brak logo

Weber Polska

Goleniów

Opinie o Weber Polska

masakra 2016-09-07 17:55
wołowina 16 godzin spania 8 łażenia po hali
5
Obeznany 2016-09-09 08:07
pomyliłaś firmy.....
Janusz 2016-09-09 14:42
Gumis ty debilu garbaty, 8 godzin to Cię robili.... Nie stety i tak się nie udało urodziłeś się i wyglądasz jak wyglądasz.
2
Her Banaś 2016-09-13 18:07
Zaimijcie się robotą a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jeden na drugiego
6
Misiek 2016-10-15 19:42
Ploty to tutaj standart...
1
ala 2016-10-16 17:48
tak poszukują sprzedawcy, nie tylko w Bielsku Białej ale i we Wrocławiu i Krakowie, niestety nie napisali żadnych wymagan oraz tego czego oferują , w sumie w odieżowce też nie jest zle, premie od sprzedaży pewnie sa dobre
Rozczarowany 2016-12-24 11:22
Znowu pokazali na co ich stać. Ludzi z produkcji maja za nic. Kaczmarek jest jaki jest ale jako tako się zachowal i zlozyl zyczenia swiateczne , a nasz kierownik zakladu Ziolkowski zwykly buc nawet nic od siebie nie dodał. Co do prokurentow to samo, nawet żadne nie zeszlo podziekowac bądź nawet stosownego pisma w gablocie wystawić.
Rozczarowany 2016-12-24 11:23
Znowu pokazali na co ich stać. Ludzi z produkcji maja za nic. Kaczmarek jest jaki jest ale jako tako się zachowal i zlozyl zyczenia swiateczne , a nasz kierownik zakladu Ziolkowski zwykly buc nawet nic od siebie nie dodał. Co do prokurentow to samo, nawet żadne nie zeszlo podziekowac bądź nawet stosownego pisma w gablocie wystawić.
5
xxxx 2016-12-27 09:44
Od kiedy( usunięte przez administratora )i jest kierownikiem zakładu?
2
Nie polecam 2016-12-28 22:42
Zarząd firmy i kierownicy to żenada. Nie polecam.
1
NigdyWiecej 2016-12-29 18:26
A dlaczego nikt nie pisze jak ludzi załatwili z przerwą świąteczną? Jeszcze więcej pokazujcie im że możecie w niedziele chodzić.. Ponoć minden stoi a polaczki mają pracować.
chetny 2016-12-29 19:53
czemu zarzad firmy i kierownicto to zenada? chce sie tam przyjac i sie wlasnie zastanawiam
Jestescie zalosni 2016-12-29 19:55
Nikt z was sie nie zastanowi ze terminy gonia. ! mozesz przyjsc w niedziele do pracy i masz dobrze za to zaplacone to tez zle. ciesz sie ze jest praca bo jakby jej nie bylo i wyslali cię na przymusowy urlop to tez by bylo zle , albo by cie zwolnili bo pracy by nie bylo.
a jak ci nie pasuje to sie zwolnij i idz do innej firmy pracowac a nie nazekasz
5
NigdyWiecej 2016-12-29 22:06
Z tym się zgadzam że fajnie że jest robota, że fajnie jest płacone za te niedziele ale po kiego .uja była gadka o tym że w zamian za niedziele będzie przerwa po świętach. Część ludzi się już przecież po pierwszej niedzieli wypisało gdy się dowiedzieli że nie będzie przerwy.
1
Bdkd 2016-12-29 22:12
Może się okazało że za dużo pracy by dawać wolne. Sami też nie poszli na urlopy
1
Nie rozczarowany . 2016-12-30 18:08
Nawiązując do kierownika - Kaczmarek ściga za palenie papierosów a pan kierownik ze swoimi przydupasami jak sołtys i inni jara sobie na hali i nikt mu uwagi nie zwróci - żenada , za każdym razem co zejdzie to papierosek , nie patrząc nawet że jest zakaz - dla wszystkich - chyba że fasola i jego przydupasy mają jakieś specjalne przywileje ???
Wracając do pracy w niedzielę czy soboty czy odwrotnie z tego co mi wiadomo to była inicjatywa każdego z osobna nikt nikogo nie namawiał ???????????? jak nie przyjdziesz to cię ch...j spali !!! albo każdemu postawią po piwku metoda kierownika . Kaczmarek zabierze dodatek i tak to się kręci .
A zapomniałem o życzeniach - nie złożonych , smutek i żal jak by to było najważniejsze -olał to .
4
M.M.B. 2017-01-03 15:19
Jak to wygląda na produkcji? Jakie są zarobki? Myślę, żeby złożyć tam CV.
Masakra 2017-01-03 20:45
Do póki będą rządzić te dwa oszolomy to lepiej w firmie nie będzie.
7
nick 2017-01-09 12:32
Bedzie jak Jasiczek zostanie kierownikiem,wszyscy w nosa i bedzie kazdemu wszycho pasowac:)
3
xxxxxxx 2017-01-12 11:15
o co chodzi, że ma chłopaka w biurze??
szola 2017-01-14 15:40
tzn ze juz z toba nie jest tylko z innym....chwilowo:)
3
nick 2017-01-15 11:25
Z tego co wiadomo sam sobie wklada nie potrzebuje chlopaka!
3
cxxcxc 2017-01-16 14:05
To on jest gejem? Czy o czym Wy piszecie.... ?
nick 2017-01-19 12:09
brak roweru i reka w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
nowik 2017-01-24 20:01
kiedy podwyzka?
2
Starszy 2017-01-25 07:48
Nowik, a Ty co ledwo zacząłeś prace i już o podwyżkę pytasz? haha
1
Diddi 2017-01-31 12:11
Nic sie nie zmieni w tym obozie pracy.Zawsze byly i sa wykorzystywane środki przymusu mariana.To jest tak chora firma,że za nieobecność w pracy w sobotę Marian straszył N -ką,aż się Aneta w tedy uśmiałam z tego.A bankowego zmiana w niedzielę chodzi do pracy za dwa piwa,a sołtys kosi trawniki u fasoli dlatego pali fajki na hali.
3
Marianek 2017-02-01 09:44
Każdy wie że sołtys jest ogrodnikiem i drwalem u Andrzeja ale to po za firmą tak że to jego sprawa.
Zapomniałeś dodać ze chłopaki w niedzielę robiąza dwa piwa i godziny 100% płatne i raczej dobrowolnie tam są.
1
Koko 2017-02-01 19:07
Dzięki temu że Pan Sołtys jest ogrodnikiem,drwalem i kompanem do piwka w Weber ma duże i częste podwyżki a nic nie robiąc w firmie i wykorzystuje innych Ależ że jako Pan Andrzej twierdzi iż musi dostać podwyżki ponieważ jego żona nie pracuje.
3
Fasolka 2017-02-01 19:27
Pan sołtys to kundel,owczarek najsłabszy z miotu.takie zakładowe wielkie gumowe ucho!!! Jak by nie był pod skrzydłem golębiarza to nie palił by szlugów na zywca a Marian by nie udawał że nie widzi.
2
MFPO 2017-02-02 14:16
Uczepiliście się tego palenia, jak( usunięte przez administratora ) Jak Wam, to przeszkadza to chyba istnieje coś takiego jak grupowe zażalenie. Biurowiec mijacie codziennie chodząc do pracy. Zaraz napiszecie " bo to nic nie da".

Narzekają najczęściej Ci, którzy chcieli by być pod tymi przysłownymi "skrzydłami". Narzekaja tylko Ci, którzy dobrze nie żyją z Marianem i Fasolą. Bo gdyby pod nimi byli, to żaden z was gęby by nie otworzył.

A ja nie potrafię zrozumieć jednego, skoro Wam źle to czemu nie poszukacie innej roboty?

Kazdy z Was odważny jest tutaj napisac co go boli, ale żeby wyśpiewać prosto w twarz jednemu z nich to każdy się boi - bo zwolnią. Widocznie jak psioczysz to nie podoba Ci sie praca wiec szukaj innej
3
Bobik 2017-02-02 16:59
Niech Fasola i Marian traktują ludzi jednakowo a nie wyjątkowo -czytaj ze zrozumieniem.
3
MFPO 2017-02-03 07:37
Widocznie sa ich tzw. ulubiencami. Wskaz firme w ktorej to sie nie dzieje haha.
a jak ci to przeszkadza to idx do innej firmy gdzie bedziez traktowani na rowni.

Praca to zycie, przyklad prosty w szkole tez nauczyciel ma swoich ulubiencow.....
4
tomek atomek 2017-02-07 19:33
jestem narkomanem nie kazdy o tym wie ze po amfie dobrze robi sie!
4
Edek 2017-02-23 14:51
Super pomysł z tymi pączkami !!
Jak nigdy w tej firmie po raz pierwszy można było zjeść pączki.
Chyba dzięki zmianie pewnej osoby z zarzadu.

Jeszcze bylo by super gdyby odbyła się impreza firmowa na koniec roku (takie jakie ma biuro) wszyscy wspolnie razem, a nie tylko poczestunek na hali.....
5
tomek atomek 2017-02-24 14:49
pewnie ze super w koncu cos zjadlem przed weekendem
2
dusigrosz 2017-04-03 22:00
Wszędzie dają podwyżki , u WEBERA?? NIC...
Dużżżżżo ludzi odejdzie kwiecień maj , coś z tym zrobią? wątpię , nie szanują pracowników co się z tym wiążę dojdzie do tego żę za 2 lata nie będzie miał kto robić :)
Pogratulować trzeba stawek jakie dają , wszystko idzie do góry prąd woda gaz ><> tylko nie stawki. Według mnie max 5 lat firma będzie istniała i wszystko upadnie ,
6
? --|-- ? 2017-04-05 15:01
jak nie dają podwyżek jak dają....
3
Czek 2017-04-05 18:46
Do stargardu pojda do roboty :D
1
z 2017-04-05 21:37
@? --|-- ?
Tez mi podwyzka zlotowka na 2 lata. Chyba ze tobie więcej daja..
kuba 2017-04-06 11:22
a w stargardzie ile daja na godzine???? i kto zatrudnia
Edek 2017-04-07 17:17
Nie ma tam roboty stale ekipa chyba napewno nie za stawki jak w weberze. Poj dziesz tam to oczywiscie wszystko sobie przy kleja na tapete i pozniej ja zrobilem. A jakby nie ludzie to jeden i drugi to by zgineli... Lepiej w weberze zostac i robic za 17zl
5
Weberek 2017-04-07 23:33
Jak zapytasz mariana fasoli hansa piotrka kazdy mowi ze lagocki bez literackiego by zginal ha ha ha a tak jak mowia wez idz tam do pracy porazka. Cala firma hucz bposzli dzialac razem a ten zapomnial kto go utrzymuje na stronie nowo powstalej zadnego slowa o wojtku. zgon nie poszedł bym tam do pracy nawet za 30zl czubek nosa. Zero szacunky tak jak pisali... Ja zrobilem
A w rtp nawet nie warto ... Slyszalem co tam sie dzieje:)
11
Krzysztof 2017-05-15 19:52
Panowie jak tam praca w Weber Łozienica ? Można zarobić pare groszy ? Warunki pracy znośne ? Tzn atmosfera ? Widzę ciągle ogłoszenie o prace co raczej nie wróży nic dobrego..
6
Grzegorz 2017-05-19 18:32
Witam pracowników firmy weber , mam pytanie od pon zaczynam u was prace i szukam transportu z nowogardu, proszę o info 511819858 z góry dziękuję
NigdyWiecej 2017-07-18 20:24
Ludzie odchodzą a na forum coś cisza jest
1
Extruder 2017-07-25 22:47
To napisz cos ciekawego o fasoli czy marianie..... ????????????
Atomówka 2017-07-26 12:33
Ludzie...
Wy naprawdę nie macie innych problemów, zajęć itp.? Czy macie naprawdę tak nudne życie, że takie newsy i ciekawostki (które często okazują się kogoś wybujałą fantazją ułańską), to jedyna Wasza rozrywka?
1
Paweł 2017-07-26 12:42
Ci którzy tutaj piszą to banda szczurów którym nic się w życiu nie udało i zostali wyrzuceni z firmy na zbity pysk. Jak bym sprawdził wasze CV to by się okazało że u każdego pracodawcy pracujecie średnio 3 miesiące , takie nie udaczniki życiowe . No ale najlepiej anonimowo mówić co się chce a pewnie właścicielowi lizaliście dupska żeby dostać 10 zł premii . Żenada
2
Szukam pracy 2017-08-23 14:28
Witam.
Widzę że firma co jakiś czas szuka pracowników.
Chciałbym się dowiedzieć czy jest transport z Szczecina centrum do firmy?
Zostaw swoją opinię o Weber Polska - Goleniów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weber Polska