logo Covebo Work Office Sp. z o.o.

Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

lukasz12345 2017-05-01 12:46
hej prośba o maila, chciałbym podpytać o cś na priv
Masakra 2017-05-02 00:05
Nie polecam. Nie mają pracy. Zwolnią Ci w po tyg przez telefon I mają Cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co dalej.
1
rado2 2017-05-02 13:29
chyba ze zasuwasz 6 dni w tygodniu i do tego nadgodziny to moze i wyciagniesz 1400
2
James 2017-05-02 14:08
Pracuje 5 dni w tygodniu. Co cztery tygodnie ok 150-160h. Tylko, że nikt nie zapytał o język ani o umiejętności czy certyfikaty... I to jest największy problem tutaj. Oczywiście rozumiem, że czasem i oszustwa sie zdarzają bądź brak pracy ale w większości tutaj ludzie maja zbyt wygórowane oczekiwania a w zamian nic.
Benek 2017-05-03 19:47
@James Wydaje mi się , że przed wyjazdem trzeba o wszystko wypytać. Wiadomo, że później ten kontakt jest utrudniony i człowiek sie denerwuje. Ja korzystałem z ich pośrednictwa i nie miałem żadnych problemów.
Jagoodaa 2017-05-03 21:29
Witam. Pracowałam przez tą agencję około 3 dni i wróciłam do domu. Przyszło mi do zaplaty 100 euro. Czy muszę zapłacić fakturę? I za co aż tyle... Proszę o odpowiedź.
2
Kamil Gaweda 2017-05-04 08:53
Robił ktoś na łososiach w Harderwijku ,podobno fajna robota , mam tam wyjeżdżać w weekend, tylko obawiam się trochę po 1z wcześniejszych komentarzy że strach tam pracować.Ktos coś więcej o Covebo Harderwij?
1
takatoja 2017-05-04 14:43
To jest kara za zerwanie umowy. I pewnie trzeba ja zaplacic
1
Anonim 2017-05-04 16:36
Jest to kaucja zwrotna na poczet eventualnych zniszczen. Dla nowych pracownikow platne 100 euro.jezeli juz nie pracujesz nie powinnas jej placic
Dżina222 2017-05-04 16:37
Proszę o opinie o pracy na pralni w Utrechcie a dokładnie Wasserij van der Klieij.
Jagoodaa 2017-05-04 20:19
Dziękuję za odpowiedź. Chyba to jednak kara za zerwanie umowy. Przychodzą upomnienia więc muszę uregulować. Chyba już nic wiecej nie powinno przyjąć. Na pewno zaznaczyli, że już nie pracuję.
pol 2017-05-04 20:35
Poszukuja ciagle ludzi bo kazdy od nich ucieka
5
takatoja 2017-05-04 23:05
Napewno kara bo kaucje placi sie po pierwszej wypłacie. Lepiej zaplacic bo potem naliczaja sobie jeszcze odsetki. A moge wiedziec przy czym pracowalas?
1
obcyyy 2017-05-05 19:46
czy ktos pracowal na salatkach w zwolle przez covebo? prosze o opinie. jakie godziny mniej wiecej jakie warunki mieszkalne i wgl jaka prace?
zpracywholandii 2017-05-08 17:24
To nie do konca prawda, zalezy jakie kto ma uklady i jak dobrze sie podlizuje, bo bywa tak, ze niby jest mniej pracy, ale sa osoby ktore chodza codziennie mimo tego(i nie koniecznie to osoby lepiej pracujace!), a Tobie mowia, ze nie ma tyle pracy i chodzisz minimalna ilosc godzin
4
gosiaczek 2017-05-09 11:17
witam wybiera sie ktoś może do pracy do miejscowosci Nijkerk???stała prac na produkci
basia 2017-05-09 15:12
hej, do sztortebumu czy gdzie? moja siostra tam robi a ja chce do niej za tydzien dojechac juz nawet z nimi cos wstepnie rozmawiałam . siostra jest zadowolona i dlatego chce do niej jechać bo maja duzo godzin i sie opłaca. co do warunkow to podobno jak wszendzie
Bogdan 2017-05-09 17:03
Czy ktoś pracował w WAALWIJKu na magazynie jako order picker? firma realizujaca zamówienia dla sklepu internetowego
Benek 2017-05-09 18:25
Covebo Work Office to fajna agencja pracy i śmiało można z nimi wyjechać. Potrafią zorganizować wyjazd, zakwaterowanie i wszystkie sprawy a nam zostaje praca.
1
gosiaczek 2017-05-09 20:01
tak jeśli masz na myśli prace w zakładzie drobiarskim storteboom nijkerk to chyba o tej samej pracy mowa
gosiaczek 2017-05-10 15:21
Hej hej ludzie jest tu ktoś jedzie ktoś pod koniec maja do Nijkerk do pracy z zakładzie drobiarskim storteboom a może ktos juz tam pracował??? I cos wie na temat tej pracy???
Damian 2017-05-10 23:16
witam mi proponowali tylko po komentarzach to hmm nie wiem co tu zrobic
1
Iwona 2017-05-11 08:57
@Damian co wzbudza Twoje wątpliwości? Może masz jakieś pytania do osób, które już współpracowały z Covebo Work Office?
Aneczka::)) 2017-05-11 09:01
Ja pracowałam tam przez cały 2014 rok, ogólnie to na początku było ciężko przyzwyczaić się do wstawania rano, chyba nigdy nie wstawałam o 5 żeby zdążyć do pracy na 6:20. Praca jak praca, jak wyjeżdżałam z PL to wiedziałam że nie jadę do pracy biurowej, ale nie było źle - może pierwsze kilka dni gdy potrzeba było przyzwyczaić się do temperatury i do pracy fizycznej. Przez te 11 miesięcy nie miałam problemów z wypłatą co jest chyba najważniejsze. Trochę spinek na domku (mieszkałam w Putten przez 3 m-ce) i w pracy jak to z Polakami zza granicą. Później w pracy zmieniłam stanowisko i przeprowadzili mnie do Nijkerk, więc do końca pracy było ok. Większych problemów z koordynatorami też nie miałam, chociaż trzeba umieć z nimi rozmawiać :)
Nie pracowałam w innych agencjach więc nie mam porównania, ale rozmawiałam z innymi Polakami żyjącymi w NL i wież że jest różnie - zależy jak się trafi, mi się chyba udało.
1
gosiaczek 2017-05-11 10:20
Dzięki wielkie ze odpowieć ja co do tej agencji to sie nie wypowiem bo był by to mój pierwsz wyjazd do Holandii i jeszcze na dodatek sama bym jechała ale znam osobe która pracowała z z ta agencija 6lat i była zadowolaona.więc tez chciałam spróbować jak sie to mówi jak nie sprójesz nie będziesz wiedział.
Nowy 43 2017-05-11 17:33
Pewnie kazali ci oddać za Mieszkanie
Iwona 2017-05-12 09:01
@Jagoodaa - 2017-05-03 21:29 jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości odnośnie faktury, którą otrzymałaś, najlepiej jeśli skontaktujesz się bezpośrednio z firmą.
1
agaswiat 2017-05-15 15:51
ja tez mam ten problem w niedziele mam wyjazd i nie wiem co robic
agaswiat 2017-05-15 16:14
Czy pracuje ktoś może na produkcji pizzy ? ciekawi mnie opinia czy warto jechać ?
2
Maestro. 2017-05-15 17:59
Siema,
Ja pracuje na pizzy w Bunschoten. Praca OK, duzo godzin, ale wszystkie weekendy sa pracujace (ciezko zalatwic wolne na weeken bo wtedy maja najwiecej pracy) i wolne jest tylko w tygodiu. Po pierwszym przepracowanym calym miesiacu ( 4 tygodnie) zarobilem 1400 euro. Wiec sa plusy i minusy.
4
Agaswiat 2017-05-15 19:57
A jak warunki mieszkaniowe w Bunschoten ?
Maciek 2017-05-16 02:16
Też czekam na telefon i nie wiem co robić po tych opiniach ;p
Iwona 2017-05-16 08:55
@Maciek @Damian @agaswiat
oczywiście warto wziąć pod uwagę opinię użytkowników, jednak należy też pamiętać że są to subiektywne opinie na temat firmy, a Covebo Work Office ma doświadczenie ze świadczenia usług w Polsce od 2004 roku. Dużo też zapewne zależy od miejsca pracy do którego się wyjeżdża. Gdzie zaproponowano Wam pracę?
1
Leon 2017-05-16 12:34
Masz racje covebo wszystko zalatwi jak trzeba ale nie kazdemu. Jesli uda sie zdobyc sympatie ktorejs z operatorek. Pozwalaja sobie na romanse z pracownikami. Covebo venlo to agencja towarzyska a nie agencja pracy.
ciekawy 2017-05-17 14:18
Czy trzeba mieć ważne ubezpieczenie w Polsce przed podpisaniem umowy z covebo? Jaką umowe daje covebo polską czy holenderska?
wuja 2017-05-18 10:02
z polski cie kierujom do pracy a tam u nich na miejscu dawajom umowe z pracodawca. ubezpieczenie tez ci oni dajom a jak masz 18 lat to masz za darmo chyba
pirat 2017-05-18 11:00
ja jestem zadowolony
2
krysta 2017-05-18 12:02
Mam wraz ze swoim chlopakiem wyjechac w nastepna sobote. Ciastarknia/ piekarnia. Czy jest jeszcze jakas para ktora sie tam wybiera w tym czasie??
gosiaczek 2017-05-19 11:17
witam czy ktoś jedzie pod koniec maja pierwsz raz i jedzie sam???
Piotrek 2017-05-19 16:43
Witam, złożyłem aplikacje do w/w firmy i chciałem się dowiedzieć info na temat minimalnej wyplaty jaka mozna dostac oraz opłaty jakie pobierają ogólnie.Lepiej się dowiedzieć info pewnego od osób które przepracowały już w tej firmie :)
Maestro 2017-05-19 19:12
Mieszkania rożnie zależy jak trafisz, ale ogólnie nie ma źle jak trafisz na fajna ekipę to i stary domek idzie doprowadzić do zdatności do mieszkania :)
2
Maestro 2017-05-19 19:19
Chyba nie ma czegoś takiego jak minimalna wyplata, jest minimalna stawka na godz. rożna chyba jest od wieku, wiec ile godzin będziesz miał tyle dostaniesz. Ja jestem w Bunschoten na Boboli i czasem tez jak mało godzin mam to dzwonie o prace na innej fabryce i skacze sobie na inne piekarnie na jakieś ciastka. Godzin mam około 140-160 i wyplata zawsze około 1400 ale są i tacy co maja co miesiąc po 1600 :)
2
Hmm 2017-05-19 19:19
Wypłata jest uzależniona od godzin, jak będzie mało godzin i dużo flexów to nie zarobisz, czasami są dni, że niewiadomo kiedy wrócisz na domek a czasem 3-4 godziny i do domu.
She 2017-05-22 21:02
Ogólnie nie polecam, mało godzin, ciągle tylko nowych ściągają a pracy nie ma... lepiej poszukać czegoś innego...
miska 2017-05-23 10:03
zalezy gdzie bo ja ostatnio bylam i dostawalam po 1400 wyplaty na piekarni... no fakt trzeba sie narobic ale jak patrzysz na konto to wiesz ze warto
2
byku 2017-05-23 10:18
w Nijkerk jest zajefajnie
1
Zadowolona 2017-05-23 10:21
Jak sie nie chce robic to malo godzin :) ja nie nazekam mam po 1400 wyplaty :)
2
Ty_wiesz_bojanowski_kto 2017-05-23 11:18
Szukam Bojanowskiego na jakim jest zakwaterowaniu?
BOJAN czeka 2017-05-23 11:30
szukajcie a znajdziecie, pukajcie a będzie wam otworzone.
gosiaczek 2017-05-23 15:33
Widzę ze tu piszą sami ludzie którzy stale pracują w Holandii a znajdzie sie tu ktoś to jedzie pierwszy raz???
Zostaw swoją opinię o Covebo Work Office Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.