Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PPHU Markam

Pracowałeś w firmie PPHU Markam i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
konaś - 2015-01-30 13:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety to naprawde jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W tym miejscu człowiek to śmieć...pseudo dyrektorzy to są prawdziwi ludzie.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-02-28 21:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już nikt nie pisze ????????????????????????????????????????
Co się stało???????????????????????????????????????????????
Czyż by wszystkie Panie nagle były zadowolone??????????????
Chyba zebranie wiele dało ?????????????????????????????????
HE HE Pan I obrósł w piórka nic tylko kawal palanta. Chce pokazać kim jest.
jest gorzej niż było.
Moze jakiś strajk he he jak większość grup pracowniczych
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-02-28 21:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oświecony - 2015-01-21 23:25:14]:
Masz Pani racje :-) pewnie wszystkim wszystko pasuje
zdjecie uzytkownika
OBAWA - 2015-03-01 16:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może dyrekcja zwroci większą uwagę na prace kierownika Sebastiana,toż ten człowiek tylko naganami i zwolnieniami straszy,porozmawiac z nim to z cudem graniczy,powiem ze to czysty mobing z jego strony.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-01 20:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czego spodziewać sie po zebraniu,pewnie ze był wściekły !!! Panie kierowniczki troche samokrytyki
zdjecie uzytkownika
opop - 2015-03-02 18:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam Podzielę się z Wami pewną sceną jaką miałam przyjemność albo nieprzyjemność oglądać w sklepie w Oświęcimiu gdzie jest stoisko MARKAM-u.Dziewczyny ze stoiska ważyły towar z lad chłodniczych pewnie miały jaką inwentaryzacje. Przed ladą stał jakiś Pan który pisał, co One podawały pewnie jakiś ich przełożony tak sądzę z jego zachowania, bo na pewno nie z jego ubioru. Miał na sobie szaro-bury fartuch który był pewnie kiedyś biały i tak bardzo zmięty jakby prosto wyszedł z przełyku krowy. Natomiast jego zachowanie było karygodne. Traktował te kobiety na pewno starsze od niego jak kapo w obozie. Nie wiem czy one tego nie widziały, może są tak zastraszone. Robię w tym sklepie czasami zakupy i uważam że są to bardzo miłe i uczynne Panie. Piszę to tylko po to aby pracodawcy zwrócili czasem uwagę na to jak traktowani są ich ludzie, jaką dobierają sobie kadrę kierowniczą ludzi, którzy są ich wizytówką. A przede wszystkim ludzie poniżani są mało efektywni, nie utożsamiają się z firmą i nie starają się pomnażać kapitału firmy. Teraz mam dylemat, czy ja jako klient mam nadal robić zakupy w tym sklepie i pomnażać pieniądze właściciela, nie znam go, ale jego 'wizytówkę'. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-03-22 11:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie,pracowałam już w niejednym sklepie i wiem co potrafią ekspedientki robić a raczej czego im się nie chce robić!!!!! Gdyby nie to~ jak to piszecie mobing czy coś to uwierzcie mi na stoisku byłby jeden syf!!!!!!!! A już nie wspomnę o złodziejstwie. Co do ubioru kierownictwa to się zgadzam bo taki człowiek to powinien być wizerunkiem całej firmy! Garnitur i dobre perfumy!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Fajna Misia - 2015-03-26 22:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam w tej firmie. Tragedia.Robisz jak Wół, nie płacą nad godzin, straty bierzesz na siebie, a kierowniczka ma fochy, a wcześniej kierownik Iwański lubił kobiety. Więcej nie pisze. Ocena należy do Was
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-27 09:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurde ,nie wierze że lubił kobiety,on chyba bez seksu żyje,to przecież ponurak i to on sprawia, ze taka atmosfera w sklepach panuje.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-31 06:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieudolność kierowników na każdym kroku.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-31 13:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja się dziwię tylko temu ,że jeżeli rzeczywiście jest tak żle jak czytam na tym forum to dlaczego nikt z tym nic nie robi.Jeżeli właściciel firmy widzi te wpisy ,a powinien interesować się jak postrzegana jest jego firma i nic nie robi w kierunku zmian na lepsze.Czy ambicji nie ma już ,czy jest tak zadufany ,że wisi mu to że ludzi wykorzystuje,że są niezadowoleni z warunków pracy i płacy. Może należałoby się zatrzymać na chwilę i zastanowić nad sobą. Z jednej strony "wielki katolik"siedzenie w pierwszych rzędach w kościele wyciąganie jęzora po komunię św. a tutaj poniewierać ludźmi to jest chyba coś nie tak . Może należałoby się jakoś zreflektować i nie wykorzystywać ludzi. Jeżeli nie ma się kto tym zając to może należy zastanowić się nad zmiana w kadrze kierowniczej. Niektórzy mają tam etat przez zasiedzenie , inni przez znajomości itd. a brakuje prawdziwego menadżera znającego się na robocie . Tak do zastanowienia jeżeli ktoś jeszcze się tam nad czymś zastanawia.
zdjecie uzytkownika
jol - 2015-04-09 10:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Markam to porażka,właściciel ma swoich dupobłazów którzy chcą pokazać jak bardzo są ważni. Szkoda tylko że właściciel jest tak bardzo głuchy i ślepy na to co się tak naprawdę dzieje. Zero szacunku do tych którzy od lat wkładali mnóstwo serca i poświęcali nawet życie rodzinne dla Markamu. Pracowało się po 16-18 godzin,dzień i noc trzeba było być dostępnym. Dyrektor podły i fałszywy a ten kierownik hazardzista to już ogromna pomyłka . Nie wiem tylko jakim cudem jeszcze pracuje za to co robi. NIE polecam nikomu pracy w tej firmie. !!!
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-04-09 17:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niechby Pan dyrektor baczniej przyglądnął się pracy kierownika Sebastiana,było by to z korzyścią dla firmy,zas samemu Iwanickiemu życzę jeśli nie teraz to kiedyś takiego przełożonego jakim on sam jest i oby go tak traktowali,jak on traktuje pracownice.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
minus - 2015-04-11 15:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mniej niż zero
zdjecie uzytkownika
Nostradamus - 2015-04-11 21:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mane ,tekel ,fares
zdjecie uzytkownika
minus - 2015-04-15 16:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie zwalniam się z tej firmy ale chciałabym żeby mój kierownik był taki pan sebastian.
zdjecie uzytkownika
miśka - 2015-04-16 17:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziekuje firmie Markam za miłą współprace zdobyte doświadczenie ,wyrozumiałość,za pomoc . za te lepsze i gorsze chwile było super dziekuje . pozdrawiam i zycze dalszych sukcesów.
zdjecie uzytkownika
ślązaczka - 2015-04-17 22:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie dyrektorze może by tak mniej biurokracji na sklepach .
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-04-19 16:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zauważyłam że na niektórych sklepach panuje bardzo miła atmosfera a w innych zaś nie można nawet się odezwać bo jest się nikim! Od czego to zależy???? Od ładniejszej buzi???
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-01 17:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Mala - 2015-06-01 17:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga, nie wyplacaja nadgodzin, listy podmieniaja A kierownik Sebastian to juz masakra.
zdjecie uzytkownika
skubi - 2015-06-05 14:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-04-19 16:04:24]:
wszystkie aspekty związane z atmosferą w Markamie zależą w głównej mierze od tego jakie podejście do ludzi ma Twój kierownik. I tak własnie bywają tacy pod których skrzydłami chciałoby się całe życie przepracować, ale w zdecydowanej większości to osoby, których dość masz już po jednym dniu wspołpracy .
zdjecie uzytkownika
rycho - 2015-06-17 14:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalem w tej firmie ,a raczej w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozpacz!zero szacunku zero kultury...kiErownictwo i dyrekcja TO TOTALNA PORAzKA!
zdjecie uzytkownika
zdziwonna - 2015-07-06 12:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oświecony wiking, to co piszesz jest trochę przerażające.. Jeśli praca w PPHU tak wygląda, to jako kobieta, nie chciałabym mieć z firmą bliższego kontaktu. Nie powinno tak raczej być, jak mówisz. Pracownik to pracownik, jakie to ma znaczenie, czy to kobieta czy mężczyzna. Oby tak jednak nie było, jak piszecie :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-13 18:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
sia - 2015-08-13 18:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie w koncu teraz jets rownouprawnienie. ja zauwazylam ze aktualnie poszukuja na stanowiko manikiurzystka, pedikiurzystka w legionowie.i w sumei zacheca mnei to bo oferuja wynagrodzenie 2.000,00 zł - 4.000,00 zł / miesięcznie (Brutto). wiadomoz e praca raczej dla mezczyzn, ale po okresie probny oferuja umowe o prace.
zdjecie uzytkownika
obama - 2015-08-25 11:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
markam sie zbroi...zamiast zakladu miesnego planowany jest nowy reality show big brader kielbasa.dziesiatki nowych kamer w kazdym zakamarku.ktos pomyslal....a i mam mam info dla pan ze sklepow firmowych ,monitoring zainstalowany w waszych sklepikach nie tylko nagrywa obraz ,rowniez wasze komentarze.czy to jest aby legalne....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU Markam
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PPHU Markam?
Zadaj pytanie
alert