Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zaklad Przedworstwa Miesnego LUKOSZ

Pracowałeś w firmie Zaklad Przedworstwa Miesnego LUKOSZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-27 20:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyste bydło
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-27 20:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie widocznie wam to pasuje takie traktowanie bo jak czytam wasze opinie to wam to pasuje ja bym już dawno nie pracowała
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-28 17:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani ludzie - dziś takie wszawe czasy, że tonący brzytwy się chwyta. Łatwo powiedziec - znajdzcie inna prace, kiedy dzieci jeść wołają, składki w szkole czekają, czynsz się upomina do zapłaty. Ale gdzie indziej też pracowników traktują jak bydło. Poczytajcie o tesko w Czerwionce, o sklepach barbórka czy firmie mirko z czerwionki. Też takie bagno. Takie samo traktowanie ludzi - w myśl zasady rób na mnie i pysk trzymaj , bo cie wyleje. Ale ponoć tak długo po człowieku jeżdża i go wykorzystują dopuki się da. A my - pracownicy lukosza mamy nad wszystkimi innymi te przewage, że jest nas dużo i mimo wszystko jesteśmy solidarni i trzymamy sztamę. Góra chce super zyskow, my chcemy pracować w godziwych warunkach i przyzwoicie zarabiac. I tu następuje sprzeczność interesó na linii gora-dól. Może z nowym rokiem coś się poprawi na lepsze
zdjecie uzytkownika
gal anonim - 2012-01-02 18:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No raczej się nic nie poprawi (a sądzę że będzie jeszcze gorzej bo szykuje się kolejna fala stażystów).
Chyba będzie trzeba założyć związek zawodowy i może wtedy tym ludziom na górze się oczy otworzą.
zdjecie uzytkownika
Mędrzec Sześciu Ścieżek - 2012-01-24 16:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem się juz nigdy tutaj nie wypowiadać..ale moja cierpliwość ma swoje granice :P .Do Pana [usunięte przez moderatora]. Widzę,że Pańska \\\\\"duma\\\" i chamstwo jest jeszcze na wyższym poziomie niż kiedyś. .Grozi Pan ludzia zwolnieniami dyscyplinarnymi za błahe powody, ludzie mają mniejsze wypłaty niz powinni, poprostu nas Pan [usunięte przez moderatora]! Gdzie premie? Kobiety z ok 1,5-2 letnim stażem ledwo osiągają najniższą krajową.Zmniejszasz stawki chłopakom którzy pracują ponad 2 lata z 14 brutto na 10 brutto, 3 misięczne umowy próbne na inny zakład, zeby tylko nie dac umowy na czas nieokreslony. Totalne [usunięte przez moderatora]!! Ludzie cieszycie się,ze dostaliscie premie na świeta 200zł. Teraz przypomnijcie sobie czemu mieliscie takie daremne wypłaty w grudniu..ponadto pan D wypoczywal sobie w alpah za nasze pieniądze! Powiem krótko,skończ Pan z tymi groźbami i cwaniactwem ..znasz przysłowie :Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka\"? no, więc uwazaj na plecy..jest wiele haków ,zeby Cie utemperować, przekonasz sie o tym. Teraz temat coachów,czyli co tygryski lubia najbardziej :P

(staram sie nie używać pełnych imion, oraz nazwisk)

Produkcja...:
[usunięte przez moderatora] to chyba awansowal na dyrektora,pokazuje chlopakom tylko palcem co mają robić,a sam spaceruje..widocznie brzuszek mu przeszkadza :)

Wujek [usunięte przez moderatora]- człowieku,nie wiem co Ty zażywasz..jakieś środki przeczyszczające czy co? kum stoperan .Minimum 1/2 szychty przesiedzisz w kiblu :)

Pakownia..:( TZW . ZOO)
[usunięte przez moderatora]- zrobił ogromne postępy w moich oczach,stał sie porządnym facetem:P jedyny opanowany i ogarnięty gość na tym dziale . 4+ :P

[usunięte przez moderatora]- Jak się tak przyglądam..za bardzo przejmuje się pracą i tym czym mówią inni przez co traci nerwy. Weź przykład ze [usunięte przez moderatora] i bedzie dobrze. Ogolnie ok kobitka,..nie wadzi mi:P

[usunięte przez moderatora] podobno zaczął juz przemycać koks prosto z kolumbii, bo jak zobaczył na fleksie ile jest smażenia na ten tydzień to mu bania zeszła po zwykłej fecie.:) Tenże gość twierdzi, że tylko jego zmiana pracuje, inni stoją i nic nie robią. Dalej rozsiewasz ploty i siejesz niepotrzebną panike po calej pakowni..siedzisz ciągle u [usunięte przez moderatora] na marmurach i mu historie opowiadasz.To samo tyczy się jego kompana [usunięte przez moderatora] . Z jego opowieści mozna wywnioskować,ze jest lepszy od [usunięte przez moderatora] . Bajkopisarz,kapuś i do tego psychopata. Podobno pracowałeś w psychiatryku...ale mi wydaje się,ze to sam byłeś tam leczony. Przed wyjściem do pracy zaparz sobie herbatke z ziół uspokojających, bo jak widze czasem twoją mine kiedy wchodzisz na hale to wyglądasz jakby minute wczesniej dopadło sie trzech wielkich [usunięte przez moderatora] :) zapisz sie na kurs komunikacji międzyludzkiej a potem szukaj pracy.:)

[usunięte przez moderatora] : Większość jej cech musiałbym skopiować od kolegów powyżej ,więc uznam to za niepotrzebne. Nic się nie zmieniła..fałszywa wieśniara z PGRów :) totalny brak kultury i wychowania...blee.

[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
JŁ 100%! - 2012-01-25 15:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kiedy nie pracuje w tym[usunięte przez moderatora] jestem szczesliwym czlowiekiem. Tylko naiwni ludzie pracuja tam z nadzieja ze jakos to bedzie.. otoz nie zdziwcie sie ze za 10 lat jak bedziecie mieli rodziny na utrzymaniu pan [usunięte przez moderatora] ktorego duma i poczucie wladzy na zakladzie nie zna granic, wyrzcui was na zbity ryj bo musialby wam dac umowy na stale albo poprostu jako pracownicy mu sie znudzicie i bedzie was gnebil.. Wasza sprawa ! nie wiem jak mozna byc tak glupim i cieszyc sie jak dziecko ze "zarobilem 2400 zl ale bylem wszystkie soboty i 70-80 nadgodzin" przy super "lewej" umowie! JAkas kontrola Pip-u i sanepidu by sie przypadala na zakladzie
zdjecie uzytkownika
Mędrzec Sześciu Ścieżek - 2012-01-26 17:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko to, to dopiero początek prawd, które ujrzą światło dzienne! ! Cierpliwość jest drzewem, które ma gorzkie korzenie, ale słodkie owoce.
zdjecie uzytkownika
Mędrzec Sześciu Ścieżek - 2012-01-30 10:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znacię Łukosza? każdy go zna! Łukosz fajne pomysły ma!:D "zwiekszamy produkcje pracujemy wszyscy przymusowe nadgodziny a komu sie nie podoba to wie gdzie sa drzwi" .. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Wrzasky - 2013-04-18 19:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to przeczytałam chce się tam zatrudnić sa przyjęcia? i jakie trzeba spełniać warunki by sie tam dostać ???
zdjecie uzytkownika
Damian - 2013-04-26 19:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu jest z tą pracą? Od poniedziałku do soboty? Po ile godzin i jaka stawka za godzinę? Da rade wyciągnąć 3 z przodu, jak się przyłożę i będę brał nadgodziny? Atmosfera jest ok? Jak z zapachem, idzie wytrzymać, jak często można robić sobie przerwę, by wyjść na świeże powietrze?
zdjecie uzytkownika
olooooooooo - 2013-05-31 16:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam pół roku na pakowni i wiesz co dzieki bogu mnie zwolnili.Jest tam taka baba kołczem tępa jak but każdy chce jej natrzaskac taka wredna.Chcesz sie meczyc zapraszam do łukosza
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-05-31 23:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olooooooooo - 2013-05-31 16:33:53

pracowałem tam pół roku na pakowni i wiesz co dzieki bogu mnie zwolnili.Jest tam taka baba kołczem tępa jak but każdy chce jej natrzaskac taka wredna.Chcesz sie meczyc zapraszam do łukosza
Pracowałem tam kilka lat i wszystko było ok dopóki się nie zmieniła kadra
i co najgorsze to dyrektorka na piwie to się może i zna ale nic poza tym!!!
zdjecie uzytkownika
farbowana - 2013-06-10 20:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do tej firmy to powiem tak że jak bym miała drugi raz tam iść i pracować to wolałabym se strzelić w łep pracownik pracownika gnoi w szczególności na produkcji szkoda gadać pracowałam tam rok i dziękuje za takom prace wiem że robią tam takie wredne osoby w szczególności na zwyczajnej współczuje dziewczynom z jelit odbija się to na nich [usunięte przez moderatora] trzymajcie się tam jakoś nie ma to jak byłyście na myjce zawsze uśmiechnięte a teraz poddenerwowane nie wyspane nie zdziwię się jak jesteście na tabletkach. Najfajniej jest na myjce cisza spokój fajna atmosfera dobre traktowanie Ci co tam pracują wiedzą o kogo mi chodzi o [usunięte przez moderatora] spoko dziewczyna tzn kobieta z dużym poczuciem humoru dużo nauczy człowieka przede wszystkim daje szanse i nie idzie kapować jak komuś coś nie wychodzi :) pomaga bardzo dużo daje otuch i nakręca do pracy za to jej dziękuje super się z tobą pracowało nienawidzę [usunięte przez moderatora] z pakowni jest wredną małpom która myśli że jej wszystko wolno traktuje ludzi jak śmieci tak jak [usunięte przez moderatora] z produkcji myśli że co ona jest kierownikiem albo dyrektorem pozostałe dziewczyny takie sobie lubią docinać i żadzić każdym kto tam robi?? Ciesze się że już tam nie pracuje bo do głowy szło dostać jedzenie ble atmosfera po części fatalna każdy pod każdym dołki kopie nie ma zgrania same kłótnie najwięcej na produkcji na zwyczajnej o głupie cym-bry i jelita [usunięte przez moderatora] wiedzą o co chodzi. Najlepszy z tego działu je [usunięte przez moderatora] z nimi zawsze jaja były a co do pozostałych kierowników i kołczy unikać jak ognia. Życzę powodzenia tam u Łukosza i miłego dostawania do głowy mam nadzieje że nikt nie wyląduje na gliwickiej w Rybniku :P
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 13:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
farbowana a jak długo pracowałaś w Zakład Przedworsdtwa Mięsnego LUKOSZ? czy satysfakcjonowały cię twoje zarobki?
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2013-08-20 11:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te a wogóle macie tam jakies fajne laski bo ino narzekacie a nic nie piszecie czy sa jakies dupeczki fajne bo to potem inaczej robota idzie :)pozdro i czekam na odp bo moze sie tam przyjme
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 22:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z obecnych pracowników zakładu przetwórstwa LUKOSZ może się wypowiedzieć o tej firmie? jak się obecnie tam pracuje?
zdjecie uzytkownika
lokata - 2013-09-08 08:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem ci tak ze super tam nie ma dyra ino szuka pretekstu aby ino dysciplinarnie zwalniac wogóle jakies zakazy robi chodzby my w przeczkolu byli nie dojze tel. nie wolno miec to szatnie zamyka no no tragedia gorzej niz w wiezieniu pomału wszyscy odchodzą bo on traktuje ludzi choby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale wkącu dyra sie przekona
zdjecie uzytkownika
samio - 2013-10-06 23:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lokata, piszesz najpierw, że dyro zwalnia dyscyplinarnie,a potem, że ludzie sami odchodzą? to która wersja w Lukosz jest tą ostateczną? :)
zdjecie uzytkownika
ariel nowak@wp.pl - 2014-04-22 20:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olooooooooo - 2013-05-31 16:33:53]:
ZERO SWIERZEGO POWIETRZA
zdjecie uzytkownika
ariel nowak@wp.pl - 2014-04-22 20:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olooooooooo - 2013-05-31 16:33:53]:
ZERO SWIERZEGO POWIETRZA
zdjecie uzytkownika
But - 2014-04-23 10:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ciut świeżego powietrza? Jeżeli rzeczywiście kiepsko z wentylacją to myślę, że można to zgłosić kierownikowi, a jak to nie pomoże to inspekcji pracy...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-19 14:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam kilka miesięcy koszmar!!!Kierownik bez wykształcenia,przymusowe godziny pracy,a pracownicy 7 złoty na godzine od kilku lat.
zdjecie uzytkownika
ryś - 2014-07-30 11:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zibi - 2011-04-03 19:44:29]:
"Karza zostać" czy każą zostać ??
zdjecie uzytkownika
Ciekawa - 2014-08-11 18:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że Łukosz stawia nowe budynki z tyłu. Czyżby nowe miejsca pracy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-10 13:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na dział eksportu a to za sprawą Pani Grzegorzek, kto zna wie oczym mowa koto nie zna niech się cieszy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklad Przedworstwa Miesnego LUKOSZ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x