Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solaris Bus & Coach S.A.

zdjecie uzytkownika
maly lulu - 2013-02-10 15:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te dwa nazwiska to są naprawde psychole przez których Solaris potracił wspaniałych lakierników którzy zmuszeni byli sie sami zwolnic
zdjecie uzytkownika
Robol - 2013-02-10 21:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani prezes kiedy jakieś zebranie. Mam 3 pytania ile jest kontraktów, ile osób pani chce jeszcze zwolnić 200 ? i najważniejsze co z PREZESEM. A co do tych punktów pana kierownika najważniejszego koziołka, robole chcą punktów za jakość proszę bardzo ROBIMY WOLNIEJ BY ICH NIE DOSTAĆ. 12 punktów brak premii w miesiącu, 6 dni choroby w skali roku brak premii rocznej w solarisie chorujemy max 5 dni w roku lub śmierć z nie wyleczonej choroby, 5dni choroby = 10%premii w miesiącu jest jej 20% łatwo obliczyć 10 dni choroby - 20% premii - 1000zł brak premii rocznej i 80% z L4. 3 razy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kopany
zdjecie uzytkownika
Franek - 2013-02-13 13:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

a co z IT? Jak tam praca wygląda?
zdjecie uzytkownika
ivo - 2013-02-15 04:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widz - 2013-01-31 00:35:11

Kolego, szkoła o człowieku nie świadczy, słyszę,,zapraszam do szkoły,,...Szkoła nie nauczy Cię myśleć, i jak widzę nie nauczyła, ludzie z biura ok może są potrzebni...niektórzy!!!! 1 z 10!!!!

Kryteria wyboru pracowników są beznadziejne...90% nie wie co to autobus, ale ma mgr. lub inż. !

Skończyłeś studia? I co z nich wiesz? Tyle samo co po zawodówce, albo mniej i papier masz że balowałeś przez 5 lat. Więc zacznij patrzeć człowieku realnie, na wszystko nie przez pryzmat szkoły, mam studia i jestem lepszy-błąd! nie jesteś, nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz, chyba że zaczniesz myśleć! I

A to jest forum jest o opiniach ludzi, czytaj ze zrozumieniem! a nie twoich dziwnych przemyśleniach, na temat szkoły, zostaw te żałosne uwagi dla kogoś z tak niskim poziomem jak ty! Albo wcale nie myśl bo nie wychodzi ci!
Ad personam, uogólnienia, bla bla bla - ogólnie mięcho. Czy to Twoim zdaniem nie jest żałosne ? Gdzieś tam Twoja racja się delikatnie przebija, jednak robolskie zapędy w wypowiedzi zakrawają raczej na kpinę. On pisał o szkole, a Ty niby o czym piszesz ? Co to w ogóle za mądrości ? Swoje zdanie zostaw dla siebie i nie pouczaj go, hipokryto. Co się tyczy reszty: "Więc zacznij patrzeć człowieku realnie, na wszystko nie przez pryzmat szkoły, mam studia i jestem lepszy-błąd!" - jasne, 100% prawdy. Jednak równie dobrze można by powiedzieć: "hej, robolku ! nie udawaj ważnego, bo w razie czego to nie Tobie łeb spadnie". Kto tutaj cierpi na ból [usunięte przez moderatora] biuro, czy produkcja ? No właśnie. 2. Powiedz mi, co takiego, oprócz zapalania / odpalania / gaszenia kiepów i picia "browarków", uczą w dzisiejszych zawodówkach ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Dowiedziałem się że osób w 70+ pomimo wykształcenia nie przyjmuje Szanowna firma SOLARIS.
Pytania: AWP
zdjecie uzytkownika
ivo - 2013-02-15 04:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widz - 2013-01-31 00:35:11

Kolego, szkoła o człowieku nie świadczy, słyszę,,zapraszam do szkoły,,...Szkoła nie nauczy Cię myśleć, i jak widzę nie nauczyła, ludzie z biura ok może są potrzebni...niektórzy!!!! 1 z 10!!!!

Kryteria wyboru pracowników są beznadziejne...90% nie wie co to autobus, ale ma mgr. lub inż. !

Skończyłeś studia? I co z nich wiesz? Tyle samo co po zawodówce, albo mniej i papier masz że balowałeś przez 5 lat. Więc zacznij patrzeć człowieku realnie, na wszystko nie przez pryzmat szkoły, mam studia i jestem lepszy-błąd! nie jesteś, nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz, chyba że zaczniesz myśleć! I

A to jest forum jest o opiniach ludzi, czytaj ze zrozumieniem! a nie twoich dziwnych przemyśleniach, na temat szkoły, zostaw te żałosne uwagi dla kogoś z tak niskim poziomem jak ty! Albo wcale nie myśl bo nie wychodzi ci!
Ad personam, uogólnienia, bla bla bla - ogólnie mięcho. Czy to Twoim zdaniem nie jest żałosne ? Gdzieś tam Twoja racja się delikatnie przebija, jednak robolskie zapędy w wypowiedzi zakrawają raczej na kpinę. On pisał o szkole, a Ty niby o czym piszesz ? Co to w ogóle za mądrości ? Swoje zdanie zostaw dla siebie i nie pouczaj go, hipokryto. Co się tyczy reszty: "Więc zacznij patrzeć człowieku realnie, na wszystko nie przez pryzmat szkoły, mam studia i jestem lepszy-błąd!" - jasne, 100% prawdy. Jednak równie dobrze można by powiedzieć: "hej, robolku ! nie udawaj ważnego, bo w razie czego to nie Tobie łeb spadnie". Kto tutaj cierpi na ból[usunięte przez moderatora] - biuro, czy produkcja ? No właśnie. 2. Powiedz mi, co takiego, oprócz zapalania / odpalania / gaszenia kiepów i picia "browarków", uczą w dzisiejszych zawodówkach ?
zdjecie uzytkownika
zyg - 2013-02-15 19:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piękne są wasze wypowiedzi! Co jeden to lepszy. Kto czyta te wasze opinie ma wrazenie ze to zaklad opieki chronionej. Premia uznaniowa zawsze byłą i będzie niesprawiedliwa!~ale to nie powód zeby być takim prostakiem i pisać takie zdania na forum. Ludzie tego co wy tu piszecie nie czytają kozy, króliki, czy borsuki. To czytają ludzie którzy cchątutaj znaleźć jakieś info o firmie, a Wy tymczasem wymieniacie sie jak wam źle. Jeżeli jest, aż tak źle proponuje znaleźdź swoją pasje gdzie indziej! Tylko czy będziecie mieli lepiej jezeli ciągle biadolicie?!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solaris Bus & Coach S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Solaris Bus & Coach S.A.?
Zadaj pytanie