Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bogaty - 2014-11-26 05:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [edek - 2014-11-25 20:50:05]:
A ja 35zł.i dodatkowo sam dyrektor wozi mnie do i z pracy.
zdjecie uzytkownika
Bogaty - 2014-11-26 07:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kotoś pytał o ilosć pracowników, według mnie jest dużo wiecej niz 120, nie sposob to zliczyc, co chwila zatrudniaja dodatkowe osoby, poniewaz jest wiele nowych projektów.
Pozdrawiam. Według mnie firma OK.
zdjecie uzytkownika
wielki murzyn Adama - 2014-11-26 10:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Anglii w Ricor mialem 8.34 funta na godz atu w ich polskim odziale dostalem 54,76 zl to wiecej niz tam mialem i duzo polakow i anglikow chce tutaj teraz pracowac nawet prezes Shoun chce sie tu przeniesc bo wiecej bedzie zarabial. a jest nas juz 1245 a ma nas wiecej niz w VW bo cos kolo 7689 pracownikow tak wiec skladajcie papiery o prace to moze wam sie uda przed chinczykami i murzynami
zdjecie uzytkownika
Firma Not Ok - 2014-11-26 15:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak naprawdę to Ricor=kpina z pracowników oni ciągle myślą, że mają do czynienia z niewolnikami
zdjecie uzytkownika
WC - 2014-11-27 05:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja olewam ten cały Ricor ciepłym porannym moczem.
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2014-11-27 21:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2014-11-25 20:50:05]:
Widzę że firma inwestuje, jezeli coraz wiecej pracownikow macie. Szukam stałej pracy wiec koledzy do zobaczenia. Jestem sumiennym pracownikiem, napewno sie przydam.

pozdrawiam wszystkich

Mariusz
zdjecie uzytkownika
pytacz - 2014-11-27 21:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam u was sie dzieje, byłem ostatnio i widze pełno czesci od prasy na całym placu rozwalone.

zdjecie uzytkownika
ziomel - 2014-11-27 21:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak ziomek, widziałem cie ostatnio. tak zakupili nowa prase ponoć maja nowe zamówienia.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-27 22:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
równiez potwierdzam kupili nową prase, widać że inwestuja zarowno w sprzet jak i w pracowników. Pracuje od 2 lat i szczerze polecam Firma ricor jest OK
zdjecie uzytkownika
szukacz - 2014-11-27 22:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super , wobec tego składam papiery do Ricor, do zobaczenia przyśli koledzy i koleżanki
zdjecie uzytkownika
Informujący - 2014-11-28 05:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [poszukujący - 2014-11-27 21:25:32]:
Jasne,że się przydasz!Żeby tam pracować nie musisz być mądry.
zdjecie uzytkownika
Z prasy - 2014-11-29 05:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ziomel - 2014-11-27 21:54:08]:
"tak ziomek, widziałem cie ostatnio. tak zakupili nowa prase ponoć maja nowe zamówienia."Tak ponoć mają produkować do Chin nowe miski do ryżu.Tak..
zdjecie uzytkownika
Niewolnik - 2014-12-10 09:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie stalo Adasiowi?
zdjecie uzytkownika
adaślpg - 2014-12-13 21:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakos tu cicho od 2 tygodni czyzby wreszci udalo sie wywalczyc wyczekiwaną poprawe warunkow pracy ?
zdjecie uzytkownika
milczek - 2014-12-15 18:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
milczymy bo ma dyro premie dawać świąteczne ale tylko dla tych co milczą, aha no i niezapomniane niezwykle cenne i mobilizujące uściśnięcie dłoni( cały rok na to czekam)
zdjecie uzytkownika
Jabol - 2014-12-15 19:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I te wino...Czy będzie?
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-12-16 22:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie tam nie musi byc nawet uscisniecie dłoni, dostałem podwyżke 29,50 pln to mi starczy. Ale nie tylko pieniążki są ważne, taki gest jak uscisniecie dloni jest czyms normalnym.


pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-12-16 22:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie wszyscy na prasie dostaliśmy podwyżki, ciekawy jestem jak pozostałe działy też? Nie wiecie czy potrzebują kogoś na gilotyne która przyszła w tym tygodniu.? Moj szwagier szuka pracy.

moja opinia jak najbardziej pozytywna.
zdjecie uzytkownika
Adas - 2014-12-17 02:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2014-12-16 22:46:12]:
Ty poprzez forum pytasz sie o prace dla szwagra ? To co rozmawiac w firmie nie wolno i nie wiesz co jest na iali obok to gdzie ty pracujesz ?Ricor to malutka firma a szatnie jesze mniejsze i smierdzace
zdjecie uzytkownika
Szwagier - 2014-12-17 05:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2014-12-16 22:46:12]:
Szkoła Podstawowa,czy Gimnazjum?Pomyśl,zanim coś napiszesz.Chyba,że myślenie nie jest twoją mocną stroną.Takich ludzi tam zatrudniają?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-12-17 16:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiele osob pyta na formum o prace i stawke, wiec dziwię się że ktoś się tu oburza, ale zgadzam się takie pytania najlepiej do kadr.
zdjecie uzytkownika
anglik - 2014-12-17 17:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszedłem tu przypadkowo, gdyż szukam informacji na temat Ricor UK, powiem tylko tyle, ta firma ma bardzo złe reputacje. Polacy są bardzo żle traktowani, ale nie tylko Polacy. Jeśli chodzi o oddział w UK to syf wielki
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-12-17 19:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anglik - 2014-12-17 17:10:04]:
To nic nowego.Oddział w PL to też syf wielki.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-17 21:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam jestem zadowolony pracuje w utrzymaniu i nie narzekam, stawke 30,00 .

dla mnie sie liczy że firma inwestuje w maszyny. Jestem od 1 roku, zakupili 2 prasy 350 ton, szlifirke, frezarke, tokarke. dla mnie OK ale oczywiscie jesli ktos woli pracowac w biurze to jego sprawa.. dla mnie Firma OK
zdjecie uzytkownika
Adas - 2014-12-18 01:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-12-17 21:24:50]:
Baju baju bedziesz w raju, predzej nogi wyciagniesz niz dostaniesz 30 zl wiec nie wprowadyaj ludzi w blad bo ktos sie wkurzy i Cie oskarzy o podawanie nieprawdziwych informacji. ja tam pracuje ponad 3 lata i powiem tylko tyle ze gdyby nie. nie to ze w Koszalinie brak pracy to juz bym tu nie robil bo pensja jest mniej niz przecietna jak na Poznan.Pozdrawiam niewolnikow
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy RICOR POLSKA SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
x