Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o inter-system

Pracowałeś w firmie inter-system i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2009-11-26 21:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
POTWIERDZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-21 19:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wie ktoś coś więcej o pracy w inter-system? Jak to jest teraz? Ile wynoszą dzienne godziny pracy i za jaką stawkę? Jak wygląda kwestia dogadania się z szefem, jest skłonny pójść na rękę? Da się nauczyć w pracy czegoś nowego, czy taka trochę monotonia? Pozdrawiam i jednocześnie dziękuję za udzielone informacje.
zdjecie uzytkownika
gall - 2013-12-22 21:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Traktują ludzi przedmiotowo.Przyjmują na krótko,na inwestycję, najchętniej na umowę w ramach działalności gospodarczej. Małe stawki.A potem szukają haków na inżynierów.Duża rotacja pracowników.
zdjecie uzytkownika
do galla - 2014-01-29 00:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Możesz mi powiedzieć jaki interes ma pracodawca który dobrego pracownika za "małą stawkę" zwalnia? Widocznie się nie sprawdziłeś dlatego Cię wymienili.
zdjecie uzytkownika
kori - 2014-02-12 13:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wszystkim wiadomo Wrobis oglosil upadlos ,pracowalem w tej firmie i tak sie zastanawiam nad przyjeciem do Inter System . Mam pytaanie czy po 50. Przyjma. i na umowe o prace
zdjecie uzytkownika
Jomik - 2014-02-18 13:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze by było jakby porządnie traktowali pracownika. Mam nadzieję, że wiek nie jest przeszkodą w inter-systemie.
zdjecie uzytkownika
sss - 2014-10-24 20:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy podwykonawcy po współpracy są na skraju bankructwa albo zbankrutowali.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-10-31 00:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stosunkowo niedawno zdobyłem uprawnienia budowlane, musiałem zrezygnować z pracy w poprzedniej firmie (to bardziej skomplikowane) i zastanawiam się czy ktoś wie czy są przyjęcia na stanowiska inżynier budowy albo kierownik budowy w inter-system ? Jak kształtują się zarobki w firmie na tych bądź podobnych stanowiskach ?
zdjecie uzytkownika
mister123 - 2014-11-06 20:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pelen brak kompetencji,wszyscy boja sie wszystkich,kadra kierownicza wypiera sie swoich ustalen i polecen,nie dotrzymuja slowa,na protokol czeka sie po3 miesiace,szukaja haki na wszystko,nie polecam nikomu wspolpracy,,,podwykonawca
zdjecie uzytkownika
Rafał D - 2014-11-21 21:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to moja bardzo dobra firma ;)
zdjecie uzytkownika
halina - 2014-11-29 13:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sami kapusie pracowałem dla nich pan który testuje pracowników to skończony idota jak zadajesz pytania i jesteś kumaty to takiego delikfenta się pozbywają narzędzi zero nawet głupiej lampy nie potrafił zorganizować straszenie karami tym sposobem ludzi do pracy nie będą mieli pełny profesjonalizm ub to przynich pikuś pozdrowienia dla pana roberta oby firma miała z pana pożytek nie zły z ciebie dupowłaz
zdjecie uzytkownika
pingwin - 2014-12-04 23:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a górski nie boi się nikogo
zdjecie uzytkownika
BIG MAC - 2014-12-16 21:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to tu przeniosła się ekipa która rozłożyła wrobis, do intersystemu i isb, ciekawe ile czasu zajmie Tomusiowi doprowadzenie do upadłości is lub isb?? ;)
zdjecie uzytkownika
ciepły - 2014-12-16 21:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Góra 2 lata i będzie po firmie.
zdjecie uzytkownika
Intery 2014 - 2014-12-17 19:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Inter - System nie dorósł jeszcze do tego aby być tak wielką firmą. Pracownicy z wieloletnim stażem, pracujący tam nie mają pojęcia jakie są realia, i jak wygląda normalna firma budowlana.Ok. 80% pracowników nie jest wykwalifikowanych w swoich zawodach, a zachowują się jakby pozjadali wszystkie rozumy. Złapali Pana Boga za nogi i bardzo mocno się ich trzymają. Włażenie w dup,ę kadrze jest normą, tak samo jak donoszenie. Trzeba uważać co się mówi.Niejednokrotnie przechwalają się,że niejednego w tej firmie przeżyli i przeżyją, co oznacza, że są w stanie wpłynąć na zwolnienie dowolnego pracownika, czy to fizycznego, czy też umysłowego.Dup.owłazy zostają nagradzani przez firmę kwotami pieniężnymi na tzw. INTERACH- imprezie na którą zapraszani są nieliczni.Firma chwali się na swojej stronie internetowej, że zatrudnia w swojej grupie (czytaj firmy córki) ok. 500 pracowników,a nie znają czegoś takiego jak świadczenia socjalne.Nie ma tam bonów świątecznych, wczasów pod gruszą itp.Za urlop wypoczynkowy wypłacane są jakieś śmieszne kwoty wzięte z kapelusza.Chwalą się także jacy to oni nie są dobrzy dla swoich pracowników, organizując przeróżne imprezy integracyjne, oraz "bale" w Karpaczu, czy w Książu, lub jak teraz na Stadionie Miejskim, ale nie wspominają, że dotyczy to tylko kadry i kilku dupowłazów. Jest tam nieoficjalny zakaz obowiązywania układu zbiorowego.Każdy przyjmowany pracownik podpisuje oświadczenie, że to akceptuje, bo inaczej nie zostałby przyjęty.Żenada,mająca wysokie aspiracje amatorska firma.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie inter-system
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy inter-system?
Zadaj pytanie
x