Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKOK Jaworzno

Pracowałeś w firmie SKOK Jaworzno i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bę - 2014-04-29 02:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego to aż takie różnice między pracownikami a zarządem? O finanse nie pytam, bo to jasne, ale generalnie o podejście do pracowników.
zdjecie uzytkownika
ewer - 2014-05-02 21:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z traktowaniem jest różnie, generalnie masz sprzedaż jestes super nie masz jesteś do bani delikatnie pisząc
zdjecie uzytkownika
ula - 2014-05-03 00:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jest jak wszędzie. Jeśli nie sprzedajesz to ludzie Cię nawet nie zauważają w firmie, ale jak jesteś ponad kreską...
zdjecie uzytkownika
yyyyyy - 2014-05-18 20:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczuje ludziom którzy tam pracują. Szok to co sie tam dzieje!
zdjecie uzytkownika
Koniec - 2014-05-31 00:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jako była pracownica jestem szczęśliwa ze już tam nie pracuje. Na moim punkcie był straszny[usunięte przez administratora], wykańczanie psychiczne, co nie jest warte całkiem ok zarobków. Dochodziło do tego ze płakałam przed wyjściem do pracy, i po wyjściu z pracy. Teraz żyje jak człowiek, bez ciągłego strachu i stresu !
zdjecie uzytkownika
gracz - 2014-05-31 16:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Koniec - 2014-05-31 00:07:34]:
ale to tylko Ty w taki sposób reagowałaś na sytuacje w firmie czy były inne osoby, które miały takie podejście do tych spraw co Ty?
zdjecie uzytkownika
też koniec - 2014-06-06 23:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gracz - 2014-05-31 16:56:45]:
Wiem co czujesz tak samo się tam czułam( a może jesteśmy z tego samego punktu?tzn.byłyśmy:)przeżyłam tam koszmar
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-06 23:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba wiem o jaki punkt chodzi .............
zdjecie uzytkownika
MARTAAAAAAAA - 2014-06-08 22:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja jako były pracownik, NIGDY nie powiem złego słowa na Firmę, zwolniłam się sama z pracy, chcąc isć gdzie indziej i nie dlatego że źle, że normy, ludzie gdzie wy żyjecie???NORMY są wszędzie w tej branży, zawsze dobrze tam gdzie nas nie ma, miałam wspianiały zespół, którego byłam kierownikiem, za wyniki jakie osiągałam zostało mi zaproponowane właśnie to stanowisko, jeśli ktoś myśli że pójdzie do pracy i będzie gapił się w monitor przez 8 godzin, i zarobi 5 tysięcy, to dajcie znać jak znajdziecie taką pracę.ŻAŁOSNE są niektóre opinie, tym bardziej byłych pracowników, wstyd mi za takich ludzi!Kierownicy regionalni super, nigdy z nikim nie miałam problemu pracująć w SKOK Jaworzno.
zdjecie uzytkownika
mikeeeeeee - 2014-06-08 22:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gracz - 2014-05-31 16:56:45]:
a gdzie pracujesz w mleczarni???
zdjecie uzytkownika
aletojużbyło - 2014-06-15 12:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MARTAAAAAAAA - 2014-06-08 22:25:49]:
Oj Marta!A kto biegał na skargi do prezesa na kierowników min Regionu?Kto z płaczem wyszedł z egzaminu? I w tym wypadku nie pomogło nawet to,że połowa Twojej rodziny w Skoku pracuje.Powodzenia w nowej pracy
zdjecie uzytkownika
aletojużbyło - 2014-06-15 12:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MARTAAAAAAAA - 2014-06-08 22:25:49]:
Jak to kiedyś pięknie ktoś napisał: 'Motywowanie przez zastraszanie przynosi odwrotne działanie"
zdjecie uzytkownika
gracz - 2014-06-15 15:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli rozumiem, że po za @Martą, nikt dobrego słowa o skoku nie może powiedzieć? szkoda , bo o innych Skokach czytałem więcej dobrego
zdjecie uzytkownika
MARTAAAAA - 2014-06-16 18:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gracz - 2014-06-15 15:39:05]:
myśle że może ,tylko zapytaj osób które realizują plany, bo reszta to zawistna i zazdrosna.!
zdjecie uzytkownika
aletojużbyło - 2014-06-16 19:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MARTAAAAA - 2014-06-16 18:06:32]:
No fakt.Można pozazdrościć wyrzutów sumienia,że kolejnej babuni wcisnęło się pożyczkę promocyjną bez prowizji.Jedynie z opłatą przygotowawczą 16% i kilkutysięcznym ubezpieczeniem.Oj jak bardzo zazdroszczę słuchania płaczu babuni w momencie kiedy ktoś jej uświadomi co podpisała u tej miłej pani czy miłego pana w SKOK-u
zdjecie uzytkownika
fgh - 2014-06-19 22:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko na palcach jednej ręki można wyliczyć ile osób realizuje plany...
zdjecie uzytkownika
onionaipizzeria - 2014-06-22 23:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To aż dziwne że ich jeszcze w firmie trzymają a Ci co realizują odchodzą...z drugiej strony jak jeden ma robić na dwudziestu to ja się nie dziwię
zdjecie uzytkownika
kamis - 2014-06-23 10:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już niedługo i tych bez planów zaczną usuwać
zdjecie uzytkownika
X - 2014-06-24 21:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kamis - 2014-06-23 10:23:40]:
Pamiętam jak pracując tam zawsze wyrabiałam swój plan ale nikt nigdy tego nie dostrzegał .Cała reszta siedziała błogo nic nie robiąc i tego też nikt nie dostrzegał.Dlatego podziękowałam.
Firma jako całość jest ok .
zdjecie uzytkownika
gracz - 2014-06-30 16:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [X - 2014-06-24 21:47:53]:
czyli po prostu czułaś się niedoceniona ? i to był Twój największy problem podczas pracy w tym miejscu?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-08
Żródło: pracuj.pl
Dębica
(podkarpackie)
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
rewq - 2014-07-01 22:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam każdy jest niedoceniony. Haha
zdjecie uzytkownika
steff - 2014-07-01 23:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczęli zamykać nierentowne oddziały, zamknęli soboty -nic tylko patrzeć, kiedy następne zamkną i tak pomaultku do końca
zdjecie uzytkownika
bubut - 2014-07-17 22:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ależ tu spokój ostatnimi dniami...
zdjecie uzytkownika
steff - 2014-07-18 23:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w końcu to jeszcze nie Wspólnota
zdjecie uzytkownika
aletojużbyło - 2014-07-19 09:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [steff - 2014-07-18 23:16:14]:
Kwestia czasu ,myślę i będzie to samo.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKOK Jaworzno
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x