Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

lidia 2016-06-24 09:05:19
Mam takie pytanie od jakiego wieku można wyjeżdżać z firmą? Czy osoby przed 18 rokiem życia a po 16 mają jakąś szansę? Dziękuję za odpowiedź
Wojtek 2016-06-24 11:21:01
Hej
Koleżanka mi poleciła tą agencję, niestety nikt się nie odezwał do mnie jeszcze, zarejestrowałem się na ich stronie półtora tygodnia temu, planowałem pojechać zaraz po wynikach maturalnych

Wie ktoś jak wygląda kwestia wyżywienia??
3= 2016-06-24 11:26:14
myślałam nad tym ale jadę raczej jako Wykrawanie filetów drobiowych do Barneveld, wydaje mi się jednak to o wiele korzystniejsze w mojej sytuacji, a ręczna odrywanie mięsda czy trybowanie to nie jest moim zdaniem taka ciężka praca a 8,8 Euro to dobra kasa
lindora 2016-06-24 11:58:14
ja pracowałam w najkerku na filetach. filety sa nacinane przez maszynę i się je tylko dokrawa lub wyrywa. prosta praca tylko troche zimno itrza sie cieplo ubierać
tarek 2016-06-24 12:28:11
@mimi ja się zastanawiam nad aplikacją właśnie na to stanowisko, chociaż ofert pracy jest sporo, a ja mam też szerokie doświadczenie zawodowe. A ile zarabia pracownik magazynowy w Enschede?
1
Artur 2016-06-25 11:54:46
Jedzie ktoś może jutro do Hengelo miejsce pracy Deventer przy pakowaniu filetów
marek 2016-06-25 11:55:42
@tarek podobno stawki są naprawdę zachęcające, ale konkretów nie znam :)
1
Daniel 2016-06-25 13:13:35
przy tych filetach to zimno Nijkerk ,a u mnie we Francji to ręce do ziemi wyciągam fileta sie ręcznie nacina i skore zrywa na indykach.Lapy po pracy niewiadomo gdzie włożyć, a zmęczenie jest tak ogromne po 6 h pracy że można wypadek samochodowy spowodować już nie wspomne o wychowywaniu dzieci jak trzeba na rekach nosic, strasznie niewdzięczna praca , więc postanowie wyjechac do Nijkerk.A jezeli ktoś pracował to pytanie?ile godzin wychodzi w tej firmie?
fvgb 2016-06-25 13:39:03
sporo tych ofert pracy oni w su,mie teraz maja w kilku miejscowosciach..zainteresowala mnie oferta na stanowsiko montera izolacji termicznych, izoler budowlany (bez znajomości języka obcego) - jest umowa o pracę
odradzam 2016-06-25 17:20:39
Jeśli chcecie zaoszczędzić nerwów radze nie jechać - godzin mało i oszukują przy wypłatach trzeba zawsze ich sprawdzać. Poza tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liczą sobie za samochód który dowóz do pracy 80 euro plus do tego za paliwo tez trzeba płacić czyli jakieś 120 euro za transport nie mówiąc i ubezpieczeniu opłacie za dom i innych dodatkowych opłatach
1
kuni] 2016-06-25 18:42:16
mniej więcej podobnie, za pakowanie serów jest stawka godzinowa brutto 10,16 Euro więc pozytywnie w Utrechcie
Oliwia 2016-06-26 20:15:14
Hej ja wyjezdzam 3 lipca niby ale ona mowila ze ma dac w srode znac czy jest praca, jak to jest? jak oddzwonili do mnie i do kolegi, to jest szansa ze wyjade? cyz trzeba czekac do srody az zadzwoni? czy do nich wydzwaniac?
marek 2016-06-26 20:21:50
Troche to niepokojąco brzmi, bo jak oszukują na wypłatach? rzecież chyba jest prowadzona jakaś timelista w której wpisujesz ilość dziennie przepracowanych godzin, jak to jest? A jak są nadgodziny to wypłacają, czy pracujesz za free? Śrdnio ile godzin w tygodniu się pracuej
mili 2016-06-27 20:17:10
Pracowalam w covebo z narzyczonym przez prawie pol roku i bardzo dobrze pacili i mieszkania ok:) chcemy wracac ale miejsca nie ma:( duzo studetow przyjechalo: kto chce pracowac to ma prace dobrą:)i na kacie dobra wyplata
1
dfv 2016-06-27 20:51:08
hej pracowal ktos moze u nich na stanowisku operator wózka widłowego bocznego? bo widze ze stawka godzinowa 10, 24 € brutto, plus dodatek 20 euro tygodniowo,transport sprawdzonymi przewoźnikami do Holandii
Alexy 2016-06-28 11:08:36
Nie
marek 2016-06-28 11:13:46
Każdy ma inne zdanie, wiekszosc z was poleca ja rownież aplikowalem na Spawacza, amma uprawnienia wszelkie, mama nadzieje, ze sie odezwą i umow aniemiceka będzie nie polska?
karolina 2016-06-28 20:22:37
Nie jedzcie, niedawano przyjechalam i teraz bede wracac bo pracy tu nie ma, sciagaja ludzi do pokoju z ktorego jeszcze nie zdazyli sie wyniec lidzie ktorzy uciekaja do domu bo roboty tu nie, domek mozesz zmienic z 3-4 razy w ciagu doby bo sami nie wiedza kiedy i gdzie bedzie dla Cb praca
fggf 2016-06-29 14:49:58
hej widze ze teraz tez jest ofera dla spawasza MAG tez za granicą czytalem w ogloszeniu ze oferuja tutaj miedzy innymi 480 euro netto/40h, zakwaterowanie i ubezpieczenie, opiekę managera, możliwość nawiązania dłuższej współpracy ale trzeba miec doświadczenie w spawaniu stali czarnej
fggf 2016-06-29 21:56:24
tak na prawde to wiele tych ofert jest od drugiej polowy czerwca widze i za granice wlasnie jestem zdania ze taki wyjazd ma bardzo duzo plusow bo nie dosc ze mozna sporo zarobic podszkolic sie z jezyka zdobyc cenne dosiwadczenie to jeszcze to ladnie w CV wyglada
roman 2016-06-30 12:31:57
Mam mozliwość wyjazdu do Holandii przez 3 różne agencje pracy.Każda ma jakieś negatywne opinie i są komentarze typu:każda tylko nie ta.Więc jak by człowiek miał się kierowac opiniami na tych forach to przez żadna agencje by wyjechał.Najlepiej jechac i się samemu przekonać
3
Tyntek 2016-06-30 15:16:45
Covebo Work Office ma, wszystko pozytywne i bez zastrzeżeń i mam nadzieję, że w jakiś sposób ludzie się przekonają do tej firmy, więc postanawiam ją wesprzeć tutaj na goworku, bardzo dobra sprawa, polecam.
mateo 2016-06-30 16:54:21
Hej jeżeli było tak tragicznie dlaczego tam pracowałeś 1,5 roku :-) Coś tu nie gra ..... chyba się z kimś pokłóciłeś i teraz się odgrywasz .....
1
54rgb 2016-06-30 18:13:39
ale widze ze na przyklad na stanowisku montera izolacji terminczych to firma oferuje umowe i prace..
odradzam 2016-07-02 00:40:50
Jeżeli chodzi o oszukiwanie przy wyplatach to sprawa wygląda tak ze trzeba sprawdzać rejestracje godzin czy wszystkie są uwzględnione bo często nie są. Co z tego ze w zakładzie pracy wpisujesz się na listę itd jak nie jest to uwzględnione n przez covebo i tym samym nie ma kasy w wypłacie. Druga rzecz opłata za domek - nie ma stałej opłaty i nigdy nie wiadomo ile policza - przykład w pierwszym miesiącu policzył około 250 euro a w drugim 328 euro (dodam że przy mniejszej wyplacie). Nie warto jechać bez gwarancji godzin. Zapytajcie czy dadzą wam gwarancję że na tydzień będziecie mieć określoną ilość godzin zobaczycie co wam powiedzą.
Michał 2016-07-02 08:49:43
W niektórych ofertach z tego co widzę @odradzam np. teraz na mrożonki to gwarantują zakwaterowanie więc nie we wszystkich miejscach trzeba za nie płacić. A jeśli trzeba to tak jak sam napisałeś trzeba się na początku dogadać na to i na to, tak samo jak z godzinami a nie od razu pisać odradzam
fggf 2016-07-03 16:13:11
@Michał no wlasnie uwazam ze to wszystko jest kwestią dogadania sie z pracodawca co do tych warunkow
pan tata 2016-07-03 19:36:06
a był ktoś już z nimi na robocie w Barneveld na wycinaniu filetów drobiowych? bo ja chcę córkę w tym roku wysłać, niech się uczy życia, stawka godzinowa brutto 8,80 € jest czy można jakoś zarobić trochę więcej?
pani yola 2016-07-04 09:54:07
córka na pewno się ucieszy, że na dłuższą umowę będzie trybowała filety albo odrywała filety od korpusów, a pan może nie chce? mimo wszystko warto docenić że umowa jest na dłuższy okres czasu gdyby ktoś był zainteresowany. a córka w ogóle wie że jedzie>?
OSZUSTWO!! 2016-07-07 12:56:35
NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA TO CO WAM OFERUJĄ. W RZECZYWISTOŚCI W TYGODNIU PRACUJE SIĘ DWA DNI. KRĘTACTWO I OSZUSTWO WYCHODZI NA JAW PO PRZYJEŹDZIE NA MIEJSCE. ZAROBICIE JEDYNIE NA POWRÓT DO DOMU A I TO JEST NIEPEWNE BO ZA COŚ TRZEBA SIĘ TAM UTRZYMAĆ. NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ NA TE PIĘKNE BAJKI.
fggf 2016-07-07 15:57:42
hej hej widze ze firma prowadzi caly czas spora rekrutacje na przyklad na stanowisko operatora wózka widłowego bocznego w Barneveld oferowana stawka godzinowa 10, 24 € brutto, plus dodatek 20 euro tygodniowo oraz tez comiesięczne wypłaty na konto :)
porazka 2016-07-09 00:47:42
Przy czym pracowałeś? Jaka miejscowość?
porazka 2016-07-09 00:48:27
Przy czym pracowałeś? Jaka miejscowość?
Adam 2016-07-09 08:39:46
Czy ktoś się orientuje - ta oferta pracy w Hereenveen dla pracownika produkcji nadal jet aktualna i można wysyłać cv? Widziałem, ze wymagali chęci wyjazdu w najbliższy weekend, a ten już minął...
michałko 2016-07-13 15:14:39
no widziałem ich oferty pracy no i powiem Wam, że ciekawa jest ta jako Spawacz TIG.
Wawelka 2016-07-15 19:51:19
Witam!Wybieram się na pakowanie słodyczy 28.08 lub 4.09. Czy jedzie ktoś wtedy z Krakowa lub okolic?
1
hghg 2016-07-15 20:53:09
no fasktycznie powiem Ci ze to jest chyba ich najnowsza pferta dla tego spawacza wlasnie oferuja wynagrodzenie 460 euro netto / 40h, zakwaterowanie i ubezpieczenie, kontrakt z holenderskim pracodawcą.
franek i sandra 2016-07-19 10:13:05
chyba w każdym biurze jest inaczej, u nas w nijkerku jest normalnie. normalne godziny, normalne mieszkania i normalni ludzie. nalezymy chyba pod biuro bunszoten
1
Frank 2016-07-19 13:06:07
Bardzo kiepska firma ,oszusci na kazdym kroku ,bardzo odradzam prace dla nich bo zarobicie mniej nisz w Polsce do tego na koniec ostatniej sypłaty wam niedadzą jak jusz was na hotelu niebedzie,smiecie ta firma i zlodzieje
er 2016-07-19 16:24:49
@ghghh ale może najpierw napisz o jakiej konkretnie lokalizacji tego zatrudnienie piszesz bo przecież wiadomo że oni wysyłają do bardzo różnych miast, mam nadzieję że warunki między nimi się jednak nie różnią
Agaaa 2016-07-20 14:18:59
Czy wie ktos ile wynosibpodatek dochodowy w Holandii ? I jak to jest jesli jedzie sie tam do pracy na wakacje ? Drugie pytanie czy warto jechac z Covebo ponieważ kolega byl i trafili na kiepskich współlokatorów oraz jechal z dziewczyna jako para i niestety nie mogli pracowac razem
d 2016-07-20 20:48:07
no właśnie jeśli chodzi o współlokatorów to zawsze jest loteria, nigdy nie wiesz na kogo trafisz, ale jak będą większe akcja to zawsze możesz zgłosić dop koordynatora
Mirecki 2016-07-21 18:59:18
Covebo Work Office Sp. z o.o. widzę poszukuje pomocnika na statku, na ile to jest miesięcy ktoś mi powie?
justa274 2016-07-21 19:07:31
Hej, jedzie ktoś może teraz do Nijkerk w niedzielę busem z covebo?
justa274 2016-07-21 19:09:29
Hej, jedzie ktoś teraz w niedzielę do Nijkerk?
Man 2016-07-21 20:10:49
Covebo Work Office Sp. z o.o. widzę że zapewnia sporo dobrej pracy dla masy ludzi, generalnie bardzo polecam sytuację
POLECAM 2016-07-21 21:03:14
To może ja powiem to co wiem od brata - jest w Nl od ponad dwóch mc, na początku był przerażony, trwało to tylko kilka pierwszych dni, nadmiar pracy wydawał mu się bardzo duży, po kilku dniach przestał narzekać,a wręcz przeciwnie chwali sobie prace, wypłaty są w porządku i na czas, zakwaterowanie też jest ok, pokoje dwuosobowe, na domku czysto- oczywiście wszystko zależy od współlokatorów. Na brak pracy nie narzeka - pracuje od poniedziałku do soboty, minimum 8h dziennie. Z jego rozmów mogę również wywnioskować że kontakt z koordynatorem ma dobry, nigdy na niego nie narzekał. Covebo polecił nam znajomy który pracuje przez tą agencję już 3lata. U mojego brata na domku są Panowie pracujący po 5-12lat, więc chyba jeśli się naprawdę chcę pracować to się pracuje. Praca za granicą do lekkich nie należy i każdy powinien to wiedzieć, przede wszystkim dochodzi tęsknota za rodziną znajomymi i krajem. Osobiści polecam Covebo, sama również zamierzam wyjechać przez ich agencję, gdyż wiem że jest sprawdzona
4
Mantek 2016-07-21 21:25:40
Covebo Work Office Sp. z o.o. ma się całkiem dobrze z tego co widzę, masa świetnych ofert do wielu krajów, bardzo mnie to jara, bo chciałem się tutaj zatrudnić, doskonale to wygląda, prosze o jakieś opinie jak jest
Mati 2016-07-23 16:32:58
Patologia,aroganstwo,wyzysk do domena tego naganiacza i zapomnijcie o wypłatach w zamian zato spisz w kurniku po 8 osób na 8 m2 pokuj wiec jakktos miał cieszkie dziecinstwo to wsamras dla niego .bez odbioru
marek 2016-07-23 16:46:42
Chyba dużo ludzi ich wybierach, z tego co udało mi sie tutaj oczywiscie wyczytac i dowiedzieć, chyba nie mają złych warunków bo jednka ludzie ich chyba czesto wybieraja, wec musza tez miec podpisanych kilka umow z niektorymi firmami jakby nie mieli to by nie byli zaufani chyba
Zostaw swoją opinię o Covebo Work Office Sp. z o.o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.