Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o delikatesy centrum

Pracowałeś w firmie delikatesy centrum i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
....... - 2011-03-09 17:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie twierdzę że obsługa kasy to wielka filozofia.Tylko że na szkolenie powinno się iść po to żeby nauczyć się obsługiwać kasę w praktyce a nie w teorii.Trzeba wziąść pod uwagę też to że nie każda dziewczyna pracowała wcześniej na kasie więc co jej przyjdzie z gapienia się?Gdyby szkolenia były prawidłowo przeprowadzane nie było by takich śmiesznych sytuacji.
zdjecie uzytkownika
....... - 2011-03-09 17:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to że są nie miłe,pogarsza tylko ich sytuację.Kiedy klient widzi że traktuje się go z życzliwością,odpłaca nam tym samym nawet gdy popełni się błąd na kasie,albo nie zna się dokładnie kodów itp i obsługa trwa chwilę dłużej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-09 17:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praktyka i chęci wystarcza,a żebyście z kultura podchodzily do klientów i miłe były to tez Was musza szkolić.
zdjecie uzytkownika
....... - 2011-03-09 18:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty pewnie poszłaś do pracy i nauczyłaś się wszystkiego w ciągu 5 minut.Przystopuj trochę bo kultury to raczej tobie brak!Nie traktuj nas jak idiotki,bo kulturę i życzliwość wynosi się z domu,a że niektóre z kasjerek jej nie mają nie oznacza że wszystkie są takie same.
zdjecie uzytkownika
....... - 2011-03-16 07:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny czemu nie zaczniecie szukać innej pracy?Ja szukałam i znalazłam.Dlatego już nie pojawiłam się u was.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
klient - 2011-03-24 22:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę każdej pracownicy tego sklepu milszej obsługi klienta,troszkę uśmiechu na twarzy[usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2012-03-22 14:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez sensu, dobrze że tego forum nie czytałam zanim złożyłam tam cv, przeraziła bym sie. Teraz wiem ze dobrze zrobiłam przyjmując się tam do pracy.Te obelgi które wypisywali "pracownicy" są bezpodstawne, jeśli ktoś jest złośliwy to najlepiej zmieszać kogoś z błotem,wyzwać od najgorszych,a najlepiej na internecie pod wymyślonym nickiem,najpierw niech na siebie popatrzą. Nie wiem jak było wcześniej,ale wiem jedno to nie Szefowa się zmieniła tylko pracownicy, i to jak sie pracuje teraz świadczy tylko o pracownikach. Wcześniej byłam tylko klientką i nieraz personel który juz nie pracuje podpadł mi, panie na kasach były opryskliwe i nie miłe (potem miały tego wyraz wulgarne opisy na internecie), mało to razy pomyliły się na kasach, a niektóre po przerwie na "dymek" śmierdziały niemiłosiernie, jak ktoś pracuje za kare to klient odczuwa.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-04 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca od 8:00 czy od 9:00?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 15:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam zalozona wlasna dzialalnosc gospodarcza, czy bede musiala ja zawiesic na czas pracy w tych delikatesaxh?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 15:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poza kierowniczka macie w delikatesach jakies problemy, bo u mnie pod blokiem otwierają nowy sklep, skąd w ogóle wybierają te kierowniczki? Ile proponuja na start, wiecie?
zdjecie uzytkownika
LOLO - 2013-11-21 10:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy pracując w delikatesach dostawaliście kiedykolwiek bony lub paczki
zdjecie uzytkownika
Bożenka - 2013-11-30 17:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle jakie umowy daja w delikatesach centrum, da rade jakims cudem dostac umowe o prace na czas nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
kasjerka - 2013-12-06 11:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na FRAC Legionów!

Ostanio w tym sklepie przyjmuje sie ludzi tylko na 3 miesiące, szkolenie to 2 godziny i wsadzaja Cię na kasę a potem maja ogromne pretensje,że czegos nie wiesz! Świeżość mięsa i wędlin jest daleko od ideału. Poza tym często zdarza się że cena na sklepie jest inna a na kasie inna za co obrywa kasjerka oczywiscie. Pani kIierowniczka JOANNA nie nadaje sie do tej pracy, traktuje wszystkich którzy nie wchodzą jej (usunięte przez administratora) jak śmieci. Podnosi sobie samoocenę poprzez złe traktowanie personelu. Nie potrafi liczyć, cały czas chodzi z kalkulatorem a przed regionalnym odstawia sceny. to przez nia atmosfera jest tam nie do zniesienia. nie polecam pracy tam(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
genia - 2013-12-07 15:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Naprawdę nie ma szans na dłuższa prace niz 3 miesiące? Aż tylu chętnych jest do pracy, trudno się dostać? O co pytają na rozmowach?
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-03-16 22:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam joanne i rzeczywiście nigdy niebyła dobrą kasjerką i kierowniczką...
zdjecie uzytkownika
janina - 2014-05-29 18:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, polecacie rpace w delikatesach centrum jako kasjerka, jak tam wygląda sprawa róznic kasjerskich?
zdjecie uzytkownika
K. - 2014-12-15 18:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DC Kielce, ul. Wrzosowa- szefostwo jest niewypłacalne. Po przepracowaniu tam ponad 2 tygodni zrezygnowałam, a szefostwo wraz z kierowniczką stwierdziło, że nie należy mi się wypłata, ponieważ było to "szkolenie". Omijać ten sklep szerokim łukiem!!!
zdjecie uzytkownika
lolitka - 2014-12-16 03:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heeej kochani, mam sprawunkę do was, szukam roboty jakiejś nie, starzy mnie utrzymują ale nie dają kasy na zadne pierdoły takie dla mnie, wiec se mysle ze może gdzieś dorobie, ale najlepiej to bym chciała dorobić i się nie narobić.. . czy mam szanse dosyać się do tych delikatesów na kase czy mają już przepyhc?
zdjecie uzytkownika
żaba - 2015-01-06 19:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam podobną sprawę jak poprzedniczka, co prawda tylko że rodzice już mnie od dwudziestu lat nie utrzymują. natomiast kilka lat pracowałam w różnych marketach, a wtakim razie jakie mam szansę na dostanie zatrudnienia w delikatesach centrum? a muszę na kasę iść czy mogę coś lepszego dostać do pracy?
zdjecie uzytkownika
zonia - 2015-01-12 17:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi mi o centrum delikatesy w Bobowej i Łużnej w powiecie gorlickim.Gazetki rozrzucają po całej wsi ,byle gdzie byle tylko się ich pozbyć.po tych promocjach z towarami spożywczymi cała wieś ma biegunkę.W każdym razie więcej na promocje nie dam się nabrać bo chcę jeszcze zdrowo pożyć i więcej zakupów robić nie będę.Gazetki w dużych ilościach rzucane są w lasy i rowy.A TO WSZYSTKO EKOLOGICZNIE I ELEGANCKO.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-19 14:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bożenka - 2013-11-30 17:40:54]:
po przepracowaniu 3 m-cy dostalam bony na swieta
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-01-22 03:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, że delikatesy centrum dba jakos o ten socjal i dało coś na święta, a tak po za tym potrafią jakoś ekstra wynagrodzić pracownika? Pytam, czy zdarza sie otrzymac jakąś premię ekstra, czy macie zniżki na produkty? Ogółem warto się zainteresować tu praca, jak z pensjami, bo najtaniej nie jest. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-02-06 16:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, szukam pracy jako kasjer sprzedawca i pomyślałam własnie o delikatesach centrum. Może jest ktoś tutaj w stanie polecić pracę? Konkurencja wśród marketów jest raczej spora, to możecie napisać ile tu jest orientacyjnie na godzinę? Obecnie pracuje w innym sklepie i mam trochę ponad 10 złotych netto, da rade tu dostac więcej?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-09 23:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisze tu o delikatesach centrum we wrocławiu przy idzikowskiego, to co sie tu dzieje to jakies wielkie nieporozumienie wymogi od hnm...kierownik czy nie z miesa uwważa sie za cos wspaniałego dobroduszna wszystko wiedzaca ala pani!!! za grosze tu robimy i jeszcze wymogi zero zgrania pani ala kierownik z kiesa wszystko wie i wszystkim rzadzi a zna sie jak wielkie nic niech do pracy sprzedawcy wróci a nie za rzadzenie sie wzieła , poczytałam na temat naszego sklepu i mam dosc zero toleraancji tylko donoszenie i kapowanie wielkie wąty i itp... kto tu przyjdzie do pracy? za takie grosze a Wielkie wymogi , powinien ktoś sie tym zając!!!! Może szefostwo cos z tym zrobi bo dość mamy tej kobiety co mysli ze duzo wie a w d... był .i g,,,, widziła... Jak tak dalej pojdzie to wszyscy odejdziemy i sama zostanie....
zdjecie uzytkownika
lejde - 2015-02-22 07:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-02-09 23:08:19]:
Bardzo ciekawe jest to co mówisz. planowałam się starać o pracę w delikatesach centrum no ale teraz to już sama nie wiem. Nie możecie sami powiedzieć szefowi jak wygląda sytuacja, albo się postawić jakoś ? Przecież nie można się tak dawać wykorzystywać. No i o co dokłądnie chodzi z tym donoszeniem ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie delikatesy centrum
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy delikatesy centrum?
Zadaj pytanie