Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Grzechu - 2014-07-15 14:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grzechu - widocznie Juliet to ich konkurencja ktora się boi czy coś. Odnajdź mojego posta ja już długo pracuje i nie narzekam.
Necik - chcesz poznać stawke - dzwoń do biura. Tu sa wiekówki, nie wiem czy się lapiesz na nie czy nie.
zdjecie uzytkownika
necik - 2014-07-15 17:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grzechu, a co oznacza określenie 'wiekówki' ? bo po raz pierwszy w swojej karierze się z nim spotkałem. Wystarczy, że napiszesz tak orientacyjnie skoro całkiem długo już pracujesz dla Covvrbo Work office.
zdjecie uzytkownika
lotnisko amsterdam - 2014-07-15 23:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję przez covebo na lotnisku w amsterdamie, robi wrażenie co?:) i słusznie bo covebo to świetna agencja! nie rozumiem tych wszystkich bzdurnych komentarzy które wypisujecie, podejrzewam że to konkurencja oczernia moją kochaną firmę. co nie co o pracy, oczywiście jest lekka i przyjemna pracujemy po 6-7h dziennie, przelewy co miesiąc po tysiaku jurków. ale co tam pieniądzę, w pakiecie otrzymuję ubezpieczenie zdrowotne i oczywiście eksluzywną wille typu bungalow (czytaj domek kempingowy przy rzece) gdzie ciepła woda, tv polonia i mikrowela jest w standardzie! nie do wiary? ha, przyjaciele, covebo to również kameralna atmosfera! śmietanka towarzyska typu ludzie spod ciemnej gwiazdy, a być może znajdzie się parę takich co spod mostu lub od ziutka z meliny. zwał jak zwał, fakt jest taki że jest to śmietanka towarzyska, zawsze pomocna w pracy jak i życiu codziennym, co prawda są uzależnieni od pewnych specyfików, ale prawda jest taka że każdy z nas ma parę grzeszków na sumieniu prawda? no i oczywiście kochany paweł (koordynator) bez niego covebo to nie to było by to samo! aż się łezka w oku kręci jaki to miły i pomocny człowiek, a jaki ogarnięty! oczywiście posiada wykształcenie wyższe w zakresiu malipulacji rodakami (czytaj stadem baranów z polski), no ale co tam każdy ma jakieś wady prawda? reasumując jeśli czujesz że w polsce jesteś dymany za 1000złotych zapraszam do holandii do pracy na lotnisku w asmterdamie gdzie życie płynie inaczej a każdy dzień to niezapomniana przygoda. COVEBO RULEZ!!!
zdjecie uzytkownika
Nataala - 2014-07-16 12:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lotnisko amsterdam - 2014-07-15 23:39:16]:
co to za bzdury piszesz?! Ja pracowałam przez Otto i mieszkałam koło ludzi którzy pracowali dla covebo. Nie mieli tam totalnie nic. Ludzie wstawali o 5 nad ranem i dopiero mówili im czy mają prace czy nie.. totalny absurd.. znam ludzi , którzy nie mieli pracy przez tygodnie. Jeden chłopak zbierał butelki aby mieć co jeśc to jest dopiero paranoja. Nikomu nie polecam tej firmy naprawdę . Nie dajcie się wrobić na takie piękne słowa.
zdjecie uzytkownika
ono - 2014-07-16 14:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co by nie powiedziec o firmie covebo to ogloszen maja cale multum i to na przerozne stanowiska. wiec jakies tam pojecie w wyszukiwaniu pracy i posredniczeniu jej maja. chyba, ze te ogloszenia nie do konca potem maja pokrycie w rzeczywistosci i jedzie sie i nic nie robi i czeka na prace albo po prostu wraca
zdjecie uzytkownika
Grzechu - 2014-07-16 22:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Necik - wiekowka tzn wynagrodzenie dla mlodych pracowników 18-23 lata. nie wiem ile to wynosi bo jestem starszy.
Nie wiem o co chodzi z tym lotniskiem - to jakiś zart?
Nataala, nigdy o czymś takim nie słyszalem, jak jest w Otto, kasa na czas i praca zapewniona?
Pozdro!
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-16 23:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jadę w niedzielę do Hol z koleżanką mamy 21 lat i mamy pracować od poniedziałku w Groenlo. Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czego mamy się spodziewać i na do się nastawić..na miliony nie liczymy..zastanawiam się czy będziemy w stanie zarobić ok. 800e miesięcznie, mamy mieć bezpłatne zakwaterowanie z racji wiekówki. Ktoś się może wybiera??
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-17 00:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Covebo jako covebo polecam! Da się zarobić,wypłata stała co 4 tygodnie wypłacana na czas. Jednak z tego co się orientuję jest w całej Holandi kilka siedzisk w różnych miastach. Więc nie wiem jak jest gdzie indziej, w sumie moim zdaniem dużo zależy od koordynatorów. Pracowałam w Nijkerku przez biuro w Bunschoten. Praca w sumie fajna prócz zimna nie można narzekać, ludzie spoko, można było powiedzieć że nawet się można było zżyć. Jednak nie podoba mi się podejście koordynatorki która strasznie od pewnego czasu zaczeła faworyzować pewnych pracowników którym pomaga, dla starszych jest okrutna najpierw mówi radź se sam a potem ma pretensje że coś robi się za jej "plecami". Kasę tylko kasuje za nowo przyjętych i tym liże na początku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] starszych kilkuletnich nawet pracowników ma za nic.Najgorszym faktem w tym timie dodatkowo jest że nie można przez nich pracować i mieszkać na prywatnym mieszkaniu. Co uniemożliwia rozwój osobisty walcząc np. o dłuższy pobyt na terenie Holandii i ściągnięcie rodziny.
zdjecie uzytkownika
necik - 2014-07-17 11:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to nie słyszałem nic o tych wiekówkach - niestety nie łapię się już. Ciekawe czy przy tym wynagrodzeniu wiekówkowym to dostaje się więcej czy mniej? tak podejrzewałem, że w zależności od miejsca i koordynatora praca wygląda zdecydowanie inaczej. Martwi mnie to, że nie można tej rodziny sprowadzić. Może w innych miejscach niż tych co był Grzechu można coś ogarnąć, żeby z rodziną mieszkać albo chociaż nie mieszkać tam gdzie wszyscy.
zdjecie uzytkownika
Grzechu - 2014-07-17 11:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
necik - to nie jest tak, że rodziny nie ściągniesz i już. Pamietaj, że Covebo to agencja pracy tymczasowej. Pracujac z nimi nie zamykasz sobie drogi do pozostania w Holandii. Na swoje miejsca pracy nie narzekam, przyjechałem tu zarabiać i to robie,czasem jest lżej czasem ciężej. Tak będzie i jest w każdej agencji.
zdjecie uzytkownika
necik - 2014-07-17 15:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a za przyjazd do któregokolwiek kraju muszę sam zapłacić czy robi to covebo i np przyjeżdżam tylko w dane miejsce w Polsce, a oni już organizują transport? bo ja teraz jestem zupełnie goły i nie mam za bardzo za co wyjechać. a żeby wyjechać iść najpierw pracować do jakiejś biedronki albo innego fastfooda to jakoś nie uśmiecha się mi. Co prawda moja rodzina jeszcze nie jest wielka, bo dopiero zdobyłem żonę, ale chciałbym ją ściągnąć.
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-17 17:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w jakiej lokalizacji mieszkałeś?
zdjecie uzytkownika
Vis - 2014-07-17 20:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2014-07-17 17:18:55]:
Bylem na dwóch rożnych lokalach moi współpracownicy tez narzekali owili ze trafili do jakiejś nory z nieciekawym elementem społecznym a grzyb na scianie w kuchni lub pokojach . to norma.. albo maly pokoik 2 łózka za ponad 200 eu na podaszu gdzie pot leje sie po tobie tak gorąco jest..

kto z obecnych potwierdzi ?jaki jest stan zakwaterowania?
zdjecie uzytkownika
necik - 2014-07-18 12:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a napiszecie mi jak to jest z tym dojazdem - czy muszę sam sobie go załatwić i opłacić czy jak? w ogóle co do współpracy z tymi osobami nazywanymi przez was 'nieciekawym elementem' to słyszałem, że w jakiś innych firmach czasami jest opcja, że trzeba mieć zaświadczenie o niekaralności, żeby w ogóle wyjechać. chociaż nie jesrt powiedziane, że takie osoby były skazywane kiedykolwiek, a nawet jeśli to mogło się przedawnić czy coś
zdjecie uzytkownika
znieszmaczony - 2014-07-18 16:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego transport . to swój albo Busa .z prywatnej firmy przewozowej tu tez wolai zaświadczenie o nie karalności,wolajá ale np pracuje w tej firmie i mieszka z moimi kolegami, co i byl 9 lat w kryminale..

a co do koordynatora to kontakt z nim to jakaś kpina. zero nawet SMS-a czy informacij,co dalej robic..czy jest praca itp.. porażka..


czuje sie nabity w butelke ..
zdjecie uzytkownika
twingo - 2014-07-21 15:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syf nie polecam pracujesz 1 tydzien potem niema dla ciebie juz zlecen ofert a mialo byc na dlugo i staly okres potem masz czekać 1 tydzien na domku za free a zycie na swój koszt.. jakaś porażka.. a przerzucanie z miejsca na miejsce mnie nie bawi .. ( kwatera oraz miejsce pracy)..
zdjecie uzytkownika
necik - 2014-07-22 11:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no skoro twój kolega z domku miał epizod 9 lat w kryminale to może to było już parę lat temu. z tego co wiem, jak się odbędzie karę to po iluś tam latach wymazują to z papierów. tylko nie pamiętam ile to lat trzeba czekać. co do koordynatora to dla mnie trochę dziwne, że nie można się z nim skontaktować. może to zależy po prostu od tego gdzie on mieszka. bo jak dla mnie to powinien mieszkać blisko osób które są pod jego opieką, żeby mogły w każdej chwili przyjść z problemami i wyjaśnieniami do takiego koordynatora.
zdjecie uzytkownika
krystian - 2014-07-22 15:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-07-17 00:55:56]:
witam..Jedzie ktos moze w niedziele do holandii lub moze ktos pracuje prze covebo w lidlu,bo mi dzisiaj dzwonili i oferowali,moze mi ktos powiedziec jak tam wyglada,praca,warunki,czy warto jechac?

pozdr
zdjecie uzytkownika
krystian - 2014-07-22 15:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-07-17 00:55:56]:
a do jakiej pracy?
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-07-22 15:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Agencja pracy covebo to jedna z najgorszych agencji na rynku holenderskim. Nie polecam nikomu dalem sie robic na pieniadze przez ta firme 4 miesiace, wiecej razy tego bledu nie zrobie. Pieniadze jedna sprawa, druga jest taka ze wraz z praca masz zamieszkanie i pakiety w tym rowery dojazd do pracy pralnie itp. za co jest brana bardzo spora gotowka z wyplaty. Te baraki ktore oferuja to jakas zgroza ludzie mieszkaja po 6 osob na paru metrach kwadratowych, wszystko zrobione z plyt i drewna poprostu biwak na calego i za to ponad 500€ pobieraja jesli tego nie bedziesz chcial nie daja pracy (swoja droga to jest bez prawie). Za taka cene ludzie wynajmuja domy z ogrodami w bardzo dobrych standardach. Kochani nie dajcie sie tej agencji przekonac ze bedzie wszystko pieknie to sa zlodzieje pozdrawiam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-15
Żródło: infopraca.pl
Belgia
(Zagranica)
Zakres obowiązków: - praca przy produkcji włókien lnianych - obsługa maszyn Wymagania: - doświadczenie przy obsłudze maszyn - mile widziane doświadczenie w branży tekstylnej - samodzielność w wykonywanych zadaniach, - znajomość języka angielskiego...
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
mikrus - 2014-07-22 18:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maniek, jeśli to co piszesz jest prawdziwe to wszystko nieźle zaplanowane jest. Tylko mam wątpliwość, dlaczego z covebo jest tyle ofert i chyba tyle ludzi wyjeżdża, bo w temacie całkiem sporo jest odpowiedzi i ludzi zainteresowanych wyjazdem z covebo. co do tej kasy to jak aż 500 euro na miesiąc, przecież to jest ponad dwa kafle miesięcznie ? za tyle to pewnie coś lepszego niż miejsce w pokoju kilku osobowym można sobie wynająć - chociaż może nie do końca znam realia poza granicami naszego kraju
zdjecie uzytkownika
Grzechu - 2014-07-23 13:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buahah, mikrus uważaj bo, ten Maniek to chyba agencje pomylil. Covebo nie pobiera 500 euro to raz a daw, ze zakwaterowanie jest lepsze niz wiekszosci agencji. Jechalem przez kilka innych firm z Opola - to chyba zaglebie agencji pracy w Polsce - i teraz naprawde nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
mikrus - 2014-07-23 17:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro faktycznie tak mówisz Grzechu to ja już nie wiem komu mam wierzyć. Ofert jest dużo z tego covebo, bo ciągle coś nowego wstawiają, więc trochę dziwne by było, gdyby ludzi nie chcieli przerzucać na inne lokacje już z Beneluxu, a nie przewozić z Polski. Ktoś tutaj musi się mylić albo po prostu nie każdy jest traktowany w ten sam sposób. Grzechu- to ile już jesteś za granicą? opisz jak tam sytuacja na miejscu wygląda.
zdjecie uzytkownika
Ptyś - 2014-07-23 20:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikrus - 2014-07-23 17:23:14]:
pracuje przez Covebo nie cały rok. Jest OK. Zalezy jaka robote trafisz...jak się nastawisz. Kwestia indywidualna. Jednym sie podoba bardziej innym mniej i tyle mam do powiedzenia :)
zdjecie uzytkownika
Homeles - 2014-07-23 23:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli lubisz zycie na walizkach i nie pewnosc gdzie bendziesz spac i pracowac za 2-3dni to Polecam grajá z ludzmi jak z towarem

dzis sortownia jutro zaklad produkcyjny filety po jutrze pakowanie czegos tam na magazynie a za tydzien order picker .. no i ciagle nie pewnosci co do adresów pracy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x