Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TPV

Pracowałeś w firmie TPV i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
OBYWATEL - 2014-10-26 11:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIEZADOWOLONA - 2014-08-06 19:54:37]:
Nie chciało się głosować to teraz macie.
Albo jak chciało się glosować na PO to teraz macie.
Umowa na 7 lub 14 dni.
zdjecie uzytkownika
kl - 2014-10-27 21:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaa - 2014-10-23 08:07:58]:
1640 oiro na miesiąc w TPPPPPPPPPV????
zdjecie uzytkownika
krystian - 2014-10-29 14:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na prawde jest taka stawka - jak 1640 euro na miesiac? jak tak to biore chyba. tylko tak na rpawde to ile mozna tam popracować tak zeby zarobic. da rade paremiesiecy pociagnac czy na rpawde trylko kilkanascie dni tam pociagne i bede musial wracac do kraju ? kazdy narzeka na rzadzacych a rzadzic nie ma komu i nikt nie glosuje
zdjecie uzytkownika
sss - 2014-11-26 12:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaa - 2014-10-23 08:07:58]:
1640 to ma byc duzo -buahahahah
zdjecie uzytkownika
Spider - 2014-12-10 00:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie szczęście że na Ukrainie taki sajgon zrobił się, bo już chinole myślą o tańszej sile roboczej. Niech tylko minie okres zobowiązania utrzymania stanowisk pracy, które jest zawarte w umowie pomiędzy tpv a strefą, to będziecie pracować za pół miski ryżu. Ale sami się godzicie na to. Jak czytam post prostaczka, który jest zadowolony z pracy w prostej montowni i pensji 1640 pln to mi was wcale nie żal, bo to świadczy tylko na jakich pracownikach ta montownia opiera się.
zdjecie uzytkownika
baba jaga - 2014-12-17 16:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym tam na 1640 nie narzekała, dla mnie to spora suma bo mam ponad czterdziestkę i ciężko mi pracę znaleźć z moim fachem i wykształceniem.a generalnie to teraz są w firmie tpv prowadzone jakiekolwiek rekrutacje i może potrzebują pracowników na jakichś konkretnych stanowiskach? pozdrawiam cieplutko i do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
prawdziwy koment.. - 2014-12-18 20:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
debilizm numer jeden lider skąd takich biorą a drudzy w kolejce kierownicy dno i dwa metry mułu ps dostał ktoś już premie lojalnościową te obiecane 750 brutto
zdjecie uzytkownika
jula - 2014-12-23 20:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Maleck - 2014-09-27 10:13:17]:
nie oczekuj myslenia od przyglupow z tpv choc polowa ich pracuje na kier stanowiskach i kadrach
lider i kier lini bez matury nawet zenadaaa
zdjecie uzytkownika
Bobo - 2014-12-23 23:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A dlaczego dziwicie się że na stanowisku lidera wystarczy zawodówka a na stanowiskach kierownika linii na produkcji pracują jeł..py bez matur, większość to osoby które ukończyły szkołę zawodową lub średnią zaocznie w czymś takim jak prywatna szkoła Ż..k lub jakaś inna. Oni są od tego żeby mordę drzeć, bo taki jełop nic innego nie potrafi, oni nie mają pojęcia co to znaczy organizować i zarządzać, w ich prostolinijnym mniemaniu zarządzanie kojarzy się z prostackim chamstwem, fora aż huczą od tego - pytanie do szefostwa firmy za 100 dolarów, dlaczego zatrudniają na takie stanowiska kierownicze takich niedouczonych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w, przecież są studia które do tego przygotowują, nawet w Gorzowie można ukończyć takie studia, zastanawiające jest to, gdzie są ci absolwenci którzy co roku kończą studia w PWSZ, dlaczego firma nie zabiega o nich ? wszyscy z chwilą otrzymania dyplomu wyjeżdżają na zmywak ? nie sądzę. Wniosek jaki nasuwa się to taki, że firma woli na produkcji zatrudniać nieprzygotowanych, niedouczonych chamskich prostaków, taki jest chiński model. Jestem pewien że żaden z tych pajaców pseudo kierowników bez matur, nie wie jak rozlicza się koszty produkcji. Osoby po studiach ' konkretnych studiach nie kulturoznawstwa, socjologi itp.' nie zgodzą objąć stanowiska które obsadzane są przez takich niedouczonych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w.
zdjecie uzytkownika
tik tak. - 2015-01-18 23:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt się nie dziwi. Wszyscy o tym wiedzą na jakich pracownikach opiera się TPV.
Tam nawet absolwenci pwsz nie chcą pracować, dlatego biorą każdego z ulicy jak leci i obsadzają nimi stanowiska. Po co im ludzie wykształceni, jak można mieć matołka, któremu można wszystko wcisnąć.
zdjecie uzytkownika
BOX - 2015-01-20 14:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
balbla..T..P...V... balbla, poszukuje pracowników na stanowiska lider, kierownik lin, wymagania:
wykształcenie - gimnazjalne, co najwyżej zasadnicze zawodowe
IQ - 46 - , osoba musi być tępa, prosta, pożądane wręcz chamstwo i powinna wykazać się dużym zasobem wulgarnych słów.
Poszukuje także pracowników produkcji bezpośredniej, wymagania:
wykształcenie: co najmniej licencjat, najlepiej ktoś z tytułem magistra
IQ - 160 - osoba musi być inteligentna, samodzielna, z dużym doświadczeniem zawodowym, najważniejsze żeby taka osoba potrafiła bez dyskusji przyjmować, nawet najbardziej absurdalne a wręcz idiotyczne polecenia od niedouczonych przełożonych.
zdjecie uzytkownika
kropeczek - 2015-01-25 22:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chce sie podzielic moja opinia praca nie jest zla wrecz przeciwnie jest kontakt z ludzmi , zalezy na jaka linie trafisz i z jakim zespolem bedziesz pracowal ... moja pierwsza wyplate otrzymalam 1700 zl zas druga 1300 w tym 100% mojej obecnosci .. pracuje przez agencj ppt umowa na miesiac i krocej niczym nie zadawala ale lepsze to niz nic podkreslam praca tymczasowa... Bardzo lubie te prace i nie ode mnie to zalezy czy dalej bede pracowala po likwidacjii zespolow. Pamietajcie kazda decyzje podejmuje kierownik nie wazne jaka bajke bd wam spiewal i klamal w tej firmie nikomu sie nie wierzy predzej dowiesz sie wszystkiego od ludzi niz swojego wyzzszego przelozonego, ludzie ktorym odbiera sie taka nadzieje na posiadanie comiesiecznego grosza przy(usunięte przez administratora), lubiacych to co robia nie powroca do tej firmy a tym bardziej ja .... NAJLEPIEJ NA NOWO POPRZYJMOWAC TEMPOLI KTORZY NIC NI POTRAFIA NIZ DAC SZANSE OSOBA KTORZY MAJA RODZINY I CHEC DO PRACY POZDRAWIAM ...
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2015-02-28 06:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem szczerze, że wypłata jak za takie miasto i takie stanowisko rzeczywiście nie jest zła. Problem polega na tym, że nie ma pewności czy aby na pewno wszyscy są oc czy/lub ac. Wszystko powinno na blankieciku być opisane tak by klient mógł przedyktować te dane operatorowi. Jeżeli nie ma dalszych wątpliwości to prosżę o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
fbtgde - 2015-03-11 12:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Kolo - 2015-02-28 06:12:42]:
1600 zł to wdług ciebie nie jes zła wypłata, nic dziwnego,że płacą polakom takie marne pensje jak tacy jak ty cieszą ryja,że zarabiaja 1600 na miesiąc
zdjecie uzytkownika
dad - 2015-04-06 08:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Może przeczytać to pani lider z 2 b . Odezwij się.
zdjecie uzytkownika
duckduck - 2015-05-03 20:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie, ludzie, ludzie, jest nowina wielka !! TPV przyjmie każdą ilość pracownika, młody, stary, baba, chłop, wykształcony i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdy tam do pracy znajdzie coś, miska ryżu - po ramieniu poklepanie, taką pensje ty dostaniesz, takiej forsy już nie chcemy, miski ryżu już nie konsumujemy, lecz kurczaka i schabowych, tego chcemy, do Berlina mam bardzo blisko więc pierdo...lę TPV, to tandetne klepisko.
zdjecie uzytkownika
Nikt - 2015-05-08 16:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [duckduck - 2015-05-03 20:16:52]:
tpv ha,ha dno i jeszcze raz dno.
zdjecie uzytkownika
magda.krawiec@onet.pl - 2015-05-12 11:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam bardzo sobie chwałę niewiem tylko jak inni na to patrzą bezsensu tak się wypowiadac
zdjecie uzytkownika
ZZL - 2015-05-14 00:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam praktyki/stażu - cztery tygodnie - w dziale/komórce HR. Jest taka możliwość w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
a-z - 2015-05-23 13:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZZL - 2015-05-14 00:06:22]:
Praktyka/staż( T..P..V) - 40 godzin tygodniowo - 4 tygodnie - praca za darmo (wszelkie koszty np. dojazd do firmy..... etc, ponosi praktykant/stażysta) 160 godzin bezpłatnej pracy.
zdjecie uzytkownika
sadam - 2015-05-25 07:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam pytanie do wszystkich pracownków pracujecie u chinola bo ? Musicie, właśnie musicie pracować a nie zapie.... jak bawoły ale żaden z was nie pomyślał o tym że pracowników jest więcej i nie zwolnią wszystkich tylko dlatego że ludzie się odezwą na temat płacy. Zarabiając 1600 na polskie realia to jest bardzo niewiele nie krytykuje nikogo nawet mi to do głowy nie przyszło ale wyobraźcie sobie że można więcej można żyć jak człowiek a nie z dnia na dzień jak robot bo to już nie jest życie więc błagam obudźcie sie zobaczcie ile tracicie czasu nie robiąc z tym wszystkim nic
zdjecie uzytkownika
sadam - 2015-05-25 07:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sadam - 2015-05-25 07:09:42]:
P.S będę udzielał się częściej i w większym obszarze będą nagrania z pracodawcami oraz ich ofertami będziecie mieli jak na dłoni opinie na temat swoich przyszłych (lub nie) pracodawców
zdjecie uzytkownika
??????? - 2015-06-12 21:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego brak wpisów,ani negatywnych, ani pozytywnych, tak jesteście zachwyceni pracą i tak szczęśliwi pracując w Faurecii Kultura organizacyjna musiała się bardzo poprawić.
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-06-22 16:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio byly podwyzki o 20 zl brutto jest fajnie
zdjecie uzytkownika
dario - 2015-06-25 03:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to nie za duża ta podwyżka, ale pewnie to tak zwana podwyżka inflacyjna, czyli związana z inflacją pieniądza, że za tą samą kwotę możemy kupić coraz mniej rzeczy, więc wypada dać odrobinę więcej co jakiś czas, wiele firm tak robi i zazwyczaj kwota podwyżki waha się w granicach stówy. Aczkolwiek 20 zł to śmiech na sali..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TPV

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TPV?
Zadaj pytanie
alert