brak logo

ULDO

Kraków

Opinie o ULDO

stefan krakus 2009-06-22 07:55:56
Ale bzdury piszesz! Pewnie jesteś byłym, zwolnionym z Twojej winy, pracownikiem i w ten jedyny, do tego anonimowy sposób, bierzesz dziecinny odwet.
W tej firmie są dobre zarobki, ale pod warunkiem, że się na nie zapracuje. To chyba logiczne!
Uldo Kraków/Wrocław 2009-07-26 16:51:50
Panie Stefan to Pan piszesz bzdury.Pracuje w tej firmie i wiem co się dzieje.Jak mozna wyzywać bąć wulgarnie zwracać się do pracowników,zabierać im ciężko zarobione pieniądze,zero rozwoju w tej firmie.Co innego mówią na rekrutaci a co innego oferują na papieże jak to się mówi obiecanki cacanki.haruje się od samego rana aż do wieczora bo tak wymagają a nie płacą za nadgodziny dni wolne.prace w nocy w tej firmie żle się patrzy jak pracownik pracuje 9-10 godzin zawsze jest źle.Pracować trzeba to żecz normalna ale jak szefostwo nie ma do siebie i klientów szacunku to niech nie oczekuje nic dobrego.Jak pan tak chwali tą firmę to proszę powiedzieć dlaczego ma tak mało klientów ok(500 piekarń i cukierni).
Uldo Kraków/Wrocław 2009-07-26 16:54:37
Zarobki 2500 brutto przy ok400godzin w miesiącu.

Pracownik Uldo
Monika 2009-07-28 10:43:14
Zgadzam się, że nie warto w tej firmie pracować, gdyż moi znajomi są w ciężkim szoku od bezsensownego siedzenia w pracy po godzinach "dla pozoru", by wyjść do domu trzeba dostać pozwolenie, stres, wielki stres i brak szacunku!
1
zosia 2009-11-12 18:23:20
swieta prawda
to nie zemsta 2010-01-13 19:54:33
Nikt, ABSOLUTNIE NIKT, z tych byłych "zwolnionych z ich winny" (tak notabene to 98%zwolnionych) z Krakowa nie powie o Uldo dobrze, no chyba że Ci którzy pozostali i jest im to na rękę.
Pajeczyna 2010-01-24 20:26:56
Pracowale w tej firmie pare dni i musze przyznac beznadzieja.Teraz firma ma siedzibe we Wrocławiu.Ciekawe jak tam sie pracuje ludziom?
kulfon 2010-02-01 21:43:12
to powiem wam jedno fana atmosfera tylko atmosfere trzeba stworzyć a nie tylko gadac beznadziejnie wrocław panuje
anonim 2010-02-23 14:32:56
najgorsza praca, gorszej atomsfery nie widzialam: kumoterstwo, zastraszanie, bezmyslnosc, ludzie ktorzy zarzadzaja nie wiedza czym jest zarzadzanie produkcja zywnosci, oczywiscie nadgodziny gratis
wynagrodzeie wcale nie takie dobre, jednym slowem beznadzieja
wladza absolutna tam panuje: zarzadza pewne malzenstwo oraz historyk sztuki no wiec ludzie: JAK TAM MA BYC DOBRZE PATRZ NORMALNIE, no chyba ze jest sie tam po znajomosci bo takich w uldo wroclaw nie brakuje
1
anonim 2010-02-28 19:49:19
mi sie dobrze pracuje i nie narzekam
zosia 2010-03-05 14:32:25
[usunięte przez moderatora] wprawdzie historia sztuki nie jest tak beznadziejna, ale z zarzadzaniem produkcja zywnosci niestety nic wspolnego nie ma :(((((
ŻALLLLLLLLLLLLLLLLLL
byly pracownik 2010-03-18 15:38:49
a mi sie zle w uldo pracowalo, i nic tego nie zmieni
fakt :tez sie duzo nauczylam, choc bylam tam krotko ale mimo wszystko nie polecam nikomu takiej szkoly bo tam czlowiek dopiero uczy sie co to znaczy miec olczy szeroko otwarte
kiedys tez tam bylam , wow ! 2010-07-05 18:32:56
a propo historyka: niezly jest kolo. cwana [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niego ale kiedys mu to cwaniactwo wyjdzie bokiem. ja sobie pracuje w branzy i mam wielu znajomych dla ktorych uldo jest numerem popisowym, np gdy prowadzimy szkolenia, konsultacje to zawsze powtarzamy klientom jak powinno nie byc w ich firmie na przykladzie uldo. az ze formu OPINIE rozbudowalo sie to kazdy se moze przylukac ze to jednak MEKSYK
byly pracownik 2010-07-15 13:28:21
biozart świetny, tez mi sie to zdarzylo w uldo
jak wy go tam nazywacie, historyk : porosil o pomiar pH proszku
no i sie troszke niezrecznie zrobilo, bo jak tu wytlumaczyc szefowi zjawisko jonoselektywnosci skoro nie ma bladego pojecia i go nie obrazic jednoczesnie
przykre to, ze niektorz ludzie sa w miejscu w ktorym byc nie powinni
ale taka to juz nasza zasciankowa mentalnosc
aktualny 2010-09-28 10:30:46
jestem pracownikiem firmy no i do końca nie jestem zadowolony, ale pioerdoły nie będę pisał, bo wiem, że wszystko zależy ode mnie. Jeżeli nie dam rady, to zwyczajnie się zwolnię. a gdybym był na miejscu każdego z szefów, to śróbę podkręciłbym jeszcze bardziej, bo na dzień dzisiejszy naprawdę nie jest źle. kto pracował w branży wie, że konkurencja jest duża i na laurach nie można osiąść, aby firma utrzymała się na rynku. jedyna ważna rzecz, którą bym zmienił to robiłbym wszystko, aby obniżyć ceny sprzedawanych produktów..pozdrawiam aktualnych i byłych pracowników uldo... i jeszcze jedno, jeżeli mam coś do kogoś, to mu powiem w oczy na osobności a nie piszę na forum anonimowo, ci którzy to robią, to zwyczajnie tchórze!
1
ola 2010-12-14 13:25:54
ja tez tam pracowalam, firma jak firma ale ten historyk to faktycznie nie na miejscu a i z tym kwasem tez bym nie byla pewno co by met ozn ph, gdzie elektroda dziala na zasadzie jonoselektywnosci dala niezafalszowany wynik po rozpuszczeniu proszku w wodzie WĄTPIE bo woda tez ma ph ale widac historyk o tym nie wie, no bo skad na historii o tym mu chyba nikt nie powiedzial co by zakupic jaki wsakznik albo zmiareczkowac wobec czegos
bo to ze ktos jest cwany, nie mylic z inteligencja, nie oznacza ze moze ludzi traktowac tak jak owy pan ale jego sumienie
zreszta widze ze nie jestem osamotniona w pogladach
pozdr wszysrtkich i zycze wesolych swiat
panu historykowi rowniez
miki 2011-01-09 14:25:20
Czy Sebastian nadal jest pseudo prezesem ?? Marudny tylko robić a kasy wcale. najlepiej pracować za 1800 zl i ani grosza więcej sknera
obserwator 2012-03-26 15:47:27
Witam państwa jestem piekarzem,ale zajmuję się również polepszaczami, od jakiegoś czau, szukam pracy we Wrocławiu. Firmę ULDO widzę z okna więc pomyślałem by spróbować. Od handlowców krążących w środowisku piekarskim słyszałem mnóstwo niepochlebnych zdań. Wpisy na forum jakby te zdania potwierdzały. Podobno jakiś czas temu było w ULDO trzęsienie ziemi? czy coś się zmieniło?? Obecnie zarabiam ok.3000zŁ. ale bardzo dużo wydaję na dojazdy do pracy i na utrzymanie auta, na samo paliwo 600zł. na miesiąc. Wiem co wypisują na forum pracownicy mojej obecnej pracy, i bardzo te wpisy nie odstają od tych tutaj. A z doświadczenia wiem że pracownik niezadowolony ze swojej pracy, nie może być: dobrym kreatywnym i oddanym pracownikiem. To znowu odbija się na: produktach, na odbiorcach, na sprzedaży, i wraca do szefa, a jak zawsze cierpią prości pracownicy. Czy w ULDO coś się zmienia ? Bo pracować trzeba zawsze i wszędzie. Pytanie tylko... Czy wysiłek przekłada się na korzyści. Bo zarobić się do upadłego, i dostać pałą po głowie to nie jet żaden problem. Z tego co widzę i słyszę to produkty ULDO nie są zbyt dobrze oceniane przez piekarzy i nie są bardzo popularne.
frodek 2015-01-19 21:34:05
ja myślę że czy brutto czy netto to i tak kwota do pełnego zaakceptowania jeśli ktoś szuka pracy i musi mieć ją koniecznie od tzw teraz. Ja jestem w takiej sytuacji, że potrzebuje roboty dlatego myślę o uldo, ale czy warto u nich pracować? bo co do kasy to myślę że lepiej mieć te 1800 nic nie mieć nic jak nie ma się wcale pracy
weronika90 2015-03-26 14:28:32
to nie wiem już jakie wnioski wyciągnąć z twojego komentarza szanowny frodku, czy rzeczywiście masz w tej pracy te 1800 na rękę czy tylko spekulujesz że możesz mieć takie pieniądze., na maturze wysoko oceniono moje czytanie ze zrozumieniem ale jednak mam lekki problem z twoim komunikatem, pomóż proszę
Polityk 2015-04-18 11:46:00
Z moich obserwacji wynika ze nie warto tutaj z siebie cos dawać firma rzadzi sie prawem kto kogo bardziej lubi.Zamierzam sie nadal opierniczac niech mi placa a co.
2
maja 2015-07-04 07:49:17
Myslisz IDIOTO ze nie mam co robic tylko uczestniczyc w szkoleniu do 16 za darmo?Szkolenie pania brodatego jak naciskac guzik od nowego mieszalnika on naprawde ma nas za idiotów.CHAM jak sie patrzy.
Justyna 2015-07-18 16:20:51
Partiokracja jak sie patrzy,wpis o 1:57 w NOCY Współczuje braku mózgu:)Za pierdzenie w stołek tez płacą,wiec po co mam zmieniać firme ?
1
Twardomir 2015-07-19 17:27:30
Chciwość i konkurencyjność nie wynikają z ludzkiego temperamentu.Chciwość i strach przed niedostatkiem są rozbudzane i podsycane w rezultacie musimy walczyć ze sobą o przetrwanie.Sprawiedliwość w dzisiejszym świecie istnieje już tylko w słowniku pod literą "S".Kim jest "S" w ULDO,moralność mi tego nie pozwala napisać.
1
Szrek 2015-08-21 18:46:27
Doradca ds. Koncepcji Biznesu,nowy nabytek w firmie z Hiestand Polska.Zastanawiam sie kto trzęsie portkami o zachownie stołka?
2
obserwator 2015-08-30 13:55:04
Dobrze mi się pracuje w firmie a szczególnie od wtorku do czwartku można naprawę walić ściemę,niech młodzi robią i się wykazują,mi na to staż nie pozwala.To jest teatr a my jesteśmy aktorami.
1
ariel 2015-10-01 16:36:22
Te rozmowy i pokerowe twarze przy stole,hehehe.Kazdy o tym wie ze w uldo nie jest zle.Odpowiednie polaczenie to w du.e wchodzenie.
Bezrobotnybezprawadozasiłku 2015-11-04 15:59:54
W Uldo zarabia sie świetnie na tle innych firm.Średnie zarobki w firmach to 1600-2000 netto praca na 3 zmiany lub system 4 brygadowy.Nie ma kawy,mleka,herbaty a juz na pewno fajki nie dadza zapalić,generalnie nie ma nic.I zapiernicz ,że pot leci po jajach.Wiec nie narzekajcie ze macie źle.W jakiej firmie zarabiją na producji 2500-3000 netto?Szukać ze świecą.Modlic sie do wszystkich świetych ze macie takie zarobki.Uldo to jest perełka na tle innych firm.Zycie uratowala nie jednej osobie.
P.S.Gdybym tylko dostal szanse wrzucalbym po 15-18 silosow dziennie.
Uldo to raj na ziemi.
izabella 2015-11-20 16:18:12
W uldo jest kawa,herbata,mleko mozna fajki palić kiedy sie chce.Jest totalny luzik i o to chodzi.Naucz sie czytać ze zrozumieniem rodzynko a nie grasz głupa chociaz to powszechne w tej firmie
radek 2015-11-20 16:23:03
Na produkcji srednie zarobki 2500-3000 netto. Nikt nie wspominał o handlowcach i ich zarobkach!!!
Andrzej 2015-11-23 17:06:50
Naprawde tyle placa w tej firmie?Sporo jak na dzisiejsze warunki płacy.Mozna tam osobiscie skladac CV w placowce firmy ?
nuar 2016-02-03 23:57:17
juz kraża sępy kolo niemki,żenada.Ex oder Jude.
kamil 2016-05-08 19:04:27
A myslałam/em ze powiem mi to lotto.Znow musze ogladac hama
Malgosia mowi mi... 2016-08-03 18:12:24
Firma zipie glownie dzieki bierdonce.
Uległe Lizanie D.... Ordynarni. .
postoje popatrze 2016-09-04 20:39:10
Alez to jest glupia firma sami dyrektorzy hehehehee
Wieśmak wygryzł i dopiał swego hehehehehe
Jest i dobra strona medalu krakus juz nie podskoczy


Zostaw swoją opinię o ULDO - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ULDO