Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Weber Polska

Pracowałeś w firmie Weber Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kk - 2013-04-04 15:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientuje sie ktos moze jak jest w logistyce w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
11111 - 2013-04-08 20:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, jak komuś się nie chce robić to najlepiej szmaty na firmę wieszać. Weźcie się puknijcie w głowy, jak wam się nie chce robić i tak jest źle, to po co tam robicie? Przecież znajdziecie na pewno LEPIEJ PŁATNĄ pracę na lepszych warunkach... Na pewno majster położy was jajami do góry i zapłaci 20 zl więcej na godzinę, bo po co się przemęczać...
zdjecie uzytkownika
aasdf - 2013-04-09 14:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponawiam pytanie. Jak tam jest w dziale logistyki bo widziałem ze szukają
zdjecie uzytkownika
Pp. - 2013-04-16 17:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ogólnie wporzadku ale zarzadzający tą firmą to [usunięte przez moderatora] Kierownictwo tez nie najlepsze,wystarczyło by być bardziej ludzmi a nie cwaniakmi na stanowiskach,tyczy sie to pwenego siwego dziada miedzy innymi. Pozdro dla tych co są wporządku
zdjecie uzytkownika
Instruktor - 2013-05-06 19:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
omijam takie fora z daleka jednak musze cos nieco napisać. Bylem swego czasu na rozmowie , szukali osoby do szkolenia spawaczy "powiedzmy" - tylko jak nauczyć rolnika, piekarza, malarza, spawać, który ma wysokie niemanie o sobie ,ze lepiej wie wszystko (nawet kierownik tak zabardzo nie wiedział jak by ta współpraca miała wyglądać) . Z resztą współpraca z firmą na dłuższą metę to poroniony pomysł. Z resztą szefostwo firmy powinno się zainteresować co robią ich podwadni jak ich niema na miejscu.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2013-05-15 10:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wypisuj instruktor takich bzdur spawaczy w szczecinie jest na pęczki ale jak firma nie chce płacic i w dodatku ma pracownika za smiecia bo na jego miejsce jest 10 chętnych jak to mówi [usunięte przez moderatora] to takie są skutki a prawda jest taka ze dobrze i bardzo tanio sie nie da gdyz te dwa przymiotniki nawzajem sie wykluczają i zamiast szanowac spawaczy i dac zarobic zeby miec stałą dobrą ekipe to wymieniają co 2 tyg i przychodza tacy po kursie piekarze rolnicy i pracownicy pogrzebówki i skutki są opłakane miałem tą nieprzyjemnosc pracowac tam na zlecenie i byli tam dwaj mlodzi ludzie niby spawacze jeden pracował w zusie ale mu powiedzieli ze jako spawacz duzo zarobi i sie przyjoł na spawacza bez zadnej praktyki oczywiscie skutki tego były opłakane .a drugi miał praktyke w kostnicy.wnioski wyciągnij sam instruktorze
zdjecie uzytkownika
henry - 2013-05-15 10:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam panowie jak tam postępowanie sądowe przeciw firmie.Mam nadzieje ze po waszej mysli zycze powodzenia
zdjecie uzytkownika
Bióro - 2013-05-24 17:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko u nas takie rzeczy,Kudłaty kupuje opony po 2 tys za sztuke a chłopaki na montaże latają starymi gratami i jeszcze gorszymi narzędziami na dodatek ubrani jak każdy z innej parafii.Najważniejsze jest aby Kadra miała czym [usunięte przez moderatora] wygodnie wozic.Aby tak dalej to powysylamy pracowników PKS-em :)
zdjecie uzytkownika
Max - 2013-06-14 11:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrząc z boku to na hali pracują same Baby , co chcę przez to powiedzieć?
Jeden na drugiego gada że ten taki ten owaki , ten to źle robi ten to nie umie.
Widzisz że ktoś źle robi , powiedz mu a nie do brygadzisty lecisz zabłysnąć :)
Pozdrowienia dla tych co trzymają język za zębami :)
zdjecie uzytkownika
H2O - 2013-06-21 18:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowale tam trochę. Moje zdziwienie jak zobaczyklem ze spawają drutem rdzeniowym. Przeważnie wszystkie niemieckie firemki jak pracowalem mialy drut pełny a tu zdziwko. Ktoś pomyślał i poszedł po rozum do głowy (ciekawe czy dostał awans ) . Co do atmosfery to nie polecam
zdjecie uzytkownika
ga ga - 2013-06-23 10:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumie pewnej rzeczy : dlaczego narzekacie na innych ze robia to czy tamto , przeciez oni ni dostaja wyplaty z waszych kieszeni . zalozcie wlasne firmy i zobaczycie jak to jest z tej drugiej strony . tylko afirmacja zycia powoduje jego zrozumienie !
zdjecie uzytkownika
ryki - 2013-08-02 18:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, znalazłem informację z 2011 roku, że dają 14 brutto za godzinę, czy nadal tak jest? czy się coś zmieniło?
zdjecie uzytkownika
robek - 2013-08-06 16:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, podbijam pytanie Ryki, czy nadal jest opcja na 14 brutto za godzinę na starcie? czy to dla starszych stażem?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-18 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jakiś lekarz w pakiecie?
zdjecie uzytkownika
Lekarz - 2013-09-11 21:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście lekarz pełen pakiet - Placówka na Ku słońcu
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-12 18:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze tak.popracujesz to zobaczysz jaka jest rotacja tylko starocie i [usunięte przez moderatora] zostaja. nawet zastanawialem sie czy p.[usunięte przez moderatora] czyta te forum
zdjecie uzytkownika
radko - 2013-09-14 23:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
witam, chciałem się dowiedzieć na jakie realne zarobki można liczyć w firmie na produkcji? Dostajecie umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
byłem tam - 2013-11-30 12:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Po pierwsze i najważniejsze jak chcecie dostawac podwyżki do dobrze by było żeby
wasza żona dobre ciasta piekła albo sami sie nauczcie. Dobrze też jest miec zwinne palce.... bo tam przełożeni lubią jak wsadzasz im palec w [usunięte przez moderatora] .
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-02-27 11:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że tak trudno o podwyzke w Weber, bo to jednak dobra motywacja dla pracownika, czy wyrównanie postępującej inflacji pieniądza.
zdjecie uzytkownika
taka jest prawda - 2014-05-06 18:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca, najgorsi są niewykształceni robotnicy udający inteligencje.
zdjecie uzytkownika
kurator - 2014-05-09 14:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze nie polecam. Zarobki może nie najgorsze, ale atmosfera pracy fatalna. Zwłaszcza teraz, gdy zwalniają ludzi.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-27 20:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu zwalniaja tych ludzi z Weber, maja jakies problemy, czy o co chodzi, bo szukam pracy, a tu czytam, że zwolnienia.
zdjecie uzytkownika
Inspektor - 2014-06-10 14:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma kompletnie nie przestrzega przepisów prawa pracy, to nadaje się tylko i wyłącznie do inspekcji pracy lub telewizji. Ludzi traktują jak [usunięte przez moderatora] brak jakiegokolwiek szacunku do pracownika a o przestrzeganie jego praw nie wspomnę.
Praca w soboty a zamiast dnia wolnego zwracają urlop wypoczynkowy który pracownik wziął wcześniej lub później, to jest łamanie prawa totalne, urlop to urlop a dzień wolny za sobote to dzień wolny za sobote. Szczerze to mam nadzieje ze już za jakiś czas odpowiednie urzędy dobiorą im się do du...py!!!!!!!!!! Ludzie harują dla nich w pocie czoła w upały na hali bez klimy i zarabiają po kilkunastu latach marne grosze a majstrowie dostają mercedesy za grube pieniądze, żal patrzeć dobrze ze już nas tam nie ma. Ludzi nie zwalniają ludzie się sami zwalniają! za jakiś czas zostaną sami majstrowie i dyrektor personalny i będą spawać wtedy na 3 druty hahahahah
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2014-06-27 14:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma wszystkim. Widzę że cały czas tylko narzekania ,nic się nie zmienia dalej się robić nie chce paliwowo.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-30 03:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukują chyba obecnie sprzedawcy, na takim stanowisku też jest tyle powodów do narzekania, czy może akurat tam jest lepiej?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weber Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski