Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Securitas Polska

Opinie o Securitas Polska

Pracowałeś w firmie Securitas Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Młody - 2016-06-09 14:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jesteście ciecie? Wydygaliście? Żałosne.
zdjecie uzytkownika
Były SECURITASEK - 2016-06-09 22:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cieciunie....
BEEEEEEEEE!!!
zdjecie uzytkownika
#%&@# - 2016-06-10 09:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troll zdycha
zdjecie uzytkownika
Młody - 2016-06-10 10:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zdycha, ma się dobrze ciecie. To wy zdychacie na tych swoich budkach. Łapać złodzieja! Hahahaha. Warować. Wydygaliście. Zero inwencji. Po co pracować jak można pierdzieć w stołek. No i jest się czym szczycić przed kobietami. One są naprawdę zachwycone. Nie piszę o emerytach,rencistach, ludziach poszkodowanych przez los i nie mających w danej chwili innego wyjścia tylko o lesereach którym się nie chce robić. A co drugi to "profesor ". Żenujące.
zdjecie uzytkownika
Były Securitasek - 2016-06-10 21:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wrócę do pracy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] was ciecie śmiechem.
Będę paradował jak kogut wśród was- wydyganych pitbulów na koksie srających w gacie jak w lustro patrzą..
Na nic wam to!
Po co pracować jak można pierdzieć w służbowym aucie...
będziecie mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizać po sraniu bo będę waszym szwefem!
Myśleliście że co ?
Przypadkowo z ulcy tu się znalazłem??
Hahahaha!
Naiwni głupole!
zdjecie uzytkownika
Młody - 2016-06-10 21:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza tym wasza wrodzona bezradność każe wam
nic nie robić...
hahahahaha!
Taka to już robota!
Cieć nie robi nic sam!
ma harmonogram wejść i wyjść!
Jak silnik4-o suw:
sranie, czuwanie, obchód, spanie...
hahahahahahahahaaaaa!
Nie wyrabiam!
takie inteligenty i profesory a głupsze wszystkie niż ustawa przewiduje!
HAHAHAHA
beeeeeeeeeeee
beeeeeeee
BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
ZA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ PAJACE BĘDZIECIE CIECIE DO ŚMIERCI PRACOWAĆ!


zdjecie uzytkownika
Młody vel Były SECURITASEK, Taki sobie gość - 2016-06-11 10:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Młody", "Taki sobie gość" podszywacie się podemnie.Do tego używacie wulgarnego języka oszołomy. To tylko świadczy o tym jakimi cześć z was jest półinteligentami. Wszystko na temat. Barany.
zdjecie uzytkownika
Młody vel Były Securitasek vel Taki sobie gość - 2016-06-11 12:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj się dopatrzyłem, że przez kilka dni nie brałem porcji leku. Powinienem brać codziennie po 2 tabletki a od kilku dnie wcale ich nie brałem. Przepraszam wszystkich za to co tu wypisywałem, nie tylko tu, na innych forach też poszalałem. To nie jest moja wina, to są efekty gwałtownego odstawienia leku. Jestem chorym człowiekiem czasem miewam ataki których nie mogę powstrzymać.Wtedy obrażam wszystkich, wypisuję głupoty, na mieście chodzę i zbieram psie kupy, po czym po smaku tych kup próbuję określić rasę psa.
zdjecie uzytkownika
Młody vel Były Securitasek vel Taki sobie gość - 2016-06-11 14:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem sam ze sobą...
Tzn. jest nas dwóch..
jak coś to ja jestam ja a on to też ja.
zdjecie uzytkownika
Młody vel Były SECURITASEK, Taki sobie gość ten pr - 2016-06-11 18:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I to pokazuje że jesteście MEGA OSIOŁAMI cieciuchy.Na mnie wasze bluzgi nie robią wrażenia. Każdy normalny kto prześledzi ten długi wątek bez problemu do tego dojdzie. Pokażcie kobietom swoje posty ciecie. Ciekawi mnie czy nie będziecie się wstydzić? Pewnie nie bo was na to nie stać. No bo i czym się chwalić? Cieciowaniem,tępotą i wulgaryzmami. I wy się tępaki dziwicie jak ludzie was postrzegają. Wy nie jesteście źli, wy jesteście głupkami.Tak po prostu. A co do tabletek, czasem jakąś wezmę na ból głowy, gdy zaczynam czytać takie wypociny głowa zaczyna mnie boleć. Wy nie musicie brać tabletek,musicie iść na masaż kopyt.Na łby już za późno BARANY. Hahahaha.
zdjecie uzytkownika
Kien - 2016-06-12 17:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tylko na chwilkę-
taka mała dygresja...

A jednak się nie myliłem z tym biednym Petru...
Masz z nim coś wspólnego.
Może ojca?
On walczy o demokrację w demokratycznym kraju a Ty?
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-06-12 20:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało ci jeszcze?
Młody vel Były SECURITASEK, Taki sobie gość a tera Koleżanka Securitaska? W dodatku reklamujesz swoje sexualne usługi.
zdjecie uzytkownika
Młody - 2016-06-12 21:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Kien" ty waflu byłeś i jesteś pajacu. Zaszyj się w budzie i już nie komentuj. "Koleżanka Securitaska" inna bajka.BEZ KOMENTARZA. Dajcie pajace z siebie wszystko, bo na razie wam nie idzie. Łapać złodzieji ciecie.Hahahaha.
zdjecie uzytkownika
Młody - 2016-06-12 21:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"ciekawy"-"Koleżanka Securitaska" nie ma ze mną nic wspólnego. Gdybyś miał trochę oleju w głowie sam byś do tego doszedł baranie. Ale z was głupki.
zdjecie uzytkownika
Młody - 2016-06-12 21:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"ciekawy"-"Koleżanka Securitaska" nie ma ze mną nic wspólnego. Gdybyś miał trochę oleju w głowie sam byś do tego doszedł baranie. Ale z was głupki.
zdjecie uzytkownika
Koleżanka securitaska? Kto to?? - 2016-06-13 22:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej!
warowałem jak pies na parkingu 24h.
Nie jestem w temacie.
Ktoś może przybliży mi to i owo?
Co ta koleżanka securitaska pisała?
zdjecie uzytkownika
Tony Halik - 2016-06-13 23:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem tu 32 lata temu.


Hahaha!
Każdy 3 rozumy ma,
każdy pisze co się da!
Każdy jest tu bohaterem
już rymuję.. terefere
:-)

Pan Kleks w kosmosie
ja kocham Zosię!
Czuję się super
gdy jem jej zupę!



zdjecie uzytkownika
Były SECURITASEK - 2016-06-14 17:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i macie odpowiedź jak traktują was ludzie. Buhaaahhhaaaahhhaaa. Wafle.
zdjecie uzytkownika
Były SECURITASEK - 2016-06-14 17:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i macie odpowiedź jak traktują was ludzie. Buhaaahhhaaaahhhaaa. Wafle.
zdjecie uzytkownika
rpoa - 2016-06-15 23:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki mają adekwatne do powierzanych obowiązków, zwłaszcza, że zawsze jest szansa na odpowiednie premie do tego. Ciekawe tylko czy u nich wypłata jest terminowa, wiecie może? Z góry dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-06-17 16:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ogłsozneiu na stanowisko pracy Pracownik Ochrony Fizycznej napisali, ze wynagrodzenie jest od 1850 zł brutto, czyli nie maja stawek na godzinę, i jest to umowa zlecenie
zdjecie uzytkownika
Były SECURITASEK - 2016-06-17 18:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Karol" odejmij sobie ok 30% od tej kwoty i bedziesz miał netto. To umowa. Licho,prawda? Do tego właśnie będziesz miał drugą zleceniówkę żeby dorobić. Bądź jednak mądrzejszy i szukaj lepszej pracy,ciekawszej, lepiej płatnej, z możliwością rozwoju. Nie bierz się za cieciowanie. No chyba że jesteś baranem to wtedy tak. Albo nie masz wyjścia z jakiś powodów to wtedy krzyż Ci na drogę. Pozdrawiam Baranki. BEEEEEEEEE!
zdjecie uzytkownika
edf - 2016-06-18 12:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwazam ze sa to standardowe zarobki jak na prace wlasnie na takim stanowisku @karol nie wiem tylko czy sa do tego na przyklad jakies premie albo dodatki
zdjecie uzytkownika
Stefanek - 2016-06-19 17:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Securitasek Stefanek obijam się na służbie ,śpie na nocy i mam gdzieś resztę olewam robotę pozdro dla wszystkich cieci, no i też często jestem w robocie na kacu bo przd robotą jak to mówią browarek daje pary.
zdjecie uzytkownika
Man - 2016-06-19 18:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, nie wiem czy obijasz czy nie, ale powiem Ci, że słabo jest się chwalić takimi rzeczami, nic w tym godnego, mam nadzieję, że jesteś z siebie dumny
zdjecie uzytkownika
Stefanek - 2016-06-19 20:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Securitasek Stefanek powie że jest cholernie z siebie dumny tnie jarząbka, je wafle i chipsy na służbie i olewam ten chlewik co jeszcze...za taką kasę to mi powinni dziękować że w tym chlewiku robię.
zdjecie uzytkownika
mimi - 2016-06-19 20:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a za ile ty konkretnie w takim razie jesteś zatrudniony? ja tez się chętnie was zatrudnię ale ciekawi mnie najpierw czym się różni stanowisko pracownika ochrony od kwalifikowanego pracownika ochrony dokładnie
zdjecie uzytkownika
Stefanek - 2016-06-19 21:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Securitasek Stefanek siedzi w robocie je chipsy a potem spanie a rano browara wypije i spadam. A inne ciecie nie spać czuwać hehe.
zdjecie uzytkownika
werty - 2016-06-19 21:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mimo mozesz teraz bo w dalszym ciagu szukaja pracownika ochrony w Warszawie oferowana jest miedzy innymi stawka godzinowa 8-10 zł netto umowa o pracę lub zlecenie terminową wypłatę do 10-go każdego miesiąca pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
zdjecie uzytkownika
Były SECURITASEK (prawdziwy) - 2016-06-20 01:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znowu ja CIECIUNIE."Stefanek" SZACUN a wiesz dlaczego? Bo piszesz z humorem. Nie wiem czy prawdę ale jeśli tak to akceptujesz miejsce i czas w jakim się znalazłeś i NIE NARZEKASZ jak cześć tych cieciów z krwi i kości. Ich już to zaczyna boleć. Za taką kasę nie ma co się produkować, nie? Do takich ludzi nic mi. He,he. "Man" nie dopierdzielaj się do niego bo nie masz o co. Gostek piszę że ma wydupione na to i nic Ci do tego. Nie zmienisz nic.Ty pewnie jesteś ten wyjebisty z wyprasowanymi spodankami ( z lampami czy bez?), sztywnym krawatem i oczywiście posiadasz licencję, nie?No bo kim? MENAGE lub konwojentem?Chyba nie bo oni mają na was dokładnie wyj...ę.Chyba jeden z tych wyjebistych bodygardów (profesorów- prześledź posty będziesz wiedział o co chodzi jak kumasz, bo mam wątpliwości) których kariera zaczęła i skończyła się na budzie.Wiec gostek niech pisze sobie a dlaczego nie?Ma na to wyj...e. A Ty pewnie się chwalisz tym że cieciujesz. Szacunek."EDF" zarobki są takie na jakie sobie ciecie pozwalają. Premie i dodatki? Chyba dla wazeliniarzy. Jest zleceniówka którą musisz "przechodzić lub przestać" w zależności od tego gdzie się pracuje."Mimo" weź nalej trochę oleju do głowy i szukaj innej roboty, pewnie możesz. No chyba że jesteś jednym z... wiadomo o kogo chodzi-ha,ha,ha. Różnica między pracownikiem ochrony (czyt.cieć) a wykwalifikowanym pracownikiem ochrony jest taka że ten drugi posiada licencję ochrony fizycznej 1 lub 2 i "jakieś" tam uprawnienia.I tak ludzie( większość) wrzucają wszystkich do jednego wora ha,ha,ha.Taka różnica. "Werty" namawiasz kolegę do pracy za taką kasę? Ani chyba MENAGE. Lub inny "profesorek". Jak będzie nie kumaty lub leń to pewnie się zgodzi. Pozycja firmy na rynku ugruntowana? Ha,ha,ha. Na jakim świecie żyjesz. Każda cieciowska firma się tym chwali. Każdy niech oceni sam.No to znów popisałem. Dawać profesory nie spać pisać, bluzgać.Brakuje mi śmiechu. Buhhhaaahhhaaaa.Wasz troll nie umarł jak sądzicie, ma się dobrze nawet bardzo.No dalej... Piiissssaaaćććć! Ha,ha,ha.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-06-20 08:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy to takie fajnie chwalić się na forum publicznym @Były securitasek, że się nic w pracy nie robi..wiem, że nie jest to wymagająca praca ale takie rzeczy lepiej zachować dla siebie! Tym bardziej, że stawka nie jest taka zła 8-10 zł netto za takie pieniądze na ochronę przyjdzie 10 innych osób, które będą się starać
zdjecie uzytkownika
Stefanek - 2016-06-20 10:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to nic się nie robi w robocie jak jem chipsy, wafle i inne przekąski też przepiję browcem a jak.... czy bym dłubał w nosie i nic więcej nie robił czy jem to i tak za godzinę zapłacą mi tak samo, a chlewik sam się pilnuje. Pozdro dla innych cieci , cieciować nie olewać roboty hehe.
zdjecie uzytkownika
30 - 2016-06-20 10:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@yy jak najbardziej się zgadzam, ton dobra stawka. ale mówisz o lokalizacji w Warszawie i okolicach Wrocławia? bo to może robić różnicę w kwestii wynagrodzenia -0 ale podobno we wrocku nawet kwalifikowanemu 18 brutto za godzinę płacą
zdjecie uzytkownika
Były SECURITASEK - 2016-06-20 13:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"yyy" "30" nie fandzolcie ciecie. Ta robota jest dla rencistów, emerytów i wszelkiej maści nieudaczników. Już o tym pisałem. Wiadomo że w dużych aglomeracjach stawka może być troszkę wyższa ale nie dużo. Rozumiem że ludzie biorą się za tę robotę gdzieś na zadupiach gdzie tej pracy nie ma i nie ma się za bardzo wyboru. Ale w większych miastach można znaleźć pracę za 15-20 zł NETTO. Tak,tak.To nie problem. Tylko trzeba chcieć i pokazać że się coś potrafi. A z tym już jest troszkę niefajnie. Młodzi chcieli by pierdzieć w stołek i żeby na konto 3000 zł wpłynęło. Nie ma tak prosto. Ha,ha,ha.Za leserstwo płaci się tylko w ochronie.I wszyscy dobrze o tym wiedzą. Nie mam na myśli dziadków tylko ludzi w sile wieku którzy mogą a nie chcą. Ale zaraz odpiszą mi te profesorki co to są po studiach(pewnie nie wszyscy je pokończyli ale nie ma tego jak zweryfikować) i potrafią wytknąć jakiś błędzik choć wiadomo jak się pisze na forach.Studenci-Profesory których kariera utkneła na budzie do cieciowania,ha,ha,ha.Jeden na 1000 może jest z przyczyn losowych do tego zmuszony ale reszta? Nazwijmy sprawy po imieniu- to nieudacznicy! Bo jak nazwać kogoś kto pomimo skończonych studiów nie potrafi znaleźć dobrej pracy? Na zadupiu może i ciężko ale w miastach trzeba chcieć i się wykazać.Nie popieram też pisania o tym że się olewa pracę, jaka by ona nie była ale takie są realia pracy w ochronie i ludzie doskonale o tym wiedzą.A że ktoś się nie boi i o tym pisze to trzeba go już zjechać jak psa,nie? To potraficie ciecie profesory, prawda?Takie prawo forum. "yyy""30" może wy to jeden gość bo tak mi to wygląda a tu na tym forum ciecie lubią takie rzeczy powytykać .A nie lubią podać sensownych argumentów. Ha,ha,ha. No dalej... Bluzgać. Zmotywuję was. BEEEEEEEEEEEEEEEE!
zdjecie uzytkownika
Były SECURITASEK - 2016-06-20 13:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Stefanek" pisz jak najwięcej, zobaczysz jak się będą pienić i bluzgać. Tylko to potrafią. Ha,ha,ha. No i może wyzwą Cię od TROLLI tak jak mnie. Ha,ha,ha.Pozdro "Stefanek".
zdjecie uzytkownika
j55 - 2016-06-20 13:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem dokladnie ale patrzylem na to ogloszenie pracownika ochrony w Warszawie oferowana jest stawka godzinowa 8-10 zł netto umowa o pracę lub zlecenie stabilne warunki zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
lina - 2016-06-21 11:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktoś może mi powiedzieć xzy różni się stanowisko u was pracownika ochrony oid kwalifikowanego pracownika ochrony?liczę na konkretne informacje od was.
zdjecie uzytkownika
Były SECURITASEK - 2016-06-21 11:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bravo "Stefanek"! Teraz czekamy na bluzgi że strony twoich braci w niedoli.Ha,ha,ha."
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-06-21 15:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tych ofert jakie pojawiają się od firmy to dla zainteresowanych mam taką informacje, ze jest oferta na stanowisko jako Kwalifikowany Pracownik Ochrony z tego co widze i jest naparwde dobrze płatna też.
zdjecie uzytkownika
Stefanek - 2016-06-22 01:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdro dla cieci, cieciować nie obijać się i nie spać na nockach. Robota ciecia kokosów nie daje no ale cieć musi być takie wymogi to co mam niby zdychać z nudy w robocie a tak jak się je wafelki, chipsy to leci szybciej a i tak płacą tak samo.To tyle ide spać hrrrrrrrrrrrrr.............
zdjecie uzytkownika
ea - 2016-06-22 10:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no a co powiecie na prace jako Kwalifikowany Pracownik Ochrony , wydaje mi się, że jednak można spokojnie tutaj zarobić troche kasy, bo jednak jak ktoś ma doświadczenie to powinien tutaj na pewno aplikować moim zdaniem, dajcie tez znać co Wy uwazacie.
zdjecie uzytkownika
Były SECURITASEK - 2016-06-22 16:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"ea" wykwalifikowany to nic innego jak bodygard z licencją ochrony fizycznej( technicznej) 1 lub 2 stopnia w zależności od tego czy rzucał w szkołę kamieniami czy nie. Kasa nie jest aż tak tak dużo wyższa. Nie fandzolcie. Jeśli nie jeździsz w grupie inter. lub konwoju to jedyna różnica taka że masz uprawnienia do podjęcia czynności określonych w ustawie. Nic więcej. I tak ludzie na wszystkich wołają cieć. Więc czym się tu podniecać. Ruszcie się do ciekawszej pracy lenie. Ha,ha,ha.Ale po co? Lepiej pierdzieć w stołek i jeść chipsy.He,he he.
zdjecie uzytkownika
Były SECURITASEK - 2016-06-22 16:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"maniek" co rozumiesz przez "jest dobrze płatna też"? Kasa jaką dają? Jaka jest stawka?Ile musicie wystać lub przechodzić żeby w miarę dostać lepszą kasę? Dlaczego nie napiszesz? Po co? Przecież każdy zainteresowany dobrze wie. Buhhhaaahhhaaaa. Dobrze płatna. Haaahhhhaaahhaa.
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-06-22 17:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak ,naprawde to to stanwosiko pracy chyba sie niczym nie rożni od zwykłego praconika ochrony bo raczj wykonujecie tą samą pracę prawda? wiec dlaczego Kwalifikowany, do czego niby sie kwalifikujesz? ne rozumiem, a kasa pewnie ta sama, czy djaą jakąś wyższa stawkę
zdjecie uzytkownika
Stefanek - 2016-06-23 14:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdro dla cieci od securitaska stefanka, cieciować nie opieprzać się, do roboty ciecie buhaaaa.... gorąc a tu trza cieciować, może jakiś browar na ochłodę, czy tak na służbie cieć może napić się browara ? Co wy na to ?
zdjecie uzytkownika
Mietek - 2016-06-23 16:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja powiem Wam, że jeśli chodzi o Securitas Polska to jest naprawdę dobrze i nie ma się co denerwować, pracownik ochrony co prawda mógłby zarabiać więcej, ale no nie można przecież mieć wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
Były SECURITASEK - 2016-06-24 09:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Mietek" nie pie.....ol.Cieć to cieć i wszędzie jest tak samo. Nie podpuszczaj bo i tak nic to nie da." Stefanek " wal browary jak masz okazję tylko nie przeginaj bo ciecie mają warować he,he. Choć ja osobiście nie popieram alkoholu w pracy ale Ty to nie ja. Dalej, warować. Troll żyje i ma się dobrze. Ha,ha,ha.
zdjecie uzytkownika
mabi - 2016-06-24 09:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uważam że tutj nie będe cieciem właśnie, ale prawdziwym kwalifikowanym pracownikiem ochrony od którego coś zależy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wzięli mnie z całym dobrodziejstwem inwentarza- bez wnikania w szczegóły kto ja.
Bajki na dzień dobry i wciskanie kitu że wszystko niby zgodne z prawem.
Pytania: bez pytań.
zdjecie uzytkownika
Stefanek - 2016-06-24 18:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdro dla cieci, cieciować nie olewać roboty, gorąc a tu cieciować trza to choć browara walnę a jak złapię smaki to pójdą kolejne...olać to. Robota ciecia ma swoje smaki hehehe jak to mówią a najlepszy to smak zimnego tyskiego z puszki buhaaaa...
zdjecie uzytkownika
pan benek - 2016-06-24 19:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jednak jak chcę u was porzadnie pracowac jako kwalifikowany pracownik ochrony którego szukacie, nie jak pan powyżej

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Securitas Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Securitas Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert