Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PG Silesia

Pracowałeś w firmie PG Silesia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2014-11-14 19:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Hajerów. Mam pytanie( chociaz dla mnie bezsensowne) . Czy przyjmuja pod firmy emerytowanych górników?? 32 lata stazu pracy na grubie Kwk pniówek. 22 lata na oddziale wydobywczym.
zdjecie uzytkownika
kolololo - 2014-11-14 20:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ciekawy pawulonie idz ku..a nawet o robote nie pytaj bo przez takich jak ty to młodzi roboty nie moga znalezc a pozatym ci z rzadu jak beda widziec ze pawulon a robi dalej to nam dzwigna wiek emerytalny ...... mało ci ??? pniowek jastrzebska spolka oddzial wydobywczy pewno koko 5 tys emerytury jak ci sie nudzi to se idz na cmentarz kopac dziure
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2014-11-14 22:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolololo - 2014-11-14 20:20:05]:
nie podniecaj się tym pajacem.Gdyby faktycznie tyle przepracował solidnie na wydobyciu, jak pisze, nie miałby chęci wrócić z powrotem na kopalnie.Niech przyjdzie, zaraz się go wyczai po nowej twarzy i ubraniu :)Antoś ruła też wrócił do TJ i kolegów szuka pod PG. Stwierdził, że jest bardzo zżyty z kopalnią.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-11-15 10:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szlak mnie trafia na tych emerytow przepracowali swoje i zajmuja miejsca mlodym co by chcieli pracowac a nie moga sie dostac bo tym malo to faktycznie podniesc wiek jak tacy silni fizycznie. Masz emeryture lata przepracowane a ci malo to na ochrone posiedziec a nie na kopalnie sie pchac nawet pod firmy malo jest przyjec bo wola emerytow. Zrobiles swoje daj innym robic. Ale nie wytlumaczysz bo im wiecznie malo moj ojciec tyle lat przerobil jako spawacz i ma 1800 zl emerytury a wy po 4 i jeszcze zle.A praca tez szkodliwa.
zdjecie uzytkownika
R1 - 2014-11-15 13:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kolololo - 2014-11-14 20:20:05]:
heheheh nic dodać nic ująć pewnie by chciał jeszcze na gumie śmigać :-P pavulony do g..u
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2014-11-15 15:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ja powiedzialem ze chce sie przyjac? Chcialem sie tylko dowiedziec czy taki stan rzeczy wystepuje ze emeryt gorniczy po jakims czasie wraca na grube wystepuje takze na Silesii. Przeciez nie ma kopalnii zeby tak nie bylo , wszedzie na kazdej kopalnii przyjmuja I TRZEBA Z TYM SKONCZYC ja rozumie ze doswiadczdenie itp. itd ze uczy ale to gówno prawda. Ida poniewaz chodzi o pieniadze . Tak dla ciekawosci zgadujcie ile jest hajerow w JSW ktorzy mogli by isc juz na emeryture tzw. z dnia na dzien a jeszcze robia?? Ponad 1600 chopa. Bez komentarza.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-11-15 19:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mlodzi do angli jo do przodka
zdjecie uzytkownika
mlody... - 2014-11-16 14:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda to ze na silesi jest wybierany pracownik miesiaca i dostaje 1000zl brutto i podobno bedzie wybierana brygada miesiaca i co tez kazdy dostanie po 1000zl???
zdjecie uzytkownika
Shadow - 2014-11-16 21:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
młody - co miesiąc kilku pracownikó dostaje nagrodę pracownika miesiąca, nie tylko jeden i nie 1000 brutto tylko 100 netto w kopercie. co trzy miesiące jest również wybierana brygada kwartału-każdy z brygady dostaje po 500zł netto
zdjecie uzytkownika
mlody... - 2014-11-16 22:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki za info to w taim razie chyba brygady przodkowe maja najwieksze szanse bo jak wala metry to widac czy sie staraja czy nie
zdjecie uzytkownika
Shadow - 2014-11-16 22:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niekoniecznie, jedna z brygad ze ściany też dostała nagrodę za pierwszy kwartał. wtedy też nagrodzono brygadę przodkową
zdjecie uzytkownika
Shadow - 2014-11-16 22:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcześniej zjadłem jedno 0. oczywiście pracownik miesiąca otzrymuje 1000zł netto a nie 100 jak napisałem :)
zdjecie uzytkownika
pracownik dołowy - 2014-11-18 13:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dziś zadzwonili do mnie z Silesi i w czwartek mam się zjawidz na rozmowie w sprawie pracy tylko że na przeróbce.. Mam zrobione kwalifikacje na przenosniki i po szkole technik gornictawa podziemnego, liczyłem na prace podziemia.

i pytanie brzmi ile jestem w stanie zarobić na przeróbce ?
zdjecie uzytkownika
Hidalego - 2014-11-18 18:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy placa barborke wie juz ktos...
zdjecie uzytkownika
mlody... - 2014-11-18 21:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe czy do mnie zadzwonia w tzm ttygodniu
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2014-11-20 09:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik dołowy - 2014-11-18 13:44:53]:
na pracę pod ziemią to ty jestes za dobry
zdjecie uzytkownika
Shadow - 2014-11-20 10:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik dołowy - pewnie dostaniesz stawkę 2000zł brutto czyli wyjdziesz około 1800-1900 netto
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2014-11-22 17:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody... - 2014-11-18 21:42:12]:
na twoim miejscu to bym złożył podanie na Prezesa Kompanii Węglowej.
zdjecie uzytkownika
mlody... - 2014-11-23 18:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wodnik - 2014-11-22 17:08:49]:
a czemu
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2014-11-24 09:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody... - 2014-11-23 18:57:10]:
tak sobie tylko żartuje
zdjecie uzytkownika
z malym stazem - 2014-11-24 10:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie mam pytanie.
Czy na ta chwile sa jakies przyjecia na silesie na dol?
albo sa przewidywane?

i kolejne pytanie. lepiej wysylac cv e-mailem czy osobiscie jechac? tylko ze osobiscie komus kompetentnemu to do rak nie dam bo na kopalnie chyba mnie nie wpuszcza?
zdjecie uzytkownika
bubu - 2014-11-24 19:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolololo - 2014-11-14 20:20:05]:
jesteś chłopie daremny.albo sie hu... narobiłeś,albo robiłeś na sygnale.mało ci?? przez takich jak ty strzelasz nam młodym w stope.małą masz emeryture??
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-11-25 11:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarzabek - 2014-11-14 22:12:15]:
ma racje.
Górnika na emeryturze nie powinni zatrudniać w Żadnej firmie górniczej
zdjecie uzytkownika
szukający roboty - 2014-11-25 16:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam panowie,wie ktoś może jak nazywa się dyrektor od działów mechaniczny i szybowy?ale chodzi o tego co karty rozdaje swoim kierownikom,szefom,i nie chodzi tu o głównego szefa ruchu zakladu,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
szalony - 2014-11-25 18:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to się nazywa głowny mechanik kolego
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PG Silesia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x