Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Radiolex

Pracowałeś w firmie Radiolex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Maniek - 2011-01-27 13:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota jak każda inna, pracodawca też - płacą mało - i co najgorsze nie płacą tak jak się należy za nadgodziny - a każą zostawać. Jak ktoś ze stoczni to może próbować
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2011-09-27 13:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robota może jak każda.. ale dajcie spokój.. ludzie traktowani jak przedmioty, własność, zero rozwoju, mało płacą, szukają jeleni.. duża rotacja pracowników., bałagan, zero szacunku, dlatego nie polecam..
zdjecie uzytkownika
Jeleń :)) - 2011-10-06 08:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi też stawkę ucieli. Na rozmowie powiedzieli mi "na początek dostanie pan u nas 9zł na godzine" a dostałem po 8zł i trzeba tu zaznaczyć że nie pytano się mnie o kwalifikacje na rozmowie wstępnej, tylko "czy ma pan dużo czasu?" i "weźmie pan rzeczy i jutro na 8godz". ...
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2011-10-13 16:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie gadajcie głupot wiecie dobrze że macie jak u pana Boga za piecem. Macie ciepły posiłek, bony, nadgodziny 50% i setki, zwrot za dojazdy do pracy. Przyjmujemy każdego chętnego zarobki na początek 10-14zl ponadto dajemy możliwość rozwoju nowym pracowniko. Wyszkalamy wyśmietnitych spawaczy !.
zdjecie uzytkownika
klakier-myjka - 2011-10-14 17:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteśmy jak rodzina. Bardzo kocham Radiulex.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-15 16:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma oszukoje ludzi klamia za soboty placa jak za zwykly dzien nie ma zadnych kursow a stawki wynosza 8 do10zl parszywa firma
zdjecie uzytkownika
odkłamać prawdę - 2011-12-09 15:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super firma,super kadra kierujaca,super atmosfera,wynagrodzenia też sa super w nastepnym roku jade na wycieczke do Indii czy was na to stać ?!


pozdrawiam
http://radiolex.net46.net
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-07 20:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma rodzinna-w zlym tego słowa znaczeniu. Brak szacunku dla pracowników. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Holly - 2013-04-28 14:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czym się przejawiał ten brak szacunku? Może ktoś napisać coś więcej o pracy? Na czym ona mniej-więcej polega? Jak wygląda sprawa od strony zarobków? Pensja dociera na czas? Ile proponują na początku? Istnieje jakiś system nagród, jak bony lub premie pieniężne?
zdjecie uzytkownika
bojan - 2014-02-21 13:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie wiecie jak teraz sytuacja przedstawia sie w tej firmie , czy sa wypłacalni ??
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-02-23 14:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie interesuje za to Radiolex od strony pracy, ale nigdzie nie moge znaleźć ogłoszeń, a ocene tutaj mają niską.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-13 16:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adam - 2014-02-23 14:54:00]:
Umowę dostaniesz czasową, jak jesteś potrzebny bo jest robota to popracujesz , jak jej nie będzie to dostaniesz kopa .Rotacja pracowników jest bardzo duża.O podwyżce to zapomnij , ,polityka tej firmy /cytat jednego z właścicieli -dużo ich jest ,rodzina- , nie ma podwyżek " chcesz zarobić więcej to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po godzinach bez 50% i 100% do bólu , a jak Ci się nie podoba to za bramą stoją 100 następnych.pracuje się ogólnie źle wiecznie rodzinka łazi po hali obserwują Cię tak biega wiecznie jak opętany Mirek(gazela biznesu)Plemnik nie lepszy /chyba nie mają co robić/ i palą głupa , a nadmieniam że wszędzie są kamery nawet chcieli zamontować u WC , w szatni jeden wielki syf -smród , nie można otworzyć nawet okna wentylacja jest wymuszona ale oszczędzają na prądzie :).dwa kibelki na ponad czterdziestu chłopa, wiecznie kolejki pod kiblem, kible ruchome bez deski sedesowej bo uważają ze powinna być wieczna i się nie psuje, w kiblach ,łaźni i umywalni ogólnie jeden wielki syf, ciekawe czy sami chcieli by korzystać z nic - raczej nie ,. Udają że tego nie widzą - oszczędność musi być , tylko nie dla ich potrzeb .wiecznie zmieniają sobie fury.
zdjecie uzytkownika
Bitex - 2014-04-16 00:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z pracownikami, którzy dostali stałą umowę? Są takowi albo inaczej - co z nimi się dzieje? Bo raczej nie wylecą ....
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-05-09 02:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Bitex, przy stałej umowie tez można człowieka zwolnić, tylko okres wypowiedzenia z Radiolex'u dłuższy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radiolex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x