Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Klimas Wkręt-Met

zdjecie uzytkownika
ZM - 2010-06-30 11:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jestem bardzo ciekawy jak się tam pracuje . Chciałbym tam pracować jako Przedstawiciel Handlowy , napiszcie jakie dają warunki , jaki samochód , jaki teren do obsługi . Z góry dziękuję

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
inwestycje3miasto - 2010-09-23 20:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O czym ty piszesz kolego - ja się solidnie pracuje to można nawet fajnie zarobić PH nawet do 7 tys - atmosferka ok, plany duże ale gdzie są małe??? jak się jest gamoniem to można tylko narzekać pzdr.
Szkoda działu tech :)
zdjecie uzytkownika
lukas podolski - 2012-06-26 18:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
buhahahaha a to dobre:) ale o firmie dużo mówi ;)) zaczną się rotacje a klienci zmian nie lubią - konkurencja o tym wie - zarząd chyba nie ;)
\\
zdjecie uzytkownika
czub - 2012-07-11 00:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda gadać Masakra
zdjecie uzytkownika
pejq - 2012-08-08 18:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co sądzicie o pracy kierowcy C+E w tej firmie. Zrobiłem prawo jazdy kończe kurs na przewóz rzeczy i szukam pracy w okolicach lub samej częstochowie . Proszę o poradę:) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pppp - 2012-08-18 09:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sodomia i gomoria
zdjecie uzytkownika
zmartwiony - 2012-11-29 18:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety, ale zgadzam się z każdym Twoim słowem....tak jest naprawdę.
zdjecie uzytkownika
KOLEŚ - 2012-12-03 15:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w 100% się zgadzam z przedmówcami. Jeszcze jakiś czas temu mogłem się szczycić tym, że pracuję w tak( usunięte przez administratora ) firmie za dobre pieniądze. Niestety teraz tak nie jest :( Mam nadzieję, że ktoś to ogarnie na czas i n ie dopuści do tego by się to rozpadło. Później będzie ciężko to odbudować co stworzyliśmy wspólnie razem z innymi. Szkoda...
zdjecie uzytkownika
Mikołaj nie święty - 2012-12-03 22:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie firma dla starych ludzi...
zdjecie uzytkownika
też tam byłem - 2012-12-12 18:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkich ściągają do centrali z całym ekwipunkiem.Czyżby małe trzęsienie ziemi?Koniec świata heh....;0(
zdjecie uzytkownika
axelus_maximus - 2012-12-14 10:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie..nie Panowie..teraz to dopiero bedziecie MIĘDZYNARODOWY KONCERNEM ...znam to ..to samo przezylem w firmie Koelner SA. Zycze powodzenia.
zdjecie uzytkownika
xy - 2013-01-14 21:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tutaj 3 lata nie polecam! z tego co wiem przychodzą nowi i 2-3 miesiące i odchodzą Zawiną się szybko.
zdjecie uzytkownika
cis - 2013-02-04 00:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od wiosny znów polowa ludzi się zwolni ze starej paczki
zdjecie uzytkownika
niczek - 2013-02-05 22:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cis - 2013-02-04 00:17:27

od wiosny znów polowa ludzi się zwolni ze starej paczki
" starą paczke" masz na myśli ludzi zatrudnionych od kwietnia 2012 hehehe
zdjecie uzytkownika
cis - 2013-02-07 14:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co starszych stażem już nie ma.? ze piszesz od kwietnia.?
zdjecie uzytkownika
... - 2013-02-11 11:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak myślicie co może sie stać z firmą która wojuje ze swoimi własnymi pracownikami i narzuca swoją wole klientom...?
zdjecie uzytkownika
ire. - 2013-02-15 18:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siedzą na tym portalu sami pracownicy Ph wkręt met i wypisują bzdury bo nie maja co robic... kolego lol ogarnij się i zaloz swoja dzialanosc i pracuj sam na siebie a ( usunięte przez administratora ) na wkręt-met
zdjecie uzytkownika
hp - 2013-02-17 11:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i to jak najszybciej bo patrząc na to co się dzieje w firmie potem możemy już nie mieć takiej okazji
zdjecie uzytkownika
KK - 2013-02-17 17:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze że jest taki podział terenu i jest na tyle mało pracy, że przynajmniej każdy z nas ma czas żeby jeździć w ciągu dnia na rozmowy o prace :)
zdjecie uzytkownika
bero - 2013-02-26 23:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pracuje już dobry rok a firma widze się dalej rozwija tak jak rozwijała kiedyś czyli rozwija się inaczej, doświadczone osoby pracują na stanowiskach kierowniczych itd. dlatego tak się dzieje a nie inaczej. żenada,żenada
zdjecie uzytkownika
mido - 2013-03-19 20:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cisza na foru.Czyżby sezon się zaczął?
zdjecie uzytkownika
jol - 2013-03-20 17:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cisza bo sami nowi pracują to nie wiedzą jak oceniac ;)
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-03-25 21:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I znowu szukają handlowców .... Czyżby nowi się nie sprawdzili???
zdjecie uzytkownika
pracus - 2013-03-26 10:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyglada na to ze nie sprawdzaja sie i nowi i starzy hehe ;]
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-04-05 19:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby można by dać poprzednikowi LIKE-a to bym mu dał za wypowiedź
Prawda jest taka, że Wkręt-Met jest dalej nr 1 na rynku Polskim a już coraz częściej na rynkach europejskich.
zdjecie uzytkownika
dino - 2013-04-06 17:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konkurencja stara się jak może ,by urwać coś z rynku jednak to w-m i kelnerzy to wciąż najmocniejsi gracze,
ze wskazaniem na koelnera(jeżeli chodzi o jakość)niestety.
My ,stoimy w miejscu i obiektywnie mówiąc ,gdyby nie rozpoznawalność i przyzwyczajenie naszych klientów byłaby totalna klapa
zdjecie uzytkownika
lolo - 2013-04-16 22:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nareszcie jakaś rozsądna wypowiedź.
100% prawdy.
Pozdro!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-04-18 18:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Takie fajne forum było. żywe ,pełne dyskusji,różnych opinii.
Władza zadziałała.Nuda
zdjecie uzytkownika
gf - 2013-04-18 20:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jednak prawda w [usunięte przez moderatora] kole I bardzo dobrze Na kolanach na góre świetą I PROSIC BOGA zeby przebaczył i żeby w twarz nie napluli hehehehehehehe

A tak swoją droga było 150 wpisów negatywnych a gwiazdki same na plus i to 1000 hehe

Boli boli i bedzie boleć
heheh
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-04-18 20:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swój - 2013-04-18 20:32:08

pewnie [usunięte przez moderatora] żeby usunął połowę wpisów, bo już chętnych do pracy brakowało, po tym co tu czytali!

he he - ale to dobrze to znaczy, że to czytają
Podejrzewam ze nie czytaja Doszły mnie słuchy ze po tym jak [usunięte przez moderatora] połowe pakowni dużo towaru jedzie za wysoki płot i tam chałupniczo w rodzinnej atmosferze pakują w blistry zeby był towar na sezon :)
zdjecie uzytkownika
wacek - 2013-04-23 23:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chiba[usunięte przez moderatora] z hukiem nie ma to tamto hehe
zdjecie uzytkownika
lol - 2013-04-24 20:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsze czasy minęły.Powolutku W-M zostaje wypychany z ryneczku.
Chłopaki przypominają sobie o punktach dawno zapomnianych i mocny zjazd cenowy.konkurencja coraz mocniejsza.
Jeszcze ze dwa lata i finito he he
zdjecie uzytkownika
ph - 2013-04-26 16:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka konkurencja? haha dobre. Każdy , kto jest blisko firmy, wie, że jest coraz lepiej, a każde zmiany od akiegoś czasu polepszają sprzedaż i pracę ph. Pracy jest naprawdę sporo. Jest co robić i można zarobić. Kiedyś , kiedyś...kiedyś to ludzie z dzidami latali i do dzików kamieniami rzucali.
zdjecie uzytkownika
ph - 2013-04-26 20:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ltx,sm-a jest bardzo dobrze, zero narzekań od wykonawców
tex-y praktycznie tylko Nasze, zero problemów
gdzie jest problem, nie wiem? a[usunięte przez moderatora]r, wie, gdzie jest ich miejsce..zresztą najważniejsze jest mieć poczucie własnej wartości i nie oglądać się na nikogo, bo co tam mnie oni obchodzą...życzę konkurencji Wszystkiego Najlepszego i tyle.
zdjecie uzytkownika
ktosiu - 2013-04-26 20:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może jeszcze powiesz że gipsy też są nasze?hehe.
najlepszego dla konkurencji
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-04-26 22:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka, że istnieją tylko dzięki zajebistym handlowcom, którzy nie patrząc na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie im co chwile szykuje "góra" robią co do nich należy i dbają o klientów bo nie traktują ich jak "dojne krowy" tylko jak przyjaciół i kumpli. Tylko, że tych zajebistych jest już coraz mniej. Strach pomyśleć jak zostaną sami nowi :) Starzy wyjadacze odchodzą bo maja już dość durnych pomysłów zarządu, które to niby maja usprawnić pracę handlowca. Oby tak dalej....a "smycze" już się kończą w tym roku :)
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-04-27 23:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak
zdjecie uzytkownika
do gh net - 2013-04-29 17:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z niczym nie trafiłeś k..a, pisze sobie o pewnych kwestiach bo mam ochotę wyrazić swoje zdanie i tyle. Śmieszne rzeczy niektórzy wypisują, pzdr
p.s. chłopie , wrzuć na luz, bo wykończysz, pozdrawiam

Wkręt-Met i tak jest najlepszy
zdjecie uzytkownika
gh net - 2013-04-29 18:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do gh net - 2013-04-29 17:59:22

Z niczym nie trafiłeś k..a, pisze sobie o pewnych kwestiach bo mam ochotę wyrazić swoje zdanie i tyle. Śmieszne rzeczy niektórzy wypisują, pzdr

p.s. chłopie , wrzuć na luz, bo wykończysz, pozdrawiam



Wkręt-Met i tak jest najlepszy
trafiony


hehehehehehheehehheeh




zdjecie uzytkownika
dec - 2013-04-30 20:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda praca na produkcji i na wtryskarkach ?
zdjecie uzytkownika
raf - 2013-05-09 21:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto tych gwiazdek tyle nabił :) Chyba jakiś etat
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja bardzo profesjonalna, osoby rekrutujące kompetentne w przeciwieństwie do warunków wynagrodzenia i rodzaju umowy jakie standard firmy przyjmuje.
Pytania: jak wyglądała u Ciebie sprzedaż, kontakt z klientem, idealny pracodawca, sprzedaj produkt.
zdjecie uzytkownika
lapes - 2013-05-10 21:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dział rozwoju gwiazdek! :D
zdjecie uzytkownika
led - 2013-05-10 21:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pocieszające jest to jak ludzie niewdzięczni potrafia zepsuć humor i dopiero po fakcie zaczynamy się z nimi liczyć. Mam oczywiście na myśli komentarze które się tu pojawiają.

A przyszłym i obecnym kandydatom lub pracownikom zyczę szczęscia w poszukiwaniu pracy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Klimas Wkręt-Met!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Klimas Wkręt-Met

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert