Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o delikatesy centrum

Pracowałeś w firmie delikatesy centrum i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-08 19:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-03-08 17:03:29

Ja napisze krotko i na temat.Wszytko byloby ok jakby nie Pani [usunięte przez administratora]Wedlug mnie to ona tutaj najwiecej miesza i usowa ludzi nie tyle przez to jak pracuja tylko przez to ze ich nie lubi i nie przypadly jej do gustu!Wie bardzo dobrze co powiedzie na kazdego i sie z tym nie kryje.Przy kazdym wypowiedzeniu z ich strony mozna do jej podejsc i jej pieknie podziekowac. Zle sie tam wcale nie pracuje ale wszelkie nieporozumienia sa dzieki jej. Dziekuje.

I znowu mamy wypowiedź ucznia szkoły podstawowej...zero błędów ortograficznych..ale o co chodzi..tej Pani?? hehe..
zdjecie uzytkownika
przemądrzała - 2011-03-08 21:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ja pracuję jeszcze więc komu tych dobrych rad udzielasz i wcale nie zamierzam tej pracy zmieniać :))))) Mnie praca odpowiada z ludźmi gorzej zwłaszcza takimi jak Ty, którym się wydaje, że wszystkie rozumy pozjadali a tak naprawdę sami na tym podstawowym poziomie się zatrzymali :)
zdjecie uzytkownika
....... - 2011-03-09 15:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marto,co do umiejętności pracy na kasie to z przykrością muszę stwierdzić że nie można obwiniać dziewczyn za to iż nie potrafią wszystkiego na kasie zrobić,ponieważ szkolenie w tym sklepie w zakresie obsługi kasy fiskalnej wygląda tak że stajesz przy kasjerce i patrzysz jak nabija towar i nic poza tym kilkanaście minut gapienia się w kasę niczego konkretnego nie nauczy.Nikt nie chce mieć manka na kasie, co jest zrozumiałe,więc nie ma mowy o tym żeby szkolona osoba z samego patrzenia nauczyła się perfekcyjnie ją obsługiwać a pózniej puszczają taką osóbkę na kasę i widać tego skutki niestety :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-09 16:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy chcieć i myśleć co sie robi,żadnej filozofii w obsłudze kasy fiskalnej nie ma.
zdjecie uzytkownika
....... - 2011-03-09 17:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie twierdzę że obsługa kasy to wielka filozofia.Tylko że na szkolenie powinno się iść po to żeby nauczyć się obsługiwać kasę w praktyce a nie w teorii.Trzeba wziąść pod uwagę też to że nie każda dziewczyna pracowała wcześniej na kasie więc co jej przyjdzie z gapienia się?Gdyby szkolenia były prawidłowo przeprowadzane nie było by takich śmiesznych sytuacji.
zdjecie uzytkownika
....... - 2011-03-09 17:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to że są nie miłe,pogarsza tylko ich sytuację.Kiedy klient widzi że traktuje się go z życzliwością,odpłaca nam tym samym nawet gdy popełni się błąd na kasie,albo nie zna się dokładnie kodów itp i obsługa trwa chwilę dłużej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-09 17:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praktyka i chęci wystarcza,a żebyście z kultura podchodzily do klientów i miłe były to tez Was musza szkolić.
zdjecie uzytkownika
....... - 2011-03-09 18:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty pewnie poszłaś do pracy i nauczyłaś się wszystkiego w ciągu 5 minut.Przystopuj trochę bo kultury to raczej tobie brak!Nie traktuj nas jak idiotki,bo kulturę i życzliwość wynosi się z domu,a że niektóre z kasjerek jej nie mają nie oznacza że wszystkie są takie same.
zdjecie uzytkownika
....... - 2011-03-16 07:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny czemu nie zaczniecie szukać innej pracy?Ja szukałam i znalazłam.Dlatego już nie pojawiłam się u was.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
klient - 2011-03-24 22:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę każdej pracownicy tego sklepu milszej obsługi klienta,troszkę uśmiechu na twarzy[usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2012-03-22 14:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez sensu, dobrze że tego forum nie czytałam zanim złożyłam tam cv, przeraziła bym sie. Teraz wiem ze dobrze zrobiłam przyjmując się tam do pracy.Te obelgi które wypisywali "pracownicy" są bezpodstawne, jeśli ktoś jest złośliwy to najlepiej zmieszać kogoś z błotem,wyzwać od najgorszych,a najlepiej na internecie pod wymyślonym nickiem,najpierw niech na siebie popatrzą. Nie wiem jak było wcześniej,ale wiem jedno to nie Szefowa się zmieniła tylko pracownicy, i to jak sie pracuje teraz świadczy tylko o pracownikach. Wcześniej byłam tylko klientką i nieraz personel który juz nie pracuje podpadł mi, panie na kasach były opryskliwe i nie miłe (potem miały tego wyraz wulgarne opisy na internecie), mało to razy pomyliły się na kasach, a niektóre po przerwie na "dymek" śmierdziały niemiłosiernie, jak ktoś pracuje za kare to klient odczuwa.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-04 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca od 8:00 czy od 9:00?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 15:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam zalozona wlasna dzialalnosc gospodarcza, czy bede musiala ja zawiesic na czas pracy w tych delikatesaxh?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 15:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Poza kierowniczka macie w delikatesach jakies problemy, bo u mnie pod blokiem otwierają nowy sklep, skąd w ogóle wybierają te kierowniczki? Ile proponuja na start, wiecie?
zdjecie uzytkownika
LOLO - 2013-11-21 10:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
czy pracując w delikatesach dostawaliście kiedykolwiek bony lub paczki
zdjecie uzytkownika
Bożenka - 2013-11-30 17:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ogóle jakie umowy daja w delikatesach centrum, da rade jakims cudem dostac umowe o prace na czas nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
kasjerka - 2013-12-06 11:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uwaga na FRAC Legionów!

Ostanio w tym sklepie przyjmuje sie ludzi tylko na 3 miesiące, szkolenie to 2 godziny i wsadzaja Cię na kasę a potem maja ogromne pretensje,że czegos nie wiesz! Świeżość mięsa i wędlin jest daleko od ideału. Poza tym często zdarza się że cena na sklepie jest inna a na kasie inna za co obrywa kasjerka oczywiscie. Pani kIierowniczka JOANNA nie nadaje sie do tej pracy, traktuje wszystkich którzy nie wchodzą jej (usunięte przez administratora) jak śmieci. Podnosi sobie samoocenę poprzez złe traktowanie personelu. Nie potrafi liczyć, cały czas chodzi z kalkulatorem a przed regionalnym odstawia sceny. to przez nia atmosfera jest tam nie do zniesienia. nie polecam pracy tam(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
genia - 2013-12-07 15:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Naprawdę nie ma szans na dłuższa prace niz 3 miesiące? Aż tylu chętnych jest do pracy, trudno się dostać? O co pytają na rozmowach?
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-03-16 22:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
znam joanne i rzeczywiście nigdy niebyła dobrą kasjerką i kierowniczką...
zdjecie uzytkownika
janina - 2014-05-29 18:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, polecacie rpace w delikatesach centrum jako kasjerka, jak tam wygląda sprawa róznic kasjerskich?
zdjecie uzytkownika
K. - 2014-12-15 18:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
DC Kielce, ul. Wrzosowa- szefostwo jest niewypłacalne. Po przepracowaniu tam ponad 2 tygodni zrezygnowałam, a szefostwo wraz z kierowniczką stwierdziło, że nie należy mi się wypłata, ponieważ było to "szkolenie". Omijać ten sklep szerokim łukiem!!!
zdjecie uzytkownika
lolitka - 2014-12-16 03:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
heeej kochani, mam sprawunkę do was, szukam roboty jakiejś nie, starzy mnie utrzymują ale nie dają kasy na zadne pierdoły takie dla mnie, wiec se mysle ze może gdzieś dorobie, ale najlepiej to bym chciała dorobić i się nie narobić.. . czy mam szanse dosyać się do tych delikatesów na kase czy mają już przepyhc?
zdjecie uzytkownika
żaba - 2015-01-06 19:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam podobną sprawę jak poprzedniczka, co prawda tylko że rodzice już mnie od dwudziestu lat nie utrzymują. natomiast kilka lat pracowałam w różnych marketach, a wtakim razie jakie mam szansę na dostanie zatrudnienia w delikatesach centrum? a muszę na kasę iść czy mogę coś lepszego dostać do pracy?
zdjecie uzytkownika
zonia - 2015-01-12 17:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi mi o centrum delikatesy w Bobowej i Łużnej w powiecie gorlickim.Gazetki rozrzucają po całej wsi ,byle gdzie byle tylko się ich pozbyć.po tych promocjach z towarami spożywczymi cała wieś ma biegunkę.W każdym razie więcej na promocje nie dam się nabrać bo chcę jeszcze zdrowo pożyć i więcej zakupów robić nie będę.Gazetki w dużych ilościach rzucane są w lasy i rowy.A TO WSZYSTKO EKOLOGICZNIE I ELEGANCKO.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-19 14:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bożenka - 2013-11-30 17:40:54]:
po przepracowaniu 3 m-cy dostalam bony na swieta
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-01-22 03:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, że delikatesy centrum dba jakos o ten socjal i dało coś na święta, a tak po za tym potrafią jakoś ekstra wynagrodzić pracownika? Pytam, czy zdarza sie otrzymac jakąś premię ekstra, czy macie zniżki na produkty? Ogółem warto się zainteresować tu praca, jak z pensjami, bo najtaniej nie jest. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-02-06 16:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej, szukam pracy jako kasjer sprzedawca i pomyślałam własnie o delikatesach centrum. Może jest ktoś tutaj w stanie polecić pracę? Konkurencja wśród marketów jest raczej spora, to możecie napisać ile tu jest orientacyjnie na godzinę? Obecnie pracuje w innym sklepie i mam trochę ponad 10 złotych netto, da rade tu dostac więcej?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-09 23:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pisze tu o delikatesach centrum we wrocławiu przy idzikowskiego, to co sie tu dzieje to jakies wielkie nieporozumienie wymogi od hnm...kierownik czy nie z miesa uwważa sie za cos wspaniałego dobroduszna wszystko wiedzaca ala pani!!! za grosze tu robimy i jeszcze wymogi zero zgrania pani ala kierownik z kiesa wszystko wie i wszystkim rzadzi a zna sie jak wielkie nic niech do pracy sprzedawcy wróci a nie za rzadzenie sie wzieła , poczytałam na temat naszego sklepu i mam dosc zero toleraancji tylko donoszenie i kapowanie wielkie wąty i itp... kto tu przyjdzie do pracy? za takie grosze a Wielkie wymogi , powinien ktoś sie tym zając!!!! Może szefostwo cos z tym zrobi bo dość mamy tej kobiety co mysli ze duzo wie a w d... był .i g,,,, widziła... Jak tak dalej pojdzie to wszyscy odejdziemy i sama zostanie....
zdjecie uzytkownika
lejde - 2015-02-22 07:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-02-09 23:08:19]:
Bardzo ciekawe jest to co mówisz. planowałam się starać o pracę w delikatesach centrum no ale teraz to już sama nie wiem. Nie możecie sami powiedzieć szefowi jak wygląda sytuacja, albo się postawić jakoś ? Przecież nie można się tak dawać wykorzystywać. No i o co dokłądnie chodzi z tym donoszeniem ?
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-03-08 21:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chcialam sie zapytac jaka jest pensja w tej sieci sklepów bo dostałam telefon od własciciela i nieweim czy isc na rozmowe wogóle...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-12 19:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Iwona, jeśli dostałaś telefon od samego właściciela to moim zdaniem warto się przejśc - od razu widac, że traktują ludzi powaznie, a Twoją kandydaturę rozpatrują wysoko, więc można już coś w temacie ugrać, prawda? ja po takim telefonie poszedłbym od razu, chociażby z ciekawości zobaczyć czy opinie sie potwierdzą.
zdjecie uzytkownika
simons - 2015-03-29 15:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-03-12 19:21:52]:
nie zaskoczy Cię pewnie fakt , że możesz liczyć na kasę w okolicach najniższej krajowej plus ewentualne premie które jednak nie zdarzają się w delikatesach centrum zbyt często... Nie spodziewaj się , że jest to jakaś wyjatkowa praca , bo jest to najzwyklejsza praca jako sprzedawca - posprzątaj, sprzedaj , ułóż i tak w kółko
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2015-04-21 14:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha, a co ze stanowiskiem Kierownika Zarządzania Kategorią Owoce-Warzywa? też ma mase roboty czy raczej wszystko nazdoruje i to właściwie wszystko co robi?
zdjecie uzytkownika
bezsensu - 2015-06-10 15:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [....... - 2011-03-16 07:06:11]:
pracowałam tam przez 6 dni. po 5 dniach dowiedziałam się, że umowę zlecenie dostanę po miesiącu pracy nie wcześniej. na początek na czarno po szalonej stawce 6,5zł. Znalazłam coś lepszego z umową śmieciową również ale przynajmniej w godziwych warunkach pracy i płacą za to, że przyjdzie się wcześniej i wyjdzie później. Gdy 10-tego przyszłam po pieniądze to okazało się, że za to że odeszłam moja stawka godzinowa wynosiła 5zł. Wykorzystują ludzi i oczekują od pracownika wszystkiego tylko nie od siebie.
zdjecie uzytkownika
lajek - 2015-06-14 18:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kajtek raczej wszystko nadzoruje, ale musi mieć o tym pojęcie, ale niestety w tym momencie nie ma ofert na owocach - warzywach. Z tego co wiem to teraz poszukuję sprzedawcy na stoisku Mięso - Wędliny w Piasecznie. Inne stanowiska pracy Delikatesów Centrum to kasjer - sprzedawca w Piasecznie, Łodzi i Opolu
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-10-01 10:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie piszą tu bzdury, bo maja wymogi, a nie dają nic od siebie. przychodzą tępe dzidy które jakby mogły przebimbałyby całe 8 godz. Tu trzeba używać mózgu jak w każdej pracy. Robią wszystko na pałę- laski bez wyobrażenia i poglądu na estetykę. Popracują chwile i idą na zwolnienie bo myślą że będą się ślizgać na czyjej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] al dla tych osób,że traci się czas na szkolenia. Jeżeli chodzi o panią kierownik na stoisku m-w znam ją i powiem, że jest naprawdę w porządku, pracowałam z nią na stoisku i nauczyła mnie wielu rzeczy pomimo jej małego stażu na tym stanowisku. U mniej pod imieniem stawiam duży plus za jej wyrozumiałość i podejście do pracownika- polecam taka Kierowniczkę. Polecam pracę na Idzikowskiego Wrocław bo naprawdę dziewczyny na stoisku są bardzo fajne... Pamiętajcie osoba, która wypisuje bzdury tu musi być zawistna osobą z różnych przyczyn, a może zazdrości w co bym nie wątpiła. pozdrawiam dziewczyny z Idzikowskiego
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-10-01 10:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żal dla ciebie dziewczyno!!!
zdjecie uzytkownika
erfg - 2015-10-01 13:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lajek, z tego co widziałem to te oferty pracy są chyba już nieaktualne a szkoda bo chciałem spróbować do nich aplikować..no nic może niedługo znów coś wstawią, a co do tego że jak ktoś się obija w pracy to nie może oczekiwać pochwał ani jakiejś premii to akurat prawda, niektórzy niestety tak się właśnie zachowują...
zdjecie uzytkownika
ladyyyy - 2016-01-13 12:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Pracowałam w tej sieciówce i powiem szczerze to była moja najgorsza praca w jakiej pracowałam!!!Właściciel był bardzo nie miły a kierowniczki to w ogóle szkoda gadać.Personel to już wielka porażka jedna na drugą gadała za plecami.Przyjechał towar trzeba było iść na magazyn i przyjąć i na sklep wykładać nic w tym dziwnego,ale jak byłaś na magazynie to do kasy ciebie wołali bo kolejka się tworzy jak obsługiwałaś ludzi to darli mordę dlaczego na magazynie nie jesteś przecież towar przyjechał i trzeba wykładać.Powiem szczerze,że dla mnie tam by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie normalna praca.Tam żeby zadowolić kierowniczki to trzeba było chyba chodzić na uszach i się rozdwoić.Mam kilkuletnie doświadczenie w pracy i na prawdę w nie których sklepach pracowało mi się bardzo dobrze dogadywałam się z szefem i personelem i było wszystko w porządku.Jednak Delikatesy Centrum to jest wielka porażka i nikomu szczerze mówiąc nie polecam tam iść do pracy.
zdjecie uzytkownika
Misia - 2016-01-13 16:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lasyyy a gdzie dokładnie pracowałaś? Bo atmosfera to akurat jest różna, zlaeży oczywiście od miejsca i ludzi. Ja tam widzę, że mają oferty na sprzedawcę w Sochaczewie i na koordynatorka ds. stoisk mięsko-więdliniarskich. Znajoma pracowała długi czas właśnie w Warszawie i nie narzekała. Dlatego też chcę się zatrudnić, bo dają umowę o pracę, jest możliwość rozwoju no i służbowe auto, telefon a nawet laptop.
zdjecie uzytkownika
Mak - 2016-01-13 22:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ladyyyy - 2016-01-13 12:48:32]:
A to u Rogali pracowalas?
zdjecie uzytkownika
koordynatorka - 2016-01-17 00:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w warszawie szukają teraz troszkę ludzi, bo na stanowisko sprzedawcy-kasjera w mięsnym, kierownika zarządzania księgowością i koordrynatora ds. stoisk mięsno-wędliniarskich, warto się zgłosić, bo dają umowę o pracę of kors :)
zdjecie uzytkownika
alka - 2016-01-23 11:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@koordynatorka, no własnie mnie zainteresowała ich oferta pracy - Pracownik/ca Stoiska Mięso - Wędliny, ale w Sochaczewie. Wymagania małe, ledwo mile widziana obsługa kasy fiskalnej, a i tu jest umowa o prace.
zdjecie uzytkownika
ele - 2016-01-31 12:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w delikatesach placi sie za wszystkie straty i inwenture
zdjecie uzytkownika
oskar - 2016-02-01 14:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ele, a czy nie jest tak, że zatrudniana jest firma z zewnątrz na inwentaryzację ? Sprawcie zakres umów, bo może jest coś o czym nie wiem, a to byłaby dla mnie już jakaś informacja bo planuję na kasjera startować.
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2016-02-09 21:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ele - 2016-01-31 12:51:08]:
płaci się na początku z premii, jeden procent z obrotów, później z wypłaty.
zdjecie uzytkownika
kinia - 2016-02-09 21:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Delikatesy Centrum stały sie ostatnio bardzo popularnym marketem i nawet konkurencja dla innych sklepów, jest tam wiele produktów, przede wszystkim swieze pieczywo zawsze rano!
zdjecie uzytkownika
siloh - 2016-02-13 20:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda @kinia, ich sieć ciągle się rozrasta, a do tego- nie wiem jakie są wasze odczucia- ale ja nigdy nie trafiłam na niemiłą obsługę. zawsze osoby tam są uprzejme i cierpliwe nawet przy największych kolejkach
zdjecie uzytkownika
lukas - 2016-04-09 20:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@siloh, to prawda. Szukają teraz kierownika do Rzeszowa i powiem Wam, że oferta jest ciekawa.
zdjecie uzytkownika
dominko - 2016-05-13 15:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co powiecie teraz o nowej ofercie jako Kasjer-sprzedawca? widze, że jest dodana jeszcze w tamtym miesiącu, ale nadal nie ma chętnych.. chyba dlatego, że maja takie wymagania, ze kilka lat doświadczenia.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie delikatesy centrum!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie delikatesy centrum
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert