Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LG

Pracowałeś w firmie LG i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ktosik - 2015-06-25 10:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OCK czegoś nie wiem ??
zdjecie uzytkownika
..... - 2015-06-25 10:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hanka - 2015-06-25 10:40:33]:
nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bzdur,
zdjecie uzytkownika
Ktosik - 2015-06-25 11:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytam poważnie a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bzdur
zdjecie uzytkownika
'''''' - 2015-06-25 11:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ktosik - 2015-06-25 11:01:11]:
odpisałem na wiadomość Hanki a nie do ciebie ,co ty menagierem z lg jesteś że taki tępy ?
zdjecie uzytkownika
Ktosik - 2015-06-25 11:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tępi to są tacy pracownicy jak ty i jeszcze nie wiesz że LG zostanie zamknięte w ciągu 2 miesięcy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-28 13:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ktosik - 2015-06-25 11:26:52]:
zamkniete ?????
Dlaczego?????????????
zdjecie uzytkownika
Ochroniarz - 2015-06-28 21:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [linia nr 5 - 2015-05-10 15:11:59]:
A żebyście wiedzieli - Wasze zdrowie :)))
zdjecie uzytkownika
Agnes - 2015-06-29 22:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stare dziady ktorym nie chce sie isc 500 metrow z "ochrony" do budynku produkcyjnego tylko siadaja na rower i jada aby szybko i szybko !!!!!!! skandal!!!!! ale pozytyw jest taki ze najwieksza gadula juz nie pracuje w LGD :)
zdjecie uzytkownika
sober - 2015-06-30 06:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz jak przeglądałem ogłoszenia pracy od LG napotkałem jedno, któe mnie nawet zainteresowało http://www.pracuj.pl/praca/kontroler-jakosci-wroclaw-okolice-biskupice-podgorne-pow-wroclawski-okolice,oferta,3985626 szukają kontrolerów jakości, a samo ogłoszenie wygląda o wiele lepiej niz tutejsze komentarze, może warto jednak spróbować.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-30 21:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sober - 2015-06-30 06:18:11]:
pomyliles firmy to nie to lg
zdjecie uzytkownika
technik - 2015-07-01 16:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koniec pracy w LG!!!!!!!!!! najpierw szkolenie w Niemczech a potem w Belgii :) pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
opc - 2015-07-01 18:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to super wiadomosc kilku nierobow juz ubylo
dziekujemy
zdjecie uzytkownika
Tech - 2015-07-02 07:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opcja ty się.tak nie ciesz, jak nie masz umowy na stałe to już niedługo sam Będziesz szukał pracy. Juz po przestoju mają nie przedłużać umów, a liczbę pracowników MF uzupełnia przez agencję tymczasowej pracy.
Ps
Ciekawi mnie dlaczego elwktroniks ma tyle pracy, pewnie panele z Chin biorą i tylko nalepki jest z Polski
zdjecie uzytkownika
opc - 2015-07-02 15:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tech - 2015-07-02 07:17:12]:
ja mam na stale pracuje w firmie od 2006 roku
niedlugo ty bedziesz szukal pracy a takiej w ktorej dlubie sie palcem w nosie dlugo nie znajdziesz
zdjecie uzytkownika
Tech - 2015-07-02 16:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej w nosie niż w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Trzeba było startować na technika a nie wylewać swoich frustracji na forum ;)
zdjecie uzytkownika
opc - 2015-07-03 13:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tech - 2015-07-02 16:56:40]:
lepiej w wlasnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niz lizac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Karpiowi pajacu bez kregoslupa
zdjecie uzytkownika
Tech - 2015-07-03 15:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ojej ale się uniosłes i mi pojechales, nie wiem co to znaczy liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakiejś rybie, ba nawet nie wiem gdzie on ją ma, ty wiesz bo pewnie nie jedn [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już lizneles ;) szkoda ze w.naszej firmie jest tylu flustratow... Nt7a
zdjecie uzytkownika
opc - 2015-07-03 22:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naucz sie poprawnej pisowni nie lizneles tylko liznoles
i nie uzywaj slow jezeli nie znasz ich znaczenia - nie ma takiego slowa jak flustrat
do szkoly kmiotku!!!
zdjecie uzytkownika
Tech - 2015-07-03 22:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj literówki się Czepiasz. Pisze z telefonu a słownik nie zawsze pisze co chcemy. Gratulacje riposty, normalnie nie zasne dzisiaj :) pisałeś ze pracujesz od dawna w firmie, piszesz ze jest ci źle, ciekawe czy ciągle na.tym samym stanowisku. Jak ci się nie podoba to w y p i e r d a l a j. eunuchu z firmy. Trzeba było się uczyć a nie.zazdrościć technikowi. Pewnie jesteś ze strefy CP bo tam Tylko OP narzekają, ale teraz będziecie mieć lorda darf Hasiuk to odechce cie się głupot. Ps twoja matka się hendorzy
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-07-03 23:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tech - 2015-07-03 22:59:16]:
Technik w tej firmie równa się nierób nad nieroby.
zdjecie uzytkownika
Tech - 2015-07-04 00:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Operator a powiedz ile to siedzicie w salce
zdjecie uzytkownika
opc - 2015-07-04 09:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tech - 2015-07-03 22:59:16]:
twoja matke wychendorzyli koreanczycy
a ty ssiesz penisa technicznie
slabo jestes misiu wyedukowany ze walisz takie byki
kto sie frajerem urodzil to technikiem umrze
zdjecie uzytkownika
bob - 2015-07-04 10:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam beke jak biegaja w panice gdy jest awaria i rozbijaja sobie glowy
niebawem powrot do kaskow nastapi
mniej paniki wiecej profesjonalizmu panowie TEHNYCY...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: dosc wiecej tego KLAMSTWA
Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny , http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418

Pytania: dosc wiecej tego KLAMSTWA
Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny , http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
Urlich von Jungingen - 2015-07-04 10:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Mistrzowie w LG maja oddzielne klimatyzowane autokary?
Czy musza jezdzic z technikami?
zdjecie uzytkownika
eN - 2015-07-04 20:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opc - 2015-07-03 22:33:51]:
Panowie, jak się już poprawiacie, to róbcie to chociaż z głową. Jak ktoś, kto uznaje formę "liznołeś" za poprawną, może odsyłać innych do szkoły? Dla jasności - powinno być "liznąłeś".
I nie ma co sobie tu wzajemnie wrzucać, pracujecie w jednej firmie, cierpicie tę samą dolę i niedolę, po co jeszcze sobie wszystko utrudniać? Make love, not war. ;) Pozdrawiam, trzymajcie się i pamiętajcie, że wszyscy jedziemy na jednym wózku.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LG

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LG?
Zadaj pytanie
alert