Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ząbek - 2014-10-10 05:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam(bez zęba) - 2014-10-09 20:53:31]:
Huurraa.A dlaczego tak dużo za tak kiepską prace?
zdjecie uzytkownika
Adam(bez zęba) - 2014-10-10 17:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ząbek - 2014-10-10 05:28:52]:
Bo coś trzeba ludziom dać na święta, aby mieli lepsza motywacje do pracy. Za 100 można parę win kupić w Tesco więc chyba to nie tak źle.
zdjecie uzytkownika
Jabol - 2014-10-10 19:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dyrektor też da wino każdemu na jadalni?
zdjecie uzytkownika
ciepły jacuś - 2014-10-18 19:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisze tu pisze i nic ?!,a tak chcialem tu zabłysnać....zaraz się popłacze....
zdjecie uzytkownika
Cierpiący - 2014-10-18 19:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jabol - 2014-10-10 19:11:06]:
nie on juz nie. Ale kierownik podejdzie i ręke uścisnie i to musi starczyć.
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2014-10-18 19:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cwaniaczki....z miodem w uszach wypisuja tu te bajki...o firmie
zdjecie uzytkownika
staly - 2014-10-18 19:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty pierdzisz (usunięte przez administratora)podejdzie i reke uscisnie, chyba swoją.
zdjecie uzytkownika
patyk - 2014-10-18 19:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [staly - 2014-10-18 19:18:11]:
A robi Tdeusz te swoje spotkania, bo tęsknie za nimi ?,
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-18 20:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patyk - 2014-10-18 19:28:08]:
Robi w domu.Ponoć na święta wszyscy idziemy do niego.
zdjecie uzytkownika
400 ton - 2014-10-18 20:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciepły jacuś - 2014-10-18 19:14:02]:
Rzeczywiście "zabłysłeś"tym wpisem.
zdjecie uzytkownika
stabilny - 2014-10-18 21:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy tu wypisujecie, dajcie sobie spokój.
dżentelmena poznaje sie po tym jak kończy , a nie jak zaczyna.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-10-18 21:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-10-18 20:13:42]:
Ja jadę, spoko z niego gość. !!!
zdjecie uzytkownika
Piersi - 2014-10-19 19:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Będzie!Będzie zabawa!
Będzie się działo!
I znowu nocy będzie mało
Będzie głośno,będzie radośnie
Znów przetańczymy razem całą noc"
zdjecie uzytkownika
to gdzie - 2014-10-24 16:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to gdize wy chcecie jechac? ja nie jestem w temacie totalnie i dlatego moje pytanie o co tutaj w tym wszystkim chodzi. często macie takie wyjazdy albo wycieczki :D ? ja to dawno nigdzie nie wyjeżdżałem i teraz mam chetkę na wypad nad morze albo nad jezioro, chociaz robi sie zimno. jak tam praca generalnie ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-28 10:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej patologi przez chwilę. Nie polecam. Jeżeli ktoś ma inna ofertę to każda jest lepsza niż praca w tej firmie. Jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie każą Ci się poruszać biegiem. Przepisy bhp nie są przestrzegane bo Pan od bhp ma ważniejsze zadania jak pozbierać palety na opał w domu. Tylko musi uważać by nie wziasc za dużo bo dyrektor też chce . Jeden na drugiego kabluje i to z czystej przyjemności bo nic z tego nie ma. Dyrektor to nawet zna się na tym co robi jednak szacunku do pracownika to za grosz nie ma. Jego brat to jeden wielki nieudacznik jedyne do czego się nadaje to do wyłączania światła na hali jednak z uwagi że dyrektor jest jego bratem to uważa się za ważnego. Niestety dopóki dyrektor się nie zmieni to nie będzie tam dobrze.
zdjecie uzytkownika
Oferta - 2014-10-28 19:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Amazon szuka ludzi!Darmowy dojazd.13brutto/godz.+15%premii.Jeszcze jakieś obiady za 1zł,a nie jakiś Ricor i dwa buraki z Koszalina!
zdjecie uzytkownika
Sprzeciw - 2014-10-29 05:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie" ...
Czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to słowo niecenzuralne?
zdjecie uzytkownika
lewus - 2014-10-29 21:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajne bzdety tu piszecie hehe...
zdjecie uzytkownika
blazen - 2014-10-29 21:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-28 10:42:13]:
jesteś zerem i taki będziesz do końca!!!!
zdjecie uzytkownika
pałka - 2014-10-29 21:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ręke mogłes wsadzić komus w tylek niz zlamac heheheheh:)
zdjecie uzytkownika
ciotka jacuś - 2014-10-29 21:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [staly - 2014-10-18 19:18:11]:
od tej palcowki juz mnie palce bola....
zdjecie uzytkownika
jacek cieply - 2014-10-29 21:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łbem krece na boki i nic!!!,ile można na leb kaptur zakładac? hehehe:)
zdjecie uzytkownika
była pipa jacek - 2014-10-29 21:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nabijam sie ze wszytskich hehehehehehehe
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2014-10-30 05:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lewus - 2014-10-29 21:00:20]:
Przecież jaka firma, taki poziom wpisów.
zdjecie uzytkownika
ciepły mocz - 2014-10-30 19:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bracia nieudacznicy.Wasz czas dobiega końca. A ja was na do widzenia odwiedze."Ze wsi jesteś-na wieś wrócisz". Adam pilnuj zębów bo nie odrosną. Anglicy was wywalą na zbity pysk. Zakład? Dyrektor żeby sie dowartościować to se kupił wyższe, bo burak ledwo mature zdał. Haus of skills facet. I sie nie kompromituj. Zmień psychotropy. Aha, ten się śmieje kto się śmieje ostatni.Do miłego zobaczenia.pa
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x