Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PPHU Markam

Pracowałeś w firmie PPHU Markam i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-04-19 16:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zauważyłam że na niektórych sklepach panuje bardzo miła atmosfera a w innych zaś nie można nawet się odezwać bo jest się nikim! Od czego to zależy???? Od ładniejszej buzi???
zdjecie uzytkownika
Mala - 2015-06-01 17:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga, nie wyplacaja nadgodzin, listy podmieniaja A kierownik Sebastian to juz masakra.
zdjecie uzytkownika
skubi - 2015-06-05 14:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-04-19 16:04:24]:
wszystkie aspekty związane z atmosferą w Markamie zależą w głównej mierze od tego jakie podejście do ludzi ma Twój kierownik. I tak własnie bywają tacy pod których skrzydłami chciałoby się całe życie przepracować, ale w zdecydowanej większości to osoby, których dość masz już po jednym dniu wspołpracy .
zdjecie uzytkownika
rycho - 2015-06-17 14:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalem w tej firmie ,a raczej w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozpacz!zero szacunku zero kultury...kiErownictwo i dyrekcja TO TOTALNA PORAzKA!
zdjecie uzytkownika
zdziwonna - 2015-07-06 12:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oświecony wiking, to co piszesz jest trochę przerażające.. Jeśli praca w PPHU tak wygląda, to jako kobieta, nie chciałabym mieć z firmą bliższego kontaktu. Nie powinno tak raczej być, jak mówisz. Pracownik to pracownik, jakie to ma znaczenie, czy to kobieta czy mężczyzna. Oby tak jednak nie było, jak piszecie :)
zdjecie uzytkownika
sia - 2015-08-13 18:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie w koncu teraz jets rownouprawnienie. ja zauwazylam ze aktualnie poszukuja na stanowiko manikiurzystka, pedikiurzystka w legionowie.i w sumei zacheca mnei to bo oferuja wynagrodzenie 2.000,00 zł - 4.000,00 zł / miesięcznie (Brutto). wiadomoz e praca raczej dla mezczyzn, ale po okresie probny oferuja umowe o prace.
zdjecie uzytkownika
obama - 2015-08-25 11:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
markam sie zbroi...zamiast zakladu miesnego planowany jest nowy reality show big brader kielbasa.dziesiatki nowych kamer w kazdym zakamarku.ktos pomyslal....a i mam mam info dla pan ze sklepow firmowych ,monitoring zainstalowany w waszych sklepikach nie tylko nagrywa obraz ,rowniez wasze komentarze.czy to jest aby legalne....
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-09-06 11:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego usuwacie opinie?
zdjecie uzytkownika
23e4dqq - 2015-09-12 21:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, a może kogoś z was zainteresowałoby podjęcie pracy w firmie F.H.U. Markam, jakiś czas temu natknęłam się na ofertę wystawioną o nich, dotyczyła pracy na stanowisku manikiurzystki, pedikiurzystko w Legionowie oferują pracę na najlepszych światowych markach,po okresie próbnym stała umowa o pracę,podstawa plus prowizja
zdjecie uzytkownika
car - 2015-09-23 13:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najwiekszym nieszczesciem tego zakladu pracy jest pseudo dyrektor Konacki...nieudolny mechanik samochodowy z Zabrza,robiacy teraz pseudo kariere dyrektora w firmie u ojca swojego koleszki....powodzenia!!!!
zdjecie uzytkownika
sokista - 2015-09-23 13:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gratuluje !!!!taki dyrektor jak pan Konacki ....to poprostu skarb!!!ale moze w warsztacie samochodowym a nie w zakladzie miesnym.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-09-25 11:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda, dyrektor Konacki nie potrafi przyznać się do błędu, podejmie jakąś "nie bardzo trafną" decyzję i z uporem głupca przy niej trwa.
zdjecie uzytkownika
leo - 2015-09-25 13:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM.CIEKAW JESTEM CZY ZNALAZŁBY SIE KTOŚ KTO MIAŁBY O KONAŚIU COS POZYTYWNEGO DO POWIEDZENIA?AAA CHYBA ZE ON SAM:)SPOTKAC TAKIEGO TYPA TO TOTALNA KATASTROFA.PANIE KONACKI MOZE PROBLEMY KADROWE ROZWIĄŻĄ UCHODZCY ,ALE PODEJŻEWAM ZE ZA 500 EURO MIESIĘCZNIE OD ŚWITU DO ZMROKU POKAŻĄ CI ŚRODKOWY PALEC...
zdjecie uzytkownika
olala - 2015-09-26 17:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hiiihiii i wydaje mu sie ze jest inteligentny i przystojny:)) 160 w kapeluszu:)
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-09-28 11:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no juz niemacie o kim pisac?moze o trzodzie chlewnej?ciekawszy temat.
zdjecie uzytkownika
ze stażem - 2015-09-29 09:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuję w tej firmie dość chwilę i zastanawia mnie dlaczego wysyp tego typu opinii pojawia się zawsze po tym jak zostaną zwolnione dyscyplinarnie dwie lub trzy panie za kradzież, lub przylapane na oszustwie albo któraś zachoruje na nerwice. Czy to nie dziwne. ??
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-09-29 11:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie,zachoruje na nerwice,a zdrowa do firmy się przyjmowała? Czy to nie daje cos do myślenia? A nieuczciwy ludzie znajdą się wszędzie,czy chcesz powiedzieć że w tej firmie z góry wieje dobrocią i przykładem właściwego postępowania?To przecież na spotkaniu kierowników z dyrekcja i samym właścicielem była mowa o robieniu na zapleczu roladek żeby brakow i manka nie było,czego sam Pan właściciel udał że nie słyszy? Czy tak powinna wyglądać praca ekspedientki,to Wy sami pokazujecie Panie dyrektorze ,ze żeby było dobrze,trzeba kombinować.Skąd się więc biora braki w sklepie?
Uznawanie zwrotow zależy od humorku Pana który tym się zajmuje? Co się dzieje z mięsem zwróconym w większych ilościach na zakład? Zostaje wyrzucone za okno? a kobiety na sklepach płacą za to. Czy to jest w porządku?
zdjecie uzytkownika
ze stażem - 2015-09-29 17:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga "JA" jeśli dla ciebie otrzymanie przez właściciela zgody na zagospodarowanie ścinek poprzez robienie rolad co ma pomóc w zmniejszeniu strat porównujesz do zwykłej kradzieży czyli anulowanie paragonów lub całkowita sprzedaż towaru poza kasą to radzę zmienić lekarza tego od nerwów na psychiatrę choć boje się że dla Ciebie jest już za późno
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-09-29 22:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś daremny i żal mi Ciebie,kogo zatrudniasz że kradną? Ja Tobie nie ubliżam,ciekawe co sanepid na taką robote zapleczową by powiedział?
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-10-02 19:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to co się dzieje z mięsem zwróconym na zakład? W Kasince w zakładzie gotuje się obiadki z wszystkiego. Bigos to przegląd całego tygodnia ze wszystkich sklepów. Kiełbasa na gorąco na śniadanie codziennie przez kilka dni. Chyba komuś się wydaje, że człowiek jak świnia wszystko zje. A stołówka - pożal się Boże. Jeden syf. Coś kapie z sufitu do zupy. Bez komentarza. Nie życzę smacznego. Nie płacą nadgodzin, obcinają wypłaty, za chorobowe, urlopy itp. bez podania przyczyn. Nie dziwię się, że w tej firmie ciągle ludzie sami się zwalniają.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-10-03 16:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego też nikt z rodziny Skolarusów, ani żaden z dyrektorów nie je śniadań ani obiadów w firmowej stołówce, a pracuje tam cała familia, to daje do myślenia.
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2015-10-05 15:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czego jeszcze chcecie od tej firmy? Czytając wasze komentarze to nie wiadomo czy płakać czy się śmiać?! Zapraszam do pracy do jednej z sieciówek.Charujesz jak wół za najniższą krajową,nawet w niedziele!! A o premii można zapomnieć bo i za co,jak to mówią! Faktycznie,komentarze pojawiają sie dopiero wtedy gdy jakaś pani wyleci za kradzież!
zdjecie uzytkownika
kolina - 2015-10-13 02:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy nie pracowałam na stanowisku kelnerki, nie wiem jak dokładnie to wygląda, ale rozumiem, że to ciężka i wymagająca czasu praca, dlatego mam szacunek do wszystkich kelnerów i obsługi i nienawidzę, jak ktoś się strasznie ordynarnie wobec nich zachowuje... ludzie praca jak praca, żadna nie hańbi, według mnie...
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-10-17 14:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.w markamie juz w momencie przekroczenia progu zakladu przynosisz straty dla firmy.to jest wlasnie myslenie ...ludzi ktorzy nic zupelnie nic nie reprezetuja.a jesli chodzi o posiłki ,hmmm kilka razy była akcja,,mega sraka,,ale zawsze mozna powiedziec ze to wirus albo grypa żołądkowa a nie totalnie przeterminowane jedzenie którym sie karmi pracowników
zdjecie uzytkownika
mała123 - 2015-10-18 22:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka pracowałam w tej firmie najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie może być dziewczyny po 12godz stały przez 2tyg A kierownik żadnej redakcji da Pani radę jeszcze brak ludzi do pracy.Wiecznie manko na remamentach jedna Wielka porażka
zdjecie uzytkownika
mała123 - 2015-10-19 14:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet kadrowa w tym zakładzie kłamie jedna Wielka pomyłka lepiej nie mieć pracy niż pracować w obozie gdzie człowieka nikt nie szanuje
zdjecie uzytkownika
mała123 - 2015-10-19 14:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet kadrowa w tym zakładzie kłamie jedna Wielka pomyłka lepiej nie mieć pracy niż pracować w obozie gdzie człowieka nikt nie szanuje
zdjecie uzytkownika
wrednaa - 2015-11-04 22:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdziwonna - 2015-07-06 12:56:33]:
brak szacunku totalnie a kierownik iwański nie nadaje sie na to stanowisko oszust i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziwie sie ze nikt tego w firmie nie widzi
zdjecie uzytkownika
klijent234 - 2015-11-05 19:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja koleżanka w tej firmie robiła wiecznie manko wiecznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] była ta firma powinna się zamknąć A apropo na szopienicach nie miła baba sprzedaje śmierdzące Stare mięso fajny mają personel
zdjecie uzytkownika
hgvv - 2015-11-11 21:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a widzieliście że na chwilę obecną firma F.H.U. Markam szuka manikiurrzystki, pedikiurzystki w Legionowie wmagane jest absolutnie profesjonalne podejście do klienta, znajomość najnowszych trendów w branży, umiejętność ; manikiur i pedikiur, gelcolor, przedłużanie paznokci metodą żel, akryl, zdobienia
zdjecie uzytkownika
kmak - 2015-11-14 02:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to jednak chyba nie jest to ta firma, ale rzeczywiście ogłoszenie o którym piszesz istnieje ale nie powinno go tu być.
zdjecie uzytkownika
sia - 2015-11-16 14:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doswiadczenie mam spore jako manikiurzystka, ale bardziej sama dorabialam wczensiej na tym a teraz chce normalnej umowy, myslicie ze jest szansa?
zdjecie uzytkownika
mio - 2015-11-18 17:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uwazam ze warto sprobowac i przekonac sie samemu jak to wyglada, nike nikogo do niczego nie zmusza.
zdjecie uzytkownika
konio - 2015-12-06 12:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idą święta na pewno będą paczki a w nich galareta,pasztetka coś co się pewnie nie sprzeda, może jeszcze coś dla pupilka o imieniu Reks.Pozdrawiam wszystkich którzy muszą to znosić. Wesołych świąt.
zdjecie uzytkownika
nhbgvfc - 2015-12-06 18:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba już teraz nie ma żadnych aktualnych ofert pracy od nich..a szkoda bo widziałem że jakiś czas temu szukali kucharza oraz kucharki i kelnerów w Mosinie
zdjecie uzytkownika
fajna - 2015-12-06 20:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są a Osiecimiu przyjecia jak jestes zainteresowany taką praca
zdjecie uzytkownika
mądry - 2015-12-14 18:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie kto pisze tak idiotyczne opinie.Jaki poziom intelektualny mają pracownicy tej firmy? Kto ich rekrutuje. Zapewne ma podobny intelekt. Być może on sam je pisze w wiadomym celu.
zdjecie uzytkownika
blik - 2015-12-15 11:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam-czy ktoś wie ile może zarobić kierowca dostaw w firmie MAKRAM w Kasince? Jak wygląda pensja-podstawa za godz? za km?
zdjecie uzytkownika
beral - 2015-12-16 22:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to miesięcznie wychodzi w granicach 3000-4000 złotych dla kierowcy, no ale to jeszcze zależy jakie masz doświadczenie i ile wynegocjujesz.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-12-19 18:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cztery koła w Markamie to za dwa miesiące i bez ubezpieczenia na czarno za 35o godzin z których odtrącą ze czterdzieści. Jeżeli pokażesz odcinek z takimi zarobkami za ustawowy czas pracy to ja dam ci cztery koła , a jezeli nie to ty mi dasz dwa kółka.
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2015-12-22 19:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie wreszcie wreszcie zmienili kierownika !!! Premie się będą zgadzały porządek i spokój na sklepach. Boże niech będą dzięki!
zdjecie uzytkownika
pik - 2015-12-22 22:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ruda nie bądż naiwna , rybka zawsze śmierdzi od głowy a ta się nie zmieniła!!!.
zdjecie uzytkownika
fajna - 2015-12-24 20:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze by się soś zmienilo ale jakby Konacki jeszsce wyleciał
zdjecie uzytkownika
astronom - 2015-12-25 21:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To właściciel decyduje jaki charakter ma firma itd i za to odpowiada.Zasłanianie się jednym czy drugim adamem nie zmieni opinii ani nie zasłoni prawdy o właścicielu. pan adam Konacki to zwykły opowiadacz który mówi i robi wszystko na pokaz . Po prostu pozer i do tego zwykły cham który zupełnie nie szanuje ludzi.Uważam że nie nadaje się nawet do pasienia krów bo przy jego podejściu zapewne przestały by dawać mleko.
zdjecie uzytkownika
SIM - 2016-01-01 14:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pieniądze to nie wszystko. Do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć, przede wszystkim mentalnie.Frak na biznesmenie dobrze leży dopiero w trzecim pokoleniu a narazie to trzeba słomę z butów wytrzepać i zaczać pracować nad sobą.Jaki pan taki kram.
zdjecie uzytkownika
23e4dqq - 2016-01-03 15:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, no od dłuższego czasu nie widze zeby były od noich jakies oferty pracy.. a szkoda bo chcialam u nich sporobwac podjac prace na stanowisku kelnerki
zdjecie uzytkownika
skubi - 2016-01-15 02:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [23e4dqq - 2016-01-03 15:27:07]:
niestety, ale @23e4dqqq musisz teraz chwilę poczekać, bo Markam na ten moment nie ma żadnych nowych ofert, niemniej musisz poczekać cierpliwie a pewnie coś wskoczy
zdjecie uzytkownika
mala159 - 2016-01-15 10:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ruda - 2015-12-22 19:20:14]:
ale jestescie naiwni wy dalej wierzycie ze tam bedzie lepiej tam sie nie zmieni nic premie dostaja tylko ci co wchodza bez wazeliny kierowniczka i derektorowi
zdjecie uzytkownika
mala159 - 2016-01-15 11:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mala - 2015-06-01 17:49:42]:
tak to prawda listy zawsze sa falszowane a nadgodziny mozna zapomniec ze beda wyplacone
zdjecie uzytkownika
małpa - 2016-01-16 00:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadgodziny owszem będą wypłacone jeśli dokładnie sobie spiszesz swoje godziny pracy, wystąpisz do zakładu o ich zapłatę a jeśli nie to podasz ich do sądu pracy - przypominam w sklepach jest monitoring a zgodnie z zaleceniem dyrektora ostatnia rzeczą jaką robisz po zakończeniu zmiany to wysłanie sms-a o utargach do wielce szanownego dyr i kierownika - pozdrawiam i trochę myślenia

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU Markam
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert