Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CNH

Pracowałeś w firmie CNH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kajtek - 2014-06-02 12:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe kiedy zaczną wysyłać pracowników na przestoje? W tym roku jest o wiele mniej pracy i zamówień!
zdjecie uzytkownika
szczęśliwy :) - 2014-07-10 15:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CNH to dziadostwo z wielu powodów a min. zatrudniają przez agencje pracy tymczasowej, niskie zarobki. Współczuje pracownikom agencyjnym nigdy nie wiadomo kiedy Tobie podziękują. Dziadostwo !!!
zdjecie uzytkownika
ostswydjkidh - 2014-07-20 17:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zawołaj korwina mikke niech spoliczkuje prezesa cnh
zdjecie uzytkownika
on - 2014-08-04 11:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do zakładu to nie mam zastrzeżeń jestem szeregowym pracownikiem i kasa w miarę ale kierownictwo to już nie trzeba pisać a teraz po przestoju awansowali najbardziej skorumpowanego gościa do działu inwestycji... Żyć nie umierać i gratulacje dla Pana W. M.
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2014-09-06 10:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ile jest teraz po wakacyjnym przestoju pracy i o ile mniej osób wróciło do
fabryki po wakacjach?
zdjecie uzytkownika
kormoran - 2014-09-08 14:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i jak @Zenek, wiesz już ile teraz osób wróciło, czy jeszcze nie wszyscy? jak masz jakieś informacje na ten temat albo coś słyszałeś to daj znac, bo bardzo jestem ciekawy jak oni po wakacjach będą stali z rekrutacją nowycho osób, bo sam jestem zainteresowany współpraca z tą firmą i nie wiem na co moge liczyć
zdjecie uzytkownika
jaja - 2014-09-08 20:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Póki co to są zwolnienia, bo nowy dyrektor szaleje! Nie ma produkcji to zwalnia ludzi, redukuje etaty jak może. Az w koncu robota ruszy i sie obudzi z reka w nocniku, że nie ma komu robić, doświadczonych pozwalniał, a naprzyjmuje nowych, których bedzie trzeba wtajemniczac w cała prace i zakład bedzie miał straty, bo zamiast ruszyc z kopyta to bedzie trzeba uczyc nowych. Ja rozumiem przyjmowac, ale nie zwalniac ludzi z doswiadczeniem! A dyrektor nowy i narwany wszystko chciałby ulepszyć od razu a poki co to wszystko prowadzi do tego, że ten zakład lada moment padnie!
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-09-09 11:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy jest teraz nowy dyrektor? Wcześniej był Werner a teraz jest inny? Po wakacjach są redukcje w zatrudnieniu ale nie wiem jak dużo osób!
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-09-09 11:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po wakacjach są redukcje, jest mniej pracy, mniej zamówień! Nie wiem tylko jak dużo pracowników poleciało z pracy i ile jeszcze poleci!
zdjecie uzytkownika
Włodek - 2014-09-09 13:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak po wakacjach jest na obrywaczach na wydziale P6? Czy mają dużo pracy i
po ile godzin i sztuk montują?
zdjecie uzytkownika
nowyWcnh - 2014-09-16 08:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam prace w cnh zaczynam odgrudnia i juz widze ze bedzie duzo do zrobienia na pozcatek postawie sobie za cel likwidacje stanowisk nie potrzebnych bo dlaczego ma byc tyle osob w biurze skoro produkcja stoi . Prezes tez po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oberwie jak nadal bedzie sie obstawial znajomimi i rodzinka. Firma ma przynosic zyski anie straty kryzys jest tylko pozorny bo bylo latwo sprzedawac jak unia dawala rolnika dofinansowanie jak dofinansowania brak to sprzedaz padla. To tylko dowodzi niewykwalifikowania pracownikow pracujacych w dziale sprzedazy i promocji oraz lenistwa dealer ktorzy to nic nierobia aby zachecic klientow do kupna sprzetu a klienci zamiast tego kupuja sprzet z bialorusi i rosji a cena nie rozni sie az tak duzo
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2014-09-20 18:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy orientuje sie ktoś jak jest teraz na obrywaczach na wydziale P6?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-09-23 14:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to tylko dzięki dofinansowaniu jakoś pracują? nie chce mi się w to wierzyć, naprawde.. przeciez mają też jakiś swój kapitał, no nie? @nowyWcnh skąd Ty masz takie informacje, co? Pracowałeś u nich czy znasz kogoś stamtąd? co co ceny to chyba faktycznie nie różnią się tak bardzo w porównaniu z tym co oferuje konkurencja..
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2014-09-24 12:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy po wakacjach jest dużo pracy w fabryce?
zdjecie uzytkownika
obrywacz - 2014-09-27 00:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowyWcnh - 2014-09-16 08:20:16]:
obrywacze robią Płytkarz pan kolas gania chłopaków stary donosiciel robią ponad 60 na 8h
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-09-27 00:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jakie stanowisko piastuje ta ruda pani co siedzi z panem ( usunięte przez administratora ) ? kim ona jest co ona robi ??? po za noszeniem wielkich dekoltów ??
zdjecie uzytkownika
Ryjek - 2014-09-27 09:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na obrywaczach na P6 robią ponad 60 obrywaczy w 8 godzin? A ciekawe czy pracuja
na 2 zmiany?
zdjecie uzytkownika
Model - 2014-09-27 15:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na tych obrywaczach to jest 1 czy 2 zmiany i po ile na zmiane montują obrywaczy?
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-09-28 17:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy CNH stoi z robotą? jakieś zmniejszenie zamówień?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-29 13:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na obrywaczach 2 zmiany - po 50 szt.
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2014-09-29 15:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na tych obrywaczach to jest spokojna robota czy ostro ganiają do pracy?
zdjecie uzytkownika
NN - 2014-09-29 17:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nowywcbh, na jakim stanowisku bedziesz pracowal? Szykują sie zmiany dyrektorów, ze chcesz redukować?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-29 18:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spokojna - ale intensywna:) Da się przeżyć.
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2014-09-29 18:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to za wydział PLw?
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2014-09-29 21:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na obrywaczach są 2 zmiany a kto tam jest liderem? Kim jest pan Kolas z obrywaczy?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x