Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Morele.net

Pracowałeś w firmie Morele.net i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nimbo - 2009-08-10 21:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Super pracodawca!!!
zdjecie uzytkownika
lojalny - 2009-08-21 08:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zgadza się, takich szefów to ze świecą szukać
zdjecie uzytkownika
Tgr - 2009-09-30 12:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szefostwo na najwyzszym poziomie!!! Luzna atmosfera pracy i przede wszystkim poczucie bezpieczenstwa!!!
zdjecie uzytkownika
luki - 2010-07-28 14:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Najwidoczniej firma "wie" po co jest. Pogratulować. Niestety 99% szefów polskich firm i firemek to chamy i prostaki, którzy zamieniają zdrowie psychiczne pracowników na pieniądze.
zdjecie uzytkownika
luklews - 2010-08-04 11:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracodawcy fajni, serdeczni, elastyczni. Dobra atmosfera, calkiem przyzwoite place - zawsze na czas. Mozna sie wiele nauczyc.

Bardzo dobre miejsce dla mlodych osob zdobywajacych dopiero doswiadczenie w branzy

Problemem jest: Chaos w dzialaniu i podejmowaniu decyzji. Jak cos zaplanujesz to na drugi dzien okazuje sie cos zupelnie innego (zmiana decyzji !@#$%$#, nagle zastepstwa, przezucanie obowiazków to tu to tam wg uznania)
Brak dodatkow do pensji, motywacja ma byc premia ale jezeli jest jakakolwiek szansa zeby jej nie wyplacic to napewno szef z niej skorzysta.



.

zdjecie uzytkownika
Adam - 2012-02-22 15:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracował może ktoś w morele.net Kraków jako magazynier lub ma jakieś informacje dotyczące tego stanowiska ?
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
justa - 2012-02-29 21:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam obecnie , problemem jest właściwie tylko to że co innego mówią a co innego wychodzi, trochę słabo doceniają nowych ludzi a to że np. ja jestem przyjezdna z małego miasteczka nie pomaga. Generalnie trzymają tam ludzi ze względu na to że są studentami, ja kończę studia niedługo, co prawda nie związane z handlem i nie wiem jak będzie raczej nie znam ludzi po studiach którzy tam pracują, bo pewnie na stronie by nie szukali ciągle pracowników i warunek żeby tam zacząć prace jest to że trzeba być aktualnie studentem.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-29 09:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, widzę że dawno nie było nowych opinii...czy mógłby ktoś napisać jak obecnie pracuje się w firmie Morele.net? Jakie są zarobki, czy są odpowiednio długie przerwy na fajka:), czy są fajni ludzie i dobra atmosfera?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-28 13:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracuję obecnie w morele - już prawie od 2lat. Polecam! To idealna firma na start, pozwala zdobyć cenne doświadczenie. Przyjmują ludzi młodych i dają szanse na rozwój. Częste są awanse wewnątrz firmy. Najlepsza jest atmosfera - młoda ekipa, która bez problemu się dogaduje. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-04 09:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A na jaka umowe mozna liczyc w moralach z takim stazem jak Twoj??? Czy jest szansa na umowe oprace???
zdjecie uzytkownika
Gonzo - 2013-10-16 10:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Spoko firma
zdjecie uzytkownika
poważny anonim - 2013-11-18 15:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Robią sobie jaja z ludzi podczas rekrutacji, a mianowicie zapraszają na dzień próbny, ustalane są warunki oraz termin rozpoczęcia pracy. Dzień wcześniej telefon, z informacją iż nie posiadają w budżecie środków na nowego pracownika.
Po co w ogóle robić rekrutację?!
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2013-11-20 11:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracuje w Morele - jest luźna atmosfera, pracuję na umowę o pracę, bo nie jestem już studentką (to nie prawda co napisano powyżej, że nie dostaje się umów o pracę jak się kończy studia), jest sporo rekrutacji wewnętrznych, także można awansować. Najważniejsze jest raczej to, że firma się rozwija i daje mnóstwo możliwości, wiadomo, że nie ma nic od razu, ale jeżeli jest ktoś zaangażowany w swoją pracę - może zdziałać wiele :) Poza tym co pewnie wszyscy lubią - są organizowane fajne imprezy integracyjne :) pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
swiezak - 2013-12-04 10:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Spoko pracodawca - można wiele się nauczyć, swobodna atmosfera i młody zespół! Nie miałem dużego doświadczenia i zostałem przyjęty :)polecam firme !
zdjecie uzytkownika
prawda - 2014-01-04 09:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Nie polecam tego pracodawcy, wymagania z górnej pólki w niektórych działach a pensja jak w biedronce(tam nie trzeba studiować) Liczy się tylko umowa zlecenie i status studenta. Mega (usunięte przez administratora), na początku wszystko wydaję się cacy a później można zauważyć że pracownika mają za nic i liczy się tylko kasa. Traktują cię jak (usunięte przez administratora)dziś masz nową umowę jutro cię żegnają.
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2014-01-22 15:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Firma poszukuje do pracy studentów, bo są tanią siłą roboczą (nie trzeba za nich opłacać składek). Ciągłe emitowanie ogłoszeń również nie pod swoją nazwą o czymś świadczy.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-17
Żródło: infopraca.pl
Kraków, 31-553
(małopolskie)
Jeśli studiujesz zaocznie, jesteś dyspozycyjny/-a od pn do pt 9-17, świetnie znasz się na sprzęcie komputerowym oraz branży AGD, RTV i chciałbyś/-aś pracować w ogólnopolskiej, bardzo szybko rozwijającej się firmie e-commerce, gdzie Twoje zaangażowanie...
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
spoko - 2014-05-12 23:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Fajni, młodzi ludzie - atmosfera przyjemna, można zdobyć doświadczenie (np. moje pierwsze) - dają szanse rozwoju, jak się starasz to możesz wiele: awansować ale tez zmienić dział.. myślę, że mogę polecić. jest spoko !! ps.umowy zlecenie nie takie straszne- są odpowiednie benefity, co nie spotka sie w biedronce (dot. powyższej wypowiedzi :P) pozdro
zdjecie uzytkownika
yhy - 2014-05-13 10:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak są :D że wiecznie zaczynasz od zera. Pomijać fakt, że mogą ci podziękować w każdej sekundzie i nic nie masz do powiedzenia. Nie polecam ale też nie odradzam jak ktoś chce spróbować takiej pracy to nikt mu nie zabroni :)
zdjecie uzytkownika
kozi - 2014-06-19 04:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yhy - 2014-05-13 10:23:53]:
nikt nikomu nie zabroni pracować w żadnej pracy. Tylko , że warto czasem ludziom pomóc swoją opinią na temat firmy.a nóż ona mu pomoże
zdjecie uzytkownika
To takie suszone morele... - 2014-07-08 14:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj brzydko! Pieniążki są- w końcu sklep, a na pracownikach oszczędzać musicie.
zdjecie uzytkownika
Crow - 2014-07-23 14:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Super pracodawca. Atmosfera luźna, nikt się specjalnie nie rzuca. Kasa na koncie zawsze pierwszego (no chyba że wypada w niedzielę, to wcześniej:D). Poziom wynagrodzenia jest przyzwoity, ale pamiętajcie, że warto negocjować wyższe stawki; jak się sprawdzacie w pracy to dają podwyżkę bez problemu. Jak ktoś chce zmienić dział - też nie ma problemu. Obecni pracownicy zawsze mają pierwszeństwo w rekrutacji na otwierane stanowiska. Owszem, chętnie przyjmują studentów, ale nie widzę w tym nic złego, zwłaszcza że po zakończeniu studiów od ręki dają umowę o pracę albo samozatrudnienie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Morele.net
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski