logo Covebo Work Office Sp. z o.o.

Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

aha 2017-06-13 20:49
jedziesz sama i 1wszy raz ale z nimi tam dojeżdżasz?
aha 2017-06-13 21:05
A jak jest z rozmową kwalifikacyjną? do biura trzeba przyjśc osobiście czy przez telefon?
rado2 2017-06-13 21:06
pojedziecie to zobaczycie ja pojechalem i zobaczylem.I zaluje tego co zobaczylem na miejscu,ale musicie sie przekonac sami.Ja tez musialem.
gosiaczek 2017-06-13 21:54
Tak jadę sama z nimi pierwszy raz
gosiaczek 2017-06-13 22:14
Właśnie prawda każdy musi sie przekonać sam
1
aha 2017-06-13 23:26
A miałaś rozmowe kwalifikacyjną? osobiście czy przez telefon?
gosiaczek 2017-06-14 09:29
Przez telefon
pazdioch 2017-06-14 09:34
kolego zwyro a co robisz w tym nijkerku ?order picker?
Alicjka 2017-06-14 13:09
Hej.. ja mam zamiar wyjechac. ala-pisniakowska5@wp.pl jak cos to pisz
zwyrol 2017-06-14 15:02
tak kolego, w nijkerk na alkoholach
pinquin 2017-06-14 19:19
Pracuje ktoś na produkcji czekolady w okolicach Zwolle? Jakieś opinie?
diablo 2017-06-14 20:21
Pracuje ktoś na magazynach w covebo jak się stawki mają i jak z zakwaterowaniem??
diablo 2017-06-14 20:21
Pracuje ktoś na magazynach w covebo jak się stawki mają i jak z zakwaterowaniem??
PTB 2017-06-14 21:38
siema jade pierwszy raz z ta firma bylem w dwoch wczesniejszych to byla lipa a tu nie wiem tam male zarobki byly a tu jak jest jade do nijek czy cos takiego
Zbyszkowa 2017-06-14 22:17
Nie polecam to całe Covebo. Oszuści totalni. Co innego podpisujesz w biurze a co innego spotykasz na miejscu. Totalnie cos innego. Byłam i się przekonalam. Praca na esemesy a miała byc zmianowa. Inna stawka godzinna niż miała być. Koszty za domek tak samo. To tylko przykłady a było tego o wiele więcej.
6
Zbyszkowa 2017-06-14 22:23
To zacznij je mieć bo Covebo to jeden wielki syf. Poważnie. Bylam i się przekonalam. Zjechalam po 1,5 tygodnia.
4
Pomoccy 2017-06-15 02:08
Witam czy ktos aktulalnie przebywa w tym miejscu Bunschoten-Spakenburg Verdistraat 62. Sprawa bardzo ważna.
Pomoccy 2017-06-15 13:14
Czy pracuje tam Pan nadal? Na tych skrzynkach?
rado2 2017-06-15 15:34
na szczescie juz nie
zbyszkowa 2017-06-15 17:48
Witam serdecznie.
Wypowiem się teraz na temat Covebo z Raciborza w kilkunastu zdaniach aby przybliżyć Wam nieco obraz jakże tej wspaniałej agencji pracy. Może już nie chodzi o sam oddział w Raciborzu ale ogółem o całe to Covebo. Otóż tak, jestem młoda osoba, ktora bardzo zapragneła zarobić pare pieniedzy na pare wydatkow, tak wiec chec zarobku tych pieniedzy sprowadziła mnie do biura w Raciborzu. Wszystko pieknie ladnie sie ukladało, przesympatyczna pani siedzaca za biurkiem wypowiadała sie na temat firmy Boboli, do ktorej pojechałam w samych dobrych zdaniach. Stawka godzinowa na wiekowce - dobra, brak oplaty za zakwaterowanie, praca na trzy zmiany po 8h, 40h tygodniowo. To tak na wstepie. Razem z trzema moimi koleżankami zgodziłyśmy się na te pracę gdyż wydawała sie calkiem OK, a przedewszystkim miał dobry zarobek. Może nie kokosy ale dobry zarobek. Dotarłyśmy na miejsce i okazało się, że jest totalnie całkiem inaczej niż mówiła nam pani z biura i co innego niz podpisywałyśmy na umowie w Polsce. Praca na esemesy (pisali kiedy chcieli, że trzeba przyjść do pracy, przekładali dziesięć razy godzinę rozpoczecia pracy), potrącanie pieniedzy za zakwaterowanie mimo, że obowiązywała mnie wiekówka, za szybszy zjazd niz po przepracowanych 10 tygodniach była naliczana kara 100 euro, miała być praca na pakowaniu, a była na produkacja lecz kiedy oni sobie zapragneli dawali na pakowanie (jak im sie spodobało), jeśli w esemesie pisało, do której się pracuje to i tak zostawało się przeważnie po godzinach np. na 12h a miało byc przykładowo 8h. Po prostu trakotowanie ludzi jak zwierząt. Co do współpracowników na tym samym stanowisku tez wiele zarzutów, gdyż wiekszość mimo tej samej pracy sobie rządziła i krytykowała, że to źle to źle, a sami robili źle i nie pownni kogoś upominać bo takie zadanie należało do liniowych. Ogołnie w firmie Boboli zero organizacji, ludzie nieogarnięci. A i pierwsze trzy dni po przyjeździe do Bunschoten siedziałyśmy w domku bez pracy. Albo praca była po 12h albo jej nie było wcale. Także nie polecam absolutnie Covebo i całego tego Boboli (produkcja pizz, zapiekanek itd), ponieważ pracują tam niekompetentni ludzie, brak jednego szefa do rządzenia tylko 10 innych ludzi, każdy mówił inaczej, nie było jednej wersji. Dziękuję i prosze weźcie to pod uwagę. Uważam, ze jest wiele innych dobrych agencji pracy. Gdybym wiedziałą jak tam naprawdę jest i gdyby pani w biurze powiedziała otwarcie co się tam dzieje, a na pewno wie to takiego błedu wyjazdu w to miejsce bym nie popełniła. Dziekuje i pozdrawiam wszystkich bobolian :D
7
zbyszkowa 2017-06-15 18:02
Syf, kiła i mogiła to całe Covebo. Zmieńcie ludzi w biurze i szefów w Boboli. Tyle ile ludzi przyjeżdża do pracy tyle zjeżdża. Za każde małe przewinienie np. za to, że nie nakładasz pomidorów dwoma rękami wywalali z pracy. Ale oni na tym nie tracili, gdyż na to samo miejsce było 100 innych ludzi. Regularna selekcja pracowników. Jedni pracowali i nawalali po 80 godzin tygodnwiow, a jedni siedzieli po 2/3 dni z rzędu na domku. No po prostu zero organizacji. Żaden koordynator nie ogarniał dobrze swojej pracy. W tej firmie człowiek to nie pracownik tylko zwierzę. A co do pracy na esemesy to nigdzie sobie nie możesz pojechać bo nigdy nie wiesz kiedy nadejdzie esemes, że masz przyjść do pracy.
6
Zyzior 2017-06-16 01:37
HopCon Ermelo nie polecam tej firmy kierownik w tej firmie to jakiś psychicznie chorych człowiek traktuje ludzi jak ......... Praca dla spawaczy
2
ZENEK 2017-06-16 10:55
Czy byles moze przy pakowaniu kurczakow itd
Młoda polka 2017-06-16 12:57
Jakieś opinie o Covebo Harderwijk ? Jadę tam w niedzielę na pakowanie łososia, jakieś plasterki, może też ktoś jedzie ? Jadę sama i obawiam się troszkę bo będę 1wszy raz za granicą .
lindor 2017-06-16 13:12
Pamiętam Was Księżniczki , chyba zapomniałyście że pojechałyście tam do pracy a nie na wakacje. Ciągle ze wszystkiego nie zadowolone, ciągle wszystko na nie. Na domku też niezła była z Was polewka :)))

szkoda się rozpisywać, ale też mógłbym napisać o was długi, długi , bardzo długi poemat :)

Nie ma to jak wylewać płacze w internetach,
4
Katia 2017-06-16 13:23
a gdzie jezdzisz do jakiej pracy, miasta?
PTB 2017-06-16 14:59
powiedzcie mi jak jest w Putten Voorthuizerstraat bo jade pierwszy raz i nie wiem jak tam jest
pietrek 2017-06-16 16:04
na landalach jest spoko
aha 2017-06-16 18:45
A gdzie podpisywaliście umowe o prace?
rado2 2017-06-16 18:45
bylem na myciu skrzynek w bleiswijk
Bartek 2017-06-17 13:31
Covebo Work Office nigdy nie zawodzi w ilości różnych robót, super.
1
aaa 2017-06-17 17:00
jak sie jedzie do roboty to chyba po to, żeby robić i zarobić i nie widze nic zlego w zapierdalaniu po 12h nawet jesli pracuje sie 5 dni w tygodniu.. wyjezdzaja ksieżniczki które spodziewają się wakacji i narzekają
1
rado2 2017-06-17 18:16
o czym ty mowisz ja juz w niejednej pracy pracowalem a takiego obozu pracy i chamstwa jak tam to nie widzialem nigdzie
4
gosiaczek 2017-06-17 22:13
Zgadzam sie z tobą w 100%
rado2 2017-06-18 09:09
gosiaczek ty najpierw pojedz i zobacz a potem sie zgadzaj albo nie.
aha 2017-06-18 13:14
To jednak nie jedziesz? XD
alexa 2017-06-18 13:51
to czemu ty tego nie zgłosisz?
rado2 2017-06-18 14:11
@bylam widzialam i zbyszkowa dajcie jakies namiary na siebie
rado2 2017-06-18 14:13
zglosze tylko czekam co oni zrobia z faktura za ich smieszne dowozy do pracy(obozu pracy).
1
gosiaczek 2017-06-18 15:06
Jadę
Biurkot 2017-06-20 17:00
Covebo Work to agencja generalnie zawsze przygotowana z długą listą ofert pracy. Widać , że pracują żeby inni mieli z czego wybierać. Po lekturze wpisów uważam, że niestety nie dogodzimy wszystkim , zawsze ktoś będzie pisał swoje bzdety. Tak to już jest z nami.
Tadek 2017-06-20 23:55
Byłem tam rok temu przez to całe covebo,pracowałem na boboli.Mimo,że zasuwałem po nocach,pełno godzin i nie jestem na wiekówce to zarobiłem za mało.Mieszkanie syf ze szczurami,nie dali czajnika mimo,że upominałem się kilka razy.Na boboli chamstwo i cwaniactwo tych liniowych,zwłaszcza tego pajaca brodziatego i tej baby na impaku,a i te gówniary nie wiele lepsze.Koordynatorzy przemądrzałki i cwaniaczki.Można zostać pomówionym i wylecieć za darmo.Jeśli nie chcecie się poniżać przez byle śmieci to nie korzystajcie z tej agencji.
2
olka 2017-06-21 10:42
Pracowałam na Boboli i zwiedziłam naprawde dużo domków i nigdy nie spotkałam się z warunkami takimi jak piszesz. Z takim podejściem do ludzi nie dziwię się, że nie potrafiłeś znaleźć z innymi wspólnego języka. Chamstwo tępić chamstwem :)
1
nl joob 2017-06-21 12:37
a co ty myslales ze ubezpieczenie,zakwaterowanie to za darmo ? :D hahaha
Firek 2017-06-21 17:38
Nawijaj o co chodzi
czesia 2017-06-22 08:31
19 - nasto latek jak popracuje w dwa weekendy i kilka nocek to na boboli tysiaka wyciągnie na spokojnie
1
Anonim 2017-06-22 13:50
19-nasto latek wyjeżdźa pierwszy raz przez agencje Covebo.Proszę o opinie i czy warto się angażować.Póki co docierały do mnie nie fajne opinie o agencji.
Wyrolowany 2017-06-22 15:23
Moja przygoda z covebo rozpoczęła się przez firmę Pran... Ludzie jest wiele świetnych agencji w Holandii, covebo to istne dno. Po przepracowanym pierwszym miesiącu wszystko prawie gra oprócz liczby godzin, podatku pobranego przez firmę oraz braku wypłaty świat między innymi święta króla... Po jednym telefonie obiecywane są korekty do następnej wypłaty , gdy już otrzymacie kolejna wypłatę okaże się że są jeszcze większe braki i brak korekty... Dalej dzwonimy grożąc że odejdziemy, dopiero wtedy firma obiecuję korektę przy pracowniku... Ja postanowiłem odejść i korekt nie zobaczyłem do dnia dzisiejszego... Na ostatnim solarisie nie zostały mi wypłacone dodatki wakacyjne oraz kaucja za zakwaterowanie... W ostatnim okresie rozliczeniowym pracowałem 3 dni mimo to zostały odprowadzane składki ubezpieczenia za cały miesiąc, pani jak zwykle obiecała to sprawdzić i jest cisza... Dziwna sprawa bo przez ten miesiąc pracowałem dla innej firmy która również odprowadzala owe składki... Pozdrawiam tych którzy wyjeżdżają tam bez obaw i oddział Barneveld...
1
TomTom 2017-06-22 17:06
witam, wyjeżdżamy z dziewczyną do pracy w miejscowości Nijmegen, Bijsterhuizen na order-picking. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś tam już pracował i jakie są warunki zakwaterowania. Pozdrawiam i z góry dziękuję za info.
Brak slow 2017-06-22 21:25
Zgadzam sie. Tez sie wpakowalismy, za ponad 160 przepracowanych godzin plus sobota dostalismy uwaga.... 858e !!!! Banda oszustow. Niczego sie nie doliczysz na solarisie. Szkoda czasu i nerwow. Oszukuja na kazdym kroku. Wszyscy uciekaja z covebo bo nie warto. Pracujac w soboty , zazwyczaj na innym zakladzie zawsze jest problem z wliczeniem tych godzin. Trzeba chodzic i sie upominac bo przeciez nikt nie bedzie za darmo pracowal. Trzymajcie sie z daleka od nich. Chyba ze lubicie dzialac na rzecz biura bo covebo z pewnoscia zarobi ALE TY NIE !!!
Zostaw swoją opinię o Covebo Work Office Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.