Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Weber Polska

Pracowałeś w firmie Weber Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
leon - 2016-02-01 20:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że w Weberze umowa jest o pracę. To jednak zabezpieczenie nie tylko dla pracownika, ale także dla firmy - monkey. Swoją drogą, z tym BHP, powinni wprowadzić przymusowe szkolenia.
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2016-02-02 09:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka firma taka osoba od bhp, jaka osoba takie szkolenia... Kuźwa tu niema żadnych szkoleń więc jak kogokolwiek zmuszać jak niema do czego.
zdjecie uzytkownika
kino - 2016-02-03 20:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no nie ma, a być powinny. Jak dla mnie, każdy pracownik w takiej firmie jak Weber, powinien przejść takie szkolenie. Wszyscy by lepiej pracowali, wierzcie mi :)
zdjecie uzytkownika
dabek - 2016-02-07 20:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xyz - 2016-02-02 09:42:17]:
no jak nie ma szkoleń. Najpierw dni to tylko szkolenie. Na dodatek Marian codziennie cos tam gada. To co sie dzieje bo ryba psuje sie od łba
zdjecie uzytkownika
okno - 2016-02-07 20:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że szkolenia się zdarzają, ale raczej każdy i tak zna swój zakres obowiązków. Wiadomo czy jest szansa, żeby teraz znaleźć zatrudnienie, czy wszyscy się utrzymują? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Jackowicz - 2016-02-09 20:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w końcu @dabek @okno @kino szkolenia są czy szkoleń nie ma, bo dla mnie jako osoby, która dopiero chce tu pracowac jest to dośc wazna kwestia jednak
zdjecie uzytkownika
Okej - 2016-03-04 16:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga ma Roberta M ze slusarni(placowy kierownik) to kapus!!!! Jak by mógł to by sam siebie sprzedał, udajesz kierownika a jesteś parówka.
zdjecie uzytkownika
Ma - 2016-03-04 16:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to prawda JAckowicz że jest to bardzo bardzo ważna kwestia i nie można tego zostawiać bez odpowiedzi, ja akurat nie wiem, ale też chcę wiedzieć i czekam na odp
zdjecie uzytkownika
Bunt - 2016-03-04 18:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robert kapus???? No co wy? Przecież sam jeździ skoda służbową na kacu!!! I nie boi się kapowac?
zdjecie uzytkownika
pozdrowwwwwwwienia - 2016-03-06 16:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jackowicz ja ci powiem tak. Szkolenia są, przynajmniej na stanowisku sprzedawcy w Katowicach, jak to widzę w ofercie. Podoba mi się, że nie mają dużych wymagań na to stanowisko, bo trzeba mieć po prostu dużą motywację i być dyspozycyjnym.
zdjecie uzytkownika
Oko - 2016-03-08 17:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak potwierdziło się, że to pala no i pijak.Chlopacy z montażu dali cynk na firmę żeby uważać na gnide roberta.
zdjecie uzytkownika
Jackowicz - 2016-03-08 20:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dość dobrze, że daliście tutaj znać jak jest naprawdę, bardzo dobrze, mam nadzieję, że będzie teraz tylko lepiej i nie będzie przypałów w ogóle z nim
zdjecie uzytkownika
Smutny - 2016-03-10 17:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadchodzi zło 14,03,2016 powrót Konia , a tak było super i wspaniale , zacznie się chaos i naciąganie mordy , ooorety co to będzie trzeba będzie iść do Mariana po urlop może da .Trzeba będzie uruchomić znowu tabletki na stres i odwagę , albo maść Końską .
zdjecie uzytkownika
łuk - 2016-03-10 20:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to ten "Koń" to kim jest @Smutny? Może, skoro w firmie się wszystko poukładało, to teraz jest szansa na to, że to niczego nie zmieni. Weber ostatnio coraz lepiej funkcjonuje :)
zdjecie uzytkownika
Smutny - 2016-03-11 13:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma funkcjonuje spoko jest co raz lepiej , ale z Koniem co raz gorzej , może złamie nogę a wiesz co robią z niesprawnym zawodowo koniem ?Pif Paf i już .
zdjecie uzytkownika
eiamao - 2016-03-14 21:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze nie ejsteście do końca sprawiedliwi, bo ludzie pracuja to już po kilkanaście lat i nie narzekają, a teraz podobno ma ruszyć nowa rekrutacja.
zdjecie uzytkownika
kingia wiewiórka - 2016-03-17 09:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę że narzekają ci którzy nie znają branży i nie wiedzą czym nawet są w niej media agresywne itd., ja uważam że branża i praca chociaż nie łatwa to daje dużo satysfakcji
zdjecie uzytkownika
klif - 2016-03-22 12:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Matoszko to debil zabierajcie go stąd!!!
zdjecie uzytkownika
Slusarnia - 2016-03-22 18:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekamy na Ciebie!!! Wracaj nie rób wiochy kapusiu! Chłopaki z Slusarni Weber Polska
zdjecie uzytkownika
Nowicjusz - 2016-03-23 17:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto to ten cały matoszko,że taki dym robi wam? To chyba jakaś gruba ryba w firmie skoro kupuje i dalej pracuje z Wami! Ja gdy bym był na jego miejscu to zwolnił bym się bo siara pracować skoro każdy ma cie za frajera i kapusta.Dobrze ze pracuje na hali i nie mam styczności z taką kreaturą.Nie znam gościa i nir chce juz znać.
zdjecie uzytkownika
bb - 2016-03-23 19:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ojojoj
zdjecie uzytkownika
Psiakość - 2016-03-24 19:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klif - 2016-03-22 12:56:49]:
Podobno najgłośniej krzyczą Ci, którzy najbardziej się boją...
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-03-31 22:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Psiakość - 2016-03-24 19:52:25]:
Znam tego pijako-podpierdalacza,nie dlugo ale znam.Moge smialo napisac ze jest pała i wykonuje milion telefonów na hotelu,nie wiem czy z nudów czy dlatego ze lupi kapowac.Najlepsze jest to ze sie chwali ze obiecuja mu podwyżke przelozeni(z polski) zeby tylo tu zostal (w minden),jak juz powiedzial zostal zmuszony do sprzedawania nas od górnie.... nic z tym nie moze zrobic... Powiem ci robert tak ! zatruwasz nam w domu powietrze.jestes skonczony,nie znajdziesz juz tu kolegów,jestes zwykla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i cala firma Cie tak zapamieta.a Toje teksty ze prosza Cie majstry zebys zostal z nami sa tak tanie jak ty.na zawsze zostanies frajerem i nikt normalny ci reki nie pdoda.
zdjecie uzytkownika
J.j - 2016-04-02 17:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Matoszko został fotografem, robi zdjęcia z ukrycia na hotelu.pewnie przekażę je dalej bo to idiota
zdjecie uzytkownika
Papi - 2016-04-04 19:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Matoszko sie nachlał w weekend, pogubił pieniądze i powiedział, że mu ktoś ukradł... a podobno pod sklepem chcial wyruchac jakas ciapata od uchodzców i dał jej tą kase a ona zjebała
buhahaha:):)
zdjecie uzytkownika
koligen :) - 2016-04-04 20:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Papi - 2016-04-04 19:49:38]:
dokladnie tak bylo!!!Jakim prawem nas oskarżasz alkoholiku!!! chlejesz do upadlego Dębowe mocne przez caly weekend a w poniedzialek wieziesz nas do pracy skacowany!smierdzi od ciebie na 3 metry!!! ostatni raz tak zrobiles bo frajerze nie wozisz ziemniaków tylko ludzi!!!Gdy bym tylko mógl to przelal bym ci choć odrobine rozumu do tego wielkiego i pustego łaba.
zdjecie uzytkownika
Szmatoszko - 2016-04-04 20:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty chory łbie, masz shizofremie chyba,albo od chlania tak cię nosi z tym kapowaniem,co złego masz? Bon na paliwo od walka? Czy nagrodę jakaś? A może chodzi ci o tytu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] roku 2016? Bo na to zasługujesz.
zdjecie uzytkownika
Dębowe mocne - 2016-04-04 22:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Won parchu z naszych oczu!!! Nie potrzeba tu takiej zalosnej kreatury.
zdjecie uzytkownika
Erni - 2016-04-05 17:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Papi baranie sam zaprzeczasz temu co piszesz najpierw piszesz że matoszko zgubił kasę a pózniej ze zapłacił ciapatej (podobno) zaczyn glabie coś napiszesz to sprecyzuj o co ci chodzi a nie wymyślasz .... Może to ty Ciaputa chciałeś ukuć i spieprzyla , dam ci radę kup sobie kozę ona nie ucieknie
zdjecie uzytkownika
Erni - 2016-04-05 18:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak w ogóle to wszystko wyglada na rozpętanie burzy w szklance wody jedziecie na tego matoszke a nic nikt nie napisał ze mu bezpośrednio zrobił czekam na fakty który z was barany bezpośrednio ucierpiał który dostał jakaś naganę albo coś tego nikt nie napisał to kryć sie pod nickiem i jechać kolesia to nie fair to ze wypije .... A który z was nie pije barany!!!
zdjecie uzytkownika
Erni - 2016-04-05 19:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Debilu napisałem będąc osoba pośrednią moge sie domyślać kim jesteś bo kiedyś tam pracowałem moje wnioski to tylko publikacja waszych tępych wypowiedzi nie zauwarzylem żeby matoszko sie bronił bo może jest mądrzejszy nisz myślisz a swoją droga palancie s wielka chęcią bym cię dojechał bo jesteś tępa dzida która chowa sie po nickami !!! A i tak nie mam odpowiedzi czy któremuś z was zaszkodził ...... Bo pewnie nie macie nic mądrego do napisania
zdjecie uzytkownika
Papi - 2016-04-05 19:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie pije:) i...? Skoro "Emi" to nie nick, to powiedz prosze jak sie nazywasz? i ja chetnie sie przedstawie. a skoro chcesz bym cos sprecyzowal, wiec prosze bardzo..
Robert to kawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cwela [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] króra kocha [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jak już nie ma kogo to wymysla takie historie jak z tymi pieniedzmi. co do faktów, każdy kto tam jest je zna. Faktem oczywistym jest to , ze może dostawać wpierdaj codziennie!
Chetnie nasram mu na klate i rozmarze kijem bo tylko na tyle zasluguje
zdjecie uzytkownika
Erni - 2016-04-05 20:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pepi naucz sie czytać żadne emi tylko ERNI napisałem dużymi żebyś tepaku zdołał przeczytać a jeśli chodzi o podstawienie do przyjdzie czas a wówczas dr haus będzie miał dylemat jak cię złożyć taki kozak jesteś a nadal nie napisałeś czy któryś z was ucierpiał na jego podpierdalaniu
zdjecie uzytkownika
Erni - 2016-04-05 20:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie tylko o to mi chodzi czy macie podstawę udowodnioną żeby go jechać proszę jeden pieprzony dowód i dam spokój bo frustruje mnie sytuacja wszyscy na jednego ale podstaw nie mamy
zdjecie uzytkownika
Erni - 2016-04-05 20:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzisz pało nie masz nic mądrego i logicznego w odpowiedzi to wyzywasz właśnie pokazałeś swój poziom a raczej jego brak tepaku
zdjecie uzytkownika
Żona paly - 2016-04-05 20:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak to ci honoru skoro tam.przebywasz z nimi,wracaj pizdo i skończ się puszczać po biurach. Z gówna juz nic nie wykręcić,a szkoda nosa i tych ospermionych zębów.
zdjecie uzytkownika
Papi - 2016-04-05 20:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisze sie "z wielka checią" nie "s wielką chęcią" pewnie ty wymawiasz to z pełną gebą spermy szmatoszki dlatego tak co:D?
zdjecie uzytkownika
Erni - 2016-04-05 21:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie patrz na literówki tylko na fakty a te są nie podważalne nie zaszkodził nikomu z was
zdjecie uzytkownika
Faja - 2016-04-05 21:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nam.nie,za cienki jest i za słaby.to ze nas sprzedaje waldkowi (sam tak powiedział) przyznał się i przeprosił. Jest cienki jak duża węża. W Końcu morda nie szklanka.Nawet bicie nic nie da bo to debil. Moim zdaniem sam się wykończyć,albo przestanie być potrzebny. Qurwow nie sieją, oni rodzą się sami.
zdjecie uzytkownika
Kutasoszko - 2016-04-07 21:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robercie idź na wycieczkę w weekend,bo psujesz powietrze w naszym domu,wystarczy że czuć twoje puszki po piwie z pokoju.Ps. Nie pytaj czy idziemy zapalić bo nikt nie będzie. Palił z tobą -jeszcze zrobisz foto po kryjomu.
zdjecie uzytkownika
Znajomy - 2016-04-07 22:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sami zacieśnianie grono wpisowiczow a nadmienię ze "Pion techniczny" czyli biuro jest mocno zainteresowane waszymi wypowiedziami
zdjecie uzytkownika
io4 - 2016-04-16 11:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektórzy widze że nie doceniają tego że pracują w firmie opierającej się na Gerhard Weber Kunststoff-Verarbeitung GmbH a więc naprawdę ważnego gracza w przetwórstwie tworzywsztucznych i zbiorników z tworzyw termoplastycznych. to zaszczyt pracować w tak renomowanej dużej grupie
zdjecie uzytkownika
Onynn - 2016-04-16 21:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
The end! Dziękujemy ;-)
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-20 22:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda czasu to czytac co za balwany to pisza. Czlowiek nie podoba Ci sie praca to idz do biura zwolni sie powiedz ze jest tak zle zarabiasz 1000zl miesiecznie, po co sie tak mazac znajdz sobie lepsza prace. Temat pracownikow? hm kiedys jeden z kierownikow powiedzial w pracy nie ma kolegow;)
nie podoba sie to nara ;)
zdjecie uzytkownika
jeery - 2016-04-26 16:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki Ku...Rwa zaszczyt,O czym człowieku piszesz.Majster chodzi i tylko od ped...łów wyzywa.Może sam coś ma z nich skoro co chwile powtarza ,że wyp....doli kogoś.Praca fajna nie ma co,ale traktowanie ludzi na poziomie PGR.TĄ grupę przez którą Weber ma taką wyrobioną markę napędzają chłopaki na hali.Gość..... w pracy może Ty nie masz kolegów,bo jesteś kapusiem.W pracy każdy z nas jest CZŁOWIEKIEM I ZASŁUGUJE NA LUDZKIE TRAKTOWANIE.Ja nie muszę patrzeć na zmarszczone ,złączone ze sobą brwi...a pewnie nadal tak jest.
zdjecie uzytkownika
mil - 2016-05-12 16:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wyglada praca na montazach?
zdjecie uzytkownika
Pravownik - 2016-05-14 13:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na montażu pracujesz po więcej godzin,zależy z kim jesteś i co robisz.Nikogo na siłę nie wyganiaja na montaż.
zdjecie uzytkownika
Jackowicz - 2016-05-16 20:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo że na montarzu pracuje się dużo bardziej i dużo mocniej, nie jest to chyba jakoś szczególnie zadziwiająca sprawa, generalnie wszyscy wiemy, że jest tak jak powinno być, moim zdaniem bardzo dobrze, a może być tylko lepiej, ale to chyba oczywiste
zdjecie uzytkownika
Wkurzony - 2016-05-25 10:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co jest z tym Weberem?! Dlaczego zwykli pracownicy -- mimo tego, że jest on kimś z rodziny z biura jak od Mariana . zachowują się jak by byli nie wiadomo kim. Biuro sobie z tego nic nie robi przykrócić to !!!! Się panoszą. !
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-30 13:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wkurzony - 2016-05-25 10:21:15]:
nie bronie Mariana ,ale rowniez nie boje sie jego rodzinnych wspólpracownikow,robie swoje i nie patrze na innych,tym bardziej nie za zdroszcze.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Weber Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weber Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert