Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PG Silesia

Pracowałeś w firmie PG Silesia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aldis - 2014-08-30 21:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i na dziadzia coś znajdą,i obu kopnom w dupe.
zdjecie uzytkownika
siwy - 2014-08-31 11:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam tak niema już dawnej silesi teraz żądzą tu ludzie których wywalili z wesołej mianują się w biurach między sobą kierownikami a naprawdę nie mają zielonego pojęcia o górnictwie, łamią wszystkie zasady bhp nie liczą się z ludzmi którzy pracują za pieniądze nie adekwatne do zajmowanego stanowiska, ale sami dzielą się premiami mam nadzieję że prezes w końcu przejrzy na oczy i wywali ich na zbity pysk.
zdjecie uzytkownika
SOLIDARNOSC - 2014-08-31 16:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie dziadek dyrektor pracuje do konca roku wiec mlody jak zostanie to szybko wyleci z pg silesia
zdjecie uzytkownika
R1 - 2014-08-31 20:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [SOLIDARNOSC - 2014-08-31 16:05:39]:
Dziadek idzie do Kopexu za większe sianko....
zdjecie uzytkownika
aldis - 2014-08-31 22:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na doktorka to sianko dziadek ma,ale w głowie.A tak na marginesie ciekawe co on o sobie mysli jak to czyta.Czy on ma jakieś skrupuły?Powinien ze sobą wziąśc jeszcze Dudka,który sprzedał Solidarnośc!
zdjecie uzytkownika
fajer - 2014-09-01 09:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czemu Dudek/?
zdjecie uzytkownika
scianowiec - 2014-09-02 02:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd wy macie te wszystkie informacje pajace pewnie siedzicie na guzikach i tam wam te wszystkie plotki do głowy przychodzą. .. jskby któryś z was Baranów sprawdził chociaż jedną informację a nie kłapal tym tempym zakutym ryjem! Ja się nie dziwię że nam tak mało płacą jak takie zakute łby tu pracują. Żal mi was!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-02 02:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten sayan to widać że ma problemy ale z tym że mu nie staje :-) a żeby mój scianowiec nie mówił że sieje plotki to to jest sprawdzona informacja... wiem bo jego mi powiedziała :-D
zdjecie uzytkownika
grp1 - 2014-09-02 06:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dudka? Solidarność to sami sprzeda liście jak stracie do wlasnego gniazda
zdjecie uzytkownika
Szmyrus - 2014-09-02 11:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [R1 - 2014-08-31 20:32:43]:
Czy "Kopex" to parasol ochronny? Idzie tam kolejny z wielkich tej kopalni?, a może to bezpieczna przystań jak statek tonie!
zdjecie uzytkownika
R1 - 2014-09-02 18:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grp1 - 2014-09-02 06:42:35]:
słuchaj przodkowcu nie spinaj tyłka , skup się i napisz jeszcze raz o co ci chodziło ....
zdjecie uzytkownika
R1 - 2014-09-02 18:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szmyrus - 2014-09-02 11:05:35]:
@Szmyrus to kto jeszcze zwija żagle?????
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-02 21:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj lepiej by było żeby zwineli żagle osoby piszace na tym forum :-D bo na 90 % w pracy się nie na pracują i później glupoty im w tych baniakach siedzą. Po waszych wypowiedziach widzę że jesteście z grupy pseudo górników którzy pracują rok a wam się wszystko należy... i pewnie chcielibyście zarabiać tyle i wasi koledzy z 20-to letnim starzem! Smiech ba sali :-)
zdjecie uzytkownika
5b - 2014-09-03 02:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To widac ze juz długo niepociągnie na tej kopalni juz nieczyc takiego cisnienia patrzcie szczerze na tej kopalni nie ma ani jednej sciany która by jechała 24h obie mają jakies cyrki 334 jak sie uda to jedzie 103 więciej kombajn jest zj....ny niz jedzieprzodek k1a stoi k3skończone k4 wielka loteria _ z czego tu mają byc talary acha przodowy ze sciany 103 zbyszek jestes pomułką przejde na przodki
zdjecie uzytkownika
Edi - 2014-09-05 16:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałbym się dowiedzieć czy wyprawka szkolna na dzieci wypłacana jest do ręki czy na konto?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-06 07:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam i tak się zastanawiam czy wszyscy rozumieją co tak w ogóle dzieje się na polskim rynku,dlaczego kopalnie mają zapaść mimo iż jest dużo węgla i masę chętnych ludzi do pracy?napiszę krótko, gdy w 1988 eksportowaliśmy 32mln ton rocznie przy znikomym imporcie to w 2011 eksportowaliśmy zaledwie 7mln a import wzrósł na 15mln.w ten sposób węglowy kuwejt zamiast sprzedawać to kupuje.trzeba się zastanowić czy winą obarczyć zarządy kopalń?-wątpię.50% węgla u nas z samej Rosji,dalej węgiel z Ameryki,Australii,Czech a nawet Południowoafrykański itd.do tego jakiś wymyślony pakiet klimatyczny i "papierowo"zanieczyszczony węgiel obniżający jego wartość na rynku światowym co przekłada się na brak jego zbytu.teraz pomyślmy gdzie są ludzie którzy odpowiadają za wyniszczanie polskiej gospodarki,może sami ich wybieramy?pod naszymi nogami jest ogrom węgla,gazu,rudy metali w tym ogrom żelaza,a nawet jest i ropa,dlaczego więc niemal wszystko kupujemy?pracujemy u siebie ale jednak nie dla siebie,Polska to dziwny kraj albo dziwni ludzie.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-09-06 15:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
unia nas zniszczy
zdjecie uzytkownika
mlody72 - 2014-09-07 00:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak myslicie za co donald dostal awana w brukseli
zdjecie uzytkownika
pracownik pg - 2014-09-09 16:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoncz już pan pierniczyć ja się zapytam z innej beczki , po pierwsze niech pan odpowie dlaczego pan i reszta zarządu który przebywa na powieszni nie pracuje w soboty i niedziele. Po druge dlacze pana widac w czasie pracy na czechowicach zaczyna pan prace o godz 7:00 konczy 14:00 bo tak po trzecie dlaczego pan sypowiec wczasie szkolenia dla nowych przyjetych pracowników wchodzi na salke szkolen i wrecza deklaracjie przystopienia do związku solidarność i po czwarte dlaczego straszycie waszych byłych lub tych co chcą wypisac się z waszego związku ze nie będą mieli podniesiąnej stawki lub umowy o dalszą prace????????????
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-10 09:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik pg - 2014-09-09 16:23:03]:
Poszukuje osoby aby razem dojeżdżac na PG Silesia na brygade 0 okolice Wola, Jawiszowice itp. nr tel.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
takaona - 2014-09-10 23:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-09-10 09:29:46]:
Na brygadę 0 Pisz na mejl oleczka.b1@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Hidalego - 2014-09-11 13:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze o kontakt kto dojezdza z Wodzislawia lub okolic na 5 brygade na PG Silesia szukam miejsca do auta.
zdjecie uzytkownika
Shakall - 2014-09-12 16:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracuje ktoś z okolic Chrzanowa ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-13 00:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Shakall - 2014-09-12 16:11:46]:
ja pracuje moja babicka...
zdjecie uzytkownika
luc 5 bryg - 2014-09-19 13:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jezdze z wodzisławia ale mamy komplet bo jeżdze z chłopakami z jastrzębia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PG Silesia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x