Coval Sp.z.o.o

Gdynia

Opinie o Coval Sp.z.o.o

Robert 2014-07-16 21:10:16
Jak się wymaga od kogoś podpisania "lojalki" to trzeba samemu być lojalnym... Chłopcy wiedzą o co chodzi:)
0
Ormak 2014-07-17 00:13:46
Jeżeli ktoś chce spróbować swoich sił to droga wolna, myślę, że w firmie takiego kandydata przyjmą z otwartymi rękami. Mam tu na myśli ludzi, którzy znają się na fachu mając w małym paluszku wszystkie elektronarzędzia, którymi do sprzedaży dysponuje Coval. Bardzo ciekawym rozwiązaniem jest dożywotnia gwarancja - chociaż ciekawe ile rzeczywiście sprzętów nie będzie miało okazji 'skorzystać' z tej oferty.
2
checki 2014-07-17 17:46:59
elektronarzedzia????

znaczy jakie? chyba tylko w katalogu, bo na stanie na pewno nie ma:) kluczy wiertelek, nasadek, itd tez nie ma. o czym wogole mowa
1
Ormak 2014-07-18 09:26:31
@Klient W ten sposób niestety narażają się na śmieszność, ale co na to poradzić... Jeżeli chcesz traktować poważnie swojego klienta to udzielasz mu rad, informacji a także opiekujesz się po zakupie oferując wszelką pomoc - tak to działa a klient w najlepsze wraca. A co do reklamacji to nie powinno tak być, jeżeli są wady to należy je usuwać jak najszybciej, bo klienci mogą odejść do konkurencji - rynek z chęcią ich przyjmie. Chociaż teraz przyszła mi do głowy inna opcja - może to opieszałość działu gwarancyjnego spowodowała takie opóźnienia?
0
Ćma 2014-07-21 19:17:01
A chłopaki uciekają... znaczy przedstawiciele....
Będą nowe wolne etaty:)
2
Kosmek 2014-07-22 01:02:40
Ciekawe dlaczego przedstawiciele rezygnują... Może za słabe warunki finansowe dostali z Covala... Myślę, że osoby bez większego doświadczenia mogą spróbować rozpocząć swoją karierę na PH - nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie, to pewna przygoda będzie przeżyta. Odrobina fantazji i umiejętności i można góry przenosić.
2
to ja 2014-07-22 19:11:47
Ale fajne.....:)
No, no, no... w końcu coś piszą:) czyżby teraz musieli mieć dyżury, bo coś się dzieje....??
1
kowal przez k 2014-07-24 17:52:11
to sa jednak goscie!

(kasuj, kasuj, ja mam prtsc)
0
zalamany 2014-07-24 18:11:20
och jak ja żałuję, ze się zwolniłem z cowala, pomyłka ŻYCIA
1
qqa 2014-07-24 18:35:40
hehe
żałuj, żałuj - mnie ostatnio dyrektor mówił, że będzie 90% stanów magazynowych

(tylko spawarkę sprzedamy, bo za kontenery trza płacić)

0
sławciu 2014-07-24 18:59:07
a czy to był dyrektor z Covala....? ten co mówił o 90%.... może to koleś z konkurencji i wówczas jestem w stanie uwierzyć:)
1
Ktos 2014-07-24 23:22:25
haha ja domyślam się który z dyrektorów tak twierdzi z tymi z stanami na 90 % :P
1
potencjalny pracownik 2014-08-01 22:42:12
Krótko:
Zarobki ile wychodzą
samochód czy jest do prywatnego użytku ?
Dostępność towaru ?
4
czekaj 2014-08-01 22:44:25
dobre

:)
2
Artur 2014-08-01 22:51:22
Potencjalny pracownik.... czy Ty dobrze w ogóle trafiłeś?? Wiesz do jakiej firmy chcesz iść, nie pomyliłeś pracodawcy?? Podjedź do pierwszego poważniejszego sklepu, który handlował z Covalem i zapytaj o wirtualne faktury, dostępność towaru to wszystkiego się dowiesz....
powiedz z jakiego jesteś rejonu to dam CI namiary na sklepy:)
5
PH 2014-08-04 07:48:26
Jakieś świeże informacje na temat stanowiska Przedstawiciela Handlowego?
0
Anka 2014-08-04 21:39:13
Info na temat PH... wszystko mogę Ci powiedzieć:) tylko podaj tutaj maila, bo i tak usuną jak coś napiszę... najlepiej maila podaj wieczorem, jak admin śpi:)
a nieroby brać się do roboty.... podobno kolejny PH odszedł, jeden z najlepszych... prawda to??
1
PH 2014-08-05 19:02:54
jakies info na temat pracy PH prosze na maila pikunik@gmail.com :)
0
Anka 2014-08-06 22:54:05
I coraz ciekawiej się dzieje:) Póki co wczasy i urlopy... zaczyna się:)
0
baterflaj 2014-08-13 17:01:00
i kolejny odszedł...
3
Jacek 2014-08-25 18:08:00
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info na twojlogin11@o2.pl Dzięki
3
Toiaj 2014-08-26 00:48:01
Najłatwiej to wszystkiego dowiedzieć się bezpośrednio u źródła. Poza tym nie wiem czemu o to wypytujesz skoro na chwilę obecną chyba nie prowadzą żadnej rekrutacji. Na pewno Covala trzeba docenić za wielką i znaną nazwę, firmę. Oby to trwało jak najdłużej, by ludzie mieli bez gadania należne im pieniądze.
1
czekay 2014-09-02 21:19:57
myślę, że już można zamknąć temat i nie tylko temat ;)
4
nigdy więcej 2014-09-15 12:40:10
...oby ludzie mieli należne im pieniądze, a ja czekam i czekam i czekam:)
1
arkusz 2014-10-24 21:45:19
w covalu jest super.
2
lol 2014-11-20 19:30:43
kolejny stary Handlowiec nie wytrzymał i odszedł.
chyba pozostaje zgasić światło
1
pracus 2014-11-25 19:17:21
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info. (usunięte przez administratora)
2
lukas 2014-12-08 14:31:40
Witam czy ktoś mógłby mi opowiedzieć o tej firmie i o pracy na stanowisku ph bardzo proszę o opinie!!
4
lukas 2014-12-08 15:21:29
Mozecie cos powiedzieć dokladnie o pracy ph jakie zarobki jak z praciem na wyniki jakie auta dla handlowców?
9
kolwalowiec 2015-03-10 17:52:54
Auta to hyiundai i20 z kratką za siedeniem kierowcy. Brak możliwości korzystania po godz pracy ,a i w godz pracy nie wolno zjechac z trasy.
0
Hej 2015-03-10 20:01:02
Chłopaki, wiadomo coś na temat wypłat?? Będą płacić przed Wielkanocą??
2
postcovalowiec 2015-03-12 23:32:01
Widzę że nic się nie zmieniło od moich czasów, dalej płacą jak chcą.
2
były 2015-04-05 18:59:31
jakie to kwoty
0
kita 2015-04-16 19:11:04
Głupoty piszecie , nie jest tak źle jak pracujesz to kasa jest , prywatnie za zgłoszoną jazdę samochodem jeszcze nie płaciłem (usunięte przez administratora)
2
szukająca 2015-05-24 23:40:49
Witam, chciałabym zapytać czy warto jest w ogóle iść na rozmowę?
6
pastor 2015-10-03 14:45:26
(usunięte przez administratora) Omijajcie to z daleka. Jest tysiące innych firm!
6
Sławek 2016-02-23 15:08:13
Witam.
możecie się podzielić aktualnym wiadomościami o firmie COVAL, słyszałem że część ludzi z długim stażem odeszła z tej firmy i nie za bardzo wiem czy składać tam papiery na PH bo nie chcę wlecieć z deszczu pod rynnę. Ma ktoś jakieś świeże info jak się firmie powodzi. Katalog na 2016 mają ładny :-)
1
Ma 2016-03-07 13:51:34
Widziałem, że tutaj sporo ofert to Przedstawiciel Handlowy i jestem naprawdę ciekawy czy jest to rozwojowa oferta i jaki tak naprawdę jest tutaj procent premii od zarobków?
1
kadet 2016-04-20 12:05:11
Wczesniej to widziałem kilkanascie ogłoszeń na Przedstawicieli Handlowych ale teraz jakoś wszystko ucichło i od dawna nie widziałem żadnego, zastawniam się czy taka rotacja jest u nich czy po prostu potrzebują wielu osob.
0
edek 2016-04-27 22:09:02
Dobry Jezu a nasz Panie daj im wieczne spoczywanie. Niech odpoczywaja w spokoju. Amen.
4
ALBI 2016-04-28 08:30:35
W firmie brakuje wszystkiego, zaczynając od towaru, przez pieniądze a na pomyśle prowadzenia firmy kończąc. Trzymają się dzięki "wpychaniu" resztek towarów firmą, które nadal z jakiś niezrozumiałych powodów chcą z nimi współpracować. Zanim wyślesz CV podjedź sobie do jakiegokolwiek sklepu narzędziowego lub hurtowni budowlanej i zapytaj o firmę COVAL ... po wysłuchaniu opinii ludzi którzy mają/mieli nieprzyjemność z nimi współpracować pewnie zaczniesz rozglądać się za innym pracodawcą :)
3
ALBI 2016-04-28 08:33:07
W firmie brakuje wszystkiego, zaczynając od towaru, przez pieniądze a na pomyśle prowadzenia firmy kończąc. Trzymają się dzięki "wpychaniu" resztek towarów firmą, które nadal z jakiś niezrozumiałych powodów chcą z nimi współpracować. Zanim wyślesz CV podjedź sobie do jakiegokolwiek sklepu narzędziowego lub hurtowni budowlanej i zapytaj o firmę COVAL ... po wysłuchaniu opinii ludzi którzy mają/mieli nieprzyjemność z nimi współpracować pewnie zaczniesz rozglądać się za innym pracodawcą :)
4
Janusz Biznesu Artur :) 2016-04-29 21:15:47
firma Coval nie zatrudnia juz ludzi od dawna zatrudnia jako JOB&SERVICE Warszawa albo inne firmy wałki do pracy. Nie płacą wynagrodzeń i idą na dno szybciej niż Titanic. Tak zwani Janusze biznesu...

( usunięte przez administratora )
3
ALbi 2016-05-02 12:54:01
Kolego, a posiadasz jakieś dowody wykonywania pracy na rzecz firmy COVAL? Znajomy mial kiedyś sytuację, w której był zatrudniony przez taką zewnętrzną spółkę i na podstawie tych dokumentów założył sprawę firmie w której realnie pracował. Troszke to trwało ale sprawe wygrał.
0
psinka 2016-05-06 19:58:58
@rawlyn rozumiem twoją złość, no bo peiniądze za wykonaną prace należały Ci sie, ale nie sądze, by było trzeba używać wulgaryzmów... ale jak w firmie brakuje kasy, to nic dziwnego że nikogo teraz nie szukają...
0
Noo1 2016-05-07 17:10:03
Gowork niezależny serwis który za pieniądze usuwa nietaktowne wpisy.Pozdrawiam Was
1
pracownik coval 2016-05-13 09:33:27
taki jesteś mądry - a jak przychodziłem na Twoje stanowisko to nie pisnąłeś słowa że jest tak jak jest - wpuściłeś mnie na minę i przez Ciebie jestem w plecy 3 miesiące i kilka tysięcy ... spadam z tej firmy aktualnie od marca większość nie dostała wypłaty ( w tym ja )
1
były łoś 2016-05-13 21:58:47
Coval, JJOB&SERVICE wcześniej Trawers. Wszystkim nam wiszą kasę. Niestety prezes ze wschodu, wirtualne biuro i walczyć sobie można z wiatrakami. Jedyne wyjście to się tam nie władować. Wpakowałem kupę kasy w prawnika i tak Ci jakiegoś prezesa ze wschodu nie znajdą.
3
artur 2016-05-19 21:45:45
COVAL, TRAWERS, Fachman, Fachman Warszawa, JOB&SERVICE, to wszystko jedno. Miesza tym ten sam człowiek. Chyba wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Mały, krótki i okrąglutki, a do tego nikt go nie może zrozumieć. Oddaj wszystkim zaległą kasę i zawijaj tego TITANICA.
1
kadet 2016-06-17 09:20:52
wczesniej widizałem jakies oferty pracy na Przedstawicieli a teraz zadnej, czyzby sie potwierdzlao to o czym piszecie?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coval Sp.z.o.o