Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PG Silesia

Pracowałeś w firmie PG Silesia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-07-18 14:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile dostanie młodszy górnik na początek oddzial taśmowy
zdjecie uzytkownika
bartłomiej nowak - 2014-07-18 18:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-07-18 14:37:35]:
ja także podłączam się do pytania goscia, bo na Waszej stronie zakładka Kariera nie działa jak trzeba
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-07-19 11:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 2800 brutto potem 3300brutto + dodatki:> i ciezka praca;p
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-07-19 14:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a potem z czasem to wiecej sie zarobi
zdjecie uzytkownika
brunet - 2014-07-19 14:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powiedzcie na pg silesia podbije mi lekarz medycyny pracy badania za kase.Jak sie nazywa
zdjecie uzytkownika
wiesniak - 2014-07-20 17:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brunet - 2014-07-19 14:16:53]:
Gładyszowa,idz prywatnie do niej,dasz 50-100zl i ci bez problemu podbije,wiem ze duzo pawulonnuw tak chodzi co mieli zawaly,nadcisnienie,lub objawy pylicy...
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-07-21 08:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiesniak - 2014-07-20 17:50:13]:
A dla nowoprzyjetych tez bez problemu podbije
zdjecie uzytkownika
modniś - 2014-07-21 12:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiesniak - 2014-07-20 17:50:13]:
haha, mi kiedys jeden lekarz podbil ksiazeczke zdrowia do pracy przy jedzeniu nawet bez osłuchania płuc. Tylko mu zapłacilem za uaktualnienie tak jak się normalnie robi w tych przypadkach. napiszcie ilu u Was jest ratowników górniczych, dla kumpla pytam, nie ma dostępu do neta to mu pomagam znalezc robote. na stronie piszą o wymaganiach, ktore kumpel spełnia, ale jak sie domyslam to badania beda wygladaly podobnie jak piszecie, czyli osłucha, sprawdzi płuca i podbije papier bez problemu. dzieki z gory za odp.
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-07-23 14:40:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema ja mam 16 miesiecy stazu pracy pod ziemia, mam uprawienia na tasmy, mam jakies szanse na przyjecie. Orientujecie sie kiedy cos bedzie wiadomo??
zdjecie uzytkownika
wiesniak - 2014-07-23 18:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I co z tego ze masz uprawnienia na tasme?,16 miesiecy pod ziemia?jesli chodzi o górnictwo to przynajmniej trzeba przepracowac 5 lat,aby przynajmniej przeczytali twoje podanie,a nie wyrzucili od razu do kosza!,na chwile obecną na czworaka do kraweckiego jakos sie dostac,wyjąc jak ci żle(on lubi patrzeć,jak ludzie cierpią,wtedy czuje że jest bogiem),i być moze da cię na transport lub do gospodarczego do zbierania petów przy biurowcu...powodzenia
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-07-25 16:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pawulonów przyjmójom
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2014-07-25 18:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adrian - 2014-07-23 14:40:08]:
najlepisj jakbyś był z KWK Mysłowice-WESOŁA, wtedy z przyjęciem nie powinno być problemu
zdjecie uzytkownika
ioio - 2014-07-26 12:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czamu
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2014-07-27 16:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo z Wesołej przychodza sami fachowcy
zdjecie uzytkownika
lolol - 2014-07-27 21:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem pawulonen kwk bieszowice
zdjecie uzytkownika
Bonzo - 2014-07-29 11:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , mam pytanie jakie stawki maja kombajnisci scianowi na PG Silesia oczywiscie mam na mysli ludzi ktorzy faktycznie pracuja na kombajnach ,
zdjecie uzytkownika
adrian - 2014-07-29 12:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ioio - 2014-07-26 12:36:55]:
Sa tam przyjecia na wesoła?? W kolanie dzwonie od maja i ciagle mowia ze maja nad stan ludzi, w prg dopiero moze we wrzesniu, a w trans-janie ciagle słychac ze narazie nic nie ma, pytac... Macie kogos znajomego kto sie orientuje gdzie sie mozna załapc do jakiej firmy??,
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2014-08-12 08:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie są przyjęcia na PG: patrz lista ofert pracy górnik, ślusarz p/z
zdjecie uzytkownika
Marcin_33 - 2014-08-12 15:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Trafiłem na to forum z wyszukiwarki, bo nic nie wiem o tej firmie, a trafiłem na ofertę pracy specjalisty ds. procesów biznesowych. Aktualnie jestem zatrdudniony w dużej korporacji w Katowicach i może moje pytanie jest dziwne, ale co tam. Czy w PG silesia panuje taka typowo korporacyjna atmosfera? Własnie to mi się nie podoba w mojej obecnej pracy, chcę od tego uciec i nie wpaść z deszczu pod rynnę.
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2014-08-15 11:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marcin_33 - 2014-08-12 15:31:59]:
ja bym ci może coś napisał ale nie publicznie
zdjecie uzytkownika
wolf - 2014-08-16 15:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
atmosfera typowa - korporacyjna
jak traficie na przodki do przodowego "fali"to uwazajcie to jakiś zboczeniec
pod prysznicem obmacuje ludzi ......... a pod sufitem to ma siano brak słów
zdjecie uzytkownika
gudis - 2014-08-18 21:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bonzo - 2014-07-29 11:32:50]:
siema Bonzo! kombajniści tak kole siódemy na pazura
zdjecie uzytkownika
Sayan - 2014-08-20 15:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Braindour Development Limited z Cypru otrzymała zgodę urzędu na przejęcie kontroli nad Przedsiębiorstwem Górniczym Silesia w Czechowicach-Dziedzicach, która zajmuje się wydobyciem i sprzedażą węgla kamiennego. Obecnie Silesia należy do czeskiej grupy kapitałowej EPH, na czele której stoi Energetický a Prmyslowý Holding z Brna
zdjecie uzytkownika
pgs - 2014-08-20 18:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
re Sayan

I co z tego?
zdjecie uzytkownika
Sayan - 2014-08-20 22:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no chyba cos nie tak jak pepiki chca sie pozbys silesii
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PG Silesia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski