Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Euro Work

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-02 21:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mialem podopnie i wyjazdu sie nie doczekalem bo wybrali kogos innego na szczescie znalazlem zraaz inna robote w innej agencji nie ma co sie podawac i szukac dalej
zdjecie uzytkownika
marek - 2011-10-03 01:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka,jesteś kolego już na miejscu? odezwij się jak coś,ja składam właśnie papiery do Belgii. kontakt do mnie : mazagro34@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2011-10-26 20:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-10-26 20:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wyjechałem do Niemiec z ta firma . Cały czas pracuje od kilku miesiecy. Jest nawet lepiej niż mówili , bo godzin duzo , a koordynator nawet sam pyta czy nie potrzebujemy zaliczek przed wypłata . Zarabiam wiecej niz myslałem , ze zarobie . Ja dobrze trafiłem , wiec trzymam sie tej pracy .Opinie widze rózne , ale Euro Work jak dla mnie super.
zdjecie uzytkownika
abc - 2011-11-02 21:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może wyjeżdżał ktoś może pod koniec października 2011 do pakowania żywności i mógłby napisać jak jest z pracą?
zdjecie uzytkownika
abc - 2011-11-02 21:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o pakowanie żywności w Zaandam , bardzo proszę o jakieś informacje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-02 22:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Zaandam ciągle ściągają nowych bo za nich dostają kasę.Pracuje się przez( usunięte przez administratora ),i czeka na esa DZIŚ MASZ WOLNE.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: No coz. Przez Skype. Pytania jak na zwyklych rozmowach, plany na przyszlosc, czy bylam karana, jaki mam stosunek do narkotykow. Dzwonienie do poprzednich pracodaecow. Ito.
Pytania: Jak Pani mysli, co powiedza pani byli pracodowacy o Pani jako pracowniku?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2011-11-03 17:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2011-11-03 17:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jeżeli ktoś wie coś na temat wyjazdu do holandii w przyszłym tygodniu to proszę o kontakt, gg: 3468856, chciałbym też zapytać o warunki jakie są tam teraz, bo wcześniejsze komentarze mówią o oszustwach itd... konkretnie chodzi mi o pracę na magazynie... prosze o szybki kontakt gdyż nie wiem czy w ogóle coś z nimi podpisywać...
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2011-11-03 17:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi mi również przez ( usunięte przez administratora )
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Work

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Euro Work?
Zadaj pytanie
alert