Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zaklad Przedworstwa Miesnego LUKOSZ

Pracowałeś w firmie Zaklad Przedworstwa Miesnego LUKOSZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 13:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
farbowana a jak długo pracowałaś w Zakład Przedworsdtwa Mięsnego LUKOSZ? czy satysfakcjonowały cię twoje zarobki?
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2013-08-20 11:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te a wogóle macie tam jakies fajne laski bo ino narzekacie a nic nie piszecie czy sa jakies dupeczki fajne bo to potem inaczej robota idzie :)pozdro i czekam na odp bo moze sie tam przyjme
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 22:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś z obecnych pracowników zakładu przetwórstwa LUKOSZ może się wypowiedzieć o tej firmie? jak się obecnie tam pracuje?
zdjecie uzytkownika
lokata - 2013-09-08 08:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem ci tak ze super tam nie ma dyra ino szuka pretekstu aby ino dysciplinarnie zwalniac wogóle jakies zakazy robi chodzby my w przeczkolu byli nie dojze tel. nie wolno miec to szatnie zamyka no no tragedia gorzej niz w wiezieniu pomału wszyscy odchodzą bo on traktuje ludzi choby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale wkącu dyra sie przekona
zdjecie uzytkownika
samio - 2013-10-06 23:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lokata, piszesz najpierw, że dyro zwalnia dyscyplinarnie,a potem, że ludzie sami odchodzą? to która wersja w Lukosz jest tą ostateczną? :)
zdjecie uzytkownika
ariel nowak@wp.pl - 2014-04-22 20:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olooooooooo - 2013-05-31 16:33:53]:
ZERO SWIERZEGO POWIETRZA
zdjecie uzytkownika
ariel nowak@wp.pl - 2014-04-22 20:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olooooooooo - 2013-05-31 16:33:53]:
ZERO SWIERZEGO POWIETRZA
zdjecie uzytkownika
But - 2014-04-23 10:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ciut świeżego powietrza? Jeżeli rzeczywiście kiepsko z wentylacją to myślę, że można to zgłosić kierownikowi, a jak to nie pomoże to inspekcji pracy...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-19 14:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam kilka miesięcy koszmar!!!Kierownik bez wykształcenia,przymusowe godziny pracy,a pracownicy 7 złoty na godzine od kilku lat.
zdjecie uzytkownika
ryś - 2014-07-30 11:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zibi - 2011-04-03 19:44:29]:
"Karza zostać" czy każą zostać ??
zdjecie uzytkownika
Ciekawa - 2014-08-11 18:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że Łukosz stawia nowe budynki z tyłu. Czyżby nowe miejsca pracy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-10 13:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
uwaga na dział eksportu a to za sprawą Pani Grzegorzek, kto zna wie oczym mowa koto nie zna niech się cieszy
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-10-19 20:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego LUKOSZ jest firmą zajmującą się produkcją i sprzedażą przetworów mięsnych, głównie na bazie mięsa indyczego. Produkują również i sprzedają elementy z indyka, w postaci świeżej oraz mrożonej, jak również wyroby panierowane i mięsa kulinarne. Firma posiada dwa Zakłady Przetwórstwa Mięsnego: w Chybiu i w Czerwionce-Leszczynach oraz Ubojnię Drobiu w Ostródzie.
zdjecie uzytkownika
tina - 2015-01-31 14:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Szukam kogoś kto poświęciłby mi chwilę i porozmawiał (np. GG) o tym, jakie obecnie panują tam zasady i warunki.
Moje GG 6650711
zdjecie uzytkownika
miko - 2015-02-02 09:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tina - 2015-01-31 14:25:17]:
Tina złóż podanie, popracuj, nie ma się czego bać. Może się okazać, że Ci się spodoba. Nie każdemu każdy charakter pracy odpowiada, wiadomo. Jednak każde doświadczenie cenne i zawsze można się czegoś nowego nauczyć.
zdjecie uzytkownika
tina - 2015-02-03 17:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miko, zastanawiam się nad złożeniem podania, ale bladego pojęcia nie mam jak ta praca wygląda. Dlatego chciałabym, żeby mi ktoś przybliżył jakie tam są stanowiska/działy, czy jest się przypisanym do jednego konkretnego czy też zmienia się stanowiska? Są jakieś normy do wyrobienia w ciągu zmiany czy jak to wygląda? Byłabym wdzięczna za wszelkie odpowiedzi :)
zdjecie uzytkownika
miko - 2015-02-04 15:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tina - 2015-02-03 17:20:15]:
Działy produkcyjne są różne, w zależności od zakładu (firma ma 4 zakłady!). Zazwyczaj jest się przypisanym do jednego stanowiska, ale w zależności od potrzeb zakładu/ zdolności i chęci pracownika można zmieniać działy. Co do norm to Ci nie powiem, każdy szef ma swoje zasady, na pewno jest konkretna praca, którą trzeba wykonać, żeby zrealizować zamówienie klienta.
zdjecie uzytkownika
tina - 2015-02-05 08:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję :-)
Moze nie będzie tak strasznie.
zdjecie uzytkownika
jo - 2015-02-12 12:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może mi ktoś powiedzieć ile sie czeka na przyjęcie , badania zrobiłem i wszystkie papiery oddałem już w piątek na ''bramie'' mija juz tydzień i nikt nie dzwoni ...
zdjecie uzytkownika
kilk - 2015-02-28 12:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm... myślę ze najlepiej będzie @jo, jeśli tam po prostu zadzwonisz, powinni Ci udzielić takich informacji bez problemu. ja niestety nie umiem Ci pomóc, bo dopiero zrobiłem badania i jeszcze nie zaniosłem do tego zakładu przedwórstwa mięskego lukosz, więc jak Ty siędowiesz ile orientacyjnie się czeka to powiedz mi z ciekawości
zdjecie uzytkownika
edwin - 2015-03-20 18:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a Zaklad Przedworstwa Miesnego LUKOSZ w ogóle czesto zatrudnia nowe osoby do pracy? Co trzeba takiego umieć, żeby mnie przyjeli, czy może dwie zdrowe rece i chęć do pracy w pełni wystarczy? Jak tez jest tutaj ze sprawami socjalnymi, czy cokolwiek firma zapewnia pracownikom, chociaż wodę do picia?
zdjecie uzytkownika
indor - 2015-03-21 23:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie że woda jest w końcu to podstawa do wędlin tam gdzie się schładza towar tam to leci woda pod dostatkiem
zdjecie uzytkownika
erwin - 2015-03-23 08:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
woda, posiłek, kawa, herbata, cukier jest :)
zdjecie uzytkownika
zico - 2015-03-23 09:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko jest a po posiłku jelita masz napewno wyczyszczone ***
zdjecie uzytkownika
szarik - 2015-04-27 21:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zico - 2015-03-23 09:07:26]:
Lukosz jest firmą zajmującą się produkcją i sprzedażą przetworów mięsnych, głównie na bazie mięsa indyczego.No oczywiście mrożonki i takie pochodne też mają w ofercie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklad Przedworstwa Miesnego LUKOSZ

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zaklad Przedworstwa Miesnego LUKOSZ?
Zadaj pytanie
alert