logo Covebo Work Office Sp. z o.o.

Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Dzasta 2017-07-29 16:20
Witam, jestem zainteresowana wyjazdem przez ta agencje tylko przerażają mnie opinie. A widzę ze pozytywnie piszesz więc proszę o kontak justynam4@op.pl
Krzychu nijkerk 2017-07-31 00:44
Nigdy nie czulem sie tak samotny..gdzie jestes,no powiedz gdzie..
chrapan 2017-07-31 10:31
hehe mielismy raz miszcza co nic nie kumał z salarisa a tam mial wszystko napisane. plakal że kasy nie ma a mu kary walili za przerwy i jeszcze potem mu komornik pensje zabrał. No miszcz mówie wam xd. Ale generalnie jest wesolo. u wiatrakow to wiadomo nie ma zmiłuj ale jak jest spoko ekipa to sie fajnie robi. Najwazniejsze to sie zgrac zeby bylo wesolo. ja tam kase mam bo w ch... nie wale. Jak dobrze robisz to ci lepsze zmiany daja i jakos robota sie zawsze znajdzie. najgorzej to maja lewusy niekumate. pozdro!
z1mmer 2017-07-31 17:22
tempo-team , Adecco , Hobij szukaj po normalnych agencjach ....
3
Krzychu nijkerk 2017-08-01 01:36
Samotna nijkerk podak kontakt
Onaona 2017-08-01 15:32
Hej. Znalazlas ?
maro 2017-08-01 18:09
Od 07.08. Mamy z kolega podjąć pracę w Nijkerk. Jak tam jest ? Warunki pracy spanie itp ?
Może jakieś konkrety na maila - armar65@o2.pl
samotna 2017-08-02 05:53
Jestem w Nijker
1
luk racibórz 2017-08-02 16:39
tempo i adecco normalne agencje - hahahahah, tam też cyrk jak nie wiem
Wiki 2017-08-02 21:02
Ja tez jak dobrze wypali jade w sobote a 7 .08.2017 mam byc w pracy
1
Brat 2017-08-03 09:48
Korzystałem z pośrednictwa Covebo i miło wspominam ten czas. Kasa zawsze się zgadzała i robotę miałem tak jak mówili. Ale wiecie, że jeszcze nie zdarzyło się żeby wszystkim dogodzić.
1
Michu 2017-08-03 13:07
Co ty gadasz? Pracowałem chyba przez wszystkie agencje spod Opola wszedzie tak samo. Nie ma roznicy jaka agencja, tylko na jaki zakład trafisz. i jakich ludzi masz na domku. ja nie nażekam na Covebo work bo calkliem ok sie pracuje w porównaniu z innymi agencjami.
1
Bajka 2017-08-03 22:16
Jedzie ktoś w sobotę z Rzeszowa?
ROMAN klobuchowski 2017-08-05 09:45
NAJGORSZA AGENCJA W JAKIEJ PRACOWAŁEM . Niezgodności z tym co przekazywali mi będąc w Polsce to najmniejszy pikuś. Pani Angelika kordynatorka . Stosuje mobbing mimo swojego młodego wieku pokazała na co ją stać doprowadzając do choroby jednego ze starszych pracowników /mi natomiast groziła jakimiś ludźmi którzy mogą przyjść do domu i szybko i sprawnie załatwić sprawę ;). Do tego kordynatorzy nie współpracują ze sobą co za tym idzie pracownicy COVEBO tacy którzy przynoszą zyski dla firmy najzwyczajniej nie chodzą do pracy ponieważ jeden kordynator nie przekazuje informacji drugiemu. Kordynatorka Angelika zaandaam -postanowiła wziąć los pracowników lotniska na swoje barki i za plecami wyżej postawionych od siebie bawi się w boga planują lub nie planując pracowników w zależności od swojej opinii na temat podwładnych. Do tego prawda w co nie wierzyłem do końca stał się fakt ze covebo nie ma zamiaru wypłacac pieniędzy wakacyjnych po zerwaniu umowy ponadto ostatni kontakt Kordynator Paweł który sam mnie nakręcal abym coś z ta sprawa zrobił dzisiaj gdy udało mi się skontaktować aby uzyskac kontakt do przełożone w ostatecznej wiadomości mówi ze to co robię to stalking. Osoby chętne po więcej info bardzo proszę o kontakt tel 633969194
5
jogi 2017-08-05 09:56
Dlaczego nie bedziesz solarisa wysylal...zrob skan zamaz te wrazliwe dane i sprawdzimy czy to co piszesz jest prawda. Nie jestem ani na tak ani na nie ale chętnie dowiem sie jaka jest prawda.

Tutaj na gowork to polowa piszacych to jacys sciemniacze i klamcy wiec warto czasami udowodnic swoje twierdzenia
jogi 2017-08-05 10:03
Skoro adecco nie jest normalna agencja to jakie wg ciebie to sa normalne i dobre agencje pracy?
jogi 2017-08-05 10:25
Oczywiście ze agencje potracaja za.stroj i tak robi prawie kazda agencja....norma jestze wwciskają buty robocze i kasuja 20-30 euro itd nie wiem skad to zdziwienie...
1
Dzastinka 2017-08-05 22:00
Znajduje się tu jakas dobra duszyczka która mi powie jak tam jest . Warunki mieszkalne placa godziny i jak z językiem ? Proszę o info jucha513312@wp.pl
Michu 2017-08-07 11:31
W kazdej jest tak samo.trzeba patrzec tylko ile jest roboty i na czym. Wiadomo że w każdej agencji będą na tobie chcieli zarobić. Oblecialem chyba wszystkie agencje i w każdej tak samo. Nie ma letko ale jak chcesz troche ojro, to trzeba nie wymiękac albo w Polsce z Ukraincami robić na magazynie za 1800. wybieraj.
2
Profesor Miodek 2017-08-07 12:35
nie ma letko, nie ma bo nie ma takiego słowa, jest lekko :)
Ta Holandia Was wykończy :)
2
Weronika 2017-08-09 12:14
Oczywiście braliśmy Twoje wiadomości pod uwagę ale niestety nic innego nie wpadło, A wyjechać musieliśmy jak najszybciej. Wiec to niesyety byla jedyna opcja. Jechałam tu w mega stresie ale przynajmniej na własnej skórze zobaczyłam jak jest :) Sytuacja moja i chłopaka polepszyła się bo mieszkamy już na miejscu, godzin mamy więcej. Czekamy na wypłatę. W tym momencie ludzi się kojarzy i czasem aż miło się idzie do tej pracy jeśli wiadomo że na zmianie są tacy którzy Ci pomogą w razie co.
1
Bonia 2017-08-09 13:05
Jak człowiek zna język to powinien sobie radzić sam w trudnych sytuacjach a jak się nie zna to trzeba mieć to na uwadze i przemyśleć temat wyjazdu. Jest bardzo dużo ofert pracy w kraju
Wiśnia 2017-08-09 17:53
Jak jesteś nauczony pracować to spoko warunki są spoko dobre nastawienie i heja dawaj do nas:)
Ewelka 2017-08-09 22:10
Hej. I jak wyjechalas?
Grześ 2017-08-09 22:36
Ktoś może wie, czy jest wymagany język angielski w Hoogeveen przy pakowaniu drobiu? Nie znam zbyt dobrze, a chciałbym wyjechać
Stens 2017-08-10 09:25
Polecane T&s group z Opola tam zawsze jest praca i wyjazdy dzwonić próbować wyjeżdżać o!.
1
dawid 2017-08-10 15:43
Wie ktoś coś na temat pracy przy pakowaniu jajek na taśmie?
dawid 2017-08-10 15:49
Witam Wie ktoś o pracy przy pakowaniu jajek na taśmie.
Jeżeli możesz to na maila: janbaton66@gmail.com
maverick 2017-08-12 04:46
Potrzebuje opinii na temat pracy Segregacja plastikowych skrzynek w Dortrecht. Ktoś coś wie może,bo jadę pierwszy raz.
maverick 2017-08-12 04:47
Potrzebuje opinii na temat pracy Segregacja plastikowych skrzynek w Dortrecht. Ktoś coś wie może,bo jadę pierwszy raz.
sid 2017-08-12 11:26
Nie polecam całkowicie jeśli koordynator to Pan grzegorz zastanów się nad wyjazdem :/
2
maverick 2017-08-12 12:12
A jak można wiedzieć co z nim nie tak,i jakie są warunki mieszkalne i w pracy.
Opinka 2017-08-12 13:55
Szkoda, że na forum aktywni są głównie ludzie narzekający. Zadowoleni z pracy nie maja czasu na pisanie.
1
Mysza 2017-08-12 14:23
Wszyscy tylko pisza nie polecam nie polecam. Ja pracuje juz w agencji covebo prawie 2 lata i nierzekam naprawde jezeli ktos chce pracowac to pracowac bedzie Ale czesto ludzie przyjezdzaja pobalowac popalic ziola zawalac co 2 poniedzialek w pracy Ludzie jezeli jedziecie tutaj z mysla ale sobie zabaluje a pienidze beda same na konto wplywac to jestescie w bledzie niestety Ci co wyjezdzaja z tej agencji nizadowoloni zazwyczaj wylatuja albo za imprezy wekendowe lub za jakies bijatyki miedzy soba i tyle w tym temacie W tych firmach jezeli chceszpracowac musisz pokazac ze jestes pracowita i przede wszystkim wytrwala
1
maverick 2017-08-12 15:16
A ile godz.można tygodniowo wyciągnąć Segregacja plastikowych skrzynek w Dortrecht
tiom 2017-08-13 01:04
no to covebo spadlo wyrzucaja ludzi z byle powodu a co do umowy to nie kazdy ja tam ma koordynarorzy olewaja to i mowia ze wysla na meila i to tylko puste slowa oni sa ale nic nie robia a my dla agencji pracy jestesmy tylko pracownikiem ale to przez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktore wlaza w 4 litery i nie tylko nie jeden dal by sie wyr.... za kontrakt Ale moim zdanie lepiej zasluzyc na ten kontrakt praca a nie tak podkladajac klody swoim. nie pracuje w Covebo ale mam znajomych i wiem unikajcie
1
nick 2017-08-13 18:39
Nie jedż tam to lipa nie robota
3
patryk 2017-08-14 09:44
Dortrecht.to nie wiem ale w bleiswijk jest pan grzegorz uważaj żeby tam cie nie wysłali bo praca straszna obóz pracy brygadzisci polscy wyzywaja na pracowników a właścicielami są araby zapierdol to mało powiedziane godziny są ponad 40 ale mało kto to wytrzymuje starzy pracownicy ćpaja dziennie zeby przetrwać
2
NICK 2017-08-14 19:06
Covebo to niepewna firma najpierw obiecują dobrą prace człowiek czeka na telefon kilka dni , a oni dzwonią i mówią że jest praca ale przy myciu skrzynek po mięsie a sami sobie myjcie , paranoja do kwadratu.
2
Bodzio 2017-08-15 15:18
Najlepiej siedzieć przed telewizorem i narzekać jak to jest strasznie ciężko. Covebo jest spoko agencją a wiem to z własnego doświadczenia . Jak ktoś jedzie za granicę obijać się to niech wraca i dalej szuka
rado2 2017-08-15 15:25
ja wiem z wlasnego ze jest bardzo zla agencja.
4
przyjazny 2017-08-16 17:54
"Agencja" ( tu mogę z czystym sumieniem stwierdzić) jest nierzetelna, nie uczciwa porostu najgorsza. pracowałem ponad 3 miesiące i miałem dość , Pani w Polsce zapewniała o darmowych transportach i zakwaterowaniu wmawiając mi ze tak jest na 100%, soboty wolne i spokojnie zarobie 2000-2200 euro miesięcznie. Po przyjeździe na miejsce pracy okazuje się zupełnie inaczej. comiesięczne potrącanie za dojazdy z wypłaty ok 80 euro (+1 euro za każdy dzień), domki płatne 400 euro a żyjesz w syfie i komunie, Twoja wyplata za 240 godzin wynosi 1400 euro, w samej pracy wcale nie jest lepiej to polscy koordynatorzy i "voormani" narzucają tempo i jakieś chore normy (gdzie pracodawca Holender w rozmowie zapewnia Cie ze takie coś nie istnieje). O wolnym w tygodniu także można zapomnieć jedynym dniem wolnym jest niedziela i to tez nie zawsze!!! Główny koordynator nigdy nic nie wie wykręca się z rozmowy jest 1 w tygodniu, wszelakie pytania do niego zrzuca na voormanow. NIE POLECAM NIKOMU RADZE SIĘ DOBRZE ZASTANOWIĆ PRZED PODJĘCIEM WSPÓŁPRACY Z TA FIRMA

PS. Pracowałem jako order picker w Gieeten
5
Es 2017-08-16 22:26
Wspaniałe biuro podróży jeżeli ktoś ma zamiar w 4 tygodnie zarobić 350 euro. Wyjechaliśmy na wakacje wyszliśmy na czysto nie polecam. Praca 2-3 dni w tygodniu i nie pelne 8h pracy.
4
Brat 2017-08-17 08:55
A jaka agencje polecacie? Bo slyszalem ze w KAZDEJ jest tak samo. Chce jechac od wrzesnia i wlasnie sie zastanawiam.
1
Cipcia 2017-08-17 10:50
Ktoś pracuję w piekarni w Amsterdamie przez agencje Covebo? Ile można zarobić? D:
Piter9119 2017-08-17 15:39
Ludzie omijajcie ta firme szerokim lukiem pracowalem w tej firmie pare lat.. Bo tak jak tu pisza poszczegolni ze niby kazda agencja taka sama nie nie prawda z ta firma wiecznie sa jakies problemy albo nie kompetetny personel albo caly odzial, jestesmy dla nich zwyklym miesem armatnim.. Dawalem szanse tej firmie i skakalem z odzialu do odzialu i powiem wam ze z jednego dziadostwa do drugiego.. Czlowiek tak jak tu pisza ludzie jedzie do pracy lecz ta agencja bardziej dziala jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie agencja.. Pomijam juz fakt ze w polsce mowia co innego a na miejscu jest jeszcze co innego.. Bo tak jak wy pracy sie nie boje lecz doceniam swoj wysilek ale oni jednak tego nie doceniaja.. trzeba z nimi walczyc nawet o wlasna wyplate.. Co miecha jakies niby drobne bledy przez ktore znika wam po 100 200 euro a puzniej nie idzie sie doprosic o korekte.. Co do mieszkan mieszkalem moze ze dwa razy na domku w ktorym dalo sie mieszkac reszta to jakies opuszczone speluny po turasach ktorzy sami nie chcieli mieszkac w czyms takim.. Jesli szukacie dobrego biura zwracajcie uwage gdzie jest wymagane zaswiadczenie o niekaralnosci gwarantuje ze w takiej agencji bedzie wam sie o piec razy lepiej pracowalo niz w takiej zbieraninie jak jest tam.. Covebo bierze wszystkich jak leci bo nie zalezy im na zetelnym pracowniku lecz na tym ile uda sie z niego zeskrobac zanim sam sie kapnie ze jest dojony.. Naprawde ludzie nie marnujcie czasu pieniedzy i nerwow na to biuro bo nie warto.. Sam zakonczylem wspolprace z nimi miesiac temu a teraz nie moge sie doprosic o zwrot moich pieniedzy ZALOSNE!!
2
Piter9119 2017-08-17 15:40
Ludzie omijajcie ta firme szerokim lukiem pracowalem w tej firmie pare lat.. Bo tak jak tu pisza poszczegolni ze niby kazda agencja taka sama nie nie prawda z ta firma wiecznie sa jakies problemy albo nie kompetetny personel albo caly odzial, jestesmy dla nich zwyklym miesem armatnim.. Dawalem szanse tej firmie i skakalem z odzialu do odzialu i powiem wam ze z jednego dziadostwa do drugiego.. Czlowiek tak jak tu pisza ludzie jedzie do pracy lecz ta agencja bardziej dziala jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie agencja.. Pomijam juz fakt ze w polsce mowia co innego a na miejscu jest jeszcze co innego.. Bo tak jak wy pracy sie nie boje lecz doceniam swoj wysilek ale oni jednak tego nie doceniaja.. trzeba z nimi walczyc nawet o wlasna wyplate.. Co miecha jakies niby drobne bledy przez ktore znika wam po 100 200 euro a puzniej nie idzie sie doprosic o korekte.. Co do mieszkan mieszkalem moze ze dwa razy na domku w ktorym dalo sie mieszkac reszta to jakies opuszczone speluny po turasach ktorzy sami nie chcieli mieszkac w czyms takim.. Jesli szukacie dobrego biura zwracajcie uwage gdzie jest wymagane zaswiadczenie o niekaralnosci gwarantuje ze w takiej agencji bedzie wam sie o piec razy lepiej pracowalo niz w takiej zbieraninie jak jest tam.. Covebo bierze wszystkich jak leci bo nie zalezy im na zetelnym pracowniku lecz na tym ile uda sie z niego zeskrobac zanim sam sie kapnie ze jest dojony.. Naprawde ludzie nie marnujcie czasu pieniedzy i nerwow na to biuro bo nie warto.. Sam zakonczylem wspolprace z nimi miesiac temu a teraz nie moge sie doprosic o zwrot moich pieniedzy ZALOSNE!!
1
Piter9119 2017-08-17 15:50
Spoko agencja?? To chyba byla twoja jedyna agencja w jakiej pracowales.. I co robiles zbierales owoce przez dwa miesiace?? Hmm moze wpadles w oko jakiejs pani koordynator to cie nie przycinala na wyplacie.. Bo takie sytuacje tez mialem.. Potrafilem chodzic do pracy dwa razy czesciej niz inni tylko dla tego ze pani koordynator robila maslane oczy... COVEBO ZENADA!!..
1
Piter9119 2017-08-17 16:01
No to kolejna ktora na szczescie w pore sie kapnela ;) Gratuluje ;) Bobola... Ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak kur.. na telefon a nie odbierzesz telefonu to do domu cie odesla pamietajcie potrafia zadzwonic nawet 1h przed praca ze masz byc i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wazne ze np jest 2 w nocy ;DD
nick 2017-08-17 16:51
Życzę tej Pani z biura w opolu , jak nie będzie miała pracy niech jedzie do Holandii myc skrzynki po mięsie.
1
Zostaw swoją opinię o Covebo Work Office Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.