Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Inter-System S.A.

Pracowałeś w firmie Inter-System S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sss - 2014-10-24 20:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy podwykonawcy po współpracy są na skraju bankructwa albo zbankrutowali.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-10-31 00:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stosunkowo niedawno zdobyłem uprawnienia budowlane, musiałem zrezygnować z pracy w poprzedniej firmie (to bardziej skomplikowane) i zastanawiam się czy ktoś wie czy są przyjęcia na stanowiska inżynier budowy albo kierownik budowy w inter-system ? Jak kształtują się zarobki w firmie na tych bądź podobnych stanowiskach ?
zdjecie uzytkownika
mister123 - 2014-11-06 20:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pelen brak kompetencji,wszyscy boja sie wszystkich,kadra kierownicza wypiera sie swoich ustalen i polecen,nie dotrzymuja slowa,na protokol czeka sie po3 miesiace,szukaja haki na wszystko,nie polecam nikomu wspolpracy,,,podwykonawca
zdjecie uzytkownika
Rafał D - 2014-11-21 21:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to moja bardzo dobra firma ;)
zdjecie uzytkownika
halina - 2014-11-29 13:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sami kapusie pracowałem dla nich pan który testuje pracowników to skończony idota jak zadajesz pytania i jesteś kumaty to takiego delikfenta się pozbywają narzędzi zero nawet głupiej lampy nie potrafił zorganizować straszenie karami tym sposobem ludzi do pracy nie będą mieli pełny profesjonalizm ub to przynich pikuś pozdrowienia dla pana roberta oby firma miała z pana pożytek nie zły z ciebie dupowłaz
zdjecie uzytkownika
pingwin - 2014-12-04 23:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a górski nie boi się nikogo
zdjecie uzytkownika
BIG MAC - 2014-12-16 21:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to tu przeniosła się ekipa która rozłożyła wrobis, do intersystemu i isb, ciekawe ile czasu zajmie Tomusiowi doprowadzenie do upadłości is lub isb?? ;)
zdjecie uzytkownika
ciepły - 2014-12-16 21:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Góra 2 lata i będzie po firmie.
zdjecie uzytkownika
Intery 2014 - 2014-12-17 19:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Inter - System nie dorósł jeszcze do tego aby być tak wielką firmą. Pracownicy z wieloletnim stażem, pracujący tam nie mają pojęcia jakie są realia, i jak wygląda normalna firma budowlana.Ok. 80% pracowników nie jest wykwalifikowanych w swoich zawodach, a zachowują się jakby pozjadali wszystkie rozumy. Złapali Pana Boga za nogi i bardzo mocno się ich trzymają. Włażenie w dup,ę kadrze jest normą, tak samo jak donoszenie. Trzeba uważać co się mówi.Niejednokrotnie przechwalają się,że niejednego w tej firmie przeżyli i przeżyją, co oznacza, że są w stanie wpłynąć na zwolnienie dowolnego pracownika, czy to fizycznego, czy też umysłowego.Dup.owłazy zostają nagradzani przez firmę kwotami pieniężnymi na tzw. INTERACH- imprezie na którą zapraszani są nieliczni.Firma chwali się na swojej stronie internetowej, że zatrudnia w swojej grupie (czytaj firmy córki) ok. 500 pracowników,a nie znają czegoś takiego jak świadczenia socjalne.Nie ma tam bonów świątecznych, wczasów pod gruszą itp.Za urlop wypoczynkowy wypłacane są jakieś śmieszne kwoty wzięte z kapelusza.Chwalą się także jacy to oni nie są dobrzy dla swoich pracowników, organizując przeróżne imprezy integracyjne, oraz "bale" w Karpaczu, czy w Książu, lub jak teraz na Stadionie Miejskim, ale nie wspominają, że dotyczy to tylko kadry i kilku dupowłazów. Jest tam nieoficjalny zakaz obowiązywania układu zbiorowego.Każdy przyjmowany pracownik podpisuje oświadczenie, że to akceptuje, bo inaczej nie zostałby przyjęty.Żenada,mająca wysokie aspiracje amatorska firma.
zdjecie uzytkownika
Ryszard G - 2014-12-28 19:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedni mają Wigilię inni mają Intery
zdjecie uzytkownika
szaramysz - 2014-12-29 16:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polakowi to zawsze trudno dogodzić i zawsze będzie miał powód do narzekań. Pracuję w IS kilka ładnych lat i słuchając opinie o innych firmach, to nie ma co narzekać - wypłata zawsze na czas :)
Wiadomo, że idealnie nie jest, ale mało która firma jest w stanie zorganizować dla swoich pracowników pikniki czy gale i w ten sposób podziękować pracownikom za ich prace. I tak jak napisał (usunięte przez administratora) - jedni mają wigilię lub zapijane wyjazdy integracyjne, a inni mają Intery.
zdjecie uzytkownika
szaramysz - 2014-12-29 16:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Intery 2014 - 2014-12-17 19:34:43]:
skoro tak dużo wiesz o tym, co się dzieje w środku to zapomniałeś dodać, że każdy z pracowników dostaje paczki świąteczne, że organizowany jest zarówno Dzień budowlańca jak i Intery (razem uroczystości obejmują wszystkich pracowników), że organizowane są szkolenia i kadra ma możliwość podnoszenia swoich kwalifikacji, że wypłata zawsze na czas itd itp
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-02 12:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szaramysz - 2014-12-29 16:29:46]:
koleżanka trochę przesadza stawiając Wigilię obok zapijanych wyjazdów integracyjnych
zdjecie uzytkownika
Pracownik firmy - 2015-01-05 12:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując w Inter-Systemie można odróżnić przyjazna atmosferę od wlazenia komukolwiek w cokolwiek, a nie każdy to potrafi.Inna sprawa, że wazeliniarze są w każdej firmie i instytucji. Generalnie jest tak, że jesteś miły to inni są mili dla ciebie. Osobiście jestem osobą zadowolona z pracy, wypłata tez zawsze jest na czas. Pracuje się 8h/dzień, czyli standard (choć w korporacjach ponoć 9 godzin z przymusowa przerwa obiadowa).Co do urlopów jak wyżej było napisane w komentarzu to te kwestie raczej przepisy regulują ;) imprezy okolicznosciowe to naprawdę fajna okazja do zabawy w gronie współpracowników, a często i rodziny. OSOBIŚCIE polecam Inter-System jako dobrego pracodawcę (jak ktoś faktycznie chce pracowac).
zdjecie uzytkownika
jasiu smietana - 2015-01-05 15:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik firmy - 2015-01-05 12:55:20]:
familiada i wsio jasne hehe
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-01-07 21:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem i szczerze nie polecam IS! Dużo prawdy w powyższych opiniach.
zdjecie uzytkownika
jeży - 2015-01-10 00:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zbieranina chłopów którzy straćili robote w byłych pegierach jednym słowem wiocha nie polecam ich
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-23 13:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie 2 lata , zarobki marne ,obiecują dużo a tak na prawdę to kłamstwo .Większość moich znajomych się zwolniło ,dlatego cały czas potrzebują do pracy .Nie polecam nikomu tej firmy.Dodam jeszcze że często trzeba było pracować po 10 godz. i nawet się nie zarobiło 2 tys. Śmieszne , jeden wielki wyzysk.
zdjecie uzytkownika
pracownik na 5 - 2015-01-30 00:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powiem tyle IS to jedna wielka banka mydlana. Podwykonawców maja za nic i u nich robia same biedaki które nie maja na chleb i chac robic co kolwiek. Stawki masakra a potem jesze 20% kaucji oddaja po 60 miesiącach. Biora coraz gorsze firmy ale powodzenia życzę IS
zdjecie uzytkownika
jogi - 2015-02-08 17:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Piotr - 2014-10-31 00:33:47]:
Potwierdzam negatywna opinię, pracowaliśmy na FORUM MUZYKI doprowadzili firmę do bankructwa i nie tylko moją mówi się o kilkunastu.
zdjecie uzytkownika
obi - 2015-02-14 22:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostajesz wypłatę bo okradają podwykonawców wiem coś na ten temat bo pracowałem z IS najgorsza gnida to Ryszard Pękala i pedał Kadłubowski
zdjecie uzytkownika
innynizwszyscy - 2015-02-19 16:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to, że Miruś gnida jest to wie już chyba każdy we wrocku, ale palczak chyba go przewyższa ...
zdjecie uzytkownika
TRALALA - 2015-04-08 19:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik na 5 - 2015-01-30 00:35:03]:
JA JUZ TAM PRACUJE 4 LATA I NIE NARZEKAM W MIESIAC W MIESIAC PONAD 3000 TYSIACE LECIOTENKO I PO 9 LUB 10 GODZIN PRACUJE
zdjecie uzytkownika
Podwykonawca - 2015-04-10 20:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Moja firma współpracuje z firmą Inter-System około 2 lat. W mojej opinii jest to bardzo rzetelna i solidna firma. W chwili obecnej oferująca najwyższe stawki na rynku a płatności dokonywane są w ustalonym terminie. Odbiory dokonywane są bez zbędnej zwłoki. Współpraca z firmą Inter-System stoi na najwyższym poziomie. Gratulacje dla właściciela za stworzenie wspaniałego "Imperium", który szanuje każdego człowieka wkładającego serce w to co robi. Życzę powodzenia i wielu sukcesów. Pozdrawiam. Podwykonawca.
zdjecie uzytkownika
xxx xxx xxx - 2015-04-13 20:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRALALA 4 lata pracy w firmie po 10 godzin i 3tys ?? no to powiem Ci ze mało się szanujesz chyba...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter-System S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Inter-System S.A.?
Zadaj pytanie