Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Langset International Ltd.

Pracowałeś w firmie Langset International Ltd. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bogdanos1 - 2014-02-19 09:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok.
zdjecie uzytkownika
zaneta - 2014-02-25 10:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma pracy langset zwalnia ludzi na wszystkie mozliwe sposoby boja sie odpowiedzialnosci bo niebawem beda musieli placic kase ludziom (usunięte przez administratora)robia oszczednosci kosztem pracownikow,bedzie praca niebawem ale za pieniadze ktore miekka kielbasa mozna w polsce zarobic,TO FIRMA KRZAK PRZEZ DUZE "K"
zdjecie uzytkownika
. - 2014-02-25 11:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaneta - 2014-02-25 10:47:39]:
skąd masz takie informacje?
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-02-27 10:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zaneta - 2014-02-25 10:47:39]:
ja tez nie otrzymałem wypłaty za zeszły rok--za krótki kontrakt zimowy-a o jaką kasę chodzi?
zdjecie uzytkownika
grabian - 2014-03-06 13:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę ze ciemniaki z Rumuni dalej ujadają-jak to jest jedzie taki do Rumunii a potem cisza zero pracy lub w stoczni za 5 zl godzina i nie możne znaleść nic innego to jest fachowiec z was tacy spawacze i monterzy jak z koziej....... zero inteligencji betony bez mózgu
zdjecie uzytkownika
zaneta - 2014-03-09 12:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
langset niestety ledwo zipie w norwegi wiec nieliczcie na prace w langsecie nawet norwegow zwalniaja pozdrawiam i powodzenia w szukaniu pracy a firm jest sporo z tego co widze w norwegi sami polacy pozdro
zdjecie uzytkownika
...... - 2014-03-19 16:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaneta - 2014-03-09 12:56:46]:
Witam z tego co slyszalem to ponoc praca jest ale u starego,ale nie wiem czy na pewno.Moze ktoś ma jakies info??? Bo w sumie każdy pisze co innego i niewiadomo kogo sluchac!!!
zdjecie uzytkownika
podatnik - 2014-04-15 17:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Chłopaki rozliczaliście się z podatku dochodowego od zarobków z rumunii?
zdjecie uzytkownika
.................. - 2014-05-06 13:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszeliście w lipcu rusza rumunia jest to prawda
zdjecie uzytkownika
zarlok - 2014-05-06 18:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To bedzie wyzerka :-)
zdjecie uzytkownika
tumi - 2014-05-06 21:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wierzę, że ludzie z Polski zaczęli już jeździć do pracy do rumunii... tam to zawsze myślałem, że jest dopiero źle...
zdjecie uzytkownika
bercik - 2014-05-10 22:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zle to jest dopiero w polsce tam jest zycie
zdjecie uzytkownika
Żanetka - 2014-05-17 09:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie,
pracę mają tylko przydupasy, ci co liżą i włażą...
zdjecie uzytkownika
Promo - 2014-06-09 06:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajny ten PROJEKT w Polsce. Michalek, masz cos do powiedzenia na ten temat?
zdjecie uzytkownika
konor - 2014-06-09 14:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Żanetka - 2014-05-17 09:21:09]:
czyli Twoim zdaniem zwykły człowiek tak z miejsca z ulicy nie ma szans na to, aby dostać się do Langseta?
zdjecie uzytkownika
Grabian - 2014-08-11 14:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej polacy co wy z tym langsetem jest wiele innych firm co szukaja fachowcow a langset to kiedys byla spora firma teraz to ledwo pelzajaca norweska firemka na upadlosci pozdrawiam i powodzenia.
zdjecie uzytkownika
rado - 2014-09-02 14:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grabian - 2014-08-11 14:57:08]:
ale widocznie w Polsce jeszcze zachowali swoją renomę sprzed lat. Pamiętam właśnie jak przed kilkoma laty można było wyjechać z Langestem do pracy w Norwegii... niestety te czasy już minęły , bo od dawna nie można doświadczyć ofert pracy z tej firmy. Rzeczywiście trzeba chyba znaleźć inną zaufaną firmę
zdjecie uzytkownika
rtywa - 2014-12-01 18:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Naprawde tak źle ze o upadlosci mowa?? musze podjąć bardzo poważną decyzję, dotyczaca mojej wspolpracy mając do dyspozycji tylko niepełne informacje. dlatego zwracam sie z prosba o pomoc :) jak liczna jest grupa w Langset International Ltd.? Czy rekrutacja ma dalsze etapy i jeśli tak to, jakie? No i czy warto??
zdjecie uzytkownika
ira - 2015-01-13 19:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tej firmy już chyba nie ma- bo jak inaczej wytłumaczyć fakt ze nie posiadaja swojej strony internetowej- no chyna ze mi sie nie udało jej znaleźć....wie, ktos cos na ten temat?
zdjecie uzytkownika
odd langset - 2015-01-29 21:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma juz Langset International Ltd mlody langset musial zwinac interes z rumuni
a br langset tez juz umiera powoli,ta firma to dno......dla desparatow i
zdjecie uzytkownika
gizmo - 2015-03-19 02:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rzeczywiście już od dłuższego czasu pusto jeżeli chodzi o ewentualne oferty pracy z Langset w Norwegii. Szkoda bo pamiętam że swojego czasu jeździła z nimi masa ludzi i wszyscy wracali z uśmiechami na twarzach bo wiadomo ile można było przywieźć z takiej roboty pieniędzy. Po dwóch miesiącach wystarczało na rok zycia ;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-22 15:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich którzy pracowali w Langsecie w Norwegii W Morlde .mam pyt
. Czy jest to prawda że cały prezes langset w Norwegii miał wypadek samochodowy i nie przeżył proszę O odp
zdjecie uzytkownika
johny - 2015-03-27 22:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Podobno Langset bedzie wysylal do Belfastu na norweskich warunkach. Wie ktos cos o tym?
zdjecie uzytkownika
kalinka - 2015-04-09 17:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no do Belfastu to bym sobie pojechała tylko najpierw musiałabym wiedzieć jakie dokładnie by były warunki zamieszkania tam, chodzi mi konkretnie jakie by były warunki mieszkalne, jak z socjalem i przede wszystkim jakby to finansowo wyglądało - wierze że uda mi się od was uzyskać takie niezbędne mi obecnie informacje
zdjecie uzytkownika
Fipola - 2015-04-26 00:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o wojaże zagraniczne to niestety - jeżeli są konieczne do odbycia to uważam, że trzeba robić wszystko by zapewnić sobie czy swojej rodzinie byt... Uważacie że firma daje dobre warunki?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Langset International Ltd.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Langset International Ltd.?
Zadaj pytanie
alert