Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gierek - 2014-09-23 22:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby ktoś z czytelników nie wiedział jaki smak ma ludzki mocz to może się spytać Adama. Gość przez kilka dni żłopał wode z sikami, aż mu kilka zębów wyleciało. Podobno zasłużył jak mało kto. Cyrk na kółkach, co nie?
zdjecie uzytkownika
Gierek - 2014-09-29 20:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie wielu czytelników jest zainteresowana jak smakuję ludzki mocz. Wreszcie mamy konkretny wątek.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-09-29 23:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzy gwiazdeczki, trzy mułeczki jakiś głupi takiś piekny.

Dobranoc
zdjecie uzytkownika
cierpiaca pipa - 2014-09-29 23:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co by tu jeszcze napisac.... hmmm,o! w majty dzis zrobilem hahahaha
zdjecie uzytkownika
zdrajca - 2014-09-29 23:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie lepiej podejsc i w morde , a nie to darmową relkame robić
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2014-09-29 23:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
idzcie spac jutro do placy, uwaga na herbate.
zdjecie uzytkownika
Adam(bez zęba) - 2014-10-05 22:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co chłopaki łyso Wam , a może by tak premie świąteczna uciąć...heheh piszcie dalej
zdjecie uzytkownika
Chacha - 2014-10-06 19:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Adam(bez zęba) - 2014-10-05 22:01:54]:
Wsadz sobie tą premie w cztery litery.
zdjecie uzytkownika
nie ogaraniam - 2014-10-08 14:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to moj kumpel kiedys poweidzial - nie ogarniam tej kuwety. przeciez to jest jakas masakra co tutaj w tym temacie sie dzieje - mam wrazenie, ze ludzie zamiast pracowac to wola sie obijac i komentowac. a tak jak czlowiek tutaj wejdzie i chce sie doweidziec jakis ciekawych informacji to przeciez czyta jakies klotnie - ile tam zarabiacie ludzie?
zdjecie uzytkownika
stomatolog - 2014-10-08 19:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie ogaraniam - 2014-10-08 14:23:53]:
To był taki kawał,co dwa koty szły przez pustynię.Ile tam zarabiacie ludzie?To ma być żart dnia?
zdjecie uzytkownika
zyga - 2014-10-08 22:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesie jeszcze robią?
zdjecie uzytkownika
Adam(bez zęba) - 2014-10-09 20:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zyga - 2014-10-08 22:52:23]:
hmm...czy robimy...?? teraz rozmyślamy nad premiami...100 wystarczy za tak kiepska prace Panowie
zdjecie uzytkownika
Ząbek - 2014-10-10 05:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam(bez zęba) - 2014-10-09 20:53:31]:
Huurraa.A dlaczego tak dużo za tak kiepską prace?
zdjecie uzytkownika
Adam(bez zęba) - 2014-10-10 17:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ząbek - 2014-10-10 05:28:52]:
Bo coś trzeba ludziom dać na święta, aby mieli lepsza motywacje do pracy. Za 100 można parę win kupić w Tesco więc chyba to nie tak źle.
zdjecie uzytkownika
Jabol - 2014-10-10 19:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dyrektor też da wino każdemu na jadalni?
zdjecie uzytkownika
ciepły jacuś - 2014-10-18 19:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisze tu pisze i nic ?!,a tak chcialem tu zabłysnać....zaraz się popłacze....
zdjecie uzytkownika
Cierpiący - 2014-10-18 19:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jabol - 2014-10-10 19:11:06]:
nie on juz nie. Ale kierownik podejdzie i ręke uścisnie i to musi starczyć.
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2014-10-18 19:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cwaniaczki....z miodem w uszach wypisuja tu te bajki...o firmie
zdjecie uzytkownika
staly - 2014-10-18 19:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty pierdzisz (usunięte przez administratora)podejdzie i reke uscisnie, chyba swoją.
zdjecie uzytkownika
patyk - 2014-10-18 19:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [staly - 2014-10-18 19:18:11]:
A robi Tdeusz te swoje spotkania, bo tęsknie za nimi ?,
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-18 20:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patyk - 2014-10-18 19:28:08]:
Robi w domu.Ponoć na święta wszyscy idziemy do niego.
zdjecie uzytkownika
400 ton - 2014-10-18 20:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciepły jacuś - 2014-10-18 19:14:02]:
Rzeczywiście "zabłysłeś"tym wpisem.
zdjecie uzytkownika
stabilny - 2014-10-18 21:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy tu wypisujecie, dajcie sobie spokój.
dżentelmena poznaje sie po tym jak kończy , a nie jak zaczyna.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-10-18 21:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-10-18 20:13:42]:
Ja jadę, spoko z niego gość. !!!
zdjecie uzytkownika
Piersi - 2014-10-19 19:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Będzie!Będzie zabawa!
Będzie się działo!
I znowu nocy będzie mało
Będzie głośno,będzie radośnie
Znów przetańczymy razem całą noc"
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x