Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Volkswagen

Pracowałeś w firmie Volkswagen i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bzy - 2015-02-23 23:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z tą aferą gruntową we Wrześni ??? Wywalili kogoś ?
zdjecie uzytkownika
wiem - 2015-02-24 08:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bzy - 2015-02-23 23:02:50]:
byłego prezesa (usunięte przez administratora)br />
zdjecie uzytkownika
bobek - 2015-02-26 20:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bzy - 2015-02-23 23:02:50]:
Jak sie ociepli.
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-02-27 12:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 5 marca rekrutacja do Wrzesni. Czego sie spodziewać na rozmowie i jakich zarobkow?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
geniu - 2015-02-27 14:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd wiesz ze od 5 marca akurat
zdjecie uzytkownika
pit - 2015-02-27 16:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-02-08 16:45:44]:
jeśli jesteś na stażu to po 24 miesiącach, jeśli jesteś z zewnętrznej firmy to masz najpierw umowę na 12 miesięcy a później na stałe.
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-02-27 20:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam zaproszona na śmieszne assessment center. Jakieś zadanka dotyczące śmierci hrabiego Draculi itd.- tego nie komentuje, ale Pani Skowron obiecuje odpowiedz bez względu na wynik a nie dotrzymuje danego publicznie słowa powoduje to, że czuję się oszukana i zrobiona w balona. Tylko koszty poniesione.
zdjecie uzytkownika
arbuz - 2015-02-28 20:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po co?
zdjecie uzytkownika
mis - 2015-03-01 14:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy zatrudnieni w grudniu tez dostaniemy premie wplacona teraz w marcu
zdjecie uzytkownika
fff - 2015-03-01 16:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mis - 2015-03-01 14:20:21]:
nie bo jest to premia roczna! więc jak mozna dostac premię roczna po przepracowaniu 1 miesiąca?
zdjecie uzytkownika
autor - 2015-03-01 16:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fff - 2015-03-01 16:15:13]:
Przeczytaj dokładnie porozumienie, za każdy pełen przepracowany miesiąc kalendarzowy należy się 112 bonusu.
zdjecie uzytkownika
fff - 2015-03-01 18:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba 1/12
zdjecie uzytkownika
doodi - 2015-03-02 00:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mis - 2015-03-01 14:20:21]:
Hej. Można wiedzieć na jakie stanowisko zostałeś zatrudniony? Byłem na rozmowie w listopadzie i przeszedłem proces rekrutacji ok, mimo to do dziś czekam i nic. Pozdro.
zdjecie uzytkownika
mis - 2015-03-02 10:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej pracuje na spawalni
zdjecie uzytkownika
doodi - 2015-03-02 11:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mis - 2015-03-02 10:18:33]:
Ja mam iść na montaż ale chyba narazie nie ma zapotrzebowania.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-03-02 12:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na prawdę nie ma nikogo, kto mógłby pomóc i powiedziec jak wyglada proces rekrutacji i na jakie zarobki mozna liczyc?

Pozdrawiwam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-02 15:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karol - 2015-03-02 12:46:30]:
zadzwoń do personalnego to się dowiesz gamoniu..
jeszcze nie zacząłeś pracować a już Ci się nie chce..
zdjecie uzytkownika
autor - 2015-03-02 16:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fff - 2015-03-01 18:06:26]:
tak 112 miało być
zdjecie uzytkownika
taki czesio - 2015-03-02 17:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2015-02-27 20:26:21]:
nie pękaj, ja po drugiej rozmowie czekałem 4 miesiace na odpowiedź i oplaca sie :D. co do zarobków, miedzy tym co mam w obecnej firmie a dostałem to +70%
zdjecie uzytkownika
WV - 2015-03-02 20:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam małe pytanko, mianowicie czy w VW normalnym jest, że po rozmowie obiecują odezwać się w ciągu 2 tygodni, a potem czeka się kilka miesięcy?
zdjecie uzytkownika
Hans - 2015-03-03 07:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bruner. Tak to normalne teraz albo się odezwą albo nie wielu to przerobiło
zdjecie uzytkownika
niedoszły - 2015-03-03 15:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WV - 2015-03-02 20:02:33]:
Pewnie tak :) Ja przeszedłem wszystkie testy i badania,straciłem czas i pieniądze na dojazdy,a odzewu 0 :) Co prawda postawiłem warunek że nie moge przyjść odrazu ze względu na okres wypowiedzenia w obecnej firmie na co się zgodzili. No i całe szczęście że tego wypowiedzenia nie złozyłem :) Zachowanie HR-ów całkowicie niepoważne. Ja sobie już odpuściłem :)
zdjecie uzytkownika
vw - 2015-03-04 14:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktoś coś o tej rekrutacji do craftera?kiedy to sie zaczyna
zdjecie uzytkownika
bobek - 2015-03-04 20:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vw - 2015-03-04 14:00:04]:
Jak sie ociepli.
zdjecie uzytkownika
vw - 2015-03-05 11:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bobek gamoniu zmień plytey
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Volkswagen
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Volkswagen?
Zadaj pytanie