Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LG

Pracowałeś w firmie LG i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bryndek - 2016-05-29 13:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pusia - 2016-05-29 13:20:15]:
wolę być sierotą niż w takiej rodzinie lg gdzie taka ruda pastucha myśli że jest kimś a jest tylko psem gończym niektórych shiftów a wszyscy mają ją w rowie
zdjecie uzytkownika
,,,,,,,,,, - 2016-05-29 18:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ekster - 2016-05-29 10:36:56]:
nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie ,tylko skończyła się umowa . Dobrze wiesz parówo że odeszło bardzo wielu dobrych pracowników ,różnego rodzaju układy rodzinno - towarzyskie sprawiły że zostało wielu pacanów i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w , świadczy to tylko o totalnym kretyństwie tutejszych pseudo menagierów.
zdjecie uzytkownika
gruby 2 - 2016-05-29 21:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A SUB/L ZOSKA K,PODPIERDALACZKA BEZ WYKSZTALCENIA,LIZE RÓW SZYMONOWI BO NIC NIE POTRAFI OPRÓCZ GGNEBIENIA I (usunięte przez administratora) LUDZI! DLACZEGO NIKT TEGO NIE WIDZI I POZWALA NA TO??? MOZE TRZEBA KONFIDENTOWI PRZEMÓWIC INACZEJ DO ROZUMU???
zdjecie uzytkownika
gruby 3 - 2016-05-30 12:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gruby 2 - 2016-05-29 21:04:48]:
okropnie ohydne babsko,może śmiało grać w horrorach z takim ryjem .
zdjecie uzytkownika
Hhhh. - 2016-05-31 17:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedługo Mają zwalniać w lg display ze wszystkich autobusów i zaczną wywozic wszystkie maszyny.
zdjecie uzytkownika
ekstra - 2016-06-01 15:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie dzieje w LG Electronics? Tez zwalniają?
zdjecie uzytkownika
Koń - 2016-06-01 18:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla grubej Gośki i Baśki i Zośki ,brawo wy...
zdjecie uzytkownika
faza hujoza - 2016-06-02 01:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] euro polska do kazachstanu jestem z wroclawia ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] slunsk golebie legnice pcice a najbardziej gornik walbrzych nadaja sie do zamiatania lisci na cmentarzu maja zjebanych kibicow co w displaju robia
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-06-02 01:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ich pieniadze za 3 miesiace ciesze sie ze mam to za soba
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-06-02 19:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie złe teksty ale klasa,popisuwka na Maxsa kultura w LGD zawsze była na niskim poziomie a teraz jak się czyta te wpisy,jeden kanał.Nikt jurz tego nie kontroluje,chaos i bezkrólewie,wieś tańczy wieś kwili,a tyle tu było straszenia o trzepaniu przez policję.Jedziecie równo po bandzie,powodzenia tym co tam niby jeszcze pracują,desperaci.
zdjecie uzytkownika
Daro - 2016-06-04 10:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ortografia za to na poziomie. Jak bardzo trzeba być uposledzonym, żeby pisać "też" przez "rz". MASAKRA
zdjecie uzytkownika
Taka prawda - 2016-06-05 00:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka być dobrze skoro SHIT liderka spotyka się po tajemnice z inną babą. Konkretny to Magda z produkcji i Anka z jakości. Dodatkowo wszystkie sub to tępe panie bez jakiejkolwiek wiedzy, w innych firmach to kibla będą czyścić. Inz to jakaś kpina, JARO M albo PJ kto ich dal na takie stanowiska... żal pisać trochę tam czasu spędziłem
zdjecie uzytkownika
OP - 2016-06-05 22:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
" Magda z produkcji i Anka z jakości" Barbi z CP?
zdjecie uzytkownika
jj - 2016-06-05 22:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktos numer telefonu do marka lackiego lub email i czy wy nadal macie zakaz noszenia krotkich spodenek
zdjecie uzytkownika
żaden - 2016-06-06 13:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pusia - 2016-05-29 13:20:15]:
i tu masz rację szacunek
zdjecie uzytkownika
Oni - 2016-06-06 19:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziadek nie rób wpisów pod wpływem bo żal czytać
zdjecie uzytkownika
żaden - 2016-06-07 19:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wciąż to samo ....jedni opluwają drugich zamiast zająć się sprawami pracowniczymi
zdjecie uzytkownika
Steve - 2016-06-08 19:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppppp - 2016-05-27 21:37:01]:
To co robisz na tym forum pajacu, jak pracujesz w Danii?
zdjecie uzytkownika
duśka - 2016-06-10 20:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
słyszałam, że w LG sa duże zwolnienia juz od jakiegoś czasu.
zdjecie uzytkownika
duśka - 2016-06-10 20:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele firm wokoło szuka pracowników, wpomiagaja ich agencje, ale tez zatrudniaja bezpośrednio.
zdjecie uzytkownika
kopen - 2016-06-10 21:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Steve - 2016-06-08 19:12:41]:
czytam żale takich pajaców jak ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Ekster - 2016-06-11 10:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już wiemy dlaczego Ci umowy nie przedluzyli. Jesteś głąbem...
zdjecie uzytkownika
edeko - 2016-06-11 14:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to polecam, bo masz święty spokój. Płacisz grosze pewnie, a przynajmniej wiesz na czym stoisz :)
zdjecie uzytkownika
Js - 2016-06-12 11:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co Cię to obchodzi kto z kim się spotyka? Własnego życia nie masz? Nie masz innych zmartwień? A może przechodzi przez Ciebie zazdrość?
zdjecie uzytkownika
edeko - 2016-06-12 23:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posiadanie wyższego wykształcenia nie stanowi dużego wymogu do spełnienia, bo przecież zapewniają zarobki w pełni adekwatne do powierzanych zadań i obowiązków. Ale zastanawia mnie czy jest jeszcze u nich szansa na jakieś benefity socjalne do zarobków, wiecie?
zdjecie uzytkownika
Były niewolnik - 2016-06-13 22:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łysy i ukrainka dalej gnębią ludzi?
zdjecie uzytkownika
pwel - 2016-06-15 16:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Były niewolnik' a na jakim dziale tak jest? Wiesz co ja aplikowalem na referenta do spraw kadr i płac mam nadizeje, ze tak jest ok?
zdjecie uzytkownika
lala - 2016-06-16 21:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda ze wasza firme kupił turecki Vestel?
zdjecie uzytkownika
ertyu - 2016-06-16 22:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pwel widze ze oprocz tego to jest kilka innych ofert pracy od nuch na przyklad na specjalsite do spraw ksiegowosci we Wroclawiu oferuja umowę o pracę i atrakcyjne warunki zatrudnienia bogaty pakiet socjalny
zdjecie uzytkownika
jaworek - 2016-06-17 08:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ertyu ale ty już nie wspomniałeś łaskawie przyjacielu że do takiego stanowiska pracy musisz tez mieć wykształcenie wyższe i to najlepiej z takich kierunków jak konomia, zarządzanie, finanse i rachunkowość a musisz przyznać że to jednak wysoka poprzeczka
zdjecie uzytkownika
lakj - 2016-06-18 09:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi kochani dostaniemy coś na wczasy? Czy obejdziemy się smakiem; -).
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-06-18 09:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Aplikował ktoś już może na stanowisko referenda ds. kadr i płac w Kobierzycach i zna oferowane warunki?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2016-06-20 06:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, 2,5 k zł brutto. Śmieszne...
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-06-20 08:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale 2,5 zł brutto za tego referenta @Romek? Chyba, nie w Biskupicach bo tutaj w ogóle nikogo takiego nie poszukiwali w ostatnim czasie. Ogłoszeń nie było już bardzo dawno
zdjecie uzytkownika
Romek - 2016-06-20 13:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobierzyce to Biskupice. Najpierw pytasz, potem zaprzeczasz
zdjecie uzytkownika
sx - 2016-06-20 15:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej widze ze pojawila sie oferta na stanowisko mlodszego inzyniera w Mławie wymagane studia: wyższe techniczne (mechanika, elektronika, mechatronika, automatyka i pokrewne), mile widziani studenci ostatnich lat studiów komunikatywna/dobra znajomość języka angielskiego (min. B1)
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-06-20 17:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora), w pierwszy dzien poganiac to trzeba byc niedorozowiniętym. 7 zl na godzine smiech hahah
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-06-20 17:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Kobierzycach poszukiwany jest referent ds. kadr i płac. Ktoś może aplikował? Widzę, że poszukują osób z wykształceniem wyższym lub w trakcie ostatnich lat studiów, ja jestem właśnie przed obroną ale mam małe doświadczenie zawodowe...
zdjecie uzytkownika
Romek - 2016-06-21 06:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tłumacze Ci jak chłop babie na miedzy, że lg jest w Biskupicach gmina Kobierzyce. 2,5 k zł brutto...
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-06-21 08:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha @Romek dla kogoś nie z tych stron to może być problem :) ale rzeczywiście ogłoszenie jest na referenta i na pracownika ochrony
zdjecie uzytkownika
Mysza - 2016-06-22 11:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowa trasa do Puriny
Świdnica - Strzegom - Kostomłoty - Kąty Wrocławskie
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-06-22 11:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ta trasa to jakaś lepsza jest teraz czy o co dokładnie tutaj chodzi? bo firma jeszcze rekrutuje ludzi jako Specjalista ds. Księgowości tak naparwde no i to mnie bardziej zastnawia jak wygląda atmoasfera i warunki.
zdjecie uzytkownika
Mysza - 2016-06-22 14:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest całkiem Nowa trasa jeszcze takiej nie bylo. A co do atmosfery to różnie zależy od działu a warunki ok
zdjecie uzytkownika
igor\ - 2016-06-22 14:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maniek mówisz o tym stanowisku we Wrocławiu? wykształcenie wyższe (ekonomia, zarządzanie, finanse i rachunkowość, itp.) wymagane no i przede wszystkim musisz być całkiem sprawny jeśli chodzi o znajomość języka angielskiego, ostra selekcja jak widzisz
zdjecie uzytkownika
roman - 2016-06-22 18:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostra selekcja ? nikt nie chce pracowac w lg bo warunki płacowe słabe i ciągłe podlizywanie się Koreańcom. jak jest się po studiach można iśc na 2 lata, inaczej odradzam ...
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-06-22 18:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że pojawiło się niezłe ogłoszenie - poszukują młodszego inżyniera w Mławie. W sumie całkiem spore wymagania, bo trzeba mieć i wyższe wykształcenie, dobra znajomość języka angielskiego (minimum B1), pakiet Office - czyli ogólnie taki standard dna takich stanowiskach.
zdjecie uzytkownika
pwel - 2016-06-22 20:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ile wynoszą pensje od jakiego progu się wogole zaczynają roman' ja widzialem stanwosiko wolne na Młodszego Inżyniera, mam doświadczenie ile mogę zarobic? ważne jest też by mieli chociaż do zaoferowania umowe o pracę, zalezy mi glownie na czyms stabilnym
zdjecie uzytkownika
Romam - 2016-06-22 22:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wkurza mnie wchodzenie ułomnych rekruterow, którzy piszą takie głupie komentarze jak ten Karol. Odpowiedz sobie sam, czy dobra firma zatrudnia takich bezmozgow? LG display ma w ogłoszeniu napisane odezwiemy się do każdego to wyślij cv a się dowiesz, jednak o czymś to świadczy...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wizja świetlanej przyszłości i możliwości w firmie dla przyszłych pracowników, krótka pogadanka wstępna w jednej z sal treningowych w HR, informacje dla wszystkich, była mowa o wynagrodzeniu, ile brutto, premie i dodatki, czyli ogółem to co lubię, bez owijania w bawełnę, po czym była właściwa rozmowa kwalifikacyjna, która przebiegała w luźnej, kulturalnej atmosferze.
Były również testy manualne, nie wiem jakim trzeba być baranem, żeby to oblać, bo testy były łatwe i przyjemne :)
Pytania: Standardowe pytania w stylu proszę coś o sobie opowiedzieć, dotychczasowe zatrudnienie, zajmowane stanowisko, edukacja itd.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-06-22 22:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jesteś dobrym inżynierem, to umowa o pracę to żaden wyczyn... Więc Karol nie ma się czym chwalić. Ale na Boga szanujcie swoje uczelnie i nie zgadzajcieb się na jakieś 2,5 k zł
zdjecie uzytkownika
mika - 2016-06-23 10:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jak to wygląda wszystko na chwile obecną, bo widze, że jest tutaj oferta pracy jako Specjalista ds. Księgowości i będzie można tutaj zarobić chyba więcej niz te 2500 zl z tego co mi się wydaje jednak..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie LG!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LG
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert