Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milko

Pracowałeś w firmie Milko i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
małgosia - 2014-04-06 02:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
milko to bardzo dziwna firma... właściciele zachowują się jakby byli nadludźmi albo z rodziny królewskiej :) naprawdę zabawne, no ale od lat jakoś tą hurtownie utrzymują dzięki praktykom rodem z początków kapitalizmu, ludzie bez ambicji... przepraszam, mają ambicję posiadania rzeczy... jakiekolwiek inne systemy wartości są im obce, za najniższą krajową pracowało się już tam lata temu,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
fail - 2014-06-08 19:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [małgosia - 2014-04-06 02:07:41]:
ale póki co widocznie ich taktyka na rozwój biznesu przynosi korzyści, bo z małymi płacami ale firmę utrzymują
zdjecie uzytkownika
elżbiieta - 2014-10-17 21:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fail - 2014-06-08 19:25:47]:
faktycznie firma od lat jest na rynku, właściciele są skuteczni, i nie o niskie płace chodzi bo one są wszędzie prywatnych firmach, wynagrodzenie wypłacane gotówką, kto pracował wie o co chodzi
zdjecie uzytkownika
robi - 2014-11-03 19:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jak ktoś nie pracował to nie wie do końca o co chodzi. w końcu od tego ten portal jest - jak ktos nie wie o co chodzi to chyba właśnie pyta ;) dlatego ja mam jedno ważne pytanko dlaczego tak jest i czemu zawsze w gotowce wypłacane wynagrodzenie ? dla mnei to troche dziwne, ale moglbym tak pracowac
zdjecie uzytkownika
Feliks - 2014-11-07 20:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam te wszystkie opinie i oczy przecieram !Osobiście pracuję w tej Firmie nie od wczoraj i uważam że takie złośliwości i krytyczne uwagi mogą być napisane tylko przez osoby które nie były <Święte> i na własne <życzenie> zostały z firmy zwolnione !Może to zabrzmi nieco ekscentrycznie w naszych bardzo pragmatycznych czasach, ale starałam się zawsze tak ustawić moją pracę, żeby miała jakiś rodzaj sensu, żeby mnie budowała, i żeby przynosiła choćby odrobinę dobra dla innych !Nie zawsze jest to łatwe bo jak w każdej Firmie są ludzie obłudni i przeszkadza im że druga osoba odnosi sukcesy ale wtedy po prostu trzeba robić swoje i rzetelnie zapracować na swoją pensję która zawsze wypłacana jest na czas i to jest bardzo ważne! Ludzie ! szanujcie to co macie bo praca to konieczność; jej brak jest cierpieniem, nigdy dobrodziejstwem.
Pracownik Milko !
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-12-17 09:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
pracuję w/w firmie i nie "widzę" aby było tak jak niektórzy piszą:)
wypłata o czasie,uzyskanie urlopu bez problemu, inne wolne też spokojnie można sobie zabukować.
tym co byli "nieudolni" w pracy to nic nigdy nie będzie pasowało, nikt nikogo w ramki nie oprawi,tak jak wszędzie.
zdjecie uzytkownika
Feliks - 2014-12-18 21:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam !
Według mnie takich wpisów jak powyżej będzie coraz więcej.
Powód jest prosty ! Firma pozbyła się darmozjadów i aferzystów !
Bo nie płaci się za kombinatorstwo i matactwo ,
lecz za pracę, którą wykonujemy !
Nawiązując do miłej i iście rodzinnej atmosfera chcę
tą drogą złożyć życzenia.
Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy Państwu przez cały Nowy Rok. Życzę, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań !
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-12-24 08:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesć
pracowałem w Milko jako kierowca i to co piszecie na temat samochodów to jedna wielka bzdura:)
samochody marki Mercedes maja po 2 lata,nie pracuje po poszedłem na Tira, ale flotę mają Ok, oraz kasa zawsze na czas.
Prawda że praca ciężka ale takie życie.

zdjecie uzytkownika
rychu - 2014-12-31 04:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie ma nigdzie dobrze płatnej pracy i w porządku ogólnie ale lekkiej, takie rzczy na pewno nie idą ze sobą w parze. Ale powiedzcie mi jakie trzeba mieć prafko jazdy żeby móc starać się dostać pracę kierowcy w Milko? czy oczekują czegoś konkkretnego prócz prawka? może książeczki sanepidowskiej?
zdjecie uzytkownika
guru - 2015-01-02 14:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje jako kierowca na zwykłym B,ale książeczkę sanepidu to mam od dawna, to nie jest moja pierwsza praca w spożywce
zdjecie uzytkownika
Klara - 2015-01-09 16:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Choć człowiek niejednokrotnie narzeka na pracę, nie może się bez niej obejść !Ten oto cytat dedykuję w szczególności tym , którzy pracowali kiedyś w NASZAJ Firmie ,tak - NASZEJ , bo mimo że jestem zwykłym pracownikiem to uważam że Milko to firma nas wszystkich , którzy pragną uczciwie pracować! Wracając do mojego wątku , dedykuję go tym osobom która psioczyły i narzekały na Firmę do tego stopnia że zwolniły się z niej ( trochę się ich nazbierało ) a teraz przyjęto ich z powrotem mimo tych szykanów ! Ludzie !Nie ma to jak na starych śmieciach !Co ?
Pozdrawiam życiowych rozbitków !
zdjecie uzytkownika
Renatka - 2015-01-14 02:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2010-10-27 20:02:46]:
To nieprawda ! Takie fałszywe opinie sieją tylko zwolnieni pracownicy którzy niestety nie byli skupieni na pracy ale na narzekaniu
zdjecie uzytkownika
rudy - 2015-01-29 15:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
ja pracuje w MILKO i sobie chwalę, kasa na czas i to się dzisiaj liczy.
nikt nigdzie w ramki nie oprawi.
pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
facet - 2015-02-24 21:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, nie wiem kto pisze te ostatnie opinie, ale prawda jest taka że ta firma to jedna wielka ściema, nie szanuje się ludzi, a kierowcom płaci się najniższą krajową, w dodatku zatrudnili sobie poganiacza, który chamstwem i k...mi pogania pracowników, firma coraz bardziej schodzi na psy, Panu M. dajcie jeszcze bicz do poganiania...
zdjecie uzytkownika
rudoolf - 2015-02-25 11:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,mam tam podjąć prace jako kierowca dajcie znać kogo i czego unikać,bo jak w każdej dużej firmie jakaś mę....a się znajdzie.
JAKĄ KASE DAJĄ W RZECZYWISTOŚCI ?
zdjecie uzytkownika
edward - 2015-03-01 21:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracuje tam jeszcze ten bardzo opiekuńczy pan co odwozi dziewczyny po pracy do domu i rozpierdziela małżeństwa sam chyba baby nie ma palant.
zdjecie uzytkownika
rudoolf - 2015-03-02 18:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I co napisze ktoś wreście co tam się dzieje, mam przyjść w Środę i się wacham
napiszcie co z tą kasą.!
A nie omieszkajcie napicać co do tych co lubią podje...ć aby premie dostać ( o ile dają )
zdjecie uzytkownika
Feliks - 2015-03-06 07:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rudoolf - 2015-03-02 18:22:41]:
Witam ! Mam nadzieję że byłeś w Milko w środę i na własne oczy widziałeś że to normalny zakład pracy gdzie można zarobić na życie . Czasami na złe opinie sami sobie zapracowujemy a potem mamy pretensje do W/g mnie pracuj uczciwie , nie przyciągaj do siebie podżegaczy , dostarczaj towar na czas i dbaj o klienta i wtedy praca będzie Ci przynosić zadowolenie !
zdjecie uzytkownika
Feliks - 2015-03-06 07:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [edward - 2015-03-01 21:30:55]:
Witam ! No i znowu mamy problem rozsiewania plotek . Nie da się ukryć że firma Milko nie ma zbyt dobrej lokalizacji jeżeli chodzi o pracowników nie zmotoryzowanych i jeżeli wzajemnie sobie pomagamy w transporcie - to coś złego ? Chyba odwrotnie , jeden drugiemu pomaga, ale dla niektórych to problem z którego trzeba zrobić sensację!Mało tego zmotoryzowane Panie podwożą panów i co ......?Oj ludzie ludzie !
zdjecie uzytkownika
Feliks - 2015-03-06 07:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rudoolf - 2015-02-25 11:47:16]:
Najlepiej schować przed całym światem głowę w piasek a winę zwalić na innych ,bo jeżeli w Milko kierowca zarobił w danym miesiącu najniższą krajową ! to znaczy że na tyle zasłużył bo wystarczy trochę własnej inicjatywy zaangażowania , dobrego kontaktu z klientem i odpowiednimi działami a odzwierciedleniem będzie wyższa pensja ! I tyle
zdjecie uzytkownika
rudoolf - 2015-03-06 14:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,byłem w środe i się nie dogadałem szefowa proponowała mi 1600zł na ręke
MASAKRA.
Powiedziała że na początku każdy tak ma a że są nawet nowi kierowcy i mają 1500.

Sorki ale ja nie jestem desperatem a do gara żona ma co wsadzić
wspułczuję tam kierowcą z całego serca.

POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
gucio - 2015-03-06 14:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
pracuję w Milko już parę ładnych lat,dla mnie wszystko jest Ok.kasa na czas i sporo więcej jak 1500 lub 1600zł.
co do pana M.co niby pogania batem na rampie nie mam z nim problemu,a że zwraca uwagę na czystosć samochodu.za to mu plącą.

zdjecie uzytkownika
magdalenka 77 - 2015-03-08 22:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edward - 2015-03-01 21:30:55]:
przyznaję ci rację jest taki kierowca co rozpierdala małżeństwa swoje i cudze ja też głupia byłam ze mnie odwoził i sobie rospierdoliłam swoje małżeństwo i tam już nie pracuje
zdjecie uzytkownika
chanys - 2015-03-11 17:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co ma piernik do wiatraka ? Pytam ? Czy szefostwo ma być odpowiedzialne za zachowanie i prowadzenie się swoich pracowników ! To już jest przegięcie !
zdjecie uzytkownika
rasputin - 2015-03-13 15:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chanys - 2015-03-11 17:23:44]:
ahahhahaha ładne podwiezienie :)
jak bys nie dawała to bys męza dalej miała :)
muszę się TAM za trudnić też będe podwoził po pracy:)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-03-13 21:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako były pracownik tej firmy mogę powiedzieć, że jeżeli chodzi o zarobki to w Milko dobrze zarabiają Ci co uprzejmie donoszą Szefowej i wchodzą jej do tyłka. Ogólnie biurowcy maja nie najgorzej bo niektórzy od 2000-5000 zł, starzy kierowcy też nieźle zarabiają ale młodzi to już się nie przebiją. Najgorzej zarabiają na magazynie chociaż to oni wykonują najcięższą pracę i za najniższą płacę. To jest naprawdę masakra. Jeżeli chodzi o Szefową, bo to ona tam teraz rządzi, to jest to kobieta bez serca i skrupułów. Dla niej liczy się tylko kasa i gratisy od przedstawicieli, ludzie to czarna masa, którą pogardza. Jeżeli zależy Wam na wypłacie na czas i godzicie się na te marne grosze w zamian za szykany, poganianie i lekceważenie, to spoko. Ale są jeszcze firmy gdzie człowiek to brzmi dumnie, czego nie uświadczysz w Milko więc może warto jeszcze poszukać ...
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-03-15 19:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [chanys - 2015-03-11 17:23:44]:
A co ma piernik do wiatraka ?
Ano ma : mąkę.
zdjecie uzytkownika
koloo - 2015-03-20 19:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRZECZYTAJCIE KOBITKI UWAŻNIE:
Same jesteście sobie winne szukacie przygód , ja zdaje sobie sprawę że cudze lepiej cieszy ale jak macie ochotę lub parcie na siusiaka to jest taki portal roxa.pl i tam w 100% dyskrecji możecie się pukać do woli za odpowiednią kasę , a nie liczyć na free.
Jak długo pracowałem tam to tylko desperat was podwoził z nie zbyt większą inteligencją niż wy same jesteście.
Wy kobitki myślicie że jak faceta za krocze złapiecie to on już jest wasz,owszem desperat TAK, normalny facet co ma żone to nawet by nie splunoł w waszą strone BO UŁOŻONE ŻYCIE RODZINNE TO JEST NAJWIĘKSZA WARTOŚĆ KAŻDEGO PRAWDZIWEGO FACETA.

pozdrawiam cześć . koloo
zdjecie uzytkownika
iksinski - 2015-04-01 21:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koloo swiete słowa
jest takie powiedzenie.,.,.
tam gdzie się mieszka i pracuje to się siusiakiem nie wojuje:)
dotyczy to pań na równi z panami.
ZERO POSZANOWANIA DLA SIEBIE SAMEGO
zdjecie uzytkownika
PH - 2015-05-15 18:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Ktoś coś wie na temat pracy przedstawiciela handlowego? Jakieś wynagrodzenie podstawowe, premie, auto? Proszę o konkrety.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
były PH - 2015-05-16 11:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PH - 2015-05-15 18:28:53]:
Siemka ,jak chcesz chodzić bez forsy to daj cv,
a jak nie masz bidy to szukaj dalej i nie myśl o pracy w tej powalonej firmie.
Popracujesz miesiąc-dwa -trzy-i nara,i dostaniesz więcej opier....l niz własna matka na ciebie ryczała.
zdjecie uzytkownika
PH - 2015-05-18 10:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za przestrogę. A cos z konkretów?
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-05-26 10:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a konkretów brak!!!!!!, pracuje jako P.H. kasa w terminie i troszku więcej jak dwa kółeczka.Co do samochodu, mam do dyspozycji fiata panda,minusem jest to że zostawiam i odbieram .

pozdrawiam P.H.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-05-26 13:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
guzik prawda PH dostaje 1600 i więcej zje...by a kolega NIBY ph to chyba starą p.....a
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-11 15:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam nikomu nigdy nie można skończyć trasy w 8h zwłaszcza trasy 41 na której brakuje kierowców bo każdy nowy po tej trasie już się nie pokazuje w pracy. Ktoś kto dopiero poznaje towar itp z trasy wraca po nawet 18h co jest chore. Osoba która zna towar i wszystko wyrobi się w jakieś 9-12h zależy od ilości sklepów. Wypłaty są śmiechu warte nic dziwnego że co raz więcej sie zwalnia. Ja już po tygodniu zrezygnowałem jak przyjeżdzałem po 10h czy nawet i 18 bo nie dało się szybciej wyrobić trasy. Dobrze mają tylko ci którzy pracują tam kilka lat i jeźdzą koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to i 30 sklepów da się zrobić w 7h ale nie trasy gdzie się robi po 350-480km a ze sklepu do sklepu jest nawet 30km dajcie spokój ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] itp. Auto samemu trzeba ładować na firmie być 1-2 w nocuy żeby zdążyć się załadować i o 3 wyjechać i być wszędzie na czas co i tak jest mało pradopodbne dla początkującego. Ogólnie nie polecam tej fimry i w każdy sklepie zjebka za braki towaru albo inne rzeczy
zdjecie uzytkownika
były kierowca - 2015-06-14 21:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
cześć pisze jako były kierowca bo już mi nic do tej firmy !!! błagam praca w nocy wygląda tak , że jeden zapie......la a drugi stoi cały czas przy komputerze i romansuje kto pracuje to oczywiście wie z kim... zamiast sprawdzać palety !! kierowcy zamiast układać towar to ciągle latają , że tego brakuje , tamtego brakuje a kontrola zamiast patrzeć roboty to myśli o niebieskich migdałach. Pani szefowo może by w końcu wypadało jakoś zareagować bo to co się wyrabia w pani właśnie firmie to już przechodzi ludzkie pojęcie. I niech się pani nie dziwi że ludzie się zwalnają - mają dość firmy w której są traktowani jak ŚMIECI bo inaczej nie można tego nazwać!!
zdjecie uzytkownika
goguś - 2015-06-18 12:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
panie kierowca co pracujesz po 18 godzin, tam "ktoś" przed tobą na pewno jezdził i nie wierze że po tyle godzin.
jesteś może nie zorganizowany, mało pojętny i tutaj placzesz.
prawda jest taka ze mając prawko kategorii B nie każdy jest kierowcą zawodowym, Ty jesteś tego najlepszym przykładem.

pozdrawiam kierowca
zdjecie uzytkownika
ktoś tam - 2015-06-23 11:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panie "zawodowy powyżej" 1.5 roku jeździłem busem w międzynarodówce mam doświadczenie większe niż pewnie ty chodź jestem dużo młodszy to 1500km w ciągu dnia dla mnie to żaden problem. Mało tego jeździłem w tej firmie z kierowcą który tam pracuje 9 lat i też nie dało szybciej się przyjechać niż po 10h więc trzeba być idiotą na co jestes największym przykładem żeby za 1600zł pracować w takim trybie + użerać się ze sprzedawcami sklepów którzy zbytnio nastawieni do milko nie są zwłaszcza na trasie 41.Zachwalają pracę tylko ci którzy podlizują się szefowej a każdy inny na rampie tylko gada że ma dość i że głupote człowiek zrobił że chce tam pracować. A ci co tak wielce zachwalają tę pracą to ci którzy maja po 30 sklepów koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co 2km sklep więc się da zjechać nawet i po 7h ale nie taka trasa 36 czy 41 gdzie trzeba zrobić ponad 300km. Także panie szanowny kierowco od doświadczenia na B zastanów się co piszesz bo kategoria w prawach jazdy nie świadczy o doświadczeniu można mieć B 10 lat i zrobić przez 10 lat 10tyś km co doświadczeniem jest znikomym a można mieć B przez 3 lata i na rok robić po 80tyś km tak jak w transporcie. Pozdrawiam jeleni pracujących w tych warunkach za te grosze. Żaden nowy tam pracować nie będzie za te kase w tych warunkach bo ta praca to kpnina za taką stawkę. W międzynarodówce człowiek mniej sie narobi a więcej zarobi niż tu jeżdząc po miejscu robiąc za 5 i zarabia grosze. Odnośnie kierowcy powyżej pojeździj na trasie 41 i 36 zmierzymy ci czas to zobaczymy czy będziesz taki mądry
zdjecie uzytkownika
koolo - 2015-07-02 15:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko ludziska,przypadkowo wlazłem na to forum a napisze TAK
Brakuje kierowców dzwonią i proszą o powrót ja pracowałem trzy miesiące i przenigdy bym nie powrócil do tej powalonej firmy.a trasa 41 ( kolega ma racje najgorsza )A ci co dalej tam pracują to niech dalej fr.........two tam robi i niech nie opisuje super PRACY ,bo żeście powybierali najlepsze sklepy i sami robicie zament z trasami CYSTE ciu.......e.

nara
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-07-07 10:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
mam pytanko?
szukam pracy już pół roku a ONi cały czas poszukują ??
do kogo się tam zgłosić osobiście aby dostać prace za kierowce??
zdjecie uzytkownika
szef - 2015-07-08 10:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-07-07 10:04:29]:
Do babci klozetowej......
zdjecie uzytkownika
fail - 2015-08-30 19:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mówiąc o tej firmie i pracy tutaj na pewno nie można nie wspomnieć o atmosferze , która tu panuje. Na pewno jest ona dużym plusem dla osób , które zostały świeżo przyjęte. Łatwo się zasymilować. Może z osobami będącymi wyżej w hierarchi Milko nie jest już aż tak przyjemnie, ale to chyba standard w firmach
zdjecie uzytkownika
kandydat PH - 2015-10-19 13:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc
ktoś coś napisze na temat pracy PH ???

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mola - 2015-10-19 17:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie juz kogo znalezni na stnaowisko Przedstawiciel handlowy skoro narazie nie poszukuja. mi tam sie wydaje ze firma mimo wszystko jest godna polecenia. w koncu od lat prowadza dystrybucję artykułów nabiałowych i spożywczych.Producentami produktow są firmy znane na polskim i zagranicznym rynku spożywczym – słynące z wysokiej jakości produkcji i rzetelności.wiec sporo sie utrzymuje na rynku i jak widac non stop sie rozwijaja
zdjecie uzytkownika
lol888 - 2015-10-26 20:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wooow milko
zdjecie uzytkownika
nickt - 2015-10-27 21:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślę, że temat OGIERA Z NOCNEJ ZMIANY NA MAGAZYNIE w firmie MILKO został wyczerpany dokumentnie. Nie warto się z nim zadawać, nie warto o nim rozmawiać, nie warto nawet myśleć. Cóż można więcej dodać, nic więcej nie warto, tak jak niczego nie jest wart ten człowiek, nawet tych kilku obelg, bo lepiej zachować energię na lepsze rzeczy. A on niech kiśnie w tych jednych portkach od wiosny do zimy, z dziurawymi kieszeniami, bo nic nie ma i mieć nie będzie nigdy, pomyjami zwanymi "kawą" w plastiku i z fajką w gębie. Pozdrawiamy nieuprzejmie. NIKT CIĘ NIE LUBI.
zdjecie uzytkownika
Marco - 2015-11-12 12:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć
dziwne rzeczy tutaj wypisujecie:)
pracowałem w Milko krótko,7 miesięcy ale z niczym takim się nie spotkałem:)
to jakaś przebrzmiała historia a WY dalej o niej piszecie.

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kiełbaska5 - 2015-11-25 14:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nickt to wielka firma zajmująca się dystrubucją nabiału a ty krytykujesz ją za jakąś jedną osobę. no gratulacje... a ja natomiast chciałabym pochwalić firmę bo widzę jak stają się coraz bardziej istotnym graczem na rynku się rozwijają, co widać chociażby po wielkiej flocie samochów dostawczych z chłodniami itd.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: krótka rozmowa, kłamstwa co do zarobków i formy zatrudnienia... pierwszy m-c umowa o dzieło a potem moze umowa o pracę albo zlecenie - wg kaprysu właściciela.
Pytania: obiecują że oddzwonią w konkretnym terminie - obiecanki - cacanki...
zdjecie uzytkownika
fail - 2015-12-05 18:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiełbaska5 - 2015-11-25 14:24:19]:
moim zdaniem nie można całej firmy oceniać po tym jak zachowują się w niej poszczególne osoby. Milko trzeba traktować jako całość a całość jest w porządku
zdjecie uzytkownika
hej - 2016-04-10 16:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo coś teraz o jakiś ofertach pracy? pewnie rotacji nie ma.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Milko!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milko
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert