Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: M.S. "MEAT" Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
adam78 - 2015-01-28 08:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam zamiar jechac z ta firma w lutym jaka ONA JEST DASIE ZAROBIC JEST PRACA PROSZE O OPINIE
zdjecie uzytkownika
były pracownik 2 - 2015-01-28 15:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od 800 -1000 euro tylko że 800 euro masz gdy pracujesz 9 godzin w tym masz dwie przerwy po 30 min nie płatne,sobota również robocza. 1000 euro masz gdy sie pracuje po 12 godzin w tym również masz dwie przerwy po 30 min niepłatne czyli masz liczone 11 godzin.Praca jest na 3 zmiany.
zdjecie uzytkownika
kajko - 2015-01-28 17:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie sobie spokoj to jest jakas pomylka zlodzoeje i bydlaki!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Arek - 2015-01-31 22:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w Tonisie przez ms meat servis. Polacy są traktowani jak tania siła robocza. Płaca marna, mieszkania zaniedbane i pełne alkoholików, stawiają Cię przy taśmie i masz napierdalać jak maszynka. To (usunięte przez administratora) a Polacy nie potrafią się postawić jeszcze patrzą żeby jeden drugiemu dojebać przy taśmie tak żeby nie dał rady. Co do przerw do niby mają 30 min ale zanim zejdziesz do kantyny i wrócisz na produkcje to wyjdzie, że masz z 10/15 minut na śniadanie. Lepiej tam nie jechać.
zdjecie uzytkownika
Tolek - 2015-02-04 22:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam z dziewczyna możliwość wyjechać do pracy w Niemczech w miejscowściRheda-Wiedenbrück,może ktoś tam pracował proszę o opinie jak tam jest.I czy to jest ta firma o której tu piszecie Tonis?.Z góry dziękuję za informacje
zdjecie uzytkownika
markus - 2015-02-05 16:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to jest ta firma. No cóż, byłem i mogę powiedzieć że to prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przetrwania , można zdrowiem przepłacić.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-02-06 20:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli przyjezdzajac tam bez wlasnego auta moze byc tak ze nie beede mial czym dojechac do pracy???
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-02-06 21:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prace zaczynem od 16 stycznia czy osoby ktore przyjada w tym samym terminie beda mialy zakwaterowanie w ty samym miejscu co ja?pytam bo rozchodzi mi sie o dojazd do pracy i ile przecietnie mieszka osob w jednym miejscu zamieszkania?
osoby dojezdzajace do pracy wlasnym transportem maja zwracane pieniadze za paliwo?
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-02-06 21:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytam o prace przy wykrawaniu-pakowaniu miesa
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-02-06 21:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prace zaczynam od 16 lutego nie stycznia:)
zdjecie uzytkownika
Miśka - 2015-02-06 22:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotrek - 2015-02-06 21:17:03]:
Też mam zacząć pracę w tym samym czasie ale po tych wszystkich opiniach trochę się obawiam ale co świat do odważnych należy
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-02-06 23:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miśka - 2015-02-06 22:58:30]:
a skad jedziesz?? i czy wlasnym transportem??
zdjecie uzytkownika
Miśka - 2015-02-07 00:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z Jastrzębia Zdroju prawdopodobnie busem. Jeśli chcesz podaj meila
zdjecie uzytkownika
Tolek - 2015-02-08 20:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po przeczytaniu tu wszystkich komentarzy zrezygnowałem wraz z dziewczyną z wyjazdu do tego zakładu.Jak mam jechać i dawać się wykorzystywać za psie pieniądze to ja dziękuję.Wyjazd miałem 16 lutego dziwię się wszystkim którzy po tych wszystkich komentarzach decydują się mimo wszystko na wyjazd.Tak w ogóle dziękuję wszystkim za te opinię i pomoc w podjęciu decyzji.
zdjecie uzytkownika
mat - 2015-02-15 10:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Chcialbym się dowiedzieć , czy jak jestem chora . Mogę mieć zwolnienie/ chorobowe polskie ? Czy w NIEMIECKIM BIURZE TO PRZEJDZIE ?
zdjecie uzytkownika
mój - 2015-02-17 22:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mat - 2015-02-15 10:52:50]:
witam.przejdzie zwolnienie z Polski przynajmniej ja tak mialem bo tam nikt Ci zwolnienia lekarskiego nie wypisze chyba ze na dwa gora trzy dni dlatego wiele osob do Polski przyjezdza i zalatwia sobie taki urlopik lub gdy naprawde choruje.
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2015-02-18 09:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Czy ktoś wybiera się na 2 marca na rozbiór do Redy ,szukam transportu z Polski ,oczywiście dotrę na miejsce ,najchętniej woj.łódzkie.Proszę o kontakt sebastiangrzywacz1989@gmail.com ,We wiadomości prosiłbym o pozostawienie numeru kontaktowego.POozdrawiam
zdjecie uzytkownika
*SK* - 2015-02-21 16:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM. CZY KTOŚ JEDZIE NA 2 MARCA DO RHEDY JESTEM Z MAŁOPOLSKIEGO I POSZUKUJĘ TRANSPORTU.
zdjecie uzytkownika
*SK* - 2015-02-21 17:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [*SK* - 2015-02-21 16:50:40]:
aska_k85@op.pl proszę o kontakt na ten adres. POZDRAWIAM *SK*
zdjecie uzytkownika
alina440 - 2015-02-23 17:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Czy ktos jedzie na 2marca do Rhedy.Jestem z kujawsko pomorskiego ...poszukuje transportu...alinaprzybyszewska1@wp.pl...
zdjecie uzytkownika
0n20 - 2015-02-23 22:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez jade na 02.03 z WLKP KOŁO
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-02-25 10:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jadę na 2.03 z KOŁA (usunięte przez administratora) Proszę o kontakt
zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-02-26 11:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ci co tam są napisza jak wygląda kwestia mieszkaniowa,ile osób na mieszkaniu,co z pralką i netem? Czytam,ze za 9h pracy z przerwa 800 euro-wiadomo przerwy odliczaja jak wszedzie,czy za wieksza ilos godzin i w soboty sa nadgodziny?Jaka temperatura na hali?
zdjecie uzytkownika
stor - 2015-02-27 09:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tesz tu pracowałem na sb i morze wruce spowrotem
zdjecie uzytkownika
kajko - 2015-02-27 10:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stor..... ty analfabeto
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M.S. "MEAT" Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy M.S. "MEAT" Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie