Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
:-/ - 2012-05-07 19:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po prostu lubią wykańczać ludzką psychikę i tyle...:( I nie da się tego ukryć na innych zmianach jest całkiem inna atmosfera niż na zmianie ,,A''
zdjecie uzytkownika
:-/ - 2012-05-10 19:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do zmiany ,,A'' Czy nie zauważyliście że odkąd nie ma pewnej Pani (usunięte przez administratora)(damusi Wezi-tec) jest na listwach święty spokój chyba siedzi na chorobowym:D
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-05-22 15:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZWOLNIENIA, CHOROBOWE A ILE W CIAZE ZASZLO W TYM ROKU :)
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-05-24 14:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Statystyki biją na alarm! Z roku na rok rośnie w naszej firmie liczba ciężarnych monterek. Jeśli miałabym poszukiwać winnych, to odpowiedziałabym, że najbardziej winny jest... wysoce motywacyjny system wynagrodzenia gdzie premia to aż 40% naszej wypłaty!!!
zdjecie uzytkownika
:} - 2012-05-29 21:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na produkcji w wezi-tec tylko przez MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-06-01 13:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak skłonić dyrekcję wezi-tec do podwyżek wynagrod - 2012-05-29 18:22:29

Lear Corporation chce wykorzystać halę w Legnickim Polu,

w której miało produkować Lenovo. Firma zainwestuje prawie 20 mln euro i stworzy kilkaset miejsc pracy. rekrutacja@lear.com
Nasz Kierownik Pan [usunięte przez moderatora] od kwietnia 2005r. do marca 2006r. piastował stanowisko: Shift Leader / Kierownik Zmiany w firmie:
Lear Corporation Polska i powinien coś wiedzieć o panujących tam wysokich zarobkach. Czekamy z utęsknieniem na podwyżki wynagrodzeń w wezi-tec Panie Kierowniku bo jak nie to uciekniemy do Pana byłej firmy LEAR :) której to nowy oddział powstaje na miejscu opuszczonej hali Lenovo.
zdjecie uzytkownika
?? - 2012-06-02 13:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie, skąd wziełaś takie dokładne informacje?
zdjecie uzytkownika
monia1 - 2012-06-02 13:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli jestes na okresie probnym to moga cie zwolnic ale jesli masz dluzsza umowe nikt nie ma prawa cie zwolnic ja juz to przerabialam dostalam wypowiedzenie a nie wiedzialam ze jestem w ciazy i musieli mi cofnac wypowiedzenie jesli zle sie czujesz to uciekaj na chorobowe ja dlugo pracowalam w ciazy bo mialam durnego lekarza ktory nie chcial mi dawac zwolnienia i trafilam na podtrzymanie ze wzgledu zagrozenia na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo pozdrawiam wszystkich:)
zdjecie uzytkownika
Zborek - 2012-06-02 16:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panienki ... uciekacie na zwolnienie bo daja już od 3 miesiąca a potem dziwicie się ze pracodawca wywala was od razu po powrocie? Ciąża nie choroba. A po co komu leniwa [usunięte przez moderatora] nie myśląca o przyszłości? Widzi się was spacerujące po mieście. Na bardzo chore nie wyglądacie. Siedźcie w domu - skoro wam tak dobrze. Nie chce się wam pracować? Trudno. A nie pomyślałyście, że ZA WAS KTOŚ MUSI PRACOWAĆ? i JEST WKURZONY? SAME SOBIE WINNE JESTEŚCIE. Ja takie jak wy wywalam na pysk po powrocie. Bawcie sobie dzieci. Skoro praca wam przeszkadza.
zdjecie uzytkownika
monia kv - 2012-06-04 00:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie [usunięte przez moderatora] oswiece pana jesli chodzi o chorobowe w ciazy to juz daja od 1 miesiaca .Ciaza nie choroba ale blogoslawienstwo ale co pan moze o tym wiedziec?Jesli chodzi o spacery po swiezym powietrzu to dobrze wplywaja na ciaze .Wspolczuje panskiej zonie .Jest pan kierownikiem a zero inteligencjii do spraw kobiecych,A z pracy to ja bym pana wywalila pracownik 5 lat w tej firmie pozdrawiam:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski