Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LG

Pracowałeś w firmie LG i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obiektyw - 2015-01-22 18:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie mowia wiec zadnegoo przelewu nie bedzie. Nie bedzie robole!!!
zdjecie uzytkownika
szaman - 2015-01-23 07:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na obiedzie mówili ze do wypłaty 90%
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-01-23 10:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne nikt nic nie wie, po co piszecie te bzdury
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-01-23 13:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie głupoty nikt nic mądrego nie ma do powiedzenia. Koń by się uśmiał z tego
zdjecie uzytkownika
Olek - 2015-01-23 18:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym roku najprawdopobniej nie bedzie premi z zyskow, w zamian za to firma chce dac nam płatne postojowe w marcu 10 dni roboczych
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-01-23 19:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale głupoty piszecie tak naprawdę nic jeszcze nie wiadomo
zdjecie uzytkownika
Grażyna - 2015-01-24 15:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma to jak codziennie, dzien w dzień :( slyszec w autobusie dzwonek "zono moja" masakra!!! dzien bez tej piosenki w autobusie jest dniem straconym :D
zdjecie uzytkownika
setki - 2015-01-24 21:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani co sie dzieje z osoba ktora podpisze nadgodziny a na nie nie przyjda bo np zaspia a autobus ucieknie w ostatniej chwili a innych niebylo niebylo sie jak dostac powiadomic kogo tylko sab lidera np czy szift lider zwolni dyscyplinarnie lub nagana jak to
zdjecie uzytkownika
seta i galareta - 2015-01-24 21:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najprawdopodobniej bedzie na ciebie czekac juz wypowiedzenie w HR za nie przestrzeganie regulaminu pracy, tak to juz jest w tej firmie
zdjecie uzytkownika
,,,,,,, - 2015-01-25 13:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tamtym roku dostaliśmy premie z zysku do wypłaty , dokładnie 7 lutego.
zanim napiszesz że to nieprawda sprawdż głupkowaty skoczku.
zdjecie uzytkownika
jawa - 2015-01-26 12:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy skoczkowie są głupkowaci zajmują się tylko plotami
zdjecie uzytkownika
jumPER - 2015-01-26 21:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jawa - 2015-01-26 12:47:25]:
BO NA WIOSCE BYLO TAK...
SKOCZ PO WODE DO STUDNI DLA MATKI... SKOCZYLEM
SKOCZ DO SKLEPU PO PIWO DLA OJCA SKOCZYLEM...
PRACUJE TERAZ W LG I JESTEM JUMPEREM I PO NIC NIE MUSZE SKAKAC !!!
zdjecie uzytkownika
sub/l - 2015-01-27 15:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jumPER - 2015-01-26 21:06:37]:
ja awansowalem i pracuje wylacznie na jedna zmiane bo zawsze mialem na palarni paperoski dla szifta a po pracy zawsze cos na rozgrzewke
zdjecie uzytkownika
jolka - 2015-01-27 17:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no co tam wreszcie wiadomo co z dodatkowa kasa
zdjecie uzytkownika
LG = łagr - 2015-01-27 18:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
90% wpisów to lament wygłodniałych hien które czekają na ochłapy z Korei. Smutne.
zdjecie uzytkownika
opc - 2015-01-27 18:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [LG = łagr - 2015-01-27 18:31:28]:
niestety taki mamy klimat a wlasciwie atmosfere w pracy
typowe polactwo !!!
biskupice to neokolonializ
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-01-27 21:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo juz kiedy będzie kasa?
zdjecie uzytkownika
kokos - 2015-01-28 12:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [koko - 2015-01-27 21:59:34]:
dziesiatego bedzie na bank !
zdjecie uzytkownika
zalatwiony - 2015-01-28 13:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym porabanym zakladzie nigdy nic zlego niemialem zawsze spoko oceny itd zdarzyla sie sytuacja ze na 6 rance teraz w sobote zmiana a mielismy miec glupie nadgodziny ja zaspalem serio dostalem nagane za to wiem podpisalem i nie przyszlem ale to byly nadgodziny zaspalem gonilem autobus ale mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innych niebylo bo normalni ludzie odpoczywali okazalo sie ze mam pierwsza nagane prawie po wzorowej pracy przez 2 lata przezylem to jakos co teraz niepotrzebnie podpisalem wylece na bruk co z podwyzka premia kasa kwartalna obecnosciowka mam dziwne szefostwo troche nic niewiedza to pytam tu czy rozmawiac z menadzerem hr czy olac kiedy ta nagana mi zniknie z rejestru i ile razy beda zabierac mi premie moim zdaniem powinienem dostac upomnienie grozil ze moglem dostac dyscyplinarke jak jeszcze raz szift nie uwiezyl ze zaspalem tragedia szkoda ze nikt mnie nie firmowal jak bieglem troche to mojej winy tez ale malo teraz bede sie bal podpisac te nadgodziny
zdjecie uzytkownika
zalatwiony - 2015-01-28 13:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a mam problemy finansowe niemam sily moze i komornicy beda zalatwilem sie na amen jednym dniem sobota a mial byc fajny weekend
zdjecie uzytkownika
Abebe Bikila - 2015-01-28 13:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zalatwiony - 2015-01-28 13:20:23]:
siemka
jak tak lubisz biegac to wystartuj w maratonie zakladowym wygrasz to sie odkujesz finansowo i prestiz bedzie w firmie
a nagane po roku ci anuluja
zdjecie uzytkownika
tajemnicza - 2015-01-28 14:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile tej premi ma być bo każdy pisze co innego
zdjecie uzytkownika
wtajemniczona - 2015-01-28 19:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tajemnicza - 2015-01-28 14:24:12]:
kilo ryżu i kijem po krzyżu
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przeprowadzona w trzy osobowym gronie ze strony LG oraz interesant. Przedstawiono przełożonych z działu Security. Wszystko w miłej i kulturalnej atmosferze, bardzo profesjonalnie - krótko i zwięźle. Rozmowa bazuje przede wszystkim na podstawie CV kandydata. Pytania padają na temat poprzednich miejsc zatrudnienia i doświadczeń z tym związanych.

Rozmowa nastawiona głównie na mówieniu o osobie kandydata, jego oczekiwaniach, doświadczeniu i szczegółowym opisie stanowisk zajmowanych u poprzednich pracodawców.

Zauważalne jest, że bardzo istotna dla zakładu jest kultura, prezencja i wygląd kandydata na stanowiska biurowe i w Służbie Ochrony. Prezencję pracowników produkcji przemilczę ;-)

Generalnie rzeczowo, krótko, zwięźle i na temat. Rozmowa bardzo przyjemna, bez zbędnego ciśnienia. Ludzie nastawieni na wysłuchanie, co oferuje swoją osobą kandydat.
Pytania: Proszę powiedzieć coś o sobie (doświadczenie, poprzednie miejsca pracy, opis stanowisk, czym się zajmowałeś?).
Wymienić swoje zalety i wady.
Jakie są pańskie oczekiwania?
zdjecie uzytkownika
tajemnicza - 2015-01-28 20:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I po co ludzie piszą głupoty że już co niektórzy na kontach mają jak tak naprawdę sprawa ucichła
zdjecie uzytkownika
tajemnicza - 2015-01-28 20:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I po co ludzie piszą głupoty że już co niektórzy na kontach mają jak tak naprawdę sprawa ucichła
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LG
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LG?
Zadaj pytanie
x