Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ITI Neovision- Telewizja Nowej Generacji N- Telefoniczne Biuro Obsługi Klienta

Pracowałeś w firmie ITI Neovision- Telewizja Nowej Generacji N- Telefoniczne Biuro Obsługi Klienta i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2012-03-06 09:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niskie zarobki rzędu 1000-1500 zł. Brak jasnego systemu premiowego. Firma 'nagradza' za dobre wyniki w pracy gumowymi zabawkami z logo poularnej stacji tv tudzież odzieżą pośledniej jakości a czas spędzony "na słuchawce" rozlicza dosłownie co do sekundy. Niepoważne traktowanie swoich pracowników i klientów. Z roku na rok coraz gorzej. "Grzybnia do potęgi n"
zdjecie uzytkownika
mta - 2012-03-13 16:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalna porażka - pracownicy rozliczani co do jednej sekundy z tego co robią (ale to, że muszą przychodzić do pracy wcześniej i wychodzić później już jest ok), przerwy między połączeniami jakieś 4-6 sekund, w których pracownik powinien jeszcze zaraportować o czym rozmawiał, a jak akurat mniej klientów zadzwoni i nie daj Bóg pracownik będzie miał trzy minuty na odetchnięcie to już ma się przełączać w tryb telemarketingu i dzwonić z ofertą. Do ludzi, którzy często nie chcą mieć z tą firmą nic wspólnego, bo są niezadowoleni, zostali oszukani, itd. Masa niezadowolonych klientów. Pracowników też, stała rotacja. Pensje żenująco niskie, kadra kierownicza opryskliwa i nieprzyjemna. Z całego serca odradzam każdemu i mam nadzieję, że kogoś ustrzegę przed tą firmą. Szczególnie jeśli myśli, że faktycznie dostanie obiecywaną premię, że będzie miał szanse na awans albo, że tutaj nie będzie musiał wciskać klientom kitu byle tylko sprzedać cokolwiek. Szkoda czasu, naprawdę.
zdjecie uzytkownika
gib - 2012-11-08 19:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to aż tak źle? własnie byłam u nich na drugiej rozmowie i dostalam ta prace. Teraz się zastanawiam czy warto. Czy jest ktoś kto na nich nie narzeka. Wiadomo nie ma nic za darmo, a za siedzenie i pierdzenie w stołek kasy się nie dostaje. W dzisiejszych czasach jest cholernie cięzko znaleść pracę na umowe o pracę...
zdjecie uzytkownika
bla - 2012-11-13 21:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również dostałam tam pracę i zastanawiam się nad tym czy się podjąć, wa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się jeszcze bardziej po tym co przeczytałam wyżej. A Ty \\\"gib\\\" jaką decyzję podjąłeś? I jeśli tak to jakie wrażenia?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-25 11:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gib a możesz napisać jak wyglądał ten drugi etap rozmowy kwalifikacyjnej do ITI Neovision- Telewizja Nowej Generacji N. O co konkretnego pytali, i jakie warunki pracy zaproponowali? Byłbym wdzięczny
zdjecie uzytkownika
kometa - 2013-05-28 19:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest z zwrotem kasy za szkolenie? podobno w umowie jest zawarte, że jeżeli zrezygnujesz w ciągu 3 miesięcy to mają prawo żądać od Ciebie zwrotu kosztu szkolenie, które ponieśli??? prawda to? trzeba im płacić jakąś kasę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 17:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gib, bla i jak tam? Podjęliście tą pracę w ITI Neovision? Jeśli tak to napiszcie co Wam zaoferowali na początku i czy się Wam póki co podoba.
zdjecie uzytkownika
eve - 2013-08-07 14:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kometa - 2013-05-28 19:28:03

a jak jest z zwrotem kasy za szkolenie? podobno w umowie jest zawarte, że jeżeli zrezygnujesz w ciągu 3 miesięcy to mają prawo żądać od Ciebie zwrotu kosztu szkolenie, które ponieśli??? prawda to? trzeba im płacić jakąś kasę?
Prawo mają bo podpisujesz papiery ale w praktyce nie wiem jak to jest tzn. nie znam kogoś kto by im zapłacił. Korzystają z dużego bezrobocia i stukają w rogi pracowników tak samo jak klientów. Potem się dziwią, że mają taką opinię w necie. Od pracy na słuchawce lepsza już fizyczna przynajmniej widzisz efekty i sens.
zdjecie uzytkownika
kamol - 2013-08-09 17:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w tej chwili nadal są zarobki w 1000-1500 zł w ITI Neovision tak jak pisał ktoś wyżej czy może uległo to zmianie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-22 09:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z przedmowca z tym ze 1500 jak zrobisz wszystekie plany , daja min krajowa bo daja jako nieliczni umowe o prace, jesli chodzi o cc.
mogla by byc to osobiscie firma z kta mozna by sie wiazac na dluzej ale nie przy takich zarobkoach , oprcz faktu ze na szkoleniu wstepnym udzilaja błednych informacji co do wyskosci prowizji to jak narazie w ciagu miesiac pracy uwag brag
zdjecie uzytkownika
jan - 2013-09-22 14:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik ale to o co dokładnie chodzi z tą błędną informacją? Wiesz napisz tak trochę bardziej szczegółowo
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-02-04 09:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektóre osoby pracujące w ITI, mają tendencje rasistowskie, inne antysemickie. To jest olbrzymi minus pracy w Polsce. Poza tym, ITI to bardzo solidny pracodawca. Moja opinia dotyczy firmy jako ogółu.
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-02-14 22:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, potrzebuje pomocy. Zostałam zaproszona na romowe w nc+. Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna i jakie sa tam teraz zarobki??
prosze o pomoc.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rychu - 2014-02-16 13:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koko, może napiszesz, gdzie ITI Neovision zamieszcza swoje ogłoszenia, bo najwyraźniej na stronie nie pomyśleli o zakładce kariera.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-03-26 16:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pracuj.pl
Aplikowałam na konsultanta ds. obsługi klienta. Pierwsza rozmowa rekrutacyjna trwała 1,5h ponieważ Pani rekrutująca przedstawiała NC+ w najlepszych relatywach, opwiadała co i jak będzie wyglądać oraz co zyska się pracując u nich. Są plusy i minusy wiadomo. Na dzień dzisiejszy proponują dla ludzi poniżej 30 roku życia umowę o praktyki absolwenckie (na okres 3 miesięcy), po upływie tego czasu umowa o pracę (na czas określony) i chyba jak się nie mylę po 3 takiej umowe przechodzi się na umowę o pracę na czas nieokreslony. Przy 3 miesięcznych praktykach stawka 9,50 za godzinę brutto. Przy umowach to najpierw minimalna krajowa a później wzrasta. Zanim zacznie się pracę 3 tygodnie szkolenia płatnego, jak się szkolenie przerwie to płaci się karę 1000zł! Teraz się zastanawiam czy to przez okres 3 tygodni czy 3 miesięcy? Bo różne opinie widziałam. Praca na słuchawce (połączenia przychodzące + na sam koniec wciskanie oferty dodatkowej). 3 zmiany w piątek, świątek czy niedziela. Sama się zastanawiam nad tym wszystkim. Czy wogóle warto?
zdjecie uzytkownika
szefo - 2014-04-05 13:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak @lola zdecydowałaś się? jeśli tak to możesz napisać czy póki co był to dobry ruch w Twoim wykonaniu
zdjecie uzytkownika
Nc+ Kraków - 2014-05-13 17:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam 6 miesięcy i podziękowałam. Najniższa krajowa 1680 zł brutto, umowa o prace. Ale zeby plany zrobić słabo, jest tyle procedur ze predzej czy poźniej upier..... Ci premie. Kancelacja i wszystko jasne. 1500 raczej nie wyciągniesz. Lepiej szukać innej pracy, szkoda czasu.
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-05-14 20:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nc+ Kraków, a odnosnie jakiego stanowiska w ITI Neovision się wypowiadasz, bo to tez istotne, a jak pracowałas pół roku to chyba nie było tak tragicznie.
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-05-25 20:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to juz od dawna nie ejst telewizja n tylko nc+, pewnie sie warunki pozmieniały po fuzji, coś zmienilo się na lapsze?
zdjecie uzytkownika
Pitek - 2014-06-18 19:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) PROSZĘ OMIJAĆ TĘ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITI Neovision- Telewizja Nowej Generacji N- Telefoniczne Biuro Obsługi Klienta
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x