Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
powstaniec - 2012-08-03 22:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem nie polecam na pewno was oszukają okradną oczernią łapówkarstwo kwitnie niech ktoś się za nich weźmie bo firma zaczyna przypomina [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jedyne dobre porównanie
zdjecie uzytkownika
ooo - 2012-09-05 17:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie kazdy z was ma racje ale powiem jak to u mnie wyglada od czerwca pracuje jestem w pojedynke na handlowce mam zmienika i razem ustavamy sobie grafik ten co chce wiecej kasy ten bieze wiecej godz ja w tamtym miechu mam 210 i 1600 na reke zawsze placili w terminie i tyle ile trzeba a ze jestem dobry to mnie wysylaja na inne obiekty czy imprezy wyjazdowki mi placa 10 na lape za h a w miechu mam z 5min
od tego miecha dostalem awans Dowódca obiektu 23 agentow mam pod soba 14 za 1h sam sobie wybieram dowodcow i ustalam im grafik duza decyzyjnosc ale sie oplaca a co najlepsze jestem przygotowywany do inspektora reasumujac zaczynalem od 6zl za h przez 3 miechy mialem w c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ujec nawet glowna kierowniczke wyjebavem kazdy inny kotrachent czy inspektor byl zemnie zadowolony i sie oplacilo
zdjecie uzytkownika
pawel - 2012-09-20 14:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i mamy 20sty, moj zmiennik dostal wyplate w zeszlym tygodniu (mowi ze za malo o 60zl, drobiazg), koledzy z sasiedniego obiektu podobnie, tylko ja czekam z nozem na gardle i sprawdzam co 5 minut konto, bo nie ma ani zlotowki. co to za porzadki.
zdjecie uzytkownika
sumel - 2012-12-07 20:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Solid wie jak wykorzystywać ludzi - podam na własnym przykładzie działu księgowego. Zapraszają ludzi niby w sprawie pracy na dwa dni na próbę. Wklepuje się za nich faktury po czym mówią, że oddzwonią. Oczywiście wszyscy wiemy jaki jest finał "oddzwaniania". Jeśli będziecie mieli od nich możecie odwalić trochę brudnej roboty, za którą szefowa, która wygląda na wredną s...e nie powie wam nawet dziękuję...

Brak słów i literek na takie sk...o!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-12-23 17:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ooo - 2012-09-05 17:21:43

pewnie kazdy z was ma racje ale powiem jak to u mnie wyglada od czerwca pracuje jestem w pojedynke na handlowce mam zmienika i razem ustavamy sobie grafik ten co chce wiecej kasy ten bieze wiecej godz ja w tamtym mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mam 210 i 1600 na reke zawsze placili w terminie i tyle ile trzeba a ze jestem dobry to mnie wysylaja na inne obiekty czy imprezy wyjazdowki mi placa 10 na lape za h a w mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mam z 5min

od tego miecha dostalem awans Dowódca obiektu 23 agentow mam pod soba 14 za 1h sam sobie wybieram dowodcow i ustalam im grafik duza decyzyjnosc ale sie oplaca a co najlepsze jestem przygotowywany do inspektora reasumujac zaczynalem od 6zl za h przez 3 miechy mialem w c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ujec nawet glowna kierowniczke wyjebavem kazdy inny kotrachent czy inspektor byl zemnie zadowolony i sie oplacilo
Ale pisać po polsku się nie nauczyłeś.
zdjecie uzytkownika
ademus8 - 2013-05-03 00:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie pracują sami emeryci rencisci i nieudacznicy co za 5 zł lub na tej smiesznej interwencji za 8 udają komandosow z at prowizorka za marne pieniądze smiechu warte
zdjecie uzytkownika
ademus8 - 2013-05-03 00:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie to zwykła cieciowka sfrustrowanych emerytow albo tych niedobitkow co si nie dostali do powaznych słuzb i strugają pajacy w samochodach z hamburgerem reku a jak co przyjdzie do czego to posrany siedzi i niewie co ma robic
zdjecie uzytkownika
Koch - 2013-05-06 11:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to faktycznie wygląda? Ktoś powie, jakie są realne stawki? Jakies prowizje, coś?
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2013-08-26 13:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuje nadal w firmie solid. Nie jest to moze moja wymazona praca ale w tych czasach nie mam co na nia narzekac. Jak mam pracowac na umowe zlecenie gdzies i sie narobic jak osiol a zarobic tyle samo to wole pracowac narazie w solidzie. Nigdy nie mialem problemu z wyplata. zawsze jest na czas. czasem nawet wczesniej. Mili ludzie do okola. Ja osobiscie na terazniejsze czasy polecam ta prace. Pracuje na hucie. trzeba sie nachodzic ale naprawde praca jest fajna.
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2013-08-26 13:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawki sa bardzo rozne. zalerza od obiektu na jaki ci dadza. Na sklepach masz inne stawki a na obiektach przemyslowych masz inne stawki. sa obiekty gdzie zarobisz 5zl na godzine a sa obiekty gdzie masz 8,5 na godzine. bez licencji. Zalewrzy wlasnie tez od tego czy masz licencje czy nie.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-03 14:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak organizacji.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-10-28 14:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje od 3 lat i nie wyrabiam 300 godzin w miesiącu jak twierdzi "Normalny"
a pracuje jako normalny "szarak" i nie mam licencji.
ale jak ktoś ma pracę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to i nie zarobi.

ja mam umowę o pracę od samego początku pracy w SOLID i nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2014-01-09 15:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pisze z zapytaniem do którego solid wypłaca wynagrodzenie ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-10 18:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mateusz - 2014-01-09 15:06:18]:
Wynagrodzenie jest wypłacane 10,tego każdego miesiąca. Ale zawsze 9,tego jest na koncie.
zdjecie uzytkownika
gooooral - 2014-01-15 08:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Warszawie wiedzą i też po mału odchodzą i mają najniższą krajową + zlecenie nie ma żadnych bonów (na święta nic nie dostaliśmy) premia? zapomnij podwyżka tak samo nie ma nic tylko praca praca i praca
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-01-23 18:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w SS od września, fakt mam 8 zł na godzine, ale jakim kosztem....! Zachorować mi nie wolno ( Muszę zaplanować chorobę miesiąc wcześniej- tak powiedział pseudo kierownik!) wyjechać gdzieś dalej nie mogę bo może akurat wtedy będą mnie potrzebowac, Ciężko było zebym uzyskała wolne na ważną rodzinna uroczystosc, Przerzucają z obiektu na obiekt, grafik ustala zwykła pracownica która wyżej sra ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma. Gdybym tylko znalazła praca nawet z mniejszym wynagrodzeniem, odeszłabym stąd bez zastanowienia !!!!
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2014-01-26 22:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co się dzieje gdy się odmówi pracy z nadgodzinami?
zdjecie uzytkownika
ziom - 2014-01-28 18:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kajtek - 2014-01-26 22:57:32]:
Masz do tego prawo możesz się niezgodzić na pracę ponad miesięczny normatyw z umowy o pracę i tak muszą ci zapłacić a zlecenie wtedy ci zamkną i będą szukać haka żeby cię wywalić
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-02-12 14:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma w POLSCE w chodza umowy tylko zlecenie szok
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-16
Żródło: konektia.pl
Środa Wielkopolska
(wielkopolskie)
Identyfikacja oferty   Identyfikator oferty: StPr/14/0385 Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Środzie Wielkopolskiej Data aktualizacji oferty w CBOP 2014-04-16 Data zgłoszenia oferty do Urzędu Pracy: 2014-03-27 Oferta ważna do: 2014-04-30     Dane firmy/przedsiębiorstwa   Nazwa firmy: AGENCJA "SOLID SECURITY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Adres: Obornicka 22960-650 Poznań , Polska Nr tel
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-02-21 16:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy pracuja prawie emyryci ktorzy nic nie umieja
zdjecie uzytkownika
akham - 2014-02-26 17:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie 4 lata ciągle na umowe zlecenie bez perspektyw na umowe o prace,podobno niedawaja etatów tak twierdzą kierownicy ,ale nienarzekam bo si nie narobie , a ci co chcą zarobic 4 tys i na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] siedziec to do angli albo do niemiec
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-02-28 05:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Andrzej - 2012-04-19 08:29:43]:
zgadzam się z kolega! mieszkam w Ostrodzie filia tej firmy miesci się w Olsztynie. jest to tak nieuczciwa firma ze szok!! albo placa z opóźnieniem albo obnizaja stawki wogole nie informując o tym pracownika!!! tlumacza to tym ze Warszawa decysduje o stawkach a nie oni... to jest taka lipa ze w glowie się nie miesci.... natomiast filia jest zupełnie niepotrzebna!!! ponieważ nic kompletnie nie można tam zalatwic.. jakikolwiek papierek czy zaświadczenie musi być (podobno) przez wawke załatwiany... wiec ja się pytam po co oni tam siedza darmozjady..... przecież my jak by nie było pracujemy na nich tam!!! a pani która tam siedzi i zalatwia kompetentow jest kompletnie niezorientowana i sprawia wrazenie jakby pracowala z przymusu.. a umowy jakie oni tam daja wolaja o pomste do nieba!!!!! bo czy umowa zelcenie na 48pln to umowa?????? niech ktoś zrobi w końcu porządek z tymi (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ktoś z warszawy - 2014-04-04 18:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w solidzie na Postępu 1,5 roku. . Tragedia !!! Dyrektorka okropna, ( nie będę pisać inaczej bo i tak administrator usunie niecenzuralne słowo )Każą pracować ponad normę. Straszą że cię zwolnią. Ludzie siedzą tam po 16 a nawet 20 godzina. (usunięte przez administratora). Na razie ci co pracuja to się boją a ci co juz nie pracują maja to w nosie
zdjecie uzytkownika
warszawa - 2014-04-07 13:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś z warszawy - 2014-04-04 18:40:46]:
A ile można zarobić w księgowości, czy pracuje się na umowę o pracę czy zatrudniają na zlecenie.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-04-16 10:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje W Szczecinie na załogach interwencyjnych jest ok. Ale kierownikiem jest młody żółtodziób (usunięte przez administratora) jakieś 26/27 lat ma dziecinne teksty typu wejdż pod biurko to będziesz tu pracował albo dostaniesz umowe o prace, jego stały tekst już tu niepracujesz (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
20 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x