć bo nie miał mi kto towaru postawić na stół a wuzkowy koper to chyba najgorszy pracownik. Będzie tylko gorzej. Ale słychać coś ze od stycznia czterobrygadówka ma wracać. Rycharski kierownik taki był bochater a teraz w gacie robi na widok nowego derektora.
zdjecie uzytkownika
krawędziarz - 2014-11-22 13:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ej kolego z.krawędziarki to jest mój nick nie podszywaj się ;-) brak słów co wyrabia się na p1 oby zaistniała poprawa bo będzie trzeba się zawijac
zdjecie uzytkownika
Pjeden - 2014-11-26 10:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
szkoda słów co się dzieje tam
wręcz ludzi zniechęcają do pracy wielu młodych którzy pracuję na umowę przez CNH
rozgląda się za inna pracą bo rola niewolnika zakładu im się nie widzi.
Od stycznia wzmożona produkcja będą gonić batem i zastraszać a jak w tym wszystkim się pomylisz zwalniać nieważne że dopiero przyszedłeś i nic dobrze nie wiesz ich to nie interesuje.
A więc lepiej jechać do Holandii na pomidory niż pracować w " (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x