Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
:-/ - 2012-05-07 19:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po prostu lubią wykańczać ludzką psychikę i tyle...:( I nie da się tego ukryć na innych zmianach jest całkiem inna atmosfera niż na zmianie ,,A''
zdjecie uzytkownika
:-/ - 2012-05-10 19:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do zmiany ,,A'' Czy nie zauważyliście że odkąd nie ma pewnej Pani (usunięte przez administratora)(damusi Wezi-tec) jest na listwach święty spokój chyba siedzi na chorobowym:D
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-05-22 15:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZWOLNIENIA, CHOROBOWE A ILE W CIAZE ZASZLO W TYM ROKU :)
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-05-24 14:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Statystyki biją na alarm! Z roku na rok rośnie w naszej firmie liczba ciężarnych monterek. Jeśli miałabym poszukiwać winnych, to odpowiedziałabym, że najbardziej winny jest... wysoce motywacyjny system wynagrodzenia gdzie premia to aż 40% naszej wypłaty!!!
zdjecie uzytkownika
:} - 2012-05-29 21:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na produkcji w wezi-tec tylko przez MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-06-01 13:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak skłonić dyrekcję wezi-tec do podwyżek wynagrod - 2012-05-29 18:22:29

Lear Corporation chce wykorzystać halę w Legnickim Polu,

w której miało produkować Lenovo. Firma zainwestuje prawie 20 mln euro i stworzy kilkaset miejsc pracy. rekrutacja@lear.com
Nasz Kierownik Pan [usunięte przez moderatora] od kwietnia 2005r. do marca 2006r. piastował stanowisko: Shift Leader / Kierownik Zmiany w firmie:
Lear Corporation Polska i powinien coś wiedzieć o panujących tam wysokich zarobkach. Czekamy z utęsknieniem na podwyżki wynagrodzeń w wezi-tec Panie Kierowniku bo jak nie to uciekniemy do Pana byłej firmy LEAR :) której to nowy oddział powstaje na miejscu opuszczonej hali Lenovo.
zdjecie uzytkownika
?? - 2012-06-02 13:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie, skąd wziełaś takie dokładne informacje?
zdjecie uzytkownika
monia1 - 2012-06-02 13:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli jestes na okresie probnym to moga cie zwolnic ale jesli masz dluzsza umowe nikt nie ma prawa cie zwolnic ja juz to przerabialam dostalam wypowiedzenie a nie wiedzialam ze jestem w ciazy i musieli mi cofnac wypowiedzenie jesli zle sie czujesz to uciekaj na chorobowe ja dlugo pracowalam w ciazy bo mialam durnego lekarza ktory nie chcial mi dawac zwolnienia i trafilam na podtrzymanie ze wzgledu zagrozenia na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo pozdrawiam wszystkich:)
zdjecie uzytkownika
Zborek - 2012-06-02 16:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panienki ... uciekacie na zwolnienie bo daja już od 3 miesiąca a potem dziwicie się ze pracodawca wywala was od razu po powrocie? Ciąża nie choroba. A po co komu leniwa [usunięte przez moderatora] nie myśląca o przyszłości? Widzi się was spacerujące po mieście. Na bardzo chore nie wyglądacie. Siedźcie w domu - skoro wam tak dobrze. Nie chce się wam pracować? Trudno. A nie pomyślałyście, że ZA WAS KTOŚ MUSI PRACOWAĆ? i JEST WKURZONY? SAME SOBIE WINNE JESTEŚCIE. Ja takie jak wy wywalam na pysk po powrocie. Bawcie sobie dzieci. Skoro praca wam przeszkadza.
zdjecie uzytkownika
monia kv - 2012-06-04 00:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie [usunięte przez moderatora] oswiece pana jesli chodzi o chorobowe w ciazy to juz daja od 1 miesiaca .Ciaza nie choroba ale blogoslawienstwo ale co pan moze o tym wiedziec?Jesli chodzi o spacery po swiezym powietrzu to dobrze wplywaja na ciaze .Wspolczuje panskiej zonie .Jest pan kierownikiem a zero inteligencjii do spraw kobiecych,A z pracy to ja bym pana wywalila pracownik 5 lat w tej firmie pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
kuri - 2012-06-04 10:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie zborek niezly z ciebie luj jak widze i wnioskuje po twoim wpisie. dzisaj panie jutro ty. tylko nie zdziw sie jak ktos zamiast pomocnej dloni wyciagnie ostrze i sie pokaleczysz probujac chwycic. nie pozdrawiam. .
zdjecie uzytkownika
dobra praca - 2012-06-07 21:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najwspanialsza praca na swiecie. Polecam z calego serca tom prace. Jestem z barzdzo zadowolona xd
zdjecie uzytkownika
love - 2012-06-07 22:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalne ja też kochnam tą prace. Miła atmosfera duze zarobki. Jak normalnie pracuje to zarabiam ponad 1000 zł. Czuje sie jak milioner polecam tą prace.
zdjecie uzytkownika
logistyk wewnętrzny - 2012-06-08 22:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy są jakieś normy które jasno określają kiedy wykonywaną pracę należy zaliczyć jako lekką a kiedy jako ciężką czy uciążliwą? Pytanie to jest bardzo ważne bo Pan Dyrektor specjalnie przekłamuje ten fakt aby nie przysługiwało pracownikom 10min przerwa co godzine pracy lub aby nie dać argumentu do roszczeń o utratę zdrowia, np wpisując przy badaniach okresowych że pracownik wykonuje pracę lekką i badania nic nie wykazały. A tak naprawdę po przerzuceniu ręcznie 3ton dziennie musi to się odbić na stawach czy kręgosłupie...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-06-11 18:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydajność jest na pierwszym miejscu. Zarobki marne a praca ciężka. Pracownicy są wyczerpani, ale nie odejdą bo mają rodziny.
zdjecie uzytkownika
netka - 2012-06-13 19:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To po co się pchacie jak potem narzekacie ?
zdjecie uzytkownika
monterka - 2012-06-18 11:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra praca - dobra płaca jak to się mówi, płacą dobrze, wymagania są dosyć duże ale jak masz praktykę to chyba żadna firma Ci nie zapłaci tyle co oni bo szanują u siebie pracownika, atmosfera też dobra nikt z tych co przyszli ostatnio nie odszedł więc to o czymś świadczy:)
zdjecie uzytkownika
zarobki - 2012-06-19 17:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta dobra praca ja kilka lat tam robiłam na kv zobacz ile tam ludzi po uciekało a zarobki najmniejsze na całym zakładzie a na biegać się trzeba i odpowiedzialność co chwilę od ciebie wymagają i jeszcze za byle wpadkę poł wypłty zabiorą a pan Korek to tyle zna się na częściach co świeży pracownik brak słów
zdjecie uzytkownika
kuri - 2012-06-20 07:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
logistyk wewnętrzny - 2012-06-08 22:44:54

Czy są jakieś normy które jasno określają kiedy wykonywaną pracę należy zaliczyć jako lekką a kiedy jako ciężką czy uciążliwą? Pytanie to jest bardzo ważne bo Pan Dyrektor specjalnie przekłamuje ten fakt aby nie przysługiwało pracownikom 10min przerwa co godzine pracy lub aby nie dać argumentu do roszczeń o utratę zdrowia, np wpisując przy badaniach okresowych że pracownik wykonuje pracę lekką i badania nic nie wykazały. A tak naprawdę po przerzuceniu ręcznie 3ton dziennie musi to się odbić na stawach czy kręgosłupie...
sa prace okreslane jako ciezke i lekkie dla mezczyzn i dla kobiet (inna sprawa sa mlodociani). rowniez prace uciazliwe itp. sprawa ta powinien zajac sie u was bhpowiec i pip najlepiej wroclawski.
poczytaj tez o metodzie Lehmanna. google w tym pomoze.
zdjecie uzytkownika
tecuś - 2012-06-20 21:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma dobra, możliwości spore, wymagania też - coś za coś. Jak masz olej w głowie, poradzisz sobie. Jak wolisz zasiłek czy ciepłą posadkę i nic nierobienie - nawet nie próbuj zawracać sobie głowy
zdjecie uzytkownika
... - 2012-06-27 10:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co chca tam pracować to ich zwalniają a ci co nie chca tam pracować to pracują do dzisiaj!!!
zdjecie uzytkownika
krrrr - 2012-06-28 10:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko wygląda pięknie no i główne hasło \"Best in Class\" ale piękny obraz bardzo mija się z rzeczywistością. Praca dobra jako pierwsza, chociaż niekoniecznie bo można mieć później traumę. Już daje do myślenia to jaka tam jest rotacja a płacą tyle że nie daje się utrzymać chyba że mieszkasz z rodzicami.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2012-06-29 11:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nam monterkom ręce się trzęsą, gdy mistrzyni pojawia się na hali, a nigdy nie wiadomo kiedy pojawi się za plecami. Przychodzi na stanowisko żeby się wyżyć na nas, zawsze jest coś nie tak, zawsze się czepia. Rygor gorszy niż w wojsku, a przecież przychodzimy do pracy nie na służbę.
zdjecie uzytkownika
... - 2012-06-30 06:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie Wasza mistrzyni ma problem ze sobą lub w życiu osobistym
zdjecie uzytkownika
monterka - 2012-07-02 09:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam stałe zajęcie, pensje na czas, koleżanki ze zmiany i stabilność, której nie musze szukać co pare miesiecy u nowego pracodawcy. Nie rozumiem, dlaczego tyle narzekacie? Nie wiecie jak jest gdzie indziej? Czasy w których czy sie stoi, czy sie lezy ... dawno sie skończyły... nie zauważyliście tego? Lubie ten wezi-tec - robie tu długo i postaram sie zostać tak długo, jak się da. Ludzie! Nie kłamcie. Spójrzcie prawdzie prosto w oczy i zastanówcie się nad sobą, jak coś macie do przełożonych to powiedzcie. Tylko tchórze cicho siedzą i piszą na forach niestworzone historie. Ja powiedziałam, i co? Pracuje dalej i jestem zadowolona. Polecam tę firmę wszystkim, kto chce prawdziwie pracować (leniuchy i symulanci faktycznie mają tu przechlapane).
zdjecie uzytkownika
dama - 2012-07-07 16:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przypuszczałam, iż nasi panowie, którzy chcą uchodzić za prawdziwych twardzieli, są tak naprawdę zniewieściali.
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-07-07 20:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najbardziej bujający w obłokach jest pan maciuś z lakierni,facet nie zna sie na niczym ,telefonu nie wypuszcza z reki!!udaje tylko ze cos umie!!zenada nie facet
zdjecie uzytkownika
szczerze - 2012-07-08 11:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w wezi-tec jest jaka jest i nie należy do najcięższych .Jeżeli dojdzie się do wprawy, żadne stanowisko nie powinno sprawić nikomu problemu o ile chce się pracować.Jedynym problemem jaki się pojawia to nieciekawa atmosfera pracy zmieniająca się na gorsze od paru lat. Ludzie są szczuci na siebie jak psy, a przełożeni skrupulatnie to wykorzystują. Nie do przyjęcia jest sposób rozmowy i traktowania swoich pracowników przez mistrzów .Pamiętajcie jeżeli chcą czegoś od Was to będą waszymi kumplami, a jeżeli czegoś nie zrobicie po ich myśli to Was zgnoją .Każdy z pracowników doświadczonych na swoim stanowisku powinien robić to co do niego należy i nie przejmować się głupimi komentarzami i docinkami z ich strony, najlepiej to przemilczeć. A jeżeli chcą porad co do możliwości zwiększenia normy to dajcie im swoje narzędzia pracy i niech spróbują swoich zdolności manualnych o ile takie posiadają :) . Oni naprawdę nic nie mogą dopóki im nie dacie powodu.
zdjecie uzytkownika
wezi-job - 2012-07-12 11:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na produkcji potrzebują ludzi silnych psychicznie i fizycznie nastawionych wyłącznie na zaspokojenie podstawowych potrzeb życiowych. [usunięte przez moderatora] więc dalej na następne rekordy i narzekajcie dalej.
zdjecie uzytkownika
interfaktum - 2012-07-14 13:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posiadam oferty pracy na produkcji w branży tworzyw sztucznych w Niemczech. Zapraszam chętnych z doświadczeniem do skorzystania z oferty. Więcej informacji na stronie [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Abra - 2012-07-28 01:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałam ogłoszenie na referenta ds. kadr i płac, czy to jest to samo co w maju?
zdjecie uzytkownika
Teresia - 2012-08-11 22:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porozmawiajmy w końcu o poważnych rzeczach! Wy tu ciągle o pracy i pracy. Przez narzekanie sytuacja się nie poprawi.
Pomóżcie mi, błagam.
Zakochałam sie w Jakubie z lakierni! Co mam zrobić, bo stale traktuje mnie jak powietrze?
Kubusiu, jak czytasz tego posta, to błagam, zastanów się nad tym kto tak ślicznie się uśmiecha do twej buzi na sprawdzaniu ramek 81568.
Zakochana po uszy.
zdjecie uzytkownika
koleżanka grubej blondynki - 2012-08-13 00:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na naszej zmianie mamy perfekcyjną panią domu- odbiera stanowisko 31w białych rękawiczkach, maniacko myśląc jak tu złapać i poskarżyć na nijaką [usunięte przez moderatora] w mistrzówce.Żal tylko że ta sama koleżanka nie potrafi tak perfekcyjnie pracować na naszych listwach lub z taką samą perfekcją zadbać o swój wygląd.Po zachowaniu można sądzić koleżanko,że jesteś bardzo nieszczęśliwą kobietą
zdjecie uzytkownika
Cindy - 2012-08-14 18:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
weź się zastanów co ty piszesz! pomyśl że on może już kogoś ma. i też z lakierni więc wara od niego bo się nieźle wkurzę!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Wezi-tec Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert