Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Langset International Ltd.

Pracowałeś w firmie Langset International Ltd. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pseudo foreman z 5 miesiecznym doswiadczeniem - 2016-01-21 09:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [shipkon - 2016-01-18 10:06:22]:
Tez cie kocham frajerze
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-01-21 14:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Langset jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 70 godzin czyli dni zarobiłem 0,14 ore, pracowałem za michę, kamp plus samolot z 2 tygodniowym wypowiedzeniem według regulaminu to jest oszust i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] książę langset. Mam 4 osobową rodzinę, za 0,14 ore zaszaleje uważajcie na tę firmę
zdjecie uzytkownika
sam ja - 2016-01-21 17:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no co wy langset przecież naj w norge hihihih to sobie poleprzyles 0,14 ....ładnie was tam dymaja ....
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2016-01-21 20:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wyzysk na max!!!! za psie pieniądze!!! ostatni raz mnie tu widzą!!! wolę iść do CRISTU niż tu robić za BIAŁEGO MURZYNA
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-24 09:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najlepszy jest grubasek w szarej bluzie ;-))
zdjecie uzytkownika
Xxxxxxx - 2016-01-24 18:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wyglada teraz praca dla mechanikow w Sovik ?
zdjecie uzytkownika
Sciema - 2016-01-26 22:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiec za 4 tygodnie wychodzi okolo 7 tys zl na reke , no i zarcie ktorego jest malo i jest ochydne . 4 tygodnie czyli 216 godz x 146 koron =31536 nok - 30 % podatku = 22075 nok , odejmujemy 220 nok x 28 dni = 6160 nok , a wiec 22075 -6160 = 15915 nok , nok = 0,46 , a wiec 15915 x 0,46 = 7320 . Do tego odejmujemy sobie bilety za ktore przy dobrych wiatrach zaplacimy 800 w dwie strony czyli 7320 -800 = 6520 . Jezeli dodamy do tego rotacje czyli wychodzi jakies 5 tys zl na miesiac :P Zyc nie umierac . buhahaahahahaahahaahahaha Projekt juz ma kupe wtopionych godzin wiec frajerzy tylko moga liczyc na jakies ,, BONUSY " Pozdrawiam tepe paly :D
zdjecie uzytkownika
Spawacz - 2016-01-26 22:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pseudo foreman z 5 miesiecznym doswiadczeniem - 2016-01-21 09:39:47]:
Wez naklej cos na tego kalafiora bo smiesznie z nim wygladasz na ryju jak chowasz sie za slupami i biegasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizac i konfiturowac paprykarzu bez przyszlosci . Mozesz jechac do swojego koleszki w slupsku i razem zrobicie kariere , nazwisko juz po mezu przyjoles ;)Co dwa Bierdonie to nie jeden :D
zdjecie uzytkownika
masakra - 2016-01-27 15:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jakiś ŻART!!! Nie dajcie się zwieść ich namowom będą lizać wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ebyście tylko od nich wyjechali. A jak już wyjedziecie to problemy się nie kończą a do tego dymać was będą na każdym kroku. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dupa - 2016-01-27 16:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HAHAHAHAHAHAHA ta firma to typowy lep na muchy!!! jak złapią to nie wypuszczą dopóki nie wycisną z Ciebie ostatniej kropli potu. A ty masz z tego wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
syf - 2016-01-27 16:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie w tej firmie ladnie sie zachowuja tylko jak chca cie dorwac a potem zapomnij o jakims kontakcie z tymi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
bylem - 2016-01-27 16:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Internet na kampach jest taki zeby nie mozna bylo w miedzyczasie szukac sobie innej pracy. Smiech na sali nie polecam tej firmy chyba ze masz za duzo czasu wolnego w ktorym nie chcesz nic zarobic za swoja prace.
zdjecie uzytkownika
sam ja - 2016-01-27 18:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ejjj no co wy nie wiedzieliście jak jest ... liczyć nikt nie umie mając 170 nok nie opłacało by się nikomu a jak nie trafisz taniego biletu i będzie kosztował 2500 nok i już nie nie opłaca ale białe czarnuchy nie gadać tylko do roboty ....
zdjecie uzytkownika
Shipkon - 2016-01-27 20:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co prawda boli.
Najpierw naucz się minterki czubie, a później może kurs na majstra.
Do tego jeszcze ten Twój angielski, podszkolić się w technicznym.
Ja nie wiem co te firmy widzą w takich gosciach.
Kiedyś chłopie to sprawdzali cie ze znajomości profesji i języka włącznie z technicznym.
A teraz.
Powiedz nam to.
Może inni też się dostaną.

A wiem co pisze, bo też robiłem w Westconie.
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2016-01-28 07:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro tak pieknie to wyliczylas,znasz dobrze temat wiesz co dla kogo i za ile,to chyba bylas tam...wiec tez jestes TEPA PALA!!! Pisze w liczbie zenskiej bo z tego wynika,ze jestes tez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hahaha
zdjecie uzytkownika
Sam ja - 2016-01-28 13:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co do szkoly nie chodziles i liczuc cie nie nauczyli kolega napisal ze 5 ty mu zostalo
A jak ty jestes taki glupi to twój problem a pale to mozesz mi ojebac cioto
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-01-28 18:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej dostałem dziś propozycje wyjazdu do stoczni sovik.Czy ktoś wie jak jest na stoczni sovik?. Po ile godzin robią chłopaki z Langsetu i jakie warunki?
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-01-29 15:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2016-01-28 18:56:50]:
witam kto jutro wylatuje z gdanska doo langset
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-01-29 16:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2016-01-28 18:56:50]:
a kto do ciebie dzwonil
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-01-29 17:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja lecę ale dopiero w niedzielę. A ty na jaką stocznie lecisz
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-01-29 20:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niewiem fosen cos a kontrakt masz czy tylko bilet
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-01-29 20:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo ja mam tylko bilet i nr do goscia co ma nas odebrac nic wiecej masz jakies inne info
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-01-29 20:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no to mam to samo co ty. A ty kiedy lecisz jutro czy w niedziele?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-01-29 20:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i to że praca na stoczni sovik niby na wydziale mechanicznym.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-01-29 20:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam bilet i kontrakt podpisany
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-01-29 20:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jutro a jak nazywa sie gosciu co ma cie odebrac ja niemam kontraktu a ty jak go dostales
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-01-29 20:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja go dostałem mailem od zalety. A koleś co mnie będzie odbierał to Henryk
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-01-29 21:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jedziesz gdzie indziej niż ja. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-01-30 15:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
upewnij sie ze napewno wylecisz bo ja dowiedzialem sie 15min przed wylotem ze mam wysiasc taka firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie firma
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-30 17:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilka bardzo trafnych komentarzy tutaj przeczytałem.Atmosfera dno dwa te furmanki z paprykarzowa


Wiele trafnych opinii tutaj przeczytałem,te dwie furmanki z paprykarzowa(nie mylić z fajnymi ludźmi ze Szczecina)otoczyli się grupką alkoholików im tyłki liżą bo towarzystwo wzajemnej adoracji im wódeczkę stawia i tym sposobem są dla nich równiejsi od reszty np.Z Gdańska.Chodzi taka tępa łysa głowa o twarzy choć trudno to nazwać wspomnianym wyrazem o wygłądzie tatarskiego tyłka,i się puszy kogo to dziś zwieźć do domu.Nic toto nie umie ledwie duka po angielsku pusty bęben turecki tak naprawdę.Jak się ktoś coś chce dowiedzieć to rżną głupa albo odsyłają do orzecha żeby tam dzwonić zresztą ich wypowiedzi na jego temat też są niewybredne że siedzi ciota w warszawie i g...ma do gadania.To oni są cool.
łukaszek też nie lepszy parę osób zwiózł w grudniu.Chłopakowi w styczniu jakieś psie mend...ukradły kiełbasę z lodówki i za głośno o tym powiedział to też jednogłośnie furmanki zdecydowały o zjeździe bo ponoć bardzo był pijany.Ale jak sami ledwie co łażą co sobotę w amoku pijackim to wtedy nikt do dyrektora stoczni fosen nie dzwoni bo co sami na siebie zadzwonią?
Katastrofa ogólnie z tą firmą finansowa jedzenie też takie sobie.Ja na pewno tam nie wrócę strata czasu niema się co denerwować tracić zdrowie przez idiotów jeszcze chwilka a będą mieć spawaczy i monterów których jedynym doświadczeniem i osiągnięciem było złożenie płotu ale drewnianego.
zdjecie uzytkownika
jimmy9999 - 2016-01-30 18:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam leciec 07.02 z gdanska do alesund na kontrakcie mam nie cale 182 nok brutto czy ktos cos wie na ten temat?znrv
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-31 18:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z bratvag ekipa po 4 dniach zjechała jakies 10 osób czyli zarobili sobie na bilety na samolot za ktore i tak potraca radze sie 5 razy zastanowic przed wyjazdem zeby nie dac sie wydymac

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xx1 - 2016-01-31 18:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grubasek tez pare osób zwiózł uwaga na tego zasranca!!!!!
zdjecie uzytkownika
Mech - 2016-02-02 11:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Panowie jak wyglada prca dla mech w Sovik mam dzis leciec ale widze ze opinie sa tu ma lo pozytywne . Warto pojechac chociaz na miesiac?
zdjecie uzytkownika
Gggg - 2016-02-02 18:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie warto!!!!!
zdjecie uzytkownika
hjk - 2016-02-03 11:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jimmy9999 - 2016-01-30 18:07:49]:
stawka jest 180,75
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-02-03 20:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie.... stanowczo nie polecam tej firmy. Szczególnie na tak zwanym "fastprisie" , jest to system umowy śmieciowej, właściwie mogą zrobić z Tobą Wszystko. Wysyłać na urlop bezpłatny, wysłać z dnia na dzień do PL. Od początku coś było nie tak...w grudniu przyjechałem do Brattvag. Stawka była o 30 nok niższa od takiej która ustaliliśmy przez telefon z osobą z biura. Na stoczni bunt nic nie dał, tylko ciągle mowa o jakiś bonusach itp. co i tak nie dojdzie na pewno do skutku. Druga sprawa - koszta nie dobrego jedzenia plus mieszkania na barakach to ponad 300 nok dziennie, do tego zabierają za bilety... podsumowując zarabiałem tyle ile ludzie dostają w Polsce nigdzie nie wyjeżdżając. Ale to jeszcze nic. Tydzień przed moim planowanym zjazdem wieczorem dowiedziałem się, że kilka osób zjeżdża do domu i że mamy następnego dnia samolot... bez przyczyny, dowiedziałem się od menagera projektu że jest za dużo ludzi i prace idą za wolno, że firma traci pieniądze i musimy jechać do domu. Pierwsze co to pomyślałem o tym, że chciałbym mieć wypowiedzenie na piśmie i że nie można tak kogoś potraktować, szczególnie kilka dni przed planowanym zjazdem. Jednak umowa jest tak zrobiona, że Langset pozostaje czysty. Możliwe że jeszcze doliczą mi koszta dodatkowego zakupu biletu... na razie jestem w trakcie negocjacji w tej sprawie. Moja sytuacja i tak nie była aż taka zła, bo ze mną wracały osoby, które były w pracy tylko kilka dni, po odliczeniu kosztów wyjdą na zero, przejechali się do Norwegii na wycieczkę. Od kiedy w Skandynawii dzieją się takie rzeczy? Czy rynek stoczniowy jest w takim kiepskim stanie, że firmy chwytają się takich prostackich sposobów żeby zaoszczędzić pieniądze kosztem swoich pracowników? Tak się nie robi i to odbije się negatywnie na firmie... zastanawiam się kto będzie dla nich pracował. Na pewno firma nie zyska postępując w ten sposób. Nie dajcie się zrobić złodziejom, co traktują nas, polaków jak bezmyślnych roboli! Oni zapomnieli o tym, że bogacą się dzięki naszej pracy. Jeszcze przejadą się na takim traktowaniu ludzi. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
monter - 2016-02-04 13:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie,przede wszystkim słuchać i czytać to czego ludzie doświadczają,wyjeżdżając z pseudo firm na pseudo warunkach.Jeżeli ma 10 opinii 8 jest negatywnych to nie ma o czym gadać.Winę ponoszą 2-ie strony.Pseudo firma,banda nierobów i naciągaczy a z drugiej strony cały tłum naiwnych ludzi.Do rzeczy panowie.Monter lub spawacz w Polsce nie podejmie prasy za mniej jak 25 zł.Do Norwegii jedziemy za min.170nok. ,przeloty,wyżywienie,zakwaterowanie po stronie firmy.Stawki dla pośredników zaczynają się od 300nok. w górę.Za mniej jak 170nok. jedzie pomocnik albo desperat.Tak na podsumowanie,kto jedzie do pracy w Norwegii na takich warunkach jakie daje Langset?
zdjecie uzytkownika
fastprixsuperplater - 2016-02-04 21:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2016-02-03 20:58:11]:
tak to jest na ''rotacji" pozdrawiam kolezke ;-)
zdjecie uzytkownika
123 - 2016-02-04 21:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2016-02-03 20:58:11]:
tak napewno prace sie posuwaja za wolno i ludzi za duzo yhy to po co nowych sciagaja jedna wielka sciema kazdy kłamie
Panowie zmieni sie tylko wtedy cokolwiek jesli ludzi nie beda mieli do prac
zdjecie uzytkownika
LLLLLL - 2016-02-04 22:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to razem lecimy ale moge jeszcze rozmyslic sie...
zdjecie uzytkownika
Rob - 2016-02-05 11:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem dzisiaj lecieć ale to już nieaktualne
zdjecie uzytkownika
szczupak - 2016-02-05 12:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sie zastanawiam ale jestem w kropce
zdjecie uzytkownika
szczupak - 2016-02-05 12:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie mam kasy chyba zaryzykuje ale porazka jak tak jest
zdjecie uzytkownika
szczupak - 2016-02-05 12:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie mam kasy chyba zaryzykuje ale porazka jak tak jest
zdjecie uzytkownika
Rob - 2016-02-05 14:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie szanujmy się nie dajmy sie oszustom !!!
zdjecie uzytkownika
monter - 2016-02-07 20:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie nie leccie tam to dno i lipa po calosci
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2016-02-09 00:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech mniie ktos sciagnie do domu prosze nigdy wiecej langsetu 5 tys zl za miesiac pracy w norwegi i polscy pseldo foremami zal ODRADZAM wszystkim chyba ze desperaci to zapraszam
zdjecie uzytkownika
Pulo - 2016-02-10 16:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę nie polecam najgorsza jest parowa z brattvagu, ruda małpa norweska. Oszuści najlepsi w Norwegii lepiej rempola jechać! Nie dajcie się namówić w criscie macie tyle samo co w norwegi z langsetu, wszyscy klamia
zdjecie uzytkownika
kadlubek - 2016-02-11 10:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Roboty jest sporo, troche cisnienia tez. Ogólnie jak się w ekipe wdrożysz to praca idzie. Na poczatku byl magiel, ale sie troche uspokilo. Kasa nie najlepsza, ale co mam gruz żrec w Polsce? Nie każdy ma kase i czas zeby czekac na lepsza robote. Ja tam jeżdże od grudnia i jest okej. Czasem śmiesznie czasem strasznie. Podstawa 6 tys, a ten dodatek to już sam nie wiem czy bedzie 2 tys...

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Langset International Ltd.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Langset International Ltd.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert