Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Paulina 2016-06-13 18:31:25
Witam , czy ktoś wyjeżdża w tym miesiącu ? dokładnie 26.06 ?
0
kłaść po 5 pomidorków 2016-06-13 22:24:40
BOBOLA BUNSCHOTEN - jest ok. trzeba dawac po 5 pomidorkow. klepanie ciasta ok. troche szybko, ale dasz rade. sos zimny, jak zlewają z taśmy resztki, to ci dają ciepły. ser najlepszy. jak wchodzisz na taśme to ciś od razu na ser. chyba że leci kebab to na szynke albo zawijanie. uwaga na starego w białym czepku. niby miły dziadzio, a kosa. domki w soest klasa. ful wypas. alkohol dobry. wypłata z drobnymi poprawkami. koordynatorzy różnie. transport na ręke- nie kierujcie się tym co mówią wam w PL w biurze. 80% że jedziecie gdzies indziej. pozdro. ekipa z SOEST.
0
olek 2016-06-14 14:24:03
no może i na produkcji to jest taka sobie sytuacja, ale wydaje mi się, że jednak można dobrze zarobić jak się chce i tu przykłąd ostatniego ogłoszenia na stanowisko jako Pracownik ds.administracyjnych.
0
miśka 2016-06-14 17:45:29
hej jade w ten weekend do holadnii do pracy z biura covebo i moglby mi ktos powiedziec ile mniej wiecej da sie zarobic ? mam 21 lat i jade na 8 tyg :)
8
dami 2016-06-14 19:42:26
Siemka
Chcielibyśmy z narzeczona wyjechać z tej firmy do pracy na kilka miesiecy. Gdzie się mamy zgłosić?
0
pani qrka 2016-06-14 20:26:13
dzięki za dokładny opis! ja ton konkretnie chciałabym do Barneveld jechac na wykrawanie filetów drobiowych i ciekawi mnie jakie zmiany i jak z weekendami
1
Weronika 2016-06-15 15:33:14
Hej, ktoś się wybiera lub był na magazynie ogrodniczym? Mam zamiar wyjechać razem z chłopakiem 20.06. Jak coś to mój mail: nikaa941@o2.pl :)
0
marek 2016-06-15 16:01:51
a czytałaś dokładnie ofertę? powinni wszystkie informacje zamiescici od razu w ogłoszeniu, przecież ludzie czytaja od razu i nawet bardzo cześto sie decyduja na wyjazdy wiec moze doczytaj dobrze ofertę?
0
Kasia 2016-06-16 10:52:42
Jedzie ktos w najbliższy weekend do etykietowania pudeł, opakowań do Venlo? Czy mógły się ktoś wypowiedzieć jak wyglada praca, jak z godzinami?
3
mir 2016-06-16 10:56:37
Mnie mocno zainteresowała oferta pracy dla tapicera w Holandii. Mam wieloletnie doświadczenie, oni oczekują tylko 5 lat. Z językami trochę gorzej, chociaż komunikatywny angielski mam. Wystarczy?
0
Paula 2016-06-16 11:00:32
Hej, jedzie ktos w ten weekend do pracy przy etykietowaniu pudeł, opakowań do Venlo? Czy ktoś juz tam pracował, jak wygląda praca, czy są godziny?
4
Paula 2016-06-16 11:14:00
Pracuje ktos w Venlo przy etykietowaniu opakowań? Jak wygląda praca, jak z godzinami?
3
mimi 2016-06-16 11:57:14
Zastanawiam się nad aplikacją na pracownika produkcji w Goor. Widzę, że praca nie jest zła - na dwóch stanowiskach przy pakowaniu udek i skrzydełek. Dają pełne ubezpieczenie, zapewniają transport do pracyi, a dodatkowo i do samej Holandii transport za darmo. Ktoś był?
0
Maniek 2016-06-17 18:57:46
Jakie Covebo mieszkam w Holandii od 3 lat i nie spotkałem się tak z pojebana firma aktualnie juz nie pracuje przez ta firmę ale mogę cos powiedzieć pracując tam 1,5 roku mieszkania tragiczne płacą grosze za wszystko potrącenia w przepisach holenderskich masz co roku wypłacane wakacyjne pieniądze tak zwane vakantiegeld oni twierdza ze wyplacaja to co miesiąc z czego jeśli zarobisz więcej zabierze to podatek wiec jesteś na zero co więcej praca to obóz pracy kordynatorzy odbierają telefony jak im się zechce polecam poszukać innej firmy to zwykli oszuści kręcą jak mogą na głupich rodakach którzy nie znają przepisów i praw holenderskich typowe biuro pracy które myśli ze zapłaci 1000 euro naiwne mu polaczkowi który w kraju tyle nie zarobi i będzie git
2
ertg 2016-06-17 20:38:04
ale w Polsce tez szukaja do rpacy monterów- oferują umowe o prace
0
krystyna12 2016-06-22 13:05:01
Chciałabym spytać o warunki mieszkaniowe tej agencji i czy ktoś w nadchodzącą niedzielę tj. 26.06 wyjeżdża?
0
krystyna12 2016-06-22 13:05:17
Chciałabym spytać o warunki mieszkaniowe tej agencji i czy ktoś w nadchodzącą niedzielę tj. 26.06 wyjeżdża?
0
3 2016-06-22 13:19:23
ja to jadę z wami za granicę wkrótce mam nadziję do pracy - Wykrawanie filetów drobiowych - i oczywiście mam kilka zasadniczych pytań. wiem że odrywanie filetów od korpusów to nie jest jakaś ciężka praca, ale chcę też wiedzieć czy docinanie filetów jest ręczne czy za pomocą maszyn?
0
marek 2016-06-22 16:33:17
oferują ale chyba lepiej zatrudnic się już na ten sezon za granicę jako spawacz, maja naprawde wiele ofer różnych i chyba lepiej zarobisz przez te 3 miesiace niz prze pol roku u nas, poza tym masz zapewnione juz zakwaterowanie, jedzenie tez mozesz z domu zabrac
0
Ona24 2016-06-23 12:31:08
Krystyna a do jakiej pracy teraz w NIedzielę jedziesz?
0
mimi 2016-06-23 12:33:01
Wyjeżdża ktoś do pracy jako monter podzespołów do Zeewolde?
0
Mysza 2016-06-24 09:01:38
Do pani krystyny warunki mieszkaniowe maja bardzo fajne praca jest takze smialo przyjezdzaj
0
lidia 2016-06-24 09:05:19
Mam takie pytanie od jakiego wieku można wyjeżdżać z firmą? Czy osoby przed 18 rokiem życia a po 16 mają jakąś szansę? Dziękuję za odpowiedź
0
Wojtek 2016-06-24 11:21:01
Hej
Koleżanka mi poleciła tą agencję, niestety nikt się nie odezwał do mnie jeszcze, zarejestrowałem się na ich stronie półtora tygodnia temu, planowałem pojechać zaraz po wynikach maturalnych

Wie ktoś jak wygląda kwestia wyżywienia??
0
3= 2016-06-24 11:26:14
myślałam nad tym ale jadę raczej jako Wykrawanie filetów drobiowych do Barneveld, wydaje mi się jednak to o wiele korzystniejsze w mojej sytuacji, a ręczna odrywanie mięsda czy trybowanie to nie jest moim zdaniem taka ciężka praca a 8,8 Euro to dobra kasa
0
lindora 2016-06-24 11:58:14
ja pracowałam w najkerku na filetach. filety sa nacinane przez maszynę i się je tylko dokrawa lub wyrywa. prosta praca tylko troche zimno itrza sie cieplo ubierać
0
tarek 2016-06-24 12:28:11
@mimi ja się zastanawiam nad aplikacją właśnie na to stanowisko, chociaż ofert pracy jest sporo, a ja mam też szerokie doświadczenie zawodowe. A ile zarabia pracownik magazynowy w Enschede?
0
Artur 2016-06-25 11:54:46
Jedzie ktoś może jutro do Hengelo miejsce pracy Deventer przy pakowaniu filetów
0
marek 2016-06-25 11:55:42
@tarek podobno stawki są naprawdę zachęcające, ale konkretów nie znam :)
1
Daniel 2016-06-25 13:13:35
przy tych filetach to zimno Nijkerk ,a u mnie we Francji to ręce do ziemi wyciągam fileta sie ręcznie nacina i skore zrywa na indykach.Lapy po pracy niewiadomo gdzie włożyć, a zmęczenie jest tak ogromne po 6 h pracy że można wypadek samochodowy spowodować już nie wspomne o wychowywaniu dzieci jak trzeba na rekach nosic, strasznie niewdzięczna praca , więc postanowie wyjechac do Nijkerk.A jezeli ktoś pracował to pytanie?ile godzin wychodzi w tej firmie?
0
fvgb 2016-06-25 13:39:03
sporo tych ofert pracy oni w su,mie teraz maja w kilku miejscowosciach..zainteresowala mnie oferta na stanowsiko montera izolacji termicznych, izoler budowlany (bez znajomości języka obcego) - jest umowa o pracę
0
odradzam 2016-06-25 17:20:39
Jeśli chcecie zaoszczędzić nerwów radze nie jechać - godzin mało i oszukują przy wypłatach trzeba zawsze ich sprawdzać. Poza tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liczą sobie za samochód który dowóz do pracy 80 euro plus do tego za paliwo tez trzeba płacić czyli jakieś 120 euro za transport nie mówiąc i ubezpieczeniu opłacie za dom i innych dodatkowych opłatach
0
odradzam 2016-06-25 17:22:21
Jeśli chcecie zaoszczędzić nerwów radze nie jechać - godzin mało i oszukują przy wypłatach trzeba zawsze ich sprawdzać. Poza tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liczą sobie za samochód który dowozi do pracy 80 euro plus do tego za paliwo tez trzeba płacić samemu czyli jakieś 120 euro albo więcej zależy jak daleko do pracy za transport nie mówiąc i ubezpieczeniu opłacie za dom i innych dodatkowych opłatach
0
kuni] 2016-06-25 18:42:16
mniej więcej podobnie, za pakowanie serów jest stawka godzinowa brutto 10,16 Euro więc pozytywnie w Utrechcie
0
Oliwia 2016-06-26 20:15:14
Hej ja wyjezdzam 3 lipca niby ale ona mowila ze ma dac w srode znac czy jest praca, jak to jest? jak oddzwonili do mnie i do kolegi, to jest szansa ze wyjade? cyz trzeba czekac do srody az zadzwoni? czy do nich wydzwaniac?
0
marek 2016-06-26 20:21:50
Troche to niepokojąco brzmi, bo jak oszukują na wypłatach? rzecież chyba jest prowadzona jakaś timelista w której wpisujesz ilość dziennie przepracowanych godzin, jak to jest? A jak są nadgodziny to wypłacają, czy pracujesz za free? Śrdnio ile godzin w tygodniu się pracuej
0
Były pracownik 2016-06-27 19:32:27
Firma nie godna polecenia, oszukują na wypłatach, dają jakieś kary za byle co, tylko żeby si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobki są tragiczne, Pani Aleksandra z biura to istna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] non stop kreci i mowi ze cos zalatwi, ale nigdy nic nie robi, na wypłatach poprostu kroją hajs i mowia ze bedzie wyrownanie przy nastepnej ktorego nigdy nie ma, trzeba non stop sie o cos prosic, domki 220 euro na miesiac, samochod 75 euro a w dodatku trzeba placic za paliwo w samochodzie samemu co jest chore przy zarobkach 8,80 a do pracy dojezdza sie po 30+ km, OMIJAC SZEROKIM LUKIEM!
1
mimi 2016-06-27 19:41:01
@marek niemożliwe, żeby oszukiwali na wypłatach. Przecież byłoby o tym głośno...
0
mili 2016-06-27 20:17:10
Pracowalam w covebo z narzyczonym przez prawie pol roku i bardzo dobrze pacili i mieszkania ok:) chcemy wracac ale miejsca nie ma:( duzo studetow przyjechalo: kto chce pracowac to ma prace dobrą:)i na kacie dobra wyplata
0
dfv 2016-06-27 20:51:08
hej pracowal ktos moze u nich na stanowisku operator wózka widłowego bocznego? bo widze ze stawka godzinowa 10, 24 € brutto, plus dodatek 20 euro tygodniowo,transport sprawdzonymi przewoźnikami do Holandii
0
Alexy 2016-06-28 11:08:36
Nie
0
marek 2016-06-28 11:13:46
Każdy ma inne zdanie, wiekszosc z was poleca ja rownież aplikowalem na Spawacza, amma uprawnienia wszelkie, mama nadzieje, ze sie odezwą i umow aniemiceka będzie nie polska?
0
karolina 2016-06-28 20:22:37
Nie jedzcie, niedawano przyjechalam i teraz bede wracac bo pracy tu nie ma, sciagaja ludzi do pokoju z ktorego jeszcze nie zdazyli sie wyniec lidzie ktorzy uciekaja do domu bo roboty tu nie, domek mozesz zmienic z 3-4 razy w ciagu doby bo sami nie wiedza kiedy i gdzie bedzie dla Cb praca
0
fggf 2016-06-29 14:49:58
hej widze ze teraz tez jest ofera dla spawasza MAG tez za granicą czytalem w ogloszeniu ze oferuja tutaj miedzy innymi 480 euro netto/40h, zakwaterowanie i ubezpieczenie, opiekę managera, możliwość nawiązania dłuższej współpracy ale trzeba miec doświadczenie w spawaniu stali czarnej
0
buziaczky 2016-06-29 20:15:47
Chcecie wiedzieć jak jest w covebo ? Napiszcie do mnie: buziaczky@spoko.pl
0
fggf 2016-06-29 21:56:24
tak na prawde to wiele tych ofert jest od drugiej polowy czerwca widze i za granice wlasnie jestem zdania ze taki wyjazd ma bardzo duzo plusow bo nie dosc ze mozna sporo zarobic podszkolic sie z jezyka zdobyc cenne dosiwadczenie to jeszcze to ladnie w CV wyglada
0
roman 2016-06-30 12:31:57
Mam mozliwość wyjazdu do Holandii przez 3 różne agencje pracy.Każda ma jakieś negatywne opinie i są komentarze typu:każda tylko nie ta.Więc jak by człowiek miał się kierowac opiniami na tych forach to przez żadna agencje by wyjechał.Najlepiej jechac i się samemu przekonać
0
Tyntek 2016-06-30 15:16:45
Covebo Work Office ma, wszystko pozytywne i bez zastrzeżeń i mam nadzieję, że w jakiś sposób ludzie się przekonają do tej firmy, więc postanawiam ją wesprzeć tutaj na goworku, bardzo dobra sprawa, polecam.
0
mateo 2016-06-30 16:54:21
Hej jeżeli było tak tragicznie dlaczego tam pracowałeś 1,5 roku :-) Coś tu nie gra ..... chyba się z kimś pokłóciłeś i teraz się odgrywasz .....
0
54rgb 2016-06-30 18:13:39
ale widze ze na przyklad na stanowisku montera izolacji terminczych to firma oferuje umowe i prace..
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.