Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Coval Sp.z.o.o


Oceniono 270 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 40 osób
zdjecie uzytkownika
bielsk - 2011-12-04 20:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda..poza tym, to w sumie jakaś odpowiedzialnośc ciąży na pracownikach za samochody zaparkowane pod domem, to w sumi enie byłoby problemu, jakby każdy mógł sobie gdzieś podjechać....zawsze przeciez firma może zarządać faktury za paliwo...
zdjecie uzytkownika
Czarna - 2011-12-08 10:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak słucham tutaj co piszecie to mi się, aż słabo robi. Jestem Przedstawicielem Handlowym od 5 lat , akurat nie w tej Firmie, jednak każda Normalna Firma jest wymagająca, nie znam firmy która płaciłaby Ci pieniądze przed ściągnięciem od klienta, chyba że jakaś Firma "Uduś" Nie znam Firmy , która nie pilnowałaby i nie kontrolowałaby swoich pracowników - zauważcie, że jak ludziom dacie palec biorą rękę. Takie opinie wystawiają ludzie, którym nie chce się pracować a pracę PH kojarzą z rozmową przez telefon - za FrEE i rozbijanie się służbowym samochodem - Drodzy Państwo, praca przedstawiciela handlowego jest bardzo odpowiedzialną i ciężką pracą, jeśli komuś się nie chce pracować niech idzie do sklepu za 1200 zł raptem i stoiw miejscu jak błazen - jeśli chcesz ZAROBIĆ TO MUSISZ CZŁOWIEKU PRACOWAĆ BO ZA DARMO NIGDZIE PIENIĘDZY NIE DAJĄ! Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gie - 2011-12-16 17:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałem posłać cv,dzięki za info koledzy,odpuszczam
zdjecie uzytkownika
rekrut - 2012-01-22 10:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam może mi ktoś napisać jak wygląda szkolenie nowego ph w firmie coval?? gdzie się odbywa ile trwa itd ??
zdjecie uzytkownika
b - 2012-01-23 21:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szkolenie handlowca, który teraz pracuej na podlasiu trwało 2 tygodnie....A jak wyglądało...jeżdził z nami po klientach, poznawał asortyment, ni ebył na magazynie, jeżeli o to chodzi....ale z tym szkoleniem jest róznie. Drugi handlowiec z podlasia w ogóle nei miał szkolenia, bo podobno wcześniej pracować z marką coval...i podobno nie narzeka na warunki pracy. Pracuje już coś okoló 4 miesięcy i ma się jak najbardziej dobrze...
zdjecie uzytkownika
juziu z duzu buziu - 2012-01-24 23:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zwracaj uwagi jak cie traktują ale zwracaj uwagę na to ile Szef daje ci mozliwosci na zarobienie ...................... jeśli nie potrafisz tego wykorzystać widocznie ta kasa nie jest dla ciebie .....pzdr.
zdjecie uzytkownika
b - 2012-01-26 07:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juziu zaje...cie to ująłeś....atmosfera atmosfetą, idzie przywyknąć, jak nie bierzesz do głowy...ale kasa jest jak najbardziej przednia....tyle nie zarobiłem w żadnej innej firmie....A jak się nei starasz, to faktycznie, po co jesteś potrzebny dla firmy?? wypad nierobie, przyjdą tacy co się będą starać....
zdjecie uzytkownika
I - 2012-02-02 20:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie praca nie jest zła robisz swoje i dostajesz za to kasę..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-07-23 09:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o co chodzi z wekslami które podpisują ph? Jestem zaproszony na rozmowe i zastanawiam sie czy w ogóle zawracac sobie głowę? Ile mozna tu średnio zarobic?
zdjecie uzytkownika
Zygfryd - 2013-02-08 19:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, czy macie moze jakies opinie lub ciekawe informacje o (usunięte przez administratora), kiedys byl ph i dyrektorem w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2013-04-13 18:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie

Widzę, że komentarze o firmie mają jakiś przestuj - czy dalej tak samo przerąbane mają Ci Ph ? Czy coś się zmieniło ?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-17 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile dają na rękę?
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2013-07-26 21:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W umowie masz zapis, że wynagrodzenie do 10 każdego miesiąca - brak tam zapisu, że na konto - taki wymyk.
zdjecie uzytkownika
Marko - 2013-08-07 22:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zostałem zaproszony na rozmowę do firmy Coval. Czytałem wszystkie opinnie na temat tej firmy i jakos nieciekawie to wygłada. A moze jest na forum ktoś z Siedlec. I wypowie się się na temat pracy na tym terenie? Jakie zarobki, jaki target, samochód i teren. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonimo - 2013-08-08 21:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli komuś jest żle to dlaczego po prostu nie odejdzie z pracy tylko wypisuje takie głupoty.
Sami dobrze wiemy że nawet więcej niż połowa z nas tj. PH wali tu w hu...a i przez to firma ma takie kłopoty.
Sam miałem tego przykład przejmując rynek po poprzednim handlowcu który okazał się złodziejem i krętaczem.
Reasumując:
Panowie zacznijcie pracować a nie walić w hu..a i żalić się jak baby !!!!!!
zdjecie uzytkownika
maxi - 2013-08-08 22:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Marko - 2013-08-07 22:49:35

Witam. Zostałem zaproszony na rozmowę do firmy Coval. Czytałem wszystkie opinnie na temat tej firmy i jakos nieciekawie to wygłada. A moze jest na forum ktoś z Siedlec. I wypowie się się na temat pracy na tym terenie? Jakie zarobki, jaki target, samochód i teren. Pozdrawiam.
kolego ja pracuję tu już 2 lata i nie powiem są okresy lepsze i gorsze ale można zarobić.
nie wszystko jest tak jak bym chciał ale są gorsze firmy możesz być tego pewien, wiem co mówię bo pracowałem w takiej.
a na tych co piszą takie opinie to za bardzo nie zwracaj uwagi bo zdecydowana większość to już tu nie pracuje bo wylecieli za kombinacje i kradzieże, no i mają żal do firmy że ich na tym nakryła i się ich pozbyła.
zdjecie uzytkownika
PH Lubelskie i Siedleckie - 2013-08-09 14:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego powiem ci ze nie pchaj się do tej firmy bo to strata czasu znam kolegę z Siedlec i Białej Podlaskiej oczywiście znam dożo ph pracowałem w tej firmie tylko ja sobie powiedziałem ze jebać mnie nikt nie będzie za byle co a tym bardziej klienci za towar którego nie ma i nie ma co sprzedawać !!! jak coś to pisz udostępnię ci swojego e-maila lub tel to wszystkim zainteresowanym powiem ze ta firma to nie jest godna dobrego ph tam mogą iść ci którzy jeszcze nigdzie nie pracowali to jak popracują pół roku to nauczą sie pracy :)))) hahhahaah
zdjecie uzytkownika
gdynianin - 2013-08-22 22:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy siedziba tej firmy jest na Żwirowej? tzn. czy tam stoja samochody firmowe czy w Bytowie, tam gdzie był Sarius?
zdjecie uzytkownika
marko - 2013-08-22 22:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I tak do mnie nie zadzwonili. Może to i lepiej. Przynajmniej człowiek nie bedzie sie denerwowal. Acha wpominal jeszcze, ze teraz beda flote wymieniac powoli, bo leasingi się kończą. Pewnie na seicento, bo to tanie.
zdjecie uzytkownika
PH przyszły-niedoszły - 2013-08-23 22:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, kilka razy widziałem w mojej okolicy samochody Covala, widziałem Skode Octawie, VW Transportera, Renaulta Mastera, nie widziałem co prawda zadnego Fiata Saicento ale moze ktos zechciałby mi wyjasnic na jakiej zasadzie przydzielaja samochody w tej firmie? Jakimi jezdza PH? Czy zwykły PH moze dostac Transportera albo Mastera? I czy w całej Polsce sa w/w auta czy tylko w centarli a moze ta tzw. vanselling? Z góry dzieki za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
PH SIEDLCE - 2013-08-25 11:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego ci co jeżdżą samochodami innymi od fiacików to są raczej i na pewno starzy PH i oni mają oktawie czy roomstera lub bus tylko co to za firma jak PH lata busem i ile kosztuje paliwo !! każdy nowy PH dostaje fiacika :))
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-08-30 19:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno Coval ma miec towaru full slyszal ktos cos o tym.? Ze niby ma byc juz ok wszystko.. klient
zdjecie uzytkownika
rekrut - 2013-09-26 08:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze że są takie strony i można się coś dowiedzieć o pracodawcy.Raczej zrezygnuje. DZIĘKI !
zdjecie uzytkownika
Rozwiel - 2013-10-02 15:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
zrobimy test :)
Coval to najlepszy pracodawca na swiecie i kazdy chce dla niego pracowac,
nikt tak jak on nie dba o pracownika i jego rodzinę,
nigdy nic nikomu nie jest winien!! :)
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-04-18 21:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coval to firma, która wszystkich dookoła oszukuje i naciąga. Proponuję uważać na tę firmę, mimo iż mają faktoring z WBK to chcą na siłę zbierać pieniądze od klientów, handlowcy zbierają na paliwo i hotele, inaczej by nie mieli za co wyjechać... Dyrektor Roberto "Gaduła Picu-Picu" z coraz większej ilości sklepów wylatuje z hukiem:) Do kilkunastu już nawet nie chce pojechać, czyżby się bał??
Miało być lepiej i jest... rąbią jak mogą, teraz siekierami z Końskich... ciekawe czy też wyrąbią producenta tego sprzętu??:)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coval Sp.z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x