Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Covebo Work Office Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
justyś - 2016-05-04 21:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Saaba - 2016-05-04 08:39:35]:
Mamy oferte pracy z chłopakiem na za tydzień i prosze powiedzcie cos o warunkach mieszkaniowych , ilosci godzin itp..
zdjecie uzytkownika
justyś - 2016-05-04 21:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Saaba - 2016-05-04 08:39:35]:
Mamy oferte pracy z chłopakiem na za tydzień i prosze powiedzcie cos o warunkach mieszkaniowych , ilosci godzin itp..
zdjecie uzytkownika
Czarek - 2016-05-04 21:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
@Saaba, skoro pracowałaś i znowu tam wracasz, to dla mnie znak, że warto. Gdyby było źle, to nikt by się do pracy za pośrednictwem tej agencji ponownie nie pchał :)
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-05-05 12:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z was jedził na filetowanie ryb? Jest ogłoszenie, aplikowałem, prosze o infor co do zarobków oraz długosci pracy.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-05-05 13:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy udzieli mi ktos informacji na temat pracy przy pakowaniu szaszłyków w zwolle zastanawiam sie czy wyjechac ??
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2016-05-06 16:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy potrzebuja swiadectwo o niekaralnosci?
zdjecie uzytkownika
zaciekawiona - 2016-05-06 22:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy może mi ktoś udzielić więcej info na temat pracy w Bunschoten ( pizza ) ??? chodzi o atmosferę na zakładzie i co dokładnie się tam robi ? jak zarobki wychodzą netto ? czy godziny są zawsze ? da się przeżyć dłużej niż miesiąc ?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-05-06 23:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtek - 2016-05-06 16:56:43]:
nie trzeba
zdjecie uzytkownika
mysza - 2016-05-10 17:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie na temat pracy w pralni jakie sa stawki i jak jest z dojazdem do pracy
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-05-11 09:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym radził zadzwonić do agencji ja pracuje na kurczakach i transport mam zapewniony zresztą oni chyba wszystkim zapewniają dojazd
zdjecie uzytkownika
Hania - 2016-05-13 08:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Heya nie mam pracy od roku w PL już zwątpiłam wyjeżdzam w tym tygodniu z Covebo do Holandii bo mój entuzjazm na nasz kraj już padł całkowicie.
Jak dojadę i popracuję to dam wam znać co i jak:)
zdjecie uzytkownika
majka - 2016-05-13 17:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hania - 2016-05-13 08:26:17]:
Hej a skąd jesteś i do jakiej pracy wyjeżdzasz, też bym pojechała tylko samej jakoś troche brak odwagi, może na szybko uda mi tez na szybko zorganizowac wyjazd razem zawsze raźniej
zdjecie uzytkownika
majka - 2016-05-13 17:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hania - 2016-05-13 08:26:17]:
Hej a skąd jesteś i do jakiej pracy wyjeżdzasz, też bym pojechała tylko samej jakoś troche brak odwagi, może na szybko uda mi tez na szybko zorganizowac wyjazd razem zawsze raźniej
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2016-05-13 17:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam za tydzień wyjerzdźam do pracy na stanowisko order picker w miejscowości Gieten z zakwaterowanie w miejscowości witteveen, gees lub okolice wezep ma ktos jakies info na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2016-05-13 17:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam za tydzień wyjerzdźam do pracy na stanowisko order picker w miejscowości Gieten z zakwaterowanie w miejscowości witteveen, gees lub okolice wezep ma ktos jakies info na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2016-05-13 18:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam za tydzień wyjerzdźam do pracy na stanowisko order picker w miejscowości Gieten z zakwaterowanie w miejscowości witteveen, gees lub okolice wezep ma ktos jakies info na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2016-05-13 18:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hania - 2016-05-13 08:26:17]:
Witam za tydzień wyjerzdźam do pracy na stanowisko order picker w miejscowości Gieten z zakwaterowanie w miejscowości witteveen, gees lub okolice wezep ma ktos jakies info na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-13 20:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiec tak co do covebo to sa wypłacalni,tylko wszystko zalezy od ilości godzin;
praca na pizzy w Bunschoten-godziny są pewne i stawka powyzej 23roku miesiecznie wynosi 1100e przy normalnych godzinach,a teraz jest duzo pracy,wiec bedzie wieksza.

Praca w Wezep(koło Zwolle) na szaszłykach: teraz jest sezon i godzin jest sporo,dziennie min.10h sie pracuje,wiec można sporo zarobić.

Praca przy rybach obszem zarobki wynosza podobnie min.1000e i tam praca jest na dłuższy okres czasu.

więc jeśli jesteście poza wiekówką opłaca się pracować w covebo,a jeżeli macie mniej niż 22lata to lipa.
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2016-05-13 20:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kuba - 2016-04-14 00:15:06]:
Witam za tydzień wyjerzdźam do pracy na stanowisko order picker w miejscowości Gieten z zakwaterowanie w miejscowości witteveen, gees lub okolice wezep ma ktos jakies info na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2016-05-13 20:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam za tydzień wyjerzdźam do pracy na stanowisko order picker w miejscowości Gieten z zakwaterowanie w miejscowości witteveen, gees lub okolice wezep ma ktos jakies info na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
majka - 2016-05-13 20:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a do jakiej pracy jedziesz ja obecnie jestem w trakcie poszukiwania za granicą, tez juz w pl zwątpiłam, może razem wyjedziemy, zawsze to troche raźniej. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
majjka - 2016-05-13 20:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hania - 2016-05-13 08:26:17]:
Hej, do jakiej pracy jedziesz, również obecnie zamierzam wyjechac za granicę, może razem się wybierzemy, zawsze to raźniej
zdjecie uzytkownika
majjka - 2016-05-13 20:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hania - 2016-05-13 08:26:17]:
Hej, do jakiej pracy jedziesz, również obecnie zamierzam wyjechac za granicę, może razem się wybierzemy, zawsze to raźniej
zdjecie uzytkownika
mariuz - 2016-05-13 21:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hania - 2016-05-13 08:26:17]:
Ok to powodzenia i proszę coś napisać jak tam jest teraz w covebo pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Dominika - 2016-05-14 16:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Jest ktoś chętny na wyjazd do Holandii, na produkcje stroików. Chciałabym wyjechać ale nie sama.
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2016-05-14 17:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majka - 2016-05-13 20:23:34]:
podaj emaila
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-05-15 16:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, ja byłabym chętna na wyjazd :)
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-05-15 18:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś opowiedziec cos wiecej o tym myciu skrzynek w tej firmie
zdjecie uzytkownika
zwolle - 2016-05-16 17:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wlasnie jestesmy w holi na pakowaniu szaszlykow praca jak narazie wporzadku ale mało godzin... Koordynatorzy to banda d.... Nikt nic nie wie. Nikt nic nie powie... Nie polecam syf i tyle
zdjecie uzytkownika
Mario - 2016-05-17 14:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No praca za granicą do lekkich nie należy, każdy powinien sie zastanowić przed wyjazdem zarobić owszem można ale trzeba też coś z siebie dać wiadomo niektóre fabryki kolorowe nie sa sam tak pracowałem kiedyś ale odłożyłem troche zrobiłem kurs na spawacza i wróciłem już do innej pracy za lkepsza kase tez w covebo dlatego radze wam tak samo zróbcie cos pozytecznego odłużcie kase to może wam sie przydac na przyszłość ja myslicie o lepszej kasie!!
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2016-05-17 16:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym zapytać na jak dlugo można wyjechać z firmą cavebo ?? Np na pakowanie ? Mozna jechac na 3 miesiace na przyklad ?
zdjecie uzytkownika
majjka - 2016-05-18 00:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mistrz - 2016-05-14 17:25:13]:
emmka123@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Sam - 2016-05-18 14:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2016-05-17 16:15:45]:
Możesz wyjechać na ile chcesz oni mają różne projekty
zdjecie uzytkownika
jola71 - 2016-05-18 19:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dominika - 2016-05-14 16:34:55]:
akiedy jedziesz i z jakiego bióra?
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2016-05-19 07:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja najprawdopodobniej jade 29 maja z biura covebo ale nie wiem jak to jest bo ja jestem z okolic Rzeszowa a dzwonią do mnie z Katowic ale to chyba bez rożnicy ;) a mozecie mi powiedzieć gdzie podpisuje sie umowe ? Czy u nich w biurze w Polsce czy juz tam w Holandii ?? Dzieki za odpowiedź ;)
zdjecie uzytkownika
Taania - 2016-05-20 08:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie spokojnie byś mogła załatwić to w Rzeszowie albo będzioesz odsyłać dokumenty drogą mailową
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2016-05-20 08:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam jestem zadwowolony z pracy w covebo piszcie sobie co chcecie jak komus sie chce robic to i zarobi a widze ze niektórzy tu placza ze bez niczego wrocili do pl a zastanawia mnie czego nie szukaliscie czegos innego jak juz bylkiscie już miejscu ?
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2016-05-20 08:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam 19 lat w zeszyłym roku na wakacjach pracowalam dla covebo teraz znów zbliżają się powoli wiadomo na wiekówce kokosów sie nie zarobi ale wole to niż pracować a raczej biegać na parasolkach przez całe wakacje po 16 godzin na dobę po 5 zł/h
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2016-05-20 19:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kuba a kiedy jedziesz i skad?? Ja też mam 19 lat ;) i to jest moj pierwszy wyjazd z covebo, wczesniej jezdzilam do pracy ale tylko na zbiory :p puerwzzy raz jade z biurem i na cos innego i troszke mnie to przeraża ale jestem dobrej mysli ;) jak chcesz to odpisz na maila viki_911@o2.pl :)
zdjecie uzytkownika
gentry - 2016-05-21 23:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki mieszkaniowe a raczej ich brak to problem wielu agencji ale najważniejsze żeby kasa sie zgadzała ,pani karolino proszę zabrać ze sobą kartę do bankomatu ja swego czas jej nie miałem i czekałem na kasę 4 tygodnie ???
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2016-05-22 08:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziekuje za podpowiedz ;) mam karte ktorą moge placic w sklepach za granicą wiec chyba jest okej ;) jeśli chodzi i warunki mieszkaniowe to za bardzo mi na nich nie zalezy byle było gdzie spać i sie wykąpać ;) przecież nie jade na wakacje tylko do pracy :D a jeśli chodzi o mieszkania to gdzie sie mieszka ? W hotelach ? W domkach ? Jak to wyglada ? W ile osob sie mieszka ? I jakie jest wyposarzenie bo nie wiem co mam ze sobą zabrać :(
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2016-05-23 19:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,Tomas, mocne słowa..ale może napiszesz coś wiecej..co bylo nie tak w twojej pracy w covebo ?? Takie ogólniki rzucone na forum nie dają nic osobom które planują wyjazd z covebo poraz pierwszy.
zdjecie uzytkownika
Oli - 2016-05-23 23:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Holandii w większości sklepów nie zaplacisz polską kartą, parodia ale tak jest,
Tak ze pozostaje bankomat na miejscu.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-05-25 11:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na jaki okres wyjeżdża się z nimi? miesiąc? mniej czy więcej? i kto o tym decyduje?
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2016-05-25 18:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja musialam podpisac umowe na minimum 8 tygodni ;) ale pewnie to zależy od oferty.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2016-05-25 22:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos 29 maja na produkcje czekolady ??
zdjecie uzytkownika
Da.wi. - 2016-05-26 11:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca przez Covebo..... Transport płatny 75euro na miesiąc/koszt mieszkania 210 euro od głowy na mc ubezpieczenie 92euro z czego Covebo przycina 10euro bo na polisie jest napisane koszt ubezpieczenia 81,95 Euro to gdzie reszta? .Mieszkam w Lochem tu domki są bardzo fajne , przez dwa dni mieszkałem w Allten tragiczne warunki mieszkaniowe. Można sie ubiegać o zaliczkę 150euro po 3/4 dniach wypłata co 4 tygodnie bardzo uciążliwe jak dla mnie bo nie jaram zielska i szczypie sie z groszem żeby wystarczyło do jutrzejszej wypłaty .w miesiącu miałem przepracowane ponad 150godzin , a teraz siedzę od 3dni na dupie bo nie ma pracy . Jeśli chodzi o wypłaty to pytałem wielu ludzi większość narzeka na kasę ludzie ciagle sie zmieniają co tydzień przyjeżdża ktoś nowy a ja jak dostanę słaba wypłatę to spiepszam do Polski Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-05-29 09:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie dlaczego 2 tyg temu wyrzucil pare z domku koordynator,ktorzy robili przy pizzy?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Raczej normalna rozmowa nic trudnego
Pytania: sprawdzali angielski, pytali o doświadczenie,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-29 19:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zależy na jaki oddział trafisz,jeśli masz jechać na szaszłyki czy sałatki na Wezep-okolice Zwolle to zapomnij,że zarobisz,ściagają tylko ludzi i chodzisz po 3dni w tyg do pracy,więc odradzam!!!
zdjecie uzytkownika
Olala - 2016-05-30 11:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam jestem na pizzy w boboli od 4 miesiecy i jestem zadowolona, godziny mamy czasami nawet o wolne musze sie prosić. Na innych piekarniach tez byłam na nadgodziny i wszedzie mi sie podobało,tyko nauczyc sie pracy terzeba i na kogo w fabryce uwarzać.Wypółaty też całkiemok i zostajemy tu z kumpelą ile wlezie. A "Gościu" co piszesz ze kogos z domku wyezucili, to na pewno bo zadymiarze albo syfiarze- bo wiem ze najpierw upominaja a jak nie dziala to niestety "Do widzenia"

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert