Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Adi 2017-03-10 16:17
adrianwisniewski.aw@gmailcom
ania 2017-03-13 13:34
Hej :) z chłopakiem planujemy wyjechac na poczatke kwietnia tylko jak narazie szukamy jakiejs sensownej oferty.
Lolcia 2017-03-13 15:59
Ja byłam z koleżanką w zeszłym roku na Boboli . Przez telefon obiecywali złote góry na miejscu okazało się że 3 dni czekaliśmy aż łaskawie ktoś z nami pojedzie umowę podpisac a gdy w końcu już miałyśmy uwowe przed oczami to obie się rozesmialysmy stawka po prostu śmieszna .. 5.15€ brutto ... W pracy tragedia 12 godzin przerwy 15 min ok 3/4 tępo maksymalne wszyscy krzyczą jak nie nadazasz .. po prostu jedna wielka masakra. Mieszkanie tragiczne szafa była rozdzieleniem 2 pokoi 0 prywatności . Totalnie odradzam !!
6
Iwona 2017-03-14 09:28
@Adi możesz powiedzieć nam coś więcej na temat rozmowy, o której mówisz? O co pytał rekruter?
Adi 2017-03-14 11:06
znajomość jezyka angielskiego, o sobie o tym gdzie się pracowało na ile chce się jechać itp
Monia 2017-03-14 11:24
Czy wybiera się ktoś na produkcję ciastek, pizzy?Dajcie znać!
Martine 2017-03-14 16:45
Aż żal czytać niektórych komentarzy jeśli się mysli że jedzie się tam na wakacje i że sobie usiądziesz. Z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dadzą ci 1000euro ja z żona pracowaliśmy w covebo i było dobrze mieliśmy po 1000. Udo po odliczeniu wszystkiego polecam firmę
2
Martinez 2017-03-14 17:23
Żal czytać tych komentarzy co piszecie ludzie myślisz jeden z 2 że jak wyjedziesz do pracy i posadza cię i odrazy zapłaci 1700euro firmą ok zakwaterowanie ok płacą po 1000 euro pracowałem z żona na Heis kurczaki tylko ludzie nie ok
2
Patrick 2017-03-15 02:27
A za czym się dokładniej rozgladacie ? :)
Iwona 2017-03-15 09:12
@Martine rozumiem, że dobrze wspominasz współpracę z firmą. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach? Jak długo od zgłoszenia się do firmy wyjechałeś razem z żoną do pracy?
1
Martine 2017-03-15 17:21
Firama jest ok kasa na czas na samych kurczakach jest dobrze tylko ludzie. ( usunięte przez administratora )wspominam dobrze i polecam firmę
2
Michal 2017-03-16 12:43
Firma dno jest wiele lepszych agencji kasuja za domek kosmiczne pieniadze 100 euro a w pl powiedza ci ze 55 euro wiec na starcie robia nas w ch... Mieszkania porazka smrod,grzyb,i patologia wiekszosc ludzi po kryminalach ktorzy ukrywaja sie w holandi
2
Gnn 2017-03-16 15:57
Powini patrzyć czy ktoś jest karany a nie przyjmują wszystkich
1
On 2017-03-17 07:36
Czy moze ktos napisac cos o pakowaniu serow miejscowosc Lopik ? Jak z godzinami praca?
Kamila 2017-03-17 11:33
Hej!Ktos pracował lub pracuje w firmie Storteboom w Nijkerku??Jakie macie doswiadczenia w pracy w tej firmie??
Z góry dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
Mirek 2017-03-17 19:25
Nie płacz a jak ci sie cos nie podoba to do innej agencji
isoisoiso1 2017-03-18 11:26
Czy ktos wie o co chodzi? przyjmują kolejne osoby do pracy gdzie niema juz miejsc pracy i siedzą na domkach
2
Daria 2017-03-18 17:20
W hejsie właśnie ludzie są bardzo fajni
kama 2017-03-18 18:06
Boboli tworzą ludzie. Głupi i krzykacze. biorac pod uwage agencje trzeba zwrocic uwage jak planuje prace i ile ludzi sciaga. ile za zakwaterowanie i jakie inne cuda wianki
1
Natalia 2017-03-19 09:51
Covebo Work to jedna z największych agencji na terenie Holandii, ciągle rozwijająca się. Niezadowoleni mogą pracować w innej firmie.
Basiula 2017-03-19 10:57
Byłaś w Boboli? Chciałam zapytac po ile godzin sie tam pracuje i jak tam jest?
Basiula 2017-03-19 16:34
Wybiera sie ktos moze do Boboli w najblizszych dniach? A moze ktos tam juz byl i powie ile mozna zarobic i jakie sa tam warunki?
Kub 2017-03-19 17:27
Co z tego jak w tej agencji nie ma szans isc na prywatne mieszkanie agencja zyje z opalat za mieszkanie sciagaja ludzi zeby zapelnic domki i sciagaja kase 100 euro za tydz a praca 3 dni w tyg a domki w Gornichen same meliny smrod grzyb i patologia wiecznie najarani
2
Maniek 2017-03-20 15:29
Zależy na jakiej chwali robisz na 1 nie jest fajnie obgadywanie mordobicie na parkingu itp i na gejów nie jest fajnie
IZA G. 2017-03-20 21:42
100 euro za domek to w sumie normalna cena,prawie wszędzie tak jest , a mieszkania?! jak w każdej agencji ,to zależy gdzie trafisz. Ja byłam kilka lat temu tyle ze z innej agencji i też raz trafiłam na przyzwoite warunki a kiedyś trafiłam na syfiasty domek z patologia w środku.Wróciłam z pracy do domku a tu mi na wejściu gość rzyga pod stołem . Na szczęście za dwa dni już mnie tam nie było.
Elżbi 2017-03-21 10:35
Ja wybieram się do zapiekanek i pizzy do Boboli, ale nie mam pojęcia jakie warunki.
Krystian 2017-03-21 12:43
Witam jezeli chodzi ludzi chetnych do pracy to ja byl bym chetny ale jest jeden minus brak znajomosci jezyka
Onnn 2017-03-21 13:03
Witam wszystkich osobiście w chwili obecnej pracuje przez agencje covebo w firmie stoorteboom w miejscowości zeewolde. Osobiście jeżeli chodzi o ludzi i atmosferę jest ok nie narzekam wiadomo zawsze znajdzie się osoba które pracuje za te same pieniądze ale i tak się wywyzsza. Za bungale pobierają od 100 euro miesięcznie czasami nawet do 400 euro z czego musisz wyżyć cały miesiąc trzeba bardzo pilnować godzin zwłaszcza gdy się jest na wiekowce bo strasznie przewalaja. Ogólne warunki mieszkalne mogłyby być gdyby nie grzyb i wilgoć. Ostatnio była sytuacja gdzie chłopak zemdlal na produkcji wysłali go na tygodniowy urlop po czym go zwolnili. Na początku koordynatorzy ok wszystkim się zajmowali ale po czasie zaczęli mieć w to ciężko Wbite. Kiedy idziesz na jakiejkolwiek przerwie by co kolwiek załatwić nigdy ich nie ma. To najgorsza firma w jakiej pracowałem. Wiadomo dużo osób opuściło sobie tam prace. Mój kolega za miesiąc zapiepszania dostał 490 euro z czego musiał zapłacić za mieszkanie transport (rower) siłownię i internet to wszystko wliczone w jeden pakiet. Ogólnie nie doradzamy tej firmy a wręcz odwrotnie odradzam. Ja jak poszłam do koordynatora powiedzieć że nie zgadzają mi się godziny odpowiedziała mi że muszę je zapisać z czego miałem zapisane po prostu chcialem zobaczyć z ich godzinami ile brakuje oczywiście że nie mieli czasu. Ludzie którzy tam pracują. Lepiej się ewakuować bo nie zapierdzielamy jako cel charytatywny na chłodni a jak złapie cie gorączka lub bądź co innego to odpowiedzą żeby zgłaszać takie życzy kiedy już na prawdę nie będziesz mial/miała siły wstać z łóżka. Jednym słowem kicha. Odradzam.
4
gość 2017-03-21 13:40
Holandia już dawno się skończyła , tak jak wcześniej napisano , ściągają ludzi tylko żeby zapełnić kwatery firmowe , potem wyślą was ze 3 dni w tygodniu do pracy żebyście pokryli niemałe koszty wynajmu , w jakimś syfiastym zapleśniałym lokum z bandą narkomanów i alkoholików , bo do Holandii wyjeżdża głownie patologia i kryminał .Jak ktoś liczy na normalne warunki i zarobek to odradzam .
To co opisałem nie dotyczy tylko firmy Covebo ale wszystkich firm pośredniczych w NL .
Pozdrawiam
3
GOść 2017-03-22 12:41
Zgadzam się. Jestem tutaj 3 tygodnie, w pracy byłam kilka razy. Dzisiaj mam 3 dzień wolny. Koordynatorzy są po prostu do niczego, w ogóle nie dbają o swoich podopiecznych. Nie interesuje ich czy mamy godziny czy nie. Liczy się to, żeby hajs za mieszkanie się zgadzał. I cały czas ściągają ludzi do pracy, chociaż jej nie mają. Ja dotychczas zarobiłam niespełna 500 euro brutto. Nawet nie będę w stanie opłacić z tych pieniędzy mieszkania, ubezpieczenia zdrowotnego i kaucji. Zresztą, nawet jeżeli miałabym uregulować wszelkie płatności, to nie wiem czy zostanie mi na jedzenie.

Moje dotychczasowe doświadczenie sugeruje, że to kiepska agencja.
3
janooo 2017-03-22 16:35
chyba ja, zastanawiam się
Olga 2017-03-23 08:49
Nie zgodzę się z Wami, tu jest raczej tak że jak dobrze pracujesz i na zakładzie dasz się poznać z dobrej strony to wszystko można sobie dobrze poukładać. Na pewno w niektórych oddziałach Covebo jest do bani, więc się nie mogę wypowiadać za wszystkich, ale ja pracuje dla biura w Bunshouten w Storteboom 2 Nijkerk i na ten temat mogę się wypowiedzieć. Miałam już 2 letnie doświadczenie w pracy w Holandii przez inną agencję w 2011 - 2013, od tej pory Holandia zmieniła się bardzo, bardzo też zmienili się ludzie którzy tam pracują, ale na szczęście nie wszyscy bo można trafić i na normalnych. Zaczęłam prace w Storteboom na lini produkcyjnej przy zrywaniu polędwiczek, pierwszy tydzień był straszny, nie mogłam się przywzyczaić do pracy, temperatury, ogólnie do całego tego klimatu, ale szybko zorientowali się że znam trochę angielski i przesuneli mnie na kontrolę jakości na której pracuję już chyba z 6-ty miesiąc. Praca jak praca do każdej można sie przyzwyczaić, ale doceniam to że wypłatę mam zawsze na czas, na godziny też nie narzekam pracuję po 9 godzin 5 dni w tygodniu. W grudniu mieliśmy tyle pracy że chyba każdy z nas zarobił powyżej 1500 po wszystkich odciągnięciach, w styczniu było mniej pracy ale i tak robiliśmy po 9 h tylko że 4 dni w tygodniu. Najgorsze były dla mnie na początku te przeprowadzki , bo przez pierwsze 3 tygodnie 3 razy się przeprowadzałam, głównie rzucali mnie po różnych bungalach niektóre były tragiczne, niektóre normalne, trafiała się na domku czasem jakaś patolka, czasem normalni ludzie, gdy poszłam na kotrolę jakości od razu przeprowadzili mnie do Nijkerk do normalnego domu i już chyba z 4 miesiące tam mieszkam z tego co wiem zostane tam już do końca. Co do koordynatorów to wielkiego kontaktu z nimi nie mam, ja nie wchodzę im w drogę, a oni mi, ale raczej są spoko i większość ludzi na zakładzie też nie ma z nimi problemu. Jest to moja 3 agencja pracy i jak na razie to mogę ją polecić, jeżeli chodzi o samą pracę to poniżej 1000 euro na ręke nie zarobiłam więc też chyba jest ok, więce zastanaiam się gdzie to się pracuje za 500 euro na miesiąc jak piszecie, bo to chyba tylko w polsce :)
A.Zborek 2017-03-23 15:31
Odradzam boto nieuczciwa firma gdysz ucinają wynagrodzie,ucinają godziny,zapomnij o płatnym urlopie bez interwencji adwogata lepiej niezatrudnic sie unich ,zaliczki o wiele zawyźane od tej prawdziwej sumy np . Mi odliczono zaliczek 3oo euro a wziełem 180 euro, oczywiscie moźna dzwonic ale albo nieodbierają albo masz wracac jak cisie niepodoba do Polski ,taka to firmaŁańcuchy
1
Mlody 2017-03-23 18:12
Może ktos coś napisać o Berkel en Rodenrijs ? Układanie skrzynek plastikowych na taśmę.
kasia 2017-03-23 19:00
Byłaś może w tej pracy w marcu? Albo się wybierasz? ;) Ja właśnie będę jechała w kwietniu.
dfd 2017-03-24 09:56
hahahaha ale z Ciebie analfabeta
2
Fuj 2017-03-24 13:25
Dlaczego nie sprawdzają ludzi tylko biorą kryminalistów poszukiwanych przez organy ścigania
pedziwitar 2017-03-25 00:45
1000 euro !!!,a co z wydatkami na życie typu jedzenie i ubranie .chyba nie można powiedzieć że zarabia się te 1000 euro na rękę i odkłada bo to nieprawda ???
brandnewday 2017-03-25 00:49
gościu ten sam wpis dałeś agencji want2work ,po co ściemniasz???
1
2017-03-25 16:57
Dlaczego nie patrzą jakich ludzi przyjmują do pracy ściganych przez wymiar sprawiedliwości
Joka 2017-03-25 23:06
A ja mam pytanie do firmy(znaczy tych osób na wyższych stołach)
Pewnie czytacie opinie i nie zastanawiają was złe opinie,że koordynatorzy są w pracy ,maja swoje obowiązki ,a ich rzetelnie nie wykonują.No chyba ,że ich obowiązkiem jest nie reagowanie na problemy osób i nie pomaganie im ( by się zdawało ,że wręcz przeciwnie),ciekawe?
A może należy, gdzieś to w końcu zgłosić?
jolka 2017-03-25 23:09
AA jeszcze jedno sporo osób pisze o nieciekawych typach zatrudnianych przez covebo ludzie trochę się zastanówcie kogo zatrudniacie!!!!!!
Patryk 2017-03-26 21:47
Spokojnie ja język znam tylko w słabym stopniu podstawowym ale szybko idzie to ogarnąć :) A kiedy byś był zdecydowany jechać ?
Patryk 2017-03-26 21:49
Spokojnie ja język znam tylko w słabym stopniu podstawowym ale szybko idzie to ogarnąć :) A kiedy byś był zdecydowany jechać ?
mariusz 2017-03-27 10:54
siema ja tez jestem chetny jechac moze bysmy sie porozumieli jakos meilowo moze czy jakos
Patryk 2017-03-27 20:36
Tu masz mój e-mail ppatrykmichal@gmail.com
Natalia 2017-03-28 11:45
Covebo pracuje dla holenderskiej firmy Covebo Uitzendgroep B.V, która połączyła siły z Accent Jobs. Agencje pracy połączyły siły by wejść do grona 10 największych agencji pracy w Holandii i pozyskiwać ciekawe oferty.
Oszukany przez COVEBO 2017-03-28 13:55
Jesteś debil i tyle... Szkoda pisać więcej.
Ten koleß 2017-03-28 14:57
Witam serdecznie. NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM!!!!!!!! Kilka dni temu wróciłem z Holandii przez firmę COVEBO. Nie słuchajcie co wam obiecują w Polsce podczas rekrutacji !!! Pokoje 2-3 osobowe są owszem ale w warunkach TRAGICZNYCH !!! Śpicie na tapczanach z komuny, w pokojach jedna szafeczka i to wszystko, pokoje nie są ogrzewane. W żadnym wypadku nie jedźcie do Hardewajku na łososie , zakwaterowanie jest w środku lasu w domkach gdzie ćpuny wciągają krechy na stole, zero wstydu czy przyjechali nowi lokatorzy czy nie!! Do tej firmy przyjeżdżają ludzie którzy uciekają od puchy w Polsce albo ćpuny !!! Firma nie wymaga zaświadczeń o niekaralności co jest dużym minusem !! Wypłaty są co miesiąc przez co ucinają wam większy podatek = mniej zarobicie maks. 1000 euro. W tym samym zakładzie pracy przez inne biuro np: AB MIDDEN wypłaty tygodniowe wynoszą od 320 - 400 euro. Nie dajcie się oszukiwać. !!!!!!
Gen 2017-03-28 18:23
Jak mogą takich ludzi przyjmować czy oni nie wiedza kogo biorą i wytworzą z kraju
Zostaw swoją opinię o Covebo Work Office Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.