Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PPHU Markam

Pracowałeś w firmie PPHU Markam i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
leo - 2015-09-25 13:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM.CIEKAW JESTEM CZY ZNALAZŁBY SIE KTOŚ KTO MIAŁBY O KONAŚIU COS POZYTYWNEGO DO POWIEDZENIA?AAA CHYBA ZE ON SAM:)SPOTKAC TAKIEGO TYPA TO TOTALNA KATASTROFA.PANIE KONACKI MOZE PROBLEMY KADROWE ROZWIĄŻĄ UCHODZCY ,ALE PODEJŻEWAM ZE ZA 500 EURO MIESIĘCZNIE OD ŚWITU DO ZMROKU POKAŻĄ CI ŚRODKOWY PALEC...
zdjecie uzytkownika
olala - 2015-09-26 17:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hiiihiii i wydaje mu sie ze jest inteligentny i przystojny:)) 160 w kapeluszu:)
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-09-28 11:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no juz niemacie o kim pisac?moze o trzodzie chlewnej?ciekawszy temat.
zdjecie uzytkownika
ze stażem - 2015-09-29 09:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuję w tej firmie dość chwilę i zastanawia mnie dlaczego wysyp tego typu opinii pojawia się zawsze po tym jak zostaną zwolnione dyscyplinarnie dwie lub trzy panie za kradzież, lub przylapane na oszustwie albo któraś zachoruje na nerwice. Czy to nie dziwne. ??
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-09-29 11:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie,zachoruje na nerwice,a zdrowa do firmy się przyjmowała? Czy to nie daje cos do myślenia? A nieuczciwy ludzie znajdą się wszędzie,czy chcesz powiedzieć że w tej firmie z góry wieje dobrocią i przykładem właściwego postępowania?To przecież na spotkaniu kierowników z dyrekcja i samym właścicielem była mowa o robieniu na zapleczu roladek żeby brakow i manka nie było,czego sam Pan właściciel udał że nie słyszy? Czy tak powinna wyglądać praca ekspedientki,to Wy sami pokazujecie Panie dyrektorze ,ze żeby było dobrze,trzeba kombinować.Skąd się więc biora braki w sklepie?
Uznawanie zwrotow zależy od humorku Pana który tym się zajmuje? Co się dzieje z mięsem zwróconym w większych ilościach na zakład? Zostaje wyrzucone za okno? a kobiety na sklepach płacą za to. Czy to jest w porządku?
zdjecie uzytkownika
ze stażem - 2015-09-29 17:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga "JA" jeśli dla ciebie otrzymanie przez właściciela zgody na zagospodarowanie ścinek poprzez robienie rolad co ma pomóc w zmniejszeniu strat porównujesz do zwykłej kradzieży czyli anulowanie paragonów lub całkowita sprzedaż towaru poza kasą to radzę zmienić lekarza tego od nerwów na psychiatrę choć boje się że dla Ciebie jest już za późno
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-09-29 22:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś daremny i żal mi Ciebie,kogo zatrudniasz że kradną? Ja Tobie nie ubliżam,ciekawe co sanepid na taką robote zapleczową by powiedział?
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-10-02 19:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to co się dzieje z mięsem zwróconym na zakład? W Kasince w zakładzie gotuje się obiadki z wszystkiego. Bigos to przegląd całego tygodnia ze wszystkich sklepów. Kiełbasa na gorąco na śniadanie codziennie przez kilka dni. Chyba komuś się wydaje, że człowiek jak świnia wszystko zje. A stołówka - pożal się Boże. Jeden syf. Coś kapie z sufitu do zupy. Bez komentarza. Nie życzę smacznego. Nie płacą nadgodzin, obcinają wypłaty, za chorobowe, urlopy itp. bez podania przyczyn. Nie dziwię się, że w tej firmie ciągle ludzie sami się zwalniają.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-10-03 16:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego też nikt z rodziny Skolarusów, ani żaden z dyrektorów nie je śniadań ani obiadów w firmowej stołówce, a pracuje tam cała familia, to daje do myślenia.
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2015-10-05 15:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czego jeszcze chcecie od tej firmy? Czytając wasze komentarze to nie wiadomo czy płakać czy się śmiać?! Zapraszam do pracy do jednej z sieciówek.Charujesz jak wół za najniższą krajową,nawet w niedziele!! A o premii można zapomnieć bo i za co,jak to mówią! Faktycznie,komentarze pojawiają sie dopiero wtedy gdy jakaś pani wyleci za kradzież!
zdjecie uzytkownika
kolina - 2015-10-13 02:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy nie pracowałam na stanowisku kelnerki, nie wiem jak dokładnie to wygląda, ale rozumiem, że to ciężka i wymagająca czasu praca, dlatego mam szacunek do wszystkich kelnerów i obsługi i nienawidzę, jak ktoś się strasznie ordynarnie wobec nich zachowuje... ludzie praca jak praca, żadna nie hańbi, według mnie...
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-10-17 14:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.w markamie juz w momencie przekroczenia progu zakladu przynosisz straty dla firmy.to jest wlasnie myslenie ...ludzi ktorzy nic zupelnie nic nie reprezetuja.a jesli chodzi o posiłki ,hmmm kilka razy była akcja,,mega sraka,,ale zawsze mozna powiedziec ze to wirus albo grypa żołądkowa a nie totalnie przeterminowane jedzenie którym sie karmi pracowników
zdjecie uzytkownika
mała123 - 2015-10-18 22:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka pracowałam w tej firmie najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie może być dziewczyny po 12godz stały przez 2tyg A kierownik żadnej redakcji da Pani radę jeszcze brak ludzi do pracy.Wiecznie manko na remamentach jedna Wielka porażka
zdjecie uzytkownika
mała123 - 2015-10-19 14:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet kadrowa w tym zakładzie kłamie jedna Wielka pomyłka lepiej nie mieć pracy niż pracować w obozie gdzie człowieka nikt nie szanuje
zdjecie uzytkownika
mała123 - 2015-10-19 14:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet kadrowa w tym zakładzie kłamie jedna Wielka pomyłka lepiej nie mieć pracy niż pracować w obozie gdzie człowieka nikt nie szanuje
zdjecie uzytkownika
wrednaa - 2015-11-04 22:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdziwonna - 2015-07-06 12:56:33]:
brak szacunku totalnie a kierownik iwański nie nadaje sie na to stanowisko oszust i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziwie sie ze nikt tego w firmie nie widzi
zdjecie uzytkownika
klijent234 - 2015-11-05 19:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja koleżanka w tej firmie robiła wiecznie manko wiecznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] była ta firma powinna się zamknąć A apropo na szopienicach nie miła baba sprzedaje śmierdzące Stare mięso fajny mają personel
zdjecie uzytkownika
hgvv - 2015-11-11 21:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a widzieliście że na chwilę obecną firma F.H.U. Markam szuka manikiurrzystki, pedikiurzystki w Legionowie wmagane jest absolutnie profesjonalne podejście do klienta, znajomość najnowszych trendów w branży, umiejętność ; manikiur i pedikiur, gelcolor, przedłużanie paznokci metodą żel, akryl, zdobienia
zdjecie uzytkownika
kmak - 2015-11-14 02:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to jednak chyba nie jest to ta firma, ale rzeczywiście ogłoszenie o którym piszesz istnieje ale nie powinno go tu być.
zdjecie uzytkownika
sia - 2015-11-16 14:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doswiadczenie mam spore jako manikiurzystka, ale bardziej sama dorabialam wczensiej na tym a teraz chce normalnej umowy, myslicie ze jest szansa?
zdjecie uzytkownika
mio - 2015-11-18 17:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uwazam ze warto sprobowac i przekonac sie samemu jak to wyglada, nike nikogo do niczego nie zmusza.
zdjecie uzytkownika
konio - 2015-12-06 12:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idą święta na pewno będą paczki a w nich galareta,pasztetka coś co się pewnie nie sprzeda, może jeszcze coś dla pupilka o imieniu Reks.Pozdrawiam wszystkich którzy muszą to znosić. Wesołych świąt.
zdjecie uzytkownika
nhbgvfc - 2015-12-06 18:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba już teraz nie ma żadnych aktualnych ofert pracy od nich..a szkoda bo widziałem że jakiś czas temu szukali kucharza oraz kucharki i kelnerów w Mosinie
zdjecie uzytkownika
fajna - 2015-12-06 20:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są a Osiecimiu przyjecia jak jestes zainteresowany taką praca
zdjecie uzytkownika
mądry - 2015-12-14 18:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie kto pisze tak idiotyczne opinie.Jaki poziom intelektualny mają pracownicy tej firmy? Kto ich rekrutuje. Zapewne ma podobny intelekt. Być może on sam je pisze w wiadomym celu.
zdjecie uzytkownika
blik - 2015-12-15 11:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam-czy ktoś wie ile może zarobić kierowca dostaw w firmie MAKRAM w Kasince? Jak wygląda pensja-podstawa za godz? za km?
zdjecie uzytkownika
beral - 2015-12-16 22:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to miesięcznie wychodzi w granicach 3000-4000 złotych dla kierowcy, no ale to jeszcze zależy jakie masz doświadczenie i ile wynegocjujesz.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-12-19 18:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cztery koła w Markamie to za dwa miesiące i bez ubezpieczenia na czarno za 35o godzin z których odtrącą ze czterdzieści. Jeżeli pokażesz odcinek z takimi zarobkami za ustawowy czas pracy to ja dam ci cztery koła , a jezeli nie to ty mi dasz dwa kółka.
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2015-12-22 19:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie wreszcie wreszcie zmienili kierownika !!! Premie się będą zgadzały porządek i spokój na sklepach. Boże niech będą dzięki!
zdjecie uzytkownika
pik - 2015-12-22 22:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ruda nie bądż naiwna , rybka zawsze śmierdzi od głowy a ta się nie zmieniła!!!.
zdjecie uzytkownika
fajna - 2015-12-24 20:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze by się soś zmienilo ale jakby Konacki jeszsce wyleciał
zdjecie uzytkownika
astronom - 2015-12-25 21:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To właściciel decyduje jaki charakter ma firma itd i za to odpowiada.Zasłanianie się jednym czy drugim adamem nie zmieni opinii ani nie zasłoni prawdy o właścicielu. pan adam Konacki to zwykły opowiadacz który mówi i robi wszystko na pokaz . Po prostu pozer i do tego zwykły cham który zupełnie nie szanuje ludzi.Uważam że nie nadaje się nawet do pasienia krów bo przy jego podejściu zapewne przestały by dawać mleko.
zdjecie uzytkownika
SIM - 2016-01-01 14:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pieniądze to nie wszystko. Do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć, przede wszystkim mentalnie.Frak na biznesmenie dobrze leży dopiero w trzecim pokoleniu a narazie to trzeba słomę z butów wytrzepać i zaczać pracować nad sobą.Jaki pan taki kram.
zdjecie uzytkownika
23e4dqq - 2016-01-03 15:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, no od dłuższego czasu nie widze zeby były od noich jakies oferty pracy.. a szkoda bo chcialam u nich sporobwac podjac prace na stanowisku kelnerki
zdjecie uzytkownika
skubi - 2016-01-15 02:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [23e4dqq - 2016-01-03 15:27:07]:
niestety, ale @23e4dqqq musisz teraz chwilę poczekać, bo Markam na ten moment nie ma żadnych nowych ofert, niemniej musisz poczekać cierpliwie a pewnie coś wskoczy
zdjecie uzytkownika
mala159 - 2016-01-15 10:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ruda - 2015-12-22 19:20:14]:
ale jestescie naiwni wy dalej wierzycie ze tam bedzie lepiej tam sie nie zmieni nic premie dostaja tylko ci co wchodza bez wazeliny kierowniczka i derektorowi
zdjecie uzytkownika
mala159 - 2016-01-15 11:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mala - 2015-06-01 17:49:42]:
tak to prawda listy zawsze sa falszowane a nadgodziny mozna zapomniec ze beda wyplacone
zdjecie uzytkownika
małpa - 2016-01-16 00:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nadgodziny owszem będą wypłacone jeśli dokładnie sobie spiszesz swoje godziny pracy, wystąpisz do zakładu o ich zapłatę a jeśli nie to podasz ich do sądu pracy - przypominam w sklepach jest monitoring a zgodnie z zaleceniem dyrektora ostatnia rzeczą jaką robisz po zakończeniu zmiany to wysłanie sms-a o utargach do wielce szanownego dyr i kierownika - pozdrawiam i trochę myślenia
zdjecie uzytkownika
były - 2016-02-11 20:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie i nie było to pozytywne doświadczenie . Pracowałem bo jak większość musiałem utrzymać rodzinę. Kłamstwo , pomówienie , intryga,mobbing przez duże M, były na porządku dziennym.Nie pasowało to odszedłem!.Natomiast chcę powiedzieć że pieniądze były wypłacane zawsze na czas i bez przyczyny nikt pochopnie nic nie potrącał.Chcecie to pracujcie albo nie , lecz bądzcie obiektywni.
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2016-02-12 16:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2016-02-11 20:33:29]:
Zgadzam się w stu procentach!
zdjecie uzytkownika
iii - 2016-02-16 20:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@małpa, ale po co od razu myśleć takim czarnym scenariuszem.. sąd to pewnie ostateczność. Warto zapisywać wszystko, zresztą tak każdy powinien robić, nie tylko w Markamie
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-22 09:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam .praca w tej firmie to naprawde ostatecznosc,wspolczoje wszystkim ktorzy sa zmuszeni przez zycie aby tu harowac za psie pieniadze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez zadnej nadzeji na jutro.
zdjecie uzytkownika
Gwiazdka - 2016-03-03 21:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2016-02-22 09:01:14]:
Najgorsza firma jaka istnieje! Zwolnili jednego a przyjęli drugiego gorszego kierownika! Wydaje się taki dobry a to tylko pozory!! Mobbing to jego drugie imię. Kobiety nie dajcie się omamić jego fałszywą i zdradziecką buźką. Powodzenia!!!
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-03-07 16:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik jak z du....y trąbka kawał oszusta wchodząc do pracy trzeba się przed wszystkimi rozebrać bo tak sobie wymyślili. to co sie tam teraz robi to masakra oszusci i zlodzieje ostatnio z koperd pieniadze gina goraej jak oswiecim.
zdjecie uzytkownika
były - 2016-03-07 22:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli masz ciasne buty to je zmień i przestań narzekać,nie chcesz ich zmienić to chodz w ciasnych i tym bardziej nie narzekaj. To ty decydujesz o sobie a nie Pan Właściciel masarni czy jakiś kierowniczyna który wchodzi im do d....y. A jeszcze jedno nie obrażaj ludzi bo wówczas sam nie jesteś w porządku.
zdjecie uzytkownika
Chuda - 2016-03-08 19:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2016-03-07 16:31:30]:
Mam lepszy pomysł:-) dajmy sobie wszyscy zdjęcia na FB w bieliznach lub jak leżymy w łóżku. Porażka!! Co to za kierownik jak robi z siebie ofiarę losu?! Czy ktoś taki może być kierownikiem??? Gdzie tu szacunek dla samego siebie a pracownicy jaki mają obraz?:-) jaki szanujący się i inteligentny facet obnaża się przed całym światem.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-03-08 21:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiesz, @chuda prawda jest taka, że kierownik też jest człowiekiem i też ma swoje słabsze dni, moim zdanem trzeba to szanować i tyle, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi
zdjecie uzytkownika
Marika - 2016-04-01 16:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W pełni popieram wypowiedz mysle ze solidna firma pracuje od nie dawna kazdy jest czlowiekiem a wylewanie kwasu na forum nic nie da warunkiem sukcesu jest praca uczciwosc i własciwa komunikacja zawsze mozna zadz do firmy i pomoga doradza mysle ze jest ok zycze cierpliwosci . A w ktorej pracy jest lekko i nic nie mosisz robic naeet dyrektor i kierownik jezdza zadz o 21 on nadal jest w pracy nie zazdroszcze .
zdjecie uzytkownika
losos - 2016-04-07 21:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę smiesznie brzmią ,wasze wpisy o tym,że kierownik po zakonczeniu pracy każe się rozbierać, o czym wogole mowa?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-04-09 20:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma która wyłącznie uzurpuje sobie prawo do pracownika .Spróbuj się zwolnic z tej firmy a będziesz największym wrogiem a pan właściciel każe ci odpracować trzy miesiące, bo inaczej dyscyplinarka. Nie ważne że tyrałeś po 260 godz i więcej w mcu on ma władzę i za nic nie pójdzie nikomu na rękę. Nigdy nie zrozumiem tego człowieka. Pewnie gdy by mógł strzelać to prawdopodobnie by to robił bo liczy się tylko on i jego biznes , reszta nie istnieje. Many ,many many.Uch igelne jest blisko.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie PPHU Markam!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU Markam
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert