Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKOK

Pracowałeś w firmie SKOK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fx - 2015-02-10 13:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko ciekawe na jakim punkcie jesteś?!Pewnie tam gdzie jest w miare sprzedaż bo na pozostałych to mają ludzi za ś....i
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-02-10 15:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z xxxx, to jest najlepsza praca - jasne plany są bardzo istotne ale zarabia się bardzo dobrze
zdjecie uzytkownika
fruit - 2015-02-10 17:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-02-10 15:41:34]:
To przyznaj się na jakim punkcie jesteś że zarabiasz tak dobrze i jakiego masz kierownika hihi
zdjecie uzytkownika
ares - 2015-02-10 22:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wiecie juz które placówki zamykają????
zdjecie uzytkownika
Iwo - 2015-02-12 07:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Ja uważam że firma nie jest zła szczególnie SKOK. PF to już inna śpiewka. Czasami zastanawiam się czy oni tam wszyscy na górze są k.... normalni i co oni piją że tak im nie idzie
zdjecie uzytkownika
eeee - 2015-02-13 16:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma uczciwie płaci za zrealizowany plan. Kija ma dwa końce tak więc uczciwie nie płaci za brak planu. O taka logiczna układanka. Niestety wielu sprzedawcow nie wie od czego zalezy ich wyplata i po co sa na sali obslugi.
zdjecie uzytkownika
ramzes - 2015-02-14 14:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eeee - 2015-02-13 16:54:13]:
Owszem po części masz racje, ale plany to mają chyba wyssane z palca, nierealne albo może raz na jakiś czas do zrealizowania
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-16 12:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekrituja teraz na kierownika do Jaworzna. Jal wyglada rekrutacja i czego mozna sie spodziewac
zdjecie uzytkownika
gruzin - 2015-02-18 15:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może na czym ma polegać praca mobilnego doradcy?
zdjecie uzytkownika
udany - 2015-02-18 19:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gruzin - 2015-02-18 15:51:27]:
na tym że będziesz domokrążcą;p
zdjecie uzytkownika
gruzin - 2015-02-18 22:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [udany - 2015-02-18 19:26:08]:
Szukają jeleni czy jak?A juz miałem startować
zdjecie uzytkownika
udany - 2015-02-18 23:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gruzin - 2015-02-18 22:33:24]:
nie no tak sobie zażartowałem przecież;) ale podejrzewam, że polega to na tym, że będziesz jeździł i szukał klientów.
zdjecie uzytkownika
oiiii - 2015-02-23 21:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A cóż tu taka cisza ? Czyżby się polepszyło w tym bagnie ....
zdjecie uzytkownika
Iwo - 2015-02-23 22:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
E tam. Wszyscy mają spotkania biznesowe i dzwonią do klientów z bazy
zdjecie uzytkownika
nnn - 2015-02-24 14:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy skupia się na swoich celach - koniec miesiąca:)
zdjecie uzytkownika
pumba - 2015-02-24 20:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale z (usunięte przez administratora)piramidy się nie zrobi
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-02-24 20:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostaliście już może pit-y ?
zdjecie uzytkownika
Iwo - 2015-02-24 22:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się nie zrobi jak się zrobi
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-02-25 21:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ponawiam pytanie o pity- dostał ktoś ?
zdjecie uzytkownika
exxx - 2015-02-27 13:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem 25.02 pocztą.
zdjecie uzytkownika
rybka - 2015-03-01 19:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był już ktoś na rozmowie mobilnego doradcy????O co pytają, jak ma wyglądać praca?
zdjecie uzytkownika
zyga - 2015-03-08 16:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale tu cisza ostatnio....
zdjecie uzytkownika
bastet - 2015-03-12 09:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A o czym Tu pisać. Zwalniają dobrych pracowników bo niby nie spełniają oczekiwań firmy ( nie robią norm ) zamykają punkty w kwietniu podobno 3. Wszystko się powoli im wali na głowę. Ja strasznie się ciesze że już tam nie pracuje mam luz i święty spokój w pracy a sprzedanie kredytów na 200 czy 300 tysięcy nie jest problemem jak masz dobry produkt i nikt ci nie truje o normach.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-02-26
Żródło: Gowork.pl
Kozienice
(mazowieckie)
Spółdzielcza Kasa Oszczędnościowo-Kredytowa Kozienice poszukuje kandydatów na stanowisko: Audytor wewnętrzny.    Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za: przeprowadzanie audytów w jednostkach organizacyjnych SKOK, ocenę funkcjonowania systemu kontroli wewnętrznej, opiniowanie regulacji wewnętrznych oraz usprawnianie procesów, dokonywanie oceny zgodności i kompletności wewnętrznych uregulowań z obowiązują
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-03-24 15:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co ciekawego w Łodzi się dzieje? Podobno teraz już w ogóle prowizji nie ma za sprzedaż ??
zdjecie uzytkownika
gizmo - 2015-03-28 13:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To samo co wszędzie czyli NIC. Jeszcze teraz taka nagonka w mediach wszystko zmierza w jednym kierunku
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKOK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SKOK?
Zadaj pytanie