Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tak - 2015-08-23 08:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najśmieszniejsze to dopiero będzie.Tylko ciekawe kto się będzie smucił.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-23 09:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tak - 2015-08-23 08:12:17]:
Rozwiń wypowiedź :)
zdjecie uzytkownika
tak - 2015-08-23 09:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koszalinek - 2015-05-08 21:38:31]:
Też jestem za zwolnieniem Adama, pracuje tu tylko dlatego, że ma Artura ale mam nadzieję, że kiedyś przestanie się liczyć fakt, że jest bratem bliźniakiem dyrektora a zacznie się liczyć to, jakim jest pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-23 10:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwer - 2015-08-22 20:58:58]:
Jezeli juz cos piszesz to trzymaj sie faktów, od momentu jak prezes wprowadził umowy smieciowe 60/40 to zrezygnowało przynajmniej 6 osob, ale nie tylko te umowy sa ta przyczyna. Wprowadził atmosfere strachu. Jeszcze troche i zostanie kilka osob, a wtedy bedzie sam na prasie zaiwaniac. Pan Roman powinien wiedziec co pracownicy mysla o sytuacji w Ricorze, wkrótce dostanie kolejne pismo od pracowników, ciekawe czy tym razem odniesie sie pisemnie do tego czy znowu, nas zignoruje.
zdjecie uzytkownika
też pracownik - 2015-08-23 11:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-08-23 10:54:54]:
Kimkolwiek jesteś - przestań kłamać. Zwolniło się tylko 2 pracowników i oboje wrócili jeszcze przed końcem wypowiedzenia! To, że rezygnują pracownicy agencyjny to tak było, jest i będzie niezależnie od tego, kto będzie zarządzał tą firmą. Pisma możecie sobie pisać, nikt nie ma obowiązku się do nich odnosić, nie podoba się Wam to się zwolnijcie, tylko nie tak jak dwóch którzy się "zwolnili". Poza tym kto jest w stanie powiedzieć, że przed Panem Romanem było tu dobrze??? Gdyby Pan Artur dobrze zarządzał firmą i dobrze traktował pracowników nie byłoby tu dziś Pana Romana. A skoro już jest, to dajmy mu szansę, żeby jakoś to wszystko poukładać.
zdjecie uzytkownika
Tak - 2015-08-23 11:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-08-23 10:54:54]:
"będzie sam na prasie zaiwaniać".Nie będzie.Jest jeszcze Tadziu.Hahaha...
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-08-23 11:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tak - 2015-08-23 11:13:01]:
Jest Tadziu i dyrektor, hehehe, pracownicy jak wszyscy inni....
zdjecie uzytkownika
Tak - 2015-08-23 11:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy na prase.Alleluja i do przodu!
zdjecie uzytkownika
Wlasciciel Ricor z UK - 2015-08-23 11:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sobie tak to tutaj czytac, tlumaczyc translator i tak wam wszystkim mowic co o tym myslec. Wy tutaj w Polska za duzo gadac i mieszac a za malo robic. Ja wyczytac w polskie gazeta, ze wielka kryzys i bezrobocie byc i na miejsce kazdego od prezesa do robotnika na prasa lub robot 100 chetnych do pracy byc. Jak wy sie klocic, narzekac, mieszac i nie chciec robic i malo zysku dla mnie byc, to ja przeniesc fabryka do Zimbabwe, Madagaskar lub Etiopia i murzyny tam za worek fasola lub innego ziarna pracowac i mnie jeszcze w buta calowac, ze dac im prace, a wy tutaj w Polska nic nie bedziecie miec i w koncu tak byc, ze te murzyny z Afryka was wyprzedzic w rozwoj gospodarki i dochod narodowy.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-08-23 11:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wlasciciel Ricor z UK - 2015-08-23 11:37:10]:
Hahahahahaha :)To Ty tu najpierw przyjechać i zabrać braci z koszalina, wtedy morale się podniosą i wszyscy będą chcieć pracować :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-23 12:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tak - 2015-08-23 11:13:01]:
Jaki pan prezes jest to wszyscy widzimy, ignorant który wszystkich traktuje z góry, bez szacunku do nikogo, jednak chyba nie mamy wyboru i musimy skakać jak on zagra.

a Tadziu nie boi sie pracy, może i na prasie pracowac,
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-08-23 13:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"a Tadziu nie boi się pracy, może i na prasie pracować".I b.dobrze-umowe zmienić.Kierownik nie potrzebny i na prase pracownik jest!
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-08-23 13:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tak - 2015-08-23 11:13:01]:
Przestań(cie) sobie mordę podcierac, Prezes może jedynie cmoknąc Tadzia ...
Jaki rynek pracy jest wszyscy widzimy, nikt na siłe tu nie bedzie siedział, sa pewne granice.
zdjecie uzytkownika
PP - 2015-08-23 13:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ok - 2015-08-23 13:17:41]:
żeby umowe zmienic trzeba najpierw, dac wypowiedzenie Einsteinie
zdjecie uzytkownika
A - 2015-08-23 13:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PP - 2015-08-23 13:24:08]:
I jaki widzisz w tym problem?Jeśli się chce psa uderzyć to i kij się znajdzie.I nie potrzeba być Einsteinem żeby to zrozumieć.
zdjecie uzytkownika
mag - 2015-08-23 13:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze trzeba szukac nowej pracy Prezes szaleje!!!
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-08-23 13:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mag - 2015-08-23 13:52:01]:
To przestańcie się w końcu odgrażać, póki co jakoś nikt nie miał jaj żeby się wynieść...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-08-23 14:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [A - 2015-08-23 13:49:24]:
Taki widze, że nie tylko Prezes ocenia pracownika i trzeba dobrze to umotywowac w innym wypadku jest jeszcze Pip lub SP - nie trzeba byc Einsteinem żeby to wiedzieć
zdjecie uzytkownika
Einstein - 2015-08-23 14:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-08-23 14:00:24]:
Może gdybyś jednak był Einstainem to byś wiedział, w jaki sposób umotywowana jest zmiana systemu wynagrodzeń, żadna inspekcja się do tego nie przyczepi, gwarantuję Ci to!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 04:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
jako - 2015-08-25 04:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko zwiazki zawodowe moga uratowac godnosc pracownika w tej firmie, wiec wiecej odwagi chlopaki nie ma sie co bac bo gorzej juz nie moze byc. A tak na marginesie sprawdzcie sobie pochodzenie nazwiska prezesa to duzo wyjasnia dlaczego jest taki wyzysk .
zdjecie uzytkownika
nie do wiary - 2015-08-26 19:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jako - 2015-08-25 04:18:47]:
A czy Pan wie Panie Dyrektorze, że namawianie pracowników na zakładanie związków jest działaniem na szkodę firmy?
zdjecie uzytkownika
jako - 2015-08-26 23:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czuc u Ciebie buty prezesa skoro popierasz wykorzystywanie pracownikow
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-27 11:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie do wiary - 2015-08-26 19:45:24]:
za takie pomówienie można domagac sie wyprostowania przed sądem, uważam że nie ma co obwiniac dyrektora za kazdy wpis. Taka jest opinia pracownikow.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 11:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-27 11:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie do wiary - 2015-08-26 19:45:24]:
za takie pomówienie można domagac sie wyprostowania przed sądem, uważam że nie ma co obwiniac dyrektora za kazdy wpis. Taka jest opinia pracownikow.
zdjecie uzytkownika
pr - 2015-08-27 13:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha opinia pracowników dobre sobie, to jakas kpina, na tym forum uzywanie słow wulgarnych jest zabronione, gdyby nie to , to by była dopiero opinia. Ja na szczęscie mam to wielkie G poza soba

Pozdroawim koledzy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy RICOR POLSKA SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
alert