Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o spontiusz

Pracowałeś w firmie spontiusz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Edyta - 2012-11-04 00:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale za to kucharze/rki się spisują na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] l i na pewno im się chce;)
zdjecie uzytkownika
Ira - 2012-11-05 22:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylam dzisiaj w spontiuszu w myslenicach ,szczerze spodziewałam sie czegoś lepszego ,kebab średni ,kotlet po staropolsku dobry,ale frytki porażka Najgorsza jakość !!! Sałatki do kitu!
Ogólnie lokal wyglada tragicznie ,nie podają do stolika :/
Zdecydowanie lepsza obslugaa i atmosfera w mszanie dolnej,tam tez jest spontiusz....
Byłam tam pierwszy i zapewne ostatni raz:(
Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Klijent - 2012-11-06 15:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłem tam pare razy i tłum spory;)
Ludzie uwielbiają tam jeść.
w mszanie wystrój lepszy ale tam lepsze jedzenie;)
Postanowiłem podpiać zobowiązanie na miesiąc;)
I nie żałuje;)
Pozdrawiam;)
zdjecie uzytkownika
Madzia - 2012-11-06 23:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale przecież Spontiusz w Mszanie to restałracja a w Myslenicach bar...
a mają tego samego dostawce więdz jedzenie to samo..
zdjecie uzytkownika
Tomcio - 2012-11-08 00:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Madzia - 2012-11-06 23:02:07

Ale przecież Spontiusz w Mszanie to restałracja a w Myslenicach bar...

a mają tego samego dostawce więdz jedzenie to samo..
No widzę ze tu prywatne forum spontiuszowiczów powstało;) Tylko nie rozumiem tych negatywnych opini a jak się domyślam to piszą to stali klienci Spontiusza. Ludzie przecież wszyscy wiemy ze to najlepsza knajpa w Małopolsce do którek przyjeżdzają tlumy z całej Polski.Mają najlepszę jedzenie zawsze świeże i bardzo dobrej jakości a wiem to bo sam tam bywam codziennie i wszystko jest super:) Pozdrawiam wszystkich w
spontiuszu a szczególnie prześliczną Szefową;);):)
zdjecie uzytkownika
koleś - 2012-12-06 17:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomcio - 2012-11-08 00:03:19

Madzia - 2012-11-06 23:02:07

Ale przecież Spontiusz w Mszanie to restałracja a w Myslenicach bar...


a mają tego samego dostawce więdz jedzenie to samo..
No widzę ze tu prywatne forum spontiuszowiczów powstało;) Tylko nie rozumiem tych negatywnych opini a jak się domyślam to piszą to stali klienci Spontiusza. Ludzie przecież wszyscy wiemy ze to najlepsza knajpa w Małopolsce do którek przyjeżdzają tlumy z całej Polski.Mają najlepszę jedzenie zawsze świeże i bardzo dobrej jakości a wiem to bo sam tam bywam codziennie i wszystko jest super:) Pozdrawiam wszystkich w

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jerzy - 2013-05-20 21:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz jak się pracuje w firmie spontiusz? Bardzo proszę o pomoc ponieważ za parę dni wybieram się tam na rozmowę w sprawie pracy i chciałem dowiedzieć się czegoś wiecej. Jaką kasę tam proponują na początek i jaki tam jest socjal? Jaką umowę tam dają nowym osobom? Jak traktują pracowników? Z góry dzięki za pomoc
zdjecie uzytkownika
Nieznajomy - 2013-05-21 20:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma przyjęć
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-11 16:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kuzyn prosił mnie żeby znalazł jakieś informacje. Czy ktoś z was orientuje się może ile tam się zarabia mniej wiecej?
zdjecie uzytkownika
bunia - 2013-07-06 16:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Jeśli chodzi o wynagrodzenie w Spontiuszu to powiem że jest super chyba nigdzie tak dużo nie płacą z tego co się dowiadywałam.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-07-07 08:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy od CV ale nie ma teraz przyjęć wszystkie stanowiska są zajęte.
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-07-08 17:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale cv zawsze można złożyć. Jak będzie wolne miejsce to może się odezwą. bunia a możesz napisać taką kwotę orienacyjną?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-07-11 14:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale bunia pracuje w vip sponti to nie jest spontiusz i nie ma z tym nic wspólnego. Spontiusze są w Jaworniku i Mszanie.
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-07-12 07:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gość a skąd wiesz że pracuje wogóle gdzie indziej? Bo w swoim poście wyraźnie napisała spontiusz więc nie wiem po czym to wiesz
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-07-12 21:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo pracuje w spontiuszu w Jaworniku.
Jak się wyjeżdża z vip spontiego widać informacje o tym że Spontiusz został przeniesiony. Wkurza mnie to, że tyle osób myli te miejsca. Spontiusz w Myślenicach dopiero będzie i nie w tym miejscu.
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-07-13 09:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli tak naprawdę można teraz wywnioskować że jakaś połowa opinii może być nic nie warta bo pomylili się tak?
zdjecie uzytkownika
TO JA - 2013-08-15 23:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem dlaczego ludzie mylą sobie te dwa tak różne lokale przecież spontiusz jest tylko jeden i tak zostanie.
a co do pracy i zarobków to wiem z pewnego żródła od osoby która tam pracuje że teraz nie przyjmuja nikogo bo załoge mają tą samą od lat a zarobki najlepsze na tym terenie.Dlatego wszyscy pracownicy pilnują pracy żeby jej nie stracić.
jeśli chcecie wiedzieć czy oby cos się nie znalazło do roboty to najlepiej zapytać na miejscu.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
danka - 2013-08-16 13:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w spontiuszu w tej chwili ile sie zarabia ludzie zadowoleni z roboty jak jest na kuchni duzo ludzi jaka atmosfera pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
trolo lo - 2013-09-18 22:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to mają dużo ponad normę która krąży w mieście, zależy to od stanowiska.Dlatego się tam tak trzymają. Też bym chciał sie załapać...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 14:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to mięso to z czego z wołowiny jest czy z wieprzowiny bardzo smaczne ale jakie to wszystko jakościowo czy w czystych warunkach produkcja mięska przebiega???
zdjecie uzytkownika
Nieznajomy - 2013-09-22 21:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są przyjecia teraz to się wybierzcie do(usunięte przez administratora) z cv
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-09-22 21:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nocki też się pracuje ktoś jest w kebsie kto więcej niż 2 lata siedzi jesteście zadowoleni z roboty są nadgodziny do wyrobieni a różnie to bywa kredyt ludzie też mają do spłaty ?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-09-23 20:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robi się na dniówke lub na nocke po 12h. Ludzie zadowoleni.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-24 10:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja lubie jedzenie od spontiusza ,wszystkie fast foody a wiecie z czego robi sie falafele?Czy to nie jest wasz produkt?Raz jadłem to bardzo smaczne ,taka dziwna konsystencja tylko ,czy to jest zdrowe co myślicie?
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-06-22 19:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, nie wiecie czy restauracja spontiusz poszukuje pracowników do pracy przy obsłudze? Jest w ogóle jakas szansa na znalezienie tam pracy?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie spontiusz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski