brak logo

spontiusz

Myślenice

Opinie o spontiusz

D. U 2017-02-13 22:43
Myślę że dobrze wiecie jak to robilyscie ,pewnie tak jak piszecie ,dobre z was zlodziejki były na szczęście się to skończyło.
1
D. U 2017-02-14 00:46
I po co zaprzeczasz sama sobie. Dobrze wiesz ze wszystkie nalezne pieniadze mialas wyplacone a dokumenty podpisywalas wlasnorecznie w biurze przy ksiegowej i w asyscie swojej siostrzyczki bo nie mialas odwagi przyjsc sama.
1
Xxx 2017-02-14 07:11
Dokładnie tam praca jeste super pracuje się Po jakieś 12 do 20 godzin na dobe (bez platnych nadogodzin bez dodatkow za noce ) Konczy sie prace o 5 rano zeby za kilka godzin otworzyc o 10 jest się ,przezucanym ze stanowiska na stanowisko , soboty niedzielę święta !! . Mało tego można kraść a szefowie czekają jak pracownik sam się zwolni na koniec jeszcze wyplacaja wynagrodzenie no złoci ludzie dopiero później wychodzi mroczna prawda hahaha....
Tylko szefowa ma niewyparzana mordę i czasem zdarzy się jej komuś grozić np " tak wam zrobię koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie pozbieracie "
18
Xxx 2017-02-14 07:11
Dokładnie tam praca jeste super pracuje się Po jakieś 12 do 20 godzin na dobe (bez platnych nadogodzin bez dodatkow za noce ) Konczy sie prace o 5 rano zeby za kilka godzin otworzyc o 10 jest się ,przezucanym ze stanowiska na stanowisko , soboty niedzielę święta !! . Mało tego można kraść a szefowie czekają jak pracownik sam się zwolni na koniec jeszcze wyplacaja wynagrodzenie no złoci ludzie dopiero później wychodzi mroczna prawda hahaha....
Tylko szefowa ma niewyparzana mordę i czasem zdarzy się jej komuś grozić np " tak wam zrobię koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie pozbieracie "
12
Xxx 2017-02-14 07:12
Dokładnie tam praca jeste super pracuje się Po jakieś 12 do 20 godzin na dobe (bez platnych nadogodzin bez dodatkow za noce ) Konczy sie prace o 5 rano zeby za kilka godzin otworzyc o 10 jest się ,przezucanym ze stanowiska na stanowisko , soboty niedzielę święta !! . Mało tego można kraść a szefowie czekają jak pracownik sam się zwolni na koniec jeszcze wyplacaja wynagrodzenie no złoci ludzie dopiero później wychodzi mroczna prawda hahaha....
Tylko szefowa ma niewyparzana mordę i czasem zdarzy się jej komuś grozić np " tak wam zrobię koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie pozbieracie "
11
M 2017-02-14 07:18
Ja tam znów rozstalam się z szefostwem w zgodzie. Nie odpowiadały mi godziny pracy więc złożyłam wypowiedzenie, dogadalam się z szefem i tyle. Na koniec wypłacono mi pieniądze za przepracowane godziny i zaległy urlop. Nikt nikogo na siłę tam nie trzyma, każdy pracuje tam z własnej woli.
3
Xxx 2017-02-14 07:30
Dokładnie tam praca jeste super pracuje się Po jakieś 12 do 20 godzin na dobe (bez platnych nadogodzin bez dodatkow za noce ) Konczy sie prace o 5 rano zeby za kilka godzin otworzyc o 10 jest się ,przezucanym ze stanowiska na stanowisko , soboty niedzielę święta !! . Mało tego można kraść a szefowie czekają jak pracownik sam się zwolni na koniec jeszcze wyplacaja wynagrodzenie no złoci ludzie dopiero później wychodzi mroczna prawda hahaha....
Tylko szefowa ma niewyparzana mordę i czasem zdarzy się jej komuś grozić np " tak wam zrobię koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie pozbieracie "
23
Xx 2017-02-14 07:58
Dobrze że sami sobie takie komentarze możecie pisać hahaha
21
Mbvc 2017-02-14 08:01
Hahaha dokładnie ! Beka z nich jak nie wiem haha
18
Ja 2017-02-14 08:12
Jakbym sama jechała to byśmy się w sądzie pracy spotkali i nie takie pieniądze placilibyscie mi i innym bo chętnych świadków było sporo :)
Tyle twojego szczęścia że siostra jako księgową chciała wam jeszcze wytłumaczyć co was czeka, szybko wszystko załatwiła. Haha
17
Jan B. 2017-02-14 19:28
Faktycznie byłem kilka razy z dziećmi na kręglach i ani za grę ani za napoje paragonu nie dostałem. Tylko czekać aż ktoś z skarbowego się za to weźmie. Na restauracji owszem wszystko idzie przez kasę ale na kręgielni się z tym nie spotkałem.
14
Ja23 2017-02-15 22:25
Nie dziwie sie ze Pani Szefowa widziala ile dziewczyny biora napiwkow , skoro ja sam siedzac na kregielni i pijac kawe, czulem sie niezbyt komfortowo gdyz Pani 'Czarna' patrzyla mi na rece wzrokiem zlowrogim, jakbym ta kawe ukradl conajmniej. Najwidoczniej klienci tez sa uwazani za zlodziei podobnie jak pracownicy.Nie da sie ukryc ze szefowa jest w wieku podeszlym, ale takie szczeniackie obgadywanie i obaczajanie ludzi mozna troszke dyskretniej robic.Pani Szefowo- to niebyt mile zachowanie i jak na Szefowa spisuje sie Pani kiepsko. Straszne jak traktujecie pracownikow.
9
Ktos nowy 2017-02-15 22:36
Jesli "D.U" to faktycznie szefowa to gratuluje sposobu wypowiadania sie na takim forum... na pewno znajdzie pracownikow...
10
Janek 2017-02-17 12:31
Chodzę tam regularne że znajomymi na kręgielnia. Przeważnie bywamy w weekendy. Faktycznie nigdy od tego barmana nie dostałem paragonu ani za tor ani za alkohol. A z innej bajki to jak zatrudniają takie osoby jak ten barman to ja dziękuję. Wolny, slamazarny i wiecznie jakby był tam za karę. A to jego praca. Barmanki biegają za to koło klienta aż milo
20
cichy 2017-02-19 23:27
Ludzie dajcie juz spokoj znajdzcie sobie jakis inny obiekt zainteresowania bo to sie juz zrobilo nudne.
1
Xzy 2017-02-20 20:45
Co Cię nudzi..? Przecież o to tu chodzi żeby pisać prawdę i mówić co i jak wygląda w danym miejscu. Jak widać tu jest ciekawiej bo nawet "pracodawcy" się wypowiadają i to w jaki sposób... Przynajmniej każdy może zobaczyć co go czeka pracując tam i czego może się spodziewać kończąc pracę dla nich...
Jak Cię nudzi to nie zaglądaj.
7
cichy 2017-02-22 07:45
Nudzi mnie to ze wszystkie twoje opinie ktore tylko ty tutaj wypisujesz sa lakoniczne i monotematyczne .
1
Iii 2017-02-22 12:33
To już wiadomo kto pisze haha
3
Xxx 2017-03-12 12:02
Co to za stara babe znow przyjeliscie na noc.jest bardzo nie mila osoba.co juz nie ma chetnych osob do pracy.
3
Xxx 2017-03-26 17:36
Jak ktos sie wybiera do pracy do tego pracodawcy niech sie powaznie zastanowi bo nie warto tam isc.szefostwo nie ma szacunku dla pracownikow,placa psie pieniadze a trzeba zapieprzac nawet za trzy osoby.nowo przyjete dziewczyny wola sie opieprzac niz robic,syn szefostwa uwaza sie nie wiadomo za kogo ,tylko obgaduje klijentow.szefowa to najwieksza jedza jaka moze byc,nigdy nie ma pieniedzy,a pozniej zastanawia sie ze nie ma ludzi do pracy.tam kto pracuje tylko nabawi sie nerwicy
14
Czar 2017-03-27 20:45
Dawno temu mozna bylo liczyc na szefa ale on tez sie zmienil,staje sie taki sam jak szefowa.a ten slamazarny i powolny barman na kregielni ktory nie wybija paragonow i musi byc za kare w tym miejscu i nadaje na klijentow.widac ze nie ma tam kto pracowac ze przyjmuja byle kogo.nie warto tam isc do pracy.odradzam
8
Xxx 2017-03-28 16:06
Wypłaty są male i dawane w ratach tak, ze pracownicy muszą kupować artykuły spożywcze w sklepach na zeszyt żeby starczyło do pierwszego.
11
Czar 2017-03-28 18:16
To jest chore zeby w dzisiejszych czasach prosic o swoje zarobione pieniadze.czarna mamba jak ma dobry chumor to da ci te pieniadze ale trzeba prosic dwa tygodnie.ja prosilam ja 7 razy wkonco sie wkurwilam i odeszlam z tego zakladu pracy.
11
Mimi 2017-03-28 22:08
To nie jest zakład pracy . To jest obóz za śmieszne pieniądze dziewczyny biegają z talerzami po kilkanaście godzin dziennie . O wolny weekend trudno się doprosic. Szefowa jest starą zawistna czarownica dlatego właśnie każdy pracownik odchodzi bo na jej falszywa(pomarańczowa) mordę nie da się patrzeć . Nie poleciła bym tam pracy najgorszemu wrogowi !!!!!
9
Czar 2017-03-29 09:27
Masz racje ze to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za smieszne pieniadze trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za trzy osoby i tak cie nie docenia..czarna mamba nawet nie da nawet premii moze cie tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za byle co.to jest wlasnie szacunek dla pracownika.jak przyjmuje do pracy obiecuje zlote gory ,czcze gadanie czarownicy.
10
Mimi 2017-03-29 21:47
Premi ? Haha... o wypłatę się ciężko doprosic . Właściciele to ludzie bez honoru ! Jak szanujący się pracodawca może nie wypłacić byłemu pracownikowi urlopu ? Jak można nie dac dziewczynie umowy po kilku miesiącach a kiedy odejdzie nie zapłacić wynagrodzenia.... . Jak można oczerniac byłych pracowników plotkami wyssanymi z palca ?? Tak się zachowują zwykłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Na pokaz sa mili i kultularni a kiedy nie mają widowni zarówno szef jak i szefowa potrafią sklnac i sponiewierac. Każdy ma swoje sumienie ale Ci ludzie to dno nie zasluguja nawet na najmniejszy szacunek .
9
Klijent 2017-04-02 18:06
Ja też wczoraj tam byłem i mam same pozytywne rzeczy do powiedzenia o dziewczynach. Przy dużym ruchu są cały czas uśmiechnięte i miłe dla klientów, chociaż niektórzy lekko wstawieni klienci , często je zaczepiaja i sam chyba stracilbym już dawno cierpliwość
5
Koles 2017-04-02 22:55
Tez tam byłem wczoraj w nocy i dziewczyny były bardzo miłe i uśmiechnięte . Do tych dziewczyn na obiadek jeszcze wrócę . Pozdrawiam je
4
Olka 2017-04-04 13:55
Obsługa na kręgielni pozostawia wiele do życzenia byłam kiedyś w środę na drinka czekałam z 15 mimut :/ jakiś nieogarniety ten barman straszenie tory się zacinaja on nie wie co robić itd .. skąd oni go wytrzasli to ja nie wiem .
7
Xxx 2017-04-07 09:27
Masz racje,obsluga kregielni pozostawia wiele do zyczenia.szczegolnosci slamazarny barman co wiecznie jest zly,nie uprzejmy,chamski i uwaza sie niewiadomo za kogo
6
Xxx 2017-04-07 09:28
Masz racje,obsluga kregielni pozostawia wiele do zyczenia.szczegolnosci slamazarny barman co wiecznie jest zly,nie uprzejmy,chamski i uwaza sie niewiadomo za kogo
3
Sylwia 2017-04-09 18:24
Obiecuja prace 2/2 a w rzeczywistosci to bzdura trzeba pracowac tylko w same weekendy,mysla ze znajda naiwnych.szefowa jest bardzo nie mila osoba
8
Yyyy 2017-05-22 15:05
Pracodawcy niewypłacalni. Nie dość że człowiek pracuje za dwóch to musi się upominać o wlasne pieniądze . Wstyd
6
jjjjj 2017-05-25 08:18
Szkoda ze nie napisalas ze pracujesz za pieciu bo z tym to przesadzasz. Nigdy nikomu nie zalegali z wyplata pomimo ze kazdy bierze kiedy chce. A o wyplate to sie nie trzeba upominac tylko przypominac bo oni nie czytaja w Twoich myslach kiedy chcesz wyplwte bo przeciesz na wlasne zyczenie nie bierzesz jej raz w miesiacu. A tak wogole to jest to szczyt beszczelnosci zeby pracujac w danej firmie obczerniac ja na forum. WSTYD,WSTYD....
Xxx 2017-05-26 23:29
Wstyd to jest nosić nazwisko Urbanowicz
7
Nkgg 2017-05-27 15:24
Może się podpisz bo oczywiste jest to że żaden pracownik by tak nie napisal...
Kasa 3 razy w miesiącu na własne życzenie..? Haha kazecie brać kasę kiedy chcemy a nie wyplacacie więcej niż tysiąc na raz bo nigdy nie macie, bo pepsi musicie zapłacić albo mięso przyjechało...
Wstyd to Wam powinno być ze pracownicy pracujący piszą takie rzeczy, przez to w jaki sposób są traktowani i ignorowani... wstyd że trzeba upominać się o swoje bo wymagać umiecie a wypłaty tak jak trzeba wypłacić nie potraficie...
6
Brunet 2017-06-02 11:02
Witam
Mam zastrzeżenia co do obsługi jednej z kelnerek pracujących na nocnej zmianie konkretnie chodzi mi o panią w rudych włosach .Zawsze jesteśmy obsługiwani z wielka łaską,jest bezczelna nie ma podejścia do klienta . Często zdarza się że podwyższa ceny na napojach i posiłkach ( wiem to od znajomych ) . Obserwując często zauważyłem że pani RUDA siedzi mając ruch , a jej koleżanki biegają po sali pracując za nią . Czy pracodawcy nie widzą co się dzieje na tych nockach ?? Jeśli nadal ta RUDA będzie w ten sposób zachowywać się względem mnie i moich przyjaciół napewno nie wrócimy już do tego lokalu !!!!!!!!
BRUNET
3
Olek 2017-06-02 11:40
Hej
BRUNET zgadzam sie z toba w zupelnosci co do obslugi tej pani rudej.Jak mozna wogule taka dziewczyne zatrudniac do takiego lokalu.Ja juz dawno zrezygnowalem z tego lokalu wlasnie przez ta Ruda poniewaz oszukuje zawyzala mi ceny )wiem to od znajomych ktorzy placili mniej niz ja i moi znajomi)byla opryskliwa i dawala mi do zrozumienia zebysmy spadali.dopoki ta ruda bedzie ja i moi koledzy napewno sie nie pojawimy.Jedzenie za to jest pyszne taniei chetnie bysmy chcieli tam wrocic.moze kiedys jak sie wszystko uspokoi.Pozdrawiam pracownikow spontiusza
2
Koles 2017-06-03 10:00
Ja jestem pare razy w tygodniu i nie mam zastrzezen do pracy tej pani.ceny napoji sie pozmienialy i ta pani nas informowala.jak jestescie pijani to nie pamietacie.ta pani [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za dwie osoby,przyjdzcie w tygodniu jak jest sama.dalibyscie juz spokuj
2
Murzyn 2017-06-03 21:03
Dobrze że możesz chwalić sama siebie z tego co zauważyłem nie raz to leser z ciebie i tyle
1
Brunet 2017-06-03 21:24
He he dobre dobre.Pani ruda musi sie teraz obronic przed tymi zarzutami.Bylem tez kilka razy w tygpdniu i widzialem.Jak jet sama to musi robic bo nie ma na kogo zwalac roboty.Nigdy wiecej do tej Pani
2
OLIWIA26 2017-06-06 15:55
Jesli chodzi o jedzenie to tanie smaczne i duze porcje.Co do obslugi na nockach to zadowolona jestem z dwoch kelnerek blondynek ktore sa zawsze mile i usmiehniete.Co do rudowlosej pani moze nie bede sie wypowiadac bo szkoda slow az dziwie sie w jaki sposob ona dostala sie do tej pracy wsrod ludzi.Pomimo iz ta pani tam pracuje ja i moi znajomi napewno tam wrocimy .
1
naz 2017-06-08 18:52
od nazwiska się odczep
4
Paweł 2017-06-19 11:20
Porażka .Wczoraj z żona zamowilismy dania czekaliśmy godzine a jak juz dostalismy wkoncu to okazalo sie ze sa w nich wlosy.Pani obslugujaca przy barze w czarnych krotkich wlosach myli zamowienia a jak sie jej zwroci uwage to udaje obrazona i wychodzi na kuchnię.Nie polecam tego miejsca .
8
Arek1876 2017-07-03 17:16
Ostatnio bylem z kumplami i bylo super mila profesjonalna obsluga (pozdrawiam dwie kelnereczki blondyneczki )dobre jedzenie.Jednym slowem szybko smacznie i tanio.polecam to miejsce.
3
Karol 2017-08-03 20:44
Masz racje pawel co do obslugi tej pani w czarnych w krotkich wlosach.sam sie o tym przekonalem.zamowilem danie ,dosc ze czekalem godzine,i poszlem zapytac co jest grane to sie dowiedzialem ze danie zostalo wydane ale nie mi.porazka
3
Natalia 2017-08-07 13:39
Witam, Może wypowie się ktoś z pracowników restauracji? Czytając opinie wypowiadają się Klienci- bardzo zadowoleni, dobrze byłoby gdyby ktoś z personelu napisał kilka słów jak wygląda praca, może restauracja poszukuje pracowników?
Magda 2017-08-07 18:34
Daj sobie spokoj tam z praca.tam trzeba zapieprzac za trzy osoby,o pieniadze trzeba prosic,o umowie o prace zapomniec bo ci nie dadza.szefowa wredna
6
Jola 2017-08-10 16:51
Nie wprowadzaj ludzi w blad. Ja pracuje tam od poczatku, umowe tez mam od poczatku na czas nieokreslony a co do wyplaty to wystarczy powiedxiec bo kazdy bierze w innym terminie i nie trzeba sie prosic. A co do samej pracy, to Prosze mi napisac czy jest firma gdzi placa za nic nie robienie wszedzie trzeba pracowac.
1
Klijent 2017-10-03 20:03
Witam.czy ta pani w krotkich czarnych wlosach na nocnej zmianie ma dobrze poukladane po glowie.bylem ze znajomymi i ta pani mojemu koledze powiedziala ze ma wstep zabroniony do knajpy i ma ja opuscic.jak tak dalej bedzie to potraca wszystkich klijentow.poraszka
2
Zostaw swoją opinię o spontiusz - Myślenice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie spontiusz