Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hunters - Firma ochroniarska

Pracowałeś w firmie Hunters - Firma ochroniarska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zbigniew_42 - 2014-08-25 16:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzień dobry. jest mozliwosc dorobienia sobie do renty w huntersie? jestem sprawny fizycznie, mam tez pozwolenie na posiadanie klamki, ale po kontuzji kolana musialem pojsc na rente, tylko wyzyc z niej to jakas poraszka. widze tu po komentarzach, ze praca jakas mimo wszystko u Was jest. dajcie znac jak wiecie.
zdjecie uzytkownika
takion - 2014-08-26 12:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca w biurze, jacy tam są ludzie i atmosfera?
zdjecie uzytkownika
ben1111@o2.pl - 2014-08-27 14:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek@onet.pl - 2014-06-18 22:35:11]:
ja do tej pory nie dostałem pensji (usunięte przez administratora)a tylko pracować pracować jak masz więcej niż 400 godz w miesiącu to już tylko coś wymyślają żeby każdemu upierdolić pieniądze nie ma takiej osoby co by jej nie ucieli pensji ta firma nie ma odpowiedzialnej osoby kierowania tą firmą . tą firmą rządzi przeczkole a nie dorośli i odpowiedzialni ludzie co im zależy na pracownikach . tacy ludzie nie powinni nawet się kręcić w okolicy ludzi bo to tylkojedno wielkie bydło i nic więcej jak chcecie więcej opini to tylko piszcie zawsze odpisze i sie dowiecie wszystkiego na temat tej firmy niby ochrona a dyrektora syn nie umie się posługiwać pała . i jeszcze podaje się za dyrektora co ma 19 lat i nieskończoną nawet zawodówkę
zdjecie uzytkownika
Zbigniew - 2014-09-09 11:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam firma nie wypłaciła mi pieniędzy za 120 godzin pracy z racji tego że nie jest to umowa o prace do PIPu nie mogłem się zgłosić. Sprawe skierowałem do sądu cywilnego w sądzie w Lublinie za pośrednictwem esądu. Zapłaciłem za wniosek jakieś 25 PLN po miesiącu dostałem wyrok z klauzura wykonalności.Na dzień dzisiejszy firma winna mi jest 900 pln.Wyrok skierowałem do komornika i czekam na rozwój wypadków. Niby mała kwota a firma będzie miała komornik, wspaniała reklama dla profesjonalnej firmy.
zdjecie uzytkownika
strażnik do teksasu - 2014-09-09 16:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nocki są w hunters jakoś dodatkowo płatne i ewentualnie czy w weekendy też się siedzi na warcie? zatrudniają pakersów raczej czy słabszych fizycznie też ewentualnie z grupą moga przyjąć na jakąś umowę? potrzebuję sobie chociaż trochę dorobić do renty a słyszałem różne rzeczy nich, głownie dobre ale wolę się tu upewnić
zdjecie uzytkownika
Zły - 2014-09-15 20:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu jakieś wały z wypłatami, co wy w kulki walicie znowu mi sie kasa niezgadza. Wcześniej też tak było , potem przez 3 miesiace wyplacaliście tyle ile powinno być a jak sprawa ucichła to znowu wałki robicie. Gdzie moje 150 z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-09-22 23:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z młodego kierownika wszyscy mają bekę. Nie dosyć że otyły i spasły prawiczek to nawet zawodówki nie skończył. I taki tępy że ludzie ze śmiech nie mogą
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-23 11:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam, nawet jako pracę na wakacje! Pracowałem miesiąc i ciesze się, że tylko tyle. Od początku pracy bardzo często były telefony z biura/od kierownika, że w jakimś obiekcie nie zjawił się pracownik i potrzeba kogoś. Od początku pracy chciałem wyrobić kartę Benefit Multisport, ale to nie oddzwaniano do mnie, albo kręcenie nosem typu za tydzień wróci z urlopu osoba odpowiedzialna za to. STANOWCZE NIE!
zdjecie uzytkownika
Tomek T - 2014-09-24 22:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mówisz o tym młodym grubasie???? Nie mów tak o nim bo sie jeszcze popłacze i zamknie w sobie
zdjecie uzytkownika
realista ochrony - 2014-09-26 12:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dopiero się narobiło, wspaniała firma z zatrudnieniem na umowę zlecenie w kwocie 10 zł /słownie: dziesięć złotych/. Ciekawe, czy zainteresuje się tym nadzwyczajnym zjawiskiem jakiś stworzony do tego celu Urząd. Towarzystwo jakieś takie niesympatyczne, jakoś tak od razu źle im z oczu patrzy. Jeden boi się drugiego, pewnie właściciele krótko ich za gęby trzymają. Co ciekawe zatrudniasz się w Hanters Zone a umowę zlecenie /tą na 10 zł/ dostajesz z firmy LOCO. Tak, ludzie ludziom gotują ten los a Państwo na to wszystko oczy przymyka. A podobno w tym wszystkim najważniejszy powinien być pracownik, on przecież wypracowuje to dobro dla właściciela. No tak, walczyło się o dobrobyt, przywileje pracownicze to się dostało. W tym kraju tylko jak górnicy strajkują to się tym ktoś troszkę przejmuje a reszta jak zawsze pozostaje milczeniem. Szara strefa jak zawsze górą. PIP-ie rusz się i zainteresuj tematem, Urzędzie Skarbowy połącz się z PIP-em w tych działaniach. W takich firmach pieniądze "leżą na ulicy" trzeba tylko chcieć się po nie schylić a nie gonić przeciętnego "Kowalskiego" co sprzedaje produkty z własnej działki. Tylko komu się chce jakieś poważne kontrole robić, przecież przy tym trzeba się narobić...
zdjecie uzytkownika
asgka - 2014-10-03 19:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest moze jakis pozew zbiorowy?
zdjecie uzytkownika
SuperBohater - 2014-10-05 12:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. w Lesznie managerem jest gościu który musiał odejść z policji przymusowo po tym jak latał na golasa po dworcu, próbując karierę zrobić w huntersie. Wielki znawca co ma znajomości w WPA a nic nie umiał załatwić po zmoczonych kontrolach, zatrudnił swojego chłopaka co za zmoczenie tyłka wyleciał z jednej z większych firm ochroniarskich w Polsce i teraz robi karierę w Super Profesjonalnej Firmie, a biega za 8.50 brutto jak piesek z jęzorkiem na wierzchu aby wejść w tyłeczek managerowi i mu zrobić świeże lizuzu hahahahahahhahaha śmiech na sali. Jak komuś nie pasujesz to zgodnie z umową przenoszą cię w jedno z 5 województw i zabij się jak dojedziesz mając rodzinę. Idź wszędzie ale nie do huntersa! Bo na początku będzie słodko a później...
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-10-13 22:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to juz jest norma, ze wiekszosc policjantow po sluzbie, na emeryturce idzie sobie dorabiac na cieplej posadce w firmie ochroniarskiej, to wystarczy spojrzec na ich twarze i mozna rozpoznac, ale nie jest zle pomimo tego. Juz nie sa tacy hardzi i mozna spokojnie popracowac. Chetnie poslucham innych opinii na ten temat
zdjecie uzytkownika
jajestem - 2014-10-15 17:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jako firma sprawujaca ochrone elektroniczna nad systemami alarmowymi to
KOMPLETNE DNO !
jak chcialem uzyskac historie mojego alarmu, to jakos strasznie krecili, az okazalo sie ze od 45 dni ich nadajnik nie pracuje, i nikt przez ten czas nie zainteresowal sie, szkoda gadac......
nie polecam !
zdjecie uzytkownika
elektroniczny monitoring - 2014-10-16 21:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO NORMA W HUNTERSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
agent kalisz - 2014-10-17 00:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mi się tu w miarę podoba bo mam umowę chodź mam grupę. A pracowalem 10 lat na czarno za te same pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Osa - 2014-10-23 12:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na chwile obecną pracuje w huntersie ale chcem sie zwolnic i wiem ze jest musowe 3 dniowe wypowiedzenie a jesli nie przyjdę to mogą dowalic mi kare pieniężną? Prosze o odp
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-10-30 12:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To bardzo dobrze, ze dostaleś umowe. To jest plus tej pracy, ze nawet jak zarabiasz malo, to masz umowe, ubezpieczenie itd. Pracowales tyle czas na czarno, pieniadze te same, a pewnie i praca lżejsza. Jesli chodzi o wypowiedzenie, to na pewno masz jakis okres. Poza tym ta kara to jest tak umownie, zeby nie bylo, że nagle sobie nie przyjdziesz
zdjecie uzytkownika
Osa - 2014-11-17 13:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie pomocy :( co moge zrobic zwolnilam sie i nie poszlam na 3 ostatnie dni i dowalili mi kare za ktora przejeli pensje. Co moge zrobic ;(
zdjecie uzytkownika
oooo - 2014-11-17 18:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne rzeczy tutaj piszecie. Ja w tej firmie zarabiam 9.5 na rękę wynagrodzenie płacone na czas. Godz pracy ustalam sb ze swoim zmiennikem. Jak chcem wolne to bez żadnego problemu je dostaje. Oby było tak dalej . A na kierownictwo też piszecie bzdury bo to sympatyczni i pomocni ludzie.
zdjecie uzytkownika
trolololo - 2014-11-18 08:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oooo - 2014-11-17 18:23:43]:
taaa a świstak siedzi i zawiją w sreberka
zdjecie uzytkownika
Pomocny - 2014-11-20 16:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Osa - 2014-11-17 13:53:56]:
niestety nic... w okresie wypowiedzenia umowy musisz się stawiać w pracy . Taki zapis jest w umowie .Doradca prawny powie Ci to samo . Na twoim miejscu po pierwsze bym porozmawiał z szefem regionalnym huntersa ,a jak to nie pomoże to jedyne co możesz zrobić to spróbować ich zastraszyć np. Nie przestrzegają prawa pracy , na pewno nie zrobili szkolenia z BHP (ale .pewnie podpisałeś ,że przeszedłeś ) ,że masz materiał dowodowy przeciwko, że łamią kodeks pracy i zgłosisz to . Dziwie się jednak ,że nie odpuszczą i nie dadzą Tobie tych pieniędzy .... Trzymam za Ciebie kciuki,bo wiem jak trzeba w Huntersie harować na parę groszy.
zdjecie uzytkownika
Jan wrocław - 2014-11-20 22:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w huntersie wrocław mam 7 zł 24/48 mam do 10na koncie.daja zaliczki jak potrzebuje jedną lepsze firmę znalazłem na czas szefostwo ok traktuje nas jak rodzinę ostatnio mi telefon komórkowy ukradziono dzięki ich namiarom odzyskałem interesują się po pracy jak ktoś ma kłopot problem rodzinnie traktują.mam spokojny obiekt i kasa na czas
zdjecie uzytkownika
Do jana - 2014-11-21 15:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan wrocław - 2014-11-20 22:32:15]:
Naprawdę jesteś ekstra gość ,skoro Tobie takie warunki odpowiadają :-) Powodzenia w życiu .
zdjecie uzytkownika
Jan wrocław - 2014-11-21 21:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby nie pasowało to bym szybko odszedł robiłem w vision security za 360g.dostałem 850zł.tj 2.30.za godzine. Robie co należy do mnie szefostwo ok kierownictwo obiektu ok jest nie pije w trakcie pracy na czas przychodzę po pracy ide do domu nikt mi problemów nie robi mi tu wypłata na czas .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hunters - Firma ochroniarska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x