Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lg Display

Pracowałeś w firmie Lg Display i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
żaden - 2014-11-10 12:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [co - 2014-09-25 19:43:31]:
nie rozumiesz...to Polska właśnie
zdjecie uzytkownika
Lego - 2014-11-11 13:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem w czym problem, że 11 listopada ludzie mogą świętować uroczystość narodową a nie pracować? Chyba to lepsze rozwiązanie by spędzić czas z rodziną na jakimś marszu niż kolejny dzień irytować się swoją pracą i warunkami? Oczywiście wszystko można byłoby zmienić, ale lepiej narzekać cokolwiek by się nie działo.
zdjecie uzytkownika
en - 2014-11-11 16:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy nie jest tak, że praca 11-go listopada jest po to, by między świętami było wolne? Moim zdaniem lepiej pracować 11 listopada niż np. w Wigilię czy sylwestra...
zdjecie uzytkownika
krasnal - 2014-11-12 19:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w lg display jest taki idiotyzm odkąd polacy żądzom że powinni wszystkim menadżerom do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się dobrać bo oni dyskryminują pracowników. gdy by się mnie ktoś zapytał co jest najgorsze g tej firmie to powiedział bym polscy menadżerzy to kompletne (usunięte przez administratora) taka jest prawda operator na cp musi się ukrywać bo ma czepek na głowie to pop...
zdjecie uzytkownika
kruk - 2014-11-12 21:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kłócą się części ciała, która z nich jest ważniejsza i powinna zostać szefem:
- My jesteśmy szefami bo dzięki nam możemy cokolwiek zrobić - mówią ręce.
- My jesteśmy szefami bo my was wszędzie zaniesiemy - mówią nogi.
- Ale tyko dzięki nam wiecie gdzie idziecie - mówią oczy.
- A i tak robicie to tylko dzięki mnie i to ja będę szefem - mówi mózg.
Na to d*pa:
- Możecie się kłócić ale to ja zostanę szefem.
Wszystkie części ciała się roześmiały.
d*pa się wkurzyła i przestała srać.
1 dnia oczy się wykręciły.
2 dnia ręce zaczęły dygotać.
3 dnia nogi nie wytrzymały.
4 dnia mózg się zlasował.
Jaki z tego morał?
Szef zawsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi!
zdjecie uzytkownika
wysoki - 2014-11-12 23:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krasnal - 2014-11-12 19:50:36]:
Biedne krasnale ścigane przez kurdupla-gargamela.
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-11-13 15:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć.
Zastanawiam się nad pracą na Lg display jako pracownik produkcji. Powiedzcie mi na jakie wynagrodzenie mogę liczyć ?
zdjecie uzytkownika
chinczyk - 2014-11-13 17:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
miska ryżu, albo dwie
zdjecie uzytkownika
blow job - 2014-11-14 13:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [miki - 2014-11-13 15:38:18]:
Człowieku jeśli szanujesz Siebie, swoje zdrowie i swój czas to odpuść sobie pracę tu. Jako operator dostaniesz psie pieniądze, fizycznie mocno odczujesz w kościach bo to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
jaś - 2014-11-15 11:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie ilu jest mechaników na zmianie
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-11-15 19:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak niektórzy się cieszyli jupi będzie system 3 zmianowy weekendy wolne i święta ... i powiedzcie,gdzie są te wolne weekendy?? gdzie są te wolne święta ?? co w ogóle w tej firmie się dzieje !!! niech ktoś w końcu zrobi coś w tej firmie byśmy my operatorzy czuli się jak ludzie,a nie bydło które musi harować i odczuwać to na własnym zdrowiu... młodzi ludzie już mają dość problemy ze zdrowiem,a co mamy powiedzieć my ludzie po 40stce ?? siedzieć 8 godzin źle stać jeszcze gorzej... Czemu nas tak traktujecie?? wymagacie Bóg wie jakich targetów!!! przypominamy my jesteśmy ludźmi nie robotami!!! ;/ aż przykro się patrzy jak ludzie muszą,a nie chcą przyjeżdżać do pracy. Ilu ludzi się już przez tą firmę przewinęło,ale ile mogło by??,ale czy chcąc tracić zdrowie na takie traktowanie. Kim my dla was jesteśmy?? czemu nas nie doceniacie?? może tak by się zamienić ?? brak słów,aż się płakać chce człowiek przyjeżdża i nie wie czego się spodziewać... ;-(
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-11-16 12:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [operator - 2014-11-15 19:51:35]:
dla zakładu wszystko jest ok.ale pozostaje kilka kwesti do wyjaśnienia 1.dlaczego nie dostaliśmy aneksów do umowy o zmianie systemu pracy,bez takich aneksów nadal pracujemy w starym systemie i zakład doskonale to wykorzystuje robiąc z nas niewolników XXI wieku.2 dlaczego operator to robot pracujący bez możliwości regeneracji.3 dlaczego skracany jest czas wypoczynku między zmianami,choć na szkoleniu informowano nas że jest ewidentne łamanie prawa pracy.4 czy etyka obejmuje wszystkich czy tylko robotów.5 czy rodzina to dom czy tylko LG.
zdjecie uzytkownika
inż - 2014-11-16 14:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a inż co może tam robić? jestem świeżo po studiach. Jaka pensja?
zdjecie uzytkownika
Gość123 - 2014-11-16 17:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tw - 2014-11-01 12:41:16]:
Do skrzynki przy biurze ochrony/recepcji lub bezpośrednio do działu rekrutacji
zdjecie uzytkownika
Gość123 - 2014-11-16 18:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wbrew pozorom, praca w ochronie nie jest taka, jak się niektórym ludziom wydaje. Tych, którzy sieją ferment o naszym 'nic nie robieniu' zapraszamy w nasze progi. Już kilku przyszło i... szybko zamilkło ;-)
zdjecie uzytkownika
walesa - 2014-11-17 19:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE O TAKE POLSKA WALCZYLEM !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
misster - 2014-11-18 15:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Justyna na linię,robić,robić dużo robić,szybko robić,powodzenia na lini.
zdjecie uzytkownika
zorientowana - 2014-11-19 14:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misster - 2014-11-18 15:57:13]:
Tak Justynko musisz szybciej i wiecej .wiecej produkowac czyli za wolno(usunięte przez administratora)!!!
zysk firmy musi byc wiekszy niz w tamtym roku bo kulejemy w rankingu LG
dla zainteresowanych zysk netto Lg Display za ubiegly rok to tylko niecale 16 milionow pln wedlug oficjalnych danych
wiec do pracy rodacy ratujmy budzet korei poludniowj!!!
zdjecie uzytkownika
bacha - 2014-11-20 08:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a kiedy beda talony na swieta?
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-11-25 17:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a te talony to na co konkretnie będą? bo ja byłbym chętny na takie rzeczy jak dodatki do pensji, ale nie wiem czy to na ubrania, na jedzenie czy po prostu będzie to konkretna kwota do wydania, tak to działa? napiszcie prosze więcej szczegółów w tej sprawie jak możecie, bo sam zastanawiam się nad pracą u nich
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-11-25 17:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To LG display daje wszystkim pracowniom talony na święta? Co dla przykładu dali w zeszłym roku? To dodatkowa premia pieniężna, bony do sklepów spożywczych, jakieś paczki ze słodyczami dla dzieciaków, drobne upominki, jakieś kosmetyki, czy jeszcze co innego? Ogółem firma dba o system socjalny? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-11-27 11:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich operatorów.Wszyscy wiecie jak to jest z sub/l , uważają się za panów świata,pomiatalą nami sądzą że są najmądrzejsi ,wszystko im wolno.Gdy nadchodzi ocena kwartalna to nasz los jest w ich rękach a oni świetnie to wykorzystują.wiem,że od niedawna oceną sub/l zajmuje się Masters,który tak naprawdę niewiele o nich wie a może by tak przed każdymi ocenami Masters robił krótki wywiad z operatorami ,niech oni się wypowiedzi na temat sub/l ,jak się z nim pracuje,czy pomagają..jak wygląda ich kultura osobista itp. Ciekawe jak wówczas zmieniło by się podejście sub/l do operatora,czy nadal byli by tacy pewni siebie ,może wtedy inaczej by nas traktowali...co myśliciel?
zdjecie uzytkownika
qwert - 2014-11-27 11:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świetny pomysł ,operator ocenia sub/l już dawno powinni to wprowadzić.Teraz oni poczuli by jak to jest.Takie rozwiązanie poprawiło by nawet stosunki operator -sub/l ,bo każdej ze stron zależało by na dobrej współpracy 'symbioza' :-)
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-11-27 12:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mają swoich pupilków i dają im dobre oceny inni się nie liczą same b i c kultury zero, problemy w domu i w rodzinie a cukierków musisz mieć kilo i to najlepiej czekoladowych i jeszcze stawiać wódeczkę to wtedy możesz wyjść do toalety o której chcesz
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-11-27 13:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będą talony czy ktoś wie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lg Display
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x