brak logo

Klimas Wkręt-Met

Częstochowa

Opinie o Klimas Wkręt-Met

ZM 2010-06-30 11:52:45
Witam
Jestem bardzo ciekawy jak się tam pracuje . Chciałbym tam pracować jako Przedstawiciel Handlowy , napiszcie jakie dają warunki , jaki samochód , jaki teren do obsługi . Z góry dziękuję

Pozdrawiam
inwestycje3miasto 2010-09-23 20:59:52
O czym ty piszesz kolego - ja się solidnie pracuje to można nawet fajnie zarobić PH nawet do 7 tys - atmosferka ok, plany duże ale gdzie są małe??? jak się jest gamoniem to można tylko narzekać pzdr.
Szkoda działu tech :)
lukas podolski 2012-06-26 18:05:12
buhahahaha a to dobre:) ale o firmie dużo mówi ;)) zaczną się rotacje a klienci zmian nie lubią - konkurencja o tym wie - zarząd chyba nie ;)
\\
czub 2012-07-11 00:35:06
Szkoda gadać Masakra
pejq 2012-08-08 18:39:41
A co sądzicie o pracy kierowcy C+E w tej firmie. Zrobiłem prawo jazdy kończe kurs na przewóz rzeczy i szukam pracy w okolicach lub samej częstochowie . Proszę o poradę:) Pozdrawiam
1
pppp 2012-08-18 09:04:19
sodomia i gomoria
zmartwiony 2012-11-29 18:23:14
Niestety, ale zgadzam się z każdym Twoim słowem....tak jest naprawdę.
KOLEŚ 2012-12-03 15:15:47
w 100% się zgadzam z przedmówcami. Jeszcze jakiś czas temu mogłem się szczycić tym, że pracuję w tak( usunięte przez administratora ) firmie za dobre pieniądze. Niestety teraz tak nie jest :( Mam nadzieję, że ktoś to ogarnie na czas i n ie dopuści do tego by się to rozpadło. Później będzie ciężko to odbudować co stworzyliśmy wspólnie razem z innymi. Szkoda...
Mikołaj nie święty 2012-12-03 22:15:36
To nie firma dla starych ludzi...
też tam byłem 2012-12-12 18:54:46
wszystkich ściągają do centrali z całym ekwipunkiem.Czyżby małe trzęsienie ziemi?Koniec świata heh....;0(
axelus_maximus 2012-12-14 10:19:40
Nie..nie Panowie..teraz to dopiero bedziecie MIĘDZYNARODOWY KONCERNEM ...znam to ..to samo przezylem w firmie Koelner SA. Zycze powodzenia.
xy 2013-01-14 21:26:25
pracowałem tutaj 3 lata nie polecam! z tego co wiem przychodzą nowi i 2-3 miesiące i odchodzą Zawiną się szybko.
cis 2013-02-04 00:17:27
od wiosny znów polowa ludzi się zwolni ze starej paczki
niczek 2013-02-05 22:12:42
cis - 2013-02-04 00:17:27

od wiosny znów polowa ludzi się zwolni ze starej paczki
" starą paczke" masz na myśli ludzi zatrudnionych od kwietnia 2012 hehehe
cis 2013-02-07 14:55:39
a co starszych stażem już nie ma.? ze piszesz od kwietnia.?
... 2013-02-11 11:42:09
Jak myślicie co może sie stać z firmą która wojuje ze swoimi własnymi pracownikami i narzuca swoją wole klientom...?
ire. 2013-02-15 18:41:38
siedzą na tym portalu sami pracownicy Ph wkręt met i wypisują bzdury bo nie maja co robic... kolego lol ogarnij się i zaloz swoja dzialanosc i pracuj sam na siebie a ( usunięte przez administratora ) na wkręt-met
hp 2013-02-17 11:38:32
i to jak najszybciej bo patrząc na to co się dzieje w firmie potem możemy już nie mieć takiej okazji
KK 2013-02-17 17:58:51
Dobrze że jest taki podział terenu i jest na tyle mało pracy, że przynajmniej każdy z nas ma czas żeby jeździć w ciągu dnia na rozmowy o prace :)
bero 2013-02-26 23:42:45
nie pracuje już dobry rok a firma widze się dalej rozwija tak jak rozwijała kiedyś czyli rozwija się inaczej, doświadczone osoby pracują na stanowiskach kierowniczych itd. dlatego tak się dzieje a nie inaczej. żenada,żenada
mido 2013-03-19 20:38:25
cisza na foru.Czyżby sezon się zaczął?
Zostaw swoją opinię o Klimas Wkręt-Met - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Klimas Wkręt-Met