logo RICOR POLSKA SP. Z O.O.

RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Poznań

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

storczyk 2017-05-21 19:40
roman czy to prawda,że w tygodniu walisz w szyje?
rumianek 2017-05-21 20:54
szukacie specjaliste ds zakupow alkoholi?,ziomale mowiom ze tak,prawda to?
podpierdalacz 2017-05-22 14:42
Poraz trzeci info o pijanym bhpowcu Arku koledze Romka usunięte.
4
unogio 2017-05-22 18:20
widać jakie ziólko z romka naszego prezesa
łolaboga 2017-05-23 07:44
Pewnie razem chleją.
puk stuk 2017-05-24 19:23
co za bzdury wypisujecie???
ricor 2017-05-24 23:11
A ty co? Obrońca uciśnionego? Sprawiedliwości stanie się za dość, najpierw Romek dostal pozew do sądu od Wolowika a za nim zaczną się pojawiać kolejne.
wolowik 2017-05-25 00:05
Pozywa sie firme a nie konkretnego czlowieka, bo taka sprawa z ewentualnymi apelacjami (bo to w zaleznosci od wyroku Sadu Pracy -wzgledem rozczen- mozna zlozyc nastepnie kolejne pozwy do Sadu Cywilnego), moze sie ciagnac latami (w zaleznosci czy zaakceptuje sie proponowane ugody), to juz dawno w firmie moze sie zmienic prezes a sprawa bedzie dalej trwac, tylko kto inny bedzie firme reprezentowal. To nie jest takie proste, ze sklada sie wniosek i samo sie zalatwi.
1
łycha 60% 2017-05-26 19:21
z tego co slyszałem to roman chce wymienić całą zaloge,dodam ,że te info z dobrego żródła jest -poufne,ziomale trzymajcie się
1
herbedyna 2017-05-26 20:28
ten przychlast pewnie to zrobi,Tadek ratuj nas,zrób coś z tym błaznem
załogowy 2017-05-26 21:15
nasz prezes już pokazał ,że nadaje się tylko do cyrku
hall 2017-05-26 21:32
Inspekcja pracy przetrzepie mu tyłek to się nie wypłaci za to wszystko co robi.
informator 2017-05-27 09:08
To prawda, od dawna o tym mówi, ale nawet jeśli tak się stanie to nowa załoga szybciutko się na nim pozna. On potrafi tylko chwilę robić dobre wrażenie, później pokazuje swoje prawdziwe oblicze - ( usunięte przez administratora )
onaa 2017-05-27 10:45
to prawda , słuszne spostrzeżenie. Prezes Roman, tylko na moment będzie ok, potem jak zwykle pokaże swoje oblicze. Szkoda, naszej załogi RICOR.....
1
Błazen 2017-05-29 08:14
Tadek sam wyliże rowa temu błaznowi aby tylko utrzymać się przy korycie.
6
jeb 2017-05-29 08:47
Tadek jest najbardziej fałszywą osobą w tej firmie jaką znam. Co innego w oczy, co innego przy Romku. Ale co się dziwić, z jego "kompetenjami" i podejściem do ludzi nigdzie roboty nie znajdzie.
5
Pitu pitu 2017-06-12 22:11
Nie pracuje w tej firmie ale czasem wchodzę tutaj poczytać. Stwierdzam, że jesteście nuuudni. Ciągle o tym samym piszecie.
załoga 2017-06-12 22:48
I znowu prezesowi Romanowi , nie udała się prowokacja z osobą Tadka. Dla twojej wiadomości , załoga dużo bardzie ceni i ufa kierownikowi niż tobie. Twoje wypociny świadczą tylko o tobie.
a 2017-06-12 23:13
Napisz coś bardziej ciekawego.
Capo di tuti capi 2017-06-13 09:11
Ale drzwi wyjściowe dla każdego są otwarte .Nawet dla waszego zaufanego Tadka.To do waszej wiadomości załogo.
1
ble ble 2017-06-13 09:31
Dokładnie poszukajcie sobie innej roboty.
nop 2017-06-13 22:43
Dla ciebie Roman drzwi też są otwarte, zrób wszystkim przysługę i odejdź z tej firmy.
3
kum kum 2017-06-21 14:08
narzekacie na Romana a nic z tym nie robicie,a on z Was ma polewke czytajac to ,co tu wyspisujecie
alcohole świata 2017-06-24 19:32
każdy wie że ,ten osioł nic nie umie ,tylko gra
1
sprawdzony i dobry w swoim fachu 2017-06-28 18:39
to prawda niestety
wolowik 2017-07-05 17:45
Prezesie Romanie, w zwiazku z Twoja odpowiedzia na moj pozew, gdzie cytuje Twoja wypowiedz "Pozwany jedynie marginalnie (sic!) zaznacza, iz rozwazy podjecie środków ochrony prawnej w zwiazku z uzytymi przez powoda sformulowaniami o rzekomym "stosowaniu rodem z PRL-u ubeckich metod" (moj dopis 'dyskredytowania kogos')"...", to chce Cie poinformowac publicznie, ze rozwaz to na POWAZNIE, dolaczajac jeszcze moje wypowiedzi z tego forum, gdzie okreslilem Cie dodatkowo 'zdrajca, kolaborantem, szkodnikiem narodowym, itp.'. Zalozysz mi sprawe cywilna, jak sobie znajdziesz dobrego prawnika, to ja wygrasz w ramach naruszenia, tzw. "Twoich dobr osobistych", co najwyzej dostane wyrok w stylu, np. kilkudziesiecu godzin weekendowego koszenia trawy przy poznanskich ulicach pod nadzorem kuratora sadowego, z czystym sumieniem wpisze sie tym samym w 'Polski Patos Patriotycznej Walki Niepodległosciowej AK i NSZ'u" :). W najblizszym czasie - nie mam tego obowiazku - ale z przyzwoitosci dostarcze Ci odpowiedz na Twoje wzgldem mnie zarzuty, zebys mogl HR-owca przygotowac do rozpawy w sadzie, zeby byl w temacie o co chodzi, bo samemu przeciez bedziesz sie bal przyjsc, gdy zaczna w Sadzie czytac opinie z tego forum na temat Twojej osoby, wzgldem tego na ile jestes wiarygodny w tym co mowisz. Masz czas do 20 lipca zeby je pousuwac,jezeli chcesz sobie wstydu zaoszczedzic.
ja 2017-07-05 23:20
Jeżeli "prezes" pousuwa opinie na swój temat to napiszę nowe będąc świadkiem w przyszłych rozprawach sądowych z chęcią powtórzę wszystko to co jest tutaj napisane i nie tylko. Jest to człowiek powinien zarządzać no najwyżej swoim gospodarstwem domowym bo do zarządzania zespołem się nie nadaje, ma się za najlepszego pracodawcę na świecie, tymczasem nie szanuje go żaden z jego podwładnych. Nie znam również bardziej fałszywej i niespójniej osoby jak on. Mam nadzieję, że to wszystko kiedyś do Ciebie wróci żałosny człowieku. A Panu Wołowikowi życzę wygranej.
wolowik 2017-07-06 00:27
Ja mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta "wygrana", bardziej chodzi mi o "wlasna subiektywna spojnosc mysli,slow i nastepstwa czynow, z ktorych one wynikaja", czego Ty nie zrozumiesz, gdy podpisujesz sie anonimowo i brak Ci zwyklej cywilnej odwagi wziecia odpowiedzilnosci za swoje slowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ma znaczenie, bo i tak kazdy inaczej interpretuje zdarzena jakie sie dzieja, w ostetecznym rozrachunku liczy sie tylko 'odwaga' (taki slawny wiersz Zbigniewa Herberta byl ...). Moje odszkodowanie "jak wygram", pewnie z powrotem zwroce w ramach odszkodowania za 'porzadne jebniecie w morde' swojemu bylemu lizusowatemu, dwulicowemu, wymoczkowatemu, dzieciakowatemu kierownikowi", gdy juz nie bedzie Magdy, za plecami, ktorej mozna sie schować wzywajac Policje, co mnie wtedy wybilo z mojej postawy realizacji swoich deklarowanych czynow i wyjasnienia swoich pogladow wzgledem jego osoby.
Nick 2017-07-06 07:52
Myślę że nikt wpisów z goworka pod uwagę nie weźmie. Co prawda dają jakiś ogólny pogląd na sytuacje ale sa anonimowe. A twojego kierownika w Ricor już nie ma.
wolowik 2017-07-06 09:26
Widze, ze sie najlepiej znasz jak Sad pracuje. Moje wpisy nie byly anonimowe, nikt juz 'z bylych wrogow ideologicznych' nie zostal oprocz prezesa, jak Sad zarzyczy sobie pozwanie swiadkow do zlozenia zeznan.
Nick 2017-07-06 10:34
Twoje nie byly anonimowe ale jestes strona w sprawie. Reszta to anonimy a tych nikt oprocz skarbówki nie bierze pod uwagę.
wolowik 2017-07-06 15:00
Twoich tez w takim razie nikt nie bierze pod uwage, wzgledem Twojej retoryki-sofistyki-erystyki o wypowiadaniu sie anonimowo, wiec po co w ogole sie odzywasz? Masz cos do powiedzenia, to napisz i sie podpisz za swoja wypowiedzia, jezeli w nia wierzysz, ze jest prawdziwa. Jaki to ma sens sie odywac anonimowo i cos wypowadac, gdy sie nie chce pod tym podpisac? Jak masz cos do mnie tchorzliwy-chamie 'w cztery oczy', to moj mail, telefon bez problemu pod moim nazwiskiem sobie wygooglasz.
Pankracy 2017-07-06 15:40
wiedziałem. to sam prezes podszywa sie pod Wołowika, w końcu w internecie każdy może udawać kogo tylko chce.
ytre 2017-07-15 17:25
roman to zwykła popluwina pazerna na kase nic więcej
2
wolowik 2017-07-19 16:04
Prezesie Romanie jutro mowiac kolokwialnie nap.... sie ideologicznie w Sadzie Pracy, licze, ze masz choc troche przyzwoitosci, odwagi cywilnej, meskich cech charakteru zeby przyjsc osobiscie i powiedziec mi pewne rzeczy w oczy, ktore wypisales w odpowiedzi na moj pozew. Nie ma juz ponoc w firmie takich dwulicowych lizusow pokroju Magdy i Tomka, ktore robili za Twoich totumfackich. Jak brak Ci odwagi, juz nawet nie pod wzgledem merytorycznej argumentacji ale emocjonalnego stosunku do tej sytuacji, dzialania pod wplywem afektu i labilnosci emocjonalnej, jakie maja miejsce w tego typu sytuacjach, to najodwazniejsza z tych wszystkich ludzi, ktorych tam poznalem pozostala Monika z Kontroli Jakosci, jak jeszcze pracuje, to ja wydeleguj w tej sprawie - taki handicap- bede przynajmniej mogl poczuc jakies uczucie respektu psychicznego, wzgledem swoich wypowiedzi na Twoj temat, gdy ona bedzie bronila Twojego "swinskiego honoru".
Ja 2017-07-21 05:35
I jak w sądzie? Wygrałeś?
Ty 2017-07-21 07:38
Zabrakło męskich cech charakteru do wygranej.
wolowik 2017-07-21 09:25
to rozprawa wstepna odrzucilem ugode, wiec musza beda powolani swiadkowie
wolowik 2017-07-21 09:29
w przeciwienstwie do ciebie tchorzliwy chamie mam ich choc tyle, ze podpisuje sie pod swoimi slowami, a nie sile sie na anonimowa ironie i sarkazm
4
nikt w sieci nie jest anonimowy 2017-07-27 10:37
Wilki nie przejmują się tym, co mówią o nich barany
adelard 2017-07-27 12:15
Czy kierownik Tadek jeszcze pracuje?
hala 2017-07-27 14:30
Niestety.
3
bob dylan 2017-07-30 01:19
A bracia Czeszewscy pracują jeszcze?
knur 2017-07-30 09:59
Nie.
Nowy 2017-08-02 11:59
Aplikowalem do tej firmy, ale czytam, że pracownicy się sądza z pracodawca? Aż tak źle? Powiedzcie o co chodzi w tych sprawach, że tyle osób się oczernia na forum....?
hala 2017-08-02 15:43
Zacznij pracować to sam zobaczysz.
Weronika 2017-08-08 15:43
Popieram @nowy dobrze byłoby gdyby ktoś z pracowników podał uzasadnienie tego czemu w RICOR POLSKA dzieje się źle. Jakie są tutaj warunki pracy? Rodzaj umowy czy terminowość wypłat? Każda opinia powinna dawać uzasadnienie, tak żeby inni wiedzieli czego od firmy oczekiwać.
proszę bardzo 2017-08-08 20:19
Rodzaj umowy? 60%podstawy + 40% premii, którą prezesik zawsze może Ci zabrać. Nie jeden już był taki przypadek. Warunki pracy są złe, nie są przestrzegane przepisy bhp. Wypłata jest terminowa, ale co z tego gdy jest ona niższa niż pracownika agencji tymczasowej.
bob dylan 2017-08-11 00:44
A co sie z nimi stało? czyzby sezon na ziemniaki na plaży w koszalinie sie zaczął
Weronika 2017-08-20 14:46
@proszę bardzo to w takim razie od czego uzależniona jest w praktyce premia? Jej wysokość wydaje się być dość kluczowym aspektem warunków zatrudnienia w RICOR POLSKA. Jasne warunki jej zdobycia są ważne dla celów motywowania pracownika do pracy.
Zostaw swoją opinię o RICOR POLSKA SP. Z O.O. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.