Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Radiolex

Pracowałeś w firmie Radiolex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Maniek - 2011-01-27 13:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robota jak każda inna, pracodawca też - płacą mało - i co najgorsze nie płacą tak jak się należy za nadgodziny - a każą zostawać. Jak ktoś ze stoczni to może próbować
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2011-09-27 13:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
robota może jak każda.. ale dajcie spokój.. ludzie traktowani jak przedmioty, własność, zero rozwoju, mało płacą, szukają jeleni.. duża rotacja pracowników., bałagan, zero szacunku, dlatego nie polecam..
zdjecie uzytkownika
Jeleń :)) - 2011-10-06 08:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi też stawkę ucieli. Na rozmowie powiedzieli mi "na początek dostanie pan u nas 9zł na godzine" a dostałem po 8zł i trzeba tu zaznaczyć że nie pytano się mnie o kwalifikacje na rozmowie wstępnej, tylko "czy ma pan dużo czasu?" i "weźmie pan rzeczy i jutro na 8godz". ...
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2011-10-13 16:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie gadajcie głupot wiecie dobrze że macie jak u pana Boga za piecem. Macie ciepły posiłek, bony, nadgodziny 50% i setki, zwrot za dojazdy do pracy. Przyjmujemy każdego chętnego zarobki na początek 10-14zl ponadto dajemy możliwość rozwoju nowym pracowniko. Wyszkalamy wyśmietnitych spawaczy !.
zdjecie uzytkownika
klakier-myjka - 2011-10-14 17:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesteśmy jak rodzina. Bardzo kocham Radiulex.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-15 16:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma oszukoje ludzi klamia za soboty placa jak za zwykly dzien nie ma zadnych kursow a stawki wynosza 8 do10zl parszywa firma
zdjecie uzytkownika
odkłamać prawdę - 2011-12-09 15:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super firma,super kadra kierujaca,super atmosfera,wynagrodzenia też sa super w nastepnym roku jade na wycieczke do Indii czy was na to stać ?!


pozdrawiam
http://radiolex.net46.net
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-07 20:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma rodzinna-w zlym tego słowa znaczeniu. Brak szacunku dla pracowników. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Holly - 2013-04-28 14:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czym się przejawiał ten brak szacunku? Może ktoś napisać coś więcej o pracy? Na czym ona mniej-więcej polega? Jak wygląda sprawa od strony zarobków? Pensja dociera na czas? Ile proponują na początku? Istnieje jakiś system nagród, jak bony lub premie pieniężne?
zdjecie uzytkownika
bojan - 2014-02-21 13:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie wiecie jak teraz sytuacja przedstawia sie w tej firmie , czy sa wypłacalni ??
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-02-23 14:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie interesuje za to Radiolex od strony pracy, ale nigdzie nie moge znaleźć ogłoszeń, a ocene tutaj mają niską.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-13 16:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [adam - 2014-02-23 14:54:00]:
Umowę dostaniesz czasową, jak jesteś potrzebny bo jest robota to popracujesz , jak jej nie będzie to dostaniesz kopa .Rotacja pracowników jest bardzo duża.O podwyżce to zapomnij , ,polityka tej firmy /cytat jednego z właścicieli -dużo ich jest ,rodzina- , nie ma podwyżek " chcesz zarobić więcej to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po godzinach bez 50% i 100% do bólu , a jak Ci się nie podoba to za bramą stoją 100 następnych.pracuje się ogólnie źle wiecznie rodzinka łazi po hali obserwują Cię tak biega wiecznie jak opętany Mirek(gazela biznesu)Plemnik nie lepszy /chyba nie mają co robić/ i palą głupa , a nadmieniam że wszędzie są kamery nawet chcieli zamontować u WC , w szatni jeden wielki syf -smród , nie można otworzyć nawet okna wentylacja jest wymuszona ale oszczędzają na prądzie :).dwa kibelki na ponad czterdziestu chłopa, wiecznie kolejki pod kiblem, kible ruchome bez deski sedesowej bo uważają ze powinna być wieczna i się nie psuje, w kiblach ,łaźni i umywalni ogólnie jeden wielki syf, ciekawe czy sami chcieli by korzystać z nic - raczej nie ,. Udają że tego nie widzą - oszczędność musi być , tylko nie dla ich potrzeb .wiecznie zmieniają sobie fury.
zdjecie uzytkownika
Bitex - 2014-04-16 00:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z pracownikami, którzy dostali stałą umowę? Są takowi albo inaczej - co z nimi się dzieje? Bo raczej nie wylecą ....
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-05-09 02:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Bitex, przy stałej umowie tez można człowieka zwolnić, tylko okres wypowiedzenia z Radiolex'u dłuższy.
zdjecie uzytkownika
Bubus - 2015-01-07 18:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na dobrą sprawę, jeżeli komuś współpraca jest nie w smak to może w każdej chwili odejść oczywiście w czas okresu wypowiedzenia. Chyba, że rozwiązanie jest za porozumieniem stron to wtedy inna śpiewka. Powiedzcie tylko czy teraz nie będą przyjmowali ludzi do pracy, bo jednak redukując etat chyba nie liczyli na straty w przychodach...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-11 19:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
DUŻA ROTACJA PRACOWNIKÓW!!NA UMOWY ŚMIECIOWE!!NIE MA ROBOTY TO KOPA W DUPĘ DOSTAJESZ.STAWKI MAX 8-10ZŁ BEZ MOŻLIWOŚCI PODWYŻKI!!
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-07-21 02:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dawno nikt tutaj nic nie napisał, ostatnia opinia była w lutym, wtedy był jeszcze snieg za oknem, a teraz mamy upały. Może w takim razie znalazlaby się tutaj jakas dobra dusza i jasno napisała na jakie warunki pracy można tutaj liczyc, byłbym wielce zobowiązany za takie informacje. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Józek - 2015-07-27 19:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firmę lepiej omijać szerokim łukiem. Olbrzymia rotacja pracowników mówi sama za siebie.
Firma rodzina, nie koniecznie w dobrym tego słowa znaczeniu.
Stawki różne, jak się dogadasz. Co nie znaczy, że w trakcie trwania umowy możesz dostać nową, niekoniecznie lepszą.
Nie zapewniają odpowiednich narzędzi pracy. Jest to widoczne tym bardziej im bardziej specjalistyczne stanowisko zajmujesz.
Raczej źle niż dobrze traktuje się ludzi.
Pensje płacą w terminie czasami obcinają za wtopy.
Zero socjali.
W pracy musisz uważać na życzliwych, sporo osób to rodzina lub powinowaci. Jeżeli ktoś z kasty zaliczy jakąś wpadkę, to albo rozchodzi się po kościach albo znajdzie się kozioł z poza kasty.
Jak jesteś despero, to próbuj szczęścia ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radiolex

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Radiolex?
Zadaj pytanie
alert