Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo CNH

Opinie o CNH

Pracowałeś w firmie CNH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pppppp - 2015-10-20 12:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w fabryce pracują teraz pracownicy agencyjni? Od kiedy ten przestój? W listopadzie, grudniu?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-10-20 16:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś również aplikował na stanowisko Analityka Finansowego ? Czy po wstępnej rozmowie telefonicznej od razu kogoś zaprosili na rozmowę do siedziby firmy czy dopiero po kilku dniach oddzwaniają z zaproszeniem na kolejny etap ?
zdjecie uzytkownika
kkkkkkkkkkkk - 2015-10-23 10:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kiedy zaczyna się ten przestój i jak długo potrwa?
zdjecie uzytkownika
rrrrrrrrrt - 2015-10-23 20:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobnież grudzień -styczeń. Takie chodzą pogloski.
zdjecie uzytkownika
ttttttttt - 2015-10-28 13:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robią teraz obrywacze na P6?
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-11-09 19:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj spróbować
zdjecie uzytkownika
ggggggggggggggggg - 2015-11-23 10:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten przestój to zaczyna się od 7 grudnia?
zdjecie uzytkownika
rrrrrrrrrrrrrtttttt - 2015-11-23 10:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno od około 7 grudnia do 4-7 stycznia, a potem beda zatrudniac przez posrednictwo pracy nawet tych którzy mieli juz wczesniej umowy przez cnh, a nie byli wezwani we wrzesniu :(
zdjecie uzytkownika
wwwwwwwwwww - 2015-11-24 10:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy teraz pracują pracownicy agencyjni?
zdjecie uzytkownika
doq - 2015-11-24 18:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lipa totalna
zdjecie uzytkownika
Jjkjjjjjjjjjj - 2015-11-26 09:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno już w listopadzie ruszyła praca do około 7 grudnia?
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2015-11-28 03:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz się pojawiło wolne stanowisko na inżyniera ds. logistyki. Wymagane jest wyższe wykształcenie techniczne i znajomość pakietu office ale raczej nie jest to trudny wymóg do osiągnięcia.
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-11-30 13:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Piotrek no wiesz co wydaje mi się że teraz to chyba każdy nawet w szkole czy na studiach ma podstawy z programu office, więc nie wydaje mi sie żeby to był jakiś duży wymóg
zdjecie uzytkownika
lenka t. - 2015-12-02 17:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@trtr ale tutaj są przecież o wiele większe wymagania. Lean Manufacturing musisz mieć opanowane jeśli chcesz np. startować na inżyniera ds, logistyki.
zdjecie uzytkownika
sok - 2015-12-04 20:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy tez posiadac umiejętność wykorzystania narzędzi takich jak: Analiza Pareto, Diagram Ishikawy, 5xW oraz znajomość technik rozwiązywania problemów; wqiec nie ma lekko
zdjecie uzytkownika
Mietek - 2016-01-10 19:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogłoszenie na inżyniera ds. logistyki pojawia się cyklicznie co jakiś czas. Czy to nie dziwne?
zdjecie uzytkownika
ząbek - 2016-01-11 01:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mietek - 2016-01-10 19:59:08]:
Cześć . Szczerze mówiąc to aplikując do tej firmy nie spodziewałem się w ogóle , że będę miał szanse w niej pracować. A obecnie myślę , że może być nieźle na stanowsiku launch managera
zdjecie uzytkownika
ignacykok - 2016-01-22 19:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ząbek no widzisz jak to można się jednak przeliczyć. Sam widze, że jest u ncih praca jako tokarz- slusarz, ale nie wymagają wiele, jedynie pdoswiadczenia na podobnym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
eeeetaaaam - 2016-01-30 17:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś dostał umowę na stałe? nie tylko do końca czerwca.
zdjecie uzytkownika
Gggggggggh - 2016-01-31 19:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy orientuje sie może ktoś jak jest teraz na obrywaczach na P6?
zdjecie uzytkownika
cezary - 2016-02-01 13:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ignacykok, no mnie podobnie zainteresowało tu stanowisko tokarza. Napisali, że oni zapewniają Etat w CNH Industrial Polska Sp. z o.o. i zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, więc są jednak dobre umowy.
zdjecie uzytkownika
Sssssssssssssss - 2016-02-01 22:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam słychać na obrywaczach do kukurydzy?
zdjecie uzytkownika
Wedo - 2016-02-03 18:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No umowy są dobre bo firma jest dobra @cezary. A tak będąc już przy tym tokarzu to z oferty wynika, że trzeba mieć uprawnienia i umiejętność spawania MIG a także wykształcenie średnie techniczne.
zdjecie uzytkownika
trono - 2016-02-16 21:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co do wykształcenia to nie będzie to wielkim problemem. Najważniejsze są uprawnienia @Wedo. Dodatkowe uprawnienia można także zdobyć w firmie, bo finansują takowe.
zdjecie uzytkownika
bbbbbbbbbbbb - 2016-03-01 12:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kiedy jest praca w CNH? Do czerwca czy może dłużej?
zdjecie uzytkownika
fikołki - 2016-03-01 12:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to oni zatrudniają tak sezonowo jedynie? sądziłem, że jak już szukają to na dłuuuugo. Zwłaszcza, że teraz niedawno powpadały nowe oferty, więc nie rozumiem pytania @bbbbbbbbbb
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2016-03-01 15:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fikołki - 2016-03-01 12:13:27]:
Czasami zatrudniają i po paru tygodniach wywalają bo coś im się odwidzi, podniosą normę albo wycofają zamówienia. W cnh jest praca sezonowa, od stycznia zawsze jest najwięcej roboty i najwięcej ludzi z agencji pracuje a lipiec sierpień są przestoje
zdjecie uzytkownika
Fan Gwiazdora - 2016-03-07 15:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co tam słychać u Gwiazdora Jareczka z P1? Nadal płacą mu za czterobrygadówkę a on chodzi jak chce, nie przychodzenie do pracy i wstawianie sobie 8h chyba juz w nawyk mu weszło?
Nadal trąbi do ochrony i szlaban się podnosi?
zdjecie uzytkownika
rumun - 2016-03-07 17:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gwiazdor ma wyjebane na kierownika. I dlatego mamy takie skutki. Ciągłe wyjazdy we wtotek po samochody do niemiec i psujacy się piec to standard w jego wykonaniu. Ciekawe kiedy kadry się przyczepia ze gość w ogóle nie ma odbić w epersum. Pozdrawiam normalnych na p1.
zdjecie uzytkownika
laserowiec - 2016-03-07 18:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jareczek z P1(rumun) to największy nygus kierownikowi mówi ze przechodzi malować laser a on na komputerze gra w Mario a chłopaki z hydro budu za niego malują. Potem przychodzi zdjęcia robi i wysyła do kierownika ze to on malował i się śmieje. Ale jak chrzestnym jego dzieciaków jest Rycharski(łysa pała) to robi co chce. Ale ja idę do derektora z ta sprawa i zobaczymy jak to się skończy.
zdjecie uzytkownika
Hhhhhhhhhhhhj - 2016-03-08 10:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tam ciekawego na obrywaczach do kukurydzy na P6?
zdjecie uzytkownika
elik - 2016-03-08 20:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troszkę odbiegnę od tematu z nadzieją, że ktoś mi podpowie. Szukam stałej pracy w Płocku i znalazłem ogłoszenie od was na tokarza/ślusarza. Czy to w ogóle aktualne?
zdjecie uzytkownika
krawędziarz - 2016-03-10 18:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drogi jareczku mam nadzieję że od Lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czopkowi dostaniesz w końcu jakiegoś trypla i zakończy się twoja kariera w cnh a na koniec twojej kariery trafisz tam gdzie twoje miejsce czyli na śmietnik bądź jako najtańsza bladzia w jakimś obskurnym burdelu tego wszyscy ci życzymy
zdjecie uzytkownika
Arek - 2016-03-15 20:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja sam nie wiem jak możecie takie teksty tutaj wrzucać, wydaje mi się, że słabo to wszystko rozgrywacie, moglibyście trochę wejść na temat firmy jednak
zdjecie uzytkownika
ttttttttt - 2016-03-19 10:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy teraz jest dużo pracy w fabryce? Przyjmują pracowników agencyjnych do pracy?
zdjecie uzytkownika
kazik - 2016-03-19 21:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ttttttt, z tego co widziałem to obecnie poszukują tokarza - ślusarza i to bezpośrednio. Wymagania nie sa duże - Wykształcenie średnie techniczne, umiejętność pracy na tokarkach, szlifierkach, a umiejętność pracy na frezarce manualnej będzie dodatkowym atutem.
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2016-03-22 05:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownikkk - 2015-09-21 10:28:22]:
Ja wiem bardzo dużo i wiem jak traktowany jest pracownik który rzetelnie pracuje i jak zwalniają z dnia na dzień, zastępując nowym pracownikiem za niższą stawkę w środku produkcji. Nikt tam nie pochyli się nad zwykłym pracownikiem, ponadto jak przełożeni zauważą że dokładasz wszelkich starań wykonując swoją pracę wyrabiając sie przy tym za bardzo w czasie to z tego wkurwienia że "ty potrafisz" a przełożony "nic", to dorzucą Ci kolejne obowiązki wykraczające poza obowiązki na twoim stanowisku.
zdjecie uzytkownika
cnh - 2016-03-29 14:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Może ktoś się znajdzie odważny w zakładzie i zgłosi do inspekcji pracy żeby zrobili kontrolę. Wszedł przepis dotyczący umów o pracę tzn pracownicy agencyjni pracują bez umowy a powinni dostać najpóźniej w dniu rozpoczęcia pracy.
zdjecie uzytkownika
Arek - 2016-04-01 13:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale od kiedy niby jest ten przepis i skąd wzięło się to o czym mówicie ludzie, znowu jakieś różnice, bo ja powiem Wam że już totalnie nic nie wiem w tym temacie
zdjecie uzytkownika
ddd - 2016-04-17 14:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla czarnej laluni z magazynu co przychodzi po jedzenie i zlewki na stołówkę dla psa. Kim ona jest? i jakim prawem pobiera jedzenie jak jej się nie należy. nie stać jej na karmę dla psa jak cała familia tam robi?
zdjecie uzytkownika
Alino - 2016-05-01 14:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przepis jest ustanowiony przez rząd @Arek i możesz o nim poczytać w internecie. Ogólnie to ja uważam, że najpierw się podpisuje umowę, a dopiero potem przystępuje do pracy. Jak można robić inaczej? Szukają teraz specjalisty ds. części zamiennych, gdzie trzeba znać budowę maszyn, więc można się zgłaszać.
zdjecie uzytkownika
ząbek - 2016-05-07 22:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alino - 2016-05-01 14:51:26]:
Witajcie wszyscy. Interesuje mnie ta firma , jednak nie chce nagle stanąć w miejscu. Stąd moje pytanie czy firma umożliwia podnoszenie swoich umiejętności i kompetencji poprzez jakieś szkolenia itp.? Co do Twojego podejścia @alino to jak najbardziej popieram
zdjecie uzytkownika
lizus - 2016-05-09 12:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia dla kierowniczka z rokezem, pracowałem u niego, co roku mnie źle oceniał pomimo że pracowałem dobrze i realizowałem cele i mnie wyrzucono z cnh.
Pewnie jego dzieci grają w PlayStation i są syte.
zdjecie uzytkownika
Koks - 2016-05-10 22:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arek - 2016-04-01 13:48:32]:
Dobra, Ciiiii, daj spokój..... dobrze jest :-D
zdjecie uzytkownika
ddddddddd - 2016-05-27 12:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy zaczyna się przestój w CNH?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-05-29 17:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy tego nie wiadomo
zdjecie uzytkownika
ddddddddd - 2016-05-31 15:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracownicy agencyjni jeszcze pracują w fabryce?
zdjecie uzytkownika
rampampam - 2016-06-02 16:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ddddddddd - 2016-05-31 15:12:31]:
pracują
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-06-17 09:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wczesniej widizalem ogloszenie ze poszukiwali tokarza, ślusarza czy teraz też isntnieje mozliwosc dostania sie do nich? rampampam' mam doswiadczenie ale czy sa wyplacalni?
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-06-19 11:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dlaczego darmowych fachowców, przciez skoro zatrudniają ludzi na umowy to muszą wypłacać pieniadze i jakies skłądki do zusu czy inne, wczesniej poszukiwali ludzi do pracy wiec w ofertach mozna przeczytać

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie CNH!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert