Hunters - Firma ochroniarska

Grodzisk Wielkopolski

Opinie o Hunters - Firma ochroniarska

Konrado 2016-05-24 14:33:55
Nie opowiadaj głupot człowieku,bo właśnie ta średnia krajowa ma być właśnie pod te umowy tak zwane śmieciowe,od 2016 roku są już pełne stawki odprowadzane,a od 2017 roku stawka unijna wchodzi na godzinę o to tyczy zwłaszcza osoby na zleceniu.
maxs 2016-05-28 19:05:54
dziwisz się ale są tacy pracodawcy którzy kombinują i kręcą na umowach jak się da . znam takie firmy bo sam nadziałem się na jedną z nich obiecywali etat a umowa była ale tylko zlecenie ale po wielkich nerwach a etatu nie było i takich firm w małych miastach jest sporo gdzie rynek pracy jest opanowany przez cwaniaków a pup handluje ofertami dla znajomych a reszta ochłapy lub nic . nie koniecznie w ochronie i ta firma ale oprócz tej jest wiele różnych na rynku .
marian 2016-05-30 15:09:15
Koledzy którzy tak dyskutują i najezdzaja na hunters to jaki czas pracują? Ja od ladnych paru lat tu jestem i wiem jak jest. Bo młodzi się często opierniczaja – taka prawda. To czego wy wymagacie…
ALEK 2016-05-30 15:10:15
Zostane w hunters na dłuzej. Nie przejechałem się na nich
e4 2016-06-05 22:42:21
a konkretniej coś napisz może - co się skłoniło aby jednak zatrzymać się na zatrudnieniu u nich na dłużej
Klientka 2016-06-06 11:25:09
Mam zabezpieczony dom i jak bylam na wakacjach to nie musiałam się martwic o nic ;)
jacek 2016-06-07 16:00:00
teraz to wiem, ze u nich potrzeba kogoś na stanowisko jako Pracownik Ochrony, tylko nie wiem jaka jest dokładna stawka.
Mieczysław 2016-06-15 11:39:49
Mam dwa sklepy w Huntersie i w zasadzie nigdy włamania nie miałem, nie miałem tez zadnyc problemów. Mysle ze już sama tabliczka ze ochrania hunters odstrasza złodziei
damina 2016-06-15 16:48:12
Pewnie dużo nie masz, chociaż u nich może byc inaczej tym bardziej, że istnieją już 25 lat na polskim rynku wiec może dają jakąś wiekszą stawkę niż konkurencja. w ogłoszeniu na pracownika ochrony napisali ze wynagrodzenie atrakcyjne :)
norbert 2016-06-16 09:45:46
jutro zaczynam pracę w tej firmie zobaczymy
dacho 2016-06-16 10:58:41
@damina wiesz, ze stawkami na takim stanowisku nigdy nie jest jakoś super - ale to jest taka praca. Można więc się spodziewać stawek konkurencyjnych na tle rynku, ale nie cudów :) Mimo wszystko słyszałem, ze tu jest naprawdę ok.
efgh 2016-06-20 20:19:20
no wlasnie widze ze w dalszym ciagu poszukuja pracownika ochrony w Krakowie oraz w Olsztynie oferuja atrakcyjne warunki wynagrodzenia praca w systemie zmianowym niezbędne narzędzia pracy no i wymagana jest jedynie niekaralność dyspozycyjność komunikatywność
Jaro 2016-06-21 11:45:47
najlatwiej jest narzekac, a pracowac w tym kraju nie ma komu. do roboty sie wezcie! ja pracuje w Huntersie i wedlug mnie wszystko jest w porzadku
janek 2016-06-21 11:55:32
z ofert pracy do nich widziałem taką jako Pracownik Ochrony, a nie ma tylu obowiązków, bo tylko np. zapewnienie bezpieczeństwa chronionego obiektu, reagowanie na zagrożenia, przestrzeganie procedur no i współpraca z Klientem, wiec to sa standardowe rzeczy tak naparwde.
Włodek 2016-06-29 16:52:45
praca jak praca, jak komuś nie chce się pracować to i na każdego pracodawcę znajdzie powód by narzekać... ja wole mieć pieniądze a nie w internecie sie żalić
34t5y 2016-06-29 18:00:19
@janek noo to tylko jednak oferta pracy na chwile obecna jest..w Krakowie i Olsztynie napisali ze oferowana m.in. atrakcyjne warunki wynagrodzenia, praca w systemie zmianowym,niezbędne narzędzia pracy
anneke 2016-07-03 20:44:10
a jakie to są te niezbędne narzędzia do pracy ktoś powie? ciekawe jak bardzo "atrakcyjne" jest wynagrodzenie
1
kazik 2016-07-05 10:37:00
ja z pracy jestem zadowolony wiadomo mogłoby być lepiej ale i tak jest o niebo lepiej niz w innych agencjach ochrony
dach 2016-07-05 10:42:06
Stawka jako ochroniarz pewnie za duża nie jest @anneke bardziej liczy się czy są jakieś dodatkowe fuchy np. ochrona imprez masowych
Wieslaw 2016-07-12 10:44:11
nie ma co narzekać trzeba pracowac. kto nie pracuje ten nie ma!
wasze 2016-07-12 18:24:48
@ Wiesław czyli osoby które narzekają to nie pracują dobrze, lub sie obijają - to właśnie sugerujesz? A ile można zarobić w firmie ochroniarskiej Hunters?
janek 2016-07-21 12:38:38
w mojej opini praca jest wporzadku;) szefostwo ok, koledzy ok, kasy tez wystarcza
Nami 2016-07-21 19:32:11
Jak na Kraków to całkiem niezła praca, wydaje mi się doskonała na wakacje
Koszecin 2016-07-30 09:05:27
Natomiast ja zaczynam prace w tej firmie od 1-08-2016 z powodu przejecia przez nia poprzednia firme.I jestem ciekawa jak to będzie z rozmowy z kierownikiem to ok ,ale to może być roznie "Szczecin".
dach 2016-07-30 10:14:49
A ktoś wie jaka jest stawka godzinowa? I czy są jakieś ekstra fuchy typu imprezy masowe? Dzięki
pracownikk 2016-08-01 10:34:50
Ja tam swoją pracę lubię :) Jest spokojniej niż u poprzedniego pracodawcy a i stawka większa :)
Mareczek 2016-08-01 11:20:38
Z tego co mi wiadomo jeśli chodzi o stawkę godzinową to jest to niezła sumka, 18zł za godzinę z tego co wiem
gienek 2016-08-05 15:27:57
w porownaniu do innych agencji ochrony w hunters jest o wiele lepiej. warto sprobowac
dacho 2016-08-05 16:40:47
@Mareczek no to jest naprawdę bardzo dobra stawka. Mówiąc szczerze jest szokująco wysoka, bardzo odstaje wysokością od konkurencyjnych firm. Fajnie w takim razie. A czy rekrutacja w Krakowie jest nadal aktualna?
Poznan 2016-08-06 08:24:56
(usunięte przez administratora) , czytajac niektore komentarze to rece opadaja. Mam u nich 10zl/h , kasa na czas, dogodny grafik, nie ma problemu nawet jesli dzien predzej zglosze ze potrzebuje wolne zawsze kogos ogarna na zastepstwo, b.dobra komunikacja z kierownictwem Polecam
damina 2016-08-06 08:41:01
To faktycznie bardzo duzo, az dziwie sie, ze w branży ochroniarskiej dają takie koty, a moze ktoś z pracowników potwierdzi,ze 18 zł na godzinę dostajecie? To jest już netto czy brutto? a umowa jaka? smiecowka na poczatek czy daja umowe o pracę Koszecin' ?
radek 2016-08-09 11:05:29
dokładnie tak jak mówi Poznan, kasa zawsze na czas i nie ma problemów z zastępstwem gdy coś wypadnie. normalna firma, nie to co inne z tej branży że trzeba walczyć o swoje
dacho 2016-08-09 11:11:34
Skąd wy te 18 zł wzięliście to ja nie wiem @Poznan ja wierze tobie kolego bo te 10 zł brzmi bardziej wiarygodnie, a jaką masz umowę z nimi?
34t5y 2016-08-10 21:50:47
piszecie o pracy jako pracownika ochrony w Krakowie ? to jest teraz chyba jedyna oferta pracy od nich w ogloszeniu napisali ze oferowane jest tutaj miedzy innymi atrakcyjne warunki wynagrodzenia praca w systemie zmianowym, niezbędne narzędzia pracy..
Marcin 2016-08-16 09:42:06
ja nie widze niczego zlego w pracy w hunters. pracowalem gdzie indziej to bylo gorzej, nieregularne wyplaty itd. tutaj chociaz dostaje kase na czas i wyplata wcale nie jest taka mala
2
dacho 2016-08-16 11:42:22
A te ogłoszenia są dostępne w tym Krakowie? Bo widzę, że opinie są mieszane ale raczej na własnej skórze wolę sprawdzić
a_co 2016-08-17 17:31:18
Nie polecam pracy w administracji. Każdy na każdego donosi. Brak kultury, hałas, chaos.
5
hupko 2016-08-17 19:05:19
@ dacho ogłoszenie jest dostepne i w krakowie i w olsztynie
Sebastian 2016-08-22 11:55:26
w Poznaniu atmosfera fajna, praca nie jest ciezka, kasa tez nie mala. jako agencje ochrony polecam
total 2016-08-22 16:49:43
a czy ktoś z was pracował może juz w tej firmie ochroniarskiej Hunters ?? wiem ze w takich miejscach i jako ochrona nie zarabia się dobrze, to dość symboliczne stawki są - czy tutaj jest podobnie ???
Jacek 2016-09-05 10:28:43
mimo ze branza ochroniarska to tutaj jest o wiele lepiej. jesli sie zatrudnisz to nie musisz prosic sie o pieniadze bo przelew dostajesz na czas. no i stawka tez wieksza niz u konkurencji.
dacho 2016-09-05 11:07:54
@total tu jest chyba całkiem nieźle na tle innych (tak słyszałem)
Gienek 2016-09-07 08:31:33
To źle słyszałeś
1
Ninja 2016-09-07 13:13:30
Wiesz co, no tak, firma nie jest duża, ale za to bardziej ludzka,, ogólnie o wszystko wydaje się być w porządku, normalna sprawa z tego co wiem, więc?
1
marek 2016-09-20 10:19:38
Ochraniam galerie w Pzn i praca naprawdę spoko. Wiec ja nie bedę plakal jak to mi jest zle bo po porstu NIE JEST
Kolega 2016-09-20 10:20:48
Zawsze jest tak ze roznie to bywa w pracy. Sa dni fajne a sa takie ze nie chce się wstać do roboty. Jak wszędzie
janek 2016-09-20 10:30:42
A jakie są zarobki dla kierowcy? Dzięki za odpowiedź.
Andrzej 2016-09-27 09:56:20
niewłaż im dodupy bo będziesz gównami śmierdział
1
mateusz 2016-09-27 10:38:13
Przeniosłem się z pewnej firmy z konkurencji i moge z czystym sumieniem powiedziec ze jest o niebo lepiej. Kasa natomiast jak wszędzie. Chodzi o atmosfere – jest spoko serio
34t5y 2016-09-27 11:08:19
@janek wiesz co no pewnie to zaleyz od tego jakie masz dosiwadczenie i jakie wyksztalcenie na przyklad
Zostaw swoją opinię o Hunters - Firma ochroniarska - Grodzisk Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hunters - Firma ochroniarska