Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Korporacja Feniks


Oceniono 43 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Korporacja Feniks
Jana Sapiehy 3
20-095 Koszalin
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
drogi tre - 2014-05-26 15:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tre - 2014-05-22 22:57:54]:
może wiec zapytaj prawnika z twojej okolicy ile by to kosztowało - i raczej się zdziwisz ze wyjdzie dużo drożej , dziwi mnie fakt ze jak ktoś do Ciebie przyjedzie fordem to już nie dobry sam zapewne masz super nowe autko po co wiec to analizujesz jeśli możesz sobie pozwoli na droższą obsługę prawna.
Sama sprawa z firma TOUREX którą oni prowadzili w Austrii powinna zamkná© wszelką pseudo dyskusjé 1700 klientów z kilku krajów- sprawa wygrana spór o ok 180 milionów euro / szczegóły znajdziecie w necie np w archiwum Gazety Wyborczej , Parkiecie , Rzeczpospolitej łatwe do weryfikacji - prywatnie gratuluję Ci też super drukarki :)
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-05-26 16:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są jeszcze osoby, które chciałyby pieniadze za nicnierobienie? piszecie, ze firma jest pomocna, a jak atmosfera? pozdro
zdjecie uzytkownika
były Doradca Feniks - 2014-06-23 06:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera ? jak to w piramidzie finansowej. Jak naganiacze naganiają klientów to firma się cieszy. Nie naganiają to się daje ogłoszenie o naborze do pracy i już jest świeża krew. Tak to się kręci.
Ps.
To nie jest firma prawnicza. Tam nie ma prawników.
W razie potrzeby wynajmują radcę prawnego lub adwokata do występowania przed sądem.
zdjecie uzytkownika
dc - 2014-06-23 14:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fabryka parasoli to nazwa wlasna firmy która jest przedstawicielem Feniksa tez zwrocilem uwagę na te ogłoszenia w treści ogłoszenia wyraænie pisze æe jest to rekrutacja dla Korporacji Feniks- proszę czyta© ze zrozumieniem :)
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-24 17:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie tak mnie zainteresowały te wiszące oferty z tej firmy. jakoś dużo ich, co moze oznaczac, ze wpadlo duzo klientow i rąk potrzeba albo taki przerób jest. ktos napisze jak jest naprawde u Was w firmie? dziekuje
zdjecie uzytkownika
odp na pytanie - 2014-06-24 19:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam nie wiem , wiem jedno ze takie ogłoszenia we wszystkich dużych serwisach rekrutacyjnych a trwa to już jak widzę kilka lat, musza kosztować koszmarnie duże pieniądze co akurat mnie do nich przekonuje
zdjecie uzytkownika
mc2 - 2014-06-24 19:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
duzo nie powiem bo pracuje od 3 miesiecy ,milo rzetelnie itp fajny kontakt bardzo bezposredni fajne szkolenia zerowe koszty rozpoczecia współpracy jak do tej pory wszystko ok
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-25 12:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"zerowe koszty rozpoczecia wspolpracy", co to znaczy? rozumiem, ze za te wszystkie szkolenia, ktore masz na poczatku to nie musisz placic.
zdjecie uzytkownika
mc2 - 2014-06-26 09:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak nic nie płaciłem kawka ciastka soczki itp. na koszt firmy ulotki teczki wizytówki reklamówki banery reklamy w prasie radiu itp. z naszymi nr tel tez
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-26 18:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale nie o to mi do końca chodziło :). bo czasami slyszy sie takze w tej branzy niestety ze szkolenia są po prostu płatne, tak firmy sie zabezpieczaja po prostu. jak jest w feniksie?
zdjecie uzytkownika
mc2 - 2014-06-26 18:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zero zobowiązań poproś firmę o umowę i sam ja ocen pozwalają nawet na współprace z ich konkurencja szkolenia kompletnie na ich koszt a w umowach nawet nie ma wzmianki o szkoleniach robia je dość czesto w całej Polsce jak ktoś chce to jedzie jak nie to nie i nikt nie pyta dlaczego calkiem inne podejście do człowieka wychodzą z założenia ze jak nam będzie dobrze i nam dobrze za prace zaplaca to będziemy dla nich pracowali a jak ktoś nam da cos lepszego to odejdziemy dlatego pominęli wszelkie zakazy nakazy kary umowne itp. - mi się to podoba
zdjecie uzytkownika
mazda - 2014-06-26 21:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były doradca Feniks - 2014-04-15 10:58:32]:
I dzięki Bogu, że jesteś byłym Doradcą...Przy takim poziomie wiedzy i głupoty to naprawdę szczęście
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-27 15:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mazda, do kogo jest to pytanie? W ogóle zobaczcie na ten wysyp ofert, jak tak poklikałem to szukają w większości miast. wyglada jakby cala kadre wymieniali. zastanawiajace.
zdjecie uzytkownika
były Doradca Feniks - 2014-06-27 23:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dc - 2014-06-23 14:37:42]:
Rekrutują non stop we wszystkich miastach od kilku lat. Odmawiać chętnym nie mają w zwyczaju. Zastanówcie się dlaczego ? Sprawdźcie w sieci , ale nie szukajcie pod hasłem Feniks tylko pod pseudonimem Fabryka Parasoli. To tak jakby Microsoft rekrutował pod pseudonimem Fabryka Buraków. Po co ta konspiracja ? No kto odpowie ?(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rrrrr - 2014-06-29 13:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam że jak komuś się nie chce pracować to wszystko wynajdzie żeby jakiś problem wymyśleć. Pracuje w firmie już ładnych pare lat nigdy nie było problemu. Wypłata na czas, informacja na bieząco,i atmosfera w firmie super.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-30 10:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były doradca: Fabryka Parasoli? Sorry, ale ubawiła mnie ta nazwa :). Ciekawy patent na rekrutację. @rrrr: dzięki za głos. mam pytanie co do atmosfery. Rozumiem, ze ekipa jest w porzadku, a czy są przewidziane jakies premie czy coś?
zdjecie uzytkownika
mc2 - 2014-06-30 11:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa ,sa sporo na każdym szkoleniu dla najlepszych sypią laptopami , kamerami , nawigacjami , tabletami itp. rozdają tego naprawdę sporo i to od lat sá ludzi którzy dostali np. po kilka laptopów.
zdjecie uzytkownika
Fabryka Parasoli?! - 2014-06-30 13:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fabryka Parasoli ludzie nie myślicie logicznie na jednym serwisie z ofertami pracy pojawił się wewnętrzny błąd nagłówka zamiast nazwy Feniksa dali nazwę fabryki parasoli a Wy już węszycie konspiracje, dzieci z europeistyki zgaduje.... lub innej socjologii....
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-30 14:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nieźle, nie ukrywam że takze pracuje dla premii. taki typ - musze miec zawieszoną marchewkę i wtedy mam najwieksza motywacje :).
zdjecie uzytkownika
Kierownik Grupy - 2014-07-31 11:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zibi - 2014-05-21 00:47:27]:
Pewnie trafił do Ciebie świeżo upiecozny KG, ajkby pzryjechcła Mecedesem Klasy C - to pewniw oceniłbyś jak zarabia na mojej krzywdzie itp
Kilaka faktów: wycenę wstępną masz u Nas gratis - czyliw iesz czy ci się nalezy 500 zł 5000 zł czy 50 000zł - mozęsz oczywiscie do innej firmy/ kanceladrii zapytaj czy ci zrobią wycene/operat szacunkowy gratis przed podpisaniem umowy bez zoobowiązań -i aby coś wyliczyć to trzeba zinwentaryzować linie przesyłowe do wyceny - i po ok 7 dniach masz wycenę na piśmie, na rynku są prowizje od 20 -do 70 procent od opłaty i odszkodowania, opłąty ryczałtowe róznie: od 300 zł za wyjazd , za godzinę pracy, ryczałt miesięczny, ryczałt jednorazowy,
pytanie czy możesz dostać odszkodowanie i opłatę bo: czy wyraziłeś zgodę na budowę linii, czy wyraziłeś zgode na budowę linii, czy jest wpis w KW dział III?? w którym roku budowano linię? czy były przebudowy ? Kiedy? w każdej kancelarii pracują tylkoludzie są fachowcy i są uczący się dopiero. Ja jeżdże Skodą fabią czy to wystarczy Klientowi? jak czcesz / chcecie konsyultacji zapiszcie na maila: dfanna/małpa/wp.pl, acha i zostało Ci mało czasu bo zasiedzenia zaczynają się 06.2018 i potem prawnik nawet w Maybach – marka luksusowych i sportowych samochodów wysokiej klasy - nie pomoże!!!
zdjecie uzytkownika
Kierownik Grupy - 2014-07-31 11:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżli ktoś chce porozmawiać o pracy - odbyć szkolenie, stacjonarne, internetowe lub indywidualne zaznaczam nieodpłatnie , bez planów sprzedaży, zakazu konkurencji i kar... napisz dfanna/małpa/wp.pl
zdjecie uzytkownika
Fabryka Parasoli - 2014-07-31 12:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanie - 2014-06-30 10:14:48]:
Fabryka Parasoli Nazwa firmy która wykupiła dostęp do portalu infopraca, ma gratis około 20 publikacji ogłoszęń o pracę więć je wykorzystuje i publikuje jeden Z KG , i chyba nikogo nie dziwi fakt , że ktoś myśli jak wykorzystać mozłiwości a nie wydać kolejne tysiać złotych na ogłoszenia... jak komuś pzreszkadza niech pisze CV bezpośrednio do centrali!!!!
zdjecie uzytkownika
Doradca Feniksa - 2014-07-31 12:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były Doradca Feniks - 2014-06-23 06:46:04]:
czy pisząc o piramidzie finansowej znasz znaczenie tego pojęcia - Piramida finansowa – struktura finansowa, w której zysk konkretnego uczestnika jest bezpośrednio uzależniony od wpłat późniejszych uczestników, stojących niejako niżej w tej strukturze[1]. Od nazwiska twórcy pierwszej w historii piramidy finansowej Charlesa Ponziego struktura zwana jest także „schematem Ponziego”[2] a ile ty wpałciłes do tej piramidy finansowej ??? bo ja zero złotych -
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-15
Żródło: Gowork.pl
Olsztyn
(warmińsko-mazurskie)
  Korporacja Prawno Finansowa FENIKS jest Spółką Komandytowo - Akcyjną z siedzibą w Lublinie. Działamy na terenie całej Polski, w krajach Unii Europejskiej, wschodniej części europy: Rosja, Ukraina, Białoruś, krajach Ameryki Północnej, Azji, Afryki. W związku z dużym zainteresowaniem naszymi usługami poszukujemy osób z wysoko rozwiniętymi umiejętnościami
zdjecie uzytkownika
Kierownik Grupy - 2014-07-31 12:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszelkie info dla mających wątpliwości: szkolenia stacjonarne, internetowe, indywidualne.... wyjaśnienia i atuty i zagrożenia pisz dfanna/małpa/wp.pl, kto pyta nie błądzi
ja mam ponad 30 aktywnych doradców - polecam kontakt ze mną
zdjecie uzytkownika
Kierownik Grupy - 2014-07-31 12:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zibi to raz doradca a raz klient - czyli konkurencja
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korporacja Feniks
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski