Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
to koniec - 2016-02-29 22:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasz prezes Roman zwany titanikiem, tonie pionowo w dół, ma kontrole od szefów z Anglii, John B. i Sean C. trzeba wysłac emaila do nich bo prezes na kamerach obserwuje, niech poznaja go blizej, bo co sie w hali dzieje to sami widzą.
sean.collins@ricor.co.uk
john.beary@ricor.co.uk
zdjecie uzytkownika
pułapka - 2016-02-29 23:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem byłym pracownikiem firmy ricor i uważam że każdy jest kowalem swojego losu, może zmienić pracę jesli mu coś nie odpowiada a nie tylko narzekać na swojego pracodawce
zdjecie uzytkownika
hala - 2016-03-01 05:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za maile ale my nie znamy tu angielskiego. Dlaczego nikt z biura kto zna angielski nie pogada z nimi? Macie większe możliwości niż my.
zdjecie uzytkownika
biuro - 2016-03-01 07:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hala - 2016-03-01 05:06:29]:
Z biura nikt sie nie odważy rozmawiac twarza w twarz z Anglia , wszyscy sa przestraszeni po ostatnim razie..., lecz czekaja że ktos zacznie i dalej sie dołączą.
zdjecie uzytkownika
pomysł - 2016-03-01 07:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może trzeba poprosić kogoś z Polaków pracujących w ricor uk żeby przetlumaczyli anglikom to co jest napisane na forum? Może wtedy się sami zainteresują?
zdjecie uzytkownika
koleś - 2016-03-01 07:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tej Blazej a może Ty nam pomożesz? Przyjeżdżasz tu to widzisz jak jest, na własnej skórze odczuwasz skutki tej dezorganizacji. My już tu nie dajemy rady! W pl nikt nam nie pomoże bo wszyscy się boją.
zdjecie uzytkownika
kr - 2016-03-01 08:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czego wy się boicie ,są teraz Anglicy wykorzystajcie to, i to szybko bo zgoni to wszystko na was i kierowników ,chyba jest jakaś osoba która choć trochę zna angielski
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-01 10:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są ludzie którzy znają angielski ale wszyscy się boją so nich iść.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-01 21:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha powiedziałem Anglikom przy piwku o tym waszym pseudo buncie. Ale mamy ubaw. Naprawdę myślicie że ich to obchodzi?!
zdjecie uzytkownika
kt - 2016-03-01 21:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roman - 2016-03-01 21:24:35]:
Masz racje prezesie, najlepiej bezpośrednio pisać do klientów, może to ich zainteresuje. Ale przed tym UK bedzie poinformowana o tym co napisałeś.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-01 22:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha
zdjecie uzytkownika
szok - 2016-03-01 22:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezesie, wstyd za pana, nie rozumiem dlaczego zniża się pan do poziomu dyskusji toczącej się na tym forum.
zdjecie uzytkownika
Bean - 2016-03-02 07:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My byc zadowulni z roman. On dobrze robi z plantem. Lepszy ebit u nas narzekać tez na warunki co za roznica liczy sie cash
zdjecie uzytkownika
BambrrMen - 2016-03-02 07:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co je?Robote mota to pracujta i nie neżekejta a nie siedzita i nażekota.Przecie uni wuhta potrzebujeta.
zdjecie uzytkownika
uk - 2016-03-03 10:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roman - 2016-03-01 21:24:35]:
norma dla pana omawiać takie sprawy przy piwku.....ale chyba nie dla Anglików
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-03 17:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Go.wno wiesz chlopcze. Robicie z nich nie wiadomo kogo oni maja gdzieś pracowników nie to co ja.
zdjecie uzytkownika
MX - 2016-03-04 11:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A miałem wysłać właśnie CV.... ale po tym co czytam to z od tej firmy jak najdalej...
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2016-03-04 13:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpuść sobie, ja byłem na rozmowie z prezesem i kierownikiem i mila rozmowa to nie była.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-04 20:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto miękkim dytkiem robiony niech se odpuści bo to za dobrą firma dla takich.
zdjecie uzytkownika
Alf - 2016-03-06 19:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tępota twojej wypowiedzi jest równa chamstwu,które ją cechuje.Nic dziwnego,że kandydat nie miał przyjemności w rozmowie z takimi typami.Inteligenci w RICOR z słomą w butach.
zdjecie uzytkownika
Bamber - 2016-03-06 20:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My tutaj na mięczaki nie gramy.
zdjecie uzytkownika
Zgniatacz blachy - 2016-03-07 04:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedynie na silnych i głupich.Najlepiej z Agencji Pośrednictwa Pracy.
zdjecie uzytkownika
eugen - 2016-03-09 10:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę zboczyliście, że tak powiem z toru tej dyskusji niczego konkretnego się nie dowiedziałem a staram się o stanowisko Inżyniera Jakości tyle, że z ogłoszenia niewiele wynika, moglibyście pomóc i napisać czy warto się starać?
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-09 19:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie absolutnie nie. Kto zadaje takie pytania na forum znaczy, ze miękkim dytkiem robiony. Takich nam nie trzeba!
zdjecie uzytkownika
załoga - 2016-03-10 22:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nasz prezes cały czas siedzi na tym forum i komentuje to znaczy ,że miękkim dytkiem robiony. Takiego lenia i prowokatora niech smród prowadzi, trza sie pozbyć zbędnego balastu dla firmy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-11 12:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty sam mu pewnie najwięcej w tyłek włazisz a tutaj anonimowo odreagowujesz :).
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-11 21:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-03-11 12:23:59]:
Może i tak, ale nadejdzie tak chwila że mu wszystko wygarnę.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-12 07:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co wtedy się popłakać mam?
zdjecie uzytkownika
tak - 2016-03-13 08:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam świadkiem ,,kilku rzeczy'' Roman , proszę nie zapominaj.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-13 18:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz mi skoczyc. (usunięte przez administratora). Wiesz i tyle
zdjecie uzytkownika
ziom - 2016-03-13 20:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inni tez widzieli ...
zdjecie uzytkownika
tak - 2016-03-13 23:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roman - 2016-03-13 18:51:21]:
Wiem wystarczająco prezesie......
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-14 17:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z tym zrobisz miękki dytku? ...
zdjecie uzytkownika
pracus - 2016-03-15 10:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jakieś konkrety a nie przepychanki slowne
zdjecie uzytkownika
UK - 2016-03-15 20:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do roboty dytki a nie do plotek.
zdjecie uzytkownika
zacy - 2016-04-09 16:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć! Wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na kierownika jakości? Chętnie bym się załapał, bo wymagają odpowiedniego doświadczenia i liczą na odpowiednie pakiety benefitów. Szkoda, że nie określili jakie umowy zawierają.
zdjecie uzytkownika
kier - 2016-04-19 11:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zacy - 2016-04-09 16:42:36]:
Juz cie nie chcemy dytku, takie pytania na forum...
zdjecie uzytkownika
pux - 2016-05-09 11:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema, jeżeli to jest twój sposób na rozwijanie swojej kariery w firmie to bardzo ci współczuję. Myślę,że ricor zatrudnia również i rozsądnych ludzi. dajcie mi proszę znać czy teraz jakaś rekrutacja będzie
zdjecie uzytkownika
Daje znać - 2016-05-09 17:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pux - 2016-05-09 11:58:50]:
Ależ oczywiście,że zatrudniają również rozsądnych ludzi.Szczególnie do pracy przy prasie.Rekrutacja trwa non stop.Zapraszam na rozwijanie swojej kariery.Siema.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-05-12 07:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aktywność ludzi pracujących w RICOR tu spadła....czyżby nadzór lub zastraszenie?
zdjecie uzytkownika
KAPO - 2016-05-12 20:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak bardzo zastraszylem ta holte ze nawet anglicy są w szoku. Cicho i będzie coraz ciszej, żądny murzyn juz nie podskakuje.
zdjecie uzytkownika
wkurwiony - 2016-05-14 12:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taki jestes kozak to sie śmieciu ujawnij ,zobaczymy kto kogo zastraszy łochu !!!! byles ,jestes i bedziesz nikim ty bezzębny ,zezowaty kapusiu !!!
zdjecie uzytkownika
KAPO - 2016-05-31 19:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak jak sądzilem bo wyrzuceniu gorszego sortu i 'ukierunkowaniu' reszty forum ucichlo. Brawo ja!
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-06-11 14:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, słyszałem, że przenosicie się do wioski pod Neklą.
Na jakie pieniądze można liczyć w tej firmie?
Jakieś dojazdy są organizowane z Poznania?
zdjecie uzytkownika
Układy - 2016-06-12 11:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co myślicie o tym niby bracie?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-06-13 07:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Układy - 2016-06-12 11:52:40]:
Panie (usunięte przez administratora) . - niech się Pan zajmie w końcu robotą, bo przyjdzie dzień, że nikt dłużej nie będzie tolerował twojego podejścia do pracy. Pamiętaj, że ściany mają uszy i wszystko co mówisz za czyimiś plecami w końcu do niego trafia!
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-06-14 13:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KAPO - 2016-05-31 19:29:21]:
i tu sie mylisz ,gorszy sort JESZCZE pozostal i ty jestes nim
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-06-18 21:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2016-06-11 14:11:01]:
Witam, nikt z Państwa nie potrafi napisać o firmie w skrócie tj. atmosfera, czy w firmie można się rozwijać, może co nieco o zarobkach itp.? Mam nadzieje, że sami malkontenci nie pracują. Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-06-19 22:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera nerwowa bo ciągle coś nie działa, zarobki średnie jak na Poznań, prezes to okropny człowiek, póki się nie wyniesiemy do Starczanowa to da się przepekac.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-06-27 23:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a myslisz ze w starcznowie bedziej lepiej .chyba snisz czlowieku ,prezes sie nie zmieni ,chyba ze ang. go w koncu przejzy na oczy i go wywala

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert