Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o langset

Pracowałeś w firmie langset i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-01-12 19:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsi szlifierze z bloku 4 tak bylo jest i wily wie okogo chodzi byl jednym z naszych to blok 3 byl w tyle
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-19 14:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z tą robotą co niby od połowy stycznia miała być
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-19 17:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak tam panowie rusza wkoncu ta robota w norwegi czy jak bo uz sam niewiem ma ktos jakies niusy pozdro
zdjecie uzytkownika
jm - 2014-01-23 12:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dajcie znać jak będzie coś się działo jak będzie pozdr
zdjecie uzytkownika
Wolej - 2014-01-25 09:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie cierpliwości, wyjazd jest w marcu 2020 roku. To już niedługo!
zdjecie uzytkownika
. - 2014-01-25 12:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wolej - 2014-01-25 09:06:21]:
po co te złośliwosci, skoro tu zaglądasz to sam pewnie jesteś ciekaw.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-01 12:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie będzie ta praca w tej firmie czy nie warto tu zaglądać czy olać to ..
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-02-01 14:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIKT NIC NIEWIE POCZEKAMY ZOBACZYMY
zdjecie uzytkownika
Senior - 2014-02-03 17:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie sobie spokój, szukajcie pracy a nie liczycie na Langset. Pracy nie ma dla nas w Norwegii,mam znajomka który jest zatrudniony przez Langset i wszystkie projekty są wstrzymane!!! Dla swoich ludzi nie mają pracy bo co niektórzy są na przestoju a co dopiero dla nas!!! Ogólnie na dzień dzisiejszy stocznie w Anglii i Francji mają dużo roboty,ale trzeba szukać dobrych firm.Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-04 11:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Racja kolego niema na co czekać langset niema pracy tylko kilkoro ludzi pojechało do norwegi ale nawet nie napiszą o tym .
zdjecie uzytkownika
A.M. - 2014-02-04 12:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno kilkoro? Z tego co sie orientuje to wszystkie stocznie maja obstawione
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-06 08:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie nie czekajcie szukajcie pracy w innych firmach bo taka jest prawda niema na co czekać jeżeli by coś miało być na pewno by już było .
zdjecie uzytkownika
pan kleks - 2014-02-07 11:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam panowie jak narazie to niema widoków na robotę rozmawiałem z grabianem chłop jest sam zagubiony i chyba sam potrzebuje roboty,pracy jest dosyć tylko trochę chęci trzeba mieć bo nikt nie zadzwoni sam do ciebie.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-02-08 07:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam co wy z tym langsetem jest pelno pracy w norwegi angli szkocia francia i pelno firm co tam wysylaja tyczy sie to dla monterow i spawaczy bo szlifierzy to niezabardzo. tam niema takiego zawodu jak chaler. tylko w rumuni byl taki polski zwyczaj na szlifierzy osobiscie w listopadzie i grudniu bylem w norwegi teraz jestem w angli tu lepsza stawka wiec wiem co nieco wszedzie ruszyla robota tylko wybierac gdzie lepiej i nierobcie sobie nadziej o langsecie to byly najgorsze kontrakty dla mnie a czemu?? jak tam byliscie to sami wiecie ze tam byla orka jeszcze gorzej jak w polsce wiecznie malo i malo noi (usunięte przez administratora)w norwegi czy angli w ciagu dnia 11gdz pracy robi sie tyle samo co w rumuni w 1 gdz i dla norwego czy anglika jest ok niwsponimajac o legalnej pracy kasa na dzieci ferie penge itd. pozdrawiam chopakow z lagsetu i powodzenia....
zdjecie uzytkownika
sw - 2014-02-09 19:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest tyle pracy to podaj strone firm chetnie skorzystam
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-02-11 20:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co internetu niemasz ?????????????????
zdjecie uzytkownika
Prawie FOREMAN - 2014-02-12 10:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też nie mam , ja przez spawarke odbieram internet w podajniku mam ale coś słaby ten internet , kolega mówi że mam słaby drut do internetu .
zdjecie uzytkownika
bogdanos1 - 2014-02-19 09:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok.
zdjecie uzytkownika
zaneta - 2014-02-25 10:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma pracy langset zwalnia ludzi na wszystkie mozliwe sposoby boja sie odpowiedzialnosci bo niebawem beda musieli placic kase ludziom (usunięte przez administratora)robia oszczednosci kosztem pracownikow,bedzie praca niebawem ale za pieniadze ktore miekka kielbasa mozna w polsce zarobic,TO FIRMA KRZAK PRZEZ DUZE "K"
zdjecie uzytkownika
. - 2014-02-25 11:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaneta - 2014-02-25 10:47:39]:
skąd masz takie informacje?
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-02-27 10:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zaneta - 2014-02-25 10:47:39]:
ja tez nie otrzymałem wypłaty za zeszły rok--za krótki kontrakt zimowy-a o jaką kasę chodzi?
zdjecie uzytkownika
grabian - 2014-03-06 13:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę ze ciemniaki z Rumuni dalej ujadają-jak to jest jedzie taki do Rumunii a potem cisza zero pracy lub w stoczni za 5 zl godzina i nie możne znaleść nic innego to jest fachowiec z was tacy spawacze i monterzy jak z koziej....... zero inteligencji betony bez mózgu
zdjecie uzytkownika
zaneta - 2014-03-09 12:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
langset niestety ledwo zipie w norwegi wiec nieliczcie na prace w langsecie nawet norwegow zwalniaja pozdrawiam i powodzenia w szukaniu pracy a firm jest sporo z tego co widze w norwegi sami polacy pozdro
zdjecie uzytkownika
...... - 2014-03-19 16:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaneta - 2014-03-09 12:56:46]:
Witam z tego co slyszalem to ponoc praca jest ale u starego,ale nie wiem czy na pewno.Moze ktoś ma jakies info??? Bo w sumie każdy pisze co innego i niewiadomo kogo sluchac!!!
zdjecie uzytkownika
podatnik - 2014-04-15 17:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chłopaki rozliczaliście się z podatku dochodowego od zarobków z rumunii?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
75 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie langset
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x