Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milko Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Milko Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-05 09:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza jaka może być opinia to nie jest firma to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
xyz - 2011-07-26 13:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako przedstawiciel obiecują złote góry, jak już zrobisz dobry obrót i pozyskasz dobrych nowych klientów to kończy się to zwolnieniem bo by Ci płacić musieli. O wszsytko się trzeba prosić od pieniędzy na paliwo po gazetkę reklamową czy długopis
zdjecie uzytkownika
człowiek - 2011-07-27 15:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki pracy w tej firmie są chore,najwyżej możesz awansować na głównego donosiciela
zdjecie uzytkownika
abbadon - 2011-10-25 19:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje już w tej firmie 3 lata z niewielką przerwą. I z tego miejsca radze LUDZIE TRZYMAJCIE SIE OD TEJ FIRMY JAK NAJDALEJ !!!! Jeśli chodzi o ludzi w biurze to nie jest aż tak źle z co poniektórymi. Jesli sie poznacie lepiej to jest całkiem fajnie, ale szefostwo to banda skąpców i chamów. Nie interesuje ich nic prócz pieniędzy. Pretensje o strate kontrahentów są kierowane do kierowców chodź to głownie wina niesamowicie wygórowanych cen na tle konkurencji . Ale szef twardo uważa iż ceny są dobre. Więc szukajcie pracy gdzie indziej - napewno nie w MILKO [usunięte przez moderatora] Centrum Nabiału. Sam bym z tamtąd uciekł ale narazie nie umiem innej roboty znaleźć.
zdjecie uzytkownika
lukasek1981 - 2012-01-10 18:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam...Pracuje tam od niedawna i w sumie czytajac te komentarze bardzo sceptycznie podchoddziłem do tego.I powiem tak....ze w sumei to jestem miło zaskoczony.Nawet nie wyglada to najgorzej....praca czysta,auta nowe Canterybardzo fajnei rozwiazane sprawy logistyczne...paliwo na miejscu sie tankuje....dbałosc o samochody itd....wiadomo duzo noszenai ,układania i jazdy ale tak juz to prac a jest...Tylko kasa i dodatki mogły by byc lepsze.....Wiadomo im wiecej sie daje pracownikowi to bardziej szanuje sobie te prace....No zobaczymy.....Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Były pracownik/pracownica - 2012-02-20 22:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem/pracowałam w tej firmie bardzo długo. Dużo za długo. Nikomu nie polecam tam pracy. Płacą psie pieniądze, za ciężką charówę. Zasoboty płacą raz 50, a potem 60zł, jak się uwidzi szefowi. Co roku w styczniu cięcia i wywalanie bogu ducha winnych ludzi, bo szukają oszczędności. Nazatrudniają bez sensu wiele osób, a potem zwalniaja tych, którzy pracują dobrze i mają wyniki, bo tam nie docenia się fachowców, tylko roboli, którzy robią na ilość, nie na jakośc. W biurze pracują w większości cwaniary i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , które tylko patrzą jak innemu podłożyć nogę i jak zrobić na złość. Większość patrzy z góry jakby nie wiadomo kim tam była, odpowiedzieć zwykłe "dzien dobry" to dla wielu z nich niemożliwa rzecz, a to zwykłe szaraki ze słuchawką na głowie i palcem na guziku w telefonie jak niektóre "panie", żeby czasem zdążyć przed kimś innym odebrać telefon, bo dostanie 32 grosze za sprzedaną "paletę jogurtu z datą do jutra". Banda nawiedzonych i szalonych. A magazyn, cóż. Na dzień nic nie robią, tylko kablują do szefostwa i ściemniają jak mogą, albo marudzą jak to dużo nie muszą pracować, a naprawdę siedzą co chwila na kawce, a na nocnej zmianie banda kapusiów i szukających jelenia do pracy za kogoś. Dominują tam podstarzałe DIVY z [usunięte przez moderatora] na czele, a wsród nich ([usunięte przez moderatora]), zdesperowany, zaburzony poszukiwacz przygód wszelakich ze starymi kobietami. Zarywa do każdej, która się pojawi w okolicy, im starsza tym lepsza, a jest szpetny jak noc i obrzydliwe zarośnięty jak "bezdomny pies". Do tego wiecznie w depresji i z problemami, facet bez tego co prawdziwy mężczyzna mieć powinien - dosłownie. No a poza tym kapuś pierwsza klasa, jeśli nie wiesz kto sprzedaje wszyskich po kolei do szefa lub innego przełożonego, to on jest a pierwszym miejscu razem z koleżanką [usunięte przez moderatora]. Dobrana para. [usunięte przez moderatora] podobno teraz w stałym związku z pewną kasjerką, panną [usunięte przez moderatora], która w dodatku ciągle źle nabija towar klientom i co chwila coś przepuszcza bez nabijania na kasę. Firma rewelacja. Chcecie popracować w "Domu wariatów" prawie za darmo - serdecznie polecam. Szukacie porządnej pracy - omijajcie tę firmę z daleka.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-04-18 09:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z wami nawet w sklepie firmowym w bytomiu mają swojego człowieka który liże [usunięte przez moderatora] szefostwu i kabluje na wszystkich [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim89 - 2012-05-17 22:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i panie, ludzie, omijajcie tą firmę tak jak się omija [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na ulicy. Wyzysk Wyzysk i jeszcze raz wyzysk to jedyne słowo oprócz oszustwa które można powiedzieć o tej firmie. Na rozmowie pan dyrektor mówi że po 2 miesiącach dostaje się umowę o praca a to nie prawda. Conajmniej pół roku się pracuje na czarno żeby potem dostać umowe zlecenie ;/ zarobki 1200 zł czyli niby najniższa krajowa ale skoro nie ma umowy to powinno być 1500 kolejne kłamstwo ;/ [usunięte przez moderatora] dyrektor sobie klika na komputerze i wyznacza trasy a ty jak [usunięte przez moderatora] 8 godzin bez przerwy, a należy się wg kodeksu pracy 30 min, do tego praca w chłodni a wiadomo że tam są niskie temperatury. byłem 1 raz i koniec. Omijać te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szerokim łukiem [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
+++M+++ - 2012-08-20 11:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam, nie polcam wam. Praca ciężka, zimno, zarobki minimalne, nic więcej, bez szans na rozwoj czy awans. Tylko lizusy mają się lepiej, ale pozornie. Praca dla tych którzy nie mają nic innego i tylko na chwilę, nie na stałe. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Koleżanka - 2012-08-26 00:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora]Co wy chcecie od [usunięte przez moderatora]. To taki dobry chłopak.Taki pracowity, robi największe trasy, najwięcej pracy i serca wkłada w tę firmę. Gdyby nie on, to nocka nie dawałaby sobie rady. Tak ciężko choruje, a mimo to zawsze jest w pracy, w każdą sobotę, tak mało bierze wolnych dni. Powinien być dla was przykładem! Dyrektor go ciągle chwali, a wy się go czepiacie. A życie układa sobie jak umie. Odczepcie się od niego, wy bydlaki!
zdjecie uzytkownika
klient z boku - 2012-09-05 17:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżdże już do milko od wielu lat i trochę dziwnie się to czyta . Na kasie pracowało już bardzo dużo dziewczyn i niektóre naprawde się nie nadawały , a pani [usunięte przez moderatora] póki co zawsze dobrze towar nabija , czasem się zdarzy jakiś mały błąd ludzka rzecz ale przecież można zrobić korektę i po problemie . Towar zna dobrze i zawsze jest miła i grzeczna . A kolega [usunięte przez moderatora] tez wydaje sie normalny . Wogóle to bylo tu wiele par niektóre osoby widuje do dziś mimo że już pracują gdzie indziej , ale tacy moi faworyci bardzo lubiani to sympatyczna pani kasjerka [usunięte przez moderatora] z magazynu kiedyś często mijani w Chorzowie jak żartobliwie powiedziała moja żona zacałują się na śmierć . A co do szefa to ... każdy ma swoje zdanie ,trzeba pamiętać jednak o tym - Szanuj szefa swego zawsze możesz mieć gorszego !
zdjecie uzytkownika
pracuje-bo-musze - 2012-09-16 00:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowac to mozna szefa ktory szanuje swoich pracownikow ,a w milko pracownicy sa tylko do tego aby ich maksymalnie wykorzystac , masz robic za 1200 i koniec chyba ze pojdziesz w soboty za 50 zl to bedzie 1400 ,wszystkie trasy maja byc skonczone a szefa nie interesuje ile jest ludzi . A marcin z magazynu i monika z kasy nie sa juz razem jakis czas , akurat oni sa przykladem jak milko niszczy nawet te wartosciowe osoby.
zdjecie uzytkownika
Firma dla niepełnosprawnych ! - 2012-09-27 11:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściele to raz, jak ktoś ich zna to wie o czym piszę,
No i księgowa z żółtymi papierami, że też USkar. się tego
niedopatrzył! tudzież inne instytucje!
zdjecie uzytkownika
Czy Natkaniec jeszcze pracuje? - 2012-10-16 18:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytam się . bo pracownicy mi donieśli że wchodził do firmy
z policją, a teraz telefonów nie odbiera.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-10-29 15:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda stoi tylko na kontroli i nic nie robi i nie sprawdza palet tylko siedzi i je w tej budzie !!!!! pani kierownik !!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-10-29 18:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie dlaczego ona tylko jest na kontroli ?? .............
zdjecie uzytkownika
papa - 2012-10-29 20:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2012-10-29 15:02:29

to prawda stoi tylko na kontroli i nic nie robi i nie sprawdza palet tylko siedzi i je w tej budzie !!!!! pani kierownik !!!!
A dlaczego znany wszystkim z tego, że nie umie kompletnie liczyć [usunięte przez moderatora] dostaje najważniejsze prace do wykonania i nie ma dnia żeby się nie pomylił? Sera nazbierałyby się już tony, a kefirów czy jogurtów setki, na niekorzyść dla firmy oczywiście Ten ... już dawno nie powinien robić, bo tylko zajmuje miejsce inteligentnym, którzy nie mają pracy i o wiele bardziej się nadają.
zdjecie uzytkownika
-0-0-0-0 - 2012-11-30 19:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za swoje je buraki-kartoflaki, przynajmniej myśli co robi, nie to co [usunięte przez moderatora] kasjerki, [usunięte przez moderatora] na kontroli [usunięte przez moderatora]. Ta robota to głupota, siedzi tam tylko ten co nie ma innego wyjścia, albo [usunięte przez moderatora], których nigdzie indziej nie zechcą. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% - 2012-12-15 10:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ja wam napisze jak jest : kasjerki to co maja robić to robią a nawet więcej już nie będę pisać co bo kto pracuje to wie o czym mówię. Dalej kontrola no to tak jeden [usunięte przez moderatora]. jak dziki a druga siedzi i [usunięte przez moderatora] robi i zbiera takie same pieniądze, a jak już coś zrobi BIEDNA to [usunięte przez moderatora] zdjęcia robi żeby pokazać co ona musiała zrobić no [usunięte przez moderatora] co to to jest cyrk czy praca [usunięte przez moderatora] .dalej kontrola na noc bez zarzutów pracownicy na noc-każdy orze jak może co tu dużo mówić. dalej [usunięte przez moderatora] zajmuje się teraz datami i pobieraniem no cóż z datami to się okaże po czasie jak daje rade ale z pobieraniem to sie tak [usunięte przez moderatora] że masakra.Szło by pisać i pisać ale kto pracuje to wie co sie dzieje a nikomu z zewnątrz nie polecam pracy w Milko. Pozdrawiam wszystkich pracujących ;-))))))
zdjecie uzytkownika
Katowice - 2013-04-16 07:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obiecują na rozmowie góry złote a wcale się to nie umywa do rzeczywistości. Obóz pracy tam trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za najniższą krajową nie polecam tej pracy i uciekać od niej szerokim łukiem szukają naiwnych pracowników za darmo jedna szychtę przepracowałem i dziękuje, niema przerw wcale
Umowy się nie doczekacie w tej firmie
Firma powinna dostać złoty laur dla największego wyzyskiwacza na świecie Chińczyki nie przyszli by tam robić nawet .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-13 22:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchajcie a jak jest obecnie na dzien dzisiejszy w Centrum Nabiału MILKO Katowice?czy jest szansa dostac umowe o prace czy nadal nie?ile na godzine wychodzi do reki?
zdjecie uzytkownika
;-) - 2013-10-05 22:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szansa jest zawsze ;-) ale czy dostaniesz ?????hmmm... to loteria ..... ale praca jako tako nie jest najgorsza. Ten kto chce pracować to będzie a ten co chce zarobić a sie nie narobić to niech otworzy własny biznes. Bo moim zdaniem zdaniem jak chcesz coś zarobić to niestety ale wszędzie trzeba coś robić a nie się [usunięte przez moderatora]. Z całym szacunkiem Takich tu nie potrzeba.
zdjecie uzytkownika
rożek - 2014-03-19 15:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ok, ale czy przy uczciwej ciężkiej pracy w Milko da się przy okazji zarobić, bo o to jest dopiero pytanie
zdjecie uzytkownika
małgosia - 2014-04-06 02:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
milko to bardzo dziwna firma... właściciele zachowują się jakby byli nadludźmi albo z rodziny królewskiej :) naprawdę zabawne, no ale od lat jakoś tą hurtownie utrzymują dzięki praktykom rodem z początków kapitalizmu, ludzie bez ambicji... przepraszam, mają ambicję posiadania rzeczy... jakiekolwiek inne systemy wartości są im obce, za najniższą krajową pracowało się już tam lata temu,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
fail - 2014-06-08 19:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [małgosia - 2014-04-06 02:07:41]:
ale póki co widocznie ich taktyka na rozwój biznesu przynosi korzyści, bo z małymi płacami ale firmę utrzymują
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milko Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x