Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lira Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Lira Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-07-09 10:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma, produkt na wyłączność wiąże się z tym, że sprzedajesz tylko Ty na terenie Polski. Za to już tak nie jest, dużo firm nie chce współpracować z Lirą. Za nieterminowość w dostawach, niekompletne zamówienia, brak materiałów (katalogów, zdjęć) oszukiwanie klientów. Mówisz jedno robisz drugie, czyli nie czysty handel. Zero poszanowania dla pracownika. Chcesz świecić to świecisz oczyma oraz przez słuchawkę też ładnie śpiewasz świecącymi słowami. Zastanów się jak może rządzić w firmie 4 osoby o 3 to za dużo. Podział firmy na 3 oddzielne to tylko fikcja i strzelanie sobie samemu w kolano.
zdjecie uzytkownika
artur - 2013-07-09 10:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w sumie masz racje. Ale tak tragicznie to chyba aż nie może być. Zawsze coś się sprzeda przecież może nie tylko co na wyłączoność ale zawsze
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-07-09 17:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Arturze, ja nie wiem. Czy Ty tam pracujesz?, czy chcesz pracować?
Jak zbierasz takie informacje o elbląskich firmach to dobrze i źle. Dobrze że zaglądasz i czytasz opinie innych. Rób co uważasz za stosowne. Ludzie młodzi uciekają stamtąd. Nie grają feer....
Budynek "Liry" oświetlił się, aby był bardziej zauważany ponieważ dużo ludzi już go omija he he he
zdjecie uzytkownika
artur - 2013-07-09 17:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No oświetlenie to w sumie jakiś sposób jest :) Nie pracuje zastanawiam się w sumie czy wysłać tam cv bo pracy szukam
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-22 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Lira Sp. z o.o. Elbląg dają narzędzia pracy?
zdjecie uzytkownika
Arte..... - 2013-08-24 16:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
he he he dobre sobie. Czy lira,Artemida czy IMGO daje narzędzia pracy, pusta odpowiedz musi nie, nie masz samochodu osobistego, komórka nie z ograniczeniem o sprzęcie to zapomnij dodatkowym z wszystkim jest problem... sprzęt komuterowy jest najlepszej jakości he he he zapalasz komputer na kabelki jak malucha na zapłon. Komputery nie pamiętają odnowienie systemu, czy chociaż co 2 lata wgrywanie systemu, sterowników itd.
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-08-24 20:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakie zarobki można liczyć współpracując z Lira? będzie to godny zarobek czy pieniądze godne pożałowania?
zdjecie uzytkownika
Arte..... - 2013-08-25 18:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaczynasz od 1600 na rękę na premie nie masz co liczyć. Człowiek jaki tam pracuje nie wie tak naprawdę z czego one się składają. Po 4 miesiącach dostajesz 1800 max. Jako przedstawiciel Handlowy to marne zarobki. Tym bardziej ze jeździsz po całej Polsce. Brak ubezpieczenia dodatkowego czy jakiś bonusów. Jak lubisz bałagan organizacyjny i robisz ze swojej osoby i słów "podeszwę". Czyli okłamujesz współpracujące firmy to oki. Brak szacunku dla pracowników to norma. Najbardziej rozbawia teks szefostwa, czy kierowników działów: Firma na Europejskim poziomie. - zero zasad, zero szkoleń, zero współpcay to bawi najbardziej. Nie umiem zrozumieć ludzi którzy pracują tam, bądź pracowali i nie napiszą co ich bolało,boli. Wszystkie wiadomości powyżej można się pod nie podpisać. Kto to rozumie od 3-12 m zmiana Przedstawicieli czy młodej kadry. To normalne? Wiecznie ktoś nie pasuje. Kierownictwo broni swojego tyłka jak wszędzie, ponieważ boi się utraty pracy czy stracenia premii. Nie rozumiem dlaczego pada w rozmowie pytanie : Ile chciałby Pan zarabiać i nigdy nikt nie powie ile może. Za granicą jest sprawa postawiona jasno i mówi się o tym. A w Polsce no:... wie Pan, nie możemy Panu tego powiedzieć. KPINA Dla Pracowników Polskich mała dyskryminacja :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-02 21:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z prowizją? przecież jako przedstawiciel handlowy poza podstawą dostaje się prowizje? tak to funkcjonuje?
zdjecie uzytkownika
Byly pracownik - 2013-12-11 18:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam umowa o dzieło chyba juz nie trzeba w tym temacie wiecej mowic ?
zdjecie uzytkownika
lukoil - 2014-02-21 17:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
umowa o dzieło nie zawsze jest taka tragiczna. na początku kariery zawodowej ludzie raczej nie zwracają uwagi na formę zatrudnienia jeśli już mają pracę
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-06-26 17:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukoil - 2014-02-21 17:09:00]:
ile zarobilbym tam jako magazynier? jak sie pracuje tam na magazynie?ludzie normalni?
zdjecie uzytkownika
etka - 2014-09-18 13:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [artur - 2013-07-08 17:04:46]:
Nie tylko w tej firmie tak jest a w wiekszosci w miejscowosci naszej i nie tylko.
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2014-09-19 10:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, czy Wy ogłupieliście, umowa o dzieło, zlecenie itp. to dziadostwo. Jeśli ktoś ma trochę rozumu w głowie to nie zawiera takich umów. To są umowy cywilnoprawne, które nie gwarantują Ci tego że pracodawca musi Ci zapłacić. Ponieważ te umowy nie podlegają pod kodeks pracy.Jeśli zarobisz 2tys. i Ci nie zapłaci to co , pójdziesz do prawnika? Jeśli zniszczysz auto służbowe, to pokrywasz w 100%, a nie do 3pensji itp.Zastanówcie się. Żadnych umów śmieciowych. Niech sami swoje dzieci tak zatrudniają.
zdjecie uzytkownika
bruno - 2014-10-08 21:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXXX - 2014-09-19 10:50:48]:
znam wiele osób które pomimo umowy zlecenie otrzymały swoją pełną wypłatę. Oczywiście nie chodzi mi w tej chwili o firmę Lira, bo z nią akurat nie miałem nigdy większych problemów jeśli chodzi o kwestię finansowe. Toteż dziwi mnie troszeczkę fakt niektórych wpisów niepochlebnych na tym forum. zlinczujcie mnie ale ja nic do firmy nie mam
zdjecie uzytkownika
asdasd - 2014-10-18 00:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem nie polecam wymagania kolosalne zarobki niskie i smieciowa umowa cos trzeba wiecej tlumaczyc ?>
zdjecie uzytkownika
felo - 2014-10-31 15:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXXX - 2014-09-19 10:50:48]:
Jak pracodawca jest uczciwy to wiadomo że i kasa będzie. A co do rodzaju umowy to @bruno Ty masz umowę o pracę? Powiem Ci że to wcale nie jest takie proste. Coraz trudniej jest dostać taką umowę. Coraz częściej pojawia się współpraca że masz na sobie jednoosobową działalność gospodarczą i wtedy z nimi pracujesz :/
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-12-10 15:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z felo. Dobrze jest powiedziec NIE ZGADZAJCIE SIE. Ale od czegos trzeba zaczac. lepiej zarabiac na takiej umowie niż wogle. jak sie czlowiek sprawdzi to moze zaoferuja z czasem normalne warunki i umowe... Prosze, napiszcie na jakie wynagrodzenie mozna liczyc w Lira i czy sa wypłacalni. Warto złożyc cv??
zdjecie uzytkownika
difero - 2014-12-30 23:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janek - 2013-08-24 20:50:23]:
nie wiem jak można pisać takie bzdury i pierdoły nie mając pojęcia o temacie...
zdjecie uzytkownika
difero - 2014-12-30 23:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukoil - 2014-02-21 17:09:00]:
umowa o dzieło jeśli jesteś mongołem i nie potrafisz sobie ogarnąć umowy o pracę!
zdjecie uzytkownika
difero - 2014-12-30 23:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [felo - 2014-10-31 15:59:55]:
w każdej pracy wymagają, jeśli jest się leniem i nie chce się robić to pisze się, że za duże wymagania a jeśli ktoś zarabia 1800 i mówi, że zarobki za małe to niech idzie na orlen za 1200-powodzenia.
zdjecie uzytkownika
difero - 2014-12-30 23:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [artur - 2013-07-08 20:07:42]:
Ja tam pracuje i nie zauważyłem tych 4 szefów 8 prezesów itp. Po co pisać takie bzdury nie rozumiejąc co jest co?
zdjecie uzytkownika
difero - 2014-12-30 23:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [artur - 2013-07-09 17:14:45]:
Młodzi ludzie uciekają z liry bo są leniami i się robić nie chce, tylko myślą, że ktoś im za darmo da pieniądze.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-30
Żródło: Gowork.pl
Brodnica
(kujawsko-pomorskie)
Artemide Dystrybucja Polska Sp. z o.o. to wyłączny dystrybutor najbardziej znanej i rozpoznawanej designerskiej a zarazem ekskluzywnej marki na  świecie w branży oświetleniowej - Artemide. Lampy marki Artemide są uznawane za ikony światowego designu, wystawiane są w największych muzeach sztuki i designu na całym świecie, a co roku produkty Artemide otrzymują najbardziej prestiżowe nagrody w branży. Główna filozof
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Artem... - 2015-01-03 18:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [difero - 2014-12-30 23:40:14]:
Lira wg mnie jest dobra jak nie masz pracy, warto tam się zatrudnić i podejść do niej z dystansem. Masz prace to nie zmieniaj jej nawet jak będą Ci dawać parę grosza więcej. Szkoda nerwów i Twojego przyszłego chęci wniesienia czegoś nowego. Nikogo nikt nie słucha, szefostwo nawet siebie nie słucha- czyli nic więcej nie trzeba mówić :))... szkoda słów ... Pracowałem tam i do tej pory nic się nie zmienia :)))
zdjecie uzytkownika
Artem... - 2015-01-03 18:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [difero - 2014-12-30 23:40:14]:
Lira wg mnie jest dobra jak nie masz pracy, warto tam się zatrudnić i podejść do niej z dystansem. Masz prace to nie zmieniaj jej nawet jak będą Ci dawać parę grosza więcej. Szkoda nerwów i Twojego przyszłego chęci wniesienia czegoś nowego. Nikogo nikt nie słucha, szefostwo nawet siebie nie słucha- czyli nic więcej nie trzeba mówić :))... szkoda słów ... Pracowałem tam i do tej pory nic się nie zmienia :)))
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lira Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lira Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie