Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Coval Sp.z.o.o

zdjecie uzytkownika
Ktos - 2014-07-24 23:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
haha ja domyślam się który z dyrektorów tak twierdzi z tymi z stanami na 90 % :P
zdjecie uzytkownika
potencjalny pracownik - 2014-08-01 22:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Krótko:
Zarobki ile wychodzą
samochód czy jest do prywatnego użytku ?
Dostępność towaru ?
zdjecie uzytkownika
czekaj - 2014-08-01 22:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dobre

:)
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-08-01 22:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Potencjalny pracownik.... czy Ty dobrze w ogóle trafiłeś?? Wiesz do jakiej firmy chcesz iść, nie pomyliłeś pracodawcy?? Podjedź do pierwszego poważniejszego sklepu, który handlował z Covalem i zapytaj o wirtualne faktury, dostępność towaru to wszystkiego się dowiesz....
powiedz z jakiego jesteś rejonu to dam CI namiary na sklepy:)
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-08-04 07:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś świeże informacje na temat stanowiska Przedstawiciela Handlowego?
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-08-04 21:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Info na temat PH... wszystko mogę Ci powiedzieć:) tylko podaj tutaj maila, bo i tak usuną jak coś napiszę... najlepiej maila podaj wieczorem, jak admin śpi:)
a nieroby brać się do roboty.... podobno kolejny PH odszedł, jeden z najlepszych... prawda to??
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-08-05 19:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakies info na temat pracy PH prosze na maila pikunik@gmail.com :)
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-08-06 22:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I coraz ciekawiej się dzieje:) Póki co wczasy i urlopy... zaczyna się:)
zdjecie uzytkownika
baterflaj - 2014-08-13 17:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
i kolejny odszedł...
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-08-25 18:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info na twojlogin11@o2.pl Dzięki
zdjecie uzytkownika
Toiaj - 2014-08-26 00:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najłatwiej to wszystkiego dowiedzieć się bezpośrednio u źródła. Poza tym nie wiem czemu o to wypytujesz skoro na chwilę obecną chyba nie prowadzą żadnej rekrutacji. Na pewno Covala trzeba docenić za wielką i znaną nazwę, firmę. Oby to trwało jak najdłużej, by ludzie mieli bez gadania należne im pieniądze.
zdjecie uzytkownika
czekay - 2014-09-02 21:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
myślę, że już można zamknąć temat i nie tylko temat ;)
zdjecie uzytkownika
nigdy więcej - 2014-09-15 12:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...oby ludzie mieli należne im pieniądze, a ja czekam i czekam i czekam:)
zdjecie uzytkownika
arkusz - 2014-10-24 21:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w covalu jest super.
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-11-20 19:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolejny stary Handlowiec nie wytrzymał i odszedł.
chyba pozostaje zgasić światło
zdjecie uzytkownika
pracus - 2014-11-25 19:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-12-08 14:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam czy ktoś mógłby mi opowiedzieć o tej firmie i o pracy na stanowisku ph bardzo proszę o opinie!!
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-12-08 15:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Mozecie cos powiedzieć dokladnie o pracy ph jakie zarobki jak z praciem na wyniki jakie auta dla handlowców?
zdjecie uzytkownika
kolwalowiec - 2015-03-10 17:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Auta to hyiundai i20 z kratką za siedeniem kierowcy. Brak możliwości korzystania po godz pracy ,a i w godz pracy nie wolno zjechac z trasy.
zdjecie uzytkownika
Hej - 2015-03-10 20:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chłopaki, wiadomo coś na temat wypłat?? Będą płacić przed Wielkanocą??
zdjecie uzytkownika
postcovalowiec - 2015-03-12 23:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że nic się nie zmieniło od moich czasów, dalej płacą jak chcą.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-04-05 18:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anka - 2014-08-06 22:54:05]:
jakie to kwoty
zdjecie uzytkownika
kita - 2015-04-16 19:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupoty piszecie , nie jest tak źle jak pracujesz to kasa jest , prywatnie za zgłoszoną jazdę samochodem jeszcze nie płaciłem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Szew - 2015-04-24 23:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to się mówi....
co się martwisz, co się smucisz, z magazynu wyszedłeś na magazyn wrócisz....
podobno szef daje awanse... Oberto handlowcem....:) no teraz się wykaże... Panie Łobert jedziemy... jaki ma pan plan na jutro?? Tylko kto teraz będzie zdjęcia robił?? Szefie, kto będzie robił foty do dokumentów sądowych, czy łobert handlowiec da radę, wyrobi się??
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-04-26 12:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to chłopaki zrobili przysługę MM(oli..) teraz będzie mógł powiedzieć że się zwolnili bo go zdegradowali na przedstawiciela, nie ważne że już od dawna to planowali. Ale Oli zawsze będzie ratować siebie, bo to umie najlepiej. Nie ważne jakim kosztem.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coval Sp.z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Coval Sp.z.o.o?
Zadaj pytanie