Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LG

Pracowałeś w firmie LG i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
linia nr 6 - 2015-05-10 10:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze mi ktos powiedziec dlaczego """ochrona""" nie interweniuje jak sie pije na przystanku zakladowym po pracy???
zdjecie uzytkownika
linia nr 5 - 2015-05-10 15:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [linia nr 6 - 2015-05-10 10:59:06]:
bo ochrona tez pije ...
zdjecie uzytkownika
eeee - 2015-05-10 19:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co wam to przeszkadza, zimne piwko po pracy to jest to. Jak warto denerwuje to do autobusu siedzieć
zdjecie uzytkownika
smakosz piwka - 2015-05-11 13:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eeee - 2015-05-10 19:00:56]:
skad masz zimne piwko po pracy?
czyzby koreanczycy otworzyli pub?
zdjecie uzytkownika
szczygl - 2015-05-11 21:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co niektórzy po język zimnym piwku maja wielki problem aby wyjść z autobusu;!!;!!!!

zdjecie uzytkownika
jacienierozumiec - 2015-05-12 12:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szczygl - 2015-05-11 21:05:09]:
napisz po polsku...
zdjecie uzytkownika
Truth - 2015-05-12 12:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LG DISPLAY - Pole bawełny założone przez Koreańczyków w centrum Europy na początku XXI wieku.
Wikipedia :)
zdjecie uzytkownika
bebek - 2015-05-12 19:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będzie urlop wakacyjny?
zdjecie uzytkownika
manager - 2015-05-13 09:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bebek - 2015-05-12 19:31:40]:
w listopadzie
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-05-15 20:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA I TAK KOCHAM LG ;-).
zdjecie uzytkownika
ON - 2015-05-16 13:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2015-05-15 20:18:43]:
JA TESZ AJ LOWIU LG...
zdjecie uzytkownika
smierdiuszek kochajacy ludzi lg - 2015-05-16 19:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja wus koham!
zdjecie uzytkownika
mmm - 2015-05-17 11:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy cioty piszecie,łoją was w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] barany a wy nic,dalej udajecie zadowolonych.
zdjecie uzytkownika
pracownik LG jeszcze - 2015-05-17 13:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALE LINIA JUSZ NIESZLA I TAK TO TERAZ WYGLĄDA,
WIADOMO TYLKO,ŻE SĄ ZAMÓWIENIA NA SAM PANEL,A CO NA ASEBRY,CO Z PRODUKCJĄ???.
NIKT NAWET NIEMÓWI ODGÓRNIE, NIEPRZEDSTAWI JASNO SYTUACJI TEJ FIRMY.
ZWYKŁY OPERATOR JEST POZOSTAWIONY SAM SOBIE,A CO NASZE ZWIĄZKI ZAWODOWE-CISZA.
KOMU SIĘ UDAJE ZNALEŹĆ PRACĘ TO SAM SIĘ ZWALNIA Z TEJ FIRMY A CO Z RESZTĄ???.
zdjecie uzytkownika
Luzia14 - 2015-05-17 22:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla polowy zakladu ta praca jest marzeniem!!!!!!! ale niestesty juz niedlugo :( ... ostatki ...
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-05-18 11:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej a co się dzieje na chamberach?małolata dostała opaskę i udaje boga:)gania sie po dziale z facetami ,nie wnosi nic dobrego tylko psychiczny mobbing,ludzie chodzą znerwicowani ,kazdy donosi na kazdego !!!!szok .ocena dobra za dobre podpieprzanie innych to norma.byłem tam niedługo i dzieki bogu juz nie muszę :)najgorsza zmiana na jakiej byłem .jezeli musicie pracowac w lg display to tylko nie na chamberach!!!!!
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-05-18 14:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik LG jeszcze - 2015-05-17 13:35:14]:
najwazniejsze ze placisz skladki zwiazkowe jak cie beda zwalniali to zwiazki moga ci najwyzej wspolczuc taka prawda
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-05-18 14:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-05-18 11:28:57]:
ta malolata to Karolina?
zdjecie uzytkownika
pracownik LG - 2015-05-19 09:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda terz chyba taka,że po urlopie(jeżeli przeżyjemy)będziemy pracować na 2zmiany,oczywiście assy,a taby na 3zapewne,bo zamówienia są raczej na panel,a nie na moduły,bo ile można się szkolić i siedzieć w salce ,albo na przymusowym urlopie jak zmiana B,jedną brygadę napewno rozwiążą i kto wie czy to nie właśnie B,jusz teraz widać tą niezdrową atmosferę na zmianie B najbardziej to się odczówa(wybrani z ludu)mają pracę,a reszta operatorów na urlopach,albo jakiś szkoleniach,po co to nam zwykłym operatorom,ileż można wałkować MY WOLIMY PRACOWAĆ,po to tu przychodzimy,nikt nam nawet niepowiedział dlaczego,znowu mamy postój,właśnie zmiana B ???
Pozdrawiam tych którzy siedzą w domu,nie z własnej woli i zapewne nikt z tego powodu się specjalnie niecieszy,raczej martwi.
zdjecie uzytkownika
akuku - 2015-05-19 11:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [linia nr 5 - 2015-05-10 15:11:59]:
A co Ciebie to obchodzi.....
zdjecie uzytkownika
trzezwy - 2015-05-19 13:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [akuku - 2015-05-19 11:59:31]:
obchodzi bo ochrona powinna dawac przyklad a nie sami pija a innych balonuja nie majac do tego najmniejszego prawa
zdjecie uzytkownika
opc - 2015-05-20 16:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik LG - 2015-05-19 09:47:48]:
no to teraz zacznie sie prawdziwy wyscig szczurów...
zdjecie uzytkownika
pracownik LG jeszcze - 2015-05-20 17:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te osoby które z Asembry przeszły na Taby na tak zwane szkło,noszą się teraz,zadowolone że one mają cały czas pracę,a resztę z Asembry operatorzy chodzą jak obłąkane,nikomu niepotrzebne,albo się ich na urlopy wysyła albo do administracyjnego na jakieś kolejne szkolenia i widać teraz jusz te podziały.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: molikm kazał mi robić loda dokłądnie tak powiedział :rób loda a ja będe pierdział to dostaniesz tą pracę
Pytania: przyszedł pijany
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-05-21 11:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest super ludzi wywalaja na urlopy na glupie szkolenia 100 razy takie samo a ja na tym korzystam zwiedzam kazde stanowisko i sie ucze czegos nowego a nie tylko zawsze jedno i to samo robilem super aby tak dalej dziekuje lg
zdjecie uzytkownika
miodek - 2015-05-21 21:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik LG jeszcze - 2015-05-20 17:19:48]:
skorzystaj czasami ze słownika ortograficznego...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LG

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LG?
Zadaj pytanie
alert