Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: PB Inter-System Spółka Akcyjna

zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-10-31 00:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stosunkowo niedawno zdobyłem uprawnienia budowlane, musiałem zrezygnować z pracy w poprzedniej firmie (to bardziej skomplikowane) i zastanawiam się czy ktoś wie czy są przyjęcia na stanowiska inżynier budowy albo kierownik budowy w inter-system ? Jak kształtują się zarobki w firmie na tych bądź podobnych stanowiskach ?
zdjecie uzytkownika
mister123 - 2014-11-06 20:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pelen brak kompetencji,wszyscy boja sie wszystkich,kadra kierownicza wypiera sie swoich ustalen i polecen,nie dotrzymuja slowa,na protokol czeka sie po3 miesiace,szukaja haki na wszystko,nie polecam nikomu wspolpracy,,,podwykonawca
zdjecie uzytkownika
Rafał D - 2014-11-21 21:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to moja bardzo dobra firma ;)
zdjecie uzytkownika
halina - 2014-11-29 13:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sami kapusie pracowałem dla nich pan który testuje pracowników to skończony idota jak zadajesz pytania i jesteś kumaty to takiego delikfenta się pozbywają narzędzi zero nawet głupiej lampy nie potrafił zorganizować straszenie karami tym sposobem ludzi do pracy nie będą mieli pełny profesjonalizm ub to przynich pikuś pozdrowienia dla pana roberta oby firma miała z pana pożytek nie zły z ciebie dupowłaz
zdjecie uzytkownika
pingwin - 2014-12-04 23:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a górski nie boi się nikogo
zdjecie uzytkownika
Intery 2014 - 2014-12-17 19:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Inter - System nie dorósł jeszcze do tego aby być tak wielką firmą. Pracownicy z wieloletnim stażem, pracujący tam nie mają pojęcia jakie są realia, i jak wygląda normalna firma budowlana.Ok. 80% pracowników nie jest wykwalifikowanych w swoich zawodach, a zachowują się jakby pozjadali wszystkie rozumy. Złapali Pana Boga za nogi i bardzo mocno się ich trzymają. Włażenie w dup,ę kadrze jest normą, tak samo jak donoszenie. Trzeba uważać co się mówi.Niejednokrotnie przechwalają się,że niejednego w tej firmie przeżyli i przeżyją, co oznacza, że są w stanie wpłynąć na zwolnienie dowolnego pracownika, czy to fizycznego, czy też umysłowego.Dup.owłazy zostają nagradzani przez firmę kwotami pieniężnymi na tzw. INTERACH- imprezie na którą zapraszani są nieliczni.Firma chwali się na swojej stronie internetowej, że zatrudnia w swojej grupie (czytaj firmy córki) ok. 500 pracowników,a nie znają czegoś takiego jak świadczenia socjalne.Nie ma tam bonów świątecznych, wczasów pod gruszą itp.Za urlop wypoczynkowy wypłacane są jakieś śmieszne kwoty wzięte z kapelusza.Chwalą się także jacy to oni nie są dobrzy dla swoich pracowników, organizując przeróżne imprezy integracyjne, oraz "bale" w Karpaczu, czy w Książu, lub jak teraz na Stadionie Miejskim, ale nie wspominają, że dotyczy to tylko kadry i kilku dupowłazów. Jest tam nieoficjalny zakaz obowiązywania układu zbiorowego.Każdy przyjmowany pracownik podpisuje oświadczenie, że to akceptuje, bo inaczej nie zostałby przyjęty.Żenada,mająca wysokie aspiracje amatorska firma.
zdjecie uzytkownika
Ryszard G - 2014-12-28 19:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedni mają Wigilię inni mają Intery
zdjecie uzytkownika
szaramysz - 2014-12-29 16:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polakowi to zawsze trudno dogodzić i zawsze będzie miał powód do narzekań. Pracuję w IS kilka ładnych lat i słuchając opinie o innych firmach, to nie ma co narzekać - wypłata zawsze na czas :)
Wiadomo, że idealnie nie jest, ale mało która firma jest w stanie zorganizować dla swoich pracowników pikniki czy gale i w ten sposób podziękować pracownikom za ich prace. I tak jak napisał (usunięte przez administratora) - jedni mają wigilię lub zapijane wyjazdy integracyjne, a inni mają Intery.
zdjecie uzytkownika
szaramysz - 2014-12-29 16:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Intery 2014 - 2014-12-17 19:34:43]:
skoro tak dużo wiesz o tym, co się dzieje w środku to zapomniałeś dodać, że każdy z pracowników dostaje paczki świąteczne, że organizowany jest zarówno Dzień budowlańca jak i Intery (razem uroczystości obejmują wszystkich pracowników), że organizowane są szkolenia i kadra ma możliwość podnoszenia swoich kwalifikacji, że wypłata zawsze na czas itd itp
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-02 12:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szaramysz - 2014-12-29 16:29:46]:
koleżanka trochę przesadza stawiając Wigilię obok zapijanych wyjazdów integracyjnych
zdjecie uzytkownika
Pracownik firmy - 2015-01-05 12:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracując w Inter-Systemie można odróżnić przyjazna atmosferę od wlazenia komukolwiek w cokolwiek, a nie każdy to potrafi.Inna sprawa, że wazeliniarze są w każdej firmie i instytucji. Generalnie jest tak, że jesteś miły to inni są mili dla ciebie. Osobiście jestem osobą zadowolona z pracy, wypłata tez zawsze jest na czas. Pracuje się 8h/dzień, czyli standard (choć w korporacjach ponoć 9 godzin z przymusowa przerwa obiadowa).Co do urlopów jak wyżej było napisane w komentarzu to te kwestie raczej przepisy regulują ;) imprezy okolicznosciowe to naprawdę fajna okazja do zabawy w gronie współpracowników, a często i rodziny. OSOBIŚCIE polecam Inter-System jako dobrego pracodawcę (jak ktoś faktycznie chce pracowac).
zdjecie uzytkownika
jasiu smietana - 2015-01-05 15:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik firmy - 2015-01-05 12:55:20]:
familiada i wsio jasne hehe
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-01-07 21:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem i szczerze nie polecam IS! Dużo prawdy w powyższych opiniach.
zdjecie uzytkownika
jeży - 2015-01-10 00:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to zbieranina chłopów którzy straćili robote w byłych pegierach jednym słowem wiocha nie polecam ich
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-23 13:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem w tej firmie 2 lata , zarobki marne ,obiecują dużo a tak na prawdę to kłamstwo .Większość moich znajomych się zwolniło ,dlatego cały czas potrzebują do pracy .Nie polecam nikomu tej firmy.Dodam jeszcze że często trzeba było pracować po 10 godz. i nawet się nie zarobiło 2 tys. Śmieszne , jeden wielki wyzysk.
zdjecie uzytkownika
pracownik na 5 - 2015-01-30 00:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Powiem tyle IS to jedna wielka banka mydlana. Podwykonawców maja za nic i u nich robia same biedaki które nie maja na chleb i chac robic co kolwiek. Stawki masakra a potem jesze 20% kaucji oddaja po 60 miesiącach. Biora coraz gorsze firmy ale powodzenia życzę IS
zdjecie uzytkownika
jogi - 2015-02-08 17:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Piotr - 2014-10-31 00:33:47]:
Potwierdzam negatywna opinię, pracowaliśmy na FORUM MUZYKI doprowadzili firmę do bankructwa i nie tylko moją mówi się o kilkunastu.
zdjecie uzytkownika
obi - 2015-02-14 22:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dostajesz wypłatę bo okradają podwykonawców wiem coś na ten temat bo pracowałem z IS najgorsza gnida to Ryszard Pękala i pedał Kadłubowski
zdjecie uzytkownika
innynizwszyscy - 2015-02-19 16:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
to, że Miruś gnida jest to wie już chyba każdy we wrocku, ale palczak chyba go przewyższa ...
zdjecie uzytkownika
TRALALA - 2015-04-08 19:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik na 5 - 2015-01-30 00:35:03]:
JA JUZ TAM PRACUJE 4 LATA I NIE NARZEKAM W MIESIAC W MIESIAC PONAD 3000 TYSIACE LECIOTENKO I PO 9 LUB 10 GODZIN PRACUJE
zdjecie uzytkownika
Podwykonawca - 2015-04-10 20:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Moja firma współpracuje z firmą Inter-System około 2 lat. W mojej opinii jest to bardzo rzetelna i solidna firma. W chwili obecnej oferująca najwyższe stawki na rynku a płatności dokonywane są w ustalonym terminie. Odbiory dokonywane są bez zbędnej zwłoki. Współpraca z firmą Inter-System stoi na najwyższym poziomie. Gratulacje dla właściciela za stworzenie wspaniałego "Imperium", który szanuje każdego człowieka wkładającego serce w to co robi. Życzę powodzenia i wielu sukcesów. Pozdrawiam. Podwykonawca.
zdjecie uzytkownika
xxx xxx xxx - 2015-04-13 20:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TRALALA 4 lata pracy w firmie po 10 godzin i 3tys ?? no to powiem Ci ze mało się szanujesz chyba...
zdjecie uzytkownika
Potencjalny podwykonawca - 2015-05-29 11:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Podwykonawca - 2015-04-10 20:35:34]:
Zamierzamy współpracować z IS, jak jest naprawdę, czy jak ktoś wykonuje swoje roboty prawidłowo i terminowo to może liczyć na bezproblemową wypłatę należnego wynagrodzenia, czy raczej na szukanie "dziury w całym"?
zdjecie uzytkownika
Paweł K. - 2015-05-30 17:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [halina - 2014-11-29 13:58:12]:
ile dostałes za ten śmieszny wpis ? Czy masz procent od wystrzelonych podwykonawców ?
zdjecie uzytkownika
Budi Max - 2015-05-30 17:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [xxx xxx xxx - 2015-04-13 20:37:55]:
Kilka swoich firm jest opłacanych dobrze. To te które wystawiają faktury za prace poprawkowe po wystrzelonych podwykonawcach . Naprawa chodnika z kostki betonowej 23 m2 - 12.560 pln netto
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-06-01 09:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
inter system to pompka pieniędzy miejskich wprost do jedynej słusznej kieszonki. kwestia czasu jak ten układzik się rozpierdzieli. konia z rzędem temu co tym panom później da robotę lub będzie chciał dla nich robić...
zdjecie uzytkownika
gleon - 2015-06-23 03:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [abc - 2015-06-01 09:01:41]:
nie wierzysz chyba w to co mówisz. Uważam że robotę i kolejne zlecenia będą mieli bez problemów. Wszystko dzięki wszechobecnym znajomościom i układzikom które w sumie rządzą w tym biznesie. Sam pracowałem kiedyś u nich i niestety , ale nie mogę polecić innym. I to ze względu na ich dobro i spokojną przyszłość...
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2015-07-03 09:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
zdecydowanie nie polecam tego "alegrowicza" ;) wydawać by się mogło, że firma dobrze finansowana z zawłaszczanych co rusz miejskich pieniędzy to jednak potrafi wozić firmy na kase, wymyślając co raz to nowsze bajki o wyimaginowanych obecnie usterkach. omijać z daleka te bande...
zdjecie uzytkownika
były podwykonawca - 2015-07-06 15:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
dramat z nimi, nie polecam
zdjecie uzytkownika
zona oszukanego - 2015-07-21 23:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Oszustny chory uklad (pseudo-pracodawca)ktory ma na celu niszczyc kazda prace wykonana przez podwykonawce, szukanie za wszelka cene wad (ktore nie istnieja) w wykonastwie, totalny wyzysk pracownikow . Firma wyspecjalizowala sie w sztuce ,,co tu znaleźć żeby nie zapłacić". Ludzie uczciwi niech omijaja ta firme z daleka. Nalezaloby wytoczyc pozew zbiorowy przeciwko karygodnym metodom stosowanym wobec pracownikow w tej patologicznej firmie!!!
zdjecie uzytkownika
ostrzeżenie - 2015-08-03 14:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
brak zasad, oszustwo, dyletanctwo, fajansiarstwo.
ostrzegam przed współpracą z nimi
zdjecie uzytkownika
Zagrożenie zdrowia i życia - 2015-08-20 20:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Firma nagrywa podwykonawców jak wykonują roboty, jeśli jest coś nie tak ściągają od wykonawców kasę. Ostatnio na budowie przy ulicy Grabiszyńskiej podczas prac przy wykopie kanalizacji pod Muzeum Solidarności był niewybuch z II wojny światowej i Pan kierownik Andrzej Monastyrski z InerSystemu chciał pokazać jaki on to nie jest dzielny i zabrał niewybuch i przeniósł w inne miejsce - co najlepsze nie powinien tego dotykać tylko poczekać na przyjazd policji i saperów aż do rozbrojenia ale oczywiście byłoby opóźnienie .Szkoda tylko że byli koło tego inni ludzie i gdyby się coś komuś stało jak firma by się tłumaczyła. Druga sprawa na tej budowie dźwigowy pracował dosyć dziwnie i o mały włos nie doszło by do tragedii ( gdyż zbrojenie które podnosił było tuż nad głowami ludzi i opuszczając o mały włos nie spadłoby na nogi pracowników) po zaniepokojeniu pracowników dopiero sprawdzona została trzeźwość i okazało się że pracownik jest pod wpływem alkoholu oraz jeszcze inny pracownik. Firma ma na swojej internetowej stronie że przestrzega zasad BHP i bezpieczeństwa.Gdyby tak było pracownicy przed przystąpieniem do pracy zostali by zbadani na stan trzeźwości oraz kierownik nie dopuszczałby do zagrożenia życia i zdrowia ludzkiego. Proszę sobie samemu odpowiedzieć na to pytanie - Dźwigowy pod wpływem alkoholu, kierownik naraża na niebezpieczeństwo ludzi na budowie. Powinna się tym zainteresować Państwowa Inspekcja Pracy. Gdyby doszło do tragedii to pewnie próbowaliby za kasę uciszyć sprawę. Niech każdy sobie odpowie na to pytanie sam. Warto jeszcze dodać jak były upały ponad 38 stopni brakowało wody. Jak się nie mylę za to Państwowa Inspekcja Pracy może nałożyć grzywnę. To tylko kilka przykładów nieprawidłowości w tej firmie. Jeśli chcecie narażać swoje zdrowie i życie to szerokiej drogi. Padło w tej wypowiedzi imię i nazwisko - podaje ze względu na działanie w słusznej sprawie i ważnej jakiej jest zdrowie i bezpieczeństwo osób i ludzi. Uważam, że są zaniedbania w tej firmie. Pytanie gdzie jest BHP oraz Państwowa Inspekcja Pracy. Firma nie szanuje ludzi.
zdjecie uzytkownika
K.szymanski - 2015-08-25 17:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [szaramysz - 2014-12-29 16:29:46]:
podwyonawcy nie bierzcie prac w tej firmie, jak najdalej od INTERSYSTEMU, który doprowadza ludzi do skrajnego bankructwa i nerwicy, szukaja tylko sposobow jak tu nie zaplacic za wykonana prace, brak naleznosci nawet po dokonaniu odbiorow robot!
To mafia nie firma. Przydalo by sie przeswietlic jej dzialanosc i ktos powinien wreszcie utrzec nocha oszustom i naciągaczom. Taki system czyli inter system matactw mozliwy jedynie w POlsce.
zdjecie uzytkownika
przytomny - 2015-08-25 17:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
PRZESTRZEGAM PRZED JAKĄKOLWIEK STYCZNOŚCIĄ Z PSEUDO FIRMĄ INTER - SYSTEM. WSZYSTKIE POWYŻSZE OPINIE KRYTYCZNE SĄ PRAWDZIWE. POTWIERDZAM I ZGADZAM SIĘ Z NIMI. WSZELKIE POCHWAŁY (ZNIKOME ZRESZTĄ) TO OPŁACONY SPAM TROLA INTERNETOWEGO.
zdjecie uzytkownika
romanek - 2015-08-31 17:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale co w takim razie jest nie tak w firmie, bo nie rozumiem za bardzo @przytomny. Jeśli masz negatywną opinie o nich to napisz konkretnie dlaczego. Sam słyszałem, ze jeśli chodzi o prace nie mają bardzo cięzkiej rekrutacji, że spokojnie można wyrobic plan dzienny i załozenia, kasa jest na czas, wiec to chyba plusy...
zdjecie uzytkownika
przytomny romek - 2015-09-21 16:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Co nie tak? A co tam jest tak? Którym podwykonawcom Inter system wypłaca 100% kontraktu, któremu podwykonawcy zwracają na czas kaucje gwarancyjne? Pojedynczym maleńkim firmom. Jak się tam pracuje? Słyszy się o niezłym bagnie w związku z pewnymi osobami z zarządu, począwszy od potwornego mobbingu, niewypłacaniu nadgodzin pracownikom, nadludzkie godziny pracy wymuszanych przez słynnego już v-ce prezesa P, o wulgaryzmach i o molestowaniu nie wspomnę. Co chcesz jeszcze wiedzieć Romanek...?
zdjecie uzytkownika
szaramysz - 2015-09-28 11:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
największe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] myślę to te ich słynne prace dodatkowe, które powinny być zawarte w kontrakcie podstawowym a nie są w nim zawarte tylko dlatego, że IS po cichu macza palce w pisanie warunków kontraktu zlecanego im przez WI.
Odradzam firmom wykonywania prac dla inter system. Prędzej połozysz firmę nim się na nich dorobisz. Firma ta się musi sieszyc przed wyborami, żeby ich Pis nie zdążył podliczyć hehe. Miło będzie patrzeć jak będą wtedy panikować...
zdjecie uzytkownika
górek - 2015-09-30 23:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
heja wam ludki, dajcie mi proszę znać czy nie szukają oni teraz może kogoś na jakąś budowę, czy gdzieś... bardzo mi zależy na informacjach "od kuchni", że tak to powiem, bo szukam innej pracy, a słyszałem, że u nich nie jest najgorzej, proszę pomóżcie mi coś znaleźć, będę mega wdzięczny, dzięki z góry
zdjecie uzytkownika
gleon - 2015-10-01 00:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gadałem ostatnio ze znajomym który miał sporo do powiedzenia na temat tej firmy. Patrząc na opinie powyżej odnoszę wrażenie , że miał sporo racji w tym co mówił. Nie zawsze były to niestety pozytywne opinie. Oczywiście głównie na minus w stosunku do firmy będą wypowiadać się oczywiście podwykonawcy .
zdjecie uzytkownika
lama - 2015-10-02 08:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@górek, jeśli chcesz mieć spokojne i szczęśliwe życie to nawet o nich nie myśl. Już po kilku dniach dowiesz się jak to wszystkie działa i nie wymiksujesz się z tego tak łatwo. Za szefów będziesz mieć ludzi niedouczonych, niezrównoważonych a w tym wszystkim bardzo zarozumiałych. Odkryjesz matactwa, pod którymi będziesz mósiał się podpisać. Nie gniewaj się ale oni szukają frajerów... Z tego co wiem to mają duże problemy kadrowe ich pracownicy wielokrotnie nie spełniają wymogw kontraktow. Molewski! widzisz i nie grzmisz?
zdjecie uzytkownika
janusz.moskal@op.pl - 2015-10-08 17:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jeżeli chcesz być bankrutem to weż prace w INTER SYSTEM jako podwykonawca . Na negocjacjach dadzą dobre stawki ale już na budowie umowa jest dziwnie inaczej respektowana nie mówiąc już o niekończących się odbiorach .NIE DAJ SIĘ ZABIĆ tak mówili generałowie amerykańscy swoim zołnierzom . NIE DAJ SIE OSZUKAĆ I NIE BIERZ PRACY W INTER SYSTEMIE .
zdjecie uzytkownika
huehue - 2015-10-24 18:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to tu macie odpowiedź niejakiej @Jagny, czyli Inter System w czystej postaci... zgnoić, zniszczyć i na końcu wyszydzić... nic dodać nic ująć. Jagna ująć czy ujonć? Popraw mnie proszę o wielki Inter Systemie.
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-10-31 11:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@huehue - nie rozumiem do końca o co chodzi, ale jakieś problemy nie mają na pewno przełożenia na to co sie dzieje wewnątrz firmy. Atmosfera w pracy zdecydowanie jest poprawna. Ciekawe kiedy się pojawią jakieś oferty pracy, zwłaszcza na pełnomocnika ds. zarządzania jakością. Może ktoś wie czy jest rotacja wśród pracowników? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
@olek - 2015-11-02 14:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
@olek, stety niestety rotacja ostatnio się zwiększyła. Atmosfera o ile wydaje się być poprawna to daleko jej do ideału. Z całym szacunkiem, o zarządzaniu jaką jakością mówimy. To dpiero musi być w IS stworzone zeby tym zarzadzć.... chociaż jeśli IS chce wprowadzić ISO to nawet dobrze. Będzie łatwiej wszystko sprawdzić po nowych wyborach samozadowych.....
zdjecie uzytkownika
rurek - 2015-11-11 12:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niestety wszystkie powyzsze negatywne opinie o IS sa prawdziwe. szkoda mi tylko porzadnych ludzi tam pracujacych. nie mniej jednak roboty od IS radze nie brac
zdjecie uzytkownika
Rurku - 2015-11-30 14:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś czas temu krótko wisiało ogłoszenie o poszukiwaniach na stanowisko na kierownika budowy, mi się bardzo taka praca by się przydała bo mam doświadczenie w branży, zwłaszcza że Inter-System firmą krzak nie jest. @rurek powiedz jaka pensja i czemu tak uważasz?
zdjecie uzytkownika
Rurku - 2015-12-07 07:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz to pracuj, Twoja decyzja przeciez. IS firma krzak nie jest oczywiscie ale jako kierownik bedziesz odpowiedzialny za niewyplaconych podwykonawcow i bezposrednio narazasz sie proces za wyludzenie.
zdjecie uzytkownika
@Rurku - 2015-12-08 15:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym się tam nie pchał. jak kiedyś zestawią Twoje nazwisko z inter systemem to będzie mega wstyd. rób co chcez.
zdjecie uzytkownika
paro - 2015-12-10 17:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego o co wlasciciwe chodzi z tym zestawieniem @Rurku, co do opinii jagny to nikt niekomu nie płaci za pisownię, a za wykonywaną pracę, ile jestescie w stanie wyciagnac na miesiac juz na czysto
zdjecie uzytkownika
j27 - 2016-02-03 11:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, pracowałem w tej firmie ponad rok,jak ktoś niema nic może tam iść ale nie polecam, sam wyjechałem zagranice za 12e teraz 14e kto zna fach język nauczy się

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PB Inter-System Spółka Akcyjna
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert