Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
:-/ - 2012-05-07 19:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po prostu lubią wykańczać ludzką psychikę i tyle...:( I nie da się tego ukryć na innych zmianach jest całkiem inna atmosfera niż na zmianie ,,A''
zdjecie uzytkownika
:-/ - 2012-05-10 19:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do zmiany ,,A'' Czy nie zauważyliście że odkąd nie ma pewnej Pani (usunięte przez administratora)(damusi Wezi-tec) jest na listwach święty spokój chyba siedzi na chorobowym:D
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-05-22 15:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZWOLNIENIA, CHOROBOWE A ILE W CIAZE ZASZLO W TYM ROKU :)
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-05-24 14:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Statystyki biją na alarm! Z roku na rok rośnie w naszej firmie liczba ciężarnych monterek. Jeśli miałabym poszukiwać winnych, to odpowiedziałabym, że najbardziej winny jest... wysoce motywacyjny system wynagrodzenia gdzie premia to aż 40% naszej wypłaty!!!
zdjecie uzytkownika
:} - 2012-05-29 21:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na produkcji w wezi-tec tylko przez MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-06-01 13:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak skłonić dyrekcję wezi-tec do podwyżek wynagrod - 2012-05-29 18:22:29

Lear Corporation chce wykorzystać halę w Legnickim Polu,

w której miało produkować Lenovo. Firma zainwestuje prawie 20 mln euro i stworzy kilkaset miejsc pracy. rekrutacja@lear.com
Nasz Kierownik Pan [usunięte przez moderatora] od kwietnia 2005r. do marca 2006r. piastował stanowisko: Shift Leader / Kierownik Zmiany w firmie:
Lear Corporation Polska i powinien coś wiedzieć o panujących tam wysokich zarobkach. Czekamy z utęsknieniem na podwyżki wynagrodzeń w wezi-tec Panie Kierowniku bo jak nie to uciekniemy do Pana byłej firmy LEAR :) której to nowy oddział powstaje na miejscu opuszczonej hali Lenovo.
zdjecie uzytkownika
?? - 2012-06-02 13:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie, skąd wziełaś takie dokładne informacje?
zdjecie uzytkownika
monia1 - 2012-06-02 13:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli jestes na okresie probnym to moga cie zwolnic ale jesli masz dluzsza umowe nikt nie ma prawa cie zwolnic ja juz to przerabialam dostalam wypowiedzenie a nie wiedzialam ze jestem w ciazy i musieli mi cofnac wypowiedzenie jesli zle sie czujesz to uciekaj na chorobowe ja dlugo pracowalam w ciazy bo mialam durnego lekarza ktory nie chcial mi dawac zwolnienia i trafilam na podtrzymanie ze wzgledu zagrozenia na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo pozdrawiam wszystkich:)
zdjecie uzytkownika
Zborek - 2012-06-02 16:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panienki ... uciekacie na zwolnienie bo daja już od 3 miesiąca a potem dziwicie się ze pracodawca wywala was od razu po powrocie? Ciąża nie choroba. A po co komu leniwa [usunięte przez moderatora] nie myśląca o przyszłości? Widzi się was spacerujące po mieście. Na bardzo chore nie wyglądacie. Siedźcie w domu - skoro wam tak dobrze. Nie chce się wam pracować? Trudno. A nie pomyślałyście, że ZA WAS KTOŚ MUSI PRACOWAĆ? i JEST WKURZONY? SAME SOBIE WINNE JESTEŚCIE. Ja takie jak wy wywalam na pysk po powrocie. Bawcie sobie dzieci. Skoro praca wam przeszkadza.
zdjecie uzytkownika
monia kv - 2012-06-04 00:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie [usunięte przez moderatora] oswiece pana jesli chodzi o chorobowe w ciazy to juz daja od 1 miesiaca .Ciaza nie choroba ale blogoslawienstwo ale co pan moze o tym wiedziec?Jesli chodzi o spacery po swiezym powietrzu to dobrze wplywaja na ciaze .Wspolczuje panskiej zonie .Jest pan kierownikiem a zero inteligencjii do spraw kobiecych,A z pracy to ja bym pana wywalila pracownik 5 lat w tej firmie pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
kuri - 2012-06-04 10:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie zborek niezly z ciebie luj jak widze i wnioskuje po twoim wpisie. dzisaj panie jutro ty. tylko nie zdziw sie jak ktos zamiast pomocnej dloni wyciagnie ostrze i sie pokaleczysz probujac chwycic. nie pozdrawiam. .
zdjecie uzytkownika
dobra praca - 2012-06-07 21:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najwspanialsza praca na swiecie. Polecam z calego serca tom prace. Jestem z barzdzo zadowolona xd
zdjecie uzytkownika
love - 2012-06-07 22:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalne ja też kochnam tą prace. Miła atmosfera duze zarobki. Jak normalnie pracuje to zarabiam ponad 1000 zł. Czuje sie jak milioner polecam tą prace.
zdjecie uzytkownika
logistyk wewnętrzny - 2012-06-08 22:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są jakieś normy które jasno określają kiedy wykonywaną pracę należy zaliczyć jako lekką a kiedy jako ciężką czy uciążliwą? Pytanie to jest bardzo ważne bo Pan Dyrektor specjalnie przekłamuje ten fakt aby nie przysługiwało pracownikom 10min przerwa co godzine pracy lub aby nie dać argumentu do roszczeń o utratę zdrowia, np wpisując przy badaniach okresowych że pracownik wykonuje pracę lekką i badania nic nie wykazały. A tak naprawdę po przerzuceniu ręcznie 3ton dziennie musi to się odbić na stawach czy kręgosłupie...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski