brak logo

spontiusz

Myślenice

Opinie o spontiusz

gajowy 2012-09-23 20:01:07
Nie prawda co wy piszecie o spontiuszach tam naprawde bardzo dobrze zarabiają i na dobrych warunkach a wiem to bo znajomy pracuję tam od początku i nie narzeka. A ja sam chciałbym mieć taką SZEFOWĄ oj, oj chciałbym .:)
Sylwia124 2012-10-28 18:57:42
Co za bzdury! Szef nie lubi leni którzy nie umieją gotować to wszystko. Dla tych którym się chce pracować jest miły a dobry pracownik nie narzeka a jak komuś nie pasuje to po c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam pracował? Przecież była rozmowa kfalifikacyjna.
Kasiula;) 2012-10-28 19:00:58
Jak ktoś się (usunięte przez administratora) w pracy to wiadomo że go szefowa nie trawi proste;) Już nie wspominając o pracownikach którzy kradli a sprawa nie została zgłoszona na policje ale cóż niektórzy próbują się dowartościować poniżając innych..
Olga588 2012-10-28 19:03:51
Jak komuś się nie chce pracować i ciągle chce wolne to jakim cudem chce dobrze zarabiać. Dajesz swoje umiejętności (ale niestety komuś ich brakuje) a w zamian otrzymujesz wynagrodzenie proporcjonalne do wykonanej pracy. Czy ktoś ma z tym problem?
Ira587 2012-10-28 19:07:42
Co ty bredzisz 5 zł na godz mają pracownicy na okresie próbnym;p
Jak nie ograniasz to się nie wypowiadaj!
Ania 2012-10-28 19:10:30
Szefowa nie musi się dowartościowywać w przeciwieństwie do ciebie mała.
Pewnie cie wylali a teraz nikt nie chce cie przyjąć. Mam racje?
Tak to już jest po prostu się nie nadajesz są lepsi..
Kuba 2012-10-29 23:58:49
przykre;( ja uwielbiam ich kebaby;) szoda że kiedyś pracownicy byli nie tacy jak trzeba i im jeszcze mało..
ale teraz idzie pogadać. Pozdrawiam kelnerkę która pracuje za dnia;)
WALDUS 2012-10-30 23:47:21
Polecam krokieciki z barszczem wypas poprostu co do załogi i szefostfa bez zmian full wypas!!! i kierowca super. Nie słuchajcie plotek o zamknieciu bo to sciema!!!
Kuba 2012-10-30 23:50:18
(usunięte przez administratora).a to zwolnienia odrazu powinna isc!!! tylko propagande sieje i złą opinie o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] istym barze!!
Klijent 2012-10-30 23:55:22
Jedzenie bardzo smaczne, dużo i tanio. Obsługa mila. Dowóz bez zarzutu . Szefostwo staranne miłe dobrze wyglądające aż chce się tam jeść! Dziękuje za pyszne zrazy. Pozdrawiam i oby tak dalej.
1
Ktoś kto często zamawia na dowóz 2012-11-03 10:41:11
polecam pysznego krokieta z barszczem i rosół naprawdę pycha;) musicie spróbować także kebaba i fileta z grila. Pozdrawiam kierowcę;)
mariusz 2012-11-03 17:17:09
mi jedzenie smakuje, najlepsze sa kebaby.obsluga tez bardzo mila.tylko starsza pani z dniowki nie zawsze ma chyba dobry humor,ale chyba nie wypada zeby go pokazywala w pracy.miny czasami takie robi jak by tam za kare stala.
Edyta 2012-11-04 00:54:37
ale za to kucharze/rki się spisują na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] l i na pewno im się chce;)
Ira 2012-11-05 22:00:33
Bylam dzisiaj w spontiuszu w myslenicach ,szczerze spodziewałam sie czegoś lepszego ,kebab średni ,kotlet po staropolsku dobry,ale frytki porażka Najgorsza jakość !!! Sałatki do kitu!
Ogólnie lokal wyglada tragicznie ,nie podają do stolika :/
Zdecydowanie lepsza obslugaa i atmosfera w mszanie dolnej,tam tez jest spontiusz....
Byłam tam pierwszy i zapewne ostatni raz:(
Nie polecam.
Klijent 2012-11-06 15:02:27
Ja byłem tam pare razy i tłum spory;)
Ludzie uwielbiają tam jeść.
w mszanie wystrój lepszy ale tam lepsze jedzenie;)
Postanowiłem podpiać zobowiązanie na miesiąc;)
I nie żałuje;)
Pozdrawiam;)
Madzia 2012-11-06 23:02:07
Ale przecież Spontiusz w Mszanie to restałracja a w Myslenicach bar...
a mają tego samego dostawce więdz jedzenie to samo..
Tomcio 2012-11-08 00:03:19
Madzia - 2012-11-06 23:02:07

Ale przecież Spontiusz w Mszanie to restałracja a w Myslenicach bar...

a mają tego samego dostawce więdz jedzenie to samo..
No widzę ze tu prywatne forum spontiuszowiczów powstało;) Tylko nie rozumiem tych negatywnych opini a jak się domyślam to piszą to stali klienci Spontiusza. Ludzie przecież wszyscy wiemy ze to najlepsza knajpa w Małopolsce do którek przyjeżdzają tlumy z całej Polski.Mają najlepszę jedzenie zawsze świeże i bardzo dobrej jakości a wiem to bo sam tam bywam codziennie i wszystko jest super:) Pozdrawiam wszystkich w
spontiuszu a szczególnie prześliczną Szefową;);):)
koleś 2012-12-06 17:17:09
Tomcio - 2012-11-08 00:03:19

Madzia - 2012-11-06 23:02:07

Ale przecież Spontiusz w Mszanie to restałracja a w Myslenicach bar...


a mają tego samego dostawce więdz jedzenie to samo..
No widzę ze tu prywatne forum spontiuszowiczów powstało;) Tylko nie rozumiem tych negatywnych opini a jak się domyślam to piszą to stali klienci Spontiusza. Ludzie przecież wszyscy wiemy ze to najlepsza knajpa w Małopolsce do którek przyjeżdzają tlumy z całej Polski.Mają najlepszę jedzenie zawsze świeże i bardzo dobrej jakości a wiem to bo sam tam bywam codziennie i wszystko jest super:) Pozdrawiam wszystkich w

(usunięte przez administratora)
Nieznajomy 2013-05-21 20:25:42
Nie ma przyjęć
bunia 2013-07-06 16:24:26

Jeśli chodzi o wynagrodzenie w Spontiuszu to powiem że jest super chyba nigdzie tak dużo nie płacą z tego co się dowiadywałam.
gość 2013-07-07 08:23:36
Zależy od CV ale nie ma teraz przyjęć wszystkie stanowiska są zajęte.
gość 2013-07-11 14:51:33
ale bunia pracuje w vip sponti to nie jest spontiusz i nie ma z tym nic wspólnego. Spontiusze są w Jaworniku i Mszanie.
gość 2013-07-12 21:17:24
Bo pracuje w spontiuszu w Jaworniku.
Jak się wyjeżdża z vip spontiego widać informacje o tym że Spontiusz został przeniesiony. Wkurza mnie to, że tyle osób myli te miejsca. Spontiusz w Myślenicach dopiero będzie i nie w tym miejscu.
TO JA 2013-08-15 23:02:54
Nie wiem dlaczego ludzie mylą sobie te dwa tak różne lokale przecież spontiusz jest tylko jeden i tak zostanie.
a co do pracy i zarobków to wiem z pewnego żródła od osoby która tam pracuje że teraz nie przyjmuja nikogo bo załoge mają tą samą od lat a zarobki najlepsze na tym terenie.Dlatego wszyscy pracownicy pilnują pracy żeby jej nie stracić.
jeśli chcecie wiedzieć czy oby cos się nie znalazło do roboty to najlepiej zapytać na miejscu.Pozdrawiam.
trolo lo 2013-09-18 22:10:19
Z tego co wiem to mają dużo ponad normę która krąży w mieście, zależy to od stanowiska.Dlatego się tam tak trzymają. Też bym chciał sie załapać...
Nieznajomy 2013-09-22 21:07:39
Są przyjecia teraz to się wybierzcie do(usunięte przez administratora) z cv
ktos 2013-09-23 20:55:15
Robi się na dniówke lub na nocke po 12h. Ludzie zadowoleni.
Bodzio544 2014-10-18 22:41:23
W Jaworniku jestem dość często, bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Pojawiła się tam nowa dziewczyna tak szczuplutka, długie włosy, bardzo chętnie bym się z nią umówił. Pozdrawiam załogę Spontiusza.
adam 2014-12-21 17:44:54
Witam. Pytasz o prace w Spontiuszu, to powiem Ci że napewno bedą przyjęcia do nowego lokalu w Myślenicach ale kiedy to nie wiem trzeba pytać pewnie . A co do pracy w innych lokalach to nie słyszałem bo oni maja stałych pracowników .
klient 2015-01-18 14:31:05
Jeżeli chodzi o jedzenie na spontiuszu to trochę się popsuło od czasów jak jeszcze był w myślenicach, zwłaszcza surówki- mega chu..nia od kąd jest w jaworniku. Już lepsze mają gotowce w marketach.
Jim 2015-02-27 13:05:38
Nie wiem czy to możliwe, ale w Jaworniku chyba zmienił się właściciel, bo część załogi znikła i jedzenie zrobiło się fatalne po remoncie w zimie, a na dodatek nie można brać połówek dań jak było dotychczas (więc rodziny z dziećmi raczej już tam nie pojadą) :/
Bim 2015-03-02 09:36:46
Właściciel się nie zmienił a załoga nie znikła bo są Ci sami tylko doszła nowa, według mnie jedzenie się nie zmieniło i nie siej głupot a jak Ci nie pasuję to tam nie jeżdzi. Konkurencja na naszym rynku jest beznadziejna.
jasko 2015-03-11 15:18:25
Jim masz zle wiadomosci bo w spontiuszu nic sie nie zmienilo i nadal sa polowki dla dzieci. Nie zmienil sie wlasciciel a zaloga tez ta sama co najwyzej doszly dziewczyny do obslugi
1
romek 2015-04-12 20:53:19
Nie pklecam jedzenie strasznie popsuli a bywalem tam czestym gosciem teraz omijam to miejsce szerokim łukim
janusz 2015-04-14 12:46:48
To jest prawda jedzenie strasznie się popsuło! Właściciel oszczędza na czym się da, widzicie jaki budynek wybudował w Myślenicach! A to kosztuje więc nie ma dziwoty.
Mirek 2015-04-16 17:21:03
Ja się dziwię zresztą nie tylko ja skąd Spontiusz wziął na to wszystko pieniądze i że się jeszcze urząd skarbowy nim nie zainteresował.
pawel 2015-04-17 22:12:34
Dam wam dobra rade koledzy ; nie zagladajcie nikomu w kieszen bo wam nikt nie zaglada , a byc moze by sie przydalo. Zakladajcie wlasne firmy i dorabiajcie sie jak on. Nie warto kopac pod kims dolki bo najczesciej samemu sie w nie wpada. Podllosc i zawisc ludzka nie zna granic. Tego nie rozumiem w naszym zasranym spoleczenstwie.
Natalia 2015-12-28 17:00:01
Jedzenie nieswieze szczegolnie ryby i salatki. Obsluga sie myli wydaja nie to co trzeba a kiedy im zwrocisz uwage karza Ci czekac nawet nie masz co liczyc na "przepraszam". Ogolnie dno to ze tanio nie znaczy ze dobre niestety:-
Ela 2016-02-15 19:32:39
Spontiusz w myslenicach to jedna wielka porazka na rosol musialam czekac 40 minut.wlasciciele nie widza kogo zatrudniaja.pracuje tam taka gruba kelnerka ktora jest nie mila wulgarna na sam widok tej kobiety jak jest ubrana odechciewa sie jesc
2
Kaska 2016-02-15 19:43:49
Spontiusz w myslenicach bylam tam pare razy ale juz tam nie pojade.po piersze w nocy pracuje jakas stara kelnerka ktora ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] woli gadac z ochrona zamiast obslugiwac klijentow.podala mi surowke z innego stolu,bo tamten klijent nie zjadl tej surowki,zwrocilam jej uwage to wydarla gebe na mnie.niech wlasciciel sie powaznie zastanowi kogo zatrudnia.
Kotek 2016-02-17 19:20:50
Spontiusz myslenice.bylem w sobote w nocy ze znajomymi,lokal ladny,jedzenie dobre,bardzo mile kelnerki.warto jechac
Kolega Tomek 2016-02-18 23:04:14
Macie racje że właściciel musi coś zmienić. Ja na jego miejscu to złożył bym do prokuratury wniosek o wszczęcie postępowania o pomówienia i oszczerstwa oraz działania na szkodę firmy. Przecież to wiadome że te opinie pisze konkurencja "za płota" bo wszyscy goście wolą teraz jeśc w Nowym Spontiuszu . Ale oni niech sobie pierwsze posprzątaja swoje podwórko a nie zajmują sie innymi.
klientka 2016-02-29 13:06:38
Zgadzam się,że nawet na zupe trzeba bardzo długo czekać. Ja byłam kiedyś w tygodniu i wcale nie było dużego ruchu. Po godzinie dostałam dwie zupy, a po kolejnym pół godziny dopiero drugie danie. Kelnerki nie wiedzą co się dzieje, nic nie ogarniają a w dodatku kiedy zwróci się im grzecznie uwagę, to się wściekają i nawet nie przeproszą. Jak można zatrudniać takie osoby? "Ela" też kojarzę te niemiła grubą kelnerkę, ona w ogole nie nadaje sie do pracy między ludźmi
1
Wojtek 2016-03-10 21:27:08
Ludzie dajcie już spokój temu Spontiuszowi może wezcie na tapete inne knajpy myslenickie które odwalaja taka chałę ze głowa boli czemu nic nie piszecie o restauracja i knajpach w których daja ludziom jeść jak świniom i nikt o tym nie pisze ?? . Prawda jest taka że jeszcze nikt nikomu nie dogodził zawsze znajdzie sie ktoś kto będzie niezadowolony. A dobrze wszyscy wiedzą że Spontiusz to najlepsza restauracja w Myslenicach i okolicy i ludzie lubili chodzić do starego Spontiusza na Petro Necie a którego już tam nie ma pomimo że obecni właściciele Vipa wmawiaja ludziom że to jest ten sam Spontiusz co jest czystym kłamstwem. Ludzie chodzili, chodzą i będą chodzić do Spontiusza w nowym pięknym budynku bo to super lokal z bardzo dobrym jedzeniem a dziewczyny są tam bardzo ładne i bardzo sympatyczne.
Klijent 2016-07-24 20:14:32
Witam.co to za fajna ruda kelnerka na nocnej zmianie.
Jarek 2016-08-31 17:47:08
Witam,wczoraj wieczorem bylismy na kregielni .to porazka chcielismy zagrac to obsluga kregielni nas wyprosila
Andrzej. 2016-09-02 22:03:17
Do Jarka; Bardzo dziwne jest to co piszesz bo jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żeby nas tam ktoś wyprosił a jesteśmy z ekipą bardzo często i o bardzo póżnych porach . Kręgielnia jest czynna do 24 a nawet i dłużej jak są grający na torach więc przestać pisać brednie bo i tak nic tym nie wskurasz . Miejsce to jako kręgielnia i restauracja jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A tym którzy myślą że coś zmienią wypisując takie bezsensowne opinie powiem że im się to nie uda. A jak wam żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska że kręgielnia się przyjeła i jest obecnie jedynym fajnym miejscem w mieście to macie problem .A jesli chodzi o obsługę to mają najfajniejsze dziewczyny na kręgielni i w restauracji. Spontiusz bardzo wysoko podniósł poprzeczkę i żaden lokal mu nie dorównuje. A kręgielnia jest wyjeba...... w kosmos że takiego lokalu to tylko pozazdrościć.
Mario 2016-09-07 00:58:06
Wlasnie to jest trafne pytanie . Jarek napisz moze co zrobiles ze obsluga jak twierdzisz Cie wyprosila. Moze nie szukaj winy w innych tylko w sobie . Ja twierdze ze nic nie dzieje sie bez przyczyny
1
szok 2016-09-07 21:24:45
Na pewno opróćz dobrej podstawy dorzucają jeszcze jakieś premie, co jest zdecydowaną rzadkością w dzisiejszych czasach. Wiadomo jednak jaka aktualne panuje atmosfera u nich? Dbanie o dobre relacje jest bardzo ważne w dzisiejszych czasach. Pozdrawiam.
1
Maciek 2016-11-14 22:16:08
Kręgielnia całkiem fajna dziewczyny za barem mile zwłaszcza ta mała czarna :)
Zostaw swoją opinię o spontiusz - Myślenice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie spontiusz