Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Wiking Graf


Oceniono 185 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 31 osób
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-02-09 14:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Młoda - 2014-02-09 11:30:22]:
Młoda a jakiej pracy szukasz??
zdjecie uzytkownika
Młoda - 2014-02-09 17:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaką pracę proponujesz?
zdjecie uzytkownika
1111 - 2014-02-11 11:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kiedy pensje do ręki?
zdjecie uzytkownika
i tak usuną - 2014-02-14 08:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kochani?wolne żarty !!!!ktosiowo
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-02-14 20:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż, czytając te wypowiedzi i pyskówki świadczy o tym kto w tej firmie pracuje.Sami jesteście sobie winni!!!
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2014-02-16 01:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOŚĆ oczerniania WIKINGA!!! To się musi skończyć! Może nadszedł czas na sąd i ustalenie IP krzykaczy! Do roboty!
zdjecie uzytkownika
Młoda - 2014-02-20 19:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak właśnie.Zgadzam się z Byłym.Trzeba mówić prawdę,nikogo nie obrażać.Niech wszyscy wiedzą jak jest w Wikingu.A to wszystko przez jedną wstrętną,wredną osobę,która powinna się leczyć.
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2014-02-20 19:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To Czemu sie nie zwolnicie, jeśli tutaj jest tak źle?
zdjecie uzytkownika
NNNN - 2014-02-22 07:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wiadomości Młodej. Nie jestem pracusiem!!!! (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2014-02-23 20:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę nie obrażać anonimowo innych ludzi! Może tak zaczniecie się podpisywać chociaż swoimi imionami. (usunięte przez administratora) Ogarnijcie sie, bo rzucacie tylko slogany. Lepsza praca, lepsza płaca. To chyba proste!
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-02-24 12:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę nie obrażać..........
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2014-02-24 23:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonili do mnie i w środe mam rozmowe kwalifikacyjną o co pytają? 3 kafle na rekę bez problemu płacą?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-24 23:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet po trzy kafle na każdą rękę i liczą ile przysiadów zrobisz.
zdjecie uzytkownika
pj-69 - 2014-02-26 10:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja generalnie szukam handlowców do marketingu w naszej drukarni. Skoro macie problemy to może spróbujecie na innym gruncie, w naszej drukarni. Zainteresowanych proszę o telefon (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-03-01 16:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A miało być tak dobrze jak nigdy dotąd i co?
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2014-03-01 19:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jest super! Ktoś jest innego zdania?
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2014-03-02 15:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-03-04 18:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy jesteście (pracownicy) zdrowo podwójnie porąbani....
po pierwsze, że dajecie się tak traktować
a po drugie to na prawdę wierzycie w to, ze (usunięte przez administratora) pisze na forum jako szef ???

Jesteście żalośni dając się wkręcać w tą prowokacje .....
zdjecie uzytkownika
Juzek - 2014-03-08 10:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopie co Ty w ogóle wypisujesz! zastanów sie nad swoimi słowami, jaki syf i malaria, sa pomocnicy którzy ciągle sprzątają i mistrzowie którzy każą im sprzątać. W firmie jest porządek jak nigdy, ja jestem zadowolony z pomocników, a jak nie sprzątają to 10go zdają sobie sprawe z tego, zawsze zlewiki czyste, mydełko maja i kremiki które oczywiście sami sobie muszą przynosić,ale po za tym jest porządek i Chłopie zapamiętaj to sobie!
zdjecie uzytkownika
i tak usuną - 2014-03-08 20:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich kobitek w WIKINGU!!!!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-03-11 23:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wam źle pisiory nieroby to wyjazd za granice, UK czeka, nikt nikogo do pracy w PL nie zmusza
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-21
Żródło: infopraca.pl
Łódź
(łódzkie)
Kontakt z klientem, przygotowanie wzoru do druku, opracowanie technologii druku dla wzoru klienta, sporządzanie zleceń produkcyjnych i specyfikacji wyrobów.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-03-19 10:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam tam 10 lat temu,bylo dobrze.

zdjecie uzytkownika
Kapucynek - 2014-03-29 11:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powoli, proszę Pani... Wszystko w swoim czasie:)
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-04-02 22:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robić robole a nie pisać na forum !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Trueman - 2014-04-22 09:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega ma rację, chociaż sposób w jaki to przekazał jest żenujący. Ale dopóki będziecie swoje żale wylewać w internecie dopóty nic się nie zmieni.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wiking Graf
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x