Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marta gawron - 2015-02-05 19:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej . moj narzyczony wlasnie wyjechal do holandii z tej firmy , obecnie jest w miescie dortdrecht , pracuje przy kwiatkach . bardzo zalezy mi na waszej opini obtej pracy tam , poniewaz jestem w ciazy ,a on wyjechal , aby zarobic pieniadze . jesli ktos cos ma na ten temat powiedziec to super by bylo
zdjecie uzytkownika
Pinokio - 2015-02-05 22:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta gawron - 2015-02-05 19:57:32]:
Niech narzeczony sie pochwali, bo skoro pani jest w ciąży to nieodpowiednia odpowiedź może zaszkodzić. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kamil182 - 2015-02-06 13:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie tylko nie COVEBO!!!
Pracowałem w Zeewolde i to co tam zastałem to jest jakaś masakra brud, grzyb, ludzie wchodzący do domków (nie wiadomo skąd mieli klucze) zepsute ogrzewanie, brak pokojów, głupie pi.dy z administracji.
zdjecie uzytkownika
Odpowiedz - 2015-02-06 15:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta gawron - 2015-02-05 19:57:32]:
Nie ma co się martwić tym co piszą mam 4 znajomych co pracuja przez firme covebo i nie narzekają . A tam nie jedzie się leżeć tylko pracować . Oczywiście takie domki się zdarzają jak pisze Kamil 182 , wystarczy zgłosic i ze chcesz sie przenieść bo tu ci nie pasuje z różnych względów .Jeżdza tam różni ludzie, jednym nic nie pasuje bo by tylko chcieli balować innym nie chce sie pracować i zaraz zjeżdżaja i pózniej nie wiadomo jakie opinie wypisują;/
zdjecie uzytkownika
covebonot - 2015-02-06 15:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylismy kilku osobowa grupa z covebo. Praca nie hyla zla ale ludzie (nie wspolpracownicy) byli jak dyktatorzy czy. warunki mieszkaniowe tragiczne a na koniec problemy z wyplatami. Do dzis nie mamy wyplaconych premii swiatecznych, urlopowego co nam sie nalezy i za wszystko tylko odliczenia i wieczna wojna z ta agencja.
zdjecie uzytkownika
Anonimek - 2015-02-09 02:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Baker praca ok 4,5 godzin dziennie nie polecam chyba że jedziesz opłacić covebo domek. A takie wjazdy na motywacje że jeżdżą ludzie balować i leżeć nie mają sensu bo każdy pracuje tyle ile się da.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
młody z wiekówka - 2015-02-09 12:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć. Pracowałem przez Covebo w tamtym roku w firmie Florensis a "mieszkałem" w Dordrechcie.To teraz fakty. Jesli jestes na wiekówce to przy ok 180h w tym godziny nocne i niedzielne nie zarobisz więcej niz 600euro i to tak przy dobrych wiatrach i dobrym miesiącu. Praca jak praca nigdy nikt do mnie nie miał w tej kwesti zadnych pretensji.Ja akurat nie pale trawy ale jak zauważyłem w tej firmie palą wszyscy od samej góry do samego dołu nie jest to pierwsza firma w której pracowałem w hol. byłem w szoku.Dowodził tym wszystkim superwisor Wojtek S. Koles przyjezdzal swoim japonskim autkiem na nocki i zawsze miał "dziwne oczy" a tak na marginesie ,przeciez wszyscy to widzą ale ma napewno jakiś układ.Mieszkałem w Dordrechcie na mieszkaniu na chyba 18 osób.Dramat. Na jednym pietrze tej nory pracownicy kupowali łapki na myszy bo nocami tak latały ze nie mozna bylo spac.Kuchnia to juz opowieść z krypty, nie bylo dosłownie nic nawet widelca wszystko trzeba było sobie kupic co do czystości to juz wiem dlaczego cale mieszkanie bylo pełne myszy i robactwa. z tego co słyszałem na innych domkach wcale nie było lepiej.Dojazd do pracy we własnym zakresie. naprawde.Wszyscy którzy tam mieszkali pracowali w jednej firmie Florensis na róznych zmianach a rowerów nie bylo wiecej niz 8 czyli jedni czekali na innych ,ogólnie bałagan a czesto chodzilo sie na nogach tylko 6km. Koordynatorzy szkoda pisac ,nie mam zamiaru nikogo obrazac jedno wielkie nieporozumienie. i jeszcze na koniec wylatujesz z firmy z dnia na dzien bo niby mniej pracy,ja jak sie okazało pracowałem dość dlugo bo ponad 3miesiace. wyjechałem z planem zarobic pare euro ale zycie zweryfikowalo moje plany:)
zdjecie uzytkownika
Malwa - 2015-02-10 14:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Donna, też mam wyjazd mieć, ale podobno w sobotę, bo jestem z warmii i mazur, Też nie wiem co mam robić. Dostałam umowę ale trochę się różni od tego co było mi mówione przez telefon. W sumie nie mam nic do stracenia, ale jechać, aby jechaćto też się mija z celem.
zdjecie uzytkownika
ride my pony - 2015-02-10 19:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile osób tyle opinii.myślę,że co by nie było zawsze to kolejne doświadczenie.też mam jechać za kilka dni ale nie sugeruję się niczyim zdaniem.będzie co ma być i tyle
zdjecie uzytkownika
Malwa - 2015-02-11 02:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ride my pony a gdzie dokładnie, jeśli można wiedzieć ?:)
zdjecie uzytkownika
ride my pony - 2015-02-11 16:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Malwa - 2015-02-11 02:07:47]:
dostałem dziś lepszą ofertę i jednak rezygnuję z błyskotliwej kariery w Covebo.Tobie życzę powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-02-12 11:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppula - 2015-02-02 14:04:45]:
Oto cali polacy w holandii:). Myslicie, ze przyjezdzajac tu od zaraz bedziecie kokosy zarabiac, a koordynator to jakas piep***a nianka. Jakbyscie pracowali przez holanederska agencje, to zaden koordynator nie lazil by kolo was jak kolo bandy dzieciaków. Pracowalam w holandii 6 lat, przez polskie biura i holenderskie. Z polskim to trzeba czytac umowy dokladnie i zrozumiec co to znaczy faza A, B, C. Koordynator to osoba do przekazania informacji i lacznik miedzy firma a wami samymi.Jesli wam cos nie pasuje, to trzeba bylo tyrac w markecie za 1000zl i w tedy bylo by ok. Umowa jak sie nie podoba to sie jej nie podpisuje. Bo buce przyjezdzajace do holandii tylko najarac mordy, uciec od wlasnych problemow, przesladujacy mieszkancow w domkach i w pracy, to jest na peczki i na to jakos nikt nie narzeka. W holenderskich agencjach trzeba tylko dopytac sie : czemu np wyplata sie opuznila ( jesli sie opuznila), gdzie jest wasz Solaris, jarograf. To wam agencja napewno udostepni. To czy idziecie do pracy czy nie, zalezy bezposrednio od zakladu pracy. Zeby sie tego dowiedziec trzba sie najpierw spytac kierownika, czy bedziesz pracowac caly tydzien. Ale jak to bywa z polakami... Nie wiem jak sie zapytac wiec bede obwinial koordynatora za to, ze mi nie przetlumaczyl co i jak. Wescie sie ludzie za siebie, a pozniej wincie innych. Urlopy, dni wolne... wystarczy pogadac z kierownikiem i dogadac sie na termin urlopu lub dnia wolnego. Pozniej w waszym interesie jest by przekazac informacje do agencji. "witam, mam zamowiony urlop od tego do tego, kierownik zakladu wie o tym, wiec ja informuje was, abyscie mieli info" i tyle. A polacy kochaja komplikowac zycie sobie i innym. Koordynator powinien miec gdzies wasze problemy osobiste bo nie na tym rzecz polega. Jak chcesz isc do lekarza i masz ubezpieczenie, to jezeli nie mowisz po angielsku - w tedy mozna koordynatora poprosic by was zarejestrowal do lekarza albo zabral do szpitala. Robicie z igly widly, a tak na prawde to wszystko jest banalnie proste. Wystarczy ruszyc glowa, a nie wlewac browar wiecznie i marudzic, jak baba w ciazy z dodatkowym rozwolnieniem. Czas dorosnac.
zdjecie uzytkownika
martka-a - 2015-02-17 19:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem Wam że covebo jest wypłacalną firmą na czas,jak praca w miejscowości Wezep I Bunschoten mają fajne firmy i sporo godzin,koordynatorzy są wyrozumiali.Pracowałam tam 2lata i polecam tą firmę. Warunki mieszkaniowe też są dobre. Możecie jechać bez obaw.
zdjecie uzytkownika
Pppulina - 2015-02-18 12:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [martka-a - 2015-02-17 19:59:30]:
Hey :) Możesz się ze mną skontaktować pod adres ppula@vp.pl ?
Bedę wdzięczna :)
zdjecie uzytkownika
Sylia - 2015-02-18 16:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [martka-a - 2015-02-17 19:59:30]:
Witam. Czy mogę dowiedzieć się coś więcej na temat tej pracy? mój e-mail syliak.k@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Angela - 2015-02-20 12:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie,też chciałabym się dowiedzieć czegoś konkretnego o COVEBO,mam wyjechać już w ten weekend i nie wiem jak rzeczywiście tam jest?
zdjecie uzytkownika
qwer - 2015-02-20 16:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez mam zaczac w poniedzialek w groenlo i chyba pojade wiec prosze o jeszcze jakies wpisy
zdjecie uzytkownika
XaaxAAS - 2015-02-21 12:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga !!! Jeśli jedziecie do Zeewolde odmawiajcie bylem tam 2 dni i wrocilem ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-02-21 21:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XaaxAAS - 2015-02-21 12:42:30]:
Aż tak tam źle? a jak tam z wypłatami?
zdjecie uzytkownika
qwer - 2015-02-22 13:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś pracował w groenlo przez tą firmę?
zdjecie uzytkownika
Slepy - 2015-02-25 16:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam jedno marne wypłaty i zjebany koordynator Kamil . Mam nadzieję że kiedyś jeszcze na mnie trafi i się mu odwdzięczę pożądnym wpier*olem :))
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2015-02-25 16:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciała bym się dowiedzieć czy był ktoś ostatnio przy produkcji sałat i eklerków jak tam jest ? zainterosowana jestem opinią osoby zamieszkującej okolice rzeszowa
zdjecie uzytkownika
JMN - 2015-02-25 21:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dostałam propozycję wyjazdu 8 marca (w niedzielę) na wyjazd do Bunschoten do pracy na piekarni przy pakowaniu przypraw i robieniu "pizzerinek". Czy ktoś wie jak wygląda tam praca i jakie warunki mieszkalne? Pozdrawiam ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacji brak, przy podpisywaniu umowy koordynator narzuca co zaznaczać w umowie. Brak wytłumaczenia na czym polega praca, brak jakiegokolwiek szkolenia. Brak zainteresowania ze strony koordynatorów.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-02-26 19:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuzia - 2015-02-25 16:53:19]:
Chodzi Ci o oferte PIZZE SAŁATKI CIASTKA EKLERKI? też z koleżanką zastanawiamy sie czy na to jechać ale nic o tym nie wiemy :/
zdjecie uzytkownika
JMN - 2015-02-26 21:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak o to chodzi :) My z siostrą i koleżanką miałyśmy jechać, ale ze względu na te wszystkie opinie to strach jechać :) Jak coś to powodzenia, dajcie znać jak tam jest :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Covebo Work Office Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie