brak logo

spontiusz

Myślenice

Opinie o spontiusz

Ira 2012-11-05 22:00:33
Bylam dzisiaj w spontiuszu w myslenicach ,szczerze spodziewałam sie czegoś lepszego ,kebab średni ,kotlet po staropolsku dobry,ale frytki porażka Najgorsza jakość !!! Sałatki do kitu!
Ogólnie lokal wyglada tragicznie ,nie podają do stolika :/
Zdecydowanie lepsza obslugaa i atmosfera w mszanie dolnej,tam tez jest spontiusz....
Byłam tam pierwszy i zapewne ostatni raz:(
Nie polecam.
Klijent 2012-11-06 15:02:27
Ja byłem tam pare razy i tłum spory;)
Ludzie uwielbiają tam jeść.
w mszanie wystrój lepszy ale tam lepsze jedzenie;)
Postanowiłem podpiać zobowiązanie na miesiąc;)
I nie żałuje;)
Pozdrawiam;)
Madzia 2012-11-06 23:02:07
Ale przecież Spontiusz w Mszanie to restałracja a w Myslenicach bar...
a mają tego samego dostawce więdz jedzenie to samo..
Tomcio 2012-11-08 00:03:19
Madzia - 2012-11-06 23:02:07

Ale przecież Spontiusz w Mszanie to restałracja a w Myslenicach bar...

a mają tego samego dostawce więdz jedzenie to samo..
No widzę ze tu prywatne forum spontiuszowiczów powstało;) Tylko nie rozumiem tych negatywnych opini a jak się domyślam to piszą to stali klienci Spontiusza. Ludzie przecież wszyscy wiemy ze to najlepsza knajpa w Małopolsce do którek przyjeżdzają tlumy z całej Polski.Mają najlepszę jedzenie zawsze świeże i bardzo dobrej jakości a wiem to bo sam tam bywam codziennie i wszystko jest super:) Pozdrawiam wszystkich w
spontiuszu a szczególnie prześliczną Szefową;);):)
koleś 2012-12-06 17:17:09
Tomcio - 2012-11-08 00:03:19

Madzia - 2012-11-06 23:02:07

Ale przecież Spontiusz w Mszanie to restałracja a w Myslenicach bar...


a mają tego samego dostawce więdz jedzenie to samo..
No widzę ze tu prywatne forum spontiuszowiczów powstało;) Tylko nie rozumiem tych negatywnych opini a jak się domyślam to piszą to stali klienci Spontiusza. Ludzie przecież wszyscy wiemy ze to najlepsza knajpa w Małopolsce do którek przyjeżdzają tlumy z całej Polski.Mają najlepszę jedzenie zawsze świeże i bardzo dobrej jakości a wiem to bo sam tam bywam codziennie i wszystko jest super:) Pozdrawiam wszystkich w

(usunięte przez administratora)
jerzy 2013-05-20 21:38:16
A teraz jak się pracuje w firmie spontiusz? Bardzo proszę o pomoc ponieważ za parę dni wybieram się tam na rozmowę w sprawie pracy i chciałem dowiedzieć się czegoś wiecej. Jaką kasę tam proponują na początek i jaki tam jest socjal? Jaką umowę tam dają nowym osobom? Jak traktują pracowników? Z góry dzięki za pomoc
Nieznajomy 2013-05-21 20:25:42
Nie ma przyjęć
anonim 2013-06-11 16:44:52
Kuzyn prosił mnie żeby znalazł jakieś informacje. Czy ktoś z was orientuje się może ile tam się zarabia mniej wiecej?
bunia 2013-07-06 16:24:26

Jeśli chodzi o wynagrodzenie w Spontiuszu to powiem że jest super chyba nigdzie tak dużo nie płacą z tego co się dowiadywałam.
gość 2013-07-07 08:23:36
Zależy od CV ale nie ma teraz przyjęć wszystkie stanowiska są zajęte.
marek 2013-07-08 17:20:39
No ale cv zawsze można złożyć. Jak będzie wolne miejsce to może się odezwą. bunia a możesz napisać taką kwotę orienacyjną?
gość 2013-07-11 14:51:33
ale bunia pracuje w vip sponti to nie jest spontiusz i nie ma z tym nic wspólnego. Spontiusze są w Jaworniku i Mszanie.
marek 2013-07-12 07:17:52
gość a skąd wiesz że pracuje wogóle gdzie indziej? Bo w swoim poście wyraźnie napisała spontiusz więc nie wiem po czym to wiesz
gość 2013-07-12 21:17:24
Bo pracuje w spontiuszu w Jaworniku.
Jak się wyjeżdża z vip spontiego widać informacje o tym że Spontiusz został przeniesiony. Wkurza mnie to, że tyle osób myli te miejsca. Spontiusz w Myślenicach dopiero będzie i nie w tym miejscu.
marek 2013-07-13 09:29:59
Czyli tak naprawdę można teraz wywnioskować że jakaś połowa opinii może być nic nie warta bo pomylili się tak?
TO JA 2013-08-15 23:02:54
Nie wiem dlaczego ludzie mylą sobie te dwa tak różne lokale przecież spontiusz jest tylko jeden i tak zostanie.
a co do pracy i zarobków to wiem z pewnego żródła od osoby która tam pracuje że teraz nie przyjmuja nikogo bo załoge mają tą samą od lat a zarobki najlepsze na tym terenie.Dlatego wszyscy pracownicy pilnują pracy żeby jej nie stracić.
jeśli chcecie wiedzieć czy oby cos się nie znalazło do roboty to najlepiej zapytać na miejscu.Pozdrawiam.
danka 2013-08-16 13:29:57
a w spontiuszu w tej chwili ile sie zarabia ludzie zadowoleni z roboty jak jest na kuchni duzo ludzi jaka atmosfera pozdrawiam
trolo lo 2013-09-18 22:10:19
Z tego co wiem to mają dużo ponad normę która krąży w mieście, zależy to od stanowiska.Dlatego się tam tak trzymają. Też bym chciał sie załapać...
anonim 2013-09-22 14:54:21
A to mięso to z czego z wołowiny jest czy z wieprzowiny bardzo smaczne ale jakie to wszystko jakościowo czy w czystych warunkach produkcja mięska przebiega???
Nieznajomy 2013-09-22 21:07:39
Są przyjecia teraz to się wybierzcie do(usunięte przez administratora) z cv
Janek 2013-09-22 21:34:27
Na nocki też się pracuje ktoś jest w kebsie kto więcej niż 2 lata siedzi jesteście zadowoleni z roboty są nadgodziny do wyrobieni a różnie to bywa kredyt ludzie też mają do spłaty ?
ktos 2013-09-23 20:55:15
Robi się na dniówke lub na nocke po 12h. Ludzie zadowoleni.
anonim 2013-09-24 10:42:32
Ja lubie jedzenie od spontiusza ,wszystkie fast foody a wiecie z czego robi sie falafele?Czy to nie jest wasz produkt?Raz jadłem to bardzo smaczne ,taka dziwna konsystencja tylko ,czy to jest zdrowe co myślicie?
jan 2014-06-22 19:29:47
Witam, nie wiecie czy restauracja spontiusz poszukuje pracowników do pracy przy obsłudze? Jest w ogóle jakas szansa na znalezienie tam pracy?
Bodzio544 2014-10-18 22:41:23
W Jaworniku jestem dość często, bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Pojawiła się tam nowa dziewczyna tak szczuplutka, długie włosy, bardzo chętnie bym się z nią umówił. Pozdrawiam załogę Spontiusza.
sasanka bianka 2014-11-04 16:19:46
do nich trzeba mieć jakieś super specjalne wykształcenie kucharskie i kursy czy młodych z ulicy też przyjmują? robiłam kiedyś we frytkarni i czasem przy kebsie i dawałam radę, czy dam radę teraz w Spontiusz? nie wiem też czy kobiety na kuchnię przyjmują do gotowania bo sami wiecie jak to jest, faceci przy garach
ala 2014-12-19 01:12:11
Witam, a czy może ktoś z Was orientuje się gdzie spontiusz zamieszcza swoje ogłoszenia o prace? Bo prześledziłam ich stronę internetową i nie znalazłam zakładki typu kariera, czy praca. W ogóle jak oceniacie szanse na znalezienie u nich pracy, interesuje mnie np. kiedy ostatnim razem przyszła osoba nowa do zespołu lub ktoś odszedł?
adam 2014-12-21 17:44:54
Witam. Pytasz o prace w Spontiuszu, to powiem Ci że napewno bedą przyjęcia do nowego lokalu w Myślenicach ale kiedy to nie wiem trzeba pytać pewnie . A co do pracy w innych lokalach to nie słyszałem bo oni maja stałych pracowników .
klient 2015-01-18 14:31:05
Jeżeli chodzi o jedzenie na spontiuszu to trochę się popsuło od czasów jak jeszcze był w myślenicach, zwłaszcza surówki- mega chu..nia od kąd jest w jaworniku. Już lepsze mają gotowce w marketach.
Jim 2015-02-27 13:05:38
Nie wiem czy to możliwe, ale w Jaworniku chyba zmienił się właściciel, bo część załogi znikła i jedzenie zrobiło się fatalne po remoncie w zimie, a na dodatek nie można brać połówek dań jak było dotychczas (więc rodziny z dziećmi raczej już tam nie pojadą) :/
Bim 2015-03-02 09:36:46
Właściciel się nie zmienił a załoga nie znikła bo są Ci sami tylko doszła nowa, według mnie jedzenie się nie zmieniło i nie siej głupot a jak Ci nie pasuję to tam nie jeżdzi. Konkurencja na naszym rynku jest beznadziejna.
jasko 2015-03-11 15:18:25
Jim masz zle wiadomosci bo w spontiuszu nic sie nie zmienilo i nadal sa polowki dla dzieci. Nie zmienil sie wlasciciel a zaloga tez ta sama co najwyzej doszly dziewczyny do obslugi
1
romek 2015-04-12 20:53:19
Nie pklecam jedzenie strasznie popsuli a bywalem tam czestym gosciem teraz omijam to miejsce szerokim łukim
janusz 2015-04-14 12:46:48
To jest prawda jedzenie strasznie się popsuło! Właściciel oszczędza na czym się da, widzicie jaki budynek wybudował w Myślenicach! A to kosztuje więc nie ma dziwoty.
Mirek 2015-04-16 17:21:03
Ja się dziwię zresztą nie tylko ja skąd Spontiusz wziął na to wszystko pieniądze i że się jeszcze urząd skarbowy nim nie zainteresował.
pawel 2015-04-17 22:12:34
Dam wam dobra rade koledzy ; nie zagladajcie nikomu w kieszen bo wam nikt nie zaglada , a byc moze by sie przydalo. Zakladajcie wlasne firmy i dorabiajcie sie jak on. Nie warto kopac pod kims dolki bo najczesciej samemu sie w nie wpada. Podllosc i zawisc ludzka nie zna granic. Tego nie rozumiem w naszym zasranym spoleczenstwie.
hirko 2015-08-05 02:53:29
Prawda jest taka ,że gdyby w Polsce żyli i pracowali tylko uczciwi ludzie to nie byłoby żadnego problemu z tym czy podejmować czy nie podejmować pracy w tej czy w tamtej firmie. Osobiście właściciela tej firmy nie znam, ale zastanawiam się czy aby na pewno prowadzi jakieś ciemne działalności - z doświadczenia wiem, że często ludzie używają tego argumentu.
Natalia 2015-12-28 17:00:01
Jedzenie nieswieze szczegolnie ryby i salatki. Obsluga sie myli wydaja nie to co trzeba a kiedy im zwrocisz uwage karza Ci czekac nawet nie masz co liczyc na "przepraszam". Ogolnie dno to ze tanio nie znaczy ze dobre niestety:-
flap 2016-01-03 23:45:43
Ciężko cokolwiek znaleźć w sieci o firmie Spontiusz, ale powiem wam, że z tym nieświeżym jedzeniem, to mogą się szybko przejechać. Warto, by nad tym popracowali.
Ela 2016-02-15 19:32:39
Spontiusz w myslenicach to jedna wielka porazka na rosol musialam czekac 40 minut.wlasciciele nie widza kogo zatrudniaja.pracuje tam taka gruba kelnerka ktora jest nie mila wulgarna na sam widok tej kobiety jak jest ubrana odechciewa sie jesc
1
Kaska 2016-02-15 19:43:49
Spontiusz w myslenicach bylam tam pare razy ale juz tam nie pojade.po piersze w nocy pracuje jakas stara kelnerka ktora ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] woli gadac z ochrona zamiast obslugiwac klijentow.podala mi surowke z innego stolu,bo tamten klijent nie zjadl tej surowki,zwrocilam jej uwage to wydarla gebe na mnie.niech wlasciciel sie powaznie zastanowi kogo zatrudnia.
przejazdem 2016-02-17 13:31:14
a ja z kolei słyszałam, że to fajne miejsce do zatrzymania sie na trasie ale z drugiej strony żadnego pozytywnego komentarza to tutaj nie przeczytałam, właściciel musi coś zmienić i to chyba szybko
Kotek 2016-02-17 19:20:50
Spontiusz myslenice.bylem w sobote w nocy ze znajomymi,lokal ladny,jedzenie dobre,bardzo mile kelnerki.warto jechac
Kolega Tomek 2016-02-18 23:04:14
Macie racje że właściciel musi coś zmienić. Ja na jego miejscu to złożył bym do prokuratury wniosek o wszczęcie postępowania o pomówienia i oszczerstwa oraz działania na szkodę firmy. Przecież to wiadome że te opinie pisze konkurencja "za płota" bo wszyscy goście wolą teraz jeśc w Nowym Spontiuszu . Ale oni niech sobie pierwsze posprzątaja swoje podwórko a nie zajmują sie innymi.
klientka 2016-02-29 13:06:38
Zgadzam się,że nawet na zupe trzeba bardzo długo czekać. Ja byłam kiedyś w tygodniu i wcale nie było dużego ruchu. Po godzinie dostałam dwie zupy, a po kolejnym pół godziny dopiero drugie danie. Kelnerki nie wiedzą co się dzieje, nic nie ogarniają a w dodatku kiedy zwróci się im grzecznie uwagę, to się wściekają i nawet nie przeproszą. Jak można zatrudniać takie osoby? "Ela" też kojarzę te niemiła grubą kelnerkę, ona w ogole nie nadaje sie do pracy między ludźmi
1
Maniek 2016-03-07 21:26:00
No właśnie, naprawdę super restauracja, nie ma się co obawiać, ani zbytnio obruszać, generalnie warto rzucić się na głęboką wode i spróbować swoich sił
Wojtek 2016-03-10 21:27:08
Ludzie dajcie już spokój temu Spontiuszowi może wezcie na tapete inne knajpy myslenickie które odwalaja taka chałę ze głowa boli czemu nic nie piszecie o restauracja i knajpach w których daja ludziom jeść jak świniom i nikt o tym nie pisze ?? . Prawda jest taka że jeszcze nikt nikomu nie dogodził zawsze znajdzie sie ktoś kto będzie niezadowolony. A dobrze wszyscy wiedzą że Spontiusz to najlepsza restauracja w Myslenicach i okolicy i ludzie lubili chodzić do starego Spontiusza na Petro Necie a którego już tam nie ma pomimo że obecni właściciele Vipa wmawiaja ludziom że to jest ten sam Spontiusz co jest czystym kłamstwem. Ludzie chodzili, chodzą i będą chodzić do Spontiusza w nowym pięknym budynku bo to super lokal z bardzo dobrym jedzeniem a dziewczyny są tam bardzo ładne i bardzo sympatyczne.
ok 2016-04-08 16:26:33
Byc może teraz Maniek' będą kogoś poszukiwać, może masz szansę jeżeli dalej Cie interesuje praca u nich.
endriu 2016-05-15 11:16:48
Wojtek, chyba dobrze znasz ten lokal, nieźle go bronisz :) Choć ja nie jadłem tam, to słyszałem wiele i nie uznaję ich za słabą knajpę. Szkoda, że swojej strony nie mają, bazują na facebooku jedynie. :)
Klijent 2016-07-24 20:14:32
Witam.co to za fajna ruda kelnerka na nocnej zmianie.
Zostaw swoją opinię o spontiusz - Myślenice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie spontiusz