Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lg Display

Pracowałeś w firmie Lg Display i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tom - 2014-09-25 16:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
plotkara , żujaca gumę
zdjecie uzytkownika
pracuje - 2014-09-25 18:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam was serdecznie, nie do konca sie orientuje kim ejst ta wczesniej wspominana osoba o ktorej tutaj tak dyskutujecie i komentujecie. bo jestem tutaj przez moje bezrobocie ktorego mam dosyc. tak sie zastanwaim czy uciekac za granice czy lepiej zostac w kraju i np pracowac przy produkcji w LG display. jak sadzicie, co byscie zrobili?
zdjecie uzytkownika
ten co wie - 2014-09-25 18:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Cichy - 2014-09-23 21:37:04]:
histeryczka ze 107 juz nie wie jak sie zemścić na pieknej Aurelce
żenada...
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
co - 2014-09-25 19:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piekna patologiczna skolioza
zdjecie uzytkownika
patolog - 2014-09-26 19:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ten co wie - 2014-09-25 18:48:36]:
Cechuje ją nadmierna ekstrawersja, emocjonalność, płaczliwość, demonstracyjność zachowań, które są powodowane nieuzasadnionym lękiem o funkcjonowanie danej części własnego ciała. Dawniej histerię przypisywano wyłącznie kobietom i często wiązano jej występowanie z nieprawidłowym funkcjonowaniem macicy.
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-09-28 06:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [popp - 2014-09-23 23:51:49]:
Zawiść ludzka nie zna granic.
zdjecie uzytkownika
ree - 2014-09-28 12:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę , że te osoby , które robią tyle szumu wokół normalnej młodej dziewczyny powinny zająć się pracą a nie ciągle obgadywać inne osoby na czele z A,,,,
zdjecie uzytkownika
lulu - 2014-09-29 11:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-09-13 17:53:59]:
dwie stare panny
zdjecie uzytkownika
qwe - 2014-10-01 00:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracuje - 2014-09-25 18:11:51]:
Jeżeli nie masz żony/dzieci to uciekaj z kraju. :) Tutaj jest coraz gorzej (nie tylko w grupie LG, ale ogólnie Polsce) i nie zapowiada się by miało kiedykolwiek się poprawić. Łatwo napisać, trudniej zrobić, ale jak nie spróbujesz to się nie przekonasz czy może być lepiej. A w Polsce zawsze do takiego LG czy Amazona można pójść za marne grosze, byle mieć na chleb.
zdjecie uzytkownika
ZZZZZZZZZZ - 2014-10-03 09:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ld Display super firma
atmosfera jest rodzinna
w Lg Display ja pracuję
każdym dniem się delektuję.
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-10-03 10:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [popp - 2014-09-23 23:51:49]:
Żałosne jest wymyślanie takich historyjek. i to stare głupie baby same przeciwko sobie stawiają innych operatorów.Teraz to już wiadomo czemu nikt z tymi plotkarami na 107 nie chce pracować.... zajmijcie się pracą,a nie życiem innych!!! jesteście takie stare a głupie....!!!
zdjecie uzytkownika
Kermit - 2014-10-03 11:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie macie już dość nakręcania się?? po co te wszystkie plotki,chore dyskusję... chcąc zaszkodzić komuś,szkodzicie tylko samym sobie wymyślacie plotki jakieś nagrania... nie lepiej by było współpracować?? nie musicie się uwielbiać...xD
zdjecie uzytkownika
zmiana A - 2014-10-03 17:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam panie na naszą zmianę , ,,, wybijemy im ploty z głowy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-07 12:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,mam pytanko odnośnie wypowiedzenia za porozumieniem stron.Czy ktoś z was miał taki przypadek bądź słyszał,że odmówiono komuś w LG i musiał odpracowywac 2 tyg?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-07 20:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-10-07 12:50:12]:
Składając wypowiedzenie pracy lub zostając zwalnianym przez pracodawcę za porozumieniem stron, okres wypowiedzenia wynosi 2 tygodnie - jeżeli jest to umowa o pracę na czas określony. I w tedy te 2 tygodnie, które są okresem wypowiedzenia trzeba przepracować lub można iść na urlop, jeżeli się ma tyle dni. Bywa, że pracodawca, który zwalnia pracownika i chce mieć z pracownikiem spokój, każe mu siedzieć przez ten czas w domu i płaci mu tak, jak by pracownik pracował.
zdjecie uzytkownika
wieczny urlop - 2014-10-10 18:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to bym mógł mieć takie wieczny urlop, że siedzę w domu całymi dniami a potem na koniec sobie sprawdzam stan konta i tam się pojawia całą wypłata... ale cudów nie ma ;) ja chętnie wpadnę do was na zmianę, tylko czy potem będę miał gwarancję pracy? jesli tak to idę w ciemno i macie mnie na hali. co wy na to?
zdjecie uzytkownika
kasztan - 2014-10-14 13:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć!
pytanie moje jest następujące, czy pracując na produkcji jest możliwość awansowania na jakieś wyższe stanowiska?
zdjecie uzytkownika
Dąb - 2014-10-14 18:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasztan - 2014-10-14 13:33:59]:
Tak!!!
Bez wątpienia zostaniesz prezesem spółki...
zdjecie uzytkownika
jakość na wizualnej - 2014-10-14 19:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kasztan - 2014-10-14 13:33:59]:
Jeśli masz znajomości i pijesz na parkingu z Sub lub Shiftami to szybko dostaniesz opaskę, jeśli nie masz kontaktów to zrobią z ciebie jelenia i będziesz wkręcał śrubki.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-10-15 19:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jakość na wizualnej - 2014-10-14 19:47:31]:
Jak będziesz siedział na forum i tylko narzekał i pisał kłamstwa to na pewno nikim więcej nie będziesz. Może piją sobie bo się przyjaźnią. A tak w ogóle zawistnych osób jak ty to nie brakuje. Zazdrość zżera że ciebie nie zapraszają
zdjecie uzytkownika
pukiel - 2014-10-15 22:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [qwerty - 2014-10-15 19:53:25]:
ciebie najwyrazniej zabolalo coś bo to co napisał to szczera prawda, niech sobie piją ale niech zniknie kolesiostwo z tego zakładu.
zdjecie uzytkownika
zkm - 2014-10-16 17:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pukiel - 2014-10-15 22:07:10]:
To chyba raczej ciebie to boli że nie masz znajomych w pracy . ale jak takich plotkarzy można lubieć
zdjecie uzytkownika
pukiel - 2014-10-16 18:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zkm - 2014-10-16 17:31:50]:
Znajomych mi nie brakuje, ale stronię od plotkarzy i nie liczę na awans przez znajomosci :)
zdjecie uzytkownika
pesymista - 2014-10-19 18:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem cierpliwym człowiekiem do czasu w sumie jak każdy.Wytłumaczcie na chłopski rozum czemu ludzie zamiast zająć się pracą i tym co mają do zrobienia sieją plotki z palca wyssane?? i niestety wprowadza to w konflikt niektóre osoby,co niestety praca w takiej atmosferze spada o 100% !!! Dlaczego nie ma współpracy?? każdy patrzy na każdego, nie pilnuje siebie, a ten żuje gumę, ten je cukierka,a ten ma dobry kontakt z Sub/ i Shift... człowieka szlag trafia,aż się nie chce przychodzić i pracować z niektórymi osobami. Mówienie tym osobą w oczy co się myśli wiąże się z tym,że są wymyślane kolejne głupoty nie można nic z tym zrobić??Czy musi być taka atmosfera?? Chcielibyśmy przychodzić do pracy tak jak dawniej z chęcią ...
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2014-10-19 22:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjęcia do zakładowej Wewnętrznej Służby Ochrony znowu ruszyły (na stanowiska operatorów ochrony), czy ktoś coś wie na temat warunków zatrudnienia? Wiem że pracują w systemie trzy zmianowym po 8 godz. w "cztero-brygadówce". Wiem że premie mają tak samo jak pracownicy produkcji i strukturę organizacyjną też-słyszałem że mają sub-leaderów i shift-leaderów oraz specjalistów.

Czy ktoś wie coś na temat płacy, zarobków? Bo różnie słyszałem, a jestem zainteresowany.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lg Display
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x