Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo COLTRANS

Opinie o COLTRANS

Pracowałeś w firmie COLTRANS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-19 16:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
( usunięte przez administratora ) nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
Carlos - 2012-05-16 13:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje prawie dziesięć lat i zawsze pensie miałem na czas
Boli mię to ze przychodzi do firmy idiota, narozrabia i psuje opinie porządnej firmie.
zdjecie uzytkownika
Toogo - 2012-10-09 17:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra i porządna firma zawsze płacą na czas większości świeży tabór Polecam
zdjecie uzytkownika
Talk - 2014-03-07 17:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od wielu miesięcy nikt nic nie napisał o coltrans, kiedyś było podobno bardzo fajnie, ale prosiłbym o komentarz z informacjami jak jest teraz.
zdjecie uzytkownika
juan - 2014-03-19 15:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytałem ostatnio opinie o Coltrans na innej stronie z tego roku i piszą, że są podobno dziwne historie z kasą
zdjecie uzytkownika
huzar - 2015-08-11 22:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chodzi o możliwość podjęcia pracy w Coltrans to od czasu do czasu pojawiają się w sieci nowe oferty pracy od nich. Oczywiście wszystkie związane ściśle z branżą logistyczną, to jest praca jako kierowca, zazwyczaj międzynarodowy samochodu ciężarowego. Możecie Państwo powiedzieć jak wygląda u nich taka pracA?
zdjecie uzytkownika
mazak - 2016-01-24 09:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@huzar, to fakt, co jakis czas dają mozliwość załapania sie tutaj na pokład. Teraz poszukiwany jest spedytor, trzeba znac się na FTL i CARGO, ale oferują zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
polk - 2016-01-26 10:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chce też się jako spedytor zakręcić, a widzę że nie pierwszy raz już ta osoba jest poszukiwana. Wiadaomo z jaką podstawą wychodzą, mazak zdążyłeś do nich aplikować?
zdjecie uzytkownika
Kop - 2016-02-11 15:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnośnie tego spedytora międzynarodowego @mazak to powiem ci, że FTL i CARGO nie wymagają nawet. Z tego co widzę to trzeba mieć doświadczenie i znać język niemiecki lub angielski. Za to dają umowę o pracę i są premie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie COLTRANS!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COLTRANS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert