Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lg Display

Pracowałeś w firmie Lg Display i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
op - 2014-09-07 21:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oddam wszystko za stary grafik 2,2,2,
zdjecie uzytkownika
opka - 2014-09-08 12:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [op - 2014-09-07 21:28:24]:
tez bym chciala stary grafik 2,2,2
zdjecie uzytkownika
BoRys - 2014-09-08 15:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmmm...

Ludzie!

Nie widzicie, że sami staliśmy się niewolnikami w naszym własnym kraju???
Ja nie chwalę komuny - broń Boże! - ale w tamtych czasach tego nie było. Wszystkie firmy były Polski, państwowe i takiego chamstwa w żaden sposób nie było. Ludzie wzajemnie się szanowali, i nie było aż takiego rygoru jak w tym LG. Czy naprawdę nie potrafimy wziąć się w garść? jakoś się zjednoczyć wszyscy razem i wprowadzić jakąś etykę??? Do końca świata my Polacy chcemy być niewolnikami? O Zgrozo!!!

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lucio - 2014-09-09 11:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BoRys - 2014-09-08 15:48:12]:
lekko sie pisze i mowi, ale wiekszość z nas boi sie o prace, nie licz na jakies protesty czy strajki
zdjecie uzytkownika
stach - 2014-09-09 15:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z luciem, teraz na prawdę wiele osób boi się strajkować, bo przecież musi mieć jak opłacić swoje mieszkanko i mieć na życie, a bawienie się w awanturnictwo chyba jeszcze nikomu w takiej firmie niczego dobrego nie przyniosło. Chyba, że macie jakieś inne zdanie ? chętnie podyskutuje na ten temat.
zdjecie uzytkownika
toto - 2014-09-10 14:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LG a ja widzę te rodziny koreańskie co tam pracują i generalnie jeśli się nie izolują tylko zaczynają tu żyć gadać z ludźmi opowiadać o sobie to jak ten zakład się o tym dowiaduje to wywala takich do Kolumbii. Jeden kiedyś mówił, że firma ( w sensie centrala) uważa, że pensje w Polsce są za wysokie tzn, że niby najbardziej optymalnie jakby koszta pracownicze zamykały się w tys pln czyli około 500 zł na rękę, ale cóż mają pecha bo w Polsce tak się nie da. Toteż wyzysk zapewne macie przez takowe naciski. A co do awansów przez łóżko to chyba nasz"polski" wynalazek. Nie wiem czemu tym koreańcom wpajają taką nienawiść do nas u niektórych to nawet dzieciaki pokazują gesty typu poderżnięcia gardła itp. Moim zdaniem tu jakaś polityka państwowo zakładowa jest nie przychylna nam. Co do weekendów to w Azji w sensie w Korei ponoć też tak mają. Jak ktoś z was liczy na awans u nich to chyba nie da się ewentualnie jeśli znasz koreański perfect ale wtedy są możliwości pracy w lepszych zakładach np Kia na Litwie czy Doosan w Gliwicach. Znajomy robił w Electronic u i niby sobie chwalił ale nie wiem jak tam robił może się z kimś skumał.
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-09-13 13:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam Kasie i Renate - skoczków z linek 1 i 2 ze zmiany C - fajne dziewczyny.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-09-13 17:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakas fajna laska??????????
zdjecie uzytkownika
żaden - 2014-09-14 18:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie ,ludziom zgotowali ten los
zdjecie uzytkownika
comebacktome - 2014-09-14 20:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktora zmiana i ktorej subL ?:D
zdjecie uzytkownika
111111 - 2014-09-19 20:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkl - 2014-08-29 16:10:39]:
tak narzekacie na tom prace a tu nie jest tak tragicznie a co wy myślicie ze lepiej jest w innych zakładach pracy popracujcie w takich miejscach jak Electrolux itp to się przekonacie tak było i będzie w tych zakładach nie podoba się praca zmieńcie idźcie gdzie indziej czy ktoś was tu trzyma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam wozom do pracy i z pracy praca czysta po 8 godzin nie dźwigasz itp ludzie albo tu pracuj om same cioty którym niechce się pracować albo to jest pierwsza wasza praca bo mamusia kazała noz kur... mac dajcie spokój
zdjecie uzytkownika
ONA - 2014-09-20 20:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie komus nie podoba praca w tym zakladzie to poco tu siedz.Zwolnij sie i nie nazekaj
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-21 05:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [111111 - 2014-09-19 20:26:19]:
Popracuj kolego nad ortografią !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Cichy - 2014-09-23 21:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
po ostatniej imprezie Sabliderow we wrocku mam nagranie na telefonie jak to Sabliderka Madzia chwali sie i namawia innych ,zeby wzieli pod ochrone jej siostre mimo ze nic nie potrafi tylko pyskowac,Madzia chwalila sie ze predzej pozbedzie sie ze swojej zmiany dobrych pracownikow niz nie udolnej siostry a koledzy z pracy jej przytakiwali,a morze jest to zaklad Madzi i popapranych sabliderow,mysle ze jak to nagranie dojdzie do dyrekcji to morze wkoncu z tymi nierobami zrobia Porzadek,
zdjecie uzytkownika
popp - 2014-09-23 23:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a byla taka imprezka?? moze chodzi o imprezke shiftow? jaka madzia? powaznie masz takie nagranie?
zdjecie uzytkownika
vernon - 2014-09-24 20:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i Panie :) ABY LINIA SZLA :):):):)
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-09-25 16:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
plotkara , żujaca gumę
zdjecie uzytkownika
pracuje - 2014-09-25 18:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam was serdecznie, nie do konca sie orientuje kim ejst ta wczesniej wspominana osoba o ktorej tutaj tak dyskutujecie i komentujecie. bo jestem tutaj przez moje bezrobocie ktorego mam dosyc. tak sie zastanwaim czy uciekac za granice czy lepiej zostac w kraju i np pracowac przy produkcji w LG display. jak sadzicie, co byscie zrobili?
zdjecie uzytkownika
ten co wie - 2014-09-25 18:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Cichy - 2014-09-23 21:37:04]:
histeryczka ze 107 juz nie wie jak sie zemścić na pieknej Aurelce
żenada...
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
co - 2014-09-25 19:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piekna patologiczna skolioza
zdjecie uzytkownika
patolog - 2014-09-26 19:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ten co wie - 2014-09-25 18:48:36]:
Cechuje ją nadmierna ekstrawersja, emocjonalność, płaczliwość, demonstracyjność zachowań, które są powodowane nieuzasadnionym lękiem o funkcjonowanie danej części własnego ciała. Dawniej histerię przypisywano wyłącznie kobietom i często wiązano jej występowanie z nieprawidłowym funkcjonowaniem macicy.
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-09-28 06:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [popp - 2014-09-23 23:51:49]:
Zawiść ludzka nie zna granic.
zdjecie uzytkownika
ree - 2014-09-28 12:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę , że te osoby , które robią tyle szumu wokół normalnej młodej dziewczyny powinny zająć się pracą a nie ciągle obgadywać inne osoby na czele z A,,,,
zdjecie uzytkownika
lulu - 2014-09-29 11:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-09-13 17:53:59]:
dwie stare panny
zdjecie uzytkownika
qwe - 2014-10-01 00:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracuje - 2014-09-25 18:11:51]:
Jeżeli nie masz żony/dzieci to uciekaj z kraju. :) Tutaj jest coraz gorzej (nie tylko w grupie LG, ale ogólnie Polsce) i nie zapowiada się by miało kiedykolwiek się poprawić. Łatwo napisać, trudniej zrobić, ale jak nie spróbujesz to się nie przekonasz czy może być lepiej. A w Polsce zawsze do takiego LG czy Amazona można pójść za marne grosze, byle mieć na chleb.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lg Display
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x