Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CCC

Pracowałeś w firmie CCC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Janinka - 2014-02-23 12:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lolek, to może z łąski swojej napisz o co chodzi, bo musisz zebrac co najmniej 10 osób i muszą ubiegac się o to samo.
zdjecie uzytkownika
Dziewczyna - 2014-03-29 12:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w jednym ze sklepów należących do CCC S.A. (kiedyś NG2), ogólnie praca dobra dopóki studiujesz i nie masz innej opcji. Pensja minimalna, praca zależy od salonu, jeśli to duży sklep to się natyrasz jeśli mniejszy to oczywiście pracy jest mniej ale nadal to wysiłek fizyczny (głownie podczas zwózek). Oczywiście dużo zależy od kierownictwa oraz współpracowników ale do pracy idziesz w celach zarobkowych. Oczywiście wskaźniki do wyrobienia a premie za 3 miesiące marne. Bardzo wielką wadą są naciski kierownictwa sklepu dotyczące składania się z własnych prywatnych pieniędzy na skradzione buty, to nie chodzi o kwotę ale o fakt! RKS są tego świadomi oczywiście, wręcz popierają bo przecież od tego też zależy ich premia. Naciski RKS dotyczące pomagania w innych sklepach VIP-owskich podczas wyprzedaży itp. również nie są przyjemne.Nadgodziny najchętniej oddawane, ale jeśli łaskawie zostaną wypłacone to oczywiście w podstawowej stawce. Zaletą są tylko karty rabatowe w wysokości 30%, chociaż teraz można założyć sobie klubową CCC i na to samo wyjdzie...oraz bony karty) na święta ale musisz przepracować rok, więc jeśli wytrwasz to parę groszy wpadnie.
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-03-29 12:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-05 21:44:49]:
Zatrudniają studentki, co do przerwy to zależy od sklepu i kierownictwa, ale zazwyczaj masz 15 min max 20 i w tym czasie musisz ogarnąć co chcesz bo więcej nie wyjdziesz.
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-03-29 12:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-05 21:44:49]:
Zatrudniają studentki, co do przerwy to zależy od sklepu i kierownictwa, ale zazwyczaj masz 15 min max 20 i w tym czasie musisz ogarnąć co chcesz bo więcej nie wyjdziesz.
zdjecie uzytkownika
Katarzynka1986 - 2014-05-21 16:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
Dla wszystkich osób, które pracują w ccc, bądź rozważają taką możliwość, mam kilka ważnych informacji.
Pracowałam tam przez 2 lata, rozmowa kwalifikacyjna super. Złote góry obiecywali, przemili, zarobki na pół etatu wynosza tam 800 zl brutto przez pierwszy miesiac pozniej 900 brutto, na 3/4 etatu 1350 brutto na caly etat ma sie 1400 zl netto.

Jednak nigdy nie wspominają, że:

Nieważne gdzie byś był, dzwonią do ciebie, musisz wstawic się w pracy.
Nie można odmówić, bo zaraz jakies nagany, rozmowy z kierownictwem itd.

Pełno nadgodzin ja miałam mniej więcej każdego miesiąca około 40 pare nadgodzin. Oczywiscie sa nieplatne(ma sie odbiory) których nigdy się nie dostaje, a jesli juz to polega na tym, że godzine później przychodzi się do pracy.
Jak nazbiera się wam katasrofalna liczba nadgodzin wypłacają ją wam po 3 miesiącach jak im się przypomni.

Nie wspominają o braku kamer, brak bramek (atrapy) co wiąże się z tym, że nie dość, że musicie obsługiwać klientów, stać na kasie, sprzątać salon, to jesteście w dodatku ochroniarzami. Jesli ktoś coś ukradnie a zdaza się to bardzo często jest zabierane wam z premii. Więc jeśli po inwentaryzacji okradli wasz salon na kilkanaście tys. Zł. To splacacie to w ratach.

Jeśli przyjdzie do sklepu ktoś z rodziny czy spotkacie znajomego, nie macie prawa sie z nimi przywitać ani icn obsłużyć. Uważają, że dacie im ukraść buty.
A jeśli zlapia was na głupim "czesc" czy spotkacie kogoś po 100 latach i spyta sie was o coś czy nawet zagada - nagana.

Przerwy maks. Do 9 godzin w pracy macie marne 15 min., jeśli pracujecie danego dnia 12 godzin macie 2 x 15 min. Bywa, że stoją z zegarkiem w ręku i pilnują co do minuty żeby nie przekroczyć czasu.


Jeśli dadzą was na kase, to przyzwyczajcie się do tego że tysiac pracowników będzie za was kasować , czy to że byl iście na przerwie czy bo był bliżej. Oczywiście jeśli na koniec dnia brakuje wam w kasie pieniedzy, placicie z własnych pieniędzy.

Co do towarzystwa to się nie wypowiem, każdy pod sobą dołki kopie. Każdy skarży jak w podstawówce.

Do tego zebrania nie ważne czy mieliście mieć ten dzień wolny czy urlop, musicie być. Srednio 1-2 razy w miesiącu, nieplatne i zazwyczaj są one o 6 czy 7 rano.

Dla tych którzy składają reklamacje produktu, informacja zaden rzeczoznawca tych butow nie opiniuje, tylko kierownictwo.


Jeśli będziecie się zwalniać, nagrywajcie wszystkie rozmowy, przekrecaja, robią problemy niesamowite, także w sądzie napewno dowody wam się przydadza.



Szczerze nie polecam i odradzam, nie będziecie miec żadnego życia prywatnego szkoda czasu i nerwów za tak marne pieniądze. Tą a la firma powinny się zająć odpowiednie oddziały.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-18 21:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam 2 tyg w CCC i to byl horror. Wszystko wyzej napisane prawda!!!!!!!!! Atmosfera beznadziejna. Bylam na umowe zlecenie i minely juz prawie 2 miesiace a wyplaty nie widac...tlumacza ze do 10 kazdego miesiaca...po uplywie ze maja 30 dni roboczych...po uplywie kolejne klastwa!! Nie polecam uciekac jak najdalej!!
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-06-19 21:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powaznie wymagaja takiej dyspozycyjności w CCC? Kasa 1400 netto nie wygląda na zła, chyba konkurencja płaci podobnie.
zdjecie uzytkownika
sccc - 2014-06-30 22:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2009-07-09 20:27:45]:
Prawda w Solarisie w CCC jest jeszcze gorzej.Jakas masakra co robią z ludzmi.Może ktoś w końcu sie tym zainteresuje.Tam personel sie zmienia co 2-3 m-ce i tak za długo wytrzymują.
zdjecie uzytkownika
Mona - 2014-07-22 22:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Katarzynka1986 - 2014-05-21 16:10:56]:
Czytam i nie wierzę. Pracuje w salonie CCC od października. wszystkie nadgodziny mam płacone a wypłata zawsze jest w terminie czasem nawet już 7. co co inwentaryzacji to wszystko zależy od przygotowania salonu do inwentaryzacji im więcej przygotowane tym szybciej się kończy. zazwyczaj inwentaryzacje zaczynamy o 21 a o 1 kończymy. Zebrania są obowiązkowe dla każdego kto nie ma L4 lub urlopu i godziny są dopisywane do godzin pracy. nie piszcie głupot na temat warunków pracy bo sporo zależy od Was i kierownictwa salonu.


zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-07-23 18:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mona to w takim razie może dopisz jeszcze w którym CCC pracujesz, by nie był wątpliwości, tym sposobem odsiejemy dobre sklepy od złych. Obecnie CCC szuka do pracy sprzedawców, zastępców kierownika sklepu i dyrektorów regionalnych. Spodziewałem się, że jest drabinka karierowa i na ZKS można byc awansowanym, a tu szukaja z zewnątrz. Może jednak się nie myliłem i słyszeliście o takim awansie? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Mona - 2014-07-30 21:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Romek - 2014-07-23 18:22:35]:
Romek dla swojego dobra wole nie podawać konkretnej lokalizacji wystarczy ze okolice Katowic. co do awansów zewnętrznych jest taka opcja, bo nie zawsze są chętni na awans. Kto pracuje na salonach ten wie ile to obowiązków. Osobiście znam Zks z rekrutacji zewnętrznej i wiem ze odpowiednie kwalifikacje dają takie możliwości.
zdjecie uzytkownika
Migdal - 2014-08-19 23:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem kierownikiem w jednym z salonów CCC. Macie racje, ja też znam kierowników tyranów, idiotów itc. Na moich salonach (aktualnie prowadzę czwarty) zebrania są raz w miesiącu, oczywiście tylko L4 lub urlop zwalnia z obecności. Czas poświęcony na zebranie jest doliczany do czasu pracy. Niestety pracownicy nie mają oddawanych godzin przepracowanych ponad to co w grafiku. Te godziny są dopisywane, tzw. doróbki, dorobienia do pełnego etatu co daje automatycznie wyższe wynagrodzenie. Jeżeli coś nie gra na salonie podczas wizyty RKS słyszy ode mnie: "tak krawiec kraje, jak mu materiału staje". Tym sposobem próbując utrzymać wszystko w zgodzie z KP, zostałem "karnie" przesunięty na inny salon. Następnym krokiem RKS raczej będzie wypowiedzenie, ale przynajmniej nie spotkam na tym portalu moich pracowników piszących jak bardzo niedobra jest firma, wręcz przeciwnie :)
Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia
BTW Romek, osobiście znam RKS-ów z zewnętrznej jak i wewnętrznej rekrutacji, można awansować. Dwoje z moich podopiecznych aktualnie prowadzą z powodzeniem swoje salony :)) Jestem z nich dumny a oni na szkoleniach się chwalą, że są spod "...."(żeby nie naprowadzać "GÓRY" :)
zdjecie uzytkownika
gorzka - 2014-08-25 11:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Ja w firmie przepracowałam ponad 3 lata, więc mam dużo do powiedzenia. Najpierw swoją "karierę" zaczynałam w sklepie Boti później mnie przenieśli do CCC. Ktoś kto pisał że dostaje się na całym etacie 1400 netto, to jakaś bzdura. Albo zależy od miasta. Ja będąc na stanowisku Starszego Sprzedawcy dostawałam 1700zł brutto! czyli jakieś 1250zł no czasem jak się premia zdarzyła to może wyszło 1400zł ale to może raz w roku... Robione są inentaryzacje kiedyś raz do roku, a później w zależności od braków mniej więcej 2 razy w roku. I nawet jak sklep robił plan i teoretycznie należała mu się premia to z powodu dużego wskaźnika braków zabierali 80% premii, a że za zrobienie planu jest 100zł to dostawało się 10-20zł :). O RKS to nawet nie chcę wspominać... szczególnie jak się dostawało milion maili od niej codziennie i ciągle groźby jak się czegoś nie zrobi to "wyciągnie konsekwencje" za którymi powinno iść się do sądu pracy bo jak dla mnie to jest mobbing. Co do estetyki do wszystko musiało błyszczeć bo nawet potrafiła zauważyć kurz na gniazdku , które było gdzieś schowane za kasą (nawet nie wszyscy wiedzieli że tam jest gniazdko w ogóle) , pudełka wysunięte na 10cm..ani więcej ani mniej nie mogą być!! wieczka od pudełek w jednolitym kolorze. A jak była "akcja sprzątania" to szkoda że nie zakłada białych rękawiczek i nie bawi się w "Perfekcyjną Pani Domu" ale potrafiła sprawdzić kurz z górnych regałów, gdzie nikt bez drabiny nie mógł tego zrobić...Zostawianie na zwózkach do 1-2 to norma...nikogo nie obchodzi jak wrócisz ale do godz 10:00 ma dostać 10 zdjęć ułożonego sklepu, z prawej strony, lewej strony, z góry, z dołu itp..Niestety miałam jeszcze tą nieprzyjemność spotkać na wizytacji pana Prezesa ze swoim przydupasem. On wymyślił legitymowanie osób , które coś chcą robić na sklepie i a ze ja nie wiedziałam jak Pan Prezes wygląda poprosiłam przydupasa żeby mi okazał dokument bo weszli do sklepu bez słowa i zaczął robić zdjęcia a prezes gadał przez telefon ( gdzie kultura wymaga tego, że wchodząc do sklepu powinien się przywitać ze swoimi pracownikami, ale gdzie po co :) przecież jesteśmy zerem dla niego :) i ten przydupas jak poprosiłam o dokument tylko wymownie na mnie spojrzał jakbym nie wiem czego od niego wymagała, pokazał mi z łaską dowód i rzucił hasłem " nie radzę pytać prezesa o dowód" żenada po prostu :) przerwa 15min i nie licz na 1min więcej w 15min musisz wszystko, zjeść, skorzystać z toalety i posprzątać po jedzeniu. Chyba że się trafi na fajnego kierownika ( ja takiego miałam) to nie wylicza z przerw i nawet pozwalała iść na 20min. Jedynie co mogę powiedzieć dobrego o tej pracy , że jak ktoś się uczy to idą na rękę i dają 2 wolne weekendy ( ale też wszystko zależy od kierownika)
zdjecie uzytkownika
raznajakisczas - 2014-08-31 16:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w tej firmie ok 3 miesięcy. Powiem tak - ta firma ma jedynie dwie zalety: umowa o pracę i pensja w terminie. Reszta to kpina. Nie można usiąść nawet na sekunde jak robi się dostawę. Ciągły mobbing i nadgodziny którę niby sądobrowolne ale nikt się nawet nie zapyta czy np. masz czas zostać, kierownić Ci tylko mówi,że masz zostać i koniec. Powiem tak, teraz pracuję w firmie niemieckiej i warunki pracy są dużo lepsze ! Jeśli mam zostać dłużej to kierowniczka mnie PROSI a jeśli powiem, że nie mogę to nie ma problemu. Ogólnie nie polecam tej firmy. Przyznam się, że przed rozpoczęciem współpracy z tą firmą czytałam dużo komentarzy, prawie zawsze negatywnych. Chciałam spróbować bo wydawało mi się, że polska firma nie może wykorzystywać aż tak swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
bnm - 2014-09-03 10:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odradzam, oszuści i nie płacą za dzień próbny.
zdjecie uzytkownika
kara - 2014-09-09 16:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w CCC ponad rok. Praca nie należy do najcięższych ale też nie do lekkich. W naszym sklepie był prawie zawsze duży ruch wiec i pracy też. Najcięższą fizycznie pracę mają sprzedawcy na salonie, wykładanie towaru , przekładanie, przyjmowanie towaru, obsługa ludzi, ale na kasie psychicznie jest ciężko- stres związany z niewyrobieniem wskaźnika sprzedaży kosmetyków. U mnie ekipa poza kierowniczką była naprawdę rewelacyjna, pomocna i ciepło przyjmowała nowe osoby. Tak bynajmniej ja to widzę. A jeśli chodzi o całą resztę to do dupy. Tylko osoby funkcyjne mają pełne etaty reszta 3/4 i niższe żeby pracodawca niższy zus płacił,a to wiąże się z brakiem np ewentualnej kuroniówki. Nadgodzin nie ma tylko dopracowania, a one są płatne tak jak zwykła godzina pracy.To samo tyczy się ewentualnych nocek,inwentur... pracujesz w nocy ale masz liczone dopracowanie do dnia i umowę zlecenie nie jest to doliczone do twojej pensji. Za kradzieże cała grupa ponosi odpowiedzialność, ale też prawda jest taka że jak trafisz do dobrego CCC gdzie mało kradną a dobra sprzedaż jest to możesz liczyć na premię. Dorobić na pewno się nie dorobisz no chyba ze wskoczysz na zastępcę albo kierownika. Starszy sprzedawca ma niewiele więcej niż zwykły sprzedawca a obowiązków i odpowiedzialności znacznie więcej. Jak tylko znalazłam coś innego uciekłam z tamtą, ale mówię ze dla osoby która się uczy nie jest to aż tak zła praca masz urlop gdyby coś l4 tez, no i czasem na te bony sie załapiesz. A i co ważne co by się nie działo te marne grosze masz zawsze 10go na koncie
zdjecie uzytkownika
ziółko - 2014-09-10 22:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lolek - 2014-02-16 18:21:33]:
bo każdy klient może być tajemniczym ot filozofia....
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-12 00:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest na inwenturach? szukaja pracownika, warto aplikowac? pisza ze powrot w piatek ale piatek o 23.55 to tez piatek
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-09-23 17:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwią mnie te komentarze na temat CCC. Przecież Spółka jest notowana na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie od 2 grudnia 2004. Jej udział w polskim rynku sprzedaży obuwia niezależne badania szacują na 18%. Czyni to ich chyba największa firma obuwnicza w Polsce, także takie rzeczy dziac się nie powinny.
zdjecie uzytkownika
Joey - 2014-09-23 20:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam :) pracowałam w ccc przez 3 miesiące. Praca była ciężka ponieważ był to duży salon czego świadectwem były dosyć częste dostawy wielkich pudeł w ilości 90 szt. Jako początkujący pracownik należało to do moich zadań. Zaczynając od 10.30 kończyło się o 17. a następnie układanie towaru. Bardziej doświadczonym koleżankom schodziło z tym 3 do 4 godzin. Na rozmowie kwalifikacyjnej poinformowano mnie, że będzie to ciężka praca tak więc byłam przygotowana. Atmosfera w pracy była naprawdę fajna. Wszystkie dziewczyny sobie pomagały, nie było zawiści, zazdrości ani obgadywania. Osobiście gdy poprosiłam o pomoc każda mi jej udzieliła. Mogłyśmy normalnie ze sobą rozmawiać ale nie tak aby stać i plotkować, bo wiadomo jak to klient przyjmuje. Jeśli ktoś przychodził ze znajomych można było chwile porozmawiać ale trzeba było też trzymać pieczę nad swoim działem. Przerwy 15 minutowe to fakt ale jeśli ktoś potrzebował wyjść do toalety to informował kierownika aby ten przez chwile popilnował.Kierownictwo było fajne, pomagało, szkoliło i dawało rady, ale było wymagające i trzymało salon w naprawdę świetnym stanie że regionalny nie miał się do czego przyczepić. Pracowało mi się naprawdę fajnie. Inwentaryzacje zaczynałyśmy o 21 a 0 2.30 było po sprawie, ale ekipa była naprawdę tak ogarnięta, że dzięki temu tak szybko to szło. Na salonie wiadomo musiało być czysto, lustra myte nawet 3 razy dziennie jeśli dzieciory paluchami wymazały, witryna sklepowa raz w tygodniu.Fakt trzeba było się składać na kradziejów. Nogi bolą, układanie pudełek też czasem meczy gorzej kiedy wchodzi nowa marka i trzeba dział przeorganizować i wszystkie buty przesuwać ale jest do przeżycia. Są wady i zalety tej pracy ale jeśli komuś nie odpowiada to nikt go tam na siłę nie trzyma. Jest jak jest, każdy szuka pracy aby mógł przeżyć. Trafiłam na fajnych ludzi i salon. Wiadomo dużo prawdy jest w tym co piszą koleżanki, ale żyjemy w takich czasach, że czasem trzeba zacisnąć zęby i się przemęczyć aby nie umrzeć z głodu. Atmosfera w tej pracy zależy głównie od kierownika i współpracowników, a resztę da się spokojnie przeżyć. Pozdrawiam serdecznie i życzę aby ktoś trafił na taki salon jak ja.
zdjecie uzytkownika
Monika85 - 2014-10-01 20:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A powiedźcie mi jak tam jest z wypłatą,jedna z was napisała że za 1/2 etatu to ok 800 brutto a co z nadgodzinami jak są rozliczane?? to jest jakaś stawka za godzinę czy jak? bo jedni pisza ze się je oddaję,jedni że wyplacają normalnie do wypłaty. więc jak wypłacają to jak?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-10-02 18:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestrzegam wszystkich którzy chcą podjac prace w CCC , wyzysk wszystko bezprawnie... nie wspominając o pieniądzach jakie sie dostaje za te wykorzystywanie jak tylko można, brak szacunku do pracownika nie wspominajac również o atmosferze jaka panuje w sklepie ... jednym słowem NIE POLECAM ! Pracowałam, wiem co mówie.
zdjecie uzytkownika
Olga - 2014-10-02 18:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Monika85 - 2014-10-01 20:05:11]:
Moge na Twoje pytanie odpowiedzieć w taki sposób wiem że na 3/4etatu jest jakies 800zł do ręki jeśli wyrobi się plan msc (co rzadkością jest) to dodatkowo premia czyli jakies na reke 1200zł na cały etat ok 1400. Z nadgodzinami jest różnie zalezy od kierownika regionalnego czy zatwierdzi zapłate czy odbiór tych godzin. Zazwyczaj jest to odbiór ...
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-10-09 19:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, co powiecie o stanowisku Obuwnik Montażysta CCC FACTORY? Napisali, że zapewniają przyuczenie do zawodu, zatrudnienie na pełny etat, na podstawie umowy o pracę w stabilnej i dynamicznie rozwijającej się firmie. Swoim pracownikom dofinansowują dojazdy do pracy w 90% oraz oferują bogaty pakiet socjalny. Zgodne to z prawdą?
zdjecie uzytkownika
kimar - 2014-10-14 17:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej a jaka kasa za kierownka salonu i premie bo mam taka oferte oraz propozycje z Carry za 1800 na dzien dobry 3 miesiace probne potem dopiero premie ale tylko uznaniowe i nie wiem co wybrac:-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CCC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x