Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ULDO

Pracowałeś w firmie ULDO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stefan krakus - 2009-06-22 07:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale bzdury piszesz! Pewnie jesteś byłym, zwolnionym z Twojej winy, pracownikiem i w ten jedyny, do tego anonimowy sposób, bierzesz dziecinny odwet.
W tej firmie są dobre zarobki, ale pod warunkiem, że się na nie zapracuje. To chyba logiczne!
zdjecie uzytkownika
Uldo Kraków/Wrocław - 2009-07-26 16:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Stefan to Pan piszesz bzdury.Pracuje w tej firmie i wiem co się dzieje.Jak mozna wyzywać bąć wulgarnie zwracać się do pracowników,zabierać im ciężko zarobione pieniądze,zero rozwoju w tej firmie.Co innego mówią na rekrutaci a co innego oferują na papieże jak to się mówi obiecanki cacanki.haruje się od samego rana aż do wieczora bo tak wymagają a nie płacą za nadgodziny dni wolne.prace w nocy w tej firmie żle się patrzy jak pracownik pracuje 9-10 godzin zawsze jest źle.Pracować trzeba to żecz normalna ale jak szefostwo nie ma do siebie i klientów szacunku to niech nie oczekuje nic dobrego.Jak pan tak chwali tą firmę to proszę powiedzieć dlaczego ma tak mało klientów ok(500 piekarń i cukierni).
zdjecie uzytkownika
Uldo Kraków/Wrocław - 2009-07-26 16:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki 2500 brutto przy ok400godzin w miesiącu.

Pracownik Uldo
zdjecie uzytkownika
Monika - 2009-07-28 10:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się, że nie warto w tej firmie pracować, gdyż moi znajomi są w ciężkim szoku od bezsensownego siedzenia w pracy po godzinach "dla pozoru", by wyjść do domu trzeba dostać pozwolenie, stres, wielki stres i brak szacunku!
zdjecie uzytkownika
zosia - 2009-11-12 18:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swieta prawda
zdjecie uzytkownika
to nie zemsta - 2010-01-13 19:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt, ABSOLUTNIE NIKT, z tych byłych "zwolnionych z ich winny" (tak notabene to 98%zwolnionych) z Krakowa nie powie o Uldo dobrze, no chyba że Ci którzy pozostali i jest im to na rękę.
zdjecie uzytkownika
Pajeczyna - 2010-01-24 20:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowale w tej firmie pare dni i musze przyznac beznadzieja.Teraz firma ma siedzibe we Wrocławiu.Ciekawe jak tam sie pracuje ludziom?
zdjecie uzytkownika
kulfon - 2010-02-01 21:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to powiem wam jedno fana atmosfera tylko atmosfere trzeba stworzyć a nie tylko gadac beznadziejnie wrocław panuje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-23 14:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza praca, gorszej atomsfery nie widzialam: kumoterstwo, zastraszanie, bezmyslnosc, ludzie ktorzy zarzadzaja nie wiedza czym jest zarzadzanie produkcja zywnosci, oczywiscie nadgodziny gratis
wynagrodzeie wcale nie takie dobre, jednym slowem beznadzieja
wladza absolutna tam panuje: zarzadza pewne malzenstwo oraz historyk sztuki no wiec ludzie: JAK TAM MA BYC DOBRZE PATRZ NORMALNIE, no chyba ze jest sie tam po znajomosci bo takich w uldo wroclaw nie brakuje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-28 19:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi sie dobrze pracuje i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
zosia - 2010-03-05 14:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] wprawdzie historia sztuki nie jest tak beznadziejna, ale z zarzadzaniem produkcja zywnosci niestety nic wspolnego nie ma :(((((
ŻALLLLLLLLLLLLLLLLLL
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2010-03-18 15:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi sie zle w uldo pracowalo, i nic tego nie zmieni
fakt :tez sie duzo nauczylam, choc bylam tam krotko ale mimo wszystko nie polecam nikomu takiej szkoly bo tam czlowiek dopiero uczy sie co to znaczy miec olczy szeroko otwarte
zdjecie uzytkownika
kiedys tez tam bylam , wow ! - 2010-07-05 18:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a propo historyka: niezly jest kolo. cwana [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niego ale kiedys mu to cwaniactwo wyjdzie bokiem. ja sobie pracuje w branzy i mam wielu znajomych dla ktorych uldo jest numerem popisowym, np gdy prowadzimy szkolenia, konsultacje to zawsze powtarzamy klientom jak powinno nie byc w ich firmie na przykladzie uldo. az ze formu OPINIE rozbudowalo sie to kazdy se moze przylukac ze to jednak MEKSYK
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-22
Żródło: gazetapraca.pl
Woj. Łódzkie
(łódzkie)
ULDO Polska - wiodący producent mieszanek piekarskich i cukierniczych w związku z dynamicznym rozwojem, poszukuje kandydatów na stanowisko: Przedstawiciel Handlowy Województwo Łódzkie Jeśli posiadasz: doświadczenie w branży piekarskiej lub cukierniczej jesteś ambitny, lubisz nowe wyzwania potrafisz pracować w grupie dołącz do zespołu ULDO Polska. Oferujemy pracę w stabilnej i stale rozwijającej się firmie oraz atrakcyjn
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2010-07-15 13:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biozart świetny, tez mi sie to zdarzylo w uldo
jak wy go tam nazywacie, historyk : porosil o pomiar pH proszku
no i sie troszke niezrecznie zrobilo, bo jak tu wytlumaczyc szefowi zjawisko jonoselektywnosci skoro nie ma bladego pojecia i go nie obrazic jednoczesnie
przykre to, ze niektorz ludzie sa w miejscu w ktorym byc nie powinni
ale taka to juz nasza zasciankowa mentalnosc
zdjecie uzytkownika
aktualny - 2010-09-28 10:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem pracownikiem firmy no i do końca nie jestem zadowolony, ale pioerdoły nie będę pisał, bo wiem, że wszystko zależy ode mnie. Jeżeli nie dam rady, to zwyczajnie się zwolnię. a gdybym był na miejscu każdego z szefów, to śróbę podkręciłbym jeszcze bardziej, bo na dzień dzisiejszy naprawdę nie jest źle. kto pracował w branży wie, że konkurencja jest duża i na laurach nie można osiąść, aby firma utrzymała się na rynku. jedyna ważna rzecz, którą bym zmienił to robiłbym wszystko, aby obniżyć ceny sprzedawanych produktów..pozdrawiam aktualnych i byłych pracowników uldo... i jeszcze jedno, jeżeli mam coś do kogoś, to mu powiem w oczy na osobności a nie piszę na forum anonimowo, ci którzy to robią, to zwyczajnie tchórze!
zdjecie uzytkownika
ola - 2010-12-14 13:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez tam pracowalam, firma jak firma ale ten historyk to faktycznie nie na miejscu a i z tym kwasem tez bym nie byla pewno co by met ozn ph, gdzie elektroda dziala na zasadzie jonoselektywnosci dala niezafalszowany wynik po rozpuszczeniu proszku w wodzie WĄTPIE bo woda tez ma ph ale widac historyk o tym nie wie, no bo skad na historii o tym mu chyba nikt nie powiedzial co by zakupic jaki wsakznik albo zmiareczkowac wobec czegos
bo to ze ktos jest cwany, nie mylic z inteligencja, nie oznacza ze moze ludzi traktowac tak jak owy pan ale jego sumienie
zreszta widze ze nie jestem osamotniona w pogladach
pozdr wszysrtkich i zycze wesolych swiat
panu historykowi rowniez
zdjecie uzytkownika
miki - 2011-01-09 14:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Sebastian nadal jest pseudo prezesem ?? Marudny tylko robić a kasy wcale. najlepiej pracować za 1800 zl i ani grosza więcej sknera
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2012-03-26 15:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam państwa jestem piekarzem,ale zajmuję się również polepszaczami, od jakiegoś czau, szukam pracy we Wrocławiu. Firmę ULDO widzę z okna więc pomyślałem by spróbować. Od handlowców krążących w środowisku piekarskim słyszałem mnóstwo niepochlebnych zdań. Wpisy na forum jakby te zdania potwierdzały. Podobno jakiś czas temu było w ULDO trzęsienie ziemi? czy coś się zmieniło?? Obecnie zarabiam ok.3000zŁ. ale bardzo dużo wydaję na dojazdy do pracy i na utrzymanie auta, na samo paliwo 600zł. na miesiąc. Wiem co wypisują na forum pracownicy mojej obecnej pracy, i bardzo te wpisy nie odstają od tych tutaj. A z doświadczenia wiem że pracownik niezadowolony ze swojej pracy, nie może być: dobrym kreatywnym i oddanym pracownikiem. To znowu odbija się na: produktach, na odbiorcach, na sprzedaży, i wraca do szefa, a jak zawsze cierpią prości pracownicy. Czy w ULDO coś się zmienia ? Bo pracować trzeba zawsze i wszędzie. Pytanie tylko... Czy wysiłek przekłada się na korzyści. Bo zarobić się do upadłego, i dostać pałą po głowie to nie jet żaden problem. Z tego co widzę i słyszę to produkty ULDO nie są zbyt dobrze oceniane przez piekarzy i nie są bardzo popularne.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ULDO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x