logo Volkswagen Motor Polska Sp.z.o.o

Volkswagen Motor Polska Sp.z.o.o

Poznań

Opinie o Volkswagen Motor Polska Sp.z.o.o

bartas88 2017-02-12 12:26
No a skoro tam pracujesz tyle lat to może orientujesz się ile bym zarobił na start na rękę na stanowisku zgrzewacz i powiedz mi ile jest tej premi ona jest co miesiąc czy jak dają z czasem podwyżki odpisz szczerze licze że jako jedyny normalny odpiszesz konkretnie warto startować i ile jest tej premii
2
jarocin 2017-02-12 20:36
Szukam osób do wspólnych dojazdów do Volkswagen Września z okolic JAROCINA odp
moj tel (usunięte przez administratora)
wujek staszek 2017-02-12 21:00
Ludzie uwierzcie, że na start dostaniecie 1G czyli 2800 brutto bez nadgodzin i premii. Możliwe, że niektórzy wynegocjują lepsze stawki. Tego nie wiem. Nie porównujcie starych pracowników, którzy pracują tutaj 20 lat oni byli w czasach gdzie podwyżki były dwa razy w roku. Ja pracuję 14 lat i mam 3200 na rękę. Są premie co trzy miesiące . Nikt tutaj nie ściemnia. Takie są stawki.
5
Nowy 2017-02-12 21:40
Tak tylko to jest wypłata plus premia a bierz pod uwagę że premie są jednorazowe a niech ci pokaże wypłatę bez premi i nadgodzin które niedługo się skończą i zobaczymy czy będziesz tak samo pisał.Fakt narzekać nie mogę ale wolałbym dobrą podstawę niż premie które niewiadomo jak będą wyglądać po następnych negocjacjach
4
Xiexie 2017-02-13 23:17
Proszę o informację, ile zarabia się na dwuletnim stażu.
Stiopa 2017-02-14 09:02
To zależy jakiej wazeliny używasz!
4
Glll 2017-02-14 10:04
Witam co dokladnie robi dzial lakiernik natryskowy na czy polega praca co co sie maluje jak atmosfera podaje poczte glowas1717@poczta.fm
Glow 2017-02-14 16:23
Witam czy pracuje ktos jako lakiernik natryskowy mam pare pytan prosze o kontakt na mail glowas1717@poczta.fm
oceniam na plus 1,5 roku v vw 2017-02-14 20:12
Witam...
Dla wszystkich workow, ktorzy chca podjac prace w vw.
Szczerze i na temat. Pracuje juz prawie 2 lata będzie w lipcu, oczywiście przez agencje,więc wszytskie mozliwe miesiące jestem z małego miasta więc kasa dla mnie jest super dla poznaniaka powiedzmy ostroznie ze ujdzie. stawka na poczatek 2800 brutto czyli bieda z nedza. w pierwszy miesiac miałem szkolenia oczywscie normalnnie platne ale brak bonusow premii i 2 dni nocki wyplaty 1900 z groszami.
kolejne w granicy 2300-2800 z nockami bonusami dodatkiem za 16 zmianowymi tryb pracy i 2 albo 1 niedzielą nadgodzin. teraz jest 17 w poznaniu czyli jak wiadomo sobota popoludniu i zabieraja nam niedziele czyli brak ndg a sobota rano i poludniu jako normalny dzien pracy nie nadgodziny. jak wiadomo w ciagu 3 lat 3 podwyzki. ja mam obecnie w granicach z okolo 8-20 nadgodzin na miesiac zaleznie od miesiaca 2600-3300 to jest 9 wyplat a 3 wiadomo lepsze w czerwcu razy 2 bo wakcje ja mialem 4900 w zeszłym roku w grudniu bo swiateczna mialem 3200 i 3400 oraz w styczniu bonus 4000 i 4200. reszta tak jak pisalem oczywiscie to są wyplaty z bonusem za tryb zmianowy i dodatki za nocki jesli ktos idzie do wrzesni moze odliczyc sobie od tego co pisze okolo 200-300 chyba ze robi o to nadgodziny bo tam robia do oporu soboty oraz w tygodniu i maja płatne. niestety my w poznaniu soboty jako normalny dzien oczywiscie w soboty popoludniu zapomnijcie o urlopie lub przekladaniu szaraka bo to jest nierealne i chorobowego sie nie bierze w tej firmie kto tu pracuje wie jak to wyglada. dla porownania powiem ze moj wuja robi na lini normlanie 21 lat zarabia 3 razy tyle co ja, ale worki nie martwcie sie bo my nigdy takich grup nie bedziemy mieli. aktualnie podwyzka jest raz na 4-5 lat kilkanascie lat temu byla 2 razy do roku stad sie wzięlo to ze vw placi super a i kiedys byly soboty platne 100% a nd 200% teraz idziesz w sobote normalka a w nd razy 2 ktore wlasnie nam zabieraja.
takze podsumowujac jesli chodzi o pracodace najleszy w wlkp i to jest sposob jak ubezwłasnowolnic czlowieka za 3 tys. aha jesli ktos ma rodzine wspolczuje bo jak zacznie ranke w pn to dopiero skonczy po 12 dniach nocka, jesli ktos jest sam na prawde fajna kasa jest ale weekendy w pracy.
i ogolnie nie wiem czy te informacje powyzej sa prawdziwe o tych 300 co sie zwolnilo. ale sa ludzie co robia 2 dni tydzien miesiac i odchodza o bola plecy nadgarstki rece nogi.
Vw to nie jest San Escobar tu nie sa wakcje tu sie przychodzi ostro zapier... a nie siedziec.
Pozdr, dla wszystkich z montazu ktorzy wiedza co to ciezka fizyczna praca/
20
bo_lo 2017-02-14 20:47
A jak to wyglada z odlewnia na dębcu?doyslam sie że praca cięższa i brudniejsza,a jak zarobkowo?Są nadgodziny?
kasik 2017-02-15 10:56
Hej,czy w takim razie przyjmują kobiety do pracy we Wrzesni?
1
Bib 2017-02-15 11:53
Witam ile płacą na kontrolera jakości karoserii blacharskiej mi ma rozmowie powiedzieli 3200 na rękę już
Bib 2017-02-15 12:22
Witam proszę napisać mi jak mają zarobki kontrolerem jakości karoserii blacharskiej i jestem zatrudniony od 1 marca i też chciałem się dowiedzieć jak z wolnym ponieważ ppd koniec lipca mam najbliższego przyjaciela wesele nie ma problemu z urlopem jak już zgłoszę na samym początku proszę o odpowiedź lub na meila sokol8882@gmail.com
2
Xx 2017-02-15 13:37
Wie ktoś może po jakim czasie spodziewać się telefonu od Agencji w sprawie rozpoczęcia pracy ? Od momentu kiedy zrobi się już odpowiednie badania?
bartas88 2017-02-15 14:44
Miałem propozycje pracy ale nie pojechałem na te spotkanie do kostrzyna za małe pieniądze i brak życia towarzyskiego praca w soboty i niedziele za 2500 sorki ale nie szkoda życia
13
beny3006 2017-02-16 10:10
Szukam chetnych na dojazdy do Antoninka na szkolenia od 1 marca z Gniezna.odp.tomaszstolecki@wp.pl
XxX 2017-02-16 14:23
Szukam transportu do Antoninka z Robakowa, 3zmiana
Aga 2017-02-17 13:19
zaczynam od 1 marca jak coś mogę zabierać z Wrześni na szkoleniA mam 3 wolne miejsca
pawlo 2017-02-17 20:50
szukam osób na wspólne dojazdy na szkolenia do Antoninka z Jarocina od 1 marca 782 440 189
danka 2017-02-17 23:17
Witam dzwonili do ciebie . na Montaż
Asik 2017-02-18 09:27
Hej powiedz mi na jakie stanowisko rekrutowalas do wrzesni?
Aga 2017-02-18 12:11
Montaż
ja 2017-02-18 12:18
jest ktoś chętny na dojazdy z kostrzyna lub przejeżdża przez kostrzyn do antoninka 2zmiana luka1231@o2.pl
Przemek 2017-02-18 16:06
Witam

Czy ktoś mógłby mi opowiedzieć jak wygląda praca na podmontażu kokpitu? Jaką pracę się tam wykonuje?
Czu jest ona trudna/ciężka. Czy jest monotonna?
1
leszcz 2017-02-18 20:07
Tyle mówią ile piszesz dają A jak sie zacznie pracować to się okaże
Jędrek 2017-02-19 17:22
Cieszę się, że moge pracować w takiej fajnej firmie.
Asik 2017-02-19 20:53
Cv wysylalas online?
Asik 2017-02-19 20:53
Cv wysylalas online?
Bizon 2017-02-19 21:19
A kiedy sięgniesz już wieku kiedy sprawność twoja spadnie i chęć do pracy przerodzi się w przymus, na pewno dostrzegą to wytrawne oczy mistrza czy lidera i masz zapewnione że jeśli nie znajdziesz miejsca zastępczego bez znajomości rzecz jasna, to umrzesz na lini i nikt ciebie żałował nie będzie!

Ta firma nie pomaga osobom starszym a wręcz przeciwnie jeszcze ich dobija!!!!!
8
Aga 2017-02-20 08:01
Tak
Krzysztof 2017-02-20 10:53
Proszę o kontakt osoby dojeżdżające z okolic Wągrowca do Wrześni. Mamy dwa miejsca wolne. krzysztof_klamot@wp.pl
Grzegorz 2017-02-20 14:28
Witam,
Mam pytanie czy ktoś wie na ilu zmianach pracuje koordynator magazynowy i jakie są zarobki?
Widziałem ogłoszenie i sie zastanawiam.
Będę wdzięczny za szybką odpowiedź
1
HC 2017-02-20 21:11
SZNAOWINI PASTWO JAK JEST TAK NAPRAWDE W VW?WARTO? SIE STARAC?MOWIA ZE PRZEZ PRSREDNIKA, ZE PRZEZ FIRME NIE ZATRUDNIAJA OPOKI CO..WARTO WASZYM ZDANIEM??
Mały 2017-02-21 08:01
Witam przez VW też zatrudniają.Moim zdaniem warto
daro 123 2017-02-21 09:04
witam . czy ktoś rusza do pracy od 14 marca do wv poznań antoninek na stanowisko zgrzewacza karoserii i jest z okolic konina słupca Lądek jeśli tak proszę o kontakt w celu wspólnego transportu do pracy nr tel ;693195295.
uciu_83 2017-02-21 20:12
tak dzwonili jadę 28.02 do kostrzyna
Bib 2017-02-21 20:56
Dostałem się od 1 marca jako kontroler jakości karoserii blacharskiej będę jeździł ze Śremu do września ktoś ma miejsca lub ktoś chce jeździć?
HC 2017-02-21 21:37
a jak sie dostac przez vw? z reuły zatrdniaja przez posrednika za mniejsz epieniadze..
Zenek 2017-02-22 10:22
Daj sobie spokój jest wiele lepszych firm i będziesz miał czas bo w VW go nie znajdziesz na życie prywatne!
3
tadzio1126@wp.pl 2017-02-22 17:59
Witam, czy orientujecie sie moze czy z Konina lub okolic jezdzi autobus do vw ?
daro123 2017-02-22 18:50
kolego z słupcy jeżdzi autobus do antoninka nr telefonu do kierowcy jeśli jesteś zainteresowany masz tu :661548140
HC 2017-02-22 21:47
dostałem odpowiedź tak aleprzez porsrednika.niewiem cyz warto czy nie teraz badania mnie czkaaj i czekac za tel..pytaniecyz naprwde warto.
Toko 2017-02-23 04:51
Wspopne dojazdy do pracy ze sremu do wrzesni ktos chetny ? konieczny.tob@gmail.com
TokoToko 2017-02-23 05:03
Siemka ja tez zaczynam 1marca mozemy sie zgadac :-) konieczny.tob@gmail.com
Lakiernia 2017-02-23 07:19
Kiedy mieliscie rekrutacje w kostrzynie? Ja czekam za telefonem na lakiernie jako operator.troche juz to trwa.zapewniali mnie ze ok pol roku takze mam jrszcze troche czasu.troche martwi mnie taka niepewnosc.wolalbym wiedziec tak przyjmujemy, nie - nie mamy dla ciebie stanowiska.
2
pwel 2017-02-23 16:39
Ja rekrutacje miałem w pazdzieriku a Ty?
sebol 2017-02-23 16:49
Witam. Zaczynam od marca w vw wrzesnia. 1 marzec szkolenie w Poznaniu później podpisanie umowy. Ktoś zaczyna tak samo? Dojeżdżam z Konina. Jak cos to pisać sebastiano1981@interia.pl
Lakiernia 2017-02-23 21:15
Ja tez.cos okolo 10 pazdziernika.tez czekasz za telefonem?badania wszystkie ok.mowili ze zadzwonia.
Raposa 2017-02-23 21:50
Witam!
Jadę ze Slupcy na rekrutacje do Kostrzyna 27.02 10:30. Na chwile obecna mam 4 wolne miejsca. W razie czego proszę pisać na maila:
Raposa.cb@gmail.com
Raposa 2017-02-23 21:51
Witam!
Jadę ze Slupcy na rekrutacje do Kostrzyna 27.02 10:30. Na chwile obecna mam 4 wolne miejsca. W razie czego proszę pisać na maila:
Raposa.cb@gmail.com
Zostaw swoją opinię o Volkswagen Motor Polska Sp.z.o.o - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Volkswagen Motor Polska Sp.z.o.o