Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ULDO

Pracowałeś w firmie ULDO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stefan krakus - 2009-06-22 07:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale bzdury piszesz! Pewnie jesteś byłym, zwolnionym z Twojej winy, pracownikiem i w ten jedyny, do tego anonimowy sposób, bierzesz dziecinny odwet.
W tej firmie są dobre zarobki, ale pod warunkiem, że się na nie zapracuje. To chyba logiczne!
zdjecie uzytkownika
Uldo Kraków/Wrocław - 2009-07-26 16:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Stefan to Pan piszesz bzdury.Pracuje w tej firmie i wiem co się dzieje.Jak mozna wyzywać bąć wulgarnie zwracać się do pracowników,zabierać im ciężko zarobione pieniądze,zero rozwoju w tej firmie.Co innego mówią na rekrutaci a co innego oferują na papieże jak to się mówi obiecanki cacanki.haruje się od samego rana aż do wieczora bo tak wymagają a nie płacą za nadgodziny dni wolne.prace w nocy w tej firmie żle się patrzy jak pracownik pracuje 9-10 godzin zawsze jest źle.Pracować trzeba to żecz normalna ale jak szefostwo nie ma do siebie i klientów szacunku to niech nie oczekuje nic dobrego.Jak pan tak chwali tą firmę to proszę powiedzieć dlaczego ma tak mało klientów ok(500 piekarń i cukierni).
zdjecie uzytkownika
Uldo Kraków/Wrocław - 2009-07-26 16:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki 2500 brutto przy ok400godzin w miesiącu.

Pracownik Uldo
zdjecie uzytkownika
Monika - 2009-07-28 10:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się, że nie warto w tej firmie pracować, gdyż moi znajomi są w ciężkim szoku od bezsensownego siedzenia w pracy po godzinach "dla pozoru", by wyjść do domu trzeba dostać pozwolenie, stres, wielki stres i brak szacunku!
zdjecie uzytkownika
zosia - 2009-11-12 18:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swieta prawda
zdjecie uzytkownika
to nie zemsta - 2010-01-13 19:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt, ABSOLUTNIE NIKT, z tych byłych "zwolnionych z ich winny" (tak notabene to 98%zwolnionych) z Krakowa nie powie o Uldo dobrze, no chyba że Ci którzy pozostali i jest im to na rękę.
zdjecie uzytkownika
Pajeczyna - 2010-01-24 20:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowale w tej firmie pare dni i musze przyznac beznadzieja.Teraz firma ma siedzibe we Wrocławiu.Ciekawe jak tam sie pracuje ludziom?
zdjecie uzytkownika
kulfon - 2010-02-01 21:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to powiem wam jedno fana atmosfera tylko atmosfere trzeba stworzyć a nie tylko gadac beznadziejnie wrocław panuje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-23 14:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najgorsza praca, gorszej atomsfery nie widzialam: kumoterstwo, zastraszanie, bezmyslnosc, ludzie ktorzy zarzadzaja nie wiedza czym jest zarzadzanie produkcja zywnosci, oczywiscie nadgodziny gratis
wynagrodzeie wcale nie takie dobre, jednym slowem beznadzieja
wladza absolutna tam panuje: zarzadza pewne malzenstwo oraz historyk sztuki no wiec ludzie: JAK TAM MA BYC DOBRZE PATRZ NORMALNIE, no chyba ze jest sie tam po znajomosci bo takich w uldo wroclaw nie brakuje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-28 19:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi sie dobrze pracuje i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
zosia - 2010-03-05 14:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] wprawdzie historia sztuki nie jest tak beznadziejna, ale z zarzadzaniem produkcja zywnosci niestety nic wspolnego nie ma :(((((
ŻALLLLLLLLLLLLLLLLLL
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2010-03-18 15:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi sie zle w uldo pracowalo, i nic tego nie zmieni
fakt :tez sie duzo nauczylam, choc bylam tam krotko ale mimo wszystko nie polecam nikomu takiej szkoly bo tam czlowiek dopiero uczy sie co to znaczy miec olczy szeroko otwarte
zdjecie uzytkownika
kiedys tez tam bylam , wow ! - 2010-07-05 18:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a propo historyka: niezly jest kolo. cwana [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niego ale kiedys mu to cwaniactwo wyjdzie bokiem. ja sobie pracuje w branzy i mam wielu znajomych dla ktorych uldo jest numerem popisowym, np gdy prowadzimy szkolenia, konsultacje to zawsze powtarzamy klientom jak powinno nie byc w ich firmie na przykladzie uldo. az ze formu OPINIE rozbudowalo sie to kazdy se moze przylukac ze to jednak MEKSYK
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2010-07-15 13:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biozart świetny, tez mi sie to zdarzylo w uldo
jak wy go tam nazywacie, historyk : porosil o pomiar pH proszku
no i sie troszke niezrecznie zrobilo, bo jak tu wytlumaczyc szefowi zjawisko jonoselektywnosci skoro nie ma bladego pojecia i go nie obrazic jednoczesnie
przykre to, ze niektorz ludzie sa w miejscu w ktorym byc nie powinni
ale taka to juz nasza zasciankowa mentalnosc
zdjecie uzytkownika
aktualny - 2010-09-28 10:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem pracownikiem firmy no i do końca nie jestem zadowolony, ale pioerdoły nie będę pisał, bo wiem, że wszystko zależy ode mnie. Jeżeli nie dam rady, to zwyczajnie się zwolnię. a gdybym był na miejscu każdego z szefów, to śróbę podkręciłbym jeszcze bardziej, bo na dzień dzisiejszy naprawdę nie jest źle. kto pracował w branży wie, że konkurencja jest duża i na laurach nie można osiąść, aby firma utrzymała się na rynku. jedyna ważna rzecz, którą bym zmienił to robiłbym wszystko, aby obniżyć ceny sprzedawanych produktów..pozdrawiam aktualnych i byłych pracowników uldo... i jeszcze jedno, jeżeli mam coś do kogoś, to mu powiem w oczy na osobności a nie piszę na forum anonimowo, ci którzy to robią, to zwyczajnie tchórze!
zdjecie uzytkownika
ola - 2010-12-14 13:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez tam pracowalam, firma jak firma ale ten historyk to faktycznie nie na miejscu a i z tym kwasem tez bym nie byla pewno co by met ozn ph, gdzie elektroda dziala na zasadzie jonoselektywnosci dala niezafalszowany wynik po rozpuszczeniu proszku w wodzie WĄTPIE bo woda tez ma ph ale widac historyk o tym nie wie, no bo skad na historii o tym mu chyba nikt nie powiedzial co by zakupic jaki wsakznik albo zmiareczkowac wobec czegos
bo to ze ktos jest cwany, nie mylic z inteligencja, nie oznacza ze moze ludzi traktowac tak jak owy pan ale jego sumienie
zreszta widze ze nie jestem osamotniona w pogladach
pozdr wszysrtkich i zycze wesolych swiat
panu historykowi rowniez
zdjecie uzytkownika
miki - 2011-01-09 14:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Sebastian nadal jest pseudo prezesem ?? Marudny tylko robić a kasy wcale. najlepiej pracować za 1800 zl i ani grosza więcej sknera
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2012-03-26 15:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam państwa jestem piekarzem,ale zajmuję się również polepszaczami, od jakiegoś czau, szukam pracy we Wrocławiu. Firmę ULDO widzę z okna więc pomyślałem by spróbować. Od handlowców krążących w środowisku piekarskim słyszałem mnóstwo niepochlebnych zdań. Wpisy na forum jakby te zdania potwierdzały. Podobno jakiś czas temu było w ULDO trzęsienie ziemi? czy coś się zmieniło?? Obecnie zarabiam ok.3000zŁ. ale bardzo dużo wydaję na dojazdy do pracy i na utrzymanie auta, na samo paliwo 600zł. na miesiąc. Wiem co wypisują na forum pracownicy mojej obecnej pracy, i bardzo te wpisy nie odstają od tych tutaj. A z doświadczenia wiem że pracownik niezadowolony ze swojej pracy, nie może być: dobrym kreatywnym i oddanym pracownikiem. To znowu odbija się na: produktach, na odbiorcach, na sprzedaży, i wraca do szefa, a jak zawsze cierpią prości pracownicy. Czy w ULDO coś się zmienia ? Bo pracować trzeba zawsze i wszędzie. Pytanie tylko... Czy wysiłek przekłada się na korzyści. Bo zarobić się do upadłego, i dostać pałą po głowie to nie jet żaden problem. Z tego co widzę i słyszę to produkty ULDO nie są zbyt dobrze oceniane przez piekarzy i nie są bardzo popularne.
zdjecie uzytkownika
felo - 2014-09-01 16:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@miki, nie wiem czy teraz jest nadal aktualne to co pisałaś, że da się zarobic w firmie tylko 1800 zł i ani grosza więcej, czyli perspektywy podwyżek, awansów są raczej nikłe z tego co rozumiem.. jak ktoś ma świeże informacje to czekam, bo obecnie szukam pracy i o nich też myslałem, bo firma wydaje się być dobra
zdjecie uzytkownika
łowca srebrników - 2014-12-29 14:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wiecie co 1800 na rękę to mało ?! chyba ze to brutto kwota to tedy wyglada to juz troszke gorzej - mam nadzieje ze dacie mi teraz odpowiedzi na moje pytania. bo chcialbym sie doweidziec co musze zrobic zeby tyyle zarobic. wiADOMO ZE ZA DARMO PRACOWAC NIE CHCE ale chcialbym przed podjeciem rozmow znac zakres obowiazkow
zdjecie uzytkownika
frodek - 2015-01-19 21:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja myślę że czy brutto czy netto to i tak kwota do pełnego zaakceptowania jeśli ktoś szuka pracy i musi mieć ją koniecznie od tzw teraz. Ja jestem w takiej sytuacji, że potrzebuje roboty dlatego myślę o uldo, ale czy warto u nich pracować? bo co do kasy to myślę że lepiej mieć te 1800 nic nie mieć nic jak nie ma się wcale pracy
zdjecie uzytkownika
weronika90 - 2015-03-26 14:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie wiem już jakie wnioski wyciągnąć z twojego komentarza szanowny frodku, czy rzeczywiście masz w tej pracy te 1800 na rękę czy tylko spekulujesz że możesz mieć takie pieniądze., na maturze wysoko oceniono moje czytanie ze zrozumieniem ale jednak mam lekki problem z twoim komunikatem, pomóż proszę
zdjecie uzytkownika
Polityk - 2015-04-18 11:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z moich obserwacji wynika ze nie warto tutaj z siebie cos dawać firma rzadzi sie prawem kto kogo bardziej lubi.Zamierzam sie nadal opierniczac niech mi placa a co.
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-04-22 16:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aha, czyli to jest na zasadzie jak Ty coś od siebie dasz to firma też? mam nadzieje, że to jednak procentuje na naprawde dużą skalę. mam racje czy nie?
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-07-04 07:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myslisz IDIOTO ze nie mam co robic tylko uczestniczyc w szkoleniu do 16 za darmo?Szkolenie pania brodatego jak naciskac guzik od nowego mieszalnika on naprawde ma nas za idiotów.CHAM jak sie patrzy.
zdjecie uzytkownika
kazz - 2015-07-18 01:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hehe kolego/koleżanko. Przecież żyjemy w wolnym kraju. Po 1: Po co się unosić jak kura w kurniku. Po 2: Jak masz lepsze warunki pracy to dlaczego interesujesz się zatrudnieniem w Uldo, Po 3:Zawsze od biedy możesz pozostać bezrobotnym - takie osoby też w sumie dają sobie radę w Polsce całkiem nieźle :)
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-07-18 16:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Partiokracja jak sie patrzy,wpis o 1:57 w NOCY Współczuje braku mózgu:)Za pierdzenie w stołek tez płacą,wiec po co mam zmieniać firme ?
zdjecie uzytkownika
Twardomir - 2015-07-19 17:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciwość i konkurencyjność nie wynikają z ludzkiego temperamentu.Chciwość i strach przed niedostatkiem są rozbudzane i podsycane w rezultacie musimy walczyć ze sobą o przetrwanie.Sprawiedliwość w dzisiejszym świecie istnieje już tylko w słowniku pod literą "S".Kim jest "S" w ULDO,moralność mi tego nie pozwala napisać.
zdjecie uzytkownika
Szrek - 2015-08-21 18:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Doradca ds. Koncepcji Biznesu,nowy nabytek w firmie z Hiestand Polska.Zastanawiam sie kto trzęsie portkami o zachownie stołka?
zdjecie uzytkownika
ogrodniczek - 2015-08-24 20:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To że ktoś zostaje zatrudniony w firmie nie znaczy od razu, że ktoś musi być zwolniony, nie jest to oczywiście wykluczone, no ale tak samo może być, że firma po prostu chce jeszcze bardzie rozłożyć swoje skrzydła i powiększyć zasięg firmy, a do tego oczywiście jest potrzebna większa ilość pracowników.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-08-30 13:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kazz - 2015-07-18 01:57:23]:
Dobrze mi się pracuje w firmie a szczególnie od wtorku do czwartku można naprawę walić ściemę,niech młodzi robią i się wykazują,mi na to staż nie pozwala.To jest teatr a my jesteśmy aktorami.
zdjecie uzytkownika
xzupas - 2015-09-24 01:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, pewnie. Ty może będziesz siedział i nic sobie nie robił, a wszyscy dookoła mają grać, śpiewać i tańczyć tylko dlatego, że jesteś najstarszy w firmie i uważasz , że ci się wszystko należy .. ? Tego typu zachowanie w moich oczach zupełnie nie powinno być respektowane i jeżeli mnie przyjmą to na pewno tego nie będę przestrzegał.
zdjecie uzytkownika
ariel - 2015-10-01 16:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te rozmowy i pokerowe twarze przy stole,hehehe.Kazdy o tym wie ze w uldo nie jest zle.Odpowiednie polaczenie to w du.e wchodzenie.
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-10-24 21:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uważam, że wszędzie można pracować, nie wiem do końca o co chodzi w twojej opinii @ariel, ale wydaje mi się, że u nich nie jest najgorzej i naprawdę można trafić dużo gorzej, no ale... jak widać nie każdemu to niestety pasuje, chociaż prawda jest taka, że lubimy sobie my polacy ponarzekać na dosłownie wszystko
zdjecie uzytkownika
kristof - 2015-10-24 23:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś jest dobrym pracownikiem to nie musi robić tego co opisałeś, bo dobrego pracownika siłą rzeczy trzeba szanować i starać się utrzymać w firmie, niestety nie zawsze tak jest, no ale zazwyczaj te osoby które zasługują na szacunek, taki też szacunek dostają, nie jest to jednak zbyt powszechne w firmie.
zdjecie uzytkownika
Bezrobotnybezprawadozasiłku - 2015-11-04 15:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Uldo zarabia sie świetnie na tle innych firm.Średnie zarobki w firmach to 1600-2000 netto praca na 3 zmiany lub system 4 brygadowy.Nie ma kawy,mleka,herbaty a juz na pewno fajki nie dadza zapalić,generalnie nie ma nic.I zapiernicz ,że pot leci po jajach.Wiec nie narzekajcie ze macie źle.W jakiej firmie zarabiją na producji 2500-3000 netto?Szukać ze świecą.Modlic sie do wszystkich świetych ze macie takie zarobki.Uldo to jest perełka na tle innych firm.Zycie uratowala nie jednej osobie.
P.S.Gdybym tylko dostal szanse wrzucalbym po 15-18 silosow dziennie.
Uldo to raj na ziemi.
zdjecie uzytkownika
rodzynka - 2015-11-18 12:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i bardzo dobrze że jest dyscyplina i ograniczone palenie, popieram. poza tym jak mówisz że 3000 netto się zarobi to super sprawa i wchodzę w to. akura u mnie w łódzkim szukają przedstawiciela handlowego. w sektorze b2b jako sprzedawca już jakieś doświadczenie i obycie mam więc może uda mi się przejść rekrutację
zdjecie uzytkownika
klik - 2015-11-20 15:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no kase niezla jezeli tak jest i fajnie ze na tym stanowisko oferuja rowniez niezbędne narzędzia pracy (m.in. samochód, laptop, telefon).
zdjecie uzytkownika
izabella - 2015-11-20 16:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rodzynka - 2015-11-18 12:39:27]:
W uldo jest kawa,herbata,mleko mozna fajki palić kiedy sie chce.Jest totalny luzik i o to chodzi.Naucz sie czytać ze zrozumieniem rodzynko a nie grasz głupa chociaz to powszechne w tej firmie
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-11-20 16:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klik - 2015-11-20 15:42:01]:
Na produkcji srednie zarobki 2500-3000 netto. Nikt nie wspominał o handlowcach i ich zarobkach!!!
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-11-22 23:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja w takim razie chyba zaaplikuje, skoro 3000 na reke jest i do tego na papieroska można chodzić co godzinę.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-11-23 17:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawde tyle placa w tej firmie?Sporo jak na dzisiejsze warunki płacy.Mozna tam osobiscie skladac CV w placowce firmy ?
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-11-25 02:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że jak najbardziej można zgłaszać cv bezpośrednio, ale dobrze jest też wysłać je mailowo tak ze zgłoszenia
zdjecie uzytkownika
nuar - 2016-02-03 23:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz kraża sępy kolo niemki,żenada.Ex oder Jude.
zdjecie uzytkownika
Feor - 2016-04-18 17:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@polak no myślę, że można najpierw spojrzeć czy na ich stronie internetowej nie ma zakładki "kariera". Często firmy taką mają i tam są najnowsze informacje odnośnie rekrutacji czy też maila, gdzie można wysyłać cv. No a do nich warto, bo zapewniają sporo profesjonalnych szkoleń.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ULDO!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ULDO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert