Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Covebo Work Office Sp. z o.o.


Oceniono 238 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 143 osoby
zdjecie uzytkownika
SSRaaRa - 2014-04-03 08:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Czy pracowal ktos ,przy pakowaniu chusteczek nawilzajacych? Prosze o informacje... Tu
zdjecie uzytkownika
Raven - 2014-04-03 11:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracował ktoś przy zieleni miejskiej?
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-04-04 10:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, razem z chłopakiem pracowaliśmy przez covebo w Holandii 2,5 miesiąca ogólnie nie mamy nic do zarzucenia warunki mieszkaniowe spoko,ludzie na domkach w miarę konkretni,wypłaty ZAWSZE na czas i bez poważniejszych problemów, nawet jak wróciliśmy do PL ostatnia zaległa wypłata wpłynęła na czas, ogólnie wypłaty nie są złe na wiekówce wiadomo mniejsze ale da się przeżyć i coś zaoszczędzić, kontakt z koordynatorami w miarę zależy też od koordynatora, ogólnie firma rzetelna i naprawdę bd dobra polecam, po raz kolejny staramy sie wyjechać przez tą firmę.
zdjecie uzytkownika
Raven - 2014-04-04 11:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mala - 2014-04-04 10:45:04]:
A co tam robiliście? Czy koordynatorzy są polakami?
zdjecie uzytkownika
Grzechu - 2014-04-04 14:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koordynatorzy sa polakami. Polecam tę firmę.
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-04-04 16:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jutro mam jechać do Firmy Covebo Baarn, Sparrenlaan 18A Ktoś mi może powiedzieć o tej miejscowość jakie są warunki i praca ?
zdjecie uzytkownika
koles - 2014-04-04 17:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w baarn z tego co wiem jest niezle, jak pracujesz w bunschoten to blisko do pracy , warunki ok jak na holandie całkiem spoko. pozdrawiam i powodzonka . ogólnie jest fajnie nie ma co narzekac ....
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-04-04 22:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koles - 2014-04-04 17:26:38]:
Ja mam właśnie pracować w tej Firmie bunschoten cięzko jest w tej firmię ? . A mieszkać w Barrn
zdjecie uzytkownika
efcfcdf - 2014-04-04 22:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gosia - 2014-04-04 22:19:32]:
A w tej miejscowość Baarn, są jakieś sklepy ?
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-04-05 14:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, ze w Covebo koordynatorami są Polacy, ale napiszcie, czy w takim wypadku trzeba znać język obcy, czy z polskim sobie człowiek poradzi.
zdjecie uzytkownika
Raven - 2014-04-06 13:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie napiszcie coś o języku
zdjecie uzytkownika
halinka - 2014-04-07 10:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowalam ponad 2 lata w Covebo i bardzo sobie chwaleę, na bardzo fajnych ludzi trafiłam wiec to tez mialam akurat szczescie, co do pieniazkow to jak sie chce mozna naprawde zarobic bo jest duza liczba nadgodzin! wiec jak sie ma checi do pracy to polecam!
zdjecie uzytkownika
Mario Bischini - 2014-04-09 15:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Pracował/pracuje ktos Praca w magazynie z serami , wędlinami – realizacja, zbieranie zamówień w miejscowosci Zeewolde.Jak tak to prosze i info . Z grory dziekuje ;)


zdjecie uzytkownika
Gośka - 2014-04-10 19:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem Gosia i szukam chętnej koleżanki do wyjazdu przez to biuro w niedziele 13.04. razem ze mną :)gosiaa804@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Ala - 2014-04-10 23:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gośka - 2014-04-10 19:30:32]:
Ja jade tez w niedziele a skad jestes?Napisz na email paulox@onet.eu
zdjecie uzytkownika
milenka5686@wp.pl - 2014-04-11 00:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z koleżanka też jedziemy w ten weekend. do jakiej miejscowości jedziecie?
zdjecie uzytkownika
addamos - 2014-04-11 12:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich , poszukuje pracy i natrafilem na oferte pracy wlasnie z tejże omawianej wczesniej firmy i zastanawiam sie czy sie podejmowac tam pracy , bylbym wdzięczny za jakiekolwiek info i wskazowki :)
zdjecie uzytkownika
M@ly - 2014-04-12 13:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam jedzie ktoś może w nastepna sobote do fabryki serów żółtych z firme SHERPA jak ktoś tam był to jak jest ?
zdjecie uzytkownika
Michalina - 2014-04-15 09:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja juz pracowalam 3 razy za posrednictwem covebo na produkcjach i zawsze bylo ok.zakwaterowanie spoko, kasa tez no i nie trzeba sie martwic o transport a jak masz jakis problem zawsze mozesz zwrócic sie do koordynatora a on juz go rozwiąże:-)polecam!!!
zdjecie uzytkownika
Bunia88 - 2014-04-15 10:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja równiez mialam przyjemnosc pracowac w Covebo, około 6 miesiecy, ale mysle by tam wrocic bo fajna kaska mi sie uzbierala;)mieszkanie zadbane, czyste i w porownaniu z innymi agencjami z ktoirymi mialam stycznosc to seriooo tanio...czasami mi sie wydaje ze narzekaja tylko lebry którym sie nie chce pracowac....
zdjecie uzytkownika
addamos - 2014-04-15 10:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby moc w ogole myslec o pracy przez ta agencje to nie ma innej mozliwosci niż wczesniejsze zarejestrowanie sie na ich stronie? , pytam gdyz trzeba tam podac dosc dokladne swoje dane a wiadomo że w dzisiejszych czasach bywa to niebezpieczne
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-17
Żródło: Gowork.pl
okolice Amersfoort
( )
KOBIETY DO PRAC PRODUKCYJNYCH Miejsce pracy: okolice Amersfoort Obowiązki: - prace w branży spożywczej (prace przy taśmie)   Wymagania: - ze względu na charakter pracy, oferta kierowana tylko do kobiet  - projekt kierowany tylko do osób do 22 roku życia - motywacja do pracy  - mile widziane doświadczenie w pracy w prod
zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-04-15 20:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc czy ktos cos wie na temat pakowania zywnosci ?? oraz cos o miejscowosci Nijkerk/Apeldoorn ??
zdjecie uzytkownika
Marian - 2014-04-15 21:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Raven - 2014-04-03 11:57:17]:
Ja pracowałem w zieleni miejskiej. Super praca. Niestety dla mnie się skończyła, ale innym szczęściarzom polecam. Opieka koordynatorów znakomita, warunki mieszkalne perfekcyjne, wypłaty na czas i mniej więcej okej, po za małymi drobnostkami, ale do przełknięcia. Chętnie bym poleciał na jeszcze jeden sezon, ale cóż, chyba im się nie spodobałem
zdjecie uzytkownika
Laura - 2014-04-18 10:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam 3 miesiące na produkcji, ogólnie nie mam nic do zarzucenia. Warunki mieszkaniowe są ok, jeśli chodzi o wypłaty to zawsze są na czas.
zdjecie uzytkownika
Krystyna - 2014-04-23 15:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie firma na wysokim poziomie, dodatkowo Panie w biurze bardzo miłe, wszystko mi wytłumaczyły i odpowiedziały na każde pytanie:) praca nie nalezy do najlatwiejszych ale za to pieniazki mozna sobie odlozyc calkiem dobre, zdecydowanie polecam współprace!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x