Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo PERS Marek Sowiński

Opinie o PERS Marek Sowiński

Pracowałeś w firmie PERS Marek Sowiński i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-04-01 22:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marija, może napisz co to za rozmowa w Pers, na jakie stanowisko, to wówczas ktoś odpowie, ale pewnie juz jestes po rozmowie, to napisz jak było.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-05-15 17:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybieram się na rozmoweę do fimmy Pers na stanowisko Specjalista ds. sprzedaży proszę o szczegóły jakie są tam zarobki ,na jakim programie pracują czemu tak długo szukają kandydata na to stanowisko. Grosze o szybką odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-05-26 20:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakis czas temu Pers szukało przedstawicieli handlowych, nie wiecie może, czy nadal poszukują? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
jestem jak Korwin - #mówiejakjest - 2014-07-02 13:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tych co tak narzekają na Persa. No ok praca jest wymagająca, ale to chyba powinno być normalne.
Ci co narzekają na auta firmowe - pamiętajcie, że dalej są firmy handlowe co wymagają jazdy prywatnym samochodem i nie dają służbowego. W Persie można korzystać prywatnie z firmówek jednak płaci się stawkę za 1km. Czasami się opłaca, na codzień nie zabardzo.
Telefon jest, komputer jest.
Jak w każdej firmie będą Ci z którymi się lepiej pracuje jak i Ci z którymi ciężko się dogadać.
Wiem jedno nigdzie nigdy nie będzie idealnie. Ja sam w Persie pracuje już kilka lat, są pracownicy z ponad 10letnim doświadczeniem więc są zadowoleni ludzie.
Zarobki PH- podstawa plus prowizja za sprzedaż plus dodatki od dostawców (program all4work Torka itp) plus premie sprawiają, że ambitni nie mają źle.
Jest nowy system premiowania pracy na każdym stanowisku, jest nowy program lojalnościowy dla klientów - na którym zarabiają też PH. Firma się więc rozwija a to daje stabilność. I mi to wystarcza
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-07-03 20:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To jak wygląda ten nowy system premiowania pracy, bo brzmi nawet ciekawie. Ile w ogóle pobieraja opłaty za ten km, nie lepiej jeździc własnym autem, czy koniecznie trzeba ich, bo np. jest oklejony?
zdjecie uzytkownika
jestem jak Korwin - #mówiejakjest - 2014-07-21 08:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za kilometry płacisz tylko wtedy jak jeździsz na własny użytek po pracy. Wiadomo w czasie pracy jeździsz firmowym i nie płacisz nic.
Jeśli chodzi o system motywacyjny to firma ma ISO. Wszystko idzie więc za różnymi procedurami. Czasami to ułatwia życie, czasami jest "wrzodem na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Zwłaszcza jeśli chodzi o tzw. Karty Niezgodności (chociaż czasami to dobry "dupochron"). W przypadku premii za prace nowy system wydaje się być całkiem spoko, bo ma być jasno i spisane co masz robić żeby dostać wypłatę i co masz robić żeby dostać premię. Dodatkowo jest określone ile tej premii dostaniesz. Q3 2014 jest kwartałem testowym zobaczymy jak to będzie.
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-07-27 15:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Pers zajmuje się środkami czystości, jest wręcz liderem na rynku dystrybucji profesjonalnych środków czystości, urządzeń, maszyn i mat. Ich początki sięgają 1988 roku, od tego czasu odniesli wiele sukcesów, na swoim koncie maja takie nagrody jak gazele biznesu, czy Przedsiębiorstwo Fair Play. Ich partnerzy to znane i wielkie firmy jak 3M ,Diversey ,Kimberly-Clark ,Nerta ,Vileda i wiele innych. Niestety obecnie na stronie internetowej nie maja żadnych aktualnych ofert pracy. Może ktos z Was wie, czy jest jakies inne miejsce, gdzie maja swoje oferty, jeśli tak to bardzo prosiłbym o komentarz. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
PERS - 2014-07-29 09:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tą chwilę nie poszukujemy żadnych pracowników. Wszelkie oferty pracy będą pojawiać się na naszej stronie internetowej, portalu gowork.pl, w formie ogłoszeń internetowych oraz w prasie lokalnej
zdjecie uzytkownika
PERS - 2014-08-28 14:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Pers Marek Sowiński w ciągu najbliższych 3-mc będzie szukać pracownika na stanowisko Specjalista ds. Jakości. Praca stacjonarna w Nowym Sączu. Ogłoszenie pojawi się na portalu GoWork.pl, Pracuj.pl oraz na naszej stronie www pod adresem http://www.pers.com.pl/kariera.html
zdjecie uzytkownika
~tygrys - 2014-08-31 01:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem klientem, miałem wątpliwą przyjemność być świadkiem jak rozmawia przełożona z pracownikami, nie polecam, wręcz odradzam
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-09-25 16:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz w PERS Marek Sowiński szukają osób na stanowisko opiekuna klienta, oferuja umowe o prace. Wymagania to realizacja założonych planów, zdobywanie nowych kontrahentów, raportowanie wyników sprzedaży, czynne prawo jazdy kat. B, doświadczenie w obsłudze klienta, umiejętność pracy w zespole. Moze kogoś to zainteresuje.
zdjecie uzytkownika
a teraz bida ? - 2014-11-17 16:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie jak to tak konkretnie było z tą rekrutacją na to stanowisko opiekuna klienta, bo widziałem, że teraaz już nikogo takiego nie szukają, niestety nawet żadnego ogłoszenia nie ma. Nie wiem co teraz zrobić, nie chce dalej siedzieć na bezrobociu, pora na pracę. Przykro mi bardzo z tego powodu.
zdjecie uzytkownika
PERS - 2014-11-17 19:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tą chwilę poszukujemy Pełnomocnika do spraw ISO. Ogłoszenie można znaleźć na portalu pracuj . pl. Niestety na tą chwilę nie poszukujemy Przedstawicieli Handlowych
zdjecie uzytkownika
lko - 2014-12-01 19:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PERS - 2014-11-17 19:19:30]:
Czy znaleźli Państwo kandydata na wymienione stanowisko?? Jeśli nie to proszę o informacje jaki typ osób pracuje w danym dziale? Jakie szkolenia i kursy organizuje firma? Co będzie należało do głównych obowiązków na tym stanowisku? Czy jest możliwość dodatkowej pracy lub bycia włączonym w inne aspekty firmy?
zdjecie uzytkownika
PERS - 2014-12-02 08:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety rekrutacja na stanowisko Pełnomocnik ds. ISO została zakończona.
Opis stanowiska:

Praca będzie m.in. będzie polegać na:

stałej analizie efektywności procesów, w tym wdrażaniu działań korygujących i udoskonalających
prowadzeniu i modelowaniu systemu raportowania o osiąganych parametrach ekonomicznych i finansowych we wszystkich obszarach aktywności Firmy
utrzymaniu i rozwoju funkcjonującego w Firmie systemu zarządzania jakością ISO (funkcja pełnomocnika SZJ)
regularnym raportowaniu do Zarządu stanu rozwoju i skuteczności systemu zarządzania
doborze i analizie kluczowych dla organizacji wskaźników jakościowych z wykorzystaniem systemu księgowego i zaprojektowanego systemu analiz

Wymagania:

wykształcenie wyższe - preferowane ekonomiczne lub w zakresie zarządzania
doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku i/lub w zarządzaniu projektami
praktyczna znajomość zasad księgowości i rachunkowości zarządczej
znajomość zasad funkcjonowania zintegrowanych programów klasy ERP oraz pakietu Ms Office
wysoki poziom umiejętności analitycznych oraz poczucia odpowiedzialności za wykonywane zadania
gotowość do pracy w zmieniającym się otoczeniu
otwartość na intensywny cykl szkoleniowy
prawo jazdy kat B
zdjecie uzytkownika
harry - 2014-12-16 01:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro rekrutacja została zakończona to dlaczego piszecie opis stanowiska i wymagania? Chociaż może przyda sie to dla potomnych. Mozna się spodziewać w najbliższym czasie kolejnych ogłoszeń, czy raczej pers będzie zatrudniał dopiero po nowym roku i to blizej wiosny? Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-12-30 04:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi to trochę wygląda na próbę przepchnięcia darmowego ogłoszenia pracy, bo na forum pisze się bezpłatnie, a takie profesjonalne już trochę kosztuje. Możecie mi powiedzieć czy PERs bedzie teraz po nowym roku szukało może pracowników? Czy też jednak sa na to nikłe szanse? Z tego co tutaj widze, to chyba nie sa najgorsza firmą.
zdjecie uzytkownika
PERS - 2014-12-31 17:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaraz po nowym roku rozpoczniemy rekrytację w Nowym Sączu oraz Tarnowie. Ogłoszenia znajdą się na portalu pracuj.pl. Zależy nam na tym aby odgłos na nasze ogłoszenia był jak największy więc korzystamy z różnych form informowania o wolnych stanowiskach.
zdjecie uzytkownika
takiktośfajny:P - 2015-01-02 22:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeżeli ktoś chce w Persie zarobić całkiem ok i nie narobić się zbytnio to polecam pracę magazyniera albo kierowcy :P jeżeli ktoś ma większe ambicje to niestety nie ma nic za darmo ... uważam ,że będąc SDS lub handlowcem jednak trzeba się trochę postarać. Ludzie z ambicją, a co najważniejsze myślący mogą naprawdę daleko zajść.Nie jest to szybka droga,ale warta pracy.reasumując nie chce Ci się pracować aplikuj na magazyniera lub kierowcę chcesz coś więcej i masz ambicję - sds lub handlowiec :)
zdjecie uzytkownika
PERS - 2015-01-08 09:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasz firma rozpoczęła rekrutację w miastach:
- Nowy Sącz (Opiekun Klienta)
- Tarnów (Opiekun Klienta, Specjalista ds. Sprzedaży)
- Rzeszów ( Opiekun Klienta)
Ogłoszenia można odnaleźć pod adresem http://www.pracuj.pl/praca/pers;kw
zdjecie uzytkownika
~takiktoś@ - 2015-01-08 14:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [PERS - 2014-12-31 17:45:19]:
z tego co widzę, to myślę że można spodziewać się następnych ogłoszeń, bo jednych zwalniają i na ich miejsce szukają następnych
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-02-25 18:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jestem jak Korwin - #mówiejakjest - 2014-07-02 13:43:49]:
bzdury, kłamstwa, szkoda komentować, nie polecam
zdjecie uzytkownika
maks - 2015-07-22 22:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
racja sa dziedziny w ktorej sieei narobisz ale niestety tez nie zarobisz, a sa ambitniejsze jak np handlowca gdzie sie trzeba orobic zeby target wyrobic i zarobic nalezne pieniadze. sam chcialem aplikowac ale aktualnie w Persie nie poszukuja na stanowisko handlowca ani zadne inne. a szkoda bo w koncu firma chlebi si etym ze sila firmy sa ludzie w niej pracujacy wiec nie rozumiem dlaczego sa takie balagany na forum
zdjecie uzytkownika
maks - 2015-07-22 22:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
racja sa dziedziny w ktorej sieei narobisz ale niestety tez nie zarobisz, a sa ambitniejsze jak np handlowca gdzie sie trzeba orobic zeby target wyrobic i zarobic nalezne pieniadze. sam chcialem aplikowac ale aktualnie w Persie nie poszukuja na stanowisko handlowca ani zadne inne. a szkoda bo w koncu firma chlebi si etym ze sila firmy sa ludzie w niej pracujacy wiec nie rozumiem dlaczego sa takie balagany na forum
zdjecie uzytkownika
maks - 2015-07-22 22:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
racja sa dziedziny w ktorej sieei narobisz ale niestety tez nie zarobisz, a sa ambitniejsze jak np handlowca gdzie sie trzeba orobic zeby target wyrobic i zarobic nalezne pieniadze. sam chcialem aplikowac ale aktualnie w Persie nie poszukuja na stanowisko handlowca ani zadne inne. a szkoda bo w koncu firma chlebi si etym ze sila firmy sa ludzie w niej pracujacy wiec nie rozumiem dlaczego sa takie balagany na forum
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PERS Marek Sowiński

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PERS Marek Sowiński?
Zadaj pytanie
alert