Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Weber Polska

Pracowałeś w firmie Weber Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-01-23 16:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie dość że głąb to jeszcze analfabeta po zakończonym leczeniu boleści zgłoś się do szkoły poprawić ortografię bo pan Pilawa pewnie w tym ci nie pomoże , powracając do sprawdzania czegoś tam trasowania jak byś to potrafił to może ty byś został brygadzistą a tak jesteś głąbem , Ja jak pracowałem to widziałem że ci mądrzejsi nikogo nie wołali , więc nadal jesteś głąbem i pewnie nim pozostaniesz , a co do lizania dupy nie muszę(u otwarte)lizać dupy bo nie mam takiej potrzeby , ale ty jak nie poprawisz swoich zdolności to przy najlepszej nadarzającej się okazji będziesz lizał dupę żeby cię nie zwolnili i będzie ci łyso . Życzę powodzenia w nadrabianiu zaległości i nie pisz do faceta kochany bo wychodzisz na pedała .
zdjecie uzytkownika
h2o - 2015-01-24 02:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czego Wy ku..... płczecie nie nie robimy juz w obozie ... firm na parku dziesiątki . Swoimi myslami jest ciezko wbic sie w kimaty....WASZE aczkolwiek jesli ktos chce szczerze pracowac to nie potrzeba ukladów i rodzin w firmie . Jesli ktos jest problemowy to je bedzie miał wszedzie . Moje prawdziwe nazwisko w przeciwieństwie do waszych nickow ...hmmmmm lepiej zachowam.
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2015-01-25 09:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podpisuje sie pod h2o tez tak twierdze i jeszcze do martwego wieska wal sie to ja PP
zdjecie uzytkownika
mokra jolka - 2015-01-25 19:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak tak Piekarz dobrze ci kolo napisał,tak to Marjana od różnych wyzywałeś jak z Memkiem i Biesiadą piłes ,a tu nagle go uwielbiasz.Pamiętasz co powiedział kiedyś twoj kolo SD.że ma szacun do Marjana ,za to ,że trzyma firmę ryzach,ze gdyby nie on to by tę firmę rozkradli...ok może i miał rację tyle tylko ,ze szacunek można mieć do człowieka ,który szanuje ludzi a nie odwrotnie,a co Marjan go szanował to sam wiesz,MARJAN jest zwykłą PAŁĄ i tyle chciałem napisać...I nie pij tyle bo mózg Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pozdro
zdjecie uzytkownika
Obcy - 2015-01-26 12:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobre mokra jolka:)
zdjecie uzytkownika
Siwy - 2015-01-29 21:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALE CISZA :)
zdjecie uzytkownika
PINDZIESIĄT GROSZY - 2015-02-04 19:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Taki ważny dzień...Podwyżki a nikt nic nie pisze?Będziesz dużo zarabiał,ale jeszcze nie teraz <WOJCIECH>Pic na wodę z podwyżkami.Po dzisiejszym dniu co drugi będzie szukał NOWEJ PRACY....Ciekawe kto w tedy będzie napier....zbiorniki.Chyba laski z biura.Blondyna na extrudzie:)
zdjecie uzytkownika
oko - 2015-02-05 11:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak kto to Ty nie wiesz cała ta świta te dwa Chuje jak mawiał Piotr Bober i jeszcze dołączył do nich trzeci muszkieter sami zejdą.Tam rządzą ludzie po Kolejówce albo po podstawówce więc jak tam ma być dobrze nauczył się Niemieckiego i jest panem a bynajmniej tak uważa. Ludzie jak może wiecie uciekają już ludzie wysoko postawieni w tej firmie jak szczur z tonącego statku wiec czas szukać nowego okrętu. Puste słowa obietnice a na rozmowie jest pan najlepszy jesteśmy zadowoleni z pana pracy ale to jeszcze nie to. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nie zatrudniony - 2015-02-08 09:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że u was w firmie dzieją się układy jakich nie trawie ba układy rodzinne kolesiów to najgorszy elementy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na bruk z nimi na 20 kolesi 2 coś tam potrafi reszta liczy na pomoc tych dwóch kolesi a uważają się za fachowców żenujące Tak nie da się pracować ,miałem tak samo w firmie gdzie pracuje i wytępiłem robali Świetnie że poczytałam co dzieje się w firmie Weber polska masakra ,a miałem pisać cv do was pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Elojzy - 2015-02-15 15:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie co wy pieprzycie za bzdury, to nie jest praca za biurkiem,jeśli ktoś chce pracować to będzie wcale nie trzeba mieć układów.Cóż życzę powodzenia w poszukiwaniu lepszego etatu ktoś tu chyba skończył szkołę i szuka pracy stąd te opowiastki fakt są pewne niedociągnięcia,ale wszystko można obejść! wypłata na czas ! Pozdrawiam ludzi którym się nigdy woda do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie nalała ale przyjdzie czas na ciebie!!!
zdjecie uzytkownika
szukający pracy - 2015-02-18 11:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oko - 2014-12-10 18:08:45]:
Czy aż takie układy panuje? same lizusy i konfitury , strach isc tam do pracy ja wyslalem cv , pozdrawiam wszystkich
czyli kiepska firma?
zdjecie uzytkownika
apollo - 2015-02-23 12:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam opinie o firmie Weber i widzę że sami nie zadowoleni,skoro tak to zapraszam na budowę do bloczków i betonu po 10 godzin dziennie 6 dni w tygodniu za 1500 zł.miesięcznie,tak więc pracować i nie narzekać.
zdjecie uzytkownika
apollo - 2015-02-23 19:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy ktoś wie jakie są szanse na prace w Weber Polska bo złożyłem swoje cv czy długo trzeba czekać na kontakt z ich strony
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2015-02-24 13:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Apollo .zależy co napisałes w cv i jaka przeszłość i umiejętności.Wojtek wprowadził kilka zmian,na pewno musisz znać rys.techniczny bo to sprawdzają.Ogólnie nowi przychodzą popracują dwa trzy dni i juz nie wracają.Wybierają po kilka osób i szkolą ich po czym wybieraja następnych.Z grup 8 osobowych zostaje 1 -2 osoby.Będziesz kumaty to będziesz pracował ale po czasie dojdziesz do wniosku jak jest naprawdę.Zalezy do jakiego Grupowego trafisz.
zdjecie uzytkownika
apollo - 2015-02-25 05:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten rys.techniczny do czego jest potrzebny bo z tego co ja wiem do zbiorników nie wymagali znajomości rys.technicznego
zdjecie uzytkownika
strzała - 2015-02-25 10:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez znajomości rys. technicznego nic z tego.
zdjecie uzytkownika
apollo - 2015-02-26 06:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam szwagra który tam pracuje i mówił że brakuje im ludzi bo się zwalniają i są przyjęcia i przeszkalają i osobiście dzwoniłem i pani która odebrała telefon nic nie wspominała o jakiś szczególnych wymaganiach tym bardziej o znajomości rys.technicznego
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2015-03-04 17:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rysunek tech.to podstawa...Cała budowa zbiornika jest oparta na rysunku.To tak jak plany budowy...na p.a.ł.ę nic nie zbudujesz.
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-03-24 18:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co taka cisza nastała? Czy coś w tej firmie zmieniło się na lepsze a może podwyżki były- o czymś nie wiem?
zdjecie uzytkownika
byłem tam - 2015-03-27 20:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że nic się nie zmienia. Przeczytzłem ostatnie opinie i widzę, że nadal na produkcji szefyją pracownicy fizyczni.Robią złą opinie firmie, a to ona jak matuszka daje im życie.Narzekanie na Niemców jest nieporozumieniem,to wy poniewieracie swoich krajanów.Wstyd, że jesteście Polakami.
zdjecie uzytkownika
robot - 2015-03-29 10:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moze wkoncu firma wroci na stara droge przeeciez to co on wyprawial w glwoie sie nie miesci przewrocilo sie wszystko o 180 st. Dziekujmy za ta decyzje teraz wielu bedzie zadowolonych z tych postepow ;) Nigdy wiecej Seklskiego ;)
zdjecie uzytkownika
InServ - 2015-04-01 11:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poszukuję zgrzewaczy/ spawaczy tworzyw sztucznych. Wymagane doświadczenie, mile widziana znajomość języka niemieckiego. Praca w Niemczech od połowy kwietnia.
Proszę o kontakt na adres : rekrutacja@inserv.com.pl
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-04-01 12:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [InServ - 2015-04-01 11:39:10]:
ile płacicie??
zdjecie uzytkownika
alwares - 2015-04-01 20:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie zgrzewanie rur z laminowaniem. ..porażka
zdjecie uzytkownika
bagno - 2015-04-26 19:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na podwyżki jest kasa tylko dla rodziny i ludzi Mariana dla innych nie ma bo Pani dyrektor wymysliła sobie altankę przed biurem ,żeby mogła kawkę pić w piękny słoneczny dzień,(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weber Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Weber Polska?
Zadaj pytanie