Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PG Silesia

Pracowałeś w firmie PG Silesia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PRZ0D0WY WL0TU HEH;) - 2014-03-19 20:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK ZAR0BKI W WENTALYCYJNYM.... I JAKIE R0B0TY SA W TYM 0DDZIALE
zdjecie uzytkownika
XX - 2014-03-21 09:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aruś czuwa :-D
zdjecie uzytkownika
pgs - 2014-03-21 18:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [PRZ0D0WY WL0TU HEH;) - 2014-03-19 20:10:12]:
mniej więcej na poziomie VALEO
zdjecie uzytkownika
ziomal - 2014-03-25 06:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [XX - 2014-03-21 09:59:30]:
Czuwaj arusiu czuwaj Całuski
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-03-25 08:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XX - 2014-03-21 09:59:30]:
Pozdrów p...... .
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2014-03-28 14:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. jezdzi ktos z Zywca albo okolic na Silesie ? sa jakies busy ? nie widzi mi sie wydac 800zl na bezyne miesiecznie :b
zdjecie uzytkownika
Hidalego - 2014-03-28 19:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ,,Mlody,, z Zywca jezdzi duzo ludzi na kopalnie wiec musisz sie popytac chlopakow ..
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2014-03-28 23:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki wielkie! Jeszcze nie pracuje na kopalni. ale liczylem koszty dojazdu i zastanawialem sie ile wyniesie miesiecznie.. a powiedzcie mi jesli mozecie. ile moge liczyc na reke dla kogos kto nie pracowal nigdy w gornictwie ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-29 08:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mlody - 2014-03-28 23:01:05]:
jeżeli masz pewność że Cię przyjmą to na pewno wiesz już ile dostaniesz i ile wyniesie dojazd,jak nie wiesz jeszcze to powiem krótko,nawet jak pójdziesz na dół to na trójkę nawet nie licz a u góry sam się domyśl,życzę jak najlepiej,
zdjecie uzytkownika
Hidalego - 2014-03-29 16:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mlody jeseli nie miales nic wspolnego z gornictwem to masz nie wielkie szanse zeby sie wogole dostac na kopalnie a jak ci juz szczescie dopisze to na duza kase nie licz bo nawet nie zarobisz 2,5 tys , pozdro.
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2014-03-29 18:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja slyszalem ze na poczatek 2200 na reke. dostac sie moze dostane. kolega robi w prg myslowice i po roku juz mial 2800 plus 300zl kartek na zywnosc. a ma zwyklego ladowacza.

zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-30 08:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mlody - 2014-03-29 18:45:39]:
znam ludzi z PRG i chyba trochę to ponaciągałeś,zresztą nie masz tam barbórki i węgla a kartki są na niższą kwotę niż na kopalni,oczywiście nic ci nie odradzam,każda robota jest dobra jak się nie ma żadnej a na kopalni są większe perspektywy bo póki co węgla u nas jest dość jeszcze,
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2014-03-30 13:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie w TV mowili ze Polska bedzie musiala probowac sie uniezaleznic od rosyjskiego gazu i stawiac na wlasne rozwiazania energetyczne w tym wiegiel i odnawialne. może jakąś przyszłość ma to górnictwo w Polsce.

kolega w prg tyle zarabia. we swieta z samych premi mial 2400zl.
zdjecie uzytkownika
gt - 2014-04-02 13:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mlody - 2014-03-30 13:34:41]:
(usunięte przez administratora) kto cię przyjmie jak niemasz pojecia o górnictwie ale do pisania jesteś dobry
zdjecie uzytkownika
p.s, - 2014-04-04 13:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mógł by mi ktoś powiedzieć ile zarabiają ślusarze na silesia? pzdr.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-04-05 14:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [p.s, - 2014-04-04 13:32:51]:
tyle ile zarabia się w każdej innej firmie,
zdjecie uzytkownika
Ks - 2014-04-06 16:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
slyszeliscie moze czy szukaja slusarzy-spawaczy na powierzchnie do remontow
zdjecie uzytkownika
ano - 2014-04-07 09:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zależy który ślusarz odpisze jak stary silesianin ,emeryt i d...liz to ma 5 tysiaków a jak nowy pracownik i też d...liz to 4 tysiaki a pozostali nie mający siły przebicia ledwo do 3 dochodzą (brutto bez premii)
zdjecie uzytkownika
Technik górnik - 2014-04-08 20:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy w pg silesia mam dyplom technika górnictwa podziemnego i odbytą praktykę mam szanse ? Interesuje mnie praca na oddziale wentylacji w przyszłości ratownictwo.
zdjecie uzytkownika
Kawa - 2014-04-08 20:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy w pg silesia mam dyplom technika górnictwa podziemnego i odbytą praktykę mam szanse ? Interesuje mnie praca na oddziale wentylacji w przyszłości ratownictwo.
zdjecie uzytkownika
Kaka - 2014-04-08 20:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy w pg silesia mam dyplom technika górnictwa podziemnego i odbytą praktykę mam szanse ? Interesuje mnie praca na oddziale wentylacji w przyszłości ratownictwo.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-04-09 15:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaka - 2014-04-08 20:23:47]:
za fizola się nie pchaj bo się zawiedziesz zresztą tylko patrzą kogo zwolnić (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Hidalego - 2014-04-15 09:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy bedą dawac te bony świateczne po 130 zł wie ktoś,,,,
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-04-15 14:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hidalego - 2014-04-15 09:24:52]:
premie za bony już pozbierali teraz mogliby te bony już dać,no chyba że za ten miesiąc jeszcze premie wezmą i wtedy dadzą,chociaż dla nich jest każdy powód dobry a nawet jak powodu nie ma,
zdjecie uzytkownika
prg - 2014-04-19 19:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ks - 2014-04-06 16:47:30]:
chŁopy niełudzcie sie i niesłuchajcie ze w prg zarbiajom to jest firma guwno a nie firma kartki zalegajom za poł roku zero ciuchow zero gumiakow rekawice szukamy na dole zuzyte w przodku jebiesz za2200-2500 i jebiesz metry metry a im wciaz mało a ich najlepsze chasło ''NIEWAZNE PIENIĄDZE WAŻNE ŻE ROBOTA JEST'' takze wszędzie byle nie do prg
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
62 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PG Silesia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x