Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LG

Pracowałeś w firmie LG i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
men - 2015-02-21 01:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [men - 2015-02-21 01:20:29]:
Przepraszam korzystasz!!!!!!!!!! He he je
zdjecie uzytkownika
miodek - 2015-02-21 21:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [men - 2015-02-21 01:20:29]:
a ty co wtórny analfabeta???
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-02-22 08:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto w piątek pobil się na imprezie brygady c w maluszowie??? Nawet napić się nie potrafią, zenada!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik LG - 2015-02-22 10:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2015-02-22 08:39:45]:
TO WŁASIE JEST WIZYTÓWKA NASZEJ FIRMY,ALBO SIĘ SMARÓJĄ NA TYM FORUM ,ALBO LEJĄ PO MORDACH W MIEJSCACH PUBLICZNYCH I DZIWIĆ SIĘ ŻE MÓWIĄ O NAS NA "MIEŚCIE"
CHOŁOTA I BYDŁO Z LG,POZDRAWIAM JESZCZE FAJNYCH LUDZI POUKŁASANYCH NIELICZNYCH Z TEJ NASZEJ FIRMY,Z KTÓRYMI I POGADAĆ PO POLSKU JESZCZE MOŻNA
zdjecie uzytkownika
socjolog - 2015-02-22 13:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka firma tacy pracownicy!!!
zdjecie uzytkownika
errrrrr - 2015-02-22 16:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze jest zabawnie , zawsze też było kiedyś to jednego sfita żona to jak przyjechała na parking to robiła porządki ha ha ha. A tera też by się zadało.
zdjecie uzytkownika
socjopata - 2015-02-22 23:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabawnie?
to prawie patologia!
zdjecie uzytkownika
welisy - 2015-02-23 00:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestańcie wreszcie gadać o głupotach i zacznijmy wreszcie tematy związane z pracą, bo po to jest chyba to forum prawda? Jeśli już jesteście tacy rozgadani to dowiem się od was jakie są przeciętne wynagrodzenia finansowe na stanowisko "Młodszy Inżynier Pracy" ? Chciałbym się lepiej przygotować do rozmowy o pracę.
zdjecie uzytkownika
opc - 2015-02-23 13:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [welisy - 2015-02-23 00:29:47]:
to kup sobie wiadro wazeliny i naucz sie biegle koreanskiego awansujesz niechybnie
zdjecie uzytkownika
Women - 2015-02-24 19:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [welisy - 2015-02-23 00:29:47]:
No właśnie masz rację "Welisy"trzeba pisać coś na temat,niedługo Dzień Kobiet
ciekawe czy w tym roku będzie ktoś o nas pamiętał w tej naszej firmie?pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
men - 2015-02-24 19:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Women - 2015-02-24 19:20:47]:
no wlasnie trzeba pisac cos na temat a co ma dzien kobiet do zakladu pracy jak zwykle dostaniesz przy wejsciu do manufaktury pseudo upominek tesknisz za czasami prl-u?
mozliwe ze ochrona wreczy ci rajstopy i gożdziki
zdjecie uzytkownika
teror - 2015-02-24 20:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba o tym mówic głosno jak u nas jest shift - ci robią co chcą siedzą na siłowni w szatni i stołówce do tego dołanczają sub wszystkich rodzajów najbardziej zmęczone hr i t/t. A jak kupisz prezent taki , że to jest hobby to jest ok i nawet można dostać nagrody miesiąca, roku. jumery w poszukiwaniu na całym lg
zdjecie uzytkownika
Pancia - 2015-02-26 12:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waga - 2015-02-15 13:03:53]:
Rowniez sobie chwalimy prace i humor pani,pani Grazynko.przez takich ludzi az sie chce sie przetrwac spokojnie do fajrantu ...pozdrawiam w imieniu czarnych koszulek.
zdjecie uzytkownika
Waga - 2015-02-26 19:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miło mi czytać taką opinię o mnie,że ktoś jednak w tej firmie pozytywnie mnie odbiera i dobrze się czuje w mojej obecności,jestem osobą otwartą, śmiałą,odważną,taką twórczą trochę z innej "bajki" ale dobrze mi jest w naszych realiach w naszej firmie, tak szczeże na forum publicznym pisze co myślę co czuje,nieobawiając się krytyki i śmiało się pod tym podpisuje,może założymy na Facebook jakiś Klub lub coś w tym stylu na łamach naszej Gazetki zakładowej,bo tu na tym Forum to ludzie się tylko szkalują i tak użalają nad sobą,szkoda takie to smutne i przykre,gdy się czyta takie teksty,pozdrawiam miło "Pancie" czarne koszulki i resztę fajnych ludzi w naszej firmie,pan Łącki namawiał mnie kiedyś żebym zaczeła pisać książkę,pracuję w tej firmie cztery lata,mam ponoć "gadane"jak mówią o mnie ,ale terz zacięcie do pióra takrze było by co pisać,oj było,wkońcu mam
Duszę Artysty .miłego wekendu życzę.
zdjecie uzytkownika
hc - 2015-02-27 16:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
zostalem zaproszony na rozmowe kwalifikacyjna do lge na stanowisko w dziale r&d. czekam na opinie odnosnie pracy na tym stanowisku, atmosfery w firmie itp.
zdjecie uzytkownika
Cześć - 2015-02-28 12:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglada sytuacja z tym zakladem maja byc jakies wielkie zwolnienia przyjmuja nowych a zaklad do 2016 czy im przedluza jakwyglada sytuacja z tym terenem to dzierzawia od wroclawia te tereny czy jak
zdjecie uzytkownika
Cześć - 2015-02-28 12:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro w heesungu takie rzeczy ze zwalniaja mnostwo osob to u nas też
zdjecie uzytkownika
arab - 2015-03-02 15:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po ile bonuw daja nam na wielkanoc
zdjecie uzytkownika
lisek - 2015-03-02 19:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arab - 2015-03-02 15:52:56]:
po ile i kiedy dajcie info
zdjecie uzytkownika
tajemnicza - 2015-03-02 21:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakich znowu bonów?jak była premia to będą bony?
zdjecie uzytkownika
ggh - 2015-03-03 11:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gowno będzie prowokanci bez mózgu
zdjecie uzytkownika
Jacob Zuma - 2015-03-03 14:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ggh - 2015-03-03 11:25:37]:
bony na wielanoc do tesco bezmózgi niewolniku lg
zdjecie uzytkownika
opoka - 2015-03-03 17:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie opamietajcie sie prosze na wielkanoc jak juz cos to byla gotowka nie bony dodatkowo z tego co pamietam moze cos sie zmienilo a co tam w pracy bo ja narazie jestem na wolnym jak plan na marzec macie wolne piatek i poniedzialek kiedy podwyzki tak tylko pytam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przeprowadzona w trzy osobowym gronie ze strony LG oraz interesant. Przedstawiono przełożonych z działu Security. Wszystko w miłej i kulturalnej atmosferze, bardzo profesjonalnie - krótko i zwięźle. Rozmowa bazuje przede wszystkim na podstawie CV kandydata. Pytania padają na temat poprzednich miejsc zatrudnienia i doświadczeń z tym związanych.

Rozmowa nastawiona głównie na mówieniu o osobie kandydata, jego oczekiwaniach, doświadczeniu i szczegółowym opisie stanowisk zajmowanych u poprzednich pracodawców.

Zauważalne jest, że bardzo istotna dla zakładu jest kultura, prezencja i wygląd kandydata na stanowiska biurowe i w Służbie Ochrony. Prezencję pracowników produkcji przemilczę ;-)

Generalnie rzeczowo, krótko, zwięźle i na temat. Rozmowa bardzo przyjemna, bez zbędnego ciśnienia. Ludzie nastawieni na wysłuchanie, co oferuje swoją osobą kandydat.
Pytania: Proszę powiedzieć coś o sobie (doświadczenie, poprzednie miejsca pracy, opis stanowisk, czym się zajmowałeś?).
Wymienić swoje zalety i wady.
Jakie są pańskie oczekiwania?
zdjecie uzytkownika
baza - 2015-03-04 14:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opoka - 2015-03-03 17:01:00]:
byly bony rowniez!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Weekend - 2015-03-04 21:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha hi piatek wolny znowu urlop zapieprza niezle
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LG
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LG?
Zadaj pytanie