Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milko

Pracowałeś w firmie Milko i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-10-29 18:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właśnie dlaczego ona tylko jest na kontroli ?? .............
zdjecie uzytkownika
papa - 2012-10-29 20:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2012-10-29 15:02:29

to prawda stoi tylko na kontroli i nic nie robi i nie sprawdza palet tylko siedzi i je w tej budzie !!!!! pani kierownik !!!!
A dlaczego znany wszystkim z tego, że nie umie kompletnie liczyć [usunięte przez moderatora] dostaje najważniejsze prace do wykonania i nie ma dnia żeby się nie pomylił? Sera nazbierałyby się już tony, a kefirów czy jogurtów setki, na niekorzyść dla firmy oczywiście Ten ... już dawno nie powinien robić, bo tylko zajmuje miejsce inteligentnym, którzy nie mają pracy i o wiele bardziej się nadają.
zdjecie uzytkownika
-0-0-0-0 - 2012-11-30 19:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za swoje je buraki-kartoflaki, przynajmniej myśli co robi, nie to co [usunięte przez moderatora] kasjerki, [usunięte przez moderatora] na kontroli [usunięte przez moderatora]. Ta robota to głupota, siedzi tam tylko ten co nie ma innego wyjścia, albo [usunięte przez moderatora], których nigdzie indziej nie zechcą. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% - 2012-12-15 10:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ja wam napisze jak jest : kasjerki to co maja robić to robią a nawet więcej już nie będę pisać co bo kto pracuje to wie o czym mówię. Dalej kontrola no to tak jeden [usunięte przez moderatora]. jak dziki a druga siedzi i [usunięte przez moderatora] robi i zbiera takie same pieniądze, a jak już coś zrobi BIEDNA to [usunięte przez moderatora] zdjęcia robi żeby pokazać co ona musiała zrobić no [usunięte przez moderatora] co to to jest cyrk czy praca [usunięte przez moderatora] .dalej kontrola na noc bez zarzutów pracownicy na noc-każdy orze jak może co tu dużo mówić. dalej [usunięte przez moderatora] zajmuje się teraz datami i pobieraniem no cóż z datami to się okaże po czasie jak daje rade ale z pobieraniem to sie tak [usunięte przez moderatora] że masakra.Szło by pisać i pisać ale kto pracuje to wie co sie dzieje a nikomu z zewnątrz nie polecam pracy w Milko. Pozdrawiam wszystkich pracujących ;-))))))
zdjecie uzytkownika
Katowice - 2013-04-16 07:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obiecują na rozmowie góry złote a wcale się to nie umywa do rzeczywistości. Obóz pracy tam trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za najniższą krajową nie polecam tej pracy i uciekać od niej szerokim łukiem szukają naiwnych pracowników za darmo jedna szychtę przepracowałem i dziękuje, niema przerw wcale
Umowy się nie doczekacie w tej firmie
Firma powinna dostać złoty laur dla największego wyzyskiwacza na świecie Chińczyki nie przyszli by tam robić nawet .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-13 22:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchajcie a jak jest obecnie na dzien dzisiejszy w Centrum Nabiału MILKO Katowice?czy jest szansa dostac umowe o prace czy nadal nie?ile na godzine wychodzi do reki?
zdjecie uzytkownika
;-) - 2013-10-05 22:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szansa jest zawsze ;-) ale czy dostaniesz ?????hmmm... to loteria ..... ale praca jako tako nie jest najgorsza. Ten kto chce pracować to będzie a ten co chce zarobić a sie nie narobić to niech otworzy własny biznes. Bo moim zdaniem zdaniem jak chcesz coś zarobić to niestety ale wszędzie trzeba coś robić a nie się [usunięte przez moderatora]. Z całym szacunkiem Takich tu nie potrzeba.
zdjecie uzytkownika
rożek - 2014-03-19 15:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ok, ale czy przy uczciwej ciężkiej pracy w Milko da się przy okazji zarobić, bo o to jest dopiero pytanie
zdjecie uzytkownika
małgosia - 2014-04-06 02:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
milko to bardzo dziwna firma... właściciele zachowują się jakby byli nadludźmi albo z rodziny królewskiej :) naprawdę zabawne, no ale od lat jakoś tą hurtownie utrzymują dzięki praktykom rodem z początków kapitalizmu, ludzie bez ambicji... przepraszam, mają ambicję posiadania rzeczy... jakiekolwiek inne systemy wartości są im obce, za najniższą krajową pracowało się już tam lata temu,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
fail - 2014-06-08 19:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [małgosia - 2014-04-06 02:07:41]:
ale póki co widocznie ich taktyka na rozwój biznesu przynosi korzyści, bo z małymi płacami ale firmę utrzymują
zdjecie uzytkownika
elżbiieta - 2014-10-17 21:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fail - 2014-06-08 19:25:47]:
faktycznie firma od lat jest na rynku, właściciele są skuteczni, i nie o niskie płace chodzi bo one są wszędzie prywatnych firmach, wynagrodzenie wypłacane gotówką, kto pracował wie o co chodzi
zdjecie uzytkownika
robi - 2014-11-03 19:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jak ktoś nie pracował to nie wie do końca o co chodzi. w końcu od tego ten portal jest - jak ktos nie wie o co chodzi to chyba właśnie pyta ;) dlatego ja mam jedno ważne pytanko dlaczego tak jest i czemu zawsze w gotowce wypłacane wynagrodzenie ? dla mnei to troche dziwne, ale moglbym tak pracowac
zdjecie uzytkownika
Feliks - 2014-11-07 20:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam te wszystkie opinie i oczy przecieram !Osobiście pracuję w tej Firmie nie od wczoraj i uważam że takie złośliwości i krytyczne uwagi mogą być napisane tylko przez osoby które nie były <Święte> i na własne <życzenie> zostały z firmy zwolnione !Może to zabrzmi nieco ekscentrycznie w naszych bardzo pragmatycznych czasach, ale starałam się zawsze tak ustawić moją pracę, żeby miała jakiś rodzaj sensu, żeby mnie budowała, i żeby przynosiła choćby odrobinę dobra dla innych !Nie zawsze jest to łatwe bo jak w każdej Firmie są ludzie obłudni i przeszkadza im że druga osoba odnosi sukcesy ale wtedy po prostu trzeba robić swoje i rzetelnie zapracować na swoją pensję która zawsze wypłacana jest na czas i to jest bardzo ważne! Ludzie ! szanujcie to co macie bo praca to konieczność; jej brak jest cierpieniem, nigdy dobrodziejstwem.
Pracownik Milko !
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-12-17 09:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
pracuję w/w firmie i nie "widzę" aby było tak jak niektórzy piszą:)
wypłata o czasie,uzyskanie urlopu bez problemu, inne wolne też spokojnie można sobie zabukować.
tym co byli "nieudolni" w pracy to nic nigdy nie będzie pasowało, nikt nikogo w ramki nie oprawi,tak jak wszędzie.
zdjecie uzytkownika
Feliks - 2014-12-18 21:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam !
Według mnie takich wpisów jak powyżej będzie coraz więcej.
Powód jest prosty ! Firma pozbyła się darmozjadów i aferzystów !
Bo nie płaci się za kombinatorstwo i matactwo ,
lecz za pracę, którą wykonujemy !
Nawiązując do miłej i iście rodzinnej atmosfera chcę
tą drogą złożyć życzenia.
Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy Państwu przez cały Nowy Rok. Życzę, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań !
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-12-24 08:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesć
pracowałem w Milko jako kierowca i to co piszecie na temat samochodów to jedna wielka bzdura:)
samochody marki Mercedes maja po 2 lata,nie pracuje po poszedłem na Tira, ale flotę mają Ok, oraz kasa zawsze na czas.
Prawda że praca ciężka ale takie życie.

zdjecie uzytkownika
rychu - 2014-12-31 04:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie ma nigdzie dobrze płatnej pracy i w porządku ogólnie ale lekkiej, takie rzczy na pewno nie idą ze sobą w parze. Ale powiedzcie mi jakie trzeba mieć prafko jazdy żeby móc starać się dostać pracę kierowcy w Milko? czy oczekują czegoś konkkretnego prócz prawka? może książeczki sanepidowskiej?
zdjecie uzytkownika
guru - 2015-01-02 14:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje jako kierowca na zwykłym B,ale książeczkę sanepidu to mam od dawna, to nie jest moja pierwsza praca w spożywce
zdjecie uzytkownika
Klara - 2015-01-09 16:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Choć człowiek niejednokrotnie narzeka na pracę, nie może się bez niej obejść !Ten oto cytat dedykuję w szczególności tym , którzy pracowali kiedyś w NASZAJ Firmie ,tak - NASZEJ , bo mimo że jestem zwykłym pracownikiem to uważam że Milko to firma nas wszystkich , którzy pragną uczciwie pracować! Wracając do mojego wątku , dedykuję go tym osobom która psioczyły i narzekały na Firmę do tego stopnia że zwolniły się z niej ( trochę się ich nazbierało ) a teraz przyjęto ich z powrotem mimo tych szykanów ! Ludzie !Nie ma to jak na starych śmieciach !Co ?
Pozdrawiam życiowych rozbitków !
zdjecie uzytkownika
Renatka - 2015-01-14 02:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2010-10-27 20:02:46]:
To nieprawda ! Takie fałszywe opinie sieją tylko zwolnieni pracownicy którzy niestety nie byli skupieni na pracy ale na narzekaniu
zdjecie uzytkownika
rudy - 2015-01-29 15:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
ja pracuje w MILKO i sobie chwalę, kasa na czas i to się dzisiaj liczy.
nikt nigdzie w ramki nie oprawi.
pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
facet - 2015-02-24 21:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, nie wiem kto pisze te ostatnie opinie, ale prawda jest taka że ta firma to jedna wielka ściema, nie szanuje się ludzi, a kierowcom płaci się najniższą krajową, w dodatku zatrudnili sobie poganiacza, który chamstwem i k...mi pogania pracowników, firma coraz bardziej schodzi na psy, Panu M. dajcie jeszcze bicz do poganiania...
zdjecie uzytkownika
rudoolf - 2015-02-25 11:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,mam tam podjąć prace jako kierowca dajcie znać kogo i czego unikać,bo jak w każdej dużej firmie jakaś mę....a się znajdzie.
JAKĄ KASE DAJĄ W RZECZYWISTOŚCI ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: krótka rozmowa, chyba brakuje w firmie fachowców, kłamstwa co do zarobków, w istocie oferowali najniższą krajową + coś do koperty, praca 6 dni w tygodni po 10 godzin,
Pytania: brak rzetelnej rekrutacji i brak merytorycznych pytań, umowę dostałam na czas określony ale nie zgodziłam się na jej przedłużenie, totalna pmyłka
zdjecie uzytkownika
edward - 2015-03-01 21:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje tam jeszcze ten bardzo opiekuńczy pan co odwozi dziewczyny po pracy do domu i rozpierdziela małżeństwa sam chyba baby nie ma palant.
zdjecie uzytkownika
rudoolf - 2015-03-02 18:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I co napisze ktoś wreście co tam się dzieje, mam przyjść w Środę i się wacham
napiszcie co z tą kasą.!
A nie omieszkajcie napicać co do tych co lubią podje...ć aby premie dostać ( o ile dają )
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milko
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Milko?
Zadaj pytanie