Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Volkswagen

Pracowałeś w firmie Volkswagen i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lech - 2015-06-17 15:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca na stanowisku pracownik produkcji na lakierni. I jakie są tam wypłaty. ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ginger - 2015-06-17 15:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Panowie powiedzcie mi ile czekaliście za telefonem od otrzymania zdolności, bo zdolność już dawno otrzymałem a telefonu nie ma?
zdjecie uzytkownika
wesoly - 2015-06-20 10:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jUZ NIE REKRUTUJA
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-06-20 22:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie i Panowie mój tato(zwykły górnik) 20 lat temu wysłał mnie na kolonie między innymi do Włoch i Francji<mirabilandia, atlantica, quiberon nad oceanem atlantyckim i euro disneyland> za 400 zł bo taki był socjal!!! A ja tutaj nie mam socjala ponieważ u prywaciarza jest gorzej typowy niemiecki terror jak ci się nie podoba to sie zwolni!!! 20 Lat pracy dla inwestorów!!!
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-06-21 12:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2015-06-20 22:42:47]:
Chłopie, ale o co Ci chodzi przede wszystkim?:)
zdjecie uzytkownika
koki - 2015-06-23 16:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ginger ja tak samo nie wiem co odwalają tam ;p
zdjecie uzytkownika
jakmic - 2015-06-23 18:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAROCIN - VW POZNAŃ
SZUKAM OSOBY DO WSPÓLNYCH DOJAZDÓW DO VOLKSWAGENA Z JAROCINA
KUBA PISAĆ jakmic@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Kuli - 2015-06-23 19:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ginger, a ile czekasz za telefonem juz. ?
zdjecie uzytkownika
rrew - 2015-06-23 22:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na firmę, która chce mieć wszystko na czas, to jednak hr mają kiepski, bo nic nie jest punktualne u nich...
zdjecie uzytkownika
ginger - 2015-06-24 08:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kuli - 2015-06-23 19:51:46]:
Ja już 1,5 miesiąca a ty? A na jakie stanowisko aplikowałeś?
zdjecie uzytkownika
Kuli - 2015-06-24 10:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja dopiero byłem na rozmowie i wszystkie etapy przeszedłem teraz tylko lekarz, pracownik lakierni, a Ty?
zdjecie uzytkownika
bazyl - 2015-06-24 15:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto kojarzy osobe Łukasz Sobczyński ktora sie zwolniła około rok temu ;p
zdjecie uzytkownika
ginger - 2015-06-24 15:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kuli - 2015-06-24 10:47:25]:
Zgrzewacz
zdjecie uzytkownika
akon89 - 2015-06-25 11:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cv dajecie online,czy zanosicie do biura-pytam osoby do ktorych dzwonili i zapraszali na rozmowe?
zdjecie uzytkownika
ona87 - 2015-06-25 12:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CV należy wysłać online.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-06-25 16:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wioletta1912 - 2015-06-08 18:53:43]:
sie koledze nie zdarzyło na smieciówce pracowac za 8 zł na godzine jak za 250 godzin odebrał by 2700 to by sie poplakal czy tez uciekl do mamusi po tygodniu
zdjecie uzytkownika
Pokuta - 2015-06-26 11:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie trafiła do senatu ustawa mówiąca iż, 33 miesiące pracy i umowa na stałe. Mam nadzieje że, mój pracodawca skorzysta z tej ustawy tak samo jak z ustawy o elastycznym czasie pracy.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-06-26 13:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, jakie są poeniadze na lakierni bez nadgodzin. ?
zdjecie uzytkownika
dudo - 2015-06-27 11:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. Jak wygladaja psychotesty na zgrzewacza z obsluga suwnic
zdjecie uzytkownika
szoter - 2015-06-28 16:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy jest ktos w stanie pomuc dostac sie do vw.?
Zaliezy mi na pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
tok - 2015-06-28 17:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co ażeby dostawać co miesiąc kieszonkowe??
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2015-06-29 16:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Mam pytanie do obecnych pracowników VW Poznań. Jak są szczegóły porozumienia płacowego? wiem że jest dodatek 100%-wakacyjny, 40%-dodatek świąteczny, jakieś jeszcze dodatkowe świadczenia? Dział utrzymania ruchu będzie pracował w ruchu ciągłym, czy przewidziany jest za to jakiś dodatek itp.?
zdjecie uzytkownika
aplikant - 2015-06-30 12:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca pracownika produkcyjnego w dziale logistyki?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: dosc wiecej tego KLAMSTWA
Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny prawda.5x.pl badz http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418 Zachecam puki ten wpis zsotanie usuniety
Pytania: dosc wiecej tego KLAMSTWA
Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny prawda.5x.pl badz http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418 Zachecam puki ten wpis zsotanie usuniety
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2015-06-30 22:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś dojeżdża do vw poznań z okolic Ostrowa wlkp lub Pleszewa? prosze o kontakt na krzysztofszewczyk85@interia.pl w celu dogadania wspólnych dojazdow...obecnie czekam za telefonem od 6 czerwca...pozdr
zdjecie uzytkownika
nnmaciej - 2015-07-01 14:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Mam pytanie ile zarabia sie netto na dziale budowy karoser ze wszystkimi dodatkami itp jako nowy pracownik.pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Volkswagen

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Volkswagen?
Zadaj pytanie
alert