Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Langset International Ltd.

Pracowałeś w firmie Langset International Ltd. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-04 11:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Racja kolego niema na co czekać langset niema pracy tylko kilkoro ludzi pojechało do norwegi ale nawet nie napiszą o tym .
zdjecie uzytkownika
A.M. - 2014-02-04 12:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno kilkoro? Z tego co sie orientuje to wszystkie stocznie maja obstawione
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-06 08:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie nie czekajcie szukajcie pracy w innych firmach bo taka jest prawda niema na co czekać jeżeli by coś miało być na pewno by już było .
zdjecie uzytkownika
pan kleks - 2014-02-07 11:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam panowie jak narazie to niema widoków na robotę rozmawiałem z grabianem chłop jest sam zagubiony i chyba sam potrzebuje roboty,pracy jest dosyć tylko trochę chęci trzeba mieć bo nikt nie zadzwoni sam do ciebie.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-02-08 07:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam co wy z tym langsetem jest pelno pracy w norwegi angli szkocia francia i pelno firm co tam wysylaja tyczy sie to dla monterow i spawaczy bo szlifierzy to niezabardzo. tam niema takiego zawodu jak chaler. tylko w rumuni byl taki polski zwyczaj na szlifierzy osobiscie w listopadzie i grudniu bylem w norwegi teraz jestem w angli tu lepsza stawka wiec wiem co nieco wszedzie ruszyla robota tylko wybierac gdzie lepiej i nierobcie sobie nadziej o langsecie to byly najgorsze kontrakty dla mnie a czemu?? jak tam byliscie to sami wiecie ze tam byla orka jeszcze gorzej jak w polsce wiecznie malo i malo noi (usunięte przez administratora)w norwegi czy angli w ciagu dnia 11gdz pracy robi sie tyle samo co w rumuni w 1 gdz i dla norwego czy anglika jest ok niwsponimajac o legalnej pracy kasa na dzieci ferie penge itd. pozdrawiam chopakow z lagsetu i powodzenia....
zdjecie uzytkownika
sw - 2014-02-09 19:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest tyle pracy to podaj strone firm chetnie skorzystam
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-02-11 20:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co internetu niemasz ?????????????????
zdjecie uzytkownika
Prawie FOREMAN - 2014-02-12 10:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też nie mam , ja przez spawarke odbieram internet w podajniku mam ale coś słaby ten internet , kolega mówi że mam słaby drut do internetu .
zdjecie uzytkownika
bogdanos1 - 2014-02-19 09:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok.
zdjecie uzytkownika
zaneta - 2014-02-25 10:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma pracy langset zwalnia ludzi na wszystkie mozliwe sposoby boja sie odpowiedzialnosci bo niebawem beda musieli placic kase ludziom (usunięte przez administratora)robia oszczednosci kosztem pracownikow,bedzie praca niebawem ale za pieniadze ktore miekka kielbasa mozna w polsce zarobic,TO FIRMA KRZAK PRZEZ DUZE "K"
zdjecie uzytkownika
. - 2014-02-25 11:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaneta - 2014-02-25 10:47:39]:
skąd masz takie informacje?
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-02-27 10:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zaneta - 2014-02-25 10:47:39]:
ja tez nie otrzymałem wypłaty za zeszły rok--za krótki kontrakt zimowy-a o jaką kasę chodzi?
zdjecie uzytkownika
grabian - 2014-03-06 13:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę ze ciemniaki z Rumuni dalej ujadają-jak to jest jedzie taki do Rumunii a potem cisza zero pracy lub w stoczni za 5 zl godzina i nie możne znaleść nic innego to jest fachowiec z was tacy spawacze i monterzy jak z koziej....... zero inteligencji betony bez mózgu
zdjecie uzytkownika
zaneta - 2014-03-09 12:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
langset niestety ledwo zipie w norwegi wiec nieliczcie na prace w langsecie nawet norwegow zwalniaja pozdrawiam i powodzenia w szukaniu pracy a firm jest sporo z tego co widze w norwegi sami polacy pozdro
zdjecie uzytkownika
...... - 2014-03-19 16:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaneta - 2014-03-09 12:56:46]:
Witam z tego co slyszalem to ponoc praca jest ale u starego,ale nie wiem czy na pewno.Moze ktoś ma jakies info??? Bo w sumie każdy pisze co innego i niewiadomo kogo sluchac!!!
zdjecie uzytkownika
podatnik - 2014-04-15 17:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Chłopaki rozliczaliście się z podatku dochodowego od zarobków z rumunii?
zdjecie uzytkownika
.................. - 2014-05-06 13:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszeliście w lipcu rusza rumunia jest to prawda
zdjecie uzytkownika
zarlok - 2014-05-06 18:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To bedzie wyzerka :-)
zdjecie uzytkownika
tumi - 2014-05-06 21:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wierzę, że ludzie z Polski zaczęli już jeździć do pracy do rumunii... tam to zawsze myślałem, że jest dopiero źle...
zdjecie uzytkownika
bercik - 2014-05-10 22:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zle to jest dopiero w polsce tam jest zycie
zdjecie uzytkownika
Żanetka - 2014-05-17 09:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie,
pracę mają tylko przydupasy, ci co liżą i włażą...
zdjecie uzytkownika
Promo - 2014-06-09 06:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajny ten PROJEKT w Polsce. Michalek, masz cos do powiedzenia na ten temat?
zdjecie uzytkownika
konor - 2014-06-09 14:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Żanetka - 2014-05-17 09:21:09]:
czyli Twoim zdaniem zwykły człowiek tak z miejsca z ulicy nie ma szans na to, aby dostać się do Langseta?
zdjecie uzytkownika
Grabian - 2014-08-11 14:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej polacy co wy z tym langsetem jest wiele innych firm co szukaja fachowcow a langset to kiedys byla spora firma teraz to ledwo pelzajaca norweska firemka na upadlosci pozdrawiam i powodzenia.
zdjecie uzytkownika
rado - 2014-09-02 14:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grabian - 2014-08-11 14:57:08]:
ale widocznie w Polsce jeszcze zachowali swoją renomę sprzed lat. Pamiętam właśnie jak przed kilkoma laty można było wyjechać z Langestem do pracy w Norwegii... niestety te czasy już minęły , bo od dawna nie można doświadczyć ofert pracy z tej firmy. Rzeczywiście trzeba chyba znaleźć inną zaufaną firmę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Langset International Ltd.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x