Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o spontiusz

Pracowałeś w firmie spontiusz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marek - 2013-07-12 07:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gość a skąd wiesz że pracuje wogóle gdzie indziej? Bo w swoim poście wyraźnie napisała spontiusz więc nie wiem po czym to wiesz
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-07-12 21:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo pracuje w spontiuszu w Jaworniku.
Jak się wyjeżdża z vip spontiego widać informacje o tym że Spontiusz został przeniesiony. Wkurza mnie to, że tyle osób myli te miejsca. Spontiusz w Myślenicach dopiero będzie i nie w tym miejscu.
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-07-13 09:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli tak naprawdę można teraz wywnioskować że jakaś połowa opinii może być nic nie warta bo pomylili się tak?
zdjecie uzytkownika
TO JA - 2013-08-15 23:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem dlaczego ludzie mylą sobie te dwa tak różne lokale przecież spontiusz jest tylko jeden i tak zostanie.
a co do pracy i zarobków to wiem z pewnego żródła od osoby która tam pracuje że teraz nie przyjmuja nikogo bo załoge mają tą samą od lat a zarobki najlepsze na tym terenie.Dlatego wszyscy pracownicy pilnują pracy żeby jej nie stracić.
jeśli chcecie wiedzieć czy oby cos się nie znalazło do roboty to najlepiej zapytać na miejscu.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
danka - 2013-08-16 13:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w spontiuszu w tej chwili ile sie zarabia ludzie zadowoleni z roboty jak jest na kuchni duzo ludzi jaka atmosfera pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
trolo lo - 2013-09-18 22:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to mają dużo ponad normę która krąży w mieście, zależy to od stanowiska.Dlatego się tam tak trzymają. Też bym chciał sie załapać...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 14:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to mięso to z czego z wołowiny jest czy z wieprzowiny bardzo smaczne ale jakie to wszystko jakościowo czy w czystych warunkach produkcja mięska przebiega???
zdjecie uzytkownika
Nieznajomy - 2013-09-22 21:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są przyjecia teraz to się wybierzcie do(usunięte przez administratora) z cv
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-09-22 21:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nocki też się pracuje ktoś jest w kebsie kto więcej niż 2 lata siedzi jesteście zadowoleni z roboty są nadgodziny do wyrobieni a różnie to bywa kredyt ludzie też mają do spłaty ?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-09-23 20:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robi się na dniówke lub na nocke po 12h. Ludzie zadowoleni.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-24 10:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja lubie jedzenie od spontiusza ,wszystkie fast foody a wiecie z czego robi sie falafele?Czy to nie jest wasz produkt?Raz jadłem to bardzo smaczne ,taka dziwna konsystencja tylko ,czy to jest zdrowe co myślicie?
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-06-22 19:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, nie wiecie czy restauracja spontiusz poszukuje pracowników do pracy przy obsłudze? Jest w ogóle jakas szansa na znalezienie tam pracy?
zdjecie uzytkownika
Bodzio544 - 2014-10-18 22:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Jaworniku jestem dość często, bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Pojawiła się tam nowa dziewczyna tak szczuplutka, długie włosy, bardzo chętnie bym się z nią umówił. Pozdrawiam załogę Spontiusza.
zdjecie uzytkownika
sasanka bianka - 2014-11-04 16:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do nich trzeba mieć jakieś super specjalne wykształcenie kucharskie i kursy czy młodych z ulicy też przyjmują? robiłam kiedyś we frytkarni i czasem przy kebsie i dawałam radę, czy dam radę teraz w Spontiusz? nie wiem też czy kobiety na kuchnię przyjmują do gotowania bo sami wiecie jak to jest, faceci przy garach
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-12-19 01:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a czy może ktoś z Was orientuje się gdzie spontiusz zamieszcza swoje ogłoszenia o prace? Bo prześledziłam ich stronę internetową i nie znalazłam zakładki typu kariera, czy praca. W ogóle jak oceniacie szanse na znalezienie u nich pracy, interesuje mnie np. kiedy ostatnim razem przyszła osoba nowa do zespołu lub ktoś odszedł?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-12-21 17:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pytasz o prace w Spontiuszu, to powiem Ci że napewno bedą przyjęcia do nowego lokalu w Myślenicach ale kiedy to nie wiem trzeba pytać pewnie . A co do pracy w innych lokalach to nie słyszałem bo oni maja stałych pracowników .
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-01-18 14:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o jedzenie na spontiuszu to trochę się popsuło od czasów jak jeszcze był w myślenicach, zwłaszcza surówki- mega chu..nia od kąd jest w jaworniku. Już lepsze mają gotowce w marketach.
zdjecie uzytkownika
Jim - 2015-02-27 13:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy to możliwe, ale w Jaworniku chyba zmienił się właściciel, bo część załogi znikła i jedzenie zrobiło się fatalne po remoncie w zimie, a na dodatek nie można brać połówek dań jak było dotychczas (więc rodziny z dziećmi raczej już tam nie pojadą) :/
zdjecie uzytkownika
Bim - 2015-03-02 09:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściciel się nie zmienił a załoga nie znikła bo są Ci sami tylko doszła nowa, według mnie jedzenie się nie zmieniło i nie siej głupot a jak Ci nie pasuję to tam nie jeżdzi. Konkurencja na naszym rynku jest beznadziejna.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-11 15:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
jasko - 2015-03-11 15:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jim masz zle wiadomosci bo w spontiuszu nic sie nie zmienilo i nadal sa polowki dla dzieci. Nie zmienil sie wlasciciel a zaloga tez ta sama co najwyzej doszly dziewczyny do obslugi
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-04-12 20:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pklecam jedzenie strasznie popsuli a bywalem tam czestym gosciem teraz omijam to miejsce szerokim łukim
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-04-14 12:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest prawda jedzenie strasznie się popsuło! Właściciel oszczędza na czym się da, widzicie jaki budynek wybudował w Myślenicach! A to kosztuje więc nie ma dziwoty.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-04-16 17:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janusz - 2015-04-14 12:46:48]:
Ja się dziwię zresztą nie tylko ja skąd Spontiusz wziął na to wszystko pieniądze i że się jeszcze urząd skarbowy nim nie zainteresował.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-17 22:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-04-17 22:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dam wam dobra rade koledzy ; nie zagladajcie nikomu w kieszen bo wam nikt nie zaglada , a byc moze by sie przydalo. Zakladajcie wlasne firmy i dorabiajcie sie jak on. Nie warto kopac pod kims dolki bo najczesciej samemu sie w nie wpada. Podllosc i zawisc ludzka nie zna granic. Tego nie rozumiem w naszym zasranym spoleczenstwie.
zdjecie uzytkownika
hirko - 2015-08-05 02:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka ,że gdyby w Polsce żyli i pracowali tylko uczciwi ludzie to nie byłoby żadnego problemu z tym czy podejmować czy nie podejmować pracy w tej czy w tamtej firmie. Osobiście właściciela tej firmy nie znam, ale zastanawiam się czy aby na pewno prowadzi jakieś ciemne działalności - z doświadczenia wiem, że często ludzie używają tego argumentu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie spontiusz

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy spontiusz?
Zadaj pytanie
alert