Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Aegon

zdjecie uzytkownika
kuku - 2010-12-07 13:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd ja to znam? Nie polecam pracy w tej firmie. Warunki, owszem są ciekawe, ale przełożeni obecnie to porażka. Kiedyś atmosfera była świetna, ale obecnie 3 królowe chłodu (AMO) sieją zamęt i zniszczenie. Dlugo to CC tam nie pociągnie. Zero pomysłu na organizacje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-10 11:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WYZYSK, [usunięte przez administratora], METODY RODEM Z [usunięte przez administratora], KIEDYS BYŁO INACZEJ, ALE NIEKTORYM OSOBĄ ODBIŁA SODÓWA I PATRZĄ TYLKO NA SWOJ ZYSK, A NIE TYCH, KTÓRYCH NA NICH PRACUJ!

WEZCIE TO POD UWAGĘ!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 12:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam! mnie na szczescie udalo sie dostac do lepszej pracy, ale kierowniczka po pewnym czasie powiedziala mi, że podczas rozmowy z moją przełożona z egonu, ta powiedziala jej, ze sie nie nadaje... na szczescie moja obecna kierowniczka jest bardziej kompetentna oraz wierzy w człowieka czego nie moge powiedziec o bylej koordynatorce!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 21:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy powinni wiedzieć z jaką premedytacją koordynatrzy Aegona wystawiają ludziom złe referencje.To naprawde nie jest przyszłościowa firma dla nikogo.Im dłużej tak tkwisz tym bardziej utknąłeś a na pożegnanie zrobią co mogą abyś nowej pracy nie znalazł.
Ścieżka kariery jak się patrzy...
zdjecie uzytkownika
plantronics - 2011-04-13 20:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie był dobry czas na początku pod względem zarobkowym. Obecnie tragedia. Firma przeliczyła sobie, że może płacić 2x mniej za tą samą pracę, bo chętni się znajdą. Praktycznie 80% ludzi rozgląda się za nową pracą. Każda zmiana, w tym dziale jest na minus dla pracownika, a ma prowadzić do nabijania kasy firmie. Nie ma perspektyw awansu i rozwoju, o szkoleniach nie wspominając. Target róbcie moje murzynki, MOŻE wam zapłacimy :) Dobrze, że u mnie nikt nie dzwonił do Aegona po referencje :) Pozdrowienia i powodzenia dla wielu pracujących tam (wartościowych i kreatywnych) osób. Szukajcie czegoś normalnego. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-11 13:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli chodzi o sama firme AEGON to moze i jest ok ale ten dział tcs no jaest najgorsze co moze byc!Z daleka wszyscy! I zaznaczam ze nie jestem osoba zwolniona z egonu!Na poczatku było super wysokie zarobki zasady itp.itd. Potem sie zaczeło obnizanie premi prac.o 50% no bo przeciez skoro ich mamy i juz pracuja to moga pracowac za 2xmniej!(super motywacja)cały czas sa wymagania targety wysokie a brak pomocy dla pracowników w dodoatku zatrudniaja osoby ,które wogóle nie powinny niektórych stanowisk zajmowac(KB).Zamiast pomóc zrobic cos w tym kierunku zeby pracownik dostawał nalezna prowizje za swoje umowy jest wrecz odwrotnie mam nadzieje ze ten dziął padnie i bedzie spokój bo ilez mozna...była powazna firma a zrobiła sie poprostu zwykła\"tpsa\"chociaz moze nawet tam ludzi lepiej traktuja. nie polecam...w innych firmach za ta sama prace mozna zarobic 2xtyle
zdjecie uzytkownika
yuyuyyu - 2011-06-11 13:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest [usunięte przez administratora] z ludzi ile sie da...jest tylko kilka osób w tym dziale , które b.dobrze zarabiaja ale reszta to sa smieszne stawki mysla ze jak 6h pracuje sie to juz za grosze -przeciez sami ustalili taki system pracy nikt im nie kazał .A do szanownych koordynatorów: ciekawe jakby Was tak zwolnili z pracy a poszukujac nowej kierownik przedzwoniłby po referencje do egonu haha i tam usłyszałby inf ze do niczego sie nie nadajecie....życze Wam tego bo to jest akurat perfidia do potegi cwaniaki!
zdjecie uzytkownika
anon - 2011-06-15 10:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto został z Koordynatorów w Aegonie teraz? Pozdro dla byłych i aktualnych pracowników!
zdjecie uzytkownika
an - 2011-07-12 17:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda praca w innych działach niż call center?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-13 20:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem zadowolony .. pracuję i zarabiam .. pozdrawiam aegon
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-05-17 18:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro pracujesz w biurze Katowice, a nie Chorzów to się tutaj nie wypowiadaj bo nie masz pojęcia o sytuacji jaka w Chorzowie panuje, a jest to temat dotyczący właśnie Chorzowa...
zdjecie uzytkownika
adolf - 2012-06-22 08:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aegon to [usunięte przez moderatora] jakich malo. zeby tam pracowac to trzeba miec morale[usunięte przez moderatora]. firma kantuje klientow wycofujac co chwile fundusze i zmuszajac tym samym do ponoszenia kosztow konwersji przewalutowania. maja gigantyczne oplaty za ryzyko , oplaty za zarzadzanie i przewalutowanie. to poprostu [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-07-11 18:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biuro Katowice 2 jest własnie w Chorzowie w głównym budynku
Aegon`a.
zdjecie uzytkownika
załamany głupotą tu piszących - 2012-07-11 18:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego Adolf.
Firma Aegon ma jedne z najniższych opłat wśród Towarzystw Ubezpieczeniowych w Polsce, i za zarządzanie i za ryzyko.
Nie wiesz również, że transfery między funduszami są bezpłatne Więc to co wypisujesz to stek bzdur. Jeżeli nie masz pojęcia o czym piszesz, to lepiej się nie odzywaj, bo robisz sobie wstyd.
zdjecie uzytkownika
JAca - 2012-07-12 11:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to "co chwilę" to jak często?
zdjecie uzytkownika
redika - 2012-07-21 21:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem w Chorzowie od 7 miesiecy i jeszcze nie narzekam, chociaz musze powiedziec ze trafilam na ok menadzera- kolezanka ma juz gorzej, ale tylko ze wzgledu na niekompetencje i nieprofesjonalizm czlowieka. Kasa dobra. Jak jestes rzetelny i masz profesjonalne podejscie do klientow, lubisz prace z ludzmi tomzdecydowanie polecam.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-08 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co gdybym musiał na chwilę wyskoczyć?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-09 13:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z pracowników może się wypowiedzieć na temat warunków pracy w firmie Aegon? jak są tam traktowani pracownicy?
zdjecie uzytkownika
K. - 2013-12-13 13:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bazuje na nowych pracownikach. Krótko mówiąc załóż działalność wciśnij ubezpieczenia rodzinie lub przyjaciołom. Robisz listę bliskich osób umawiasz się na spotkanie i wciskasz. Jak braknie znajomych to dzwonisz do osób do których numery sobie znajdziesz. W praktyce wygląda to tak, że jak już umówisz to spotkanie siedząc cały dzień na telefonie to w ostatniej chwili ludzie rezygnują. Dzwonisz do [usunięte przez moderatora] a w końcu płacisz sobie ZUS za wszy na [usunięte przez moderatora] :/
zdjecie uzytkownika
kacper - 2013-12-18 13:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
K. czyli aby moc pracowac dla Aegon to trzeba mieć własną dzialalnosc gospodarcza zalozoną ? a jakie są warunki finansowe? jest jakaś podstawa czy system prowizyjny ? zastanawiam sie nad aplikacja wiec bede wdzieczny za kazde info na temat tej firmy.
zdjecie uzytkownika
mix1 - 2014-07-21 21:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DARUJCIE SOBIE TĄ FIRMĘ! - 2010-03-08 23:33:05]:
Proszę o kontakt osoby mające umowy w aegon sporządzone przez P.Renatę
aegonczestochowa@op.pl

Jak również byłych pracowników
zdjecie uzytkownika
karolwielki - 2014-09-18 12:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak słucham, ze trzeba do Aegon przynosić 1000 kontaktów czy inne bzdury to zastanawiam się skąd u ludzi taka kreatywność! Nie ukrywam, że sam zaglądałem na forum zanim poszedłem na rozmowę ale nie zniechęciło mnie o przed podjęciem pracy. Nie będę tu zachwalać pracy pod niebiosa. Napisze najogólniej jak się da! Praca jest fajna, pieniądze są bardzo przyzwoite. Nikt nad tobą nie wisi. Ważne abyś pojawiał się w firmie co jakiś czas i był skuteczny. A to trudne nie jest. Wiadomo, spotkania trzeba robic by zarobić. Ale ludzie nie oszukujcie się! wszędzie trzeba być efektywnym! nawet na najlepszym etacie jak będziecie zbijać bąki gów**** dostaniecie i was wyleją! Tym którym proponują rozmowę a tym bardziej pracę polecam przekonać się samemu kto ma rację. Co jest dobre dla jednego nie musi być takie dla drugiego. Poza tym ludzie są zawistni i nie lubią konkurencji więc większość nie będzie tu zachwalać pracy. Ja się konkurencji nie boję, traktuję ją jak większą mobilizację do pracy. Tym którzy nie podjęli pracy ze względu na opinie na forum GRATULUJE GŁUPOTY. Bazować na cudzych opiniach nie jest przejawem dużej inteligencji więc w zasadzie dla firmy dobrze się stało, że osoby te wykruszyły się na takim etapie. Tym którzy się zastanawiają mogę jedynie doradzić - IDŹ, ZOBACZ LUDZI, POZNAJ MENADŻERA I SAM ZDECYDUJ a nie opieraj się na pseudo opiniach ludzi-nawet mojej! Każdy jest kowalem swojego losu. Pozdro!
zdjecie uzytkownika
Picza - 2014-09-20 08:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
waga zdecydowanie odradzam -pamietajcie ze aegon ma sprawe w sądzie o stosowanie klauzul abuzywnych w umowach ubezpieczen typu Unit Linked,wizerunkowo i PR masakra aegon tez ma karte produktu która musisz klientowi przedłozyc karta zawiera symulacje stop zwrotu i jest uczciwa wiec sprzedaz na jakies wyimaginowane zyski przyszle ODPADA-produkt sprzedaje sie bardzo opornie mozesz wykonac i 500 tel i nie umowic nic mozesz umowic stracic kase na przejazdy i swoj czas i tez miec jedno wielkie zero,okaze sie ten czas mogłes spedzic np pracując w Biedrze =na pewno wyjdziesz na plus:) pamietajcie tez o okresie odstąpienia od polisy =60 dni kiedy klient zrezygnuje zwracacie kase :)
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-10-01 22:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma Aegon działa w Polsce od 1999 roku, także posiadają obecnie 15 letnie doświadczenie. Nazwę Aegon Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie Spółka Akcyjna (Aegon TU na Życie S.A.) przyjęli 7 grudnia 2005 r. Oprócz ubezpieczeń na życie oferują swoim klientom programy oszczędnościowe oraz możliwość inwestowania i pomnażania kapitału.
zdjecie uzytkownika
michnik - 2014-12-11 11:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aegon to łobuzerka w czystej postaci!!!
zdjecie uzytkownika
fejska - 2014-12-30 14:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie wiecie kochani moi forumowicze czy Aegon posiada coś chciażby na kształt calkl center? mam doświadczenie w pracy różnego typu na słuchawkach a słyszałam że bardzo aegon się wyróżnia na plus pośród innych pracodawców tego typu. ale tylko słyszałam, bez konkretów. możecie jakoś bardziej temat rozwinąć?
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-02-02 12:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja się niestety nie orientuje jak to u nich konkretnie wygląda, ale wiem na pewno, ze dobrze by było gdyby mieli dział sprzedaży taki a la call center, tez wiecie , ze się dzwoni do klientów na przykład, ale konkretnie nie jest tak, że czasem dział handlowy jest połączony ze sprzedażą, potem z call center jeszcze też.
zdjecie uzytkownika
zrobiony w balona - 2015-02-13 18:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolwielki - 2014-09-18 12:59:21]:
nie dajcie się nabrać na ten bełkot marketingowy. Następny sęp naganiacz, który chce żerować na waszej pracy. Sam tego doświadczyłem.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-02 16:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to znaczy "bełkot marketinogowy" @zorbiony w balona? bo nie widzę tutaj niczego c jest zwiazane z marketingiem - z bełkotem owszem, ale z samym marketingiem to naprawde trudno coś znaleć. Warto wyjaśniac pojęcia i rozumieć je samemu jeśli się ich uzywa i to na forum publicznym. Jeśli masz faktycznie jakieś doswiadczenie z nimi to warto cos więcej o tym napisać.
zdjecie uzytkownika
chromik - 2015-03-19 02:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-03-02 16:12:23]:
wiadomo jak niektórzy "skrzywdzeni przez firmę" potrafią interpretować każdy wpis który mówi o czymś dobrym dla Aegona chociażby. Skoro on uważa się skrzywdzony to jego zdaniem pewnie każdy musiał doświadczyć tego samego... Szkoda że tacy ludzie nigdy nie patrzą również na swoje przewinienia i ich nie analizują
zdjecie uzytkownika
liza - 2015-04-07 15:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwolnić z tej firmy Aegon to ciężki orzech , a odebrać kasę to marzenie .
praca wątpliwa dochodu przy kupie zachodu .
zdjecie uzytkownika
ag081 - 2015-04-07 20:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnego dnia przyszedł Pan i opowiadał o gruszkach na wierzbie. Miał się opiekować , doradzać. Szlag go trafił po pół roku. Więcej go nie widzałem ani nie słyszałem. Od tej pory było wielu uzdrawiaczy z aegonu co zapowiadali że są mistrzami świata . Rezultat po latach - wpłacone 72000 zł a na koncie jest niecałe 66000. Dowiedziałem się że można wypłacić tą sumę za 0 procent prowizji likwidacyjnej. Napisałem wniosek i się zaczęło. Zadzwonili że jest problem i 9000 musi zostać bo się fundusz jakiś likwiduje. Nawet nie radzę przemyśleć sprawy przed podjęciem decyzji o wpłatach na fundusze. Najlepiej od razu wpłacić na lokatę bankową bo się ma te pieniądze . Nawet 1% ale się to ma !!!!
zdjecie uzytkownika
fastspeed - 2015-04-18 01:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem jestem z wielu oszukanych klientów przez agentów takich jak Wy.
Ludzie nie idźcie tą drogą. Nie wciskajcie ludziom kitu. Nie doprowadzajcie do utraty majątku. Niektórzy potracili u nich 200 000 pln a nawet więcej. To złodziejska firma. Jedynymi którzy na tym zarabiają to są agenci-naciągacze. Będziecie nakłaniani do niemoralnych zachowań.
zdjecie uzytkownika
A - 2015-05-21 11:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś może jest zorientowany jak działa biuro w Bydgoszczy ?
zdjecie uzytkownika
fikser - 2015-06-03 17:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od dluższego czasu zastanawiam się nad podjęciem pracy w Aegonie ale nie koniecznie interesuje mnie podjęcie jakiegoś słabego stanowiska. Nie wiem czy osoby z zewnątrz mają szanse na podjęcie pracy gdzieś wyżej czy od poczatku ścieżkę kariery trzeba przejść aby móc coś w firmie osiągnąć - lepsze zarobki, więcej spokoju.
zdjecie uzytkownika
aglo - 2015-07-12 22:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się składa że musisz przejść swoją drogę aby być na wyższym stanowisku. Teraz szykują się zwolnienia grupowe w centrali - do zwolnienia idzie połowa pracowników. Odradzam prace w tej firmie .
zdjecie uzytkownika
aglo - 2015-07-12 22:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę Pana, jestem również rozczarowana praca w Aegon jak Pan utrata pieniędzy. Posiadał Pan zapewne fundusz Idea który jest obecnie w likwidacji. Myślę że jeśli ma Pan kapitał i nie lubi Pan ryzyka to nie powinien Pan inwestować w fundusze kapitałowe a raczej powienien Pan zaiwestiwac w nieruchomości.
zdjecie uzytkownika
Kond - 2015-07-13 11:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany pracą http://www.gowork.pl/praca/45;b/katowice;l?oferta_opinie=pracuj.pl4008334 czy ktoś może ma jakieś doświdczenie w tej firmie na stanowisku kierowniczym i mógłby się podzielić kilkoma zaletami pracy oraz minusami, na które kierownik może na trafić? Z góry dziękuję Pozdrawmaim!
zdjecie uzytkownika
tośka - 2015-09-16 13:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem kolego o co ci chodzi z jakiś utraconymi funduszami i likwidacjami, ale najważniejsze że w firmie jest terasz bardzo dużo nowych ofert pracy, głównie chcą jak widzę zatrudniać na kierowników zespołów sprzedaży więc liczę że i pieniążki zacne będą z tego, głównie mam na mysli prowizje, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tolek - 2015-10-17 18:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sory Tośka ale nie licz na prowizję bo darmozjadów już firma nie chce zatrudniać, przejachała się już na takich rypiąc sobie swoją opinię, teraz oprócz prowizji musisz opiekować się swoim klientem i za niego odpowiadasz inaczej opieke przejmuje firma a ty dostajesz wielkie g z prowizji. a tą co odebrałeś oddajesz w 50%.
zdjecie uzytkownika
loka - 2015-10-17 22:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przykro sie czyta takie komentarze. a mi sie wydaje ze firma Aegon jest godna polecenia firma. w koncu zajmuje sie ubezpieczeniami. oferuja: ubezpieczenia mienia, ubepzieczenie na zycie, zarzadza otwartym funduszem emerytalnym w ramach filaru systemu ubezpieczeń społecznych. mim wszystko sie dobrze roziwnelo pomimo tak duzej konkurencji na rynku
zdjecie uzytkownika
szczecinianin - 2016-01-24 16:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no przykro, ale co zrobić, dla mnie ta firma również jest godna polecenia. a ja właśnie będę namawiał kuzynkę, żeby aplikowała do nich na stanowisko specjslisty ds. obsługi klienta w szczecinie
zdjecie uzytkownika
burak - 2016-02-07 19:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już wiem skad tyle ogłoszen od nich, otworzyli nowe biuro, gdzie oferuja komfortowe warunki pracy,,nowoczsne biuro ze strefa wypoczynku, tablet i wygodne aplikacje do pracy to wszystko na stanowisku Konsultanta ds. Ubezpieczeń.
zdjecie uzytkownika
aplik - 2016-02-09 21:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć! Wiecie czy jest szansa załapać się managera ds. rozwoju sprzedaży produktów tradycyjnych? Ciekawe na czym polega zatrudnienie u nich w ramach work=life=ballance.
zdjecie uzytkownika
ertg - 2016-02-12 20:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie widzialem takiej oferty o ktorej piszesx @aplik..ale saa za to inne np. jako specjalsta do spraw obslugi klienta jedno z zadan to np. przygotowywanie kalkulacji i ofert
zdjecie uzytkownika
kozik - 2016-02-21 16:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ertg, jest też bardzo ciekawa oferta pracy jako konsultant ds. ubezpieczeń. Nie wymagaja bowiem doświadczenia, jest mile widziane, ale oczekuja tylko wykształcenia wyższego lub statusu studenta ostatnich lat studiów.
zdjecie uzytkownika
ślązak - obiektywny - 2016-03-03 19:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem akwizycja. Jak lubisz dużo dzwonić i sprzedawać rodzinie i znajomym to ok. Wszytko praktycznie oparte na prowizji. Do tego dostali jakąś kare na 24 miliony i Klienci dużo stracili.
zdjecie uzytkownika
Monar - 2016-03-03 19:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to rzeczywiście wymagania mają niewielkie, jeśli to jest tylko to co wymieniłeś @kozik. Może nawet się zakręcę obok tego stanowiska, bo widzę, że zarobki są od 1850 do 5000 tys brutto.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Interesował ich tylko ładny wygląd i nawijka
Pytania: Ile chciałbym zarabiać. Czy jestem świadom, że z ludzi trzeba wyciągać pieniądze na siłę.
zdjecie uzytkownika
steker - 2016-03-13 12:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie, widełki są dość duże i dlatego mam wątpliwości @Monar. Każda z ofert od nich jest ciekawa. Ten doradca klienta też mnie zastanawia, ale nie chciałbym żyć w takiej niepewności co do zarobku
zdjecie uzytkownika
gjd - 2016-05-05 21:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak mpatrze na te widełki to pierwsza moja myśl @Monar że to po prostu jakiś żart. Przeciez najwyzsza kwota w tych widełkach, to jest niemalże trzykrotność najniższej kwoty. To w ogóle nie odzwierciedla realiów moim zdaniem, dlatego zgadzam się z @sketerem

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Aegon!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aegon
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert