Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PG Silesia

Pracowałeś w firmie PG Silesia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PGS - 2015-04-12 22:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czarna ty już nie pij bo nie możesz.....
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-04-13 15:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ciężko jest dostac sie z mlodszym gornikiem pod kopalnie ?Czy idzie pochytac jedna zmiane?
zdjecie uzytkownika
młodszy - 2015-04-13 16:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-04-13 15:51:12]:
Nie chce cię załamywać,ale z młodszym to nierealne,zero szans
zdjecie uzytkownika
dojazd - 2015-04-13 18:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam panowie,dojeżdzam na pierwszą zmianę z okolic andrychowa i osieka,szukam
chętnych którzy chcieliby dojezdżać wspólnie,może być nawet osoba która nie posiada własnego auta,mój numer telefonu:572839120.pozdr.
zdjecie uzytkownika
beko - 2015-04-13 23:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miner ty idz do lekarza albo juz nie bierz narkotyków bo pierdolisz gupoty jak byś nic ciepłego nie jadł kutasie
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2015-04-19 10:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak ocenia pan patryk iwaniec z g-1 byłych pracowników kwk Silesi
Mnie też się podoba..... Stare czasy ju [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wrócą.... Gdzie wam płacili tylko za to że byłeś (choć i tak nie zawsze byłeś w pracy)Jak się ci nie pasuje to do Tesco albo na linie fiata kawiorzu stary id [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Urobiony po pachy.... Bu ha ha....
zdjecie uzytkownika
yes - 2015-04-19 11:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widac że iwaniec czuje się już pewny na pg i wiele węgla już wydobyl
zdjecie uzytkownika
jh - 2015-04-19 14:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yes - 2015-04-19 11:41:46]:
taki internetowy kozaczek nie warto sobie zaprzątać nim głowy...
zdjecie uzytkownika
silesia 27 lat pracy - 2015-04-19 23:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy mowa o tym iwancu wazelinie kierownictawa oddziału g-1? któremu tatus kamilcia załatwił prace na pg ?
zdjecie uzytkownika
G-1 - 2015-04-20 10:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś Wam w końcu starzy "kawiorze" i nieroby napisał prawdę! Boli? MA BOLEĆ!
Ta ocena Patryka nie dotyczy "nowych" ratowników, Ci naprawdę się starają! Czas Grzegorzu K na emeryturę lub chwycić się roboty! Macie i tak więcej kasy niż pozostali! Droga wolna. Demokracja.
zdjecie uzytkownika
ksrg - 2015-04-20 12:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego z g-1 Kawiorze nawet nie wiesz dlaczego taka nazwa
zdjecie uzytkownika
krt - 2015-04-20 12:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik miesiąca tak narzeka? A kasę się wzięło....oj Grzegorz,Grzegorz...mogłeś rzucić dyrekcji tą kasą w twarz. Niech mają za swoje! A co!
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2015-04-20 12:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [G-1 - 2015-04-20 10:41:34]:
Kubuś a tyle dobrego cię nauczyłem jak pracowałeś zemną , a widzę że w oczy przyjaciel a za plecami sztylet w plecy
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2015-04-20 12:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzegorz - 2015-04-20 12:49:58]:
Nie narzekam tylko taki Patryk nie będzie mówił że przez cały czas mojej pracy nić nie robiłem
zdjecie uzytkownika
stare kawiorze - 2015-04-20 12:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O młode wilki już zaczęły szczekać
zdjecie uzytkownika
grzegorz kieloch - 2015-04-20 13:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Drogi Patryku przeprosisz za te słowa czy mam udać się do pani Dyrektor?
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-04-20 13:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
grzecha daj spokój czym ty się przejmujesz on i tak nic nie zrozumie
zdjecie uzytkownika
dj - 2015-04-20 14:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Patryku przeprosisz za te słowa czy mam udać się do pani Dyrektor?
(usunięte przez administratora) zenada jacy ludzie robią na tej silesi całe szczęscie ze juz mnie tam niema
zdjecie uzytkownika
SD - 2015-04-20 14:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzegorz kieloch - 2015-04-20 13:22:35]:
Grzesiu chodź nie znam Cie osobiście jestem z tobą nie przejmuj się takimi chłystkami ... nie kabluj bo to nieładnie ale małego pstryczka na opamiętanie czemu nie...przecież kawał chłopa z ciebie (oczywiście nie nawołuje tu do przemocy kto tak to odczytał to mi bardzo przykro i nie było to zamierzone :-P)
zdjecie uzytkownika
leszek .sz - 2015-04-20 16:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie tutaj na forum kawiorze? , a czy ktoś z was się zastanowił dlaczego ratowników górniczych kwk Silesia nazywają tak ? .Bo w dniu 30 Pażdziernika w pierwszych godz akcji sztab akcji zapytał się kierownika akcji na dole co brakuje ratownikom a juz nie zyjący ratownik Maroszek odpowiedział kawy by nas wzmocniła bo my musimy naszych kolegów z tego piekła wytargac a była to juz 14 godzina pracy ratowników tego zastepu w akcji
zdjecie uzytkownika
beko - 2015-04-20 17:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To taki Iwaniec zrobił na forum zamieszanie.
zdjecie uzytkownika
falko - 2015-04-20 17:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gówno prawda ratownicy pg to lenie i darmozjady na których pracuje reszta załogi, do niczego nie przydatni
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-04-20 18:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOLEDZY RATOWNICY PAMIETAMY ROK 2004 GDY WYSTOPILISMY Z SZEREGÓW ZZ S , GDY PISANO ILE RATOWNICY PRZYNOSZĄ STRAT ILE MOŻNA ZA RATOWNIKÓW KUPISZ SZTYLISK DO ŁOPAT PAMIETAMY I DALEJ ZA WAMI SIĘ TO CIĄGNIE ? SZKODA MI WAŚ
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: jak wyżej i z jakimi maszynami miałem stycznośc
Pytania: zasada działania wyłącznika ow jakie są zabezpieczenia, czynnosci przy wejsciem do wyłącznika ,ile chce zarabiać
zdjecie uzytkownika
nki - 2015-04-20 18:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Falko a ty nie obrażaj ich bo możesz jeszcze błagać by na czas dotarli do ciebie (a nie życzę ci byś kiedy by w takiej sytuacji ) z pomocą
zdjecie uzytkownika
Pawełek - 2015-04-20 18:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ robert

Ściągnij paluszek z Caps Locka, bo Cię słyszymy. Patryk ma wiele racji pisząc do Grzegorza. Pretensje Grzegorz powinien mieć do Bartka S który "wynegocjował" dla ratowników takie a nie inne warunki. "Starzy" pracownicy i tak mają jeszcze wiele zagwarantowane! Grzegorz! Przechodziłeś ze stawką 1:1 + 10 lub 20%! Masz zagwarantowany jubileusz na "starych" i "nowych" zasadach, masz 7-mio letni okres ochrony zatrudnienia, pierwszeństwo w zatrudnieniu rodziny, pierwszeństwo szkolenia w przypadku zmiany stanowiska pracy, możliwość wyboru korzystniejszych dla siebie zasad odprawy emerytalnej! Grzegorz to wiele a reszta pretensji do Bartka a teraz do Jarka no i do siebie.... Nie ma się co kłócić, bo każdy chce robić i zarobić. To publiczna kłótnia to woda na młyn dla pracodawcy. Dajcie na luz. Górnicy zawsze stanowili siłę, bo byli RAZEM!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PG Silesia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PG Silesia?
Zadaj pytanie