Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TPV

Pracowałeś w firmie TPV i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mlody - 2011-01-20 16:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do TAXI pracuje ale ona jest spoko jak to o nia chodzi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-21 00:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No kolezko jak jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizesz to pewnie ze spalona na mahon jest spoko ha ha;-)pozdrawiam i zycze wytrwalosci w tym zakladzie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-25 06:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto by było pisać poprawnie samemu i dopiero wtedy pouczać innych. W Twojej wypowiedzi znalazłam błędy !!! Przykład- z dwóch słów "poza" i "tym" zrobileś dziwoląga "pozatym", który w naszej mowie nie istnieje. A tak na marginesie, praca w TPV nie wymaga zdolności krasomówczych!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-25 06:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miszczu666 - 2009-08-10 07:45:45

Wiesz co, jak tak patrzę na twoją interpunkcję, słownictwo, to chyba nie chce mi się uzasdniac dlaczego tak mało. Pozatym, zapewne zauważyli, że przysłeś, a nie przyszedłes, więc dali mało, a nie 1300+.

Warto by było pisać poprawnie samemu i dopiero wtedy pouczać innych. W Twojej wypowiedzi znalazłam błędy !!! Przykład- z dwóch słów "poza" i "tym" zrobileś dziwoląga "pozatym", który w naszej mowie nie istnieje. A tak na marginesie, praca w TPV nie wymaga zdolności krasomówczych!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-12 13:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ze Skwierzyny, poszukuję pracy jest cholernie ciężko. Wczoraj znajoma powiedziała mi właśnie o TPV. hmm no czytając wasze opinie to nie jest tam ciekawie :)
Może ktoś z was wie czy oni dowożą osoby do Gorzowa, czy mają swój taki autobus czy cos?? czy na własnym pojazdem trzeba.. ?
zdjecie uzytkownika
Mohammed Ali Boo Boo FUCK BITCHES, GET MONEY! - 2011-02-21 17:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w TPV i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im Wszystkim na Imie ...Pamietam Jak Tyrałęm tam cały czas...prawie 5 miesiecy ..[usunięte przez moderatora] mnie za nie obecnosc jedna ktora usprawiedliwiłem.. liderzy to [usunięte przez moderatora] w granatowych koszulkach..pamietam ze moj lider [usunięte przez moderatora] przeniósł sie na inna linie a u nas został liderem koles..odemnie z lini ..ale tamten poprzedni i tak przychodził i mowił co robic ..chociasz linia nie była pod niego juz...ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tyrałem mysle sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ..ale jak chciałem zeby sie wstawił za mnie ..jak były wzwolnienia to on do mnie "sorry to juz nie moja linia..robie gdzie indziej przeciesz" ...[usunięte przez moderatora] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ! [usunięte przez moderatora] bo w TPV wszystko sie moze zdarzyc .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-28 11:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robert Lipiec - 2009-07-06 14:15:45

tpv - niebezpieczna mieszanka dwóch światów
Chiny - komunistyczny kraj gdzie liczy się tylko zysk dla prominentnych włodaży
Polska - kraj złodziei i dorobkiewiczów.
Co z tego wyszło?....masówka , masówka i jeszcze raz masówka człowiek w tej fabryce nie brzmi dumnie.To ma być robol który , zrobi jak najwięcej , najtańszym kosztem . Tu się jakość nie liczy tylko ilość.Trzeba szybko robić bo czekają samochody na wysyłkę towaru, i nie ważne że to wróci z hukiem jako reklamacja , ważna jest chwila obecna.Patrząc na twarze przełożonych na różnych szczeblach dostrzegam u nich grymas niepokoju '' uda mi się ten dzień przetrwać czy nie? , jutro będzie kolejny ...'' i tak w kółeczko :) zero organizacji. Cała kadra kierownicza do wymiany.Taka sytuacja jednak chińczykom jest na ręke nie od dzisiaj wiemy jaką jakość mają ich towary i wie o tym cały świat.To że to jest tajwański koncern nie chiński to przykrywka , więcej jest chińczyków niż tajwańczyków , oj dużo by tu pisać to jest mały skrót.Podsumowując moją wypowiedź ciśnie mi się na usta pewne przysłowie ..'' Jaki Pan taki kram ''

Panie [usunięte przez moderatora] bardzo proszę o kontakt ze mną w bardzo ważnej sprawie, mój email [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2011-05-30 19:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Taaak, a oprócz tego wszystkiego w TPV raczka rączkę myje. Jak coś komuś nie pasuje to wszystko wywracaja do góry nogami. Łapówki ida na górze, że hej. Przetargi w tej firmie to jedna wielka liiipa. Nie polecam nikomu jakiejkolwiek współpracy z tą firmą!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik_k - 2011-06-16 16:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Zapraszam wszystkich pracowników TPV do zrzeszania się w Związek Zawodowy. Kiedy na terenie zakładu działa Związek Zawodowy pracownicy mają wpływ na wysokość i podział środków z Funduszu Socjalnego, łatwiej wynegocjować wyższe płace i lepsze umowy, można pomyślnie rozwiązywać bieżące problemy w danym zakładzie pracy. Zapewniamy pełną anonimowość i dyskrecję. Polecam wysłać maila na adres: [usunięte przez moderatora](pierwsza litera to małe L).

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-17 23:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TPV - nadal robi z ludzi maszyny i traktuje ja jak śmieci - to było jest i będzie... Trzeba tylko [usunięte przez moderatora] żeby pracować
zdjecie uzytkownika
ble - 2011-12-18 21:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje!!!Woźnica [usunięte przez moderatora] i dalej siedzi na [usunięte przez moderatora] a nawet nie potrafi się dobrze wysłowić.Nie pracuje NIC przegląda strony internetowe...nic poza tym.
zdjecie uzytkownika
Gringiel - 2012-01-23 17:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli ktoś nie lubi być wyciskany fizycznie, to TPV to robota dla niego ;D a na magazynie jako wózkowy to już wgl lajt.
zdjecie uzytkownika
Popik - 2012-01-24 09:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A przez jaką agencję pracy tymczasowej można dostać się do TPV? Jakie stawki za godzinę?
zdjecie uzytkownika
mała - 2012-02-24 08:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przychodzcie tam do pracy.Atmosfera jest fatalna.
Buble jakie sie tam robi, to mało powiedziane.
.Tylko cie poganiaja i nic pozatym.Tania siła robocza.Pieniądze marne a wymagania wysokie.Dzisiaj pracujesz jutro juz nie ,nawet jeśli masz umowe na czas nieokreślony. [usunięte przez moderatora].Jeśli nie chcesz spać po nocach, wyładowywać sie na rodzinie,wpaść w nerwicę,mieć drżenie rak
itd.,nie ryzykuj nie warto!.
zdjecie uzytkownika
...... - 2012-03-01 17:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to oddział w biskupicach padł do końca marca i zamknięte drzwi....
zdjecie uzytkownika
jan - 2012-03-07 15:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w tym zakładzie to horror(bynajmniej ja nie wytrzymałem zbyt długo). Stoisz na nogach w jednym miejscu całe 8 godzin pracując jak robot i nawet nie masz czasu pójść do kibla.Tylko taśma(nitka) się liczy.Nie polecam tej firmy mimo to,że rynek pracy nie wygląda za ciekawie.Jednak jeśli ktoś chce spróbować swoich sił twierdząc,że jest inaczej-zapraszam do tpv.
zdjecie uzytkownika
~Barambulec - 2012-05-05 20:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stanowczo za dużo pracujących sobót !
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-03-12 21:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robert Lipiec - 2009-07-06 14:15:45

tpv - niebezpieczna mieszanka dwóch światów

Chiny - komunistyczny kraj gdzie liczy się tylko zysk dla prominentnych włodaży

Polska - kraj złodziei i dorobkiewiczów.

Co z tego wyszło?....masówka , masówka i jeszcze raz masówka człowiek w tej fabryce nie brzmi dumnie.To ma być robol który , zrobi jak najwięcej , najtańszym kosztem . Tu się jakość nie liczy tylko ilość.Trzeba szybko robić bo czekają samochody na wysyłkę towaru, i nie ważne że to wróci z hukiem jako reklamacja , ważna jest chwila obecna.Patrząc na twarze przełożonych na różnych szczeblach dostrzegam u nich grymas niepokoju '' uda mi się ten dzień przetrwać czy nie? , jutro będzie kolejny ...'' i tak w kółeczko :) zero organizacji. Cała kadra kierownicza do wymiany.Taka sytuacja jednak chińczykom jest na ręke nie od dzisiaj wiemy jaką jakość mają ich towary i wie o tym cały świat.To że to jest tajwański koncern nie chiński to przykrywka , więcej jest chińczyków niż tajwańczyków , oj dużo by tu pisać to jest mały skrót.Podsumowując moją wypowiedź ciśnie mi się na usta pewne przysłowie ..'' Jaki Pan taki kram ''
I kto to mówi
zdjecie uzytkownika
gueniu - 2013-06-26 18:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie po co sie denerwować, zapraszam do SEBN, tam przynajmniej macie normalne umowy o prace na min. 3 m-ce okres próbny a później na rok lub 2 lata. praca 5 dni w tyg, czasami trafi sie jakaś sobota ale tylko na pierwszej zmianie. na dzień dobry miałem 1,5 tys na reke a po roku pracy dostaje 2 tys na rękę, jak potrzebuje urlop to biorę i nikomu nie muszę sie tlumaczyc
zdjecie uzytkownika
k. - 2013-10-12 15:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjmują pracowników? jak tam się dostać?
zdjecie uzytkownika
dzola - 2013-12-20 22:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od 7 stycznia będą znów przyjmowac do tpv przez aencje ks.serwise
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2014-01-10 21:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chcę iść do tej roboty, podobno satysfakcja gwarantowana.
zdjecie uzytkownika
dxa - 2014-03-29 15:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robotę to masz jak skórą ruszasz cieciu , w Faureci pracuje się.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-04-19 10:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma lipy w TPV no chyba ze trafi sie magazyn to mozna natknac sie na dyskryminacje i mobing ;)
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-04-19 10:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jedna wielka lipa, wystarczy przeczytać jakiekolwiek forum dotyczące tej firmy, mobbing, kolesiostwo, niedouczone kierownictwo niższego szczebla, jak można pełnić funkcję kierowniczą po szkole zawodowej bez ukończenia studiów managerskich, na forum wszystko jest opisane, dziewczyna po studiach pracuje na taśmie a jej bezpośrednim przełożonym jest osoba która ukończyła przyzakładową szkołę zawodową, jest inny obszar przemysłowy po byłym Stilonie, dlaczego na forach nie ma wypowiedzi tak złych na temat istniejących tam firm, są wypowiedzi negatywne ale nie do takiego stopnia jak o firmach ze strefy ekonomicznej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
31 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TPV
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x