Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wiking Graf


Oceniono 195 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Wiking Graf
28 Pułku Strzelców Kaniowskich 25
90-639 Łódź
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-03-19 10:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam tam 10 lat temu,bylo dobrze.

zdjecie uzytkownika
Kapucynek - 2014-03-29 11:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powoli, proszę Pani... Wszystko w swoim czasie:)
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-04-02 22:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robić robole a nie pisać na forum !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Trueman - 2014-04-22 09:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega ma rację, chociaż sposób w jaki to przekazał jest żenujący. Ale dopóki będziecie swoje żale wylewać w internecie dopóty nic się nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
Czesiu - 2014-04-26 23:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam juz kto sie odwazyl,chyba nie,sami sobie robicie na zlosc,a jak pytaja w firmie co sie nie podoba to cisza,milczycie wtedy to teraz tez japska pozamykac,jak dzieci
zdjecie uzytkownika
tarick - 2014-04-29 18:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w internecie przynajmniej można poruszyć jakiś wątek, temat który nie pasuje. W pracy nie wiadomo jak na Ciebie spojrzą
zdjecie uzytkownika
Czesław - 2014-05-01 01:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [i tak usuną - 2014-03-08 20:19:12]:
Dobrze mowisz Dżozef,czystosc zaraz po poboznosci.
zdjecie uzytkownika
Czesław - 2014-05-01 01:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tarick - 2014-04-29 18:48:08]:
Oczami gamoniu?
zdjecie uzytkownika
why - 2014-05-05 17:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Why? Why? Why? Dlaczego najlepsi tak szybko odchodzą?
zdjecie uzytkownika
locker - 2014-05-10 02:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty z kolei @antywiking , z jakiego dokładnie powodu odchodzisz?(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
JP - 2014-05-12 05:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj!" (Rz 12,21)
zdjecie uzytkownika
locker - 2014-05-17 17:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i to ma być obiektywny komentarz czy może darmowa reklama?choć jeśli chcesz rzeczywiście pomóc to gratuluję postawy
zdjecie uzytkownika
Paula - 2014-05-23 20:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi, czemu właściciel ukrywa swoje prawdziwe imię? Tak naprawdę ma na imię Tomasz, a "tytułuje" się "T.Marek". Jakieś złe wspomnienia z poligrafika?
zdjecie uzytkownika
Amiga - 2014-05-28 09:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obcinanie premii w dzisiejszych czasach jest całkeim powszechne, więc nie ma co się dziwić zbytnioo...
zdjecie uzytkownika
abel - 2014-05-29 12:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premie, premiami przecież to jest ogólny tręd, wszędzie są cięcia. Pytanie jak wygląda opcja terminowych wypłat?
zdjecie uzytkownika
blablabla - 2014-06-02 23:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abel - 2014-05-29 12:03:00]:
godzcie sie na wszystko osly bo to powszechne hehehhee w tych czAsacheheeheheheh
zdjecie uzytkownika
Abdul - 2014-06-12 19:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym zakładzie, to ludzie pracują chyba za karę... "Zarząd" wykazuje totalny brak szacunku dla pracowników. Pracownik, ma robić, robić i jeszcze raz robić!
zdjecie uzytkownika
Parasolka - 2014-06-25 23:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). A wulgaryzmy i odnośnik do matki były takie, że gość zwolnił się w trybie ekspresowym! Czemu to zostało usuniete?
zdjecie uzytkownika
blablabla - 2014-08-12 00:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tu taka cisza?? wikinga zamkneli czy jakubka kosmici porwali hehehe
zdjecie uzytkownika
Kolekcjonerka - 2014-08-19 23:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy są wolne wakaty?
zdjecie uzytkownika
Strzelba - 2014-08-20 21:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej, Ludzie powiedzcie czy macie wolne fakatyyyyy... hep, hep, hep... grrru, błeee... prepraszam cofnęło mi się! Błe... Pofiectcie cy dopry Jusio mnie popse i snóf zatrutni?
zdjecie uzytkownika
kraska - 2014-08-23 23:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kraske przyjmiecie? nie bede pil as mnie a mnie? wszyscy tesknia za wikingiem i buli i kurowski i drobny i lysy i pingiel i kuba i ufa i bart i iiiiiiiiiii ile nas tam sie przewinelo i wszyscy teskimy za obozem i wolniewiczem nawet niech mu ziemia ciezka bedzie ojezuuuuu ale ja glupia jestem hehehehehe
zdjecie uzytkownika
groszek - 2014-09-05 12:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak to z wiking graf ostatecznie jest? funkcjonuje też biznes jeszcze w ogóle? bo nie wiem czy wysyłać im na maila papiery czy nie. jeśli pisaliście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to proszę o konkrety
zdjecie uzytkownika
Cassandra - 2014-09-10 23:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy w tej drukarni jest jakiś socjal i jak wyglądaję pensje/wypłaty? Warto tam aplikować?
zdjecie uzytkownika
Ktoś z Hali - 2014-09-11 23:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, jest bardzo rozbudowany socjal! Woda w kranie za darmo (nawet ciepła). Całoroczne oświetlenie wnętrza zakładu. Papier toaletowy BEZ OGRANICZEŃ! Na serio nikt nie wydziela papieru toaletowego :) Mydło i to nie byle jakie, bo w płynie! ...a wypłaty są takie, że niewiadomo co robić z kasą jeśli wiesz co mam na myśli.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wiking Graf
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x