Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Euro Work

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-02 21:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mialem podopnie i wyjazdu sie nie doczekalem bo wybrali kogos innego na szczescie znalazlem zraaz inna robote w innej agencji nie ma co sie podawac i szukac dalej
zdjecie uzytkownika
marek - 2011-10-03 01:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka,jesteś kolego już na miejscu? odezwij się jak coś,ja składam właśnie papiery do Belgii. kontakt do mnie : mazagro34@wp.pl
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-10-26 20:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wyjechałem do Niemiec z ta firma . Cały czas pracuje od kilku miesiecy. Jest nawet lepiej niż mówili , bo godzin duzo , a koordynator nawet sam pyta czy nie potrzebujemy zaliczek przed wypłata . Zarabiam wiecej niz myslałem , ze zarobie . Ja dobrze trafiłem , wiec trzymam sie tej pracy .Opinie widze rózne , ale Euro Work jak dla mnie super.
zdjecie uzytkownika
abc - 2011-11-02 21:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może wyjeżdżał ktoś może pod koniec października 2011 do pakowania żywności i mógłby napisać jak jest z pracą?
zdjecie uzytkownika
abc - 2011-11-02 21:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o pakowanie żywności w Zaandam , bardzo proszę o jakieś informacje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-02 22:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Zaandam ciągle ściągają nowych bo za nich dostają kasę.Pracuje się przez( usunięte przez administratora ),i czeka na esa DZIŚ MASZ WOLNE.
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2011-11-03 17:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jeżeli ktoś wie coś na temat wyjazdu do holandii w przyszłym tygodniu to proszę o kontakt, gg: 3468856, chciałbym też zapytać o warunki jakie są tam teraz, bo wcześniejsze komentarze mówią o oszustwach itd... konkretnie chodzi mi o pracę na magazynie... prosze o szybki kontakt gdyż nie wiem czy w ogóle coś z nimi podpisywać...
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2011-11-03 17:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi mi również przez ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
xyz - 2011-11-07 16:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja teraz jade w weekend do Zaandam , ale nie boje sie , bo kolega tam siedzi i mówi , ze jest normalnie . Nie mowił nic , zeby nie było pracy . Ja musiałem czekac na swoja kolejke do wyjazdu , wiec chyba godziny musza byc .Jak bede miał dostep do neta na miejscu , to z własnego doswiadczenia napisze jak jest.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-02 11:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paniom z biura w Katowicach polecam żeby same sobie wyjechały dorobić!!!!! Obiecują ładne mieszkania, godziny pracy a na miejscu okazuje się że mieszkasz w ruderze gdzie jest zimno bo nie w każdym pokoju jest kaloryfer! Dojeżdzasz do pracy zdezelowanymi rowerami oczywiście o ile sobie go naprawisz. Albo starym szrotem którym jazda powyżej 80km/h jest poważnym zagrożeniem. Oczywiście w biurze w katowicach dowiesz się jaka to świetna oferta. Po odliczeniu kosztów zarobisz ledwo 150 euro na tydzień. To wszystko umilą ci ( usunięte przez administratora )pracownicy obecni tam na miejscu. Zresztą sami się przekonajcie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-03 23:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z toba!! oferty w biurze sa grubo przesadzone a na miejsu stykasz sie z prawdą lepiej wziasc ze soba wiecej kasy zeby przetrwac czekajac do pierwszej wyplaty!!!!!!! jedziesz z wielkinmi nadziejami otrzymanymi w biurze a na miejsu wielka klapa!!!! zastanow sie 2 razy zanim wyjedziesz !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-05 20:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka
dobrze,że poczytałam trochę o tej \\\"agencji\\\" jestem na etapie szukania pracy w Holandii i Niemczech,muszę wyjechać,jak coś znacie normalnego,będę wdzięczna:)
zdjecie uzytkownika
anetttka - 2011-12-06 22:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
osoby ktore to pisza chyba nigdy nie wyjezdzaly z euro worku,albo pisza to specjalnie bo ich wywalili z pracy z ich winy..ja bylam pol roku w utrechcie na magazynach i jak dla mnie najlepszy wyjazd a w Holandi bylam juz kilka razy.godzin było tyle ile w umowie, wypłaty na czas, koordynatorka pomagała w razie jakis problemów. jezeli chodzi o ludzi na miejscu faktycznie mozna trafic roznie, ale sa tam ludzie z róznych agencji więc nie ma reguly. teraz czekam na oferte dla par, bo chce wyjechac na stale z chlopakiem.
zdjecie uzytkownika
kuba26 - 2011-12-07 11:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc.. czy ktos wyjezdrzal z firma Euro work z siedziba w Zdzieszowicach, mam jehcac 11 grudnia do halandi..moze ktos tez wyjezdrza to prosze o kontakt gg 4654143,, jesli macie jakies dosiwadcznia piszcie do mnie
zdjecie uzytkownika
hela - 2011-12-09 00:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moj syn jest zatrudniony przez ta firme w Zaandam chwali sobie mowi ze jest wszystko czego sie dowiedział od tej firmy muysle ze mozna ja polecic
zdjecie uzytkownika
joa - 2011-12-19 13:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekam na ofertę do Holandii do ogrodnika na styczeń,jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji proszę o kontakt
moje gg 2752786
zdjecie uzytkownika
marek L - 2011-12-21 20:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
jestem naprawdę zadowolony z organizacji dojazdu oraz warunków współpracy. Euro Work jest naprawdę jednym z niewielu biur pośrednictwa pracy które dotrzymuje umów, bez żadnych"małych druczków"
jestem zadowolony
zdjecie uzytkownika
Domitrz Krzysztof - 2011-12-27 14:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W mojej ocenie firma EURO WORK jest w pełni profesjonalną i godną zaufania firmą. Rekrutacja i wszelkie korespondencje przebiegały bezproblemowo. Wszelkie informacje były zgodne z prawdą. Jeżeli kiedykolwiek szukałbym pracy to pierwsze kroki skierowałbym do EURO WORK. Polecam wszystkim.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Work
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x