Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DSSE Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie DSSE Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-01 07:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesci po strefie rozchodza sie szybko,byliscie dla innych zakladow odwazna babska zaloga ktora postawila sie swemu pracodawcy,i ponoc zlamali was za grosze,szkoda bo chcielisy sie na was wzorowac
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-01 12:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech każdy pilnuje swojego zakładu ,a to czy podpisałyśmy podwyżki to jest nasza sprawa nie innych............

zdjecie uzytkownika
sumo - 2010-04-01 16:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie wszyscy rację POPIERAM
zdjecie uzytkownika
sumi - 2010-04-03 11:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w sumie to może być ta podwyzka ja jestem zadowolona ze mam, wzielismy ja i teraz damy se spokoj
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-16 14:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonimowa - 2010-03-20 19:15:18Ja też pracowałam w DSSE i uważam,że opinie o ( usunięte przez administratora )są mocno przesadzone.Miałam z kierownikiem dość dużo styczności i tak naprawdę to FANTASTYCZNY facet.Kierowniku nie daj się i tak jesteś NAJWSPANIALSZY na tym świecie!!!!!No dokładnie( usunięte przez administratora ) to świetny gość.. Jak nie ( usunięte przez administratora )ą go Japończycy i ma dobry humor ;)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2010-06-30 10:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No właśnie najpierw przełożony, a potem my "ZWYKLI PRACOWNICY"
zdjecie uzytkownika
....... - 2010-11-19 01:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam:)jazdy takiej nigdy później nie przezylem.Logistyka najlepsi ludzie z jakimi kiedykolwiek pracowalem pozdro dla was,ekipa zza( usunięte przez administratora )haha japonce smieszni ale maja lby na karkach a linie produkcyjne...spoko dziewczyny ale mialy swoje jazdy:D
zdjecie uzytkownika
gall_anonim - 2011-01-21 14:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanko. Czy jest ktoś ze Świdnicy pracujący na dwie zmiany? Przyszły tydzień drugie zmiany (od 24.01) Proszę o kontakt pod numerem GG 20141142
zdjecie uzytkownika
linka - 2012-01-14 13:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie zatrudniłam się w DSSE i w związku z tym mam pytanie, mianowicie czy jest może ktoś, kto dojeżdża ze Strzegomia i ma wolne miejsca? Jeżeli tak proszę o kontakt.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aga - 2012-02-07 14:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rowniez bym sie chciala dowiedziec czy ktos ze Strzegomia dojezdza moze na podstrefe? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
semi - 2012-11-23 09:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dość o kadrze zarządzającej :)a co sądzicie o brygadzistkach?? spoko są??no i w końcu chyba nie jest tam tak źle skoro ludzie się trzymają tego zakładu.Pozdro.!
zdjecie uzytkownika
semi - 2012-11-23 09:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dość o kadrze zarządzającej :)a co sądzicie o brygadzistkach?? spoko są??no i w końcu chyba nie jest tam tak źle skoro ludzie się trzymają tego zakładu.Pozdro.!
zdjecie uzytkownika
beautyfull stranger - 2013-03-19 14:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-03-18 21:54:33

beautyfull stranger - 2010-03-18 21:02:33

Moje Drogie Panie apeluję o uspokojenie emocji ! Damom nie przystoi używanie niecenzuralnych wyrazów , nie upodobniajmy się do naszych , niektórych przełożonych gdyż to nie jest
Któż napisał tak "głęboką" myśl??? Zapewne osoba, której pasują warunki pracy i płacy w DSSE.

(usunięte przez administratora)!

Może to tylko osoba z HR (domniemam po ostatnim, lekceważącym zdaniu), której wydaje się, że zna języki , może tylko inż. pragnący uwielbienia swojego "pana" ?

P.S.

beautiful stranger- poligloto
aah czyli że jak mniemam, wg twojego komentarza, pracownik produkcji to już nie ma prawa znać poprawnie języka ojczystego i władac nim wedle upodobania. Ja nie jestem z HR , ostatnie zdanie nie było lekceważące a w ramach sprostowania to dodam że za ten komentaż zostałam zwolniona ;)) Pozdrawiam wszystkie dziewczynki z Dajcela !
zdjecie uzytkownika
filifionka - 2013-08-08 10:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy wiadomo coś wam na temat przyjęć do DSSE? chciałabym się dowiedzieć jaką umowe proponują na początek i czy nie ma w niej przekrętów?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-28 07:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem jakie proponują warunki ale nie długo jadę na rozmowe do firmy więc coś się dowiem. Z wałrzyskiej strefy trzeba uciekać......
zdjecie uzytkownika
buca - 2013-09-28 19:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy nadal w firmie w gronie zatrudnionych przeważają kobiety, jak napisał ktoś na początku forum pewnie już dawno?:)
zdjecie uzytkownika
divva - 2013-09-30 18:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak,przeważają kobiety
zdjecie uzytkownika
martynka - 2013-10-04 16:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonimie i jak, byles, dowiedziales sie czegos? Wiesz juz co proponuja? Moze sie z nami podzielisz swoimi informacjami?:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-10-13 09:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki proponują nadzwyczaj dobre - stawka mnie miło zaskoczyła, 1-sza umowa na 3 miesiące potem na 5 lat. Więc przekonali mnie do zmiany pracodawcy:)
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-01-10 14:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć; chce zatrudnic sie w DSSE; ile tam sie zarabia ? chodzi mi o stanowiska produkcyjne ?
zdjecie uzytkownika
bar bara - 2014-02-12 21:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dsse to najprosciej ujmujac zakład nierownego traktowania pracowników.Ludzie,dzial HR i w ogole biurowi uogòlniając weźcie sie w końcu za utrzymanie ruchu!Toż to kpina zeby technik przychodził do awarii po 20 min albo wcale z pretensjami do operatorki lub liderki,ze go w ogole zawolala kwitujac opryskliwie swoje przyjscie tym,że cyt."wymyślacie sobie awarie bo nie chce wam sie pracować".Zasada "3Z"to jakiś mit w tym zakładzie.Człowiek,który jest Twoim przełożonym bo raptem nauczyl sie na pamięć kilku alarmow decyduje o wszystkim nie majac pojecia o niczym bo jak mozna mieć pojecie co sie dzieje na linii fizycznie tam nie będąc(nocka).Oni odbijaja sie na bramie i faktycznie na tym sie zaczyna i kończy ich obecność w pracy.Na pierwszych zmianach mydlą oczy dyrektorowi,improwizują,graja fachowców i elokwentnych ludzi,którzy sumiennie wykonują swoja prace.Pracowalam (pomijajac Dsse)w 3 zakladach i tam tez utrzymanie ruchu nie wykazywalo szczegolnego zapału do pracy ale to co zobaczylam tu...Jest na to ogólne przyzwolenie.Czlowiekowi sie scyzoryk w kieszeni otwiera jak pracuje,stara sie sumiennie wykonywac wszystkie swoje obowiazki a przyjdzie taki i Cie zruga z byle powodu bo on dzisiaj na sumienne wykonywanie swojej roboty nie ma najmniejszej ochoty.Teraz pracuje w fińskiej firmie i jest ok :-)Dsse-zaklad ogolnie w porzadku poza tym,ze stabilnie to tam nie jest i dlugo miejsca czlowiek tam raczej nie zagrzeje bo tak czy siak pozniej zwolnia.Dziekuję za uwagę ;-)
zdjecie uzytkownika
Gorylek - 2014-02-19 15:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@bar bara rozumiem, że kobiety są w gorszym położeniu niż mężczyźni? Nie dobrze, że tak duży zakład nie potrafi zastosować jakieś równowagi w traktowaniu. Reszta aspektów wydaje się być w porządku.
zdjecie uzytkownika
xxa - 2014-03-19 09:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema,
Pracuje ktoś w DSSE przez Randstadt?
Otrzymałem propozycje w kontroli jakości tyle że przez agencje?
Jakie są warunki pracy i finansowe. Czy dużo odbiegają od warunków typowo firmowych ?
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-03-27 07:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Gorylek - 2014-02-19 15:34:29]:
Poczekaj koleżanko,piszesz o technikach a to co napisałaś to kogo się tyczy?cyt"Człowiek,który jest Twoim przełożonym bo raptem nauczyl sie na pamięć kilku alarmow decyduje o wszystkim nie majac pojecia o niczym bo jak mozna mieć pojecie co sie dzieje na linii fizycznie tam nie będąc(nocka). Jestem technikiem i powiem szczerze,że takich dobrych asystentek to na palcu jednej ręki by zliczył.Technicy zajmują się wszystkim od awarii po wymianę elektrod i centerpinów,nie wspominając już o waszych produkcyjnych check listach bo zawsze wszystko jest ok ale nie idzie.No faktem też jest,że wina leży w kadrze bo zrobią z takiej operatorki asystentkę a później technik musi do każdej pierdoły latać.Także koleżanko taka jest prawda i tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
diserved - 2014-04-06 14:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też nie polecam.Szkoda czasu.Gorylek,przesadzasz z lekka.Jeśli piszesz o pierdołach,do których masz obowiązek latać to spójrz na jakąkolwiek maszynę,na której jasno i w sposób przejrzysty napisane jest:"w razie problemów natychmiast powiadomić przełożonego".Jeśli masz problem z interpretacją czy zrozumieniem prostego tekstu albo Twoje obowiązki Cię przerastają to zmień tą "ciężką pracę"
zdjecie uzytkownika
lalunia123 - 2014-05-01 20:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tego zakładu nie szanują pracowników nie przedłużają omów yum co na to zasługują i nie mam pojęcia czym kierują się w biurze gdy przyjmują nowe osoby bo napewno nie doświadczeniem a zamiast ludzie pracować to gadają i skutki są bubli
zdjecie uzytkownika
Gowik - 2014-05-06 00:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowy przedłużają przypadkowym osobom czy tym którzy się "ulizali"? Jeżeli tak jest to to długo nie pociągnie bez doświadczonych pracowników.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-05-31 15:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu jest w tymi umowami, jaką daja na start i co jest potem, o ile już człowiek ma to szczęście i mu przedłużą?
zdjecie uzytkownika
migra - 2014-06-05 23:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwerty - 2014-05-31 15:34:17]:
To jest tak,ze zaczyna sie od (najczeaciej)18 miesiecy przez podfirme a pozniej przedluza albo wywalaja.Jesli przedluzaja to najczesciej na 5 lat.Ale ta umowa to tzw.zludne poczucie bezpieczenstwa bo znam osoby,ktore dostaly na 5lat a zaraz potem polecialy.No chyba ze tak jak ktos tu wczesniej napisal "ulizesz sie" ;-)Wtedy jest opcja awansu.
zdjecie uzytkownika
yoyoj - 2014-09-14 19:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
D N O!!! produkcyjnym nie polecam
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-09-21 21:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Daicel Safety Systems Europe (DSSE) to firma z branży motoryzacyjnej o międzynarodowym zasięgu zlokalizowana w Wałbrzyskiej Specjalnej Strefie Ekonomicznej, podstrefie Żarów. Jest częścią japońskiego koncernu Daicel Group, który powstał w 1919 roku. DSSE zajmuje się produkcją napełniaczy do poduszek powietrznych, które dzięki zaawansowanej technologii oraz nowoczesnym metodom zarządzania opartym o filozofię Kaizen są niezawodne.
zdjecie uzytkownika
kolejna - 2014-10-16 15:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wypowiem sie bo bracowalam ponad rok(pozniej nie przedluzyli mi umowy)Pracujac tam na produkcji szybko dostrzezesz ze pracownik produkcyjny jest tam od wszystkiego-sprzatania,przezbrajania,usuwania alarmow,naprawiania i to wszystko w szalenczym tempie,inaczej zapomnij,ze sie nadajesz."Firma"wyzssa z Ciebie wszystko co najlepsze a finalnie umowy i tak nie zobaczysz.Rostacza sie tam sztuczna wizje rozwoju a final jest zawsze taki sam-zwolnienia.I na kogo pada ??na produkcje.Przychodzisz sobie pewnego dnia do pracy i mimo wczesniejszych zapewnien 15 min przed koncem przychodzi przelozony i pozbawia Cie zludzen-dostajesz do podpisania wypowiedzenie.Ludzie bez honoru a na palarni Twoje kolezanki.Ludzie nie robiacy nic a od Ciebie wymagajacy wszystkiego i tak codzien.
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-10-19 23:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
opinie wybrane tylko te spoko-ja tam pracowałam 5 dni i tylko 5 dni bo mnie zmusili na nad godziny tam panuje atmosfera taka jak wejdziesz pani agnieszce ochman w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez mydła to ok drze mordę na nowe osoby i nic dziwnego ze tam nie chcą ludzie pracować i plakacki o prace wystawiają jak tam super praca pewnie moja opinia nie pojawi się na tym forum ale jak by przeczytali moją opinie panie od rekrutacji to niech zrobią sondaż na temat p agnieszki
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-21 00:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szerze powiedziawszy, to co tutaj czytam nie brzmi zbyt optymistycznie, spodziewałem się zgoła lepszych komentarzy... Fakt tez, że przez 5 dni nie da się zupełnie poznać firmy, ale jest to zapewne dobre pierwsze wrażenie, więc ja zachowam ostrożność i się wstrzymam z wysyłaniem tam CV. Chociaż skoro jednak ktoś w firmie pracuje, to i pewnie jest grono zadowolonych osób.
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-10-22 23:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do P.Marka jak jeszcze wejdzie na to forum te 5 dni to był koszmar a dodam że 10 lat pracowałam w innym zakładzie i dałam radę to proszę sobie wyobrazić jaka tam panuje atmosfera
zdjecie uzytkownika
wiktoria s. - 2014-11-19 14:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mika - a co Cię najbardziej odrzuciło? taka pierwsza myśl? powiem Ci, że informacje zawarte na stronie internetowej robią absolutnie pozytywne wrażenie. 10 lat na rynku w Polsce, ponad 350 pracowników, których wysyłają na szkolenia do Japonii i Stanów Zjednoczonych, ich wypowiedzi na stronie... robi wrażenie.
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-11-30 21:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po pierwsze traktowanie ludzi na produkcji lider kontra pracownik a zwłaszcza nowy pracownik jest traktowany tak pracujesz bo musisz bo ja jestem nad tobą nie narzekaj bo ci nie przedłużymy umowy-jakie szkolenia nie dla pracowników produkcji ale dla biura te 5 dni to koszmar ale znalazłam prace w firmie gdzie docenili moje kompetencje i jestem zadowolona -pozdrawiam niewolników dsse i panią (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-01-15 19:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład niestety nie ma dobrej opinii na strefie.Znam parę osób,które wstrzymały się ze złożeniem CV a nie czytały tego forum.Po prostu opinia idzie w świat...
zdjecie uzytkownika
terresa - 2015-02-03 14:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej.Jestem zainteresowana pracą na produkcji.Napiszcie ludzie czego wymagają,jakie zarobki itd. no i rzeczywiście jakie traktowanie bo nie chcę tracić czasu.Czytałam o pewnej firmie na tej stronie,o której podobnie jak tu były niepochlebne opinie,aplikowałam dostałam się no i właśnie straciłam czas.Więc jeśli rzeczywiście jest tak jak piszecie...To szukam dalej ;)Proszę o obiektywne opinie,za które dzięki z góry
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-05-20 01:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy pani Agnieszka ) dalej lideruje to porażka dla firmy ,Pozdrawiam Wszystkich kto z nią pracuje
zdjecie uzytkownika
inna - 2015-06-20 07:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktora ? konkretnie agnieszka bo sa dwie ? pracuje tam i znam obie ...
zdjecie uzytkownika
numer raz - 2015-06-23 23:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inna - 2015-06-20 07:26:10]:
Ja pracuję z P.Agnieszką.I mimo, że nasze relacje są wyłącznie na stopie : przełożony-podwładny to nie narzekam.W ogóle jak krytykujesz to staraj się żeby ta krytyka była w miarę konstruktywna.Pracowałaś 5 dni i bardzo ogólnikowo podchodzisz do sprawy.Rzadko udzielam się na takich forach.Jestem tu pierwszy raz i nikogo nie mam zamiaru bronić ale bawią mnie ludzie, którzy piszą o kimś, podają personalnie do wiadomości publicznej by sami mogli bezkarnie i w pełni cieszyć się darem anonimowości.Poza tym zakład mógł by być lepszy.Za dużo rotacji i zmian, a tak ujdzie.
zdjecie uzytkownika
numer raz - 2015-06-23 23:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomyłka.Oczywiście odpowiedź była kierowana do Pani o pseudonimie "mika" ;)pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
linia - 2015-06-29 09:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj nikt nie jest anonimowy. Bardzo szybko moga nas rozpoznac po IP ;) Praca jest lekka nie ma sie co oszukiwac, niestety atmosfera ciezka. Plus brak mozliwosci rozwoju. Jak wdeples na produkcje tak juz koniec. Szkoda ze nie doceniaja "liniowych" a mamy wielu ambitnych pracownikow.
zdjecie uzytkownika
numer raz - 2015-06-29 19:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie czasy koleżanko, że nikt nie jest anonimowy. Nie przesadzaj jednak z tym adresem IP. Widać słabo zorientowana jesteś w tym temacie ;)Tylko wówczas jeśli rażąco naruszasz zasady forum, obrażasz jawnie kogoś, dyskryminujesz lub propagujesz terroryzm itp.,itd. administrator ma prawo a nawet obowiązek powiadomić odpowiednie organy, które rzeczywiście dysponują takimi środkami. Tutaj ludzie wymieniają opinie bo z myślą o opiniach strona została założona. Gdyby za każdy niepochlebny wpis w internecie ścigała policja to jaki sens miały by fora. Nie siejmy paniki. Od szeregu cyfr do pełnych danych osobowych jest droga baaardzo daleka.
zdjecie uzytkownika
linia - 2015-06-29 23:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To była mala wzmianka o animowości a raczej jej braku ale dziękuje Ci za ten cenny wykład.
Myślę jednak iż warto bardziej skupić się nad drugą częścią wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-07-08 19:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co , mnie nei dziwi ta papierologia przecież jakie jest zamieszanie przy przyjmowaniu jednej osoby, tam dopiero wszystkie formularze trzeba wypełniać i jest sporo papierów z danymi osobowymi, a co dopiero w takiej dużej firmie @linia. Zarobki z tego co wiem są w porzadku, na poziomie ponad 1700 zł netto.
zdjecie uzytkownika
leola - 2016-01-15 11:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca po 6 dni w tygodniu za naprawdę marne pieniądze. Ja sobie odpuściłam
zdjecie uzytkownika
pinezka - 2016-01-15 14:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@leola nie dziwię się, bo praca 6 dni w tygodniu powinna być odpowiednio nagrodzona. Zresztą, gdzie czas dla siebie czy rodziny. Według mnie DSSE powinno porawić warunki zatruudnienia :)
zdjecie uzytkownika
hej - 2016-02-10 15:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
widziałam ,że potrzebują teraz ludzi na produkcję , czy ktoś mógłby mi napisać ile można zarobić na początek

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DSSE Sp.z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DSSE Sp.z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert