brak logo

Druk-Pak

Aleksandrów Kujawski

Opinie o Druk-Pak

anonim 2010-03-16 15:09:58
brak mozliwości awansu, zła organizacja pracy,brak podwyzek
kalbar he he heh 2010-07-29 22:55:16
niestety wcale niejest dobrze tylko by batem nas poganiali kamerki chca instalowac a Zok jest nienormalny jakis czub kto go zatrudnil w firmie zaloga jest spoko ale mili i sympatyczni koledzy kolezanki mam nadzieje ze bedzie mozna zarobic tu wiecej bo teraz jest kicha a obiecuja zlote gory i sliwki na wierzbie kazdemu kto sie upomni o wieksza kase nieslowne kierownictwo i ogulnie jakos wrogo nastawieni na dzial produkcij choc sa male wyjatki ale male podkreslam zarobkod njnizszej do 3.5tysi na produkci ale tylko wyjatki ja mam 2.2 po ponad 10 latach pracy wtym zakladzie i niestety uwarzam ze zbyt malo pozdrawiam Jacka emeryta
anonim 2010-10-28 16:51:44
Dołączam opinie o Druk-PAK nie stety . Doszło do tego jeszcze zastraszanie pracowników kamery sa już wstawione ,pracownik co by nie zrobił to i tak jest nazwany przez(usunięte przez administratora) brakorobem i nierobem.a wszystko temu jest winna zła organizacja brak rozmów z pracownikiem . Z pracownikiem sie nie rozmawia pracownikowi sie tylko nakazuje . Nawiązując jeszcze do zarobków wymysleli premie motywacyjne ,ale takie normy są ustalone że niestety są nie osiągalne w naszej branży . Załogę mają swietną i wykwalifikowaną niestety(usunięte przez administratora) nie chce tego zauważyć bo obstawia sie idiotami (usunięte przez administratora) ..a jest .Jest to klient który twierdzi że pracownicy to są sami złodzieje. jest to nie prawda !! ,pewnie sam kradł jak to robili ubecy .(usunięte przez administratora) takich uwielbia .w każdym dziale jest wprowadzana rywalizacja .Pozdrawiam p.Znamierowskiego też emeryta to był najlepszy szef produkcji umiał rozmawiać z pracownikiem i go szanował
Mikrobi 2012-08-01 12:29:21
Witam. Kochani napiszcie jak się Wam pracuje w Druk Paku.

xxx 2012-09-23 23:02:18
Gdyby kazdy zajął się tym co powinien robic w pracy byłoby naprawde ok wrecz super.A nie plotki i zazdrośći lub kto ile zarabia. Każdy zarabia tyle na ile pracuje.
edi 2012-09-30 13:44:40
szajsowata firma - nie polecam
Mirek 2012-11-28 01:03:31
Jestes z biura parówko , a tam macie dobrze wszystkie problemy spadaja na produkcje przez wasze pomylki i nie zgodnosci ... tylko musimy na wasze wyplaty pracowac a nic nie robicie zastepca zastepcy zastepcy jest was tyle ze az 70% nie potrzebna ...
jones 2013-03-27 19:24:56
Pracowałem w polfie prawie dwa lata i niestety uciekłem bo nie było wyjścia. Praca za najniższe stawki, 3 zmianowa, teraz jakieś kamerki porobili. Pracownicy najnizszego szczebla traktowani są jak nieroby i kombinatorzy. Szacun dla tych babek na pakowaniu, które pracują tam po 15 i wiecej lat. Hałas i kurz na pewno zdrowiu nie pomoże.
Poza tym na awans mogą liczyc tylko znajomi kierownictwa. Pamietam jak taki starszy koles awansowal na maszyniste maszyny do skladania ulotek bo był po rodzinie ze znajomym prezia. Albo kolo, ktory studiow we wloclawku nie moze skonczyc dostaje robote w biurze... Podobno teraz absurdow jest jeszcze wiecej. Co do plusow to na pewno terminowosc wypłat, zawsze na jakies male socjalne mozna bylo liczyc no i jesli wpadlo sie na zgraną ekipę to można było znaleźć przyjaźń do konca życia ;)
4
anonim 2013-04-11 23:21:58
chyba nieżle się tam pracuje,ludzie mają i tak za mało roboty,Ten zakład to jeden wielki burdel,ciągle jakieś romanse i kurestwo się tam szerzy.Małżeństwa i związki się tam rozpadają,wyślij tam swoją kobietę do pracy a się przekonasz.Teraz na topie jest (usunięte przez administratora) ,znam gościa którego ona odpaliła dla niego,co najlepsze oboje w związkach(on nadal,ona już nie).Dziwię się tylko że kierownictwo się tym nie interesuje,nie mówiąc już o tym że np.mistrzowie też obracają panie w zamian za lepsze względy w pracy.Ten zakład jest chory,naprawdę nie polecam.
Jakaja 2013-04-23 17:36:39
A to napisał/a zdradzona czy zdradzony? A może dostałes/aś kosza??
2
antek 2013-05-09 14:31:33
anonim a możesz napisac coś więcej na temat pracy w Druk-Pak? Co masz dokładnie na myśli ten zakład jest chory? Jak tam się pracuje? Chodzi mi o to co mogą mi zaproponować. Ile się tam średnio miesięcznie zarabia i jaką dają umowę? Jak ktoś chce to da się tam pracować? Jaka jest tam atmosfera pracy i jak traktują swoich pracowników? Z góry dziękuje wszystkim za pomoc
wyluzowany 2013-05-12 21:03:04
Dostaniesz 1200 na łape , na 3 zmiany, jak na produkcje bez fachu, jak na maszyne jako maszynista to może 2000 koła wyjdziesz, robią tam naprawde dobrzy facowcy kilkanaście lat i nie wyjdą więcej jak 3000 koła na 3 zmiany, z nadgodzinami można wyść nawet 4,5 koła ale to na palcach jednej ręki można takich ludzi policzyć, to są ludzie którzy tam robią baardzo długo, atmosfera nieciekawa, wszystkiego się czepiają, można bardzo szybko wylecieć, kilka osób w tym 2 z baardzo długim stażem pracy wyleciało za bzdurne rzeczy ale nie będe o tym pisał , pozdrawiam produkcje
maszyniści 2013-05-18 21:15:41
Który maszynista dostanie 2000???? Świątek, piatek, nadgodziny, lojalka, zagrożenie karami, naganami, albo tym że kase będziesz oddawał za to że ktoś inny spartolił robote i modlisz się żeby 1500 dostać. FIRMA MA PRACOWNIKÓW GŁĘBOKO (usunięte przez administratora) "POWARZANIU".
1
gość 2013-05-19 15:16:07
No ja takich tam znam co mają po 2800 np., na sklejarkach ci młodzi mają po 2000 koła na łapke a ty może jesteś maszynistą wózka widłowego to masz te 1500 , bez urazy, ale co z ciebie za fachman jak godzisz się robić za te 1500 , w biedronce mają więcej, może czas coś zmienić a nie narzekać i płakać, pozdro
anonim 2013-06-06 12:56:34
Zastanawiam się nad tym czy wysłać CV do firmy Druk - Pak. Czy ktoś z was może napisać czy w weekendy też się tam pracuje i czy weekendy są jakoś lepiej płatne? A jak jest atmosfera pracy między pracownikami?
mm. 2013-06-07 11:01:14
Przecież masz u góry jak byk napisane wszystko to co się pytasz.
anonim 2013-06-07 11:04:28
Szukam informacji dla kuzyna na temat pracy w Druk-Pak nie wiem czy chce się zatrudnić czy jak w każdym razie poprosił mnie. Czy wiecie może w jakich godzinach są te zmiany? Wiecie o której się rozpoczynają i o której kończą
r 2013-06-14 18:28:37
anonim - 2013-06-07 11:04:28

Szukam informacji dla kuzyna na temat pracy w Druk-Pak nie wiem czy chce się zatrudnić czy jak w każdym razie poprosił mnie. Czy wiecie może w jakich godzinach są te zmiany? Wiecie o której się rozpoczynają i o której kończą
A jaki jest system trzy czy czterobrygadowy i czy jest jakiś brygadzista na każdej zmianie? A ile zarabia taki pracownik nadzoru?
brygadzista zmiany czy kierownik działu czy kierownik produkcji. W ogóle ile można zarobić w nadzorze?
r 2013-06-14 18:33:46
A jaki jest system trzy czy czterobrygadowy i czy jest jakiś brygadzista na każdej zmianie? A ile zarabia taki pracownik nadzoru?
brygadzista, kierownik zmiany, kierownik działu czy kierownik produkcji. W ogóle ile można zarobić w nadzorze?
anonim 2013-06-14 18:42:50
Jeśli ktoś może to niech napisze w jakich godzinach rozpoczynają się i kończą te 3 zmiany. Z góry dzięki
sadasd 2013-06-26 12:48:28
Zmiana 1 : 6:00-14:00
Zmiana 2 : 14:00-22:00
Zmiana 3 : 22:00-6:00

System 4 brygadowy.
4 dni do pracy potem jeden dzień wolny i tak w kółko
anonim 2013-07-02 08:33:10
Każdego obowiązuje ten system 4 brygadowy czy jest możliwość żeby inaczej pracować? No bo np jak 2 dni pracuje ale ten 3 dzień potrzebuje wolny to co wtedy?
mmm 2013-07-06 18:36:51
To bierzesz na żądanie albo L4, a co myślałeś że 2 dni będziesz robił a 3 leżał na tapczanie hahah, jeszcze się nie zatrudnił a już myśli o wolnym, dobre
anonim 2013-07-07 13:20:37
nie chodzi o to że chce się obijać. Tylko czasami jest potrzebne wolne żeby załatwić jakieś sprawy. A dużo l4 nie chce brać, najlepiej to wogóle nie brać jak nie ma potrzeby. Na żądanie też się kiedyś skończy
Asmanek 2014-04-10 22:49:13
A potem szefuś zaciera rączki, bo pewien czas musisz pracować bez wolnego, czyli w dogodnym okresie dla siebie
barry 2014-05-14 20:19:07
szkoda w takim razie, że szef nie jest po stronie pracownika. Niektórzy potrafią pójść podwładnym na rękę
2
tomek 2014-11-30 22:06:41
Ludziska, byłem na stronie Druk-Paku ale ona dla mnie jakaś mało przejrzysta jest. I żadnej wzmianki o ofertach pracy nie było tam więc gdzie szukacie ich ofert? gdzie warto zajrzeć? Liczę na to że ktoś jak sam znadzie to tu podrzuci, sam tak zrobie jak mi sie trawi. pozdrawiam i powodzenia w szukaniu pracy.
paweł 2015-01-31 21:34:11
hehe, kolego, nie tylko dla Ciebie jest mało przejrzysta, bo dla mnie na chwilę obecną też. Ja to próbowałem ich ofert szukać ogólnie w internecie przez najzwyklejszą wyszukiwarkę, ale bez skutku, wiec nie wiem czy coś źle robię, czy po prostu Druk -Pak nie potrzebuje teraz nikogo do pracy do siebie i tyle
1
Tomo 2015-02-23 19:17:47
Kiedyś druk-pak był liderem rynku opakowań kartonowych dla przemysłu farmaceutycznego, ale z tego co wiem w zeszłym roku firma Akomex niejako wykupiła druk-pak i nie wiem, czy aby przypadkiem teraz nie należy szukac pracy w Akomex. Wykupiono akcje firmy i to za kwotę 96 milionów złotych, czyli nie mało.
Witek 2015-04-26 00:01:14
Czy ktoś byłby w stanie potwierdzić te informacje Tomo, bo jeżeli zmienił się właściciel to w sumie może to mieć diametralny wpływ na wszystkie decyzje podejmowane w firmie.
50+ 2015-06-15 14:27:58
Dostarczono moje cv z poleceniem, ale opinia na moje była nastepujaca, ze "jestem za stary" życze weryfikatorom i władza społki aby szukali pracy w wieku 50+, z salego serca zycze.
olek 2015-06-16 21:57:29
Trochę lipa, że odrzucili Twoją aplikację, ale pewnie nie miałes doświadczenia w robocie, to stwierdzili, że lepiej im przeszkolić kogoś, kto chwilę popracuje, a nie ucieknie za chwilę na emeryturę. Teraz Drukpak poszukuje informatyka programisty (delphi wymagają) http://www.pracuj.pl/praca/informatyk-programista-starogard-gdanski,oferta,3930862 .
Stefan 2015-09-30 17:49:37
Praca na klejarkach to masakra jakaś , kierownik Piotr B. to notoryczny kłamca, co innego mówi jednej osobie, co innego drugiej, do tego ciągłe zmuszanie do pracy po 12 godzin, a jak się nie chce zostać to grożenie, że zawsze znajdą osobę która chętnie podziękuje za te nadgodziny, jak masz dużo nadgodzin to obetną Ci premie za coś, więc i tak nie da się tam dobrze zarobić, mydlenie oczu możliwością przejęcia przez zakład, temperatury sięgające 55 stopni C. jak z łaską dadzą człowiekowi 2 dni urlopu bo musi na pogrzeb jechać, to później jest on wypominany przez pół roku tekstem " no zostań na nadgodziny ja ci wolne dałem jak chciałeś" .... jeżeli chcesz podupaść na zdrowiu fizycznym i psychicznym to praca idealna dla Ciebie, tutaj już nawet nikt nie chce pracować bo agencje pośrednictwa pracy wysyłają sms do pracowników typu " poleć koledze pracę w FUCK DRUKU" ....
Dominik 2015-09-30 22:47:46
Zajrzałem na stronę druk-paku i nie widzę od nich żadnych ofert pracy. Tutaj też nie ma, więc może jednak mają komplet pracowników i nie szukają nikogo. A z tego taki wniosek, że siłą rzeczy większość pracowników pewnie nie narzeka, skoro tam pracują. A co do samej firmy, to mają strasznie podstawową stroną, mogliby nad tym popracować
ktos_83 2015-11-04 10:19:34
pracuje w pack-druk od kwietnia i nie narzekam. praca jak kazda inna. nadgodziny występują to prawda ale przynajmniej mozna sobie dorobic. jesli ktos nie chce pracowac to zawsze znajdzie sie jakis powod...
monia 2015-11-04 13:31:46
ale widzisz @Dominik wspomniano o tym ze dostarczenie cv odbywalo sie z polecenia, co teraz czesto sie zdarza w dzisiejszych czasach.chociaz mozna i samemu dostarczyc tak slyszlalam. a mnie doszly sluchy ze praca w Druk-Pak owsem nie nalezy do latwych ale na pewno jest oplacalna, wraz z nadgodzinnami. i slyszalalm ze poszukuja osob na stanowisko informatyka, gdzie oferuja ciagle szkolenia wiec praca dla mnei na plus. nie wiem czy wszystkich takie stanowisko interesuje.
Ona 2016-02-06 17:11:02
Chyba firmy pomyliłeś bo w druk paku nir pracuje żaden Piotr B., może u pack druku?
Paweł 2016-02-08 21:23:23
No ja też nie wiem o co chodzi @Ona bo faktycznie go nie pracuje, ale to łatwo pomylić, czy chodzi o tego z wąsem? Swoją drogą, na ile tu macie umowy??
Poszukiwacz 2016-03-16 11:35:08
Hmmm tak czytam opinie o zarobkach... jakieś 4 lata temu byłem na rozmowie kwalifikacyjnej i oferowano mi 16 zl/godz plus premia.musiałem niestety odmówić .ciekawi mnie ile teraz dostałbym jako maszynista maszyn drukujacych ?
Mofo 2016-04-07 08:43:45
Myślę, że mógłbyś dostać bardzo podobną stawkę albo nawet taką samą @Poszukiwacz. A te 16 zł za godzinę + premie to jest bardzo fajny układ. Tyle, że wymagane jest doświadczenie na stanowisko tego maszynisty.
barry 2016-05-15 15:33:09
o to byłaby już naprawdę oferta warta rozważenia .
Zostaw swoją opinię o Druk-Pak - Aleksandrów Kujawski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Druk-Pak