Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DSSE Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie DSSE Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxa - 2014-03-19 09:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema,
Pracuje ktoś w DSSE przez Randstadt?
Otrzymałem propozycje w kontroli jakości tyle że przez agencje?
Jakie są warunki pracy i finansowe. Czy dużo odbiegają od warunków typowo firmowych ?
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-03-27 07:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Gorylek - 2014-02-19 15:34:29]:
Poczekaj koleżanko,piszesz o technikach a to co napisałaś to kogo się tyczy?cyt"Człowiek,który jest Twoim przełożonym bo raptem nauczyl sie na pamięć kilku alarmow decyduje o wszystkim nie majac pojecia o niczym bo jak mozna mieć pojecie co sie dzieje na linii fizycznie tam nie będąc(nocka). Jestem technikiem i powiem szczerze,że takich dobrych asystentek to na palcu jednej ręki by zliczył.Technicy zajmują się wszystkim od awarii po wymianę elektrod i centerpinów,nie wspominając już o waszych produkcyjnych check listach bo zawsze wszystko jest ok ale nie idzie.No faktem też jest,że wina leży w kadrze bo zrobią z takiej operatorki asystentkę a później technik musi do każdej pierdoły latać.Także koleżanko taka jest prawda i tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
diserved - 2014-04-06 14:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też nie polecam.Szkoda czasu.Gorylek,przesadzasz z lekka.Jeśli piszesz o pierdołach,do których masz obowiązek latać to spójrz na jakąkolwiek maszynę,na której jasno i w sposób przejrzysty napisane jest:"w razie problemów natychmiast powiadomić przełożonego".Jeśli masz problem z interpretacją czy zrozumieniem prostego tekstu albo Twoje obowiązki Cię przerastają to zmień tą "ciężką pracę"
zdjecie uzytkownika
lalunia123 - 2014-05-01 20:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tego zakładu nie szanują pracowników nie przedłużają omów yum co na to zasługują i nie mam pojęcia czym kierują się w biurze gdy przyjmują nowe osoby bo napewno nie doświadczeniem a zamiast ludzie pracować to gadają i skutki są bubli
zdjecie uzytkownika
Gowik - 2014-05-06 00:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowy przedłużają przypadkowym osobom czy tym którzy się "ulizali"? Jeżeli tak jest to to długo nie pociągnie bez doświadczonych pracowników.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-05-31 15:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu jest w tymi umowami, jaką daja na start i co jest potem, o ile już człowiek ma to szczęście i mu przedłużą?
zdjecie uzytkownika
migra - 2014-06-05 23:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwerty - 2014-05-31 15:34:17]:
To jest tak,ze zaczyna sie od (najczeaciej)18 miesiecy przez podfirme a pozniej przedluza albo wywalaja.Jesli przedluzaja to najczesciej na 5 lat.Ale ta umowa to tzw.zludne poczucie bezpieczenstwa bo znam osoby,ktore dostaly na 5lat a zaraz potem polecialy.No chyba ze tak jak ktos tu wczesniej napisal "ulizesz sie" ;-)Wtedy jest opcja awansu.
zdjecie uzytkownika
yoyoj - 2014-09-14 19:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
D N O!!! produkcyjnym nie polecam
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-09-21 21:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daicel Safety Systems Europe (DSSE) to firma z branży motoryzacyjnej o międzynarodowym zasięgu zlokalizowana w Wałbrzyskiej Specjalnej Strefie Ekonomicznej, podstrefie Żarów. Jest częścią japońskiego koncernu Daicel Group, który powstał w 1919 roku. DSSE zajmuje się produkcją napełniaczy do poduszek powietrznych, które dzięki zaawansowanej technologii oraz nowoczesnym metodom zarządzania opartym o filozofię Kaizen są niezawodne.
zdjecie uzytkownika
kolejna - 2014-10-16 15:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wypowiem sie bo bracowalam ponad rok(pozniej nie przedluzyli mi umowy)Pracujac tam na produkcji szybko dostrzezesz ze pracownik produkcyjny jest tam od wszystkiego-sprzatania,przezbrajania,usuwania alarmow,naprawiania i to wszystko w szalenczym tempie,inaczej zapomnij,ze sie nadajesz."Firma"wyzssa z Ciebie wszystko co najlepsze a finalnie umowy i tak nie zobaczysz.Rostacza sie tam sztuczna wizje rozwoju a final jest zawsze taki sam-zwolnienia.I na kogo pada ??na produkcje.Przychodzisz sobie pewnego dnia do pracy i mimo wczesniejszych zapewnien 15 min przed koncem przychodzi przelozony i pozbawia Cie zludzen-dostajesz do podpisania wypowiedzenie.Ludzie bez honoru a na palarni Twoje kolezanki.Ludzie nie robiacy nic a od Ciebie wymagajacy wszystkiego i tak codzien.
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-10-19 23:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opinie wybrane tylko te spoko-ja tam pracowałam 5 dni i tylko 5 dni bo mnie zmusili na nad godziny tam panuje atmosfera taka jak wejdziesz pani agnieszce ochman w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez mydła to ok drze mordę na nowe osoby i nic dziwnego ze tam nie chcą ludzie pracować i plakacki o prace wystawiają jak tam super praca pewnie moja opinia nie pojawi się na tym forum ale jak by przeczytali moją opinie panie od rekrutacji to niech zrobią sondaż na temat p agnieszki
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-21 00:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szerze powiedziawszy, to co tutaj czytam nie brzmi zbyt optymistycznie, spodziewałem się zgoła lepszych komentarzy... Fakt tez, że przez 5 dni nie da się zupełnie poznać firmy, ale jest to zapewne dobre pierwsze wrażenie, więc ja zachowam ostrożność i się wstrzymam z wysyłaniem tam CV. Chociaż skoro jednak ktoś w firmie pracuje, to i pewnie jest grono zadowolonych osób.
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-10-22 23:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do P.Marka jak jeszcze wejdzie na to forum te 5 dni to był koszmar a dodam że 10 lat pracowałam w innym zakładzie i dałam radę to proszę sobie wyobrazić jaka tam panuje atmosfera
zdjecie uzytkownika
wiktoria s. - 2014-11-19 14:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mika - a co Cię najbardziej odrzuciło? taka pierwsza myśl? powiem Ci, że informacje zawarte na stronie internetowej robią absolutnie pozytywne wrażenie. 10 lat na rynku w Polsce, ponad 350 pracowników, których wysyłają na szkolenia do Japonii i Stanów Zjednoczonych, ich wypowiedzi na stronie... robi wrażenie.
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-11-30 21:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po pierwsze traktowanie ludzi na produkcji lider kontra pracownik a zwłaszcza nowy pracownik jest traktowany tak pracujesz bo musisz bo ja jestem nad tobą nie narzekaj bo ci nie przedłużymy umowy-jakie szkolenia nie dla pracowników produkcji ale dla biura te 5 dni to koszmar ale znalazłam prace w firmie gdzie docenili moje kompetencje i jestem zadowolona -pozdrawiam niewolników dsse i panią (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-01-15 19:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład niestety nie ma dobrej opinii na strefie.Znam parę osób,które wstrzymały się ze złożeniem CV a nie czytały tego forum.Po prostu opinia idzie w świat...
zdjecie uzytkownika
terresa - 2015-02-03 14:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej.Jestem zainteresowana pracą na produkcji.Napiszcie ludzie czego wymagają,jakie zarobki itd. no i rzeczywiście jakie traktowanie bo nie chcę tracić czasu.Czytałam o pewnej firmie na tej stronie,o której podobnie jak tu były niepochlebne opinie,aplikowałam dostałam się no i właśnie straciłam czas.Więc jeśli rzeczywiście jest tak jak piszecie...To szukam dalej ;)Proszę o obiektywne opinie,za które dzięki z góry
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-05-20 01:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy pani Agnieszka ) dalej lideruje to porażka dla firmy ,Pozdrawiam Wszystkich kto z nią pracuje
zdjecie uzytkownika
inna - 2015-06-20 07:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktora ? konkretnie agnieszka bo sa dwie ? pracuje tam i znam obie ...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-23 23:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
numer raz - 2015-06-23 23:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inna - 2015-06-20 07:26:10]:
Ja pracuję z P.Agnieszką.I mimo, że nasze relacje są wyłącznie na stopie : przełożony-podwładny to nie narzekam.W ogóle jak krytykujesz to staraj się żeby ta krytyka była w miarę konstruktywna.Pracowałaś 5 dni i bardzo ogólnikowo podchodzisz do sprawy.Rzadko udzielam się na takich forach.Jestem tu pierwszy raz i nikogo nie mam zamiaru bronić ale bawią mnie ludzie, którzy piszą o kimś, podają personalnie do wiadomości publicznej by sami mogli bezkarnie i w pełni cieszyć się darem anonimowości.Poza tym zakład mógł by być lepszy.Za dużo rotacji i zmian, a tak ujdzie.
zdjecie uzytkownika
numer raz - 2015-06-23 23:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomyłka.Oczywiście odpowiedź była kierowana do Pani o pseudonimie "mika" ;)pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
linia - 2015-06-29 09:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj nikt nie jest anonimowy. Bardzo szybko moga nas rozpoznac po IP ;) Praca jest lekka nie ma sie co oszukiwac, niestety atmosfera ciezka. Plus brak mozliwosci rozwoju. Jak wdeples na produkcje tak juz koniec. Szkoda ze nie doceniaja "liniowych" a mamy wielu ambitnych pracownikow.
zdjecie uzytkownika
numer raz - 2015-06-29 19:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie czasy koleżanko, że nikt nie jest anonimowy. Nie przesadzaj jednak z tym adresem IP. Widać słabo zorientowana jesteś w tym temacie ;)Tylko wówczas jeśli rażąco naruszasz zasady forum, obrażasz jawnie kogoś, dyskryminujesz lub propagujesz terroryzm itp.,itd. administrator ma prawo a nawet obowiązek powiadomić odpowiednie organy, które rzeczywiście dysponują takimi środkami. Tutaj ludzie wymieniają opinie bo z myślą o opiniach strona została założona. Gdyby za każdy niepochlebny wpis w internecie ścigała policja to jaki sens miały by fora. Nie siejmy paniki. Od szeregu cyfr do pełnych danych osobowych jest droga baaardzo daleka.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-29 23:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
linia - 2015-06-29 23:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To była mala wzmianka o animowości a raczej jej braku ale dziękuje Ci za ten cenny wykład.
Myślę jednak iż warto bardziej skupić się nad drugą częścią wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-07-08 19:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co , mnie nei dziwi ta papierologia przecież jakie jest zamieszanie przy przyjmowaniu jednej osoby, tam dopiero wszystkie formularze trzeba wypełniać i jest sporo papierów z danymi osobowymi, a co dopiero w takiej dużej firmie @linia. Zarobki z tego co wiem są w porzadku, na poziomie ponad 1700 zł netto.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DSSE Sp.z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DSSE Sp.z o.o.?
Zadaj pytanie
alert