Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Hunters - Firma ochroniarska

zdjecie uzytkownika
koszlin - 2015-06-14 22:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co porabia nasz kochany pan Tomasz jak swoimi pomysłami stracił kontrakt Kaufland
zdjecie uzytkownika
wielkopolska_miedzychod - 2015-06-19 10:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich.

Ja pracuję w firmie Hunters od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony.
Moje zadowolenie jest z kierownika i tak samo wypłat.
Pracodawca jest bardzo dobrze nastawiony do rozwoju pracownika. aktualnie prowadzę rozmowy z pracodawcą o możliwości zrobienia licencji całego kursu tylko nie wiem czy pracodawca zakceptuje fakt że za rok będę studiował i się zgodzi na aneks do umowy.
Jestem zadowolony. Stawka u Nas w Powiecie Międzychodzkim jest w granicach od 6.50 do 12.00 zł więc chłopacy z tego regionu są bardzo zadowoleni.
Akurat w Międzychodzie GRUPA INTERWECYJNA jest młoda średnia wieku 25lat więc jest super i nie musimy ich nazywać gr. INWALICKĄ :D
zdjecie uzytkownika
L - 2015-06-20 09:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz na grupie? Masz stawkę 6,50 czy 12?
zdjecie uzytkownika
SOK - 2015-06-22 13:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [L - 2015-06-20 09:46:47]:
Koledze się chyba stawki pomyliły nie ma nigdzie stawki na grupie interwencyjnej 12 zł !!! nawet w Huntersie haha jak już to w przedziale do 6,50 - max 8,50 zł a po bardzo ale to bardzo dobrych znajomościach to znam takie osoby co maja max po 10 zł/h .
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-06-27 12:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na obiekcie H&M w Gądkacfph ciągle brakowało ludzi do pracy.Zmuszano nas do robienia grubo ponad 200 godzin ciągle na nogach.logistyka i organizacja pracy stała na beznadziejnym poziomie.Jedni całymi godzinami za tą samą stawkę przesiadywali na bramach ,drudzy byli wykorzystywani do chodzenia po halach.Gdyby system pracy i szefostwo było uczciwsze i w porządku do wszystkich pewnie do dziś bym tam robił....
Szkoda bo praca nie była zła gdyby system zmian byłby lepszy i każdy tyle samo przepracował na hali co przesiedział...
zdjecie uzytkownika
maly - 2015-07-02 15:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam kierownik pan wyrostek krzysztof wyzywa ludzi od różnych uwaga na tego człowieka
zdjecie uzytkownika
górak - 2015-07-02 21:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nigdy nie zrozumiem osób pracujących w ochronie które mimo to , że widać iż są wykorzystywane to dalej pracują za psie pieniądze i jedyne na co je stać to narzekanie. Ludzie w ochronie pracę znajdziecie za każdym rogiem ulicy i w końcu traficie na firmę, w której warunki są przynajmniej przyzwoite .
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-07-02 22:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
do górak, idioto pomyliłeś czas i kraj. Ci ludzie pracują tam bo w okolicy nie znajda innej pracy a zwłaszcza ci 50+
zdjecie uzytkownika
laik - 2015-08-25 18:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ta firma to kpina ,nie zwrocili mi za zaswiadczenie lekarskichociaz bylo na pasku,kooedynator z radomia szuka na kazdym obiekcie kogos kto bedzie donosil bez wzgledu na innych.wiec odradzam prace w tej pseudo firmie ochroniarskiej
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-08-27 02:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie na pewno autetm w pracy są te wszystkie świadczenia lekarskie, bo jak nie daj boze coś sie stanie to mam zabezpieczenie, z enie zostane nagle z niczym. Ja to jeszcze ja, ale co z rodziną i jej utrzymaniem. A napisali w ofercie na prace w ochronie, że dają takie świadczenia, więc mnie to osobiście zachęciło...
zdjecie uzytkownika
Warszawa - 2015-08-30 16:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Throll - 2015-03-20 12:21:53]:
Doświadczyłem tego w Warszawie, co ktoś pisze o pracy w Hunters w Katowicach. Ani razu nie otrzymaliśmy z kolegami pensji w całości. Koordynator (usunięte przez administratora) kombinował jak mógł... Jak odzywalismy się w tej sprawie, to potem dowiedzieliśmy się od innego kolegi, ze jestesmy przeznaczeni do zwolnienia. Odeszlismy sami z honorem, w innej firmie mamy umowy - nie śmieciowe i stawkę taką, jak obiecano. Hunters - oszuści!!!Chcą, żeby ludzie im za darmo pracowali
zdjecie uzytkownika
krem - 2015-09-02 16:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak na innych obiektach ale w Nivei nic się nie zmieniło od mojego odejścia tzn. nadal kierownik który nie panuje nad zespołem, daje się manipulować podwładnym za sznurki pociąga grubaska o imieniu Monika i to ona decyduje kto będziesz pracował a kto wyleci z hukiem z pracy... Jak wszędzie układy i układziki.
zdjecie uzytkownika
Rafi - 2015-09-03 12:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-06-27 12:18:20]:
10 netto to ja mam na godzine w sklepie w Poznaniu. Na grupie chlopaki maja wiiecej. Firma ok, moj kieras tez ok.
zdjecie uzytkownika
Zorro - 2015-09-03 22:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma nagina ustawę ktora zobowiązuje pracodawcę do zwrotu kosztu badań lekarskich dla pracowników kwalifikowanych.
zdjecie uzytkownika
Sala - 2015-09-03 22:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak , taka poważna firma a nie płaci za badania - żal im 350zł.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-09-07 14:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafi - 2015-09-03 12:51:54]:
ale więcej tylko na grupie w poznaniu. inne grupy brak słow
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-09-07 14:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafi - 2015-09-03 12:51:54]:
jeżeli masz etat to zwracają. mi zwrócili za badania...
zanim pojedziesz trzeba się zorientowac i podzwonic.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-09-07 14:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafi - 2015-09-03 12:51:54]:
pozdrowienia dla piotra wiązani. Jeszcze troche i bedziesz układał towar na półkach u siebie we wloszakowicach cieciu.
zdjecie uzytkownika
KASTA1 - 2015-09-10 22:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-06-27 12:18:20]:
Jak bramowi śpią to jest dobrze a jak ktoś usiądzie na recepcji na fotelu to zaraz dawają kare pienieżną, wiem bo tam pracowałem.Połowa dowódców powinna z tam tąd wylecieć z wielkim hukiem.nie umieją organizować ludzią pracy,bo nowych traktują jak ŚMIECI.......A KORDYNATOR LECI TYLKO NA LASKI........
zdjecie uzytkownika
KASTA1 - 2015-09-10 22:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM PRACY W GĄDKACH,ZERO ORGANIZACJI,KOORDYNATOR LECI TYLKO NA LASKI,A JAK BRAMA ŚPI TO JEST DOBRZE.TYLKO LUDZI TRAKTUJĄ JAK ŚMIECI,ZA BYLE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] DAJĄ KARY PIENIĘŻNE.POŁOWA DOWÓDCÓW POWINNA WYLECIEĆ Z WIELKIM HUKIEM,WIE BO TAM PRACOWAŁEM.
zdjecie uzytkownika
sala - 2015-09-21 11:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam etat i ani mnie ani nikomu z kilkunastu zatrudnionych na obiekcie nie zwrócili za badania oczywiście dopytywaliśmy się i "kochany " kierownik stwierdził że nie bo nie... A na jakim obiekcie pracujesz i jakiego masz kierownika ( my mamy Sławka ).
zdjecie uzytkownika
34t5y - 2015-09-26 23:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie może coś na temat aktualnych ofert pracy w firmie Hunters Sp. z o. o., bo wiem że kiedyś nawet szukali osób na stanowisko specjalisty do spraw sprzedaży, pracownika ochrony, bardzo chciałbym podjąć prace u nich na którymś z tych stanowisk , niestety nie widziałem żeby obecnie kogoś poszukiwali..może za jakiś czas
zdjecie uzytkownika
imp.. - 2015-10-02 23:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiązania C W E L U obecni i byli pracownicy Impela pamiętają o tobie i bardzo chcą cie jeszcze spotkać na swojej drodze.
zdjecie uzytkownika
Impelowiec - 2015-10-03 21:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahahahah dobreeeee!!!!!!!!!! nie złym g n o j e m był i uciekł do leszna na koordynatorka kierowniczek jeden;)
zdjecie uzytkownika
iiii - 2015-10-06 21:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:-) ,,Nie złym,,? Chyba w 4 klasy podstawówki było, jak piszemy ,,nie,, z czasownikami, a jak z przymiotnikami.
zdjecie uzytkownika
ImpelBoy - 2015-10-13 09:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego to nie polonistyka tylko opinie o tej beznadziejnej firmie.
Zajmij się pomocą w języku polskim swoich dzieci.
W I Ą Z A N I A był na prawdę G N O J E M a teraz ukrywa się w tym małym mieście. Oszust jednym słowem!
zdjecie uzytkownika
Czechu - 2015-10-28 02:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Impelboy - mam nadzieję, że pracownicy mają tutaj dobre warunki pracy, a na pewno tak jest bo słyszałem ostatnio, że były jakieś bonusy do zarobków. Można się nimi zainteresować zwłaszcza jak pojawi się jakieś ogłoszenie na specjalistę ds sprzedaży. Ktoś wie czy jest teraz rotacja wśród pracowników? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Lechu - 2015-11-09 18:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dziwne są te ich "umowy zlecenia" gdzie w rubryce wynagrodzenie jest od 5 do 12 zł. brutto i nie ma określonej na sztywno stawki. Kierownik mówi że wszyscy takie mają i że trzeba wierzyć mu na słowo... Tak skonstruowana umowa motywuje do tego stopnia że chodzisz po obiekcie cały dzień i zastanawiasz się tylko gdzie by tu puścić cichego bączka... Przystępować do pracy czy tylko być w pracy ? Hmmm ...
zdjecie uzytkownika
Lechu - 2015-11-09 18:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W umowie jest zapis "wynagrodzenie od 5 do 12 zł. brutto" czyli jak oszukają na kasie to nawet nie udowodnisz że cie wyrolowali. Więc kręcisz się po obiekcie i jedyną twoją myślą jest "gdzie by tu puścić sobie cichego bączka" ot taka motywacja/sytuacja ...
zdjecie uzytkownika
siema - 2015-11-21 12:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie polecam firmy w bielsku-białej na obiektach poniewaz nie pisza stawki na umowach,kierownik mowi ze to po co ? smiech na sali,potem wypłaty sie nie zgadzaja,oszukuja ludzi i tyle,dopuki nie zmienia umow i podejscia do pracownikow to nie polecam chyba ze ktos woli robic za pół darmo tam.
zdjecie uzytkownika
bączek - 2015-11-23 01:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ewentualnie robiąc obchód puszczasz bączka i ewakuujesz się aby z daleka popatrzeć jak klientów twoje gazy gryzą w gardło ;)) taka forma zabawy no bo złodziei to chyba nikt nie zamierza łapać nie mając nawet stawki w umowie ? hehehehh
zdjecie uzytkownika
mansz - 2015-11-25 03:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka, widzę, że szukają teraz ludzi na stanowiska pracowników ochrony w poznaniu, sadach oraz komornikach, całkiem niezłe warunki finansowe jak na pracę w branży ochroniarskiej muszę przyznać i ciekawe w ogóle godziny pracy, nei wiem czy to prawda ale chyba może je sobie elastycznie dopasowywać ;) fajna sprawa
zdjecie uzytkownika
klop - 2015-11-27 12:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no elastyczne godziny pracy to byloby cos i nie powiem e by mnie najbardziej interesowalo. ale pamietajmy ze do pracy na tym stanowisku wymagaja niekaralonosci przede wszystkim
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-11-29 17:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne troche, że wymagają tylko niekaralnośco, z tego co wiem to do ochrony też chętnie biora policjantów, którzy są na emeryturze już, wiecie o tym?
zdjecie uzytkownika
dacho - 2015-12-01 20:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dobrze ze daja szanse emerytom, dobrze ze nie dyskryminuja kogos, ale chyba trzeba zrobic jakis kurs samoobrony lub jakies inne uprawnienia by tam pracowac, tak?
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-12-11 23:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dacho to mnie bardzo przyciąga do nich, bo mimo, iż emerytem jeszcze nie jestem, to mam szacunek do takich osób i według mnie fajnie, że mają szansę jeszcze pracować.
zdjecie uzytkownika
leon - 2015-12-15 20:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-12-11 23:09:31]:
tylko musisz mieć wysoką tą emeryturę żeby ci starczyło na życie bo kasy w terminie to oni NIE PŁACĄ jakby co ... O ile wogle wypłacą...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-12-22 12:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawiodłem się na tej firmie myślałem że jest spoko szkoda gadać
zdjecie uzytkownika
dacho - 2015-12-28 17:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale skoro daja umowy to musza z tej umowy sie wywiazywac, jezeli to wszystko prawda o czym piszecie to nie potrafi nikt z was sie tym zajac?tylko publicznie tutaj wylewacie żale...
zdjecie uzytkownika
elf - 2015-12-31 14:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie dają żadnej umowy do odebrania tylko zabierają
zdjecie uzytkownika
fikus - 2016-01-02 23:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma chyba takiej tragedii z tą firmą, bo muszą mieć sporo pracy, skoro szukają tak wielu pracowników. Głównie chodzi o pracowników ochrony, ale także o pracownika serwisu sprzątającego.
zdjecie uzytkownika
dys - 2016-01-04 21:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam pracy w tej firmie na stanowisku ochroniarz w Lublinie. Oszukują na wypłacie, obiecują stawki 8 zł, 8,50 by mieć ludzi a jak wypłata wpływa to po niższej stawce, kilka osób w Lublinie tak zrobili, niektórych po 500 zł, mają obecnie jedno perfumerie w Tarasach, dwa sklepy spożywcze jeden w Olimpie, drugi Tarasy Zamkowe.
zdjecie uzytkownika
kawasz - 2016-01-05 03:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że teraz można znaleźć u nich zatrudnienie na pracownika ochrony. W sumie na cąłą Polskę szukają. Wymagają dyspozycyjności i niekaralności, ale ciekawe jakie są średnie zarobki.
zdjecie uzytkownika
wutik - 2016-01-21 16:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kawasz, podobnie szukają pracowników serwisu sprzatającego. Tu już jedyne wymagania to wykształcenie min. zawodowe oraz rzecz jasna dyspozycyjność, nie wymagaja niekaralności.
zdjecie uzytkownika
k. - 2016-01-27 09:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dacho , pomyśl - to nie takie trudne , jak przeciętny KOWALSKI ma się zająć przekrętami w tej firmie , jak ONI mają kase ,najlepszych z prawników w Polsce i układy w Policji i innych instytucjach...
zdjecie uzytkownika
as - 2016-01-27 15:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak patrząc to wymagania nie są zbyt duże WUTIK. Oprócz ochroniarzy potrzebują też serwisu sprzątającego - i tu jest dobra informacja - wypłaty są stałe i całkiem niezle jak na warunki :)
zdjecie uzytkownika
Michal - 2016-01-30 08:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie nie idźcie tam pracować! Te debile wogóle nie płacą! Okłamują zamiast 8zł dają 6.50 do reki! Nie dają umowy albo dadzą wam po 6 latach kiedy urzad pracy czeka 7 dni na zgloszenie! Oszusci kretyni szydercy oszusci! nie pracowac tam! zniszczyc te firme zasrana!
zdjecie uzytkownika
jhg - 2016-02-01 15:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj no ale gdyby tak bylo ze faktycznie nie płacą to mysle ze nikt by tak chyba nie pracował..a maja teraz rektutacje tylko dla ochronairzy we Wroclawiu
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-11
Żródło: Gowork.pl
Gdańsk
(pomorskie)
Jako Hunters działamy na Polskim rynku od 25 lat, specjalizując się w kompleksowej ochronie mienia. Jesteśmy Zakładem Pracy Chronionej. Zawsze stawiamy na profesjonalizm i jakość świadczonych usług. W związku z nieustannym rozwojem aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko:  Pracownik ochrony Miejsce pracy: Gdańsk (Matarnia) Obowiązki: • zapewnienie be
zdjecie uzytkownika
górak - 2016-02-05 14:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jhg - 2016-02-01 15:19:40]:
na pewno mogą być jakieś problemy z płatnościami bo pracownicy sprzątający to nie jest pierwsza grupa ludzi dla której szuka się pieniędzy na wypłaty .
zdjecie uzytkownika
kazin - 2016-02-07 18:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się szanować to każdego @górak. Czy pracownik ochrony czy też pracownik sprzątający dostają kasę. Czasem jest kilka dni opóźnienia no ale dostają, około 1600-1800

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Hunters - Firma ochroniarska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hunters - Firma ochroniarska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert