logo CCC

CCC

Opole

Opinie o CCC

Paulaa76 2015-10-23 09:51:40
Tragedia. Praca za najniższą krajową, masa obowiązków, a jak w tygodniu nic się nie dzieje, to nawet odezwać się nie można do innej pracownicy, bo od razu się obrywa od kierowniczki. Atmosfera ujdzie zależy od osób na zmianie, ale ma się wrażenie, że ci ludzie nie mają życia oprócz tej pracy. Smutne to.
7
kama 2015-10-27 17:25:58
wydaje mi się, że niktórzy tak mają i chcą sie w pełni oddac pracy, co w tym złego @Paulaa76.. poza tym słyszałam, ze jak się tam pracuje jako sprzedawczyni nawet to zawsze ma się zniżki na buty, jakieś bony albo coś takiej zawsze można dla rodziny wziąć, super, z etakie rzeczy zapewniaj,a oprócz wypłaty.
1
andzia 2015-11-04 21:55:14
Hej wie ktoś ile zarabia kierownik???
vcv 2015-11-07 18:53:58
kierownik 1500 na reke
Bogusława 2015-11-07 20:41:58
podzielam słowa Karli
wszystko zależy od zespołu, u Nas przykładowo panuje fajna atmosfera, zasada jeden za wszystkich-wszyscy za jednego. Mamy umowy o pracę na pełny etat, zawsze wypisujemy prośby do grafiku, kiedy chcemy mieć wolne, kiedy urlop. W sytuacjach wyjątkowych można zamienić się z koleżanką, a w momencie zmian w grafiku zawsze jesteśmy najpierw pytane o zdanie. Kwestia finansowa, oczywiście zarabia się tak jak w Polsce .. są możliwości wyższych pensji dzięki premiom i organizowanym konkursom. Mobbing i nękanie?? Nie ma takiej opcji, widocznie ktoś sobie na to pozwala ..
2
jola 2015-11-17 22:56:52
@Bogusława wydaje mi się, że CCC jest zbyt dużą firmą, by wszędzie było podobnie. Atmosferę w pracy tworzą ludzie, więc nic dziwnego, że co sklep, to inaczej się pracuje. Ciekawa jestem czy kierownik salonu ma szansę faktycznie koordynować zespołem, bo widzę takie oferty, wymagania są ciekawe, ale waham się..
1
marta 2015-11-20 02:23:28
Ja sie zastanawiam, czy nie zaaplikowac na sprzedawce do CCC. Przy okazji zapytam, czy pracownice maja tu znizki na buty?
aga 2015-11-22 15:56:20
na pewno mają znizki, jako pracownicy poza tym dostawy przychodza mozesz sobie zawsze jakies buty odlozyc i masz dostep jako pierwsza do tego
1
sag 2015-11-23 09:41:09
aga chyba ci sie cos pomylilo. odlozyc buty dla siebie? nie w ccc. a Ty marta lepiej sie 100 razy zastanow i poczytaj na forach lub popytaj znajomych. teraz ze wzgledu na zla opinie robia pr na wieksza skale. szkoda zdrowia, marta. jesli masz mozliwosc szukaj w innym miejscu.
5
zimba 2015-11-24 19:08:45
ja w ogóle bym nie starał się łapać na sprzedawcę tylko od razu na zastępcę albo kierownika. Bez tego nie ma sensu pracować.
2
Magda 2015-12-02 06:35:09
Owszem,dostęp masz jako pierwsza ale jeśli ich nie kupisz jeszcze tego samego dnia co odłożyłaś,a regionalny wpadnie to po premii masz ty i osoba funkcyjna.Może i macie racje,że wszystko zależy od ludzi na sklepie,ale w ccc jest taka rotacja,że nawet nie zdążysz z kimś popracować a już ten ktoś odchodzi i przychodzi nowy pracownik i tak w koło.Ja znam dziewczyny które pracowały po 8,10 lat i nie raz widziałam łzy u osób na stanowiskach.Wszystkie te osoby już nie pracują w ccc i twierdzą zgodnie,że odchodziły z pracy z radością i wierzcie mi,że to szczęście widać na ich twarzach.Pozdrawiam
2
jhgfd 2015-12-07 22:27:34
no właśnie, widziałem że rekrutacja w CCC S.A. nadal trwa, można aplikować między innymi na stanowsiko sprzedawcy czy zastępcy kierownika sklepu w Łodzi
aga 2015-12-11 20:15:08
zastępca kierownika. kierownik ma bardzo dużo obowiązków . moobing to podstawa od kierowników regionalnych i wyjazdy na szkolenia. zastępca kierownika ma 1500 zł na ręce. jeśli kierownik jest spoko to obowiązków nie jest dużo chyba że kierownik będzie cie wykorzystywał
aga 2015-12-18 01:30:13
chyba wielu osob ostatnim czasie poszukiwali do pracy, czyzby jakas rotacja czy po prostu chcieli wiecej osob zatrudnic, z tego co mowicie to wynagrodzenie wysokie nie jest
1
nina 2015-12-24 16:35:03
Pracowałam w ccc 2 lata,sklep mieścił się w galerii handlowej, był bardzo duży ponad 400m2 a co za tym idzie roboty był ogrom.Wiadomo jak to w galerii handlowej praca po 12 godzin dziennie,czasem w okresie wyprzedazy bywało że pracowałyśmy po 14,15 godzin dziennie.Umowa najpierw na okres próbny 3 miesiące na 1/2 etatu pózniej normalna umowa o prace ale też na niecały etat.Ja z uwagi na to że w sklepie, w którym pracowałam było naprawde dużo dodatkowych godzin miałam do 1/2 etatu ,tzw godziny ponadnormatywne czyli dopracowanie do całego etatu praktycznie miesiąc w miesiac.Najgorzej było na tzw zwózkach czyli pod konec sezonu, np zimowego pakowałyśmy buty ,które się nie sprzedały.Zwózki zawsze były w niedziele,pracowałyśmy cały dzień normalnie na sklepie obsługując klientów, a póżniej zostawałyśmy jeszcze na całą noc na to pakowanie butów czesto wychodziło to jakieś 17 ,18 godzin dziennie np od 10 rano do 2 w nocy :( Dużo zależy od zespołu w którym się pracuje ja akurat miałam fajne, zgrane dziewczyny i kierownika.Na pół etatu jest 750 zł brutto ale tak jak pisze zawsze miałam dopracowane do całego etatu więc pieniędzy było więcej.Miałyśmy też premie, ale niestety tylko na papierze bo musiałyśmy je oddawać i spłacać złodzieji bo były bardzo duże braki, a pilnowac musiałyśmy my i przy okazji obsługiwać, dokładać towar,sprzątać po klientach...masakra.Raz w roku dostaje się kupony rabatowe 30% na buty, a jak pracujesz ponad rok to masz 300 zł na święta i paczke na mikołaja dla dziecka;)
6
fdfdfd 2016-01-01 23:57:24
nie wiem czy widzieliscie ale ostatnio firma CCC S.A. wstawila kilka nowych ofert pracy na przyklad na stanowsiko specjalsity do spraw przygotowania inwestyacji
1
kpina 2016-01-13 10:42:19
kierownik 1500 to jakaś kpina ludzie co wy tam robicie sklepy do okoła to ponad 2000 plus premia Brak wiary w siebie stać Was na lżejszą prace z godnym wynagrodzeniem
2
przedmiar 2016-01-13 15:48:24
@kpina może trzeba mieć większe doświadczenie i stąd wyższa płaca. Firma chyba planuje otwarcie jakiegoś sklepu w Polkowicach bo szukają kosztorysanta, oferują umowę o pracę i naukę angielskiego w miejscu pracy
1
była pracownica 2016-02-03 15:42:12
Nie polecam pracy w CCC w CH Karolinka. Atmosfera i mobbing który stosuje starszy sprzedawca jest nie do zniesienia. Ciągły stres i bezpodstawne oskarżenia sprzyjają nerwicy i nie chęci do pracy.
4
ulala 2016-02-03 15:47:06
no ale wydaje mi się, ze nikt nie chce mało zarabiać, a wiem, ze na stanowisko sprzedawcy w CCC różnie bywa, zalezy od tego jaki sie obrót zorbi np. w miesiącu.
majka 2016-02-05 15:56:17
Tak mają karty zniżkowe 2 razy w roku, aż po 15 szt 30%. Co do odłożenia to na jeden dzień a potem na salon...
majka 2016-02-05 16:00:00
A gdzie to tak dają umowy na cały etat wszystkim??? W większości salonów to cale etaty mają kierownik, z-ca i starszy sprzedawca a reszta to 3/4 i 1/2 etatu. Na całym to by super było a nie pracować za 1450zl brutto plus nadgodziny i nie zawsze premie...
2
urto 2016-02-08 18:51:56
no jeśli chodzi o kasę o której jest mowa powyżej to rzeczywiście podobno prawda , także sprzedawcy raczej nie mają tutaj najlepszych warunków. pozdro.
2
jakie są zarobki ? 2016-02-13 14:16:11
Proszę o info, ile zarabia zastępca kierownika sklepu ? widziałam ogłoszenie na to stanowisko. Na jakimś forum znalazłam, że 1500 na rękę ..
lurbenik 2016-02-13 17:52:01
Takie pieniądze @jakie są zarobki? to może dostawać sprzedawca. Ale to też nie jest dokładna kwota bowiem dochodzą do tego jeszcze premie i miesięcznie wyjdzie 1800, a kierownik pewnie jakoś 1000 więcej.
zzzz 2016-02-15 19:59:35
1500 z premiami. Zresztą sama się przekonaj.
Misia 2016-02-15 20:14:10
@zzz ja mam zamiar się przekonać :) Już nawet wysłałam CV na stanowisko sprzedawcy. Dają umowę o pracę a do tego są elastyczne godziny pracy, więc myślę, że mogę pogodzić pracę ze studiami.
jakie są zarobki ? 2016-02-16 22:29:26
sorry, 1500 zł. za stanowisko zastępcy kierownika sklepu to jakaś masakra :////
szkoda mojego czasu, niech dalej szukają jeleni.
Ludzie, jeśli akceptujecie tak marną pensję - nie dziwcie się, że jej nie podnoszą :/
1
let me go 2016-02-17 20:21:35
Skoro zapewniona jest umowa o pracę i nawet elastyczne godziny pracy, to przecież dobrze o nich świadczy. Stabilne warunki zatrudnienia to podstawa zadowolenia pracownika.
odp. do pani z HR wyżej 2016-02-20 16:55:38
Słaby argument z tą umową o pracę a większość pracodawców w handlu zapewnia elastyczne godziny pracy. Emerytur już i tak nie będzie dla pokolenia dzisiejszych 20,30-latków, więc trzeba samemu oszczędzać na emeryturę. Ogólnie słabe warunki pracy dajecie. Zatrudniajcie Ukraińców (nie ubliżając naszym Sąsiadom :) może im się to opłaci.
4
a. 2016-02-23 11:23:16
Pracowałam tam przez dwa miesiące. Jednym słowem- tragedia. Nie polecam nikomu :)
2
wera 2016-02-25 00:23:28
a co powiecie o ccc w malcie w poznznaniu? Wlasnie znalazlam ogloszenie i nie wiem czy sie zgłosic
2
Mag 2016-03-09 15:57:36
Ja kiedyś chciałem pracować w CCC ale nie mogli mnie przyjać, bo miałem kolczyk w skroni i nosie, czy teraz są trochę mniej restrykcyjne rządu w tej firmie?
Audio_89 2016-03-15 15:37:40
Pracuje obecnie w CCC już blisko rok. Kierowniczkę mam spoko, trawiło mi się. Zastępczynie przeżyłem już dwie. Jedna traktowała mnie jak psa przeganiając po sklepie coś w stylu "na miejsce!". Druga siała panikę, bo ona nie chce by kierowniczka była zła więc wyjdźcie z siebie ale macie to i tamto zrobić. Pierwsze problemy z kręgosłupem już zaliczyłem. Zwolnienie lekarskie na tydzień i od razu telefon czy jestem pewny że chcę tam pracować bo ze względu na kręgosłup nikt mi taryfy ulgowej nie da. Po powrocie ze zwolnienia od razu zostałem dwa dni pod rząd tak przegoniony że nie wiedziałem jak się nazywam. 12 godz pracy i tylko 15min przerwy. Nieraz trzeba dzień po dniu przekładać cały dział lub 2 działy. Zajmuje to spokojnie 12godz a spróbuj się nie wyrobić to już na ciebie krzywo patrzą. 12godz schylania się i latania z pudełkami z kąta w kąt! To że po każdym dniu trzeba zostać po godzinach te 10min i umyć podłogę już nie liczę. Firma nastawiona na wyciskanie z ludzi ostatnich soków. A jak już się rozlecisz bo stawy czy krzyż już nie wytrzymał to zwolnienie papa i szukamy kolejnego chętnego. Kasa na pełnym etacie około 1450zł czasem jakaś premia ze 150zł. Pracuje tam bo jestem zmuszony ale już niedługo sytuacja się zmieni i będę szukał czegoś innego puki jeszcze mnie nie wykończyli w tym CCC.
7
klient 2016-03-18 17:14:00
Obsługa reklamacji odnośnie naprawy butów za niecałe 300zł które po miesiącu się rozleciały na poziomie tragicznym. Buty naprawione i po ddwóch miesiącach znowu sie rozleciały. Tragedia, w deichmanie odrazu oddają pieniądze a tutaj oszukują kolejnymi naprawami a człowiek w zimie bez butów chodzi.
1
CCC 2016-04-08 00:41:06
Pracuję w CCC od roku. Nie ukrywam - źle mi się pracuje. Zespół w porządku, idzie się ze wszystkimi dogadać jeśli się chce. Gorzej z osobami funkcyjnymi. Starsi sprzedawcy - w naszym salonie to akurat ludzie, którzy mają po 20 - 24 lat. Strasznie lubią się wywyższać, pokazywać sprzedawcą gdzie ich miejsce i czego to oni nie mogą. Zastępca kierownika - tak samo. Starsi sprzedawcy i zastępca nadgminnie łamią wszystkie regulaminy. Uważają, że ich nie dotyczy 15 minut przerwy w ciągu 8 godzin pracy. Robią sobie trzy pół godzinne przerwy. Siedzą na zapleczu, popijają kawę, rozmawiają przez telefon, palą e-papierosy lub wychodzą na zewnątrz. A my jako sprzedawcy cały czas się denerwujemy bo pracy jest bardzo dużo, klientów też, nie wyrabiamy się z robotą a oni sobie siedzą... Jakby nie mogli chociaż zająć się obsługą klientów, kiedy my ciężko przekładamy cały salon kartoników... Dostają dużo większe wynagrodzenie, a praktycznie tylko liczą kasę i wypełniają proste dokumenty. Szkoda słów..Kiedy któryś z nich jest na zmianie z kierowniczką to się podlizuje, a jak ona każe im przesówać kartony, dotowarować salon czy zrobić minimum wzorów to mają mine jakby tydzień nie sr*li. Kręgosłup boli, nogi, stawy również. Czasami po pracy nie wiemy jak się nazywamy. W naszym salonie jest duży ruch. Dlatego często przychodzi ponad 100 kartonów dostawy, które trzeba rozpakować w dwie godziny bo inaczej kierowniczka krzywo na ciebie patrzy. Kierowniczka zmienia grafik codziennie - czasem nie z powodu potrzeby salonu tylko po to, żeby komuś dokopać. Kiedy powiesz jej, że potrzebujesz wolne na jakiś dzień to odrazu odpowie NIE, a nawet nie zajrzy czy np. mogłaby zamienić ten dzień z kimś innym. Mówi wtedy, że zawsze można wziąć urlop na żądanie, ale przypomina, że wtedy może być to nasze ostatnie żądanie w CCC. Chcesz pracować w CCC? Musisz po prostu nie mieć nic innego poza pracą. Bo ona potrafi przysłać smsa do ciebie o godzinie 20 w niedzielę o treści "Jutro pracujesz od 6" i ty nie możesz nic powiedzieć. Ogólnie to nie polecam tej pracy.. Nikt raczej nie jest z niej zadowolony z osób, które znam. (No chyba, że osoby funkcyjne - bo nic nie robią). Więc cóż, mam propzycję pracy w CCC na cały etat - nie zamierzam się zarobić na śmierć, ale się zgodzę. I gdy tylko dostanę nową umowę, pójdę na dłuższy okres chorobowego od psychiatry, żeby dobrze odpocząć, a później znajdę coś lepszego.
9
ola 2016-04-08 17:43:11
Ja również posiadam zazstrzeżenia co do jakości ich niektorych butów czy torebek. Niestety to co dorgie nie zawsze oznacza dobre, juz sie o tym przekonałam. Widziałam, że suzkają sprzedawców do slonów.
4
A. 2016-04-11 18:29:15
Bardzo podoba mi się ostatnie zdanie. Popieram
1
a. 2016-04-11 18:31:10
Moja wypowiedz dotyczy komentarza o jeden wyżej, nie tutaj kliknęłam
1
nata 2016-05-09 14:51:19
przestańcie pisać banialuki o dobrej ekipie i atmosferze...bo nawet jesli wspolpracownicy są życzliwi to jest to drmatyczna praca. praca na pol etatu a godzin nawalone co miesiac jak za caly, szkoda tylko że nie dostaje się za to nawet minimalnej krajowej. Premie śmieszne. Wymagania kosmiczne. Robota po 12 h i jeszcze po nocach, ciągle jakies wymysly. Pracując na pol etatu oczekuje sie ode mnie pelnej dyspozycyjnosci, nawet w swoje dni wolne ( a jest ich mał0) dostaje telefony , że musze przyjsc bo duza dostawa, bo cos tam... Nie mozna sobie NIC zaplanować. Za miesiąc sie zwalniam a ostatni dzien tej mordęgi będzie dla mnie najszczejsliwszym dniem w zyciu, Pozdrawiam
7
mops 2016-05-09 22:30:20
W sumie taki sprzedawca może liczyć na urozmaicone zarobki, bo zawsze jest szansa na odpowiednie premie.
2
Weronika 2016-05-31 20:14:51
(usunięte przez administratora) Witam, bardzo proszę o wypełnienie ankiety, dotyczącej firmy CCC która jest mi bardzo potrzebna do pracy licencjackiej :)
wiki 2016-06-12 10:55:54
Witam slyszalam ze praca w ccc w C.H w Lublinie Olimp jest super czy to prawda bardzo prosze o jakies info bylabym wdzieczna chcialabym wyslac swoje cv
1
poirytowana243 2016-06-14 20:42:13
Witam czy wie ktos co konkretnie nalezy do obowiązków "kasjera-sprzedawcy" nam wpierają że każda jest odpowiedzialna za reklamacje każda ma wypełniać ewidencję, resa, rankingi itp wszystkie obroty... robić zamówienia w tej sytuacji zastanawiam się od czego jest kierownik i zastępca czyzby tylko od brania pieniędzy?
5
Były pracownik 2016-06-18 16:31:46
Sprzedawca-kasjer,ochroniarz,sprzątaczka,projektant wnętrza oraz witryn,księgowy, bajkopisarz (maile do RKS),magazynier,pakowacz i wieeele innych ... i to wszystko na 3/4 etatu,nieźle się trzeba nagimnastykować (200h),żeby dostać marne 1300zl. Ludzie ... lepiej w kamieniołomy iść, bo życia prywatnego w tej firmie nie zaznacie. Dyspozycyjnym trzeba być 24/h.
Stanowczo odradzam!
Pomijam już osobiste "wycieczki" w puste kierownictwo.
12
Walllo 2016-07-13 18:25:31
W głowie sie nie mieści jak ludzie tam pracuja ,,,, Regionalna P. A.F. z lubelskiego powinna zasięgnac opini ludzi mądrzejszych od niej , a nie dalej wprawdzac swoja taktyke zastraszania ludzi.... romowa z pracownikiem .....nie to jest tania siła robocza do zap.... za 1100 zl mies z premia sprzedarzowa.....zapierniczaj tam i nie mów nic i dziekuj ze tam pracujesz ...wyaje mi sie ze ludzi na stanowiskach powinni zmieniac bo wydaje im sie ze sa po prostu nie do zastąpienia ....a jedna sa przez mlodszych i zdolnuejszych
1
Rita 2016-07-15 07:43:01
CCC jako pracodawca jest na prawdę ok,ale to co robią kierownicy w sklepach to jest jakaś tragedia.Wieczne poganianie i czepianie o wszystko.Tyle przepisów ile złamała moja kierownik nie złamał raczej nikt.Nie wiem czy regionalni o tym wiedzą co się dzieje,ale podejrzewam,że tak.Wiecznie pracujemy ponad 12 godzin,po nocach.Wykorzystywanie niepełnosprawnych jest normalnością,ale najgorsze jest to,że nikt się nie odezwie,bo nasza kierownik zaraz po tym kimś jeździ.Maaasssssakraaa
6
Julita 2016-08-10 16:58:18
Ja pierdziu , co sie z wami dzieje. Za najniższą krajowa nie będe pracować, to wynocha do Niemiec na Szparagi jak chcesz więcej. Czego wy sie spodziewacie po zawodzie kasjer sprzedawca w obuwniczym sklepie? Kokosów? Żałosne sa te wpisy zła atmosfera mobing nękanie chyba za dużo filmów sie naoglądałyście. Jak ktoś chce pracować to i za średnia krajowa popracuje a jak sie komuś niechce to wymyśla mobbingi i rózne głupoty. To trzeba się starac w pracy a nie kręcić się jak g...o w przeręblu i później dziwic sie ze kierowniczka kartonami ciska jak piorunem. A co ma robic jak kiepski pracownik dłużej juz sie na to patrzec nie mogła. Dużo pracy mase obowiazkow, za leżenie brzucholem do góry nie płacą a jak sie chce wyższe zarobki to trzeba miec ykształcenie i szukac innej lepszej pracy a nie biadolic ze sprzedawca w obuwniczym srednią krajową zarabia. Żałosne to.
Pracuję tu jeszcze 2016-08-20 09:52:41
Warto powiadomić społeczeństwo jak CCC krzywdząco dla pracownika postępuje ze swoimi pracownikami i to w świetle prawa. Pracuję ponad rok w ich sklepie na umowę o pracę na 1/2 etatu. Z uwagi że często zwalniają się pracownicy z powodu hamskiego traktowania (duży stres) muszę pracować prawie na cały etat tj. np. 172 godziny z 178 godzin albo 164 godziny z 168 godzin stanowiących cały etat. Ok trudno, ważne że płacą, ale co się dzieje jak idę na 2 tygodniowy urlop. Pracując na 1/2 etatu za każdy dzień urlopu liczą się do wypłaty tylko 4 godziny (20 godzin tygodniowo, 40 godzin z 2 tygodniowego urlopu). Miesiąc ma przykładowo 170 godzin to ja w pozostałą część miesiąca musiałam przepracować 126 godzin w ciągu 2 tygodni i 2 dni. Zapłacone oczywiście bez nadgodzin tj.po stawce takiej jak wynika z umowy czyli najniższa krajowa. Dostajesz urlop na początku miesiąca to po urlopie dostajesz taki wycisk że nic Ci się nie chce. Powinien byc zakaz mozliwości rozkazania przez pracodawcę pracy w miesiacu kiedy jest dluższy urlop pracy w godzinach będących dopracowaniami z części etatu do całego. Pracownik powinien miec możliwość decydowania czy chce w takim miesiącu mieć dopracowanie do pełnego etatu czy nie. Dla mało zorientowanych: nawet dla zdrowego wysportowanego człowieka ciągłe chodzenie, kucanie przez 12 godzin z jedną 15 minutową przerwą nie jest lekką pracą. Efekt jest taki że człowiek idzie na urolp z myślą że po zasłużonym wypoczynku będzie przez 2 tygodnie pracował 58-60 godzin tygodniowo (więcej niż przed urlopem). WYZYSK i naciąganie przepisów. Kurde pracodawca roku dający umowy o prace na część etatu a przymusza pracowac na cały podczas gdy urlop liczy sie za część etatu.
3
Jeny 2016-08-21 22:18:11
Ja pracuje w CCC 2 mies. Akurat zespól i kierowniczka trafił mi się całkiem w porządku. Choć niektóre dziewczyny potrafią być wredne... Czasem odnoszę wrażenie, że starsi sprzedawcy czują się ważniejsi od kierownika i tylko Ci rozkazują, czepiają się o pierdoły, np. że nie doczyściłaś jednej małej pułeczki na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wielkiej witrynie, a regionalny przyjdzie i sie bedzie czepiał... no bez jaj. Pracuje po 12.30 godz. W tym 2 przerwy po 15min. Najbardziej w tej pracy wkurza mnie fakt, ze trzeba stac na bacznosc, albo spacerowac w kolko, pilnowac czy nie kradna, sprzatac, dokladac towar, nie mozna gadac, bo moze przyjsc tajemnizy klient, a ss zawsze i wszedzie moga sobie gadac.... oraz musimy wpychac tyle dodatkow ile sie da... co drugi dzien przesuwanie sklepu, a jak Ci kierowniczka albo ss zle wyliczy miejsce na polkach to sie wracasz z ukladaniem i od nowa... z wolnymi dniami nie ma problemu, gdy kierowniczka uklada grafik to pyta nas jakie dni chcemy miec wolne. Jednak szczerze mowiac odradzam prace w ccc, bo mozna tylko zdrowie stracic od przekladania tych kartonow i nerwy przez klientow i niektorych wspolpracownikow. Zarobki takie srednie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa
2
Zostaw swoją opinię o CCC - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CCC