Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Volkswagen

Pracowałeś w firmie Volkswagen i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gozik - 2015-07-11 20:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko będzie u mnie w tej sprawie, za to mogę wam powiedzieć, żę w VW w porównaniu do innych światowych potentatów jest o niebo lepiej. Słyszałem co się wyrabia w innych firmach, to jakiś żart. Ale w Volkswagenie Bank Polska wszystko jest w najlepszym porządku i nie można się praktycznie do niczego doczepić.
zdjecie uzytkownika
jakmic - 2015-07-12 14:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
VW Szuka osób na dojazd Swarzędz/Jasin Z-4

Witam,

Szukam chętnych do wspólnych dojazdów do pracy w VW Poznań - Z-4 na zmianę 1 (chyba) ;)

jakmic@gmail.com

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pracownik Volswagena - 2015-07-15 11:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci którzy przeszli rekrutacje i dostali sie na produkcje to odchodza po tygodniu.Czemu tak sie dzieje. Nie wiem.
zdjecie uzytkownika
srik - 2015-07-15 18:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik Volswagena - 2015-07-15 11:59:20]:
volswagena karwa ja się pytam ? dobrze ze nie folswagena ....do szkoły ... od września
zdjecie uzytkownika
Pracownik Volkswagena - 2015-07-17 07:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To się wybierz do szkoły .Cepie.
zdjecie uzytkownika
Radas - 2015-07-18 00:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka też jestem po całej rekrutacji i po badaniach -oczywiście zdolność jest, -stanowisko zgrzewacz
-czy ktoś może mi powiedzieć po jakim czasie otrzymał telefon że ma się zgłosić do pracy bo według informatora w ciągu 3 miesięcy
zdjecie uzytkownika
Straż - 2015-07-18 17:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam!
Czy jest tutaj ktoś kto był w ostatnim tygodniu na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko strażaka do Wrześni ?
Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Bobo - 2015-07-20 10:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radas - 2015-07-18 00:07:31]:
Hej! Ja już czekam prawie 3 miesiące i cisza.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-07-20 12:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na tej ulotce jest. , że skontaktuja się z wybranymi osobami.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-07-23 14:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z pracujących może napisać jaki jest wymiar pracy? od której do której zmiany, jak to wygląda z weekendami.Z góry dziękuje za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
sr - 2015-07-23 15:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukam osób do wspólnych dojazdów do vw swarzędz od poniedziałku na 3 zmianę ze Środy Wlkp. kontakt diary31@onet.pl
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-07-25 12:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co sie dzieje ale 3 osoby odeszly po 3 tygodniach pracy......kuzwa co za pokolenie za ciezka praca?
zdjecie uzytkownika
MR - 2015-07-25 19:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2015-07-25 12:55:48]:
odeszli czy ich wywalili...
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-07-26 12:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktos jest w stanie napisac ile sie zarabia w VW?ja moge napisac ze pracuje w VW w Bratyslawie wiec chcialbym porownac.Dziekuje za odp
zdjecie uzytkownika
odp. - 2015-07-26 23:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najpierw napisz ile Ty zarabiasz:-) To tez sobie porownamy.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-07-27 09:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wygląda praca w dziale IT? zarobki wstępne? staz / specjalista?
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-07-27 17:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panie Boze to zaden problem ja zarabiam ponad 1000 euro
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-07-28 15:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
VW POZNAŃ ZAROBKI 2800 BRUTTO NA POCZĄTEK PO ROKU 100 ZŁ BRUTTO PODWYŻKI
zdjecie uzytkownika
taki jeden - 2015-07-28 17:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolo - 2015-07-28 15:37:02]:
dodaj jeszcze że w trybie 3-zmianowym a w perspektywie wszystkie weekendy pracujące a wolne za weekend dostaniesz w tygodniu..
-każdy ma prawo wyboru czy planuje przyszłość w VW czy nie..
:)
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-07-28 18:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się ma te 200 brutto i się robi z weekendami, to ile się wyciąga na rękę 3.5tys?
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-07-28 18:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2800brutto, a nie 200 sorry
zdjecie uzytkownika
taki jeden - 2015-07-28 19:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2015-07-28 18:20:03]:
teraz może i się 3,5 tys. wyciągnie ale od przyszłego roku nie będzie nadgodzin więc pozostanie tylko goła pensja..
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-07-28 20:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakiś inny system pracy będzie czy jak. ? Ze nadgodzin nie będzie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pół godziny spóźnienia osoby która była odpowiedzialna za potencjalnych pracowników. Kobieta w wieku ok 30 lat. Dość miła i sympatyczna. Trochę ją przerosły problemy z laptopem jednego z kandydatów podczas testów. Tłumaczyła kandydatowi którego ciągle program wyrzucał z testów że za wolno odpowiada. No śmiech na sali. Kolejna część testów przebiegała niesprawiedliwie ponieważ na korytarzu była wymiana informacji między kandydatami. I kolejne osoby miały łatwiej. Instrukcje przy zadaniach bardzo ubogie. Dużo trzeba się domyślać. Na dodatkowe informacje od przeprowadzającej osoby testy nie ma co liczyć. Nie polecam
Pytania: Czy wiem co to jest pasowanie
zdjecie uzytkownika
taki jeden - 2015-07-28 23:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2015-07-28 20:42:17]:
możliwe że w niedzielę będą nadgodziny a tak to nie będzie możliwości bo sobota będzie normalnym dniem pracy na 1 i 2 zmianę a wolne za sobotę odbierzesz w środku tygodnia..
podsumowując zapomnij o normalnych weekendach co tydzień
w poznańskim VW narodził się ponadludzki wyzysk siły roboczej i nie boję się użyć takiego stwierdzenia..
zdjecie uzytkownika
Straż - 2015-07-29 17:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Jeśli ktoś z tu obecnych był w ostatnim czasie na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko strażaka proszę o kontakt mailowy w celu wymiany informacji :) Mail: telefonzpracy@o2.pl
Pozdrawiam!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Volkswagen

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Volkswagen?
Zadaj pytanie
alert