Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CD Kaufland

Pracowałeś w firmie CD Kaufland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
łowca łowiec - 2012-03-13 15:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kau wciąż poszukuje frajerów na portalach ogłoszeniowych:
"stabilne zatrudnienie"- buachacha !!!
"Bogaty pakiet socjalny"- paczki na swięta o wartości 50 zł i bony za 200.
Przy Tesco to śmiech na sali.
Jak ludzie pisali o zapomogi to wała dostali, bo "fundusz za mały".
Podwyzki, owszem, tylko kto ich doczeka ?
"Multisport i opieka medyczna"- za którą w większości sam będziesz musiał płacić.
No nic tylko się zatrudniać i jeszcze modlic się, żeby trafić na najmniej (usunięte przez moderatora) kierownika.
Żałosne.
zdjecie uzytkownika
kierownik debil - 2012-04-02 11:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jako taka jest ok ale kierowniki są po szkołach specjalnych pewnie pan dyrektor się niedomyśla co dzieje sie na nockach że kierownictwo wszystko w(usunięte przez moderatora) maja grają w karty itp.

kierowniki tylko raz w roku (usunięte przez moderatora) im się trzęsie jak jest ocena przełożonego wtedy są mili wieśniaki taka jest racja banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dyrekcja o dużo rzeczach niewie co dzieje sie piętro niżej nowych ludzi przyjmują u góry mowią im norma 220 gościu wchodzi na magazyn idjota gada nowemu 300koli na godzine i masz umowe na czas nieokreślony poprostu pani powiedziała ci błąd u góry o więcej nie pytaj tylko (usunięte przez moderatora) teraz mam to w (usunięte przez moderatora) jestem na l4 i mam na tego gościa pozdr (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
obwies - 2012-04-02 16:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ortogradfie tez masz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie nieuku tylko do magazynu na wydanie sie nadajesz i 300 koli na godzine w alejce z ciastkami
zdjecie uzytkownika
000000 - 2012-04-25 12:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma nienormalna ludzi traktują jak psów kierownicy(usunięte przez moderatora) wszyscy ludzie są filarem tej firmy a traktowani są najgorzej tak szanują tam ludzi robią co chcą tylko norma i norma wieśniacy bez szkól...
zdjecie uzytkownika
Super laska - 2012-05-08 17:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Wam powiem tak.. Jest, jak jest i niema jak, niema.. ale prawda jest taka, że na dziale OG pracują największe ciacha, ja bym ich chętnie schrupała, chłopacy są obrotni i bardzo dobrze znają się na rzeczy.. wystarczy im nie przeszkadzać, a świetnie wiedzą co mają robić, norme lajtowo wyrabiają, zawsze są prężni i gotowi do działania.. wiem co mówię..
Pamiętajcie, największe ciacha, są na OG ;****
zdjecie uzytkownika
robochłop - 2012-05-11 18:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopcy z Wydania OG również pozdrawiają żeńskie służby mundurowe.
PS. szkoda, że nie mam TIRa

Pozdro dla wtajemniczonych :D
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-05-18 00:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze że już tam nie pracuję. Ej serio to byla katastrofa. Połowa zębów do naprawy.
Nie da się jeść kilka razy dziennie marsów czy snikersów. No a jak tutaj nie zjesc, jak wszyscy jedzą. Tam trzeba było jesć zeby z toba ktoś trzymał sztame. Napchają się słodyczami i później nikomu obiad nie smakuje.
Dziwni ludzie tam pracują.
zdjecie uzytkownika
normalny pracownik - 2012-06-01 19:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze heteryk ze ty wylewasz tu swoje zale bo ci pani Kierownik za skure zalazla,jak cie tak interesuje to idz i zapytaj, przez takich jak ty kierowniki traktuja nas jak pacholeta i maszynki do mielenia wydajnosci, sie nie ma co dziwic z takimi prostakami, nieawansowales czy tylko lubisz pomyje na ludzi wylewac,
zdjecie uzytkownika
obert8 - 2012-11-21 10:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem cie sysek ta beznadzieja ja odszedlem z kauflanda 4 lata temu pracowalem w rokszycach ale jak sobie przypomne to ciary mnie przechodza pracowalem na fres [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na przyjeciu i ta beznadzieja ktora ogarnia masakra pzdr i zycze wytrwalosci
zdjecie uzytkownika
efcys - 2013-05-02 17:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś moze podac jakiś nabiar na dział personalny na magazynie kaufland? czy są przyjęcia ?
zdjecie uzytkownika
mat - 2013-05-08 19:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w nasyzm mieście buduje się Kaufland i trwa nabór, mam pytanie o stanowisko Referent ds. administracyjnych. Co taka osoba robi, i na jakie zarobki może liczyć. Ew. jako że to nowy market, na jakie stanowiska warto aplikować?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-16 16:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracował ostatnimi czasy w CD Kaufland? Jak często firma organizuje jakieś szkolenia? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy nie bardzo? Może są jakieś spotkania integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 16:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie mam pytanie o pracy w Kauflandzie czy na stanowisku miesnym/wedliniarskim jest wiecej placone niz na kasie?i czy mozna przejsc do Kauflandu jak sie jest prze z agencje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-18 06:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale za to w Cd Kaufland miales doswiadczenienie wiec warto w cv wpisac a czy byly umowy o prace podczas kiedy tam miales mozliwosc pracowac czy zlecenia bo to doswiadczenie prawda to ile udawalo ci sie na miesiac zarobic
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-20 00:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak co fakf to fakt doswiadczenie zdobyte tam przrdalo by mu sie wszedzie jak by nie tea kontuzja ...1umowa to umowa probna na 3miees nastepna to juz na stale ...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 19:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ceny w Kauflandzie to nie wydaje wam się że jest taniej niż w innych hipermarketach?Tylko gdyby pieczywo było inne ,bo wydaje mi sie ze wypiekane tez z mrozonych czy nie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 18:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
siema a jak sie pracuje w tym biurze obslugi klienta w kauflandzie przy samym wejsciu tam jest spoko czy nie bardzo ?zawsze sie samemu na zmianie siedzi?
zdjecie uzytkownika
Koordynator roznosicieli gazet - 2013-11-21 16:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym wyrazić opinie na temat pracy jako koordynator roznosicieli gazet lub jak kto woli Inspektor. Jest to praca na umowę zlecenie i niestety tak jak podaje KAUFLAND nie zajmuje ok 10 godzin tygodniowo a znacznie więcej. Na początku zachęcają przyszłych kandydatów umową zlecenie i pracą jeden dzień w tygodniu . To nie prawda koordynator ma pod sobą kilka osób tzw. DT ( dystrybutorów) To koordynator jest rozliczany za jakość roznoszenia ulotek przez swoich dystrybutorów. Tu zaczyna się problem . Stawki jakie oferuje Kaufland są tak niskie że ludzie nie są zainteresowani roznoszeniem ulotek . Po za tym są stale kontrolowani . Raz kontroluje ich Koordynator potem osoba z firmy zewnętrznej a następnie sporządzane są raporty o jakości dystrybucji. Kaufland stawia bardzo wysoką poprzeczkę na jakośc roznoszenia ulotek . Nikogo nie obchodzi że na danym terenie ludzie nie posiadają skrzynek pocztowych, jeden drugiemu podbiera gazetki . Ma być wynik a jeśli go nie ma potrąca się z wynagrodzenia dystrybutora. Najlepsze jest to, że firma podaje wagę swoich gazetek czyli 40 gram . Za każde dodatkowe gramy płaci więcej o 1 % za kolejny gram czyli tzw dodatek. Tak się jednak nie dzieje . Gazetki warzą mniej niż 40 gram a za tzw dodatek i tak dystrybutor nie otrzyma wynagrodzenia. Koordynator zarabia marne 600zł i wiecznie obiecują mu regionalni , że jak się poprawi będzie podwyżka , ale chyba obowiązków. Trzeba we własnym zakresie za tą jałmużnę tankować swoje własne auto i jeździć po ludziach . Użerać się z nimi. Bo Kaufland namawia odbiorców na skargi na brak gazetek. DO tego dochodzi sporządzanie raportów, umów, druków, skany i wysyłanie na własny koszt do centrali . Więc po odliczeniu za cały miesiąc zostaje marne 250zł ….. A jak policzycie godziny to jest ich znacznie więcej niż to co podaje Kaufland. Na koniec wspomnę o kłamstwie regionalnych na temat bonów świątecznych oraz premii . Nic nie dostaniecie nie liczcie na to . Tam tylko( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
monk - 2014-02-13 23:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do postu powyżej, a mi pieczywo w Kauflandzie bardzo smakuje, chleb długo jest świeży i ma taką chrupiąca skórkę.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2014-05-08 16:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie jak dojechać do tego Kauflandu z placu piastów? auto mam w naprawie a jutro mam mieć rozmowę nie umiem znalesc tego magazynu na mapie pokazuje mi ulice 88 skołowany jestem proszę o odpowiedz ...
zdjecie uzytkownika
cukalo - 2014-07-10 14:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, poszukuję osób pracujących na kasach w kauflandzie. Bardzo proszę o kontakt [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-07-13 16:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cukalo, zaoszczędziłbyś na czasie jakbyś od razu napisał o co chodzi, wówczas dopiero ktos może odpowiedzieć. Poszukaj tez informacji tutaj na forum.
zdjecie uzytkownika
TVP - 2014-07-16 10:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj znajomy powiedział mi, że na początek koordynator musi spisać cały teren ulica po ulicy, numer mieszkania po numerze i wbić to do systemu komputerowego. Biorąc pod uwagę dość spory teren oraz kilkanaście tysięcy znajdujących się tam gospodarstw, takie żądania wydają się bardzo dziwne i pochłoną kilka tygodni po 8 godzin pracy. Oczywiście wszystko to na twój człowieku koszt - paliwo itd. Wychodzi więc na to, że będziesz musiał jeszcze do tego interesu dopłacić.Chcę zrobić o tym materiał, dlatego bardzo proszę o info, czy w całej Polsce są takie dziwne żądania, czy też tylko w rejonie centralnym ktoś wpadł na tak dziwny sposób. Chętnie podjadę też z kamera i nagram Wasze wypowiedzi (jeśli będziecie chcieli)
zdjecie uzytkownika
Anonymous - 2014-08-26 13:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te opinie i śmiem wątpić, że piszą je ludzie, którzy przychodząc do pracy najlepiej niczego by nie robili.
Zasada jest prosta - jeżeli dobrze wykonujesz swoją pracę to żaden przełożony nie będzie na Ciebie naciskać.
Jeżeli cała grupa ludzi dobrze wykonuje powierzone im obowiązki, to w rezultacie nie narobią się za dużo. Dlaczego? Ano dlatego, bo nie będą musieli wykonywać pracy za swoich kolegów.

Drodzy pracownicy Kauflandu, weźcie się w garść zamiast tylko narzekać.
Pamiętajcie, że w każdej pracy znajdą się osoby, za które będzie trzeba pracować bo wszystko im się nie będzie chciało.
Przyrównując to do ogródka - w każdym znajdą się niepotrzebne chwasty,które trzeba wyrwać :)


Pozdrawiam !!
zdjecie uzytkownika
rafał - 2014-09-21 16:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wystawili ofertę na stanowisko Magazynier Wydania Towaru (Miejsce pracy: Centrum Dystrybucyjne w Gliwicach (Tulipan Park)). Oferują atrakcyjne wynagrodzenie (możliwość otrzymania dodatkowej premii za wydajność), bogaty pakiet socjalny (bony, paczki, opieka medyczna, MultiSport), ciepły posiłek w miejscu pracy, stabilne zatrudnienie oraz perspektywy rozwoju zawodowego.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CD Kaufland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x