Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LG

Pracowałeś w firmie LG i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
opc - 2015-04-21 12:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mono - 2015-04-21 07:24:49]:
od tych osób nie zaczna czystek bo ściemniacze ,nieroby ,wazeliniarze i donosiciele zawsze mieli w tej firmie fory
zdjecie uzytkownika
pracownik LG jeszcze - 2015-04-22 09:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
czy to naprawdę prawdą jest,że my terz jak Hesung przechodzimy od maja na 2 zmiany???bo tu jak czytałam wyżej coś o tym terz piszą.
zdjecie uzytkownika
opc - 2015-04-22 13:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik LG jeszcze - 2015-04-22 09:03:04]:
TERZ!!!!!
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-04-22 17:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Analfabeci do szkoły
zdjecie uzytkownika
dfs - 2015-04-23 19:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak beda 2 zmiany ale praca bedzie po 12 godzin tydzien na rano i tydzien na nocki w razie potrzeby praca w soboty, a po urlopie wakacyjnym przechodzimy tylko na jedna zmiane ale pracujemy szesc dni w tygodniu po 12 godz. to sa pewne informacje; niestety duzo ludzi poleci juz przyjeli nowych na ich miejsce



zdjecie uzytkownika
op - 2015-04-23 19:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dfs - 2015-04-23 19:03:57]:
czyli amazon nr.2
zdjecie uzytkownika
macie kulturę? - 2015-04-23 23:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
sami analfabeci się tu wypowiadają, trudno znaleźć chociaż jedną wypowiedź bez błędu. Cóź jaka firma tacy pracownicy.
zdjecie uzytkownika
tttt - 2015-04-25 22:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najpierw sprawdź i dopiero pisz
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-04-26 13:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LG to mafia inżynierowie tamtejsi to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kłamcy nic nie potrafią tylko kapować żółtym najgorszy jest fyk który zleca pobicia niedopasowanych ludzi za pieniądze firmy i lata wciąż do Rosji nie wiadomo po co jest to mafia przestępcza grupa
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-04-26 16:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [karol - 2015-04-26 13:25:10]:
ALELUJA I DO PSZODU !!!
zdjecie uzytkownika
nun - 2015-04-26 18:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czystki to wy macie w glowach :)
zdjecie uzytkownika
lesław - 2015-04-26 19:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te dwie zmiany to jedna wielka plotka, od maja zwiekszaj sie produkcja wiec tym co sie nudzi i pisza bzudry na tym forum to gratuluje... jak sie nie podoba to zapraszam do amazona , moze tam bedziesz szczesliwy!!!!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-28 11:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema pracownicy lg pytanie do was chce kupic auto na poczatek jakies male wiadomo czemu tiko seicento opel corsa ciklecento itd ktore z nich jest najlepsze chcialem corse ale slyszalem ze gnije szybko
zdjecie uzytkownika
oaza - 2015-04-28 11:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zna ktos osoby ktore pozyczaja kase na procent mozliwy do splaty bez sprawdzania niczego
zdjecie uzytkownika
bronek - 2015-04-28 12:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oaza - 2015-04-28 11:34:12]:
W SKOKU POPYTAJ
zdjecie uzytkownika
Bóg Słońca - 2015-04-28 19:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema. Jestem z Heesunga i unas nrazie cisza o dwóch zmianach i na pewno od maja. Choć na pewno bedz dwie lub jedna zmiana bo maja zwolnić 250 osób po tym jak sie uporamy Z 49 calami leda. Widze ze u was tez jeszcze nic nie wiadomo co i jak. Jak cos ktos wie to pisac:)
zdjecie uzytkownika
o - 2015-04-29 17:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchajcie jak to jest kiedy do pracy w poniedzialek na rano czy we wtorek na rano kiedy display rusza znow
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-04-29 18:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dluuuuuuuuugi wekend !!!!!!! oj bedzie sie działo oj bedzie :) internet, panienki , filmiki :)
zdjecie uzytkownika
czoj - 2015-04-30 11:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ABY LINIA SZLA TO NAJWAZNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
op - 2015-04-30 16:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czoj - 2015-04-30 11:41:06]:
tak twierdza tylko pracownicy z ukrainy ...
zdjecie uzytkownika
Ludo - 2015-04-30 23:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem swojego czasu na produkcji elektroniki i wiem z czym się wiąże praca na montażu, ale powiedzcie mi szczerze czy zarobki które oferują są w ogóle warte rozwagi?
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-05-01 09:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ludo - 2015-04-30 23:56:14]:
Na początek dostaniesz 1750 brutto + 250 premii obecnościowej więc szału nie ma.
Chociaż wielu staje na rękach za te pieniądze.
zdjecie uzytkownika
opc - 2015-05-02 14:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 maja zagłosujmy na Pawła Kukiza !
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: molikm kazał mi robić loda dokłądnie tak powiedział :rób loda a ja będe pierdział to dostaniesz tą pracę
Pytania: przyszedł pijany
zdjecie uzytkownika
Drugi żydek - 2015-05-02 15:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opc - 2015-05-02 14:02:03]:
Tylko Ogórek !!!
zdjecie uzytkownika
opc - 2015-05-03 12:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Drugi żydek - 2015-05-02 15:12:39]:
oni wszyscy juz się PO-PiS ali !!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LG
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LG?
Zadaj pytanie