Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Marcinush - 2014-12-03 11:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzieki za Info . widze że Oferta wydaje sie godna uwagi , też już pracowałem na chłodni , wiadomo trzeba mieć odpowiednią Uniform i Czape z rekawicami i butami żeby wytrzymać. Stawka też mi powiedziano o 11,40 jak to za Deepfreeze.
Gratuluje dzieciaka ;) aż szkoda z takiej Pracy zjezdzac no ale cóż.

Dzieki z Info raz jeszcze Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Nijkerk - 2014-12-04 23:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie jak tam wygląda praca dla kobiet przy pakowaniu i odrywaniu polędwiczek od kurczaków w miejscowości Nijkerk w firmie Storteboom? Ile można na czysto zarobić, no i czy da się wytrzymać w tych zimnych warunkach? Kto jedzie w ten weekend?
zdjecie uzytkownika
ewa25 - 2014-12-05 11:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc dostalam oferte pracy przy filetach drobiowych. Mam tam na miejscu kolezanke ktora poleca takze sprobuje i jade w tym tygodniu. Musze zostac na swieta. Trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze
zdjecie uzytkownika
Bonanzo - 2014-12-05 12:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko. Własnie przyjechaliśmy z kumplem do pracy w Hardewijku na podwieszanie profili aluminiowych. Stawka 8.63 i 160godzin. Placimy 400e miesiecznie za chate + 40e za rower i 100 za ubezpieczenie. Tak sobie licze i jak doleci mi jeszcze podatek,to wychodzi jakies 700e...to jest mozliwe :O
zdjecie uzytkownika
perelka - 2014-12-05 12:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nijkerk - 2014-12-04 23:23:17]:
dzis do mnie dzwonili i własnie mam jechac w ten weekend
zdjecie uzytkownika
perelka - 2014-12-05 12:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa25 - 2014-12-05 11:59:40]:
ja tez dostalam propozycje pracy przy wycinaniu poledwiczek
zdjecie uzytkownika
OBUZ PRACY - 2014-12-05 15:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem jak praca w innych miejscach jakie zalatwia Covebo, moze gdzie indziej sprawa wygląda lepiej. Ale w Holandii w Grenlo w firmie Vion. To masakryczna harówka od rana do nocy po 13-15godzin dziennie. Konczy sie pózno w nocy na sen zostaje mniej niz 5godzin. A do sklepu tylko w weekendy. Bo w tym kraju sklepy są otwarte do 20.00. Bez dopalaczy nikt tu na dłuższa mete nie wytrzyma...
zdjecie uzytkownika
mataharie - 2014-12-07 12:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [perelka - 2014-12-05 12:41:20]:
to ja miałem jechać w ten weekend :P
zdjecie uzytkownika
NL - 2014-12-08 14:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem przez Covebo i bylo spoko - mieszkania w porzadku, wyplaty na czas, z godzinami nie bylo problemu, wiadomo, ze nie zawsze trafi sie na identyczne warunki wiec chyba nie mozna generalizowac. nie wspolpracuje juz z ta agencja ale rozstawalismy sie w pozytywnych warunkach.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-12-08 14:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam praca w firme Vion Groenlo to masakra, mało snu, z zakupami też lipa bo od rana do nocy pracuj polaczku, po co jeść, palić skoro praca jest ważniejsza, koordynatorzy to masakra jakaś, byłem wcześniej na innej pracy z covebo i nie było takich problemów jak tutaj, odradzam
zdjecie uzytkownika
nl pl - 2014-12-11 15:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez Covebo przez ostatnie pół roku w różnych miejscach i mam jak najbardziehj pozytywne wspomnienia. Nigdy nie miałem problemu z koordynatorami, mieszkanie na obu było takie jak wcześniej obiecane, pieniążki się zgadzały i generalnie wszystko OK
zdjecie uzytkownika
spejson - 2014-12-12 12:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie jest na plus. Przepracowałem tam 3 miesiące, następnym razem też będę brał tą firmę pod uwagę jak będę wyjeżdżał ;
zdjecie uzytkownika
miss tips - 2014-12-12 17:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to będzie mój pierwszy wyjazd przez agencję do innego kraju do pracy i nie ukrywam że trochę się boję sama bo mój narzeczony piotrek mnie zostawił i sama jadę. wiem do tego jakl bywa z agencjami. czy tym z Covebo można zaufać? bardzo chcę wiedzieć jak wyglada kwestia transportu i organizacji miejsca zamieszkania, opiszecie?
zdjecie uzytkownika
miss tips - 2014-12-12 17:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to będzie mój pierwszy wyjazd przez agencję do innego kraju do pracy i nie ukrywam że trochę się boję sama bo mój narzeczony piotrek mnie zostawił i sama jadę. wiem do tego jakl bywa z agencjami. czy tym z Covebo można zaufać? bardzo chcę wiedzieć jak wyglada kwestia transportu i organizacji miejsca zamieszkania, opiszecie?
zdjecie uzytkownika
miss tips - 2014-12-12 17:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to będzie mój pierwszy wyjazd przez agencję do innego kraju do pracy i nie ukrywam że trochę się boję sama bo mój narzeczony piotrek mnie zostawił i sama jadę. wiem do tego jakl bywa z agencjami. czy tym z Covebo można zaufać? bardzo chcę wiedzieć jak wyglada kwestia transportu i organizacji miejsca zamieszkania, opiszecie?
zdjecie uzytkownika
suzi - 2014-12-12 17:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miss tips - 2014-12-12 17:23:10]:
ja też wyjeżdżałam sama i było ok, dostaniesz pokój z innymi dziewczynami albo "jedynkę", nie wiem jaki transport masz na myśli, czy do Holandii czy taki z domku do pracy ale o to też nie musisz się martwić - mają swoje auta firmowe albo rowery, głowa do góry, będzie dobrze!
zdjecie uzytkownika
rrr - 2014-12-14 10:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka ze do wyrywania sadla do pracy na nozu za 8.6 na godzine jadom tylko barany a potem sue zalom trzeba byc naprawde baranem zeby na takie warunki godzic sie w rzezni
zdjecie uzytkownika
Nico - 2014-12-15 14:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hejka, daje Covebo duuży plus - pracowałem dwa lata temu i niedawno przyszło do mnie pismo z informacją, że chcą mi przelać jeszcze jakieś pieniądze w ramach wyrównania. rzadko się zdarza coś takiego w dzisiejszych czasach, żeby pieniądze chcieć zwracać więc łapka w górę ode mnie:)
zdjecie uzytkownika
Łucja - 2014-12-17 16:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OBUZ PRACY - 2014-12-05 15:20:23]:
Chlopie pukni sie w głowe chcialabym miec takie problemy jak nadmiar pracy wyjechalam przez inną agencje bo koleżanka nalegała, musiałam odwolać wyjazd do Groenlo a tam nawet transport był gratis a tutaj musiałam zapłacić 260 zl teraz siedze juz tydzień bez pracy...ciekawe kto wiecej zarobi kto wróci z dlugami żałuje że tam nie pojechałam a żalą sie na duzo godzin chyba tylko lenie.
zdjecie uzytkownika
Bianka - 2014-12-17 16:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonim - 2014-12-08 14:51:17]:
Ciekawe czy jechałeś tam do pracy czy na wczasy...
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2014-12-17 16:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nico - 2014-12-15 14:33:25]:
Ja też dostałam takie pismo choć pracowałam tam 3 lata temu. Mile mnie to zaskoczyło. Wpawdzie dostałam list po czasie przewidzianym na odesłanie go to i tak bez problemu mi go przyjęli. Wielki plus za to :)
zdjecie uzytkownika
Bia - 2014-12-17 16:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BITALANCA - 2014-12-01 15:28:13]:
Nie wiem skąd masz takie info ale w biurze pani przedstawiła mi dokładnie za ją stawkę mam pracować i jaki będą potrącenia i z tego co mi mowiła to są stawki wiekowe wiec nie dla wszystkich są takie same.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-12-17 19:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bianka - 2014-12-17 16:31:27]:
Do GROENLO transport gratis? chyba jak byś wyjechał teraz, bo jak jechali w listopadzie płacili, ciekawe czy dał byś rade po 15h pracować i 3h snu mieć, nawet za busa ściagali więcej niż powinni, mieszkanie i ubezp plac. Skoro nie masz pracy, masz numer do pani koordynator w GROENLO pisz do niej o prace. Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wymiana banalnych kilku zdań w języku angielskim, na poziomie podstawówki. Firma miała się kontaktować kilka dni później, w rezultacie to ja dzwoniłam (właściwie wydzwaniałam) Po pierwszym kontakcie okazało się że nie ma mnie 'w bazie' mimo że dane koleżanki z którą byłam, zostały wprowadzone, a moje gdzieś 'zaginęły'. Oferta pracy jaka została mi przedstawiona, na miejscu okazała się różnic od wcześniejszego opisu. O wyjeździe zostałam poinformowana jakieś 1,5 dnia wcześniej, co jest sporym dyskomfortem. Po tym co zobaczyłam na miejscu podczas pobytu, każdy 'patus' a nawet kompletny idiota nie ma problemu z dostaniem pracy w tej "Firmie". Ja z pewnością nigdy tam nie wrócę - dno totalne.
Pytania: Pytania o języki, o długość pobytu, gotowość do wyjazdu, choroby oraz o posiadanie prawa jazdy.
zdjecie uzytkownika
Z - 2014-12-18 14:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam wątpliwą przyjemność pracować dla tej "firmy" i szczerze odradzam. W "sezonie" ludzie siedzieli po dwa tygodnie na domkach, bo nie było roboty, przez co wypłaty po 300 euro. Przekręty z godzinami, z płatnościami za dojazdy. Żeby wrócić z roboty do domu, trzeba było czasem czekać nawet 5 godzin na kantynie na transport! Współdzielenie lokum z patologią, która okradała nie tylko domowników (np z jedzenia) ale przykładowo sprowadzała na domek kradzione rowery i inne sprzęty. Pomimo przekazania informacji koordynatorowi - zero reakcji! Po zakończeniu współpracy i zjeździe do Polski, problem z odzyskaniem własnych zarobionych pieniędzy, mianowicie tzw "wakacyjnych". Firma nie dość, że nie dotrzymała terminu płatności, to każe mi w tej chwili czekać do nowego roku, zostawiając mnie w ten sposób w kompletnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co absolutnie ich nie obchodzi)
zdjecie uzytkownika
M. - 2014-12-18 16:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Pracował ktoś z Was może w magazynie z serami w miejscowości Zeewolde? Byłabym wdzięczna za opinie na temat stawek, miejsca zamieszkania, oraz stopnia trudności pracy i atmosfery w tym zakładzie :-) Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Covebo Work Office Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x