Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PPHU Markam

Pracowałeś w firmie PPHU Markam i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kenji - 2014-08-25 15:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kasandra - 2014-08-25 12:37:32]:
mówicie o przedsiębiorstwie zajmującym się produkowaniem tradycyjnych wędlin i mówicie tu o mobingu? nie pracowałyście w takim razie w naprawdę trudnych warunkach. Po za tym co do samej pracy tutaj to rzeczywiście nie jest to może szczyt marzeń ale praca w której za ciężką pracę dostaje się swoje pieniądze na czas i tu jest wszystko w porządku
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-09-04 18:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda słów ...
Pozdrowienia dla Dyrektorka :) :) :) :) ...
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-13 20:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie da się tego czytać!!!!!!Pracuje w tej firmie i nie mogę nic złego powiedzieć na Jej temat,praca jak każda inna!
zdjecie uzytkownika
;);) - 2014-09-16 21:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasandra - 2014-08-25 12:37:32]:
ja piernicze haa co za ludzie kto myśli że Pan Dyrekto dałby sobie nick oo taki -- ;);)
zdjecie uzytkownika
ZyX. XyZ - 2014-09-22 10:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-13 20:56:16]:
Skoro uważasz ze praca super,jak kazda inna ,to dlaczego wciąż wiszą ogłoszenia na sklepach,dlaczego pracownicy pracujący latami odchodzą ?? Przychodzą nowe,na chwile i tez idą ??
zdjecie uzytkownika
:P - 2014-09-26 16:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma porazka wyorzystująca ludzi! jak ktos jest zdesperwany to niech pracuje w takiej firmie pracowałam ale nawet w cv nie wpisuje tej firmy dyrektor ktory na skargi pracownikow odpowiada ze wysle ich na dlugi urlop... to jest dyrektor? kierownik ktory siedzi calymi dniami i gra na maszynach to jest kierrownik? albo ktory proponuje sex i inne sprosne propozycje?? jak dla mnie zal i mobing po calosci
zdjecie uzytkownika
Nicola - 2014-09-27 23:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Granie na maszynach i sprośne propozycje to tylko nasuwa mi się jeden pan.PAN I
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-09-27 23:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WOLĘ PRACOWAĆ NA WYSYPISKU NIŻ NA MARKAMOWSKIM STOISKU!!!FIRMA TRAGEDIA,CAŁKOWITY WYZYSK PRACOWNIKA OCZYWIŚCIE O POSZANOWANIU NIE MA MOWY.PAN DYREKTOR KATASTROFA SAM POWINIEN STANĄĆ ZA LADĄ NA TYDZIEŃ TO BY SIĘ DOWIEDZIAŁ CO TO PRACA!!!!Powiem jeszcze tyle że wytrzymałam w tej firmie 2.5 roku,ale w końcu powiedziałam dość!!!TRAGEDIA!!PRACOWAĆ I NIE PYTAĆ O KASE
zdjecie uzytkownika
nikita - 2014-09-28 20:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak tak tylko pan I.jest taki ze na sex zaprasza i na socjalce obmacuje bllle żygac mi sie chce jak sobie to spomne ale zapłaci za swoje bo gnoic i molestowac to on potrafi Hitler był lepszy niz on a "dyrektor" masakra urlopami długimi faktycznie straszy co jest żenada ależ czego mozna sie spodziewac po najlepszych kolegach pewnie razem na maszynach kace przepierniczaja i na obiady tez razem chodza w czasie pracy SZCZERZE WOLE W OBOZIE PRACY (usunięte przez administratora)NIZ W MARKAMIE bo o tej pracy tylko mi zostały koszmary i psychiatryk odwiedzony masakra
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-29 13:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
święta racja!!!!!Każda cicho siedzi bo się boi!!!
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-09-29 17:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-29 13:13:10]:
widocznie tak jest ze WŁASCICIEL JEST TAKI SAM BO NAWET NA SKLEPY NIE JEŻDZI aby zobaczyc co sie dzieje a pan I.....i to tylko o sexie mysli i tylko to ma do zaproponowania dziewczyna ochyda a jak ma ci dac premie to go czyści bo najlepiej miec do siebie
zdjecie uzytkownika
8888 - 2014-09-30 21:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy co tu piszecie to chyba była wasza pierwsza praca bo takim ludziom to się pracować po prostu nie chce tylko narzekać każdy umie a jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził.A ogłoszenia wiszą bo wysokie progi dla matołów niestety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
33333 - 2014-09-30 22:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A każdego matoła trzeba szanować!!!!!A ludzie chcą pracować tylko w normalnych warunkach z normalnymi ludzmi!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-10-01 19:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie!!!!Coś cie się tak uparli na temat kierownika!!!!!! Jak stare mądre przysłowie mówi... jak suka nie da to pies nie weźmie!!! Widocznie prowokować potraficie a potem to kierownik winien!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ktok - 2014-10-01 19:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba ta suka by musiała być niewidoma i głucha
zdjecie uzytkownika
iii - 2014-10-04 15:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za wysokie progi ? nie ma się za bardzo do czego pchać. Dlatego ogłoszenia są często a w ogłoszeniach są małe wymagania W całym powiecie wszyscy znają tą firmę i omijają szerokim łukiem. Praca w tej firmie nie była moją pierwszą pracą ale zapewne najgorszą. Zero szacunku do ludzi, mobing i niewypłacane nadgodziny. Żenada!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-06 21:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysmy sie kierownika uczepili!!!!!!!!!!!!kobieto ty nie wiesz co piszesz my prowokujemy buahahaha smieszna jestes sory ale widocznie ty dupy dajesz bo ja sobie tego nie życzyłam a on sam sobie cos wkręcał co mnie dobijało a jak ty sie na to godzisz to sory ale widocznie tobie to odpowida,brak słów dla tej firmy
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-10-08 21:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam już w kilku firmach zajmujących się sprzedażą wędlin i mięsa i interesuje mnie obecnie praca właśnie dla firmy Markam. Czy jesteście w stanie powiedzieć mi coś więcej na temat tej firmy właśnie ? oczywiście chodzi mi o stanowisko przedstawiciela handlowego. rozumiem, że z samochodem i telefonem od firmy nie ma problemu?
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-09 16:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ada
Tak nie ma problemu tak jak i z nadgodzinami (praca od 6 do 18) i gotowością do pracy 24h/7dni w tygodniu. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
do ada - 2014-10-10 21:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcale niema pracy 24h/7dni a ten którego zwolniono to musi tak mówić jak chcesz pracować i ci zależy na pracy to będziesz zadowolona!!!!!!
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-10-13 16:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez tam pracowałam i sama odeszłam bo takiej tragedii to nigdzie nie widziałam o zapłacie za nadgodziny tylko można pomarzyć wolne za soboty nie do odebrania w tygodniu klienta rąbie się jak tylko sie da kombinacje takie że po prostu masakra najgorsza firma w jakiej pracowałam nie mam nic dobrego o nich do powiedzenia żałuje że tam pracowałam
zdjecie uzytkownika
życzliwa - 2014-10-23 15:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [33333 - 2014-09-30 22:56:01]:
praca w firmie Markam to naprawdę porażka,pracowałam w tej firmie i to niebyła moja pierwsza praca ale zgadzam się z opinią większości;najgorsza praca w jakiej do tej pory pracowałam,żadnej pracy się nie boję ani ciężkiej a ta firma to raczej potrzebuje wolontariuszy a nie pracowników którzy potrzebują pracy żeby utrzymać rodzinę.Najgorszemu wrogowi nie poleciłabym tej pracy
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-10-27 12:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję od jakiegoś czasu w tej firmie i na sam fakt pracy nie narzekam bo ekipa fajna , a praca nie najgorsza. Co do samej organizacji firmy to faktycznie masakra, nieodpowiedni człowiek na stanowisku dyrektora, premia niby jest, ale jak sobie coś ubzdura to jej nie ma, bez konkretnego powodu, a właściciel najwidoczniej nie ma bladego pojęcia co się dzieje na sklepach skoro pracownicy nie mogą z nim rozmawiać.Hmm, a kierownik I... to co wyżej napisane sama prawda!
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-10-28 09:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kiedy to nie można porozmawiać z właścicielem? Ja jakoś nigdy nie miałam z tym problemu. Proponuję może najpierw spróbować a potem się wypowiadać. A co do pracy?
Wszystko było ustalone z góry. Podstawa za 8 godzin plus premia za nadgodziny. Dla mnie to jasne. Zgodziłam się na takie warunki i nie mam do nikogo pretensji. Co do załogi to trudna sprawa. Niestety różne elementy pracują, dlatego część komentarzy traktuję z przymrużeniem oka. Jak to mówią złej baletnicy...
zdjecie uzytkownika
do elementa - 2014-10-28 19:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2014-10-28 09:25:47]:
Wiadomo kto się podszywa pod pracownika, moim zdaniem taki komentarz to pisze tylko ktoś z właścicielskiego grona.
Jedno się zgadza wszystko niby było z góry ustalone - ale firma Makam nie wywiązuje się z tego niestety, zero z nadgodziny, totalny wyzysk. Elementem chyba jest ten kto te brednie napisał i to do kwadratu!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU Markam
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x