Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Winiarnia Bartex

Pracowałeś w firmie Winiarnia Bartex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mirmur - 2013-06-26 13:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)i tyle tutaj,wiadomo że ludzie przyjęci na sezon po nowym roku mogli się liczyć z tym że wylecą. Też poszedłem tam na sezon a zostałem 5 lat,jak ktoś chce pracować to będzie pracował. I nie piszczcie że jak butelki się potrzaskają to odciągają mi się cała paleta rozjechała na trójce i jakoś nikt mi nic nie upierdzielił z wypłaty. Ja mam ogólnie dobre zdanie na temat tej firmy,nawet był bym skłonny wrócić ,ale teraz to sobie śmigam ciężarówkami.Dziękuje
zdjecie uzytkownika
znający sprawę - 2013-07-04 19:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zadowolony pracownik - 2010-05-20 20:40:47

a ja się z tym nie zgadzam,pracuje w firmie 2 lata i uważam że firma dba o dobro pracownika a opinie które przeczytałem to nieroby których okazje miałem poznac na moim pierwszym spotkaniu ogólnopolskim i dziekuje że już ich nie ma.Jeśli ktoś pracuje to zarabia a`te opinie to tylko złość tych którzy myslą że firmie się leży.Tutaj trzeba pracować i zarabiać i ja to robię.Pozdrawiam
no tak panie (usunięte przez administratora). pana już też nie ma w tej cudownej firmie...
zdjecie uzytkownika
tygiel - 2013-08-08 10:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do mirmura: hej, mogłbyś napisać więcej o swojej pracy w Winiarni Bartex? konkretnie mi o wypłatę chodzi :)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-10 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Winiarnia Bartex Nowy Tomyśl da się normalnie zjeść/iść do toalety?
zdjecie uzytkownika
T.K.D.M. - 2013-08-15 07:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Po 1, odradzam wszystkim w tej foirmie,podejmowania jakiej kolwiek pracy. Czy to ma byc .ph. czy magazynier,kierowca. Tam tylko dorobisz sie garba i nic wiecej. Kierowcy potrancaja za przepal. Ph za kilometry prywatne a magazynierom za stluczki. Polityka tej firmy jest do bani. Adyrekcja niepowiem do czego. Na czele z (usunięte przez administratora). W oddzialach istny syf. I ubustwo. Tam nikt niewnika o pracownikow nie ten. to bedzie drugi i tyle.wspulczuje tym pracujacym tam.
A zwlaszcza dla Bialegostoku.tam to dopiero.magazynier-kierowc a w jednym.za marne podstawe. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kama - 2013-08-20 07:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że atmosfera pracy jak i sama praca ponura... czy chociaż jest tam umowa o pracę na w/w stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-27 15:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM PYTANIE GDZIE MIEŚCI SIĘ MAGAZYN TEJ FIRMY?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 21:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jaką umowę zatrudniaja w Winiarni Bartex? nie mam własnej dzialalności gospodarczej, czy to jest wymóg na ph?
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2013-11-07 20:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
BARTEX RULES!!! PRACOWNIK SIĘ NIE LICZY. NIE MA LUDZI NIEZASTĄPIONYCH. NA TWOJE MIEJSCE JEST 5 INNYCH
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2013-12-05 09:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie odradzam pracy ,Pracowalem przez jakis czas jako magazynier w warszawie,Totalna porazka obiecuja 2000zl na reke tak jest ale odpowiadasz a caly magazyn za towar itd ,zbijesz placisz na umowie 1600 brutto + premia uznaniowa i wychodzi 2tys do reki,Temperatura na magazynie 3 stopnie.Totalna porazka,Magazynierzy co chwile sie zmieniaja nikt tu dlugo nie wytrzyma.Odradzam wszystkim kierownik to istne dno rob tamto tamto.Premia uznaniowa jest za zlozone litry.Praca ciezka fizycznie
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-01-08 06:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nawet na Zetce się z tego wczoraj śmiali.Dziewcze opiło się pewnie Bartexowych win i nagrało piosenkę.DNO.Zamiast ją sponsorować i popierać dziadostwo ile można by zrobić pożytecznych rzeczy.A tak WIOCHA!!.
zdjecie uzytkownika
TakiTamKtoś - 2014-01-09 17:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zamiast sponsorować swoje produkty sponsorują (usunięte przez administratora)która ma kasy jak lodu.
Ciekawy jestem jaki jest skok sprzedaży od czasu rozpoczęcia Sponsoringu tej gwiaździ. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-02-12 15:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie, sponsoring znanych, czy medialnych ludzi to najlepsza forma reklamy, jestem pewien, ze skok sprzedazy winiarni bartex był zauwazalny.
zdjecie uzytkownika
koniu - 2014-03-20 14:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odradzam jechać na rozmowę szkoda czasu i tak po miesiącu zrezygnujesz jeżeli cię przyjmą kiepskie zarobki chyba ,że nie traktujesz firmy jako twój główny dochód bo zapracujesz na ZUS ,podatek ,a żonie oddasz 700 zł na rękę.Plany wyrabiałem po 60% ale ciężko wyrobić więcej jeżeli sprzedajemy nasze produkty do innych hurtów i mają często niższe ceny niż my.
zdjecie uzytkownika
zdołowany - 2014-06-04 21:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cyrk na kółkach, w centrali ( usunięte przez administratora )a na oddziałach jeszcze gorzej, ulubione słowo przodujące w firmie to "obciążenie", niech prezesi sami siebie obciążają za taki zarząd jaki tam sprawują. Szkoda ludzi na oddziałach którzy pracują za marne grosze, napieprzają nadgodziny ale i tak nie mogą ich sobie wpisać w karcie godzin, no bo przecież godziny pracy są stałe, a nadgodzin nie wypłacają tylko ew. trzeba odbierać, tylko kiedy jak w większosci ludzie od rana do nocy są w trasie..jakieś jaja, że im się jeszcze sanepid i PIP do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dobrał...ale sądzę, że to kwestia czasu. Szkoda pana B. który potrafił zarządzać firmą i nikt nie narzekał. Przykro patrzeć jak ludzie sie starają a i tak dostają po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
zdołowany - 2014-06-04 21:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomniałem dodać o fakcie, że jaja na magazynach wychodzą głownie z centrali, gdzie są robione przekręty w systemie i później na oddziałach niewinni ludzie którzy mają za najniższa krajowa odpowiedzialnosc materialaną muszą placic grube pieniadze za czyjeś z centrali czarne interesy.
zdjecie uzytkownika
ghi - 2014-06-05 09:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem,pracowałem, odradzam każdemu , co tu piszą negatywnego to czysta prawda
zdjecie uzytkownika
przyjmują do Winiarni? - 2014-06-05 13:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zdołowany, ale to nie mozna sie postawic.? rozumiem ze fizoli jest duzo, mozna w grupie pokazac szefom Bartexu czy nie?
zdjecie uzytkownika
wielebny78 - 2014-06-29 14:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najleprzy odział jest w szczecinie fakturzystka musi w pampersie pracować bo niema kibla jak magazynier wyjeżdża
zdjecie uzytkownika
przyjmują do Winiarni? - 2014-06-30 08:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież żeby wyjść za potrzebą to potrzeba maksymalnie nie wiem 5 minut. Czy ta fakturzystka faktycznie tak pracuje cały czas czy tak tylko przesadzileś żeby pokazać, że nie podoba Ci się sytuacja w firmie?
zdjecie uzytkownika
maximus - 2014-07-07 17:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma znaczenia ile minut trwa ta potrzeba, kiedy magazynier wyjeżdża z towarem rano i wraca popołudniu, to w tym czasie dostępu do kibelka nie ma, jaka firma takie warunki pracy, no chyba że w wiaderko:)
zdjecie uzytkownika
nie rozumiem - 2014-09-15 15:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie orzuimem o co chodzi z tym magazynierem. mnie interesuje praca przedstawiciela handlowego, a wiem, że w takiej branży to takie stanowisko jest dobrzxe płatne i bardzo potrzebne. Jesteście w stanie mi to potwierdzić na temat moich podejrzeń ? Chciałbym zmienić branżę i dlatego się tym tak mocno interesuje. pomózcie
zdjecie uzytkownika
maximus - 2014-09-15 20:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nie rozumiem - 2014-09-15 15:21:13]:
Dobrze płatne, to jest ale nie w tej firmie, a świadczy o tym rotacja na stanowiskach PH i nie tylko; musisz mieć działalność gospodarczą; jak klient, któremu sprzedałeś towar nie płaci, to Ty też na tym nie zarabiasz. Wiadomo pracować trzeba wszędzie, ale tutaj z zarobkami jest naprawdę kiepsko, lepiej poszukaj pracy u konkurencji, gdzie jest większa stabilizacja zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
no coz - 2014-09-29 23:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety ostatnio z tego co widze to jest czesta praktyka w polsce z ta dzialalnoscia i tak szczerze, ni do konca to rozumiem. chociaz wiadomo jak klient nie placi to ktos za to musi odpowiadac. szkoda ze wszystko jest na barkach przedstawicieli handlowych ale coz ... taka branza chyba nie ma co sie temu rpzeciwstawiac.
zdjecie uzytkownika
winna jola - 2015-01-02 12:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w tej winiarni to kochani forumowicze jakie obecnie można dorwać stanowiska do pracy i ewentualnie czy kogokolwiek teraz przyjmują i są jakieś rekrutacje? bo braqnża wydaje mi się bardzo ciekawa a ja również z moim wykształceniem gastronomiczno - marketingowym mogłabym sporo wnieść do takiego biznesu. załapię się
zdjecie uzytkownika
pomorzanin - 2015-01-12 22:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochana Jolu w tej winiarni to tylko i wyłącznie poszukują na stanowiska parobka.
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-01-22 12:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
naprawde wydaje mi się, że mocno przesadzacie i wyolbrzymiacie z tym stanowiskiem parobka.. to nie jest średniowiecze, gdzie się robiło za szklankę wody i bułkę, tylko sa jednak jakieś prawa pracy, regulaminy i zarządzenia, których jednak pracodawca musi sie trzymać, bo inaczej byłaby chyba anarchia nie sądzicie?
zdjecie uzytkownika
jmd - 2015-01-22 18:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pomorzanin - 2015-01-12 22:29:46]:
Tudzież na stanowiska zoologiczne np.JELENIA!!!
zdjecie uzytkownika
pomorzanin - 2015-01-27 19:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [radek - 2015-01-22 12:53:00]:
Drogi Radosławie, oczywiście, że są pewne zasady których należy przestrzegać,ale to powinno działać w obydwie strony. Uważam, że pracodawca powinien przestrzegać podstawowych zasad ujętych w kodeksie pracy, a tutaj tego nie ma niestety. Nikt nie będzie poważnie traktował takiego pracodawcy, jeżeli nie jest w porządku do pracownika, ludzie po prostu z takiej firmy uciekną a w podzięce za pracę jeszcze nakradną, rozbiją auto, narobią manka i przysporzą innych przykrych problemów... co też oczywiście nie jest podejściem godnym pochwały. Niestety, za takie stawki jakie proponuje bartex, nie można oczekiwać, że zatrudnią się osoby lojalne, profesjonalne, z doświadczeniem i wykształceniem, z pewnym poziomem kultury osobistej, bo dobrego kandydata szkoda zatrudniać...
zdjecie uzytkownika
Fnatic - 2015-05-27 12:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, witam umowilem sie na rozmowe w sprawie PH Białystok w tej firmie. Moze ktos cos powiedziec jakie teraz tam panuja warunki, czy nadal tylko garba mozna sie dorobic? chodzi mi o oddzial białystok
zdjecie uzytkownika
PNT - 2015-06-03 11:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy na Paproci całą kadrę wymieniają? Bo w miejscowym brukowcu ogłoszenia o prace dla kierowników, laborantów, księgowych, mechaników, elektryków i szarych roboli. Może się siarą zatruli?
zdjecie uzytkownika
monto - 2015-06-30 13:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwna sprawa, faktycznie wygląda to tak, jakby poszukiwali co najmniej na połowe stanowisk. Ciekawi mnie co jest dokładnie powodem, bo może to oznaka rotacji i ludzie powoli odchodza z firmy, to zatrudniają, póki nowi mają się od kogo uczyć. Ewentualnie powody są inne, tylko nic mi na mysl nie przychodzi jak problemy finansowe.
zdjecie uzytkownika
Zxcv - 2015-06-30 21:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie doszukuj się nie wiadomo czego. Nie rób niepotrzebnych sensacji. Firma ma się dobrze.
zdjecie uzytkownika
gti - 2015-06-30 21:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zxcv - 2015-06-30 21:52:33]:
No prawda! SZCZEGÓLNIE WŁAŚCICIELE I PRZYDUPASY, bo cała reszta NIEKONIECZNIE!!!!! hehehe
zdjecie uzytkownika
Ewka123 - 2015-08-27 17:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój mąż tu pracuje, nie jest łatwo, ale niektóre opinie o pracy parobka czy jelenia mocno przegięte, wszędzie kierownictwo ma się dobrze, czy to winiarnia czy kwiaciarnia... prywata kochani, prywata, co nie zmienia faktu, że wypłata jest na czas bez zmartwień co włożę jutro dzieciom do garnka, zgadzam się z @Zxcv póki co firma serio ma się dobrze (oby jak najdłużej!).
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2015-09-04 17:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
istny bałagan, brud smród i ubustwo...
Wyzysk na Agentach (niby przedstawicielach)
zdjecie uzytkownika
Mnbv - 2015-09-09 16:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba u ciebie na wyspie.
zdjecie uzytkownika
agent 007 - 2015-09-12 13:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zarobisz a dołożysz, nie bedziesz ich pracownikiem tylko agentem.
dno i jeszcze raz dno. przestrzegam KAŻDEGO przed tą firmą...
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-09-13 16:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest bardzo w porządku w obec pracowników, wynagrodzenie w terminie, zapewnia nowoczesne narzędzia pracy, miła atmosfera, dobre, rozpoznawalne na rynku produkty, szeroki asortyment, reklamy, promocje, trzeba tylko mieć chęć do działania ale jak wszędzie.
zdjecie uzytkownika
hak - 2015-09-26 23:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I widzę, że po raz kolejny sprawdza się zdanie, że ile osób.. tyle opinii. Chyba nie da się wszystkim dogodzić. Bawi mnie trochę nazwa pracownika jako agent, bo to jest pewnie najzwyklejszy w świecie przedstawiciel handlowy. Ciekawe, ile taki ph może w tej Winiarni zarobić, może mnie ktoś doinformować..
zdjecie uzytkownika
Pomorzanin - 2015-10-01 20:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli Twoim zdaniem, chiński telefon z biedronki ala "smartfon" z zawieszającym się systemem i katalog papierowy to nowoczesne narzędzia pracy to do Bartexu nadajesz się jak najbardziej ;)
zdjecie uzytkownika
Pomorzanin - 2015-10-01 20:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrocław, Kraków - najlepiej opłacalne, najlepiej prosperujące pod względem logistyki. Brak problemów z dostawami. Reszta pozostawia wiele do życzenia. Jeśli jesteś na dużym zusie, to do pozostałych się nawet nie pakuj.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-10-02 19:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba pracujemy w różnych firmach.
A co chcesz od katalogu? Jest i w formie papierowej a nawet można powiedzieć bardziej książkowej- bo nie w formie "g*wnianej " gazetki, i w formie elektronicznej. Bardzo ładne plakaty i multimedialne prezentacje też są.

zdjecie uzytkownika
tici - 2015-10-27 16:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-10-02 19:17:32]:
Witajcie wszyscy. Atmosfera jest dla mnie najważniejszą cecha przyszłej pracy. O tej firmie różne słuchy mnie dochodziły w tym temacie , ale mam nadzieję , że te pozytywne opinie są tymi bliższymi prawdy. Co do katalogu to uważam , że jest bardzo ładny, także nie wiem po co te kłótnie. Zresztą kwestia gustu.
zdjecie uzytkownika
Pomorzanin - 2015-11-10 02:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tici - 2015-10-27 16:30:44]:
Przeglądając Twoje posty też odnoszę takie wrażenie.
To miło z Twojej strony, że starasz się pomóc wizerunkowi firmy i robisz im wygodny "PR". Jednak mimo wszystko uważam, że na próżno.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-11-26 23:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @Pomorzanin, że masz jakiś problem z tą firmą. Sam piszesz kilka postów, więc widocznie masz coś do powiedzenia. A swoją drogą, PR to nie do końca to, co opisujesz. Ludzie zostawiają normalne komentarze, nie krytykuj bez sensu bo nie pomagasz np. mi w ocenie tej firmy :) Pozdrawiam, miłego wieczoru.
zdjecie uzytkownika
Pomorzanin - 2015-11-30 15:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podaj konkretnie, gdzie moja krytyka jest pozbawiona sensu ? Jako jeden z nielicznych staram się wam przedstawić obraz firmy poparty przykładami z różnych oddziałów, i gdzie moje komentarze były nienormalne ? Nie wytykaj mi specjalnie błędów których tu nie ma, bo wiesz, że piszę najkonkretniej z wszystkich tu się wypowiadających i jest to racja. A problem z firmą mam taki, że pracując tu tak długo i patrząc na to jak się ludzi traktuje i nie mogąc z tym nic zrobić "od środka" postanowiłem ostrzegać obiektywnie ludzi którzy chcą przyjść pracować. Czy uważasz, że stwierdzenie iż firma jest dobra na przeczekanie, 3 miesiące i uciekać nie jest obiektywnym stwierdzeniem? A może dla ciebie nie obiektywne jest to, że dwa oddziały generują zyski a reszta straty ?
zdjecie uzytkownika
akak - 2015-12-07 02:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam chciałem się zatrudnić, ale widze, ze chyba mają jakiś przestój albo nie chcą już rekrutowac przed swietami, bo nagle wszystkie oferty już gdzieś uciekły jak widze.
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-04-13 09:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A aktualnie coś się zmieniło z tymi ofertami pracy @akak? Może coś fajnego się pojawiło? Słyszałem, że warto się rekrutować.
zdjecie uzytkownika
asia - 2016-05-11 10:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akak; a wyslij do nich swoje CV. Pewnie to ciekaw praca w takiej Winiarni, zalezy tez pewnie od tego na jakie stanwoisko tam chcesz aplikować, ciekawe czy na sezon zatrudniają do zbiorów?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Winiarnia Bartex!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Winiarnia Bartex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert