Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Aegon

Opinie o Aegon

Pracowałeś w firmie Aegon i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 11:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy są szkolenia dla nowych pracowników? czy od razu rzucają na głęboką wodę??? i co z tym regulowanym czasem pracy? jest?
zdjecie uzytkownika
lucas - 2013-10-09 22:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziwne aż, że taką marką zarządzają tacy ludzie.. Ala, pracujesz obecnie dla Aegonu? Możesz powiedzieć jaka jest atmosfera między pracownikami?
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-10-11 12:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
lucas: już nie pracuję, ale pracowałem tam jeszcze całkiem niedawno. Mnie też to dziwi, bo to marka międzynarodowa. Zastanawiam się jak to jest w innych krajach. Podejrzewam, że wygląda całkiem inaczej.

Czasem ciężko mówić o atmosferze, bo rotacja jest ogromna. Nie zdążysz nawiązać relacji. Starzy pracownicy, których jest garstka patrzą na młodych wilkiem. Traktują jak konkurencję, bądź co gorsze bazę potencjalnych klientów. W ciągu mojego ostatniego roku pracy przez biuro przewinęły się dziesiątki osób. Jeden ze starych pracowników mówił wprost, że nie uczy się imion, bo i tak Ci ludzie zaraz odejdą - wiedza nieprzydatna.

Oczywiście nie ma tu stałej pensji, jest tylko prowizja od sprzedaży i bonusy wynikające z realizacji tzw. ścieżki kariery. Same awanse w ścieżce kariery nie wnoszą właściwie nic ciekawego. Dostajesz prezent ze względu na "awans" i takie nieco naciągane uprawnienia. Pod sam koniec jest jedyna wg. mnie przydatna rzecz jak pakiet medyczny. Nie łudź się jednak, że szybo go dostaniesz. Starym pracownikom, którzy pracowali jeszcze przez 2007 rokiem czasem się udawało. 5-6 lat stażu pracy, żeby dostać pakiet medyczny... Oczywiście Pani Dyrektor twierdzi, że jest to wykonalne w rok.

Na koniec dodam jeszcze, że pojawiają się fajni ludzie, którzy chcą pracować zarabiać, ale kiedy rozeznają się w tym wszystkim szybko uciekają.
zdjecie uzytkownika
tuq - 2014-02-12 22:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pewnie w innych krajach jest tak samo, takimi prawami rządzą się korporacje i jak widzimy Aegon również.
zdjecie uzytkownika
Jakis - 2014-02-21 14:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Stanowisko pracy Asystent Dyrektora... natomiast kiedy przyszedlem na rozmowe..Wylansowana Pani ..ktora nie miala mojego CV..i nawet po wydrukowaniu pomylila osoby nie ma pojecia o HR ( oddzial kolo Postepu ). Okazalo sie ze prowadzone spotkanie dotyczylo innego stanowiska ( tj. sprzedawcy) .
Drugim razem odezwala sie inna Pani z oddzialu na Nowogrodzkiej... i ta sama sytuacja...rozmowa dotyczya innego stanowiska... TAKI nieporządek maja w kadrach, że opiewa to w śmieszność...Unikajcie ...tej pseudo firmy.
zdjecie uzytkownika
mimi - 2014-02-27 23:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Pracowałam w tej firmie 2 lata. Atmosfera była straszna. Ciagle ciśnienie na wyniki, a nie oszukujmy się nie są to super produkty a tym bardziej łatwe w sprzedaży. W biurze ciągle krzyki, stała rotacja pracowników. Nie jestem w stanie napisać ile osób się przewinęło. Budują poczucie wielkiej i zaufanej firmy w której panuje super atmosfera. A na prawdę utopili by cię w łyżce wody.
zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2014-03-19 08:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogłoszeniu nie ma mowy o warunkach zatrudnienia;)
Wymagają współpracy w oparciu o własną działalność - powinni pisać takie informacje w ogłoszeniu zwłaszcza przy stanowiskach menedżerskich.
Twierdzą, że taka jest praktyka w firmach ubezpieczeniowych - co nie jest zgodne z rzeczywistością. Dla agentów może tak ale nie na stanowiska kierownicze.
Nie polecam, brak stabilności zatrudnienia, ogromna fluktuacja. Typowy przemiał dusz.
zdjecie uzytkownika
Zażenowana - 2014-05-14 20:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,
zostalam zaproszona na rozmowe na stanowisko administracyjne, asystentka dyrektora oddziału w ogłoszeniu gwarantowali atrakcyjne zarobki. Osoba prowadząca spotkanie zaproponowała mi "minimalne wynagrodzenie"!!!! Była także niezmiernie zdziwiona, ze jej propozycja mi nie odpowiada :), ale miała dla mnie "asa", zaproponowała mi pracę w charakterze sprzedawcy ubezpieczeń. ..:) żenujace!!! Żadna szanująca się frima nie proponuje takich zarobków na takim stanowisku. Domyślam się także, ze nie planuja zatrudnienia na stanowisku administracyjnym, a jedynie wabia do siebie ludzi licząc, że co których baranek w desperacji się skusi. Żałuję 3 minut poświęconych na rozmowę i paliwa zuzytego na poszukiwanie miejsca parkingowego ZDECYDOWANIE ODRADZAM!11111111111111 Firma stosujaca takie zagrywki na wstępie nie może mieć niczego sensownego do zaoferowania pracownikom, a co za tym idzie..i klientom pewnie też :)
zdjecie uzytkownika
jakis - 2014-05-20 16:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zażenowana - 2014-05-14 20:16:12]:
Ma Pani zdecydowaną rację. Ta "firemka" to jakiś żart!!
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-06-19 16:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie napisac dlaczego uwazacie, ze to żart, bowiem Aegon poszukuje osób do pracy na stanowisko Specjalista ds. sprzedaży i mnie zainteresowali ofertą.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-07-14 22:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ponad rok w Aegon jako specjalista. Traktuje się tutaj ludzi jak maszynki do sprzedaży. Nie spotkałam się z takim brakiem szacunku dla przedstawicieli w żadnej firmie. Gdyby nie dobre produktu dawno bym podziękowała za współpracę.
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-10-15 16:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam i nie polecam. Chętnie opowiem o szczegółach jeśli ktoś chce się poradzić.
zdjecie uzytkownika
dlaczego - 2014-10-15 17:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, w takich działach to chyba wszędzie wszystkie osoby pracujące są traktowane jak maszynki do sprzedawania. W końcu to ich praca i jeżeli to dobry pracowadaca to od każdego sprzedanego produktu jest płacone wynagrodzenie i oprócz tego premia sprzedażowa w Aegonie tak jest? Tak właściwie to co to za taki dobry produkt sprzedaje aegon?
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-10-16 20:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do: Martyna, możesz powiedzieć coś więcej, bo przyznam, że jestem osobą która się ciągle waha czy podejmować współpracę z ta firmą, bo jeśli faktycznie jest źle to szkoda mojego i ich czasu.
Oferty Pracy odpowiedz
2014-10-05
Żródło: Gowork.pl
Kielce
(świętokrzyskie)
Jesteśmy międzynarodową grupą finansową dbającą o zabezpieczenie przyszłości 40 milionów Klientów w ponad 25 krajach Europy, Ameryki (jako Transamerica) i Azji. W Europie środkowo-wschodniej prowadzimy działalność w Polsce, Czechach, Rumunii, na Węgrzech, Słowacji oraz w Turcji. Nasza historia rozpoczęła się ponad 160 lat temu w Holandii. Tam też, w Hadze, mieści się Główna siedziba Aegon Services. Głó
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-10-16 20:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-10-16 20:38:54]:
Do: Martyna, możesz powiedzieć coś więcej, bo przyznam, że jestem osobą która się ciągle waha czy podejmować współpracę z ta firmą, bo jeśli faktycznie jest źle to szkoda mojego i ich czasu.
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-10-17 13:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwierz mi, szkoda czasu. Czego się obawiasz? Ze to praca cały dzień na telefonie? tak. Że nic nie zarobisz, a ZUS zostanie Ci do zaplaty? tak. Ze tak naprawde nikt ci nie pomoze, nawet manager? tak.daj sobie spokoj, chyba ze mozesz życ na minusie pol roku, a potem jak cos sprzedaz to wyjdziesz na zero.
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-10-17 20:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Martyna - 2014-10-17 13:56:22]:
Właśnie chodzi mi o to, że pomimo iż nie zyskam to mogę dużo stracić, a przyznam, że nie stać mnie na takie ryzyko.. a Ty długo tam pracowałaś? obiecują złote góry, że wystarczy chcieć i się zarabia nie wiadomo jakie kokosy, ale skoro tak naprawdę można się tylko zadłużyć to faktycznie to nie dla mnie.
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-10-17 21:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a te ich produkty są faktycznie takie dobre? jak to się sprzedaje na rynku polskim? bo mówią, że mają najlepsze rozwiązania i narzędzia..ciekaw jestem
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-10-18 00:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam kilka m-cy, tak samo jeszcze jedna dziewczyna i chłopak. Razem się zatrudnilismy i razem tak skończyłis my. Już nie wspomnę o tym jak manager nas meczył zamiast pomagać. Fatalna sprawa.
zdjecie uzytkownika
znawsa - 2014-10-21 12:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes UOKiK stwierdził naruszenie zbiorowych interesów konsumentów przez cztery instytucje finansowe (jednego ubezpieczyciela i trzech pośredników) zaangażowane w sprzedaż polisolokat. Rozstrzygnięcia Urzędu dotyczą:

Aegon TU na Życie (decyzja nr RBG - 30/2014), kara finansowa 23 446 206 zł. Nakaz zaniechania praktyki.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-10-23 09:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,zastanawiam się nad praca w tej firmie. Jestem po wszystkich etapach rekrutacji. I nie wiem czy sie decydować. Szkolenie, dzialalnosc, trochę to pogmatwane. powiedzcie szczerze
zdjecie uzytkownika
Aya - 2014-10-27 17:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2014-10-23 09:10:13]:
hej Michał, dostałeś się do pracy w Warszawie przy taśmowej?
zdjecie uzytkownika
Dociekliwa - 2014-10-29 10:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jakis - 2014-05-20 16:11:38]:
Cześć, Również zostałam zaproszona na rozmowę na stanowisko asystentki biura i nie wiem czy warto poświęcać swój czas?
zdjecie uzytkownika
Watik - 2014-10-31 07:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Według mnie zawsze warto pojechać, zobaczyć jak wygląda firma od od środka i jak jest zorganizowana - nigdy nie zaszkodzi. Tak będzie pewność, że w razie czego podpisując umowę będzie człowiek zadowolony z tej 'transakcji'. Aegon jest dosyć znaną i rozpowszechnioną firmą, więc myślę, że pewien obrany kierunek prowadzenia działalności mają i go realizują.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-31 15:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Centrali. Bardzo mało profesjonalistów, ogólnie typowa korporacja w negatywnym znaczeniu, klimat w stylu "na wszystko muszę mieć dupokrytkę". Zarządzanie zastraszaniem - to chyby oddaje sposób zarządzania spółką. Praca dobra być może dla osób zaczynających swoja karierę, chociaż z tym tez ostroznie, ponieważ podobno pierwsza praca kształtuje na całe zycie, a żeby Aegon kogos ukształtował - nie życzę. Sporo też zależy od działu, w którym się pracuje - akurat w moim bezposrednia przełozona - kierownik - merytorycznie gorzej wypadała od studenta, który był u nas na praktykach, ale kieruje działem już dobrych kilka lat. Wynagrodzenie też raczej kiepskie.
zdjecie uzytkownika
rikitiki - 2014-11-19 14:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda w Aegonie zatrudnienie informatyków? moją uwagę zwróciła niedawno aplikacja TwójRachunek - świetna sprawa, jasne, przejrzyste, funkcjonalne. Kto się zajmuj tego typy rzeczami w Firmie? Interesuje mnie konkretnie praca informatyka, nie chcę pracować dla korpo, mam to już za sobą. Aegon byłby super
zdjecie uzytkownika
mirko - 2014-12-15 02:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa, cóż nie ukrywam że to dla mnie najważniejsze bo bez zarobkó to niczego nie można sobie załatwić i żadnych przyjemności sprawić po pracy Możecie mi zdradzić tajemnice jak to będzie jeśli już się tam dostanęto jakich pieniędzy mam się spodziewać? Z góry dziękuje za pomoc i pomoc w wyborze idealnego pracodawcy dla mnie
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-01-21 01:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co w końcu z ta praca w Aegon, warto aplikować, czy też radzicie sobie odpuścić? W ogóle to może ktoś mi trochę pomóc i napisac, gdzie ja moge znaleźć ich obecne ogłoszenia o pracę? Jak tez wygląda tutaj rozmowa rekrutacyjna, o co takiego moga mnie zapytać? Pozdrawiam i z góry dziekuje za informacje.
zdjecie uzytkownika
major - 2015-03-24 16:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
0556 - 2015-05-27 13:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwna ta firma. Nie rozumiem czemu prowadzi rekrutacje ukrytą. Szkoda czasu przechodzić 4 etapowy proces rekrutacji, żeby dowiedzieć się że pracuje się na własnej działalności. Jak na rozmowie mówią , że jest super atmosfera i bardzo wysokie zarobki to należy wiać.
zdjecie uzytkownika
super - 2015-07-21 03:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To faktycznie, o pewnych rzeczach jednak wypadałoby informowac od razu, a nie tracic czas na wybór najlepszego kandydata, zapraszać na te cztery etapy rekrutacji, a dopiero na końcu informować o warunkach w zamian. Troche szacunku do rekrutów, bo jednak nie każdemu może pasować własna działalność, a to starta czasu do obojga stron.
zdjecie uzytkownika
analityk - 2015-07-29 10:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aplikowałam na stanowisko administracyjne w Bielsku-Biała, gdzie przyszły pracownik miał zajmować się pracą analityczną na podstawie dokumentów finansowych, weryfikacja wyników itp. Jak się okazało dopiero na drugim etapie rekrutacji stanowisko takie nie istnieje, a wszystkie osoby tam zaproszone miały zostać zwykłymi sprzedawcami. Gdy chciałam wyjaśnić całą tą sytuację, Pani powiedziała mi że musiałam się pomylić. Oglądając po jakimś czasie ogłoszenia o pracę znów natknęłam się na to samo ogłoszenie, na które aplikowałam, więc to nie była pomyłka ! Odradzam, jeżeli ktoś szuka stanowiska stacjonarnego/administracyjnego/analitycznego w tej firmie
zdjecie uzytkownika
nie warto - 2015-07-30 16:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Ja aplikowałem na doradce klienta w Kielcach. W ogłoszeniu było wyraźnie zawarte że oferują umowę o prace, niestety po rozmowie kwalifikacyjnej okazało się że żadnej umowy o prace niema a jest własna działalność. To by wyjaśniało dlaczego ogłoszenie zostało usunięte internetu już dwa dni po jego ukazaniu się. Dla mnie to wystarczy, więc nie polecam.
zdjecie uzytkownika
aza - 2015-08-02 12:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widze w zadaniach ageon pracy ochroniarza przy uzyciu psow, a wiem ze tak jest. Chcialabym wiedziec jaka jest opieka nad takim pracujcym psem, czy do pracy z psem s kierowani kompetentni odpowiedni ludzie. Czy psy s dobrze traktowane, karmione i pojone zwlaszcza w upaly. Co najwazniejsze czy psy nie s wykorzystywane do ciagniecia ochroniarza jadacego na rowerze w czasie obchodu terenu.Oczekuje na odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
balik - 2015-08-24 20:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie widziałem jeszcze takiego ogłoszenie ze strony Aegonu, no ale wydaje mi się, że takie zwierze na pewno jest dobrze traktowane, przecież gdyby było źle traktowane to by się nie słuchało, zresztą wielu pracowników którzy mają kontakt z psami, przywiązują się do nich i traktują ich jak własnego członka rodziny.
zdjecie uzytkownika
aka - 2015-09-02 10:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam na dwóch etapach w Aegon, generalnie kobieta która prowadziła ze mną rozmowę próbowałą "wcisnąć" mi to stanowisko. Przedstawiłą piramidalny system zarobków wedłóg którego w szóstym miesiącu mogłam zarobić nawet 8000 tys brutto, co ściemą sądząc po stroju, paznokciach i jeszcze wielu innych czynnikach które z każdą minutą uświadamiały mnie w fakcie że nie ma możliwości na takie zarobki. Do tego trzeba założyć własną działalność gospodarczą...a podstawa to 2000 brutto,czyli po opłaceniu podatku i czynszu zostaje mi 300zł na życie :D (ale przecież są bardzo wysokie prowizje) kiedy Rekruterka zapytała co ja na jej propozycje odpowiedziałąm że ja jednak podziękuje a ona ze zdziwieniem spytala dlaczego... Ogólnie nie polecam
zdjecie uzytkownika
wazon - 2015-09-23 23:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaak, uwielbiam te wykresy, wykresiki.. nie znam akurat tej firmy, ale byłem już na takiej rozmowie, w firmie o podobnym profilu, gdzie próbowano mydlić mi oczy w ten sposób. Mam kolegę, który owszem, zarabia takie pieniądze po dość długim czasie, ale chłopak musiał się nieźle wykazać na oszukiwaniu klientów..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-09-28 12:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
asesoria
zdjecie uzytkownika
Chemik123 - 2015-10-23 16:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj byłem na drugim etapie rozmowy kwalifikacyjnej w w aegonie premium w Poznaniu. Oczywiście okazało się, że praca w charakterze Specjalista ds obsługi klienta tylko i wyłącznie z założoną działalnością gosp.
Dlaczego o tym w ogóle piszę, nic nowego prawda? a jednak na pierwszej rozmowie miałem zapewnienie o umowie o pracę o ustalonej podstawie.
Zwykłe oszustwo i strata cennego czasu. Serdecznie odradzam udawanie się na takie rozmowy. Oczywiście gadka szmatka o pozycji na rynku, o milionowych transakcjach i innych bzdetach. Jeszcze mi wmawiano, że źle zrozumiałem. A pierwszym pytaniem do kobietki z HR, były warunki zatrudnienia. Więc oznajmiłem, że tylko i wyłącznie interesuje mnie umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-10-24 03:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To faktycznie raczej kiepsko, jesli wczesniej informowali o umowie o prace, a potem okazało sie, że jest własna działalnośc gospodarcza. Przecież to niebo, a ziemia. Na wlasnej działalnosci trzeba opłacic sobie wszystkie składki, opłacic księgową, to spore koszta. Może jednak da sie pracowac na normalnej umowie?
zdjecie uzytkownika
wojciech - 2015-12-01 00:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety rynek ubezpieczeniowy a zwłaszcza rynek UFK w Polsce przeszedł w ostatnio czasie gigantyczną metamorfoze ,produkty pro klienckie transparetne,welcome call do klientów długi okres odstąpienia etc .Ubezpieczenia sprzedaje się okrutnie ciężko z jednej strony klient widzi koszty produktu co nie zawsze mu się podoba a z drugiej strony niepewność na rynku powoduje ze klienci fizycznie boją się inwestycji trzeba mieć olbrzymią wiedze i wyczucie ,żeby cokolwiek mądrego klientowi doradzić .Firma na pewno ma ciekawe produkty ale w aktualnym otoczeniu rynkowym -dystrybucja,sprzedaż może być mocno dyskusyjna pod kątem potencjalnych zysków mozna się najeżdzić,i nic nie wyjeżdzić .choc nie wykluczone ze komuś się uda powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
sokis - 2015-12-01 03:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz od kilku miast w Polsce poszukiwany jest Manager ds. Rozwoju Sprzedaży Produktów Tradycyjnych. Ciekawi mnie, czy to ich rozwój, czy jednak rotacje.
zdjecie uzytkownika
szeptucha - 2015-12-02 23:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2015-10-24 03:29:37]:
no jesli zaczynamy prace od tego ze zostalismy zwabieni etatem a pozniej okazało się ze ktoś blefował zeby tylko przyciągnąc do ja już na wstępie dziękuje.
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-12-03 14:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sokis mnie natomaist bardziej zainteresowała oferta pracy na stanowisku doradcy klienta widziałem że można na nie aplikować w wielu miastach w Polsce
zdjecie uzytkownika
SSuu - 2015-12-05 18:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szeptucha o jakim stanowisku dokładnie mówisz? Hm, niefajnie, że tak zrobili. Może to tylko jednorazowo, nie wydaje mi się, by ta firma miała takie podejście do swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
łuki - 2015-12-07 22:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chcę za bardzo odnosić się do poprzednich wpisów, bo wg mnie każdy ma swoje zdanie. Wpadło mi w oko ogłoszenie na doradcę klienta i powiem wam, że chyba bym wysłał CV.
zdjecie uzytkownika
@Mario - 2015-12-10 09:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fakt jest działalność, zlecenie i umowa o prace (cały etat) ale tylko w nowym AEGON Active
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-04
Żródło: Gowork.pl
Katowice
(śląskie)
Nowo otwarte Biuro Aegon Active poszukuje osób energicznych i otwartych na nowe wyzwania. Jeżeli odpowiedzialność idzie u Ciebie w parze z niespożyta energią, zapraszamy! Oferujemy:*komfortowe warunki finansowe (stała podstawa oraz zmienny element wynagrodzenia),*formę współpracy / zatrudnienia dopasowaną do indywidualnych potrzeb Kandydata,*nowoczesne biuro w centrum miasta ze strefą wypoczynku,*tablet i wygodne aplikacje do p
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-12-18 01:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie ja tez sie zastanawialem czy nie aplikowac,czy nie przeniesc sie do nich pracuje w konkurencji, ale zastanawi mnie to czy to jakas rotacja czy poszukiwani sa nowi ludzie
zdjecie uzytkownika
fiodor - 2016-02-09 22:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek - 2015-12-18 01:52:29]:
Pracowałem tam, na początku jesteś telemarketerem i dzwonisz non stop. Potem jak nic nie sprzedasz to nie zarobisz. Teraz podobno dostali karę 24 miliony od UOKiK w sądzie, ciężko to Klientom wytłumaczyć. Nie wiem o co tam chodzi. Jak lubisz dużo dzwonić + dzwonić do znajomych i sprzedawać ubezpieczenia na życie plus żyć na prowizji to ok.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Aegon!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aegon

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert