Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Hunters - Firma ochroniarska

zdjecie uzytkownika
siema - 2015-11-21 12:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bączek - 2015-11-23 01:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ewentualnie robiąc obchód puszczasz bączka i ewakuujesz się aby z daleka popatrzeć jak klientów twoje gazy gryzą w gardło ;)) taka forma zabawy no bo złodziei to chyba nikt nie zamierza łapać nie mając nawet stawki w umowie ? hehehehh
zdjecie uzytkownika
mansz - 2015-11-25 03:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka, widzę, że szukają teraz ludzi na stanowiska pracowników ochrony w poznaniu, sadach oraz komornikach, całkiem niezłe warunki finansowe jak na pracę w branży ochroniarskiej muszę przyznać i ciekawe w ogóle godziny pracy, nei wiem czy to prawda ale chyba może je sobie elastycznie dopasowywać ;) fajna sprawa
zdjecie uzytkownika
klop - 2015-11-27 12:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no elastyczne godziny pracy to byloby cos i nie powiem e by mnie najbardziej interesowalo. ale pamietajmy ze do pracy na tym stanowisku wymagaja niekaralonosci przede wszystkim
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-11-29 17:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne troche, że wymagają tylko niekaralnośco, z tego co wiem to do ochrony też chętnie biora policjantów, którzy są na emeryturze już, wiecie o tym?
zdjecie uzytkownika
dacho - 2015-12-01 20:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dobrze ze daja szanse emerytom, dobrze ze nie dyskryminuja kogos, ale chyba trzeba zrobic jakis kurs samoobrony lub jakies inne uprawnienia by tam pracowac, tak?
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-12-11 23:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dacho to mnie bardzo przyciąga do nich, bo mimo, iż emerytem jeszcze nie jestem, to mam szacunek do takich osób i według mnie fajnie, że mają szansę jeszcze pracować.
zdjecie uzytkownika
leon - 2015-12-15 20:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-12-11 23:09:31]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-12-22 12:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dacho - 2015-12-28 17:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale skoro daja umowy to musza z tej umowy sie wywiazywac, jezeli to wszystko prawda o czym piszecie to nie potrafi nikt z was sie tym zajac?tylko publicznie tutaj wylewacie żale...
zdjecie uzytkownika
elf - 2015-12-31 14:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie dają żadnej umowy do odebrania tylko zabierają
zdjecie uzytkownika
fikus - 2016-01-02 23:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma chyba takiej tragedii z tą firmą, bo muszą mieć sporo pracy, skoro szukają tak wielu pracowników. Głównie chodzi o pracowników ochrony, ale także o pracownika serwisu sprzątającego.
zdjecie uzytkownika
dys - 2016-01-04 21:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Nie polecam pracy w tej firmie na stanowisku ochroniarz w Lublinie. Oszukują na wypłacie, obiecują stawki 8 zł, 8,50 by mieć ludzi a jak wypłata wpływa to po niższej stawce, kilka osób w Lublinie tak zrobili, niektórych po 500 zł, mają obecnie jedno perfumerie w Tarasach, dwa sklepy spożywcze jeden w Olimpie, drugi Tarasy Zamkowe.
zdjecie uzytkownika
kawasz - 2016-01-05 03:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że teraz można znaleźć u nich zatrudnienie na pracownika ochrony. W sumie na cąłą Polskę szukają. Wymagają dyspozycyjności i niekaralności, ale ciekawe jakie są średnie zarobki.
zdjecie uzytkownika
wutik - 2016-01-21 16:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kawasz, podobnie szukają pracowników serwisu sprzatającego. Tu już jedyne wymagania to wykształcenie min. zawodowe oraz rzecz jasna dyspozycyjność, nie wymagaja niekaralności.
zdjecie uzytkownika
k. - 2016-01-27 09:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
as - 2016-01-27 15:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak patrząc to wymagania nie są zbyt duże WUTIK. Oprócz ochroniarzy potrzebują też serwisu sprzątającego - i tu jest dobra informacja - wypłaty są stałe i całkiem niezle jak na warunki :)
zdjecie uzytkownika
jhg - 2016-02-01 15:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj no ale gdyby tak bylo ze faktycznie nie płacą to mysle ze nikt by tak chyba nie pracował..a maja teraz rektutacje tylko dla ochronairzy we Wroclawiu
zdjecie uzytkownika
kazin - 2016-02-07 18:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się szanować to każdego @górak. Czy pracownik ochrony czy też pracownik sprzątający dostają kasę. Czasem jest kilka dni opóźnienia no ale dostają, około 1600-1800
zdjecie uzytkownika
maxs - 2016-02-15 19:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieję że nie oszukany nie zostanę . dzięki za ostrzeżenia to naprawę trzeba brać pod uwagę i poważne się zastanawiać . Ale mam pytanie czy w tym kraju jest choć jedna firma uczciwa .
zdjecie uzytkownika
mops - 2016-02-15 20:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadna praca nie hańbi i z pewnością nie powinno być tak, że jedni są ważniejsi od drugich jeśli chodzi o wypłacanie pieniędzy. Ja myślę nad zatrudnieniem jako pracownik ochrony, bo podobno dają 8 zł na godzinę, a to dobre pieniądze w tej branży.
zdjecie uzytkownika
maxs - 2016-02-29 17:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać że uczciwych w tym kraju brak .A firmy oszukują i naciągają pracownika . PEWNIE jest tak ale dla tego że ogólne brakuje firm które za trudniły by na etat uczciwie za godne pieniądze . Niestety trzeba przyznać rację że cwaniaków nie brakuje . pozostaje pytanie czy warto zostawać w tym kraju odpowiedz jest jedna nie .
zdjecie uzytkownika
jacuś - 2016-03-04 13:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pilnie potrzebowałem pracy i w Huntersie nie było z tym problemu wiec jak dla mnie to na plus bardzo! Pozdro dla kolegów
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-03-09 12:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! na pewno na stanowisko jako Pracownik Serwisu Sprzątającego sa też rekrutowani panowie z tego co wiem, widac, ze firma daje wszystkim równe szanse jednak.
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2016-03-14 11:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tu trafiłam przypadkowo ale musze to napisac. Pracuje codziennie z panami z huntersa i wielki szacun za ich prace. Zawsze kulturalnie się obchodzą z klientami naszego sklepu. Obserwowałam ich trochę i naprawdę dobra robota!
zdjecie uzytkownika
Mareczek - 2016-03-14 13:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, firma daje równe szanse i nie ma się co za bardzo denerwować, polecam tę pracę wszystkim tym, którzy chcą rozwijać się w tym biznesie, warto próbować tutaj
zdjecie uzytkownika
On - 2016-03-14 21:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaa każdy chwali ową firmę aż dziwne obecnie pracuję w zachodniopomorskim, umowa zlecenia na pewnym sklepie przeważnie w miesiącu przepracuje 60-70h aby sobie dorobić. A co się okazało aktualnie mam tylko 12h dlaczego? Bo kierownik zatrudnił nowego pracownika. Z tekstem "w firmie weszła nowa zasada, że nowy pracownik ma na start zagwarantowane 100h". Mówicie, że tyle ludzi poszukują? W zachodniopomorskim ludzie odchodzą z owej firmy bo są oszukiwani. Stawki? Na centrach powinniśmy mieć po odjęciu wszystkiego 10zł na czysto a co wychodzi mamy 8zł. Gdzie inne firmy na centrach handlowych dają owe 10zł na czysto. Jednym słowem w zachodniopomorskim owy odział się sypie kierownicy niedokształceni, więc nie polecam owej firmy przepracuję do czerwca i zaczynam szukać nowej firmy, która doceni pracę człowieka
zdjecie uzytkownika
eugeniusz - 2016-03-16 17:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwi mnie @On, ze tak Ci bardzo źle ale jednak cały czas pracujesz i nie zwalniasz się jak wszyscy.. co do stawki to zdziwię Cię teraz sam szukam pracy w tej branży (przenoszę się z innej galerii) i 8-9zł to norma
zdjecie uzytkownika
Janek1 - 2016-03-24 09:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja z polecenia zaczalem prace bo znajomy mowil ze praca nie jest ciezka a ze już swoje lata mam to szukałem takiego czegos i jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
maxs - 2016-03-24 19:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać że firma kombinuje coś tylko by zyski były , a pracownik nie ma ma umowie 1850 brutto tylko mniej 1760 a różnica gdzie jest .Prawa pracownicze jakieś są czy jest fikcją ?
zdjecie uzytkownika
nasze - 2016-03-27 23:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maks to niemożliwe że mniej niż 1850 zł, bo to najniższa krajowa. Nie wierze, że pracodawca tak by ryzykował (zwłaszcza dla 90 zł!!) - prfzecież to mogłoby mieć dla nich zbyt powazne konsekwencje prawne
zdjecie uzytkownika
rys - 2016-03-28 20:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla umow zlecenia nie ma czegos takiego jak najnizsza krajowa, umow zlecenie nie reguluje kodeks pracy tylko kodeks cywilny ma zastosowanie. Kwestie sporne sa w tych umowach dochodzone nie przed Sadem Pracy!! Tylko Sad Rejonowy wydzial cywilny.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2016-03-30 09:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miała być robota tymczasowa ale w sumie przekonali mnie. Zostałem. Minely już prawie 3 lata i jakos leci
zdjecie uzytkownika
dacho - 2016-03-30 11:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że można próbować słać cv na pracowników grupy interwencyjnej w Poznaniu. Trzeba mieć zaświadczenie o wpisie na listę kwalifikowanego pracownika ochrony, ale praca musi być pełna adrenaliny!
zdjecie uzytkownika
on - 2016-03-31 15:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-09-07 14:46:48]:
Warszawa ul. szturmowa nie polecam wręcz odradzam chora psychicznie kierowniczka pani Magda
zdjecie uzytkownika
giako - 2016-04-01 11:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, że jest teraz u nich osoba jako Pracownik Uzbrojonego Stanowiska Interwencyjnego, bo na pewno można na premie tu liczyć i dobrze to wygląda moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
On - 2016-04-01 14:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eugeniusz a dlaczego ma mi być dobrze skoro mamy 2 złote mniej niż w innych ochronach na centrach handlowych? Skoro norma już na nich wynosi 10zł na czysto? Napisałem, że od czerwca będę poszukiwał czegoś innego... Teraz tego nie zrobię bo studiuję i muszę mieć pieniądze na opłaty;)
zdjecie uzytkownika
On - 2016-04-01 14:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eugeniusz a dlaczego ma mi być dobrze skoro mamy 2 złote mniej niż w innych ochronach na centrach handlowych? Skoro norma już na nich wynosi 10zł na czysto? Napisałem, że od czerwca będę poszukiwał czegoś innego... Teraz tego nie zrobię bo studiuję i muszę mieć pieniądze na opłaty;)
zdjecie uzytkownika
łem - 2016-04-03 11:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, dziwne, że jeden punkt od drugiego tak się różni. Według mnie, skoro Hunters zatrudnia wszystkich ochroniarzy na podobnych warunkach, to powinno być lepiej
zdjecie uzytkownika
stefcio - 2016-04-04 11:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie grasz nie wygrasz – jak ktoś woli siedzieć na … i nie pracować to jego sprawa. Lepiej narzekac ciagle. Trzeba wziąć się w garść i pracować
zdjecie uzytkownika
Mareczek - 2016-04-05 12:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A no właśnie, ja też jestem za tym, aby pracować, aby sie rozwijać, aby cokolwiek ze sobą robić i rozwijać się na lepsze, dlatego proszę Was - ogarnijcie się trochę, spróbujcie tu pracy, dobre stawki
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2016-04-05 16:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2016-03-31 15:25:29]:
tia a z tego co wiem Pani sprzątać nie umiała
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2016-04-05 16:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2016-03-31 15:25:29]:
Pracowałem z Panią która się wypowiadała. Nie potrafiła sprzątać stąd taka żałość. Kierowniczka jest wymagająca, ale gra fair. Z wypłatami nie ma problemów, zarabiamy ponad 2200 na rękę miesięcznie. Do tego umowy o pracę.
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2016-04-05 17:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w serwisie sprzątającym w Warszawie. Mam etat i zlecenie, w sumie 2200 na rękę. Kierowniczka wymagająca i upierdliwa, ale fair. Kasa przychodzi różnie, ale zgodnie z umową.
zdjecie uzytkownika
mis - 2016-04-09 22:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lublin, problemy z wyplatami niby stawka ma byc po 9 zl na reke a jest mniej. Obiekt resved, Doulas - Tarasy
zdjecie uzytkownika
romekk - 2016-04-12 13:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio? Ja na moim obiekcie mam luz blues ;)
zdjecie uzytkownika
nooc - 2016-04-19 11:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hajs się zgadza wiec nie mam pytan
zdjecie uzytkownika
Rafal - 2016-04-25 15:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dopiero zaczynam i mysle ze powinno być dobrze. Kumpel pracuje i mowi ze jak chce sobie dorobić do studiow to jak najbardziej bo elastyczny grafik jest
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-04-28
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Jako Hunters działamy na Polskim rynku od 25 lat, specjalizując się w kompleksowej ochronie mienia. Jesteśmy Zakładem Pracy Chronionej. Zawsze stawiamy na profesjonalizm i jakość świadczonych usług. W związku z nieustannym rozwojem aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko:  Pracownik Grupy Interwencyjnej Miejsce pracy: Poznań, Dąbrowa Obowiązki: • wyk
zdjecie uzytkownika
żona pracownika - 2016-04-26 13:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tragedia!
Mąż pracuje wiele już lat, ale to będzie jego ostatni rok. Ostatnio pensja męża wyniosła przy 240 godzinach 1790 zł. - to sprzedawca w mięsnym zarabia więcej. Porażka
zdjecie uzytkownika
sPORTOWIEC - 2016-04-30 14:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIWNIE NIEZROZUMIAŁE UMOWY.WYMIAR PRACY 1/21,NIE KUMAM TEGO,11,01 ZLOCISZY NA GODZINE BRUTTO,A NIE WYCHODZI 6ZŁ NA RĘKĘ.DANE Z MARCA 2016 NA OBIEKTACH CHRONIONYCH W SZCZECINIE.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Hunters - Firma ochroniarska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hunters - Firma ochroniarska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert