Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: M.S. "MEAT" Sp. z o. o.


Oceniono 87 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
M.S. "MEAT" Sp. z o. o.
Prusak 23
98-420 Sokolniki
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-28 12:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciężko z pewnie z tym jest bo na forum pisze mała ilość ludzi z różnych zakątków polski
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-06-28 14:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę do Rhedy w niedzielę 29.06 jestem z Chełmna kojawsko-pomorskie mogę zabrać 2 osoby
zdjecie uzytkownika
carlos - 2014-06-30 13:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie masz racje, Niemcy na szczęście nie są aż tak daleko.. w każdym razie ja jadę w lipcu, jaknby ktos cos organizował przez Warszawę to piszcie ;)
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-06-30 19:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam wyjazd na 07.07.2014 i chętnie bym sie z kimś zabrał jestem z wloclawka ale jak ktos by jechal z koła czy okolic to tez by bylo ok prosze o kontakt na emaila aga1984polska@wp.pl
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-07-01 13:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radek, a Ty chcesz jechać do pracy jako ten rozbieracz mięsa? bo też właśnie nad tym myslę. jedziesz sam, czy z kimś jeszcze?
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-07-01 20:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-07-01 13:48:54]:
Jade jako rozbieracz i ze mna jedzie tez kolega
zdjecie uzytkownika
Sylwek - 2014-07-02 08:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bede jechał ze ślaska(Częstochowa), mam dwa wolne miejsca- kto chcemoze sie ze mna zabrać. smichol@onet.pl
zdjecie uzytkownika
kajko - 2014-07-02 12:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie co wy robicie jakie bezplatne mieszkanie pewna praca !! swrzyscy uciekaja bo firma ms meat placi grosze jak za taka prace przemyscie to jeszcze bo popadniecie w klopoty a co wam mowia ze traficie na pakowanie to tylko gadanie traficie tam gdzie jest dziura i nikoga to nie obchodzi ze nie umiecie pracowac nozem !!!! powodzienia !!!!!
zdjecie uzytkownika
carlos - 2014-07-02 13:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak wrócicie to napiszcie jak było, bo mi jednak ten termin nie pasuje, ale może jeszcze na następny bym się załapał
zdjecie uzytkownika
dede - 2014-07-02 16:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak: jesli ktos z zawodu jest rzeznikiem, w dodatku dobrym rzeznikiem to uwierzcie mi ze krzywda mu sie nie stanie ale jesli ktos nie miał nigdy do czynienia ani z masarnictwem ani nawet z produkcja na tasmie...moze zapomniec o tej pracy:/
zdjecie uzytkownika
carlos - 2014-07-03 12:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli to raczej nie jest taka dorywcza praca? myslalem ze zaczepie sie na wakacje i nie wymagają doświadczenia..
zdjecie uzytkownika
davidi - 2014-07-03 16:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjazd mam 07.07 ma ktoś może miejsce ? okolice Konina ,Poznania...
zdjecie uzytkownika
davidi - 2014-07-03 16:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam miejsca na 07.07 do Rhedy... dajcie znać 723411088 !! okolicy Konina
zdjecie uzytkownika
davidi - 2014-07-03 16:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o to moj nr 723411088 !!
zdjecie uzytkownika
Sylwek - 2014-07-04 11:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam miejsce do rhedy na 7 lipca. Wyjazd z Czestochowy. Jedno wolne miejsce. smichol@onet.pl
zdjecie uzytkownika
eloo - 2014-07-07 19:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem 7 miechow na rozbiorze i mozna w pizde dostac czasem suchej nitki nie ma
zdjecie uzytkownika
Seba - 2014-07-08 13:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [davidi - 2014-07-03 16:43:09]:
ja akurat mam doswiadczenie, ale transport od dawna zapewniony. napiszcie tylko jak ktos zyje na maksa oszczednie to ile moze przywiezc do Polski. Mam chore dziecko w domu :<
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-07-09 13:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Seba-tam nie patrza na doswiadczenie, robia tam ludzie nawet po szkole kosmetycznej ;) i nawet na wykrawanie biora bez doswiadczenia. Transport z Polski...a transport do pracy?? Bo moga cie wywalic nawet 25 kim dalej od zakladu a komunikacji to tam nie ma..oj, nie ma. Jesli chodzi o warunki mieszkalne to nie licz na wiele, wez ze soba garnek, talerze, posciel itp. Kolejna rzecz to zarobki: to zalezy ale dowiesz sie po dwoch pierwszych pensjach. Tempo pracy mordercze, ale zarobic sie da.
zdjecie uzytkownika
Seba - 2014-07-10 18:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie rzeczy to akurat mniej wiecej wiem, ale mam taki niecny plan w Niemczech kupic sobie jakis rower i dojezdzac nawet te 25 km do pracy. napisz czy to dobra opcja. O tempo pracy sie nie boje, bardziej o to czy godziny będą.
zdjecie uzytkownika
gosc 1 - 2014-07-11 18:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy będzie ktoś może jechał z Rhedy lub okolic do Opola/Wrocławia jutro z rana proszę o odpowiedź na e mail izka04@onet.pl
zdjecie uzytkownika
jacus - 2014-07-15 22:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powodzenia!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Seba - 2014-07-16 09:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacus - 2014-07-15 22:28:14]:
jacus Ty pisałeś do mnie? Boję się czy ten pomysł z dojazadmi do pracy rowerkiem jest ok W sumie po całym dniu pracy to można być zupełnie wykończonym. Napisz czy ktoś tak sobie tam radzi jak wiesz.
zdjecie uzytkownika
adas - 2014-07-22 19:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do jacus Powiedz jak tam jest mam w polsce male dziecko i chca zebym tam jechal za pare tygodni tylko nic o kasie i wogole niemowili ile tam sie zarabia tak szczeze ile godzin czy praca w wekendy POMOCY
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-24
Żródło: Gowork.pl
Całe Niemcy
( )
  M. S. „MEAT” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością SERVICE Sp. k. zatrudni pracowników na stanowiska: rozbieracz - wykrawacz mięsa wieprzowego i wołowego, przyuczenie do rozbioru mięsa wołowego, pakowac Miejsce pracy: Niemcy   Zapewniamy atrakcyjne warunki pracy i płacy, a także bezpłatne zakwaterowanie.   Telefo
zdjecie uzytkownika
adas - 2014-07-22 20:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile tam sie wydaje na lpg bo mam auto w gazie ile na jedzenie pomocy bo niewiem co robic a mam male dziecko ...
zdjecie uzytkownika
adass - 2014-07-22 21:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto kolwiek moze mi pomoc ???
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M.S. "MEAT" Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x