Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TPV

Pracowałeś w firmie TPV i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Maleck - 2014-09-27 10:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jonasz - 2014-09-04 17:41:39]:
I co tępy trollu jonasz z tpv, osoba z linkiem (ABC) matematycznie wykazała, jakim zakłamanym idiotą jesteś. Ten twój debilowaty post jeszcze raz potwierdza na jakich pracownikach opiera się tpv, choć możliwe że to napisał jakiś młot z biura na polecenie zarządu, choć wątpię ale już o nie takich buractwach słyszałem i wiem że jełopy do kwadratu, którym pracę załatwiła ciocia pracują taż w biurach. Wyliczenie zarobków jest bezbłędne i opisane w bardzo przejrzysty sposób. Każdy kto umie obsługiwać kalkulator możne sam wyliczyć należną sobie pensje. Żałosne są te ćwoki które uwierzyły w te kłamstwa trolla jonasza. Ale na szczęście na forach można spotkać także ludzi wykształconych, którzy bezinteresownie podzielą się swoja wiedzą i wykażą kłamstwa i obłudę firm ze strefy, związanych z zarobkami na strefie. Te wyliczenia są nie do podważenia, sam sprawdziłem na swoich zarobkach.
zdjecie uzytkownika
nie czaje - 2014-09-29 18:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem co tu takiego się dzieje i o co chodzi niektóym osobom, chyba chodzi o to żeby niektóre osoby mogły wprowadzić jakiś ferment tutaj w temacie i żeby wprowadzić ludzi w deinformacje ;) co do kasy to też tych wszystkich waszych rozliczeń nie rozumiem, może ktoś konkretnie to opisze i już.
zdjecie uzytkownika
Nie Romek - 2014-10-01 11:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć i czołem, jeżeli masz na przedmieściu domek, to jesteś wesoły Romek, a w domku woda i gaz, to ci wystarczy i w victory zatrudniony przez ppt zapierd...lasz za grosze że aż.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-10-08 19:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Student do studenta - 2014-07-02 23:08:50]:
na lini nie zarobisz więcej jak 1500 na rękę,naprawiacz ma na początek 1700
i w obu przypadkach warunek 100% obecności
zdjecie uzytkownika
tpv - 2014-10-10 11:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bzdury gadacie mości rodacy... weźciesię ogarnijcie i jak wam zarobki nie pasują to zapraszam do UK. ja pracuję na magazynie, przenoszę, kompletuję, wydaję różne "kartoniki", pracuję tam dwa lata. zaczynałem od 6,31 gbp na godzinę, teraz mam 11,50 gbp na godzinę. na rękę! więc przestańcie narzekać, trolować, zazdrościć tylko weźcie się sami do czegoś, wyjedźcie na "zachód" i tyle. ps. przed wyjazdem do UK pracowałem pół roku w tpv na magazynie i powiem szczerze że tragedii nie było, dało się przeżyć z rodziną za te marne 2250 pln na rękę jakie dostawałem jednak trzeba było kontrolować ceny w stonce, itp. marketach. teraz tego nie robię. chcę zjeść polędwicę sopocką za 19 pln to jem, chcę szynkę wędzoną za 39 pln to jem, chcę piwo to kupuję henia za 3,99 a nie "piwo no name dla tesco" za 99 groszy. ruszcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i przestańce kwękać tylko wyjedźcie z PLlandii i tyle.
zdjecie uzytkownika
pracownik TPV - 2014-10-10 16:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepsi są nowi Liderzy, nic nie umieją a świrują ze hej, za to szmal mają nie zły, pastwią się nad nowymi pracownikami bo jakoś trzeba stanowisko zatrzymać,a stare wyżeracze zamiast im uwagę zwrócić mają nie złą polewkę Po prostu żenada
zdjecie uzytkownika
baju, baju - 2014-10-12 02:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tpv - 2014-10-10 11:43:56]:
Jak mogles zarabiac 2250 zl w TPV jak tam sie tyle nie zarabia,te 11,50 funtow to tez brzmi jak bajka.
zdjecie uzytkownika
inkognito - 2014-10-15 00:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
11,50 funtów to by się chciało zarabiać ile to będzie po przeliczeniu ?! jakieś kosmiczne pieniądze. To w takim razie co najbardziej się opłaca robić? zostac w kraju czy wyjechać i zarabiać gdzieś za granicą. znajomi mi różnie mówią co zrobić bo jedni mówią, że w polsce jak się dobrze ustwić to można lepiej niż za garnicą zaabiać.
zdjecie uzytkownika
jaa - 2014-10-23 08:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co wypisujecie to sie w glowie lasuje nie jest zle placa dobrze idzie wyciagnac 1640 na czysto lepsze to niz nie miec nic i siedziec z (usunięte przez administratora) w domu nie jest to praca ciezka tasma idzie caly czas w jednym tepie a to ze raz jest gorzej a raz zle to nic nowego wszdzie tak jest a ci co rezygnuja odrazu czy po paru dniach to zenada poprostu nie chce im sie pracoeac i tyle dla nich chwycic miotle w rece to juz koniec swiata wiec ja polecam TPV pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
OBYWATEL - 2014-10-23 22:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odkąd powstał zakład TPV słysze ciągle i czytam negatywne komentarze.
LUDZIE KIEDYŚ TAKICH CZASÓW CHCIELIŚCIE.
Wykażcie się w końcu na wyborach, np. wrekfencja 100% a nie 50% lub 40%, nie glosujcie na PO tylko np. na SLD PIS ITP.
zdjecie uzytkownika
OBYWATEL - 2014-10-26 11:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIEZADOWOLONA - 2014-08-06 19:54:37]:
Nie chciało się głosować to teraz macie.
Albo jak chciało się glosować na PO to teraz macie.
Umowa na 7 lub 14 dni.
zdjecie uzytkownika
kl - 2014-10-27 21:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaa - 2014-10-23 08:07:58]:
1640 oiro na miesiąc w TPPPPPPPPPV????
zdjecie uzytkownika
krystian - 2014-10-29 14:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na prawde jest taka stawka - jak 1640 euro na miesiac? jak tak to biore chyba. tylko tak na rpawde to ile mozna tam popracować tak zeby zarobic. da rade paremiesiecy pociagnac czy na rpawde trylko kilkanascie dni tam pociagne i bede musial wracac do kraju ? kazdy narzeka na rzadzacych a rzadzic nie ma komu i nikt nie glosuje
zdjecie uzytkownika
sss - 2014-11-26 12:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaa - 2014-10-23 08:07:58]:
1640 to ma byc duzo -buahahahah
zdjecie uzytkownika
Spider - 2014-12-10 00:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie szczęście że na Ukrainie taki sajgon zrobił się, bo już chinole myślą o tańszej sile roboczej. Niech tylko minie okres zobowiązania utrzymania stanowisk pracy, które jest zawarte w umowie pomiędzy tpv a strefą, to będziecie pracować za pół miski ryżu. Ale sami się godzicie na to. Jak czytam post prostaczka, który jest zadowolony z pracy w prostej montowni i pensji 1640 pln to mi was wcale nie żal, bo to świadczy tylko na jakich pracownikach ta montownia opiera się.
zdjecie uzytkownika
baba jaga - 2014-12-17 16:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym tam na 1640 nie narzekała, dla mnie to spora suma bo mam ponad czterdziestkę i ciężko mi pracę znaleźć z moim fachem i wykształceniem.a generalnie to teraz są w firmie tpv prowadzone jakiekolwiek rekrutacje i może potrzebują pracowników na jakichś konkretnych stanowiskach? pozdrawiam cieplutko i do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
prawdziwy koment.. - 2014-12-18 20:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
debilizm numer jeden lider skąd takich biorą a drudzy w kolejce kierownicy dno i dwa metry mułu ps dostał ktoś już premie lojalnościową te obiecane 750 brutto
zdjecie uzytkownika
jula - 2014-12-23 20:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Maleck - 2014-09-27 10:13:17]:
nie oczekuj myslenia od przyglupow z tpv choc polowa ich pracuje na kier stanowiskach i kadrach
lider i kier lini bez matury nawet zenadaaa
zdjecie uzytkownika
Bobo - 2014-12-23 23:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A dlaczego dziwicie się że na stanowisku lidera wystarczy zawodówka a na stanowiskach kierownika linii na produkcji pracują jeł..py bez matur, większość to osoby które ukończyły szkołę zawodową lub średnią zaocznie w czymś takim jak prywatna szkoła Ż..k lub jakaś inna. Oni są od tego żeby mordę drzeć, bo taki jełop nic innego nie potrafi, oni nie mają pojęcia co to znaczy organizować i zarządzać, w ich prostolinijnym mniemaniu zarządzanie kojarzy się z prostackim chamstwem, fora aż huczą od tego - pytanie do szefostwa firmy za 100 dolarów, dlaczego zatrudniają na takie stanowiska kierownicze takich niedouczonych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w, przecież są studia które do tego przygotowują, nawet w Gorzowie można ukończyć takie studia, zastanawiające jest to, gdzie są ci absolwenci którzy co roku kończą studia w PWSZ, dlaczego firma nie zabiega o nich ? wszyscy z chwilą otrzymania dyplomu wyjeżdżają na zmywak ? nie sądzę. Wniosek jaki nasuwa się to taki, że firma woli na produkcji zatrudniać nieprzygotowanych, niedouczonych chamskich prostaków, taki jest chiński model. Jestem pewien że żaden z tych pajaców pseudo kierowników bez matur, nie wie jak rozlicza się koszty produkcji. Osoby po studiach ' konkretnych studiach nie kulturoznawstwa, socjologi itp.' nie zgodzą objąć stanowiska które obsadzane są przez takich niedouczonych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w.
zdjecie uzytkownika
tik tak. - 2015-01-18 23:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt się nie dziwi. Wszyscy o tym wiedzą na jakich pracownikach opiera się TPV.
Tam nawet absolwenci pwsz nie chcą pracować, dlatego biorą każdego z ulicy jak leci i obsadzają nimi stanowiska. Po co im ludzie wykształceni, jak można mieć matołka, któremu można wszystko wcisnąć.
zdjecie uzytkownika
BOX - 2015-01-20 14:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
balbla..T..P...V... balbla, poszukuje pracowników na stanowiska lider, kierownik lin, wymagania:
wykształcenie - gimnazjalne, co najwyżej zasadnicze zawodowe
IQ - 46 - , osoba musi być tępa, prosta, pożądane wręcz chamstwo i powinna wykazać się dużym zasobem wulgarnych słów.
Poszukuje także pracowników produkcji bezpośredniej, wymagania:
wykształcenie: co najmniej licencjat, najlepiej ktoś z tytułem magistra
IQ - 160 - osoba musi być inteligentna, samodzielna, z dużym doświadczeniem zawodowym, najważniejsze żeby taka osoba potrafiła bez dyskusji przyjmować, nawet najbardziej absurdalne a wręcz idiotyczne polecenia od niedouczonych przełożonych.
zdjecie uzytkownika
kropeczek - 2015-01-25 22:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chce sie podzielic moja opinia praca nie jest zla wrecz przeciwnie jest kontakt z ludzmi , zalezy na jaka linie trafisz i z jakim zespolem bedziesz pracowal ... moja pierwsza wyplate otrzymalam 1700 zl zas druga 1300 w tym 100% mojej obecnosci .. pracuje przez agencj ppt umowa na miesiac i krocej niczym nie zadawala ale lepsze to niz nic podkreslam praca tymczasowa... Bardzo lubie te prace i nie ode mnie to zalezy czy dalej bede pracowala po likwidacjii zespolow. Pamietajcie kazda decyzje podejmuje kierownik nie wazne jaka bajke bd wam spiewal i klamal w tej firmie nikomu sie nie wierzy predzej dowiesz sie wszystkiego od ludzi niz swojego wyzzszego przelozonego, ludzie ktorym odbiera sie taka nadzieje na posiadanie comiesiecznego grosza przy(usunięte przez administratora), lubiacych to co robia nie powroca do tej firmy a tym bardziej ja .... NAJLEPIEJ NA NOWO POPRZYJMOWAC TEMPOLI KTORZY NIC NI POTRAFIA NIZ DAC SZANSE OSOBA KTORZY MAJA RODZINY I CHEC DO PRACY POZDRAWIAM ...
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2015-02-28 06:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem szczerze, że wypłata jak za takie miasto i takie stanowisko rzeczywiście nie jest zła. Problem polega na tym, że nie ma pewności czy aby na pewno wszyscy są oc czy/lub ac. Wszystko powinno na blankieciku być opisane tak by klient mógł przedyktować te dane operatorowi. Jeżeli nie ma dalszych wątpliwości to prosżę o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
fbtgde - 2015-03-11 12:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Kolo - 2015-02-28 06:12:42]:
1600 zł to wdług ciebie nie jes zła wypłata, nic dziwnego,że płacą polakom takie marne pensje jak tacy jak ty cieszą ryja,że zarabiaja 1600 na miesiąc
zdjecie uzytkownika
dad - 2015-04-06 08:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może przeczytać to pani lider z 2 b . Odezwij się.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TPV
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TPV?
Zadaj pytanie