Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CNH

Pracowałeś w firmie CNH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ccccccccccc - 2015-06-25 19:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca własnie tak wygląda jak pisze "prywatny". Umowy dostaje się po znajomośi, a ci którzy powinni je tak naprawde dostać są zwalniani i zostają z niczym.
zdjecie uzytkownika
goblin - 2015-06-29 22:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już zgłupiałem, bo nie wiem czy to ja robię coś źle czy o co chodzi, przewertowałem multum stron w internecie i nie znalazłem żadnych, naprawdę żadnych ofert pracy u dostawca sprzętu rolniczego- u CHN. W Płocku też pytałem znajomych i nikt nic nie wie. A słyszałem że zatrudniaja na umowę o pracę na której mi zależy
zdjecie uzytkownika
polo - 2015-08-19 13:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak tam będzie w zakładzie po wakacjach? Jak z pracą?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-19 16:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na razie po wakacjach jest cisza @polo, ciekawe jak to będzie do końca sierpnia, mieli dac jakieś staze wakacyjne właśnie no i na razie oczywiście niczego nie ma, sam nie wiem co robić w obecnej sytuacji.. wydaje mi się, że kiedyś była praca jako ślusarz czy tokarz, więc popyt mieli na takie bardziej fizyczne prace
zdjecie uzytkownika
tttttttt - 2015-08-22 12:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam pojęcia jak będzie z pracą po wakacjach.
zdjecie uzytkownika
tadi - 2015-08-24 16:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Część ludzi-tych którzy są już w CNH na stałe -wracają nawet 28 sierpnia,bądź 31 sierpnia. Ciekawe co z resztą osób. Wszyscy czekają aż robota ruszy i na telefon z zakładu. Oby jak najszybciej dzwonili.
zdjecie uzytkownika
Tyttyyy - 2015-08-27 20:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kiedy wrócą pozostali pracownicy?
zdjecie uzytkownika
doq - 2015-08-28 10:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak im się zachce to wtedy
zdjecie uzytkownika
Poooo - 2015-08-29 12:47:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to zanosi sie ze od września będzie ciekawie w zakładzie.
zdjecie uzytkownika
abcd - 2015-08-31 09:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo ciekawie,najciekawiej bedzie jak zaczną dzwonić żeby wracać dopiero w listopadzie albo w styczniu, to co wtedy? Człowiek myśli ,że wróci we wrześniu,jakoś ten przestój przetrwał,i co dalej? Ma szukać innej pracy? Czy czekać aż sie łaskawie odezwa pod koniec roku. Tak im zależy na pracownikach.
zdjecie uzytkownika
Poooo - 2015-08-31 10:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda że od września wracają tylko stali pracownicy CNH?
zdjecie uzytkownika
doq - 2015-08-31 15:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
głównie zależy od zamówień jakie bd mieli lepiej nie czekac a szukać coś innego
zdjecie uzytkownika
tttttttttt - 2015-09-15 10:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak obecnie jest z pracą w zakładzie?
zdjecie uzytkownika
nic - 2015-09-16 13:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nowego chyba
zdjecie uzytkownika
dgertfd - 2015-09-16 15:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem ogłoszenie po angielsku że szukają firmy rekrutacyjnej. Plant HR partner...
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2015-09-18 13:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... gdzie ? praca w CNH ? ..eee to nie wolę poleżeć dalej
zdjecie uzytkownika
sdbjfk - 2015-09-19 00:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bezrobotny a dlaczego tak piszesz.. Wiesz coś na temat tej firmy, że tak uważasz. Byłbym wdzięczny za jakieś info w tej sprawie, bo szukam o nich opinii
zdjecie uzytkownika
pracownikkk - 2015-09-21 10:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej firmy to banda wykorzystywaczy ludzi maja za śmieci jak potrzebują wykorzystują nawet w sobotę na noc, ganiają straszą obiecują coś potem jak już nie potrzeba wywalają jak śmiecia do kosza .. mój kolega tam pracował 5lat i został wyrzucony bo nie miał układów,,, i posiadał lepsze zdolności niż nie jeden tępy lider czy ciemny majster. ale nie miał pleców i papapa
zdjecie uzytkownika
ttttttttt - 2015-09-22 11:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy praca ruszy jeszcze w tym roku czy dopiero od stycznia?
zdjecie uzytkownika
bob - 2015-09-22 15:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na moje oko pewnie tak bd ze od stycznia
zdjecie uzytkownika
ppppppppppp - 2015-10-06 10:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam ciekawego w CNH?
zdjecie uzytkownika
doq - 2015-10-07 16:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cisza i cisza dalej
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-19 03:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma zatrudnia jak widze ludzi ze specjalistycznych branży, fachów wyuczonych jak ślusarz. No teraz to pewnie nikt nie wiedziałby gdzie dzwonić po slusarza, wieć dobrze, ze takie ogólne firmy istnieja, bo jednak jak widac czestotliwośc świadczonych usług jest potrzebna na prawde. Dajcie znac jak bedzie rektutacja na tokarza!
zdjecie uzytkownika
tttttttt - 2015-10-19 11:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy montują teraz obrywacze na P6?
zdjecie uzytkownika
000 - 2015-10-19 11:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-10-19 03:40:39]:
@tomek
W tej firmie jakiś czas temu pracowało 3 tokarzy, obecnie nie wiem ilu. Raczej nie licz, że zwiększą zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
rbt - 2015-10-20 09:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Ktoś powie o co chodzi, dużo ludzi jest na przestojach, a ci ludzie co pracują zmuszają ich do 12 h.
zdjecie uzytkownika
rrrrrrt - 2015-10-20 11:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno szykuje sie kolejny przestuj dla tych co teraz pracują a reszta moze wróci w styczniu.
zdjecie uzytkownika
pppppp - 2015-10-20 12:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w fabryce pracują teraz pracownicy agencyjni? Od kiedy ten przestój? W listopadzie, grudniu?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-10-20 16:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś również aplikował na stanowisko Analityka Finansowego ? Czy po wstępnej rozmowie telefonicznej od razu kogoś zaprosili na rozmowę do siedziby firmy czy dopiero po kilku dniach oddzwaniają z zaproszeniem na kolejny etap ?
zdjecie uzytkownika
kkkkkkkkkkkk - 2015-10-23 10:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedy zaczyna się ten przestój i jak długo potrwa?
zdjecie uzytkownika
rrrrrrrrrt - 2015-10-23 20:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobnież grudzień -styczeń. Takie chodzą pogloski.
zdjecie uzytkownika
ttttttttt - 2015-10-28 13:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robią teraz obrywacze na P6?
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-11-09 19:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj spróbować
zdjecie uzytkownika
ggggggggggggggggg - 2015-11-23 10:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten przestój to zaczyna się od 7 grudnia?
zdjecie uzytkownika
rrrrrrrrrrrrrtttttt - 2015-11-23 10:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno od około 7 grudnia do 4-7 stycznia, a potem beda zatrudniac przez posrednictwo pracy nawet tych którzy mieli juz wczesniej umowy przez cnh, a nie byli wezwani we wrzesniu :(
zdjecie uzytkownika
wwwwwwwwwww - 2015-11-24 10:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy teraz pracują pracownicy agencyjni?
zdjecie uzytkownika
doq - 2015-11-24 18:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lipa totalna
zdjecie uzytkownika
Jjkjjjjjjjjjj - 2015-11-26 09:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno już w listopadzie ruszyła praca do około 7 grudnia?
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2015-11-28 03:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz się pojawiło wolne stanowisko na inżyniera ds. logistyki. Wymagane jest wyższe wykształcenie techniczne i znajomość pakietu office ale raczej nie jest to trudny wymóg do osiągnięcia.
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-11-30 13:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Piotrek no wiesz co wydaje mi się że teraz to chyba każdy nawet w szkole czy na studiach ma podstawy z programu office, więc nie wydaje mi sie żeby to był jakiś duży wymóg
zdjecie uzytkownika
lenka t. - 2015-12-02 17:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@trtr ale tutaj są przecież o wiele większe wymagania. Lean Manufacturing musisz mieć opanowane jeśli chcesz np. startować na inżyniera ds, logistyki.
zdjecie uzytkownika
sok - 2015-12-04 20:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy tez posiadac umiejętność wykorzystania narzędzi takich jak: Analiza Pareto, Diagram Ishikawy, 5xW oraz znajomość technik rozwiązywania problemów; wqiec nie ma lekko
zdjecie uzytkownika
Mietek - 2016-01-10 19:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogłoszenie na inżyniera ds. logistyki pojawia się cyklicznie co jakiś czas. Czy to nie dziwne?
zdjecie uzytkownika
ząbek - 2016-01-11 01:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mietek - 2016-01-10 19:59:08]:
Cześć . Szczerze mówiąc to aplikując do tej firmy nie spodziewałem się w ogóle , że będę miał szanse w niej pracować. A obecnie myślę , że może być nieźle na stanowsiku launch managera
zdjecie uzytkownika
ignacykok - 2016-01-22 19:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ząbek no widzisz jak to można się jednak przeliczyć. Sam widze, że jest u ncih praca jako tokarz- slusarz, ale nie wymagają wiele, jedynie pdoswiadczenia na podobnym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
eeeetaaaam - 2016-01-30 17:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś dostał umowę na stałe? nie tylko do końca czerwca.
zdjecie uzytkownika
Gggggggggh - 2016-01-31 19:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy orientuje sie może ktoś jak jest teraz na obrywaczach na P6?
zdjecie uzytkownika
cezary - 2016-02-01 13:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ignacykok, no mnie podobnie zainteresowało tu stanowisko tokarza. Napisali, że oni zapewniają Etat w CNH Industrial Polska Sp. z o.o. i zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, więc są jednak dobre umowy.
zdjecie uzytkownika
Sssssssssssssss - 2016-02-01 22:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam słychać na obrywaczach do kukurydzy?
zdjecie uzytkownika
Wedo - 2016-02-03 18:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No umowy są dobre bo firma jest dobra @cezary. A tak będąc już przy tym tokarzu to z oferty wynika, że trzeba mieć uprawnienia i umiejętność spawania MIG a także wykształcenie średnie techniczne.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie CNH!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert