Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
makgajwer - 2015-06-19 14:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k2 - 2015-06-18 20:21:34]:
skoro potrącenia 400e za domek i 1000e na rękę to jak 800e odłożyć? wychodzi mniej niż 6 stów
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-06-19 14:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przelew po wszystkich odtrąceniach (domek 400, auto ok 80, "ubezpieczenie" jeżeli można to tak nazwać 100 euro) to 1000 euro, na żarełko i benie około 200 miesięcznie więc zostaje 800
zdjecie uzytkownika
makgajwer - 2015-06-19 14:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k2 - 2015-06-19 14:48:10]:
czyli nie jest znowu aż tak źle, pomimo że trzeba zap*****lać to godziny są i kasa jest, można wytrzymać miesiąc jak ktoś chce odłożyć 3 czy 4 bańki
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-06-19 15:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no myślę że przedstawiłem sprawę jasno ;) jak będziesz miał szczęście to może Cię nawet za to 100 euro ubezpieczą, jeżeli zależy Ci tylko i wyłącznie na hajsie, a inne warunki nie grają roli, to polecam covebo całym sercem :*
zdjecie uzytkownika
Czarodziej - 2015-06-19 15:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [k2 - 2015-06-19 14:48:10]:
A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda. Z tego co ja wiem, bo dalem rozliczenie do ksiegowej, to te 400euro za domek jest w brutto!!! Odciagniete jeszcze przd podatkiem. A w netto wychodzi 210euro. 88euro za ubezpiecznie to jest tez netto, czyli standardowo jak w kazdym innym biurze w Holandi. Chyba ze spaliscie na Matmie w szkole i nie rozrozniacie co to jest netto i brutto.
zdjecie uzytkownika
Ktoś 2 - 2015-06-19 15:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak macie jechac to lepiej nie jedzcie. Dziewczyna pi tygodniu bedzie płakać Żr chce wracać do domu. Na tym zakładzie straszna lipa i najniższa stawka. O skrzynkach tez słyszałam ze nie za ciekawie.
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-06-19 18:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie mój ostatni post bo też moim celem nie jest wchodzenie co dzień i pisanie komentarzy o covebo :D jak zauważyłeś drogi pracowniku covebo/koordynatorze jest to moja opinia na temat firmy. znaczy się jak się ma chociażby lekko negatywne zdanie i napiszę niepochlebny komentarz lub też wymieni jakie są rzeczywiste stawki potrąceń to od razu trzeba zostać zjeban..? coś tu nie gra. tak jak napisałem można trafić dobrze przez covebo ale to jest loteria, natomiast drugi fakt jest taki że firma kręci, nie zgadzają się kwoty, co innego w umowie co innego w rzeczywistości itp. wysłałem tej dziewczynie co podała maila parę agencji i mój komentarz, jak ktoś jest zainteresowany to skontaktujcie się z nią niech wam prześle wiadomość. zachęcam pisać swoje opinie o agencjach, nie dajcie się dziulać ludzie wszystko fajnie wygląda w polsce ale jak już pojedziecie za granicę to nikt wam nie pomoże, nie znacie prawa a co dopiero języka i tak oto agencja robi z wami co chce
zdjecie uzytkownika
Patra88 - 2015-06-22 12:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej otrzymałam propozycję pracy przy przyprawach.. ktoś, coś może się wypowiedzieć jak jest? ;)
zdjecie uzytkownika
A2 - 2015-06-22 17:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chcemy z chłopakiem wyjechać za granice jako para na okres wakacyjny na sezonową pracez firmy covebo i mamy pewne obawy. Prosze sie wypowiedziec czy był już ktos i czy faktycznie nie oszukali
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-06-22 21:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chce jechać za granicę przez covebo i mam do was pytanie czy długo się czekana po złożeniu papierów na odpowiedz z ofertą pracy
zdjecie uzytkownika
agnies10 - 2015-06-23 10:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Mam pytanie do jakiej miejscowości masz jechać pakować te przyprawy?Ja miałam wyjechać na kurczaki ale z przyczyn rodzinnych musiałam odmówić i czekam na kolejna propozycje.Tylko chciałam sprawdzić miejsce.Mogę uzyskać od Ciebie taką informacje?Z góry dziekuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-06-23 16:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bumschoten a praca w baarn. Kiepsko płatne z tego co mówiła Pani to przy wyrobieniu normy to 900-950 EURO.
zdjecie uzytkownika
renata - 2015-06-23 18:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, dostałam dziś też ofertę pracy na kurczaki do Nijkerk. Wybiera się ktoś tam? Bądź był? Możecie coś więcej na ten temat napisać.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-06-23 21:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM COVEBO. Niby wszystko za darmo a ściągają więcej pieniędzy niż zarabiasz. Firma u które j pracujesz powiedzmy daje Ci 10e ( zalezy od wieku) a Ty dostajesz z tego 5e/h ponieważ agencja czyli nijakie Covebo zabiera sobie polowe. Mówią ze mieszkanie i ubezpieczenie za darmo ale tak na serio Ci ściągają. Nie jest to napisane. Ale np masz dostawać 5e/h ale oni i tak dają Ci 4,55 bo te drobne dobijają sobie za Twoje utrzymanie. Ale Ty o tym nie wiesz. DRUGA sprawa. Transport czasami musisz czekac 2h w firmie i czekać na rozpoczęcie pracy a później 3 h po pracy aż komuś zechce sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ruszyć i Cie zabrać i zawieźć do domu. Firma a domek zazwyczaj są w odległości 30-40km wiec nogami sie nie przejdziesz. W umowie masz napisane ze transport 10e/tydz a tak serio to biorą 10e/tydz za paliwo plus 20e/tydz za to ze Cie ktos wozi. Czyli wychodzi 100e/msx. Zalosne. Jest wiele innych lepszych agencje. UWAZAJCIE NA COVEBO!!
zdjecie uzytkownika
tars - 2015-06-23 23:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piotr - 2015-06-23 21:10:48]:
które agencje są lepsze?
zdjecie uzytkownika
świerzak - 2015-06-24 14:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jechać na skrzynki do Welsum słuszał ktoś coś o tym ?
zdjecie uzytkownika
soniacz - 2015-06-24 14:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k2 - 2015-06-19 14:28:52]:
mogłabym też prosić o pare agencji na maila?
soniaannak28@gmail.com
z góry dzięki ;)
zdjecie uzytkownika
Adolf - 2015-06-24 16:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja znam dobra Agencje:
"Auschwitz Birkenau"...

A w NL Agencje sa takie same, jak traficie to raz lepiej raz gorzej.
Pracowalem w wielu agencjach i Ogolnie Covebo POLECAM!!! Nie jest tak zle!!!
zdjecie uzytkownika
ewciaa - 2015-06-24 16:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr - 2015-06-23 21:10:48]:
Byłam w tamtym roku na filetowaniu piers z kuraka w Nijkerk. Biora tam same babeczki. Praca spoko duzo czasu daja na szkolenie. Wyplata przy 40 h na tydzien nie spadła ponieżej 950e na miesiac po odliczeniu wszystkiego na reke. Troche zimno wiec lepiej brac ze soba cieplejsze rzeczy. po kilku dniach czlowiek sie wprawia i leci z tym koksem. Roznie z covebo bywalo, koordynatorzy tez potrafia dac popalic ale w ogolnych rozrachunku to byto ok.
zdjecie uzytkownika
Lejla - 2015-06-24 20:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla Covebo pracuje od 3 lat, ogólnie zalezy jak traficie i do jakiego biura, przyjeżdża wielu cwaniaczkow cco myślą że za 2 dni w tygodniu zarobia nie wiadomo ile, podlegalem pod biuro w bunschoten, różnie ludzie piszą i mówią, moje zdanie jest takie że jak nie ma się już innej pracy to covebo w bunschoten jest ok ale 1000 ciężko zarobić, natomiast w innych oddziałach covebo sytuacja jest diametralnie inną ale może to dlatego że biuro w bunschoten jest bardzo dużym biurem,ją nie narzekalem codz faktycznie na Boboli w tzw teamie 1 to godzinki w większości tylko przez biała salę, a polaczki na liniach dostali troszkę władzy i im od...o, samo życie
zdjecie uzytkownika
ssX360 - 2015-06-25 10:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więc jeśli chodzi o mycie skrzynek to tak jedna firma mieści się w Amsterdamie druga z kolei tam gdzie pracowałem w Bleswijk kierownikiem jest turek (mały hitler)myje się tam skrzynki po wszystkim czyli smród,brud no i zapierdziel jeśli lecą IPSy na każdej ze zmian jest polski majster
zdjecie uzytkownika
beti:) - 2015-06-26 09:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k2 - 2015-06-19 14:28:52]:
Czy dla mnie też mógłbyś wysłać na meila?
beatka90900@gmail.com
z góry dziękuje i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2015-06-27 11:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy czeka ktoś na tel z Covebo w związku z pracą na pakowanie cukierków w Holandii?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: hahahaha kolego Kaśka, musisz konstruować logiczne zdania, ponieważ inacej twoja opinia będzie nic nie warta.
1) Jeżeli rekrutacji brak to jak się znalazłeś przy podpisywaniu umowy ??
2) jak można podpisywać umowę jeżeli nie wytłumaczono ci na czym polega praca.
3) po co podpisywałeś umowę w której co zaznaczać pokazywał ci koordynator ja pracy nie przyjąłeś
4)skąd się wziął brak zainteresowania koordynatorów jak w końcu nie przyjąłeś pracy i nie wiesz czy by się tobą interesowali
Pytania: co za tandetna antyreklama z twojej strony pracowniku innej agencji
zdjecie uzytkownika
grazka - 2015-06-28 16:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyślij mi proszę też nazwy tych agencji
zdjecie uzytkownika
grazka - 2015-06-28 16:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój email grazynka452@o2.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Covebo Work Office Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert