Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hunters - Firma ochroniarska

Pracowałeś w firmie Hunters - Firma ochroniarska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jan wrocław - 2014-11-21 21:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby nie pasowało to bym szybko odszedł robiłem w vision security za 360g.dostałem 850zł.tj 2.30.za godzine. Robie co należy do mnie szefostwo ok kierownictwo obiektu ok jest nie pije w trakcie pracy na czas przychodzę po pracy ide do domu nikt mi problemów nie robi mi tu wypłata na czas .
zdjecie uzytkownika
Opolanin - 2014-11-25 03:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Je też robię w Huntersie i mam na czas kasę 7zł.mam 300g.miesiecznie.i 2100.pracuję w biurowcu czysto cicho.tylko siedze wydaje klucze i nic więcej wizytówki daje wpuszczam gosci w nocy spie0kontroli niemam quarda.przedtem robiłem w vision securty najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszusci
zdjecie uzytkownika
Lary - 2014-11-29 21:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2014-09-22 23:08:54]:
dajmy każdemu szansę
zdjecie uzytkownika
Lary - 2014-11-29 21:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy o Hantersie, czy o innej firmie niezadowoleni pracownicy piszą różne rzeczy, aby siebie wytłumaczyć z trudności wobec rzeczywistości. Wielu w wieku 25-45 lat dochodzą do wniosku, że wina za niemożność utrzymania rodziny trzeba obwinić pracodawcę. Tak jest najprościej. I tak się składa, że tym pracodawcą w wielu przypadkach jest firma ochroniarska. Kolego- chcesz zarobić, to jedź za granicę, idź na budowę, do zakładu stolarskiego i itp. Zrób papiery, aby się wykształcić. Sam pracowałem i wiem ile trzeba potu, aby zapracować na rodzinę. W ochronie stawki są mniejsze i niej obwiniaj innych za to.
Jak spojrzymy na CV, a potem rzeczywistą pracę wielu osób, nie obrażając kolegów, którzy rzeczywiście pracują, to jak nowy przychodzi do ochrony, to w wielu przypadkach po to, aby odespać nocki przepracowane u innego pracodawcy,bawi się komórką, i narzeka na wszystkich i wszystko. Nie kryją tego po co przychodzą do pracy w ochronie, a co najgorsze otrzymują stawki te same lub wyższe od tych którzy już wiele lat pracują solidnie w ochronie.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-12-04 09:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witajcie ja wrazz kolega robimy w huntersie fakt firma jest wyplacalna ale pan kierownik to traktuje nas gorzej bo kaze nam jesc w kiblu a oprocz tego to w kulki se gra z nami i za nadgodziny placi nam jak jakies ochlapy czy on nie umie liczyc japracuje w tej firmie 5-ty miesiac i mam 5 zl plus obchodowe 3,30zl a w miesiacu ponad 300 godzin gdzie jest kodeks pracy oni nawet nie wiedza ze sa delegacje diety i rozlakowe a jeszcze nam kaza placic za wszystko a po drugie pan wielki kierownik od 7 bolesci zwyklego ochroniaza sie przestraszyl bo nie mial przeustki na wiazd na budowe hahahahahaha i w ciula sobie gra z nami jak zoroo bo to ubran nie ma bo to kurtek nie ma itp.sam jest psem i zdechnie psem a nie ludziom kaze jesc obiad w kiblu bo on ludzi przyjmuje on se sam niech przyjmuje wkiblu ludzi a nie nas tak traktowac a za takie cos to w sadzie napewno wyladuje a firma tez za te godziny nadliczbowe za delegacje diety i rozlakowe oprocz tego nam sie naleza dojazdowki
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-12-04 17:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez pracowałem w huntersie traktowali pracowników jak rzecz lewe umowy pan kierownik tomaszewski traktował ludzi jak powietrze wyzywał od najgorszych
zdjecie uzytkownika
w temacie - 2014-12-16 09:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Panowie prezesi w Grodzisku popełniliście jeden z największych błędów zatrudniając w Gnieźnie p.Kasprzyka ( nie wiem czy te dwieście obiektów jest tego warte)To zwykła D z i w k a ktora idzie tam gdzie dają więcej ,zadzwońcie do Secury czy Dozoru niech powiedzą wam jaki bałagan zostawił po sobie , wydoi was jak inne firmy i pójdzie do innej ktora da więcej zobaczycie za rok góra półtora...
zdjecie uzytkownika
Szybki Bill - 2015-01-07 18:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Opisując tą pracę w Firmie Hunters.. można określić zwykłym dnem zarobki fatalne, praca z resztą osób z obiektu również.. praca w stresie z powodu osób które tam pracują uważają się za wyższe stopnie i traktują pracowników ochrony jak śmieci, stoisz i nie możesz się do nikogo odezwać bo grożą już zwolnieniem.. bóle stawów jak i nóg jest okrutny aż nie masz zamiaru już nigdy pracować w stojącej pracy jak horror !!! tyle w temacie! I dziękuję że już z nimi nie współpracuje.. moje życie stało się lepsze i spokojniejsze ! Pozdrawiam i odradzam chętnych współpracy z tą firmą!!! :)
zdjecie uzytkownika
Mirus - 2015-01-09 14:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy pierdzieli jak tu jest zle. To prawda jest zle ale nic z tym nie zrobicie. Ja tam pracowałem w między czasie znalazłem nowa firmę i się przeniosłem. W nowej firmie dostałem wyższą stawkę 8,5 zł na h wypłata ma być zawsze 10tego ale nigdy jej tam nie ma na czas bo wypłacaja ja już 9wiątego. Radze przejrzeć oferty Gardy albo Konsalnetu. W Konsalnecie byli pracownicy Huntersa mają tak dobrze wyrobioną opinie że przyjmują tam ich od razu. Dziwie się że firma Hunters tak gnoi dobrych pracowników że uciekaja do innych firm
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-01-09 21:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I wszystko zostalo napisane.
zdjecie uzytkownika
benedictus - 2015-01-20 16:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
amen
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2015-01-22 23:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oooo - 2014-11-17 18:23:43]:
Ja wiem że jest tak jak piszesz. Mój syn pracuje w tej firmie już rok i jest ok. Dokładnie tak jak piszesz.
zdjecie uzytkownika
zel - 2015-02-12 19:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [w temacie - 2014-12-16 09:00:17]:
Prawda Kasprzak potrzebóje kilku miesięcy żeby wysadzić Huntersa w powietrze. Jest to człowiek nieobliczalny
zdjecie uzytkownika
HUNTERS - 2015-02-27 11:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,

od lutego bieżącego roku zmienił się opiekun kontraktu sieciowego w regionie zachodnio-pomorskim. Nadzór nad tym kontraktem sprawuje Pan Tomasz Tuwalski. Wszelkie zaległe i bieżące tematy prosimy kierować na adres opinie@hunters.pl. Mamy nadzieję, że będziecie Państwo postrzegać tę zmianę pozytywnie.
zdjecie uzytkownika
amek - 2015-02-28 12:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś już sie orientuje albo doświadczyłczy te zmiany w firmie sa naprawde na plus czy nie? bo to dość ważne żeby ogólnie Hunters-firma ochroniarska pięła się w górę a nie spadała na dół. Także jak coswiecie to piszcie, bo ja właśnie jestem z zachodnio-pomorskiego i jesli dzieje się tam lepiejto może wystartuje do pracy
zdjecie uzytkownika
Rafau - 2015-03-01 15:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ODRADZAM! SZCZERZE LEPIEJ SIE TAM NIE PCHAC I SIEDZIEC W DOMU. Pisze na wlasnym przykladzie w 2 tygodnie pracy 130 godzin przepracowanych...i nagle rozwiazanie umowy ze strony firmy, bez podania konkretnego powodu, ot tak. I do tej pory brak wynagrodzenia za przepracowany miesiac...jak tak dalej pojdzie porusze niebo i ziemie...by osoby odpowiedzialne w tej firmie poniosly konsekwencje za swoje czyny.tj oszustwa, wadliwa umowa, bezpodstawne wzbogacanie sie, brak rozliczen z US, nie dotrzymywanie warunkow wadliwej umowy, nie prawidlowo okreslony stosunek pracy, i co najwazniejsze dla klientow tej firmy - manipulowanie wynikami ochrony. Ja nie zbiednieje ale firma na tym ucierpi...moi mili spodziewajcie sie w najblizszym czasie kontrol ze wszystkich mozliwych instytucji. ;)
zdjecie uzytkownika
Zastraszony - 2015-03-13 23:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy firma Hunters upada dostałem rozliczenie podatku od firmy Hunters z napisem firma w likwidaci co sie dzieje czy Karwacki znowu wydoił kolejna firme tak jak to miało miejsce z Mag Polem
zdjecie uzytkownika
Lukasssss - 2015-03-17 09:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma PAMPERS - HUNTERS - buhahaha czy jakoś tak, dziadki na grupach interwencyjnych, dlatego zmieniają nazwę na GRUPY INWALIDZKIE, a nie INTERWENCYJNE! Buhahaha... Przyjadą takie dziadki do Klienta na wezwanie i pierwsze co to trzęsąc portkami pytają się czy wezwać POLICJĘ... To po co płacić PAMPERSOM abonament na gotowość GI, lepiej od razu dzwonić po POLICJĘ lub wynająć inną firmę ochroniarską.
zdjecie uzytkownika
daster - 2015-03-17 21:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne ma tu opinie Hunters, spodziewałem sie czegoś innego, ale sam nie wiem na ile można w nie wierzyć. Na jakich obiektach głównie zatrudniają? Bo jeśli to jednak są takie budki ochroniarskie, to i stawka nie będzie zbyt wysoka, może jednak jest szansa na coś takiego bardziej ambitnego? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
wawa - 2015-03-19 19:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam nie polecam firmy okradają ludzi z godzin miałem 288 a dostałem za 132, przypominam że stawka to 5.5 zł nie polecam
zdjecie uzytkownika
Edek - 2015-03-20 00:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś w Warszawie w firmie ochroniarskiej Hunters? Jeśli tak proszę o opinie.
zdjecie uzytkownika
Throll - 2015-03-20 12:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,drodzy ex-koledzy po fachu,dajcie spokój proszę,Hunters to może i wymagająca firma ale na prawdę nie jest tak zle jak piszecie,na kauflandzie 7.50 na godzinę,całkiem przyjemna atmosfera pracy,przerwa jest,godzinki są,elegancja francja,że tak powiem. Koordynator pan Tomasz T. jak tylko może stara się pomagać pracownikom i załatwiać wszystko dla ich dobra. Jedyne co mi się nie podobało to spodnie od munduru,te z pomaranczowym lqmpasem,strasznie badziewny materiał i czesto uczula. Aczkolwiek sama firma jest w porzadku!
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-03-20 12:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan Tomasz to do dnia dzisiejszego nie wypłacił mi 600 zł pracowałem w kiszalinie w styczniu nie polecam pracowałem za darmo
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-27 19:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy jestescie smieszni ,jak juz chcecie sie licytowac jakie warunki są godne jakie nie i psuc w interneciesługiwac internet opinie pracodawcy to chociaz sie nie podpisujcie . Osły sie nuczyły ob
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-27 20:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma niejest uczciwa wobec pracownikow gdy ktos wysyła prosbe o podwyzke gdyz nieda sie zyc za takie stawki to nawet nie odpisuja by niebyło sladu ze pracownik jest koniem roboczym , nawet gorzek bo kon za 800 zł miesiecznie tez nie pozyje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hunters - Firma ochroniarska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hunters - Firma ochroniarska?
Zadaj pytanie