Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wiking Graf

zdjecie uzytkownika
why - 2014-05-05 17:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Why? Why? Why? Dlaczego najlepsi tak szybko odchodzą?
zdjecie uzytkownika
locker - 2014-05-10 02:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty z kolei @antywiking , z jakiego dokładnie powodu odchodzisz?(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
JP - 2014-05-12 05:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj!" (Rz 12,21)
zdjecie uzytkownika
locker - 2014-05-17 17:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i to ma być obiektywny komentarz czy może darmowa reklama?choć jeśli chcesz rzeczywiście pomóc to gratuluję postawy
zdjecie uzytkownika
Paula - 2014-05-23 20:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi, czemu właściciel ukrywa swoje prawdziwe imię? Tak naprawdę ma na imię Tomasz, a "tytułuje" się "T.Marek". Jakieś złe wspomnienia z poligrafika?
zdjecie uzytkownika
Amiga - 2014-05-28 09:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obcinanie premii w dzisiejszych czasach jest całkeim powszechne, więc nie ma co się dziwić zbytnioo...
zdjecie uzytkownika
abel - 2014-05-29 12:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premie, premiami przecież to jest ogólny tręd, wszędzie są cięcia. Pytanie jak wygląda opcja terminowych wypłat?
zdjecie uzytkownika
blablabla - 2014-06-02 23:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abel - 2014-05-29 12:03:00]:
godzcie sie na wszystko osly bo to powszechne hehehhee w tych czAsacheheeheheheh
zdjecie uzytkownika
Abdul - 2014-06-12 19:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym zakładzie, to ludzie pracują chyba za karę... "Zarząd" wykazuje totalny brak szacunku dla pracowników. Pracownik, ma robić, robić i jeszcze raz robić!
zdjecie uzytkownika
Parasolka - 2014-06-25 23:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). A wulgaryzmy i odnośnik do matki były takie, że gość zwolnił się w trybie ekspresowym! Czemu to zostało usuniete?
zdjecie uzytkownika
blablabla - 2014-08-12 00:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tu taka cisza?? wikinga zamkneli czy jakubka kosmici porwali hehehe
zdjecie uzytkownika
Kolekcjonerka - 2014-08-19 23:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy są wolne wakaty?
zdjecie uzytkownika
Strzelba - 2014-08-20 21:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej, Ludzie powiedzcie czy macie wolne fakatyyyyy... hep, hep, hep... grrru, błeee... prepraszam cofnęło mi się! Błe... Pofiectcie cy dopry Jusio mnie popse i snóf zatrutni?
zdjecie uzytkownika
kraska - 2014-08-23 23:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kraske przyjmiecie? nie bede pil as mnie a mnie? wszyscy tesknia za wikingiem i buli i kurowski i drobny i lysy i pingiel i kuba i ufa i bart i iiiiiiiiiii ile nas tam sie przewinelo i wszyscy teskimy za obozem i wolniewiczem nawet niech mu ziemia ciezka bedzie ojezuuuuu ale ja glupia jestem hehehehehe
zdjecie uzytkownika
groszek - 2014-09-05 12:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak to z wiking graf ostatecznie jest? funkcjonuje też biznes jeszcze w ogóle? bo nie wiem czy wysyłać im na maila papiery czy nie. jeśli pisaliście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to proszę o konkrety
zdjecie uzytkownika
Cassandra - 2014-09-10 23:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy w tej drukarni jest jakiś socjal i jak wyglądaję pensje/wypłaty? Warto tam aplikować?
zdjecie uzytkownika
Ktoś z Hali - 2014-09-11 23:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, jest bardzo rozbudowany socjal! Woda w kranie za darmo (nawet ciepła). Całoroczne oświetlenie wnętrza zakładu. Papier toaletowy BEZ OGRANICZEŃ! Na serio nikt nie wydziela papieru toaletowego :) Mydło i to nie byle jakie, bo w płynie! ...a wypłaty są takie, że niewiadomo co robić z kasą jeśli wiesz co mam na myśli.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-10-22 18:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki za niezbedne informacje, teraz na pewno bede tam aplikowal, tylko skoncze tuta pisac wiadomosc i pędem znalezc CV ;)) Ten czlowiek - ktoś z Hali - powiedzial juz wszystko o co mialem zapytac. A tak na powaznie, to ile płacą na start? Daja jakas umowe do tego czy przyjmuja na czarno,zlecenie???
zdjecie uzytkownika
Felix - 2014-11-12 23:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ktoś z Hali - 2014-09-11 23:17:35]:
Podobnie jak kolo chciałem zaczerpnąć kilku informacji o pracy w Wiking Graf. Ale jakoś rzadko pracownicy chyba tutaj się wypowiadają :/ Jak jest z wynagrodzeniem? Bo jak już mydło mam to o warunki pracy nie ma co się martwić ;)
zdjecie uzytkownika
baobab - 2014-11-15 15:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie jest najgorzej, oczywiscie zawsze sie mozna do czegos przyczepic, ale pensja zawsze na czas,i nie najnizsza na rynku wbrew temu co niektorzy gadaja (a i tak nie szukaja dalej), ostatnio nawet nie każą harować w święta, czasem jakis kierowniczek ma swoje fanaberie, ale jak robisz swoje i nie bierzesz przykladu z nierobow i nagabywaczy, to bedziesz w miare zadowolony, za nadgodziny placą uczciwie, zasady jakie panuja znasz na dzien dobry, wiec decydujesz- jesli sie zgadzasz i przestrzegasz, to przezyjesz. Najgorsze opinie o firmie, to opinie zwyklych spiskowcow, przyjdz, zobacz, ocen sam. Trgedii naprawde nie ma.
zdjecie uzytkownika
Miłoszzz - 2014-11-27 02:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, powiedzcie mi proszę was bardzo, czy warto się tu zatrudniać? czy firma w porządku. Czytam że pensja zawsze na czas, cieszy mnie to bo za mieszkanie trzeba płącić i nie wytłumaczy się że "w tym miesiacu zapłace później". Ale to wszystko wygląda zbyt pięknie, czy ktoś może to potwierdzić raz jeszcze?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-10 08:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pensja na czas to fakt nie można powiedzieć ze nie. Ale nic poza ty nie ma. Szacunku, rozwoju, normalności.... nie polecam ;)
zdjecie uzytkownika
Siti - 2014-12-11 08:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xyz A w jakim kierunku chciałbyś się rozwijać w Wiking Graf na najniższym stanowisku? Wybacz, ale według mnie w ogóle nie będą inwestować w pracownika, który być może po prostu od nich odejdzie z całą wiedzą - to się im nie kalkuluje, ci którzy może zdeklarowali swoją najbliższą przyszłość z firmą mogą oczekiwać na lepsze warunki...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: prosto i na temat jestes ogarniety i chcesz pracowac to zarobisz,jak nie to bedziesz do konca zycia myl walki wchodzisz w to?ja gadalem jeszcze z Witoslawe,ale z Mareckim tez mozna sie dogadac tylko trzeba chciec i sie odzywac
Pytania: ktora godzina,nie mam zegarka
zdjecie uzytkownika
Rudy - 2014-12-12 07:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZERO szacunku do pracownika. Powtarzam ZERO! Fakt, pensja jest na czas ale pracownik jest NIKIM. Stosunek właścicieli i kierownictwa do pracowników można określić jednym mianem: "terror". Zatrudnij się tu i sam wyrób sobie opinie.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-16 08:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Siti - 2014-12-11 08:20:58]:
na poczatku obiecuja, ze chca na stale, ze oferuja "sciezke kariery" ;). Zadeklarowalem chec stalej wspolpracy, czekalem na inwestycje we mnie ;)poza obietnicami nie dostalem nic poza pensja na czas. Trzeba ciezko i bardzo dokladnie pracowac, by mogli za brak kropki na "i" zabrac kase. Potwierdzam inne komentarze: brak szacunku, bardzo niska placa, dostepnosc 24h!!!!! I najlepiej nie miec zycia poza praca!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wiking Graf
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wiking Graf?
Zadaj pytanie
x