Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKOK

Pracowałeś w firmie SKOK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gizmo - 2015-03-28 13:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To samo co wszędzie czyli NIC. Jeszcze teraz taka nagonka w mediach wszystko zmierza w jednym kierunku
zdjecie uzytkownika
a - 2015-03-30 21:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie:-)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-04-15 21:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka tutaj cisza! widzę ze na stronie SKOK w zakładce praca 26 nowych ogłoszeń :) polecam
zdjecie uzytkownika
iwo - 2015-04-16 21:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rozumiem żeby się ponabijać z firmy i jej polityki ale tobie to chyba wyjątkowo nieposzło
zdjecie uzytkownika
bimbam - 2015-04-16 22:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzia dajta se spokój szkoda pisać na ten temat
zdjecie uzytkownika
bambino - 2015-05-08 21:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale tu nudno
zdjecie uzytkownika
odwiedzajaca - 2015-05-29 18:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jaka nuda? To te dwie panie się nudzą co siedzą po lewej stronie od wejścia. Czy ktoś powie jaką one funkcje pełnią. Może za kasę by jedna i druga poszła albo na st. kredytów, ludzie by mniej czekali. Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
bambino - 2015-06-02 16:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to panie kierownik są to raczej na obsługę żadna nie pójdzie hihihi, przecież kierowniki to są od pierdzenia w stołek i wydawania rozkazów hihihi.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-08 18:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bambino, a one znają się na pracy żeby wydawały polecenia? Nigdy to się nie zmieni a kaska im leci...
zdjecie uzytkownika
iwo - 2015-06-08 19:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cza sie było uczyć a nie teraz narzekać.
zdjecie uzytkownika
odwiedzający - 2015-06-23 16:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bambino - 2015-06-02 16:47:40]:
Jeżeli kasjerzy będą bardziej ogarnięci to klienci nie będą musieli czekać w kolejkach. Potrzebne będą zmiany. Myślę,że należy zacząć od kas...
zdjecie uzytkownika
gobi - 2015-06-24 16:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iwo - 2015-06-08 19:16:52]:
większość osób pracujących na obsłudze ewentualnie na kasie ma WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
iwo - 2015-06-24 23:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież wiem.
Oferty Pracy odpowiedz
2015-06-08
Żródło: Gowork.pl
Szczecin
(zachodniopomorskie)
Zachodniopomorska SKOK poszukuje osoby na stanowisko SPECJALISTY DS ANALIZ W DZIALE ANALIZ I OCENY RYZYKA Opis stanowiska: przygotowywyanie analiz i raportów dot. obszaru zarządzania ryzykiem opracowywanie, rozwijanie i weryfikacja metod pomiaru ryzyka wykonywanie analiz wspierających podejmowanie decyzji biznesowych Wymagania: zdolności analityczne umiejętność formułowania wniosków bardzo dobra znajomość pakietu MS Excel Oferujemy:
zdjecie uzytkownika
e - 2015-06-27 17:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2015-06-27 17:44:15]:
To niech kasjerzy robią to co do nich należy, rozliczanie gotówki wpłaty wypłaty a nie WSZYSTKO to kolejek nie będzie.
zdjecie uzytkownika
Eks - 2015-06-27 19:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bahahaha e i ty wiesz najlepiej co maja robić kasjerzy, jakie obowiązki nakłada na nich pracodawca, czy tylko ci się WYDAJE....
zdjecie uzytkownika
reksio - 2015-06-28 12:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystarczy wprowadzić opłatę za trzecią i kolejną operację w kasie w miesiącu i zaraz kolejki spadną
zdjecie uzytkownika
ach - 2015-07-07 22:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No już zaczynają szukać pracowników przez fejsa hah no to musi być "dobrze", ludzie tam się pchają drzwiami i oknami hih, szok normalnie!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
BYŁY - 2015-07-09 02:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Najlepsza nowa pożyczka trafiona na 24% opłaty przygotowawczej, i tylko 0% PROWIZJII. WSTYD ŻE TAM PRACOWAŁEM.
zdjecie uzytkownika
i jescze - 2015-07-09 18:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dodaj se ubezpieczenie pobrane z góry komu oni to sprzedaja??//
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-07-11 10:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [i jescze - 2015-07-09 18:27:22]:
desperatom!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
młodaewa - 2015-07-20 13:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałam w Dąbrowie Górniczej możliwość zatrudnienia się jako lider punktu kasowego. Kusi mnie to szczerze powiedziawszy. Atrakcyjne jest zatrudnienie samo w sobie, bo na podstawie umowy o pracę,w pełnym wymiarze czasu pracy. I piszą że jest możliwość podoszenia kompetencji zawodowych czyli pewnie jakieś szkolenia też oferują.
zdjecie uzytkownika
diabelek - 2015-08-19 21:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
witam. mam pytanie dotyczące pracy w skok Jaworzno, jak przebiega rekrutacja na stanowisko kierownika oddziału,jakie są warunki pracy i na jakim poziomie jest wynagrodzenie na tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
derko - 2015-08-20 01:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@diabelek Myślę, że w pierwszej kolejności dotychczasowi pracownicy działający w skoku powinni mieć zdecydowanie więcej szans na rekrutację niż osoby spoza. Kto jak kto, ale oni najlepiej znają specyfikę pracy w Skoku więc może realizując swoje spostrzeżenia i politykę firmy dadzą radę znieść z niej dotychczasowe myślenie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-09-27 13:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie firma do zamknięcia. Bałagan, wszech obecna rodzina i bezczelny prezes.... żenada
zdjecie uzytkownika
gox - 2015-09-27 21:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bezczelny prezes....ale który bo jest ich trzech????? Haha, popieram
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-09-27 22:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja skoro firma jest do zamknięcia według Ciebie, to chyba nadępneli Ci mocno na odcisk. Bo nie chce mi się wierzyć, że tak ją oceniasz tylko dlatego, że firma zatrudnia osoby z rodziny i jest zamieszanie. Szukam pracy i ta firma mnie interesuje. Stąd moje pytanie, bo chciałabym poznać konkrety, o ile się uda.
zdjecie uzytkownika
sorej - 2015-09-29 21:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może się nudzą ale kaska niezła co miesiąc wpada kosztem szarych żuczków
zdjecie uzytkownika
walter - 2015-10-04 11:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówicie że tak źle i prezes zły itd. Jednak kilkaset osób tam pracuje i ma pensję na czas i składki jak należy i wczasy pod gruszą i cosik na święta, więc jak ktoś chce pracować to da radę, a głaskać was nigdzie niestety nie będą. A w której dużej firmie niby bezczelny prezes co roku dzwoni z życzeniami urodzinowymi do każdego pracownika? Bo w tej dzwoni i nawet kwiatek jest. Drobny gest ale miły więc nie przesadzajcie. A gdy ktoś nie daje rady to niech szuka innej mniej stresującej pracy tylko nie wiem jakiej
zdjecie uzytkownika
bobik - 2015-10-06 19:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co z tego że raz w roku zadzwoni, jak przez kolejne 360 dni gnębią...Owszem pracuje tam kilkaset osób ale zmieniają się one jak w kalejdoskopie, stara załoga zaczyna się wykruszać bo też nie wytrzymują nerwowo. Wartałoby posadzić tych z "góry" na obsłudze i zobaczyć jakby sobie radzili, bo gadać to oni wszyscy potrafią bardzo ładnie...
zdjecie uzytkownika
od - 2015-10-12 18:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozpoczęłam pracę początkiem roku

firma genialna, dobre premie za sprzedaż i plany do wykręcenia.

jak mówicie że ciężko, to idźcie do credit albo do deutsche
zdjecie uzytkownika
Luśka - 2015-10-13 01:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Czy ktoś może podpowiedziec jakie zarobki są na stanowisku kierownika oddziału??
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-10-14 15:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koło pinciu tysi bydzie napewno albo lepi
zdjecie uzytkownika
Luśka - 2015-10-14 16:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [benek - 2015-10-14 15:58:41]:
Dziękuje za info :)
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-10-28 18:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wlasnie wchodzilem na ich strone internetowa by sprawdzic czy nie poszukuja kogos tam do pracy nawet jako doradce lub zwyklego pracownika, ale nie widzialem zadnej aktualnej oferty,jestem po bankowosci i pracowalem w tej branży, poszujuje nowej pracy, dajcie znac jak pracuje sie w warszawie jako doradca
zdjecie uzytkownika
werftgy - 2015-11-06 20:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jesli nadal jesteście zainteresowani pracą w firmie SKOK PIAST to poszukują teraz lidera punktu kasowego, specjalsity do spraw obsługi klienta oferują zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy, liczne szkolenia podnoszące kwalifikacje, samodzielne i odpowiedzialne zadania
zdjecie uzytkownika
faxer - 2015-11-10 00:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy zaproponują komukolwiek lepsze warunki niż 1500 zł na rękę. Jeżeli tak jest to dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-11-10 16:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to daje znać. Dają więcej. Nawet na dzień dobry.
zdjecie uzytkownika
Kefir - 2015-11-12 04:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@faxer, te 1500 złotych o których mowa to myślę że to już jest dość atrakcyjne dla kogoś kto np w ogóle nie ma pracy.
zdjecie uzytkownika
bok - 2015-11-14 15:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@Kefir wydaje mi się, że zarobki na poziomie 1500 zł nie do końca są atrakcyjne, mam jednak nadzieję że proponują więcej.
zdjecie uzytkownika
eroap - 2016-01-11 17:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troche dziwne formułuja te oferty pracy, bo jest sanowisko jako Opiekun Finansowy/ Kasjer, ale napisali, ze to nie są dwa stanowiska tylko obwiązki sa podobne.
zdjecie uzytkownika
rybka - 2016-02-13 18:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eroap a to nie widziałem tego ogłoszenia, trzeba być bardzo elastycznym jak widzę. Na szczęście na stanowisku doradcy klienta są jasno określone obowiązki i są one typowe dla doradcy
zdjecie uzytkownika
oskp - 2016-02-16 15:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wymagania rzeczywiście są podobne @eroap. Napisali bowiem, że wymagane jest co najmniej wykształcenie średnie. Jest to raczej coś co nie sprawi nikomu problemów.
zdjecie uzytkownika
opsinb - 2016-02-19 14:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem @oskp nie wymagają oni wykształcenia wyższego, a średnie jest mile widziane, trzeba natomiast posiadać minimum 1-roczne doświadczenie w obsłudze klienta
zdjecie uzytkownika
gorąc - 2016-02-27 12:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że nie jest wymagane wyższe wykształcenie @oskp, bo zależy im na posiadanych kwalifikacjach a nie na dyplomie. Wypłata jest w terminie, ale jakie są średnie zarobki? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Orzełek - 2016-03-01 18:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Startuje ktoś na regionalnego do woj. Świętokrzyskiego? Niezłe warunki proponują tylko ciekawe jak to w praktyce wygląda? Ktoś ? Coś ?
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-03-01 18:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie widziałem akurat tego ogłoszenia, ale widziałem, ze wiele ofert mają własnie na najbardziejpopularne stanowisko u nich czyli na doradce klienta, fajnie bo oferują wszystkie niezbedne szkolenia.
zdjecie uzytkownika
pytanko - 2016-04-11 16:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może jakimi autami jeżdżą regionalni?
zdjecie uzytkownika
gorąc - 2016-04-11 16:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, że można liczyć na dodatkowe szkolenia, ale czy zawierana jest umowa? Dzięki

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie SKOK!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKOK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert