Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zech - 2014-08-13 17:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nieroby? ludzie przyjechali do pracy a przez cały tydzień 6h tylko przerobili bo twierdzą że pracy nie ma.. to po co biorą tylu ludzi do pracy skoro jej nie ma..?
zdjecie uzytkownika
kaka - 2014-08-14 18:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktos pracował przy skanowaniu odzieży w Nijkerk w firmie odzieżowej jak się nie mylę no excusse?
zdjecie uzytkownika
sugarbaby - 2014-08-15 16:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zech - 2014-08-13 17:31:13]:
Oni biora ludzi by miec kasee z domek czytaj pokoik bys implacil poczytaj w necie reportarze tytlu poles stand by. Tak to wlasnie dziala.
Nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
Welder - 2014-08-20 15:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sugarbaby - 2014-08-15 16:29:37]:
Witam , dostalem oferte od nich jako spawacz TIG w Wurden , Pracowal ktos jako spawacz u nich ? Zaoferowali mi mieszkanie za free ubezpieczenie po ich stronie . Jak jest u nich z platnosciami , sa wyplacali? wyplaty na czas i bez problemu ?
zdjecie uzytkownika
Welderr - 2014-08-20 16:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , dostalem oferte od nich jako spawacz TIG w Wurden , Pracowal ktos jako spawacz u nich ? Zaoferowali mi mieszkanie za free ubezpieczenie po ich stronie . Jak jest u nich z platnosciami , sa wyplacali? wyplaty na czas i bez problemu ?
zdjecie uzytkownika
Velos [Szwagier] - 2014-08-21 00:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siemanko. Pracowałem w Covebo siedem miesięcy. Pisałem w sumie jakiś czas temu też tutaj, ale pod innym nickiem.
20 lat, stawka bez rewelacji, ale i tak można sobie dorobić. Poza tym.... czy ~~700-800 euro na czysto to tak mało na 20 lat? Wiadomo, są agencje, w których masz prawie normalną stawkę na wiekówce [robiłem za 7.83 mając 18 lat, przy moich godzinach 1200 na rękę co miesiąc]. Robiłem dla Barneveldu, głównie w Haarthornie, dodatkowych zleceniach + nie stękałem, jak prosili, żebym skoczył na dzień czy trzy na inna firmę. Tak jak Krzysiek[koordynator, z tego co słyszałem już były] mówił :tacy, jacy jesteście dla nas, my jesteśmy dla was. Wiadomo, czasem zdarzały się pomyłki [finansowe]-masz swój mózg-dzwonisz a nie płaczesz po forach. Albo podjedziesz do biura, co za problem. Przyjmują nawet ludzi bez żadnego języka...wyciągają rękę. Przypomina mi się taka sytuacja - Robiliśmy w Cobi[ja trzeci tydzień] no i była czystka, z dwóch zmian zrobiono jedną. Druga zmiana to byli ludzie do odstrzału- GŁÓWNIE lewusy. Krzysiek powiedział, że dla każdego ogarnie robotę, albo prześle do innego teamu- powiedział, że na już ma opcję na dwóch osób na kurczakach-nikt nie podniósł ręki. 40 osób i nikt. No cóż, bywa. Żeby zostać wyrzuconym z naszego teamu trzeba było naprawdę dużo- zazwyczaj dawało się trzy, cztery szansy zanim ktoś leciał... Co tam jeszcze - warto wziąć swoje auto. Tną trochę na firmowych...trochę sporo.
Rowerów od nich też nie opłaca się brać bo chcą za to dziwne pieniądze.

Podsumowując- wszystkie pierdoły typu paliwo od iluś kilometrów, dodatki za zmianę, czasem nawet przerwy płacą[zależy od zakładu], są wypłacalni, nie w każdym mieszkaniu jest internet [teraz na barneveldzie wszędzie], mieszkania-wiadomo. Zależy kto mieszka- zdarza się ćpuństwo czy ochlejusy, ale to w sumie tak wszędzie.
Strasznie na mieszkaniach nie koszą, a jak się mieszka dłużej [znajomi z 2 lata na jednej chałupie] to urządzić się można i wszystko gra.

+[z barneveldu]
wypłacalni
bezproblemowi koordynatorzy
w razie błędów-dzwonisz- załatwione
roboty niezbyt ciężkie[poza Ferdinandem i Khumexem-ale tam to po prostu nużąca + słabo z godzinami]
fajne mieszkania[w większości]

-
na wiekówce słabo [ ale też nie najmniej, więc nie ma co stękać+"darmowe mieszkanie"]
nie dla wszystkich są godziny [ jak jesteś robotny licz na 150-200 godzin]
zdjecie uzytkownika
kiepik - 2014-08-22 19:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo pozytywna opinia velos, na prawde... tylko jestem ciekaw gdzie dokladnie pracujesz i ile proceny z ludzi ktorzy tutaj pisza pytania pojechaloby w twoje okolice. tak wlasciwie to nie napisales jak to jest z tym mieskzaniem czy mieszka sie w jakies max 3 osoby czy zdecydowanie wiecej jest w pokoju. to dla mnie wazne info.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-08-25 15:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
dostałem ofertę pracy jako pracownik porządkowy w magazynie.
Czy ktoś może pracował w takim charakterze albo też dostał taką ofertę,
wyjazd jest przewidziany na 31.08
Jeśli ktoś coś wie proszę pisać na forum.
Z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-08-27 15:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dddd - 2014-08-12 18:41:49]:
tak tak rzeczywiście bo jak się pojawia pozytywny komentarz to od razu znaczy, że ktoś ma układziki ludzie weźcie wyjeżdżajcie z Polski to będzie mniej takich buraków i narzekających cebulaków w tym kraju!
zdjecie uzytkownika
Markus - 2014-08-27 20:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś pracował przez tą agencje na lotnisku Hippol pod Amserdamem? Proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
on 1985 - 2014-08-29 20:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
markus ja obecnie pracuje na Schipolu... chodI Ci o pracr ns Menzies zspewne. Robota niejest ciezks...ns czysyo nawet ponsd 1500 wyjdZiesz ale niema zycia wogole. Ktod kto mi powie ze prYjechal po to by zarovic i wydmieje to co nspisalem to niech sie smieje. Domki ok ale licz sie z tym ze co chwile przenosza a nasz koordynator (usunięte przez administratora) zastsnawiam sie jakim cudem potrafi sam oddychac. Nieogarniety...wszystko odkladans potem nirodbiera tel... jjestes na sms codzien... praca dobra na chwile nie na dluzej bo idzie zeswirowac powaga
zdjecie uzytkownika
klaxon - 2014-08-31 15:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli mówiąc krótko do bani ta firma? To nie będę się z kolejnymi pajacami użerał. W jakich czasach nam przyszło żyć? Sami oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
crazy - 2014-09-02 18:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-08-12 10:18:48]:
nie wiesz co piszesz tak się składa że znam tą agencję i wiele innych w Holandii gdzie pracowałem kilka lat. stawki dramat chaty syf, jasne jak komuś pasuje niech jedzie i to prawda że Holendrzy śmieją się z Polaków jak słyszą na jakich warunkach pracują piszesz o paliwie to Ci powiem i w Polsce i w Holandii i w każdym innym kraju w jakim pracowałem pracodawca zwraca za paliwo to jest norma zrozum to, a przy stawkach jakie proponują płacić sobie samemu za dojazdy, które czasami wynoszą i 100 km w jedną stronę i zarobić, życzę powodzenia. Polacy po prostu przywykli, do tego jak są traktowani, ale nie wszędzie tak jest są jeszcze normalne firmy, ba nawet agencje pracy które są normalne i godnie traktują pracowników jednak w Holandii to rzadkość po prostu ten kraj dla Polaków się skończył
zdjecie uzytkownika
covebus - 2014-09-05 20:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam wasze opinie myśle co ja robie w tej firmie??Robie juz 2 rok i nie ma tak zle jak tu pisza.Pewnie jak lubisz ćpać i dwie lewe rece to wszedzie bedzie beee.Jeden minus jak dla mnie to wypłat co 4 tyg tzw prioda.Warunki mieszkaniowe nie najgorsze jak dbasz tak masz.Na naszej chcacie jest ok czysto i kultura!!!Robota jest,jak chcesz to pracujesz ja żadko mam 5 dni pracy..Zaraz malkotenci sie znajda bo podatek itp.Jak przychodzi do wypłaty zdziwieni że tak mało mają hihi.Zarobki w granicach 1100-1400 w zaleznosci czy sa godziny i jaki transport czy prywatnie czy ich autem -75 jurków.Jednym minusem tez jest jezdzenie ich autem a nie mozna nigdzie jechac bo rozpisuje sie km ale i tak za swoje tankujemy.moja ocena od 1-10 to 8!!
zdjecie uzytkownika
gdybek - 2014-09-06 16:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra agencja beznadziejna w polsce dostajesz umowe podpisujesz ja a w holandii ona juz nie obowiazuje domki wygladaja jak by tos tam bombe poscil pracowalem tam w bunschoten w Boboli ludzi zwalniaja za byle co ludzie co maja katrakt cyli typki w niebieskich czepkach naduzywaja wladzy nie polecam nikomu tam jechac na wiekowce i nie tylko ja majac 18 lat na wiekowce mojej zarabialem 3.93burtto czyli jakies 3euro netto w miesiacu ciezko zrobic 100 godzin bo w tygodniu zrobi sie 20 godzin albo mniej wiec niech nikt mi tu nie mowi ze zarabia na wiekowce ponda 7euro no i sory ale na czysto to wam wyjdzie tyle co nic 400euro 500euro to jest ju taka gora dla FLEKSOW (czyli nowych pracownikow) nie polecam tej agencji nikomu na ludziach oni zarabiaja masz ponad 25 lat (to juz nie jest wiekowka) i Bobola placi na ciebie 18 euro na godzine z czego ty dostaje 9euro i jeszcze musisz placic za domek no sory takie jaja to tyko w covebo nie polecam nie wyjezdzajcie przez ta agencje
zdjecie uzytkownika
Nowaczek - 2014-09-08 19:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dddd - 2014-08-12 18:41:49]:
ludzie narzekają bo są okłamywani na miejscu realia inne,płaca,warunki mieszkalne lipa i stek bzdur,a ci którzy mówią inaczej to podstawione pionki,koordynatorzy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włazy.jeżeli są negatywne komentarze o biurze to już wiadomo co za biuro!!!!!
zdjecie uzytkownika
kurczaczek - 2014-09-10 17:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam szczerze, ze co sie nie czyta jakis informacji i opinii w interneci o wyjazdach za granice to wszedzie ktos narzeka. czy na prawde nikt tam nic nie zarabia ? ja sie zastanawialem na wyjazd przez jakiegos posrednika ale jak tak to czytam to czy jest lepiej zrobic moze to samemu? takie mam watpliwosci
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-09-10 19:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjeżdża ktoś w najbliższym czasiedo firmy Modiform pakowania doniczek. miejscowość Scherpenzeel. proszę o kontakt poprostuzyjseb@gmail.com
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-09-12 14:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja sobie chwalę pracę w Covebo...jechałam na krótkoterminowy wyjazd do pracy przy monetach. Domek w porządku nawet było wifi, praca fajna, z koordynatorem był trochę utrudniony kontakt bo prawie nie odbierał telefonów, ale tak poza tym w porządku i pewnie w kolejne wakacje też pojadę z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
KLAKSONIX - 2014-09-14 16:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klaxon - 2014-08-31 15:15:12]:
ty jestes hujowy bo tak sie sklaDA ZE TEZ TAM PRACUJE I WYDAJE MI SIE ZE KURWA JESTES LESZCEM ZAJEBANYM WDUPE
zdjecie uzytkownika
Bufallon :DS - 2014-09-14 16:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on 1985 - 2014-08-29 20:35:14]:
zAJEBICIE JEST NA SZIPOLLU WBIAJAJCIE CALYMI CHMARAMI TUTAJ JEST PRACY DUZO A ZAROBKI NA LOTNISKU TO 2200 EURO NA REKE :) DAWAC POL POLSKI ODRAZU :D
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2014-09-15 10:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich użytkowników. Postanowiłem, że też dodam coś od siebie bo różne opinie się pojawiają więc cegiełkę warto dorzucić. Od jakiegoś czasu pracuję w zakładach mięsnych, typowa praca fizyczna ale na godziny nie narzekam, jestem już dawno poza wiekówką czyli obowiązuje mnie opłata pełnego pakietu ale przy standardowej liczbie godzin spokojnie otrzymuję wypłatę w granicach 950 euro na rękę. Dobrze sytuację opisał kilka postów wyżej Velos - jeżeli jest się w stanie dać z siebie coś więcej to na pewno też coś więcej zwrotnie się dostanie. Ja polecam ponieważ źle nie trafiłem (a skorzystałem z polecenia znajomych, którzy też korzystali z Covebo w przeszłości przy okazji romansu z Holandią i miło wspominają pobyt).
zdjecie uzytkownika
wezep - 2014-09-15 20:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieporozumieniem jest fakt, że podpisuje się umowę w Polsce, która dla koordynatora w Holandii nie jest ważna i podsuwa do podpisania (bez czytania! bo pospiesza na przerwie w pracy) umowę na inne warunki i bardzo trudno jest wyegzekwować kopię takiej umowy, która nie gwarantuje ŻADNEJ ilości godzin tygodniowo. BARDZO DUŻO ZALEŻY OD KOORDYNATORA. Kamila Lichenke (?) nigdy nic nie wie i nie potrafi załatwić.
zdjecie uzytkownika
Worker - 2014-09-16 09:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Osobiście nie polecam tej agencji. Potrafią z dnia na dzień zmienić warunki umowy. Wszystko to co obiecują jest jedną wielką ściemą. Warunki mieszkaniowe... z ćpunami i alkoholikami, którzy potrafią zdemolować pół domu. Zaliczka po tygodniu pracy ledwo co wybłagana do tego nie w takiej kwocie jaka była umowa. Od wszystkiego pobierana jest opłata, której nikt nie zna dokładnej wysokości. Do tego przelewy pieniężne, niestety ja swojego nie uzyskałem. Rada z mojej strony od razu samemu udać się i wyrobić numer sofi ponieważ koordynatorzy nie przejmują się Tobą ani tym co się z Tobą dzieje. Co do samych warunków pracy to ilość godzin w umowie ma się nijak do tego co się tam dzieje.
zdjecie uzytkownika
jendrzej - 2014-09-16 12:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Worker - 2014-09-16 09:44:32]:
chyba cię pogięło? pewnie robić się nie chciało i teraz piszesz głupoty! ja dostałem jak każdy tutaj standardowo i bez problemowo 150 euro po tygodniu bo to jest norma! trafiłem na fajny domek więc nie narzekam, a to, że ktoś trafił na ćpunów to już chyba nie wina firmy tylko tych co ćpają i piją - jak to zgłosisz to na pewno ktoś zareaguje. Ja wypłatę miałem na czas i nawet dostałem więcej niż się spodziewałem więc naprawdę nie rozumiem tych wszystkich negatywów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x