Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sonoco

Pracowałeś w firmie Sonoco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aga - 2014-10-01 12:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez jaką agencję pracy najlepiej poszukiwać pracy dorywczej, np. weekendowej?
zdjecie uzytkownika
robot - 2014-10-07 16:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostajesz też wspólna szafkę z obcą osobą na jeden klucz i wspólna szatnia kobiet z mężczyznami. Więc jesli jesteś danej religii, wyznania, albo masz silne poczucie prywatności to możesz przeżyć szok!!!
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-09 16:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [krokodylek - 2014-09-08 12:21:38]:
Przez jaką agencję można składać CV do Sonoco?
zdjecie uzytkownika
pipi - 2014-10-13 10:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, powiem tak każda osoba jest inna i w czym innym się sprawdza...jeżeli masz zdolności manualne, szybko się uczysz i nie jesteś powolny jak "żółw" to się nadajesz. Dla nowicjuszy, najlepiej znaleźć sobie stałą maszynę (albo grupy maszyn jak illigi (ig), mb czy bagsiarki (bgr)), spytać operatora czy ma kompletny skład i czy można przychodzić (jeśli się praca spodoba). Dla mnie praca i przede wszystkim ludzie, na których trafiłam najlepsi...gdyby jeszcze kasa była wyższa, ale to inna sprawa
zdjecie uzytkownika
fenek - 2014-10-28 11:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszałem różne plotki że czasem nie ma zleceń i się nawet pół miesiąca niue pracuje a czasami nawet rano spod bramy odsyłają? prawda to kochani? no i przede wszystkim czy takie postojowe jest płatne lub w jakikolwiek sposób wynagradzane pracownikowi? nie chciałbym tak w kratkę pracować. da się od razu przypisać na stałe do jakiejś maszyny i ile się ewentualnie czeka żeby zostać koordynatorem maszyny?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-09 13:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje 3 miesiąc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakich mało. Panie z agencji progres nawet dzień dobry nie umieją wyksztusić z gardła, kolejna rzecz brak szafek żeby zostawić rzeczy musiałam 4 razy pod rząd zostawiać rzeczy i potem po zejściu poprzedniej zmiany przyjść po kluczyk do szafki, a na pytanie dlaczego nie mogę zostawić u ochroniarzy rzeczy nie uzyskałam konkretnej odpowiedzi! Dwa te chol...e noski więcej z nich szkody niż porzydku juz wiele razy słyszałam jak ktoś sobie zęby wybił nawet widziałam niezmytą krew na podłodze przy szatni, które zresztą od jakiegoś czasu zaczynają się robić integracyjne, czego niestety dośweiadczyłam. Zarobki śmieszne pytają się ludzi czy zostaną na 12h w pracy zmarną złotówkę więcej do godziny! i zachęcają do przyjścia tak jak mnie zachęcała laska w święto masakra!!
zdjecie uzytkownika
emo - 2014-11-13 19:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest moja praca marzeń, tyle żyletek, że ho ho
zdjecie uzytkownika
IQ - 2014-12-14 19:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [catharine - 2014-09-09 13:14:07]:
O co ci chodzi niedojdo!
zdjecie uzytkownika
Debridad - 2014-12-20 11:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Chodzą słuchy że Gillette nie przedłuży umowy z Sonoco!
I dobrze już dawno powinni zerwać umowę z tym popaprany zakładem
zdjecie uzytkownika
Dziewczyna z Mazur - 2014-12-23 16:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkim pracownikom życzę zdrowych,spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku:)Do zobaczenia w sobotę:)
zdjecie uzytkownika
aniołek - 2015-01-06 13:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam pracuje taka Edzia blondyna. Jeszcze niedawno pracowała przez agencję a teraz przeszła do sonoco. Jaka ona teraz czuje sie ważna hihihi. Nie wiem czy trzeba jej zazdrościć kariery czy co ...? hihihi. Chodzi dumna i blada i drze mordę na nowe dziewczyny. Dziewczyny nie dajcie się tej gł..j gąsce!!!
zdjecie uzytkownika
aniołek - 2015-01-07 00:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i dodam jeszce ze dziewczyny z MAzur są w porządku:):) Pozdrawiam serdecznie:)
zdjecie uzytkownika
Dziewczyna z Mazur - 2015-01-07 15:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aniołek - 2015-01-07 00:13:10]:
Staramy się :)Również ślemy pozdrowienia z Mazur :)
zdjecie uzytkownika
Dziewczyna z Mazur - 2015-01-07 15:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Mam pytanko.Czy to prawda,że na styczeń miało być duże zamówienie i mieli zatrudnić dodatkowo jeszcze 200 osób?Dziękuję za odp:)Zależy mi na tej pracy,nie jest ciężko,ludzie są sympatyczni,tylko przejazdy są trochę męczące,no i te odwołania :(
zdjecie uzytkownika
zdunskowolanin - 2015-01-08 18:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w sonoco od września dojeżdżam darmowym busem 50km.praca nie jest zła czasami tak lekka ze się spać chce operatorki miłe na żadną co się wydziera nie trafiłem. Od taśmy można odchodzić bo chodzą osoby i zastępują cię. POZDRAWIAM NAJLEPSZA ZMIANĘ B.
zdjecie uzytkownika
SKK - 2015-02-05 11:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Sonoco od października u.r., jako praca dorywcza ok, operatorzy różni, ludzie pracujący także, jeśli jesteś odporny psychicznie i szybko uczysz się, poradzisz sobie. P.
zdjecie uzytkownika
oszusci - 2015-02-18 19:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca niby ok ale ciezko jest i troche nudno.trzeba uwazac na firme posredniczaca fe...ix.oszukuja na pieniadze przy kazdej wyplacie.twierdza ze cie nie bylo w pracy a ty sumiennie chodzisz.zapisujcie kazdy dzien i maszyne tylko tak mozna potem udowodnic ze sie pracowalo
zdjecie uzytkownika
major - 2015-04-20 18:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-05-13 13:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. TRAGEDIA
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-08 14:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
xnjxjc - 2015-06-08 14:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest teraz tak bo zadzi pieprzony chinczyk ktory nawet po polsku nie umie rozmawiac po polsku tam jest dobra praca dla studentow ktorzy chca sobie dorobic ale nie dla kogos kto ma wieksze potrzeby chyba ze robisz przez firme albo zapisujesz sie jedziesz na drugi dzien i okazuje sie ze nie ma cie na liscie i wracasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle
zdjecie uzytkownika
bella - 2015-06-17 11:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xnjxjc proszę nie czepiać innych narodowości, a z tego co wiem chińczycy są idealni i doskonali jeśli chodzi o zarządzanie, chciałabyś być na ich poziomie zawodowych możliwości, zazdrościsz. jeśli na niższych stanowiskach jest ci tak źle to proszę startuj wyżej, szukają teraz np. iżyniera utrzymania ruchu i eletryka-automatyka
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-30 19:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedzcie coś wiecej o agencji f..nix. Aplikowałam tam i jutro jadę na szkolenie. Ile straciliście z wypłaty przez ich oszustwa?
zdjecie uzytkownika
filip - 2015-08-05 02:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2015-06-30 19:36:30]:
nie do końća wiem jaki to ma związek z opiniami o sonoco , ale ok, dyskutujcie sobie, a ja wrócę do tematów już bezpośrednio tej firmy. Wiem , że w ostatnich tygodniach poszukiwali dość intensywnie osób na stanowiska elektromechanika oraz magazyniera, bo osób takich własnie bardzo tutaj brakuje ....
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-10 23:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-10 23:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sonoco Łódź co złodziejska firma!!! Pracujesz starannie i sumiennie. Zdarza się nagle wypadek nie na twojej zmianie, a oni wymyślają ci odpowiedzialność zbiorowa i zapierdzielają ci po premii. Co jakiś miesiąc znajdują jakąś wymówkę. Pakowacz i operator opluwani są jawnie w twarz, przez kierownictwo i dyrekcję w Sonoco. Nie zatrudniajcie się do tej firmy!!! Tylko nerwy stracicie.
zdjecie uzytkownika
user - 2015-08-25 21:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stosik - 2014-10-01 10:45:10]:
Dyrekcja Sonoco robo kpiny. Zatrudnili weekendówkę, żeby pracownicy nie mogli dorabiać. Zabierają miesięczną premię wszystkim, wydłużyli czas pracy o 5 minut, weekendówce płacą 1925 zł brutto na miesiąc, a pracownikom 1770 zł brutto na miesiąc! To skandal!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sonoco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sonoco?
Zadaj pytanie
alert