brak logo

Radiolex

Gdańsk

Opinie o Radiolex

Maniek 2011-01-27 13:09:34
Robota jak każda inna, pracodawca też - płacą mało - i co najgorsze nie płacą tak jak się należy za nadgodziny - a każą zostawać. Jak ktoś ze stoczni to może próbować
2
Tomek 2011-09-27 13:10:05
robota może jak każda.. ale dajcie spokój.. ludzie traktowani jak przedmioty, własność, zero rozwoju, mało płacą, szukają jeleni.. duża rotacja pracowników., bałagan, zero szacunku, dlatego nie polecam..
1
Jeleń :)) 2011-10-06 08:37:23
Mi też stawkę ucieli. Na rozmowie powiedzieli mi "na początek dostanie pan u nas 9zł na godzine" a dostałem po 8zł i trzeba tu zaznaczyć że nie pytano się mnie o kwalifikacje na rozmowie wstępnej, tylko "czy ma pan dużo czasu?" i "weźmie pan rzeczy i jutro na 8godz". ...
Tomasz 2011-10-13 16:14:01
Nie gadajcie głupot wiecie dobrze że macie jak u pana Boga za piecem. Macie ciepły posiłek, bony, nadgodziny 50% i setki, zwrot za dojazdy do pracy. Przyjmujemy każdego chętnego zarobki na początek 10-14zl ponadto dajemy możliwość rozwoju nowym pracowniko. Wyszkalamy wyśmietnitych spawaczy !.
klakier-myjka 2011-10-14 17:31:08
Jesteśmy jak rodzina. Bardzo kocham Radiulex.
1
anonim 2011-10-15 16:17:12
ta firma oszukoje ludzi klamia za soboty placa jak za zwykly dzien nie ma zadnych kursow a stawki wynosza 8 do10zl parszywa firma
1
odkłamać prawdę 2011-12-09 15:05:17
Super firma,super kadra kierujaca,super atmosfera,wynagrodzenia też sa super w nastepnym roku jade na wycieczke do Indii czy was na to stać ?!


pozdrawiam
http://radiolex.net46.net
1
anonim 2013-03-07 20:31:21
Firma rodzinna-w zlym tego słowa znaczeniu. Brak szacunku dla pracowników. Nie polecam
2
Holly 2013-04-28 14:36:38
Czym się przejawiał ten brak szacunku? Może ktoś napisać coś więcej o pracy? Na czym ona mniej-więcej polega? Jak wygląda sprawa od strony zarobków? Pensja dociera na czas? Ile proponują na początku? Istnieje jakiś system nagród, jak bony lub premie pieniężne?
1
bojan 2014-02-21 13:13:34
nie wiecie jak teraz sytuacja przedstawia sie w tej firmie , czy sa wypłacalni ??
3
adam 2014-02-23 14:54:00
Mnie interesuje za to Radiolex od strony pracy, ale nigdzie nie moge znaleźć ogłoszeń, a ocene tutaj mają niską.
pracownik 2014-04-13 16:05:00
Umowę dostaniesz czasową, jak jesteś potrzebny bo jest robota to popracujesz , jak jej nie będzie to dostaniesz kopa .Rotacja pracowników jest bardzo duża.O podwyżce to zapomnij , ,polityka tej firmy /cytat jednego z właścicieli -dużo ich jest ,rodzina- , nie ma podwyżek " chcesz zarobić więcej to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po godzinach bez 50% i 100% do bólu , a jak Ci się nie podoba to za bramą stoją 100 następnych.pracuje się ogólnie źle wiecznie rodzinka łazi po hali obserwują Cię tak biega wiecznie jak opętany Mirek(gazela biznesu)Plemnik nie lepszy /chyba nie mają co robić/ i palą głupa , a nadmieniam że wszędzie są kamery nawet chcieli zamontować u WC , w szatni jeden wielki syf -smród , nie można otworzyć nawet okna wentylacja jest wymuszona ale oszczędzają na prądzie :).dwa kibelki na ponad czterdziestu chłopa, wiecznie kolejki pod kiblem, kible ruchome bez deski sedesowej bo uważają ze powinna być wieczna i się nie psuje, w kiblach ,łaźni i umywalni ogólnie jeden wielki syf, ciekawe czy sami chcieli by korzystać z nic - raczej nie ,. Udają że tego nie widzą - oszczędność musi być , tylko nie dla ich potrzeb .wiecznie zmieniają sobie fury.
5
Bitex 2014-04-16 00:40:06
A co z pracownikami, którzy dostali stałą umowę? Są takowi albo inaczej - co z nimi się dzieje? Bo raczej nie wylecą ....
arek 2014-05-09 02:36:48
@Bitex, przy stałej umowie tez można człowieka zwolnić, tylko okres wypowiedzenia z Radiolex'u dłuższy.
Bubus 2015-01-07 18:18:36
Na dobrą sprawę, jeżeli komuś współpraca jest nie w smak to może w każdej chwili odejść oczywiście w czas okresu wypowiedzenia. Chyba, że rozwiązanie jest za porozumieniem stron to wtedy inna śpiewka. Powiedzcie tylko czy teraz nie będą przyjmowali ludzi do pracy, bo jednak redukując etat chyba nie liczyli na straty w przychodach...
1
pracownik 2015-02-11 19:47:06
DUŻA ROTACJA PRACOWNIKÓW!!NA UMOWY ŚMIECIOWE!!NIE MA ROBOTY TO KOPA W DUPĘ DOSTAJESZ.STAWKI MAX 8-10ZŁ BEZ MOŻLIWOŚCI PODWYŻKI!!
4
olek 2015-07-21 02:52:46
Bardzo dawno nikt tutaj nic nie napisał, ostatnia opinia była w lutym, wtedy był jeszcze snieg za oknem, a teraz mamy upały. Może w takim razie znalazlaby się tutaj jakas dobra dusza i jasno napisała na jakie warunki pracy można tutaj liczyc, byłbym wielce zobowiązany za takie informacje. Pozdrawiam!
1
Józek 2015-07-27 19:16:11
Firmę lepiej omijać szerokim łukiem. Olbrzymia rotacja pracowników mówi sama za siebie.
Firma rodzina, nie koniecznie w dobrym tego słowa znaczeniu.
Stawki różne, jak się dogadasz. Co nie znaczy, że w trakcie trwania umowy możesz dostać nową, niekoniecznie lepszą.
Nie zapewniają odpowiednich narzędzi pracy. Jest to widoczne tym bardziej im bardziej specjalistyczne stanowisko zajmujesz.
Raczej źle niż dobrze traktuje się ludzi.
Pensje płacą w terminie czasami obcinają za wtopy.
Zero socjali.
W pracy musisz uważać na życzliwych, sporo osób to rodzina lub powinowaci. Jeżeli ktoś z kasty zaliczy jakąś wpadkę, to albo rozchodzi się po kościach albo znajdzie się kozioł z poza kasty.
Jak jesteś despero, to próbuj szczęścia ;)
5
now 2015-08-24 15:28:34
ZW Radiolex Sp. z o.o. szuka do pracy osób na stanowisko Projektant rozdzielnic elektrycznych Jest to coś co pasuje do mojego rozwoju zawodowego. Posuzkam sobie jeszcze jakieś info.
ilkona 2016-01-24 14:51:57
@now to super jeśli trafiło Ci się coś co pasuje do Twojego rozwoju zawodowego. wydaje mi się, że sporo możesz jeszcze zyskać jako elektromonter szaf elektrycznych bo doświadczenie jest wymagane.
e3rtg 2016-02-10 18:18:41
hej nic dziwnego ze doswiadczenie tutaj jest wymagane na elektromontera..trzeba rowniez miec odpowiednie wykształcenie tehcnicznego na takim stanowisku
kleo 2016-02-15 21:00:28
no nie ma co tego nawet ukrywać. Niemniej nie jest ciężko się tutaj dostać podobno. Ci elektromonterzy to dość mocno poszukiwana grupa osób tutaj do pracy
dosek 2016-02-18 21:06:53
kleo - tak się zastanawiam ile ludzi oni potrzebowali, bo nie chcę wierzyć że ta oferta nadal jest aktualna. Druga sprawa - czy będzie planowana dalej jakaś rekrutacja?
sit next to me 2016-02-28 18:38:19
Wydaje mi się, że ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy @e3rtg. Widocznie stabilność pracy jest u nich zapewniona, a czy można liczyć również na jakieś benefity? Dzięki za odpowiedź
hagielek 2016-03-04 21:34:06
W przypadku pracowników biurowych można liczyć na jakieś benefity @sit next to me, ale zazwyczaj ich nie ma, ponieważ sama stawka podstawowa jest dobra. Projektant ma ponad 3000
qwerty 2016-03-04 23:04:32
@hagielek
nie wiem z jakiego rejonu PL jesteś ale stawka 3k netto dla projektanta w Gda to nie jest nawet średnia
1
kawior 2016-04-07 22:48:14
qwerty, wiele tez zależy od doświadczenia, jak ktoś ma około roku to 3 tysiące netto to super kasa. Zwłaszcza, że jest umowa o pracę.
Prefabrykacja rodzielnic 2016-04-13 07:48:53
Od jesieni zeszłego roku zatrudnienie na prefabrykacji wzrosło dwukrotnie. Pracy jest coraz więcej i wciąż szukamy doświadczonych elektromonterów. Pracodawca płaci w terminie i jest słowny. Stawki rynkowe. Zainteresowane osoby z chęcią do pracy prosimy o kontakt.
1
les 2016-05-09 22:27:27
@Prefabrykacja rodzielnic to rzeczywiście dla mnie dobra znajomość. Szukam pracy a ta jest z normalną umową o pracę
Zostaw swoją opinię o Radiolex - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radiolex