Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Covebo Work Office Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Witek - 2016-04-07 14:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
własnie zjechałem ale szukam znów czegoś poprzednim razem pracowałem dla covebo i znów przeglądam ich ogłoszenia nie chce znów żadnych szklarnii jak to mialem w innej agencji
zdjecie uzytkownika
Adi - 2016-04-10 10:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam jak z praca w blejswik na skrzynkach idzie zarobic? Jak to tam na miejscu wyglada?
zdjecie uzytkownika
Marmatmich - 2016-04-11 13:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj dzwonili z Covebo. Praca przy prasach krwędziowych. Ktoś byl i jest w stanie cos na ten temat powiedzieć?
zdjecie uzytkownika
Paula - 2016-04-12 15:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. mam pytanie odnośnie Covebo praca w Belgii fizyczna remonty posadzki itd. mąż chce wyjechac . wie ktoś moze jak to tam moze wygląda? bo rózne są wypowiedzi a ja jednak wolała bym dowiedziec sie od osoby która moze była na podobnym miejscu lub jest i mogła by mi przyblizyc. z góry Dziękuje
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-04-12 20:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szukam normalnych osob ktore by byly chetne na wyjazd z tej firmy w wakacje, zadnego cpania, chrapania czy nie mycia sie, tak zeby wszystkim sie tam mozliwie jak najprzyjemnie pracowalo kontakt pawcio571@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2016-04-13 12:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam w planach jechać do pracy do Holandii. Z tego względu mam pytania. Na co zwracać uwagę by nie zostać oszukanym przez agencje pracy? Co zabrać ze sobą mniej więcej by nie wydać za dużo na miejscu? Jak sprawdzić czy agencja jest w miarę dobra agencja i wywiązuje się ze swoich obietnic? Czy mają Państwo biura, na które należy uważa a które są godne polecenia??Jadę pierwszy raz stąd moje pytania, może się Państwu wydawać bez sensu, ale chciałbym uzyskać jak najwięcej informacji/rad/uwag. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Wszelkie informację oraz osoby, które wyjeżdżałyby w okresie 1/2lipec do Holandii prosze o kontakt : icespol@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2016-04-14 00:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Werk a czy jesteś w stanie polecić jakąś agencję, z którą masz dość dobre doświadczenie i organizacyjno-informacyjne i zarobkowe?
zdjecie uzytkownika
amisek - 2016-04-14 15:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Funia - 2015-12-01 13:56:35]:
witajcie ktos cos? jak teraz wyglada praca przy kurczakach?
zdjecie uzytkownika
Karo - 2016-04-14 16:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Miałem jechać do pracy w Amsterdamie od nich na magazyn ale zrezygnowałem. Opinie tu panujące mnie przekonały by zostać w kraju, jaka to praca bez żadnych gwarancji godzin i stałego zamieszkania? Z dnia na dzień praca się skończy i będą mnie przerzucac jak zabawkę z miejsca na miejsce. I jeszcze mieszkaj w ciasnocie z patologia, której tam jest pod dostatkiem. Dziękuję za taką pracę. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2016-04-15 08:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To że miałeś jechać a nie pojechałeś to twoje zdanie nie byłeś nie zobaczyłeś wiec nie ma co gadać ja byłem juz na kurczakach, czekoladkach i nie narzekałem owszem czasem zdarzył mi się dzień wolny ale bez przesady zeby nic nie zarobic byłem już w anglii i tam to dpiero nie zarobilem jak najechalo ludzi z roznych krajow to tydzien tylko przepracowalemn caly a pozniej po 2 dni nawet na mieszkanie mi nie wystarczylo i musialem wracac naszczescie szybko znalazla sie praca w holandii i troche sie odkułem
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2016-04-15 11:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tak łatwo powiedziec nie korzystajcie z agencji ale jak ktos wczesniej nie był za granica a nie ma tez zadnych znajomych w agencji przynajmniej załatwia wszystko za ciebie i do konca nie jedziesz w ciemno do pracy jadac samemu tez nie masz gwarancji pracy ani tego z kim bedziesz mieszkac wiec to chyba logiczne ze do nich idziemy wyjezdzam z covebo w niedziele
zdjecie uzytkownika
Karo - 2016-04-16 14:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chociaż muszę przyznać że do ostatnich dni przed wyjazdem bilem się z myślami jechać czy nie... Ale nic straconego, mają sporo ofert jakby mi się odmienilo zdanie o nich. Właśnie najbardziej obawiałem się braku godzin pracy, bo przecież każdy jedzie z zamiarem aby tłuc ich jak najwięcej.
zdjecie uzytkownika
Adi - 2016-04-17 12:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam karo a gdzie pracujesz w holandi? Jak wyglada praca w blejswik na skrzynkach idzie tam zarobic?
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-04-17 15:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy ktoś może mi doradzić czy skorzystać z pracy w tej agencji? Nie kręcą przy wypłatach? Salarisy są ok? Zależy mi na rzetelnej opinii od rzetelnie pracującej osoby, która u nich pracuje /pracowała. No i jak wygląda zakwaterowanie? Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
Karo - 2016-04-17 19:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Adi miałem jechać na magazyn do Amsterdamu ale zmieklem po komentarzach tu czytanych i nie pojechałem. I teraz zżera mnie ciekawość jak to z nimi naprawdę jest. Gdyby nie gowork już bym tam byl:)
zdjecie uzytkownika
Mario - 2016-04-18 13:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie czasy nikt ci nic nie zagwarantuje ale to nie oznacza że ma być calkowicie zle ja mialem dwa wyjscia siedziec bez kasy czy zaryzykowac wsumie nie mialem nic do stracenia bo kasy nie bylo naszczescie moglem pojechac na kredytowanym bo nawet na busa bym nie mialem i dostalem po tygodniu zaliczke pracuje na kieliszkach praca ok kasy tez cos tam zostaje da sie wyrobic niestety wyjezdzamy bo nasza kochana polska nie ma nam nic do zaoferowania ale jest git :) kasa zgadza sie w domku spoko ekipa nie ma co narzekac
zdjecie uzytkownika
Karo - 2016-04-18 21:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mario zgadzam się z Tobą. Każdy chciałby żyć i pracować w swoim kraju, no ale cóż... Przykre to jest... A możesz coś przybliżyć odnośnie Twojej współpracy z covebo? Zakwaterowanie, sama praca- czy są godziny oraz koordynatorzy są ok? Możliwość wyjazdu par tam jest?
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2016-04-19 08:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po ile godzin pracujecie
zdjecie uzytkownika
Ejla - 2016-04-20 12:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Godziny zależy gdzie ja jestam na ciachach w Bunschoten i nie narzekam na godziny. Chodze do swojego zakładu ale i zadzwonią z nadgodzinami. Czasami nie chce mi sie juz tych godzin bo za duzo, ale jak sie czesto odmawia to nie beda pewnie chcieli dzwonic. U siebie jestem od pon do piatku a w weekend wołaja do boboli na pizze
zdjecie uzytkownika
Vikka - 2016-04-21 08:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem może za szybko sie poddajecie przecież jest praca i pracujemy ciągle czasem jest tak ze coś jest gorzej ale tylko chwilke a to nie oznacza zeby szybko uciekac do PL może dla niektórych po dwóch tygodniach cieżko coś stwierdzić my na pizzy mamy prace da sie zyc odłożyc i pojechac na wakacje i nie chodzi tu o cukrowanie na portalu sama nie miałam wyjscia pracy w PL szukałam 8 miesiecy gdyby nie wyjazd to wyladowala bym na walizkach pewnie proszac kogos o kase
zdjecie uzytkownika
Adi - 2016-04-21 10:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tez jestem na Boboli w Bunschoten, godzin mam duzo okolo 40-45 tyg. Szkoda ze weekendy sa pracujace a w tygodniu sa jakies dni wolne, ale za to w weekendy sa godziny procentowe wiec ladnie to wychodzi na wyplate. Mam 21 lat i stawke ponad 8 euro i wychodze miesiacznie okolo 1200 euro na czysto, wiec na wszystkie niedogodnosci idzie przymknac oko!
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2016-04-22 12:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do Adi. Pare lat temu pracowałam w Holandii i nawet w Bunschoten na ciastkach bylam zadowolona nawet bardzo ale z przyczyn losowych musialam wyjechac do Polski. Nie pracowałam Z Covebo ale z innej firmy i ciekawi mnie to gdybym chciala teraz wyjechac przez Covebo do pracy na ciastka bo wiem ze szukaja ale z mezem i dziecmi czy jest taka możliwosc bo bysmy chcieli wyjechac na stale.Z góry dzieki za odpowiedz:)
zdjecie uzytkownika
ja i ona - 2016-04-22 16:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś mógłby nam powiedzieć jak to jest w Covebo z pracą dla par ? dzięki.
zdjecie uzytkownika
Fcb - 2016-04-23 22:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam moze ktos powiedziec jak jest z praca w blejswik na skrzynkach oplac sie jak tam praca wyglada.
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-04-24 10:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam może ktoś wiedo jakiego wieku przyjmuje Covebo do przcy. Dzieki
zdjecie uzytkownika
Dino - 2016-04-24 22:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile potracaja za mieszkania? Spora część pensji?
zdjecie uzytkownika
Marioo - 2016-04-25 11:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem do jakiego wieku i czy jest taki przedział bo chyba wysyłaja w różnym nie tylko wiekówkę ja ostatnio byłem a do innej fabryki pojechała moja ciotka ma 47 lat i normalnie ja wzieli do czekoladek pewnie wiecej maja ofert dla młodszych ale to nie oznacza ze nie maja nic dla starszych co do mieszkania to chyba naliczaja procentowo w zależności od tego ile sie pracuje
zdjecie uzytkownika
dzastaa - 2016-04-25 17:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja i ona - 2016-04-22 16:35:51]:
Witam. Słuchajcie ja pracowałam 5 lat przez Covebo jak najbardziej polecam tą firmę. Pieniądze wypłacają na czas. Mieszkania zależy jak się trafi,ale i tak są w porządku niż w innych firmach. Jeżeli chodzi o oferty i pracę dla par, przez Covebo nie ma problemu - pracujecie razem i mieszkacie razem nie ma możliwości rozdzielania się. Ja teraz właśnie czekam na oferty pracy dla mnie i mojego faceta. Jeżeli macie jakiekolwiek pytanie piszcie:)
zdjecie uzytkownika
dzastaaa - 2016-04-25 17:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Słuchajcie ja pracowałam 5 lat przez Covebo jak najbardziej polecam tą firmę.2 lata pracowałam na boboli w bunschoten praca wporzadku. Pieniądze wypłacają na czas. Mieszkania zależy jak się trafi,ale i tak są w porządku niż w innych firmach. Jeżeli chodzi o oferty i pracę dla par, przez Covebo nie ma problemu - pracujecie razem i mieszkacie razem nie ma możliwości rozdzielania się. Ja teraz właśnie czekam na oferty pracy dla mnie i mojego faceta. Jeżeli macie jakiekolwiek pytanie piszcie:) Polecam w 100% !!
zdjecie uzytkownika
dzastaa - 2016-04-25 18:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Słuchajcie ja pracowałam 5 lat przez Covebo jak najbardziej polecam tą firmę. Pieniądze wypłacają na czas. Mieszkania zależy jak się trafi,ale i tak są w porządku niż w innych firmach. Jeżeli chodzi o oferty i pracę dla par, przez Covebo nie ma problemu - pracujecie razem i mieszkacie razem nie ma możliwości rozdzielania się. Ja teraz właśnie czekam na oferty pracy dla mnie i mojego faceta. Jeżeli macie jakiekolwiek pytanie piszcie:)
zdjecie uzytkownika
ewaa - 2016-04-26 12:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , pierwszy raz chce wyjechać za granicę że swoim facetem .potrafisz mi powiedzieć jakie są płacę i jak z pracą zatrudniając się w Holandii przez Covebo ?
zdjecie uzytkownika
zen23 - 2016-04-26 17:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos byl na tych skrzynkach, jak z kasa da sie zarobic?

pisac:)
zdjecie uzytkownika
Matiii - 2016-04-26 19:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałem wyjechać do pracy zagranicą przez Covebo ale niestety czekam już od listopada. Niestety potrzebują z komunikatywnym językiem angielskim tylko. Orientuje się ktoś może czy można wyjechać z covebo z samymi podstawami angielskiego lub bez znajomości albo z innego biura byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
zdjecie uzytkownika
Dana - 2016-04-27 09:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wy chcecie się dogadać z kimkolwiek bez języka ? to chyba normalne ze trzeba miec jakies podstawy jesli sie mysli o wyjezdzie za granice wiem ze w covebo maja polskich koordynatorow ale przeciez nikt nie bedzie chodzil za wami przy nodze bylam i w holandii i anglii tez chwile w niemczech i wiem zeby nie wiadomo jak ktos chcial pomoc to podstawy tyrzeba znac zeby jakkolwiek sie porozumiec
zdjecie uzytkownika
werk - 2016-04-27 23:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dana - 2016-04-27 09:40:45]:
Zawsze można dogadać się w języku migowym,tylko agencje każą ludziom przechodzić test językowy po to ,żeby uniknąć pracy przy tłumaczeniach -jeszcze nigdy żadna agencja nie dała mi premii za tłumaczenie w pracy od tego są koordynatorzy,wystarczy troszkę pomyśleć żeby odszyfrować tzw.managerów or job-coachów >??
zdjecie uzytkownika
Dana - 2016-04-28 09:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak pojdziecie do sklepu tez bedziecie na migi pokazywac jak sie zgubicie to samo? to chyba jest tylko lenistwo zeby nie nauczyc sie paru zwrotow przeciez wyjezdamy do obcego kraju nie zapominajmy ze nie jestesmy u siebie i to chyba nie sa wymogi agenji a wyjezdzajac gdzies pasowalo by sie porozumiec przeciez wszedzie czy w anglii czy kolandii mozemy liczyc na rozne dodatki od panstwa i ekstara kase wiec chyba to nie w obowiazkach koordynatora kazdemu wszystko zalatwiac
zdjecie uzytkownika
Emil - 2016-04-28 14:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest zapieprz jak jestes na pakowaniu to wrecz biegasz bo leci wszystko w bardzo szybkim tempie. Praca jest tylko trzeba miec checi.
zdjecie uzytkownika
Ulia - 2016-04-28 23:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sądzicie o tej agencji warto jej zaufać? Nie dają swoich pracowników do obozów pracy?
zdjecie uzytkownika
Meg - 2016-04-29 08:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie jak napisał Emil jak są ludzie i mają chęci to da rade zrobic wszystko też aktualnie pracuje w covebo i o obozach pracy nic nie słyszałam a jeszcze 3 lata temu pracowałam w uk na pralni i zanim tam poszłam kazdy opowiadał ze to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] itd ale wyjscia nie miałam bo innej pracy tez nie znalazłam poszłam i okazało się ze było fajnie łatwo i super ekpia aktualnie znalazłam na stronie covebo tez pralnie i chyba bede dzwonic i pytac jak tam wszystko wyglada z checia bym sie przeniosła
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2016-04-30 08:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MAŁA - 2016-04-01 09:55:11]:
Widzę że tylko pozytywne opinie są o covebo tu. A może Panie Administratorzy troszkę negatywów? Hmm ja z chęcią podzielę się opinią o Covebo.. pracowałem 8 miesięcy i nie mam dobrego zdania o tej firmie. A w szczególności o płacy i Kordynatorach. Jak trafić ie na skrzynki ale raczej już to nie możliwe bo zostało parę osób. Wszystkich albo przenoszą szefowie sami do innych firm albo pracownicy się zwalniają albo oo. . Sami się przenoszą. Życzę powodzenia tym co mają zamiar jechać tu ( do Holandi) przez covebo.
zdjecie uzytkownika
dziubek - 2016-05-03 18:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wyjężdza lub wyjezdzał ktoś na pizze podpisuje oświadczenie że rok nie pracował a w Polsce podejmował pracę w ciągu tego ostatniego roku ?
zdjecie uzytkownika
piona - 2016-05-03 21:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Raf - 2016-04-01 12:12:02]:
daj spokój mój email piona8@vp.pl jak chcesz wiedzieć więcej śmiało pisz.
zdjecie uzytkownika
Saaba - 2016-05-04 08:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ha Ha jak bym była nie zadowolona to bym nie pracowała 8 miesięcy Marcine jaki miałeś niby powód zeby nie zmienic agencji tylko się męczyć 'dobre'
pracuje juz od dwóch lat dla covebo z przerwami i znów jade za tydzien
zdjecie uzytkownika
Dosiek - 2016-05-04 19:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja ok, praca i kasa też wydają się być w porządku, jednak nikomu nie polecam roli kierowcy w miejscowości WEERT fabryki Van Thiel. Ciężko zapanować nad tym kto korzysta z auta a za mandaty niezależnie od okoliczności płaci kierowca, nie ten kto w rzeczywistości prowadził.. Koordynator w tej sprawie palcem nie kiwnie.. Dlatego ludzie uważajcie!
zdjecie uzytkownika
Justyśka - 2016-05-04 21:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam oferte wraz z chłopakiem na wyjazd z Covebo za tydzień możecie mi coś powiedzieć na temat pracy , ilość godzin i mieszkania ??
zdjecie uzytkownika
justyś - 2016-05-04 21:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Saaba - 2016-05-04 08:39:35]:
Mamy oferte pracy z chłopakiem na za tydzień i prosze powiedzcie cos o warunkach mieszkaniowych , ilosci godzin itp..
zdjecie uzytkownika
justyś - 2016-05-04 21:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Saaba - 2016-05-04 08:39:35]:
Mamy oferte pracy z chłopakiem na za tydzień i prosze powiedzcie cos o warunkach mieszkaniowych , ilosci godzin itp..
zdjecie uzytkownika
Czarek - 2016-05-04 21:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Saaba, skoro pracowałaś i znowu tam wracasz, to dla mnie znak, że warto. Gdyby było źle, to nikt by się do pracy za pośrednictwem tej agencji ponownie nie pchał :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Raczej normalna rozmowa nic trudnego
Pytania: sprawdzali angielski, pytali o doświadczenie,
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-05-05 12:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z was jedził na filetowanie ryb? Jest ogłoszenie, aplikowałem, prosze o infor co do zarobków oraz długosci pracy.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-05-05 13:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy udzieli mi ktos informacji na temat pracy przy pakowaniu szaszłyków w zwolle zastanawiam sie czy wyjechac ??

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert