Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szczerbuś - 2014-11-15 00:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zdobywca - 2014-11-13 09:31:19]:
I co twierdzisz, że w ricor się nie zachrzania ? I pieniądze są ok ? W każdej innej firmie jest lepiej chociażby na to że nie pogania cię bezzębny brat dyrektora inteligencji psa i to z tych głupszych, doberman na przykład. W ricor sama atmosfera jest mocno "zgniła" donosicielstwo to codzienność i to gadanie za plecami, tu Ci podaje rękę a za plecami d**ę obrabia. Nie podoba się to won, nie chcesz robić 12/14h won, nie chcesz lizać d**y a.c. to won, chora atmosfera. A przeglądając forum zauważam że komuś bardzo zależy na naganianiu ludzi kreując fałszywą dobra opinie o tej firmie. Jeśli szukasz normalnej firmy, gdzie nie dostaniesz z***y od dyrektora co kilka dni bo tak, to głęboko się zastanów nad aplikowaniem do tej firmy. Lecz jeśli lubisz wyzwania niczym Bear Grylls to wal śmiało chłopaki z koszalina szukają takich ludzi jak Ty :D
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-15 17:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje od 1,5 roku i nigdy nie miałem żadnych problemów z przełozonym to znaczy kierownikiem, każdy wie co robi i za co jest odpowiedzialny. Proponuje samemu sprawdzic jak jest. Firma jak to juz ktos wspomniał bardzo sie rozwija,w ostatnim okresie jest nas wiecej na produkcji o kilkanaście osób. Mowie jak jest mam gdzies czy komus sie to podoba czy nie. Oceniam firmę bardzo pozytywnie bo widać że inwestuje w ludzi i maszyny
zdjecie uzytkownika
ptaszek - 2014-11-15 17:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracuje w tej firmie ale od kilku miesięcy, i co jaki problem chce mi sie to pracuje, dobrze jest kierownik Tadeusz jest Ok, i co jest jak jest.
zdjecie uzytkownika
indduktor - 2014-11-15 17:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odp - 2014-11-09 08:35:34]:
Czy ktoś z pracownikow moze wyjasnic dla czego firma tak duzo inwestuje w maszyny, czy to znaczy że macie na zamowienia?
zdjecie uzytkownika
odp - 2014-11-15 17:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochaniutki odpowiedź jest prosta, wieksza ilosc ludzi, nawe narzedzia to oznacza nowe zamowienia, tak to juz jest.

zdjecie uzytkownika
prac - 2014-11-15 17:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak potwierdzam, co chwila nowe rzeczy do robienia. Mi sie podoba nie ma monotonii.
moim zdaniem na podstawie dotychczasowych prac w roznych firmach, ricor jest na 5, OK
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-11-15 18:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chachacha...Polowanie na jeleni do Ricora nadal trwa.Naganiacz co 5-6 min.wpis umieścił.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-15 22:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2014-11-15 18:17:08]:
tyle nowych osób zatrudniono i jeszcze zatrudniaja?
To tylko pogratulować....
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-11-15 22:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-11-15 22:46:05]:
To ilu obecnie jest zatrudnionych, z moich czasów ok 10-15, a teraz ?
zdjecie uzytkownika
g.wn. - 2014-11-15 23:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanie - 2014-11-15 22:49:53]:
Wydaje mi sie ze 130-150 osob.
zdjecie uzytkownika
Naganiacz Firma Not OK - 2014-11-16 01:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [g.wn. - 2014-11-15 23:02:11]:
ależ chłopie palnął normalnie już nie mogę...tak jak i te wpisy co 5 minut co wy z ludzi jełopów robicie, myślicie że wszyscy są z Koszalina?
zdjecie uzytkownika
adaś scerbuś - 2014-11-16 06:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-11-15 22:46:05]:
Nowe osoby zatrudniaja bo co chwila kogos zwolnię, zakapuję, albo zepsuję i zgonię na kogos innego, ot cała tajemnica zatrudnień :D
zdjecie uzytkownika
I.J.K - 2014-11-16 18:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro pracowales dawno w Ricor to po co wogole się wypowiadasz na temat firmy,nie wiesz jak jest teraz...nie znalazles innej pracy?,wiec siedzisz przy kompie i wypisujesz bzdury ,bo nic innego nie potrafisz
zdjecie uzytkownika
Odp. - 2014-11-16 19:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [I.J.K - 2014-11-16 18:55:59]:
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu,nie wiedziałem,że na świecie jest tylu idiotów"- Stanisław Lem...miał rację.
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2014-11-16 20:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zabardzo czaje o co tu chodzi, skoro było 10-15 osob a teraz jest 150 osob to chyba powiniscie byc zadowoleni, widac firma sie powieksza. na mnie to rrobi wielkie wrazenie i skladam papiery do zobczebnia koledzy.
zdjecie uzytkownika
placek - 2014-11-16 20:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle nowych etatów? mnialem isc do Amaz.. , ale widze że firma jest OK.
Bede skladał papiery do ricor.

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
juz pracujacy - 2014-11-16 20:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje od kilku mmiesiecy i zdecydowanie polecam Firma OK
zdjecie uzytkownika
Odp.2 - 2014-11-16 20:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poszukujący - 2014-11-16 20:07:26]:
"Dwie rzeczy nie mają końca-wszechświat i ludzka głupota".Albert Einstein też miał rację.
zdjecie uzytkownika
szukajacy pracy - 2014-11-16 20:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś powiedziec czy potrzebuejecie operatora wozka widlowego, pracowałem 20 lat w pre...e, mam duże doswiadczenie, ile placi ricor?
zdjecie uzytkownika
placa - 2014-11-16 20:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukajacy pracy - 2014-11-16 20:26:22]:
Słuchaj ja dostaje 18,55 wozek plus lider na prasie.
zdjecie uzytkownika
Odp.3 - 2014-11-16 20:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [placa - 2014-11-16 20:29:44]:
Pytanie i odp. w 3min.Jednak szczyt głupoty zdobywa się bez wysiłku.
zdjecie uzytkownika
lpg koszalin - 2014-11-20 17:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [placek - 2014-11-16 20:10:58]:
No faktycznie ricor to dobry wybor, nie wazne, ze w amazonie pracujes 40 godz tygodniowo, dostajesz obiad praca jest lzejsza i kasa wyzsza, ludzie normalni, a nie sz***y ktore cie tylko gonia do roboty i donosza. Ide do ricor, nie ma jak to ponaginać sobie 50 godzin w tygodniu z adasiem :D
zdjecie uzytkownika
cd. - 2014-11-20 19:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i być zajechany jak kasztanka Piłsudskiego.Ooooo!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-20 23:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MI odpowiada w ricor praca, dostałem podwyżką zarabiam 26,00zł/h i już w okresie 6miesiecy mialem dwa zewnetrzne szkolenia. po co mam marudzic aby tylko marudzic ? Oceniam ricor na 5, dwie poprzednie roboty były do bani, kasa lipna.
Krótko mówiąc Firma OK
zdjecie uzytkownika
rower - 2014-11-20 23:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lpg koszalin - 2014-11-20 17:21:55]:
Pracowałem w amazowie,i widze chłopcze że czarujesz, to ty te żarcie nazywasz jedzeniem ? Chyba w życiu nie jadłeś pożadnego obiadu,
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x