Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BWI Poland Technologies Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie BWI Poland Technologies Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bolek - 2012-02-04 01:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
To bardzo przykre że polacy we własnym kraju są [usunięte przez administratora] robolami,to [usunięte przez administratora] musi się kiedyś skończyć,bul,dedpresja i presja,podnoszenie norm o ponad 200 procent,jak np.zgrzewanie astry z 700 sztuk na zmianę do 2600,nie ma czasu nawet do ubikacji wyjść,nikt tam emerytury nie dożyje
zdjecie uzytkownika
kargul - 2012-02-04 10:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To rozpacz,ta firma,Delphi a potem Bwi, [usunięte przez administratora] ,trzymajcie się rodacy i czekajmy na lepsze czasy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-03 22:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
bolek- pracujesz tam jeszcze? jakie zarobki oferują? w jakim wymiarze godzin jesteście zatrudniani i na jakie umowy? czy jest sens tam aplikować, jak szuka się pracy w niepełnym wymiarze godzin? czy firma płaci w terminie?
zdjecie uzytkownika
czołg - 2015-09-13 01:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórym być może odebrało chęci do dalszego działania we własnym życiu prywatnym. W związku z tym teraz zachowują się jak cyborgi :) A tak prawdę powiedziawszy to trzeba mieć niezłego hopla na punkcie pracy żeby rzeczywiście w ten sposób wyrabiać non stop normy. Nie wiecie czy za to można na jakieś lepsze pieniądze liczyć czy co ..
zdjecie uzytkownika
erfgb - 2016-01-13 19:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@czołg no nektorzy tak wlasnie maja..niekotrzy anwet sie przepracowuja, a co do zarobkow no to pewnie inna na kazdym stanowsku sa, teraz szukaja technika metrologa
zdjecie uzytkownika
wozon - 2016-01-25 22:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie @erfgb widziałem to ogłoszenie na technika metrologa. Ich wymagania to znajomość rysunku technicznego, znajomość podstawowych zagadnień metrologicznych oraz znajomość matematyki.
zdjecie uzytkownika
nompis - 2016-02-20 21:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spokojnie po politechnice na można się udać do pracy w takiej firmie, ponieważ w na wielu uczelniach jest właśnie metrologia @wozon, czyli metody mierzenia różnych rzeczy, prąd itd...
zdjecie uzytkownika
kolekcja - 2016-02-29 16:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dość ciekawie wygląda ogłoszenie na inżyniera ds. procesu produkcyjnego. Wymagają jedynie rocznego doświadczenia no i tytułu inżyniera, ale szkoda, że nie określili rodzaju zawieranej umowy.
zdjecie uzytkownika
serdel - 2016-03-03 21:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolekcja - 2016-02-29 16:16:11]:
jeśli mowa jest okresleniu rodzaju umowy to jest raczej chyba szybkie i proste aby to okreslic. inna sprawa z kolei jak wygladaja tutaj zarobki w BWI ?
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-03-06 13:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że zarobki nie będą małe, ponieważ obowiazki jakie czekają na ciebie na stanowisku Inżyniera ds. Procesu Produkcyjnego są bardzo rozgałęzione i samodzielne, także odpowiedzialny jesteś za pewne sprawy wiec wynagrodzenie jest do tego adekwatne.
zdjecie uzytkownika
omen - 2016-05-15 10:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako inżynier ds. procesu produkcyjnego uważam, że stawki nie masz małej,gdyż to najwyższe stanwoisko na produkcji, wlasnie poszukiwani są pracownicy na to stanwoisko do Krakowa, planujesz priorytetowe projekty wiec samo to ze masz wolną reke już o czymś siwadczy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BWI Poland Technologies Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BWI Poland Technologies Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert