Hunters - Firma ochroniarska

Grodzisk Wielkopolski

Opinie o Hunters - Firma ochroniarska

ja 2017-01-17 19:43
Płacą zgodnie z nowymi przepisami 13 zł brutto na godzinę na zlecenie? Dostaje się na konto tyle co wychodzi z tego netto? Chodzi o obiekty typu budowa, jakieś nieruchomości.
3
Jarek 2017-01-24 10:32
najchętniej wszyscy by tylko narzekali, a pracować nie ma komu.
ja w Huntersie pracuję już 3 lata i wszystko w porządku. dlaczego tutaj tyle negatywnych opinii?
Pracownik 2017-01-24 21:06
Ja też tu pracuję już kilka lat i nie narzekam. Firma spoko ale myślę, że to konkurencja płaci za te wpisy?
1
denis 2017-01-25 09:18
bardzo dobra firma kasa na czas jak coś potrzeba zawsze na czas bardzo profesjonalni kierownicy nie oszukują jak inne firmy ochroniarskie ci co piszą te pierdoły to zapewne zostali wywaleni za akochol polecam firme
biorr 2017-01-25 13:58
juz od pol roku pracuje w hunters i polecam wszystkim ktorzy szukaja pracy w ochronie. warunki lepsze niz u innych, praca tez ciekawa. polecam wszystkim
hm 2017-02-01 14:38
Witam a z dr,niepełnosprawności zatrudniają na umowę o pracę czy zlecenie ?
Leszczyniak 2017-02-11 00:18
ja tam nie narzekam kasa jest na czas nie mala. kierownika mam spoko. i kordynatora tez mam spoko. nadgodziny tez mam dobrze płacone. mozna tylko doczepic sie do kontrahenta. On jest zdrowo robniety. Dowala sie o wszystko nawet wet ze szafce sa kudki hehe pozdrawiam. Hunters
Gość 2017-02-14 09:13
Hunters to świetna firma i do tego dobrze traktują pracowników.
mefek 2017-02-28 10:56
firma bardzo dobra nie ma co narzekac polecam wszystkim ktorzy szukaja dobrej roboty
klient 2017-02-28 10:59
Na nich zawsze można liczyć. Pracownicy wykwalifikowani i porządni w każdym aspekcie. Bardzo dobra firma. Polecam.
Robert 2017-02-28 19:34
Na pewno nie pomiatają ludźmi tak jak zdarza się w innych tego typu firmach. Lubię swoją pracę i póki co nie zamieniłbym jej na żadną inną. Kasa też na czas.
Madi 2017-03-01 09:49
konkretna robota nie ma tak że się nudzi człowiek
zawsze jest cos do zrobienia ale to wielki plus bo czas szybciej leci
stawka godzinowa jak najbardziej wporzadeczku
Pracownik 2017-03-06 13:07
Witam !
Nie zgadzam sie z duza iloscia pozytywnych opinni o firmie Hunters, poniewaz pracowalem 8 miesiecy poczatkowo brakowalo jakis malych sum ale dobrze wyrownaja w koncu za wyplate styczniowa brakowalo duzo mianowicie 1000zl.
Opisze zdarzenie
Okreg Warszawa Dyrektorem jest T.Sadurski
Umowilem sie z dyrektorem na stawke 13zl + dodatek na dojazdy poczatkowo wszystko sie zgadzalo milo fajnie ale umowa byla niestyty ustna nie pisemna i z wyrownianiem mialem dostac 2950 okolo a dostalem niecale 1950 i niestety gotowki nie odzyskam a dodam firma nie odprowadzala podatku do zus i teraz jest ladna doplata wiec Osobiscie Odradzam !
Z powazaniem
Były pracownik Oregu Warszawskiego
9
jacek 2017-03-09 09:45
wszysciutko w jak najlepszym porzadku
nie ma do czego sie doczepic poki co
pracuje od pol roku :)
Romek 2017-03-09 17:53
Dlaczeg drukujecie tylko pozytywne opinie to nie jest cała prawda .po wprowadzeniu nowych stawek oszukują na godzinach nocnych .kiedyś nie było tylu kierowników ,i wszystko działało poprawnie oczywiście każdy ma na stanie samochód dziwne że nikt nie sprawdza jak jest wykożystany ,bardzo często do celów prywatnych np.dojazd do pracy. I aby oni mogli kożystać to trzeba orżnąć prostego robola zwłaszcza tego z grupą niepełnosprawności Firma jest naprawdę dobra tylko nie do końca uczciwa w stosunku do pracowników
7
Julita 2017-03-14 11:15
@Pracownik Myślę, że lepiej napisać e-mail do odpowiedniej komórki w firmie i wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Adres e-mail: biuro@hunters.pl
Marian 2017-03-16 09:32
Przyjąłem się do pracy mniej więcej rok temu. Przez ten czas byłem na dwóch obiektach. Nigdy nie miałem żadnej sytuacji spornej albo kryzysowej. Przełożeni w porządku, praca też. Nie rozumiem narzekania innych, ale może po prostu trafili gorzej niż ja.
1
Dorabiacz 2017-03-20 22:26
Pracuję (dodatkowo jako praca dorywcza) w Hunters ok. 4-5 lat, w okręgu Warszawskim, gdzie dyr. jest wspomniany T. Sadurski. Do samego dyr. nie mam najmniejszych zastrzeżeń, facet jest w każdym bądź razie słowny. Jeśli chodzi o podejście do pracownika, jest ok- nie ma jakiegoś bezsensownego sytemu karania za pierdoły jak to jest u niektórych pracodawców w tej branży. Stawka naprawdę ok, przez cały okres mojej pracy, miałem 2-3 podwyżki, a od nowego roku sami podnieśli mi stawkę o 1 zł, więc pozytywne zaskoczenie. Wypłata jest na czas, tu nie można powiedzieć złego słowa. Przez pewien okres były jakieś nieścisłości w postaci 20-30 złotych miesięcznie, lecz zawsze było wyrównanie w następnym miesiącu, wkońcu sytuacja zostało wyjaśniona i już od około 6-7 miesięcy wszystko się zgadza. Moim koordynatorem jest pan D. STEFAŃSKI, z którym bardzo dobrze się współpracuje, mogę go śmiało pochwalić za rzeczowe podejście do obowiązków. Człowiek słowny i ogarnięty, nie robi problemów.
robolhuntersa 2017-03-22 14:14
Nie polecam nikomu pracować w firmie Hunters to oszuści
6
jd999 2017-03-23 09:39
Poznań pozdrawia, jest naprawdę dobrze! :)
wer 2017-03-24 17:03
Zgadzam sie z kolegą Sadurski to kupa huuuuuu
3
Artek12350 2017-03-25 07:35
Pracowałem w wielu firmach ale firma jest OK,wypłata na czas podwyżki od nowego roku
Pozdrowienia
1
dron 2017-03-25 13:19
Dokładnie, masz rację, nie tylko u Ciebie nie zgadza się wypłata, radzę każdemu co miesiąc sprawdzać wypłatę bo kroją na kilkanaście, kilkadziesiąt a czasami kilkaset złotych, nie przeliczysz nie wiesz. Stawki minimalne, przymykanie oka na pijących kolesi to norma, może być lewus mierny i bierny ważne z grupą inwalidzką. Zastanawiają mnie te pozytywne opinie, chyba płatnych trolli. Przeczytałem, że jest socjal, no dobry żart, sorry to proszę wymienić ten socjal, noo chyba, że dla zarządu lub kierownictwa o którym nikt nic nie wie.
5
Iza 2017-03-25 17:24
Hunters - Firma ochroniarska jak wiele innych firm ma sporo "życzliwych"
Xmen 2017-03-27 20:35
Wypłata się nie zgadza każdego miesiąca zawsze brakuje od kilku do kilkudziesięciu złotych a teraz prawie 200. Dziękuję za taką pracę . banda złodzieji dużo osób to potwierdzi
5
mar123 2017-03-31 09:32
ja z kolei sprawdzam swoją wypłatę co miesiąc i jeszcze nigdy nie miałem żadnych braków, zawsze wszystko się zgadza. może koledzy mają alimenty albo inne zadłużenia i się o nich zapomniało?
Dj 2017-04-01 16:45
W każdej firmie zatrudniającej na umowę o prace zgodnie z kodeksem pracy musi byc fundusz socjalny
Asor 2017-04-03 19:23
Wszystkie samochody w Hunters mają zamontowany GPS. Za dojazdy samochodem służbowym do pracy są opłaty. Ja jeżdżę i płacę.
Karol 2017-04-05 09:34
Ha ha ha
Pracowalem kilka lat temu w tej śmiesznej firmie pseudo ochroniarskiej i do dzisiaj nie wyjaśniono mi jakim sposobem dostałem trzy PITy skoro pracowałem w dwóch ich śmiesznych spółkach. Dzwoniłem i pisałem wszędzie tylko zbywanie przełączanie od kierownika księgowej do dyrektora i co i do dziś nikt mi tego nie wytłumaczył...
3
piotrek 2017-04-06 11:13
trochę nie rozumiem tych żali, bo ja pracowałem w dwóch innych firmach ochroniarskich i w oby przypadkach było o wiele gorzej... tutaj przynajmniej traktują cie jak człowieka a nie zwierze
tom33 2017-04-12 01:10
Nie warto jest podejmowac prace w firmie HUNTERS ponieważ nie płacą tak jak potrzeba i do wyplaty co miesiac brakowalo mi 200zl zamiast do reki dostawac 1300zl to mi placili 1120zl. I radze wam pilnujcie sie z wyplatamii i nie dawaj cie sie nastraszac jak by sie cos stalo w pracy i kierownik by kazal odejdesc na porozumie stron a ze jak nie podpisze sie to ze da wyspinarne bo to jest nie legalne
3
Zibi 2017-04-12 09:33
Hunters - Firma ochroniarska ma swoich fanów wiernie piszących .
1
anonim 2017-04-12 10:08
wczesniej pracowalem w solidzie i byla lipa. 5zl na godzine, na smieciowce bo nie mialem grupy zero wolnego. a teraz od 2 lat pracuje w huntersie na hm i mam umowe o prace, wychodzi mi ok 2500 na ręke a do tego premie i bony sodexo, mam dojazd do roboty, kasa zawsze na czas. Jestem zdowolony i nie rozumiem pieprzenia i narzekania. miałem na początku roku tak, że wypłata się nie zgadzała wiec powiedzialem kierownikowi i dostalem wyrownanie. Jesli cos sie nie zgadza i milczycie to nie dziwcie się że nikt Wam kasy nie zwraca! jeśli chcesz siedziec na tyłku i kasować za nic bog wie jaką kasę to trzeba bylo iść na grafika komputerowego.
Asia 2017-04-12 12:34
Jeśli za porozumieniem stron to jest to najlepsza opcja, skoro coś sp*przyłeś! Wolałbyś mieć dyscyplinarkę? Żeby Cię potem nikt nie chciał?
DEnis 2017-04-13 01:43
robie juz dobre 8msc nigdy wyplaty nie miałem okrojonej za nadgodziny mam 12 zł i wypłatę na czas firma nie oszukuje jak inne firmy ochroniarskie ktore daja za nadgodziny 10 zł zmiejszaja stawki tylko pracowac a nie sie zalić pierdoly wypisywac
1
medd 2017-04-14 10:34
hah czytam te wszystkie "opinie" i nie moge sie nadziwic ze ludzie sa tak zawistni i lubia hejtowac. tutaj tak naprawde nie ma co hejtowac, praca fizyczna jak kazda inna
Lesio 2017-04-19 11:29
Hunters ma swoich stałych i wiernych "kibiców", dla których narzekanie to cel nadrzędny. Jeśli ktoś uważa, że jest wybitnie zdolny i powinien wykonywać bardziej ambitną pracę zawsze może to zrobić i nie musi tracić czasu na wpisy na forum. Ochrona słabszych jest b.ważna!
1
marek 2017-04-20 13:22
Nigdy nie miałem spięcia z żadnym ze współpracowników. Akurat tam, gdzie ja pracuję, panuje dość dobra atmosfera. Nie słyszałem też żeby ktoś kogoś podpierniczał.
1
jaro 2017-04-24 09:26
chwale sobie ta robote, naprawde nie jest zle, szczegolnie ze dostaje wyplaty na czas i nic mi z nich nie zabieraja
1
Feliks 2017-04-25 17:36
Hunters - Firma ochroniarska: monitoring, ochrona osób i mienia, przewozy wartości, GPS, instalowanie systemów alarmowych. Praca może mało wdzięczna ale jakże potrzebna. Poto żeby jedni mogli spać inni muszą pracować.
1
dron 2017-05-02 12:21
O czym te trolle Huntersowskie z zarządu i maślaki dyrektorów piszą, no nie mogę, jeden o bonach Sodexo, sorry ale jak one wyglądają, inni o premiach, jeszcze inny o tym, że ma za nadgodziny 12/h, to jakaś pseudo autoreklama. Mogę tylko powiedzieć jedno, brak pracy zmusza ludzi do podejmowania zatrudnienia w takich firmach jak Hunters. Praca jest za minimum, samochodami jeździ sobie kierownictwo na potęgę, socjal, nie widziałem jak pracuję a pracuję od wielu lat uczciwie, nigdy żadnej wpadki. Mobbing kierownictwa to norma codzienna a niezgodność wypłaty to norma comiesięczna i jeszcze te stroje, pękające, jak szmaty, które zupełnie nie chronią przed chłodem. Do Lesia... tu nie chodzi o wybitne zdolności, ale godne, uczciwe i równe traktowanie robotnika. Piszę równe bo zdarzają się znajomkowie, którym wszystko wolno. Twoja wypowiedź to wyjątkowa arogancja i buta "lepszego", tak nie podoba mi się, ale muszę zarobić na wegetację
3
dron 2017-05-02 12:21
O czym te trolle Huntersowskie z zarządu i maślaki dyrektorów piszą, no nie mogę, jeden o bonach Sodexo, sorry ale jak one wyglądają, inni o premiach, jeszcze inny o tym, że ma za nadgodziny 12/h, to jakaś pseudo autoreklama. Mogę tylko powiedzieć jedno, brak pracy zmusza ludzi do podejmowania zatrudnienia w takich firmach jak Hunters. Praca jest za minimum, samochodami jeździ sobie kierownictwo na potęgę, socjal, nie widziałem jak pracuję a pracuję od wielu lat uczciwie, nigdy żadnej wpadki. Mobbing kierownictwa to norma codzienna a niezgodność wypłaty to norma comiesięczna i jeszcze te stroje, pękające, jak szmaty, które zupełnie nie chronią przed chłodem. Do Lesia... tu nie chodzi o wybitne zdolności, ale godne, uczciwe i równe traktowanie robotnika. Piszę równe bo zdarzają się znajomkowie, którym wszystko wolno. Twoja wypowiedź to wyjątkowa arogancja i buta "lepszego", tak nie podoba mi się, ale muszę zarobić na wegetację
4
bbb 2017-05-04 12:04
wbrew pozorom lekka praca, napewno sie nie przemeczam, w poznaniu zawsze najlepiej
huntersik 2017-05-06 20:02
hm pamietaj ze pełne rozliczenie jest 25 za nadgodziny 10 dostajesz tylko podstawe + 4 godziny i teraz dodatek nocy co wychodzi ci przecietnie za podstawe 1620zł to mało plus do tego nadgodziny czyli jak masz 200 godzin dostajesz 336 zł razem wychodzi prawie 2000zł
huntersik 2017-05-06 20:13
chyba robisz cos nie tak ja zadnego mobingu nie miałem ze strony kierownika chyba sie obijasz sa skargi od kontrachentow to kierownictwo na ciebie jedzie pracuje prawie rok, moim kierownikiem nigdy sie nie pokłuciłem i nie ,zaznałem zadnego mobingu widac ze konkurencji jestes
Konrad 2017-05-07 21:31
Tak skrajnie różne opinie o firmie świadczą o tym, że ktoś nagina prawdę. Firma ochroniarska nie ma jakichś wybitnych projektów ale jest bardzo potrzebna. Jeśli ktoś nie lubi pracy o takim charakterze to może trzeba ja zmienić? Firma jest spoko i nie zasługuje na taki hejt
merol 2017-05-11 08:42
nie wiem skad sie biora ci co tak narzekaja... to chyba ten typ czlowieka ktory ma dwie lewe rece. jak ktos chce i umie pracowac, to nigdy nie bedzie miec problemow ani z kierownikami ani z wyplatami
nowy 2017-05-17 14:30
@merol dobrze gadasz tez uwazam tak jak ty
trzeba pracowac i zarabiac a nie wypisywac bzdury w internetach
Gość 2017-05-17 22:24
@merol Też zastanawiałam się dlaczego tak ludzie narzekają? Doszłam do wniosku, że ludzie mają postawę bardzo roszczeniową, najdrobniejsze niepowodzenie to jest dramat .
Szymon 2017-05-26 08:31
Mi osobiście praca jak najbardziej przypadła do gustu. Nie narobię się, a jednak swoje zarobię. Wiadomo, że się nie leży na brzuchu i nie zbija bąków, ale na pewno nie jest to ciężka praca fizyczna. Bardzo na plus.
Zostaw swoją opinię o Hunters - Firma ochroniarska - Grodzisk Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hunters - Firma ochroniarska