Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Klimas Wkręt-Met

zdjecie uzytkownika
inwestycje3miasto - 2010-09-23 20:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O czym ty piszesz kolego - ja się solidnie pracuje to można nawet fajnie zarobić PH nawet do 7 tys - atmosferka ok, plany duże ale gdzie są małe??? jak się jest gamoniem to można tylko narzekać pzdr.
Szkoda działu tech :)
zdjecie uzytkownika
cezar - 2010-10-01 09:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy bez powodu potrafia zwolnic czlowieka przyjmuja na sezon a gdy sie konczy zwalniaja
zdjecie uzytkownika
lukas podolski - 2012-06-26 18:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
buhahahaha a to dobre:) ale o firmie dużo mówi ;)) zaczną się rotacje a klienci zmian nie lubią - konkurencja o tym wie - zarząd chyba nie ;)
\\
zdjecie uzytkownika
czub - 2012-07-11 00:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda gadać Masakra
zdjecie uzytkownika
pejq - 2012-08-08 18:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co sądzicie o pracy kierowcy C+E w tej firmie. Zrobiłem prawo jazdy kończe kurs na przewóz rzeczy i szukam pracy w okolicach lub samej częstochowie . Proszę o poradę:) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pppp - 2012-08-18 09:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sodomia i gomoria
zdjecie uzytkownika
zmartwiony - 2012-11-29 18:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety, ale zgadzam się z każdym Twoim słowem....tak jest naprawdę.
zdjecie uzytkownika
KOLEŚ - 2012-12-03 15:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w 100% się zgadzam z przedmówcami. Jeszcze jakiś czas temu mogłem się szczycić tym, że pracuję w tak( usunięte przez administratora ) firmie za dobre pieniądze. Niestety teraz tak nie jest :( Mam nadzieję, że ktoś to ogarnie na czas i n ie dopuści do tego by się to rozpadło. Później będzie ciężko to odbudować co stworzyliśmy wspólnie razem z innymi. Szkoda...
zdjecie uzytkownika
Mikołaj nie święty - 2012-12-03 22:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie firma dla starych ludzi...
zdjecie uzytkownika
też tam byłem - 2012-12-12 18:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkich ściągają do centrali z całym ekwipunkiem.Czyżby małe trzęsienie ziemi?Koniec świata heh....;0(
zdjecie uzytkownika
axelus_maximus - 2012-12-14 10:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie..nie Panowie..teraz to dopiero bedziecie MIĘDZYNARODOWY KONCERNEM ...znam to ..to samo przezylem w firmie Koelner SA. Zycze powodzenia.
zdjecie uzytkownika
xy - 2013-01-14 21:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tutaj 3 lata nie polecam! z tego co wiem przychodzą nowi i 2-3 miesiące i odchodzą Zawiną się szybko.
zdjecie uzytkownika
cis - 2013-02-04 00:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od wiosny znów polowa ludzi się zwolni ze starej paczki
zdjecie uzytkownika
niczek - 2013-02-05 22:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cis - 2013-02-04 00:17:27

od wiosny znów polowa ludzi się zwolni ze starej paczki
" starą paczke" masz na myśli ludzi zatrudnionych od kwietnia 2012 hehehe
zdjecie uzytkownika
cis - 2013-02-07 14:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co starszych stażem już nie ma.? ze piszesz od kwietnia.?
zdjecie uzytkownika
... - 2013-02-11 11:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak myślicie co może sie stać z firmą która wojuje ze swoimi własnymi pracownikami i narzuca swoją wole klientom...?
zdjecie uzytkownika
ire. - 2013-02-15 18:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siedzą na tym portalu sami pracownicy Ph wkręt met i wypisują bzdury bo nie maja co robic... kolego lol ogarnij się i zaloz swoja dzialanosc i pracuj sam na siebie a ( usunięte przez administratora ) na wkręt-met
zdjecie uzytkownika
hp - 2013-02-17 11:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i to jak najszybciej bo patrząc na to co się dzieje w firmie potem możemy już nie mieć takiej okazji
zdjecie uzytkownika
KK - 2013-02-17 17:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze że jest taki podział terenu i jest na tyle mało pracy, że przynajmniej każdy z nas ma czas żeby jeździć w ciągu dnia na rozmowy o prace :)
zdjecie uzytkownika
bero - 2013-02-26 23:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pracuje już dobry rok a firma widze się dalej rozwija tak jak rozwijała kiedyś czyli rozwija się inaczej, doświadczone osoby pracują na stanowiskach kierowniczych itd. dlatego tak się dzieje a nie inaczej. żenada,żenada
zdjecie uzytkownika
mido - 2013-03-19 20:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cisza na foru.Czyżby sezon się zaczął?
zdjecie uzytkownika
jol - 2013-03-20 17:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cisza bo sami nowi pracują to nie wiedzą jak oceniac ;)
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-03-25 21:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I znowu szukają handlowców .... Czyżby nowi się nie sprawdzili???
zdjecie uzytkownika
pracus - 2013-03-26 10:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyglada na to ze nie sprawdzaja sie i nowi i starzy hehe ;]
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-04-05 19:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby można by dać poprzednikowi LIKE-a to bym mu dał za wypowiedź
Prawda jest taka, że Wkręt-Met jest dalej nr 1 na rynku Polskim a już coraz częściej na rynkach europejskich.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Klimas Wkręt-Met
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski