Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOLKSWAGEN

Pracowałeś w firmie VOLKSWAGEN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
monterzy - 2014-09-08 13:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gal - popieramy Cię ...musimy pokazać CO MYŚLIMY O OLBRYSIU na spotkaniu i ten pomysłz gwizdkami jest bardzo dobry do tego możemy dodać machanie czymś białym np.chusteczką nawet zwykłym papierem.Te osoby które umieją gwizdać na palcach mogą dać razem z innymi buuuczącymi nasz wyraz sprzeciwu dla Olbrysia i całej ekipy którzy chcą reprezentowac Załogę.Ma być wsparcie wizerunku Olbrysia mamy mieć znowu podaną pigułke propagandową co jest dobre a co złe. ..jest znów odgrzewany kotlet o wakacyjnym i urlopowym... jak jest i jak będzie trudno ,jak trudne są negocjacje...Nie róbcie z nas idiotów .
zdjecie uzytkownika
ABI - 2014-09-08 14:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gal - 2014-09-05 20:07:04]:
Ja się dziwię i to bardzo,że takich analfabetów Vw zatrudnia.Cofnij się gal do szkoły podstawowej i naucz się pisać po polsku. Wstyd dla naszego zakładu,że takich jełopów jeszcze trzymają!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-08 17:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie zejdźcie już z tych związków !!! uważasz że jeden z drugim coś możecie to się zapiszcie. wtedy na pewno coś więcej wywalczycie a nie ciągle narzekacie !!! po waszych negocjaciach będziemy opływać w dobrobycie. DO DZIEŁA !!!
ps. nie jestem członkiem solidarności
zdjecie uzytkownika
wika - 2014-09-08 19:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

szukam obecnie pracy w Poznaniu z chłopkiem. Zastanawiam się czy w Volkswagenie przyjmują kobiety na produkcję? Jeśli tak abo i nie to proszę pomimo tego o udzielenie mi informacji jak wygląda praca w tej firmie, np. zmiany, czy praca w weekendy, święta?
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-09-08 20:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
drodzy koledzy, i koleżanki, jestem jednym z tych którzy byli w Hannowerze. niepotrzebnie nas tam wysłali bo widzieliśmy za dużo.Tam jest nie możliwe żeby lider czy nie daj boże majster nawet warknął na pracownika.zwolnili by chama od razu. jeśli pracownik jest kiepski przenoszą go na inny wydział tak długo aż znajdą mu coś gdzie się znajdzie. to raz. po drugie jeśli tak dążymy do standaryzacji z całym koncernem (produkcja, jakość,nawet wygląd zewnętrzny zakładu),to dlaczego nie dążymy do standartu stosunków międzyludzkich? my widzieliśmy na co wydaje się pieniądze-tzw. szkolenia, wierzcie mi nasze imprezy integracyjne to pikuś.widzieliśmy to na własne oczy(ten sam hotel). groza, i potem taki "wyszkolony" kierownik mówi Tobie co masz robić żeby być coraz lepszy,no a sam żeruje na "kosztach reprezentacyjnych",ludzie skandal to mało.związkowcy nie lepsi,nawet nas nie poznawali jak szli przez linię. garniturki i ę ą chociaż głowę daję że języków zero . to tyle,przepraszam za żółćyle. przepraszam za żółć,ale jestem b. rozżalony,-jedna firma-dwa światy. pozdrawiam wojtuś
zdjecie uzytkownika
marco - lakiernia - 2014-09-09 12:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie...popieram gwizdek podczas ględzenia Olbrysia. PO 12 latach w fabryce powiem jedno...wieczna PROPAGANDA !!!. Robią z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co drugi lepszy. Liderki, majstrowie uważaja sie za "PANÓW", chołota od pługa oderwana. Firma jest ok ale kierownictwo DNO !!!. Zarobki średnie - szału nie ma. Mogłoby być o wiele więcej ale polak polakowi nie pozwoli na więcej. Skąd ja to znam. Lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarządowi - norma w tym kraju. Nienawidzę i nie cierpię takich osób. VW siejący w mediach bajke jako najlepszy pracodawca w wlkp powinien zadbać bardziej o atmosferę wsród pracowników. Zawodnik wkurzony, niedoceniony i zflustrowany nie wypracuje jakości. Jeszcze tego nie pojeliście twardogłowi z zarządu?????? pozdr dla załogi
zdjecie uzytkownika
maxxxxxxxxxxx - 2014-09-09 19:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabia poczatkowa osoba na montazu.atakze w jakiej kwocie jest premia??prosze o szczera odpowiedz.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gal - 2014-09-10 01:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-09-08 17:17:18]:
Abi dzięki za słowa krytyki, jak widać vw zatrudnia analfabetów. Ja to jestem zwykłym robolem, a co ty na to jak majstrowie tak piszą. Skoro razi cię moja pisownia to zwróć uwagę na znaki interpunkcji ponich należy zachować odstęp a nie pisać taki mały szczegół. Zapewniam cię że to się nie powtórzy. Pozdrawiam..
zdjecie uzytkownika
ABI - 2014-09-10 09:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Majstrowie nie zniżają się do Twojego poziomu i takich bzdur na forum nie wypisują. Po drugie jak masz problem, że tak mało zarabiasz i musisz full nadgodzin robić, żeby zarobić 4.000 to jest Twój problem widocznie jesteś ograniczony, może trzeba było się uczyć? I tak nawiasem mówiąc " ponich" pisze się oddzielnie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anty - 2014-09-11 15:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprzedam Grill'e Elektryczne ilość hurtowa...kontakt Z4 Spawalnia:)
zdjecie uzytkownika
beton - 2014-09-11 22:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ABI moim zdaniem to Ty jesteś ograniczony , pewnie gdzieś w biurze siedzisz chłopczyku i "zapomniał wół jak cielęciem był"
Na produkcji spora część narodu jest wykształcona i wie co mówi.
Tylko nie wszyscy umieją lizać d..e , albo nie mają pleców.
Co do związków--co Ci ludzie z montażu mają sobie o nich myśleć jeśli Pan Olbryś mówi na zebraniu że --- "byli na betonach" --- te słowa są upokarzające.
zdjecie uzytkownika
Truskawa - 2014-09-12 07:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zostanę prezydentem, to będzie można pić umiarkowanie. Nie tak, żeby się upić i walać.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-09-12 18:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie co z tą fabryką Vw w Wrześni? wiadomo coś ile osób będą przyjmować na produkcje i od kiedy?, ile osób przejdzie z Poznania do Wrześni? a propos kobiety też mają szanse na prace na produkcji?
zdjecie uzytkownika
Olbryś - 2014-09-18 17:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pantera_115 - 2014-09-02 19:51:43]:
nie polecam ci vw Poznań bo tam jest mobing dyskryminacja a nie daj boże jak idioci na linkach pracują to jest katastrofa gorzej jak w przedszkolu jeden na drugiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] totalne dno
zdjecie uzytkownika
z - 2014-09-20 12:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktos o szkoleniach na automatykow sa teraz w poniedzialek podobno od majstra po dwoch pracownikow
zdjecie uzytkownika
alojz - 2014-09-20 23:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z - 2014-09-20 12:42:10]:
A teraz po Polsku napisz wiesniaku bo to ze szkole przespales na wsi to nie znaczy ze rozumie ktos twoj belkot.
zdjecie uzytkownika
dziwkabereszyńska - 2014-09-21 14:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zrozumiałem -"z"-mówi że dziś jest poniedziałek :)
zdjecie uzytkownika
boczek - 2014-09-23 16:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Te wiejskie beduiny, wrzesinskie cio...ty, parówki z jarocina, gniezna i innych dziur....szykujcie sie na jeb....nie w soboty na 2 albo i 3 zmiany....moze jeszcze w niedziele - jak szefcio z solidarnosci podpisze aneksik. Zapier....lac bedziecie az do konca waszych nedznych dni. Tyle wam zostalo...niewolnicy.
zdjecie uzytkownika
zboczek - 2014-09-23 18:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Poznaniu też co niektórzy geniusze zapier..dalają po 7 dni w tygodniu i tyłki liżą przełozonym ze niby ile to oni nie zrobią nadgodzin. Żeby sie przypodobać to najchetniej by z zakładu nie wychodzili - 20 i więcej dni bez przerwy - no ludzie, troche (usunięte przez administratora) opamiętania ! A nie sami robicie z siebie murzynów !
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-09-23 20:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ciekawe na ile jest prawdą dodatkowa zmiana w sobotę a na myśli mam drugą zmianę bo pierwsza to chyba weszła już w normalny tok produkcyjny..
mogę się jedynie domyślać, że jeśli będzie również płatna 100% to na pewno chętni się znajdą..
-ale czy pieniądze tu są akurat najważniejsze, możliwe że ci którzy siedzą z kredytami po uszy to tak a pozostali pewnie chcieliby trochę użyć wolnego czasu dłuższych weekendów a tu będzie figa z makiem..
zdjecie uzytkownika
Sancho - 2014-09-25 20:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ROBOL - 2014-09-07 12:26:19]:
4000 jak zrobisz 943258394563 nadgodzin ;)
zdjecie uzytkownika
tymczasem w Toyocie - 2014-09-26 09:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorry, ze sie wcinam u nas tzn toyota na produkcji 1200pln na reke, umowy co miecsiac nowe, fajnie jak mozna przyjsc w sobote, bo kasa wieksza. ja 15 lat stazu przy odpowiedzialnej i wymagajacej pracy 2200 po podwyzce - po 10 latach 3%. Naprawde zazdroszcze problemow z mobingiem i wymaganiami. Brak zwiazkow i przelozonych, ktorzy potrafia stac nie kleczec. realizacja najbardziej nawet kretynskich pomyslow jesli sa 'japonskie" setki dzialan, dla samego dzialania efekty nie sa konieczne;)
zdjecie uzytkownika
spawalnia - 2014-09-28 23:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wreszcie znalazłem strone na której się mogę wypowiedzieć - ogromne dzięki.Olbryś w tych swoich wystąpieniach jesteś żałosny ,twoja maska już opadła i przestań w końcu "ławrolić" to ci już nie pomoże powstrzymać przed dalszymi wypisami i nie kłam ( patrz ławrolenie)... były setki pracowników i dalej wypisy będą jeszcze większe ...popieramy montaż - i to jest prawdziwa solidarność.Bo poza tym jesteśmy ciągle oszukiwani przez ciebie i twoich konfidentów i nie pomogą (znowu)osiągnięcia w negocjacjach oraz "odgrzewany kotlet" -OBRONILIŚMY URLOPOWE I ŚWIĄTECZNE -które należy się nam jak psu zupa...Pozdrowienia dla wszystkich którym nie jest obojętne dobro pracowników...
zdjecie uzytkownika
Fiodor - 2014-09-29 20:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy Olbryś wreszcie ustąpi ze stołka i zachowa resztki godności , czy on nie rozumie , że nikt go w fabryce nie chce ?!
zdjecie uzytkownika
dżeko - 2014-09-29 21:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na montazu czy produkcji jest paskudnie odpowiedzialna. Przyznam szczerze, ze zarabiajac 1200 nie wiem czy bym jej podjal w przypadku jakis brakow badz niedopatrzen obawiam sie, ze to pracownik z wlasnej kieszeni pokrywa wszelkie koszty, chyba, ze na kazdego pracownika wykupione jest jakies ubezpieczenie od tego typu rzeczy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOLKSWAGEN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x