Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo HR Work Force

Opinie o HR Work Force

Pracowałeś w firmie HR Work Force i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-22 12:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli Pan/Pani odpowie na konkretną ofertę to kontakt jest w ciągu 2-3 dni - jeżeli oferta jest aktualna. A jeżeli składa się CV na ofertę której jeszcze nie ma a ma być to wtedy może być rożnie. Najlepiej podejść do biura wtedy najłatwiej ja tak robię im że mieszkam w Oławie.
zdjecie uzytkownika
jaktojest? - 2014-11-06 18:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, w sumie od niedawna mam podpisaną umowę z ową firmą. Wysłałam CV wieczorem, na następny dzień dostaję telefon, że Pani XY 'zaprasza na podpisanie umowy'. No przyznam, że mnie to zdziwiło, tak bez rozmowy kwalifikacyjnej, nic? No ale to w sumie agencja, biorą jak leci i już- zysk to zysk.
Ostatnio podpisując umowę na ten miesiąc faktycznie zobaczyłam ten podpunkt kary 500zł za zerwanie umowy. Przecież to jest kompletnie niezgodne z prawem! Tak samo jakiś okres wypowiedzenia na umowie zlecenie. Co za bzdura! Czy jest tu ktoś, kto może z różnych powodów zrezygnował/ nie przedłużył i walnęli mu taką karę za to?
Powiedzcie mi proszę, jak to jest: Jeśli przepracuję jeszcze ten miesiąc i przyjdzie babka żeby podpisać umowę na kolejny, a ja odmówię, to taka 'kara' ma prawo bytu? Dowalą mi? Bo przecież jeśli nie podpiszę papierka na następny miesiąc, to nie mam wobec niego zobowiązań, prawda? A swoje zrobiłam, dany miesiąc przepracowałam, prawda?
zdjecie uzytkownika
Milena - 2014-11-27 17:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wchodzę tu i od razu się dziwię, nigdy nie spotkałam się jeszcze z tym żeby przyjmowali do pracy od razu bez rozmowy, tylko po przeczytaniu CV. z tego co widzę to dużo miejsc pracy muszą miec do obsadzenia, skoro nie przebierają w pracownikach. umowa na miesiąc z góry też ma plusy, bo zawsze jakiś grosz wpadnie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-09 15:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaktojest? - 2014-11-06 18:31:12]:
Ta kara nie może być nałożona. Proszę o kontakt z biurem, pierwszy raz słyszę o takim obostrzeniu.
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-12-10 11:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zerwałam po 5 dniach pracy umowę miesięczną w chung hong ( Biskupice Podgórne ) chciałam zarobić a nie pracować charytatywnie, a tu soboty oddają jako dni wolne bezpłatne w tygodniu... wypłacili komuś za dni przed zerwaniem umowy? Kiedy pieniądze są na koncie przy zleceniu?
zdjecie uzytkownika
sad89 - 2014-12-13 18:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie będą moje obowiązki i odpowiedzialność? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma? Jak pracownik jest oceniany i promowany? Jak można opisać atmosferę pracy w firmie? Jakie są oczekiwania pracodawcy od nowego pracownika? dziekuje za odpowiedz pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-12-18 16:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy nadal jest tak, że przygotowanie pieniędzy i rozliczenie po pracy w hipermarkecie na Bielanach nie wlicza się do czasu pracy? Bo mam znajomą, która przez tą agencję pracuje w innym sklepie i chciałem tam iść do pracy.I tam przygotowanie kasetki oraz policzenie normalnie wlicza się w czas pracy, tylko jest na to określony czas. Ale wkrótce ten sklep ma się stać takim samym jak ten na Bielanach, więc może zmieni się na gorsze?
zdjecie uzytkownika
teść - 2015-01-07 23:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2014-02-19 13:41:35]:
Kiepski kamuflaż Marek... widać po stylu, że jesteś awatarem firmy, bieżesz forse od Force
zdjecie uzytkownika
Pracz - 2015-01-07 23:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bożena - 2014-07-18 19:59:57]:
Uwaga, żeby Cie nie prali w Berlinie. Jak formalnie nie jest sprawdzone wszystko, to możesz się obudzić w miejscu bez wyjścia.
zdjecie uzytkownika
TenGość - 2015-01-26 14:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam wątpliwości co do tej agencji, szkoda mojego pisania, ale co kto woli
zdjecie uzytkownika
Studentka - 2015-01-30 15:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem zadowolona ze współpracy z tą agencją pracy. Jestem studentką i pracuję na umowę zlecenie przy wykładaniu towaru w hipermarkecie. Stawka jest w porządku, wypłata zawsze na czas(czasem nawet przed czasem), pracownicy biura mili i pomocni i co najważniejsze nie ma problemów z ustalaniem grafiku. Kary są np. 100 zł za nieprzyjście do pracy, ale przecież według prawa pracownik pracujący na zlecenie może bez konsekwencji przyjść do pracy i wielu pracodawców wpisuje w umowę kary żeby uniknąć takich sytuacji. Poza tym bez problemu można odwołać swoją obecność w pracy 48 godzin przed rozpoczęciem pracy.
Ja, jako studentka jestem naprawdę zadowolona. Wcześniej, w innych agencjach czy firmach miałam problem z dostosowywaniem grafiku do moich zajęć, a tu nie ma z tym problemu.
Polecam dla studentów i uczniów. Bo z tego co zauważyłam jeśli ktoś nie ma statusu ucznia/studenta i szuka porządnej czy stałej pracy to w Work Force nie znajdzie nic ciekawego i dobrze płatnego.
zdjecie uzytkownika
12345 - 2015-02-27 13:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TenGość - 2015-01-26 14:34:19]:
To moze jednak napisz jeżeli wiesz coś znaczącego, bo z tego co ja wiem to ich zespół to kompetentni oraz profesjonalnie przygotowani doradcy. Połączenie wiedzy ze zdobytym doświadczeniem usługi na najwyższym poziomie. Oferują efektywną współprace opartą na sprawdzonych rozwiązaniach, elastyczność i szybką reakcja potrzeby.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-13 18:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem to w tej firmie najwazniejszy jest ostatni punkt, który wymieniłeś @O czyli szybka reakcja na potrzeby. Nie raz musisz na coś czekać i czekać, a u nich to przynajmniej wiaodmo, że jak czegoś się podejmują to to zrobią - wiem to z własnego doswiadczenia. Zastanawia mnie tylko jeszcze to jakie warunki sa u nich na produkcji.
zdjecie uzytkownika
MArcin - 2015-03-23 15:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie o HR Work Force nie polecam naprawdę tej agencji pracy. Są to kłamcy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Firma ta nie potrafi nawet dotrzymać słowa jeżeli chodzi o umowę, którą sami sporządzają. A jeżeli chodzi o zapłatę jest poniżej krytyki. Naprawdę nie polecam i wystrzegajcie się ludzie takich agencji pracy jak ta...
zdjecie uzytkownika
arturoo - 2015-03-29 03:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mółbyśm może Marcinie drogi trochę jakoś jasśniej. Bo ja to myślałem że nie płaci agencja pracy nam tylko pracodawca który zatrudnia nas do pracy, nawet właśnie jeśli przez agencję, a że agencja pobiera sobie po prostu procent jakiś od pracodawcy. A jak jest w HR Work Force z Wrocławia? bo z tego co widzę to jakoś inaczej
zdjecie uzytkownika
Mario - 2015-04-21 01:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że pracy za marne stawki jest od zatrzęsienia,ale czy to ludziom przynosi jakiś rzeczywisty benefit ? - s wojądrogę przerzcuicła to na 21:04
zdjecie uzytkownika
inka - 2015-05-23 00:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej firmy.Pracowałam jako kasjerka w jednym z supermarketów na Śląsku,nie dość że człowiek się musiał napracować za 5 zeta netto za godzinę(stawka dla osób bezrobotnych),to jeszcze oszukiwali na wypłacie,jedyny plus w tej agencji to przelew na termin.Podziękowałam im gdy koordynatorka przesłała mi grafik,prawie same dniówki po 12 godzin ,dla mnie ten grafik był nie do zaakceptowania.Traktowałam to jako pracę dorywczą,bo mam dochody z innego źródła.Są firmy zdecydowanie lepsze od HR i płacą więcej.
zdjecie uzytkownika
koreq - 2015-05-23 23:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli dają Ci 5 netto na kasie to jednak trochę sobie na Tobie zarobili. Bo myślę, że nawet będzie to ze 2 złote. No ale to tylko moje gdybanie. Powiem Ci że mało zarabiałaś ale słyszałem, że można też zarobić znacznie więcej w innych supermarketach. Tylko właśnie kwestia tego na jaką firmę się trafi.
zdjecie uzytkownika
przyszły pracownik - 2015-06-15 18:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Mam do was pytanie. Czy był ktoś już w pracy w Holandii w firmie zajmującej się pakowaniem warzyw albo czy jedzie ktoś w tym roku ? Jestem ciekawa jak wygląda współpraca z tą firmą i jak z zakwaterowaniem?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-23 02:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Królowy - 2015-06-23 02:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, że praca przez agencję zawsze musi mieć swoje odzwierciedlenie w wynagrodzeniu i tak podejrzewam, że ponad 1zł za godzinę mogą zabrać na poczet prowizji czy innej opłaty za wykonanie usługi. Nie wiem jak to juz dalej finalnie wychodiz, ale podejrzewam, że do ideału to im sporo brakuje jako pośrednikowi
zdjecie uzytkownika
Iwan - 2015-08-16 01:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Królowy ja nie mam niestety bladego pojęcia, jakie są pobierane prowizje akurat w tej agencji, ale wydaje mi się, że zabieranie pracownikowi jednej złotówki za godzinę pracy, to dosyć dużo. W skali dnia byłoby to ok 8-12 złotych, bo tyle się najczęściej pracuje a w miesiącu minimum 250zł.. Wątpię, że tak jest.
zdjecie uzytkownika
Iwan - 2015-08-16 01:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Królowy ja nie mam niestety bladego pojęcia, jakie są pobierane prowizje akurat w tej agencji, ale wydaje mi się, że zabieranie pracownikowi jednej złotówki za godzinę pracy, to dosyć dużo. W skali dnia byłoby to ok 8-12 złotych, bo tyle się najczęściej pracuje a w miesiącu minimum 250zł.. Wątpię, że tak jest.
zdjecie uzytkownika
Iwan - 2015-08-16 01:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Królowy ja nie mam niestety bladego pojęcia, jakie są pobierane prowizje akurat w tej agencji, ale wydaje mi się, że zabieranie pracownikowi jednej złotówki za godzinę pracy, to dosyć dużo. W skali dnia byłoby to ok 8-12 złotych, bo tyle się najczęściej pracuje a w miesiącu minimum 250zł.. Wątpię, że tak jest.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma rozmowy kwalifikacyjnej. Przychodzi się na umówioną godziną i podpisuje umowę.
Pytania: Brak pytań
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-16 01:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Iwan - 2015-08-16 01:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Królowy ja nie mam niestety bladego pojęcia, jakie są pobierane prowizje akurat w tej agencji, ale wydaje mi się, że zabieranie pracownikowi jednej złotówki za godzinę pracy, to dosyć dużo. W skali dnia byłoby to ok 8-12 złotych, bo tyle się najczęściej pracuje a w miesiącu minimum 250zł.. Wątpię, że tak jest.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-08-31 13:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawde mam powody do wystawienia negatywnej opinii. Pierwsza rozmowa wszystko ok, obiecuja na reke 7.50 zl na godz. (nie duzo ale zawsze cos) Po odeslaniu umowy ktora nawet nie byla wypelniona przez posrednika kontakt sie urywa. Brak odpowiedzi na email nie mowiac juz o daremnych probach dodzwonienia sie. Po miesiacu okazuje sie ze pracowalem za 6.50
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Work Force

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HR Work Force?
Zadaj pytanie
alert