Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKOK

Pracowałeś w firmie SKOK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nina - 2015-02-24 20:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostaliście już może pit-y ?
zdjecie uzytkownika
Iwo - 2015-02-24 22:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się nie zrobi jak się zrobi
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-02-25 21:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ponawiam pytanie o pity- dostał ktoś ?
zdjecie uzytkownika
exxx - 2015-02-27 13:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem 25.02 pocztą.
zdjecie uzytkownika
rybka - 2015-03-01 19:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był już ktoś na rozmowie mobilnego doradcy????O co pytają, jak ma wyglądać praca?
zdjecie uzytkownika
zyga - 2015-03-08 16:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale tu cisza ostatnio....
zdjecie uzytkownika
bastet - 2015-03-12 09:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
A o czym Tu pisać. Zwalniają dobrych pracowników bo niby nie spełniają oczekiwań firmy ( nie robią norm ) zamykają punkty w kwietniu podobno 3. Wszystko się powoli im wali na głowę. Ja strasznie się ciesze że już tam nie pracuje mam luz i święty spokój w pracy a sprzedanie kredytów na 200 czy 300 tysięcy nie jest problemem jak masz dobry produkt i nikt ci nie truje o normach.
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-03-24 15:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co ciekawego w Łodzi się dzieje? Podobno teraz już w ogóle prowizji nie ma za sprzedaż ??
zdjecie uzytkownika
gizmo - 2015-03-28 13:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To samo co wszędzie czyli NIC. Jeszcze teraz taka nagonka w mediach wszystko zmierza w jednym kierunku
zdjecie uzytkownika
a - 2015-03-30 21:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie:-)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-04-15 21:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka tutaj cisza! widzę ze na stronie SKOK w zakładce praca 26 nowych ogłoszeń :) polecam
zdjecie uzytkownika
iwo - 2015-04-16 21:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rozumiem żeby się ponabijać z firmy i jej polityki ale tobie to chyba wyjątkowo nieposzło
zdjecie uzytkownika
bimbam - 2015-04-16 22:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzia dajta se spokój szkoda pisać na ten temat
zdjecie uzytkownika
bambino - 2015-05-08 21:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale tu nudno
zdjecie uzytkownika
odwiedzajaca - 2015-05-29 18:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jaka nuda? To te dwie panie się nudzą co siedzą po lewej stronie od wejścia. Czy ktoś powie jaką one funkcje pełnią. Może za kasę by jedna i druga poszła albo na st. kredytów, ludzie by mniej czekali. Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
bambino - 2015-06-02 16:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to panie kierownik są to raczej na obsługę żadna nie pójdzie hihihi, przecież kierowniki to są od pierdzenia w stołek i wydawania rozkazów hihihi.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-08 18:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bambino, a one znają się na pracy żeby wydawały polecenia? Nigdy to się nie zmieni a kaska im leci...
zdjecie uzytkownika
iwo - 2015-06-08 19:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cza sie było uczyć a nie teraz narzekać.
zdjecie uzytkownika
odwiedzający - 2015-06-23 16:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bambino - 2015-06-02 16:47:40]:
Jeżeli kasjerzy będą bardziej ogarnięci to klienci nie będą musieli czekać w kolejkach. Potrzebne będą zmiany. Myślę,że należy zacząć od kas...
zdjecie uzytkownika
gobi - 2015-06-24 16:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iwo - 2015-06-08 19:16:52]:
większość osób pracujących na obsłudze ewentualnie na kasie ma WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
iwo - 2015-06-24 23:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież wiem.
Oferty Pracy odpowiedz
2015-06-08
Żródło: Gowork.pl
Szczecin
(zachodniopomorskie)
Zachodniopomorska SKOK poszukuje osoby na stanowisko SPECJALISTY DS ANALIZ W DZIALE ANALIZ I OCENY RYZYKA Opis stanowiska: przygotowywyanie analiz i raportów dot. obszaru zarządzania ryzykiem opracowywanie, rozwijanie i weryfikacja metod pomiaru ryzyka wykonywanie analiz wspierających podejmowanie decyzji biznesowych Wymagania: zdolności analityczne umiejętność formułowania wniosków bardzo dobra znajomość pakietu MS Excel Oferujemy:
zdjecie uzytkownika
e - 2015-06-27 17:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2015-06-27 17:44:15]:
To niech kasjerzy robią to co do nich należy, rozliczanie gotówki wpłaty wypłaty a nie WSZYSTKO to kolejek nie będzie.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-05
Żródło: Gowork.pl
Włocławek
(kujawsko-pomorskie)
SKOK  KUJAWIAK z siedzibą we Włocławku poszukuje osób na stanowisko KASJER DYSPONENT Miejsce pracy: Włocławek, Toruń, Kowal, Skępe, Lubień Kuj., Nakło nad Notecią, Nowy Dwór Gdański, Drawsko Pomorskie, Lębork Wymagania: wykształcenie wyższe lub średnie  z zakresu ekonomii (kierunek: finanse, bankowość), doświadczenie z zakresu sprzedaży usług finansowych, znajomość lokalnego rynku, nastawienie na osiąganie celów, u
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Eks - 2015-06-27 19:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bahahaha e i ty wiesz najlepiej co maja robić kasjerzy, jakie obowiązki nakłada na nich pracodawca, czy tylko ci się WYDAJE....
zdjecie uzytkownika
reksio - 2015-06-28 12:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystarczy wprowadzić opłatę za trzecią i kolejną operację w kasie w miesiącu i zaraz kolejki spadną
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKOK

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SKOK?
Zadaj pytanie
alert