Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PG Silesia

Pracowałeś w firmie PG Silesia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
albin - 2015-03-13 19:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Dudek cos ostatnio ucichł na tym forum. Czyżby czyjs prykaz?
zdjecie uzytkownika
kowboy - 2015-03-13 20:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak ojciec rydezyk mu zakazał wypowiadać sie pojechał poradzić sie
zdjecie uzytkownika
aaaaa przodek - 2015-03-13 22:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadnych zwolnien ma nie byc to są plotki
ci co normalnie i uczciwie pracują moga byc spokojni o prace
pg silesia ma jechac na 100% swoich mozliwosci i wykonywac normy to kasa bedzie dobra panowie
zdjecie uzytkownika
peru - 2015-03-15 19:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"wyżucanie", "wogule", "morze"- zainwestuj w słownik. Po wypowiedzi widać, że inteligencją nie grzeszysz. Po opanowaniu ortografii zacznij się wypowiadać.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-03-15 20:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do peru co ty człowieku wnosisz tym swoim postem , wchodząc na to forum chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat PG Silesii a nie jak się pisze poszczególne wyrazy
Ty jesteś inteligentny w ch... bo znasz słownik ortograficzny
Serdecznie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
peru - 2015-03-15 21:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karol - 2015-03-15 20:37:17]:
ktoś pisząc z błędami pokazuje swoją inteligencję. Mógł spojrzeć w słownik a nie robić z siebie idioty pytając jakby nie było o konkretny temat. Zresztą zadaje pytanie na forum a o tak ważną sprawę należałoby się zapytać nie zwykłych pracowników tylko kogoś postawionego wyżej. Poza tym zwracam uwagę na ortografię ponieważ razi mnie to niesamowicie. Mam takie prawo. Ty swoją wypowiedzią też wniosłeś na forum bardzo dużo. Też pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
Brawo Karol - 2015-03-15 23:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiętnować tępotę! Korwin na prezydenta!
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-03-16 09:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedż na peru nie bądz taki inteligencik jak ci coś nie pasuje przyjdz pod jambo i sie wypowiedz penisie dobra
zdjecie uzytkownika
peru - 2015-03-16 10:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha internetowy kozaczek....
zdjecie uzytkownika
bit - 2015-03-17 09:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan D.D chwali sie na stronce solidarnosci ze 200 osób dostało przekwalifikowania. tylko dziwne bo ja niedostalem a pracuje w scianie na stanowisku górnik pod ziemią. Jeszcze teraz niech napisze ze nastepna mozliwość przekwalifikowania bedzie za rok
zdjecie uzytkownika
wolf - 2015-03-17 20:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bit

odpowiedz Sobie sam chyba że nie umiesz czytać ;]albo załatw cos sam a nie tylko narzekaj jak Ci nie pasuje zmień związek albo prace ......a może zapytaj kierownika czy Ciebie wytypował do podwyzki ;] ja też nie dostałem i nie becze po forach jak mi żle ....idz do związków i niech sprawdzą czy byłeś na liście ja byłem...chyba że nie jestes w związkach to nie becz jak baba
zdjecie uzytkownika
Aldis - 2015-03-17 22:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wolf.Przeczytaj idioto co napisałeś.
zdjecie uzytkownika
bit - 2015-03-18 09:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wolf - 2015-03-17 20:59:37]:
WOLFIK słuchaj. co to ma znaczyc ze nie jestes w związkach to nie becz? To ludzią którzy nie są w związkach to podwyżka sie nie należy??!!Po drugie czemu kierownik ma mnie typować??!! Pracuje na stanowisku takim i za te stanowisko powinnienem dostać wynagrodzenie. voto wogole ma byc, typowanie, listy, jesteś w zwiąkach czy nie. Przekwalifikowania powinny być z urzedu, sprawdzić szychtownice kto gdzie robi i tyle, a nie chodzić i sie płaszczyc czy ktoś łaskawie da Ci podwyżke
zdjecie uzytkownika
wolf - 2015-03-18 11:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bit

napisałeś że DD chwali się na stronie ,a uważasz że nie powinien widać związki coś robia to się chwalą ;] nie mówie że Tobie się nie należy ale wykaż troche inicjatywy i spprawdż dlaczego nie dostałeś TY.....idz do kierownika to twój bezpośredni przełożony to niech Ci odpowie dlaczego

do Aldiś

idioty to sobie w rodznie poszukaj cepie jak Ci nie pasuje nie czytaj - proste i nie obrażaj ludzi na forach
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-18 14:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka że jak sie niepodoba na Silesi to możecie szukać roboty na brzeszczach w kopex e tylko że was tam nieprzyjmną w górnictwie jest zapaść
dotyka to też nas , większośc z was 2 lata temu niewiedzała nawet gdzie to te czechowice są , a teraz już chcecie zarabiać po 6 tyś na ręke tak sie panowie nieda
nalatujecie tu na p Darka i inne związki a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecie co sie dzało w chodzby 2003r i ta kopalnia istnieje dzięki nim , czy sie komu to podoba czy nie, ja osobiscie nie przepadam za związkami , ale chyle czoła za to co zrobili dla tej kopalni
co do podwyżek są osoby co dostały i przeszeregowania i podwyżke stawek
ale żeby dostać trzeba sie starać sami opowiadacie na łażniach kto gdzie i ile przebomblował i ile czasu był na l 4
załoga ma wynosić ok 1400 więc sporo jest do zwolnienia i tak naprawde trzeba sie cieszyć że nie zwalniają
p Darku kiedy sie zajmiecie przerostem dozoru na tej kopalni zwłaszcza młodych
gniewnych ( CZYTAJ KAAPO )większość to idioci i kalecy umysłowi
zdjecie uzytkownika
. - 2015-03-19 10:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na dozór (przerost) też przyjdzie czas. Teraz trzeba rozwiązać problem z nadgodzinami w tej grupie zawodowej.
zdjecie uzytkownika
www - 2015-03-19 16:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! Panowie jakie zarobki są w siostrzanej firmie PG Silesia, Spółki MINING SERVICES AND ENGINEERING Sp. z o.o. i czy są w tej firmie jakieś dodatki typu kartki czy jakieś inne przywileje?? za odp z góry dziękuję!!
zdjecie uzytkownika
Łukasz88 - 2015-03-22 11:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym zapytać ile można zarobić na stanowisku REWIDENT URZĄDZEŃ SYSTEMÓW ŁĄCZNOŚCI, BEZPIECZEŃSTWA I ALARMOWANIA.Na czym ta praca polega??
Czy na Silesie monza sie dostać nie mąjąc szkoły górniczej?
Ja ukończyłem technikum elektryczne i pracuje jakko elektromonter 5 lat.
zdjecie uzytkownika
Locza - 2015-03-26 14:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Darku proszę doprecyzować Pańskie stwierdzenie " Pracownik miesiąca jest wybierany na każdym oddziale. Premiuje się zaangażowanie, jakość pracy, co daje średnio ok. tysiąca złotych do pensji. Warto się starać – mówi Dariusz Dudek". W każdym oddziale ? I zapewne kązy pracownik , przy maksimum summienności i zangażowania ma szansę aby się załapać na tą nagrodę ? Nie bee pisał prawdy bo wszyscy dobrze wiedzą , że po pierwsze primo są to pracownicy tylko wyłącznie ze stałych wskazanych działów po drugie primo ...wiecie sami .
zdjecie uzytkownika
d.d - 2015-03-26 20:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ Locza
Znak ograniczenie prędkości w mieście to 50km/h, a przecież i tak większość z nas jedzie znacznie więcej. Wniosek? Przepisy (może słuszne i szczere) swoje, a życie swoje! :-) MASZ więc 100% racji! Moje zdanie jest podobne. Mówię jak ma być, a nie jak jest! I tyle w temacie...wiemy sami.... Wnioski o "pracownika miesiąca" kierują kierownicy, więc tam powinny być kierowane Twoje pytania. "Oni" wiedzą kto i jak pracuje! Prawa?
zdjecie uzytkownika
obudowa metalowa - 2015-03-27 03:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest w TV taki serial{DLACZEGO JA?)A tu będzie???
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2015-03-27 10:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Locza - 2015-03-26 14:58:03]:
tę nagrodę dostają największe nieroby którzy udają, że cos robią a opierdalają tylko pały kierownikom. Tak jak to było napisane wcześniej
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-03-27 13:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO wodnik szczera prawda
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: jak wyżej i z jakimi maszynami miałem stycznośc
Pytania: zasada działania wyłącznika ow jakie są zabezpieczenia, czynnosci przy wejsciem do wyłącznika ,ile chce zarabiać
zdjecie uzytkownika
Locza - 2015-03-27 13:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kiedy pracodawca zlikwiduję tą nagrodę albo zmieni całkowice system przyznawania tego profitu ??? Panie Darku ?
zdjecie uzytkownika
jo - 2015-03-27 13:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym artykule mówią o czternastkach jesli bedzie to tysiac ton na pracownika w 2015... wiec na razie to tylko pobożne zyczenia.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PG Silesia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PG Silesia?
Zadaj pytanie