Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rikas - 2015-07-22 22:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie, to jest dylemat, czy zaufac im, czy raczej poszukać czegoś gdzieś indziej. Widze, że sa osoby zadowolone, jak i spora grupka osób niezadowolonych. Ciekawi mnie od czego to zależy. Piszcie prosze na przyszlośc miejsca i stanowiska na jakich robiliście, to się odseparuje miejsca dobre od zlych.
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-07-23 12:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pamela - 2015-07-22 20:48:34]:
w Bunschoten jak jesteś pracowita/y to masz godzin ponad normę. co masz na mysli pisząc etat? w agencjach nie ma stałej ilości godzin, ja to nawet czasami lubię jak jest mniej niż 40h tygodniowo, można wtedy wypocząć, na zakupy iść albo nad zalew:)
zdjecie uzytkownika
eklerek - 2015-07-23 14:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dawno nie pisałam a widzę że znów na tapecie jest watek Bunschotena- dla tych ktorzy mnie tu nie znaja, pracuje tam ponad pol roku i puki mnie nie wyrzuca chce zostac ;-) Lubie te pizze i fajnie isc podjesc eklerkow. godiny mam i to ostatnio sporo-bo chce mi sie i odbieram telefony od chlopakow z biura,na godz. marudza ci ktorzy nigdzie sie nie sprawdzaja albo nie odbieraja telefonow z biura- bo im sie nie chce. Nowa jak chcesz pracowac to wpadaj, pracy mamy sporo a w Sobote somerparty i wszyscy idziemy sie bawic- Jupi
zdjecie uzytkownika
Kaskada - 2015-07-28 15:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tez obawialam sie wyjazdu przez ta Agencje, jestem w Bunschoten na pizzeryjkach, praca fajna, godzin duza czasem az za duzo ale za to grube wyplaty okolo 1200-1400 euro. Domki troche lipne ale jak sie dba o czystosc i ma sie zgrana ekipe to jest ok. Polecam.
zdjecie uzytkownika
Agii - 2015-07-31 19:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktoś 02.07 do Bunschoten ??
zdjecie uzytkownika
Kejti - 2015-08-04 18:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,
mam pytanie czy ktoś był w Sprundel w Holandii przy pakowaniu filetów drobiowych? Czy jesteście zadowoleni? Bo ogólnie nie spotkałam się na forum z opiniami o tym miejscu i jestem ciekawa czy warto jechać czy lepiej sobie odpuścić bo są problemy... z góry dzięki za odpowiedź ;)
zdjecie uzytkownika
agas - 2015-08-07 20:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jakie biuro w Polsce latwi prace w Goor?
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-08-10 09:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej , aplikuje ktos na pakowanie ciastek ?
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-08-14 19:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , co możecie powiedzieć o ich ofertach pracy i zarobku da się na czysto wyjść te 1000euro po odliczeniu mieszkania i innych pierdół?
zdjecie uzytkownika
Xyzz - 2015-08-14 20:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W covebo? 1000 na czysto? Haha nigdy. Chyba ze jesteś poza wiekówka i (usunięte przez administratora) po 12h prZez 6 dni w tygodniu, to wtedy dostaniesz 1000€.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-08-15 00:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Je*** agencje w Polsce robic na 3 zmiany za najniższa zle ... Wyjechać przez agencje i tez guzik zarobić bo tam to jest wielkie "G" tez zle ... Nie masz jakis lepszych znajomosci to mozna sb pomarzyć o dobrej robocie ...
zdjecie uzytkownika
Jakostam - 2015-08-17 13:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracował ktoś przy rybach z COVEBO? potrzebuje opini
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-08-18 01:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
covebo zeist i ten ich koordynator, najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na jakie trafiłem
zdjecie uzytkownika
pablito - 2015-08-18 11:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuje ktoś, lub może pracował przez Covebo jako elektryk przemysłowy w hadze ?
zdjecie uzytkownika
albercik - 2015-08-19 17:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie, dostaliśmy z dziewczyną ofertę pracy przez Covebo na produkcję pizzy do zakładu Boboli, chcielibyśmy zapytać czy warto jechać, jak z godzinami, zakwaterowaniem i kordynatorami. Jakie stawki mają na wiekówce, ile za mieszkanie i ubezpieczenie, dają zaliczki? po jakim czasie wypłata?
zdjecie uzytkownika
Ancymon - 2015-08-21 17:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
mam pytanie, czy był lub jest ktoś z WAS z Covebo w Hadze (Zoeterwoude ) jako Inżynier Mechanik? Prosze o opinie o miejscu pracy, mieszkaniu itd. Zależy mi na opinii i ocenie!
zdjecie uzytkownika
Kleo - 2015-08-21 21:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [albercik - 2015-08-19 17:45:49]:
Ja jestem na pizzy w Boboli ale jedynie na wakacje i jutro wracam do polski. Uważam że warto jechać. Pierwsze 2 tyg miałam tylko po 3 i 4 dni pracy bo nie mogą puszczać grup z samymi nowymi pracownikami. A potem jak się rozkręciło to nawet po 6 dni od 8 do 10 godz. Zakwaterowanie nawet ok, luksusów nie ma, ale jest wszystko co potrzebne. Jak jest zgrana ekipa i trzymacie porządek to jest spoko. Koordynatorzy Jacek z Adamem są w porządku, pomocni i wszystko wytłumaczą. Stawki są różne. Zaliczka po 3 dniach jak dobrze pamiętam. Wypłata co 4 tyg. Jedynie co denerwuje to plany wysyłane codziennie jak jutro do pracy. Po tygodniu idzie się przyzwyczaić.
Pozdro.
zdjecie uzytkownika
endek - 2015-08-22 16:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę czy pracując przez agencję na niezbyt wysokim stanowisku myślicie, że firma będzie szukać jakiś 3-4 gwiazdkowych hoteli ... jak dla mnie to jest trochę niepoważne tym bardziej, że przecież i tak robią co mogą aby każdy nie został bez dachu nad głową, bo zwykle wyjeżdżają osoby, które nawet nie trudzą się aby jakiegoś języka złapać.
zdjecie uzytkownika
pietrek - 2015-08-24 12:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka stawka otrzymał bym mając 22lata jako order picker praca na chłodni, KW, GFC pracowałem już na tym stanowisku miałem 8.72 brutto wypłaty od 200-400e z tym że nie miałem dodatków za prace w -20-30 stopni norma od 140/190 + byłem coś ala liderem polaków musiałem zadbać aby wszystko było gotowe do wysyłki bez żadnych błędów bardzo proszę o opinie i dla jakiego sklepu jest wysyłany towar
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 12:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
załamany - 2015-08-25 12:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STANOWCZO NIE POLECAM PRACY PRZY RYBACH W HARDERWIJKU NIECHCE SIE ROZSPISYWAC ALE JAK COS TO LEPIEJ SOBIE POSZUKAJCIE INNEJ OFERTY BO TU SPOTKA WAS TYLKO ZAŁAMANIE NERWOWE POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Jakostam - 2015-08-25 13:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [załamany - 2015-08-25 12:48:15]:
Dlaczego? az tak zle? mozesz rozwinac swoja wypowiedz. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
MARCEL - 2015-08-25 13:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja już 5-ty miesiąc w covebo i jestem w miarę zadowolony. Kasa zawsze na czas, mieszkanie też nie najgorsze, ludzie w pracy spoko, na chacie też fajny klimacik. pracuje na "czikenach" w nijkerku, 4-5 dni w tygodniu weekendy wolne :) praca nie najgorsza, jak przyjechałem to niektórzy domku opowiadali mi jakies dziwne historie o pracy, a okazało się że jest naprawdę spoko. dużo fajnych dziewczyn w pracy :P POLECAM
zdjecie uzytkownika
Tina - 2015-08-26 15:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agii - 2015-07-31 19:30:22]:
Dziewczyny, a chłopacy z wami pracują przystojni ;)? Syn mój jest trochę mikry, rzucili go do pracy w masarni, gdzie ciaga koninę, to mowi ze fizycznie nie za bardzo wyrabia, a jest pracowity i bez żadnych nałogów oprocz komputera :D. Moze naraicie jak tam do was się załapać. Bo chłopakowi 27 lat, a w Polsce nie może sensownej pracy dla siebie znaleźć. A na tą kase, która tu w Polsce zarabiał, to na siebie nie zarobił, a co dopiero na przyszłą rodzinę. Na razie dziewczyny nie ma, bo teraz to dziweczyny patrza prawie wyłącznie na portfel i auto.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: hahahaha kolego Kaśka, musisz konstruować logiczne zdania, ponieważ inacej twoja opinia będzie nic nie warta.
1) Jeżeli rekrutacji brak to jak się znalazłeś przy podpisywaniu umowy ??
2) jak można podpisywać umowę jeżeli nie wytłumaczono ci na czym polega praca.
3) po co podpisywałeś umowę w której co zaznaczać pokazywał ci koordynator ja pracy nie przyjąłeś
4)skąd się wziął brak zainteresowania koordynatorów jak w końcu nie przyjąłeś pracy i nie wiesz czy by się tobą interesowali
Pytania: co za tandetna antyreklama z twojej strony pracowniku innej agencji
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 19:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Mateusz N. - 2015-08-26 19:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oto warunki w covebo:
(usunięte przez administratora) Wyjechałem przez agencję pracy covebo do Holandii. To co zobaczyliśmy na miejscu sprawiło że wolelismy siedzieć w barze lub McDonald'zie niż w szopie nazywanym domkiem. W szopie mieszkało około 18 osób, wszędzie był syf. Kibel był brudny tak samo jak prysznic czy kuchnia. Materace na których się spało waliły, w nocy szczury dawały się we znaki a jak padał deszcz to ciekło z dachu ... dalej nie chce mi się pisać :o. Historia kończy się tak, że cała nasza czwórka opuściła szopę na następny dzień - ja wróciłem do polski.
zdjecie uzytkownika
Ancymon - 2015-08-27 18:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponawiam swoją prośbę o ocenę pracy/warunków mieszkaniowych na stanowisku w Hadze (Zoeterwoude), jako inżynier mechanik.
Czy ktoś jest/był?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Covebo Work Office Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert