Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2015-03-23 21:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niee polecam ! I zgadzam sie z roko ! Wyjazd niby pewny 100 % a 5 godzin przed wyjazdem do pracy telefon że niby maszyna sie zepsuła i muszą odwołać nasze wyjazdy ! ŚMIESZNE !!!
zdjecie uzytkownika
coveboduoevo - 2015-03-24 02:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oszusci!!!
Mialam prace zapewniona na 100%.. znajomi wczesniej byli w tym samym miejscu i byli mega zadowoleni.. mozna powiedziec pewniak. Umowe podpisalam wszystko pieknie i ladnie.. gdyby nie to ze wycofali sie niecale 10h przed wyjazdem. Juz przewoznik do mnie dzwonil w celu ustalenia miejsca wyjazdu a oni chwike pozniej odwolali wszystko ze slowami "bardzo nam przykro ale kilkadziesiat osob nie jedzie z powodu ograniczenia miejsc pracy".. Najlepsze jest to ze 20 min przed telefonem o odwolaniu wyjazdu dostarl do mnie mail z potwierdzeniem wyjazdu. Nikogo nie interesowaly koszty wlozone w przygotowanie do wyjazdu takie jak zywnosc czy wymiana zlotowek na euro.. Proba kontaktu telefonicznego sie nie powiodla. Z racji nie wywiazania sie z umowy, zwalaniem winy na inne oddzialy Covebo i w koncu z brakiem kontaktu podejrzewam ze spotkamy sie na stopie sadowej.
zdjecie uzytkownika
anula - 2015-03-24 09:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coveboduoevo - 2015-03-24 02:35:59]:
Mi też odmówili ale lepiej tak niż jak byśmy mieli tam jechać i siedziec bez pracy...kase juz mialam z chlopakiem przeznaczona na coś innego więc żal troche ale co zrobic może następnym razem sie uda. Ogólnie znajomi polecali mi Covebo wiec może na wakacje srpobuje z nimi wyjechac.
zdjecie uzytkownika
kumaty - 2015-03-24 09:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [shedow - 2015-03-23 21:48:00]:
Takie posty mnie rozwalaja kurde masz problem masz jakies ale to zgłaszaj to albo koordynatorowi albo do biura w PL lub NL! a nie siedziesz na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i psioczysz na necie, tak to kazdy może robic, weź sie ogarnij i zrob cos ze soba skoro tak ci tam zle. Ja z covebo byłem już dwa razy i wszystko było ok. Kasa się zgadzała, robota była i z koordynatorem sie mozna było dogadac. jak ktoś potrafi ogarnąć to wszystko jest ok a jak nie to tylko siedzi i stęka że mu kasa za darmo z nieba nie leci
zdjecie uzytkownika
covebodupevo - 2015-03-24 11:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie chodzi o zupelny brak profesjonalizmu.. W umowie ktora zobowiazane dwie strony jest napisane ze na takie zmiany maja 3 dni a nie kikka godzin. A druga sprawa jest taka ze po tej sprawie nagle nie moge sie do nich dodzwonic.
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-03-24 12:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chce mi sie nikogo bronic, ale oni posrednicza tylko. Ja dzisiaj normalnie sie dodzwonilam. Dzwoniles po 17? Po tej godzinie tam juz nikogo nie ma
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-24 12:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze mi ktos opowiedziec jak wyglada praca na pakowaniu pizzy
zdjecie uzytkownika
pimpek - 2015-03-24 14:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
idziesz na rano i pakujesz pizze
zdjecie uzytkownika
Izkizi - 2015-03-24 22:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Mam pytanie a mianowicie skąd są organizowane wyjazdy za granicę do pracy?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-03-24 23:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syf nie z tej ziemi,łowcy niewolników i nic więcej.Przed wyjazdem opowieści że Tv za darmo,net za darmo , zakwaterowanie 250 euro a na miejscu wszystko inaczej,do tego robota na telefon i to o różnych porach np o 3 nad ranem telefon że do pracy trzeba się wstawić o 5. Omijać tą firmę szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-03-25 09:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Izkizi - 2015-03-24 22:36:25]:
busy jeżdżą i zbierają ludzi, firma ma 5 placówek i stamtąd najczęściej jest start - potem zbierają ludzi. Musisz sie tam dopytac bo ja nie wiem do konca
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2015-03-25 09:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pimpek - 2015-03-24 14:22:51]:
a kiedy masz wyjazd na pakowanie pizzy ?
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2015-03-26 12:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
30.03. mam wyjazd na pakowanie kurczaków w okolice Harderwijk, jedzie ktoś może z tego forum? Albo może ktoś coś przybliżyć na temat pracy tam. Byłbym wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-03-26 22:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wraz z dziewczyna jedziemy w Niedziele(29.03.2015) z firmy covebo do Holandii na chłodnie do Nijkerk czy jedzie ktoś tez z Katowic i czy ktoś się orientuje jak jest w tej pracy i jakie są warunki mieszkaniowe :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pezet - 2015-03-27 09:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2015-03-26 22:05:59]:
Będziesz mieszkał na bungalach w Putten... cudów się tam nie spodziewaj
zdjecie uzytkownika
yiyi94 - 2015-03-27 13:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos cos ma do powiedzenia na temat produkcji w " Zeewolde" ???
zdjecie uzytkownika
luna - 2015-03-27 15:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yiyi94 - 2015-03-27 13:13:32]:
jak jedziesz do bakkera to bedziesz zadowolony. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-03-27 16:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to jedzie ktos na tą chłodnie z katowic 29.03.2015(niedziela)??
zdjecie uzytkownika
yiyi94 - 2015-03-27 19:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jade chyba do bakkera bo jak babka z biura gadala z jakas babka to wlasnie bylo slowa "bakker" jakas praca przy serach/miesach na magazynie ze skanerem na ktory mam byc przeszkolony. Ja jade w niedziele 29.03 z Rybnika :D
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2015-03-27 19:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem jechać 30.03 ale zdecydowałem się popoczekać tydzień dłużej. Jadę z kolegą do Door na chłodnie, wie ktoś jakie są tam warunki i czy polecacie tą firmę czy odradzacie?
zdjecie uzytkownika
wik - 2015-03-28 11:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam firma Covebo jest calkiem niezla jedynym problem tej firmy to sa polscy kordynatorzy siedza i nic nie robia dziwi mnie to ze nikt ich nie kontroluje wolna amerykanka skrzetnie wszystkie przekrety ukrywaja bajki opowiadaja i mysla ze sa fajni nauczyli sie perfekcyjnie klamac patrza na swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie patrzac na dobro ludzi to jest tak jak polaczyna zagranica dorwie sie do koryta patrzy jak najwiecej nakrasc pozdrawiam drogich kordynatorow z Bunschoten
zdjecie uzytkownika
ni - 2015-03-28 11:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jade
zdjecie uzytkownika
lu - 2015-03-28 15:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też nie jade
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacji brak, przy podpisywaniu umowy koordynator narzuca co zaznaczać w umowie. Brak wytłumaczenia na czym polega praca, brak jakiegokolwiek szkolenia. Brak zainteresowania ze strony koordynatorów.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
pimpek - 2015-03-30 08:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade
zdjecie uzytkownika
Koordynatorzy z Bunschoten - 2015-03-30 15:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wik - 2015-03-28 11:01:40]:
My Też Pozdrawiamy...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Covebo Work Office Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie