Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Inter-System S.A.

Pracowałeś w firmie Inter-System S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-02 12:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szaramysz - 2014-12-29 16:29:46]:
koleżanka trochę przesadza stawiając Wigilię obok zapijanych wyjazdów integracyjnych
zdjecie uzytkownika
Pracownik firmy - 2015-01-05 12:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując w Inter-Systemie można odróżnić przyjazna atmosferę od wlazenia komukolwiek w cokolwiek, a nie każdy to potrafi.Inna sprawa, że wazeliniarze są w każdej firmie i instytucji. Generalnie jest tak, że jesteś miły to inni są mili dla ciebie. Osobiście jestem osobą zadowolona z pracy, wypłata tez zawsze jest na czas. Pracuje się 8h/dzień, czyli standard (choć w korporacjach ponoć 9 godzin z przymusowa przerwa obiadowa).Co do urlopów jak wyżej było napisane w komentarzu to te kwestie raczej przepisy regulują ;) imprezy okolicznosciowe to naprawdę fajna okazja do zabawy w gronie współpracowników, a często i rodziny. OSOBIŚCIE polecam Inter-System jako dobrego pracodawcę (jak ktoś faktycznie chce pracowac).
zdjecie uzytkownika
jasiu smietana - 2015-01-05 15:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik firmy - 2015-01-05 12:55:20]:
familiada i wsio jasne hehe
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-01-07 21:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem i szczerze nie polecam IS! Dużo prawdy w powyższych opiniach.
zdjecie uzytkownika
jeży - 2015-01-10 00:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to zbieranina chłopów którzy straćili robote w byłych pegierach jednym słowem wiocha nie polecam ich
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-23 13:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem w tej firmie 2 lata , zarobki marne ,obiecują dużo a tak na prawdę to kłamstwo .Większość moich znajomych się zwolniło ,dlatego cały czas potrzebują do pracy .Nie polecam nikomu tej firmy.Dodam jeszcze że często trzeba było pracować po 10 godz. i nawet się nie zarobiło 2 tys. Śmieszne , jeden wielki wyzysk.
zdjecie uzytkownika
pracownik na 5 - 2015-01-30 00:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Powiem tyle IS to jedna wielka banka mydlana. Podwykonawców maja za nic i u nich robia same biedaki które nie maja na chleb i chac robic co kolwiek. Stawki masakra a potem jesze 20% kaucji oddaja po 60 miesiącach. Biora coraz gorsze firmy ale powodzenia życzę IS
zdjecie uzytkownika
jogi - 2015-02-08 17:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Piotr - 2014-10-31 00:33:47]:
Potwierdzam negatywna opinię, pracowaliśmy na FORUM MUZYKI doprowadzili firmę do bankructwa i nie tylko moją mówi się o kilkunastu.
zdjecie uzytkownika
obi - 2015-02-14 22:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dostajesz wypłatę bo okradają podwykonawców wiem coś na ten temat bo pracowałem z IS najgorsza gnida to Ryszard Pękala i pedał Kadłubowski
zdjecie uzytkownika
innynizwszyscy - 2015-02-19 16:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to, że Miruś gnida jest to wie już chyba każdy we wrocku, ale palczak chyba go przewyższa ...
zdjecie uzytkownika
TRALALA - 2015-04-08 19:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik na 5 - 2015-01-30 00:35:03]:
JA JUZ TAM PRACUJE 4 LATA I NIE NARZEKAM W MIESIAC W MIESIAC PONAD 3000 TYSIACE LECIOTENKO I PO 9 LUB 10 GODZIN PRACUJE
zdjecie uzytkownika
Podwykonawca - 2015-04-10 20:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Moja firma współpracuje z firmą Inter-System około 2 lat. W mojej opinii jest to bardzo rzetelna i solidna firma. W chwili obecnej oferująca najwyższe stawki na rynku a płatności dokonywane są w ustalonym terminie. Odbiory dokonywane są bez zbędnej zwłoki. Współpraca z firmą Inter-System stoi na najwyższym poziomie. Gratulacje dla właściciela za stworzenie wspaniałego "Imperium", który szanuje każdego człowieka wkładającego serce w to co robi. Życzę powodzenia i wielu sukcesów. Pozdrawiam. Podwykonawca.
zdjecie uzytkownika
xxx xxx xxx - 2015-04-13 20:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRALALA 4 lata pracy w firmie po 10 godzin i 3tys ?? no to powiem Ci ze mało się szanujesz chyba...
zdjecie uzytkownika
Potencjalny podwykonawca - 2015-05-29 11:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Podwykonawca - 2015-04-10 20:35:34]:
Zamierzamy współpracować z IS, jak jest naprawdę, czy jak ktoś wykonuje swoje roboty prawidłowo i terminowo to może liczyć na bezproblemową wypłatę należnego wynagrodzenia, czy raczej na szukanie "dziury w całym"?
zdjecie uzytkownika
Paweł K. - 2015-05-30 17:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [halina - 2014-11-29 13:58:12]:
ile dostałes za ten śmieszny wpis ? Czy masz procent od wystrzelonych podwykonawców ?
zdjecie uzytkownika
Budi Max - 2015-05-30 17:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [xxx xxx xxx - 2015-04-13 20:37:55]:
Kilka swoich firm jest opłacanych dobrze. To te które wystawiają faktury za prace poprawkowe po wystrzelonych podwykonawcach . Naprawa chodnika z kostki betonowej 23 m2 - 12.560 pln netto
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-06-01 09:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
inter system to pompka pieniędzy miejskich wprost do jedynej słusznej kieszonki. kwestia czasu jak ten układzik się rozpierdzieli. konia z rzędem temu co tym panom później da robotę lub będzie chciał dla nich robić...
zdjecie uzytkownika
gleon - 2015-06-23 03:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [abc - 2015-06-01 09:01:41]:
nie wierzysz chyba w to co mówisz. Uważam że robotę i kolejne zlecenia będą mieli bez problemów. Wszystko dzięki wszechobecnym znajomościom i układzikom które w sumie rządzą w tym biznesie. Sam pracowałem kiedyś u nich i niestety , ale nie mogę polecić innym. I to ze względu na ich dobro i spokojną przyszłość...
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2015-07-03 09:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
zdecydowanie nie polecam tego "alegrowicza" ;) wydawać by się mogło, że firma dobrze finansowana z zawłaszczanych co rusz miejskich pieniędzy to jednak potrafi wozić firmy na kase, wymyślając co raz to nowsze bajki o wyimaginowanych obecnie usterkach. omijać z daleka te bande...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-06 15:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
były podwykonawca - 2015-07-06 15:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dramat z nimi, nie polecam
zdjecie uzytkownika
zona oszukanego - 2015-07-21 23:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Oszustny chory uklad (pseudo-pracodawca)ktory ma na celu niszczyc kazda prace wykonana przez podwykonawce, szukanie za wszelka cene wad (ktore nie istnieja) w wykonastwie, totalny wyzysk pracownikow . Firma wyspecjalizowala sie w sztuce ,,co tu znaleźć żeby nie zapłacić". Ludzie uczciwi niech omijaja ta firme z daleka. Nalezaloby wytoczyc pozew zbiorowy przeciwko karygodnym metodom stosowanym wobec pracownikow w tej patologicznej firmie!!!
zdjecie uzytkownika
ostrzeżenie - 2015-08-03 14:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
brak zasad, oszustwo, dyletanctwo, fajansiarstwo.
ostrzegam przed współpracą z nimi
zdjecie uzytkownika
Zagrożenie zdrowia i życia - 2015-08-20 20:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma nagrywa podwykonawców jak wykonują roboty, jeśli jest coś nie tak ściągają od wykonawców kasę. Ostatnio na budowie przy ulicy Grabiszyńskiej podczas prac przy wykopie kanalizacji pod Muzeum Solidarności był niewybuch z II wojny światowej i Pan kierownik Andrzej Monastyrski z InerSystemu chciał pokazać jaki on to nie jest dzielny i zabrał niewybuch i przeniósł w inne miejsce - co najlepsze nie powinien tego dotykać tylko poczekać na przyjazd policji i saperów aż do rozbrojenia ale oczywiście byłoby opóźnienie .Szkoda tylko że byli koło tego inni ludzie i gdyby się coś komuś stało jak firma by się tłumaczyła. Druga sprawa na tej budowie dźwigowy pracował dosyć dziwnie i o mały włos nie doszło by do tragedii ( gdyż zbrojenie które podnosił było tuż nad głowami ludzi i opuszczając o mały włos nie spadłoby na nogi pracowników) po zaniepokojeniu pracowników dopiero sprawdzona została trzeźwość i okazało się że pracownik jest pod wpływem alkoholu oraz jeszcze inny pracownik. Firma ma na swojej internetowej stronie że przestrzega zasad BHP i bezpieczeństwa.Gdyby tak było pracownicy przed przystąpieniem do pracy zostali by zbadani na stan trzeźwości oraz kierownik nie dopuszczałby do zagrożenia życia i zdrowia ludzkiego. Proszę sobie samemu odpowiedzieć na to pytanie - Dźwigowy pod wpływem alkoholu, kierownik naraża na niebezpieczeństwo ludzi na budowie. Powinna się tym zainteresować Państwowa Inspekcja Pracy. Gdyby doszło do tragedii to pewnie próbowaliby za kasę uciszyć sprawę. Niech każdy sobie odpowie na to pytanie sam. Warto jeszcze dodać jak były upały ponad 38 stopni brakowało wody. Jak się nie mylę za to Państwowa Inspekcja Pracy może nałożyć grzywnę. To tylko kilka przykładów nieprawidłowości w tej firmie. Jeśli chcecie narażać swoje zdrowie i życie to szerokiej drogi. Padło w tej wypowiedzi imię i nazwisko - podaje ze względu na działanie w słusznej sprawie i ważnej jakiej jest zdrowie i bezpieczeństwo osób i ludzi. Uważam, że są zaniedbania w tej firmie. Pytanie gdzie jest BHP oraz Państwowa Inspekcja Pracy. Firma nie szanuje ludzi.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 17:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
K.szymanski - 2015-08-25 17:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szaramysz - 2014-12-29 16:29:46]:
podwyonawcy nie bierzcie prac w tej firmie, jak najdalej od INTERSYSTEMU, który doprowadza ludzi do skrajnego bankructwa i nerwicy, szukaja tylko sposobow jak tu nie zaplacic za wykonana prace, brak naleznosci nawet po dokonaniu odbiorow robot!
To mafia nie firma. Przydalo by sie przeswietlic jej dzialanosc i ktos powinien wreszcie utrzec nocha oszustom i naciągaczom. Taki system czyli inter system matactw mozliwy jedynie w POlsce.
zdjecie uzytkownika
przytomny - 2015-08-25 17:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRZESTRZEGAM PRZED JAKĄKOLWIEK STYCZNOŚCIĄ Z PSEUDO FIRMĄ INTER - SYSTEM. WSZYSTKIE POWYŻSZE OPINIE KRYTYCZNE SĄ PRAWDZIWE. POTWIERDZAM I ZGADZAM SIĘ Z NIMI. WSZELKIE POCHWAŁY (ZNIKOME ZRESZTĄ) TO OPŁACONY SPAM TROLA INTERNETOWEGO.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter-System S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Inter-System S.A.?
Zadaj pytanie
alert