Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HR Work Force

Pracowałeś w firmie HR Work Force i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 17:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie może w takim razie ile miesięcznie się tam zarabia? Aga może wiesz jakie są zarobki tam.
zdjecie uzytkownika
sagi - 2013-11-09 14:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie chodzi o to ze wcale nie placa,wymyslaja powody zwolnienia i jakies chore kary i zatrudniaja cie do normalnej pracy na umowe zlecenie a to wcale nie jest zgodne z prawem do tego zobaczcie ogloszenia ciagle do tych samych firm to co nikt sie tam nie nadaje do pracy,przeciez mowia ze mozna po miesiacu przejsc pod firme i co i ktos przeszedl??????????
zdjecie uzytkownika
kuniaaa - 2013-11-19 14:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra w tej firmie wysyłaja raz w tygodniu do pracy... wymyslaja kary po 500 złotych, za wszystko naliczaja koszty... wymyslili sobie latwy zarobek najczesciej umwiaja sie z firmami te robia błedy specjalnie zeby work mial powod do nie wyplacenia pieniedzy... osoby ktore sie ucza maja 8,50 brutto a nie uczace sie maja 6,50 brutto
zdjecie uzytkownika
jadlos - 2013-12-13 19:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za pracę w hipermarkecie A. we Wrocławiu płacą na czas, tylko wymyślają znikąd manka i potrącają je z pensji. Jeden miesiąc oddali potrącenie (125 zł) dopiero dzień po tym, jak dostali nakaz zapłaty z sądu w sprawie z mojego powództwa, w drugiej sprawie (kolejny miesiąc, 188 zł) też dostali nakaz, ale jeszcze nie zapłacili (3 dni do końca terminu na uprawomocnienie się nakazu i wysyłam do komornika). Ogólnie nie polecam, chociaż zaletą jest (w porównaniu do innej agencji, zatrudniającej w hipermarkecie C.) stawka i to, że firma jest względnie stabilna finansowo.
zdjecie uzytkownika
basia - 2013-12-19 09:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadlos,a czy szybki awans w HR Work Force jest możliwy i oczywiście czy w parze z tym idzie też podwyżka??? :) proszę o matna ten,pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-01-01 22:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cóż ja pracowałam w jednym z hipermarketów jako kasjerka na bielanach wrocławskich przed świętami i jestem bardzo niezadowolona - począwszy od grafiku, gdzie mieliśmy mieć wpływ na to w jakich godzinach będziemy pracować i ile godzin - dostałam grafik, w którym w ciągu tygodnia miałam pracować 3 razy po 12 godzin dziennie od rana do zamknięcia sklepu - jak stwierdziłam, że to dla mnie za dużo i że będę miała kłopot z dojazdem (miałam pracować do 23.15 + jakies 20 minut na rozliczenie kasy) to usłyszałam, że to mój problem i że jakoś sobie muszę poradzić. oczywiście na rozmowie przed podpisaniem umowy rzecz się miała całkiem inaczej. do czasu pracy nie wliczają się przerwy ani czas który poświęca się na odebranie i oddanie kasetki, często przy niewielkim ruchu wypuszczają do domu wcześniej nie płacąc za te pozostałe godziny, o potrącaniu kasy za różnice kasjerskie, koszulki a nawet przelew wynagrodzenia nie wspomnę. w grudniu do pracy kusili bonami, oczywiście za pracę w weekendy miało być ich dużo ale ostatecznie mimo zapewnień koordynatorki nie uznano tych godzin z których zostaliśmy puszczeni do domu z powodu małego ruchu w sklepie mimo pełnej gotowości do pracy i z wielu obietnic dostaliśmy kilkadziesiąt złotych na odpierdziel się w tych bonach właśnie.
już nie wspomnę że godziny pracy naliczone przez managerów nijak się miały do rzeczywistości oczywiście na naszą niekorzyść i nie ma żadnego systemu żeby zweryfikować od której do której się pracowało - nie było wglądu do listy obecności więc gdy dostałam raport przepracowanych godzin to okazało się, że naliczali mój czas pracy nawet pół godziny później niż faktycznie zaczęłam co przy 8,50 zł brutto za godzinę jest po prostu skrajnym...
zdjecie uzytkownika
Mayer - 2014-02-13 16:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz działają dla in postu w Warszawie. Byłem na rekrutacji która odbyła się w Macdonaldzie w CH Arkadia he! mało tego że był huk i wszycy siedzieli przy jednym małym brudnym stole to na spotkanie zaproszonych zostało kilka osób do różnych działów miedzy innymi kurier listowy, logistyki itp. wszyscy z tego co zauważyłem dostali do wglądu takie same umowy. Dziwne jest to ze firma chce działać prężnie nie mając swojego biura w Warszawie. Musze przyznać że firma słabo się reprezentuje a poza tym przeczytałem umowę no i cóż mogę powiedzieć otóż na samej umowie ( usunięte przez administratora )Wiem że są agencje pośrednictwa racy i każda chce zarobić ale nie kosztem ciężkiej pracy ludzi! PRZESTRZEGAM PRZED TA FIRMĄ
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-02-19 13:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oczywiście, że są przejęcia, szefem dużego magazynu na Psim Polu jest były pracownik agencji, w niektórych firmach 1/2, 1/3 załogi na zmianach to byli pracownicy Worka (ja również) i łatwo to sprawdzić, tylko, że oni nie wchodzą na fora i nie piszą o tym, piszą głównie Ci, którym się nie chce pracować więc siedzą w domu w i wypisują bzdury.
zdjecie uzytkownika
korba - 2014-02-19 13:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daje rade agencja, pracowałem rok, nieźle płacą w porównaniu do innych, raczej bez spóźnień z przelewami, troche z dopasowaniem czasu pracy do studiów miałem problem, ale jakoś się dogadaliśmy mili młodzi ludzie pracują no i... ładne dziewczyny ;)
zdjecie uzytkownika
waldek - 2014-03-09 18:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fajnie, że da się pogodzić pracę w HR work force ze studiami, w takim razie być może i ja się nimi zainteresuję.
zdjecie uzytkownika
ara - 2014-03-19 14:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam ładnie uśmiechniętego chłopaka siedzącego przy wejściu w biurze :*
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-04-10 16:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ara, może zamiast pozdrowien i próby flirtu napisz jak tam Twoja praca z HR work service, bo to by zainteresowało wieksza liczbe osób.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-05-30 08:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma parodia jedna wielka lipa i sciema. Zarobki wyssane z palca to co pisza i obiecuja na temat pracy w Niemczech dla spawaczy to jedno wielkie klamstwo. Pnowie SPAWACZE nie dajcie robic sie w wala.!!!!
zdjecie uzytkownika
Sylwianna - 2014-05-30 09:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że te negatywne opinie wypisuja osoby, które dokładnie nie zapoznały się z regulaminem umowy przed podpisaniem. nikt przeciez nikogo nie zmusza do podpisania umow, kazdy robi to dobrowolnie.. a kara 500 zł, wyssana z palca, owszem jest ale max na 200zł za tzw "bumelke". Pracowalam i bylam bardzo zadowolona, pieniazki na czas, grafik ukladany wedlug podanej wczesniej dyspozycji, prosba o dzien wolny zalatwiony bez problemu.. a za manka firma nie odpowiada, wyliczaja je na sklepie, w ktorym sie pracuje, przy przeliczeniu kasetki mozna przeciez zostac.. wiec nie rozumie tych oburzen, zazwyczaj takie bzdury wypisuja osoby, ktore sa nie doinformowane, poprzez swoje male zainteresowanie obowiazkami itd. Oczywiscie w kazdej firmie znajdzie sie koordynator, ktory zawala na celej lini ale nie mo co spisywac na straty calej firmy przez jednego pracownika ;).
zdjecie uzytkownika
studentka - 2014-05-30 12:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z praktykami/ stazami w HR WORK? pojawia sie taka oferta co jakis czas? jak warunki rozwojowe w firmie, szkolenia, mozliwosc awansu? pomoze ktos?
zdjecie uzytkownika
Bożena - 2014-07-18 19:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.
Mam prośbę może ktoś z was pracował w pralni przemysłowej TESTORP TEXTILPFLEGE GMBH CO KG, HAARLEMERSTR.65, 12359 BERLIN bo cały czas wydzwaniają do mnie abym jechała tam. Bardzo proszę o opinie na temat agencji HR Work Force bo ja nie ufam żadnym agencji. Może ktoś z was napisze coś o pracy w tej pralni.).).
zdjecie uzytkownika
adka - 2014-07-23 16:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oferty są jak ktoś chce popracować w sklepie np na kasie, stawki okej, obsługa miła zwłaszcza jedna pani i jeden pan , który mnie rekrutował, z minusów to mogłyby być jednak wyższe stawki
zdjecie uzytkownika
niebedebogaczem - 2014-07-24 19:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wymagam jakis duzych staek, tylko czegos regularnego co by mi placili na czas. widze ze sporo tej pracy z hr work force maja to moze cos i dla mnie by sie znalazlo. jak wygalda rekrutacvja w ogole ? moze biora wszystkich i to jest tak na rpawde formalnosc, chyba, ze jest sporo chetnych i maja jakies tam warunki ktore trzeba spelniac.tak na prawde jaka prace polecacie, bo nie chce sie nameczyc a duzo kasy nie jest mi potrzebne, mam jeszcze inne zrodlo utrzymania a to by bylo cos dodatkowego.
zdjecie uzytkownika
Onmm - 2014-08-13 03:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najmniej wysiłku kosztuje praca w Macro na stoisku Ryby. Zapach nie najmilszy chyba że ktoś lubi ryby ale praca lekka bo głównie się stoi i co jakiś czas podaje sie ryby klientom :)
zdjecie uzytkownika
rybiarz? - 2014-08-13 14:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak takie stanowisko się nazywa ale fakt, takie stanie przy rybach chyba jest tylko męczące podczas świąt, kiedy wszyscy dostają bzika na punkcie karpia i kilka dni przed świętami ustawiająsię kilometrowe kolejki. tak poza tym okresem to chyba ryby nie sprzedają się za dobrze bo są bardzo drogie znaczy drozsze w porównaniu do mięsa i nie ma tylu amatorów na nie. a coś oprócz pracy jako osoba podająca ryby na stoisku to co polecacie bo właściwie to nie wiem na co się zdecydować a ofert chyba jest dużo ostatnio się pojawia na rynku.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-18 13:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałam ofertę pracy w niemczech jako pokojowka. Czy ktos wie jak wyglada wspolpraca z owa agencją za granicą? Czy rzeczywiscie w tygodniu jest tyle godzin rpacy ile zapewniaja? Jak z wypłacalnoscia? Prosze o obiektywne opinie :)
zdjecie uzytkownika
niebedebogaczem - 2014-08-27 17:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obiektywne opienie to bardzo pożądana sprawa wszędzie. niestety każdy ma swoje widzi mi się i widzi na swój sposób. JA chciałem wyjechać też za granicę, tylko trochę się obawiam, że nie dam sobie rady. Nie znam za dobrze jezyka. Ktoś tak pojechał i dał sobie radę? w ogóle jak rpacoaliście to potrzebny był język obcy do pracy czy dało radę bez.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-30 10:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezła agencja, pewnie są lepsze, ale mi się dobrze z nimi pracowało, łatwo jest dostać z marszu jakąś pracę, a nie jak wszędzie cv i niby sie skontaktują a potem i tak nikt nie dzwoni
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-19
Żródło: Gowork.pl
Monachium
( )
        HR Work Force, (APT 8948) poszukuje pracowników na stanowisko: Monter fasad aluminiowych/ stalowych (Niemcy - Monachium) Obowiązki: - Wykonywanie zewnętrznych fasad z aluminium,  - Prace monterskie na wysokościach,  - Montaż elementów elewacji zewnętrznej. Oferujemy: - Legalną pracę na polskich warunkach, umowa o pracę - zapewnione zakwaterowanie - Atrakcyjne wynagrodzenie 14, 00 EUR/h B
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-10-02 15:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli tutaj zglaszam sie do konkretnej pracy i po prsotu od razu mi ja daja? nie ma tak, ze skladam cv i czekam na odpoweidz? to by bylo spoko podejscie ze przychodze i dostaje od razu prace. tak to ja bym chcial,. tylko tak sie zastanwiam na jaka prace moge liczyc w tej chwili? zeby mnie niekt nie wykorzystal -dobrze jakby placili na czas
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-22 12:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli Pan/Pani odpowie na konkretną ofertę to kontakt jest w ciągu 2-3 dni - jeżeli oferta jest aktualna. A jeżeli składa się CV na ofertę której jeszcze nie ma a ma być to wtedy może być rożnie. Najlepiej podejść do biura wtedy najłatwiej ja tak robię im że mieszkam w Oławie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Work Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x