Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Weber Polska

Pracowałeś w firmie Weber Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Elojzy - 2015-02-15 15:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie co wy pieprzycie za bzdury, to nie jest praca za biurkiem,jeśli ktoś chce pracować to będzie wcale nie trzeba mieć układów.Cóż życzę powodzenia w poszukiwaniu lepszego etatu ktoś tu chyba skończył szkołę i szuka pracy stąd te opowiastki fakt są pewne niedociągnięcia,ale wszystko można obejść! wypłata na czas ! Pozdrawiam ludzi którym się nigdy woda do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie nalała ale przyjdzie czas na ciebie!!!
zdjecie uzytkownika
szukający pracy - 2015-02-18 11:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oko - 2014-12-10 18:08:45]:
Czy aż takie układy panuje? same lizusy i konfitury , strach isc tam do pracy ja wyslalem cv , pozdrawiam wszystkich
czyli kiepska firma?
zdjecie uzytkownika
apollo - 2015-02-23 12:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam opinie o firmie Weber i widzę że sami nie zadowoleni,skoro tak to zapraszam na budowę do bloczków i betonu po 10 godzin dziennie 6 dni w tygodniu za 1500 zł.miesięcznie,tak więc pracować i nie narzekać.
zdjecie uzytkownika
apollo - 2015-02-23 19:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy ktoś wie jakie są szanse na prace w Weber Polska bo złożyłem swoje cv czy długo trzeba czekać na kontakt z ich strony
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2015-02-24 13:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Apollo .zależy co napisałes w cv i jaka przeszłość i umiejętności.Wojtek wprowadził kilka zmian,na pewno musisz znać rys.techniczny bo to sprawdzają.Ogólnie nowi przychodzą popracują dwa trzy dni i juz nie wracają.Wybierają po kilka osób i szkolą ich po czym wybieraja następnych.Z grup 8 osobowych zostaje 1 -2 osoby.Będziesz kumaty to będziesz pracował ale po czasie dojdziesz do wniosku jak jest naprawdę.Zalezy do jakiego Grupowego trafisz.
zdjecie uzytkownika
apollo - 2015-02-25 05:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten rys.techniczny do czego jest potrzebny bo z tego co ja wiem do zbiorników nie wymagali znajomości rys.technicznego
zdjecie uzytkownika
strzała - 2015-02-25 10:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez znajomości rys. technicznego nic z tego.
zdjecie uzytkownika
apollo - 2015-02-26 06:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam szwagra który tam pracuje i mówił że brakuje im ludzi bo się zwalniają i są przyjęcia i przeszkalają i osobiście dzwoniłem i pani która odebrała telefon nic nie wspominała o jakiś szczególnych wymaganiach tym bardziej o znajomości rys.technicznego
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2015-03-04 17:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rysunek tech.to podstawa...Cała budowa zbiornika jest oparta na rysunku.To tak jak plany budowy...na p.a.ł.ę nic nie zbudujesz.
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-03-24 18:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co taka cisza nastała? Czy coś w tej firmie zmieniło się na lepsze a może podwyżki były- o czymś nie wiem?
zdjecie uzytkownika
byłem tam - 2015-03-27 20:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że nic się nie zmienia. Przeczytzłem ostatnie opinie i widzę, że nadal na produkcji szefyją pracownicy fizyczni.Robią złą opinie firmie, a to ona jak matuszka daje im życie.Narzekanie na Niemców jest nieporozumieniem,to wy poniewieracie swoich krajanów.Wstyd, że jesteście Polakami.
zdjecie uzytkownika
robot - 2015-03-29 10:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moze wkoncu firma wroci na stara droge przeeciez to co on wyprawial w glwoie sie nie miesci przewrocilo sie wszystko o 180 st. Dziekujmy za ta decyzje teraz wielu bedzie zadowolonych z tych postepow ;) Nigdy wiecej Seklskiego ;)
zdjecie uzytkownika
InServ - 2015-04-01 11:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poszukuję zgrzewaczy/ spawaczy tworzyw sztucznych. Wymagane doświadczenie, mile widziana znajomość języka niemieckiego. Praca w Niemczech od połowy kwietnia.
Proszę o kontakt na adres : rekrutacja@inserv.com.pl
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-04-01 12:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [InServ - 2015-04-01 11:39:10]:
ile płacicie??
zdjecie uzytkownika
alwares - 2015-04-01 20:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie zgrzewanie rur z laminowaniem. ..porażka
zdjecie uzytkownika
bagno - 2015-04-26 19:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na podwyżki jest kasa tylko dla rodziny i ludzi Mariana dla innych nie ma bo Pani dyrektor wymysliła sobie altankę przed biurem ,żeby mogła kawkę pić w piękny słoneczny dzień,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mig - 2015-05-04 20:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojawiło sie kolejne ogłoszenie w sprawie pracy w weber .Młodzi na start 15 zł bruttu w okresie próbnym,dlaczego nikt nie napisał w treści ogłoszenia ,że tak naprawdę to 13 zł brutto bo 2 zł to dodatek którego w okresie próbnym nie ma!!!
zdjecie uzytkownika
Artur - 2015-05-12 16:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile zarabiaja dyrektorzy w tej firmie?, moze ktos sie orientuje? dziekuje
zdjecie uzytkownika
oleńka - 2015-06-30 14:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@artur ciekawe bardzo dlaczego ty akurat się interesujesz zarobkami dyrektorów w tej firmie. pewnie sporo bo firma produkuje zbiorniki przemysłowe na media agresywne więc wielki biznes, wielka odpowiedzialność, a poza tym oni się wywodzą z Gerhard Weber Kunststoff-Verarbeitung GmbH więc pewnie jest spora kasa i prestiż w cv
zdjecie uzytkownika
oleńka - 2015-06-30 14:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@artur ciekawe bardzo dlaczego ty akurat się interesujesz zarobkami dyrektorów w tej firmie. pewnie sporo bo firma produkuje zbiorniki przemysłowe na media agresywne więc wielki biznes, wielka odpowiedzialność, a poza tym oni się wywodzą z Gerhard Weber Kunststoff-Verarbeitung GmbH więc pewnie jest spora kasa i prestiż w cv
zdjecie uzytkownika
oleńka - 2015-06-30 14:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@artur ciekawe bardzo dlaczego ty akurat się interesujesz zarobkami dyrektorów w tej firmie. pewnie sporo bo firma produkuje zbiorniki przemysłowe na media agresywne więc wielki biznes, wielka odpowiedzialność, a poza tym oni się wywodzą z Gerhard Weber Kunststoff-Verarbeitung GmbH więc pewnie jest spora kasa i prestiż w cv
zdjecie uzytkownika
Sivy - 2015-07-20 18:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jasiczek przed wejsciem na hale zostaw dopalacze w szatni!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ziuro - 2015-07-25 13:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedy bedzie podwyszka?
zdjecie uzytkownika
Sivy - 2015-07-30 17:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akcja dopalacz trwa-Jasiczek musisz byc bardziej ostrozny,to nie melina to zaklad pracy!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Tato - 2015-07-31 21:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżkę dostali ziomy co liza fasoli i marianowi,reszta może żyć nadzieją.taka prawda.Pozdro dla gitow
zdjecie uzytkownika
pogoń szczecin - 2015-08-01 22:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy sami lizusy i sprzedawczyki,żle traktują młodych po chamsku i bez szacunku dla drugiego człowieka
zdjecie uzytkownika
Sivy - 2015-08-06 00:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam polecam,zarobic mozna i przycpac,tylko Tomka spytaj a odlecisz na pluton od razu a nie za 9 lat,zbliza sie wyplata bedzie ostre latanie!
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-08-31 14:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie właśnie znalazłam dosyć aktualne ofert pracy które zamieściła firma Gerry Weber Polska Sp. Z O.O., praca jest w Warszawie na stanowisku kierownika salonu sprzedaży, sprzedawcy w Zielonej Górze do obowiązków należeć będzie aktywna pomoc klientowi podczas dokonywania zakupów oraz sprzedaż chcą ukazać modę w pełnym blasku, zależy im by wyróżniać się wysoka motywacja, zaangażowanie i dyspozycyjnością
zdjecie uzytkownika
Błękitni - 2015-10-03 22:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
UWAGA!!! Na Biesiade to sprzedawczyk
zdjecie uzytkownika
Legel - 2015-10-04 03:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Podpowiedzcie mi proszę jak teraz wygląda sytuacja w Weberze gdybym chciał się dobijać tam i jakąś robotę znaleźć, przede wszystkim czy ma to jakikolwiek sens czy są w stanie zaoferować atrakcyjne warunki na rynku z punktu widzenia pracownika czy w porównaniu do konkurencji jest mocno przeciętnie ? dzięki za info
zdjecie uzytkownika
INA - 2015-10-10 23:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
SIEMA PARÓWECZKI KIEDY GRAMY MECZYK??? WIEMY O CO CHODZI WEBERKI GOLENIÓW!!! HI HI
zdjecie uzytkownika
romk - 2015-11-03 15:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@INa jaki meczyk, organizujecie w tej firmie jakieś zawody? Suer sprawa, widac, że zespół jest zgrany i atmosfera pracy przez to też na pewno jest dobra. Zastnawiam się jeszcze jak podejś do sprawy ogłoszenia na sprzedawce, bo jest w Gryni ciekawa oferta.. nie napisali tylko ile mozna zaorbić, ale pewnie 2 tys to max.
zdjecie uzytkownika
PINK - 2015-12-28 16:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U nas więcej nie zarobisz 13zl plus 2zl to żenada za ta robotę! a w Niemczech masz 12 ale euro i kilku po nowym roku starych pracowników buja z Webera!
zdjecie uzytkownika
wertyui - 2015-12-28 19:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej widzialem ze niedawno firma Weber Polska Sp. z o.o. wstawila ogłoszenia o pracy, na stanowsiko kierownika regionalnego w wielu wojewdztwach w Polsce
zdjecie uzytkownika
Janx - 2015-12-30 23:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, widziałem tą ofertę. Trzeba znać język niemiecki lub angielski oraz mieć doświadczenie w branży i prawo jazdy kat. B. Za to oferują szkolenia, umowę o pracę i dobre zarobki. Oferta jest bardzo ciekawa :)
zdjecie uzytkownika
hajko - 2016-01-02 13:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Słyszałem sporo na temat firmy od swoich znajomych. W sumie zdecydowana większość przekonywała mnie że warto i nie jest tu wcale aż tak ciężko
zdjecie uzytkownika
inka - 2016-01-04 17:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na pollskie warunki to całkiem nieźle płacą @PINK, nie porównuj płacy niemieckiej z nasza krajową pensją bo to nie ma porownania,ich gospodarka jest 100 lat do przodu.
zdjecie uzytkownika
Krzys - 2016-01-06 12:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur - 2015-05-12 16:57:53]:
I zeby majster Jasiczek mogl tam spokojnie zazywac swoje narkotyki:0
zdjecie uzytkownika
gfa - 2016-01-07 11:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że osoby mające problem z używkami nie powinny w pracy w ogóle się udzielać. Nie wiem co na ten temat sądzicie, ale jak dla mnie to firmie nie zagwarantuje bytu w przyszłości.
zdjecie uzytkownika
outsider - 2016-01-13 15:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o widze ze firma nakreca sobie sama pozytywne opinie bo żaden normalny były lub aktualny pracownik nie napisze niczego pozytywnego o weber Polska. Dziwie się ze im się jeszcze inspekcja pracy do tylka nie dobrala bo lamane sa wszelkie możliwe przepisy a pracownik to dla nich nie jest człowiek tylko wyrobnik. Na stanowiskach kierowniczych sa zatrudnione osoby które kompletnie się do tego nie nadaja majstrowie traktują ludzi jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zastraszają bez szacunku do zadnego z pracujących tam chlopakow- tak to jest jak się na stanowiska kierowicze zatrudnia osoby bez wyksztalcenia i pojęciu o zarzadzaniu ludzmi.Nie polecam
zdjecie uzytkownika
pemol - 2016-01-13 19:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@outsider sądzę, że nie każdy ma takie opinie na temat firmy jak Ty. Sadzę, że mają wiele do zaoferowania swojemu pracownikowi, między innymi samochód służbowy.
zdjecie uzytkownika
jajo - 2016-01-28 14:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma drużyny te parowy grają u biesiady na dziale podczas pracy
zdjecie uzytkownika
giter - 2016-01-28 14:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podejrzewam że wszystkie przepisy BHP przez pracowników też nie są utrzymywane co nie dąb ? Na dobrą sprawę może dlatego zastępcy kierownika teraz szukają.
zdjecie uzytkownika
GIT - 2016-01-29 09:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy pracuje jeszcze w tej firmie nie jaki Przewoznik? leser i strzela z ucha jak dobrze pamiętam......
zdjecie uzytkownika
monkey - 2016-01-30 19:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@giter Niestety często pracownicy nie mają wymaganych wstępnych szkoleń i nie znają zasad bhp, więc ciężko im to przestrzegać, nie wiem jak jest w tej firmie. Widziałem ogłoszenie na stanowisko sprzedawcy do Bydgoszczy ale nie ma tam żadnych szczegółów odnośnie rodzaju umowy
zdjecie uzytkownika
leon - 2016-02-01 20:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że w Weberze umowa jest o pracę. To jednak zabezpieczenie nie tylko dla pracownika, ale także dla firmy - monkey. Swoją drogą, z tym BHP, powinni wprowadzić przymusowe szkolenia.
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2016-02-02 09:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka firma taka osoba od bhp, jaka osoba takie szkolenia... Kuźwa tu niema żadnych szkoleń więc jak kogokolwiek zmuszać jak niema do czego.
zdjecie uzytkownika
kino - 2016-02-03 20:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no nie ma, a być powinny. Jak dla mnie, każdy pracownik w takiej firmie jak Weber, powinien przejść takie szkolenie. Wszyscy by lepiej pracowali, wierzcie mi :)
zdjecie uzytkownika
dabek - 2016-02-07 20:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xyz - 2016-02-02 09:42:17]:
no jak nie ma szkoleń. Najpierw dni to tylko szkolenie. Na dodatek Marian codziennie cos tam gada. To co sie dzieje bo ryba psuje sie od łba
zdjecie uzytkownika
okno - 2016-02-07 20:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że szkolenia się zdarzają, ale raczej każdy i tak zna swój zakres obowiązków. Wiadomo czy jest szansa, żeby teraz znaleźć zatrudnienie, czy wszyscy się utrzymują? Dzięki

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Weber Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weber Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert