Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lg Display

Pracowałeś w firmie Lg Display i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kat - 2014-08-20 05:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kamikadze. naucz się poprawnie pisac i dopiero wyrażaj swoją opinię na forum:-) zm.B najlepsza , chyba pod względem pisania na forum:-]
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-08-20 12:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka
Czy ktoś orientuje sie czy beda zorganizowane dojazdy do firmy Amazon???
zdjecie uzytkownika
Reynevan - 2014-08-20 13:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2014-08-20 12:16:20]:
801 800 203 infolinia
zdjecie uzytkownika
sss - 2014-08-20 18:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu w tym zakladzie przyjmuja nienormalne osoby i walnietych umyslowo sabliderow
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-08-20 19:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka
Czy ktoś orientuje sie czy beda zorganizowane dojazdy do firmy Amazon???
zdjecie uzytkownika
cvc - 2014-08-21 04:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co cie ten amazon....poszukaj sobie sama a nie dla fazy wypisujesz pod paroma nickami, ze niby zainteresowanie tym amazonem jest. jeszcze pozaluja ci co tam pojda...
co do sub liderow to sie zgodze ze niektorzy nie powinni byc na tym stanowisku tak samo jak i jumperowie, ale sa tez i ci co pracuja tak jak powinni. Chyba ze na zmiane B jak zawsze jest problem...
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-08-21 12:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [cvc - 2014-08-21 04:47:47]:
cvc - chłopcze fazę to masz prawdopodobnie od wdychania IP-y...
zdjecie uzytkownika
general - 2014-08-21 18:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [lezbijos - 2014-08-16 15:41:56]:
NA ZMIANIE B TO WSZYSCY sub.DO WYWALENIA TO GŁĄBY I NIEROBY W RAZ Z ZIELONYMI .
zdjecie uzytkownika
związkowy - 2014-08-22 20:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-08-13 19:51:21]:
Hmm, trzeba przejść się do P. Franeczek i się zapytać(przewodnicząca związków), ale przede wszystkim to trzeba najpierw zarejestrować się w związkach i wtedy można wspólnie coś walczyć!
zdjecie uzytkownika
nieamazon - 2014-08-25 15:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ogole to po co tutaj gadac o tym calym amazonie. jest pewnie oddzielny watek o amazonie. tutaj chyba trzeba pisac o lg a nie o innych firmach. dodatkowo te pytania o dojazd do pracy do innej firmy. no bez sens. jak ta sprawa z wyplatami w koncu sie skonczyla. szukam roboty, ale jak takie akcje sie dzieja to wole zobaczyc jak to sie skonczy
zdjecie uzytkownika
azer - 2014-08-26 02:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieamazon - 2014-08-25 15:32:38]:
jak ta sprawa z wyplatami w koncu sie skonczyla? ucichła, jak się ludziom wydawało, że jest nie tak, tak dalej się wydaje. ludzie po prostu przestali w końcu o tym gadać.
zdjecie uzytkownika
azer - 2014-08-26 02:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2014-08-20 19:59:59]:
będą darmowe autobusy, tak samo jak do LG, do około 60 km od zakładu, ale z tego co mi wiadomo nie ma jeszcze dokładnie ustalonych tras/miejscowości
zdjecie uzytkownika
On - 2014-08-26 18:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyno ze zmiany "A" ktora dzisiaj ukradla parasolke w kolorze jasno-ciemnym pomaranczowym z damskiej szatni, oddaj parasolke. Jak mozna byc taka chamka i prostaczka zeby polakomic sie na parasolke. Pzdr
zdjecie uzytkownika
On - 2014-08-26 20:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do postu z godz 18:41 chodzi o dziewczyne ze zmiany "C" zostalo to zgloszone na ochrone celem przeszukania kamer. Pzdr
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-08-27 15:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [On - 2014-08-26 20:26:58]:
PATOLOGIA!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Life is Good!!! - 2014-08-28 10:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZDROWIE albo LG - wybór należy do Ciebie

miniSTER
zdjecie uzytkownika
Leonka - 2014-08-28 23:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Pani w czarnych włosach która 26.08.2014 zabrała z damskiej szatni na CP pomarańczową parasolke R&B oddaj dobrowolnie parasolke na miejsce skąd zabralas sprawa została zgłoszona na ochronę także prędzej czy później Cie znajdą a wtedy już może nie będzie przyjemnie ponieważ z przywlaszczeniem cudzej własności związane są konsekwencje
zdjecie uzytkownika
gjh - 2014-08-29 14:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
parasolka ze zlota, ze tak o nia walczysz?:-)
zdjecie uzytkownika
op - 2014-08-29 14:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gjh - 2014-08-29 14:15:47]:
nie wazne z czego wykonana jest parasolka liczy sie sam fakt ze ktos przywlaszczyl sobie cudza wlasnosc
czas zeby skonczyc z tego typu zlodziejstwem oraz przypadkami spozywania akloholu na terenie zakladu pracy
zdjecie uzytkownika
jkl - 2014-08-29 16:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przypadkami? prawie wszyscy przelozeni pija ile wlezie po pracy. zreszta w ten sposob sie w tym zakladzie awansuje, nie postawisz, nie popijesz, nie pozartujesz po pracy, nie ma szans zostac sub czy shift leaderem.

przelozeni powinni dawac przyklad, a jezeli to oni najwiecej pija, no to wiesz. z perspektywy zwyklego operatora, wolalbym jednak nie ogladac swojego przelozonego nachlanego co piatek przed wejsciem do autobusu, fajnie jakby administracja sie tym zajela. ochrona niby twierdzi, ze patroluja i spisuja, ale cos efektow tego niestety nie widac
zdjecie uzytkownika
Mr - 2014-08-29 20:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkl - 2014-08-29 16:10:39]:
To się nie patrz. Patrz na siebie a nie innych. Co cię obchodzi co robią inni. Przełożony też człowiek napić się musi. Chyba że cię zazdrość zżera bo nie zapraszają ciebie.
zdjecie uzytkownika
jkl - 2014-08-29 23:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mr - 2014-08-29 20:17:48]:
nie obchodzi mnie co, kiedy, z kim itd robia prywatnie. na terenie zakladu jednak spozywanie alkoholu jest zabronione i grozi kara, a przelozeni powinni dawac przyklad. przynajmniej tak slyszalem na szkoleniu. nie chodzi tu o zadna zazdrosc
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-08-30 14:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie ile wy macie lat? 15? jak się przynosi parasolkę czy cokolwiek innego od siebie z domu to się tego PILNUJE. Jak wiecie kto zabrał parasolkę to należy zwrócić uwagę bezposrednio w pracy a nie płakać teraz w internecie, nie ośmieszajcie się. Kradzieże były w tym zakładzie np buty ESD są kradzione notorycznie z szatni. Podobnie tyczy się to alkoholu, piją operatorzy bo taki przykład dają im ich przełożeni, dodać trzeba że ochrona wcale z tym nie walczy a przymyka na to oko, czesto pomaga przechować alkohol, podobnie kierowcy autobusów są w komitywie z operatorami i przywożą im alkohol na parking. Piją też manadzerowie na spotkaniach służbowych. Dobrze ktoś napisał że aby awansować w tej firmie trzeba pić i to jest 100% prawdy. Alkohol nie zniknie stąd to walka z wiatrakami.
zdjecie uzytkownika
adasd - 2014-08-30 20:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gdyby ktos z zewnatrz przeczytal ten post pomyslal by tylko jedno - PATOLOGIA
zdjecie uzytkownika
inny - 2014-08-30 21:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem gejem i szukam bratniej duszy.Może ktoś to rozumie i chce się zaprzyjażnić.Bardzo pasuje mi osoba ze zmiany A ,ale może być inna zmiana.Okolice Legnicy mile widziane,ale może być inna strona.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lg Display
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski