Profil firmy Sonoco

Sonoco

Łódź

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Sonoco

kiki 2015-05-13 13:01:06
Nie polecam. TRAGEDIA
0
xnjxjc 2015-06-08 14:25:12
tam jest teraz tak bo zadzi pieprzony chinczyk ktory nawet po polsku nie umie rozmawiac po polsku tam jest dobra praca dla studentow ktorzy chca sobie dorobic ale nie dla kogos kto ma wieksze potrzeby chyba ze robisz przez firme albo zapisujesz sie jedziesz na drugi dzien i okazuje sie ze nie ma cie na liscie i wracasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle
0
bella 2015-06-17 11:49:19
@xnjxjc proszę nie czepiać innych narodowości, a z tego co wiem chińczycy są idealni i doskonali jeśli chodzi o zarządzanie, chciałabyś być na ich poziomie zawodowych możliwości, zazdrościsz. jeśli na niższych stanowiskach jest ci tak źle to proszę startuj wyżej, szukają teraz np. iżyniera utrzymania ruchu i eletryka-automatyka
0
... 2015-06-30 19:36:30
Powiedzcie coś wiecej o agencji f..nix. Aplikowałam tam i jutro jadę na szkolenie. Ile straciliście z wypłaty przez ich oszustwa?
1
filip 2015-08-05 02:08:34
nie do końća wiem jaki to ma związek z opiniami o sonoco , ale ok, dyskutujcie sobie, a ja wrócę do tematów już bezpośrednio tej firmy. Wiem , że w ostatnich tygodniach poszukiwali dość intensywnie osób na stanowiska elektromechanika oraz magazyniera, bo osób takich własnie bardzo tutaj brakuje ....
2
gość 2015-08-10 23:33:17
Sonoco Łódź co złodziejska firma!!! Pracujesz starannie i sumiennie. Zdarza się nagle wypadek nie na twojej zmianie, a oni wymyślają ci odpowiedzialność zbiorowa i zapierdzielają ci po premii. Co jakiś miesiąc znajdują jakąś wymówkę. Pakowacz i operator opluwani są jawnie w twarz, przez kierownictwo i dyrekcję w Sonoco. Nie zatrudniajcie się do tej firmy!!! Tylko nerwy stracicie.
1
user 2015-08-25 21:08:45
Dyrekcja Sonoco robo kpiny. Zatrudnili weekendówkę, żeby pracownicy nie mogli dorabiać. Zabierają miesięczną premię wszystkim, wydłużyli czas pracy o 5 minut, weekendówce płacą 1925 zł brutto na miesiąc, a pracownikom 1770 zł brutto na miesiąc! To skandal!
1
Adam 2015-09-04 15:10:58
Nie wiem czy widzieliście ale teraz w firmie można starać się o pracę na kilka stanowisk widziałam oferty między innymi na stanowisko magazyniera, specjalisty do spraw zarządzania łańcuchem dostaw,operatora wtryskarek w Kutnie i Strykowie, elektromechanika we Wrocławiu i Strykowie, może warto spróbować..
0
unborn 2015-09-07 01:23:53
nie prawda szatnie sa podzielone na meskie i damskie a szafki sa pojedyncze chyba ze przez agencje to po zakonczeniu pracy oddajesz kluczyk i nastepym razem otrzymujesz inna pojedyncza szafke
0
unborn 2015-09-07 01:34:58
co do tego "skandalu" jak to zwie przedmówca jesli chcesz zawsze mozesz przejsc na weekendy z tego co jest mi wiadomo to nie robia problemow tylko tak kolorujesz owszem 1950 tylko pracujesz 12h w kazdy piatek sobote i niedziele bez wzgledu czy wypada swieto czy tez nie ...praca jak kazda inna czasami ciezka czasami az za lekka
0
gość 2015-09-07 18:20:13
Potrzebni są mechanicy, elektrycy i magazynierzy ale na zmianę weekendową. Który szanujący się specjalista ma zamiar iść na weekendy do pracy? Stawka najniższa z tych wszystkich firm w województwie łódzkim.
0
Jaksor 2015-09-10 06:45:10
Co to "porzydek"?
0
Karafka 2015-10-01 15:34:53
Nie polecam! Pracowałam na zmianie weekendowej i bardzo się rozczarowałam.Jestem spoza Łodzi i dojeżdżałam. Pani brygadzistka, w koszulce ratownika - chamidło jakich mało. O dziwo, zamiast solidarności i w miarę fajnego przyjęcia to najbardziej dowalały nam w pierwszych dniach pracy pracownice z Łodzi.Niektóre to naprawdę wredne baby. Praca na krótka chwilę,więcej nie idzie wytrzymać.
0
filip 2015-10-04 19:55:50
W poprzednie firmie zaprzepaściłem swoje szanse na sukces przez konflikt z jednym z kierowników. Mam nadzieję , że tym razem uda mi się zrobić lepsze wrażenie na szefostwie. Miałem nadzieję , że jest to jedna z tych firm w których idzie się zatrzymać na dłużej, ale widzę , że to nie do końca musi być prawda
0
Krzysztof 2015-10-13 15:12:45
Jestem pracownikiem sonoco, jako praca nie jest zła, lecz Ludzie tam pracujący sami sobie robią po złości, możliwe że dlatego że robi tam około 1500 osub .wchodzenie kierownikiem w dupe jest na porządku dziennym i obrabianie komuś dupy jak kogoś się niezna ,płaca cuż tu dużo wymagać jak to w Polsce zawsze będzie mało,były w firmie niedawno podwyżki lecz śmieszne bo zwykły pracownik dostał średnio 70 zł. A musi zasuwaci jak operator co ma 2.800 a pakowacz 1.400 gdzie tu sens i Logika pracodawcy do pracownika
0
Menix 2015-10-18 14:45:11
Prawie od 2 miesięcy pracuję przez agencję F..ix. Ogólnie nie mogę narzekać, praca ma swoje plusy i minusy, ale jak dotychczas rażących uchybień wobec zasobów ludzkich nie stwierdziłem. Plusy dodatnie i ujemne przedstawiają się następująca:

+ stawka od 9,50/h do 10,90/h brutto nie jest porażająca, ale na czas i na pewno, pod warunkiem że nie zapomnimy odhaczyć się w biurze i wpisać na co najmniej jedną listę kontroli operatora C Z Y T E L N Y M I D R U K O W A N Y M I L I T E R A M I. Jestem w stanie zrozumieć żale i jęki na warunki bytowe nielegalnej emigracji z krajów, gdzie analfabetyzm sięga 80%, ale żeby o takich rzeczach zapominali ludzie z ukończoną przynajmniej podstawówką, a potem żalili się na nie rozliczoną dniówkę to nieporozumienie

+ agencja nie płaci za dojazd, ale też nie łupi potrójnej wartości za okulary ochronne, koszulki firmowe ani rękawiczki

+ nie wiem kto ani gdzie zaobserwował szatnie koedukacyjne (są 4 dla kobiet i 2 dla mężczyzn), ale w tej dla mężczyzn z agencji widziałem co najwyżej sprzątaczki z Sodexo

+ koleżanki które pracowały na sortowni InPost mają porównanie, więc bardzo chwalą sobie kadrę zarządzającą, sam raz tylko trafiłem na niemiłego operatora; o wiele bardziej uciążliwi byli niektórzy szeregowi pracownicy, szczególnie w bardziej czcigodnym wieku-jeden dziadek zdjął buty i śmierdziało na pół hali bo go paluszek pije, inna baba bawiła się w operatora ustawiając ludzi i czepiając się o co tylko się dało, ale takimi typkami lepiej nie przejmować się, mieć swój własny rozum i robić swoje

+ dotychczas nie było problemów jeśli potrzebowałem dnia wolnego lub przenieść się na inną zmianę, choć przepisowo musi być 12-godzinna separacja między kolejnymi dniami pracy

+ jeśli nie zrobisz czegoś głupiego, a w razie potrzeby nie obawiasz się poczekać na operatora i go zapytać, to praktycznie w każdej chwili można się w Sonoco bądź to zatrudnić, bądź zwolnić, szczególnie pracując przez jedną z (obecnie) 4 agencji. Tam zawsze cię przyjmą.

- mężczyźni muszą się liczyć z dużym wyciskiem, szczególnie jeśli jest ich zbyt mało na zmianie; bywało że dźwigałem 19-kilowe kartony (składaki w żargonie firmy), obsługiwałem komponenty (jako materials) na 2 sąsiednich liniach lub pakowanie do kartonu, wagę, układanie na palecie i odwożenie pustych trejek w pojedynkę, w 2 ostatnich przypadkach nie bez znacznej pomocy operatorów

- 20 min przerwy to stanowczo za mało, szczególnie jeśli pracownicy agencyjni nie mają na kantynie nawet współdzielonych szafek, a mężczyznom połowę czasu zajmuje zejście z hali, powrót i długie marsze do szatni i z powrotem

- jeśli ktoś chce zainwestować to dobrze aby zaopatrzył się we własne buty z metalowymi ochronnymi końcówkami, lub przynajmniej w twarde solidne typu kozaki-nosy do butów śmierdzą, często są porozrywane, podwiązanych nie da się założyć, a w miękkie obuwie wrzynają się

- jeśli nie wejdziesz w łaski któregoś z operatorów lub pracujesz na stałą (zwykle nocną) zmianę to licz się z tym że będziesz miotany po hali po różnych maszynach i w różnych zespołach, nigdy nie wiedząc gdzie i z kim będziesz pracować

- ostatnio skasowali darmową kawę i herbatę w automatach, podobno dlatego że niektórzy (zwykle Ukraińcy) tankowali sobie do termosów na zapas

- SMS o odwołaniu (dostałem takich 5) przychodzi 2-3h przed wyjazdem, ale jeśli my chcemy się odwołać to musimy poinformować o tym 48h wcześniej
2
Luzak 2015-11-03 22:59:03
Wydaje mi się @Krzysztof, że w takich miejscach niestety łatwo o takie zachowania. Firma jest duża, jak sam napisałeś, zatrudnia blisko 1500 pracowników, więc to jest taka mała, wewnętrzna wojna pewnie. Każdemu zależy na tym, by iść wyżej, awansować, dostać premię i pewnie stąd takie zachowania do siebie nawzajem..
0
Sandrasandra13 2015-11-26 15:01:53
Ja jutro idę na szkolenie,babka z progresu powiedziała że 11,80 brutto a dycha na rękę
0
kaja 2015-11-26 21:25:22
Witam. Zauważyłam, że firma Sonoco poszukuje kogoś na stanowisko elektromechanika w dziale utrzymania ruchu we Wrocławiu. Oferta pracy bardzo fajna, bo jest umowa o pracę, opieka medyczna, karty sportowe, no wygląda to nieźle. Zapewniają również miłą atmosferę pracy. Ktoś z was może już pracował na takim stanowisku i może powiedzieć coś więcej?
0
lll 2015-11-29 00:57:29
@kaja - najważniejsze dla stabilnego zatrudnienia jest właśnie umowa o pracę, więc super, że ta firma to zapewnia. Jeszcze opieka medyczna dodatkowo to umila.
0
tabletka 2015-12-01 12:46:13
@III a wiadomo że to zależy jakie stanowisko. w ofercie widzę że o umowie o pracę nie wspomnieli, ale skoro takie wielkie zadania jak konserwacja prku maszynowego więc powinna być umowa
0
pawrek 2015-12-03 16:06:49
a nie wiem czy nadal to ogloszenie jest aktualne chociaz nadaj jest w systemie, wiec moze jeszcze nie zamkneli rekrutacji i nadal kogos szukaja, mysle ze szczogow mozna dowiedziec sie na rozmowie
0
Sonocowiec 2016-01-10 00:41:38
Prawda jest taka że jak w weekendy wypada jakieś święto to weekendówka nie pracowała i nie pracuje!!!
0
1q2w3ert5yu 2016-01-10 14:37:19
widzialem wlasnie ze rekrutuja teraz w Strykowie i to na kilka stanowsik na przyklad na elektryka- automatyka yutrzymania ruchu czy inzyniera procesu..
0
trutek 2016-01-22 21:01:58
co więcej rekrutują też w łodzi na analityka ds baz danych i administratora magazynu do strykowa. nie piszą nic konkretnie o tym co oferują, ale zdania o nich słyszałem raczej dobre
0
sowa 2016-01-25 15:37:40
bo to jest dobra, rozwijająca się firma, dlatego uważam, że warto do nich aplikować. chociaż na analityka ds. baz danych to na pewno musisz mieć doświadczenie na podobnym stanowisku
0
anonimowy 2016-02-13 16:28:50
firma sonoco morze jest dobrze rozwijającą się firma dbająca o swoich pracowników ale tylko o swoich powtarzam ludzie zatrudnieni przez agencie są okradani nie tylko z urlopu muszą płacić za wszelkie szkolenia przed przyjęciem do pracy mówi się że stawka godzinowa jest 11.60 brutto po paru dniach pracy dostajesz umowę zlecenie ze stawką 9.50 brutto to agencja progres nie polecam.
0
kompelk 2016-02-13 17:49:38
Dlatego koniecznie musisz się starać zatrudnić bezpośrednio w firmie Sonoco @anonimowy. Bo agencja zawsze coś Ci utnie. A z Sanoco można podpisać nawet i umowę o pracę.
0
tartak 2016-02-26 09:22:41
Macie tam w Łodzi słynnego Youtubera Mateusza Kupca. Jego wyjątkowe filmiki na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] np. grożenie internautom nożem czy tasakiem pod wpływem alkoholu to już epicko
(usunięte przez administratora)
9
tartak 2016-02-26 09:58:22
Ps. Proszę sobie wpisać w wyszukiwarce [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> "Nachlany Tiger Bonzo Grozi Tasakiem Że Pozabija Wszystkich "
bo nie można wkleić linku do YT.
10
oll 2016-02-26 10:59:33
hej! wydaje mi się, że spokojnie można tutaj zaorbić do 2000 zł na podstaie jako Specjalista ds. wdrażania nowych inicjatyw, bo masz też premie dodatkowe zawsze to na plus jest.
1
Woychuk 2016-02-29 20:21:36
Niech ktos napisze jak sie pracowalo z bonzem
1
Jot 2016-02-29 20:28:45
@oll pytanie, czy zarobek DO dwóch tysięcy to kwota satysfakcjonująca. Jak dla mnie to powinno być minimum w Sonoco, ale widocznie jestem lekko naiwny.
1
Kierownik 2016-03-01 03:18:03
Michał Kupiec to osoba która nie nadaje się do żadnej pracy. Brak mu podstawowych umiejętności psychomotorycznych, koordynacji ruchowej oraz logicznego myślenia. Każda próba samodzielnego wykonywania pracy kończy się katastrofą. Powiązanie z wyżej wymienioną osobą przynosi nam wymierne korzyści, w związku z tym jesteśmy zmuszeni do zerwania współpracy.
6
Van Helsing 2016-03-01 11:24:33
Cześć
Ile realnie jest w stanie się zarobić w tej firmie przez agencję, pracując na jedną zmianę ? i jeszcze czy często wypadają dni w których nie ma pracy i karzą nie przychodzić ?
Pozdro
2
x 2016-03-01 15:08:48
jak się z tigerem pracuje xddd?
3
Łodzianin 2016-03-01 15:38:14
Witam mam pytanie czy Mateusz Kupiec zachowuje sie w pracy tak samo jak na filmikach które wrzuca na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyli czy jest agresywny i ordynarny.Z góry dziękuje za odpowiedzi
3
Waszka G 24 2016-03-01 21:29:25
z tego co wiem to bonzo robi na czarno
2
1899 2016-03-02 23:14:03
Zatrudniłem się w Sonoco przez agencję Feniks, co do Feniksa to w zasadzie nie mam żadnych zastrzeżeń, spoko jako agencja pracy.
Jednak ta pożal się Boże WIELKA FYRMA to dla pracowników agencji (w szczególności młodych chłopaków) istny łagier. Robota ta ma 2, lub jak kto woli 3 plusy:
1. Stawka (dla studentów) 9zł/h netto to całkiem spoko stawka
2. Elastyczny grafik - idziesz kiedy chcesz.
3. Dopóki masz "żółte światełko" to jeszcze idzie przepracować.

Opiszę może krótko typowy dzień pracy w Sonoco:
Przychodzisz, zakładasz śmierdzące jak odbyty niektórych pań operatorek noski. Idziesz na przydzieloną Ci maszynę, okazuje się że pan OPEŁATOŁ już ma swój skład i idź se szukać roboty pionie. Zgarnia Cie jakaś raszpla, po facjacie już widzisz wylewającą się frustrację z niepięknej buźki. Jeśli masz niebieskie światełko musisz: składać składaki (czyli zwykłe kartony, ale składaki brzmi bardziej prestiżowo dla ubogich umysłowo logistyków firmy), oklejać je, układać je na palecie, ostretchować, załatwić sobie sam paleciaka, wywieźć paletę, oczywiście w międzyczasie sprawdzać czy maszyna prawidłowo nakleja etykiety, lub numery seryjne. Jeśli nie jesteś w stanie tego zrobić, a nie jesteś, bo się tego nie da zrobić tak żeby nie było zastoju, to pani OPEŁATOŁ miesza Cię z błotem. Nie przytoczę żadnych cytatów, bo post zostałby usunięty ze względu na wulgaryzmy. Jak Ci się uda przetrzymać zmianę, to wychodzisz z tego "zakładu pracy", nad bramą brakuje tylko napisu "Arbeit macht frei". Generalnie nie polecam.

PS. Podczas mojej krótkiej przygody z Sonoco zaobserwowałem bardzo nieprzyjemną rzecz- mianowicie, operatorzy zachowują się jakby chwycili Pana Boga za nogi tym, że mają pozycję jakiegoś śmiesznego operatora w śmiesznej firmie Sonoco i poniewierają ludźmi - czy to młody chłopak/dziewczyna, czy chcący dorobić do emeryturki dziadkowie/babcie. Do Operatorów- serio? Uważacie że taką pracą zdobyliście świat? Gratuluję Wam ambicji, a w zasadzie to jej braku, gratuluję też przebiegłości i cwaniactwa w chwilach, kiedy winna zastoju jest eksploatowana 24/7 maszyna, a obrywa się pracownikom (najczęściej agencji). Sami nie potraficie rzetelnie i uczciwie pracować, więc wyładowujecie frustrację na innych pracownikach. Taka rada- panowie operatorzy niech przed pracą rozładują napięcie w łazience, a panie niech rozładują je zadbaniem o rozstępy na zadzie, czy jakkolwiek inaczej.
Nie chcę być niesprawiedliwy jednak i przyznam, że podczas półrocznej pracy trafiłem na 4 lub 5 całkiem sympatycznych panów Operatorów i pań Operatorek- mieli coś, czego nie ma 85% pracujących tam GRUBYCH RYB (czyli patologicznych operatorów) - szacunek dla drugiego człowieka.

Na pohybel!
0
Tomasz 2016-03-03 18:38:17
Jakiś czas temu byłem na rozmowie , chodziło o pracę w biurze. Rozmowa z panienką z HR i kierowniczką.Jechałem specjlnie z innego miasta, miałem duże problemy żeby wydostać sięz pracy. Wydaje mi się ze w tak dużej firmie, powinny obowiązywać dość podstawowe zadady kultury jak informacja zwrotna dla kandydata. To że nie byli zainteresowani ok, ale Panienka jedna z drugą mogłyby wysłać mail. Tak dzisiejszych czasach robią duże firmy,więc nie za dobrze to świadczy o poziomie HR. Tomek
1
bubas 2016-03-04 14:00:26
Czy Mateusz Kupiec znany youtuber Tiger Bonzo nadal tam pracuje?
4
Tiger_Bonzo 2016-03-14 03:06:00
I CO TROLLE HEJTERZY GIMBUSY WYPAD
2
Elebele 2016-03-17 09:32:32
Ja byłem zatrudniony przez Fenixa, praca może nie była trudna ale męczyła psychicznie. I to jak tam traktują pracowników, co chwilę odwołują. Niby na żółtym światełku jest 9,5zł brutto a i tak coś z tego zabiorą. Bywa że w ciągu miesiąca przepracuję się 8-10 dni. Co do szkoleń na niebieskie światełka tragedia, wszystko ustawione by zaliczyli tylko Ukraińcy nawet jeśli na wszystkie odpowiedzi odpowiedziałeś dobrze to i tak nie zaliczyłeś. Teoretycznie po 2 nie zdanych wyrzucają.
Jeśli ktoś chce pracować i zarobić to nie polecam chyba że bezpośrednio przez Sonoco ale tam też nie ma kokosów bo najniższa mają.
0
zzzzas 2016-03-20 21:13:48
Praca nie jest ciężka ale to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szukają okazji żeby zaj*bać komuś z wypłaty. Jak chcesz wziąć wolne to musisz według określonych godzin których oni nie podają a jeśli się spóźnisz to 30zł kary. A sami potrafią napisać 2-4 godzin przed zmianą by przyjść lub nie przychodzić. Agencja FENIX o której mówię nie polecam nikomu.
0
itkk 2016-04-08 13:47:58
To jeszcze zależy jakie obejmuje stanowisko, na zarobki na pewno nie można narzekać jak się jest handlowcem czy też pracuje się na na stanowisku kierownika @zzzzas, zarobki bowiem przekraczają 4000 złotych
0
al bandzino 2016-04-10 13:40:51
APELUJĘ DO PRACOWNIKÓW ŁÓDZKIEGO SONOCO O ZBIÓRKĘ DARÓW DLA WASZEGO KOLEGI Z PRACY MATEUSZA KUPCA. Codziennie wrzuca na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prośby o przysyłanie mu elektroniki, komputerów etc. dzisiaj sytuacja jest jeszcze bardziej dramatyczna bo otrzymał playstation3 ale nie ma środków na zakup telewizora HD, pada i okablowania a także nawigację satelitarną którą w majakach nazwał "minitabletem".
Pomóżcie waszemu koledze
2
(+) 2016-04-16 13:06:42
Proszę nie obrażać Mateusza Kupca. Jest on normalnym człowiekiem. Prowadzi kanał na YouTube na który dodaje filmiki, jednak ma dużo hejterów. Piszę takie dziwne komentarze o nim tutaj . Proszę je usuwać, bo to trolling.
0
losti 2016-05-10 14:20:17
Każdy może pisać sobie co chce, no ale firma Sonoco jest okej, atmosfera bardzo dobra
0
devnull 2016-05-24 11:19:04
Pracuje już 9 miesiąc z agencji WTS i też dołożę swoje plusy i minusy

+ stawka jak za taką pracę (bo błagam was ludzie to nie jest jakaś wielka harówa, żebyście jęczeli jak to ciężko) w porządku. Lepsza płaca niż w McDonaldach a lżejsza robota.
+ ja jako student cenię sobie to, że w dowolnym momencie mogę zapisać się do pracy. Mam egzamin, zajęcia? Po prostu nie dzwonię. Dodatkowo umowa-zlecenie pozwala mi realnie zarabiać te 9,5 brutto (czyli coś koło 8 zł w przeliczeniu) bo nie są odciągane mi żadne składki. Na emeryturę zdążę w życiu zarobić (jeśli w ogóle ją dostane)
+ Lekka praca i mówię to jako facet. Dni w miesiącu w których się napracuję jestem w stanie policzyć na palcach jednej ręki. Ktoś wspomniał o lataniu po dwóch maszynach - zdarzy Ci się to raz czy dwa na miesiąc, gdzie przez resztę czasu będziesz się obijał.

- 20 minut przerwy to stanowczo za krótko, biorąc pod uwagę że nie jest to liczone od odbicia się na przerwę, tylko w większości przypadków od zejścia z maszyny. Tym samym rzeczywisty czas przerwy wynosi +- 14 minut
- Noski na obuwie, których ciągle nie ma lub jak już są to rozerwane
- Brak własnych szafek i identyfikatorów.
- Brak higieny współpracowników, szczególnie z agencji. Ja rozumiem, że niektórzy się pocą dość śmierdząco (niestety sam tego doświadczam) ale żeby walić tygodniowym potem to jest już przegięcie. Męska szatnia z agencji capi tak, że czuje się ją już po samym wejściu na piętro. A nie raz zdarzyło mi się dostać szafkę po kimś, kto ostatni raz mydło widział miesiąc temu
- Brak jakiejkolwiek selekcji, przez co do pracy przychodzą ludzie, którzy nawet do tego się nie nadają i tylko irytują innych lub są piątym kołem u wozu.

Komu mogę polecić tę pracę? Na pewno nie zdrowym ludziom w wieku produkcyjnym, bo tacy powinni się szanować i na prawdę poszukać pracy a nie dorywczaka za marne grosze. Dla studentów bądź emerytów którzy chcą sobie dorobić to jest jak znalazł.
1
Durczak 2016-06-14 11:44:43
No witam witam. Mam takie pytanko do pracowników SONOCO. Czy pracuje u Was Tiger Bonzo Mateusz Kupiec znany jutuber i celebryta? Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek info o jego pracy w sonoco, niech napisze :)
Pozdrawiam
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sonoco