Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Volkswagen

Pracowałeś w firmie Volkswagen i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-23 23:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje w vw już miesiąc jako automatyk ale z powodu braku ludzi przerzucili mnie na zgrzewarkę.Pytałem się dlaczego to mi powiedzieli że ludzie rezygnują i nie ma kto robić a produkcja musi iść. Nie wiem czy też nie zrezygnuję bo lekko nie jest.
zdjecie uzytkownika
Mela - 2015-08-24 20:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [regan - 2015-08-18 18:05:13]:
Dziękuję za odpowiedź. Nie wiem co zrobię, wiele tu negatywnych opinii nt.pracy w VW... jeszcze te soboty od nowego roku...
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-08-24 21:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JPS - 2015-08-12 21:50:17]:
Raczej zatrudnić bo przerobić trzeba o wiele więcej 3/4 osób odpadnie z róznych przyczyn
zdjecie uzytkownika
mamba - 2015-08-24 22:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o pomoc w sprawie czy można 2 lub wiecej razy aplikować na tę samą ofertę,słyszałem ,że mają rekrutować na lakiernię wysłałem już kiedyś swoje cv i teraz ponownie nie mogę tego zrobić bo pojawia się komunikat,że już aplikowałem :(
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-25 00:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mamba - 2015-08-24 22:07:50]:
zmień login i załóż nowe konto , to wtedy wyślesz jeszcze raz cv.
zdjecie uzytkownika
Strazak - 2015-08-25 13:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Straż - 2015-07-29 17:03:23]:
Ja od miesiąca biore udział w rekrutacji na stanowisko strazaka. Na razie brak odzewu.
zdjecie uzytkownika
rem - 2015-08-25 19:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam potrzebuje namiary na volsvagena do Poznania i Wrzesnia chce tam wysłac cv adres ,e-meil.tel.
zdjecie uzytkownika
mamba - 2015-08-25 21:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-08-25 00:49:15]:
dzięki :)
zdjecie uzytkownika
Strażakkkkk - 2015-08-25 22:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Strazak - 2015-08-25 13:50:50]:
Ja również na Strażaka, i jak narazie bez odzewu a do końca lipca mieli dać znać. Chyba już po wszytstkim, ale jeszcze czekamy. Bo słyszałem ze jeszcze nie podjęto decyzji co do tego stanowiska kogo mają przyjąć.
zdjecie uzytkownika
Straż - 2015-08-26 07:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Strażakkkkk - 2015-08-25 22:57:45]:
Na rozmowie również miałem powiedziane, że do końca lipca się wszystko wyjaśni, a ewentualne zatrudnienie od września. Ostatnio dzwoniłem i poinformowali mnie, że osoby decyzyjne są na urlopach i nadal trzeba czekać.
zdjecie uzytkownika
Narkaz - 2015-08-26 11:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje ruszyć łepetynę i skorzystać z klawiatury swojego kompa.
zdjecie uzytkownika
nataliapoznan - 2015-08-26 22:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hejka czy ktoś może mi poradzić jak dostać sie do firmy volkswagena ? w poznaniu ? :P dziekuje
zdjecie uzytkownika
brat pit - 2015-08-26 23:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)dlaczego nie chcesz pokazać PITa
zdjecie uzytkownika
Wstydliwy - 2015-08-27 16:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma conajmniej niepoważna ,przechodzsz wkrętarkę i inne ćwiczenia oraz całą medycynę , a tu pi ~pa! Zadzwonią za miesiąc ,że od lutego do pracy , a karwasz w sierpniu kolejne badania lekarskie !Jeżeli na dzień dobry jest takie podejście do praciwnika to rodzi się pytanie co będzie potem ?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-08-28 06:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie może jak szybko oddzwaniają ? ja juz zekam 2,5 miesiace po zdolnośći a oni dalej nic cisza czy oddzwaniaja każdemu ?
zdjecie uzytkownika
ads - 2015-08-28 09:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno do 3 miesięcy :)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-08-28 13:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile sie czeka mniej wiecej na telefon ? Jestem po badaniach itd , na rozmowie zapewniono mnie ze dostane tam prace tylko mam czekac na telefon z worka tydzien lub dwa , czekam juz troszke wiecej i nadal cisza. Na stanowisko zgrzewacza.
zdjecie uzytkownika
justyna - 2015-08-28 22:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam..Kto mi uczciwie powie ile zarabia pracownik biurowy, sekretarka w Vw? Czy są szanse by "zwykły szary" człowiek bez znajomosci sie dostał?? Iel czasu sie czeka z aodpowiedzia?Jak to wyglada??czekam ze rzetelne odpwoiedzi. aAha i cz dają umowę odrazu i czy przez posrednika czy prez Vw?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kibol - 2015-08-29 00:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
my pamiętamy o tym ...POKAŻ WRESZCIE PITA za ile nas sprzedajesz związkowcu olbryś ...masz teraz okazję
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 12:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
pracaaavwp - 2015-08-30 12:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, szukam osoby z okolic Jarocina na dojazdy do pracy do VW Antoninek/Swarzędz, druga zmiana. Mój te( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
olo_krk - 2015-08-31 19:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mela - 2015-08-12 11:52:46]:
Cześć Wszystkim :) Pozdrowionka z KRK - jak dostajecie 2800 brutto to u nas same czarne murzyny!Pracuję w takiej samej motoryzacyjnej korporze i u nas dają 1750 brutto - praca w systemie 4 brygadowym - niedziele święte etc.Korpora Francuska.Pzdr:)
zdjecie uzytkownika
ffff - 2015-08-31 19:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zakładzie VW na poznańskim Dębcu doszło rano do wypadku. W jego wyniku jeden z pracowników stracił dwa palce. Na miejscu interweniowała policja oraz Państwowa Inspekcja Pracy.

O zdarzeniu, do którego odeszło w odlewni VW, poinformował jeden z czytelników, a policja potwierdza, że doszło do takiego zdarzenia - Rzeczywiście policja została poinformowana o wypadku, do którego doszło rano w zakładach VW. W jego wyniku pracownik stracił dwa palce. Na miejscu pojawili się policyjni technicy, którzy zabezpieczyli miejsce zdarzenia i ślady. Kontrolę rozpoczęła też Państwowa Inspekcja Pracy. W tej chwili trudno powiedzieć, jak doszło do tego zdarzenia, wyjaśni to wszczęte postępowanie - relacjonuje Marek Kowaliński z zespołu prasowego wielkopolskiej policji.
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2015-09-01 21:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bikk - 2015-08-23 15:50:48]:
Magazyn w Komornikach to podwykonawca. Tam to jest inna bajka.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pół godziny spóźnienia osoby która była odpowiedzialna za potencjalnych pracowników. Kobieta w wieku ok 30 lat. Dość miła i sympatyczna. Trochę ją przerosły problemy z laptopem jednego z kandydatów podczas testów. Tłumaczyła kandydatowi którego ciągle program wyrzucał z testów że za wolno odpowiada. No śmiech na sali. Kolejna część testów przebiegała niesprawiedliwie ponieważ na korytarzu była wymiana informacji między kandydatami. I kolejne osoby miały łatwiej. Instrukcje przy zadaniach bardzo ubogie. Dużo trzeba się domyślać. Na dodatkowe informacje od przeprowadzającej osoby testy nie ma co liczyć. Nie polecam
Pytania: Czy wiem co to jest pasowanie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-02 07:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
ernest82 - 2015-09-02 07:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dzwonili już do kogoś kto w sierpniu dostał zdolność?
zdjecie uzytkownika
mitch - 2015-09-02 11:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy wszyscy dostaja ta zdolność medyczną? czy jednak weryfikują bo wielu Nas tu jest takich
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Volkswagen

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Volkswagen?
Zadaj pytanie
alert