Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tak - 2016-01-31 20:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P.I.P.powinna sprawdzić te nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-01-31 21:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MR "tytanic"jest słaby i wszyscy wiemy o tym:),no może poza kontrolą jakosci i jedna osoba z biura:),obłude tytanica nam wcisneli!!!,nikt go nie lubi,ale co zrobic...trzeba sie meczyc jeszcze troche:)
zdjecie uzytkownika
kabel - 2016-01-31 21:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PIP nic nie wykaze, bo wykonuje swoje kontrole tak samo jak nasza kontrola jakosci swoje.
zdjecie uzytkownika
ferdynand - 2016-01-31 22:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie tytanic:),czesem lepiej zejść na drugi plan,niż firme zatapiać:)
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2016-01-31 22:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO PRAWDA!!!,roman spójrz w lustro i sam sobie odp na co cie stać:)

zdjecie uzytkownika
old surehand - 2016-01-31 22:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ricor jest dla ludzi z wizją,kocham tam być,wszystko mi tam pasuje,nawet te odglosy z erfura:),szkoda ,ze mamy tak slabego teraz menadżera...
zdjecie uzytkownika
prasa - 2016-01-31 22:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mamy jakiegoś menadżera? :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-01 00:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ricorze mozna wszystko, nawet pracować w świeta, prezes jest nietykalny
zdjecie uzytkownika
niunia - 2016-02-01 00:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-01-31 19:22:16]:
na hali jest jedna dzialajacca kamera,reszta to atrapy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-01 15:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto Wam każe przychodzić w święta? Nikt was do niczego nie zmusza..
zdjecie uzytkownika
nie - 2016-02-02 11:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tonący brzytwy się chwyta ....
zdjecie uzytkownika
QQ - 2016-02-02 13:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to do cholery ma być,tabun nowych z agencji tylko pierdołami się zajmuje!po 2-3 osoby na robotach po 2 ramki czyszczą,szlifują. Cała ta rodzinka nowa co przyszła to banda nierobów! Maciej weź ogarnij swoich ludzi! po cholere bierzecie nowych jak nie mają co robić!to już jest przegięcie!jeszcze do tego ludzie walą nadgodziny jak chcą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-02 21:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tych wszystkich nierobow zostana wybrani Ci najbardziej pracowici, reszte sie wywali
zdjecie uzytkownika
\w/ - 2016-02-03 07:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
śmieszni jesteście,najbardziej plują jadem ci którzy nic nie robią.Roboty i kontrola jakości powinny być wzięte za morde a prasa lepiej zorganizowana i doprowadzone do porządku . Naprawdę Roman prezesowanie to nie tylko cyferki.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-04 23:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [\w/ - 2016-02-03 07:17:02]:
prezesiku a może titanicu, tak łatwo rozszyfrować twoje posty. Nie czepiaj sie kontroli jakości bo szybko wypadniesz z tych butów.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-02-05 15:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
O którą rodzinę chodzi?
zdjecie uzytkownika
nowynowy - 2016-02-05 17:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie, jesteście mądrzy tylko, jeśli was nie widać. rąbiecie sobie dupy, a w pracy przesyłacie fałszywe uśmieszki i przywitanka.
dlaczego nie pójdziecie z tym wszystkim do prezesa, czy kierownika produkcji i nie wydusicie z siebie tego, co was boli. co, boicie się, że zostaniecie bez pracy? czego się boicie, skoro tak bardzo wszystko wam nie odpowiada? wszyscy chcecie robić porządek, a tak naprawdę boicie się palcem ruszyć. wszyscy jesteście tacy mądrzy, wypisujecie te pierdoły, ale nikt nie jest na tyle odważny, żeby powiedzieć to głośno. napisać każdy potrafi.
jeśli się nie podoba, to się zwolnijcie. na sto procent znajdą się chętni, którzy ucieszą się z pieniędzy za to wasze "nic nie robienie, prostactwo, tytaniki, rodzinki, obelgi, brak szacunku" i resztę tych waszych mądrości, którymi zasypujecie już prawie 30 stron durnych komentarzy nie mających żadnego, nawet najmniejszego sensu.
nikt was nie trzyma w tej firmie na siłę. no, bo co, trzyma? aż tak bardzo wam się nudzi? teraz jest luźno, kręcimy się po hali, ściemniamy, fajeczki, kaweczki, komóreczki, ale jak przyjdzie co do czego i zacznie się zapierdol, to te wasze wszechstronne obelgi zmienią kierunek. zaczniecie narzekać na zapierdol, na 'chu*jowych' kierowników, którzy pragną szybszego tempa pracy, na nadmiar pracy i cholera wie co jeszcze.

zapraszam wszystkich odważnych w świecie internetu, w poniedziałek o 14:00 na zbiórkę pod biurem kontroli jakości. popatrzcie sobie w oczy i wtedy zacznijcie swoją debatę. może być śmiesznie.
no i niech zgadnę, czy wtedy będziecie tacy mądrzy :-)
zdjecie uzytkownika
OMFG (_Y_) - 2016-02-05 19:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wy jesteście w stanie podać chociaż kilka pozytywnych rzeczy na temat tej firmy?
zdjecie uzytkownika
nikczemnynick - 2016-02-05 19:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mhm tu ci pierdzielą o normach dzień w dzień jak praca na robocie jest nieprzewidywalna, albo coś się spierdoli albo norma do śniadania na cały dzień wyrobiona,prasa cały czas zaiwania jeszcze chłopaki na nocce tak pruli ze pp6 rozjebali,wszyscy psy wieszają na kontrole jakości a te słodkie nieroby sa mi na rękę.Jak mam za nich dokonywać pomiarów to niech tak będzie,karta pracy będzie wyglądać tak 20min czas produkcji 40min czas pomiarów.Uwielbiam jak mi sie cos spierdzieli, Ide wtedy tylko raz poprosić kogoś do mnie i nie kontynuuje pracy bez wizyty jakościówki czy utrzymania ruchu,mam wyje*bane nie chodzę za nimi nie szukam ich a że nie raz trzeba na nich czekać z blisko godzinę to mi to tylko na rękę.Tak jak już tu ktoś napisał,trafisz na prase to z miejsca rezygnuj,trafisz na cokolwiek innego to żyjesz jak pączek w maśle true
zdjecie uzytkownika
ZAŁOGA - 2016-02-05 21:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie titanic-czas pakować walizki...:)
zdjecie uzytkownika
welzewiusz - 2016-02-05 21:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czarna też niech sie rozgląda powli za inna praca:)- uboty juz poplynely na wyspy:)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-05 22:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
roman to wielka sciema, napewno Maciek byłby lepszym prezesem. Przynajmniej wszystko by było poukładane i na miejscu, no i umie sie ując za pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-02-05 22:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos coś na temat wyjazdu do Czech?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-05 23:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wiem, widzialem w reklamie, w playu do "tszech" ma za darmo :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-06 07:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważaj żeby cię ten ubot nie zatopił.
zdjecie uzytkownika
nick - 2016-02-06 09:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maciek to swojego działu nie potrafi ogarnąć, jego dziewuszki tylko chodzą i ściemy walą a Maciek zamiast je ustawić do pionu to gdzieś w obłokach fruwa. Jak on miałby poradzić sobie z firmą skoro z kilku osobowym działem nie potrafi.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-02-06 10:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos napisal ze maciek bylby lepszym szefem zeby roman poczul sie zagrozony i go wywalil, pewnie darek bo chce na jego miejsce :)
zdjecie uzytkownika
wolowik - 2016-02-06 11:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dekadentyzm w zakladzie i niechec do pracy oraz obrazania innych wynikaja z faktu, ze do swiadomosci dociera fakt, ze jestesmy parobkami u angielskich kolonizatorow. To jak we francuskiej rewolucji '68 (bunt spoleczny przeciwko tradycjonalizmowi, kapitalizomi i imperializmowi) ujety najlepiej w postulatach Miedzynarodowki Lettrystycznej, ze dzwignia zmian i rewolucji jest przewrot w swiadomosci zbiorowej proletariatu, ktory sie wlasnie dokonuje. Pomijajac aspekt czy prezes zarzadza dobrze czy zle ale pod wzgldem oceny moralnej jest jak wspolczesny Radziwil czy Krol Popiel, kolaboruje z najezcami-wspolczesnymi ekonomicznymi okupantami, dla wlasnej prytawy gotow wyduszac ostanie soki z rodzimych roboli, zeby zadowolic 'angielskich panow' i utrzymac posade. Gdyby ta cala sytuacja dziala sie za okupacji niemieckiej pewnie mialby juz wydany na siebie wyrok smierci Panstwa Podziemnego jak tamtejsi szefowie Arbeitsamtow, ktorzy postepowali analogicznie. Polskie panstwo,polskie prawo, polscy pracownicy a anglosascy kolonizatorzy ustalaja normy, zarobki, warunki. Zamiast negocjowac z punktu widzenia przewagi i sily, to godzimy sie na jakas wsanialomyslnosci i laske we wlasnym kraju. Jakby sie ideologicznie w dupe nakopalo tych przyjezdnych 'angielskich panow', zrobilo taki ricorowy odopwiednik amerykanskiej Boston Tea Party to od razu bylyby godne podwyzki dla tych co najmniej zarabiaja, bo baliby sie tutaj przyjezdzac, traktowac nas jako gorszych, z przekonaniem, ze musimy sie na to godzic.
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2016-02-06 17:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekamy na paski wypłat-oby się tam wszystko zgadzało!!!,bo inaczej prawdziwy p.i.p zrobi porządek z tym
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2016-02-06 19:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SŁYSZAŁEM,ŻE KTOŚ POSZEDŁ DONIEŚ NA "CZARNĄ" DO SĄDU PRACY
zdjecie uzytkownika
stary - 2016-02-06 19:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NOWY - 2016-02-06 19:14:27]:
To źle słyszałeś. Donos jest złożony na Romana.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-02-06 19:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na co czy o co?
zdjecie uzytkownika
grafolog - 2016-02-06 19:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [welzewiusz - 2016-02-05 21:20:01]:
"ZAŁOGA - 2016-02-05 21:14:17
panie titanic-czas pakować walizki...:)

welzewiusz - 2016-02-05 21:20:01
czarna też niech sie rozgląda powli za inna praca:)- uboty juz poplynely na wyspy:"

Te dwa posty pisała jedna i ta sama osoba - strasznie ten ktoś jest słaby, uważaj żeby uboty nie dowiedziały się kim jesteś bo pakował to się będziesz Ty. Mam swój typ bo w ten sam sposób jak piszesz tutaj napisałeś mi kiedyś smsa (brak odstępów przed myślnikiem, brak odstępów przed uśmieszkiem), jak mnie kiedyś zdenerwujesz w pracy to chyba na ciebie doniosę :-)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-06 19:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2016-02-06 19:29:54]:
Nowy jesteś to się nie interesuj :)
zdjecie uzytkownika
ZAŁOGA - 2016-02-06 19:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
romek trzymaj sie ramy w poniedziałek-może ci pomoże hahahahahahahahaha
zdjecie uzytkownika
nowa lady - 2016-02-06 19:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie śmieszny"romanie",odejdż pan z honorem -będzie tak dobrze dla wszystkich,cieniasów nie potrzebujemy w firmie,juz pokazałeś na co sie stac:),zabierz ze soba jeszcze dwie odoby :)-wiesz o kim pisze:),to nie miejsce dla was:)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-02-06 19:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i wiesz co,nawet nie wiesz kto ci d...e obrabia polska -anglia:),oj byś sie zdziwil kto:)
zdjecie uzytkownika
grafolog - 2016-02-06 20:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"nowa lady
panie śmieszny"romanie",odejdż pan z honorem -będzie tak dobrze dla wszystkich,cieniasów nie potrzebujemy w firmie,juz pokazałeś na co sie stac:),zabierz ze soba jeszcze dwie odoby :)-wiesz o kim pisze:),to nie miejsce dla was:)

lolek - 2016-02-06 19:55:49 o
i wiesz co,nawet nie wiesz kto ci d...e obrabia polska -anglia:),oj byś sie zdziwil kto:)"

Tej, zacznij spacje stawiać między znakami, bo piszesz już opinie pod czwartym nickiem z kolei. Ogarnij się człowieku i się nie ośmieszaj!
zdjecie uzytkownika
waldek - 2016-02-06 20:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
roman to jest twoje THE END,miej honor jak facet z jajami odejść!!!,to nie miejsce dla ciebie!!!
zdjecie uzytkownika
ZAŁOGA - 2016-02-06 20:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my chcemy się rozwijać jak kazda firma
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-06 20:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozwijamy się właśnie, trzeba być slepym i głupim żeby tego nie wiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2016-02-06 20:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co się stało z tom SYLWIĄ co jest z agencji???ktoś coś wie? Była karetka i co dalej?E
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-06 20:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My sie rozprzestrzeniamy a nie rozwijamy :)
zdjecie uzytkownika
praca - 2016-02-06 21:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 2016 Pracodawcy nie będą już zawiadamiani przez Państwową Inspekcję Pracy o planowanych kontrolach, może cos to pomoże
zdjecie uzytkownika
hala - 2016-02-07 12:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomoże Ci to dostać niespodziewaną naganę za np. brak zatyczek w uszach.
zdjecie uzytkownika
Prasa - 2016-02-07 19:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co tam się wydarzyło że byłaa karetka?
zdjecie uzytkownika
roboty - 2016-02-07 20:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sylwi przewrócił się jej motocykl na nogę.
zdjecie uzytkownika
były - 2016-02-07 21:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
''Pomoże Ci to dostać niespodziewaną naganę za np. brak zatyczek w uszach''
W tej firmie mozna dostac nagane nie tylko za brak zatyczek, można równiez dostac za wyplucie zebów przy grzebaniu przy matrycy, za słabe normy bo kregosłup odmawia posluszenstwa. O chorobie/ zwolnieniu lekarskim nie ma mowy bo spotka was taki sam los jak mnie. Oprócz swojej roboty musisz robic dodatkowe pomiary za tzw jakośc. Takie to są standarty pana prezesa romana. Na szczescie jest to poza mną, jeżeli miałbym wam coś doradzic to zwracajcie uwage na paski wypłat, no i Wam współczuję
zdjecie uzytkownika
Prasa - 2016-02-07 21:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Motocykl?była wpracy a wywrócił się motocykl????:-) :-) :-) :-) alee ściema:-) :-) :-)tak się pracuje:-) :-) :-) :-) :-)
zdjecie uzytkownika
roboty - 2016-02-07 21:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Motor przeparkowywala.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert