Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Korporacja Prawno Finansowa FENIKS


Oceniono 46 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Korporacja Prawno Finansowa FENIKS
Jana Sapiehy 3
20-095 Koszalin
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-26 18:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale nie o to mi do końca chodziło :). bo czasami slyszy sie takze w tej branzy niestety ze szkolenia są po prostu płatne, tak firmy sie zabezpieczaja po prostu. jak jest w feniksie?
zdjecie uzytkownika
mc2 - 2014-06-26 18:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zero zobowiązań poproś firmę o umowę i sam ja ocen pozwalają nawet na współprace z ich konkurencja szkolenia kompletnie na ich koszt a w umowach nawet nie ma wzmianki o szkoleniach robia je dość czesto w całej Polsce jak ktoś chce to jedzie jak nie to nie i nikt nie pyta dlaczego calkiem inne podejście do człowieka wychodzą z założenia ze jak nam będzie dobrze i nam dobrze za prace zaplaca to będziemy dla nich pracowali a jak ktoś nam da cos lepszego to odejdziemy dlatego pominęli wszelkie zakazy nakazy kary umowne itp. - mi się to podoba
zdjecie uzytkownika
mazda - 2014-06-26 21:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były doradca Feniks - 2014-04-15 10:58:32]:
I dzięki Bogu, że jesteś byłym Doradcą...Przy takim poziomie wiedzy i głupoty to naprawdę szczęście
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-27 15:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mazda, do kogo jest to pytanie? W ogóle zobaczcie na ten wysyp ofert, jak tak poklikałem to szukają w większości miast. wyglada jakby cala kadre wymieniali. zastanawiajace.
zdjecie uzytkownika
były Doradca Feniks - 2014-06-27 23:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dc - 2014-06-23 14:37:42]:
Rekrutują non stop we wszystkich miastach od kilku lat. Odmawiać chętnym nie mają w zwyczaju. Zastanówcie się dlaczego ? Sprawdźcie w sieci , ale nie szukajcie pod hasłem Feniks tylko pod pseudonimem Fabryka Parasoli. To tak jakby Microsoft rekrutował pod pseudonimem Fabryka Buraków. Po co ta konspiracja ? No kto odpowie ?(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rrrrr - 2014-06-29 13:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam że jak komuś się nie chce pracować to wszystko wynajdzie żeby jakiś problem wymyśleć. Pracuje w firmie już ładnych pare lat nigdy nie było problemu. Wypłata na czas, informacja na bieząco,i atmosfera w firmie super.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-30 10:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były doradca: Fabryka Parasoli? Sorry, ale ubawiła mnie ta nazwa :). Ciekawy patent na rekrutację. @rrrr: dzięki za głos. mam pytanie co do atmosfery. Rozumiem, ze ekipa jest w porzadku, a czy są przewidziane jakies premie czy coś?
zdjecie uzytkownika
mc2 - 2014-06-30 11:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa ,sa sporo na każdym szkoleniu dla najlepszych sypią laptopami , kamerami , nawigacjami , tabletami itp. rozdają tego naprawdę sporo i to od lat sá ludzi którzy dostali np. po kilka laptopów.
zdjecie uzytkownika
Fabryka Parasoli?! - 2014-06-30 13:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fabryka Parasoli ludzie nie myślicie logicznie na jednym serwisie z ofertami pracy pojawił się wewnętrzny błąd nagłówka zamiast nazwy Feniksa dali nazwę fabryki parasoli a Wy już węszycie konspiracje, dzieci z europeistyki zgaduje.... lub innej socjologii....
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-30 14:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nieźle, nie ukrywam że takze pracuje dla premii. taki typ - musze miec zawieszoną marchewkę i wtedy mam najwieksza motywacje :).
zdjecie uzytkownika
Kierownik Grupy - 2014-07-31 11:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zibi - 2014-05-21 00:47:27]:
Pewnie trafił do Ciebie świeżo upiecozny KG, ajkby pzryjechcła Mecedesem Klasy C - to pewniw oceniłbyś jak zarabia na mojej krzywdzie itp
Kilaka faktów: wycenę wstępną masz u Nas gratis - czyliw iesz czy ci się nalezy 500 zł 5000 zł czy 50 000zł - mozęsz oczywiscie do innej firmy/ kanceladrii zapytaj czy ci zrobią wycene/operat szacunkowy gratis przed podpisaniem umowy bez zoobowiązań -i aby coś wyliczyć to trzeba zinwentaryzować linie przesyłowe do wyceny - i po ok 7 dniach masz wycenę na piśmie, na rynku są prowizje od 20 -do 70 procent od opłaty i odszkodowania, opłąty ryczałtowe róznie: od 300 zł za wyjazd , za godzinę pracy, ryczałt miesięczny, ryczałt jednorazowy,
pytanie czy możesz dostać odszkodowanie i opłatę bo: czy wyraziłeś zgodę na budowę linii, czy wyraziłeś zgode na budowę linii, czy jest wpis w KW dział III?? w którym roku budowano linię? czy były przebudowy ? Kiedy? w każdej kancelarii pracują tylkoludzie są fachowcy i są uczący się dopiero. Ja jeżdże Skodą fabią czy to wystarczy Klientowi? jak czcesz / chcecie konsyultacji zapiszcie na maila: dfanna/małpa/wp.pl, acha i zostało Ci mało czasu bo zasiedzenia zaczynają się 06.2018 i potem prawnik nawet w Maybach – marka luksusowych i sportowych samochodów wysokiej klasy - nie pomoże!!!
zdjecie uzytkownika
Kierownik Grupy - 2014-07-31 11:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżli ktoś chce porozmawiać o pracy - odbyć szkolenie, stacjonarne, internetowe lub indywidualne zaznaczam nieodpłatnie , bez planów sprzedaży, zakazu konkurencji i kar... napisz dfanna/małpa/wp.pl
zdjecie uzytkownika
Fabryka Parasoli - 2014-07-31 12:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanie - 2014-06-30 10:14:48]:
Fabryka Parasoli Nazwa firmy która wykupiła dostęp do portalu infopraca, ma gratis około 20 publikacji ogłoszęń o pracę więć je wykorzystuje i publikuje jeden Z KG , i chyba nikogo nie dziwi fakt , że ktoś myśli jak wykorzystać mozłiwości a nie wydać kolejne tysiać złotych na ogłoszenia... jak komuś pzreszkadza niech pisze CV bezpośrednio do centrali!!!!
zdjecie uzytkownika
Doradca Feniksa - 2014-07-31 12:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były Doradca Feniks - 2014-06-23 06:46:04]:
czy pisząc o piramidzie finansowej znasz znaczenie tego pojęcia - Piramida finansowa – struktura finansowa, w której zysk konkretnego uczestnika jest bezpośrednio uzależniony od wpłat późniejszych uczestników, stojących niejako niżej w tej strukturze[1]. Od nazwiska twórcy pierwszej w historii piramidy finansowej Charlesa Ponziego struktura zwana jest także „schematem Ponziego”[2] a ile ty wpałciłes do tej piramidy finansowej ??? bo ja zero złotych -
zdjecie uzytkownika
Kierownik Grupy - 2014-07-31 12:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszelkie info dla mających wątpliwości: szkolenia stacjonarne, internetowe, indywidualne.... wyjaśnienia i atuty i zagrożenia pisz dfanna/małpa/wp.pl, kto pyta nie błądzi
ja mam ponad 30 aktywnych doradców - polecam kontakt ze mną
zdjecie uzytkownika
Kierownik Grupy - 2014-07-31 12:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zibi to raz doradca a raz klient - czyli konkurencja
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-08-13 14:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Mieszkam w Mrągowie i tak sobie przeglądam oferty na warmińsko-mazurskie. Sporo ich jest. Ale dla mnie to bardzo dobrze, bo jestem zmotoryzowana i mogę sobie dojeżdżać. No i właśnie tutaj moje pytanie o kwestię wypłat. Wiem na czym polega specyfika takiej pracy, działałam tak podczas studiów w Warszawie parę lat temu i miąłam bardzo dobre wyniki zupełnie się nie chwaląc :). Te wypłaty i premie są lepsze w Olsztynie czy mniejszych miastach? Mam furkę zagazowaną więc mogę i nawet dojezdzac do pracy do roznych miejscowosci i jeszcze wyjsc na tym na plus, ale potrzebna mi jakaś wiarygodna opinia na ten temat. Pozdrawiam wszystkich sprzedawców. Pamiętajcie stare powiedzonkko o tym jak ktoś Was zapyta gdzie tu jest haczyk? Wtedy odpowiadacie: Zazwyczaj na końcu wędki. :)
Korporacja Prawno Finansowa FENIKS "Wywiad z Rada Nadzorcza - w firmie Korporacja Prawno Finansowa FENIKS"
Kilka informacji na temat powstania i działalności firmy Feniks. Nie wiem, jak można krótko powiedzieć o tym temacie. My zakładaliśmy firmę przede wszystkim przyjazną dla pracowników, która nie zmienia reguł w czasie trwającego meczu. Która nie zmienia zasady pozyskiwania klienta czy wynagradzania pracowników.   Założenia były takie, aby uniknąć takich sytuacji. Dlatego we wszystkich umowach o pracę nie mamy kar, ograniczeń, nakazów, ...
zdjecie uzytkownika
Kierownik Grupy - 2014-08-14 09:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marta - 2014-08-13 14:07:01]:
skontaktuj się ze mną na maila odpiszę : szczesnyj@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Kierownik Grupy - 2014-08-14 09:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wartość odszkodowania i opłaty zależy ow wielu czynników zmiennych:
- cena gruntu
- pzreznaczenia gruntu
- istnienia MPZP
- wartości napięć
- nadziemna czy podziemna
- średnica rury
- ilości ślupów
- ilości zaworów i studzienek itp
- długości linni
- powierzchnia dzaiłki
- data budowy linii
- osoba fizyczna czy osoba prawna
itd
więc pytania gdzie są większę odszkodowania - a to zależy jak obciążana jest i gdzie działka ... ale się nie martw mamy program który sam to wylicza cąłkiem gratis dla klienta i doradcy ... jak więcej informacji potrzeba napisz do mnie lub podaj sposób kontaktu...
zdjecie uzytkownika
Kierownik Grupy - 2014-08-14 09:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam Doradców w woj. dolnośląskim, mazowieckim, pomorskim, kujawsko-pomorskim, warmińsko-mazurskim: info na mail: szczesnyj@gmail.com
zdjecie uzytkownika
michałek - 2014-08-28 13:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, czy w tej pracy w ogóle dałbym radę jak jestem jeszcze na studiach prawnicznych? Wiadomo jak jest w tym zawodzie, trzeba mieć nieprawdopodobne znajomości, plecy albo przynajmniej ciotkę w kancelarii jakiejś :), dlatego mam troche noz na gardle z pracą i usilnie szukam jakiegoś zatrudnienia...
zdjecie uzytkownika
anatol - 2014-08-28 23:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były Doradca Feniks - 2014-06-23 06:46:04]:
Minął rok od podpisania pierwszych umów. Dostałem za nie śmieszne grosiny. Na pewno nie zwróciły mi się poniesione koszty. Czekam na te ciężkie pieniądze z wygranych spraw, ale jak na razie cisza. Zero kontaktu ze strony firmy, zero zainteresowania.
zdjecie uzytkownika
kidler - 2014-09-05 17:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to u nich w pracę trzeba jeszcze w jakikolwiek sposób inwestować i można coś stracić? no nie wie.... to na serio serio czy po prostu ktoś hejtuje? warto w ogóle iść do nich na rozmowę?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-12
Żródło: Gowork.pl
Olsztyn
(warmińsko-mazurskie)
  Korporacja Prawno Finansowa FENIKS jest Spółką Komandytowo - Akcyjną z siedzibą w Lublinie. Działamy na terenie całej Polski, w krajach Unii Europejskiej, wschodniej części europy: Rosja, Ukraina, Białoruś, krajach Ameryki Północnej, Azji, Afryki. W związku z dużym zainteresowaniem naszymi usługami poszukujemy osób z wysoko rozwiniętymi umiejętnościami
zdjecie uzytkownika
kpf - 2014-09-06 08:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zwykli oszuści, jaki brak wkładu ? wydasz fortunę a nic nie zarobisz. Firma w (usunięte przez administratora) ciebie i twoich klientów, a jak co do czego przychodzi to dyrektor regionu z Kołobrzegu umywa ręce. Żałosne jest to że dałem się wkręcić w pracę charytatywną... szkoda czasu, pieniędzy, nerwów i twojej opinii wśród klientów.
zdjecie uzytkownika
Dyrektor z Kołobrzegu - 2014-09-08 14:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich zainteresowanych współpracą z KPF FENIKS,

W jakiej sprawie umyłem ręce? Jestem cały czas dostępny pod numerami telefonów: 530 200 220; 793 013 577.
Jak ktoś ma jakieś pytania to niech do mnie zadzwoni. Nie warto słuchać ludzi, którzy boją się przedstawić i pod przykrywką piszą co chcą.

Pozdrawiam i życzę grubych klientów (jeden z naszych Współpracowników zarobi ponad pół miliona za swojego klienta z okolicy Warszawy)
Stanisław Flak
P.S.
Jak ktoś mówi prawdę niech się przedstawi i podaje numer telefonu - wtedy będzie wiarygodny.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korporacja Prawno Finansowa FENIKS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x