Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PG Silesia

Pracowałeś w firmie PG Silesia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kumpel łaziennego - 2015-08-21 09:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [przodowy .... - 2015-08-20 20:31:18]:
No i widzisz jaki cpun jesteś ...jaki rozruch?!?!? To ty kmiocie napisałeś ze sobota będzie na wydobyciu .... A nie ja ....bierz polowe albo wyłącz neta jak jesteś po ...jak ty jesteś przodak to ja Czesiek z wodociągów
zdjecie uzytkownika
GT - 2015-08-23 09:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie dlaczego ratownicy mają takie wysokie kontrakty od 4600 a starsi ratownicy od 5700 . Co takiego oni robią że pracodawca tak ich wynagradza ?
zdjecie uzytkownika
antyprowokator - 2015-08-23 11:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo ratownicy w razie "W" musza isc po robocie i targać Ciebie albo Twojego kolege po pochylni na noszach. Wszyscy myślą, że to nieroby, aczkolwiek w zasadzie po części mają racje, ale tak jak sie mowi, że wszystko jest dobrze jak jest dobrze. Ciebie posadzą na jednym stanowisku i gnijesz od taśmy do taśmy i nie wiesz nawet jak kopalnia jest duża. I nie jestem ratownikiem, że to napisałem, ale zasada jedna" najpierw ratownictwo, potem górnictwo.
zdjecie uzytkownika
elektr - 2015-08-23 13:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elektrycy, mechanicy zapierniczaja po całej kopalni i maja stawki 2300: )
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2015-08-23 15:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antyprowokator - 2015-08-23 11:13:19]:
pieprzysz głupoty baranie. Ciebie albo kolegę po pochylni to muszą koledzy z oddziału wynosić
zdjecie uzytkownika
antyprowokator - 2015-08-23 16:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to w takim razie z buntem do WUG dlaczego ratownicy na każdej kopalni zarabiają tyle, ewentualnie do Pani Dyrektor pochwalic stawki mechaników, elektryków i kolegów z odziału, którzy musza po pochylni poszkodowanego wynosić
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-23 19:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to mówicie o ratownictwie drogowo parkingowym? przeca w pg nie ma wypadków
przynajmniej ja nie słyszałem
a moze jest taniej wynając ratowników niz zatrudniać w pg
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2015-08-23 21:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antyprowokator - 2015-08-23 16:36:44]:
przodowego, strzałowego, osobę dozoru szkoli się do udzielenia pierwszej pomocy dodatkowo w oddziale powinien być sanitariusz z torbą apteczną. Jakbyś czekał na ratowników aby przyszli z drugiego końca kopalni to powodzenia. Chyba, że w każdym przodku i na ścianach po zastępie (czterech ludzi wynosi na noszach).
zdjecie uzytkownika
hidalego - 2015-08-25 13:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najwiecej o podwyżki upominają się ludzie co siedza na taśmach albo na rozdzielniach dziubia słonecznik i czytają gazety a pod szyb przychodzą zaspani a takich ludzi na PG Silesia nie brakuje , natomiast jest tez dużo ludzi którzy nawet nie maja czasu zjeść kanapek i ci narzekają najmniej ,
zdjecie uzytkownika
G2 - 2015-08-25 21:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hidalego - 2015-08-25 13:17:18]:
I tu masz kolego rację + dla Ciebie
zdjecie uzytkownika
Info - 2015-08-26 09:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak myślicie przetrwamy ten dziwny okres w górnictwie czy nie?
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2015-08-26 11:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Info - 2015-08-26 09:46:37]:
Myślę że tak,są dni Czechowic główny sponsor nasza kopalnia to nie jest źle.Więc bawmy się przez weekend bo jest dobrze,ma być premia uznaniowa a podobno i podwyżka.
zdjecie uzytkownika
Info - 2015-08-26 14:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślałem o czymś innym niż dni czechowic. w stosunku do całości to to są sprawy groszowe. Mi chodzi o kolejne lata czy nas rzad doprowadzi do ruiny doplacajac do kompani.
zdjecie uzytkownika
W1 - 2015-08-27 09:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na wetylacji robi sztygar cola a teraz tik tak
zdjecie uzytkownika
śleper - 2015-08-27 22:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co z tymi zwolnieniami. ilu ludzi już poszło bo nie wiem czy się bać?
zdjecie uzytkownika
zniszczony przez system - 2015-08-28 09:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [śleper - 2015-08-27 22:18:38]:
Powiem ci tak każdy powinien się bać czy stary pracownik czy młody PG Silesia nie liczy się z ludziami wiec strach maja wszyscy
zdjecie uzytkownika
ratownik - 2015-08-28 10:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jest taki jeden ratownik z ksrg który przyszedł z Kazimierza i straszy ratowników że jak stary kierownik odejdzie na emeryturę a przyjdzie ich kierownik to on będzie rozdawał karty .Odpowiadam filus nigdy w zyciu tak nie będzie a od straszenia jest 6 grudnia wtedy jest Mikołaja
zdjecie uzytkownika
jędruś - 2015-08-28 17:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety dzisiejsze czasy to czasy niepewne dla górnictwa... cieszmy się, że praca póki co jest i wypłaty na czas też są, to ważne jak ma się rodzinę na utrzymaniu. zgadzam się, że najmniej narzekają ci co najwięcej pracują i to jest zazwyczaj stara gwardia w pg silesia, doceniają co mają, bo dzisiaj trudno o stałe zatrudnienie
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2015-08-29 10:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie dla Pani Dyrektor Bytnar dlaczego pracownicy administracji i co niektórzy pracownicy dozoru nie są podawani badaniu na zawartośc alkocholu .A zadaje pani to pytanie bo wychodząc z pracy po nocnej zmianie widzę jak panie z administracji odbijają wejscie na zaklad pracy i wyswietli się rewizja straznik macha ręką aby pani poszła dalej i to samo dotyczy dozoru
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 11:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
bardzo zdenerwowany - 2015-08-29 11:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo nie wiem czy wszyscy ślizgamy się na jedny gównie czy cześć nie ślizga się
zdjecie uzytkownika
G1 - 2015-08-29 12:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wkurzony - 2015-08-29 10:29:43]:
święta prawda ...tylko jak chcieli się pozbyć nadsztygara U. był wyjątek od reguły bo "Wesoła" miała już etat dla kogoś innego i trzeba było ustrzelić konkurencję
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-08-29 19:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Grzecha to powiedz to filusowi w twarz a nie na necie pisz
zdjecie uzytkownika
Krzysiek 85 - 2015-08-30 10:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś powiedzieć o firmie MINING SERVICES AND ENGINEERING Sp. z o.o
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 2 etapy
1- z kierownikiem oddziału
2- biuro i formalności
Pytania: Pytania były o prace, zarobki i zawierały ostrzeżenie o ciężkości pracy
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 10:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Krzysiek 85 - 2015-08-30 10:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś coś powiedzieć o firmie MINING SERVICES AND ENGINEERING Sp. z o.o
zdjecie uzytkownika
, - 2015-08-30 19:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MSE to dawne NSE. Obecnie to firma "córka" PG SILESIA
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PG Silesia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PG Silesia?
Zadaj pytanie
alert