Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solaris Bus & Coach S.A.

zdjecie uzytkownika
maly lulu - 2013-02-10 15:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te dwa nazwiska to są naprawde psychole przez których Solaris potracił wspaniałych lakierników którzy zmuszeni byli sie sami zwolnic
zdjecie uzytkownika
Robol - 2013-02-10 21:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani prezes kiedy jakieś zebranie. Mam 3 pytania ile jest kontraktów, ile osób pani chce jeszcze zwolnić 200 ? i najważniejsze co z PREZESEM. A co do tych punktów pana kierownika najważniejszego koziołka, robole chcą punktów za jakość proszę bardzo ROBIMY WOLNIEJ BY ICH NIE DOSTAĆ. 12 punktów brak premii w miesiącu, 6 dni choroby w skali roku brak premii rocznej w solarisie chorujemy max 5 dni w roku lub śmierć z nie wyleczonej choroby, 5dni choroby = 10%premii w miesiącu jest jej 20% łatwo obliczyć 10 dni choroby - 20% premii - 1000zł brak premii rocznej i 80% z L4. 3 razy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kopany
zdjecie uzytkownika
Franek - 2013-02-13 13:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

a co z IT? Jak tam praca wygląda?
zdjecie uzytkownika
ivo - 2013-02-15 04:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widz - 2013-01-31 00:35:11

Kolego, szkoła o człowieku nie świadczy, słyszę,,zapraszam do szkoły,,...Szkoła nie nauczy Cię myśleć, i jak widzę nie nauczyła, ludzie z biura ok może są potrzebni...niektórzy!!!! 1 z 10!!!!

Kryteria wyboru pracowników są beznadziejne...90% nie wie co to autobus, ale ma mgr. lub inż. !

Skończyłeś studia? I co z nich wiesz? Tyle samo co po zawodówce, albo mniej i papier masz że balowałeś przez 5 lat. Więc zacznij patrzeć człowieku realnie, na wszystko nie przez pryzmat szkoły, mam studia i jestem lepszy-błąd! nie jesteś, nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz, chyba że zaczniesz myśleć! I

A to jest forum jest o opiniach ludzi, czytaj ze zrozumieniem! a nie twoich dziwnych przemyśleniach, na temat szkoły, zostaw te żałosne uwagi dla kogoś z tak niskim poziomem jak ty! Albo wcale nie myśl bo nie wychodzi ci!
Ad personam, uogólnienia, bla bla bla - ogólnie mięcho. Czy to Twoim zdaniem nie jest żałosne ? Gdzieś tam Twoja racja się delikatnie przebija, jednak robolskie zapędy w wypowiedzi zakrawają raczej na kpinę. On pisał o szkole, a Ty niby o czym piszesz ? Co to w ogóle za mądrości ? Swoje zdanie zostaw dla siebie i nie pouczaj go, hipokryto. Co się tyczy reszty: "Więc zacznij patrzeć człowieku realnie, na wszystko nie przez pryzmat szkoły, mam studia i jestem lepszy-błąd!" - jasne, 100% prawdy. Jednak równie dobrze można by powiedzieć: "hej, robolku ! nie udawaj ważnego, bo w razie czego to nie Tobie łeb spadnie". Kto tutaj cierpi na ból [usunięte przez moderatora] biuro, czy produkcja ? No właśnie. 2. Powiedz mi, co takiego, oprócz zapalania / odpalania / gaszenia kiepów i picia "browarków", uczą w dzisiejszych zawodówkach ?
zdjecie uzytkownika
ivo - 2013-02-15 04:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widz - 2013-01-31 00:35:11

Kolego, szkoła o człowieku nie świadczy, słyszę,,zapraszam do szkoły,,...Szkoła nie nauczy Cię myśleć, i jak widzę nie nauczyła, ludzie z biura ok może są potrzebni...niektórzy!!!! 1 z 10!!!!

Kryteria wyboru pracowników są beznadziejne...90% nie wie co to autobus, ale ma mgr. lub inż. !

Skończyłeś studia? I co z nich wiesz? Tyle samo co po zawodówce, albo mniej i papier masz że balowałeś przez 5 lat. Więc zacznij patrzeć człowieku realnie, na wszystko nie przez pryzmat szkoły, mam studia i jestem lepszy-błąd! nie jesteś, nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz, chyba że zaczniesz myśleć! I

A to jest forum jest o opiniach ludzi, czytaj ze zrozumieniem! a nie twoich dziwnych przemyśleniach, na temat szkoły, zostaw te żałosne uwagi dla kogoś z tak niskim poziomem jak ty! Albo wcale nie myśl bo nie wychodzi ci!
Ad personam, uogólnienia, bla bla bla - ogólnie mięcho. Czy to Twoim zdaniem nie jest żałosne ? Gdzieś tam Twoja racja się delikatnie przebija, jednak robolskie zapędy w wypowiedzi zakrawają raczej na kpinę. On pisał o szkole, a Ty niby o czym piszesz ? Co to w ogóle za mądrości ? Swoje zdanie zostaw dla siebie i nie pouczaj go, hipokryto. Co się tyczy reszty: "Więc zacznij patrzeć człowieku realnie, na wszystko nie przez pryzmat szkoły, mam studia i jestem lepszy-błąd!" - jasne, 100% prawdy. Jednak równie dobrze można by powiedzieć: "hej, robolku ! nie udawaj ważnego, bo w razie czego to nie Tobie łeb spadnie". Kto tutaj cierpi na ból[usunięte przez moderatora] - biuro, czy produkcja ? No właśnie. 2. Powiedz mi, co takiego, oprócz zapalania / odpalania / gaszenia kiepów i picia "browarków", uczą w dzisiejszych zawodówkach ?
zdjecie uzytkownika
zyg - 2013-02-15 19:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piękne są wasze wypowiedzi! Co jeden to lepszy. Kto czyta te wasze opinie ma wrazenie ze to zaklad opieki chronionej. Premia uznaniowa zawsze byłą i będzie niesprawiedliwa!~ale to nie powód zeby być takim prostakiem i pisać takie zdania na forum. Ludzie tego co wy tu piszecie nie czytają kozy, króliki, czy borsuki. To czytają ludzie którzy cchątutaj znaleźć jakieś info o firmie, a Wy tymczasem wymieniacie sie jak wam źle. Jeżeli jest, aż tak źle proponuje znaleźdź swoją pasje gdzie indziej! Tylko czy będziecie mieli lepiej jezeli ciągle biadolicie?!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-02-17 00:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać dobrze wchodzisz gościu komuś w cztery litery za takie bzdety, kobiety z Biedronek jakby nie nagłaśniały swojej sytuacji dzisiaj byłyby traktowane jak stonki ....
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Dowiedziałem się że osób w 70+ pomimo wykształcenia nie przyjmuje Szanowna firma SOLARIS.
Pytania: AWP
zdjecie uzytkownika
ktoś BOBOL - 2013-02-21 02:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy piprzy co mu przeszkadza i psuje renome firmy jak się komuś niepodoba to niech szuka gdzie indziej miejsca pracy a da pracowac innym , takie biedolenie nikomu tu nie pomoże tylko pogorszy , tak od jakiegos czasu obserwuje to Ci którzy najwiecej biedolą to najmniej pracują do szatni to juz przed dzwonkiem , a jak już zadzwoni to idą już przebrani LUDZIE JAK WY TO ROBICIE , chcecie być traktowani ok a czy wy traktujecie tak swojego pracodawce N I E, PRZESTANCIE WARIOWAC
zdjecie uzytkownika
nie podam - 2013-02-21 14:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cytuję jednego gościa co napisał na innym forum:
"Nie polecam tej firmy z całą odpowiedzialnością. Firma ma dobry PR na ktorym wciaz jeszcze korzysta, pani prezes afi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się ze swoją udawaną dobrocią, pojawia sie gdzie może na tle zwierzat, pomagając im, a nie potrafi szanowac ludzi, którzy włozyli w tą firmę dużo serca i pracy, a na koniec zostali potraktowani jak wrogowie. Udawany CSR firmy to wydmuszka, chwalą sie planami budowy przedszkola na 25 dzieci, podczas gdy firma zatrudnia ponad 2000 pracownikow. Ukrywaja miliony złotych, omijają procedury przetargowe,nagminnie łamią [usunięte przez moderatora] powołując się na niepisaną decyzję dyrektor działu personalnego. Ludzie boją się odezwać, każą pracować więcej za mniej. Jesli ktos chce doswiadczyc [usunięte przez moderatora] to warto sie tam zatrudnic. Asystentki traktowane sa jak prywatne służące, wykonując często zadania nie związane z firmą, bo szef np. zapomniał umówic się do lekarza i wymusza na asystentce \"załatwienie\" wizyty poza kolejką. W Biurze Zarządu traktują ludzi jak śmieci, dosłownie. Nie ma szacunku do ludzi , ani zarząd firmy ani menadżerowie. Warto tą firme opisać w kilku słowach: kłamstwo, wyzysk, niskie zarobki, obłuda i [usunięte przez moderatora]!!! Nie polecam.Dziwię się że Inspekcja pracy śpi spokojnie, może czas zająć się świetnym Solarisem, ktiry zarabia miliony na ludziach. Dzieci [usunięte przez moderatora]nie potrafią zarządzać, ta firma upadnie w przeciągu 10 lat, brak systemów, brak porcesów, tylko wymagania i wymagania. Syn właściciela nie potrafi mówić dobrze po polsku, ale doskonale wie jak wykorzystac prace innych ludzi by pochwalic sie przed ojcem. Produkcja non stop okłamuje prezesów, pokazując błędne dane na temat produkcji autobusów. System komunistyczny i indolencja umysłowa ludzi potrafią doprowadzic do depresji inteligentnego człowieka. Odradzam, odradzam! "

dokładnie tak - nic ując nic dodać

PS co z prezesem???
jak on rządził było ok (lepiej) a teraz???
co sie z nim dzieje?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solaris Bus & Coach S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Solaris Bus & Coach S.A.?
Zadaj pytanie
x