Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Volkswagen

Pracowałeś w firmie Volkswagen i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niedoszły - 2015-01-21 20:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojej strony chciałbym tylko przekazać przyszłym kandytatom do VW,żeby uważali i zastanowili się nad przejściem poważnie oraz najlepiej żądali wystawienia listu intecyjnego (każdy szanujący się pracodawca nie powinien robić z tym problemu,jest to jak najbardziej normalna rzecz),który da wam w razie czego jakieś podparcie zatrudnienia.
Niestety ale w kadrach pracuja ludzie niekompetentni i nie zdający sobie ani troche sprawy z tego co dzieje się na rynku pracy.
Nie którzy kandytaci chcący przejść muszą liczyć się z 3 miesięcznym wypowiedzeniem w starej firmie,niestety w kadrach VW chyba tego nie rozumieją. Mydlą oczy tym że "jak najbardziej zatrudnią osobe w późniejszym terminie",ale gdy przychodzi co do czego,brak reakcji i odzewu,a gdy się dzwoni to nikt o takim przypadku nic nie wie. Więc uczulam bardzo i radze przemyśleć decyzję,żeby nie okazało się,że ktoś złoży wypowiedzenie,a tu nikt się do niego nie odezwie i zostanie na lodzie.
Sam byłem w takim przypadku i koniec końców sam podziękowałem i zrezygnowałem z współpracy.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
golf - 2015-01-22 17:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Biedny jest "uciśniony pracowniku vwp", żal nam jest wszystkim Ciebie ! Zgłoś się do swojego doradcy personalnego i opowiedz mu swoje fantazje kozackie, i to jaki to ty jesteś wielki i odważny wobec innych, może dostaniesz jakiś dyplom z wyróżnieniem ?
zdjecie uzytkownika
zarnowski - 2015-01-23 22:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co buraku?
zdjecie uzytkownika
luz - 2015-01-24 00:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zarnowski - 2015-01-23 22:00:54]:
taki kozak za klawiatura jesteś a cudzym nazwiskiem się podpisujesz.

załóż konto na naszej klasie i tam się podniecaj że ktoś tobie odpisuje
Panowie nie karmić TROLA
zdjecie uzytkownika
kusmir - 2015-01-24 13:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [luz - 2015-01-24 00:41:46]:
Znasz zarnowskiego wogole?
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-01-24 18:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kusmir - 2015-01-24 13:22:50]:
Ja znam i moge tyle powiedziec o nim e to cwaniaczek i chojrak ale w kontakcie z majstrem lagodnieje i jest potulny jak trusia.
Ps:niech pochwali sie kolekcja pornoli ze zwierzatkami w telefonie.
zdjecie uzytkownika
kusmir - 2015-01-24 21:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-01-24 18:52:17]:
To jest chyba zeofil.Michal uwazaj bo slyszalem ze slusarz ma grasowac i dostal zlecenie.
zdjecie uzytkownika
luz - 2015-01-25 00:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kusmir - 2015-01-24 21:22:50]:
Małpy z poznańskiego zoo już po drugim wpisie zorientowały się że to prowokacja bo niby dlaczego Ty i reszta komentujących ukrywasz się pod nickiem o on jeden podpisuje się z nazwiska. To naprawdę takie trudne do skojarzenia ?
Jutro ktoś podpisując się Twoim nazwiskiem będzie tu zachwalał owłosienie łonowe twojego mistrza i też mamy wierzyć że to Ty pisałeś ?
To forum nigdy nie porażało poziomem wypowiedzi ale ostatnie wpisy to intelektualna pornografia.
Onanizuj się dalej skoro takie masz podniety. Pozdro
zdjecie uzytkownika
kusmir - 2015-01-25 10:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luz - 2015-01-25 00:05:29]:
O co ci chodzi chlopcze?Zarnowski to twoj najlepszy kumpel?
zdjecie uzytkownika
aggag - 2015-01-25 11:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kusmir - 2015-01-25 10:17:10]:
I pewnie jedyny i chodza za raczke po pracy a w planach maja wychowywac dziecko bo nie wazna plec ale wazne uczucie.
zdjecie uzytkownika
kusmir - 2015-01-25 15:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aggag - 2015-01-25 11:53:56]:
Masz racje kolego.
zdjecie uzytkownika
z1 - 2015-01-25 16:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie napiszecie w temacie pracy w maju? chyba nikt z pracowników na to forum nie zagląda!?
zdjecie uzytkownika
Pan Franek - 2015-01-25 20:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-01-24 18:52:17]:
Panowie przestancie zasmiecac to forum lajzami z odlewni takimi jak (usunięte przez administratora) itd.Sa lepsze tematy jak te lajzy.Kolega zapoczatkowal temat majowy.To prosze pisac.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-01-25 20:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie, czy ktos wie jak to bedzie placone, jesli bedziemy odrabiac wolny dzien majowy w niedziele?
zdjecie uzytkownika
zbych - 2015-01-28 00:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
50 % dodatkowo
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-01-28 13:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie, co to za praca jeśli jest napisane specjalista tylko? Co taka osoba robi w VW? Przy biurku czy inaczej? i może jakie zarobki
zdjecie uzytkownika
madźka - 2015-01-28 23:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może mi ktoś powiedzieć ile zarabia operator wózka widłowego? :)
zdjecie uzytkownika
czarny - 2015-01-29 12:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kks - 2015-01-19 15:41:58]:
sam jesteś cwelem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] twoja stara się puszcza na prawo i lewo pozdro
zdjecie uzytkownika
Natalia A. - 2015-01-30 09:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich,
jestem studentką drugiego roku studiów magisterskich na Uniwersytecie Ekonomicznym. Piszę pracę na temat: "Atrakcyjność niemieckiego pracodawcy na polskim rynku pracy". Chciałabym poprosić, jeśli ktoś miałby czas i ochotę wypełnić ankiete na temat konfrontacji Państwa oczekiwań wobec pracy w firmie z niemieckim kapitałem z rzeczywistością. Z góry bardzo dziękuję!

http://www.ebadania.pl/41489d7b95a63fc5
zdjecie uzytkownika
brudny harry - 2015-01-30 18:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie marcin n lider ps baltona i michal z ps kapus z odlewni zm 3 nie idzcie ta droga ktora idziecie.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2015-01-31 10:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy wiadomo coś od kiedy bede przyjecia w ww poznan i czy prowadzone sa jakies rozmowy kwalifikacujne z gory dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
KKS - 2015-01-31 15:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestańcie siać propagandę na temat zarobków w Vw. Zarabiacie dużo i wiadomo, że cały czas będziecie zarabiać więcej niż przeciętny pracownik pracujący na produkcji u prywaciarza i wykonujący tę samą pracę co Wy, a nawet niekiedy dwa razy cięższą. Na Boga pracujecie w Niemieckim koncernie i czy tego chcecie czy nie macie sto razy lepsze zarobki i profity niż reszta polaczków i wiecznie narzekacie. I przestańcie ludziom mydlić i płakać, że zarabiacie grosze. A jak już Wam tak tam źle to się zwolnić i "zapukać" do prywaciarza. Przyjmie Was za 1500 na ręke i w nagrodę ...na zlecenie. Ale widzę, że już taka to mentalność Nas - Polaków... w końcu jak by nie było dobrze to wiecznie będziemy narzekać na wszystko... przysłowiowo .. bo zupa była za słona. Swoja drogą z innej beczki znam takich co zaczęli tam robić na produkcji bez żadnego doświadczenia.. bo "ktoś" załatwił i teraz się szczycą ile to zarabiają itd. Mi to by było wstyd na ich miejscu dosyć, że po znajomości robota załatwiona to dwie lewe do czegokolwiek.WSTYD!!! A Ci którzy mają odpowiedni zawód i doświadczenie to nie mogą się tam dostać.. Bo miejsca "klepane"...
zdjecie uzytkownika
Pracownik Volswagena - 2015-01-31 19:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do KKS

Bardzo dobrze opisałes tych nierobów co pracuja w tej Firmie.I non stop narzekaja.ZE zawsze maja MAŁO. Niech sie ZWOLNIA i niech ida do prywaciorza za 1500 zł NIEROBY.CEPY JEDNE<
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-01-31 20:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czarny - 2015-01-29 12:19:07]:
Wstyd mi za tych prostych ludzi pracujacych w naszej firmie co widac po poscie.
Wstydz sie czarny bo to ze masz czarno w mozgu nie oznacza ze mosisz wulgaryzmy z ZK czy swojej wsi przenosic na to forum.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-01-31 21:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8 Lat pracy vw 1940zl i stare Auto mam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Volkswagen
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Volkswagen?
Zadaj pytanie
x