Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Korporacja Prawno Finansowa FENIKS

Opinie o Korporacja Prawno Finansowa FENIKS

Pracowałeś w firmie Korporacja Prawno Finansowa FENIKS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piotrek lublinek - 2015-04-02 22:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tutaj 2/3 opinii jest wpisanych przez "pracowników" (umów o prace nie ma) feniksa. oczywiście to same opinie pozytywne. nie bądźcie naiwni.
zdjecie uzytkownika
aneta - 2015-04-10 13:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-21 11:28:24]:
Zgadzam sie z panem u nas ra sama sytuacja. Naciagacze nic wieceh. Zero kontaktu. Pozmieniali numery telefonow. Strata pieniedzy.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-04-21 06:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janina - 2015-01-19 21:09:45]:
Proszę o podanie sygnatury wyroku.
zdjecie uzytkownika
klientka-niestety - 2015-04-23 11:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [email; - 2015-04-01 21:32:53]:
W takim razie podaj sygnaturę wyroku sądowego.
Wszyscy zweryfikujemy.
zdjecie uzytkownika
marek s - 2015-05-18 09:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

:) jestem przedstawicielem Feniksa - informacje dla niedowiarków i
konkurencji sygnatury spraw moich klientów .

Sąd Rejonowy w Wągrowcu VI Zamiejscowy Wydział Cywilny z siedzibą w
Chodzieży w sprawie
VI Ns 123/13 ( obecnie to już jest Sąd Rejonowy w Chodzieży od
01.01.2015 roku ) w tej sprawie wynagrodzenie za służebność w kwocie
sto kilkanaście tysięcy złotych.


Sąd Rejonowy w Pile VII Zamiejscowy Wydział Cywilny z siedzibą w
Złotowie w sprawie VII Ns 93/13,
( obecnie to już jest Sąd Rejonowy w Złotowie od 01.01.2015 roku ),
w tej sprawie wygrałem wynagrodzenie za służebność w kwocie
sześćdziesiąt kilka tysięcy złotych.





Sąd Rejonowy w Chodzieży I Wydział Cywilny wydane w sprawie o sygn.
akt I Ns 14/15, w tej sprawie wygrana 37 899 zł.



Sąd Rejonowy w Pile VII Zamiejscowy Wydział Cywilny z siedzibą w
Złotowie w sprawie VII Ns 84/13
( obecnie to już jest Sąd Rejonowy w Złotowie od 01.01.2015 roku ),
w tej sprawie wynagrodzenie za służebność w kwocie 48 340 zł.


Sąd Rejonowy w Pile VII Zamiejscowy Wydział Cywilny z siedzibą w
Złotowie w sprawie VII Ns 107/13 ( obecnie to już jest Sąd Rejonowy
w Złotowie od 01.01.2015 roku ), w tej sprawie wynagrodzenie za
służebność w kwocie 22 900 zł.


zdjecie uzytkownika
marek s - 2015-05-18 09:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

:) jestem przedstawicielem Feniksa - informacje dla niedowiarków i
konkurencji sygnatury spraw moich klientów .

Sąd Rejonowy w Wągrowcu VI Zamiejscowy Wydział Cywilny z siedzibą w
Chodzieży w sprawie
VI Ns 123/13 ( obecnie to już jest Sąd Rejonowy w Chodzieży od
01.01.2015 roku ) w tej sprawie wynagrodzenie za służebność w kwocie
sto kilkanaście tysięcy złotych.


Sąd Rejonowy w Pile VII Zamiejscowy Wydział Cywilny z siedzibą w
Złotowie w sprawie VII Ns 93/13,
( obecnie to już jest Sąd Rejonowy w Złotowie od 01.01.2015 roku ),
w tej sprawie wygrałem wynagrodzenie za służebność w kwocie
sześćdziesiąt kilka tysięcy złotych.





Sąd Rejonowy w Chodzieży I Wydział Cywilny wydane w sprawie o sygn.
akt I Ns 14/15, w tej sprawie wygrana 37 899 zł.



Sąd Rejonowy w Pile VII Zamiejscowy Wydział Cywilny z siedzibą w
Złotowie w sprawie VII Ns 84/13
( obecnie to już jest Sąd Rejonowy w Złotowie od 01.01.2015 roku ),
w tej sprawie wynagrodzenie za służebność w kwocie 48 340 zł.


Sąd Rejonowy w Pile VII Zamiejscowy Wydział Cywilny z siedzibą w
Złotowie w sprawie VII Ns 107/13 ( obecnie to już jest Sąd Rejonowy
w Złotowie od 01.01.2015 roku ), w tej sprawie wynagrodzenie za
służebność w kwocie 22 900 zł.


zdjecie uzytkownika
jola - 2015-05-18 15:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P_XI Ns 2641-14 to moja sygnatura sad torun oddalony wniosek o zasiedzenie prawomocny czekam tylko na służebność z pełnym przekonaniem ze i to wygrają
zdjecie uzytkownika
kic - 2015-05-18 16:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to i ja dołożę fenix prowadzi mi 2 sprawy jedna juz wygrana I Ns 806/3 sad w Kołobrzegu druga się konczy - juz mnie te zle wpisy denerwoawly jak dajecie sygnatury i ja dam
zdjecie uzytkownika
Transport - 2015-05-18 20:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie Feniks odzyskał kasę 54000tys za utracony dochód po rozbiciu cięzarówki . Sygn I C 232/13 sąd w Czestochowa.
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-05-18 21:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sygn. akt VII C 29/13 sad Szamotuły zamiejscowy Oborniki ,Enea za służebność ponad 20 tys prawomocny wypłacone w trakcie jest za bezumowne
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-05-22 08:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brok - 2015-01-20 11:41:59]:
Nie wiem jak to się stało że udało im się wygrać taką sprawę bo moje wydawało by się być pikuś przy tej a sobie nie radzą. Są rury gazowe i kanalizacja to tak dużo? Dwa lata temu wzięli pieniądze i do dzisiaj nikt nie odbiera telefonu , jeden raz się dodzwoniłam pan kazał zostawić nr telefonu że oddzwoni i do dzisiaj go nie słyszę. Dodam że nie chodzi tu o antyreklamę dla tej firmy tylko ku przestrodze naiwnym takim jak ja. Wypuszczają swoich przedstawicieli na całą Polskę aby im naruchać kilijentelę zgarną po 2500 zł i tyle ich widzimy.Jestem z małopolski.
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-05-22 08:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-21 11:28:24]:
Racja.
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-05-22 10:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anna - 2015-05-22 08:36:21]:
Jak wygrywa się sprawy w sądzie wiedzą oczywiście fachowcy a nie dyletanci, którym wydaje się, że coś wiedzą. Zapewne też z tego powodu ONI wygrali a PANI się tylko wydaje, że powinna wygrać. Jaki też poziom Pani sobą reprezentuje to już widać po słownictwie przez Panią użytym-jaki poziom intelektualny takie też myślenie i słownictwo. U nas w mazowieckim tak się nie wyrażamy i tak nie myślimy ale cóż, w końcu od stolicy daleko... i od cywilizacji i kultury też
zdjecie uzytkownika
atm - 2015-05-22 11:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani Aniu świetna odpowiedz , moja sprawa trwała 4 lata zakończyła się ugodą wiec nie mogę podać sygnatury 64 tys zł, dopiero jak odesłali mi dokumenty dostałem szoku 30 cm papierków dopiero wtedy zorientowałem się ile to wymagało pracy.Też jestem z małopolski Skawina.
zdjecie uzytkownika
Paweł J - 2015-06-12 16:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotrek lublinek - 2015-04-02 22:23:27]:
Mam kilka pytań związanych z Pana sprawą,ponieważ Feniks prowadzi dla mnie także sprawę o odszkodowanie za słupy.Czy miał Pan też problem ze skontaktowaniem się z firmą?Ja dzwonię i dzwonię,a nikt z ich strony albo nie odbiera albo mają zapchaną skrzynkę.Może Pan mi coś doradzić w tej sprawie?Lub może podać jakieś telefony na jakie Pan dzwonił?
zdjecie uzytkownika
ker - 2015-06-17 07:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez mam problem z dodzwonieniem sie ale pisze przez ich strone i zawsze do mnie po tym oddzwaniaja
zdjecie uzytkownika
iga - 2015-06-17 20:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ker - 2015-06-17 07:45:54]:
JA też walczyłam z tą FIRMĄ ponad 3 lata- mam na posesji 8 słupów- wydałam ponad 3tys. zł na ich różne ;;opłaty;; skończyło się sprawą przegraną - i dodatkowymi opłatami sądowymi przeze mnie - nie polecam nikomu takiej firmy .
zdjecie uzytkownika
henry - 2015-06-23 17:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@iga, skoro przegrałaś sprawę i oceniał ją ktoś obiektywny, to najwyraźniej wszystko ze strony feniksa było w porzadku, a Twoje roszczenia były co najmniej nieuzasadnione. Niestety sądownictwo działa tak, że koszty musisz w tym wypadku ponieść, rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale lepiej jakbyś napisała o co dokładnie chodziło, by wiedzieć na co uważac, bo byc może po prostu czegoś sobie nie przemyslałaś.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-13 16:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I ns 115/12 w Sr w Słubicach zasądzono kwotę 12 700 zł. wynagrodzenia za służebność plus kwotę 5 783,57 zł. kosztów procesu.
I co wy na to niedowiarki.Spokojnie teraz czekam na resztę
zdjecie uzytkownika
łb - 2015-07-13 16:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mu mojego klienta ponad 40 000 zł. w sprawie przeciwko ENEA Operator Sp. z o. o. prowadzonej przez Sąd Rejonowy Poznań Grunwald i Jeżyce w Poznaniu w sprawie IX Ns 1064/13.Też czekam na bezumowne chyba będzie ugoda.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-13 18:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 lata walczyli w sądzie o moją klientkę aż Warta się poddała-210 tys.ugody :)
zdjecie uzytkownika
kli - 2015-07-14 09:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
IC 887/11 Kraków - Przy Rądzie 1 , I Wydział Cywilny ugoda Feniksa ponad 220 tys plus koszty postępowania. Jak im za to nie dziękować
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-07-20 15:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam ugode wodociągi sląsk ponad 62 tys :) DZIĘKI
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: ok szczerze bez sciemy sa ok - pracuje prawie rok wszystko ok
Pytania: niekaralnosc , doswiadczenie poprzednia praca itp
zdjecie uzytkownika
fasola - 2015-07-27 10:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę to sporo sukcesów po stronie feniksa jest - to ciekawe i aż fantastyczne, że tacy ludzie tam pracują. Mam wrażenie, że w pracownikach jest ogromna siła i kompetencja. Pytanie tylko czy poszukują kogoś do siebie, bo w sumie chciałbym zbierać doświadczenie przy takich osobach sukcesu. Proszę o info.
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2015-07-27 21:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ugoda sádowa potrácenie na przejsciu 5 % utraty zdrowia wspólwinna ugoda na 20 ts plus zwrot kosztów
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korporacja Prawno Finansowa FENIKS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Korporacja Prawno Finansowa FENIKS?
Zadaj pytanie
alert