Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: MS MEAT


Oceniono 75 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 28 osób
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-03-02 11:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam 8 km ale i tak jezdze swoim autem
zdjecie uzytkownika
jakubek - 2014-03-02 11:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maja moze sie znamy
zdjecie uzytkownika
elizabetttttt - 2014-03-03 00:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam jakieś 2 tygodnie temu w biurze w spawie wyjazdu na 17 marca. nic szczególnego nie mówili ale z tego co widziałam jest bardzo dużo ludzi chętnych i sądzę że przez telefon ciężko będzie sobie załatwić. Wcześniej jak dzwoniłam to kobitka z biura powiedziała, że będzie dzwonić, a kiedy pojechałam osobiście żeby się dowiedzieć czy jestem rzeczywiście brana pod uwagę okazało się, że nie a mój kwestionariusz był gdzieś zakopany. Z tego co mówili to muszą na jakąś akceptację oczekiwać ze strony Niemiec na daną osobę, bynajmniej ja tak zrozumiałam. Więc jak tam pojechałam i pogadałam to dopiero powiedziano mi, że można się szykować. Widzę tu sporo negatywnych ocen na temat tej firmy, jednak z moich dalszych znajomych jest tam kilka osób i raczej sobie chwalą. Bardzo proszę o odpowiedź czy ktoś już podpisywał jakąś umowę na 17 marca i na jakich zasadach jest ta umowa. Z tego co wiem mam wyjechać i szykuję się na wyjazd ale pewna na 100 % będę jak dostanę umowę do ręki.
Z powiatu poddębickiego będę 16 marca(niedziela) wyjeżdżać jeśli nic się nie zmieni ze strony firmy. Jedziemy właściwie we dwie, jeśli ktoś miał by ochotę do nas dołączyć to proszę się odezwać zostawić jakiś tu namiar. Możemy podjechać do Łodzi ewentualnie to nie problem, a na pewno będzie taniej i wygodniej.3 miejsca są wolne.. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-03-03 15:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elizabet dlugo czekalas na wyjazd ? bo tez czekam juz troche czasu
zdjecie uzytkownika
arek123 - 2014-03-04 12:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest to praca na warunkach niemieckich
zdjecie uzytkownika
arek123 - 2014-03-04 12:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracujac w niemczech masz prawo na zasiłek na dzieci rozłakowe ubezpieczenie rozmawiajac z kadrowa na temat pracy stwierdziła ze powinienem miec ksiazeczke sanepidu ubezpieczenie zus jak powiedziałem ze mam ubezpieczeni niemieckie aok i sanepid niemiecki to odłozyła słuchawke
zdjecie uzytkownika
adriano chelentano - 2014-03-06 13:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to jakas fikcja dzwonisz wysyłasz i nawet pofatygowałem sie do tej firmy i nic zadnych konkretow a te laski co tam siedza w tych biurach zero nic (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
elizabett - 2014-03-06 21:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie w lutym pierwszy raz zadzwoniłam
zdjecie uzytkownika
niuniec - 2014-03-12 19:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanko:Czy ktoś jedzie z Wrocławia lub przez Wrocław na wyjazd 17 marca 2014 i ma wolne miejsce?proszę o wiadomość na niuniec@gmail.com.Proszę!!!
zdjecie uzytkownika
bozen24 - 2014-03-17 14:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jedzie ktoś może z łódzkiego na 24 marca ??? jeśli tak proszę o kontakt bozen24@wp.pl
zdjecie uzytkownika
ADI - 2014-03-18 19:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Jedzie ktoś na 24 marca do redy swoim autem? Chętnie się zabiorę, kontakt natkowska.monika@wp.pl Dzięki za opdpoweidź, Adam
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-03-18 21:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos jedzie 24marca do rhedy odp na numer (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
westice - 2014-03-19 15:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na 24 marca jest miejsce w aucie jeśli ktoś by jechał, zapraszam do kontaktu: konrad.zywiec84@wp.pl
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-03-22 20:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade na 26 z wrocląwiwa mam wolne 3 miejsca dzwonic jak coś wrocląw i okolice (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
robo - 2014-03-27 10:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jest tam może dostęp do internetu na kwaterach?
zdjecie uzytkownika
trb - 2014-03-27 15:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos 7 kwietnia?
zdjecie uzytkownika
patrycja25 - 2014-03-27 18:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z chlopakiem jade na 7 kwietnia ,kontakt do nas to patrycja-gwizdek@wp.pl prosze pisac!
zdjecie uzytkownika
JERY - 2014-04-01 09:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHCIALEM WAM TU WSZYSTKIM ZAKOMUNIKOWAĆ ŻE PRZEPRACOWALEM W TEJ FIRMIE PONAD 2 LATA I KIEDY ULEGŁEM WYPADKOWI TO FIRMA ZAMIAST MI POMÓC TO PODSUNĘŁA MI ROZWIAZANIE ZA POROZUMIENIEM STRON GDYBYM BYŁ CAŁKOWICIE ZDROWY I NIC BY MNIE WTEDY NIE BOLAŁO NIGDY BYM NA TO NIE WYRAZIŁ ZGODY,A BYLO TO OKO A WLAŚCIWIE OCZY POD WPLYWEM IMPULSU PODPISAŁEM CZEGO PO DZIŚ DZIEŃ ŻAŁUJE ,TA FIRMA Z LUDŹMI SIĘ W OGOLE NIE LICZY,PRZELOŻENI BARDZO ORDYNARNIE SIĘ ODNOSZĄ I TO WSZYSTKO CO ŻLE MÓWIĄ NA TEMAT TEJ FIRMY TO PRAWDA.SZEFOWA TO MOIM ZDANIEM POWINNA BYĆ W WIĘZIENIU A NIE JĄ ZARZĄDZAĆ.
zdjecie uzytkownika
jakubek - 2014-04-01 20:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To dlaczego wytrzymałeś 2 lata ?? .J(usunięte przez administratora)A co mają oczy z impulsem .Impuls to odruch .Ja też pracowałem tam i chyba z tą samą szefową Panią M
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-04-07 21:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEDZIE KTOŚ NA 14 KWIETNIA? CHĘTNIE SIĘ ZABIORE.
zdjecie uzytkownika
czekam - 2014-04-08 15:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ILE SIE CZEKA NA ODPOWIEDZ PO WYSLANIU KWESTIONARIUSZA?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-04
Żródło: Gowork.pl
( )
M. S. „MEAT” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością SERVICE Sp. k. zatrudni pracowników na stanowiska: pakowanie mięsa, rozbieracz- wykrawacz mięsa wieprzowego i wołowego, przyuczenie do rozbioru mięsa wołowego, Miejsce pracy: Niemcy Zapewniamy atrakcyjne warunki pracy i płacy, a także bezpłatne zakwaterowanie.
zdjecie uzytkownika
bl - 2014-04-09 10:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś na 14 kwietnia? kontakt do mnie email basia.lepczynska@spoko.pl
zdjecie uzytkownika
renata - 2014-04-11 09:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czekam - 2014-04-08 15:38:08]:
ja czekałam kilka godzin
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-04-16 09:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich:) Ja mam termin na 5 maja Chętnie bym się zabrał z kimś czy coś jak by można było:) woj.podkarpackie to mój numer (usunięte przez administratora)Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
daff - 2014-04-16 11:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę na 5 maja mam wolne miejsca. Chętnych pisać na imali: daffi0808@o2.pl
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MS MEAT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x