Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PG Silesia

Pracowałeś w firmie PG Silesia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
miernik-geolog - 2016-03-06 10:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawdę powiadasz? Ha,ha...dobre.
zdjecie uzytkownika
Młodszy Górnik - 2016-03-06 12:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , czy ktoś może mi pomóc ponieważ znalazłem ofertę pracy właśnie na tej kopalni Firma Permon , mam ukończoną szkołę Górniczą pracuję na Budryku , i kwalifikuję się na stanowisko "Młodszy Górnik" , czy jest sens pchać się tam ?
Ile można zarobić dodam że jestem z Żor więc jest to spory dojazd , i czy ma to wogóle sens aby podejmować się tam pracy?
zdjecie uzytkownika
Kapuściński - 2016-03-07 09:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODDAJ PAPIER!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gornik1 - 2016-03-07 11:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak lubisz pracowac pod zaborem to skladaj papiery,zarobki jak w piekarni,i same kapusie robia a najwiecej w grp2
zdjecie uzytkownika
sw - 2016-03-07 18:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kapuściński - 2016-03-07 09:37:16]:
oddej miedź
zdjecie uzytkownika
asw - 2016-03-07 20:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! Wie ktoś coś własnie na temat tej firmy permon bo głaszają sie własnie z praca na PG Silesi, ????
zdjecie uzytkownika
fiks - 2016-03-07 21:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asw - 2016-03-07 20:26:00]:
Po co pytasz na forum? Masz wujka Google? Wbij nazwę firmy, a uzyskasz pełną informacje.
zdjecie uzytkownika
Nos - 2016-03-07 21:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dej lepij zasznupać...
zdjecie uzytkownika
Dozór - 2016-03-08 11:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ile teraz dają kontraktu za nadgórnika?
zdjecie uzytkownika
wes - 2016-03-08 19:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dozór - 2016-03-08 11:30:24]:
Spytaj się w Dyrekcji - pięterko, to się dowiesz!
zdjecie uzytkownika
jonek - 2016-03-10 13:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zastanawiam się co wy bierzecie ? chyba dobry towar? ,dajcie namiary na dilera to sobie kupie
zdjecie uzytkownika
Janek - 2016-03-10 21:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kozik z grp to kapus i liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikowi grp
zdjecie uzytkownika
prg - 2016-03-11 20:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2016-03-10 21:40:51]:
@ Janek

A Ty kapujesz jego na forum. Jesteś od niego po stokroć gorszy!!!
zdjecie uzytkownika
esmere - 2016-03-16 10:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jest to wasze podejście chłopaki tutaj. Dużo nagadujecie na swoich kolegów z pracy. Mam nadzieję, że w pracy tak atmosfera jak tutaj nie wygląda, bo znalazłem fajną ofertę na pracownika magazynu. Praca wiadomo fizyczna, więc trzeba się namęczyć, ale jest umowa o pracę i socjal.
zdjecie uzytkownika
witek - 2016-03-17 13:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ nik

Nie pij proszę już tego świństwa. Mózg się lasuje, a i jakoś same paluszki latają po klawiaturze bez składnie...:-)
zdjecie uzytkownika
Krzyś - 2016-03-19 10:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy w wielka sobotę pracujemy normalnie czy wolne?
zdjecie uzytkownika
J.d - 2016-03-19 14:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały wielki tydzień mamy wolny -sprawdzone info
A tak na poważnie krzys daj receptę innym twojego pokroju ziomkom jak przechodzisz psychotesty bo mnie wyrwało z butów twoje pytanie
zdjecie uzytkownika
Krzyś - 2016-03-19 18:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytam bo nie pamiętam jak było w zeszłym roku. Wigilia też jakoś niejest ustawowo wolna a jakoś było wolne. Skoro niemasz nic do powiedzenia w temacie to się nie wypierdala...
zdjecie uzytkownika
timek - 2016-03-19 20:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krzyś

Rób spacje bo się jąkasz i ciągniesz wyrazy w nieskończoność.
zdjecie uzytkownika
Krzyś - 2016-03-19 21:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Timek.
Skoro niemasz nic sensownego do powiedzenia na temat to zamknij mord...e. Zadałem konkretne pytanie, a skoro nie znasz odpowiedzi to morda w kubeł.
zdjecie uzytkownika
Andy - 2016-03-19 21:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyście chyba kończyli jakąś szkołę specjalną, zamiast chłopu odpowiedzieć to wdajecie się w niepotrzebna dyskusję. Nie wiem nie odpowiadam proste.
zdjecie uzytkownika
kokoor - 2016-03-20 17:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie zmiany w wigilię @Kid nie pracowały, trzeba się jednak wcześniej dogadać żeby było wolne, bo nie wszyscy je dostaną. Jest umowa o pracę, więc może jakiś urlopik..
zdjecie uzytkownika
no nareście - 2016-03-20 17:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kokoor - 2016-03-20 17:02:10]:
@ kokoor

Wszystkie zmiany nie pracowały w Wigilię, bo tak jest ustalone! Jeżeli chodzi o dół, to dwie pierwsze zmiany pracowały "normalnie" z tym że druga zjeżdżała o 11.00! Podobnie zresztą było w Sylwestra. Pozostałe zmiany ustawiały się na wolne,urlop lub przesunięcie w grafiku. Nie dotyczyło to "indywidualnych" grafików osób potrzebnych na zabezpieczenie kopalni. Jeżeli chodzi o "WIELKĄ" sobotę, to czarny dzień ,taki sam jak np wtorek.
Andy teraz może być? Chłop teraz zrozumie? Wątpię... :-)
zdjecie uzytkownika
jonek - 2016-03-28 15:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno na pg jest koń jebca
zdjecie uzytkownika
Marke - 2016-03-31 20:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [witek - 2016-03-05 18:43:40]:
Witam,

Znalazłem ogłoszenie przez spółkę"PERMON"do pracy w KWK Silesia. Ktoś może pracuje przez tą spółkę i wg jakie są zarobki i jak traktują młodych? Warto zaryzykować stałą pracę i przyjść na kopalnie?
zdjecie uzytkownika
god - 2016-03-31 21:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli masz ochote lezec bykiem 5godzin,nic nie robiac to tak...:-)na silesi placa za chodzenie kilometrow,za bycie w pracy,lub lezeniem bykiem schowany w kacie;-)
zdjecie uzytkownika
witold - 2016-04-01 09:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nikomu nie płaci za nic nie robienie, a na pewno nie w tej firmie, parzyłem na ich oferty pracy i na pewno można tez zarobić u nich jako Młodszy Górnik w oddziale kotwienia.
zdjecie uzytkownika
jak - 2016-04-01 16:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! Jak z przyjęciami do siostrzanej firmy PG Silesia MSE?? i jak jest z badaniami lekarskimi u was czy lekka wada wzroku przejdzie???
zdjecie uzytkownika
Paweł1990 - 2016-04-01 19:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby są przyjęcia do MSE, jednak to na prawdę niesamowicie fatalny wybór.
Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem "lekka wada wzroku". Jeśli masz +-0,75 to przejdziesz.
zdjecie uzytkownika
jak - 2016-04-01 20:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł1990 - 2016-04-01 19:27:24]:
Własnie o taką wade mi chodziło - 0,75 i -0,5!!! a cos na temat tej firmy Permon coś juz wiadomo czy pracują na PG Silesia???
zdjecie uzytkownika
łubudu - 2016-04-04 20:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka, bez obrazy, ale nieco zmienię temat. Zastanawiam się nad podjęciem pracy w PG Silesia na stanowisku młodszego górnika. Czy to ogłoszenie jest wg was dobre??
zdjecie uzytkownika
JamesBond - 2016-04-06 07:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łubudu - 2016-04-04 20:45:26]:
bez obrazy ale ale z młodszym górnikiem to wieńczę sukces na PG . zwłaszcza teraz . Pozdro
zdjecie uzytkownika
młodszy górnik - 2016-04-13 10:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stricte na PG raczej nie da rady, ale możesz spróbowac do MSE - spolka siostrzana - podobno wciaz tam przyjmuja mlodszych gorników i górników - i nie tylko do kotwienia.
zdjecie uzytkownika
3223 - 2016-04-14 09:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezdzi ktos z rybnika
zdjecie uzytkownika
wer - 2016-04-17 09:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [3223 - 2016-04-14 09:27:26]:
to zalezy od przepustki
zdjecie uzytkownika
Bebilov - 2016-04-17 12:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracając do tematu wypłata za marzec górnik/ młodszy górnik. po ile kartki premia i jakieś sociale ktoś może napisze.
zdjecie uzytkownika
loksoon - 2016-04-18 16:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Mam pytanie odnośnie MSE. Jaka stawka brutto dla gornika, operatora kolejek podwieszanych szynowych z napedem wlasnym, ktos cos wie? Jakie kartki i atmosfera w tej firmie? Serdecznie dziękuję za informację, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
alan - 2016-04-18 16:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt sie nie przyznaje czyli albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze wstyd albo elegancko i nie chca puszczać infa o zarobkach ...
zdjecie uzytkownika
Harnaś - 2016-04-19 16:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alan - 2016-04-18 16:16:35]:
loksoon jaki operator kolejek MSE to firma do tyrania od kolejek jest oddział przewozowy z kopalni wy do tyrania w syfie taka prawda o MSE
zdjecie uzytkownika
2332 - 2016-04-20 09:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 4 maja jestem przyjenty do pracy i chciałbym z kims dojerzdzac na rano a propo oco chodzi z to przepustko prosze o kontakt 721 799 406
zdjecie uzytkownika
jus - 2016-04-21 20:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam przyjęli cie długo czekales na odp
zdjecie uzytkownika
3232 - 2016-04-22 09:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomniałem dodac ze jestem z rybnika a czekałem około 1 miesionca
zdjecie uzytkownika
Szeryf - 2016-04-22 16:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja jeżdżę na szyb 3,z Wacława na wesołej, maszynka.Byłem tam sztygar podpadziocha i przeszedłem na pg jako nadsztygar górniczy, puzniej ściągnąłem tu swoich fafikow. Hehe
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-04-26 07:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no właśnie jak długo jeszcze będą dołowac tą kopalnie tacy psełdo nadztygarzy z wesołej bez pojecia jakiegokolwiek a jeden wali wszystkich na łeb 7 lat górnictwa
zdjecie uzytkownika
on - 2016-04-27 18:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2016-04-26 07:19:41]:
silesia nie rządzą nadsztygarzy tylko dwóch panów pochodzenia czeskiego
zdjecie uzytkownika
gornik1 - 2016-04-28 06:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w koncu wyplacili za wegiel!dzis weszlo mi na konto!nareszcie
zdjecie uzytkownika
JamesBond - 2016-04-28 11:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gornik1 - 2016-04-28 06:46:25]:
a psychotesty na bank ci nie weszły... Tak bywa nie można mieć wszystkiego :-D
zdjecie uzytkownika
Andy - 2016-05-04 09:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopy co to za wypadek zbiorowy był?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 2 etapy
1- z kierownikiem oddziału
2- biuro i formalności
Pytania: Pytania były o prace, zarobki i zawierały ostrzeżenie o ciężkości pracy
zdjecie uzytkownika
jas - 2016-05-04 09:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andy no był szkoda tylko chłopaków . Niech wracają do zdrowia
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2016-05-04 10:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to był za wypadek zbiorowy?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie PG Silesia!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PG Silesia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert