Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Winiarnia Bartex

Pracowałeś w firmie Winiarnia Bartex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
T.K.D.M. - 2013-08-15 07:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Po 1, odradzam wszystkim w tej foirmie,podejmowania jakiej kolwiek pracy. Czy to ma byc .ph. czy magazynier,kierowca. Tam tylko dorobisz sie garba i nic wiecej. Kierowcy potrancaja za przepal. Ph za kilometry prywatne a magazynierom za stluczki. Polityka tej firmy jest do bani. Adyrekcja niepowiem do czego. Na czele z (usunięte przez administratora). W oddzialach istny syf. I ubustwo. Tam nikt niewnika o pracownikow nie ten. to bedzie drugi i tyle.wspulczuje tym pracujacym tam.
A zwlaszcza dla Bialegostoku.tam to dopiero.magazynier-kierowc a w jednym.za marne podstawe. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kama - 2013-08-20 07:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że atmosfera pracy jak i sama praca ponura... czy chociaż jest tam umowa o pracę na w/w stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-27 15:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM PYTANIE GDZIE MIEŚCI SIĘ MAGAZYN TEJ FIRMY?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 21:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jaką umowę zatrudniaja w Winiarni Bartex? nie mam własnej dzialalności gospodarczej, czy to jest wymóg na ph?
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2013-11-07 20:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BARTEX RULES!!! PRACOWNIK SIĘ NIE LICZY. NIE MA LUDZI NIEZASTĄPIONYCH. NA TWOJE MIEJSCE JEST 5 INNYCH
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2013-12-05 09:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie odradzam pracy ,Pracowalem przez jakis czas jako magazynier w warszawie,Totalna porazka obiecuja 2000zl na reke tak jest ale odpowiadasz a caly magazyn za towar itd ,zbijesz placisz na umowie 1600 brutto + premia uznaniowa i wychodzi 2tys do reki,Temperatura na magazynie 3 stopnie.Totalna porazka,Magazynierzy co chwile sie zmieniaja nikt tu dlugo nie wytrzyma.Odradzam wszystkim kierownik to istne dno rob tamto tamto.Premia uznaniowa jest za zlozone litry.Praca ciezka fizycznie
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-01-08 06:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nawet na Zetce się z tego wczoraj śmiali.Dziewcze opiło się pewnie Bartexowych win i nagrało piosenkę.DNO.Zamiast ją sponsorować i popierać dziadostwo ile można by zrobić pożytecznych rzeczy.A tak WIOCHA!!.
zdjecie uzytkownika
TakiTamKtoś - 2014-01-09 17:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zamiast sponsorować swoje produkty sponsorują (usunięte przez administratora)która ma kasy jak lodu.
Ciekawy jestem jaki jest skok sprzedaży od czasu rozpoczęcia Sponsoringu tej gwiaździ. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-02-12 15:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie, sponsoring znanych, czy medialnych ludzi to najlepsza forma reklamy, jestem pewien, ze skok sprzedazy winiarni bartex był zauwazalny.
zdjecie uzytkownika
koniu - 2014-03-20 14:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odradzam jechać na rozmowę szkoda czasu i tak po miesiącu zrezygnujesz jeżeli cię przyjmą kiepskie zarobki chyba ,że nie traktujesz firmy jako twój główny dochód bo zapracujesz na ZUS ,podatek ,a żonie oddasz 700 zł na rękę.Plany wyrabiałem po 60% ale ciężko wyrobić więcej jeżeli sprzedajemy nasze produkty do innych hurtów i mają często niższe ceny niż my.
zdjecie uzytkownika
zdołowany - 2014-06-04 21:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cyrk na kółkach, w centrali ( usunięte przez administratora )a na oddziałach jeszcze gorzej, ulubione słowo przodujące w firmie to "obciążenie", niech prezesi sami siebie obciążają za taki zarząd jaki tam sprawują. Szkoda ludzi na oddziałach którzy pracują za marne grosze, napieprzają nadgodziny ale i tak nie mogą ich sobie wpisać w karcie godzin, no bo przecież godziny pracy są stałe, a nadgodzin nie wypłacają tylko ew. trzeba odbierać, tylko kiedy jak w większosci ludzie od rana do nocy są w trasie..jakieś jaja, że im się jeszcze sanepid i PIP do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dobrał...ale sądzę, że to kwestia czasu. Szkoda pana B. który potrafił zarządzać firmą i nikt nie narzekał. Przykro patrzeć jak ludzie sie starają a i tak dostają po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
zdołowany - 2014-06-04 21:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomniałem dodać o fakcie, że jaja na magazynach wychodzą głownie z centrali, gdzie są robione przekręty w systemie i później na oddziałach niewinni ludzie którzy mają za najniższa krajowa odpowiedzialnosc materialaną muszą placic grube pieniadze za czyjeś z centrali czarne interesy.
zdjecie uzytkownika
ghi - 2014-06-05 09:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem,pracowałem, odradzam każdemu , co tu piszą negatywnego to czysta prawda
zdjecie uzytkownika
przyjmują do Winiarni? - 2014-06-05 13:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zdołowany, ale to nie mozna sie postawic.? rozumiem ze fizoli jest duzo, mozna w grupie pokazac szefom Bartexu czy nie?
zdjecie uzytkownika
wielebny78 - 2014-06-29 14:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najleprzy odział jest w szczecinie fakturzystka musi w pampersie pracować bo niema kibla jak magazynier wyjeżdża
zdjecie uzytkownika
przyjmują do Winiarni? - 2014-06-30 08:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież żeby wyjść za potrzebą to potrzeba maksymalnie nie wiem 5 minut. Czy ta fakturzystka faktycznie tak pracuje cały czas czy tak tylko przesadzileś żeby pokazać, że nie podoba Ci się sytuacja w firmie?
zdjecie uzytkownika
maximus - 2014-07-07 17:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma znaczenia ile minut trwa ta potrzeba, kiedy magazynier wyjeżdża z towarem rano i wraca popołudniu, to w tym czasie dostępu do kibelka nie ma, jaka firma takie warunki pracy, no chyba że w wiaderko:)
zdjecie uzytkownika
nie rozumiem - 2014-09-15 15:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie orzuimem o co chodzi z tym magazynierem. mnie interesuje praca przedstawiciela handlowego, a wiem, że w takiej branży to takie stanowisko jest dobrzxe płatne i bardzo potrzebne. Jesteście w stanie mi to potwierdzić na temat moich podejrzeń ? Chciałbym zmienić branżę i dlatego się tym tak mocno interesuje. pomózcie
zdjecie uzytkownika
maximus - 2014-09-15 20:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nie rozumiem - 2014-09-15 15:21:13]:
Dobrze płatne, to jest ale nie w tej firmie, a świadczy o tym rotacja na stanowiskach PH i nie tylko; musisz mieć działalność gospodarczą; jak klient, któremu sprzedałeś towar nie płaci, to Ty też na tym nie zarabiasz. Wiadomo pracować trzeba wszędzie, ale tutaj z zarobkami jest naprawdę kiepsko, lepiej poszukaj pracy u konkurencji, gdzie jest większa stabilizacja zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
no coz - 2014-09-29 23:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety ostatnio z tego co widze to jest czesta praktyka w polsce z ta dzialalnoscia i tak szczerze, ni do konca to rozumiem. chociaz wiadomo jak klient nie placi to ktos za to musi odpowiadac. szkoda ze wszystko jest na barkach przedstawicieli handlowych ale coz ... taka branza chyba nie ma co sie temu rpzeciwstawiac.
zdjecie uzytkownika
winna jola - 2015-01-02 12:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w tej winiarni to kochani forumowicze jakie obecnie można dorwać stanowiska do pracy i ewentualnie czy kogokolwiek teraz przyjmują i są jakieś rekrutacje? bo braqnża wydaje mi się bardzo ciekawa a ja również z moim wykształceniem gastronomiczno - marketingowym mogłabym sporo wnieść do takiego biznesu. załapię się
zdjecie uzytkownika
pomorzanin - 2015-01-12 22:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochana Jolu w tej winiarni to tylko i wyłącznie poszukują na stanowiska parobka.
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-01-22 12:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde wydaje mi się, że mocno przesadzacie i wyolbrzymiacie z tym stanowiskiem parobka.. to nie jest średniowiecze, gdzie się robiło za szklankę wody i bułkę, tylko sa jednak jakieś prawa pracy, regulaminy i zarządzenia, których jednak pracodawca musi sie trzymać, bo inaczej byłaby chyba anarchia nie sądzicie?
zdjecie uzytkownika
jmd - 2015-01-22 18:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pomorzanin - 2015-01-12 22:29:46]:
Tudzież na stanowiska zoologiczne np.JELENIA!!!
zdjecie uzytkownika
pomorzanin - 2015-01-27 19:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-01-22 12:53:00]:
Drogi Radosławie, oczywiście, że są pewne zasady których należy przestrzegać,ale to powinno działać w obydwie strony. Uważam, że pracodawca powinien przestrzegać podstawowych zasad ujętych w kodeksie pracy, a tutaj tego nie ma niestety. Nikt nie będzie poważnie traktował takiego pracodawcy, jeżeli nie jest w porządku do pracownika, ludzie po prostu z takiej firmy uciekną a w podzięce za pracę jeszcze nakradną, rozbiją auto, narobią manka i przysporzą innych przykrych problemów... co też oczywiście nie jest podejściem godnym pochwały. Niestety, za takie stawki jakie proponuje bartex, nie można oczekiwać, że zatrudnią się osoby lojalne, profesjonalne, z doświadczeniem i wykształceniem, z pewnym poziomem kultury osobistej, bo dobrego kandydata szkoda zatrudniać...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Winiarnia Bartex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Winiarnia Bartex?
Zadaj pytanie
x