Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ALPEX -czechy

Pracowałeś w firmie ALPEX -czechy i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kombajnerek - 2010-10-13 15:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niewolnictwo ,praca praktycznie non stop,place nieadekwatne do czasu i rodzaju wykonywanej pracy ,nie polecam ,10 lat przepracowałem i szkoda tych lat
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-26 14:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kombajnerek - 2010-10-13 15:18:04

niewolnictwo ,praca praktycznie non stop,place nieadekwatne do czasu i rodzaju wykonywanej pracy ,nie polecam ,10 lat przepracowałem i szkoda tych lat

a jakie zarobki? mniemam że byłeś kombajnistą, ścianowym? pozdro
zdjecie uzytkownika
franek - 2012-08-08 13:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
banda[usunięte przez moderatora] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cala komunistyczna smietanka tam nieudolnie zadzi a wodzem jest guru ktory przebywa na hotelu i zajmuje sie praniem muzgow tej chaloty
zdjecie uzytkownika
żona - 2013-04-28 12:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
franek co masz na myśli pisząc banda[usunięte przez moderatora]? Mąż dostał tam pracę i poszukuje więcej informacji o nich. Jak jest z pensją, umową i socjalem? Można liczyć na jakiś awans albo na premię, dodatki? Proszę pomóżcie
zdjecie uzytkownika
łuki - 2013-06-23 16:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Mam pytanie chciałbym się dowiedzieć czy w alpexie płacą wszystko na konto polskie czy w biurze wypłacane są dodatkowe pieniądze za prace i jak to jest z paskami.Proszę o opinie Szczęść Boże.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2013-06-24 09:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ja właśnie też szukam informacji. Najbardziej interesuje mnie kwestia tego jakie są miesięczne zarobki tam
zdjecie uzytkownika
asa - 2014-11-14 20:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos moze odpowiedziec na wyzej wymienione pytania ? Bardzo prosze
zdjecie uzytkownika
maga - 2015-01-09 15:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mąż dostaje ok 3500zł za prace w systemie 6/2. Biuro co chwile coś kombinuje i robia przekręty z kasą. Jeżeli masz możliwosć innej pracy za równie godne pieniądze to odradzam
zdjecie uzytkownika
załamana - 2015-01-10 10:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Alpex totalne dno ,teraz nie jest tak jak było i nie bedzie lepiej bedzie tylko gorzej ludzie z alpexu uciekaja z do niemiec itd. Nasi górnicy sa traktowani jak tania siła robocza, jak śmiecie.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-08-17 14:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale przecież mówimy o filii w Czechach, a nie w Nimczech @załamana, to nie rozumiem dlaczego ludzie stąd mają uciekać do Niemiec teraz nagle, dziwna sprawa.. macie też jakieś informacje odnośnie rekrutacji, bo od jakiegoś czasu w ogóle ich nie widze i zastanawiam się czy Alpex w ogóle kogokolwiek rekrutuje...
zdjecie uzytkownika
simon - 2016-04-10 10:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2015-08-17 14:18:20]:
cześć Wam. Z tego co mi wiadomo to w alpexie raz na jakiś czas rzeczywiście poszukują nowych twarzy, także jeśli będziesz uważny to na pewno coś i tobie sie trafi. Co do obecnej chwili to akurat trafiłeś tak , że niestety nic nie mają do zaproponowania.
zdjecie uzytkownika
agnes - 2016-05-14 09:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie, czy warto przeszukiwać ich stronę internetową? Są tam czasami oferty?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ALPEX -czechy!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALPEX -czechy

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert