logo HR Work Force

HR Work Force

Wrocław

Opinie o HR Work Force

hardziu 2015-10-10 10:08:56
totalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie firma wypłaćcie się to a narazie to jest -!
1
Hajsy 2015-10-10 10:10:50
Firma oszukuje , nie wyplaca pieneidzy, kazdemu odradzam jakiejkolwiek wspolpracy z ta firma poniewaz oszukuja
1
Norbert 2015-10-10 10:13:11
Firma nie wypłaca pięniedzy, nie polecam :)
2
Hajsownik 2015-10-10 10:13:29
Nie ma to jak nie wypłacić piniędzy ;/
4
hajs 2015-10-10 10:14:10
Nie wiem czy to prawda z tą wypłatą ale jeżeli tak to nie spodziewajcie się że dużo młodych ludzi będzie chciało pracować w Polsce "zwłaszcza" w waszych spółkach firma-->market-->i inne ...
3
Ha$$y 2015-10-10 10:19:40
Oszuści, nie wypłacają pieniędzy od dwóch miesięcy, nie polecam tej firmy pełnej oszustów.
4
To Za KOLEGĘ 2015-10-10 10:20:00
Firma oszukuje, opierdziela się z wypłatami - nie wypłacili pieniędzy mojemu koledze, odradzam jakiejkolwiek współpracy z tą firmą. Uważajcie gdzie bierzecie pracę, bo od tej trzeba się trzymać z daleka.
2
BylyPracownik 2015-10-10 10:21:06
no cóż.... może byście wypłacali wypłaty swoim pracownikom i nie próbowali ich robić w konia? Płacicie od 10 do 21 dnia nastepnego miesiaca (np. za luty płacą od 10 do 21 marca). Mamy październik a sierpniowej wypłaty nie ma... Wysyłacie potwierdzenia za lipiec twierdząc, że to sierpniowe pieniądze...
ŻAŁOSNE. 1/5 Nie polecam, uważajcie...
4
hajsy 2015-10-10 10:24:31
Długi termin oczekiwania na wypłatę
3
Hajsownik 2015-10-10 10:51:30
Firma oszukuje, opierdziela się z wypłatami - nie wypłacili pieniędzy mojemu koledze, odradzam jakiejkolwiek współpracy z tą firmą. Uważajcie gdzie bierzecie pracę, bo od tej trzeba się trzymać z daleka.
2
Hajsy 2015-10-10 10:53:11
Oszukują na pieniądze, zwykła zakłamana firma ( Nie chcą wypłacać pieniędzy ), nie polecam.
3
Robson 2015-10-10 11:01:04
Firma oszukuje, nie wypłaca pieniedzy oszukali kilku moich znajomych , NIE POLECAM
2
Prawdziwy Hajsownik 2015-10-10 11:04:25
- wszystkie hajsy nie polecam!
1
Hajsy 2015-10-10 11:12:02
Firma oszukuje , nie wypłaca pieneidzy, każdemu odradzam jakiejkolwiek współpracy z ta firma ponieważ oszukują
1
Nie Polecam 2015-10-10 11:19:28
Nie polecam firmy. Mój znajomy nadal nie widzi wypłaty od nich
Były 2015-10-24 18:15:22
Propaganda!!! Nie polecam najpierw powiedzieli mi że 8,50 netto a potem okazało się że 7,70 netto. w skali mc straciłem 80zł!!!
1
pracownik 2015-10-25 10:21:48
a ja wręcz przeciwnie pracowałem w HR w piotrkowie i wypłaty zawsze terminowo, umowy też o czasie, koordynator też ok
zarobki też mają nie najgorsze
1
zazenowany 2015-10-25 10:24:44
człowieku daj se spokój i nie pisz bzdur za kolegę niech sam do nich idzie i wyjaśni, wchodząc tu liczyłem przeczytać tu opinie o firmie a nie jakieś durne komentarze
1
POLECAM 2015-10-30 00:13:40
BYŁAM KOORDYNATOREM TEJ FIRMY PRZEZ DŁUGIE LATA
NIGDY SIĘ NIE ZDARZYŁO ŻEBY MOI PRACOWNICY NIE OTRZYMALI WYNAGRODZENIA.
OWSZEM BYŁ RAZ NA JAKIŚ CZAS POŚLIZG O DZIEŃ GÓRA DWA JAK WYPADAŁ WEEKEND.
OSOBIŚCIE POLECAM FIRMĘ BARDZO DOBRZE MI SIĘ Z NIMI PRACOWAŁO.
POZDRAWIAM
2
Kkk 2015-11-22 17:16:35
Dobra firma, można sobie fajnie dorobić na boku jako drugą pracę, elastyczne zmiany, mili pracownicy :)
Jako dorobek do drugiej pracy najlepiej, bo późno (prawie miesiąc po zakończeniu pracy) wypłacają pieniądze i nie idzie z tego wyżyć.
Generalnie jako agencja pracy TYMCZASOWEJ sprawdza się znakomicie, jak mi na coś brakuje to zawsze do nich wracam na miesiąc lub dwa :)
CzarnaMamba 2015-11-23 19:54:35
Moze zamiast miec pretensje do nich to czytajcie dokadnie umowy .. jezeli nie wyplacali by kazdemu kasy to wkoncu ktos ta agencje pracy podal by do sadu pracy. A jezeli faktycznie zalega z kasa Wam to czemu nie pojdziecie do Sadu Pracy nie postraszycie ich Sadem pacy czy cos.. O swoje trzeba sie umponinac bo mogli zapomniec i olewka .. Ogolnie agencje pracy to zenada niby tacy zapracowani sa a zero ogarniecia .Ale akurat co do tej ahencji nic nie mam podpisalam umowe wszytsko gralo, kasa byla nastepnego miesiaca jak powinna byc a nawet chyba troche wiecej i to nie jest tak,ze kogos tutaj bronie czy specjalnie tak pisze tylko tak bylo.. :) Pozdrawiam
jaro 2015-11-28 15:23:41
Komuś wypłacają na bierząco? U mnie się spożniają przez tyg.
exemploee 2015-12-04 11:57:30
Co za bzdury wypisują niektórzy !!! NIE DOSTAŁEŚ wypłaty - to idź do PIP-u, sądu pracy, sądu cywilnego, TVN, Polsatu, do Prezydenta Dudy, do Kaczyńskiego itd. i skoro MASZ RACJĘ to wygrasz i puścisz agencję z torbami !!! UMOWĘ przecież masz - bo KAŻDY w HR Work Force dostaje umowę. Pracowałem tam kilka lat i NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI, powtarzam: NIE MA, że pracownik UCZCIWIE pracuje i NIE DOSTAJE wypłaty !!! Terminy wypłat - do 10 (umowy o pracę tymczasową) i do 24 (umowy zlecenia - UZ) następnego miesiąca (chyba, że jest inaczej ustalone to może być szybciej - NIGDY PÓŹNIEJ !!! Czekać owszem trzeba sporo, zwłaszcza na UZ ale KAŻDY podpisując umowę jest o tym informowany i jest to wyraźnie ujete w regulaminie umowy. Ponadto firma często wypłaca zlaiczki i przedpłaty. WYPŁAT MOGĄ NIE OTRZYMAĆ - pracownicy, którzy UCIEKAJĄ z pracy/nie stawiają się bez informacji (są za to umowne kary: regulamin umowy) lub CI KTÓRZY (mimo próśb i powiadomień) NIE DOSTARCZAJĄ NUMERU KONTA (bardzo dużo jest takich przypadków). Co do stawek - wiadomo, zwykle rózowo nie jest, ale to też każdy wie przed podjęciem zatrudnienia. Co to znaczy "powiedzieli mi, że będzie tyle netto a było tyle" ?!?! KAŻDA stawka godzinowa na umowie jest BRUTTO, stawki NETTO nie da się okreslić DOKŁADNIE bo jest zależna od liczby przepracowanych godzin. Jesli ktoś ma mózg to wchodzi na kalkulator brutto-netto na internecie i sobie może co do grosza wyliczyć ile mu wyjdzie na koniec miesiąca, uwzględniając wszystkie potrącenia (na UZ wazne jest czy osoba ma status ucznia/studenta). PODSUMOWUJĄC - jesli jesteś ucziwym, pracowitym, rozumnym człowiekiem - NIE MA SIĘ CZEGO OBAWIAĆ - DOSTANIESZ od HR NA 100% wypłatę co do złotówki. Jeśli jesteś kombinatorem, leserem, oszustem i bezmózgiem (jednym z tym co tu wypisują te brednie), który NIE ROZUMIE treści regulaminu umowy i nie umie przeliczyć brutto na netto - to może być różnie. Agencja dawno by nie działała, gdyby NIE PŁACIŁA ludziom pieniędzy za ich pracę. Wszystkie AGENCJE ZARABIAJĄ na zadowolonych pracownikach, którzy chodza do pracy - to jest logiczne i tylko wyjątkowy retard może tego nie rozumieć. Amen.
1
CzarnaMamba 2015-12-29 13:45:48
Widze,ze jest osoba na tym portalu ktora czytala uwaznie umowe i wie co i jak. Exempolee -> Moze i bzdrury ale skroro nektorzy twierdza ze kasy nie dostali to moze powinni tak zrobic :D ? Wiesz, irytuja mnie tacy ludzie ktrorym w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie poprzewracalo i mysla ze kokosy beda zarabiac przez agencje. Moze i nie miliony ale zawsze to jest kasa lepiej miec niz nie miec. No ale coz.Niektorzy musza sie wiele w zyciu nauczyc, albo dostac takiego porzadnego " kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; od zycia. ;))
Green 2016-01-05 13:18:56
...a co to za 5 wpisów przez jedną osobę ... Konkurencja wypisuje bzdury :) :)
Kamilll 2016-01-05 14:51:11
Pracowałem przez tą firmę w Niemczech przez rok czasu i byłem bardzo zadowolony. Załatwili mi tam mieszkanie, wszystko przebiegało bezproblemowo. Wypłaty zawsze w terminie. Polecam
Lucynka 2016-01-07 12:19:25
Kobieta naisałaby chyba że była KOORDYNATORKĄ....
Radosław 2016-01-08 14:53:48
Polecam firmę w 100%! Pracowałem przez kilka miesięcy z dziewczyną w Niemczech, w pralni przemysłowej. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Koordynator zawsze w kontakcie i gotowości do pomocy. Pracują tam normalni, myślący ludzie, którzy potrafią wczuć się w sytuację pracujących u nich ludzi. BARDZO POLECAM! Jak już ktoś napisał -wypłaty na czas, jeśli ktoś jest w potrzebie i poprosi o zaliczkę to też nie robią z tego wielkiego problemu. Nie trzeba się bać, że zostanie się na lodzie lub zostawionym samemu z jakimś problemem. Można z nimi spokojnie, uczciwie współpracować!
Olga 2016-01-19 15:24:16
Firma HR Work Force ma tylko oferty w Polsce i Niemczech. Jeśli szukasz pracy w Holandii to pewnie pomyliłeś ta firmę z agencją Otto Work Force.eu
CzarnaMamba 2016-01-20 15:28:03
Akurat nie sprawdzalam pracy za granica,ale ja nawet nie czytalam opini tylko odrazu cv przeslalam. Podobalo mi sie , nawet premie byly wszytsko jak w umowie i Pani w biurze mowila tak bylo.. A tak na zmiane tematu czy oni maja jakas prace za granica i czy za granica sa wyplacalni ? Pozdrawiam
:) 2016-01-20 15:58:31
Omijac szerokim łukiem nawet za nadgodziny nieumia zapłacic tylko obskubia z kazdych pieniedzy
damian 2016-02-05 19:15:56
Dostałem propozycje do pracy w niemczech w pralni przemysłowej pracował tam ktoś ? Jakie były zarobki i jak wygladało z pracą były soboty pracujące i jakieś nadgodziny ?
Kasia 2016-02-15 13:19:52
Jeśli chodzi o zarobki to pewnie zależy w jakiej pralni. Ja miałam 8,50 Euro brutto. Wiem, że z sobotami i nadgodzinami to też zależy w jakie miejsce masz pojechać. Czasami są, czasami nie. Ja byłam w pralni gdzie soboty czasami były pracujące a nadgodziny były raczej sporadycznie. Ale to zależy. Jak było więcej pracy to były i soboty i nadgodziny.
Olga 2016-02-15 13:23:53
Masz na myśli przyjęcie się do Nich jako pracownik administracji???
Jakub 2016-03-10 15:27:28
Byłem dzisiaj u nich w biurze, żeby zapytać czy mają jakies oferty i Pani powiedziała mi, że mają teraz miejsce dla kierowcy z kategoria C, zeby rozwozil rzeczy z pralni w Berlinie i okolicach. Maja za to dobra stawke no i praca nie jest ciezka.
1
Warszawa 2016-06-29 20:14:58
Pracowała, jako koordynator w tej firmie i nakreślę jak to wygląda.
Ludzie zatrudniają się ,mając na karku komornika i myślą , że uda im się zachować wypłatę. A tu komornik wchodzi na pensje, pracownicy nie raz dzwonili i wyzywali mnie że jestem złodziejką wcale się nie zastanawiając nad tym co mówią.Kolejny przykład pracownik wychodzi z pracy nic nikomu nie mówiąc (doręczyciel przesyłek listownych ),zostawia paczki które miał przy sobie gdziekolwiek i nie daje znaku życia. Z wypłaty według umowy potrącana jest kara, bo taka sytuacja nie może mieć miejsca.Osoba w trybie natychmiastowym przestaje pracować, co najlepsze że jestem dostaje kolejny telefon że jestem złodziejką bo z wynagrodzenia zostaje odjęta stosowna kara. I tak to jest z ludźmi....
Gosia 2016-07-26 14:08:51
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firma Hr Work Force. Wypłata na czas, umowy terminowo, wstępne szkolenie, bardzo dobry kontakt z koordynatorem, krótko mówiąc bardzo dobrze mi się pracowało.
1
123 2016-08-10 21:06:35
Czemu pracowałas?co było nie tak że już nie pracujesz? Natknęłam się dziś na ich ogłoszenie dot. Pracy w Warszawie? Piszą że praca zdalna. Może mi ktoś powiedziec czy warto aplikować do nich do działu rekrutacji? Zostały 4dni na zgłoszenia więc proszę o szybka odpowiedz? Czy oni mają biuro w stolicy?na stronie internetowej są namiary na specjalistę rekrutacji ale nie ma żadnego adresu? czy to też praca zdalna?
Były pracownik S. 2016-09-13 22:03:45
Dzień dobry.Miałem okazję współpracować z firmą HR Work Force Wrocław (biuro mieściło się wtedy w innym miejscu) i oceniam współpracę bardzo pozytywnie. Podjeście koordynatora była profesjonalne i bardzo życzliwe. Dziś nawet bardzo żałuję,że zrezygnowałem w tej pracy. Niech Bóg błogosławi tej agencji. Wypłaty oczywiście były oczywiście w terminie.Pozdrawiam. Były pracownik.S
adaśko 2016-09-19 14:26:21
Kasa jest,umowa jest,koordynator zawsze pod telefone. Polecam.
od20do20 2016-09-20 02:27:06
Jak tak piszą to pewnie tak. Najlepiej aplikować i czekać aż się odezwa. albo samemu zadzwonić. Zresztą zależy o jakich językach mówisz. za 1angielski to mało prawdopodobne ale za hiszpański czy jakiś taki egzotyczny to pewnie dużo płacą. Ja tam pracuje na trochę innym stanowisku ale płacą mi tak jak W ogłoszeniu.ale jestem tu w innej sprawie. Drogi pracodawco apeluje o zmianę terminu wynagrodzeń. Nie możecie płacić do 10?
poliglota 2016-09-20 14:56:54
Jak ktoś już będzie po rozmowie na stanowisko specjalista z językiem norweskim w Warszawie to niech da znać czy ciężko się dostać i czy faktycznie ten norweski taki Perfect wymagany.
zadowolony 2016-09-20 21:48:31
Jak chcecie na inposta się dostać to nie ma problemu. Biorą wszystkich. i języków nie trzeba znać :-D
zadowolony 2016-09-20 21:49:20
Jak chcecie na inposta się dostać to nie ma problemu. Biorą wszystkich. i języków nie trzeba znać :-D
Jerzy 2016-09-25 09:32:41
droga pani,wynagrodzenie za pracę,to rzecz święta.Każdy sąd pracy by was za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wziął w obroty.Kary umowne naliczać i egzekwować macie prawo.Jesli pracownik wam nie wplaci, to wtedy macie prawo sądownie ściągać takie kary.Z wyplaty nigdy pozdrawiam
romsi 2016-09-26 22:10:45
A ten inpost to gdzie jest? Ja pracowałem u nich jako kasjer. Szukałem na stronie ale tam jest tyle lokalizacji biur a w żadnych ogłoszeniach nie piszą jaka firma. A ja bym tam chętnie ale nie wiem czy to w moim mieście.
dżony 2016-10-01 18:10:52
Wiem, że jeden InPost jes w Warszawie. Byłem tam 3 dni i zrezygnowałem bo dostałem lepszą prace bo 12zł szału nie robi. Ale kontakt z firmą spoko. Pani na rozmowie powiedziała, ze umowę można rozwiązać w dowolnym momencie i faktycznie tak było. Nie robiła problemów, jak powiedziałem ze odchodze. Dosyć młoda, ale bardzo miła ciągle powtarzała, ze jak jakiś problem to żeby do nie dzwonić. Mam tylko nadzieje że mi zapłacą za te 3 dni, bo niektóre firmy mają tak, ze trzeba cały tydzień pracować żeby dostać kase.
Maciek 2016-10-05 17:46:00
Mnie jedna kwestia u nich przeraza, w umowie jest napisane ze wynagrodzenie w polskich zlotych a praca w niemczech, jak to jest mozliwe ?
Pracuje sie w niemczech i zarabia sie w euro a nie w polskich zlotych..
Co o tym myslicie ? Pilne
pracownik marketu 2016-10-14 22:51:46
1dzień pracy,kilka dni oczekiwania i pieniążki są. Polecam.
milioner dzielnicy 2016-10-21 15:51:49
Jest crunchips jest impreza. Jest dwudziesty,jest hajsik. Szacun za terminowość
Zostaw swoją opinię o HR Work Force - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Work Force