Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PG Silesia

Pracowałeś w firmie PG Silesia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marex - 2015-02-25 11:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam P Darku i jak po zebraniu cos ciekawego bylo gadane?wiadomo co z przeszeregowaniami/.? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
d.d - 2015-02-25 13:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ marex

Teraz właśnie się skończyło. Wszystkie wnioski spełniające kryteria (tzn pracownik podniósł kwalifikacje i pracuje w miejscu zgodnym z ich posiadaniem) zostały podpisane z mocą od 1 marca 2015r. Jest ich dość sporo... Niestety wiele wniosków zostało źle umotywowanych. Winę za to ponoszą bezpośrednio kierownicy i szefowie pionów! Dostaną polecenie rozmowy z takimi pracownikami i wzięcie SWOJEGO BŁĘDU I NIEKOMPETENCJI NA WŁASNĄ KLATĘ! Niektóre naprawdę są śmieszne w swoich uzasadnieniach. Niestety część dozoru jest BARDZO SŁABA!!! Muszą te wnioski poprawić i to jak najszybciej. Niestety to już jest poza nami...nie będziemy ich tego uczyli na siłę, skoro są "elitą" PG. Ilości z podziałem na poszczególne oddziały dostaniemy prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
marex - 2015-02-25 14:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziekuje za odpisanie :) ale jednego nierozumie np obecnie pracuje na st ml gornik w grp ale mam gornika(wniosek niby poszedl) to tak kwalifikacje podnioslem i jakie jest teraz miejsce zgodne by wniosek byl przyjety?
zdjecie uzytkownika
kolo;) - 2015-02-25 16:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie Darku ale nie pracuje pod kopalnia tylko w firmie wiec nie da sie od tak zmienic oddzialu ale pytam czy jest wogole jakas szansa dostac sie pod kopalnie na wydobywczy mam gornika i ciesle górniczego jak juz wspominalem.
zdjecie uzytkownika
beks - 2015-02-25 16:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeżeli , ktoś pracuję w oddziale nie operacyjnym czyli w zaszeregowaniu jako pracownik fizyczny w administracji jakie kryteria go kwalifikują w ramach podnoszenia kwalifikacji ? Jeżeli jest to oddział operacyjny wydobywczy sprawa jest bardziej przejrzysta a problem się nasuwa jak nie ma określonych kryteriów w innych działach . Miał być regulamin przeszeregowań na danych stanowiskach a sprawa ucichła. Dalej nie ma wyznaczników jak awansować poziomo oraz pionowa w ramach swego stanowiska w oddziałach pomocniczych. Może dalej żyjemy w komunie i jedynym odniesieniem jest staż pracy ?
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2015-02-25 17:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo;) - 2015-02-25 16:54:59]:
kolego. Może jest możliwość a może nie ma możliwości. Przecież nikt do Ciebie nie odpisze "przychodz jutro z podaniem". Obcy to nic nie pomoże. Nie piszę tego aby Cię zniechęcić ale tak to jest. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2015-02-25 17:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [d.d - 2015-02-25 13:35:10]:
widać poprzyjmowali do dozoru po rodzinnych znajomościach.
zdjecie uzytkownika
beks - 2015-02-25 18:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do formalnych wniosków o zmianę/awans stanowiskowy , może lepszym rozwiązaniem by było pisanie takich wniosków przez pracowników przez akceptację przełożonego podpisem. Wielokrotnie widziałem takie wnioski pisane przez kierowników oddziałów i treść merytoryczna dawała wiele do życzenia . Druga kwestia wprowadzić formularz / arkusz samooceny pracowników , oceny przez kierownika kwartalną / roczną szybko rozwiązało by to problemy kadrowe dotyczące obiektywności oceny pracy przez przełożonego .
zdjecie uzytkownika
beks - 2015-02-25 18:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beks - 2015-02-25 18:02:04]:
Jest zapis w ZUKP co do przyjmowania osób z kręgów rodzinnych .
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2015-02-25 20:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [beks - 2015-02-25 18:03:30]:
Rodziców to sobie nikt nie wybiera
zdjecie uzytkownika
beks - 2015-02-25 20:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wodnik - 2015-02-25 20:07:18]:
Dokładnie , sukcesja tronu w monarchii dziedzicznej :P
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-02-26 06:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie darku no przecież napisał powód zwolnienia bo zadarł ze starą silesią to jest powód a pan jest ze starej silesi albo sie mylenie widzi pan co sie dzieje na tej kopalni oj nie widzi pan
zdjecie uzytkownika
d.d - 2015-02-26 08:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ beks

Witam. Może masz rację z tymi arkuszami oceny pracownika. Nie chciałbym jednak, aby kierownicy oddziałów stali się pracownikami "administracji". Papiery,papiery,papiery...Już dziś zamiast "fedrować" siedzą i budżetują oddział, bo komuś z "góry" właśnie tak się uznało. Moje pytanie brzmi.. PO CO NAM DZIAŁ CONTROLLINGU?! Nie ulega jednak wątpliwości że coś z tym trzeba zrobić! Trwają prace Dyrekcji w tym temacie, a my (zapewniam Cię) też mamy swoje pomysły, aby w przyszłości nie dochodziło do tego typu sytuacji.

@nik

Nie prosiłem go o to gdzie z kim i kiedy zadarł. Prosiłem go, aby przepisał tekst z uzasadnieniem rozwiązania umowy o pracę ,który zapewne otrzymał wraz ze zwolnieniem. Pracując 5 lat (jak sam napisał) miał umowę na czas nieokreślony więc uzasadnienie jest na pewno napisane. Oskarżył mnie że nic w jego sprawie nie zrobiłem, więc chętnie ustosunkuje się (publicznie) do argumentacji i zasadności jego zwolnienia, które znajduje się w tym dokumencie. Pozdrawiam.

@ kolo

Złóż CV i czekaj. Musimy również wspólnie porozmawiać. Musimy wiedzieć jakie masz kwalifikacje i powiązania rodzinne w PG SILESIA. Zapraszam w któryś dzień do naszego biura. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
beks - 2015-02-26 08:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę Panie Darku komentarz do tego tekstu pisanego przez mnie wcześniej ..
A jeżeli , ktoś pracuję w oddziale nie operacyjnym czyli w zaszeregowaniu jako pracownik fizyczny w administracji jakie kryteria go kwalifikują w ramach podnoszenia kwalifikacji ? Jeżeli jest to oddział operacyjny wydobywczy sprawa jest bardziej przejrzysta a problem się nasuwa jak nie ma określonych kryteriów w innych działach . Miał być regulamin przeszeregowań na danych stanowiskach a sprawa ucichła. Dalej nie ma wyznaczników jak awansować poziomo oraz pionowa w ramach swego stanowiska w oddziałach pomocniczych. Może dalej żyjemy w komunie i jedynym odniesieniem jest staż pracy ?
zdjecie uzytkownika
Chrzanowianin - 2015-02-26 08:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich czytając opinie w związku o przyjęcie do pracy na PG trzeba mieć niezłe plecy jak już wczesniej pisałem na forum starałem sie przyjąć i żadnego oddzewu do Działu Przeróbki chociarz takie ogłoszenie bylo wystawione
zdjecie uzytkownika
d,d - 2015-02-26 10:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ beks

Przepraszam faktycznie pominąłem wcześniejsze pytanie. Jeżeli chodzi o awans pionowy i poziomy to kryteria są podobne. Pionowy to kolejne kwalifikacje i uprawnienia w ramach wykonywanej pracy. Poziom to ponadprzeciętne zaangażowanie się w pracę, umiejętności, szczególe predyspozycje itd,itp. Sprawa fizycznych w administracji ciągnie się już od ponad pół roku. Na ten moment nic więcej dla tych osób nie da się zrobić. Wymaga to zmiany schematu organizacyjnego jak i ZUZP. Dzięki naszej interwencji zostały wprowadzone harmonogramy i dodatki przysługujące z tego tytułu. Sprawa "fizycznych" w administracji ciągnie się już latami, bo za "starej" Silesii istniała taka sama podległość. Zaopatrzenie, to administracja, a więc logika wskazuje że również magazyn i plac.
Harmonogramy mają uwzględniać dojazd pracowników. Innymi słowy należy uwzględnić ich wspólny transport do pracy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-02-26 15:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Darku zostałem zwolniony bo jak to ujął pana kolega jeden z kierowników cytuje " skoro jest pan taki wrazliwy to nie widzę dalszej współpracy z panem"przez to ze nie dałem sobie nasr..c na głowę zostałem nazwany wrazliwym dla mnie jako człowieka jest to bardzo dobra cecha.W moim wypadku było zero l4 dobry kontakt z kolegami i podobno fachowiec na ale ta moja wrazliwosc ...
zdjecie uzytkownika
d.d - 2015-02-26 16:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ Krzysiek...I rozumie że tak było napisane w uzasadnieniu zwolnienia które pan zapewne otrzymał! Tak?! Współczuje i nie znajduje paragrafu w Kodeksie Pracy na zwolnienie z powodu wrażliwości. Chyba ze było tam napisane coś zupełnie innego to proszę o przepisanie całego tekstu umieszczonego w uzasadnieniu rozwiązania umowy...Pozdrawiam i życzę mniej problemów z "wrażliwością" w innej pracy.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-02-26 18:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy z PG SILESII dalej płaccie składki na związki to wam pan Dariusz w razie problemów tak jak mnie pozyczy mniej problemów z wrazliwoscią w innej pracy


Ps Na moim koncie nie ma przelewu za węgiel za okres który przepracowałem
Serdecznie pana pozdrawiam panie Dariuszu
zdjecie uzytkownika
antyprowokator - 2015-02-26 20:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego Krzysiek, ale naprawde piszesz jak male dziecko, gdyby faktycznie tak bylo to zawsze masz mozliwosc odwolania sie w sadzie gdyby faktycznie uzasadnienie bylo tak banalne jak wypisujesz.
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2015-02-26 21:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ko lego antyprowokator wiesz co to jest honor , i po sprawie w sądzie pracy wróciłbym na moje stanowisko pracy ACHA i mój kierownik z którym miałem na pienku byłby dla mnie grzeczny ACHA człowieku ogarnij się bo nie znasz chyba pewnych reali zyciowych
zdjecie uzytkownika
d.d - 2015-02-27 12:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ Krzysiek

Czy ja nie wyraźnie piszę?! Napiszę więc dużymi literami! Może zrozumiesz...PRZEPISZ TEKST Z UZASADNIENIA TWOJEGO ZWOLNIENIA O PRACĘ ,KTÓRĄ OTRZYMAŁEŚ!!! BOISZ SIĘ CZEGOŚ CZY O CO CHODZI?! PROSZĘ CIĘ O TO PO RAZ TRZECI!!!NIECH DRODZY FORUMOWICZE ZAPOZNAJĄ SIĘ Z UZASADNIENIEM TWOJEGO ROZWIĄZANIA UMOWY O PRACĘ! Twoje osobiste zdanie w tym temacie możesz (bo jak twierdzisz masz podstawę i rację ) zaprezentować w sądzie pracy. MNIE INTERESUJE CO TAM PISZE!!!

ps

jesteś strasznie wrażliwy na prośby i słowa. Faktycznie może nie do końca rozumiesz treść formułowanych zdań :-)
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
KRZYSIEK - 2015-02-27 14:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze panie Darku swin z panem nie pasałem żebyśmy przeszli na TY.
Po drugie gdybyscie z taką zaciekłoscią z jaką mnie tu pan atakuje walczyli o pracownika nie było by tematu.
No i po trzecie zwolnienie które dostałem nie była to dyscyplinarka.
Panie Darku jezeli oddam sprawę do sądu pracy i uzyskam korzystny wyrok gwarantuje mi pan przeniesienie na inny oddział

Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: jak wyżej i z jakimi maszynami miałem stycznośc
Pytania: zasada działania wyłącznika ow jakie są zabezpieczenia, czynnosci przy wejsciem do wyłącznika ,ile chce zarabiać
zdjecie uzytkownika
dad - 2015-02-27 18:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A które miejsce pod względem bezpieczeństwa zajęła PG w rankingu WUG W tym roku? Pierwsze? ;)
zdjecie uzytkownika
inżynier - 2015-02-27 20:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [d.d - 2015-02-25 13:35:10]:
Skoro dozór w PG Silesia taki słaby i niekompetentny to może trzeba dać szansę młodym. A tak btw to planowane są jakieś przyjęcia inżynierów na staż w najbliższym czasie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PG Silesia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PG Silesia?
Zadaj pytanie