Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKOK

Pracowałeś w firmie SKOK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kamis - 2014-06-23 10:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już niedługo i tych bez planów zaczną usuwać
zdjecie uzytkownika
X - 2014-06-24 21:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kamis - 2014-06-23 10:23:40]:
Pamiętam jak pracując tam zawsze wyrabiałam swój plan ale nikt nigdy tego nie dostrzegał .Cała reszta siedziała błogo nic nie robiąc i tego też nikt nie dostrzegał.Dlatego podziękowałam.
Firma jako całość jest ok .
zdjecie uzytkownika
gracz - 2014-06-30 16:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [X - 2014-06-24 21:47:53]:
czyli po prostu czułaś się niedoceniona ? i to był Twój największy problem podczas pracy w tym miejscu?
zdjecie uzytkownika
rewq - 2014-07-01 22:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam każdy jest niedoceniony. Haha
zdjecie uzytkownika
steff - 2014-07-01 23:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaczęli zamykać nierentowne oddziały, zamknęli soboty -nic tylko patrzeć, kiedy następne zamkną i tak pomaultku do końca
zdjecie uzytkownika
bubut - 2014-07-17 22:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ależ tu spokój ostatnimi dniami...
zdjecie uzytkownika
steff - 2014-07-18 23:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w końcu to jeszcze nie Wspólnota
zdjecie uzytkownika
aletojużbyło - 2014-07-19 09:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [steff - 2014-07-18 23:16:14]:
Kwestia czasu ,myślę i będzie to samo.
zdjecie uzytkownika
ma... - 2014-08-01 15:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jestem ciekawa kogo teraz będą zwalniać? coraz mniej osób zostało bez znajomości... Kierownictwo małolaty się ustawiły i zarabiają po 5 - 8 tysięcy, trzeba wiedzieć z kim pić HA HA HA. NARA BYŁA PRACOWNICA. Trzymajcie się ciepło.
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-08-01 15:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
witam wszystkich. Z tego co wiem to jest nieudolność kierownictwa w gospodarowaniu firmą i dlatego robią cięcia w pracownikach a sami swoje tyłki przykleili do krzesełek. Szkoda że prezesi tego nie widzą albo nie chcą widzieć. Może kiedyś to zobaczą ale może być za późno. Szukają oszczędności a ile się wydaje na paliwo do samochodów służbowych. Czy nie mogą do pracy jeździć swoim transportem lub naszą komunikacją miejską jak to robią zwykli pracownicy? Ile to idzie paliwa miesięcznie na ich dojazdy, a w skali roku? Po pracy i przez wekendy proszę odstawić auta na parking - zobaczycie ile można zaoszczędzić.. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
xxl - 2014-08-20 08:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Macie racje, kto komu tyłek liże ten w firmie zostaje.Oszczędności śmiech po prostu i tak pozwalniali tych co najmniej zarabiali.Jak się prezes ocknie co się dzieje to będzie po firmie.Jeszcze rok temu było całkiem inaczej mieliśmy wspólny plan i gra zespołowa działała nikt nie leżał, a jak porobili indywidualne plany to w niektórych punktach jeden drugiemu z gardła by wyrwał klienta, a ubezpieczenie co za nie nagrody są to ŚMIECH jak o pierdołę jeden przed drugim klientowi wciskał.Kiedyś do pracy wstawało się z uśmiechem na twarzy a teraz idę z bólem żołądka. Myślę że we wrześniu kolejne zwolnienia, wszyscy trzęsą portami bo "nie wiadomo" kto kolejny w kolejce. Jak masz dobre układy to nie odpadniesz , więc nie ma co udawać moi kochani z góry wiadomo kogo zwolnią a kierownik udaje że nic nie wie jak zwykle:-) Brawo za grę aktorską.
A oszczędności owszem na wyższych stołkach nich zrobią bo jak zwolnią takiego pracownika co 1500zł na rękę bierze to dużo nie zaoszczędzą;-)
zdjecie uzytkownika
bumbum - 2014-08-20 22:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z wypowiedzią wyżej, każdy siedzi jak na bombie zegarowej i czeka aż wybuchnie :-) , żenada i wielka porażka.
zdjecie uzytkownika
gortat - 2014-08-27 15:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie co raz częściej odchodzą moim zdaniem od korzystania z ofert skoków, a co raz chętniej współpracują z większymi bankami, które dzięki swoim parametrom mają do zaoferowania więcej swoim klientom. Póki co ten trend widać przede wszystkim w dużych miastach, ale i w Jaworznie też widać, że ludzie idą w tym kierunku co raz wyraźniej
zdjecie uzytkownika
była_ - 2014-08-27 22:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
bzik - 2014-08-30 22:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czas pokaże....
zdjecie uzytkownika
to co - 2014-09-06 13:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
totalna porażka, brak profesjonalizmu, góra to towarzystwo wzajemnej adoracji, żenada
zdjecie uzytkownika
trew - 2014-09-27 12:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I to jeszcze nie koniec...
zdjecie uzytkownika
lokuś - 2014-10-09 22:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
się płaci premię czy nie?
zdjecie uzytkownika
tuwnum - 2014-10-26 05:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ja wiem, ze az tak zle tam jest? Nie slyszalem szczerze mowiac tez nic super dobrego, ale nie zebym mial omijac szerokim lukiem te miejsce. Bylo troche zamieszania, bo pojawil sie watek polityczny w tej firmie, ale juz jest wszystko wyjasnione. Na pewno lepiej pracowac w takich miejscach niz np Amber Gold :)
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-11-08 17:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od kilku lat jestem członkiem spółdzielni w Łodzi. Ale wydaje mi się, że coś jest na rzeczy, że prezesa nie dopuścił KNF? W Łodzi zamknęli dwa punkty, a pozostał tylko w takiej małej budce. Zatrudnieni (ci co pozostali) są zastraszeni i nic nie wiedzą co się dzieje na Śląsku? Czas aby ktoś w naszym imieniu przetrzepał łachy tego towarzystwa. Czy zrobi to KNF? Chyba powinna w interesie nas Polaków. Dość złodziejstwa!
zdjecie uzytkownika
jon - 2014-11-11 14:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no łódź to całą powinni zamknąć - żadna firma nie utrzymuje nierentownych oddziałów - tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
kasia x - 2014-12-05 12:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam się nad powrotem do takiej branży, z poprzedniej pracyn nie z mojej winy przypadkiem wyleciałam, i teraz myślę o Skok. możecie mi za to napisać ile u nich jest netto podstrawy i ewentualnie ile prowizje procentowo wynosza i premie bo kasa jest jednmak najważniejsza. pytanie, czy to prawda że u nich sprawdzają zaświadczenie o niekaralności? da się to jakość obejść?
zdjecie uzytkownika
x - 2014-12-05 22:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia x - 2014-12-05 12:06:04]:
Dziewczyno... jak byłaś karana to gdzie Ty się pchasz do bankowości?
zdjecie uzytkownika
rtrt - 2014-12-06 21:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kasia x - 2014-12-05 12:06:04]:
Przypdkiem wyleciałaś...haha dobre :-)
zdjecie uzytkownika
ooo. - 2014-12-19 22:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera do bani. Jak bługo jeszcze wytrzymamy . Nie wiadomo.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKOK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SKOK?
Zadaj pytanie
x