Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PG Silesia

Pracowałeś w firmie PG Silesia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-04-20 13:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
grzecha daj spokój czym ty się przejmujesz on i tak nic nie zrozumie
zdjecie uzytkownika
dj - 2015-04-20 14:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Patryku przeprosisz za te słowa czy mam udać się do pani Dyrektor?
(usunięte przez administratora) zenada jacy ludzie robią na tej silesi całe szczęscie ze juz mnie tam niema
zdjecie uzytkownika
SD - 2015-04-20 14:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzegorz kieloch - 2015-04-20 13:22:35]:
Grzesiu chodź nie znam Cie osobiście jestem z tobą nie przejmuj się takimi chłystkami ... nie kabluj bo to nieładnie ale małego pstryczka na opamiętanie czemu nie...przecież kawał chłopa z ciebie (oczywiście nie nawołuje tu do przemocy kto tak to odczytał to mi bardzo przykro i nie było to zamierzone :-P)
zdjecie uzytkownika
leszek .sz - 2015-04-20 16:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie tutaj na forum kawiorze? , a czy ktoś z was się zastanowił dlaczego ratowników górniczych kwk Silesia nazywają tak ? .Bo w dniu 30 Pażdziernika w pierwszych godz akcji sztab akcji zapytał się kierownika akcji na dole co brakuje ratownikom a juz nie zyjący ratownik Maroszek odpowiedział kawy by nas wzmocniła bo my musimy naszych kolegów z tego piekła wytargac a była to juz 14 godzina pracy ratowników tego zastepu w akcji
zdjecie uzytkownika
beko - 2015-04-20 17:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To taki Iwaniec zrobił na forum zamieszanie.
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-04-20 18:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOLEDZY RATOWNICY PAMIETAMY ROK 2004 GDY WYSTOPILISMY Z SZEREGÓW ZZ S , GDY PISANO ILE RATOWNICY PRZYNOSZĄ STRAT ILE MOŻNA ZA RATOWNIKÓW KUPISZ SZTYLISK DO ŁOPAT PAMIETAMY I DALEJ ZA WAMI SIĘ TO CIĄGNIE ? SZKODA MI WAŚ
zdjecie uzytkownika
nki - 2015-04-20 18:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Falko a ty nie obrażaj ich bo możesz jeszcze błagać by na czas dotarli do ciebie (a nie życzę ci byś kiedy by w takiej sytuacji ) z pomocą
zdjecie uzytkownika
Pawełek - 2015-04-20 18:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ robert

Ściągnij paluszek z Caps Locka, bo Cię słyszymy. Patryk ma wiele racji pisząc do Grzegorza. Pretensje Grzegorz powinien mieć do Bartka S który "wynegocjował" dla ratowników takie a nie inne warunki. "Starzy" pracownicy i tak mają jeszcze wiele zagwarantowane! Grzegorz! Przechodziłeś ze stawką 1:1 + 10 lub 20%! Masz zagwarantowany jubileusz na "starych" i "nowych" zasadach, masz 7-mio letni okres ochrony zatrudnienia, pierwszeństwo w zatrudnieniu rodziny, pierwszeństwo szkolenia w przypadku zmiany stanowiska pracy, możliwość wyboru korzystniejszych dla siebie zasad odprawy emerytalnej! Grzegorz to wiele a reszta pretensji do Bartka a teraz do Jarka no i do siebie.... Nie ma się co kłócić, bo każdy chce robić i zarobić. To publiczna kłótnia to woda na młyn dla pracodawcy. Dajcie na luz. Górnicy zawsze stanowili siłę, bo byli RAZEM!
zdjecie uzytkownika
PP - 2015-04-24 08:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [juzek - 2015-04-12 13:45:52]:
Tak naprawde ile jest ludzi tyle opinii na temat PG silesii...

ZZ sa złe a zawdzieczacie im prace taka jest prawda. Nie macie pojecia co prywaciarz mógłby z Wami zrobic.... tak naprawde co mu sie ZYWNIE podoba. Brak kartek czy barbórki to kropla w morzu (BYBYLA)

Jestesmy dziwnie niewdziecznym narodem i ciagle Nam mało ...

przestancie narzekac i cieszcie sie ze w ogole macie prace ;)))
zdjecie uzytkownika
fd - 2015-04-24 21:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [PP - 2015-04-24 08:31:19]:
brałeś tabletki dzisiaj??? nie zapominaj ziomuś
zdjecie uzytkownika
GÓRNIK - 2015-05-01 09:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie oto przybywam z kopalni w której jest prawdziwy postęp 20 tys ton na dobe z samych scian strugowych a gdzie tam kombajnowe hehe....
zdjecie uzytkownika
miner - 2015-05-01 17:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm Bogdanka.. wiec skoro przybywasz to czego tu szukasz??
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2015-05-02 07:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GÓRNIK - 2015-05-01 09:42:20]:
bądzcie czujni bo oby rząd was nie zarżnął tak jak JSW.
zdjecie uzytkownika
GÓRNIK - 2015-05-02 11:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak kolego przybywam z Bogdanki a dlatego ze sie tu przeprowadzilem a raczej wróciłem Żona dzieci wybudowałem dom zasadzilem drzewo i kupiłem psa wiec wiesz miner mus to mus teraz bede mial przyjemnosc tu po fedrowac zobaczymy jak to bedzie...
zdjecie uzytkownika
kolo;) - 2015-05-02 12:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema pany dojeżdża ktoś z Żywca na 5 Brygade???
zdjecie uzytkownika
Rafal - 2015-05-02 14:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca elektryka na dole?
Na jakie kwoty na ręke może liczyć nowo przyjęty z uprawnieniamy Sep do 1 kV i doświadczeniem jako elektryk ale na górze w prywatnych firmach?
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2015-05-03 09:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafal - 2015-05-02 14:40:53]:
tych uprawnień to nie wypisuj bo to nic nie daje na kopalni. musisz przepracować rok czasu na dole aby mieć pierwsze uprawnienia w tym pół roku jako pomoc elektromontera.
zdjecie uzytkownika
ble - 2015-05-09 07:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafal - 2015-05-02 14:40:53]:
Przykro mi ale chyba na za dużo nie możesz liczyć prawie wszędzie sa potrzebne uprawnienia powyżej 1kV dodatkowo kursy na ognoioszczelność itd. ale próbuj ja zaczynałem podobnie i teraz jest ok ale elektryk górniczy to zupełnie inne tematy poczytaj na ten temat bo zagna cię na rozmowie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2015-05-11 12:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyjęcia jakieś będą?
zdjecie uzytkownika
RYL - 2015-05-13 21:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są zarobki górników w firmie PG SILESIA? Wiadomo że są lepsze i gorsze miesiące z zarobkami ,ale tak miej więcej?
zdjecie uzytkownika
dojazd - 2015-05-13 21:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szukam ludzi którzy dojeżdzają z andrychowa,z kęt,czy z brzeszcz tylko na 1 zmianę i posiadają wolne miejsce,mój numer tel (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2015-05-17 21:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z praca dla kobiet???? Przeróbka lampownia ? jak praca w tych oddziałach ?

zdjecie uzytkownika
kobieta - 2015-05-17 21:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zrobisz handjoba....to może wtedy będzie:-)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: jak wyżej i z jakimi maszynami miałem stycznośc
Pytania: zasada działania wyłącznika ow jakie są zabezpieczenia, czynnosci przy wejsciem do wyłącznika ,ile chce zarabiać
zdjecie uzytkownika
as - 2015-05-18 13:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, powiedźcie mi jakie pod firmy pracują na Silesii?
Będę wdzięczny.
Dzięki
zdjecie uzytkownika
wiertacz - 2015-05-21 09:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [as - 2015-05-18 13:41:33]:
Trans Jan. Kolano. Tubau
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PG Silesia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PG Silesia?
Zadaj pytanie
alert