Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LG

Pracowałeś w firmie LG i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-01-28 04:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co myślicie o zmianie shiftów na CP?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-01-28 04:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co myślicie o zmianie shiftów na CP?
zdjecie uzytkownika
Wojciech Spychacz - 2016-01-28 17:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wąchaj kija !!! Shiftowie są spoko !!
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-01-28 18:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojciech Spychacz - 2016-01-28 17:15:57]:
poniedziałek wolny a we wtorek co wypowiedzenia ???
zdjecie uzytkownika
bus - 2016-01-28 20:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład chce aby pracownicy byli wobec zakładu uczciwi,aby dawali z siebie wszystko...!!! A z nas robia idiotow, nikt nic nie wie ludzie czekaja jak na skazanie jadac do pracy nie wiwdza czy maja jechac jeszcze do czego,kazdy dzien w tym zakladzie to jedna wielka kpina a za razem starch.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-01-28 23:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie sobie spokój z lg display on i tak upadnie jak nie w tym roku to w następnym ja Nie robię od listopada i mam lepsza Nowa pracę ☺ w innych zakładach są też przyjecia co dopiero się otworzyli a Wy panikujecie nie ta będzie inna praca świat się Nie kończy na LG Display
zdjecie uzytkownika
Buziaczki - 2016-01-29 01:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ja przesylam slodkie buziaczki dla tego calego Szymona co ponim tak jezdzicie :* :* :*
zdjecie uzytkownika
Z b - 2016-01-29 10:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co będa te 13?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-01-29 11:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadnych 13-tek nie będzie ☺przecież co chwilę dawali niuski a produkcja była słaba w 2014 roku prawie wszystkie linki szły dlatego była
zdjecie uzytkownika
operator - 2016-01-29 20:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niunia beda za Toba tesknil :( :( :( dwa tygodnie pod rzad 2 zmian i szkolenia jakies durne :( ja chce spowrotem na zamiane B
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-01-30 09:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj zdegradowano Sab liderów przynajmniej na CP 3 osoby zm.B a u was???
zdjecie uzytkownika
zaden - 2016-01-30 15:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem ten portal powinien zostać zlikwidowany ..nie piszę się tutaj prawdy o sprawach pracowniczych a przecież powinno ...ludzie wypisują tu głupoty nie służące niczemu dobremu...plotki ,wyzwiska zle wróżą zakładowi
zdjecie uzytkownika
nn - 2016-01-30 20:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kodi - 2016-01-21 15:43:02]:
Kiedy Rozwalą (usuną) tę cho..ną zmianę B? Najwięcej drani, nieuków i Qrw ?
Już się nie mogę doczekać.
zdjecie uzytkownika
nn - 2016-01-30 20:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kodi - 2016-01-21 15:43:02]:
Kiedy Rozwalą (usuną) tę cho..ną zmianę B? Najwięcej drani, nieuków i Qrw ?
Już się nie mogę doczekać.
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2016-01-30 21:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tych wszystkich sziftow i menadżerów powinni na zbity ryj zwolnić tak samo jak z biura nieroby jedne nic nie robią a kasy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają na produkcję ich dac niech porobia trochę na linii a nie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] walą bo to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nieroby są ☺
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-01-30 23:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weź się lepiej za robotę. W końcu przestaną płacić za obecność w pracy. Jak się grało w ... To teraz ma się miękkie kolana. Cześć jak czapka. Mam nadzieję, że kończy się Tobie umowa i nie będziemy musieli się w Tobą już ścierać .
zdjecie uzytkownika
Mysza - 2016-01-31 10:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy nasz pracodawca potwierdza zatrudnienie jak dzwoni bank do kredytu?
zdjecie uzytkownika
gey - 2016-01-31 10:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak do marca
zdjecie uzytkownika
grey - 2016-01-31 18:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaden - 2016-01-30 15:24:37]:
zdegradowano 6-ciu sub/l na zm.B
zdjecie uzytkownika
pik - 2016-01-31 20:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
degradacja a więc zmniejszenie zakresu obowiązków i wydatków, tak to rozumiem @grey. Może to było spowodowane chęcią oszczędzania w firmie? sam nie wiem
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-02-01 11:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to jest w LG z PIT-11 ? Wysyłają do domu czy trzeba odebrać jakos ?
zdjecie uzytkownika
gosc z innej firmy - 2016-02-02 13:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ze wasza firme zamykaja/likwiduja? Takie pogloski chodza po strefie...chyba juz w żadnej firmie z branzy tv sie nie powodzi
zdjecie uzytkownika
LG - 2016-02-02 17:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i Szymuś chyba zadowolony ze ma Katarzyne przy sobie :-)
zdjecie uzytkownika
ktos1 - 2016-02-02 18:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LG - 2016-02-02 17:22:21]:
No pewnie, chyba fajnie jest pracować z ukochaną osobą ;)
zdjecie uzytkownika
LG - 2016-02-02 21:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja bym sie cieszył..jak by moja pracowała ze mną
zdjecie uzytkownika
ktos1 - 2016-02-02 21:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LG - 2016-02-02 21:10:11]:
Nikt nie wierzył, że to przetrwa a tu niespodzianka i żyli długo i szczęśliwie :)
zdjecie uzytkownika
Gosc LG - 2016-02-02 22:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wescie przestancie patrzcie na siebie a nie na kogoś z tego co mi wiadomo to P.Szymon ma juz swoja wybranke i nie jest nia Katarzyna.......:P
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-02-03 11:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda, że na takim forum, szczególnie tak dużej firmy, można poczytać o takich głupotkach i mało istotnych sprawach. Sądziłem, że w LG są dużo ciekawsze obowiązki niż interesowanie się życiem innych :)
zdjecie uzytkownika
ekspert - 2016-02-03 19:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że firma aby jeszcze "trochę" pociągnęła musi obciąć koszty o 1/3 a co za tym idzie pozbyć (nie przedłużać umów) się 1/3 załogi. Do tego dodajemy oszczędności na transporcie + wyżej wymienione degradacje, ale i takie oszczędności związane z ogrzewaniem itd. itp. Po to między innymi powstał nowy TASK "oszczędnościowy". Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kleszcz - 2016-02-04 10:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [grey - 2016-01-31 18:10:16]:
warchlaka zapewne
zdjecie uzytkownika
ope lgd - 2016-02-05 01:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jednak Szymon Kasie ściągnął do siebie na zm B, ma ukochaną przy sobie, tak myślałem że tak się stanie.. . to już po pracy romans im nie wystarcza nawet na jednej zm muszą być?! zadowolony teraz chodzi
zdjecie uzytkownika
zzz - 2016-02-05 09:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ope lgd - 2016-02-05 01:35:29]:
Zadowolony bo dostał to co chciał. Ale to już chyba nie romans jak Kasia w ciąży?
zdjecie uzytkownika
Nara - 2016-02-05 12:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możecie jakieś przydatne informacje napisac, jak warunki pracy i atmosfera? Chciałem aplikować na stanowisko technika utrzymania infrastruktury w Biskupicach Podgórnych. Wymagają rocznego doświadczenia ale oferują dobre wynagrodzenie i premie
zdjecie uzytkownika
ekspert - 2016-02-05 15:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nara - 2016-02-05 12:04:13]:
Jeżeli masz możliwość zatrudnienia się w LG Display na stanowisku o którym napisałeś to będziesz miał jak u Pana Boga za piecem. Zapraszamy !!!
zdjecie uzytkownika
Buziaczki - 2016-02-05 23:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda mi tego Szymona ze tak o nim plotkujecie ale skoro tak piszecie o nim to znaczy ze jego zycie jest bardziej ciekawsze od waszego.....i dalej przesylam mu buziaczki :* :* :* :*
zdjecie uzytkownika
Gosc LG - 2016-02-06 00:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestescie porabani..... zajmijcie sie swoim zyciem......
zdjecie uzytkownika
LG - 2016-02-06 00:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie Szymona decyzja ze Kaska jest na zm.B a to ze w ciazy jest....."jak jest" to raczej ze swoimi facetem a nie z Szymonem.......
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-02-06 00:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy będą wywozić tę 1/3 ludzi co siedzi na salce i są psychicznie wyczerpani,nikt nimi specjalnie się nie interesuje niema nawet wiatraków jest tak duszno Walka przychodzi tylko i się wydziera jak zawsze prostaczka żeby było cicho i takie zainteresowanie ludźmi którzy kiedyś zasuwali na produkcji w pocie czoła bili rekordy a teraz jak bydło się ich traktuje,kiedy tę ukrainkę zdegradują która poniża ludźmi nami Polakami wstyd żeby taka nieodpowiedzialna osoba zarządzała ludźmi a ta 2 Niemiła na lini wylądowała śrubki kręci taką Karierę robi w LGD .
zdjecie uzytkownika
nikt - 2016-02-06 09:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-02-06 00:41:33]:
Sami się zapytajcie,dlaczego Wala jest dalej na tej pozycji.Nie pisać tutaj,tylko działać.Sub/L to jest tylko funkcja,nie stanowisko,to jest taki sam operator jak Wy.Ale jeśli pozwalacie,żeby ktoś taki jak ona Was poniżał,to jest jak jest.Jeśli jest Was grupa to trzeba próbować zmienić.Razem wszyscy zgłaszać zło.Tylko rozumiem,że lepiej na forum się użalać.Wszyscy macie pretensje,ale jakby trzeba było się twarzą w twarz stawić z problemem,to od razu 3/4 z Was się wycofa.Bo jest obawa o wszystko,o prace itd.To rozumiem,a może warto spróbować?????Nikt nie ma prawa Was psychicznie gnębić,pozdrawiam,życzliwy.
zdjecie uzytkownika
operator - 2016-02-06 14:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy będą ludzi wywozić bo ile można siedzieć na salce ludzie są zdesperowani nikt o niczym nie informuje,jest haos i taka niepewność,co jutro?połowa tych co mają umowy do marca jest spakowana w szafkach,gotowa do wywózki.
zdjecie uzytkownika
operator - 2016-02-06 14:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy będą ludzi wywozić bo ile można siedzieć na salce ludzie są zdesperowani nikt o niczym nie informuje,jest haos i taka niepewność,co jutro?połowa tych co mają umowy do marca jest spakowana w szafkach,gotowa do wywózki.
zdjecie uzytkownika
operator - 2016-02-06 14:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy będą ludzi wywozić bo ile można siedzieć na salce ludzie są zdesperowani nikt o niczym nie informuje,jest haos i taka niepewność,co jutro?połowa tych co mają umowy do marca jest spakowana w szafkach,gotowa do wywózki.
zdjecie uzytkownika
ekspert - 2016-02-06 19:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wywózka odbędzie się w ostatnim tygodniu lutego.
zdjecie uzytkownika
5 - 2016-02-06 21:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i super juz sie nie moge doczekac mam nadzieje ze tak bedzie
zdjecie uzytkownika
były operator - 2016-02-06 21:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki ekspercie szkoda że tak długo do końca tego lutego,teraz robią ;kastingi; na linkach która lepsza teraz to każda się pcha jedna poprzez drugą dziwne żadna teraz nie chce niuski,urlopu a walka wybierze i tak tę która jej przypadnie do gustu,nie będzie patrzyła na umiejętności specjalnie u niej zawsze tak było to rozgrywane i wdzięczą się tam teraz jedna poprzez drugą jedna komedia jakie to żałosne wszystko,karierę każda chce zrobić .
zdjecie uzytkownika
Nok - 2016-02-07 16:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A zmiana B ciagle na tapecie... Co do sub/l to juz nie sa zwyklymi op lecz maja w umowie subl. Co oczywiscie nie daje im prawa znecania sie nad ludzmi tu masz racje. Ale nie kazdy jest zly
zdjecie uzytkownika
ptyś - 2016-02-07 19:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna specjalistę ds. księgowości? Posiadam odpowiednie wykształcenie i umiejętności analityczne, ale nie wiem czy jest jeszcze czas na złożenie papierów.
zdjecie uzytkownika
tamtio - 2016-02-07 20:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na CP nareszcie normaly shift, szkoda mi tylko tych sabów oprucz taktajmowego lizusa, szkoda ze pani sablider nie zdegradowali ona tez kazdemu lize pupe, mowemu shiftowi tez ;/ zal mi jej rodzyni między zębami :D powinni sie za nią wziąść.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przeprowadzona w trzy osobowym gronie ze strony LG oraz interesant. Przedstawiono przełożonych z działu Security. Wszystko w miłej i kulturalnej atmosferze, bardzo profesjonalnie - krótko i zwięźle. Rozmowa bazuje przede wszystkim na podstawie CV kandydata. Pytania padają na temat poprzednich miejsc zatrudnienia i doświadczeń z tym związanych.

Rozmowa nastawiona głównie na mówieniu o osobie kandydata, jego oczekiwaniach, doświadczeniu i szczegółowym opisie stanowisk zajmowanych u poprzednich pracodawców.

Zauważalne jest, że bardzo istotna dla zakładu jest kultura, prezencja i wygląd kandydata na stanowiska biurowe i w Służbie Ochrony. Prezencję pracowników produkcji przemilczę ;-)

Generalnie rzeczowo, krótko, zwięźle i na temat. Rozmowa bardzo przyjemna, bez zbędnego ciśnienia. Ludzie nastawieni na wysłuchanie, co oferuje swoją osobą kandydat.
Pytania: Proszę powiedzieć coś o sobie (doświadczenie, poprzednie miejsca pracy, opis stanowisk, czym się zajmowałeś?).
Wymienić swoje zalety i wady.
Jakie są pańskie oczekiwania?
zdjecie uzytkownika
ja;-) - 2016-02-07 20:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wala jest dobrą sub, jest za ludzmi, a ktos kto pisze o niej takie bzdety to chyba nie widział zrytego sublidera...
zdjecie uzytkownika
Nok - 2016-02-07 21:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto jest zrytym sub? Nie znam wszystkich;) moze oni poprostu boja sie o swoje? Co ta polska z nas robi:(

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LG

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert