Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CNH

Pracowałeś w firmie CNH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
max - 2015-02-12 14:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obcy - 2015-01-22 23:43:47]:
widzisz obcy my dbamy o takich jak ty żeby żaden z pracodawców nie wyssał z ciebie całej krwi i całych sił wszak do emerytury bardzo długa droga a ty za bardzo rwiesz się do pracy więc lepiej siedź na bezrobociu i odpoczywaj bo będziesz potrzebował w życiu dużo siły żeby przetrwać do 67 roku życia bo pamiętaj jedno nikt z pracodawców się o ciebie nie zamartwi
zdjecie uzytkownika
mag - 2015-02-23 19:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszałem że firma ma sie rozwijać i rozbudowywać gdzies w swiecie likwidują fabryke i tu bedą przenosić
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-26 20:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki spawacz od 11 do 17 na h zalezy jaka agencja uklad staz i dogadanie. Praca 2 albo 3 zmiany. Malarnia 3 zmiany heder 3 zmiany prasy 2 kombajn jedna. Agencje to adecco bosmal Gi Groupe hbs ranstad set doradctwo.
zdjecie uzytkownika
kombajn zbożowy - 2015-03-03 19:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
agencja to dziadostwo, zatrudnia pracowników przez 2 lub 3 lata a zgodnie z ustawą nie mogą pracować dłużej jak 18 miesięcy a po tym okresie to powinni już być zatrudnieni bezpośrednio w CNH.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-16 22:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kombajnu
Pod warunkiem,ze agencja nie zmieni nazwy. Dopoki nazwa firmy sie zmienia, w swietle prawa jest to legalne wiec radze czytac umowy i sprawdzac co sie podpisuje i z kim... nieporadnosc kosztuje...
zdjecie uzytkownika
mag - 2015-03-17 10:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do pracownika
Wszyscy dobrze wiemy że agencje współpracujące z fabryką od lat nie zmieniają nazwy.
zdjecie uzytkownika
heheszky - 2015-03-17 15:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mag
hbs np zmienil nazwe jakies 1,5 roku temu na hbs plus
zdjecie uzytkownika
bongo - 2015-03-30 13:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy pracuje w firmie jeszcze Adam rycharski?
zdjecie uzytkownika
kombajn - 2015-04-09 10:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do bongo
A czemu pytasz o rycharskiego ?
zdjecie uzytkownika
heder - 2015-04-10 12:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam pracy przez jakąkolwiek agencje pracy w CNH.To bardzo przykre być typowym murzynem,który jest od zasuwania niczym wół,a i tak za jakiś czas cię zwolnią.Zarobki to najniższa światowa,ledwo na rachunki starcza ,ale traktowanie takiego pracownika jako kogoś trzeciej kategorii jest#$^%##%,przykre.
zdjecie uzytkownika
bongo - 2015-04-10 16:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kombajn - 2015-04-09 10:11:16]:
potrzebuje się z nim skontakować. potrzebuje meila do niego
zdjecie uzytkownika
ppppp - 2015-06-08 09:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I związki znowu nic nie załatwiły po co one są? tylko do brania pieniędzy
zdjecie uzytkownika
rrrrr - 2015-06-08 15:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppppp - 2015-06-08 09:15:03]:
kim jestes tajemniczy ppppp?i dla kogo pracujesz?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-09 21:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Standard.. Niby firma sie ma rozwijać a 55 ludzi, którym nie przedłużą umowy pójdą na bruk.. Związkowcy robią apel i dumnie ogłaszają, że nic nie załatwili.
zdjecie uzytkownika
Tyt - 2015-06-13 21:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile osób zwolnią w tym roku w fabryce?
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-06-14 15:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mogliby zamiast organizowanego-planowanego na ten rok pikniku rodzinnego cnh -zatrudnic wiecej osób. Pieniądze przeznaczone na atrakcje i jakies tam występy artystów mogły by być przeznaczone na przedłużenie umów na stałe dla większej liczby osób. Szkoda,że nikt się nie przejmuje tymi którym nie dadzą umów na stałe,pomimo tego że pracuja już tam kilka lat.
zdjecie uzytkownika
Popo - 2015-06-14 16:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kiedy jest praca w zakładzie?
zdjecie uzytkownika
Tyt - 2015-06-18 14:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w zakładzie już zwalniają ludzi z pracy?
zdjecie uzytkownika
eeeeeeeeeetam - 2015-06-18 21:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dali 23 osobom umowy na stałe a 50 na bruk ,praca do końca czerwca. I co potem? Tak sie traktuje pracowników? Szok.
zdjecie uzytkownika
SZUWAREK - 2015-06-20 23:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Popo - 2015-06-14 16:49:03]:
DO SAMEGO KOŃCA. TWOJEGO LUB ZAKŁADU.K7TY
zdjecie uzytkownika
fan club Jarka - 2015-06-23 12:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [spawacz - 2015-02-05 14:58:21]:
Ja takze chcialbym pozdrowic kztow z p1 pana dandiego,pospiecha i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jareczka ktorego pomoc na p1 jest niezbedna. panie Rychalski gratuluje doboru wspolpracownikow Jarek jest thebesciak...
zdjecie uzytkownika
prywatny - 2015-06-25 10:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fan club Jarka - 2015-06-23 12:16:07]:
Witam firma CNH to wykorzystywanie ludzi pracują tyle lat przez Agencje i ich się zwalnia a przechodzą same osoby po znajomościach nie polecam nikomu pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Llllll - 2015-06-25 14:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak teraz wyglada sytuacja w CNH?
zdjecie uzytkownika
ccccccccccc - 2015-06-25 19:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca własnie tak wygląda jak pisze "prywatny". Umowy dostaje się po znajomośi, a ci którzy powinni je tak naprawde dostać są zwalniani i zostają z niczym.
zdjecie uzytkownika
goblin - 2015-06-29 22:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już zgłupiałem, bo nie wiem czy to ja robię coś źle czy o co chodzi, przewertowałem multum stron w internecie i nie znalazłem żadnych, naprawdę żadnych ofert pracy u dostawca sprzętu rolniczego- u CHN. W Płocku też pytałem znajomych i nikt nic nie wie. A słyszałem że zatrudniaja na umowę o pracę na której mi zależy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CNH?
Zadaj pytanie
alert