Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Druk-Pak

Pracowałeś w firmie Druk-Pak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kalbar he he heh - 2010-07-29 22:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety wcale niejest dobrze tylko by batem nas poganiali kamerki chca instalowac a Zok jest nienormalny jakis czub kto go zatrudnil w firmie zaloga jest spoko ale mili i sympatyczni koledzy kolezanki mam nadzieje ze bedzie mozna zarobic tu wiecej bo teraz jest kicha a obiecuja zlote gory i sliwki na wierzbie kazdemu kto sie upomni o wieksza kase nieslowne kierownictwo i ogulnie jakos wrogo nastawieni na dzial produkcij choc sa male wyjatki ale male podkreslam zarobkod njnizszej do 3.5tysi na produkci ale tylko wyjatki ja mam 2.2 po ponad 10 latach pracy wtym zakladzie i niestety uwarzam ze zbyt malo pozdrawiam Jacka emeryta
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-28 16:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dołączam opinie o Druk-PAK nie stety . Doszło do tego jeszcze zastraszanie pracowników kamery sa już wstawione ,pracownik co by nie zrobił to i tak jest nazwany przez(usunięte przez administratora) brakorobem i nierobem.a wszystko temu jest winna zła organizacja brak rozmów z pracownikiem . Z pracownikiem sie nie rozmawia pracownikowi sie tylko nakazuje . Nawiązując jeszcze do zarobków wymysleli premie motywacyjne ,ale takie normy są ustalone że niestety są nie osiągalne w naszej branży . Załogę mają swietną i wykwalifikowaną niestety(usunięte przez administratora) nie chce tego zauważyć bo obstawia sie idiotami (usunięte przez administratora) ..a jest .Jest to klient który twierdzi że pracownicy to są sami złodzieje. jest to nie prawda !! ,pewnie sam kradł jak to robili ubecy .(usunięte przez administratora) takich uwielbia .w każdym dziale jest wprowadzana rywalizacja .Pozdrawiam p.Znamierowskiego też emeryta to był najlepszy szef produkcji umiał rozmawiać z pracownikiem i go szanował
zdjecie uzytkownika
Mikrobi - 2012-08-01 12:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Kochani napiszcie jak się Wam pracuje w Druk Paku.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-09-23 23:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby kazdy zajął się tym co powinien robic w pracy byłoby naprawde ok wrecz super.A nie plotki i zazdrośći lub kto ile zarabia. Każdy zarabia tyle na ile pracuje.
zdjecie uzytkownika
edi - 2012-09-30 13:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szajsowata firma - nie polecam
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2012-11-28 01:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestes z biura parówko , a tam macie dobrze wszystkie problemy spadaja na produkcje przez wasze pomylki i nie zgodnosci ... tylko musimy na wasze wyplaty pracowac a nic nie robicie zastepca zastepcy zastepcy jest was tyle ze az 70% nie potrzebna ...
zdjecie uzytkownika
jones - 2013-03-27 19:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w polfie prawie dwa lata i niestety uciekłem bo nie było wyjścia. Praca za najniższe stawki, 3 zmianowa, teraz jakieś kamerki porobili. Pracownicy najnizszego szczebla traktowani są jak nieroby i kombinatorzy. Szacun dla tych babek na pakowaniu, które pracują tam po 15 i wiecej lat. Hałas i kurz na pewno zdrowiu nie pomoże.
Poza tym na awans mogą liczyc tylko znajomi kierownictwa. Pamietam jak taki starszy koles awansowal na maszyniste maszyny do skladania ulotek bo był po rodzinie ze znajomym prezia. Albo kolo, ktory studiow we wloclawku nie moze skonczyc dostaje robote w biurze... Podobno teraz absurdow jest jeszcze wiecej. Co do plusow to na pewno terminowosc wypłat, zawsze na jakies male socjalne mozna bylo liczyc no i jesli wpadlo sie na zgraną ekipę to można było znaleźć przyjaźń do konca życia ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-04-11 23:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nieżle się tam pracuje,ludzie mają i tak za mało roboty,Ten zakład to jeden wielki burdel,ciągle jakieś romanse i kurestwo się tam szerzy.Małżeństwa i związki się tam rozpadają,wyślij tam swoją kobietę do pracy a się przekonasz.Teraz na topie jest (usunięte przez administratora) ,znam gościa którego ona odpaliła dla niego,co najlepsze oboje w związkach(on nadal,ona już nie).Dziwię się tylko że kierownictwo się tym nie interesuje,nie mówiąc już o tym że np.mistrzowie też obracają panie w zamian za lepsze względy w pracy.Ten zakład jest chory,naprawdę nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Jakaja - 2013-04-23 17:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A to napisał/a zdradzona czy zdradzony? A może dostałes/aś kosza??
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-05-09 14:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim a możesz napisac coś więcej na temat pracy w Druk-Pak? Co masz dokładnie na myśli ten zakład jest chory? Jak tam się pracuje? Chodzi mi o to co mogą mi zaproponować. Ile się tam średnio miesięcznie zarabia i jaką dają umowę? Jak ktoś chce to da się tam pracować? Jaka jest tam atmosfera pracy i jak traktują swoich pracowników? Z góry dziękuje wszystkim za pomoc
zdjecie uzytkownika
wyluzowany - 2013-05-12 21:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaniesz 1200 na łape , na 3 zmiany, jak na produkcje bez fachu, jak na maszyne jako maszynista to może 2000 koła wyjdziesz, robią tam naprawde dobrzy facowcy kilkanaście lat i nie wyjdą więcej jak 3000 koła na 3 zmiany, z nadgodzinami można wyść nawet 4,5 koła ale to na palcach jednej ręki można takich ludzi policzyć, to są ludzie którzy tam robią baardzo długo, atmosfera nieciekawa, wszystkiego się czepiają, można bardzo szybko wylecieć, kilka osób w tym 2 z baardzo długim stażem pracy wyleciało za bzdurne rzeczy ale nie będe o tym pisał , pozdrawiam produkcje
zdjecie uzytkownika
maszyniści - 2013-05-18 21:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Który maszynista dostanie 2000???? Świątek, piatek, nadgodziny, lojalka, zagrożenie karami, naganami, albo tym że kase będziesz oddawał za to że ktoś inny spartolił robote i modlisz się żeby 1500 dostać. FIRMA MA PRACOWNIKÓW GŁĘBOKO (usunięte przez administratora) "POWARZANIU".
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-05-19 15:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja takich tam znam co mają po 2800 np., na sklejarkach ci młodzi mają po 2000 koła na łapke a ty może jesteś maszynistą wózka widłowego to masz te 1500 , bez urazy, ale co z ciebie za fachman jak godzisz się robić za te 1500 , w biedronce mają więcej, może czas coś zmienić a nie narzekać i płakać, pozdro
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-06 12:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad tym czy wysłać CV do firmy Druk - Pak. Czy ktoś z was może napisać czy w weekendy też się tam pracuje i czy weekendy są jakoś lepiej płatne? A jak jest atmosfera pracy między pracownikami?
zdjecie uzytkownika
mm. - 2013-06-07 11:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież masz u góry jak byk napisane wszystko to co się pytasz.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-07 11:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam informacji dla kuzyna na temat pracy w Druk-Pak nie wiem czy chce się zatrudnić czy jak w każdym razie poprosił mnie. Czy wiecie może w jakich godzinach są te zmiany? Wiecie o której się rozpoczynają i o której kończą
zdjecie uzytkownika
r - 2013-06-14 18:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-07 11:04:28

Szukam informacji dla kuzyna na temat pracy w Druk-Pak nie wiem czy chce się zatrudnić czy jak w każdym razie poprosił mnie. Czy wiecie może w jakich godzinach są te zmiany? Wiecie o której się rozpoczynają i o której kończą
A jaki jest system trzy czy czterobrygadowy i czy jest jakiś brygadzista na każdej zmianie? A ile zarabia taki pracownik nadzoru?
brygadzista zmiany czy kierownik działu czy kierownik produkcji. W ogóle ile można zarobić w nadzorze?
zdjecie uzytkownika
r - 2013-06-14 18:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaki jest system trzy czy czterobrygadowy i czy jest jakiś brygadzista na każdej zmianie? A ile zarabia taki pracownik nadzoru?
brygadzista, kierownik zmiany, kierownik działu czy kierownik produkcji. W ogóle ile można zarobić w nadzorze?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-14 18:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś może to niech napisze w jakich godzinach rozpoczynają się i kończą te 3 zmiany. Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
sadasd - 2013-06-26 12:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiana 1 : 6:00-14:00
Zmiana 2 : 14:00-22:00
Zmiana 3 : 22:00-6:00

System 4 brygadowy.
4 dni do pracy potem jeden dzień wolny i tak w kółko
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-02 08:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdego obowiązuje ten system 4 brygadowy czy jest możliwość żeby inaczej pracować? No bo np jak 2 dni pracuje ale ten 3 dzień potrzebuje wolny to co wtedy?
zdjecie uzytkownika
mmm - 2013-07-06 18:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To bierzesz na żądanie albo L4, a co myślałeś że 2 dni będziesz robił a 3 leżał na tapczanie hahah, jeszcze się nie zatrudnił a już myśli o wolnym, dobre
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 13:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chodzi o to że chce się obijać. Tylko czasami jest potrzebne wolne żeby załatwić jakieś sprawy. A dużo l4 nie chce brać, najlepiej to wogóle nie brać jak nie ma potrzeby. Na żądanie też się kiedyś skończy
zdjecie uzytkownika
Asmanek - 2014-04-10 22:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A potem szefuś zaciera rączki, bo pewien czas musisz pracować bez wolnego, czyli w dogodnym okresie dla siebie
zdjecie uzytkownika
barry - 2014-05-14 20:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda w takim razie, że szef nie jest po stronie pracownika. Niektórzy potrafią pójść podwładnym na rękę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Druk-Pak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski