Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo COLTRANS

Opinie o COLTRANS

Pracowałeś w firmie COLTRANS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-19 16:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
( usunięte przez administratora ) nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
Carlos - 2012-05-16 13:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje prawie dziesięć lat i zawsze pensie miałem na czas
Boli mię to ze przychodzi do firmy idiota, narozrabia i psuje opinie porządnej firmie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2012-10-09 17:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Toogo - 2012-10-09 17:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra i porządna firma zawsze płacą na czas większości świeży tabór Polecam
zdjecie uzytkownika
Talk - 2014-03-07 17:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od wielu miesięcy nikt nic nie napisał o coltrans, kiedyś było podobno bardzo fajnie, ale prosiłbym o komentarz z informacjami jak jest teraz.
zdjecie uzytkownika
juan - 2014-03-19 15:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytałem ostatnio opinie o Coltrans na innej stronie z tego roku i piszą, że są podobno dziwne historie z kasą
zdjecie uzytkownika
huzar - 2015-08-11 22:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chodzi o możliwość podjęcia pracy w Coltrans to od czasu do czasu pojawiają się w sieci nowe oferty pracy od nich. Oczywiście wszystkie związane ściśle z branżą logistyczną, to jest praca jako kierowca, zazwyczaj międzynarodowy samochodu ciężarowego. Możecie Państwo powiedzieć jak wygląda u nich taka pracA?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-11 22:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
huzar - 2015-08-11 22:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chodzi o możliwość podjęcia pracy w Coltrans to od czasu do czasu pojawiają się w sieci nowe oferty pracy od nich. Oczywiście wszystkie związane ściśle z branżą logistyczną, to jest praca jako kierowca, zazwyczaj międzynarodowy samochodu ciężarowego. Możecie Państwo powiedzieć jak wygląda u nich taka pracA?
zdjecie uzytkownika
huzar - 2015-08-11 22:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chodzi o możliwość podjęcia pracy w Coltrans to od czasu do czasu pojawiają się w sieci nowe oferty pracy od nich. Oczywiście wszystkie związane ściśle z branżą logistyczną, to jest praca jako kierowca, zazwyczaj międzynarodowy samochodu ciężarowego. Możecie Państwo powiedzieć jak wygląda u nich taka pracA?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COLTRANS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy COLTRANS?
Zadaj pytanie
alert