Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hunters - Firma ochroniarska

Pracowałeś w firmie Hunters - Firma ochroniarska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Puzon - 2014-07-21 01:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też dostalismy wode osiem butelek na 10 pracowników już by sie nie osmieszali i to ma wystarczyc nie wiem na jeden dzień czy do grudnia
zdjecie uzytkownika
Puzon - 2014-07-21 01:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że pracodawcy tak nas w rogi walą a srednia plac poszła w górę gdzie jest to 3300 zl zniszczą i upodla człowieka takie firmy jak hunters
zdjecie uzytkownika
Wiesiek - 2014-07-21 13:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Puzon - 2014-07-21 01:45:16]:
to że srednia plac poszla w gore w POlsce to nie znaczy, ze wszedzie w kazdej firmie tak jest. piszecie sporo o pracy w monitoringu i na sprzątaniu, ale mam nadzieje ze jest tu ktos kto moze mi napisac wiecej o stanowisku w dziale sprzedazy. przejrzalem forum i niczego nie znalazlem o pracy umyslowych w huntersie. mam doswiadczenie ksiegowego i przy sprzedazy alarmow. jednak troche mnie niepokoi co jest na Waszej stronie internetowej napisane o tych szczegolowych pytaniach. normalnie o takie rzeczy jak Co jest według Ciebie kluczem do sukcesu w procesie sprzedaży? pyta sie podczas rozmowy kwalifikacyjnej, a nie przez internet. poza tym nie ma nic o tym czy umowa moze byc na czas okreslony. prosze o odpowiedzi, napiszcie ile wiecie.
zdjecie uzytkownika
mcmarine1 - 2014-07-31 09:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poczytałem te wszystkie opinie. Poszedłem jednak dalej. Pracowałem w tek firmie 2,5 miesiąca. Na 9 osób trzy kurtki zimowe. A praca w Kauflandzie w Świnoujściu w dyżurach po 12 godzin a w pierwszym miesiącu czyli grudniu w temp. +2 stopnie bez możliwości jakiegokolwiek chwilowego wypoczynku czy wypicia gorącej herbaty.Najgorsze to to , że im więcej godzin pracy tym niższe zarobki. To co pisze koleżanka z Goleniowa to prawda. Moje kroki zakończyły się poważną kontrolą PIP w tej firmie. Czekam teraz na protokół z kontroli i dalej do Sądu Pracy . Chętnie się podzielę wynikami tej kontroli jak też postanowieniem Sądu Pracy. Moje aktualne motto to " Unikaj jak ognia pracy w huntersie".
zdjecie uzytkownika
pewniak - 2014-08-01 20:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cwaniaki w necie, (usunięte przez administratora) w świecie ;) jak macie coś do kogoś to walcie w oczy a nie w necie... :D
zdjecie uzytkownika
Michaś - 2014-08-06 22:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Karwacki pana nikt o zdanie nie pytał
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2014-08-10 11:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Gryficach w Kauflandzie też dali popis swojej umiejętności współpracy z ludźmi. Kupa mułu i nic więcej . Michaś masz rację :)
zdjecie uzytkownika
agent l - 2014-08-23 18:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w sierpniu w co noc po 10 godzin juz mam dość dojeżdżam te 15 km. Doradźcie co mam zrobić?
zdjecie uzytkownika
zbigniew_42 - 2014-08-25 16:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzień dobry. jest mozliwosc dorobienia sobie do renty w huntersie? jestem sprawny fizycznie, mam tez pozwolenie na posiadanie klamki, ale po kontuzji kolana musialem pojsc na rente, tylko wyzyc z niej to jakas poraszka. widze tu po komentarzach, ze praca jakas mimo wszystko u Was jest. dajcie znac jak wiecie.
zdjecie uzytkownika
takion - 2014-08-26 12:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca w biurze, jacy tam są ludzie i atmosfera?
zdjecie uzytkownika
ben1111@o2.pl - 2014-08-27 14:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek@onet.pl - 2014-06-18 22:35:11]:
ja do tej pory nie dostałem pensji (usunięte przez administratora)a tylko pracować pracować jak masz więcej niż 400 godz w miesiącu to już tylko coś wymyślają żeby każdemu upierdolić pieniądze nie ma takiej osoby co by jej nie ucieli pensji ta firma nie ma odpowiedzialnej osoby kierowania tą firmą . tą firmą rządzi przeczkole a nie dorośli i odpowiedzialni ludzie co im zależy na pracownikach . tacy ludzie nie powinni nawet się kręcić w okolicy ludzi bo to tylkojedno wielkie bydło i nic więcej jak chcecie więcej opini to tylko piszcie zawsze odpisze i sie dowiecie wszystkiego na temat tej firmy niby ochrona a dyrektora syn nie umie się posługiwać pała . i jeszcze podaje się za dyrektora co ma 19 lat i nieskończoną nawet zawodówkę
zdjecie uzytkownika
Zbigniew - 2014-09-09 11:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam firma nie wypłaciła mi pieniędzy za 120 godzin pracy z racji tego że nie jest to umowa o prace do PIPu nie mogłem się zgłosić. Sprawe skierowałem do sądu cywilnego w sądzie w Lublinie za pośrednictwem esądu. Zapłaciłem za wniosek jakieś 25 PLN po miesiącu dostałem wyrok z klauzura wykonalności.Na dzień dzisiejszy firma winna mi jest 900 pln.Wyrok skierowałem do komornika i czekam na rozwój wypadków. Niby mała kwota a firma będzie miała komornik, wspaniała reklama dla profesjonalnej firmy.
zdjecie uzytkownika
strażnik do teksasu - 2014-09-09 16:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nocki są w hunters jakoś dodatkowo płatne i ewentualnie czy w weekendy też się siedzi na warcie? zatrudniają pakersów raczej czy słabszych fizycznie też ewentualnie z grupą moga przyjąć na jakąś umowę? potrzebuję sobie chociaż trochę dorobić do renty a słyszałem różne rzeczy nich, głownie dobre ale wolę się tu upewnić
zdjecie uzytkownika
Zły - 2014-09-15 20:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu jakieś wały z wypłatami, co wy w kulki walicie znowu mi sie kasa niezgadza. Wcześniej też tak było , potem przez 3 miesiace wyplacaliście tyle ile powinno być a jak sprawa ucichła to znowu wałki robicie. Gdzie moje 150 z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-09-22 23:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z młodego kierownika wszyscy mają bekę. Nie dosyć że otyły i spasły prawiczek to nawet zawodówki nie skończył. I taki tępy że ludzie ze śmiech nie mogą
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-23 11:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam, nawet jako pracę na wakacje! Pracowałem miesiąc i ciesze się, że tylko tyle. Od początku pracy bardzo często były telefony z biura/od kierownika, że w jakimś obiekcie nie zjawił się pracownik i potrzeba kogoś. Od początku pracy chciałem wyrobić kartę Benefit Multisport, ale to nie oddzwaniano do mnie, albo kręcenie nosem typu za tydzień wróci z urlopu osoba odpowiedzialna za to. STANOWCZE NIE!
zdjecie uzytkownika
Tomek T - 2014-09-24 22:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówisz o tym młodym grubasie???? Nie mów tak o nim bo sie jeszcze popłacze i zamknie w sobie
zdjecie uzytkownika
realista ochrony - 2014-09-26 12:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dopiero się narobiło, wspaniała firma z zatrudnieniem na umowę zlecenie w kwocie 10 zł /słownie: dziesięć złotych/. Ciekawe, czy zainteresuje się tym nadzwyczajnym zjawiskiem jakiś stworzony do tego celu Urząd. Towarzystwo jakieś takie niesympatyczne, jakoś tak od razu źle im z oczu patrzy. Jeden boi się drugiego, pewnie właściciele krótko ich za gęby trzymają. Co ciekawe zatrudniasz się w Hanters Zone a umowę zlecenie /tą na 10 zł/ dostajesz z firmy LOCO. Tak, ludzie ludziom gotują ten los a Państwo na to wszystko oczy przymyka. A podobno w tym wszystkim najważniejszy powinien być pracownik, on przecież wypracowuje to dobro dla właściciela. No tak, walczyło się o dobrobyt, przywileje pracownicze to się dostało. W tym kraju tylko jak górnicy strajkują to się tym ktoś troszkę przejmuje a reszta jak zawsze pozostaje milczeniem. Szara strefa jak zawsze górą. PIP-ie rusz się i zainteresuj tematem, Urzędzie Skarbowy połącz się z PIP-em w tych działaniach. W takich firmach pieniądze "leżą na ulicy" trzeba tylko chcieć się po nie schylić a nie gonić przeciętnego "Kowalskiego" co sprzedaje produkty z własnej działki. Tylko komu się chce jakieś poważne kontrole robić, przecież przy tym trzeba się narobić...
zdjecie uzytkownika
asgka - 2014-10-03 19:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest moze jakis pozew zbiorowy?
zdjecie uzytkownika
SuperBohater - 2014-10-05 12:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. w Lesznie managerem jest gościu który musiał odejść z policji przymusowo po tym jak latał na golasa po dworcu, próbując karierę zrobić w huntersie. Wielki znawca co ma znajomości w WPA a nic nie umiał załatwić po zmoczonych kontrolach, zatrudnił swojego chłopaka co za zmoczenie tyłka wyleciał z jednej z większych firm ochroniarskich w Polsce i teraz robi karierę w Super Profesjonalnej Firmie, a biega za 8.50 brutto jak piesek z jęzorkiem na wierzchu aby wejść w tyłeczek managerowi i mu zrobić świeże lizuzu hahahahahahhahaha śmiech na sali. Jak komuś nie pasujesz to zgodnie z umową przenoszą cię w jedno z 5 województw i zabij się jak dojedziesz mając rodzinę. Idź wszędzie ale nie do huntersa! Bo na początku będzie słodko a później...
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-10-13 22:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to juz jest norma, ze wiekszosc policjantow po sluzbie, na emeryturce idzie sobie dorabiac na cieplej posadce w firmie ochroniarskiej, to wystarczy spojrzec na ich twarze i mozna rozpoznac, ale nie jest zle pomimo tego. Juz nie sa tacy hardzi i mozna spokojnie popracowac. Chetnie poslucham innych opinii na ten temat
zdjecie uzytkownika
jajestem - 2014-10-15 17:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jako firma sprawujaca ochrone elektroniczna nad systemami alarmowymi to
KOMPLETNE DNO !
jak chcialem uzyskac historie mojego alarmu, to jakos strasznie krecili, az okazalo sie ze od 45 dni ich nadajnik nie pracuje, i nikt przez ten czas nie zainteresowal sie, szkoda gadac......
nie polecam !
zdjecie uzytkownika
elektroniczny monitoring - 2014-10-16 21:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO NORMA W HUNTERSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
agent kalisz - 2014-10-17 00:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mi się tu w miarę podoba bo mam umowę chodź mam grupę. A pracowalem 10 lat na czarno za te same pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Osa - 2014-10-23 12:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na chwile obecną pracuje w huntersie ale chcem sie zwolnic i wiem ze jest musowe 3 dniowe wypowiedzenie a jesli nie przyjdę to mogą dowalic mi kare pieniężną? Prosze o odp
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hunters - Firma ochroniarska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x