Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: M.S. "MEAT" Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
Seba - 2014-07-08 13:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [davidi - 2014-07-03 16:43:09]:
ja akurat mam doswiadczenie, ale transport od dawna zapewniony. napiszcie tylko jak ktos zyje na maksa oszczednie to ile moze przywiezc do Polski. Mam chore dziecko w domu :<
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-07-09 13:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Seba-tam nie patrza na doswiadczenie, robia tam ludzie nawet po szkole kosmetycznej ;) i nawet na wykrawanie biora bez doswiadczenia. Transport z Polski...a transport do pracy?? Bo moga cie wywalic nawet 25 kim dalej od zakladu a komunikacji to tam nie ma..oj, nie ma. Jesli chodzi o warunki mieszkalne to nie licz na wiele, wez ze soba garnek, talerze, posciel itp. Kolejna rzecz to zarobki: to zalezy ale dowiesz sie po dwoch pierwszych pensjach. Tempo pracy mordercze, ale zarobic sie da.
zdjecie uzytkownika
Seba - 2014-07-10 18:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie rzeczy to akurat mniej wiecej wiem, ale mam taki niecny plan w Niemczech kupic sobie jakis rower i dojezdzac nawet te 25 km do pracy. napisz czy to dobra opcja. O tempo pracy sie nie boje, bardziej o to czy godziny będą.
zdjecie uzytkownika
gosc 1 - 2014-07-11 18:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy będzie ktoś może jechał z Rhedy lub okolic do Opola/Wrocławia jutro z rana proszę o odpowiedź na e mail izka04@onet.pl
zdjecie uzytkownika
jacus - 2014-07-15 22:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powodzenia!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Seba - 2014-07-16 09:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacus - 2014-07-15 22:28:14]:
jacus Ty pisałeś do mnie? Boję się czy ten pomysł z dojazadmi do pracy rowerkiem jest ok W sumie po całym dniu pracy to można być zupełnie wykończonym. Napisz czy ktoś tak sobie tam radzi jak wiesz.
zdjecie uzytkownika
adas - 2014-07-22 19:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do jacus Powiedz jak tam jest mam w polsce male dziecko i chca zebym tam jechal za pare tygodni tylko nic o kasie i wogole niemowili ile tam sie zarabia tak szczeze ile godzin czy praca w wekendy POMOCY
zdjecie uzytkownika
adas - 2014-07-22 20:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile tam sie wydaje na lpg bo mam auto w gazie ile na jedzenie pomocy bo niewiem co robic a mam male dziecko ...
zdjecie uzytkownika
adass - 2014-07-22 21:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto kolwiek moze mi pomoc ???
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-08-01 18:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam wyjazd 11 sierpnia , jeżeli ktoś ma wolne miejsce i zabrałby mnie to bardzo bym sie cieszył.
zdjecie uzytkownika
rafał - 2014-08-02 11:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam wyjazd do Rhedy 11.o8 muszę tam już tam być dojadę autem jak bendze potrzeba 150km woj dolnośląskie tel 665894068
zdjecie uzytkownika
rafał - 2014-08-02 12:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adrian - 2014-08-01 18:42:37]:
ja tez szukam daj mi znać jak znajdziesz możne bendze miesce wolne
Oferty Pracy odpowiedz
2014-07-30
Żródło: Gowork.pl
Całe Niemcy
( )
  M. S. „MEAT” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością SERVICE Sp. k. zatrudni pracowników na stanowiska: rozbieracz - wykrawacz mięsa wieprzowego i wołowego, przyuczenie do rozbioru mięsa wołowego, pakowac Miejsce pracy: Niemcy   Zapewniamy atrakcyjne warunki pracy i płacy, a także bezpłatne zakwaterowanie.   Telefo
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-08-04 09:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-08-04 09:47:30]:
ma ktoś wolne miejsce na wyjazd ? a dokładnie to na 11 sierpnia , prosze w razie czego napisac na email adrian943@vp.pl
zdjecie uzytkownika
rafał - 2014-08-04 17:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuje wolnego miejsca z kim co można się zabrać kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-08-05 15:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafał - 2014-08-04 17:57:04]:
mozecie napisac cos wiecej o tej ofercie pracy na wykrawacza? Nie pracowalem nigdy jako rzeznik, ale pracowałem przy jedzeniu w restauracji w Niemczech wiec cos tam nozem potrafie sie poslugiwac jakby co.
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-08-07 09:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są dwa wolne miejsca na wyjazd na 11.08 . kontakt adrian943@vp.pl
zdjecie uzytkownika
trombone - 2014-08-12 09:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 wole miejsca na 18.08 (Podkarpackie) wyjazd w niedziele 17 godz do ustalenia. suchy_1988@wp.pl
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-08-12 12:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do jakich miejscowości jezdzicie? pytam z ciekawosci czy jest kilka czy do jednej
zdjecie uzytkownika
trombone - 2014-08-12 19:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rheda
zdjecie uzytkownika
trombone - 2014-08-14 20:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 wole miejsca rheda na 18.08 (Podkarpackie) wyjazd w niedziele 17 godz do ustalenia kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2014-08-21 19:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam miejsca wolnego rheda w poniedziałek musze byc na 8rano pod zakładem okolice konin-koło tel( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
margrabia - 2014-08-22 18:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krystian - 2014-08-21 19:58:31]:
@trombone, @Krystian: są jeszcze przyjecia, nie wiecie? Dajcie znać, bo praca przy prośkach w Polsce mnie trochę zaczyna irytować. Pojechał bym do niemiec bo tam mozna wieksza kaske z tego wyhapać. pozdro.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-30
Żródło: Gowork.pl
Całe Niemcy
( )
  M. S. „MEAT” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością SERVICE Sp. k. zatrudni pracowników na stanowiska: rozbieracz - wykrawacz mięsa wieprzowego i wołowego, przyuczenie do rozbioru mięsa wołowego, pakowac Miejsce pracy: Niemcy   Zapewniamy atrakcyjne warunki pracy i płacy, a także bezpłatne zakwaterowanie.   Telefo
zdjecie uzytkownika
SZAKAL - 2014-08-29 14:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM JADE 15 WRZEŚNIA DO REDY I NIE WIEM CZEGO MAM SIE TAM SPODZIEWAC I CO POWINIENEM TAM ZABRAC. PODEJŻEWAM ZE CHARÓWA JEST TAM NIE ZIEMSKA ALE CO NIC ZA DARMO. CHODZI MI O WARUNKI MIESZKALNE I OCZYWIŚCIE JAKIE JEST WYNAGRODZENIE. PROSZE O JAKIE KOLWIEK WSKAZÓWKI POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Marcin łódzkie - 2014-09-11 17:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie, jestem już po podpisaniu umowy i mam się wstawić na miejscu (Rheda) 15 wrzesnia. Szukam osoby z którą mógłbym się zabrać w niedzielę. Bardzo proszę o kontakt - podanie swojego maila - żebym mógł się skontaktować i uzgodnić szczegóły. Mój mail napior84@interia.pl
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M.S. "MEAT" Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x