logo Euro Work

Euro Work

Jarocin

Opinie o Euro Work

anonim 2011-10-02 21:57:18
ja mialem podopnie i wyjazdu sie nie doczekalem bo wybrali kogos innego na szczescie znalazlem zraaz inna robote w innej agencji nie ma co sie podawac i szukac dalej
marek 2011-10-03 01:11:08
hejka,jesteś kolego już na miejscu? odezwij się jak coś,ja składam właśnie papiery do Belgii. kontakt do mnie : mazagro34@wp.pl
xxx 2011-10-26 20:08:33
Ja wyjechałem do Niemiec z ta firma . Cały czas pracuje od kilku miesiecy. Jest nawet lepiej niż mówili , bo godzin duzo , a koordynator nawet sam pyta czy nie potrzebujemy zaliczek przed wypłata . Zarabiam wiecej niz myslałem , ze zarobie . Ja dobrze trafiłem , wiec trzymam sie tej pracy .Opinie widze rózne , ale Euro Work jak dla mnie super.
abc 2011-11-02 21:21:41
Czy może wyjeżdżał ktoś może pod koniec października 2011 do pakowania żywności i mógłby napisać jak jest z pracą?
abc 2011-11-02 21:23:24
Chodzi o pakowanie żywności w Zaandam , bardzo proszę o jakieś informacje
anonim 2011-11-02 22:08:32
Do Zaandam ciągle ściągają nowych bo za nich dostają kasę.Pracuje się przez( usunięte przez administratora ),i czeka na esa DZIŚ MASZ WOLNE.
anonimek 2011-11-03 17:10:42
Witam jeżeli ktoś wie coś na temat wyjazdu do holandii w przyszłym tygodniu to proszę o kontakt, gg: 3468856, chciałbym też zapytać o warunki jakie są tam teraz, bo wcześniejsze komentarze mówią o oszustwach itd... konkretnie chodzi mi o pracę na magazynie... prosze o szybki kontakt gdyż nie wiem czy w ogóle coś z nimi podpisywać...
anonimek 2011-11-03 17:12:37
chodzi mi również przez ( usunięte przez administratora )
xyz 2011-11-07 16:54:17
Ja teraz jade w weekend do Zaandam , ale nie boje sie , bo kolega tam siedzi i mówi , ze jest normalnie . Nie mowił nic , zeby nie było pracy . Ja musiałem czekac na swoja kolejke do wyjazdu , wiec chyba godziny musza byc .Jak bede miał dostep do neta na miejscu , to z własnego doswiadczenia napisze jak jest.
anonim 2011-12-02 11:34:46
Paniom z biura w Katowicach polecam żeby same sobie wyjechały dorobić!!!!! Obiecują ładne mieszkania, godziny pracy a na miejscu okazuje się że mieszkasz w ruderze gdzie jest zimno bo nie w każdym pokoju jest kaloryfer! Dojeżdzasz do pracy zdezelowanymi rowerami oczywiście o ile sobie go naprawisz. Albo starym szrotem którym jazda powyżej 80km/h jest poważnym zagrożeniem. Oczywiście w biurze w katowicach dowiesz się jaka to świetna oferta. Po odliczeniu kosztów zarobisz ledwo 150 euro na tydzień. To wszystko umilą ci ( usunięte przez administratora )pracownicy obecni tam na miejscu. Zresztą sami się przekonajcie
anonim 2011-12-03 23:52:47
zgadzam sie z toba!! oferty w biurze sa grubo przesadzone a na miejsu stykasz sie z prawdą lepiej wziasc ze soba wiecej kasy zeby przetrwac czekajac do pierwszej wyplaty!!!!!!! jedziesz z wielkinmi nadziejami otrzymanymi w biurze a na miejsu wielka klapa!!!! zastanow sie 2 razy zanim wyjedziesz !
anonim 2011-12-05 20:09:03
hejka
dobrze,że poczytałam trochę o tej \\\"agencji\\\" jestem na etapie szukania pracy w Holandii i Niemczech,muszę wyjechać,jak coś znacie normalnego,będę wdzięczna:)
anetttka 2011-12-06 22:46:24
osoby ktore to pisza chyba nigdy nie wyjezdzaly z euro worku,albo pisza to specjalnie bo ich wywalili z pracy z ich winy..ja bylam pol roku w utrechcie na magazynach i jak dla mnie najlepszy wyjazd a w Holandi bylam juz kilka razy.godzin było tyle ile w umowie, wypłaty na czas, koordynatorka pomagała w razie jakis problemów. jezeli chodzi o ludzi na miejscu faktycznie mozna trafic roznie, ale sa tam ludzie z róznych agencji więc nie ma reguly. teraz czekam na oferte dla par, bo chce wyjechac na stale z chlopakiem.
1
kuba26 2011-12-07 11:00:34
czesc.. czy ktos wyjezdrzal z firma Euro work z siedziba w Zdzieszowicach, mam jehcac 11 grudnia do halandi..moze ktos tez wyjezdrza to prosze o kontakt gg 4654143,, jesli macie jakies dosiwadcznia piszcie do mnie
hela 2011-12-09 00:09:32
Moj syn jest zatrudniony przez ta firme w Zaandam chwali sobie mowi ze jest wszystko czego sie dowiedział od tej firmy muysle ze mozna ja polecic
joa 2011-12-19 13:13:41
czekam na ofertę do Holandii do ogrodnika na styczeń,jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji proszę o kontakt
moje gg 2752786
marek L 2011-12-21 20:44:14
witam
jestem naprawdę zadowolony z organizacji dojazdu oraz warunków współpracy. Euro Work jest naprawdę jednym z niewielu biur pośrednictwa pracy które dotrzymuje umów, bez żadnych"małych druczków"
jestem zadowolony
Domitrz Krzysztof 2011-12-27 14:30:51
W mojej ocenie firma EURO WORK jest w pełni profesjonalną i godną zaufania firmą. Rekrutacja i wszelkie korespondencje przebiegały bezproblemowo. Wszelkie informacje były zgodne z prawdą. Jeżeli kiedykolwiek szukałbym pracy to pierwsze kroki skierowałbym do EURO WORK. Polecam wszystkim.
altamoris 2012-01-02 15:36:35
Witam.W grudniu zakończyłam prace w Holandii.Agencja posredniczacą był własnie Euro Work z Katowic.Wspaniała firma.Warunki mieszkaniowe w Holandii były bardzo dobre jak i sama praca.Wypłaty co tydzień na konto.Żadnych problemów.Opieka Pani koordynator na miejscu bardzo dobra.Polecam.
Jaro 2012-01-04 14:39:41
Hejka, czy słyszał ktoś coś o pracy oferowanej przez eurowork katowice do pracy na farmie krów? Ładnie piszą że i godziny, praca 7 dni w tygodniu, oferta ukazuje się od dłuższego czasu, może ktoś miał tą przyjemność pracy na farmie za ich pośrednictwem? Proszę o info na tym forum.
Lechoo 2012-01-10 23:22:52
Mój brat wyjeżdzał na farme, zna angielski i już jakieś 2 miesiące tam pracuje.Mówił, że wszystko sie zgadza z tym co mu powiedzieli przed wyjazdem. Podobno praca ciężka, ale mają tam dużo godzin i blisko z zakwaterowania na farme.
kacha 8888 2012-01-17 20:01:39
Praca w Zaandamie przy pakowaniu miesa polecam wszystkim ktorzy maja slaby jezyk angielski
magicman 2012-01-20 11:10:57
To sie nie sa bzdury czlowieku poprostu miales farta i trafiles w dobry place i zaczynasz cisnac ludziom co byli tam i przezyli szok a ty jako farciarz jeden z niewielu zabierasz glos ze jest wszystko ok he he niech ciebie wpakuja tam( usunięte przez administratora ) poczekamy co wypiszesz wtedy prawde czy bedzie ci wstyd sie przyznac i dalej bedziesz kontynuowal ta swoja wersje jak to jest wspaniale..............................
Prawda 2012-02-21 17:04:28
Po przeczytaniu czesci komentarzy stwierdzam, ze te pozytywne opinie to sprawka tych jakze slodziutkich i milych pan z eurowork. Bylem tam rok temu, jako orderpicker na magazynach w baakerze. Holenderskie biuro pracy to Creyf\'s, ( usunięte przez administratora )br />
Przede wszystkim, nie dajcie wmowic sobie, ze bedziecie miec 40 godzin tygodniowo - nie ma takiej mozliwosci, chyba ze na poczatku, dla zachety.

Warunki mieszkaniowe - na poczatku znosne. pokoje dwuosobowe, domk typu Bungalow.

Potem jest coraz gorzej - przenoszenie z miejsca na miejsce, zmiana zakwaterowania i pracy odbywa sie na szybko, bez zadnego wczesniejszego uprzedzenia.( usunięte przez administratora )

Po przepracowaniu dwoch miesiecy sprawy zaczely wygladac tak, ze dostawalem tyle godzin w tygodniu, aby tylko oplacic mieszkanie i moc wyżyć. Z tego zostawalo mi jakies 20-30 euro dla siebie, na czysto. Masakra !

( usunięte przez administratora ) ktorzy sa zmuszeni do wyjazdu, tak jak ja wtedy.

JEZELI MACIE WYBOR - NIE JEDZCIE !!!!!!!
ee 2012-02-22 11:12:27
Dziekuje że dodałeś swoją opinie, pomogła mi w podjęciu decyzji :-)
Szkoda że jeszcze nikt nie nagłośnił sprawy polskich [usunięte przez moderatora] w Holandii i tego jak nasz agencje traktują swoich rodaków. Pozdrawiam
masterrr86 2012-02-22 12:04:57
ile ludzi tyle opini, ale ja bylem w 2010/2011 w bakerze i to co ty piszesz to jakaś totalna porażka. podaj swoje imie bo moze byles jedbym z tych co wywalili od razu bo się nie nadawali do pracy,a teraz wypisujesz bzdury pod ich adresem. mi się godziny zgadzaly, zakwaterowanie tez nie bylo zle (nie oczekiwalem 5gwiazdkowego hotelu),a co do koordynatorow to wiadomo roznie mozna trafic na miejscu,ale jesli sie normalnei pracuje i zachowuje na zakwaterowaniu to jest OK. pod koniec w bakerze zaczelo sie psuc,bo nie przedłużali umowy z creyfsem i faktycznie nie bylo tyle godzin co na poczadku
novy 2012-02-27 18:43:00
A ja właśnie polecam tą agencję .Byłem od nich w zeszłym roku w Niemczech . Znalazłem to forum sprawdzając agencje z którą chce teraz wyjechać za granice . Nie maja dobrych opinii , wiec nie wiedziałem czy się tym sugerować i postanowiłem sprawdzić agencje z którą już byłem i sam najlepiej wiem jak było. Teraz widzę , ze tymi opiniami nie należy się sugerować. Ja z Euro Work byłem bardzo zadowolony i niektóre opinie tu mnie bardzo zdziwiły. Gdybym mógł to bym znowu z nimi wyjechał bez zastanowienia ,ale nie maja akurat teraz nic w moim zawodzie .
Ludzie nie dajcie się zwariować przez takie fora, bo one nie mają nic wspólnego z rzeczywistością . Sam widzę na swoim przykładzie.....
Bartek który ma gdzieś agencje 2012-03-03 09:31:30
novy - 2012-02-27 18:43:00

A ja właśnie polecam tą agencję .Byłem od nich w zeszłym roku w Niemczech . Znalazłem to forum sprawdzając agencje z którą chce teraz wyjechać za granice . Nie maja dobrych opinii , wiec nie wiedziałem czy się tym sugerować i postanowiłem sprawdzić agencje z którą już byłem i sam najlepiej wiem jak było. Teraz widzę , ze tymi opiniami nie należy się sugerować. Ja z Euro Work byłem bardzo zadowolony i niektóre opinie tu mnie bardzo zdziwiły. Gdybym mógł to bym znowu z nimi wyjechał bez zastanowienia ,ale nie maja akurat teraz nic w moim zawodzie .

Ludzie nie dajcie się zwariować przez takie fora, bo one nie mają nic wspólnego z rzeczywistością . Sam widzę na swoim przykładzie.....

Śmieszna sprawa z tymi agencjami, ludzie nie musicie jechać przez agencje wystarczy internet i trochę angielskiego. Agencje to firmy od wyzysku ludzi jak ktoś lubi dzielić się stawką pól na pół to proszę bardzo. A Ci wszyscy co tu o tych niby pozytywach piszą powinni się zastanowić nad sobą, ponieważ nie ładnie jest kłamać. Pozdrawiam wszystkich uciemiężonych i weźcie się w garść. A i są polskie strony w których są oferty pracy. Dla chcącego nic trudnego.
2
KRADNĄ PIENIĄDZE I UMYWAJĄ RĘCE 2012-03-14 19:44:33
FIRMA EURO-WORK Z KATOWIC UMYWA RĘCE. ZOSTALIŚMY [usunięte przez moderatoraI NA ŁĄCZNĄ KWOTĘ PONAD 1000EURO I POWIEDZIELI ZE NIC NIE MOGA ZROBIC WIECEJ INFO BEDZIE NA STRONIE KTORA SIE TWORZY I W PRASIE W PRZYSZLYM TYG.
Pracownik 2012-03-15 23:27:56
Ja sadze inaczej jezeli mowa o tej sytuacji ktora dotyczy mnie bo sadze ze to ta sytuacja sadze ze eurowork stanol na wyskosci zadania i zalatwil nam to wszystko. Wiec jak najbardziej polecam ta firme :))) Nawet gdy w zagranicznej firmie problemy pomoga Ci i stawia sie za Toba u pracodawcy holenderskiego
:)
Ina i Luka 2012-03-19 10:16:39
Witam
chciałą bym powiedzieć kilka słów na temat wyjazdu do pracy na terenie Holandii przez firme Euro Work.
jeżeli zostaliscie skierowani tak jak my do cryfs-a to udało wam sie nawet dobrze trafic.
warunki które były przedstawione w umowie w Katowicach faktycznie sie sprawdziły i potwierdziły.
P. Katarzyna Małek która pomagała nam w wyjeździe okazałą sie kompetentną osobą. Pomogła nam w wszystkim!
nawet gdy nasze rzeczy zostały u nich w biurze wysłałą je na podany adres a nie musiała tego robic.
pomogła nam również w znalezieniu busa do NL. wszystko związane z wyjazdem załatwilismy dosłownie w 2 dni.
nie mamy powodu do narzekań.
serdecznie polecam tą firmę rzetelni wiarygodni i szybcy w znajdywaniu pracy oraz bardzo sympatyczni ludzie tu na miejscu jesteśmy pod stała opieka koordynatora. wszystko tak jak powinno być. pozdrawiamy!
ee 2012-04-23 17:22:55
czy istnieje według Was choć jedna agencja pracy godna polecenia, czy wszystkie mają tak negatywne opinie ? :-(
Paa.* 2012-04-24 11:27:19
Na początku spodobała mi sie opinia firmy EuroWork, ponieważ było pokrycie 3 zle 5 dobrych opini. Natomiast wszyscy czepiają się warunków mieszkalnych, dlaczego nikt nie pisze o zarobkach, czy ktos kto ma 23+ lat jest zadowolony z 260E tyg? To jest absurdalnie mało, pracowałam 5 miesiecy temu w innej firmie i ze stawką 6 E zarabiałam tyg 280
ee 2012-04-24 12:31:18
Można wiedzieć w jakiej firmie pracowałaś wcześniej? Mogłabyś mi coś polecić? Dziękuję i pozdrawiam
Dan 2012-05-20 02:42:20
Witam w czerwcu br. chcemy z dziewczyną wyjehać do Holandii przez EuroWork i sam nie wiem w co już wierzyć na tych forach skoro na 3 forach są po przyklejane te same komentarze ;-/ Makabra . W końcu jak to jest bo już sam nie wiem , skoro warunki są złe i wypłat nie ma to sądzicie że mieli by nadal nabór dla ludzi którzy chcieli by na czysto 30 euro? A jeśli faktycznie to biuro jest złe bo naprawde sam nie wiem co robić to podajcie biuro pośrednictwa pracy które jest dobre bądź idealne pomożecie napewno mnie w wyborze i wielu innym skoro tak odradzacie Euro Work. I prosze nie wypisujcie ze to Panie z Katowic bo tak akurat nie jest po prostu sam nie wiem czy wierzyć komentarzom czy nie? Czy piszą to tylko nie roby (bo pewnie ich nie brakuje) czy też ludzie faktycznie poszkodowani.
Zostaw swoją opinię o Euro Work - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Work