Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PPHU Markam

Pracowałeś w firmie PPHU Markam i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cichy21 - 2014-08-21 16:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam pracowałem w tej firnie i wiekrzego syfu niema smród syf mobing szczególnie od ludzi pracójacych z kamienicy kierownik jest ok
zdjecie uzytkownika
O.N.A - 2014-08-21 18:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ha ha ha - 2014-04-01 11:36:27]:
DŁUGO NIE WYTRZYMAŁNOWY KIEROWNIK :D ... Ciekawe dlaczego ??? Najsłabszym ogniwem w tym wszystkim jest Pan Dryektor,niestety ....
Facet kompletnie nie ma pojęcia o tym jak prowadzi się tak dużą działalność gorpodarczą,nie potrafi zarządzać personelem. Potrafi jedynie krzyczeć, ubliżać i poniżać.. Generalnie jeśli chodzi i ekipę koleżanek po fachu było dobrze ... Z tym że Ja jeszcze pracowałam w formie za jej świetlanych czasów,teraz nie jestem w stanie się wypowiedzieć,bo wiele osób odeszło, dlaczego ??? Hmmmm .....
zdjecie uzytkownika
Kasandra - 2014-08-25 12:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-08-07 18:52:27]:
Jeżeli uważasz że w Markamie jest mobing to spróbuj popracować w Polo, a zaraz zmienisz zdanie o Markamie. Hi hi zrymowało się. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kenji - 2014-08-25 15:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kasandra - 2014-08-25 12:37:32]:
mówicie o przedsiębiorstwie zajmującym się produkowaniem tradycyjnych wędlin i mówicie tu o mobingu? nie pracowałyście w takim razie w naprawdę trudnych warunkach. Po za tym co do samej pracy tutaj to rzeczywiście nie jest to może szczyt marzeń ale praca w której za ciężką pracę dostaje się swoje pieniądze na czas i tu jest wszystko w porządku
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-09-04 18:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda słów ...
Pozdrowienia dla Dyrektorka :) :) :) :) ...
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-13 20:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie da się tego czytać!!!!!!Pracuje w tej firmie i nie mogę nic złego powiedzieć na Jej temat,praca jak każda inna!
zdjecie uzytkownika
;);) - 2014-09-16 21:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasandra - 2014-08-25 12:37:32]:
ja piernicze haa co za ludzie kto myśli że Pan Dyrekto dałby sobie nick oo taki -- ;);)
zdjecie uzytkownika
ZyX. XyZ - 2014-09-22 10:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-13 20:56:16]:
Skoro uważasz ze praca super,jak kazda inna ,to dlaczego wciąż wiszą ogłoszenia na sklepach,dlaczego pracownicy pracujący latami odchodzą ?? Przychodzą nowe,na chwile i tez idą ??
zdjecie uzytkownika
:P - 2014-09-26 16:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma porazka wyorzystująca ludzi! jak ktos jest zdesperwany to niech pracuje w takiej firmie pracowałam ale nawet w cv nie wpisuje tej firmy dyrektor ktory na skargi pracownikow odpowiada ze wysle ich na dlugi urlop... to jest dyrektor? kierownik ktory siedzi calymi dniami i gra na maszynach to jest kierrownik? albo ktory proponuje sex i inne sprosne propozycje?? jak dla mnie zal i mobing po calosci
zdjecie uzytkownika
Nicola - 2014-09-27 23:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Granie na maszynach i sprośne propozycje to tylko nasuwa mi się jeden pan.PAN I
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-09-27 23:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WOLĘ PRACOWAĆ NA WYSYPISKU NIŻ NA MARKAMOWSKIM STOISKU!!!FIRMA TRAGEDIA,CAŁKOWITY WYZYSK PRACOWNIKA OCZYWIŚCIE O POSZANOWANIU NIE MA MOWY.PAN DYREKTOR KATASTROFA SAM POWINIEN STANĄĆ ZA LADĄ NA TYDZIEŃ TO BY SIĘ DOWIEDZIAŁ CO TO PRACA!!!!Powiem jeszcze tyle że wytrzymałam w tej firmie 2.5 roku,ale w końcu powiedziałam dość!!!TRAGEDIA!!PRACOWAĆ I NIE PYTAĆ O KASE
zdjecie uzytkownika
nikita - 2014-09-28 20:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak tak tylko pan I.jest taki ze na sex zaprasza i na socjalce obmacuje bllle żygac mi sie chce jak sobie to spomne ale zapłaci za swoje bo gnoic i molestowac to on potrafi Hitler był lepszy niz on a "dyrektor" masakra urlopami długimi faktycznie straszy co jest żenada ależ czego mozna sie spodziewac po najlepszych kolegach pewnie razem na maszynach kace przepierniczaja i na obiady tez razem chodza w czasie pracy SZCZERZE WOLE W OBOZIE PRACY (usunięte przez administratora)NIZ W MARKAMIE bo o tej pracy tylko mi zostały koszmary i psychiatryk odwiedzony masakra
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-29 13:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
święta racja!!!!!Każda cicho siedzi bo się boi!!!
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-09-29 17:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-29 13:13:10]:
widocznie tak jest ze WŁASCICIEL JEST TAKI SAM BO NAWET NA SKLEPY NIE JEŻDZI aby zobaczyc co sie dzieje a pan I.....i to tylko o sexie mysli i tylko to ma do zaproponowania dziewczyna ochyda a jak ma ci dac premie to go czyści bo najlepiej miec do siebie
zdjecie uzytkownika
8888 - 2014-09-30 21:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy co tu piszecie to chyba była wasza pierwsza praca bo takim ludziom to się pracować po prostu nie chce tylko narzekać każdy umie a jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził.A ogłoszenia wiszą bo wysokie progi dla matołów niestety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
33333 - 2014-09-30 22:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A każdego matoła trzeba szanować!!!!!A ludzie chcą pracować tylko w normalnych warunkach z normalnymi ludzmi!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-10-01 19:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie!!!!Coś cie się tak uparli na temat kierownika!!!!!! Jak stare mądre przysłowie mówi... jak suka nie da to pies nie weźmie!!! Widocznie prowokować potraficie a potem to kierownik winien!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ktok - 2014-10-01 19:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba ta suka by musiała być niewidoma i głucha
zdjecie uzytkownika
iii - 2014-10-04 15:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za wysokie progi ? nie ma się za bardzo do czego pchać. Dlatego ogłoszenia są często a w ogłoszeniach są małe wymagania W całym powiecie wszyscy znają tą firmę i omijają szerokim łukiem. Praca w tej firmie nie była moją pierwszą pracą ale zapewne najgorszą. Zero szacunku do ludzi, mobing i niewypłacane nadgodziny. Żenada!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-06 21:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysmy sie kierownika uczepili!!!!!!!!!!!!kobieto ty nie wiesz co piszesz my prowokujemy buahahaha smieszna jestes sory ale widocznie ty dupy dajesz bo ja sobie tego nie życzyłam a on sam sobie cos wkręcał co mnie dobijało a jak ty sie na to godzisz to sory ale widocznie tobie to odpowida,brak słów dla tej firmy
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-10-08 21:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam już w kilku firmach zajmujących się sprzedażą wędlin i mięsa i interesuje mnie obecnie praca właśnie dla firmy Markam. Czy jesteście w stanie powiedzieć mi coś więcej na temat tej firmy właśnie ? oczywiście chodzi mi o stanowisko przedstawiciela handlowego. rozumiem, że z samochodem i telefonem od firmy nie ma problemu?
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-09 16:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ada
Tak nie ma problemu tak jak i z nadgodzinami (praca od 6 do 18) i gotowością do pracy 24h/7dni w tygodniu. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
do ada - 2014-10-10 21:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcale niema pracy 24h/7dni a ten którego zwolniono to musi tak mówić jak chcesz pracować i ci zależy na pracy to będziesz zadowolona!!!!!!
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-10-13 16:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez tam pracowałam i sama odeszłam bo takiej tragedii to nigdzie nie widziałam o zapłacie za nadgodziny tylko można pomarzyć wolne za soboty nie do odebrania w tygodniu klienta rąbie się jak tylko sie da kombinacje takie że po prostu masakra najgorsza firma w jakiej pracowałam nie mam nic dobrego o nich do powiedzenia żałuje że tam pracowałam
zdjecie uzytkownika
życzliwa - 2014-10-23 15:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [33333 - 2014-09-30 22:56:01]:
praca w firmie Markam to naprawdę porażka,pracowałam w tej firmie i to niebyła moja pierwsza praca ale zgadzam się z opinią większości;najgorsza praca w jakiej do tej pory pracowałam,żadnej pracy się nie boję ani ciężkiej a ta firma to raczej potrzebuje wolontariuszy a nie pracowników którzy potrzebują pracy żeby utrzymać rodzinę.Najgorszemu wrogowi nie poleciłabym tej pracy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU Markam
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x