Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CNH

Pracowałeś w firmie CNH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zenek - 2014-09-20 18:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy orientuje sie ktoś jak jest teraz na obrywaczach na wydziale P6?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-09-23 14:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to tylko dzięki dofinansowaniu jakoś pracują? nie chce mi się w to wierzyć, naprawde.. przeciez mają też jakiś swój kapitał, no nie? @nowyWcnh skąd Ty masz takie informacje, co? Pracowałeś u nich czy znasz kogoś stamtąd? co co ceny to chyba faktycznie nie różnią się tak bardzo w porównaniu z tym co oferuje konkurencja..
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2014-09-24 12:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy po wakacjach jest dużo pracy w fabryce?
zdjecie uzytkownika
obrywacz - 2014-09-27 00:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowyWcnh - 2014-09-16 08:20:16]:
obrywacze robią Płytkarz pan kolas gania chłopaków stary donosiciel robią ponad 60 na 8h
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-09-27 00:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie jakie stanowisko piastuje ta ruda pani co siedzi z panem ( usunięte przez administratora ) ? kim ona jest co ona robi ??? po za noszeniem wielkich dekoltów ??
zdjecie uzytkownika
Ryjek - 2014-09-27 09:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na obrywaczach na P6 robią ponad 60 obrywaczy w 8 godzin? A ciekawe czy pracuja
na 2 zmiany?
zdjecie uzytkownika
Model - 2014-09-27 15:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na tych obrywaczach to jest 1 czy 2 zmiany i po ile na zmiane montują obrywaczy?
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-09-28 17:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy CNH stoi z robotą? jakieś zmniejszenie zamówień?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-29 13:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na obrywaczach 2 zmiany - po 50 szt.
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2014-09-29 15:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na tych obrywaczach to jest spokojna robota czy ostro ganiają do pracy?
zdjecie uzytkownika
NN - 2014-09-29 17:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nowywcbh, na jakim stanowisku bedziesz pracowal? Szykują sie zmiany dyrektorów, ze chcesz redukować?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-29 18:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Spokojna - ale intensywna:) Da się przeżyć.
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2014-09-29 18:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to za wydział PLw?
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2014-09-29 21:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na obrywaczach są 2 zmiany a kto tam jest liderem? Kim jest pan Kolas z obrywaczy?
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-10-01 19:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panowie ktorzy pytaja sie o produkcje w cnh-jak co roku do stycznia trzeba czekac na potwierdzenie zamowien no i trzeba cos zrobic z agencja jest bylo i tak bedzie co roku.spadku jakiegos wielkiego niema i niesluchajcie glupot tyramy na okretke 5 dni w tygodniu i na brak pracy nienarzekamy.faktem jest ze nowy dyrektor robi czystke i pewnie bedzie tego zalowal jak nieznajdzie ludzi z doswiadczeniem no ale jest nowy i jeszcze niejeden blad popelni gdy wszystko ruszy na maksa.pozdowka dla kolesi z cnh
zdjecie uzytkownika
MK - 2014-10-03 22:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tyracie dla fabryki ktora ponad wszystko zatrudnia stado pracownikow biurowych nieznajacych produkcji i problemow na niej.... co chwila nowy wydzial plw... i oszukiwanie wynikow poczawszy od ukrywania wypadkow po wyniki finansowe... was zwonia , biuowych przyjmuja... a co do kierownictwa to juz najwyzsze uznanie :-)
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-10-08 17:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co chodzi z kierownictwem dokładnie? nie idzie się z nimi dogadać, robią jakieś problemy czy jak to jest? mam nadzieje, że przyjmują studentów do was, bo koleżanka chyba robiła praktyki, ale nie wiem czy na stałe tam pracuje czy jednka musiała zrezygnować czy co.oby było w porządku z kasą i z wypłatą.
zdjecie uzytkownika
marcin82 - 2014-10-09 11:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ilonka - 2014-10-08 17:15:26]:
słyszałem że są jakieś przyjęcia czy to prawda ?
zdjecie uzytkownika
mr - 2014-10-14 17:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co u naszej "Nimfomanki" są jakieś nowe fakty?
zdjecie uzytkownika
siems - 2014-10-15 14:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma żadnych przyjęć. Wręcz przeciwnie, od dziś zwalniają wszystkich z agencji, którzy jeszcze pracowali na P6 na hederze. Jak zacznie się ostra tyrka to nowy dyrektor sam stanie na linii i będzie tyrał bo wszyscy ,którzy mają opanowany montaż pójdą gdzie indziej. Za to jak się ich tu traktuje- praktycznie jak dzi..i. Jesteś to "rżną" Cię dosłownie na linii a jak nie jesteś potrzebny to wypad i nikt nie myśli jak przeżyjesz bez pracy. Takiej lipy to jeszcze nie było. Omijajcie ten zakład wielkim łukiem.
zdjecie uzytkownika
pałka - 2014-10-15 14:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ze niby czarna mamba,jeśli chodzi o nią to grasuje teraz na prasach. przyjeć nie ma,ale jak wejdziesz w dobry uklad z mamuską to kto wie ;)
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-10-23 00:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy dyro niech sie(usunięte przez administratora). w ten pusty siwy łeb co koleś ma pomysły no cóz ale tacy też muszą chodzić po tym śiecie
zdjecie uzytkownika
bgtyhv - 2014-10-23 10:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siems - 2014-10-15 14:01:17]:
Nie przyjmują ? To dlaczego niedawno dali ogłoszenie pracy na Technika Wydziałowego?
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-23 12:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaki jest nowy dyrektor, od kiedy on właściwie tam jest, wie ktoś? a co się stało z poprzednim, wyleciał, zwolnili go czy sam odszedł? chyba nie jestem na bieżąco z nowymi informacjami, ktoś da rade z grubsza mi opisac sytuację, bo ja tam z rok temu pracowałem i teraz chętnie się dowiem jak dalej działają.
zdjecie uzytkownika
beduin - 2014-10-23 23:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda gadać do końca pażdziernika ma zniknąć z zakładu agencja bo tak wymyślił dyrektor nowy dyrektor, a podobno pracował już w 12 firmach i jedną doprowadził do bankructwa a tu pokazuje jaki to bohater jednym słowem zwolnienia ja tez juz nie pracuje bo byłem z agencji tak więc tragedia co dyrektor to coraz gorszy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x