Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PG Silesia

Pracowałeś w firmie PG Silesia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
on - 2016-06-17 14:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gregor - 2016-06-16 16:58:56]:
za wegiel do konca miesiaca bedzie wyplacone,wiec przestancie pisac bzdury
zdjecie uzytkownika
kasam - 2016-06-17 16:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
on' ale w umowie przecież macie zawarte chyba do kiedy bedzie wyplata prawda? jaka stawka jako górnik?
zdjecie uzytkownika
aj - 2016-06-17 19:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najważniejsze na kopalni że zwiazkom udały sie zawody wedkarskie .Dziekujemy
zdjecie uzytkownika
seni - 2016-06-17 21:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie na ile moge liczyc jako sekcyjny?,gornik w scianie?,zastanawiam sie czy zlozyc papiery,pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
99 - 2016-06-17 22:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że wyciągniesz kolego powyżej 3000 netto jeśli pogadasz i podasz taką sumę na rozmowie kwalifikacyjnej
zdjecie uzytkownika
przodowy - 2016-06-18 20:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak robiłeś juz w ścianie to około 4000 bez świąt
zdjecie uzytkownika
99 - 2016-06-18 20:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to nie jest taka mała kwota, bo ostatnio rozmawiałem z ludźmi, to niektózy z nich narzekali, że z kolei to jest im mało, dla mnie jest adekwatnie.
zdjecie uzytkownika
99 - 2016-06-20 12:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale co u teściowej, bo w ogóle nie rozumiem o co chodzi
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-06-21 15:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wie ktoś czasem w jakiej sprawie jutro masówka???
zdjecie uzytkownika
3e - 2016-06-21 16:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z tą masówką?a tak poza tym to chciałam się uwas dostac do pracy na górnika-kotwiarza bo szukacie - czy na takie stanowisko się dostanę jako kobieta?
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-06-21 18:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masowka bedzie o tym ze niestety wegiel trzeba przelozyc na dalszy plan i zmniejszenie ilosci oddzialow,a razem tym ilosc ludzi...
zdjecie uzytkownika
antek - 2016-06-21 18:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@abc no ale szukają pracowników, to jak mniejsza ilość oddziałów i ludzi? Nie rozumiem. Widzę, że szukają górnika-kotwiarza i młodszego górnika w oddziale kotwienia.
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-06-21 19:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I taka wlasnie jest polityka na silesii.....tu zwalniaja tu przyjmuja...
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-06-21 19:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet niech sobie jaj nie robią z tym węglem bo wiele ludzi go potrzebuje.
zdjecie uzytkownika
elektro - 2016-06-21 19:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ile ludzi bedzie miało odwage coś powiedzieć jak padnie takie hasło
zdjecie uzytkownika
werf - 2016-06-21 20:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjmuja wlasnie na stanowsiko górnika- kotwiarza tak jak napisał @antek wymagane jest wykształcenie minimum zawodowe, zrealizowany kurs kwalifikacyjny górnika, zrealizowany kurs dopuszczający do pracy na stanowisku górnika, zrealizowany kurs kotwiarza
zdjecie uzytkownika
Bg - 2016-06-21 20:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obudzili się tydzień przed planowana wypłata że nie ma kasy? To jakaś kpina. Mam nadzieję że to nie prawda
zdjecie uzytkownika
Bg - 2016-06-21 20:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obudzili się tydzień przed planowana wypłata że nie ma kasy? To jakaś kpina. Mam nadzieję że to nie prawda
zdjecie uzytkownika
mam już to gdzieś - 2016-06-21 21:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jutro usłyszycie że niema kasy na wyplatę węgla , miną 4 miesiące potem powiedzą albo barbórka lub węgiel i tak za pomocą związków nas wyruchali.
zdjecie uzytkownika
były z silesi - 2016-06-21 21:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiem wam w sekrecie że związki wiedziały o tym w kwietniu ha ha ha ale waś tam dymają
zdjecie uzytkownika
kombajner - 2016-06-21 21:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pany to po co wogóle siedzimy w tych związkach?! poza tym sami podpisali papier ze wypłacą do tego czasu
zdjecie uzytkownika
Bg - 2016-06-21 21:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety wchodzą nam na głowę a my siedzimy cicho jutro pewnie też ta cisza będzie
zdjecie uzytkownika
34rt - 2016-06-21 22:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej no widze wlasnie ze na tym stanowisku wymagfane jest miedzy innymi wykształcenie minimum zawodowe no i zrealizowany kurs kwalifikacyjny górnika
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-06-22 09:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale jak to, a co z pracą jako Młodszy Górnik w oddziale kotwienia?
zdjecie uzytkownika
robas - 2016-06-22 11:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [99 - 2016-06-20 12:59:08]:
najlepszy jest wiec zjad juz zeby na robocie i zostaly trzy
zdjecie uzytkownika
Andy - 2016-06-22 11:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i co tam na tej masówce było?
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-06-22 11:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no a co powiecie o ofercie jako Młodszy Górnik w oddziale kotwienia?
zdjecie uzytkownika
oco - 2016-06-22 12:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z masowka
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2016-06-22 14:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze ktoś o czym była masówka?
i kiedy płacą za węgiel
zdjecie uzytkownika
koleś - 2016-06-22 14:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za węgiel płacą do końca czerwca wbrew temu co by niektórzy chcieli!!!!
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-06-22 14:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam przeciek z sprawdzanego żródła że pierwsza transza przelewu była wczoraj przelana
zdjecie uzytkownika
rfg - 2016-06-22 15:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@janek no powiem Ci ze ta oferta nadal jest..z tego co sie oreitnuje to kilka postów wyzej ktos sie wypowiadal na temat tego co jest wymagane i co oferuja
zdjecie uzytkownika
alfonsodistefano - 2016-06-22 16:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam , i co z tym węglem?
bedzie czy dalej bieda?
zdjecie uzytkownika
sdfg - 2016-06-22 16:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w sumie dziwne ze ejszcze do tej pory nikogo nie znalezi na to stanowisko skoro ludzie az tak ta praca sie intersuja.a jednak ono juz od dluzszego czasu jest dostepne w internecie z tego co kojarze
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-06-22 18:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Węgiel bedzie do konca czerwca, na masowce ogólnie ok, sytuacja sie poprawia ponoć na kopalni, podziekowali ludzim za mozliwość zapłaty ryczaltu dopiero w tym m-cu
zdjecie uzytkownika
antek - 2016-06-22 19:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lolek a wiesz, czy mają dużo chętnych na to stanowisko górnika-kotwiarza? Chyba zaaplikuję ;)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-06-22 20:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@antek, nie wiem niestety, ale próbuj, przecież nic nie tracisz :)
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2016-06-23 11:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lolek ma rację, ja chyba będę próbował złożyć cv na młodszego górnika w oddziale kotwienia. Niedawno zrealizowałem kurs kwalifikacyjny Młodszego Górnika, mam wykształcenie zawodowe. Ciekawe, czy mam szansę na dostanie tej pracy. Może ktoś już aplikował?
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2016-06-23 13:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktos namiar na MATEUSZA mechanika????????????????? plisss
zdjecie uzytkownika
Bg - 2016-06-23 13:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Mariusz - 2016-06-23 13:40:51]:
zrobil dziecko i uciekł???
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2016-06-23 14:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bg - 2016-06-23 13:56:03]:
potrzebuje aby zagladnal mi do auta
zdjecie uzytkownika
werf - 2016-06-23 16:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Maciej proboj próbj bo chyba poki co nikt sie tam nie zgłosił bo juz na prawde tyle ososb pytało o to ogloszenie ale z tego co wiem to ono wisi w internecie wiec jak chcecie to sporobujcie jeszcze aplikowac
zdjecie uzytkownika
misiek - 2016-06-23 17:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostał ktoś już przelew za węgiel ??? serio pytam
zdjecie uzytkownika
dfgbhnm - 2016-06-23 18:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt ta oferta jest w miejscowosci Czechowice- Dziedzice..ciekawe na jakie wynagrpodzenie mozna liczyc
zdjecie uzytkownika
kcin - 2016-06-23 21:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dfgbhnm - 2016-06-23 18:59:03]:
3400 br
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-06-24 09:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młodszy Górnik w oddziale kotwienia jest potrzebny.
zdjecie uzytkownika
Krzyś - 2016-06-24 19:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ile nie jesteś zdesperowany to na młodszego się nie pchaj. Od razu na Górnika najlepiej.
zdjecie uzytkownika
marja - 2016-06-24 19:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czemu niby ten młodszy to gorszy? przecież zatrudnienie na podstawie umowy o pracę również otrzymuje i jakieś tam możliwości rozwoju, w dobie kryzysuw branzy to sporo i ja bym bardzo doceniała taką robotę
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 2 etapy
1- z kierownikiem oddziału
2- biuro i formalności
Pytania: Pytania były o prace, zarobki i zawierały ostrzeżenie o ciężkości pracy
zdjecie uzytkownika
z - 2016-06-25 14:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
forum idiotów
zdjecie uzytkownika
kasweryn - 2016-06-25 14:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młodszy Górnik w oddziale kotwienia to tez dobre stanowisko! ale i tak trzeba mieć zrealizowany kurs kwalifikacyjny Młodszego Górnika, ale warto się starać

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie PG Silesia!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PG Silesia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert