Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o COLTRANS

Pracowałeś w firmie COLTRANS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-19 16:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
( usunięte przez administratora ) nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
Carlos - 2012-05-16 13:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje prawie dziesięć lat i zawsze pensie miałem na czas
Boli mię to ze przychodzi do firmy idiota, narozrabia i psuje opinie porządnej firmie.
zdjecie uzytkownika
Toogo - 2012-10-09 17:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra i porządna firma zawsze płacą na czas większości świeży tabór Polecam
zdjecie uzytkownika
Talk - 2014-03-07 17:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od wielu miesięcy nikt nic nie napisał o coltrans, kiedyś było podobno bardzo fajnie, ale prosiłbym o komentarz z informacjami jak jest teraz.
zdjecie uzytkownika
juan - 2014-03-19 15:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytałem ostatnio opinie o Coltrans na innej stronie z tego roku i piszą, że są podobno dziwne historie z kasą
zdjecie uzytkownika
zuzanna - 2014-03-31 09:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak możecie przeczytać wyżej wypowiada się osoba, która w Coltransie pracowała 10 lat, to ładny staż
zdjecie uzytkownika
hilton - 2014-04-07 16:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle fajnie, że można tak długo w coltrans popracować, ciekawe jak to jest z umowami, czy szybko dają umowy o prace na czas nieokreślony.
zdjecie uzytkownika
Twinc - 2014-04-08 01:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego a jak jest standardowo? Zazwyczaj dostajesz umowę na 0,5 potem na 1 rok. A potem na czas nieokreślony. No chyba, że jesteś super jednostką i od razu nieokreślony:)
zdjecie uzytkownika
Verka - 2014-11-17 00:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Twinc - 2014-04-08 01:42:35]:
Oj takie rzeczy to teraz rzadkość. Wszedzie gdzie byłam to 3 miesięczny okres próbny a potem w ogóle rozmowa o umowie. Ten okres próbny płatny oczysiwście jak pełna stawka.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COLTRANS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy COLTRANS?
Zadaj pytanie
x