Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o M.S. "MEAT" Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie M.S. "MEAT" Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kondzio - 2015-03-09 11:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [0n20 - 2015-02-23 22:57:46]:
witam mam pytanie mam tam jechac 16 marca chciałem jechac swoim samochodem dowiem sie jak tam jest i czy warto sie wogole wybrac jakie sa zarobki jak wyglada praca i warunki moj mail lazowski.konrad@gmail.com
zdjecie uzytkownika
kondzio - 2015-03-09 11:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Justyna - 2015-03-07 16:25:27]:
ja tez mam jechac 16 miałbym wolne miejsca tylko sie zastanawiam czy warto sie wogole wybrac bo mało informacji mam na temat tej pracy
zdjecie uzytkownika
Bartoszkbh - 2015-03-10 20:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też na 16 tego ale widzę że nie pojadę marne grosze i żulernia w takich warunkach nie będzie siły na regeneracje i ta temperatura
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-03-11 11:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nikt nie pracował w zakładach mięsnyych to odradzam wyjazd .A poza tym to jest szkola zycia no obczyżni
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2015-03-12 18:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaska - 2015-02-26 11:45:47]:
Hej nie płacą za nadgodziny. Pracowałam po 12 godz 6 dni i niedzielę 10 godzin. Żadnego dnia wolnegodlatego po 1.5 miesiąca zwyczajnie nnie miałam już siły na nic i zjechałam do domu.a dział w jakim pracowałam to SB i wrogowi bym tam nie poleciła pracy!!!
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2015-03-12 18:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Justyna - 2015-03-07 16:25:27]:
Niestety będziesz musiała pod zakładem stać i czekać. Ewentualnie hotel
zdjecie uzytkownika
lksss - 2015-03-12 21:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 lutego na 100 osób po zobaczeniu tego wszystkiego zostało 15. odradzam bron boże tam jechać, byłem widziałem.
zdjecie uzytkownika
camel - 2015-03-13 09:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elizabetttttt - 2014-03-03 00:01:21]:
Jedzie ktoś na 18 marca? Zdecydowałem się na tę pracę, ale mam masę wątpliwości. Jestem z Gdańska.
zdjecie uzytkownika
camel - 2015-03-13 09:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na 18 marca? Zdecydowałem się na tę pracę, ale mam masę wątpliwości. Jestem z Gdańska.
zdjecie uzytkownika
camel - 2015-03-13 11:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Czy w miejscu zakwaterowania jest internet? Jadę na 18 marca.
zdjecie uzytkownika
*GW* - 2015-03-13 15:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [camel - 2015-03-13 11:10:12]:
O CZYM TY MARZYSZ,JAK SOBIE KUPISZ MODEM ITP. TO MASZ INTERNET.JA TAM BYŁEM TYLKO KILKA DNI I JAK BY MNIE ZMUSIŁO TO WRÓCIŁBYM NAWET NA PIECHOTĘ. TAM JEST MASAKRA...ALE DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE. JA (I NIE TYLKO) JUŻ SPRÓBOWAŁEM I PODZIĘKOWAŁEM,MIMO,ŻE TU ZWOLNIŁEM SIĘ Z PRACY I TERAZ SZUKAM CZEGOŚ INNEGO,A NA UTRZYMANIU MAM RODZINĘ.
LUDZIE CZYTAJCIE CO PISZĄ TU TO UCHRONICIE SIĘ PRZED STRATĄ CZASU I PIENIĘDZY NA WYJAZD. DOMYŚLAM SIĘ,ŻE POZYTYWNE OPINIE PISZE KTOŚ Z BIURA BY ZACHĘCIĆ DO PRZYJAZDU.
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-03-14 18:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE jedżcie tam.Po co mi konto w polsce skoro umowa ma być na warunkach niemieckich
zdjecie uzytkownika
danka - 2015-03-15 12:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SŁYSZAŁAM ZE NIE JEST ZLE WSZĘDZIE TRZEBA PRACOWAC .JA JADE 18 Z PODKARPACIA CZY JEDZIE KTOS W TYM TERMINIE
zdjecie uzytkownika
mrowka - 2015-03-15 14:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie ---jak jest tam z kasa do reki czy na konto walutowe i co jesli ktos ma komornika w pl??czytalem ze kasa przechodzg przez polski urzad skarbowy
zdjecie uzytkownika
kinya - 2015-03-19 18:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WYBIERA SIĘ KTOŚ 30.03. Z LUBELSKIEGO . OKOLIC ?
zdjecie uzytkownika
tomekk - 2015-03-22 10:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [camel - 2015-03-13 11:10:12]:
Tam trzeba robic a nie siedziec na necie. Musisz sobie kupic stika i internet bedziesz mial ale niemieckiego
zdjecie uzytkownika
łodzianka - 2015-03-25 11:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z okolicy Łodzi wyjeżdża 30 marca, chętnie dołączę. A jeśli pojadę autem to zabiorę lub zabiorę się z kimś autem.
zdjecie uzytkownika
łodzianka - 2015-03-25 11:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinya - 2015-03-19 18:48:42]:
Jadę z Łodzi
zdjecie uzytkownika
E e - 2015-03-26 00:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjazd 29 03 z łodzi zabiorę 1-2 osoby do samochodu.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-03-26 15:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [E e - 2015-03-26 00:22:32]:
ja muszę być 30 marca na miejscu w rhedzie mogę się z kimś zabrać wrocław
zdjecie uzytkownika
E e - 2015-03-27 12:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-03-26 15:16:15]:
NAPISZ DO MNIE edytappl@wp.pl też tak muszę dojechać jadę samochodem.
zdjecie uzytkownika
loku - 2015-03-28 19:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hhmm
zdjecie uzytkownika
grzesko - 2015-04-05 17:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade po swietach podpisac umowe . ktoś tez sie wybiera ? chetnie bym sie złozył na paliwo (: okolice nowego sącza grzesiek304@interia.pl
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: PODPISANIE DOKUMENTÓW,WYMIJAJĄCE ODPOWIEDZI NA SZCZEGÓŁOWE PYTANIA ODNOŚNIE WARUNKÓW LUB ODP. "TO WSZYSTKO NA MIEJSCU POWIEDZĄ"
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-04-08 21:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera się ktoś do Rhedy na 20 kwietnia na 8.00?
zdjecie uzytkownika
Miki - 2015-04-19 16:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy wybiera się ktoś do parcy po majówce dokładnie 4 maja? Będe miała 4 wolne miejsca, także jakby ktoś był by chętny proszę o kontakt. inucha13@interia.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M.S. "MEAT" Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy M.S. "MEAT" Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie