Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Securitas Polska

Pracowałeś w firmie Securitas Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaaaa - 2014-04-29 11:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [P.K - 2014-04-12 09:59:56]:
Daj se spokój z tymi "związkami zawodowymi" bo to nic innego tylko tzw. LUMPEN PROLETARYAT, czyli działacze na etacie pracodawcy
zdjecie uzytkownika
Mariusz W-WA - 2014-05-10 09:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam podobno jakiś piknik firmie dla pracowników jest, może mi ktoś coś więcej na ten temat, czy trzeba jakieś formularze czy zgłosić się do kogo i jak co i gdzie?
zdjecie uzytkownika
arsenalkings - 2014-05-15 01:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tyle powiem: 7zł za godzine to śmieszne pieniądze a oczekują [usunięte przez moderatora] wie czego za ochrone na obiektach LIDLA. Zaczynając od durnego otwierania drzwi na socjal kończąc po robieniu kawy KRS.
Spisana w siedzibie umowa o pracę ba 3 miesiące okazała się błędnie spisana, KRO sprytnie w locie dał mi do podpisania nową umowę, jak się okazało potem zlecenie.
I smieszne wytyczne 80% czasu spędzonego na sali sprzedaży, a za prewencje nikt nas nie rozlicza, tylko za ujęcia.
Ponoć Lidl daje po 4tys na pracownika, ale za to musi się utrzymać dyrekcja, wszystkie sekretarki, samochody itd.
[usunięte przez moderatora] z patatajnią i tyle
zdjecie uzytkownika
pawian - 2014-05-15 11:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę dziwnie mi się czyta te opinie, tym bardziej, że gdzie nie spojrzę w mojej okolicy nawet prywatne domy ochrania właśnie Securitas!
zdjecie uzytkownika
odchodzę - 2014-05-16 09:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w firmie od niedawna.
Wypłata czas,kwity dają...i to tyle pozytywów.
Nieco ponad 9zł na godzinę brutto a wymagania jakbym był komandosem:)
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-05-16 15:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt, że w pracy w Ochronie nie przemęcza się człowiek za bardzo, nie znaczy, że powinno mu się płacić takie grosze
zdjecie uzytkownika
PK - 2014-05-21 14:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaaaaaaaaaaaa - 2014-04-29 11:57:49]:
Muszę się zgodzić.
Wysłałem zapytanie do związków prośbę o zimniejszen składki na związki, do dziś jakiej kol-wiek odpowiedzi pozytywnej albo negatywnej nie otrzymałem!
Fakt to już nie te związki co 30 lat temu, te by tylko kasę fakt by chciały brać a nie pomagać tak jak kiedyś związki zawodowe robiły.
Na pewno takie traktowanie nie wpływa im pozytywnie!
zdjecie uzytkownika
zolnierz125 - 2014-05-22 01:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PK - 2014-05-21 14:27:24]:
To w Securitasie działają związki zawodowe?
zdjecie uzytkownika
pawian - 2014-05-22 05:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romek to ja się zastanawiam jaka stawka by Cię zadowalała? Przecież z tej pracy nie ma żadnego zysku ani rozwoju dla firmy. Może za granicą byłoby lepiej...
zdjecie uzytkownika
ogl - 2014-06-19 18:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie zarządzający w łodzi podobno ładne lody tam kręcicie !
zdjecie uzytkownika
on - 2014-06-19 18:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2014-05-16 15:02:38]:
Ty się masz za komandosa oni ciebie za głupka ot cała filozofia.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-06-19 18:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek - 2014-04-03 20:40:23]:
Radek jakie ty masz wykształcenie? Chyba nie pełne podstawowe!
Ogarnij stylistykę i ortografię.
zdjecie uzytkownika
pawian - 2014-07-08 10:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś kiedyś może rzeczywiście zostanie komandosem, nie możecie odbierać ludziom marzeń, bo te czasami się spełniają ;)
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-07-09 20:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [licencjonowany II - 2012-01-19 07:41:27]:
Wiesz, co jestem pracownikiem ochrony bez licencji i więcej potrafię niż ty zadufany próżniaku. Ochraniałem już sklepy w takich dzielnicach, gdzie jakbyś trafił tam, to po jednym dniu pracy wymiękłyby ci majteczki i na drugi dzień nie przyszedłbys do roboty. Przyjeżdżali tacy kozacy z pseudointerwencji, szybki wpis do zeszytu służb i spadówa oby nie trafić na tzw. trudną sytuację i interwencję. A czasy kiedy płaciło się komuś tylko za papierek, minęły 25 lat temu, więc wyluzuj i nie obrażaj ludzi, którzy są niejednokrotnie lepsi w tej robocie od ciebie, mimo, że nie mają gównianego papierka.
zdjecie uzytkownika
byłyochroniarz - 2014-07-18 09:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma w warszawa zero wypłacalności
zdjecie uzytkownika
jeszcze ochroniarz ale nie długo - 2014-07-26 23:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Aga - 2014-06-19 18:43:39]:
Wstydzę się że jestem pracownikiem tej firmy.
Podejmując prace w SECURITAS obiecano mi złote góry, warunki socjalne na najwyższym poziomie miały być, dotacje, zwroty kosztów itp.
Okazało się to wszystko fikcją i nie prawdą i wielkim kłamstwem.
Ta firma niczym się nie różni od innych firm co kłamią i oszukują aby mieć ciągle ludzi do wyboru i niemieć problemów kadrowych!
zdjecie uzytkownika
Del - 2014-08-19 19:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Securitas jest firmą międzynarodową i globalną nie przegap szansy i podejmij wyzwanie .
Zatrudnij się i bądź niewolnikiem.
zdjecie uzytkownika
chcący więcej - 2014-08-22 01:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie narzekam mam 7,5 zł netto w porównaniu z innymi firmami to na pewno lepiej, ale narzekam na ogromną liczbę godzin czasami przekraczającą 300h/ mies. i te setki kilometrów na butach a już mam ładne parę latek i siwy włos, ale ktoś powiedział po co dziadkowi więcej, na piwo i fajkę wystarczy. Ogólnie jest OK
zdjecie uzytkownika
1996 :-( - 2014-08-26 14:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby Securitas doliczał 1% rocznie do stawki godzinowej to bym miał przynajmniej 18% wyższą stawkę od nowych pracowników Securitasu. (dodam że jestem kwalifikowanym ) To jest moja opinia o Securitasie . Pozdrawiam prawdziwych pracowników Firmy.
zdjecie uzytkownika
mistrzu - 2014-08-26 23:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BÓG HONOR SECURITAS !!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik obecny - 2014-08-27 16:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie z grupy kontrolnej zwracam się do was ,jeździcie po tych lidlach to przestańcie straszyć pracowników paragrafem 52, bo wy nie jesteście od tego,poza tym wasze zachowanie jest zenujace i lepiej uważajcie co robicie bo wasze czyny i zachowanie zostnie zgłoszone do odpowiednich sluzb.
zdjecie uzytkownika
JJ - 2014-09-01 12:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2014-05-16 15:02:38]:
No chyba , że musi być na nogach x godzin - wtedy się przemęcza. Szczególnie będąc po 40 - ce ze słabym zdrowiem ( np. stawy , kręgosłup ).
zdjecie uzytkownika
waldek - 2014-09-01 17:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chcący więcej - 2014-08-22 01:39:17]:
Więcej pracujesz dajesz lepszy zysk firmie.
Tyraj dalej siwy aż padniesz.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-09-01 17:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-07-09 20:28:37]:
Bez licencji/kwalifikowany jesteś nikim.
Pewnie z jakiś powodów nim nie możesz być.
Więc się nie wypowiadaj i zostaw tą pracę fachowcom .
PS
Na takie obiekty jak napisałeś zawsze daję się takich "nieświadomaków"jak ty.
zdjecie uzytkownika
do lolo - 2014-09-02 16:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy kwalifikowany czy nie to i tak jesteś na najniższym poziomie zawodów tak zawód ochrona został zeszmacony, Ukończyłeś szkolenie zdałeś egzamin,przeszedłeś badania,wywiad środowiskowy jesteś kwalifikowanym i tak sprzątaczka czy śmieciarz ma większa stawkę od Ciebie .Kwalifikowany pracowniku (fachowcu) między narodowej firmy Securitas. Tylko upośledzony może o człowieku powiedzieć nikt- jak przeszedłeś badania?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Securitas Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski