Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Platforma nc+

Pracowałeś w firmie Platforma nc+ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Basia - 2015-11-16 12:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Dorzucę swoje 5 groszy. Dla mnie największym problemem/ minusem tej pracy jest grafik. a)można zapisać swoje preferencje pracy, ale i tak większość jest nieuwzględniana przez osobę która ten grafik tworzy, b)preferencje co do godzin składa się do 8 każdego mc, ale odpowiedz jest dopiero 23, wiec jak by się chciało coś zaplanować w przyszłym mc - wyjazd, wizytę u lekarza, zakup biletu na koncert czy cokolwiek innego co wymaga wcześniej podjętej decyzji to można to zrobić dopiero po 23 dniu miesiąca c) kolejna sprawa trzeba się liczyć z tym że 3/4 czasu będzie się przychodziło na zmiany popołudniowe często do 23, d) urlopy złożone kilka miesięcy temu w dalszym ciągu nie są rozpatrzone, co w związku ze zbliżającymi się świętami i nowym rokiem jest słabe ze strony pracodawcy. Ktoś kto jeszcze parę miesięcy temu planował wyjechać na ten okres no teraz jak otrzyma inf że ma wolne np od 25grudnia do 2 stycznia i tak nic nie zorganizuje. e) zmiany do godz 23 zostały wprowadzone mc temu. Czasami od 22-23 nie ma żadnego telefonu. Pomysł był chybiony, bo niewiele korzyści dla ab natomiast duży problem dla konsultantów. Niektóre osoby dojeżdżające spod Warszawy, są dzięki temu po 1 w nocy w domu. Przekłada się to oczywiści na życie rodzinne, 3/4 mc powrotów do domu pomiędzy godz 23 a 1 mocno komplikuje kontakty rodzinne. Żeby nie było że jest tylko zniechęcam... jak ktoś długo szuka pracy lub szuka pracy na start to nc+ nie jest najgorszym rozwiązaniem. Można bezpiecznie szukać innej pracy odbierając w nc+ telefony.
zdjecie uzytkownika
ekierka - 2015-11-17 12:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
@basia ale jak np. startujesz na stanowisko Konsultant ds. Obsługi Klienta w nc+ to obietnica szybkiej umowy rekompensuje pewne minusy
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-11-18 19:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
trolowanie w pełnym gazie, dla zainteresowanych opinią o pracodawcy odsyłam do komentarzy związanych z warunkami pracy, a nie bonusami które nie rekompensują bałaganu w jaki można zostać wplątanym podejmując pracę, oczywiście odważnych zachęcam do spróbowania tej pracy, proszę tylko pamiętać o nierzetelnej informacji na rozmowie, łatwo wszystko zweryfikować prosząc o odniesienie się do kilku komentarzy z tego forum, pozdrawiam trolujących z nc, przynajmniej widać jakieś zaangażowanie- nareszcie
zdjecie uzytkownika
JFK - 2015-11-21 00:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Nie polecam pracy na Poloneza w Warszawie. Mam złe wspomnienia chociaż pracowałem tam dłuższy czas. Zatrudniając się na infolinię trzeba się liczyć z tym, że parcie na sprzedaż jest tak duże, że czasem zastanawiasz się czy pracujesz jako konsultant, czy sprzedawca..Premie? Nie ma. Licz się z tym, że pracujesz tylko za podstawę. Brak jakiegokolwiek wsparcia, szkolenia z technik sprzedaży, ale każą Ci wciskać na chama. Przerwy liczone co do sekundy, grafk pomimo preferencji nie zostanie uwzględniony, urlop jak sobie zaplanujesz z półrocznym wyprzedzeniem, to może dostaniesz, ale też nie zawsze. Najlepsze są szkolenia z kierownikiem, które trwają godzinę lub dwie, a później masz kompleksowo obsługiwać abonentów z danej dziedziny. Bo oczywiście pomimo tego, że nie jesteś należycie przygotowany masz podpięty dany skill i jedziesz. Zapytać się kogokolwiek o coś? Uzyskasz informacje " przecież było szkolenie " i patrzą się jak na debila. Abonenci krzyczą, wyzywają i traktują konsultanta jak popychadło. Większość telefonów to sfrustrowani klienci...ale co się dziwić jak polityka firmy jest taka a nie inna, również wobec nich. Wszystko skupia się na konsultancie, wiec osobom ze słabą odpornością psychiczną tymbardziej odradzam prace w nc+. Oczywiście szkolenia jak radzić sobie z takim trudnym klientem nie będzie. Radz sobie sam konsultancie. Ogólnie zatrudniając się w tej firmie przejdziesz szkolenie, które przygotuje cie do pracy na minimalnym poziomie. Później zaczynają się schody i dopiero trzeba się zmierzyć z realiami jakie tam panują. Jedynym plusem jest umowa o pracę i fajni ludzie, ale tylko konsultanci, bo kierownikom grup tez można dużo zarzucić. Wymagają, a nic tak naprawdę nie dają od siebie, żadnej pomocy i wsparcia. Są tylko po to, żeby Cię zjechać jak coś źle zrobisz, albo celu nie zrobiłes, bo premii nie dostanie. Ale żeby pomóc? Czasu nie mają, bo trzeba tabelki w Excelu wypełniać i rozliczać ile się spóźniłeś w danym miesiącu i ile masz przekroczonych przerw do odpracowania . To jest najważniejsze. Statystki mają się zgadzać. Jeszcze na plus to enel med, karty sportowe, czasem jakiś konkurs. Mimo wszystko więcej minusów. Decyduj sam :)
zdjecie uzytkownika
były_dobry_konsultant - 2015-11-29 13:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Prawda jest taka, że większość infolinii, to ciężka praca, ale ktoś to musi robić. A wbrew pozorom są osoby, które, nawet są w stanie taką pracę polubić. O ile pracodawca będzie w porządku. Ale w ITI Neovision choćbyś się starał i podnosił poziom swojej wiedzy nic to nie da.

Umowa o prace powinna przysługiwać od pierwszego dnia pracy, ew. pierwszy niepełny miesiąc na umowie-zlecenie. A w tej firmie do niedawna trzeba było przepracować 3 miesiące i to pełne, czyli czasami 3,5 miesiąca czy prawie 4 za 12 zł brutto na godzinę. Czy to w Warszawie dużo? Może dla kogoś kto jeszcze studiuje, dla kogo jest to pierwsza praca czy dla kogoś kto szuka sensu życia, a mieszka w Warszawie z rodzicami, najlepiej na Ursynowie, aby za komunikację miejską nie płacić. Dla singla, który chce się w Warszawie utrzymać, bądź dla "połówki" młodego małżeństwa takie zarobki albo wołają o pomstę do nieba albo można je określić jako śmiech na sali.

Niedawno zresztą firma wpadła na pomysł praktyk absolwenckich za 10 zł brutto na godzinę dla początkujących. A ceny mieszkań, żywności, ale i abonamenty w nc+ w tym czasie poszły w górę ;)

Na umowie o pracę masz 2300 zł brutto. Czy 200 zł premii za jakość, którą i tak łatwo obciąć, bądź premia za dosprzedaż, którą obecnie ciężko wyrobić, a wyniesie max 500 zł to dużo? Myślę, ze nie.

Liderzy -są w większości spoko, ale często niechętni do pomocy i bardzo wymagający.

Czy wymagania stawiane przez tą firmę są za duże - no jak ktoś czepia się, że byłeś 5 minut i 5 sekund na przerwie zamiast max. 5 minut to źle świadczy o miejscu pracy. Zwłaszcza za tak niskie pieniądze.

Zresztą zmienia się władza na Sikorskiego i na Poloneza i na Conrada wióry lecą - z dnia na dzień nawet kierownicy z kilkuletnim stażem są w stanie wylecieć.

A gdzie pieniądze z abonamentów - przerośnięta struktura kierownicza i dziesiątki za dobrze zarabiających ludzi. A szeregowemu pracownikowi dać marne grosze. Taka polityka ITI Neovision.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-12-04 23:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie warto tam pracować nie dość że cię nie wyszkolą to jeszcze jakby pracownik na 150 % pracował wyzysk że hej nie warto tam iść.
zdjecie uzytkownika
roman - 2015-12-05 12:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ona - 2015-12-04 23:36:09]:
Nie mam jeszcze zbyt dużego doświadczenie w pracy na tym stanowisku, jednak to co mogę powiedzieć , po kilku latach w branży to , że ludzie są w porządku, całkiem pomocni.
zdjecie uzytkownika
tuba - 2016-01-13 18:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś z forumowiczów pracuje w punkcie obsługi a nie call center? Mam propozycję pracy w Centrum Obsługi, zmiany 12 godzinne itp. Umowa o pracę (tylko ciekawe czy od razu?) wynagrodzenie adekwatne do osiąganych wyników (podstawa + premia za wykonanie założonych planów). Jestem ciekaw jak to naprawdę wygląda.
zdjecie uzytkownika
nick - 2016-01-16 15:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej większa część pracuje w call center, ale myślę, że centrum obsługi jako taka główna centrala to też dobre miejsce na pracę, a teraz trochę ludzi tam szukają i właśnie zatrudniają na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
tuba - 2016-01-16 20:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczę co się z tego rozwinie, chyba będzie dobrze, choć zaproponowali najniższą krajową.. Plus "premia" ale wszyscy wiedzą jak to jest z tymi premiami.
zdjecie uzytkownika
majka - 2016-01-18 20:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo premia zalezy od twoich możliwosci starań, oferują karty benefitu,pakiety medyczne,przed wszystkim jest możliwosc awansu, i pracujesz nie dla byle kogo ale dla telewizji nc+
zdjecie uzytkownika
tuba - 2016-01-21 15:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kartach ani pakietach nic nie słyszałem. Czy jest dużo materiału do opanowania?
zdjecie uzytkownika
gsg - 2016-01-21 16:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały czas pojawiają się jakieś oferty pracy u nich, ale raczej jest to związane z rozwojem firmy. Wiecie czy ogłoszenie na konsultanta ds. utrzymania klienta jest wciąż aktualne? zachęca mnie to, że zapewniają prywatną opiekę medyczną.
zdjecie uzytkownika
parasolka - 2016-01-23 07:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi np. na rozmowie nic takiego jak opieka medyczna ani karty czy inne benefity nie proponowali. I w dodatku kombinują z pewnymi kwestiami.
zdjecie uzytkownika
Goś - 2016-01-23 16:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@parasolka z jakimi kwestiami kombinują? No i też pewni zależy na jakie stanowisko aplikowałaś. Bo w ofercie na specjalistę ds. sprzedaży to jasno napisali, że oferują umowę o pracę i prywatną opiekę medyczną, pakiet sportowy, dostęp do bogatej oferty platformy nc+.
zdjecie uzytkownika
annak - 2016-01-24 15:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
skandal. praca w nc+ nie dosc ze jest bardzo meczaca, to przynosi niezmiernie duzo stresu. Liderzy zamiast pomagac siedza sobie gadaja ze soba, jedza chipsy (mimo ze jest zakaz jedzenia w sali) nc+ w moim przypadku zalapalam sie na skrocone szkolenie (platne, wiadomo mniej) mialam 25 h szkolenia, po ktorym wciaz bylam niepewna , nie mialam wystaczajacych informacji, nie czulam sie pewnie, bylam bardzo zestresowana, szczegolnie ze nie przeprowadzalismy rozmow probnych na sobie np, nie bylam zapoznana z systemem z ktorego sie dzwonilo,l a na dodatek po szkoleniu w umowie okazalo sie ze musze przepracowac 80 h szkolenia uwaga NA SLUCHAWCE, czyli pracujac wlasciwie, i dopiero po tym szkoleniu zaczna mi placic za kolejne przepracowane godziny, natomiast za te 80 h szkolenia zaplaca mi po przepracowaniu kolejnych 180 h, SZCZYT CHAMSTWA, NIEPOSZANOWANIA DLA PRACOWNIKA ZE STRONY PRACODAWCY i liderow. Do tego okazuje sie ze wczesniej szkolenie przeprowadzane bylo przez 2 tygodnie i faktycznie trwalo 80 godzin, tak, ze jak juz sie przychodzilo w pierwszy dzien do pracy mozna bylo byc spokojnym.Teraz szkolenia przeprowadzane sa na odwal sie z minimalnym czasem, minimalna stawka, i z zawirowaniami w umowach. Do tego nie dostalam karty wstepu do sali i za kazdym razem musialam dzwonic dzwonkiem zeby otworzyli mi drzwi, dzwonek oczywiscie nie dzialal, telefony nie byly odbierane a za kazde spoznienie do pracy 5 minut zaczynac musialam pol godziny pozniej i wiadomo te minuty ktore sie zbieraly (bedace skutkiem czekania az mi ktos laskawie otworzy drzwi) na calosc, i obnmizenie stawki. SZCZYT SZCZYTOW. Nie dosc ze nc+ oszukuje klientow, naciaga ich, to jeszcze zle traktuje pracownikow, wyciska z nich jak najwiecej, kaze po 5 razy naklaniac kogos do kupna mimo ze ta osoba deklaruje chec zrezygnowania. Nie polecam. NC+ NA KROWODERSKICH ZUCHÓW W KRAKOWIE jest nie do przyjecia. inne placowki takze, z tego co slyszalam od moich kolezanek tam pracujacych. NC+ oszukuje i klientow i pracownikow!!!!!
zdjecie uzytkownika
wojcik - 2016-01-25 17:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
annak, wiesz jak ktos sie odnajduje na swoim stanowisku to nie jest to dla niego meczaca praca. Z tego co widziałem to szukają teraz konsultantów ds. utrzymania klienta w nc+. Gwarantuja opieke medyczną, a także karty Multisport i bogaty program socjalny, min. działalność rekreacyjno-sportowa.
zdjecie uzytkownika
wapale - 2016-01-26 14:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [parasolka - 2016-01-23 07:51:22]:
witam
Dostałem skierowanie do pracy na stanowisko konsultant ds. utrzymania klienta w nc+ Czy ktoś wie na jakich warunkach zatrudniają. Chodzi mi czy jest to umowa o pracę i jakie wynagrodzenie
Pozdrawiam
Wapale
zdjecie uzytkownika
Karola - 2016-01-27 21:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wapale - 2016-01-26 14:14:15]:
Umowa o pracę od początku pracy, a wynagrodzenie 2500 zł brutto + premia od sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
roman - 2016-01-27 21:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karola - 2016-01-27 21:06:54]:
coś mi ciężko uwierzyć. Wszędzie przecież dają umowę na 3 miesiące pierwsze próbne i dopiero później jest opcja na przedłużenie. W dodatku jako konsultant? za dobre by to było
zdjecie uzytkownika
Karola - 2016-01-28 16:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roman - 2016-01-27 21:30:39]:
No najpierw dają umowę na 3 miesiące, ale jest to umowa o pracę, po 3 miesiącach przedłużają na 20 miesięcy również na umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2016-02-05 11:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kurcze ale tu jest dużo troli - pracowników ncplus ds. Rekrutacji .Ludzie nie dajcie się ogłupić i trzymajcie się zdala od tej firmy , no chyba że masz zero doświadczenia to żeby je nabyć możesz iść ale max na 3 miesiące jak lubisz pracę za 10 brutto za godzine pod groźbą kary jak ci się odwidzi i chciałby wcześniej odejść.
zdjecie uzytkownika
Sarteip - 2016-02-13 01:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem kilka dni temu na rozmowie na Poloneza. Rzeczywiście po 7 dniach roboczych szkolenia od razu dają umowę o pracę na 3-miesiące. Ogłoszenie dotyczyło pracy jako Obsługa Klienta ale po rozmowie zaproponowano mi stanowisko ds. przedłużania umów. Jeśli nie przepracuje się pełnego pierwszego miesiąca to zwraca się całość za szkolenie. Jeśli Dwóch miesięcy to 2/3. Jeśli się zrezygnuje w trzecim miesiącu to 1/3. Podstawa to 2500 brutto. Ciągle się waham czy iść. Pracowałem w Business partner Group na słuchawce ale tam się było zmuszanym do agresywnej sprzedaży co mnie brzydziło i zrezygnowałem.
zdjecie uzytkownika
majka - 2016-02-13 12:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wbrew pozorom na takiej sluchawce mozna duzo zarobic tylko moim zdaniem @sarteip trzeba miec do tego zacięcie i duzo cierpliwosci..sama zastanawiam sie nad praca u nich, skoro podstawa to 2500 to moze dokładają jescze jakies premie :)
zdjecie uzytkownika
P. - 2016-02-24 14:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w zewnętrznym Call Center nc+ w Warszawie. Przepracowałam "aż" 2 miesiące na dziale Obsługi Klienta TNK. Ja akurat rozmowy rekrutacyjnej nie miałam (z polecenia byłam, to juz inna historia). Szkolenie trwało 3 dni, ale muszę potwierdzić, że nawet w tnk wyglądało to tak, że całe szkolenie polegało na naukach sprzedaży, czym się różni post paid od migracji itp, a z OBŚŁUGI TECHNICZNEJ na której byłam dostałam listę dekoderów, które obsługujemy- jak resetowac, jak karte wlozyc poprawnie, no i sprawdzenie siły i jakości. Chcesz wiedzieć jak np naprawić dekoder, który cały czas zapętla testowanie? MACIE BAZE WIEDZY. Chcesz wiedzieć jak pomóc klientowi poprawnie ustawić konfiguracje anteny? BAZA WIEDZY. Na początku miałam wielki stres, ponieważ to była moja pierwsza praca na słuchawce, a nie wiedziałam kompletnie nic, w końcu egzamin zdawałam z tematów sprzedażowych. Najgorsze było, gdy ktoś miał jakiś problem, a ja nie wiedziałam nawet o czym on mówi. Nie raz na początku słyszałam o swoim braku kompetencji, ale co ja mogłam, jak musiałam wszystko przyswajać w czasie pracy, bo ogólnego dostępu do tego portalu nie ma. Niestety, tak to by zajęło mi tydzień,a nawet mniej, a nie parę tygodni. Za szkolenie miałam dostać pieniądze - ani widu ani słychu. Nie wspomnę już, że zaczęłam pracować w połowie grudnia, zaraz święta, a ja się dowiedziałam, że albo muszę przepracować wszystkie dni świąteczne, albo sylwester i nowy rok. Ogólnie dostawałam 10zł (9zł na rekę, bo legitymacja uczniowska) przy czym żeby nie było, że się ktoś burzy, że w święta musi pracować mówili, że dostaje się 5zł brutto więcej, słowa na wiatr, przesiedziałam 1 i 2 dzień świąt po 8/10h, z połączeniem wpadającym raz na 40min. Wiadomo, że szczęśliwa nie byłam, że muszę tam siedzieć w dni ogólnie nie pracujące, ale BOK pracuje CAŁY ROK I 7 DNI W TYG OD 8-22, po czym po świętach gdzie w grafiku sylwka i nowy rok miałam wolny, zostałam poinformowana przez INNEGO KONSULTANTA, że jak mam 3 dni w grafiku świąteczne (1,2 dzien swiat i nowy rok) to dopiero dostaje te 5zł za godzine więcej, szkoda, że w święta mi Lider mówił, że mogę siedzieć i 5h dłużej, bo to MOJE 5zł to wypłaty, rzeczywiście moje skoro ich również nie otrzymałam. Grafik ustalany na cały miesiąc z góry, przy czym była to umowa zlecenie, a cieli za wszystko. Wyszła sytuacja, że miałam zwolnienie na pierwszy tydzień z powodu choroby, więc ominęłam niektóre egzaminy w szkole i jako, że w dni szkolne pracowałam 8-14 to jak mialam egzain na 11 to nie miałam jak przyjść, bo jeszcze musiałam się uczyć, bo czasu nie miałam na nic, dojechać itp. Po dwóch dniach egzaminów dostałam od lidera wielki problem, że ALBO PRACA ALBO SZKOŁA i już -200zł do wypłaty, bo nieusprawiedliwione (musiałam załatwiać w szkolę, że byłam na tych egzaminach żeby mi ich nie zabierali). Przysługiwało nam 10min przerwy na każdą godzinę, spóźnisz się już niecałą minute -10zł. Spóźnisz się do pracy -50zł. Rozumiem regulamin, ale bez przesady, że muszę złożyć dyspozycje na miesiąc z góry, a nagle wychodzi coś na co nie mam wpływu i jest możliwość tylko i wyłącznie zamiany, a niekiedy chętnych nie było... 1 liderka tylko nie robiła mi problemu, że jej zawracam głowę, bo czegoś nie wiem, drugi potrafił mi cisnąć w twarz, że jestem głupia i zadawał głupie pytania czy jestem blondynką po czym, gdy podchodził ogarnąć mi coś z kompem sam drapał się po głowie. Nie dość, że gnoili Cię ludzie na samym wstępie, że muszą czekać, nikt nie odbiera, bo kolejka 70 osób, a nas na obsłudze w tym momencie 6 osób. Nie wspomne, że na początku było, że 50% weekendów w miesiącu masz przepracować, starałam się o jeden cały weekend wolny przez bite dwa miesiące to nagle dostałam opier***, że CZEGO JA NIE ROZUMIEM 50% WEEKENDÓW MA BYC PRZEPRACOWANE i nagle nowy regulamin, że na dwa dni w weekendzie jeden musi byc pracujący, szkoda tylko, że niektórzy mieli normalnie i trzy dni pod rząd pt-sob-niedz, ale dobra, w końcu wcale wszyscy nie byliśmy konsultantami na tym samym poziomie tylko jeden robił umowy, a drugi nie, ja zaliczałam się do tych drugich, bo w końcu byłam na obsłudze to nagle się dowiedziałam, że muszę zrobić 30 w tym miesiącu, muszę i tyle. Udało mi się zrobić 29, nic z tego nie dostałam, bo minimum 30 żeby dostać premie, która jest zależna od Twojego dispo, a jako, że jakoś miałam na początku miesiąca ponad 7% dostałabym z każdej umowy 50gr. BOGACTWO. Nie ma kolejki od jakiegoś czasu na tnk, bo nagle nic nie wyłączył nc+? A co tam, włączą Ci wychodzące połączenia, które wpadają automatycznie i co z tego, że jeden numer potrafił wpaść parę razy dziennie.. Ale ciśnijcie i migrujcie. A i czekałam na stanowisko 2 miesiące. Ogólnie lubiłam tę robotę, wiadomo były gorsze dni, ale tak to było śmiesznie, szkoda tylko, że wszystko psuły warunki takie, a nie inne i chamstwo liderów i wielkiego mi Pana Managera, który dał mi wypowiedzenie, bo miał takie widzi misie, gdzie dzień wcześniej podpisał ze mną umowę, a na odchodzne nawe
zdjecie uzytkownika
P. - 2016-02-24 14:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na odchodne ani cześć, ani dzięki, ani pocałuj mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Byłoby okej, na prawdę, wiadomo psychicznie czasem człowiek wymięka, ale jak liderzy, którzy mają dać Ci tą opiekę i pomoc traktują Cię jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to się nie chce tam przychodzić, poza tym kogo motywuje siedzenie za 7,50 (jak nie masz legitymacji). Żenada po prostu. Organizacja taka, że polituj się Boże, ale cóż, my jesteśmy tylko pracownikami, przecież to oni ustalają zasady to my możemy sobie narzekać, a i tak nic z tym nie zrobią.
zdjecie uzytkownika
BKO997 - 2016-02-24 16:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzysiek - 2015-09-23 16:24:58]:
Wszystko co napisał Krzysiek to 100% prawda. Pozdrowienia i powodzenia w nowej pracy w Rejestrze:))
Od siebie dodam że liderzy są też notorycznie przepracowani, chociaż widać który ogarnia a który jest trochę niezorganizowany.
I naprawdę, kolego Konrad- nie ma co wymyślać na ludzi z innych działów.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-03-10 21:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No powiem Wam, że o Neovision to ja sporo słyszałem i zastanawiam się teraz czy faktycznie fajnie byłoby się obok nich zakręcić, więc nie wiem, dobrze płacą?
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-03-15 20:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z was wie ile może zarobic pracownik szkoleń na Poloneza ...?
zdjecie uzytkownika
emil - 2016-03-15 20:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pomogę Marku, sam się nie orientuję jak to tutaj wygląda. Zastanawiam się czy ITI Neovision współpracuje z platformą nc+ od dawna, bo mają spoko ofertę na konsultanta
zdjecie uzytkownika
Xat - 2016-03-22 01:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [emil - 2016-03-15 20:57:44]:
ITI jest właścicielem nc+
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-03-22 11:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, jest właścicielem, bo to ta spółka od TVNu, mueszczą się gdzies w Warszawie na Sadybie, wielokrotnie przejeżdzałem tam obok mają wielkie anteny
zdjecie uzytkownika
expracownik - 2016-04-23 13:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grupa ITI coraz bardziej się rozpada, jedną z jej podmiotów było kiedyś ITI Neovision, czyli telewizja n. Po fuzji została nazwa, ale większościowym udziałowcem jest grupa Canal+

A co do pracy - z opisów i relacji tych, którzy zostali wnioskuję, że w zależności od tego jak dużo jest roboty i chętnych do pracy warunki dla nowych ulegają zmianie.

Ważniejsze pytanie- ile realnie da się zarobić na skillu 1 i 2 dziś?
zdjecie uzytkownika
mai - 2016-04-23 14:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba szukają teraz kontrolerów finansowych jak widze.
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2016-05-05 13:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o pracę w Biurze Obsługi Klient nc+ w Krakowie na ul.J.Conrada to możecie mi powiedzieć jak wygląda tam kwestia zarobków,pracy i samej atmosfery??? Planuje tam wysłać moje cv ale z tego co czytałem to panuje tam bardzo duży mobbing.I to mnie właśnie trochę odstrasza :-/
zdjecie uzytkownika
alek - 2016-05-05 14:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sebastian' ja też widziałem wlasnie nowe ofrty pracy na Stanoiwskach Kontroler Finansowy i Prawnik, no wlasnie mnie wczesniejsze komentarze też powstrzymuja, ponieważ powinno bez stresu wykonywac sie swoja prace a nie byc pospieszanym i nekanym, nie wiem co za osoby tym kieruja
zdjecie uzytkownika
Pesteczka - 2016-06-02 12:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przepracowałam w ITI prawie 2 lata, najpierw w dziale lojalizacji a potem retencji. Mogę tylko powiedzieć, że gdyby nie ludzie to już dawno bym zrezygnowała. W dziale utrzymania atmosfera jest napięta, cele wysokie, ale premie również. Dobry Kt, może zarobić około 3000zł premii miesięcznie a jeżeli chodzi o podstawy to od kopa dają 2000zł więc źle finansowo się nie wychodzi. Dodatkowo są bonusy czyli TOP 100, jeżeli w danym miesiącu dostaniesz się do setki najlepszych to podwajają ci premię.
Niestety to wszystko jest okupione wysiłkiem psychicznym, klienci są coraz gorsi, oferty na TV również, często kt, ma związane ręce, bo nie jest w stanie zaproponować już lepszej oferty niż ma klient.
Poza tym kierownicy... wolałabym tego tematu nie poruszać, ale chyba muszę, w 90% to ludzie nie znający się na niczym, a w przypadku działu utrzymania, to już chyba zwykli psychole. Presja jaką wywierają na pracownika jest chora, notatki służbowe to ich ulubiona forma komunikacji, a trzymanie się procedur które są chyba najdurniejsze na świecie jest kwintesencją ich istnienia. Niektórzy za punkt honoru postawili sobie, że ich pracownicy nigdy nie będą zmotywowani. Smutne jest to, że "góra" się na to zgadza i nikt nie reaguje. Mimo, że kasa jest niezła, to mam wątpliwości czy jest to gra warta świeczki.
Jeżeli chcecie poczuć się jak nic nie warty śmieć, i zapomnieliście co to godność to polecam.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-06-03 14:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda, że jeśli odejdę w trakcie szkolenia muszę im zwracać 1000zł??
zdjecie uzytkownika
mama - 2016-06-04 18:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie tez słyszałam jakieś plotki i lefgendy że z tego szkolenia niby się coś ewentualnie oddaje - to prawda?
zdjecie uzytkownika
Pesteczka - 2016-06-14 14:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mama - 2016-06-04 18:42:04]:
Tak to prawda, jak zrezygnujesz w trakcie trzeba zapłacić karę 1000zł
Chyba, że nie zdasz egzaminu to sami ci podziękują i nic nie musisz zwracać
zdjecie uzytkownika
jezynka - 2016-06-14 17:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to w takim razie ile takie szkolenia trwa napiszecie?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-06-14 21:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem niedawno na takiej rozmowie i nikt mi nic nie mówił że mam oś zwracać za szklenie wręcz odwrotnie jeśli zdam egzamin przy pierwszej wypłacie dostanę 800zł.
czytając wasze cenne uwagi i już wiem że nadal nic nie wiem, a wręcz wiem mniej niż przed lekturą waszych opinii, trudno podjąć decyzję, zainteresowałem się bo; mieszkam tak blisko że mogę pieszo chodzić, i na stres jestem odporny, przeraża mnie grafik niezależny ode mnie i te premie czy są realne czy nie bo podstawa 2500 to raczej głodówka.
zdjecie uzytkownika
senny - 2016-06-14 22:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czeu niby ten grafik tak cię przeraza srogo? mimo wszystko jednak jeśli naprawdę jakikolwiek zwrot kosztów szkolenia miał mieć miejsceto powinno być to wyraxnie zaznaczone w umowi którą podpisałeś na starcie
zdjecie uzytkownika
dariuszz - 2016-06-16 14:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poloneza..warszawa no właśnie..W/g moich obserwacji myślę że nie jest tam tak źle. Jednak sam system testów od których zależy to czy przejdziesz szkolenie czy nie sprawia że NC+ umiera już śmiercią naturalną,bowiem brak kilu % nie powinien dyskwalifikować kandydata. Testy te nie mają żadnego odzwierciedlenia w umiejętnościach i potencjale jakie przyszły pracownik posiada i jakie standardy mógłby wnieść do firmy,są tworzone przez ludzi którzy wykazują niepełną przydatność do pracy na zajmowanym stanowisku. Ocena przyszłych pracowników jest mylna i polega w pewnym sensie na oszustwie,dlatego potrzebny jest audyt tych negatywnych praktyk i tak też się stanie. Myślę że osoby którym najbardziej zależy na utrzymaniu wizerunku poważnie się zastanowią nad dalszym wizerunkiem firmy.
Do wiadomości:
ITI Neovision
-Aldona Wejchert
-Maiusz Walter
-Bruno Valsangiacomo
-Wojciech Kostrzewa

-Instytucja odpowiedzialna za zapobieganie w/w patologiom.
Pozdrawiam D.Z
zdjecie uzytkownika
Ana - 2016-06-16 14:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie to słyszałam, że mają jakieś podwyżki iść i dlatego postanowiłem zapytać jak jest, więc powiedzcie mi - da się zarobić dobre pieniądze tutaj czy nie?
zdjecie uzytkownika
dariuszz - 2016-06-17 00:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były_dobry_konsultant - 2015-11-29 13:20:36]:
Poloneza..warszawa no właśnie..W/g moich obserwacji myślę że nie jest tam tak źle. Jednak sam system testów od których zależy to czy przejdziesz szkolenie czy nie sprawia że NC+ umiera już śmiercią naturalną,bowiem brak kilu % nie powinien dyskwalifikować kandydata. Testy te nie mają żadnego odzwierciedlenia w umiejętnościach i potencjale jakie przyszły pracownik posiada i jakie standardy mógłby wnieść do firmy,są tworzone przez ludzi którzy wykazują niepełną przydatność do pracy na zajmowanym stanowisku. Ocena przyszłych pracowników jest mylna i polega w pewnym sensie na oszustwie,dlatego potrzebny jest audyt tych negatywnych praktyk i tak też się stanie. Myślę że osoby którym najbardziej zależy na utrzymaniu wizerunku poważnie się zastanowią nad dalszym wizerunkiem firmy.
Do wiadomości:
ITI Neovision
-Aldona Wejchert
-Maiusz Walter
-Bruno Valsangiacomo
-Wojciech Kostrzewa
-Instytucja odpowiedzialna za zapobieganie w/w patologiom.
Pozdrawiam D.Z
zdjecie uzytkownika
alex - 2016-06-17 08:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Takie oskarżenia @dariuszz hoho ja bym na twoim miejscu zastanowił się nad przedstawieniem dowodów a później wypisywał takie rzeczy
zdjecie uzytkownika
dariuszz - 2016-06-17 17:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alex - 2016-06-17 08:17:53]:
instytucja niezależna po zapoznaniu się ze skryptem jest pewna że... no właśnie ale to jeszcze tajemnica.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: standardowa rozmowa z tymi samymi nudnymi pytaniami, do których człowiek przyzwyczaił się tak jak do komarów w lecie, czy była profesjonalna, Pani Dorota była miła i nie wyszła po za ramy zwykłych nudnych rozmów
Pytania: nie było takich pytań, tak jak w okienku powyżej, standardowe pytania
zdjecie uzytkownika
dariuszz - 2016-06-17 17:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alex - 2016-06-17 08:17:53]:
nstytucja niezależna po zapoznaniu się ze skryptem jest pewna że... no właśnie ale to jeszcze tajemnica.
zdjecie uzytkownika
ffff - 2016-06-17 20:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej calkiem niedawno pojawilo sie od nich oglsozenie dla asystentki dyrektora markeitingu w Warszawie wymagane jest min. 2 lat doświadczenia na stanowisku Asystenta/ki Dyrektora Marketingu, preferowane doświadczenie w mediach lub/i międzynarodowej korporacji

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Platforma nc+!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Platforma nc+
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert