Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: PERS Marek Sowiński


Oceniono 71 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
PERS Marek Sowiński
1 Maja 27
33-300 Nowy Sącz
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-21 16:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie osoby które wypowiadają te słowa nie potrafiły sobie poradzić w ciężkich warunkach pracy w firmie handlowej i widocznie nie jest to firma dla nich. Kasę da się zarobić po pewnym czasie, urlopy dwutygodniowe hmhm, ja ostatnio byłem, pracuje mi się dobrze i nawet nie myślę o zmianie. Polecam dla osób poszukujących stabilizacji, zmotywowanych oraz umiejących systematycznie pracować!
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2011-08-27 10:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Nie polecam tego pracodawcy. Wręcz przeciwnie - ODRADZAM każdemu kto szuka pracy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-04-04 22:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie napisał tej opini Szef tylko pracownik który jest zadowolony!!! tak jak mówiłem jest to firma specyficzna i nie wszstkie osoby dadzą sobie radę. Ja w dalszym ciągu polecam. Te wszystkie opinie że mało płacą... nie prawda ja po kilku latach pracy mam z przodu 4 na koncie każdego 10 dnia miesiąca. Mówią tak tylko osoby wygodne którym nie chce się włożyć troche pracy, wręcz przeciwnie tylko roszczenia i oczekiwania! dajcie coś od siebie a potem wymagajcie!!! No tak zapomniałem że to Polska... Samochód służbowy jak sama nazwa mówi służbowy. Co myślisz że będziesz się woził za czyjeś wypracowane pieniądza. Powtarzam! najpierw zapracuj a potem wymagaj!!!!
zdjecie uzytkownika
Anonim 2. - 2012-04-10 21:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale dlaczego wstydzisz się swojego imienia i nazwiska??????? Dlaczego jesteś ciągle anonim? Nie, nie wierzę Ci - nie jestem naiwny. Nikt nie wierzy! Wypracowaliście to sobie.

Też będę anonim.
zdjecie uzytkownika
zdzich - 2012-06-29 19:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heja, dawaj namiar do firmy co można samochodem jeżdzić prywatnie. Taka robota mnie interesuje. Sprzedam swój bo na samo paliwo kosztuje mnie krocie nie mówiąc o naprawach i oponach. Handluje po serwisach i myjniach ale mogę się dobranżowić. Jak nie ma limtu na kilometry prywatne to mogę zasuwać po niskiej stawce.
zdjecie uzytkownika
PH - 2012-10-23 21:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dam Ci namiar np Philip Morris tylko tam Ciebie nie przyjmą to niestety nie pojeździsz.:) A swoją drogą nie chodzi aby jeździć za firmowe paliwo ale samochód bardzo wiele firm udostępnia pracownikom.
Na marginesie nie znam tej firmy a na forum wszedłem w celu bliższego poznania tego pracodawcy. Jednak chyba nie warto.
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2012-10-25 14:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Dziwi mnie podejście do auta firmowego - auto to narzędzie pracy, które daje firma i o to narzędzie należy raczej dbać - to raz.

A dwa to po co się przyjmować do pracy do kogoś jeżeli się z góry zakłada, że pojeździ się firmowym samochodem za darmo w ramach tego, że firma płaci. To takie przekorne marnotrastwo.

A gdyby w tej firmie świeciła się żarówka gdy jest widno albo lała woda z kranu to byś temu nie zpobiegł jako pracownik?

Dziwne w domu zakręca a w firmie hulaj dusza. To jak te firmy mają istenieć na rynku z takim podejściem pracowników?
zdjecie uzytkownika
Jarząbek - 2013-01-24 21:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIe polecam pracodawcy nawet wrogowi. Dziękuje
zdjecie uzytkownika
mietek - 2013-05-15 10:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zadzwonili dzisiaj do mnie z fimy PERS Marek Sowiński i zostałem zaproszony na rozmowę za dwa dni. Postanowiłem poszukać informacji na temat tej firmy i na temat tego jak tam się pracuje. Jarząbek piszesz "NIe polecam pracodawcy nawet wrogowi". Czy możesz coś więcej napisać na ten temat bo nie polecam mówi dość mało.
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2013-05-25 22:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mietek - 2013-05-15 10:04:35

Witam. Zadzwonili dzisiaj do mnie z fimy PERS Marek Sowiński i zostałem zaproszony na rozmowę za dwa dni. Postanowiłem poszukać informacji na temat tej firmy i na temat tego jak tam się pracuje. Jarząbek piszesz "NIe polecam pracodawcy nawet wrogowi". Czy możesz coś więcej napisać na ten temat bo nie polecam mówi dość mało.
Nowy Sącz to teren na którym ciężko o pracę. Jeżeli jesteś doświadczonym handlowcem to szkoda Twojego cennego czasu dla firmy Pers. Wykorzystają Twoje kontakty i umiejętności, niekoniecznie zwolnią, ale zmuszą do tego przez niskie zarobki. Sam z czasem stwierdzisz, że szkoda czasu na Persa, bo nie zarabiasz tam pieniędzy. Wtedy Twoi znaczący klienci zostaną przejęci przez firmę, a mniejsi oddani kolejnemu nowemu przedstawicielowi. Będziesz wpędzany w poczucie winy, że mało sprzedajesz i nie jesteś rentowny dla firmy /czasem te rozmowy mogą być drastyczne/
Jeżeli jesteś handlowcem bez doświadczenia i chcesz pracować w tym zawodzie przez dłuższy czas /branża profesjonalnych środków czystości/, Pers nauczy Cię dyscypliny handlowej, odpowiedzialności za wyniki. Poznasz wiadomości na temat produktów tam sprzedawanych podczas szkoleń. Jest to bardzo cenne doświadczenie. Później, gdy będziesz aplikował od innych firm, możesz powoływać się na marki sprzedawane przez Persa. Są to produkty koncernów światowych, respektowanych w Polsce w branży środków czystości. Jedno jest pewne, nie zarobisz tam pieniędzy jakie obiecują, jest to nierealne absolutnie. W dużym stresie i niezdrowej atmosferze firmy, zdobędziesz doświadczenie handlowe i wiadomości, które będą przepustką do innych firm, nawet międzynarodowych. Sam zdecyduj, a ja życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-06 14:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możesz napisać ile mniej więcej się zarabia? Zastanawiam się nad pracą w Pers Marek Sowiński w Nowym Sączu. Co prawdwa aż tak duże doświadczenia nie mam ale trochę mam. Z góry dziękuję za pomoc.
zdjecie uzytkownika
anonim-pers - 2013-12-28 23:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby nie było że tylko jeden pracownik jest zadowolony to ja też polecam . Oczywiście nie tym co chcą nic nie robić i zarobić , bo takiej pracy chyba już nie ma , a jak ktoś wie o takiej to chętnie podejmę drugi etat :)
Co do zarobków , nie znam nikogo takiego co zarabia tyle że więcej nie chce - zawsze jest za mało , ale firma jest stabilna i jak ktoś poważnie traktuje pracę to i jego traktują poważnie.
zdjecie uzytkownika
x - 2014-02-07 12:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracuję w tej firmie, byłam jedynie na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko biurowo-sprzedażowe.
Może zaglądają tu właściciele, więc podpowiem, że warto byłoby podszkolić się w zakresie tego, jak powinna wyglądać taka rozmowa, tzn. że należy wstać, podać rękę, przedstawić się itd.
Dodatkowo sadzanie kandydata przed komputerem z zaleceniem, by INTUICYJNIE poruszał się po programie, którego w ogóle nie zna, jest co prawda bardzo oryginalne, ale jednocześnie niezbyt mądre. Nie tędy droga.
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-02-28 09:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
x, czy ja wiem, takie posadzenie przed komputerem sprawdza ogarnięcie człowieka i tą znajomość komputerów i systemu windows jaki kazdy ma w CV. Praktyka pers wydaje się być fajna.
zdjecie uzytkownika
x - 2014-03-11 21:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [arek - 2014-02-28 09:10:47]:
Gdyby chodziło o programy zawarte w CV nic bym nie pisała. Chodziło o jeden z tysiąca programów księgowych.
zdjecie uzytkownika
Marija - 2014-03-17 09:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, X-ie czy możesz napisać co jeszcze było przedmiotem rozmowy i jakie warunki zaproponowali, bo wybieram się do nich na rozmowę i fajnie byłoby wiedzieć coś więcej. Z góry dziękuje.
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-04-01 22:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marija, może napisz co to za rozmowa w Pers, na jakie stanowisko, to wówczas ktoś odpowie, ale pewnie juz jestes po rozmowie, to napisz jak było.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-05-15 17:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybieram się na rozmoweę do fimmy Pers na stanowisko Specjalista ds. sprzedaży proszę o szczegóły jakie są tam zarobki ,na jakim programie pracują czemu tak długo szukają kandydata na to stanowisko. Grosze o szybką odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-05-26 20:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakis czas temu Pers szukało przedstawicieli handlowych, nie wiecie może, czy nadal poszukują? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
jestem jak Korwin - #mówiejakjest - 2014-07-02 13:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tych co tak narzekają na Persa. No ok praca jest wymagająca, ale to chyba powinno być normalne.
Ci co narzekają na auta firmowe - pamiętajcie, że dalej są firmy handlowe co wymagają jazdy prywatnym samochodem i nie dają służbowego. W Persie można korzystać prywatnie z firmówek jednak płaci się stawkę za 1km. Czasami się opłaca, na codzień nie zabardzo.
Telefon jest, komputer jest.
Jak w każdej firmie będą Ci z którymi się lepiej pracuje jak i Ci z którymi ciężko się dogadać.
Wiem jedno nigdzie nigdy nie będzie idealnie. Ja sam w Persie pracuje już kilka lat, są pracownicy z ponad 10letnim doświadczeniem więc są zadowoleni ludzie.
Zarobki PH- podstawa plus prowizja za sprzedaż plus dodatki od dostawców (program all4work Torka itp) plus premie sprawiają, że ambitni nie mają źle.
Jest nowy system premiowania pracy na każdym stanowisku, jest nowy program lojalnościowy dla klientów - na którym zarabiają też PH. Firma się więc rozwija a to daje stabilność. I mi to wystarcza
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-07-03 20:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak wygląda ten nowy system premiowania pracy, bo brzmi nawet ciekawie. Ile w ogóle pobieraja opłaty za ten km, nie lepiej jeździc własnym autem, czy koniecznie trzeba ich, bo np. jest oklejony?
zdjecie uzytkownika
jestem jak Korwin - #mówiejakjest - 2014-07-21 08:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za kilometry płacisz tylko wtedy jak jeździsz na własny użytek po pracy. Wiadomo w czasie pracy jeździsz firmowym i nie płacisz nic.
Jeśli chodzi o system motywacyjny to firma ma ISO. Wszystko idzie więc za różnymi procedurami. Czasami to ułatwia życie, czasami jest "wrzodem na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Zwłaszcza jeśli chodzi o tzw. Karty Niezgodności (chociaż czasami to dobry "dupochron"). W przypadku premii za prace nowy system wydaje się być całkiem spoko, bo ma być jasno i spisane co masz robić żeby dostać wypłatę i co masz robić żeby dostać premię. Dodatkowo jest określone ile tej premii dostaniesz. Q3 2014 jest kwartałem testowym zobaczymy jak to będzie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PERS Marek Sowiński
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x