logo Covebo Work Office Sp. z o.o.

Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Ja 2017-09-20 22:14
Oooo co do mieszkania to Covebo ma luksusy....ludzie ktore narzekają chyba naprawde nie wiedzą co piszą,
2
pedro29 2017-09-21 10:38
luksusy nie luksusy, normalne domki dla pracowników . bylem w pracy a nie w hotelu 5*
Pracownik 2017-09-21 17:24
Nie polecam firmy, mało godzin pracy w miesiącu, a za domek płaci się dużo,jesteś na telefon 24h nie ważne że jest weekend i masz wolne dzwonią i natychmiast do pracy, godziny trzeba sprawdzać bo często sie nie zgadzaja z wypłatą. Na miejscu okazuje sie, ze praca jest w innym zakładzie i to fizyczna i ciezka. Juz nigdy nie wyjade z ta firma do Holandii.
4
Pan desek 2017-09-22 10:07
A mi nie wypłacili wakacyjnego. Moim 2 kolegom tak a mi nie i teraz jeszcze próbują wcisnąć mi kit że wypłacili.. Ktoś miał podobną sytuację?
1
pietrek 2017-09-22 11:29
ja mialem ale sie okazalo ze bylo wyplacone przy ostatniej wyplacie, na solarisie masz napisane
Pan desek 2017-09-22 11:37
Noo właśnie niee.. Normalna wypłata taka jaka powinna być była.. A kumple ostatnio dostali hajs a ja nie..
pietrek 2017-09-22 13:58
to zadzwoń sobie do administracji w nl albo do tych co cie wysylali i pytaj
2
pimpek 2017-09-25 08:47
Praca na telefon ??? a co ty pizze rozwoziłeś ??? ja pracuje na zbieraniu zamówień alkoholi w Nijkerk i jest zajebiście. co dziennie 8h, a jak chcę mogę walnąć 5-10 nadgodzin tygodniowo. Pracuję od końca sierpnia, stawka nie za wysoka ale za 2 miechy podwyżka podobno do 10,60. Jak znasz trochę języka angielskiego lub holenderskiego to dawaj na zbieranie zamówień. jak na razie to mogę polecić Covebo.
1
Bob budowniczy 2017-09-25 10:55
Witam chcę wraz z kolegąw przyszly weekend jechac z tą agencja do pracy. Mozecie mi w kilku slowach opowiedziec czy warto czy nie ? Kabat153@wp.pl
Mia 2017-09-26 11:39
Witam ,
Czy pracował ktoś w Ingram Micro ??
Snejku 2017-09-26 18:12
Pracowalem z dziewczyną na cukierkach, dajcie spokoj.
Jedynie czego mozna sie dorobić w Covebo to garba od ciezkiej roboty za psie pieniądze.
Wiszą mi pieniądze a z koordynatoką zero kontaktu!
Czysty wyzysk!!
NIE POLECAM!!
3
Adam 2017-09-27 19:59
Może ktoś z Was coś powiedzieć o pracy na terminalu cargo na Schipholu? Czy to jest praca dla osiłków?
Darkside 2017-09-28 00:59
Barneveld wybiera sie ktos moze na produkcje miesnych mrozonek do firmy BBS food moze ktos juz byl ?
Mateło 2017-09-28 17:50
Ja tam pracuje drugi tydzień i spoko robota, luźno jest, mieszkam nie daleko 3 km do zakładu mam, domki , pokoje różnie można trafić, w sumie to bez szału. Zobaczymy za 3 tygodnie jak wypłata siądzie.
1
Mateło 2017-09-28 17:55
no i godziny są ja miałem w zeszłym tygodniu 42, w tym pewnie też wyjdzie jakieś 45 .
Andzior 2017-09-29 18:57
Witam serdecznie.Firma Covebo jest najgorsza Agencja z która miałam do czynienia.Pracując miesiąc czasu przez 3 tyg pracowalam bez nr.SOFI.(CZYLI NA CZARNO)Koordynatorzy zapewniali mnie ,że to nie ma znaczenia czy go mam czy nie bo i tak jestem ubezpieczona.Jęsli chodzi o opieke koordynatorow to nie ma żadnej maja delikatnie wy....ne na pracowników(olewaja każdą sprawe,obiecują coś a potem nie dotrzymują słowa).Kolega miał wypadek,jak zglosil sie z adwokatem do firmy wszystko było cacy a jak opuśili firme Paniusia Ksiegowa przyjechala do domu i kazala mu sie pakowac do Polski.Mieszkania to syf kiła i mogiła...Zaliczki daja tylko raz na miesiac po 150 e.Ludzie omijajacie ta Agencje szerokim łukiem naprawde nie warto z nimi wspólpracować bo reklama w internecie to nie wszystko a wiem ze maja naprawde zachecająca i ludzie się nabierają.Pozdrawiam byłych już pracowników Covebo.Trzymajcie sie ludziska
5
Andzior 2017-09-29 19:00
Z tego co wiem to koordynatorki z okolic Amsterdamu zostały zwolnione za przekręty.Pozdrawiam
Jass 2017-09-29 19:53
Jedzie ktos teraz w pazdzierniku do pracy przrz covebo??okolice kielc,radom
1
rado2 2017-09-30 18:07
nie jedz dobrze ci radze
1
Bleble 2017-10-01 12:40
Ja polecam
Jass 2017-10-02 16:43
Ja juz pracowalem przez nich i jak dobrze pracujesz to mozesz zarobic,ktos chetny na wyjazd w ten weekend?praca na magazynie opon duzo godzin.zostaw dane to sie odezwe
Nijaki 2017-10-02 21:11
Siema ktos cos o firmie plukon w dedemsvaart?
Aga 70 2017-10-03 14:20
Witam pracuje ktos w Nijkerk przy obróbce fileta drobiowego jakie są warunki .
5
Leoś 2017-10-03 21:01
Covebo Work Office to z cała pewnością jedna z lepszych agencji pracy!
1
nick 2017-10-04 15:11
Czy ktoś może jedzie na pakowanie czekoladek?
Przemo 2017-10-06 12:04
A pewna ta praca i jak załatwić?
Skorpion 2017-10-07 11:29
Pracuje ktos przy pakowaniu mięsa , jaka to praca ile jest godzin bo chcę wyjechać proszę o informacje.Pozdrawiam.
Skorpion 2017-10-07 11:49
Jaka to praca że tyle godzin jest i można dorobić w weekend jestem zainteresowany taką praca.Pozdrawiam.
Mysza 2017-10-07 13:00
Jesteś głupia i tyle w tym temacie koordynator nie jest na każde twoje zawołanie także wiesz Ludzie to zależy na jaki domek trafisz i na jaką firmę co niektórzy to wogule nie powinni tu przyjeżdżać są tak niezaradi że szok
Deutscher 2017-10-08 16:58
Długo sie zbierałem żeby napisać opinię o swoim pobycie w Holandii i pracy z Covebo.
Będzie długo ale myślę że warto przeczytać.
Z góry pisze że to tylko moja opinia, pracowałem wczesniej w kilku agencjach- jako student , wakacyjnie, znam dobrze niemiecki oraz angielski i nie jestem ,, lewusem,, ktory przyjechał poćpać i sie pobawić- ja przyjeżdżam zarobić na studia.

Zacznijmy od tego ze przyjechałem do Holandii autokarem GTV- starym, rozklekotanym gratem bez działającej toalety który powinien jezdzic trasami typu Pcimie Dolne- Pcimie Górne a nie trasy międzynarodowe, wejście do baku zamykane trytytką , brak gaszenia silnika podczas tankowania paliwa( prawdopodobnie by potem nie odpalił) oraz palenie przez kierowców i pasażerów papierosów na stacjach w pobliżu butli z gazem- aż ich obsługa wyrzuciła ze stacji, z kierowcami rzucającymi wulgaryzmami jak czarodziej z rękawa- trudno, wiedziałem przynajmniej że tym autokarem wiecej nie pojade.

Mieszkanie zastałem w stanie powiedzmy że średnim, tzn. widać było że kiedys mieszkała tam klasa średnia , ale polaczki przez kilka lat zrujnowały lokal, marmurowe podlogi oraz kamienne kabiny prysznicowe zasyfione przez bydło, pokój a raczej klitka gdzie na wszystkich ścianach były ślady po zabitych insektach też raczej nie przypadł mi do gustu, na dzień dobry brak światła i prądu , po dzwonieniu i interwencji w Covebo od koordynatora usłyszałem ,, a po co wam światło jak chodzicie na ranne zmiany,,- wtedy całkiem zwątpiłem.... na szczęście w ciągu kilku dni przypadkowo spotkałem Holendra pracującego dla Covebo który zdziwiony tym że Covebo nie zareagowało na moje prosby o naprawę wziął sprawy w swoje ręce i w ciągu 2 dni miałem magiczny dar od bogów- światło

Jeśli chodzi o pracę- sama w sobie nie była zła tu mówie o piekarniach Stoepje , cukierniach van Diermen i de Graaf w Bunschoten, wystarczyło znać trochę języka obcego żeby nie traktowali Cie jak polaka- śmiecia, atmosfera w porządku- oczywiście nie chodzi tu o polaczków, którzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak głupi i darli mordy do każdego po kolei oraz sypali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do każdego ( wiecie ta sytuacja gdy zwykły szarak jebiący tam od 2 lat czuje sie bezmała jak własciciel firmy i będąc na takim samym stanowisku jak Ty próbuje Cie poganiać mimo iż pracujesz wydajnie i zgodnie z pracą maszyny) i nadskakiwanie nadludziom( Holendrom) żeby Ci poklepali ich po plecach i pokazali okejke.

W kwestii pracy- loteria, raz pracujesz 3 dni w tygodniu , raz 6, najważniejsze to pilnować sobie godzin bo jeśli na czas nie dostarczysz dowodu na to że pracowałeś w dany dzien to koordynator ma Cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mówi że nic z tym nie może zrobic, mimo iż jako osoba znająca język i obyta z pracą byłem zapisywany przez Holendrów na stały plan juz w 3 tygodniu, magiczne ręce koordynatora rzucały mnie gdzie popadnie,bo jak to powiedział ,, to on ma decydujące zdanie,, Więc jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] biegalem w te i na zad po różnych fabrykach.
Pierwszy raz od 4 lat- bo tyle wyjeżdżam spotkałem sie z ,, opłatą za rower,,- która de facto jest nielegalna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadomo ze agencja rucha na kasie ale nie spodziewałem sie że az tak, wszelkie prośby związane np. z wyjasnieniem na salarisie skąd tyle opłat były przez panów z Covebo zbywane, spokojnie jak nie po dobroci to sądem odzyskam swoje pieniądze, gdyż to troche śmieszne żeby przy stawce 9,50 zarabiać tyle ile zarabiałem 4 lata temu na wiekowej stawce 7,13 w innej agencji , przy tych samych godzinach. Mi trafiło sie fartem że miałem ok 5 dni w każdym tygodniu plus nadgodziny, ale wiem że inni pracowali po 3 dni- wiadomo ktoś musi mieszkania Covebo utrzymywać, piękni panowie koordynatorzy jednym mówili że pracy nie ma a innych po 6-7 dni w tygodniu wysyłali do pracy- od czego to zależy do dzis nie odkryłem, każdego tygodnia ,, nowy narybek,, choć przecież mówili że pracy nie ma, standardowo nowych zawsze puszczali pierwsze 2 tyg fulltime żeby ,, przekonali sie,, że ,,praca jest ,, , pózniej bywało różnie.
Sprowadzani przez Covebo to głównie patologia bez żadnego języka ( btw po polsku trudno sie im wysłowic) która przyjeżdża pocpać i sie pobawić- stąd co drugi dzien wkurwieni ludzie z zakładów wydzwaniają do Covebo że pracownicy nie przyszli na czas, szczególnie często występuje to w czasie i kilka dni po wyplacie cóż,bawi się polska elita;)
Podsumowując jeśli ktoś ma super kryzysową sytuacje i nie ma innej opcji to może próbować szczęscia na loterii Covebo, wszystkim ,, ogarniętym ,, ludziom odradzam z całego serca jakikolwiek kontakt z tą agencją, wyruchają was na kasie, wyzapierdalacie sie na tych fabrykach a po pół roku jak sobie uświadomicie jak was drałują i tak uciekniecie gdzie indziej, szczególnie gdy zobaczycie ile płacicie za mieszkania w jednym
5
pool 2017-10-10 12:04
Witam ja mam zamiar jechać do opon ale jak widzę te opinie to nie wiem czy im zaufać pool 668056480 daj znać jak w tej pracy czy warto
Biurkot 2017-10-10 16:25
Ja dobrze wspominam współpracę z Covebo Work Office . Wszystko było przygotowane i trzeba było tylko pracować ale faktycznie przyjeżdża sporo osób zupełnie jak dzieci.
Jankes 2017-10-11 13:00
Witam. Jest ktoś chętny na wyjazd w najblizszym czasie przez tą agencje? Jezeli tak proszę o kontakt. Też chcialbym spróbować.
dominikjankowski316@gmail.com. Pozdrawiam
Jankes 2017-10-11 13:02
Witam. Czy ktos ma zamiar jechac w najblizszym czasie do pracy przez tą agencje?
Jestem rowniez zainteresowany. Proszę o kontakt. dominikjankowski316@gmail.com
Pozdrawiam
nieznajomy 2017-10-11 18:52
jeśli chodzi o mięso, jest lipa z godzinami. pracowników rzucają po innych fabrykach, ludzie siedzą na domkach. nie pchajcie się w tą agencje! oszuści.
3
Karo 2017-10-11 19:28
A pracuje ktoś w mijdrecht przy butelkach plastikowych ? Jakie tam są warunki ?
Pablo 2017-10-12 11:37
Hehe a u nas w Ede jak gadamy na zakładzie to już się 4 osoby przeniosło z innych agencji do Covebo. I w porównaniu z ich agencjami to w covebo będą mieli luksusy. Jak ktoś jest cioteczka i nie pracował z agencji tylko jeździł do rodziny pracować to wiadomo że mi się warunki nie podobają, bo to nie hotele. Ale w Polsce w hotelach robotniczych jest dokładnie tak samo. Wiem bo trochę się delegacji zrobiło w życiu na roboty po Polsce. Polecam żeby ci co piszą że jest im źle najpierw pojeździli z innych agencji i porównali sobie. Jak dla mnie w Covebo jest całkiem spoko. Ale że koordynatorzy nie odbierają telefonu to fakt, ale wszystko można sobie samemu załatwić na kwaterze, ale nie jak do tej pory mama wszystko załatwiała. Pozdro dla tych co robią na drobiu!
2
baltazar 2017-10-13 09:21
ja dziś na urlop jade, a tez robie przy drobiu na stortebumie duzym i jest okej.mieszkam w putten. mieszkania moglybyc lepszze ale itak jest okej
Ewe 2017-10-13 10:07
Witam chciałabym na pakowanie czekolady. Jak warunki ?
Nowa znajoma 2017-10-13 12:46
Ja dostalem oferte w piekarni na nocki w amsterdamie moze ktos cos powiedziec jak jest? Mam swoje zakwaterowanie i dojazd.
tabaluga 2017-10-13 16:18
dzięki covebo za 7 lat razem, powiem tylko że jesteście po prostu dobrze zorganizowani :)
Niezadowolony 2017-10-13 23:03
Oszukują na każdym kroku. Wszystko pięknie w biurze. Dają wybór albo auto albo rower, jesteś na miejscu i informują cię że możesz sobie rower za 40 euro wynająć. Porażka. Oo a tu hit... Pinda w biurze mówi Ci że jak chcesz zjechać do rodziny to nie ma problemu co 3-4 tyg. Koordynator mówi że to kwestia dogadania. Przyjeżdżasz na miejsce i mówią Ci że nie 40 godzin tygodniowo tylko praca od poniedziałku do soboty.. i żadnego zjazdu bo inaczej wywalają z pracy.. czy tu pracują poważni ludzie? No raczej nie. Pierwszy i ostatni raz pojechałem z tego biura. Nie polecam. Warunki mieszkaniowe też nie za ciekawe. Nie polecam jeszcze raz!
2
Bartek 2017-10-14 23:18
To normalne, że nie wszystkim odpowiada akurat Covebo Work Office , nie ma idealnych agencji i tyle. Różne osoby mają różne oczekiwania i tyle w temacie
2
pbalas 2017-10-16 08:51
Ej ale numer dostalem informacje ze mozna nagrac opinie o covebo wysłac do nich i mozna wygrac iphone. xd ciekawe czy tez jak sie negatywa nagra to mozna wygrac. Weszlem tam u nich na strone i wyslalem jakis z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] filmik ze bylo w miare ok tylko koordynator ciul i zobaczymy czy wygram. xd albo zawalic ich filmami to moze cos zrobia z tym co tam sie dzieje. Ale pewnie tylko za pozytywy jest nagroda ale zobaczymy hehe
She 2017-10-17 10:28
Dokładnie tak jest, tez ogólnie nie polecam
2
pbalas 2017-10-17 11:25
No a jaka agencje polecacie, zeby bylo ok?
Paulina 2017-10-17 16:05
Witam ja planuję. Kielce. Pozdrawiam.
Biurowy skaut 2017-10-18 21:17
Często poruszacie sprawę różnic w kwestii godzin pracy, zarobków, mieszkań i dojazdów. Sądzę, że jest to spowodowane tym, iż wiele osób nie sprawdza podpisywanych dokumentów!!!!
NatiKris 2017-10-18 21:34
Zapraszamy zle nie jest a lepiej nigdzie indziej nie bedzie. Polecamy:-)
przemyslawwlodarczyk90@gmail.com 2017-10-19 02:31
Lidl w hereenveen czy ktoś pracował? Prosze o kontakt z opinią.
Zostaw swoją opinię o Covebo Work Office Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.