Coval Sp.z.o.o

Gdynia

Opinie o Coval Sp.z.o.o

zalamany 2014-07-24 18:11:20
och jak ja żałuję, ze się zwolniłem z cowala, pomyłka ŻYCIA
2
qqa 2014-07-24 18:35:40
hehe
żałuj, żałuj - mnie ostatnio dyrektor mówił, że będzie 90% stanów magazynowych

(tylko spawarkę sprzedamy, bo za kontenery trza płacić)

sławciu 2014-07-24 18:59:07
a czy to był dyrektor z Covala....? ten co mówił o 90%.... może to koleś z konkurencji i wówczas jestem w stanie uwierzyć:)
1
Ktos 2014-07-24 23:22:25
haha ja domyślam się który z dyrektorów tak twierdzi z tymi z stanami na 90 % :P
2
potencjalny pracownik 2014-08-01 22:42:12
Krótko:
Zarobki ile wychodzą
samochód czy jest do prywatnego użytku ?
Dostępność towaru ?
5
czekaj 2014-08-01 22:44:25
dobre

:)
2
Artur 2014-08-01 22:51:22
Potencjalny pracownik.... czy Ty dobrze w ogóle trafiłeś?? Wiesz do jakiej firmy chcesz iść, nie pomyliłeś pracodawcy?? Podjedź do pierwszego poważniejszego sklepu, który handlował z Covalem i zapytaj o wirtualne faktury, dostępność towaru to wszystkiego się dowiesz....
powiedz z jakiego jesteś rejonu to dam CI namiary na sklepy:)
5
PH 2014-08-04 07:48:26
Jakieś świeże informacje na temat stanowiska Przedstawiciela Handlowego?
Anka 2014-08-04 21:39:13
Info na temat PH... wszystko mogę Ci powiedzieć:) tylko podaj tutaj maila, bo i tak usuną jak coś napiszę... najlepiej maila podaj wieczorem, jak admin śpi:)
a nieroby brać się do roboty.... podobno kolejny PH odszedł, jeden z najlepszych... prawda to??
1
PH 2014-08-05 19:02:54
jakies info na temat pracy PH prosze na maila pikunik@gmail.com :)
Anka 2014-08-06 22:54:05
I coraz ciekawiej się dzieje:) Póki co wczasy i urlopy... zaczyna się:)
baterflaj 2014-08-13 17:01:00
i kolejny odszedł...
3
Jacek 2014-08-25 18:08:00
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info na twojlogin11@o2.pl Dzięki
3
Toiaj 2014-08-26 00:48:01
Najłatwiej to wszystkiego dowiedzieć się bezpośrednio u źródła. Poza tym nie wiem czemu o to wypytujesz skoro na chwilę obecną chyba nie prowadzą żadnej rekrutacji. Na pewno Covala trzeba docenić za wielką i znaną nazwę, firmę. Oby to trwało jak najdłużej, by ludzie mieli bez gadania należne im pieniądze.
2
czekay 2014-09-02 21:19:57
myślę, że już można zamknąć temat i nie tylko temat ;)
4
nigdy więcej 2014-09-15 12:40:10
...oby ludzie mieli należne im pieniądze, a ja czekam i czekam i czekam:)
1
arkusz 2014-10-24 21:45:19
w covalu jest super.
2
lol 2014-11-20 19:30:43
kolejny stary Handlowiec nie wytrzymał i odszedł.
chyba pozostaje zgasić światło
1
pracus 2014-11-25 19:17:21
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info. (usunięte przez administratora)
3
lukas 2014-12-08 14:31:40
Witam czy ktoś mógłby mi opowiedzieć o tej firmie i o pracy na stanowisku ph bardzo proszę o opinie!!
5
lukas 2014-12-08 15:21:29
Mozecie cos powiedzieć dokladnie o pracy ph jakie zarobki jak z praciem na wyniki jakie auta dla handlowców?
9
kolwalowiec 2015-03-10 17:52:54
Auta to hyiundai i20 z kratką za siedeniem kierowcy. Brak możliwości korzystania po godz pracy ,a i w godz pracy nie wolno zjechac z trasy.
Hej 2015-03-10 20:01:02
Chłopaki, wiadomo coś na temat wypłat?? Będą płacić przed Wielkanocą??
2
postcovalowiec 2015-03-12 23:32:01
Widzę że nic się nie zmieniło od moich czasów, dalej płacą jak chcą.
2
były 2015-04-05 18:59:31
jakie to kwoty
kita 2015-04-16 19:11:04
Głupoty piszecie , nie jest tak źle jak pracujesz to kasa jest , prywatnie za zgłoszoną jazdę samochodem jeszcze nie płaciłem (usunięte przez administratora)
2
szukająca 2015-05-24 23:40:49
Witam, chciałabym zapytać czy warto jest w ogóle iść na rozmowę?
6
pastor 2015-10-03 14:45:26
(usunięte przez administratora) Omijajcie to z daleka. Jest tysiące innych firm!
7
Sławek 2016-02-23 15:08:13
Witam.
możecie się podzielić aktualnym wiadomościami o firmie COVAL, słyszałem że część ludzi z długim stażem odeszła z tej firmy i nie za bardzo wiem czy składać tam papiery na PH bo nie chcę wlecieć z deszczu pod rynnę. Ma ktoś jakieś świeże info jak się firmie powodzi. Katalog na 2016 mają ładny :-)
1
Ma 2016-03-07 13:51:34
Widziałem, że tutaj sporo ofert to Przedstawiciel Handlowy i jestem naprawdę ciekawy czy jest to rozwojowa oferta i jaki tak naprawdę jest tutaj procent premii od zarobków?
1
kadet 2016-04-20 12:05:11
Wczesniej to widziałem kilkanascie ogłoszeń na Przedstawicieli Handlowych ale teraz jakoś wszystko ucichło i od dawna nie widziałem żadnego, zastawniam się czy taka rotacja jest u nich czy po prostu potrzebują wielu osob.
kadet 2016-06-17 09:20:52
wczesniej widizałem jakies oferty pracy na Przedstawicieli a teraz zadnej, czyzby sie potwierdzlao to o czym piszecie?
hghj 2016-07-08 15:02:42
@były łoś piszesz że biuro jest wirtualne, n o ale jakoś musieliście podpisywać umowy z nimi chyba>
edfr 2016-07-12 18:47:53
jakie umowy? przeciez zawsze jezeli tylko podejmuje sie prace trzeba podpoisiac umowe czy to bedzie o prace, dzielo czy tez zlecenie bez wzgledu na rodzaj
edf 2016-07-12 21:02:58
no wlasnie tez uwazam ze przeciez na kazdym stanowusku musza byc jakies umowy nie wyobrazam sovbie zeby ktos mogl pracowac bez podpisania jej przeciez
koc 2016-07-15 22:46:31
@ edf obawiam się, że ludzie czesto decyduja się na takie rozwiązania, w przypadku gdy maja tzw "nóż na gardle" i nie za bardzo mają jakieś wyjście ...
Jarosz 2016-07-21 18:24:34

Witaj, proponuję kontakt, możemy być sobie pomocni. Co Ty na to?
Miracle 2016-07-22 13:10:19
Nie wiem co powiedzieć o tej firmie, wszystko zostało powiedziane - dobra :)
Mn 2016-07-27 18:12:57
Czy ja wiem czy wszystko zostało powiedziane, wydaje mi się, że do powiedzenia jest tutaj jeszcze całkiem dużo i idzie to zrobićnormalnie, tak jak trzeba. Na dobrej drodze stoi każdy, kto w Coval zajmuje się tym i Lublin, Rzeszów, wszystko jest tak..
3
edfr 2016-07-28 18:41:53
przeciez wydaje mi sie ze oni w kilku miejsach maja te filie wystraczy spojrzeac na to w jakich miastach oglsozenia byly
tmk 2016-08-12 12:19:25
No bez wątpienia mają wiele lokalizacji i to nie tylko w jakiś większych miastach, bo w zupełnie różnych - małych też. Ciekawi mnie teraz kiedy pojawi się jakaś nowa tura rekrutacji na przedstawiciela handlowego?
we 2016-09-16 15:42:05
Skoro wymagane jest takie uprawnienie @margola, to najllepiej je posiadać, żeby podjąć u nich zatrudnienie. Choć o takich rzeczach najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich, będzie prościej. Pozdrawiam
baobab 2016-09-18 20:43:13
@ we - no tak, maz racje, że tak jest najprościej. Natomniast szkoda że teraz, aktualnie nie poszukują ludzi do pracy - gdyby cos sie miało zmienic, to super jak dalibyście tutaj znac, bede zaglądać :)
Piotr 2016-09-22 22:54:44
Chciałbym podjąć pracę w Covalu jako przedstawiciel. Pracuje od 11 lat w tej branży. Jakie samochody mają ? jak ze stanami magazynowymi? Wiem, że Coval to firma z tradycją , marka znana i szanowana w Europie i o ile wiem towar sam się sprzedaje .
kadet 2016-09-23 13:16:21
Wcześniej poszukiwali przedstawicieli handlowych wiec niewykluczone ze i teraz bedą poszukiwać bo to chyba najbardziej chodliwe stanowisko u nich
tomek 2016-09-29 16:56:15
@kadet faktycznie - sam też na to liczę. Podobno nie jest trudno o prowizje ;)
edfr 2016-10-06 21:07:20
@tomek myślisz ze tak faktycznie tutaj jest? jeżeli tak ejst to byloy super bo niestety wlasnie tak jest ze nie wszczedzie jest cos takiego oferowane.
AJax 2016-10-14 22:13:53
Ogólnie wydaje mi się, że Coval Sp.z.o.o mógłby trochę więcej opinii powrzucać i wszystko byłoby jakoś sensowniejsze, bo teraz trudno ogarnąć (usunięte przez administratora)
Były łośśś 2016-12-09 22:39:51
Najgorsze zło!!!! Jesli lubicie praca ze darmo to polecam w innym wypadku nie
Jackjjh 2016-12-10 14:26:21
Firma krzak !!! Zygac mi sie chce jak slysze coval Ludzie chroncie się przed tą złodziejska firma bo wypłat na oczy nie zobaczycie!!! Wszędzie maja dlugi i dziwie się ze jeszcze funkcjonuje ale możliwości robienia tych wszystkich wałków jakie ma na koncie firma coval tez się nie długo skoncza... dziwię się że jeszcze prokuratura tam nie wsiadla. ..
Zostaw swoją opinię o Coval Sp.z.o.o - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coval Sp.z.o.o