brak logo

spontiusz

Myślenice

Opinie o spontiusz

pawel 2015-04-17 22:12
Dam wam dobra rade koledzy ; nie zagladajcie nikomu w kieszen bo wam nikt nie zaglada , a byc moze by sie przydalo. Zakladajcie wlasne firmy i dorabiajcie sie jak on. Nie warto kopac pod kims dolki bo najczesciej samemu sie w nie wpada. Podllosc i zawisc ludzka nie zna granic. Tego nie rozumiem w naszym zasranym spoleczenstwie.
Natalia 2015-12-28 17:00
Jedzenie nieswieze szczegolnie ryby i salatki. Obsluga sie myli wydaja nie to co trzeba a kiedy im zwrocisz uwage karza Ci czekac nawet nie masz co liczyc na "przepraszam". Ogolnie dno to ze tanio nie znaczy ze dobre niestety:-\
1
Ela 2016-02-15 19:32
Spontiusz w myslenicach to jedna wielka porazka na rosol musialam czekac 40 minut.wlasciciele nie widza kogo zatrudniaja.pracuje tam taka gruba kelnerka ktora jest nie mila wulgarna na sam widok tej kobiety jak jest ubrana odechciewa sie jesc
4
Kaska 2016-02-15 19:43
Spontiusz w myslenicach bylam tam pare razy ale juz tam nie pojade.po piersze w nocy pracuje jakas stara kelnerka ktora ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] woli gadac z ochrona zamiast obslugiwac klijentow.podala mi surowke z innego stolu,bo tamten klijent nie zjadl tej surowki,zwrocilam jej uwage to wydarla gebe na mnie.niech wlasciciel sie powaznie zastanowi kogo zatrudnia.
2
Kotek 2016-02-17 19:20
Spontiusz myslenice.bylem w sobote w nocy ze znajomymi,lokal ladny,jedzenie dobre,bardzo mile kelnerki.warto jechac
Kolega Tomek 2016-02-18 23:04
Macie racje że właściciel musi coś zmienić. Ja na jego miejscu to złożył bym do prokuratury wniosek o wszczęcie postępowania o pomówienia i oszczerstwa oraz działania na szkodę firmy. Przecież to wiadome że te opinie pisze konkurencja "za płota" bo wszyscy goście wolą teraz jeśc w Nowym Spontiuszu . Ale oni niech sobie pierwsze posprzątaja swoje podwórko a nie zajmują sie innymi.
klientka 2016-02-29 13:06
Zgadzam się,że nawet na zupe trzeba bardzo długo czekać. Ja byłam kiedyś w tygodniu i wcale nie było dużego ruchu. Po godzinie dostałam dwie zupy, a po kolejnym pół godziny dopiero drugie danie. Kelnerki nie wiedzą co się dzieje, nic nie ogarniają a w dodatku kiedy zwróci się im grzecznie uwagę, to się wściekają i nawet nie przeproszą. Jak można zatrudniać takie osoby? "Ela" też kojarzę te niemiła grubą kelnerkę, ona w ogole nie nadaje sie do pracy między ludźmi
2
Wojtek 2016-03-10 21:27
Ludzie dajcie już spokój temu Spontiuszowi może wezcie na tapete inne knajpy myslenickie które odwalaja taka chałę ze głowa boli czemu nic nie piszecie o restauracja i knajpach w których daja ludziom jeść jak świniom i nikt o tym nie pisze ?? . Prawda jest taka że jeszcze nikt nikomu nie dogodził zawsze znajdzie sie ktoś kto będzie niezadowolony. A dobrze wszyscy wiedzą że Spontiusz to najlepsza restauracja w Myslenicach i okolicy i ludzie lubili chodzić do starego Spontiusza na Petro Necie a którego już tam nie ma pomimo że obecni właściciele Vipa wmawiaja ludziom że to jest ten sam Spontiusz co jest czystym kłamstwem. Ludzie chodzili, chodzą i będą chodzić do Spontiusza w nowym pięknym budynku bo to super lokal z bardzo dobrym jedzeniem a dziewczyny są tam bardzo ładne i bardzo sympatyczne.
Klijent 2016-07-24 20:14
Witam.co to za fajna ruda kelnerka na nocnej zmianie.
Jarek 2016-08-31 17:47
Witam,wczoraj wieczorem bylismy na kregielni .to porazka chcielismy zagrac to obsluga kregielni nas wyprosila
1
Andrzej. 2016-09-02 22:03
Do Jarka; Bardzo dziwne jest to co piszesz bo jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żeby nas tam ktoś wyprosił a jesteśmy z ekipą bardzo często i o bardzo póżnych porach . Kręgielnia jest czynna do 24 a nawet i dłużej jak są grający na torach więc przestać pisać brednie bo i tak nic tym nie wskurasz . Miejsce to jako kręgielnia i restauracja jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A tym którzy myślą że coś zmienią wypisując takie bezsensowne opinie powiem że im się to nie uda. A jak wam żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska że kręgielnia się przyjeła i jest obecnie jedynym fajnym miejscem w mieście to macie problem .A jesli chodzi o obsługę to mają najfajniejsze dziewczyny na kręgielni i w restauracji. Spontiusz bardzo wysoko podniósł poprzeczkę i żaden lokal mu nie dorównuje. A kręgielnia jest wyjeba...... w kosmos że takiego lokalu to tylko pozazdrościć.
1
Mario 2016-09-07 00:58
Wlasnie to jest trafne pytanie . Jarek napisz moze co zrobiles ze obsluga jak twierdzisz Cie wyprosila. Moze nie szukaj winy w innych tylko w sobie . Ja twierdze ze nic nie dzieje sie bez przyczyny
1
szok 2016-09-07 21:24
Na pewno opróćz dobrej podstawy dorzucają jeszcze jakieś premie, co jest zdecydowaną rzadkością w dzisiejszych czasach. Wiadomo jednak jaka aktualne panuje atmosfera u nich? Dbanie o dobre relacje jest bardzo ważne w dzisiejszych czasach. Pozdrawiam.
1
Maciek 2016-11-14 22:16
Kręgielnia całkiem fajna dziewczyny za barem mile zwłaszcza ta mała czarna :)
4
Mija 2016-12-21 22:35
Zastanawiam się nad pracą w tej firmie czy ktoś coś wie na temat pracodawców i warunków pracy ? :)
Ejdi 2017-01-26 22:42
Co ? Chyba żartujesz ? Oni i premie ? To są skapcy jakich mało. Jeśli chcesz wypłatę trzeba się prosić 2 tygodnie bo akurat "nie mają" najgorzej ma kuchnia. Żadnej premii o tym możesz tam tylko pomarzyć..
18
Johnny 2017-01-26 22:48
Jednym słowem wyzysk, jak widzę te dziewczyny w niedziele jak gonią to aż mi ich szkoda, na nocce tylko jest ta ruda i taka młodziutka to czas oczekiwania jest bardzo długi.. zanim człowiek zostanie obsluzony to z 10 min czekania... braki w personelu bo nikt nie chce tam pracować
18
Tesda 2017-01-30 00:31
A skad Ty masz takie info ? Moze napisz za co wylecialas ze Spontiusza bo to bedzie wyjasnialo dlaczego wypisujesz takie klamstwa. Zlodziejstwo trzeba zwalczac.
1
Xxx 2017-02-08 16:49
Tak tanie plotki i oszczerstwa to specjalność szefowej . A najlepszą rekomendacją dla Spontiusza sa zwalniający się pracownicy jeden po drugim i fakt ze każde dzrzwi sa oklejone ogłoszeniem a mimo tego chętnych do pracy w tej ,,firmie'' wciąż brak .
22
Ojoj 2017-02-08 21:53
Nie szanują pracownika. Za niedługo tylko oni będą tam zapierdalać. Może to ich nauczy szacunku do pracownika
18
D. U. 2017-02-13 01:18
Widzę że prawda zabolała, bo tłumaczą się tylko winni . Nie brakuję wam odwagi i tupetu. Teraz może ja napiszę o waszych "napiweczkach" które same brałyście z kasy a które to lądowały w waszych kieszeniach, o drinkach i alkoholach które stawiałyście swoim znajomym ( oczywiście na koszt firmy), o rezerwacjach torów bez pokrycia pieniężnego a już nie wspomnę o zaniedbywaniu swoich obowiązków w pracy...... Jak same napisałyście kamery są wszędzie i nagrania nie kłamią to są dowody. A jeśli oczekujecie konsekwencji to bądzcie pewne że napewno się ich doczekacie. Ja w przeciwieństwie do was tłumaczyć się nie będę bo same wiecie że to co piszecie jest nie prawdą. Wszystkie pieniądze zostały wam wypłacone co zostało udokumentowane i podpisane przez was własnoręcznie. Proponuje przestać kopać dołki bo same w nie wpadniecie....
1
Xxx 2017-02-13 15:59
Żeby coś podpisać to najpierw trzeba dostać umowę o pracę o której tylko można pomarzyć pracując w tej firmie.
15
Tesda 2017-02-13 17:32
To najwyrazniej nie pracowalas w tej firmie gdyz kazda osoba tam pracujaca jest zatrudniona na pelen etat.
1
Ggh 2017-02-13 17:55
Kpina xd
7
Kjh 2017-02-13 17:56
Może większość po ostatnie wizycie inspekcji pracy... nie wszyscy !
9
My 2017-02-13 18:04
Dokładnie prawda zabolała ale chyba Was skoro komentarza pokazujacego całą prawdę o Was już nie ma... :) haha
Jak to zwykle bywało sama sobie zaprzeczasz :) "tłumaczą się winni" a co to jest jak nie tłumaczenie ? Potraficie tylko dużo mówić i straszyć " uważaj ja mam znajomości w policji" i pewnie myślisz że jesteś jedyna
12
My 2017-02-13 18:05
Dokładnie prawda zabolała ale chyba Was skoro komentarza pokazujacego całą prawdę o Was już nie ma... :) haha
Jak to zwykle bywało sama sobie zaprzeczasz :) "tłumaczą się winni" a co to jest jak nie tłumaczenie ? Potraficie tylko dużo mówić i straszyć " uważaj ja mam znajomości w policji" i pewnie myślisz że jesteś jedyna
6
Myy 2017-02-13 18:12
Dokładnie prawda zabolała ale chyba Was skoro komentarza pokazujacego całą prawdę o Was już nie ma... :) haha
Jak to zwykle bywało sama sobie zaprzeczasz :) "tłumaczą się winni" a co to jest jak nie tłumaczenie ? Potraficie tylko dużo mówić i straszyć " uważaj ja mam znajomości w policji" i pewnie myślisz że jesteś jedyna
8
Myy 2017-02-13 18:14
C.d.
Nie brakuje nam odwagi bo wiesz gdybyśmy miały sobie coś do zarzucenia albo się czegoś były to pewnie byśmy się tu nie wypowiadały...
Aż miło się patrzyło jak wam oczy chciały wypaść patrząc na nasze napiwki i ludzi którzy je wrzucają, teraz pewnie szklanka pusta bo Ty na barze stoisz
13
Myy 2017-02-13 18:16
Haha
Najlepsze było jak z ciastem leciałas jak "nasi znajomi" przychodzili haha Dużo się teraz słyszy o zaniedbywaniu obowiązków i ogólnym syfie jaki tam teraz panuje nie tylko jeśli chodzi o sprzątanie... możesz sobie pisać co chcesz ludzie sami widzą.
A pieniądze oczywiście że zostały wypłacone jak się was sądem pracy postraszyło.. Niektóre papiery zostały podpisane przez nas a niektóre porobione przez Was.
15
Zdzichu 2017-02-13 22:31
Skończcie to bo to jest żenujace, wszyscy wiedzą że zalujecie tego co sie skonczylo bo lepiej mieć nigdzie nie będziecie a to co piszecie to myślę że nie jest na miejscu po prostu się osmieszacie. Trzeba odejść z klasą .xd
1
Marek 2017-02-13 22:34
D. U. Jak domniemam szefowa we własnej osobie. Skoro dziewczyny rzekomo pobierały pieniądze z kasy to dlaczego nie były obciążone za braki w kasie po rozliczeniu kasy na koniec dnia? Czyżby usługi oraz napoje, przekąski były sprzedawane bez paragonu? Innego wytłumaczenia na to nie widzę. . .
12
D. U 2017-02-13 22:43
Myślę że dobrze wiecie jak to robilyscie ,pewnie tak jak piszecie ,dobre z was zlodziejki były na szczęście się to skończyło.
1
D. U 2017-02-14 00:46
I po co zaprzeczasz sama sobie. Dobrze wiesz ze wszystkie nalezne pieniadze mialas wyplacone a dokumenty podpisywalas wlasnorecznie w biurze przy ksiegowej i w asyscie swojej siostrzyczki bo nie mialas odwagi przyjsc sama.
1
Xxx 2017-02-14 07:11
Dokładnie tam praca jeste super pracuje się Po jakieś 12 do 20 godzin na dobe (bez platnych nadogodzin bez dodatkow za noce ) Konczy sie prace o 5 rano zeby za kilka godzin otworzyc o 10 jest się ,przezucanym ze stanowiska na stanowisko , soboty niedzielę święta !! . Mało tego można kraść a szefowie czekają jak pracownik sam się zwolni na koniec jeszcze wyplacaja wynagrodzenie no złoci ludzie dopiero później wychodzi mroczna prawda hahaha....
Tylko szefowa ma niewyparzana mordę i czasem zdarzy się jej komuś grozić np " tak wam zrobię koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie pozbieracie "
11
Xxx 2017-02-14 07:11
Dokładnie tam praca jeste super pracuje się Po jakieś 12 do 20 godzin na dobe (bez platnych nadogodzin bez dodatkow za noce ) Konczy sie prace o 5 rano zeby za kilka godzin otworzyc o 10 jest się ,przezucanym ze stanowiska na stanowisko , soboty niedzielę święta !! . Mało tego można kraść a szefowie czekają jak pracownik sam się zwolni na koniec jeszcze wyplacaja wynagrodzenie no złoci ludzie dopiero później wychodzi mroczna prawda hahaha....
Tylko szefowa ma niewyparzana mordę i czasem zdarzy się jej komuś grozić np " tak wam zrobię koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie pozbieracie "
6
Xxx 2017-02-14 07:12
Dokładnie tam praca jeste super pracuje się Po jakieś 12 do 20 godzin na dobe (bez platnych nadogodzin bez dodatkow za noce ) Konczy sie prace o 5 rano zeby za kilka godzin otworzyc o 10 jest się ,przezucanym ze stanowiska na stanowisko , soboty niedzielę święta !! . Mało tego można kraść a szefowie czekają jak pracownik sam się zwolni na koniec jeszcze wyplacaja wynagrodzenie no złoci ludzie dopiero później wychodzi mroczna prawda hahaha....
Tylko szefowa ma niewyparzana mordę i czasem zdarzy się jej komuś grozić np " tak wam zrobię koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie pozbieracie "
7
M 2017-02-14 07:18
Ja tam znów rozstalam się z szefostwem w zgodzie. Nie odpowiadały mi godziny pracy więc złożyłam wypowiedzenie, dogadalam się z szefem i tyle. Na koniec wypłacono mi pieniądze za przepracowane godziny i zaległy urlop. Nikt nikogo na siłę tam nie trzyma, każdy pracuje tam z własnej woli.
3
Xxx 2017-02-14 07:30
Dokładnie tam praca jeste super pracuje się Po jakieś 12 do 20 godzin na dobe (bez platnych nadogodzin bez dodatkow za noce ) Konczy sie prace o 5 rano zeby za kilka godzin otworzyc o 10 jest się ,przezucanym ze stanowiska na stanowisko , soboty niedzielę święta !! . Mało tego można kraść a szefowie czekają jak pracownik sam się zwolni na koniec jeszcze wyplacaja wynagrodzenie no złoci ludzie dopiero później wychodzi mroczna prawda hahaha....
Tylko szefowa ma niewyparzana mordę i czasem zdarzy się jej komuś grozić np " tak wam zrobię koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie pozbieracie "
16
Xx 2017-02-14 07:58
Dobrze że sami sobie takie komentarze możecie pisać hahaha
16
Mbvc 2017-02-14 08:01
Hahaha dokładnie ! Beka z nich jak nie wiem haha
15
Ja 2017-02-14 08:12
Jakbym sama jechała to byśmy się w sądzie pracy spotkali i nie takie pieniądze placilibyscie mi i innym bo chętnych świadków było sporo :)
Tyle twojego szczęścia że siostra jako księgową chciała wam jeszcze wytłumaczyć co was czeka, szybko wszystko załatwiła. Haha
14
Jan B. 2017-02-14 19:28
Faktycznie byłem kilka razy z dziećmi na kręglach i ani za grę ani za napoje paragonu nie dostałem. Tylko czekać aż ktoś z skarbowego się za to weźmie. Na restauracji owszem wszystko idzie przez kasę ale na kręgielni się z tym nie spotkałem.
6
Ja23 2017-02-15 22:25
Nie dziwie sie ze Pani Szefowa widziala ile dziewczyny biora napiwkow , skoro ja sam siedzac na kregielni i pijac kawe, czulem sie niezbyt komfortowo gdyz Pani 'Czarna' patrzyla mi na rece wzrokiem zlowrogim, jakbym ta kawe ukradl conajmniej. Najwidoczniej klienci tez sa uwazani za zlodziei podobnie jak pracownicy.Nie da sie ukryc ze szefowa jest w wieku podeszlym, ale takie szczeniackie obgadywanie i obaczajanie ludzi mozna troszke dyskretniej robic.Pani Szefowo- to niebyt mile zachowanie i jak na Szefowa spisuje sie Pani kiepsko. Straszne jak traktujecie pracownikow.
6
Ktos nowy 2017-02-15 22:36
Jesli "D.U" to faktycznie szefowa to gratuluje sposobu wypowiadania sie na takim forum... na pewno znajdzie pracownikow...
6
Janek 2017-02-17 12:31
Chodzę tam regularne że znajomymi na kręgielnia. Przeważnie bywamy w weekendy. Faktycznie nigdy od tego barmana nie dostałem paragonu ani za tor ani za alkohol. A z innej bajki to jak zatrudniają takie osoby jak ten barman to ja dziękuję. Wolny, slamazarny i wiecznie jakby był tam za karę. A to jego praca. Barmanki biegają za to koło klienta aż milo
11
cichy 2017-02-19 23:27
Ludzie dajcie juz spokoj znajdzcie sobie jakis inny obiekt zainteresowania bo to sie juz zrobilo nudne.
1
Xzy 2017-02-20 20:45
Co Cię nudzi..? Przecież o to tu chodzi żeby pisać prawdę i mówić co i jak wygląda w danym miejscu. Jak widać tu jest ciekawiej bo nawet "pracodawcy" się wypowiadają i to w jaki sposób... Przynajmniej każdy może zobaczyć co go czeka pracując tam i czego może się spodziewać kończąc pracę dla nich...
Jak Cię nudzi to nie zaglądaj.
2
cichy 2017-02-22 07:45
Nudzi mnie to ze wszystkie twoje opinie ktore tylko ty tutaj wypisujesz sa lakoniczne i monotematyczne .
1
Iii 2017-02-22 12:33
To już wiadomo kto pisze haha
1
Zostaw swoją opinię o spontiusz - Myślenice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie spontiusz