Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DSSE Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie DSSE Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-16 14:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonimowa - 2010-03-20 19:15:18Ja też pracowałam w DSSE i uważam,że opinie o ( usunięte przez administratora )są mocno przesadzone.Miałam z kierownikiem dość dużo styczności i tak naprawdę to FANTASTYCZNY facet.Kierowniku nie daj się i tak jesteś NAJWSPANIALSZY na tym świecie!!!!!No dokładnie( usunięte przez administratora ) to świetny gość.. Jak nie ( usunięte przez administratora )ą go Japończycy i ma dobry humor ;)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2010-06-30 10:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie najpierw przełożony, a potem my "ZWYKLI PRACOWNICY"
zdjecie uzytkownika
....... - 2010-11-19 01:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam:)jazdy takiej nigdy później nie przezylem.Logistyka najlepsi ludzie z jakimi kiedykolwiek pracowalem pozdro dla was,ekipa zza( usunięte przez administratora )haha japonce smieszni ale maja lby na karkach a linie produkcyjne...spoko dziewczyny ale mialy swoje jazdy:D
zdjecie uzytkownika
gall_anonim - 2011-01-21 14:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanko. Czy jest ktoś ze Świdnicy pracujący na dwie zmiany? Przyszły tydzień drugie zmiany (od 24.01) Proszę o kontakt pod numerem GG 20141142
zdjecie uzytkownika
linka - 2012-01-14 13:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie zatrudniłam się w DSSE i w związku z tym mam pytanie, mianowicie czy jest może ktoś, kto dojeżdża ze Strzegomia i ma wolne miejsca? Jeżeli tak proszę o kontakt.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aga - 2012-02-07 14:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rowniez bym sie chciala dowiedziec czy ktos ze Strzegomia dojezdza moze na podstrefe? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
semi - 2012-11-23 09:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dość o kadrze zarządzającej :)a co sądzicie o brygadzistkach?? spoko są??no i w końcu chyba nie jest tam tak źle skoro ludzie się trzymają tego zakładu.Pozdro.!
zdjecie uzytkownika
semi - 2012-11-23 09:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dość o kadrze zarządzającej :)a co sądzicie o brygadzistkach?? spoko są??no i w końcu chyba nie jest tam tak źle skoro ludzie się trzymają tego zakładu.Pozdro.!
zdjecie uzytkownika
beautyfull stranger - 2013-03-19 14:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-03-18 21:54:33

beautyfull stranger - 2010-03-18 21:02:33

Moje Drogie Panie apeluję o uspokojenie emocji ! Damom nie przystoi używanie niecenzuralnych wyrazów , nie upodobniajmy się do naszych , niektórych przełożonych gdyż to nie jest
Któż napisał tak "głęboką" myśl??? Zapewne osoba, której pasują warunki pracy i płacy w DSSE.

(usunięte przez administratora)!

Może to tylko osoba z HR (domniemam po ostatnim, lekceważącym zdaniu), której wydaje się, że zna języki , może tylko inż. pragnący uwielbienia swojego "pana" ?

P.S.

beautiful stranger- poligloto
aah czyli że jak mniemam, wg twojego komentarza, pracownik produkcji to już nie ma prawa znać poprawnie języka ojczystego i władac nim wedle upodobania. Ja nie jestem z HR , ostatnie zdanie nie było lekceważące a w ramach sprostowania to dodam że za ten komentaż zostałam zwolniona ;)) Pozdrawiam wszystkie dziewczynki z Dajcela !
zdjecie uzytkownika
filifionka - 2013-08-08 10:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy wiadomo coś wam na temat przyjęć do DSSE? chciałabym się dowiedzieć jaką umowe proponują na początek i czy nie ma w niej przekrętów?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-28 07:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jakie proponują warunki ale nie długo jadę na rozmowe do firmy więc coś się dowiem. Z wałrzyskiej strefy trzeba uciekać......
zdjecie uzytkownika
buca - 2013-09-28 19:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy nadal w firmie w gronie zatrudnionych przeważają kobiety, jak napisał ktoś na początku forum pewnie już dawno?:)
zdjecie uzytkownika
divva - 2013-09-30 18:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,przeważają kobiety
zdjecie uzytkownika
martynka - 2013-10-04 16:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonimie i jak, byles, dowiedziales sie czegos? Wiesz juz co proponuja? Moze sie z nami podzielisz swoimi informacjami?:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-10-13 09:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki proponują nadzwyczaj dobre - stawka mnie miło zaskoczyła, 1-sza umowa na 3 miesiące potem na 5 lat. Więc przekonali mnie do zmiany pracodawcy:)
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-01-10 14:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć; chce zatrudnic sie w DSSE; ile tam sie zarabia ? chodzi mi o stanowiska produkcyjne ?
zdjecie uzytkownika
bar bara - 2014-02-12 21:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dsse to najprosciej ujmujac zakład nierownego traktowania pracowników.Ludzie,dzial HR i w ogole biurowi uogòlniając weźcie sie w końcu za utrzymanie ruchu!Toż to kpina zeby technik przychodził do awarii po 20 min albo wcale z pretensjami do operatorki lub liderki,ze go w ogole zawolala kwitujac opryskliwie swoje przyjscie tym,że cyt."wymyślacie sobie awarie bo nie chce wam sie pracować".Zasada "3Z"to jakiś mit w tym zakładzie.Człowiek,który jest Twoim przełożonym bo raptem nauczyl sie na pamięć kilku alarmow decyduje o wszystkim nie majac pojecia o niczym bo jak mozna mieć pojecie co sie dzieje na linii fizycznie tam nie będąc(nocka).Oni odbijaja sie na bramie i faktycznie na tym sie zaczyna i kończy ich obecność w pracy.Na pierwszych zmianach mydlą oczy dyrektorowi,improwizują,graja fachowców i elokwentnych ludzi,którzy sumiennie wykonują swoja prace.Pracowalam (pomijajac Dsse)w 3 zakladach i tam tez utrzymanie ruchu nie wykazywalo szczegolnego zapału do pracy ale to co zobaczylam tu...Jest na to ogólne przyzwolenie.Czlowiekowi sie scyzoryk w kieszeni otwiera jak pracuje,stara sie sumiennie wykonywac wszystkie swoje obowiazki a przyjdzie taki i Cie zruga z byle powodu bo on dzisiaj na sumienne wykonywanie swojej roboty nie ma najmniejszej ochoty.Teraz pracuje w fińskiej firmie i jest ok :-)Dsse-zaklad ogolnie w porzadku poza tym,ze stabilnie to tam nie jest i dlugo miejsca czlowiek tam raczej nie zagrzeje bo tak czy siak pozniej zwolnia.Dziekuję za uwagę ;-)
zdjecie uzytkownika
Gorylek - 2014-02-19 15:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@bar bara rozumiem, że kobiety są w gorszym położeniu niż mężczyźni? Nie dobrze, że tak duży zakład nie potrafi zastosować jakieś równowagi w traktowaniu. Reszta aspektów wydaje się być w porządku.
zdjecie uzytkownika
xxa - 2014-03-19 09:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema,
Pracuje ktoś w DSSE przez Randstadt?
Otrzymałem propozycje w kontroli jakości tyle że przez agencje?
Jakie są warunki pracy i finansowe. Czy dużo odbiegają od warunków typowo firmowych ?
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-03-27 07:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Gorylek - 2014-02-19 15:34:29]:
Poczekaj koleżanko,piszesz o technikach a to co napisałaś to kogo się tyczy?cyt"Człowiek,który jest Twoim przełożonym bo raptem nauczyl sie na pamięć kilku alarmow decyduje o wszystkim nie majac pojecia o niczym bo jak mozna mieć pojecie co sie dzieje na linii fizycznie tam nie będąc(nocka). Jestem technikiem i powiem szczerze,że takich dobrych asystentek to na palcu jednej ręki by zliczył.Technicy zajmują się wszystkim od awarii po wymianę elektrod i centerpinów,nie wspominając już o waszych produkcyjnych check listach bo zawsze wszystko jest ok ale nie idzie.No faktem też jest,że wina leży w kadrze bo zrobią z takiej operatorki asystentkę a później technik musi do każdej pierdoły latać.Także koleżanko taka jest prawda i tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
diserved - 2014-04-06 14:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też nie polecam.Szkoda czasu.Gorylek,przesadzasz z lekka.Jeśli piszesz o pierdołach,do których masz obowiązek latać to spójrz na jakąkolwiek maszynę,na której jasno i w sposób przejrzysty napisane jest:"w razie problemów natychmiast powiadomić przełożonego".Jeśli masz problem z interpretacją czy zrozumieniem prostego tekstu albo Twoje obowiązki Cię przerastają to zmień tą "ciężką pracę"
zdjecie uzytkownika
lalunia123 - 2014-05-01 20:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tego zakładu nie szanują pracowników nie przedłużają omów yum co na to zasługują i nie mam pojęcia czym kierują się w biurze gdy przyjmują nowe osoby bo napewno nie doświadczeniem a zamiast ludzie pracować to gadają i skutki są bubli
zdjecie uzytkownika
Gowik - 2014-05-06 00:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowy przedłużają przypadkowym osobom czy tym którzy się "ulizali"? Jeżeli tak jest to to długo nie pociągnie bez doświadczonych pracowników.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-05-31 15:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu jest w tymi umowami, jaką daja na start i co jest potem, o ile już człowiek ma to szczęście i mu przedłużą?
zdjecie uzytkownika
migra - 2014-06-05 23:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwerty - 2014-05-31 15:34:17]:
To jest tak,ze zaczyna sie od (najczeaciej)18 miesiecy przez podfirme a pozniej przedluza albo wywalaja.Jesli przedluzaja to najczesciej na 5 lat.Ale ta umowa to tzw.zludne poczucie bezpieczenstwa bo znam osoby,ktore dostaly na 5lat a zaraz potem polecialy.No chyba ze tak jak ktos tu wczesniej napisal "ulizesz sie" ;-)Wtedy jest opcja awansu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DSSE Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x