Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKOK Jaworzno

Pracowałeś w firmie SKOK Jaworzno i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonimuso - 2013-08-05 17:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nygus to miło coś pozytywnego przeczytać czy dlugo już w Skoku siedzisz w Jaworznie jesteś zadowolony z pensji tam jeśli można zapytać ile Ci sie udaje zarobić przez miesiac kaski dziekuje
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2013-08-26 13:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda tylko, że więcej jest tych negatywnych opinii niż pozytywnych.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-26 19:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koniecznie w Skokach i w tym Jaworznie trzeba mieć wyższe czy ze średnim też można przyjść jaka atmosfera dziękii
zdjecie uzytkownika
m - 2013-08-29 00:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie trzeba mieć wyższego wykształcenia, praca ok, jak w każdej masz swoje obowiązki do wykonania logiczne, nie ma nic za darmo :) zarobki adekwatne do wykonanej normy sprzedażowej. Nie jest źle.Pełne świadczenia zus-y ubezpieczenie grupowe, nagrody, fundusz socjalny.
Nie rozumiem co Ci ludzie tutaj wypisują? Jeżeli ktoś ma zamysł pójścia do pracy i leżenia odłogiem to życzę powodzenia. Czasami bywa ciężko ale nie ma tragedii, jak można tutaj poczytać. Powodzenia wszystkim :)
zdjecie uzytkownika
m - 2013-08-29 00:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A i żeby nie powielać pytań nie miałam i nie mam rodziny i znajomych w skoku którzy mi załatwili pracę i teraz sobie piszę bo mam plecy. Jak 90 % kadry pracuję tutaj od kilku lat nie będąc uzależnioną od więzi rodzinnych czy jakichkolwiek.
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2013-08-30 19:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To musisz pracowac na jednym z lepszych oddzialow skoro piszesz ze nie jest zle, tylko ze wszystko co dobre kiedys sie konczy...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-02 21:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka czy w Skokach macie pracownicze szkolenia raz na jakis czas czy nie ma takiej potrzeby aby sie doksztalcac?
zdjecie uzytkownika
k - 2013-10-11 19:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Skoku na dzień dobry dostajesz najniższą krajową potem zależnie od prowizji tylko teraz bardzo ciężko ja wyrobić.jak trafisz na dobry oddział to super a jak trafi ci się grono zawistnych ludzi to już Ci współczuję
zdjecie uzytkownika
żenada - 2013-11-05 14:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
To co dziś przeżyłam na rozmowie kwalifikacyjnej przechodzi ludzkie pojęcie. Pracodawcy myślą sobie że znajdą naiwnego i głupiego człowieka, który nie ma swojej godności. W podsłuchanej rozmowy jednej z kandydatek zostało zaproponowane, aby spróbowała sprzedać lód (nie do jedzenia) Eskimosowi, inna miała sprzedać produkt, coś co w ogóle nie wiedziała czym to jest, po czym była tak maglowana, że mi się odechciało dalszej rozmowy z tym państwo co przeprowadzali rekrutację. Powiedziałam im, że są śmieszni i wyszłam.A mówiąc to pani rekrutująca, bardzo się śmiała, chyba sama z siebie, że takie pierdoły każe robić niezwiązane z pracą.Żenada!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zgadzam się - 2013-11-28 21:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z opinią wyżej opisaną śmiechu warte
zdjecie uzytkownika
platniczka - 2013-12-05 09:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
w skok trzebinia pracuje bardzo arogancka pannica !zero szacunku dla ludzi-wstyd!
zdjecie uzytkownika
płatnik - 2014-01-20 11:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [platniczka - 2013-12-05 09:28:46]:
czy pannica to nie jest ważne, ale arogancka to tak...
zdjecie uzytkownika
wwww - 2014-01-24 22:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napiszcie czy warto składać tam podanie do pracy na kierownika oddziału?wie ktoś jak wygląda rekrutacja i praca?będę wdzięczny
zdjecie uzytkownika
były - 2014-01-26 22:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jako juz byly pracownik Skok Jaw moge tylko powiedzieć ze lepiej nie tracic czasu na ta firme. Nie liczysz sie Ty jako Czlowiek ale jako Sprzedaż. Zarobki to kpina. Rotcja ludzi jak na dworcu
PKP. A szkolenia, awanse, egzaminy conajmniej jak na stanowisko dyrektorskie. Ja juz jestem wolny.
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-02-09 22:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z resztą. firma straszna warunki finansowe porażka..... mają się za instytucje finansową na poziomie prezes opowiada tak pięknie na szkoleniu a co za o jest prawie najniższa krajowa bo prowizje mało kto widzi. szkoda czasu chyba że ktoś jest desperatem i chce koniecznie zdobyć jakieś doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
niklu - 2014-02-25 14:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podzielę się z Państwem opinią na temat rekrutacji do Skoku Jaworzno. W piątek miła Pani zaprosiła telefonicznie na rozmowę rekrutacyjną na poniedziałek 9 rano. Na miejscu okazało się że zamiast rozmowy odbędzie się assessment center, w kilkuosobowej grupie, które potrwa min 3-4h :) o czym nikt nie uprzedził, więc część kandydatów wyszła :) spotkanie składało się z kilku części, po każdej "uszczuplano" grupę, wypraszając osobę która najgorzej wypadła. A na koniec rozmowa, która winna chyba być pierwszym etapem? Już po samym sposobie prowadzenia rekrutacji od (usunięte przez administratora). strony można wiele powiedzieć o firmie. Dziękuje za uwagę :)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-02-27 10:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z mojego doświadczenia proces rekrutacji bardzo profesjonalny 2-dniowy tak jak go już wcześniej opisano. Szkolenie w centrali mają tam taką technikę "łamania ludzi" jest średnio sympatycznie na początku tak by słabsze osoby odpadły. podczas tych 3 tygodni trzeba bardzo uważać co się mówi zarówno na szkoleniu jak i w miejscu zakwaterowania. Płaca minimalna. Generalnie szkolenia są wewnętrzne i nie dają nic na przyszłość nie związaną ze skokiem. Co do premii zależy od regionu. Podsumowując zobaczcie sami jak często jest rekrutacja na poszczególne regiony i zastanówcie się dobrze zanim złożycie cv
zdjecie uzytkownika
Betka - 2014-03-04 20:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiepskie zarobki a pracy mnóstwo.minimalna płaca.
zdjecie uzytkownika
Celina - 2014-03-06 01:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Jedzie ktoś na szkolenie dla nowych kierowników do Jaworzna 10.03.2014?
zdjecie uzytkownika
Polo - 2014-03-09 02:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Celina - 2014-03-06 01:22:13]:
Ja jadę :)
zdjecie uzytkownika
polecam - 2014-03-18 21:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [niklu - 2014-02-25 14:58:16]:
ja osobiście słyszałem, że rekrutacja profesjonalna i w biznesowym otoczeniu.
Można się rozwijać i odnosić zawodowe sukcesy. Polceam
zdjecie uzytkownika
bubu - 2014-03-19 20:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahahaha nie bądz śmieszny
zdjecie uzytkownika
aletojużbyło - 2014-03-28 19:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekrutacja w profesjonalnym i biznesowym otoczeniu ,ale później praca nie ma nic wspólnego ani z profesjonalizmem,ani tym bardziej z biznesowym otoczeniem.Głodowa pensja za nierealne wymagania,ciągły stres i poniżanie pracownika na każdym kroku (usunięte przez administratora)wników leczy się z powodu nerwicy.
zdjecie uzytkownika
iiiii - 2014-03-29 21:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-04-04 02:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ja jeszcze z innej beczki ! Przeszedłem rozmowę i mnie osobiście niczym nie zaskoczyła ! Nie wiem co macie na myśli profesjonalne i biznesowe otoczenie ? Rozmowa jak rozmowa jestem dobry więc mnie przyjęto gdyż zauważono potencjał . Jest tylko jedno ale ... Szukają ludzi z zewnątrz bo pewnie jest potrzeba przewietrzyć trochę PRL - owskie duchy przeszłości ale zapomniano że młode pokolenie managerów już wychowane w korporacjach na taki model zarządzania nie bardzo będzie chętny . Byłem tydzień na szkoleniu i zrezygnowałem gdyż okazało się że finanse to nie moja bajka ! nauki było sporo a ja jako humanista kiepsko przyswajałem cyferki , im więcej wyliczeń tym bardziej chciałem wracać :) Dostałem lepszą pracę jako dyrektor regionu i cisnę ludzi na sprzedaż i wyniki potwierdzają że to robię najlepiej ! ale w skoku poza ciśnieniem na wyniki sam sprzedaję i mam masę innych obowiązków ! Co do samej firmy ? Firma bardzo uczciwa z solidnym socjalem ! zarobki ? nie porywają i też nie są najgorsze no ale jak znam życie to w tym temacie zawsze mało :)) Płacą diety , rozliczają dojazd własnym samochodem na szkolenie , pokrywają nawet brami na autostradach ! Pod tym względem są ok . Warunki mieszkaniowe podczas szkolenia uważam za świetnie . Do dyspozycji mieszkanie firmowe schludnie urządzone z kuchnią z pełnym wyposażeniem ! jednym słowem nic dodać nic ująć . Gdybym miał polecić skok to zrobię to zwłaszcza dla osób które chcą zdobyć doświadczenie w instytucji finansowej lub jako pierwsze stanowisko kierownicze . Prawdziwi managerowie z doświadczeniem mogą mieć problem zwłaszcza kiedy są przyzwyczajeni do innego modelu zarządzania niż ten który preferuje skok . Jaki to model ? chyba żaden :) sprzedawco kierownik odpowiedzialny za wyniki i błędy innych :)) Pani Kula która prowadziła szkolenie sympatyczna bardzo i profesjonalna a chłopaki których poznałem w czasie szkolenia sympatyczni :) Pozdrawiam Skok i mniej Jaworzno bo odkryłem ścieżki do biegania jak już cały tydzień biegałem po płycie rynku :)) Chodź rynek niczego sobie :) Niech skok się zapatrzy na ten nowoczesny rynek w Jaworznie może to będzie spojrzenie w dobrą stronę ! ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
33 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKOK Jaworzno
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x