Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LG

Pracowałeś w firmie LG i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rafal k - 2016-05-09 10:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty co pisales o zwolnieniach chyba wiem kim jestes bede dobry i napisze tylko ze trudno ale ja sie ciesze a ty dalej tu robisz i pewnie dostaniesz 16 tys odprawy jak zburza zaklad ale wy pewnie nadal bedziecie tu zyc choc widac byly czarne dymy nad wasza fabryka
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2016-05-09 21:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie to prawdziwe brawo swietna wypowiedz
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-05-10 11:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapraszam na zbiornik.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Ekster - 2016-05-10 16:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alkoholu idioto
zdjecie uzytkownika
ttt - 2016-05-10 23:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mój ulubiony shift Szymon dalej pracuje? Pozdrawiam byłych kolegów.
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-05-12 08:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ekster - 2016-05-10 16:48:24]:
a co tam takiego ciekawego?:)
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-05-12 15:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A nic czerwcowi lecą
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-05-12 19:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gowno ciekawego tam jest :))zgłoszono juz na policje i napewno znajdzie sie mądrala która zamiast zająć się swoim nudnym życiem wpieprza sie w czyjeś :)))
zdjecie uzytkownika
Atos - 2016-05-14 18:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma niestety pada...
Moze to i dobrze.
Ciekawe czy ta falszywa ruda sub/l z assy wkoncu dostanie za swoje podejscie do ludzi
zdjecie uzytkownika
Ekster - 2016-05-16 06:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie Gosia C. jest na tym zbiorniku ? Podobna
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-05-17 17:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo wlasnie chorzy ludzie ktorzy nie maja sowjego zycia tylko wchodza brudnymi buciorami w czyjes hahaha zalosni sa :))))
zdjecie uzytkownika
jej - 2016-05-17 17:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zreszta policja zajmuje sie juz tym co jest tutaj wypisywane i napewno dojdzie kto i co pisze predko :)
zdjecie uzytkownika
Ekster - 2016-05-18 06:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się dodaje zdjęcia swojej waginy do Internetu to trzeba się z tym liczyć, że ktoś je kiedyś prędzej czy później znajdzie. A ja tylko pytałem czy to nie ona, bo podobna. A policją nie strasz, bo ona sama dodała swoje zdjęcia na jakiś zboczonych portalach. Ciekawe co na to jej rodzina. Wstyd !
zdjecie uzytkownika
kot - 2016-05-18 08:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a cos Ty chlopie sie tak jak czepij? moze zajmij sie wlasnie swoja rodzina a nie weszysz po nocach na jakis portalach erotycznych, no chyba ze prace reczne wykonujesz:):), nawet jezeli to ona to nie twoj za..... ny interes, kazdy ma prawo zyc tak jak chce i kazdy ma prawo robic to co chce,
zdjecie uzytkownika
leon - 2016-05-18 10:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my mamy w nestle przestoj na euro
zdjecie uzytkownika
kkk - 2016-05-19 09:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na magazynie dalej układziki rządzą ,typowo polskie dziadostwo ,co nie było już miejsca w żadnej Task grupie jak dla wybranych .
zdjecie uzytkownika
Ekster - 2016-05-19 18:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ja nic nie wesze, ktoś dał link to zobaczyłem.
zdjecie uzytkownika
do expert - 2016-05-19 18:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 miesiace w rabenie niewiem jak sie nazywam:)norma i wydajnosc przeslonilo mi zycie:)wyplata pierwsza cala za kwiecien 2350zl przez agencje,magazyn w lg to nawet nie przedszkole a żłobek dla dorosłych :)w sierpnniu przenosza caly ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do legnicy:)experci jak zgasicie swiatlo w Lg zapraszam do rabena :)
zdjecie uzytkownika
do expert - 2016-05-19 19:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha zapomniałem dodac zaglebie to potega:)
zdjecie uzytkownika
st - 2016-05-19 20:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do expert - 2016-05-19 19:15:56]:
dokładnie zagłębie to potęga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ląsk te cioty
zdjecie uzytkownika
bryndek - 2016-05-20 17:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a miedż legnica to nie jest polski klub to jest cygański klub i za to ciul im w dziób
zdjecie uzytkownika
żydek - 2016-05-20 18:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bryndek - 2016-05-20 17:27:46]:
ja kocham miedżianke
zdjecie uzytkownika
Operator - 2016-05-21 06:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lg display i eleckronics maja albo do konca roku przeciagnac albo do postojowego w zaleznosci od sytuacji, lg display powtala bardzo duza fabryka w chinach, tutaj wygaszaja a tam beda produkowac, po drugiej strony w ulicy w Heesungu tez nie wesolo,nie chca placic odpraw-wisi tez tez ogloszenie u nich na cantynie ze przyjma osoby do pracy do amazona, przejscie z firmy do drugiej ale przez agencje....brak slow, likwiduja kierunki, zabrali premie, oszczedzaja na wszystkim, w dongseo zwalniali ludzi a teraz przyjmuja, oczywiscie za najnisza stawke w systemie 4 brygadowym po 12 godz, szukaja na wtryskarki
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-05-21 08:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zeszłym tygodniu pozwalniali czerwcowych a teraz ponoć nowych zaczynają przyjmować Paranoja jakaś !!!! Ludzi uczyć tylko po co ja się pytam mieli wyszkolonych to pozwalniali bo nowe umowy na stałe by musieli dać. Padnie na ryj w grudniu najpóźniej ten cały display.
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2016-05-21 08:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heesung ponoć nieźle stoi. Wynajmują jeszcze hale dla LG chem...
zdjecie uzytkownika
Operator - 2016-05-21 09:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ta ruda sub/l Olęd*** dalej będzie leaderką to ja ide do sądu pracy podać tą panią.... wróć nie panią ale to coś. Mobbing jest karany
zdjecie uzytkownika
kurs - 2016-05-21 16:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaglebie przestancie sie omieszac i te cale lg tym lubinem chyba to lubin to wiocha czy miasto musze poczytac ale tego nie powinno byc na naszej ziemi
zdjecie uzytkownika
achilles - 2016-05-21 19:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kurs - 2016-05-21 16:35:50]:
ty potrafisz czytać pacanie wrocławski, łoimy was w dupe ćwoki i dalej będziemy lać !!!
zdjecie uzytkownika
Jjk - 2016-05-22 10:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat ja podasz do sądu:)
Jest wredna bo jest i nic nie potrafi.miala isc na linie .ale dzieki temu ze maciek sie zwalnia to zostala dalej
zdjecie uzytkownika
ego - 2016-05-22 23:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gosciu znajdz sobie innego nicka. Bo zla opinie mi robisz.
zdjecie uzytkownika
bbtv - 2016-05-23 10:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Operator - 2016-05-21 09:54:00]:
A ja mam pytanie jak długo przełożeni będą tolerować podłe zachowania tej'pani'i tu przytoczę kilka kilka pytań jekie zadałbym tej bezwartoścjowej funkcyjnej operatorce.1 kto panią uczył tego że podstawą zarządzania jest mobbink,że najlepszym poleceniem jest krzyk i obrażanie operatorów,podejmowanie bardzon dyskusyjnych decyzji bardzo dłędnych a wręcz śmiesznych.Za wyjątkiem kilku donosicieli opiera pani swoje rządy na ich zachćiankach imam wrażenię że to oni ustawiają operatorów na linkach,dbając oto aby sami mieli najlepsze stanowiska-kolesiostwo.2Dlaczego każdy operator ma dbać o dobry wizerunek firmy,nie tylko w relacjach pracowniczych ale i na zewnątrz.To co pani wyprawia nie przynosi chwały zakładowi.Proszę policzyć iluż to bardzo dobrych operatorów musiało się zwolnić tylko przez panią,i to sa świadkowie w każdej sprawie Sądowej.I już na koniec pytanie kierownictwa LG displaj ratując się przed upadkiem przynajmniej teraz zadbajcie o pozytywną opinię o firmie i nie pozwólcie aby taka ruda pani niszczyła to co dla wielu operatorów jest chlubą i sa z tego dumni że pracują j e s z c z e w LG display.Moja ocena pracy pani mobbingowej jest zerowa.
zdjecie uzytkownika
uważny - 2016-05-23 10:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odsyłam do LG zwolnienia.
zdjecie uzytkownika
była operatorka - 2016-05-23 13:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Operator - 2016-05-21 09:54:00]:
Masz rację to coś to specjalistka od mobbingu i chaosu jaki panuje na lini.Nie daj Boże aby z byle powodu zawiesiła na tobie oko to masz przechlapane.Wykończy cię na amen sama tego doświadczyłam.I jeszcze jedna uwaga na psy gończe rudej,są to panie wargata,swinka piggy i jeszcze jedna są to prowokatorki które będą wam podkładać defekty,i robić wszystko aby pozbyć się waz linki na której pracują-udają.Ja to man już za sobą pozdrawiam mądrych i wytrzymałych-bądzcie sobą.
zdjecie uzytkownika
Qwerty - 2016-05-24 12:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzie ci menagerzy mają oczy, że zostawiają rudą E**. Nie mało że na niczym się nie zna i bez pomocy ludzi już dawno by nie była subem to jeszcze płytki pcb i t/c wyrzucane przez nią do kosza byle by defektu nie było. No ale widać układy układziki
zdjecie uzytkownika
mała - 2016-05-26 15:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkich pracowników LG zapraszam do Jawora do nowo powstającego obozu pracy, który ruszy za 3 lata. Ja mam jednak nadzieje, że mnie tam nie będzie. Całuski
zdjecie uzytkownika
Ekster - 2016-05-27 07:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba było się uczyć
zdjecie uzytkownika
lllll - 2016-05-27 12:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ekster - 2016-05-27 07:46:10]:
nastepne skrzyżowanie debila z kretynem !
zdjecie uzytkownika
Ekster - 2016-05-27 13:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy się pcha na technika a potem defekty z takich pajacow się robią. Trzeba było szkołę skończyć a nie się pchać debile.
zdjecie uzytkownika
iiii - 2016-05-27 13:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widłami w gnoju grzebałeś a teraz technika udajesz,gumowce se umyj bo niedługo ci się przydadzą
zdjecie uzytkownika
Ekster - 2016-05-27 20:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazdroscisz ? Przynajmniej zarabiam konkretne pieniądze, a nie robię za 1000 zł jak Ty padalcu.
zdjecie uzytkownika
ppppp - 2016-05-27 21:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ekster - 2016-05-27 20:58:52]:
ja pracuje w Danii i zarabiam chyba trochę lepiej od Ciebie ,a robiłem w lg i konkretnych pieniędzy na pewno nie zarabiasz .
zdjecie uzytkownika
bryndek - 2016-05-28 18:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobry news dla normalnych z lg ruda wraca pasać krowy na swoją zapyziałą wiochę
zdjecie uzytkownika
zmiana a - 2016-05-28 22:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
same cwele i opierdalacze pracuja na zmianie a na windach beklajcie cp na magazynie te osoby to porazka materlalisci oszusci sciemniacze nadaja sie do domu opieki reszta przelozonych tam razem z tym sub co uciekl z wariatkowa to szajka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] magazyn cp 3 osoby co tam zostaly to brak sensu i logiki mareczek z borowa ze zwiazkow to pijak i ciul a kretyn ze zmiany co rozwozil beklajty a teraz nakladal ramki to przydupas taki lysawy kretyn co gra w zaklady prosta ciecz golebia
zdjecie uzytkownika
łysy - 2016-05-29 10:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bryndek - 2016-05-28 18:57:39]:
no i gitara tyle że teraz krowy będą miały przesrane
zdjecie uzytkownika
Ekster - 2016-05-29 10:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taki dobry pracownik żeś byl że Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Hehe co za nieudacznik...
zdjecie uzytkownika
pusia - 2016-05-29 13:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale mam farta że już nie pracuję w lg .na forum tylko skargi i obelgi .mam wrażenie ze ci co jeszcze tam dogorywają zeżrą się nawzajem a miała być wielka rodzina lg
zdjecie uzytkownika
bryndek - 2016-05-29 13:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pusia - 2016-05-29 13:20:15]:
wolę być sierotą niż w takiej rodzinie lg gdzie taka ruda pastucha myśli że jest kimś a jest tylko psem gończym niektórych shiftów a wszyscy mają ją w rowie
zdjecie uzytkownika
,,,,,,,,,, - 2016-05-29 18:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ekster - 2016-05-29 10:36:56]:
nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie ,tylko skończyła się umowa . Dobrze wiesz parówo że odeszło bardzo wielu dobrych pracowników ,różnego rodzaju układy rodzinno - towarzyskie sprawiły że zostało wielu pacanów i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w , świadczy to tylko o totalnym kretyństwie tutejszych pseudo menagierów.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wizja świetlanej przyszłości i możliwości w firmie dla przyszłych pracowników, krótka pogadanka wstępna w jednej z sal treningowych w HR, informacje dla wszystkich, była mowa o wynagrodzeniu, ile brutto, premie i dodatki, czyli ogółem to co lubię, bez owijania w bawełnę, po czym była właściwa rozmowa kwalifikacyjna, która przebiegała w luźnej, kulturalnej atmosferze.
Były również testy manualne, nie wiem jakim trzeba być baranem, żeby to oblać, bo testy były łatwe i przyjemne :)
Pytania: Standardowe pytania w stylu proszę coś o sobie opowiedzieć, dotychczasowe zatrudnienie, zajmowane stanowisko, edukacja itd.
zdjecie uzytkownika
gruby 2 - 2016-05-29 21:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A SUB/L ZOSKA K,PODPIERDALACZKA BEZ WYKSZTALCENIA,LIZE RÓW SZYMONOWI BO NIC NIE POTRAFI OPRÓCZ GGNEBIENIA I (usunięte przez administratora) LUDZI! DLACZEGO NIKT TEGO NIE WIDZI I POZWALA NA TO??? MOZE TRZEBA KONFIDENTOWI PRZEMÓWIC INACZEJ DO ROZUMU???
zdjecie uzytkownika
gruby 3 - 2016-05-30 12:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gruby 2 - 2016-05-29 21:04:48]:
okropnie ohydne babsko,może śmiało grać w horrorach z takim ryjem .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie LG!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LG
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert