Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TPV

Pracowałeś w firmie TPV i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BOX - 2015-01-20 14:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
balbla..T..P...V... balbla, poszukuje pracowników na stanowiska lider, kierownik lin, wymagania:
wykształcenie - gimnazjalne, co najwyżej zasadnicze zawodowe
IQ - 46 - , osoba musi być tępa, prosta, pożądane wręcz chamstwo i powinna wykazać się dużym zasobem wulgarnych słów.
Poszukuje także pracowników produkcji bezpośredniej, wymagania:
wykształcenie: co najmniej licencjat, najlepiej ktoś z tytułem magistra
IQ - 160 - osoba musi być inteligentna, samodzielna, z dużym doświadczeniem zawodowym, najważniejsze żeby taka osoba potrafiła bez dyskusji przyjmować, nawet najbardziej absurdalne a wręcz idiotyczne polecenia od niedouczonych przełożonych.
zdjecie uzytkownika
kropeczek - 2015-01-25 22:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chce sie podzielic moja opinia praca nie jest zla wrecz przeciwnie jest kontakt z ludzmi , zalezy na jaka linie trafisz i z jakim zespolem bedziesz pracowal ... moja pierwsza wyplate otrzymalam 1700 zl zas druga 1300 w tym 100% mojej obecnosci .. pracuje przez agencj ppt umowa na miesiac i krocej niczym nie zadawala ale lepsze to niz nic podkreslam praca tymczasowa... Bardzo lubie te prace i nie ode mnie to zalezy czy dalej bede pracowala po likwidacjii zespolow. Pamietajcie kazda decyzje podejmuje kierownik nie wazne jaka bajke bd wam spiewal i klamal w tej firmie nikomu sie nie wierzy predzej dowiesz sie wszystkiego od ludzi niz swojego wyzzszego przelozonego, ludzie ktorym odbiera sie taka nadzieje na posiadanie comiesiecznego grosza przy(usunięte przez administratora), lubiacych to co robia nie powroca do tej firmy a tym bardziej ja .... NAJLEPIEJ NA NOWO POPRZYJMOWAC TEMPOLI KTORZY NIC NI POTRAFIA NIZ DAC SZANSE OSOBA KTORZY MAJA RODZINY I CHEC DO PRACY POZDRAWIAM ...
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2015-02-28 06:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem szczerze, że wypłata jak za takie miasto i takie stanowisko rzeczywiście nie jest zła. Problem polega na tym, że nie ma pewności czy aby na pewno wszyscy są oc czy/lub ac. Wszystko powinno na blankieciku być opisane tak by klient mógł przedyktować te dane operatorowi. Jeżeli nie ma dalszych wątpliwości to prosżę o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
fbtgde - 2015-03-11 12:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Kolo - 2015-02-28 06:12:42]:
1600 zł to wdług ciebie nie jes zła wypłata, nic dziwnego,że płacą polakom takie marne pensje jak tacy jak ty cieszą ryja,że zarabiaja 1600 na miesiąc
zdjecie uzytkownika
dad - 2015-04-06 08:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Może przeczytać to pani lider z 2 b . Odezwij się.
zdjecie uzytkownika
duckduck - 2015-05-03 20:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie, ludzie, ludzie, jest nowina wielka !! TPV przyjmie każdą ilość pracownika, młody, stary, baba, chłop, wykształcony i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdy tam do pracy znajdzie coś, miska ryżu - po ramieniu poklepanie, taką pensje ty dostaniesz, takiej forsy już nie chcemy, miski ryżu już nie konsumujemy, lecz kurczaka i schabowych, tego chcemy, do Berlina mam bardzo blisko więc pierdo...lę TPV, to tandetne klepisko.
zdjecie uzytkownika
Nikt - 2015-05-08 16:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [duckduck - 2015-05-03 20:16:52]:
tpv ha,ha dno i jeszcze raz dno.
zdjecie uzytkownika
magda.krawiec@onet.pl - 2015-05-12 11:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam bardzo sobie chwałę niewiem tylko jak inni na to patrzą bezsensu tak się wypowiadac
zdjecie uzytkownika
ZZL - 2015-05-14 00:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam praktyki/stażu - cztery tygodnie - w dziale/komórce HR. Jest taka możliwość w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
a-z - 2015-05-23 13:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZZL - 2015-05-14 00:06:22]:
Praktyka/staż( T..P..V) - 40 godzin tygodniowo - 4 tygodnie - praca za darmo (wszelkie koszty np. dojazd do firmy..... etc, ponosi praktykant/stażysta) 160 godzin bezpłatnej pracy.
zdjecie uzytkownika
sadam - 2015-05-25 07:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam pytanie do wszystkich pracownków pracujecie u chinola bo ? Musicie, właśnie musicie pracować a nie zapie.... jak bawoły ale żaden z was nie pomyślał o tym że pracowników jest więcej i nie zwolnią wszystkich tylko dlatego że ludzie się odezwą na temat płacy. Zarabiając 1600 na polskie realia to jest bardzo niewiele nie krytykuje nikogo nawet mi to do głowy nie przyszło ale wyobraźcie sobie że można więcej można żyć jak człowiek a nie z dnia na dzień jak robot bo to już nie jest życie więc błagam obudźcie sie zobaczcie ile tracicie czasu nie robiąc z tym wszystkim nic
zdjecie uzytkownika
sadam - 2015-05-25 07:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sadam - 2015-05-25 07:09:42]:
P.S będę udzielał się częściej i w większym obszarze będą nagrania z pracodawcami oraz ich ofertami będziecie mieli jak na dłoni opinie na temat swoich przyszłych (lub nie) pracodawców
zdjecie uzytkownika
??????? - 2015-06-12 21:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego brak wpisów,ani negatywnych, ani pozytywnych, tak jesteście zachwyceni pracą i tak szczęśliwi pracując w Faurecii Kultura organizacyjna musiała się bardzo poprawić.
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-06-22 16:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio byly podwyzki o 20 zl brutto jest fajnie
zdjecie uzytkownika
dario - 2015-06-25 03:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to nie za duża ta podwyżka, ale pewnie to tak zwana podwyżka inflacyjna, czyli związana z inflacją pieniądza, że za tą samą kwotę możemy kupić coraz mniej rzeczy, więc wypada dać odrobinę więcej co jakiś czas, wiele firm tak robi i zazwyczaj kwota podwyżki waha się w granicach stówy. Aczkolwiek 20 zł to śmiech na sali..
zdjecie uzytkownika
n.n - 2015-07-30 09:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja ADECCO rekrutuje ludzi a wysyla na rozmowe ktorzy przeprowadzaja kierownicy przepytywuja jak sprawie sadowej bo oni nie maja doswiadczenia glaby z TPV niech po zatrudniaja na normalnych umowach i szkolenia BHP przy zatrunieniu jak kiedyś to bylo i zeby nie trankowali nas jak nie robow !!!!!!
zdjecie uzytkownika
maslo maslane - 2015-07-31 15:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [n.n - 2015-07-30 09:32:44]:
N.N czyli jak traktowali: jak "nie robow" czy jak nierobów? nie dziwie się, że Cię "przepytywuja" :) mam nadzieje ze cie dobrze przepytali mimo ze nie maja doświadczenia z "glaby" cokolwiek to znaczy?? pozdrawiam Cię n.n
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-08-07 00:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też się w sumie nie dziwię @n.n bo Twój komentarz jest dość chaotyczny i pozostawia wiele do życzenia. Ja wiem, że pisownia nie jest najważniejsza w przekazie, ale pisząc w ten sposób niestety nie jesteś w żaden sposób wiarygodna, a szkoda, bo szukam rzetelnych informacji o tej firmie. Ciekawe jak wyglądają tam zarobki.
zdjecie uzytkownika
Merlin - 2015-08-08 14:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem 9 miesięcy było fajnie ale jak zmienił się kierownik to wszystko zmienił na gorsze masakra wszystkie soboty do pracy nawet w wysokie temperatury ludzie mało nie mdleli sam zrezygnowałem i nie żałuje za takie pieniądze żal pl hehe
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-10 16:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Masło maslane - 2015-08-10 16:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Merlin - 2015-08-08 14:53:33]:
Zarobki na produkcji to 1800 podstawy 300 obecnosciomawka i premia (często jakieś tam grosze na nowych nitkach) oczywiście brutto. Pytanie: Czy ciężko? W zależności na jaką linię się trafi... Jaki kierownik jaki lider jaki obszar...czasami to takie rwanie zębów bez znieczulenia...
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-22 21:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałam same negatywne opinie , ale myślałam że to tylko narzekania ludzi którym się nie chce pracować, ale sama się przekonałam ponieważ ostatnio pracowałam tam kilka dni, to istny obóz pracy,gorąco kilka wiatraków na kilkadziesiąt osób,z pragnienia można umrzeć, dystybutory z wodą są , ale stanowiska pracy nie można opuścić,praca wykonywana musi być bardzo szybko, liczy się ilość,pracownik jest nikim , szkoda czasu lepiej poszukać innej pracy.
zdjecie uzytkownika
karolcia - 2015-08-25 10:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-08-22 21:57:04]:
100% prawdy, też tam pracowałem.
zdjecie uzytkownika
jaga - 2015-08-26 11:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w tej fabryce w największe upały , żadnej klinatyzacji nie ma , kilka włączonych wiatraków i dodatkowa pięciominutowa przerwa, taśma podkręcana z dnia na dzień coraz szybciej, a ja się pytam gdzie jest inspekcja pracy , to jest istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tu nie liczy się jakość tylko ilość, byle jak aby dużo .
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 11:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
emi - 2015-08-26 11:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ostatnim czasie faktycznie pozmieniało sie na minus - nie bede kłamać bo pracuje już 6 rok - produkcja jest cieżka mało wiatraków a jak wieje z dmuchawy to zamiast zimne powietrze to gorace , demontaz oczywiscie klima padła i dalej pracowali pracownicy.
Najlepiej wychodzi na tym wszystkim magazyn soboty pracuje i tpv im płaci solidna kase. LUDZIE NIE RÓWNO SĄ TRAKTOWANI
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2015-08-26 15:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracowałam w tpv swojego czasu i mam nadzieje,że nigdy nie będę musiała tam wrócić.Kierownicy,tak ich nazywają podkręcają sobie linie ,target jest codziennie inny według ich uznania,to normalna praca na akord za którą nikt nie płaci.Liderzy to banda idiotów nienadających się do niczego ,płacą im za to że są. Tylko tpv stać na utrzymywanie armii nierobów biegających co pół godziny na papieroska.Przecież oni powinni stać na linii i dygać jak inni dodatkowo wykonywać obowiązki lidera za to mają płacone,a oni milutko spędzają czas,ale czego można spodziewać się po ludziach bez wykształcenia dorwali się stanowiska i myślą ,że pana Boga złapali za nógi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TPV

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TPV?
Zadaj pytanie
alert