Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hunters - Firma ochroniarska

Pracowałeś w firmie Hunters - Firma ochroniarska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Leslawa - 2014-06-09 09:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wzielem swojom wlasnom koszulke prywatnom.
zdjecie uzytkownika
Lolo - 2014-06-09 09:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Leslawa - 2014-06-09 09:02:58]:
Nie wiem czym ta firma sobie zasłużyła ale natężenie troli i hejterów jest tutaj bardzo duże. Na dodatek słownik języka polskiego w niezbędniku powinien się znaleźć.
zdjecie uzytkownika
hoo - 2014-06-09 14:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy nie wiesz, czy to trolle, chociaż ten ostatni komentarz mocno podejrzany nie ukrywam. Lolo, serio jest taka sytuacja w Hunters jak tu się można dowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-06-09 23:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie 3 miesiące temu,to co wygaduje Jabol to się w pale nie mieści, firma stara się pokazać z jak najlepszej strony bo przetargi chce wygrać, a tak naprawdę to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] proponuje umieszczenie prezesowi takiego ogłoszenia w internecie: "Szukamy jeleni do pracy,gwarantujemy niemiłą atmosferę,nieterminowe wypłacanie wynagrodzenia. Gwarantujemy że wyciśniemy cie jak cytrynę a gdy nam się znudzisz wymienimy na kolejnego jelenia"
zdjecie uzytkownika
hoo - 2014-06-16 10:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje ze te przetargi hunters jednak wygrywa bo jestem zdecydowany na te firme dzieki za komentarze
zdjecie uzytkownika
TakJest - 2014-06-17 13:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [x - 2013-01-10 08:07:46]:
To Ty gościu chyba nie widziałeś Konsalnetu... pieniądze na czas to fakt, traktują Cię jak śmiecia, zarabiasz około 800-1000 zł miesięcznie i Ty twierdzisz, że stawka 9zł brutto jest niska?
Hah gdyby to że dyrektor obiektu w którym stoję nie zgodził się na 4.51zł na ręke to bym w ciągu 12 godzin ciągłego stania nic praktycznie nie zarobił, jak widzę po Waszych komentarzach to narzekać tylko potraficie :) WY chociaż stać możecie/mogliście mnie by za to z pracy wywalili gdybym usiadł na sekundę ;)
zdjecie uzytkownika
Jarek@onet.pl - 2014-06-18 22:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jarek pracuje we wrocławiu na opolskiej mam 7zł.*300godzin mam 2100.do 15kazdego miesiąca.ci co ńie robią piją spią to za 3.5.ale firma trzyma nie zwalnia duzo gorzej w innych firmach jest .a ci co krytykują to pijaki.kierownictwo podchodzi z sercem.jak miałem dług to pozyczyli.w innych charówa hunters jedna z lepszych firm
zdjecie uzytkownika
smok 11 - 2014-06-20 23:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)pracowalem tam 2 tygodnie w kwietniu w pomorskim robilem po 15 godzin i do tej pory pensji nie dostalem skandal
zdjecie uzytkownika
Nieznajomy - 2014-06-24 17:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam tak czytajac wasze opinie 99% to czysta prawda . Stawki dużo poniżej norm (5zł na zleceniu ) trzeba pracować po 300h miesiecznie bo niema ludzi obowiązków coraz wiecej.Co do wypłat w terminie to są na czas te śmieszne pieniądze , kierownictwo to jakaś kpina . Jeżeli ktoś chce sie zajechac psychicznie i fizycznie to moze tam isc ale odradzam
zdjecie uzytkownika
kwalifikowany - 2014-06-25 06:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostałem wpisany na listę kwalifikowanych pof. Pracuję 24/48 i dorabiam do emeryturki 1700 zł. Już nigdy nie chcę mieć nic wspólnego z firmą HUNTERS która wykorzystała mnie i innych w zachodniopomorskim .Teraz wiem że żyję . Nie dajcie się omamić tym dziwnym koordynatorom, dyrektorom i synom-ojcom !!!
zdjecie uzytkownika
hoo - 2014-06-27 14:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja akurat na emeryturę ani na rentę się nie wybieram, ale po prostu wezme tyle, ile dadzą. mam inny wybór?
zdjecie uzytkownika
widz - 2014-06-30 09:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak masz wybór , po prostu zmień firmę :)
zdjecie uzytkownika
hoo - 2014-06-30 12:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powtarzam, zeby to bylo takie proste. widac ze sie Polska rozwija, ale praca na drzewach nie rosnie. wybor to ja mam w sklepie: chlebek czy buleczka :)
zdjecie uzytkownika
dobro - 2014-07-02 15:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dowódca J.K.K.I.F.H.!!!! - 2014-06-01 19:05:13]:
Potwierdzam wpis dotyczący godzin pracy.To jest po 15 godzin a nie po 8 (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
[Dowódca J.K.K.I.F.H.!!!!d4wb - 2014-07-03 15:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobro - 2014-07-02 15:12:26]:
Dobro jak byś tu jeszcze zawitał i odezwał się na mojego Maila ( tomcioitp21@gmail.com ) bd wdzięczny dzięki za poparcie i prawdę że tak powiem inna firma jest zachwycona moją pracą i po tygodniu mi stawkę już podwyższyli i pracuję max 9 godzin dziennie ; )
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-07-03 19:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dobro: myslalem, ze mniej godzin i sobie bym dorobil w wakacje bo i tak nie mam co robic jak mam przerwe od uczelni. dobrze wychodzisz finansowo na tych 15 godzinach, oplaca sie?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-07-07 14:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HAHAHAHAHAH Super Profesinalna Firma ;)
zdjecie uzytkownika
agent ochrony - 2014-07-07 23:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć witam ktoś wie o ubraniach mundury na lato czy picie dziś na przykład było grubo po 30 stopniach.
zdjecie uzytkownika
Seba - 2014-07-08 09:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. W niektórych firmach jest tak, że jak ktos ma za duże uprawnieniia ochorniarskie to krzywo na niego patrzą. ja mam porobione wszystkie chyba. napiszcie, jak to jest u was.
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2014-07-15 21:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ja przepracowalem 6 lat w tej firmie, nie powiem bywaly okresy ze bylo super , ale ostatnio po tych zmianach i firmach w firmie zrobil sie burdel, kierownictwo i dyrekcja to hamstow i buractwo masz tyrac i nic nie gadac , bo nie ma pracy to mysla ze z kazdego mozna zrobic szmate bo bedzie tral za frajer i slepo wszystko robil, ale powiem wam jak nie macie wyboru to i tak nie wybierajcie tej firmy,bo po niedlugim czasie bedziecie zalowc , tego wyboru - nie polecam
zdjecie uzytkownika
Seba - 2014-07-16 10:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieznajomy - 2014-07-15 21:38:30]:
Człowieku, ja Ciebie absoultnie rozumiem, ale mam dwie alternatywy. Pracę w szkole jako nauczyciel matmy :), albo pójść na ochroniarza. Byłem u konkurencji i tylko ten papier co mam mi się przydaje.
zdjecie uzytkownika
Puzon - 2014-07-21 01:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też dostalismy wode osiem butelek na 10 pracowników już by sie nie osmieszali i to ma wystarczyc nie wiem na jeden dzień czy do grudnia
zdjecie uzytkownika
Puzon - 2014-07-21 01:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że pracodawcy tak nas w rogi walą a srednia plac poszła w górę gdzie jest to 3300 zl zniszczą i upodla człowieka takie firmy jak hunters
zdjecie uzytkownika
Wiesiek - 2014-07-21 13:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Puzon - 2014-07-21 01:45:16]:
to że srednia plac poszla w gore w POlsce to nie znaczy, ze wszedzie w kazdej firmie tak jest. piszecie sporo o pracy w monitoringu i na sprzątaniu, ale mam nadzieje ze jest tu ktos kto moze mi napisac wiecej o stanowisku w dziale sprzedazy. przejrzalem forum i niczego nie znalazlem o pracy umyslowych w huntersie. mam doswiadczenie ksiegowego i przy sprzedazy alarmow. jednak troche mnie niepokoi co jest na Waszej stronie internetowej napisane o tych szczegolowych pytaniach. normalnie o takie rzeczy jak Co jest według Ciebie kluczem do sukcesu w procesie sprzedaży? pyta sie podczas rozmowy kwalifikacyjnej, a nie przez internet. poza tym nie ma nic o tym czy umowa moze byc na czas okreslony. prosze o odpowiedzi, napiszcie ile wiecie.
zdjecie uzytkownika
mcmarine1 - 2014-07-31 09:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczytałem te wszystkie opinie. Poszedłem jednak dalej. Pracowałem w tek firmie 2,5 miesiąca. Na 9 osób trzy kurtki zimowe. A praca w Kauflandzie w Świnoujściu w dyżurach po 12 godzin a w pierwszym miesiącu czyli grudniu w temp. +2 stopnie bez możliwości jakiegokolwiek chwilowego wypoczynku czy wypicia gorącej herbaty.Najgorsze to to , że im więcej godzin pracy tym niższe zarobki. To co pisze koleżanka z Goleniowa to prawda. Moje kroki zakończyły się poważną kontrolą PIP w tej firmie. Czekam teraz na protokół z kontroli i dalej do Sądu Pracy . Chętnie się podzielę wynikami tej kontroli jak też postanowieniem Sądu Pracy. Moje aktualne motto to " Unikaj jak ognia pracy w huntersie".
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hunters - Firma ochroniarska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski