Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Weber Polska

Pracowałeś w firmie Weber Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pp. - 2013-04-16 17:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ogólnie wporzadku ale zarzadzający tą firmą to [usunięte przez moderatora] Kierownictwo tez nie najlepsze,wystarczyło by być bardziej ludzmi a nie cwaniakmi na stanowiskach,tyczy sie to pwenego siwego dziada miedzy innymi. Pozdro dla tych co są wporządku
zdjecie uzytkownika
Instruktor - 2013-05-06 19:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
omijam takie fora z daleka jednak musze cos nieco napisać. Bylem swego czasu na rozmowie , szukali osoby do szkolenia spawaczy "powiedzmy" - tylko jak nauczyć rolnika, piekarza, malarza, spawać, który ma wysokie niemanie o sobie ,ze lepiej wie wszystko (nawet kierownik tak zabardzo nie wiedział jak by ta współpraca miała wyglądać) . Z resztą współpraca z firmą na dłuższą metę to poroniony pomysł. Z resztą szefostwo firmy powinno się zainteresować co robią ich podwadni jak ich niema na miejscu.
zdjecie uzytkownika
henry - 2013-05-15 10:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam panowie jak tam postępowanie sądowe przeciw firmie.Mam nadzieje ze po waszej mysli zycze powodzenia
zdjecie uzytkownika
Max - 2013-06-14 11:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrząc z boku to na hali pracują same Baby , co chcę przez to powiedzieć?
Jeden na drugiego gada że ten taki ten owaki , ten to źle robi ten to nie umie.
Widzisz że ktoś źle robi , powiedz mu a nie do brygadzisty lecisz zabłysnąć :)
Pozdrowienia dla tych co trzymają język za zębami :)
zdjecie uzytkownika
H2O - 2013-06-21 18:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowale tam trochę. Moje zdziwienie jak zobaczyklem ze spawają drutem rdzeniowym. Przeważnie wszystkie niemieckie firemki jak pracowalem mialy drut pełny a tu zdziwko. Ktoś pomyślał i poszedł po rozum do głowy (ciekawe czy dostał awans ) . Co do atmosfery to nie polecam
zdjecie uzytkownika
ga ga - 2013-06-23 10:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumie pewnej rzeczy : dlaczego narzekacie na innych ze robia to czy tamto , przeciez oni ni dostaja wyplaty z waszych kieszeni . zalozcie wlasne firmy i zobaczycie jak to jest z tej drugiej strony . tylko afirmacja zycia powoduje jego zrozumienie !
zdjecie uzytkownika
ryki - 2013-08-02 18:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, znalazłem informację z 2011 roku, że dają 14 brutto za godzinę, czy nadal tak jest? czy się coś zmieniło?
zdjecie uzytkownika
robek - 2013-08-06 16:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, podbijam pytanie Ryki, czy nadal jest opcja na 14 brutto za godzinę na starcie? czy to dla starszych stażem?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-18 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jakiś lekarz w pakiecie?
zdjecie uzytkownika
Lekarz - 2013-09-11 21:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście lekarz pełen pakiet - Placówka na Ku słońcu
zdjecie uzytkownika
radko - 2013-09-14 23:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
witam, chciałem się dowiedzieć na jakie realne zarobki można liczyć w firmie na produkcji? Dostajecie umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-02-27 11:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że tak trudno o podwyzke w Weber, bo to jednak dobra motywacja dla pracownika, czy wyrównanie postępującej inflacji pieniądza.
zdjecie uzytkownika
taka jest prawda - 2014-05-06 18:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca jak praca, najgorsi są niewykształceni robotnicy udający inteligencje.
zdjecie uzytkownika
kurator - 2014-05-09 14:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze nie polecam. Zarobki może nie najgorsze, ale atmosfera pracy fatalna. Zwłaszcza teraz, gdy zwalniają ludzi.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-27 20:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu zwalniaja tych ludzi z Weber, maja jakies problemy, czy o co chodzi, bo szukam pracy, a tu czytam, że zwolnienia.
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2014-06-27 14:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma wszystkim. Widzę że cały czas tylko narzekania ,nic się nie zmienia dalej się robić nie chce paliwowo.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-30 03:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukują chyba obecnie sprzedawcy, na takim stanowisku też jest tyle powodów do narzekania, czy może akurat tam jest lepiej?
zdjecie uzytkownika
metin - 2014-08-31 16:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma weber posiada ponad 16 letnie doświadczenie w produkcji przemysłowych zbiorników i urządzeń z tworzyw sztucznych na media agresywne i wodę znajdujących szerokie zastosowanie w procesach magazynowania i przetwarzania agresywnych substancji chemicznych. Firma ma juz stabilna pozycje na rynku i zatrudnia około 300 pracowników.
zdjecie uzytkownika
Dziubak - 2014-09-08 10:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam :) mam takie pytanie czy w firmie Weber potrzebują pracowników np. na stanowisko monter lub podobne ??
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-09-27 20:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie weber poszukuje na stanowiska Mistrz produkcji, Ślusarz-spawacz oraz Spawacz tworzyw sztucznych, czy organizują praktyki studenckie. Pisza o sobie, że sa pracodawcą, który potrafi słuchać i uczyć się od swoich Pracowników, dba o bezpieczeństwo w środowisku pracy, zapewnia stabilność zatrudnienia, stosuje uczciwe zasady wynagradzania, angażuje się w szkolenia swoich Pracowników. Mają racje, czy ściemniają.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-10-17 18:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak w kazdej pracy niestety. sa rowni i rowniejsi, ale co poradzic? Lepsze to niz bezrobocie, ktore czyha za rogiem. A forumowicz "oko" kiedy tam pracowal? Slyszalem, ze pozmienialo sie na lepsze. a poza tym 15 zl brutto to nie jest tak malo, wrecz przeciwnie. za taka prace w innych firmach płaca mniej
zdjecie uzytkownika
kastr - 2014-11-24 20:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jak rozumiem macie 15 zł brutto i z tego wychodzi 13 złotych netto, tak? to wcale nie jest niska stawka, znam ludzi, którzy pracują na wiele mniejszych, także może warto docenić to co daje Weber Polska. zwłaszcza, ze to stawka dla nowych, to wnioskuje, ze starsi stażem zarabiają jeszcze więcej..
zdjecie uzytkownika
siwy lump - 2014-12-08 19:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepiej przeprowadzic sie do krzywic :) podwyzka gwarantowana :)
zdjecie uzytkownika
oko - 2014-12-10 18:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyplaty w grudniu sa zajebi...,w styczniu bedą jeszcze lepsze zapewne.I jeszcze podatek od bonów..... brawo,firma sie postarala jak zawsze. Zal.pl.
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-12-11 20:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyplaty marne i zajebiste? To trzeba innej pracy szukac i sie zwolnic jak to zrobilo wiele osob!!!!!!!!!! Fajnie sie pracuje u KONKURENCJI w Niemczech- tam to Cie chociaz Niemiec doceni a tu?????
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weber Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Weber Polska?
Zadaj pytanie
x