logo HR Work Force

HR Work Force

Wrocław

Opinie o HR Work Force

BylyPracownik 2015-10-10 10:21:06
no cóż.... może byście wypłacali wypłaty swoim pracownikom i nie próbowali ich robić w konia? Płacicie od 10 do 21 dnia nastepnego miesiaca (np. za luty płacą od 10 do 21 marca). Mamy październik a sierpniowej wypłaty nie ma... Wysyłacie potwierdzenia za lipiec twierdząc, że to sierpniowe pieniądze...
ŻAŁOSNE. 1/5 Nie polecam, uważajcie...
4
hajsy 2015-10-10 10:24:31
Długi termin oczekiwania na wypłatę
3
Hajsownik 2015-10-10 10:51:30
Firma oszukuje, opierdziela się z wypłatami - nie wypłacili pieniędzy mojemu koledze, odradzam jakiejkolwiek współpracy z tą firmą. Uważajcie gdzie bierzecie pracę, bo od tej trzeba się trzymać z daleka.
1
Hajsy 2015-10-10 10:53:11
Oszukują na pieniądze, zwykła zakłamana firma ( Nie chcą wypłacać pieniędzy ), nie polecam.
2
Robson 2015-10-10 11:01:04
Firma oszukuje, nie wypłaca pieniedzy oszukali kilku moich znajomych , NIE POLECAM
1
Prawdziwy Hajsownik 2015-10-10 11:04:25
- wszystkie hajsy nie polecam!
1
Hajsy 2015-10-10 11:12:02
Firma oszukuje , nie wypłaca pieneidzy, każdemu odradzam jakiejkolwiek współpracy z ta firma ponieważ oszukują
1
Nie Polecam 2015-10-10 11:19:28
Nie polecam firmy. Mój znajomy nadal nie widzi wypłaty od nich
mama muminka 2015-10-15 12:10:14
wiadomo że z takimi agencjami pośrednictwa pracy różnie bywa, jednak ja się jakoś nioe boję kochane misie waszych komentarzy i mimo wszystko chciałabym spróbować się zatrudnić u nich. wiem że mieli ofertę pracy na operatora maszyn w Psim Polu i ciekawi mnie czy to mogłoszenie nadal jest jeszcze aktualne, proszę napiszcie pilne
Były 2015-10-24 18:15:22
Propaganda!!! Nie polecam najpierw powiedzieli mi że 8,50 netto a potem okazało się że 7,70 netto. w skali mc straciłem 80zł!!!
1
pracownik 2015-10-25 10:21:48
a ja wręcz przeciwnie pracowałem w HR w piotrkowie i wypłaty zawsze terminowo, umowy też o czasie, koordynator też ok
zarobki też mają nie najgorsze
1
zazenowany 2015-10-25 10:24:44
człowieku daj se spokój i nie pisz bzdur za kolegę niech sam do nich idzie i wyjaśni, wchodząc tu liczyłem przeczytać tu opinie o firmie a nie jakieś durne komentarze
1
POLECAM 2015-10-30 00:13:40
BYŁAM KOORDYNATOREM TEJ FIRMY PRZEZ DŁUGIE LATA
NIGDY SIĘ NIE ZDARZYŁO ŻEBY MOI PRACOWNICY NIE OTRZYMALI WYNAGRODZENIA.
OWSZEM BYŁ RAZ NA JAKIŚ CZAS POŚLIZG O DZIEŃ GÓRA DWA JAK WYPADAŁ WEEKEND.
OSOBIŚCIE POLECAM FIRMĘ BARDZO DOBRZE MI SIĘ Z NIMI PRACOWAŁO.
POZDRAWIAM
1
maja 2015-11-11 02:14:59
a ja tam chyba chce sprobowac mimo wszystko na stanowisku Serwisant sprzętu IT bo oferuja pracę na pełny etat w godzinach od poniedziałku do piatku, wynagrodzenie: 2000 zł brutto + atrakcyjny system premiowy, umowe o pracę tymczasową. wiec wydaje sie to wszystko calkiem w porzadku zeby moc sie przekonac jak tam jest.
54 2015-11-13 13:25:35
@maja ja właśnie jestem tego zdania że samemu warto spróbować wtedy sie przekonasz jak tam jest naprawdę
1
kolanko 2015-11-16 15:27:33
@maja - ale super, myślałem, że są niższe tutaj zarobki, ale 2000 + system premiowy to mi to wystarczy.
tomek 2015-11-18 18:31:06
2000 zł brutto + atrakcyjny system premiowy? Wydaje mi sie, ze zawsze można u nich dorobić sobie u nich.
Kkk 2015-11-22 17:16:35
Dobra firma, można sobie fajnie dorobić na boku jako drugą pracę, elastyczne zmiany, mili pracownicy :)
Jako dorobek do drugiej pracy najlepiej, bo późno (prawie miesiąc po zakończeniu pracy) wypłacają pieniądze i nie idzie z tego wyżyć.
Generalnie jako agencja pracy TYMCZASOWEJ sprawdza się znakomicie, jak mi na coś brakuje to zawsze do nich wracam na miesiąc lub dwa :)
CzarnaMamba 2015-11-23 19:54:35
Moze zamiast miec pretensje do nich to czytajcie dokadnie umowy .. jezeli nie wyplacali by kazdemu kasy to wkoncu ktos ta agencje pracy podal by do sadu pracy. A jezeli faktycznie zalega z kasa Wam to czemu nie pojdziecie do Sadu Pracy nie postraszycie ich Sadem pacy czy cos.. O swoje trzeba sie umponinac bo mogli zapomniec i olewka .. Ogolnie agencje pracy to zenada niby tacy zapracowani sa a zero ogarniecia .Ale akurat co do tej ahencji nic nie mam podpisalam umowe wszytsko gralo, kasa byla nastepnego miesiaca jak powinna byc a nawet chyba troche wiecej i to nie jest tak,ze kogos tutaj bronie czy specjalnie tak pisze tylko tak bylo.. :) Pozdrawiam
jaro 2015-11-28 15:23:41
Komuś wypłacają na bierząco? U mnie się spożniają przez tyg.
exemploee 2015-12-04 11:57:30
Co za bzdury wypisują niektórzy !!! NIE DOSTAŁEŚ wypłaty - to idź do PIP-u, sądu pracy, sądu cywilnego, TVN, Polsatu, do Prezydenta Dudy, do Kaczyńskiego itd. i skoro MASZ RACJĘ to wygrasz i puścisz agencję z torbami !!! UMOWĘ przecież masz - bo KAŻDY w HR Work Force dostaje umowę. Pracowałem tam kilka lat i NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI, powtarzam: NIE MA, że pracownik UCZCIWIE pracuje i NIE DOSTAJE wypłaty !!! Terminy wypłat - do 10 (umowy o pracę tymczasową) i do 24 (umowy zlecenia - UZ) następnego miesiąca (chyba, że jest inaczej ustalone to może być szybciej - NIGDY PÓŹNIEJ !!! Czekać owszem trzeba sporo, zwłaszcza na UZ ale KAŻDY podpisując umowę jest o tym informowany i jest to wyraźnie ujete w regulaminie umowy. Ponadto firma często wypłaca zlaiczki i przedpłaty. WYPŁAT MOGĄ NIE OTRZYMAĆ - pracownicy, którzy UCIEKAJĄ z pracy/nie stawiają się bez informacji (są za to umowne kary: regulamin umowy) lub CI KTÓRZY (mimo próśb i powiadomień) NIE DOSTARCZAJĄ NUMERU KONTA (bardzo dużo jest takich przypadków). Co do stawek - wiadomo, zwykle rózowo nie jest, ale to też każdy wie przed podjęciem zatrudnienia. Co to znaczy "powiedzieli mi, że będzie tyle netto a było tyle" ?!?! KAŻDA stawka godzinowa na umowie jest BRUTTO, stawki NETTO nie da się okreslić DOKŁADNIE bo jest zależna od liczby przepracowanych godzin. Jesli ktoś ma mózg to wchodzi na kalkulator brutto-netto na internecie i sobie może co do grosza wyliczyć ile mu wyjdzie na koniec miesiąca, uwzględniając wszystkie potrącenia (na UZ wazne jest czy osoba ma status ucznia/studenta). PODSUMOWUJĄC - jesli jesteś ucziwym, pracowitym, rozumnym człowiekiem - NIE MA SIĘ CZEGO OBAWIAĆ - DOSTANIESZ od HR NA 100% wypłatę co do złotówki. Jeśli jesteś kombinatorem, leserem, oszustem i bezmózgiem (jednym z tym co tu wypisują te brednie), który NIE ROZUMIE treści regulaminu umowy i nie umie przeliczyć brutto na netto - to może być różnie. Agencja dawno by nie działała, gdyby NIE PŁACIŁA ludziom pieniędzy za ich pracę. Wszystkie AGENCJE ZARABIAJĄ na zadowolonych pracownikach, którzy chodza do pracy - to jest logiczne i tylko wyjątkowy retard może tego nie rozumieć. Amen.
okm 2015-12-04 23:52:32
@maja no to weź spróbuj tam aplikować wydaje mi się że zawsze jednak warto spróbować, ponieważ może się okazać że akurat Ci się tam u nich spodoba w pracy
CzarnaMamba 2015-12-29 13:45:48
Widze,ze jest osoba na tym portalu ktora czytala uwaznie umowe i wie co i jak. Exempolee -> Moze i bzdrury ale skroro nektorzy twierdza ze kasy nie dostali to moze powinni tak zrobic :D ? Wiesz, irytuja mnie tacy ludzie ktrorym w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie poprzewracalo i mysla ze kokosy beda zarabiac przez agencje. Moze i nie miliony ale zawsze to jest kasa lepiej miec niz nie miec. No ale coz.Niektorzy musza sie wiele w zyciu nauczyc, albo dostac takiego porzadnego " kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; od zycia. ;))
sdfghkl 2015-12-31 19:19:38
no widze ze w firmie HR Work Force Sp. z o.o. rekrutacja cały czas trwa..mozna aplikowac miedzy innymi na ciekawe stanowsiko projektanta wnętrz we Wrocławiu
Green 2016-01-05 13:18:56
...a co to za 5 wpisów przez jedną osobę ... Konkurencja wypisuje bzdury :) :)
Kamilll 2016-01-05 14:51:11
Pracowałem przez tą firmę w Niemczech przez rok czasu i byłem bardzo zadowolony. Załatwili mi tam mieszkanie, wszystko przebiegało bezproblemowo. Wypłaty zawsze w terminie. Polecam
ila 2016-01-05 16:22:49
Ja również się podpisuje pod tym,że tak duża agencja nie dopuściłaby do takich sytuacji,poza tym są jednymi z najlepszych, mają mnóstwo ofert pracy,stały kontakt z pracownikami to u nich podstawa
Lucynka 2016-01-07 12:19:25
Kobieta naisałaby chyba że była KOORDYNATORKĄ....
monika 2016-01-07 23:43:47
HR Work Force to chyba obecnie jedna z bardziej znanych agencji, dlatego mimo niezadowolenia niektórych, byłabym skłonna wysłać do nich CV. Np. na stanowisko koordynatora ds. logistyki.
Radosław 2016-01-08 14:53:48
Polecam firmę w 100%! Pracowałem przez kilka miesięcy z dziewczyną w Niemczech, w pralni przemysłowej. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Koordynator zawsze w kontakcie i gotowości do pomocy. Pracują tam normalni, myślący ludzie, którzy potrafią wczuć się w sytuację pracujących u nich ludzi. BARDZO POLECAM! Jak już ktoś napisał -wypłaty na czas, jeśli ktoś jest w potrzebie i poprosi o zaliczkę to też nie robią z tego wielkiego problemu. Nie trzeba się bać, że zostanie się na lodzie lub zostawionym samemu z jakimś problemem. Można z nimi spokojnie, uczciwie współpracować!
Arni 2016-01-10 18:12:38
Widzę, że mają bardzo dużo ofert pracy. Myślę, że wszystkie są w jakimś stopniu interesujące, ale ja jestem zainteresowany ofertą operatora wózka widłowego w Niemczech. Mój kolega z nimi właśnie pracował na tym stanowisku w Niemczech i nie narzekał na nic, do tego przywiózł do Polski bardzo dużo pieniędzy. Mam nadzieję, że uda mi się tak jak jemu :)
Olga 2016-01-19 15:24:16
Firma HR Work Force ma tylko oferty w Polsce i Niemczech. Jeśli szukasz pracy w Holandii to pewnie pomyliłeś ta firmę z agencją Otto Work Force.eu
koli 2016-01-19 20:37:55
bardzo możliwe , że tak. Mnie jednak interesuje inna sprawa. Mianowicie jak wygląda możliwość przyjęcia się do nie przez HR Work Force a do ich firmy ?
CzarnaMamba 2016-01-20 15:28:03
Akurat nie sprawdzalam pracy za granica,ale ja nawet nie czytalam opini tylko odrazu cv przeslalam. Podobalo mi sie , nawet premie byly wszytsko jak w umowie i Pani w biurze mowila tak bylo.. A tak na zmiane tematu czy oni maja jakas prace za granica i czy za granica sa wyplacalni ? Pozdrawiam
:) 2016-01-20 15:58:31
Omijac szerokim łukiem nawet za nadgodziny nieumia zapłacic tylko obskubia z kazdych pieniedzy
pss 2016-01-21 20:46:39
:), w każdym przypadku tak się dzieje ? Gdyby tak stało się ze mną to bym po prostu na nadgodziny nie przychodził. Zwykle w ofertach na inżynierów etc. nie wiadomo nic o nadgodzinach.
damian 2016-02-05 19:15:56
Dostałem propozycje do pracy w niemczech w pralni przemysłowej pracował tam ktoś ? Jakie były zarobki i jak wygladało z pracą były soboty pracujące i jakieś nadgodziny ?
miron 2016-02-05 21:52:22
Ja niestety damian nic nie wiem na ten temat. sam mam zamiar aplikowac tutaj jako kasjer, w Polsce - bielany Wrocławskie. Całkiem dobra oferta moim zdaniem, bo oferuja 12-13 złotych za godzinę!
Kasia 2016-02-15 13:19:52
Jeśli chodzi o zarobki to pewnie zależy w jakiej pralni. Ja miałam 8,50 Euro brutto. Wiem, że z sobotami i nadgodzinami to też zależy w jakie miejsce masz pojechać. Czasami są, czasami nie. Ja byłam w pralni gdzie soboty czasami były pracujące a nadgodziny były raczej sporadycznie. Ale to zależy. Jak było więcej pracy to były i soboty i nadgodziny.
Olga 2016-02-15 13:23:53
Masz na myśli przyjęcie się do Nich jako pracownik administracji???
sutraserca 2016-02-15 14:01:09
z tymi nadgodzinami faktycznie zależy od zapotrzebowania na pracę w danym miesiącu. teraz mój kolega chce aplikować na operatora wózka widłowego w niemczech i powiem wam, że najważniejsze jest to, że mają legalną pracą dla ludzi z kwalifikacjami
Jakub 2016-03-10 15:27:28
Byłem dzisiaj u nich w biurze, żeby zapytać czy mają jakies oferty i Pani powiedziała mi, że mają teraz miejsce dla kierowcy z kategoria C, zeby rozwozil rzeczy z pralni w Berlinie i okolicach. Maja za to dobra stawke no i praca nie jest ciezka.
1
maja 2016-03-14 20:54:41
jeśli Ci to odpowiada to podpisuj umowę @Jakub, wcześniej ją oczywiście dobrze przeczytaj, jeśli to nie dla Ciebie nie martw się na pewno wcześniej czy później coś znajdziesz
koli 2016-05-06 11:37:43
Kilku moich znajomych pracowało tutaj i do tej pory wspominają firmę dobrze. Obecnie podobno na złe się nie zmienili, co obecnie w branzy human resources nie jest taką oczywistą sprawą. dalej szukają nowych ludzi
Warszawa 2016-06-29 20:14:58
Pracowała, jako koordynator w tej firmie i nakreślę jak to wygląda.
Ludzie zatrudniają się ,mając na karku komornika i myślą , że uda im się zachować wypłatę. A tu komornik wchodzi na pensje, pracownicy nie raz dzwonili i wyzywali mnie że jestem złodziejką wcale się nie zastanawiając nad tym co mówią.Kolejny przykład pracownik wychodzi z pracy nic nikomu nie mówiąc (doręczyciel przesyłek listownych ),zostawia paczki które miał przy sobie gdziekolwiek i nie daje znaku życia. Z wypłaty według umowy potrącana jest kara, bo taka sytuacja nie może mieć miejsca.Osoba w trybie natychmiastowym przestaje pracować, co najlepsze że jestem dostaje kolejny telefon że jestem złodziejką bo z wynagrodzenia zostaje odjęta stosowna kara. I tak to jest z ludźmi....
54 2016-06-29 21:53:22
@koli widze ze obecnie nadal maja oferty pracy na przyklad na stanowsiko kasjerki /kasjera widze ze duzym plusem tutaj jest to ze firma oferuje umowe o prace
Gosia 2016-07-26 14:08:51
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firma Hr Work Force. Wypłata na czas, umowy terminowo, wstępne szkolenie, bardzo dobry kontakt z koordynatorem, krótko mówiąc bardzo dobrze mi się pracowało.
1
boss 2016-07-26 14:58:12
Świenie, że umowa jest w pełni respektowana i nawet można liczyć na wypłaty w terminie. To dużo znaczy, bo nie każda firma jest w stanie to zapewnić teraz.
123 2016-08-10 21:06:35
Czemu pracowałas?co było nie tak że już nie pracujesz? Natknęłam się dziś na ich ogłoszenie dot. Pracy w Warszawie? Piszą że praca zdalna. Może mi ktoś powiedziec czy warto aplikować do nich do działu rekrutacji? Zostały 4dni na zgłoszenia więc proszę o szybka odpowiedz? Czy oni mają biuro w stolicy?na stronie internetowej są namiary na specjalistę rekrutacji ale nie ma żadnego adresu? czy to też praca zdalna?
wedrf 2016-08-10 21:09:30
hej hej widze ze calkie sporo mozna w firmie zarobić w sumie na przykald na stanowisko stanoiwksu montera czy frezera mozna zarboci2000zł-3500zł brutto + premie jest napisane ze to jedna zmiana no i praca jest we Wroclawiu..ktos jest zainteresowany?
Zostaw swoją opinię o HR Work Force - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Work Force