brak logo

Euro Work

Jarocin

Opinie o Euro Work

anonim 2011-10-02 21:57:18
ja mialem podopnie i wyjazdu sie nie doczekalem bo wybrali kogos innego na szczescie znalazlem zraaz inna robote w innej agencji nie ma co sie podawac i szukac dalej
marek 2011-10-03 01:11:08
hejka,jesteś kolego już na miejscu? odezwij się jak coś,ja składam właśnie papiery do Belgii. kontakt do mnie : mazagro34@wp.pl
xxx 2011-10-26 20:08:33
Ja wyjechałem do Niemiec z ta firma . Cały czas pracuje od kilku miesiecy. Jest nawet lepiej niż mówili , bo godzin duzo , a koordynator nawet sam pyta czy nie potrzebujemy zaliczek przed wypłata . Zarabiam wiecej niz myslałem , ze zarobie . Ja dobrze trafiłem , wiec trzymam sie tej pracy .Opinie widze rózne , ale Euro Work jak dla mnie super.
abc 2011-11-02 21:21:41
Czy może wyjeżdżał ktoś może pod koniec października 2011 do pakowania żywności i mógłby napisać jak jest z pracą?
abc 2011-11-02 21:23:24
Chodzi o pakowanie żywności w Zaandam , bardzo proszę o jakieś informacje
anonim 2011-11-02 22:08:32
Do Zaandam ciągle ściągają nowych bo za nich dostają kasę.Pracuje się przez( usunięte przez administratora ),i czeka na esa DZIŚ MASZ WOLNE.
anonimek 2011-11-03 17:10:42
Witam jeżeli ktoś wie coś na temat wyjazdu do holandii w przyszłym tygodniu to proszę o kontakt, gg: 3468856, chciałbym też zapytać o warunki jakie są tam teraz, bo wcześniejsze komentarze mówią o oszustwach itd... konkretnie chodzi mi o pracę na magazynie... prosze o szybki kontakt gdyż nie wiem czy w ogóle coś z nimi podpisywać...
anonimek 2011-11-03 17:12:37
chodzi mi również przez ( usunięte przez administratora )
xyz 2011-11-07 16:54:17
Ja teraz jade w weekend do Zaandam , ale nie boje sie , bo kolega tam siedzi i mówi , ze jest normalnie . Nie mowił nic , zeby nie było pracy . Ja musiałem czekac na swoja kolejke do wyjazdu , wiec chyba godziny musza byc .Jak bede miał dostep do neta na miejscu , to z własnego doswiadczenia napisze jak jest.
anonim 2011-12-02 11:34:46
Paniom z biura w Katowicach polecam żeby same sobie wyjechały dorobić!!!!! Obiecują ładne mieszkania, godziny pracy a na miejscu okazuje się że mieszkasz w ruderze gdzie jest zimno bo nie w każdym pokoju jest kaloryfer! Dojeżdzasz do pracy zdezelowanymi rowerami oczywiście o ile sobie go naprawisz. Albo starym szrotem którym jazda powyżej 80km/h jest poważnym zagrożeniem. Oczywiście w biurze w katowicach dowiesz się jaka to świetna oferta. Po odliczeniu kosztów zarobisz ledwo 150 euro na tydzień. To wszystko umilą ci ( usunięte przez administratora )pracownicy obecni tam na miejscu. Zresztą sami się przekonajcie
anonim 2011-12-03 23:52:47
zgadzam sie z toba!! oferty w biurze sa grubo przesadzone a na miejsu stykasz sie z prawdą lepiej wziasc ze soba wiecej kasy zeby przetrwac czekajac do pierwszej wyplaty!!!!!!! jedziesz z wielkinmi nadziejami otrzymanymi w biurze a na miejsu wielka klapa!!!! zastanow sie 2 razy zanim wyjedziesz !
anonim 2011-12-05 20:09:03
hejka
dobrze,że poczytałam trochę o tej \\\"agencji\\\" jestem na etapie szukania pracy w Holandii i Niemczech,muszę wyjechać,jak coś znacie normalnego,będę wdzięczna:)
anetttka 2011-12-06 22:46:24
osoby ktore to pisza chyba nigdy nie wyjezdzaly z euro worku,albo pisza to specjalnie bo ich wywalili z pracy z ich winy..ja bylam pol roku w utrechcie na magazynach i jak dla mnie najlepszy wyjazd a w Holandi bylam juz kilka razy.godzin było tyle ile w umowie, wypłaty na czas, koordynatorka pomagała w razie jakis problemów. jezeli chodzi o ludzi na miejscu faktycznie mozna trafic roznie, ale sa tam ludzie z róznych agencji więc nie ma reguly. teraz czekam na oferte dla par, bo chce wyjechac na stale z chlopakiem.
1
kuba26 2011-12-07 11:00:34
czesc.. czy ktos wyjezdrzal z firma Euro work z siedziba w Zdzieszowicach, mam jehcac 11 grudnia do halandi..moze ktos tez wyjezdrza to prosze o kontakt gg 4654143,, jesli macie jakies dosiwadcznia piszcie do mnie
hela 2011-12-09 00:09:32
Moj syn jest zatrudniony przez ta firme w Zaandam chwali sobie mowi ze jest wszystko czego sie dowiedział od tej firmy muysle ze mozna ja polecic
joa 2011-12-19 13:13:41
czekam na ofertę do Holandii do ogrodnika na styczeń,jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji proszę o kontakt
moje gg 2752786
marek L 2011-12-21 20:44:14
witam
jestem naprawdę zadowolony z organizacji dojazdu oraz warunków współpracy. Euro Work jest naprawdę jednym z niewielu biur pośrednictwa pracy które dotrzymuje umów, bez żadnych"małych druczków"
jestem zadowolony
Domitrz Krzysztof 2011-12-27 14:30:51
W mojej ocenie firma EURO WORK jest w pełni profesjonalną i godną zaufania firmą. Rekrutacja i wszelkie korespondencje przebiegały bezproblemowo. Wszelkie informacje były zgodne z prawdą. Jeżeli kiedykolwiek szukałbym pracy to pierwsze kroki skierowałbym do EURO WORK. Polecam wszystkim.
altamoris 2012-01-02 15:36:35
Witam.W grudniu zakończyłam prace w Holandii.Agencja posredniczacą był własnie Euro Work z Katowic.Wspaniała firma.Warunki mieszkaniowe w Holandii były bardzo dobre jak i sama praca.Wypłaty co tydzień na konto.Żadnych problemów.Opieka Pani koordynator na miejscu bardzo dobra.Polecam.
Jaro 2012-01-04 14:39:41
Hejka, czy słyszał ktoś coś o pracy oferowanej przez eurowork katowice do pracy na farmie krów? Ładnie piszą że i godziny, praca 7 dni w tygodniu, oferta ukazuje się od dłuższego czasu, może ktoś miał tą przyjemność pracy na farmie za ich pośrednictwem? Proszę o info na tym forum.
Lechoo 2012-01-10 23:22:52
Mój brat wyjeżdzał na farme, zna angielski i już jakieś 2 miesiące tam pracuje.Mówił, że wszystko sie zgadza z tym co mu powiedzieli przed wyjazdem. Podobno praca ciężka, ale mają tam dużo godzin i blisko z zakwaterowania na farme.
kacha 8888 2012-01-17 20:01:39
Praca w Zaandamie przy pakowaniu miesa polecam wszystkim ktorzy maja slaby jezyk angielski
Zostaw swoją opinię o Euro Work - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Work