Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PG Silesia

Pracowałeś w firmie PG Silesia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
yyyhy - 2014-11-12 17:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mlode gnoj'ki ile byscie chcieli zarabiac? tyle co ryle z 20letnim stazem? kazdy zaczynal od 2 tys zl..teraz mlody przyjdzie i by chcial 4 tys zarobic bo gadali ze na kopalni tak placa..ogarnijcie sie.. pierw cza cos umiec zeby sie pytac o kase.. szkoda slow
zdjecie uzytkownika
przodowy .... - 2014-11-12 20:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem tego samego zdania zeby zarobic cos to trzeba cos umiec troche juz na tym dole robic ... anie japrzychodze i chce tyle a tyle tak to prosze bardzo dostaniesz jako sleper jakas samodzielna robote co wykonuje gornik z x stazem i zobaczymy jak to pojdzie predzej na wyjazd was wezma bo sobie palce po przybijacie w najlepszym wypadku... panowie troche pokory kazdy by chcial zarobic odrazu 3tys... przyjdz przerób okres adaptacyjny pokaz na co cie stac wykazuj sie to cie kierownik doceni i zarobisz ale pokaz ze warto w ciebie inwestowac a nie odrazu 3 a najlepiej 4 tys i gitara
zdjecie uzytkownika
miner - 2014-11-12 21:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mlody... - 2014-11-09 17:21:49]:
kierownik grp2 Łukasz Pohl. gdzie pójdziesz, jeden ciul wszedzie trza robic.
zdjecie uzytkownika
Marecki - 2014-11-14 00:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przodowy i yyyhy 100% racji, tylko najpierw trzeba mieć te 2tyś za miesiąc!
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-11-14 09:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzychu - 2014-11-09 12:23:57]:
z tychów do czechowic dojedziesz bez przesiadki z czechowic na kopalnie jest ok 2 km są busy i przewozy miejskie , ale z buta to masz z 15 min . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-11-14 10:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marecki - 2014-11-14 00:25:41]:
Dokladnie a nie wiem czy pod Trans Janem jako pomoc dolowa zarobi sie chocby z 1800 na początek a musialbym dojezdzac to koszt jakiea 400 zl. Zawsze mnie ciaglo na kopalnie ale ciężko sie dostac. Zwolnie sie a pod firmami bywa roznie po 3 miesiacach podziekuja bo czasem tak robia . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-11-14 10:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2014-11-14 09:23:38]:
Dzieki .
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2014-11-14 19:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Hajerów. Mam pytanie( chociaz dla mnie bezsensowne) . Czy przyjmuja pod firmy emerytowanych górników?? 32 lata stazu pracy na grubie Kwk pniówek. 22 lata na oddziale wydobywczym.
zdjecie uzytkownika
kolololo - 2014-11-14 20:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ciekawy pawulonie idz ku..a nawet o robote nie pytaj bo przez takich jak ty to młodzi roboty nie moga znalezc a pozatym ci z rzadu jak beda widziec ze pawulon a robi dalej to nam dzwigna wiek emerytalny ...... mało ci ??? pniowek jastrzebska spolka oddzial wydobywczy pewno koko 5 tys emerytury jak ci sie nudzi to se idz na cmentarz kopac dziure
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2014-11-14 22:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolololo - 2014-11-14 20:20:05]:
nie podniecaj się tym pajacem.Gdyby faktycznie tyle przepracował solidnie na wydobyciu, jak pisze, nie miałby chęci wrócić z powrotem na kopalnie.Niech przyjdzie, zaraz się go wyczai po nowej twarzy i ubraniu :)Antoś ruła też wrócił do TJ i kolegów szuka pod PG. Stwierdził, że jest bardzo zżyty z kopalnią.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-11-15 10:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szlak mnie trafia na tych emerytow przepracowali swoje i zajmuja miejsca mlodym co by chcieli pracowac a nie moga sie dostac bo tym malo to faktycznie podniesc wiek jak tacy silni fizycznie. Masz emeryture lata przepracowane a ci malo to na ochrone posiedziec a nie na kopalnie sie pchac nawet pod firmy malo jest przyjec bo wola emerytow. Zrobiles swoje daj innym robic. Ale nie wytlumaczysz bo im wiecznie malo moj ojciec tyle lat przerobil jako spawacz i ma 1800 zl emerytury a wy po 4 i jeszcze zle.A praca tez szkodliwa.
zdjecie uzytkownika
R1 - 2014-11-15 13:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kolololo - 2014-11-14 20:20:05]:
heheheh nic dodać nic ująć pewnie by chciał jeszcze na gumie śmigać :-P pavulony do g..u
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2014-11-15 15:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ja powiedzialem ze chce sie przyjac? Chcialem sie tylko dowiedziec czy taki stan rzeczy wystepuje ze emeryt gorniczy po jakims czasie wraca na grube wystepuje takze na Silesii. Przeciez nie ma kopalnii zeby tak nie bylo , wszedzie na kazdej kopalnii przyjmuja I TRZEBA Z TYM SKONCZYC ja rozumie ze doswiadczdenie itp. itd ze uczy ale to gówno prawda. Ida poniewaz chodzi o pieniadze . Tak dla ciekawosci zgadujcie ile jest hajerow w JSW ktorzy mogli by isc juz na emeryture tzw. z dnia na dzien a jeszcze robia?? Ponad 1600 chopa. Bez komentarza.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-11-15 19:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mlodzi do angli jo do przodka
zdjecie uzytkownika
mlody... - 2014-11-16 14:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda to ze na silesi jest wybierany pracownik miesiaca i dostaje 1000zl brutto i podobno bedzie wybierana brygada miesiaca i co tez kazdy dostanie po 1000zl???
zdjecie uzytkownika
Shadow - 2014-11-16 21:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
młody - co miesiąc kilku pracownikó dostaje nagrodę pracownika miesiąca, nie tylko jeden i nie 1000 brutto tylko 100 netto w kopercie. co trzy miesiące jest również wybierana brygada kwartału-każdy z brygady dostaje po 500zł netto
zdjecie uzytkownika
mlody... - 2014-11-16 22:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki za info to w taim razie chyba brygady przodkowe maja najwieksze szanse bo jak wala metry to widac czy sie staraja czy nie
zdjecie uzytkownika
Shadow - 2014-11-16 22:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niekoniecznie, jedna z brygad ze ściany też dostała nagrodę za pierwszy kwartał. wtedy też nagrodzono brygadę przodkową
zdjecie uzytkownika
Shadow - 2014-11-16 22:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcześniej zjadłem jedno 0. oczywiście pracownik miesiąca otzrymuje 1000zł netto a nie 100 jak napisałem :)
zdjecie uzytkownika
pracownik dołowy - 2014-11-18 13:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dziś zadzwonili do mnie z Silesi i w czwartek mam się zjawidz na rozmowie w sprawie pracy tylko że na przeróbce.. Mam zrobione kwalifikacje na przenosniki i po szkole technik gornictawa podziemnego, liczyłem na prace podziemia.

i pytanie brzmi ile jestem w stanie zarobić na przeróbce ?
zdjecie uzytkownika
Hidalego - 2014-11-18 18:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy placa barborke wie juz ktos...
zdjecie uzytkownika
mlody... - 2014-11-18 21:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe czy do mnie zadzwonia w tzm ttygodniu
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2014-11-20 09:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik dołowy - 2014-11-18 13:44:53]:
na pracę pod ziemią to ty jestes za dobry
zdjecie uzytkownika
Shadow - 2014-11-20 10:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik dołowy - pewnie dostaniesz stawkę 2000zł brutto czyli wyjdziesz około 1800-1900 netto
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2014-11-22 17:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody... - 2014-11-18 21:42:12]:
na twoim miejscu to bym złożył podanie na Prezesa Kompanii Węglowej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PG Silesia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x