delikatesy centrum

Sosnowiec

Opinie o delikatesy centrum

anonim 2011-03-08 19:06:45
anonim - 2011-03-08 17:03:29

Ja napisze krotko i na temat.Wszytko byloby ok jakby nie Pani [usunięte przez administratora]Wedlug mnie to ona tutaj najwiecej miesza i usowa ludzi nie tyle przez to jak pracuja tylko przez to ze ich nie lubi i nie przypadly jej do gustu!Wie bardzo dobrze co powiedzie na kazdego i sie z tym nie kryje.Przy kazdym wypowiedzeniu z ich strony mozna do jej podejsc i jej pieknie podziekowac. Zle sie tam wcale nie pracuje ale wszelkie nieporozumienia sa dzieki jej. Dziekuje.

I znowu mamy wypowiedź ucznia szkoły podstawowej...zero błędów ortograficznych..ale o co chodzi..tej Pani?? hehe..
0
przemądrzała 2011-03-08 21:21:53
ale ja pracuję jeszcze więc komu tych dobrych rad udzielasz i wcale nie zamierzam tej pracy zmieniać :))))) Mnie praca odpowiada z ludźmi gorzej zwłaszcza takimi jak Ty, którym się wydaje, że wszystkie rozumy pozjadali a tak naprawdę sami na tym podstawowym poziomie się zatrzymali :)
0
....... 2011-03-09 15:32:11
Marto,co do umiejętności pracy na kasie to z przykrością muszę stwierdzić że nie można obwiniać dziewczyn za to iż nie potrafią wszystkiego na kasie zrobić,ponieważ szkolenie w tym sklepie w zakresie obsługi kasy fiskalnej wygląda tak że stajesz przy kasjerce i patrzysz jak nabija towar i nic poza tym kilkanaście minut gapienia się w kasę niczego konkretnego nie nauczy.Nikt nie chce mieć manka na kasie, co jest zrozumiałe,więc nie ma mowy o tym żeby szkolona osoba z samego patrzenia nauczyła się perfekcyjnie ją obsługiwać a pózniej puszczają taką osóbkę na kasę i widać tego skutki niestety :)
0
anonim 2011-03-09 16:22:35
Wystarczy chcieć i myśleć co sie robi,żadnej filozofii w obsłudze kasy fiskalnej nie ma.
0
....... 2011-03-09 17:20:35
Ja nie twierdzę że obsługa kasy to wielka filozofia.Tylko że na szkolenie powinno się iść po to żeby nauczyć się obsługiwać kasę w praktyce a nie w teorii.Trzeba wziąść pod uwagę też to że nie każda dziewczyna pracowała wcześniej na kasie więc co jej przyjdzie z gapienia się?Gdyby szkolenia były prawidłowo przeprowadzane nie było by takich śmiesznych sytuacji.
0
....... 2011-03-09 17:28:12
A to że są nie miłe,pogarsza tylko ich sytuację.Kiedy klient widzi że traktuje się go z życzliwością,odpłaca nam tym samym nawet gdy popełni się błąd na kasie,albo nie zna się dokładnie kodów itp i obsługa trwa chwilę dłużej.
0
anonim 2011-03-09 17:31:25
Praktyka i chęci wystarcza,a żebyście z kultura podchodzily do klientów i miłe były to tez Was musza szkolić.
0
....... 2011-03-09 18:55:35
Ty pewnie poszłaś do pracy i nauczyłaś się wszystkiego w ciągu 5 minut.Przystopuj trochę bo kultury to raczej tobie brak!Nie traktuj nas jak idiotki,bo kulturę i życzliwość wynosi się z domu,a że niektóre z kasjerek jej nie mają nie oznacza że wszystkie są takie same.
0
....... 2011-03-16 07:06:11
Dziewczyny czemu nie zaczniecie szukać innej pracy?Ja szukałam i znalazłam.Dlatego już nie pojawiłam się u was.Pozdrawiam.
0
klient 2011-03-24 22:23:30
Życzę każdej pracownicy tego sklepu milszej obsługi klienta,troszkę uśmiechu na twarzy[usunięte przez administratora]
0
zadowolona 2012-03-22 14:16:01
Bez sensu, dobrze że tego forum nie czytałam zanim złożyłam tam cv, przeraziła bym sie. Teraz wiem ze dobrze zrobiłam przyjmując się tam do pracy.Te obelgi które wypisywali "pracownicy" są bezpodstawne, jeśli ktoś jest złośliwy to najlepiej zmieszać kogoś z błotem,wyzwać od najgorszych,a najlepiej na internecie pod wymyślonym nickiem,najpierw niech na siebie popatrzą. Nie wiem jak było wcześniej,ale wiem jedno to nie Szefowa się zmieniła tylko pracownicy, i to jak sie pracuje teraz świadczy tylko o pracownikach. Wcześniej byłam tylko klientką i nieraz personel który juz nie pracuje podpadł mi, panie na kasach były opryskliwe i nie miłe (potem miały tego wyraz wulgarne opisy na internecie), mało to razy pomyliły się na kasach, a niektóre po przerwie na "dymek" śmierdziały niemiłosiernie, jak ktoś pracuje za kare to klient odczuwa.
0
Anonim 2013-09-04 11:15:04
Praca od 8:00 czy od 9:00?
0
anonim 2013-09-19 15:20:56
Witam, mam zalozona wlasna dzialalnosc gospodarcza, czy bede musiala ja zawiesic na czas pracy w tych delikatesaxh?
0
anonim 2013-09-19 15:28:51
Poza kierowniczka macie w delikatesach jakies problemy, bo u mnie pod blokiem otwierają nowy sklep, skąd w ogóle wybierają te kierowniczki? Ile proponuja na start, wiecie?
2
LOLO 2013-11-21 10:45:53
czy pracując w delikatesach dostawaliście kiedykolwiek bony lub paczki
5
Bożenka 2013-11-30 17:40:54
W ogóle jakie umowy daja w delikatesach centrum, da rade jakims cudem dostac umowe o prace na czas nieokreślony?
1
kasjerka 2013-12-06 11:09:35
Uwaga na FRAC Legionów!

Ostanio w tym sklepie przyjmuje sie ludzi tylko na 3 miesiące, szkolenie to 2 godziny i wsadzaja Cię na kasę a potem maja ogromne pretensje,że czegos nie wiesz! Świeżość mięsa i wędlin jest daleko od ideału. Poza tym często zdarza się że cena na sklepie jest inna a na kasie inna za co obrywa kasjerka oczywiscie. Pani kIierowniczka JOANNA nie nadaje sie do tej pracy, traktuje wszystkich którzy nie wchodzą jej (usunięte przez administratora) jak śmieci. Podnosi sobie samoocenę poprzez złe traktowanie personelu. Nie potrafi liczyć, cały czas chodzi z kalkulatorem a przed regionalnym odstawia sceny. to przez nia atmosfera jest tam nie do zniesienia. nie polecam pracy tam(usunięte przez administratora)
2
genia 2013-12-07 15:35:09
Naprawdę nie ma szans na dłuższa prace niz 3 miesiące? Aż tylu chętnych jest do pracy, trudno się dostać? O co pytają na rozmowach?
3
niki 2014-03-16 22:14:43
znam joanne i rzeczywiście nigdy niebyła dobrą kasjerką i kierowniczką...
1
janina 2014-05-29 18:42:38
Hej, polecacie rpace w delikatesach centrum jako kasjerka, jak tam wygląda sprawa róznic kasjerskich?
0
K. 2014-12-15 18:17:34
DC Kielce, ul. Wrzosowa- szefostwo jest niewypłacalne. Po przepracowaniu tam ponad 2 tygodni zrezygnowałam, a szefostwo wraz z kierowniczką stwierdziło, że nie należy mi się wypłata, ponieważ było to "szkolenie". Omijać ten sklep szerokim łukiem!!!
3
lolitka 2014-12-16 03:25:49
heeej kochani, mam sprawunkę do was, szukam roboty jakiejś nie, starzy mnie utrzymują ale nie dają kasy na zadne pierdoły takie dla mnie, wiec se mysle ze może gdzieś dorobie, ale najlepiej to bym chciała dorobić i się nie narobić.. . czy mam szanse dosyać się do tych delikatesów na kase czy mają już przepyhc?
2
żaba 2015-01-06 19:14:30
ja mam podobną sprawę jak poprzedniczka, co prawda tylko że rodzice już mnie od dwudziestu lat nie utrzymują. natomiast kilka lat pracowałam w różnych marketach, a wtakim razie jakie mam szansę na dostanie zatrudnienia w delikatesach centrum? a muszę na kasę iść czy mogę coś lepszego dostać do pracy?
0
zonia 2015-01-12 17:10:10
Chodzi mi o centrum delikatesy w Bobowej i Łużnej w powiecie gorlickim.Gazetki rozrzucają po całej wsi ,byle gdzie byle tylko się ich pozbyć.po tych promocjach z towarami spożywczymi cała wieś ma biegunkę.W każdym razie więcej na promocje nie dam się nabrać bo chcę jeszcze zdrowo pożyć i więcej zakupów robić nie będę.Gazetki w dużych ilościach rzucane są w lasy i rowy.A TO WSZYSTKO EKOLOGICZNIE I ELEGANCKO.
0
ja 2015-01-19 14:58:25
po przepracowaniu 3 m-cy dostalam bony na swieta
1
kasia 2015-01-22 03:40:48
Fajnie, że delikatesy centrum dba jakos o ten socjal i dało coś na święta, a tak po za tym potrafią jakoś ekstra wynagrodzić pracownika? Pytam, czy zdarza sie otrzymac jakąś premię ekstra, czy macie zniżki na produkty? Ogółem warto się zainteresować tu praca, jak z pensjami, bo najtaniej nie jest. Pozdrawiam.
0
majka 2015-02-06 16:47:31
Hej, szukam pracy jako kasjer sprzedawca i pomyślałam własnie o delikatesach centrum. Może jest ktoś tutaj w stanie polecić pracę? Konkurencja wśród marketów jest raczej spora, to możecie napisać ile tu jest orientacyjnie na godzinę? Obecnie pracuje w innym sklepie i mam trochę ponad 10 złotych netto, da rade tu dostac więcej?
3
xxx 2015-02-09 23:08:19
Pisze tu o delikatesach centrum we wrocławiu przy idzikowskiego, to co sie tu dzieje to jakies wielkie nieporozumienie wymogi od hnm...kierownik czy nie z miesa uwważa sie za cos wspaniałego dobroduszna wszystko wiedzaca ala pani!!! za grosze tu robimy i jeszcze wymogi zero zgrania pani ala kierownik z kiesa wszystko wie i wszystkim rzadzi a zna sie jak wielkie nic niech do pracy sprzedawcy wróci a nie za rzadzenie sie wzieła , poczytałam na temat naszego sklepu i mam dosc zero toleraancji tylko donoszenie i kapowanie wielkie wąty i itp... kto tu przyjdzie do pracy? za takie grosze a Wielkie wymogi , powinien ktoś sie tym zając!!!! Może szefostwo cos z tym zrobi bo dość mamy tej kobiety co mysli ze duzo wie a w d... był .i g,,,, widziła... Jak tak dalej pojdzie to wszyscy odejdziemy i sama zostanie....
1
lejde 2015-02-22 07:29:47
Bardzo ciekawe jest to co mówisz. planowałam się starać o pracę w delikatesach centrum no ale teraz to już sama nie wiem. Nie możecie sami powiedzieć szefowi jak wygląda sytuacja, albo się postawić jakoś ? Przecież nie można się tak dawać wykorzystywać. No i o co dokłądnie chodzi z tym donoszeniem ?
0
Iwona 2015-03-08 21:11:40
Witam chcialam sie zapytac jaka jest pensja w tej sieci sklepów bo dostałam telefon od własciciela i nieweim czy isc na rozmowe wogóle...
0
tomek 2015-03-12 19:21:52
@Iwona, jeśli dostałaś telefon od samego właściciela to moim zdaniem warto się przejśc - od razu widac, że traktują ludzi powaznie, a Twoją kandydaturę rozpatrują wysoko, więc można już coś w temacie ugrać, prawda? ja po takim telefonie poszedłbym od razu, chociażby z ciekawości zobaczyć czy opinie sie potwierdzą.
0
simons 2015-03-29 15:13:42
nie zaskoczy Cię pewnie fakt , że możesz liczyć na kasę w okolicach najniższej krajowej plus ewentualne premie które jednak nie zdarzają się w delikatesach centrum zbyt często... Nie spodziewaj się , że jest to jakaś wyjatkowa praca , bo jest to najzwyklejsza praca jako sprzedawca - posprzątaj, sprzedaj , ułóż i tak w kółko
0
kajtek 2015-04-21 14:46:47
aha, a co ze stanowiskiem Kierownika Zarządzania Kategorią Owoce-Warzywa? też ma mase roboty czy raczej wszystko nazdoruje i to właściwie wszystko co robi?
0
bezsensu 2015-06-10 15:31:13
pracowałam tam przez 6 dni. po 5 dniach dowiedziałam się, że umowę zlecenie dostanę po miesiącu pracy nie wcześniej. na początek na czarno po szalonej stawce 6,5zł. Znalazłam coś lepszego z umową śmieciową również ale przynajmniej w godziwych warunkach pracy i płacą za to, że przyjdzie się wcześniej i wyjdzie później. Gdy 10-tego przyszłam po pieniądze to okazało się, że za to że odeszłam moja stawka godzinowa wynosiła 5zł. Wykorzystują ludzi i oczekują od pracownika wszystkiego tylko nie od siebie.
1
lajek 2015-06-14 18:45:29
@kajtek raczej wszystko nadzoruje, ale musi mieć o tym pojęcie, ale niestety w tym momencie nie ma ofert na owocach - warzywach. Z tego co wiem to teraz poszukuję sprzedawcy na stoisku Mięso - Wędliny w Piasecznie. Inne stanowiska pracy Delikatesów Centrum to kasjer - sprzedawca w Piasecznie, Łodzi i Opolu
1
aaaa 2015-10-01 10:12:26
ludzie piszą tu bzdury, bo maja wymogi, a nie dają nic od siebie. przychodzą tępe dzidy które jakby mogły przebimbałyby całe 8 godz. Tu trzeba używać mózgu jak w każdej pracy. Robią wszystko na pałę- laski bez wyobrażenia i poglądu na estetykę. Popracują chwile i idą na zwolnienie bo myślą że będą się ślizgać na czyjej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] al dla tych osób,że traci się czas na szkolenia. Jeżeli chodzi o panią kierownik na stoisku m-w znam ją i powiem, że jest naprawdę w porządku, pracowałam z nią na stoisku i nauczyła mnie wielu rzeczy pomimo jej małego stażu na tym stanowisku. U mniej pod imieniem stawiam duży plus za jej wyrozumiałość i podejście do pracownika- polecam taka Kierowniczkę. Polecam pracę na Idzikowskiego Wrocław bo naprawdę dziewczyny na stoisku są bardzo fajne... Pamiętajcie osoba, która wypisuje bzdury tu musi być zawistna osobą z różnych przyczyn, a może zazdrości w co bym nie wątpiła. pozdrawiam dziewczyny z Idzikowskiego
1
aaaa 2015-10-01 10:16:07
żal dla ciebie dziewczyno!!!
0
erfg 2015-10-01 13:49:37
@lajek, z tego co widziałem to te oferty pracy są chyba już nieaktualne a szkoda bo chciałem spróbować do nich aplikować..no nic może niedługo znów coś wstawią, a co do tego że jak ktoś się obija w pracy to nie może oczekiwać pochwał ani jakiejś premii to akurat prawda, niektórzy niestety tak się właśnie zachowują...
0
ladyyyy 2016-01-13 12:48:32
Witam.Pracowałam w tej sieciówce i powiem szczerze to była moja najgorsza praca w jakiej pracowałam!!!Właściciel był bardzo nie miły a kierowniczki to w ogóle szkoda gadać.Personel to już wielka porażka jedna na drugą gadała za plecami.Przyjechał towar trzeba było iść na magazyn i przyjąć i na sklep wykładać nic w tym dziwnego,ale jak byłaś na magazynie to do kasy ciebie wołali bo kolejka się tworzy jak obsługiwałaś ludzi to darli mordę dlaczego na magazynie nie jesteś przecież towar przyjechał i trzeba wykładać.Powiem szczerze,że dla mnie tam by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie normalna praca.Tam żeby zadowolić kierowniczki to trzeba było chyba chodzić na uszach i się rozdwoić.Mam kilkuletnie doświadczenie w pracy i na prawdę w nie których sklepach pracowało mi się bardzo dobrze dogadywałam się z szefem i personelem i było wszystko w porządku.Jednak Delikatesy Centrum to jest wielka porażka i nikomu szczerze mówiąc nie polecam tam iść do pracy.
1
Misia 2016-01-13 16:39:22
@lasyyy a gdzie dokładnie pracowałaś? Bo atmosfera to akurat jest różna, zlaeży oczywiście od miejsca i ludzi. Ja tam widzę, że mają oferty na sprzedawcę w Sochaczewie i na koordynatorka ds. stoisk mięsko-więdliniarskich. Znajoma pracowała długi czas właśnie w Warszawie i nie narzekała. Dlatego też chcę się zatrudnić, bo dają umowę o pracę, jest możliwość rozwoju no i służbowe auto, telefon a nawet laptop.
0
Mak 2016-01-13 22:46:22
A to u Rogali pracowalas?
0
koordynatorka 2016-01-17 00:33:18
w warszawie szukają teraz troszkę ludzi, bo na stanowisko sprzedawcy-kasjera w mięsnym, kierownika zarządzania księgowością i koordrynatora ds. stoisk mięsno-wędliniarskich, warto się zgłosić, bo dają umowę o pracę of kors :)
0
alka 2016-01-23 11:46:15
@koordynatorka, no własnie mnie zainteresowała ich oferta pracy - Pracownik/ca Stoiska Mięso - Wędliny, ale w Sochaczewie. Wymagania małe, ledwo mile widziana obsługa kasy fiskalnej, a i tu jest umowa o prace.
0
ele 2016-01-31 12:51:08
czy w delikatesach placi sie za wszystkie straty i inwenture
0
oskar 2016-02-01 14:21:53
ele, a czy nie jest tak, że zatrudniana jest firma z zewnątrz na inwentaryzację ? Sprawcie zakres umów, bo może jest coś o czym nie wiem, a to byłaby dla mnie już jakaś informacja bo planuję na kasjera startować.
0
Adrian 2016-02-09 21:25:29
płaci się na początku z premii, jeden procent z obrotów, później z wypłaty.
0
kinia 2016-02-09 21:27:28
Delikatesy Centrum stały sie ostatnio bardzo popularnym marketem i nawet konkurencja dla innych sklepów, jest tam wiele produktów, przede wszystkim swieze pieczywo zawsze rano!
0
siloh 2016-02-13 20:57:53
to prawda @kinia, ich sieć ciągle się rozrasta, a do tego- nie wiem jakie są wasze odczucia- ale ja nigdy nie trafiłam na niemiłą obsługę. zawsze osoby tam są uprzejme i cierpliwe nawet przy największych kolejkach
0
lukas 2016-04-09 20:44:43
@siloh, to prawda. Szukają teraz kierownika do Rzeszowa i powiem Wam, że oferta jest ciekawa.
0
dominko 2016-05-13 15:27:38
a co powiecie teraz o nowej ofercie jako Kasjer-sprzedawca? widze, że jest dodana jeszcze w tamtym miesiącu, ale nadal nie ma chętnych.. chyba dlatego, że maja takie wymagania, ze kilka lat doświadczenia.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie delikatesy centrum