Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Weber Polska

Pracowałeś w firmie Weber Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ga ga - 2013-06-23 10:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumie pewnej rzeczy : dlaczego narzekacie na innych ze robia to czy tamto , przeciez oni ni dostaja wyplaty z waszych kieszeni . zalozcie wlasne firmy i zobaczycie jak to jest z tej drugiej strony . tylko afirmacja zycia powoduje jego zrozumienie !
zdjecie uzytkownika
ryki - 2013-08-02 18:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, znalazłem informację z 2011 roku, że dają 14 brutto za godzinę, czy nadal tak jest? czy się coś zmieniło?
zdjecie uzytkownika
robek - 2013-08-06 16:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, podbijam pytanie Ryki, czy nadal jest opcja na 14 brutto za godzinę na starcie? czy to dla starszych stażem?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-18 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jakiś lekarz w pakiecie?
zdjecie uzytkownika
Lekarz - 2013-09-11 21:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście lekarz pełen pakiet - Placówka na Ku słońcu
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-12 18:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze tak.popracujesz to zobaczysz jaka jest rotacja tylko starocie i [usunięte przez moderatora] zostaja. nawet zastanawialem sie czy p.[usunięte przez moderatora] czyta te forum
zdjecie uzytkownika
radko - 2013-09-14 23:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
witam, chciałem się dowiedzieć na jakie realne zarobki można liczyć w firmie na produkcji? Dostajecie umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
byłem tam - 2013-11-30 12:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Po pierwsze i najważniejsze jak chcecie dostawac podwyżki do dobrze by było żeby
wasza żona dobre ciasta piekła albo sami sie nauczcie. Dobrze też jest miec zwinne palce.... bo tam przełożeni lubią jak wsadzasz im palec w [usunięte przez moderatora] .
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-02-27 11:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że tak trudno o podwyzke w Weber, bo to jednak dobra motywacja dla pracownika, czy wyrównanie postępującej inflacji pieniądza.
zdjecie uzytkownika
taka jest prawda - 2014-05-06 18:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca, najgorsi są niewykształceni robotnicy udający inteligencje.
zdjecie uzytkownika
kurator - 2014-05-09 14:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze nie polecam. Zarobki może nie najgorsze, ale atmosfera pracy fatalna. Zwłaszcza teraz, gdy zwalniają ludzi.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-27 20:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu zwalniaja tych ludzi z Weber, maja jakies problemy, czy o co chodzi, bo szukam pracy, a tu czytam, że zwolnienia.
zdjecie uzytkownika
Inspektor - 2014-06-10 14:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma kompletnie nie przestrzega przepisów prawa pracy, to nadaje się tylko i wyłącznie do inspekcji pracy lub telewizji. Ludzi traktują jak [usunięte przez moderatora] brak jakiegokolwiek szacunku do pracownika a o przestrzeganie jego praw nie wspomnę.
Praca w soboty a zamiast dnia wolnego zwracają urlop wypoczynkowy który pracownik wziął wcześniej lub później, to jest łamanie prawa totalne, urlop to urlop a dzień wolny za sobote to dzień wolny za sobote. Szczerze to mam nadzieje ze już za jakiś czas odpowiednie urzędy dobiorą im się do du...py!!!!!!!!!! Ludzie harują dla nich w pocie czoła w upały na hali bez klimy i zarabiają po kilkunastu latach marne grosze a majstrowie dostają mercedesy za grube pieniądze, żal patrzeć dobrze ze już nas tam nie ma. Ludzi nie zwalniają ludzie się sami zwalniają! za jakiś czas zostaną sami majstrowie i dyrektor personalny i będą spawać wtedy na 3 druty hahahahah
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2014-06-27 14:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma wszystkim. Widzę że cały czas tylko narzekania ,nic się nie zmienia dalej się robić nie chce paliwowo.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-30 03:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukują chyba obecnie sprzedawcy, na takim stanowisku też jest tyle powodów do narzekania, czy może akurat tam jest lepiej?
zdjecie uzytkownika
były - 2014-08-17 23:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie wszystko sie posypało, zawdzieczac to mozna min. majstrom i takim ludziom jak KOŃ... przerost ambicji nad mozliwosci ale jak sie ma paru ( usunięte przez administratora )
to i łatwiej jest manipulować innymi. Żal mi ich wszystkich, niejeden życie zawdzięcza tej firmie bo gdzie indziej nie utrzymałby sie. Żenada, nie polecam nikomu.
zdjecie uzytkownika
Admin - 2014-08-30 21:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Remik ty to maz zdrowie na odpisywanie na te bzdury.pioterk
pozdrowienia dla szefowstwa. :)
zdjecie uzytkownika
metin - 2014-08-31 16:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma weber posiada ponad 16 letnie doświadczenie w produkcji przemysłowych zbiorników i urządzeń z tworzyw sztucznych na media agresywne i wodę znajdujących szerokie zastosowanie w procesach magazynowania i przetwarzania agresywnych substancji chemicznych. Firma ma juz stabilna pozycje na rynku i zatrudnia około 300 pracowników.
zdjecie uzytkownika
oczko - 2014-09-03 18:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam..co z tego ze ma jak takie male firmy juz dokuczaja weberowi....zapraszam do niemiec...Kon to chory facet i nikt tego nie widzi?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Dziubak - 2014-09-08 10:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam :) mam takie pytanie czy w firmie Weber potrzebują pracowników np. na stanowisko monter lub podobne ??
zdjecie uzytkownika
biernat - 2014-09-09 17:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziubak - 2014-09-08 10:24:52]:
powiem wam wszystkim już nie długo będzie pracować coraz mniej ludzi fachowców zostaną nieudaczniki kaczmarka zwany jako mistrz produkcji przydupasy rodzina jego najlepsi fachowcy już nie pracuje ach jeszcze zostaną ludzie naprawdę dobrzy piotrek N. sebastia H, nikt więcej oni powinni zarządzać produkcją na hali
zdjecie uzytkownika
. - 2014-09-25 12:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a wiecie coś na temat opon, które dość długo leżały w magazynie a ostatnio zniknęły? chyba ktoś chciał sobie zarobić i myślał że nikt tego nie zauważy...
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-09-27 20:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie weber poszukuje na stanowiska Mistrz produkcji, Ślusarz-spawacz oraz Spawacz tworzyw sztucznych, czy organizują praktyki studenckie. Pisza o sobie, że sa pracodawcą, który potrafi słuchać i uczyć się od swoich Pracowników, dba o bezpieczeństwo w środowisku pracy, zapewnia stabilność zatrudnienia, stosuje uczciwe zasady wynagradzania, angażuje się w szkolenia swoich Pracowników. Mają racje, czy ściemniają.
zdjecie uzytkownika
oko - 2014-09-28 19:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma chyba bardziej zakłamanej firmy.Pracownicy traktowani są jak zło konieczne.najlepsi fachowcy odchodzą ,już są braki personalne a firma się ogłasza że przyjmie za 15 zł brutto/h tylko nie mówi że zaraz znowu będą zwalniać jak ciśnienie spadnie.Nadgodziny za dni wolne od pracy . NIEPOLECAM NIKOMU TAKIEJ PRACY.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-10-17 18:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak w kazdej pracy niestety. sa rowni i rowniejsi, ale co poradzic? Lepsze to niz bezrobocie, ktore czyha za rogiem. A forumowicz "oko" kiedy tam pracowal? Slyszalem, ze pozmienialo sie na lepsze. a poza tym 15 zl brutto to nie jest tak malo, wrecz przeciwnie. za taka prace w innych firmach płaca mniej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weber Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x