Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Weber Polska

Pracowałeś w firmie Weber Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
apollo - 2015-02-23 12:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam opinie o firmie Weber i widzę że sami nie zadowoleni,skoro tak to zapraszam na budowę do bloczków i betonu po 10 godzin dziennie 6 dni w tygodniu za 1500 zł.miesięcznie,tak więc pracować i nie narzekać.
zdjecie uzytkownika
apollo - 2015-02-23 19:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy ktoś wie jakie są szanse na prace w Weber Polska bo złożyłem swoje cv czy długo trzeba czekać na kontakt z ich strony
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2015-02-24 13:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Apollo .zależy co napisałes w cv i jaka przeszłość i umiejętności.Wojtek wprowadził kilka zmian,na pewno musisz znać rys.techniczny bo to sprawdzają.Ogólnie nowi przychodzą popracują dwa trzy dni i juz nie wracają.Wybierają po kilka osób i szkolą ich po czym wybieraja następnych.Z grup 8 osobowych zostaje 1 -2 osoby.Będziesz kumaty to będziesz pracował ale po czasie dojdziesz do wniosku jak jest naprawdę.Zalezy do jakiego Grupowego trafisz.
zdjecie uzytkownika
apollo - 2015-02-25 05:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten rys.techniczny do czego jest potrzebny bo z tego co ja wiem do zbiorników nie wymagali znajomości rys.technicznego
zdjecie uzytkownika
strzała - 2015-02-25 10:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez znajomości rys. technicznego nic z tego.
zdjecie uzytkownika
apollo - 2015-02-26 06:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam szwagra który tam pracuje i mówił że brakuje im ludzi bo się zwalniają i są przyjęcia i przeszkalają i osobiście dzwoniłem i pani która odebrała telefon nic nie wspominała o jakiś szczególnych wymaganiach tym bardziej o znajomości rys.technicznego
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2015-03-04 17:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rysunek tech.to podstawa...Cała budowa zbiornika jest oparta na rysunku.To tak jak plany budowy...na p.a.ł.ę nic nie zbudujesz.
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-03-24 18:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co taka cisza nastała? Czy coś w tej firmie zmieniło się na lepsze a może podwyżki były- o czymś nie wiem?
zdjecie uzytkownika
byłem tam - 2015-03-27 20:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że nic się nie zmienia. Przeczytzłem ostatnie opinie i widzę, że nadal na produkcji szefyją pracownicy fizyczni.Robią złą opinie firmie, a to ona jak matuszka daje im życie.Narzekanie na Niemców jest nieporozumieniem,to wy poniewieracie swoich krajanów.Wstyd, że jesteście Polakami.
zdjecie uzytkownika
robot - 2015-03-29 10:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moze wkoncu firma wroci na stara droge przeeciez to co on wyprawial w glwoie sie nie miesci przewrocilo sie wszystko o 180 st. Dziekujmy za ta decyzje teraz wielu bedzie zadowolonych z tych postepow ;) Nigdy wiecej Seklskiego ;)
zdjecie uzytkownika
InServ - 2015-04-01 11:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poszukuję zgrzewaczy/ spawaczy tworzyw sztucznych. Wymagane doświadczenie, mile widziana znajomość języka niemieckiego. Praca w Niemczech od połowy kwietnia.
Proszę o kontakt na adres : rekrutacja@inserv.com.pl
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-04-01 12:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [InServ - 2015-04-01 11:39:10]:
ile płacicie??
zdjecie uzytkownika
alwares - 2015-04-01 20:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie zgrzewanie rur z laminowaniem. ..porażka
zdjecie uzytkownika
bagno - 2015-04-26 19:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na podwyżki jest kasa tylko dla rodziny i ludzi Mariana dla innych nie ma bo Pani dyrektor wymysliła sobie altankę przed biurem ,żeby mogła kawkę pić w piękny słoneczny dzień,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mig - 2015-05-04 20:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojawiło sie kolejne ogłoszenie w sprawie pracy w weber .Młodzi na start 15 zł bruttu w okresie próbnym,dlaczego nikt nie napisał w treści ogłoszenia ,że tak naprawdę to 13 zł brutto bo 2 zł to dodatek którego w okresie próbnym nie ma!!!
zdjecie uzytkownika
Artur - 2015-05-12 16:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile zarabiaja dyrektorzy w tej firmie?, moze ktos sie orientuje? dziekuje
zdjecie uzytkownika
oleńka - 2015-06-30 14:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@artur ciekawe bardzo dlaczego ty akurat się interesujesz zarobkami dyrektorów w tej firmie. pewnie sporo bo firma produkuje zbiorniki przemysłowe na media agresywne więc wielki biznes, wielka odpowiedzialność, a poza tym oni się wywodzą z Gerhard Weber Kunststoff-Verarbeitung GmbH więc pewnie jest spora kasa i prestiż w cv
zdjecie uzytkownika
oleńka - 2015-06-30 14:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@artur ciekawe bardzo dlaczego ty akurat się interesujesz zarobkami dyrektorów w tej firmie. pewnie sporo bo firma produkuje zbiorniki przemysłowe na media agresywne więc wielki biznes, wielka odpowiedzialność, a poza tym oni się wywodzą z Gerhard Weber Kunststoff-Verarbeitung GmbH więc pewnie jest spora kasa i prestiż w cv
zdjecie uzytkownika
oleńka - 2015-06-30 14:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@artur ciekawe bardzo dlaczego ty akurat się interesujesz zarobkami dyrektorów w tej firmie. pewnie sporo bo firma produkuje zbiorniki przemysłowe na media agresywne więc wielki biznes, wielka odpowiedzialność, a poza tym oni się wywodzą z Gerhard Weber Kunststoff-Verarbeitung GmbH więc pewnie jest spora kasa i prestiż w cv
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-20 18:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Sivy - 2015-07-20 18:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jasiczek przed wejsciem na hale zostaw dopalacze w szatni!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ziuro - 2015-07-25 13:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedy bedzie podwyszka?
zdjecie uzytkownika
Sivy - 2015-07-30 17:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akcja dopalacz trwa-Jasiczek musisz byc bardziej ostrozny,to nie melina to zaklad pracy!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Tato - 2015-07-31 21:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżkę dostali ziomy co liza fasoli i marianowi,reszta może żyć nadzieją.taka prawda.Pozdro dla gitow
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-01 22:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
pogoń szczecin - 2015-08-01 22:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy sami lizusy i sprzedawczyki,żle traktują młodych po chamsku i bez szacunku dla drugiego człowieka
zdjecie uzytkownika
Sivy - 2015-08-06 00:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam polecam,zarobic mozna i przycpac,tylko Tomka spytaj a odlecisz na pluton od razu a nie za 9 lat,zbliza sie wyplata bedzie ostre latanie!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weber Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Weber Polska?
Zadaj pytanie
alert