Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo HR Work Force

Opinie o HR Work Force

Pracowałeś w firmie HR Work Force i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hardziu - 2015-10-10 10:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anna - 2014-12-10 11:19:17]:
totalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie firma wypłaćcie się to a narazie to jest -!
zdjecie uzytkownika
Hajsy - 2015-10-10 10:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma oszukuje , nie wyplaca pieneidzy, kazdemu odradzam jakiejkolwiek wspolpracy z ta firma poniewaz oszukuja
zdjecie uzytkownika
Norbert - 2015-10-10 10:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma nie wypłaca pięniedzy, nie polecam :)
zdjecie uzytkownika
Hajsownik - 2015-10-10 10:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie ma to jak nie wypłacić piniędzy ;/
zdjecie uzytkownika
hajs - 2015-10-10 10:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie wiem czy to prawda z tą wypłatą ale jeżeli tak to nie spodziewajcie się że dużo młodych ludzi będzie chciało pracować w Polsce "zwłaszcza" w waszych spółkach firma-->market-->i inne ...
zdjecie uzytkownika
Ha$$y - 2015-10-10 10:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oszuści, nie wypłacają pieniędzy od dwóch miesięcy, nie polecam tej firmy pełnej oszustów.
zdjecie uzytkownika
To Za KOLEGĘ - 2015-10-10 10:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma oszukuje, opierdziela się z wypłatami - nie wypłacili pieniędzy mojemu koledze, odradzam jakiejkolwiek współpracy z tą firmą. Uważajcie gdzie bierzecie pracę, bo od tej trzeba się trzymać z daleka.
zdjecie uzytkownika
BylyPracownik - 2015-10-10 10:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no cóż.... może byście wypłacali wypłaty swoim pracownikom i nie próbowali ich robić w konia? Płacicie od 10 do 21 dnia nastepnego miesiaca (np. za luty płacą od 10 do 21 marca). Mamy październik a sierpniowej wypłaty nie ma... Wysyłacie potwierdzenia za lipiec twierdząc, że to sierpniowe pieniądze...
ŻAŁOSNE. 1/5 Nie polecam, uważajcie...
zdjecie uzytkownika
hajsy - 2015-10-10 10:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Długi termin oczekiwania na wypłatę
zdjecie uzytkownika
Hajsownik - 2015-10-10 10:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma oszukuje, opierdziela się z wypłatami - nie wypłacili pieniędzy mojemu koledze, odradzam jakiejkolwiek współpracy z tą firmą. Uważajcie gdzie bierzecie pracę, bo od tej trzeba się trzymać z daleka.
zdjecie uzytkownika
Hajsy - 2015-10-10 10:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oszukują na pieniądze, zwykła zakłamana firma ( Nie chcą wypłacać pieniędzy ), nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Robson - 2015-10-10 11:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma oszukuje, nie wypłaca pieniedzy oszukali kilku moich znajomych , NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Prawdziwy Hajsownik - 2015-10-10 11:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
- wszystkie hajsy nie polecam!
zdjecie uzytkownika
Hajsy - 2015-10-10 11:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma oszukuje , nie wypłaca pieneidzy, każdemu odradzam jakiejkolwiek współpracy z ta firma ponieważ oszukują
zdjecie uzytkownika
Nie Polecam - 2015-10-10 11:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam firmy. Mój znajomy nadal nie widzi wypłaty od nich
zdjecie uzytkownika
mama muminka - 2015-10-15 12:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo że z takimi agencjami pośrednictwa pracy różnie bywa, jednak ja się jakoś nioe boję kochane misie waszych komentarzy i mimo wszystko chciałabym spróbować się zatrudnić u nich. wiem że mieli ofertę pracy na operatora maszyn w Psim Polu i ciekawi mnie czy to mogłoszenie nadal jest jeszcze aktualne, proszę napiszcie pilne
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-10-24 18:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Propaganda!!! Nie polecam najpierw powiedzieli mi że 8,50 netto a potem okazało się że 7,70 netto. w skali mc straciłem 80zł!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-10-25 10:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja wręcz przeciwnie pracowałem w HR w piotrkowie i wypłaty zawsze terminowo, umowy też o czasie, koordynator też ok
zarobki też mają nie najgorsze
zdjecie uzytkownika
zazenowany - 2015-10-25 10:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
człowieku daj se spokój i nie pisz bzdur za kolegę niech sam do nich idzie i wyjaśni, wchodząc tu liczyłem przeczytać tu opinie o firmie a nie jakieś durne komentarze
zdjecie uzytkownika
POLECAM - 2015-10-30 00:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BYŁAM KOORDYNATOREM TEJ FIRMY PRZEZ DŁUGIE LATA
NIGDY SIĘ NIE ZDARZYŁO ŻEBY MOI PRACOWNICY NIE OTRZYMALI WYNAGRODZENIA.
OWSZEM BYŁ RAZ NA JAKIŚ CZAS POŚLIZG O DZIEŃ GÓRA DWA JAK WYPADAŁ WEEKEND.
OSOBIŚCIE POLECAM FIRMĘ BARDZO DOBRZE MI SIĘ Z NIMI PRACOWAŁO.
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-11-11 02:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tam chyba chce sprobowac mimo wszystko na stanowisku Serwisant sprzętu IT bo oferuja pracę na pełny etat w godzinach od poniedziałku do piatku, wynagrodzenie: 2000 zł brutto + atrakcyjny system premiowy, umowe o pracę tymczasową. wiec wydaje sie to wszystko calkiem w porzadku zeby moc sie przekonac jak tam jest.
zdjecie uzytkownika
54 - 2015-11-13 13:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@maja ja właśnie jestem tego zdania że samemu warto spróbować wtedy sie przekonasz jak tam jest naprawdę
zdjecie uzytkownika
kolanko - 2015-11-16 15:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maja - ale super, myślałem, że są niższe tutaj zarobki, ale 2000 + system premiowy to mi to wystarczy.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-11-18 18:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 zł brutto + atrakcyjny system premiowy? Wydaje mi sie, ze zawsze można u nich dorobić sobie u nich.
zdjecie uzytkownika
Kkk - 2015-11-22 17:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma, można sobie fajnie dorobić na boku jako drugą pracę, elastyczne zmiany, mili pracownicy :)
Jako dorobek do drugiej pracy najlepiej, bo późno (prawie miesiąc po zakończeniu pracy) wypłacają pieniądze i nie idzie z tego wyżyć.
Generalnie jako agencja pracy TYMCZASOWEJ sprawdza się znakomicie, jak mi na coś brakuje to zawsze do nich wracam na miesiąc lub dwa :)
zdjecie uzytkownika
CzarnaMamba - 2015-11-23 19:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze zamiast miec pretensje do nich to czytajcie dokadnie umowy .. jezeli nie wyplacali by kazdemu kasy to wkoncu ktos ta agencje pracy podal by do sadu pracy. A jezeli faktycznie zalega z kasa Wam to czemu nie pojdziecie do Sadu Pracy nie postraszycie ich Sadem pacy czy cos.. O swoje trzeba sie umponinac bo mogli zapomniec i olewka .. Ogolnie agencje pracy to zenada niby tacy zapracowani sa a zero ogarniecia .Ale akurat co do tej ahencji nic nie mam podpisalam umowe wszytsko gralo, kasa byla nastepnego miesiaca jak powinna byc a nawet chyba troche wiecej i to nie jest tak,ze kogos tutaj bronie czy specjalnie tak pisze tylko tak bylo.. :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-11-28 15:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komuś wypłacają na bierząco? U mnie się spożniają przez tyg.
zdjecie uzytkownika
exemploee - 2015-12-04 11:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za bzdury wypisują niektórzy !!! NIE DOSTAŁEŚ wypłaty - to idź do PIP-u, sądu pracy, sądu cywilnego, TVN, Polsatu, do Prezydenta Dudy, do Kaczyńskiego itd. i skoro MASZ RACJĘ to wygrasz i puścisz agencję z torbami !!! UMOWĘ przecież masz - bo KAŻDY w HR Work Force dostaje umowę. Pracowałem tam kilka lat i NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI, powtarzam: NIE MA, że pracownik UCZCIWIE pracuje i NIE DOSTAJE wypłaty !!! Terminy wypłat - do 10 (umowy o pracę tymczasową) i do 24 (umowy zlecenia - UZ) następnego miesiąca (chyba, że jest inaczej ustalone to może być szybciej - NIGDY PÓŹNIEJ !!! Czekać owszem trzeba sporo, zwłaszcza na UZ ale KAŻDY podpisując umowę jest o tym informowany i jest to wyraźnie ujete w regulaminie umowy. Ponadto firma często wypłaca zlaiczki i przedpłaty. WYPŁAT MOGĄ NIE OTRZYMAĆ - pracownicy, którzy UCIEKAJĄ z pracy/nie stawiają się bez informacji (są za to umowne kary: regulamin umowy) lub CI KTÓRZY (mimo próśb i powiadomień) NIE DOSTARCZAJĄ NUMERU KONTA (bardzo dużo jest takich przypadków). Co do stawek - wiadomo, zwykle rózowo nie jest, ale to też każdy wie przed podjęciem zatrudnienia. Co to znaczy "powiedzieli mi, że będzie tyle netto a było tyle" ?!?! KAŻDA stawka godzinowa na umowie jest BRUTTO, stawki NETTO nie da się okreslić DOKŁADNIE bo jest zależna od liczby przepracowanych godzin. Jesli ktoś ma mózg to wchodzi na kalkulator brutto-netto na internecie i sobie może co do grosza wyliczyć ile mu wyjdzie na koniec miesiąca, uwzględniając wszystkie potrącenia (na UZ wazne jest czy osoba ma status ucznia/studenta). PODSUMOWUJĄC - jesli jesteś ucziwym, pracowitym, rozumnym człowiekiem - NIE MA SIĘ CZEGO OBAWIAĆ - DOSTANIESZ od HR NA 100% wypłatę co do złotówki. Jeśli jesteś kombinatorem, leserem, oszustem i bezmózgiem (jednym z tym co tu wypisują te brednie), który NIE ROZUMIE treści regulaminu umowy i nie umie przeliczyć brutto na netto - to może być różnie. Agencja dawno by nie działała, gdyby NIE PŁACIŁA ludziom pieniędzy za ich pracę. Wszystkie AGENCJE ZARABIAJĄ na zadowolonych pracownikach, którzy chodza do pracy - to jest logiczne i tylko wyjątkowy retard może tego nie rozumieć. Amen.
zdjecie uzytkownika
okm - 2015-12-04 23:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maja no to weź spróbuj tam aplikować wydaje mi się że zawsze jednak warto spróbować, ponieważ może się okazać że akurat Ci się tam u nich spodoba w pracy
zdjecie uzytkownika
CzarnaMamba - 2015-12-29 13:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze,ze jest osoba na tym portalu ktora czytala uwaznie umowe i wie co i jak. Exempolee -> Moze i bzdrury ale skroro nektorzy twierdza ze kasy nie dostali to moze powinni tak zrobic :D ? Wiesz, irytuja mnie tacy ludzie ktrorym w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie poprzewracalo i mysla ze kokosy beda zarabiac przez agencje. Moze i nie miliony ale zawsze to jest kasa lepiej miec niz nie miec. No ale coz.Niektorzy musza sie wiele w zyciu nauczyc, albo dostac takiego porzadnego " kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; od zycia. ;))
zdjecie uzytkownika
sdfghkl - 2015-12-31 19:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze w firmie HR Work Force Sp. z o.o. rekrutacja cały czas trwa..mozna aplikowac miedzy innymi na ciekawe stanowsiko projektanta wnętrz we Wrocławiu
zdjecie uzytkownika
Green - 2016-01-05 13:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [To Za KOLEGĘ - 2015-10-10 10:20:00]:
...a co to za 5 wpisów przez jedną osobę ... Konkurencja wypisuje bzdury :) :)
zdjecie uzytkownika
Kamilll - 2016-01-05 14:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez tą firmę w Niemczech przez rok czasu i byłem bardzo zadowolony. Załatwili mi tam mieszkanie, wszystko przebiegało bezproblemowo. Wypłaty zawsze w terminie. Polecam
zdjecie uzytkownika
ila - 2016-01-05 16:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również się podpisuje pod tym,że tak duża agencja nie dopuściłaby do takich sytuacji,poza tym są jednymi z najlepszych, mają mnóstwo ofert pracy,stały kontakt z pracownikami to u nich podstawa
zdjecie uzytkownika
Lucynka - 2016-01-07 12:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POLECAM - 2015-10-30 00:13:40]:
Kobieta naisałaby chyba że była KOORDYNATORKĄ....
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-01-07 23:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HR Work Force to chyba obecnie jedna z bardziej znanych agencji, dlatego mimo niezadowolenia niektórych, byłabym skłonna wysłać do nich CV. Np. na stanowisko koordynatora ds. logistyki.
zdjecie uzytkownika
Radosław - 2016-01-08 14:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam firmę w 100%! Pracowałem przez kilka miesięcy z dziewczyną w Niemczech, w pralni przemysłowej. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Koordynator zawsze w kontakcie i gotowości do pomocy. Pracują tam normalni, myślący ludzie, którzy potrafią wczuć się w sytuację pracujących u nich ludzi. BARDZO POLECAM! Jak już ktoś napisał -wypłaty na czas, jeśli ktoś jest w potrzebie i poprosi o zaliczkę to też nie robią z tego wielkiego problemu. Nie trzeba się bać, że zostanie się na lodzie lub zostawionym samemu z jakimś problemem. Można z nimi spokojnie, uczciwie współpracować!
zdjecie uzytkownika
Arni - 2016-01-10 18:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że mają bardzo dużo ofert pracy. Myślę, że wszystkie są w jakimś stopniu interesujące, ale ja jestem zainteresowany ofertą operatora wózka widłowego w Niemczech. Mój kolega z nimi właśnie pracował na tym stanowisku w Niemczech i nie narzekał na nic, do tego przywiózł do Polski bardzo dużo pieniędzy. Mam nadzieję, że uda mi się tak jak jemu :)
zdjecie uzytkownika
Olga - 2016-01-19 15:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Królowy - 2015-06-23 02:17:09]:
Firma HR Work Force ma tylko oferty w Polsce i Niemczech. Jeśli szukasz pracy w Holandii to pewnie pomyliłeś ta firmę z agencją Otto Work Force.eu
zdjecie uzytkownika
koli - 2016-01-19 20:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olga - 2016-01-19 15:24:16]:
bardzo możliwe , że tak. Mnie jednak interesuje inna sprawa. Mianowicie jak wygląda możliwość przyjęcia się do nie przez HR Work Force a do ich firmy ?
zdjecie uzytkownika
CzarnaMamba - 2016-01-20 15:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat nie sprawdzalam pracy za granica,ale ja nawet nie czytalam opini tylko odrazu cv przeslalam. Podobalo mi sie , nawet premie byly wszytsko jak w umowie i Pani w biurze mowila tak bylo.. A tak na zmiane tematu czy oni maja jakas prace za granica i czy za granica sa wyplacalni ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-20 15:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijac szerokim łukiem nawet za nadgodziny nieumia zapłacic tylko obskubia z kazdych pieniedzy
zdjecie uzytkownika
pss - 2016-01-21 20:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:), w każdym przypadku tak się dzieje ? Gdyby tak stało się ze mną to bym po prostu na nadgodziny nie przychodził. Zwykle w ofertach na inżynierów etc. nie wiadomo nic o nadgodzinach.
zdjecie uzytkownika
damian - 2016-02-05 19:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem propozycje do pracy w niemczech w pralni przemysłowej pracował tam ktoś ? Jakie były zarobki i jak wygladało z pracą były soboty pracujące i jakieś nadgodziny ?
zdjecie uzytkownika
miron - 2016-02-05 21:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja niestety damian nic nie wiem na ten temat. sam mam zamiar aplikowac tutaj jako kasjer, w Polsce - bielany Wrocławskie. Całkiem dobra oferta moim zdaniem, bo oferuja 12-13 złotych za godzinę!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2016-02-15 13:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [damian - 2016-02-05 19:15:56]:
Jeśli chodzi o zarobki to pewnie zależy w jakiej pralni. Ja miałam 8,50 Euro brutto. Wiem, że z sobotami i nadgodzinami to też zależy w jakie miejsce masz pojechać. Czasami są, czasami nie. Ja byłam w pralni gdzie soboty czasami były pracujące a nadgodziny były raczej sporadycznie. Ale to zależy. Jak było więcej pracy to były i soboty i nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
Olga - 2016-02-15 13:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koli - 2016-01-19 20:37:55]:
Masz na myśli przyjęcie się do Nich jako pracownik administracji???
zdjecie uzytkownika
sutraserca - 2016-02-15 14:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tymi nadgodzinami faktycznie zależy od zapotrzebowania na pracę w danym miesiącu. teraz mój kolega chce aplikować na operatora wózka widłowego w niemczech i powiem wam, że najważniejsze jest to, że mają legalną pracą dla ludzi z kwalifikacjami
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma rozmowy kwalifikacyjnej. Przychodzi się na umówioną godziną i podpisuje umowę.
Pytania: Brak pytań
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2016-03-10 15:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem dzisiaj u nich w biurze, żeby zapytać czy mają jakies oferty i Pani powiedziała mi, że mają teraz miejsce dla kierowcy z kategoria C, zeby rozwozil rzeczy z pralni w Berlinie i okolicach. Maja za to dobra stawke no i praca nie jest ciezka.
zdjecie uzytkownika
maja - 2016-03-14 20:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli Ci to odpowiada to podpisuj umowę @Jakub, wcześniej ją oczywiście dobrze przeczytaj, jeśli to nie dla Ciebie nie martw się na pewno wcześniej czy później coś znajdziesz

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie HR Work Force!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Work Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert