brak logo

Platforma nc+

Kraków

Opinie o Platforma nc+

Pesteczka 2016-06-02 12:21:35
Przepracowałam w ITI prawie 2 lata, najpierw w dziale lojalizacji a potem retencji. Mogę tylko powiedzieć, że gdyby nie ludzie to już dawno bym zrezygnowała. W dziale utrzymania atmosfera jest napięta, cele wysokie, ale premie również. Dobry Kt, może zarobić około 3000zł premii miesięcznie a jeżeli chodzi o podstawy to od kopa dają 2000zł więc źle finansowo się nie wychodzi. Dodatkowo są bonusy czyli TOP 100, jeżeli w danym miesiącu dostaniesz się do setki najlepszych to podwajają ci premię.
Niestety to wszystko jest okupione wysiłkiem psychicznym, klienci są coraz gorsi, oferty na TV również, często kt, ma związane ręce, bo nie jest w stanie zaproponować już lepszej oferty niż ma klient.
Poza tym kierownicy... wolałabym tego tematu nie poruszać, ale chyba muszę, w 90% to ludzie nie znający się na niczym, a w przypadku działu utrzymania, to już chyba zwykli psychole. Presja jaką wywierają na pracownika jest chora, notatki służbowe to ich ulubiona forma komunikacji, a trzymanie się procedur które są chyba najdurniejsze na świecie jest kwintesencją ich istnienia. Niektórzy za punkt honoru postawili sobie, że ich pracownicy nigdy nie będą zmotywowani. Smutne jest to, że "góra" się na to zgadza i nikt nie reaguje. Mimo, że kasa jest niezła, to mam wątpliwości czy jest to gra warta świeczki.
Jeżeli chcecie poczuć się jak nic nie warty śmieć, i zapomnieliście co to godność to polecam.
2
xxx 2016-06-03 14:37:17
Czy to prawda, że jeśli odejdę w trakcie szkolenia muszę im zwracać 1000zł??
2
mama 2016-06-04 18:42:04
no właśnie tez słyszałam jakieś plotki i lefgendy że z tego szkolenia niby się coś ewentualnie oddaje - to prawda?
Pesteczka 2016-06-14 14:44:44
Tak to prawda, jak zrezygnujesz w trakcie trzeba zapłacić karę 1000zł
Chyba, że nie zdasz egzaminu to sami ci podziękują i nic nie musisz zwracać
jezynka 2016-06-14 17:38:28
a to w takim razie ile takie szkolenia trwa napiszecie?
Ania 2016-06-14 21:29:43
byłem niedawno na takiej rozmowie i nikt mi nic nie mówił że mam oś zwracać za szklenie wręcz odwrotnie jeśli zdam egzamin przy pierwszej wypłacie dostanę 800zł.
czytając wasze cenne uwagi i już wiem że nadal nic nie wiem, a wręcz wiem mniej niż przed lekturą waszych opinii, trudno podjąć decyzję, zainteresowałem się bo; mieszkam tak blisko że mogę pieszo chodzić, i na stres jestem odporny, przeraża mnie grafik niezależny ode mnie i te premie czy są realne czy nie bo podstawa 2500 to raczej głodówka.
senny 2016-06-14 22:46:51
a czeu niby ten grafik tak cię przeraza srogo? mimo wszystko jednak jeśli naprawdę jakikolwiek zwrot kosztów szkolenia miał mieć miejsceto powinno być to wyraxnie zaznaczone w umowi którą podpisałeś na starcie
dariuszz 2016-06-16 14:36:50
Poloneza..warszawa no właśnie..W/g moich obserwacji myślę że nie jest tam tak źle. Jednak sam system testów od których zależy to czy przejdziesz szkolenie czy nie sprawia że NC+ umiera już śmiercią naturalną,bowiem brak kilu % nie powinien dyskwalifikować kandydata. Testy te nie mają żadnego odzwierciedlenia w umiejętnościach i potencjale jakie przyszły pracownik posiada i jakie standardy mógłby wnieść do firmy,są tworzone przez ludzi którzy wykazują niepełną przydatność do pracy na zajmowanym stanowisku. Ocena przyszłych pracowników jest mylna i polega w pewnym sensie na oszustwie,dlatego potrzebny jest audyt tych negatywnych praktyk i tak też się stanie. Myślę że osoby którym najbardziej zależy na utrzymaniu wizerunku poważnie się zastanowią nad dalszym wizerunkiem firmy.
Do wiadomości:
ITI Neovision
-Aldona Wejchert
-Maiusz Walter
-Bruno Valsangiacomo
-Wojciech Kostrzewa

-Instytucja odpowiedzialna za zapobieganie w/w patologiom.
Pozdrawiam D.Z
3
Ana 2016-06-16 14:50:41
Ogólnie to słyszałam, że mają jakieś podwyżki iść i dlatego postanowiłem zapytać jak jest, więc powiedzcie mi - da się zarobić dobre pieniądze tutaj czy nie?
dariuszz 2016-06-17 00:27:50
Poloneza..warszawa no właśnie..W/g moich obserwacji myślę że nie jest tam tak źle. Jednak sam system testów od których zależy to czy przejdziesz szkolenie czy nie sprawia że NC+ umiera już śmiercią naturalną,bowiem brak kilu % nie powinien dyskwalifikować kandydata. Testy te nie mają żadnego odzwierciedlenia w umiejętnościach i potencjale jakie przyszły pracownik posiada i jakie standardy mógłby wnieść do firmy,są tworzone przez ludzi którzy wykazują niepełną przydatność do pracy na zajmowanym stanowisku. Ocena przyszłych pracowników jest mylna i polega w pewnym sensie na oszustwie,dlatego potrzebny jest audyt tych negatywnych praktyk i tak też się stanie. Myślę że osoby którym najbardziej zależy na utrzymaniu wizerunku poważnie się zastanowią nad dalszym wizerunkiem firmy.
Do wiadomości:
ITI Neovision
-Aldona Wejchert
-Maiusz Walter
-Bruno Valsangiacomo
-Wojciech Kostrzewa
-Instytucja odpowiedzialna za zapobieganie w/w patologiom.
Pozdrawiam D.Z
alex 2016-06-17 08:17:53
Takie oskarżenia @dariuszz hoho ja bym na twoim miejscu zastanowił się nad przedstawieniem dowodów a później wypisywał takie rzeczy
1
dariuszz 2016-06-17 17:51:02
instytucja niezależna po zapoznaniu się ze skryptem jest pewna że... no właśnie ale to jeszcze tajemnica.
dariuszz 2016-06-17 17:53:38
nstytucja niezależna po zapoznaniu się ze skryptem jest pewna że... no właśnie ale to jeszcze tajemnica.
ffff 2016-06-17 20:35:41
hej calkiem niedawno pojawilo sie od nich oglsozenie dla asystentki dyrektora markeitingu w Warszawie wymagane jest min. 2 lat doświadczenia na stanowisku Asystenta/ki Dyrektora Marketingu, preferowane doświadczenie w mediach lub/i międzynarodowej korporacji
dk 2016-07-15 13:04:55
W trakcie szkolenia nie. Zwrot kosztów za szkolenie jest wtedy, gdy rozwiążesz umowę trakcie okresu próbnego umowy o pracę. Jeśli rezygnujesz po okresie próbnym nic nie zwracasz , a nawet jeśli rezygnujesz w trakcie to koszt maleje wprost proporcjonalnie do przepracowanych dni....
Min 2016-07-15 14:31:35
Ale zwrot kosztów za szkolenie to przynajmniej mi się podoba, bardzo dobra sprawa i nie ma na co narzekać tak mi się wydaje, generalnie ludzie nie lubią pracować, ale sądze, że warto czasem zastanowić się nad sobą i podejść do sprawy trochę bardziej poważnie
Artur 2016-08-05 17:37:49
Pracowałem w nc+ na Poloneza przez kilka miesięcy na lojalizacji. Kasa? Wyrabiam cel na max pułap i wypłaty netto koło 3 tys, za taką sprzedaż to jest mało. Przeszedłem do cyfrowego polsatu na działalność i tutaj przy tej samej liczbie godzin ok 1,5 tys więcej na rękę, no ale nie oszukujmy się że minusem jest samozatrudnienie. Ogromnym minusem nc jest atmosfera , większość kierowników jest w miarę ok ale np Joanna z jolalizacji to pomyłka że ta osoba jest na tym stanowisku, podchodzę do niej z problemem a w odpowiedzi słyszę "no kur*a" z pretensje i jeszcze ze się do niej podeszlo. Niesprawiedliwe są szkolenia wstępne, jeden test źle napiszesz i z miejsca odpalasz, oczywiście nie płacą wtedy za te h. Plusem jest dobre szkolenie sprzedażowe no i możliwość dorobienia na nadgodzinach. Ogolnie trochę za mała kasa dla dobrych sprzedawców no i 1/3 kiero robi łaskę że w ogóle tam siedzi, można powiedzieć że nawet delikatny mobbing.
we 2016-08-05 17:41:39
hej ktos wie jak wyglada praca na stanowisku asystenta dyrektora w Warszawie? bo widze ze taka oferta tutaj sie pojawiła od nich oczeukuja tutaj mn.in min. 2 lat doświadczenia na stanowisku Asystentki Dyrektora, lub członka zarządu w międzynarodowej korporacji
Aga 2016-08-23 16:34:11
W NC pracowałam ponad rok i nie mogę złego słowa powiedzieć na temat pracodawcy,ewentualnie kwestia ofertowania Klientów gdzie faktycznie w większości przypadków nie mozna zaproponować mu czegoś ciekawszego. Bardzo dobrze wspominam przygodę z ITI w Krakowie. Zaczynając od szkoleń są to świetnie przygotowane osoby z genialnym podejściem do potencjalnego pracownika, jest to firma gdzie pewną zmianą jest zmiana, więc co jakiś czas potrzebne są szkolenia w trakcie pracy, czasami kilkugodzinne niekiedy jak np osób które jakiś czas pracują szkolenia techniczne tygodniowe. Po szkoleniu każdy czuje się zestresowany i myśli,że nie podoła ale każdy da rade :) tym bardziej, że Kierownicy zawsze sa skłonni do pomocy,poza tym każdy pracownik na bieżąco ma dostep do wszystkich informacji, instrukcji działania .Kwestia kasy, jesli ktoś chce zarobić to zarobi, plany poczatkowo wydają się bardzo wysokie, potem każdy przekonuje się,że spokojnie jeśli pracuję tak jak powinien to je wyrobi, często grubo ponad plan, co też przez firmę, Kierowników jest doceniane :) Benefity to też mocna strona NC, każdy pracownik ma możiwośc otrzymania karty multisport i dostępu do bardzo dobrej opieki medycznej. Ludzie :) na pewno zalezy od miejsca pracy, natomiast ja w Krakowie w BOK-u miałam przyjemność poznac przesympatyczne ciekawe osobowości,osoby zawsze skłonnych do pomocy,więc atmosfera jak najbardziej na tak. No i Kierownicy, Kierownik dla swojej grupy ściągnie gwiazdkę z nieba, jeśli coś jest nie tak to spokojnie nakieruje, wytłumaczy i powie jak działać i przede wszystkim zmotywuje. Pozdrawiam cały skład Pracowników z Conrada i gorąco polecam pracę w tej Firmie! :)
wionna 2016-08-23 16:38:07
we a napisz proszę gdzie ty widziałeś taką rekrutację? powiem szczerze ja w internecie nie mogę znaleźć tego ogłoszenie, najlepiej to proszę daj namiary
Darek112 2016-08-25 12:53:10
Aplikowałem do nich na stanowisko Konsultant ds.Utrzymania Klienta
Zadzwonili,idę na rozmowę w przyszłym tygodniu.Przyznam,że trochę przerażają mnie te negatywne opinie na temat tej firmy.Jednak gdy to wszystko analizuje,z drugiej strony naprawdę dużą zaletą jest fakt że dają umowe o pracę + ubezpieczenie zdrowotne.
Spróbuję i pójdę na tą rozmowę kwalifikacyjną.Jak mnie przyjmą to idę na całość bo nie mam nic do stracenia a nie chce polegać tylko na samych opiniach przeczytanych na internecie ....
1
kolega 2016-08-25 12:56:33
nie przejmuj się opiniami, ważne że system premiowy jest
Darek112 2016-08-25 14:44:03
Pójdę na tą rozmowę.Spróbuję i a jak mnie przyjmą- zobaczę jak tak naprawdę tam jest.Może da się przeżyć
Darek112 2016-08-25 14:44:35
Pójdę na tą rozmowę.Spróbuję i a jak mnie przyjmą- zobaczę jak tak naprawdę tam jest.Może da się przeżyć
burebry 2016-08-25 14:57:08
@ Darek112 - no to super, jak uda ci się tam dostać, to koneicznie napisz po jakims czasie swoje wrażenia
1
Darek112 2016-08-25 15:42:28
Okej.Jak tylko uda mi się tam dostać to napiszę jak moje wrażenia ☺
joima 2016-08-25 15:53:04
@kolega to możesz skoro już poruszyłęś ten temat to odpisz może proszę jak w szczegółach przedstawia się ten system premiowy? mnie interesuje stanowisko Analityk Biznesowy i Systemowy bo widzę ogłoszenie jest
Adrian001 2016-08-29 23:31:07
Opinii negatywnych jeśli chodzi o placówki w Krakowie jest widzę baaaardzo dużo.Może rzeczywiście jest tam taki duży mobbing jak ludzie piszą.Ale w dzisiejszych czasach taka sytuacja jest w wielu firmach co fakt zdrowe nie jest al da się przeżyć.Pytanie ile dobry sprzedawca jest w stanie zarobić miesięcznie pracując na infolinii.SĄ się zarobić 2 tysiące na rękę ??????
totm 2016-08-30 10:11:06
Hej, a wiecie czy mają teraz jakieś oferty pracy? Wydaje mi się, że nie ma oferty pracy teraz na przedstawiciela handlowego, bo nie ma aż takiej rotacji wśród pracowników. Zadowolenie pracowników jest bardzo ważne, zwłaszcza, że wiedzą że przyczynia się to do sukcesu.
Minion5246 2016-08-30 14:53:39
Ja jeszcze tam pracy nie zacząłem ale mam pozytywne wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej.
Niedługo zaczynam szkolenie.Ogólnie firma jak na początek zrobiła na mnie dobre wrażenie(Kraków).
alek 2016-08-30 14:57:51
a na jakie stanowisko aplikowales i udalo ci sie tam dostac? miales jakies duze dosiwadczenie, czy patrza wogole na nie? wiem, ze szukaja teraz konsultantow w sumie w każdej placówte też jest inaczej czy aplikowaleś może do Warszawy? ciekawe jakie warunki firnansowe oferuja?
Karlos 2016-08-30 16:36:12
Niskie zarobki, stresująca obciążająca praca.
w3e4r 2016-08-30 16:47:11
@Karlos no ale przecież nie na każdym stanoiwsku będą takie same zarobki a jakie mniej więcej masz tutaj na myśli jeżeli możesz oczywiście powiedzieć np. ile może zarobić taki specjalsita do spraw administracji
Minion5246 2016-08-30 21:48:17
Aplikowałem na stanowisko Konsultand Ds.Utrzymania Klienta (infolinia) ale nie do Warszawy.Zostałem przyjęty.Rozmowa rekrutacyjna do łatwych nie należała ale się udało.
Nie patrzę na te negatywne oceny tutaj bo uważam że najlepszy sposób to wysłać cv i na własnej skórze przekonać się jak tam jest.
totm 2016-08-31 10:31:40
słuchajcie, a co powiecie na prace jako Specjalista ds. Administracji Personalnej? bo chyba też spokojnie można tu dobrze zrobić z tego co widze jednak.. dajcie znac jak to wygląda w praktyce jeszcze.
bolo 2016-09-04 19:32:53
Czołem konsule!
Jak tam teraz klimat i zarobki na Poloneza? Wiewiórki donoszą, że z liderów sporo odeszło, a wśród konsuli też spora wymiana... Dalej cisną na ARPU i upsell?
hj 2016-09-04 19:36:05
też nie widze w sumie takich ofert o jakich piszesz
Edyytaa 2016-09-05 20:20:05
A ja myślę że spróbować i aplikować do nich.Chodzi o Kraków.
Marek 2016-09-05 20:39:00
No ja też uważam, że osoby które chcą się tutaj dostać to naprawdę rozsądni ludzie, do Krakowa co prawda nie widziałem ostatnio ogłoszeń, ale pewnie są
BartoszKrkow 2016-09-05 22:04:49
Odnośnie nc+ w Krakowie to jest ogłoszenie że potrzebują konsultantów odnośnie utrzymania klienta.Faktem jest że weekendy są pracujące również w święta itp ale też jestem tego zdania że wysłać aplikację warto.Piszą że szukają pracowników na stałe.
BartoszKrkow 2016-09-05 22:05:16
Odnośnie nc+ w Krakowie to jest ogłoszenie że potrzebują konsultantów odnośnie utrzymania klienta.Faktem jest że weekendy są pracujące również w święta itp ale też jestem tego zdania że wysłać aplikację warto.Piszą że szukają pracowników na stałe.
bbua 2016-09-05 22:07:44
marek myślę że wszędzie d2d popszukują ludzi, natomiast w Warszawie Bartosz też takie ogłoszenie jest na stanowisko konsultanta ds,. utrzymania klienta. ciekawa czy jest duża różnica w stawkach w tych lokalizacjach
Samanta 2016-09-27 15:26:03
Jeżeli nie musicie sami się utrzymywać i jesteście odporni na stres to jakoś można znieść tą prace..
boss 2016-09-27 16:52:30
A wiadomo czy wypłata jest terminowa? Dzięki za odpowiedź
Samanta 2016-09-28 15:34:03
Tak jest terminowo, jednak nie licz na kokosy :)
edyta 2016-09-28 16:57:59
@Samanta a czy generalnie umowy są podpisywane w miarę "indywidualnie" - tzn. czy mając już dość spore doświadczenie na danym stanowisku mogę tu liczyć na trochę wyższe wynagrodzenie, czy raczej to nic nie zmienia?
Samanta 2016-09-30 08:39:12
Powiem tak. Sama za to wynagrodzenie się nie utrzymasz bo jest naprawdę małe. Mają teraz ogłoszenie na OLX wystawione przez pośrednika i piszą wprost, że płacą 2100brutto. Porównując ogłoszenia to nawet na zmywaku są większe stawki i też z umową o prace :D Kwesta tego na czym Ci bardziej zależy. Pozdrawiam
xoxo 2016-09-30 09:04:04
Na pewno jest szansa u nich na dwuskłądnikowe wynagrodzenie @edyta, bo przecież premia się normalnie trafia.
k 2016-09-30 09:09:51
Trafia. Trafnie ujęte
2- 2016-09-30 10:09:49
Kierownik ds. Utrzymania i Rozwoju Projektów Internetowych nadal nowy potrzebny?
Zostaw swoją opinię o Platforma nc+ - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Platforma nc+