Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: M.S. "MEAT" Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
Mario - 2015-01-07 19:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kpinazludzi może podasz namiary do jakiejś firmy która zatrudni bez znajomosci języka?
zdjecie uzytkownika
Nicola - 2015-01-07 23:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jedzie z myślą imprezowania, picia, ćpania, robienie dymu od razu niech zawraca. Zresztą Niemcy pomogą. Ogólnie dla normalnych nie jest źle
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-01-08 15:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos moze jedzie z okolic Koła lub Konina 19 stycznia?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-01-08 20:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polaczki Jesteście nie w swoim kraju i należy się zachowywać. Agresywni i cwaniaczki będą wyeliminowani !
zdjecie uzytkownika
chetni na forse - 2015-01-09 08:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesc mamy tam jechac razem z zona jak tam jest- da rade zarobic?poz
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-01-09 14:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie Przyjeźdźajcie własnymi autami, bo do pracy się nie dostaniecie. Jest nawet ponad 11 km od zamieszkania!
zdjecie uzytkownika
byłyprac - 2015-01-09 20:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chetni na forse - 2015-01-09 08:36:18]:
Tak da rade się zaje... a nie zarobić
zdjecie uzytkownika
fakt - 2015-01-10 13:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak komuś wystarczy 800 euro to ok ;)
zdjecie uzytkownika
bylypracownik - 2015-01-10 16:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oo widze ze cały czas sa nowe przyjecia, chociaz skoro codziennie ludzie uciekaja to nie dziwie sie, jeżeli chcecie zapier... za 800e góra 1000 to zycze powodzenia... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mati89 - 2015-01-13 15:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potrzebuje sie z kims zabrac 19.02.2015 mój numer ( usunięte przez administratora )Jestem z z lubuskiego
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2015-01-14 11:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wolne miejsce w samochodzie jeśli ktoś jest zainteresowany proszę dzwonić wyjazd w niedziele . ( usunięte przez administratora ) . Jestem w Wielkopolski
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2015-01-14 19:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade na 19 stycznia. Jade autem i wyjezdzam z Gdanska. Moge zabrac 2 osoby. Moge zabrac z okolicy lub po drodze. email: armbanduhr@poczta.fm lub tel (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
krzych - 2015-01-16 12:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jedzcie tam. Stracicie zdrowie a zarobicie od 800-1000 euro a po odliczeniu na dojazdy i jedzenie zostanie wam 500 euro.Chyba nie bez przyczyny prowadzone jest międzynarodowe dochodzenie w sprawie traktowania obcokrajowców w tym zakładzie.
zdjecie uzytkownika
lukka - 2015-01-16 13:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z kolegą.Traktują ludzi gorzej jak zwierzęta i to polak polakowi wrogiem.Ja po przyjeżdzie musze chodzić do ortopedy bo kręgosłup wysiada a dopiero 27 lat mam
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2015-01-16 14:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak wyjezdzam 25. Na 26 musze byc na miejscu. Jade z Gdanska. Moge zabrac 2 osoby bo jade autem.

( usunięte przez administratora )
armabdnuhr@poczta.fm
zdjecie uzytkownika
Karamba - 2015-01-16 17:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzych - 2015-01-16 12:45:01]:
Własnie wrociłem .Na początku nie wierzyłem w to co tu piszą byli pracownicy ale jest dokładnie tak jak opisują.
zdjecie uzytkownika
fakt - 2015-01-17 14:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Julian36 - 2015-01-06 22:39:47]:
Również nie chciało mi się wierzyć co tu wypisują.100 procentowa prawda.Patologia to mało powiedziane.
zdjecie uzytkownika
szczery - 2015-01-17 20:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak się odezwiesz co lub upomnisz o swoje to ci kary wlepiają np 50 euro lub cie zawieszają na tydzień lub dwa i wtedy ci ledwo na jedzenie starcza.
zdjecie uzytkownika
byłypracownik - 2015-01-18 15:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczery - 2015-01-17 20:25:41]:
Czyli nic sie nie zmieniło, chłopaki a jak długo pracowaliście? Pytam, bo pracowałam kilka dni i wypłacili mi marne grosze...
zdjecie uzytkownika
były pracownik 2 - 2015-01-18 17:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Traktują cię gorzej jak murzyna, wyciskają cię jak cytryna. Kolega był dwa miesiące i od razu po przyjeżdzie wylądował w szpitalu i stwierdzono u niego skrajne wyczerpanie organizmu
zdjecie uzytkownika
był - 2015-01-18 21:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ciężko i czasem nie do wytrzymania przyjechałem i mam spokój.
zdjecie uzytkownika
było - 2015-01-20 18:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoła przetrwania. Kto nie był w wojsku może się przekonać. Zapraszają.
zdjecie uzytkownika
ktoś 3435 - 2015-01-22 22:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale w czym problem, jeśli nie otrzymasz pieniędzy takich jak w umowie i warunki są gorsze niż zapewniane to po powrocie do kraju zgłaszasz ową agencje pracy do sądu pracy i opisujesz sprawę w TVN.
zdjecie uzytkownika
lalla - 2015-01-23 20:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha co najlepsze mi nawet umowy nie przysłali tylko swiadectwo pracy...
zdjecie uzytkownika
Endrju - 2015-01-25 10:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luki - 2015-01-07 18:39:07]:
Chetnie zabiore dwie osoby do Rhedy 01.02.2015r wyjezdzam z Konina w Wielkopolsce. 722-092-527 dzwonic
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M.S. "MEAT" Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy M.S. "MEAT" Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie
x