Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PG Silesia

Pracowałeś w firmie PG Silesia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
g1 - 2014-09-29 20:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda to ze od nowego roku bedzie 14-stka na silesi?
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2014-09-29 21:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie,że będzie.Po za tym wyższa Barbórka, nie obcinane premie, no i co najważniejsze praca od poniedziałku do piątku, weekendy wolne:) HURRA nI Love Silesia!!!
zdjecie uzytkownika
Seretudeste - 2014-10-01 18:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. dojezdza ktos z katowic lub jego okolic??
zdjecie uzytkownika
Jork... - 2014-10-02 20:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawde mowiac to PG Silesia wzgledem innych kopaln stoi teraz najlepiej .
zdjecie uzytkownika
ursus - 2014-10-03 15:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potrzebuje pilnie dojazd z okolic żywca a dokładnie z lipowej na 3 lub 2 brygade
zdjecie uzytkownika
przodowy .... - 2014-10-04 00:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jednak nie zalatwiles na brygae zero ??? na 3 brygade jezdzi bus ale jedzie przez zywiec ...
zdjecie uzytkownika
Shadow - 2014-10-04 15:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pilnik - ostatnio na naszą brygade przyjęli ślusarza z 3-letnim stażem. dostał stawkę 3200, więc tyle mniej więcej dostanie na rękę. Domyślać się można, że otrzymasz podobne warunki. pzdr
zdjecie uzytkownika
lololo - 2014-10-05 21:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakies firmy wykonuja prace pod PG Silesia czy juz nie?
zdjecie uzytkownika
sleper5 - 2014-10-06 19:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [przodowy .... - 2014-10-04 00:47:05]:
na 3brygade jest przewóz jezdzi przez żywiec
zdjecie uzytkownika
ursus - 2014-10-06 19:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciezko jest załatwic bo na zmianach potrzebuja doswiadczonych ludzi. masz numer tel na tego busa?
zdjecie uzytkownika
biniek - 2014-10-07 09:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie napiszcie ile naprawdę zarabia się na silesi i jakie są dodatki. Ale bez jakiegoś wymyślania i brania kwot z nieba.
zdjecie uzytkownika
tarzan - 2014-10-07 11:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarobi zwykły górnik z dwu letnim stażem ???
zdjecie uzytkownika
przodowy .... - 2014-10-07 20:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napewno wiecej niz tarzan hehe;) bo ciulaja na metrach i gwarkach hahahahaha jak juz sie dostaniesz i dadza ci stawke górnika to 3400 a na reke powiedzmy 3100 3200
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-10-07 21:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [biniek - 2014-10-07 09:22:04]:
popytaj o przewóz z Soli żółty sprinter stoi pod kopalnią wozi 3cią brygade
zdjecie uzytkownika
przodowy .... - 2014-10-07 21:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde
zdjecie uzytkownika
uuu - 2014-10-07 22:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [biniek - 2014-10-07 09:22:04]:
Z jakiego oddziału jesteś, jeździ jeszcze bus z lachowic tylko byś musiał na podlesie podjeżdżać
zdjecie uzytkownika
ryl - 2014-10-08 09:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A są u was kartki jak tak to po ile i czy macie też barbórki i czternastki?
zdjecie uzytkownika
R1 - 2014-10-09 21:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ryl - 2014-10-08 09:27:19]:
barbórka jest , czternastki nie ma , kartki (posiłki regeneracyjne) - bony sodexho 13,10PLN
zdjecie uzytkownika
widzlieliscie... - 2014-10-10 18:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no co wy gadacie czternastki nie ma?lipa straszna to powinien kazdy pracownik dostawac przeciez to sie wszystkim nalezec nie tylko gornikom. Dać mi pracę albo taką kasę z czternastki to by było rozwiąznie moich problemów. A jest ich na rpawdę poważna ilość i niestety nikt mnie nie oszczędza pod żadnym względem
zdjecie uzytkownika
student - 2014-10-11 10:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W styczniu kończę studia na wydziale górniczym o specjalności Elektrotechnika i automatyka w górnictwie. Czy mam jakąkolwiek szansę na zatrudnienie, czy lepiej już rozglądać się za pracą/ stażem w jakieś firmie? Dodam, że Politechnika podpisała jakieś tam porozumienie z PG Silesia w ramach którego mają ponoć zatrudniać absolwentów Politechniki,ale to tylko porozumienie...
zdjecie uzytkownika
DESPERAT - 2014-10-11 16:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-09-23 21:26:19]:
...młodszy?to na Silesii robią ludzie z Młodszym górnikiem???niech mi ktokolwiek powie jakim cudem się tam dostali,bo ja 3 lata prubuje i h.... z tego,podania to moge w kilogramach liczyc,nawet związki h... pomogły
zdjecie uzytkownika
thomas - 2014-10-19 09:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ursus - 2014-10-06 19:32:11]:
witam szukam osób jeżdżących z jaworzna na pg silesja lub okolic info na t.blas@interia.pl
zdjecie uzytkownika
kolo;) - 2014-10-19 19:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hallo chopy powiedzcie mi przyjmuja jeszcze na silesie czy juz skonczyli brac a jak biora to do kiedy ???
zdjecie uzytkownika
mlody hajer - 2014-10-21 18:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biorą w zależności od szerokości pleców, chyba, że robiłeś na grubie i byłeś kombajnistom, sekcyjnym itp. Do wydobywczych oddziałów biorą doświadczonych, inne odziały to plecy, plecy.
zdjecie uzytkownika
aaaganov - 2014-10-21 19:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak np. ja mam 3 lata stazu Górnika ciesle i klejarza to mam jakies szanse na wydobywczy ???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PG Silesia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x