Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pimpek - 2015-05-19 16:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej xd napisz ile macie pralek na 100 osób na tych swoich bungalach, jedną czy dwie ???

byłem tam i widziałem
zdjecie uzytkownika
karolaa - 2015-05-19 20:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to jest ta wiekowka ?
zdjecie uzytkownika
oni - 2015-05-19 23:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś do Groenlo na hamburgery ? a moze juz ktoś tam jest i moze coś napisac jak praca i warunki ?
zdjecie uzytkownika
roberto - 2015-05-19 23:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jak już ktoś ma ponad 24 lata ma szanse dostac prace? czy szukaja ludzi tylko na wiekówce..?
zdjecie uzytkownika
pikoczek - 2015-05-20 10:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracuje sobie na storteboomie juz 3 miesiąc i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Może praca lekko hardkorowa, ale ponad 42 h na tydzień, wolne soboty, fajne dziewczyny na zakładzie no i koordynatorzy się nie napinają i nie wtrącają, wcześniej pracowałem prze inną agencję i zawsze było coś nie tak, a to kasa 3 dni za późno, a to ogrzewania na domku nie było przez tydzień, no i traktowali nas jak niewolników. A tu w Nijkerku jest PARADISE ni i kofik blisko :)
zdjecie uzytkownika
kulfon - 2015-05-20 16:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się w NIjkerku jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale prawdziwy paradajs to jest w logistiek drank centrum
zdjecie uzytkownika
nika - 2015-05-20 17:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to jest wiekówka? na czym polega
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-05-21 14:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Holandi sa stawki zleżne od wieku, 18-latki mają najmniejszą stawke minimalną i co roku jest ona zwiększana, aż do 23 roku życia gdzie stawka jest juz maksymalna z tej minimalnej.
zdjecie uzytkownika
nikii - 2015-05-21 17:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jak mam 19 lat to za duzo nie zarobie ? a moj chlopak 24 bedzie mial wiecej tak ? .. mam jeszcze jedno pytanie czy bede z nim w pokoju ?
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-05-21 17:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jedzie ktoś pod koniec maja do pracy w Holandii na pakowanie pizzy,a dokładnie Bunschoten? Lub do zakładu Inproba przyprawy mieści się w Baarn? Albo ktoś już tam był prosze o opinie jak z zakwaterowaniem i wypłatami i czy praca jest stała czy tylko np 3 dni w tygodniu i na tym koniec.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-05-22 07:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam wszystkis spawaczamom współprace z ta śmieszną firmą. oszusci
zdjecie uzytkownika
złodzieje - 2015-05-22 07:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy na wyjazdy zagraniczne szukają jeleni do pracy.
zdjecie uzytkownika
gg - 2015-05-22 07:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z gorsza firmą jeszcze nie pracowalem potracaja za wszystko mieszkanie ubezpieczenie itp. oszuszci nie polecam najgorszy pośrednik w Holandii!!!!
zdjecie uzytkownika
ty zjebie - 2015-05-22 07:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pimpek - 2015-05-19 16:08:19]:
pikoloka to se w tej waszej firmie znajdz mutancie jak chcesz dla nich robic to rób tania dziwko
zdjecie uzytkownika
leszcze - 2015-05-22 09:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam 12,03 euro/h , trzeba się było uczyć, a nie kamieniami w szkołe rzucać, za chate płace 210 i ubezpieczenie 88 taniej nie znajdziesz nawet wynajmujac mieszkanie pajace
zdjecie uzytkownika
Magik - 2015-05-22 12:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Xyz - 2015-05-21 17:55:25]:
Ja pracuje przez Bunschoten, praca jest aż za duzo :), pracuje cały czas. Zwłaszcza weekendy są pracujące. Śmiało idzie pracować 6 dni w tyg i zarobić 1200 euro. O ile ktoś chce. Bo mieszkam z takimi co telefonów nie odbieraja nie chce im się i płaczą że 600 euro zrobili.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-05-22 19:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich!
Niedawno wróciłem z Holandii pracowałem przez Covebo przez 3 tygodnie w bunschoten na boboli generalnie na początku wszystko ok nie było się do czego przyczepić aż do chwili gdy na miejscu pare spraw się nie zgadzało np. na umowie którą podpisałem jeszcze przed wyjazdem w pl było napisane że stawka godzinowa wynosi 9.77 brutto jest ona stała i po przyjeździe nie może ulec zmianie niestety przy podpisywaniu umowy już w covebo w bunschoten stawka spadła do 7.50 brutto po prostu żenada zwróciłem im uwagę ale nic nie dało się z tym zrobić. Wyjechałem tam z dziewczyną nie narzekaliśmy przez pierwsze 2 tygodnie było wszystko ok pracy może na początku troszkę za mało ale po tygodniu pracy wykazaliśmy się i już byliśmy na formie, ogarnialiśmy temat i generalnie już byliśmy dopisywani do pracowników planowych. Generalnie praca na boboli to jakaś zupełna porażka najgorszemu wrogowi bym nie polecił ale da się wytrzymać jak trzeba. Debilizmem na produkcji jest wyłączanie klimatyzacji na noc i jest cholernie gorąco pozdrowienia dla tych wszystkich co wszamali placka z moim potem bo może to i obrzydliwe ale leje sie tam z każdego jak ze świni :D. Teraz do rzeczy COVEBO IS BANDIT!!!!! Nikomu nie życzę tego co przeżyłem po 2 tygodniach ze swoją dziewczyna otóż któregoś pięknego dnia dostaliśmy smsa żebyśmy pakowali walizki i jutro nas przeprowadzają powiedzielismy sobie ok skoro tak musi być niech tak bedzie pomimo iż trafilismy na prawde na fajny domek i lokatorów były zasady podział obowiązków i porządek. I nadszedł dzień kiedy przyjechaliśmy na nowy domek co się okazało: 4 typów na domku z mordy kryminaliści wydziabani na mordach hwdp itp, itd w pokoju okazało się że na naszych materacach jest pełno krwi ale tym patolom to nie przeszkadzało powiedzieli że jak mamy odwagę to żebyśmy sobie to odsłonili bo według jednego mu to nie przeszkadza rzucił tylko na to koc. Nie wspomnę już o syfie jaki się znajdował w całym domku i ich zachowaniach ja sobie nie wyobrażałem zostania tam choćby minuty dłużej więc na szczęście miałem kontakty i szybko się z tego bałaganu usuneliśmy. Akurat była niedziela wiec covebo nieczynne wiec w poniedziałek pojechalismy do bióra z prośbą o przeniesienie no to jak zawsze w tym biórze na wszystko nie mają czasu bałagan jaki tam u nich panuje jest nie do opisania a co do przeniesienia to że tak powiem grzecznie nas wyśmiali. Na koniec moja opinia na temat tej agencji jest hmmm bez komentarza! Nie polecam nikomu wyjeżdżając cieszyłem się że będzie lepiej i coś się może zmienić na lepsze a teraz cieszy mi się pyszczydło jeszcze bardziej że wróciłem z tego śmiesznego bunschoten i z dala od tych fałszywych polaczków który nie jeden po trupach do celu dąży. Dodam jeszcze dla tych co jadą na boboli pracuje tam taka taśmowa mała blondynka wołaja na nią mania uważajcie na tę k.r.. powodzenia ja na szczęście wróciłem do mojej ojczyzny wychodzi na to że większość polaczków którzy tam wyjeżdżają to albo wielcy państwo, cwaniaczki, fałszywe k.r.. albo ludzie na banicji większość ludzików na wygnaniu. COVEBO IS BANDIT odradzam każdemu oszuści! Lepiej zostać w kraju zrobić kursy i poszukać dobrej roboty i nikt mi nie wmówi że nie ma roboty w pl bo to totalna bzdura robota za min. 2tys. na wyciągniecie ręki!
zdjecie uzytkownika
adolf - 2015-05-25 08:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dawaj dawaj, lamerze akurat jestem po orką codziennie po 20 zapraszam serdecznie, tylko z mamusią nie przyjeżdżaj
zdjecie uzytkownika
karolaaa - 2015-05-25 11:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesłi jade pierwszy raz i mam 19 lat ... to kazdy bedzie oczekiwał ode mnie od razu wiele ? czy zostanie mi wytłumaczone jak mam pracowac ? bo czytalam poprzednie opinie to ktos sie wypowiedzial ze w pierwszy dzien juz trzeba harowac i nikt nic nie wytłumaczy ;/
zdjecie uzytkownika
dudek - 2015-05-25 14:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie martw sie karola wszystko ci wytłumaczą, nie patrz na te wpisy bo to wszystko zciema. firma jest konkretna, wypłacalna i przyjazna. oczywiście jak chcesz i umiesz pracować
zdjecie uzytkownika
karolaaa - 2015-05-25 21:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dudek - 2015-05-25 14:43:10]:
to mnie pocieszyles ;D bo po tych wszstkich wpisach obawiam sie ze pojade i nie trafie na dobrych ludzi bo naprawde mi zalezy i chcialabym tam jezdzic czesto o ile jest to mozliwe a pierwszy raz zawsze jest trudny ... dzieki wielkie ;d
zdjecie uzytkownika
Magik - 2015-05-26 07:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kamil - 2015-05-22 19:09:10]:
Frajer jestes i tyle. Spedziłeś 2 tyg i cie wyje..li. Co myślałeś ze Hotel z 5 gwiazdami dostaniesz. Mami Synek dobrze że wróciłeś do Polski, do roboty byś się wziął. Ja robiłem na Boboli i też widziałem takie mami synki z polski. Nie dawali rady i płakali po kontach. Oby takich jak naj mniej w NL bo robić za nich trzeba bo to se nigdzie nie daje rady. A co do kasy to patrz co masz na pasku bo Boboli wiecej płaci niż to co masz na papierk w covebo
skąd sie tacy biorą...???
zdjecie uzytkownika
My - 2015-05-26 15:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam . Jak jest z umowa ?babka na spotkaniu powiedziała 8,67 na reke , po tygodniu mozna wziąc 150euro zaliczki , mieszkanie za free bus tam 280pln , ubezpieczenie itp . ile osób w pokojach?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: hahahaha kolego Kaśka, musisz konstruować logiczne zdania, ponieważ inacej twoja opinia będzie nic nie warta.
1) Jeżeli rekrutacji brak to jak się znalazłeś przy podpisywaniu umowy ??
2) jak można podpisywać umowę jeżeli nie wytłumaczono ci na czym polega praca.
3) po co podpisywałeś umowę w której co zaznaczać pokazywał ci koordynator ja pracy nie przyjąłeś
4)skąd się wziął brak zainteresowania koordynatorów jak w końcu nie przyjąłeś pracy i nie wiesz czy by się tobą interesowali
Pytania: co za tandetna antyreklama z twojej strony pracowniku innej agencji
zdjecie uzytkownika
xxs - 2015-05-27 08:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedzcie jelenie robic dla tych złodzieji a oni sie smieja ze maja czrnuchów z polski żenada
zdjecie uzytkownika
Draxik - 2015-05-28 13:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś coś szepnąć o tej firmie ? Dostałem dzisiaj telefon z propozycją wyjazdu w niedziele. Ze względów prywatnych musiałem odmówić. Dopiero zgodziłem się na następny weekend najwcześniej na wyjazd. Pani z biura powiedziała, że na pewno się ze mną skontaktuje. Nie miałem żadnych testów jeszcze przez telefon jeśli chodzi o sprawdzenie mojego języka. Jestem "świeży" w takich sprawach. Także czy mógłby ktoś przedstawić mi swoją historię jak to się odbywało w jego przypadku ? Z góry dzięki i pozdrawiam ! :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Covebo Work Office Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert