Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Korporacja Prawno Finansowa FENIKS

Pracowałeś w firmie Korporacja Prawno Finansowa FENIKS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dyrektor z Kołobrzegu - 2014-09-25 23:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak Pan (niestety nie wiem do kogo piszę) mógł kiedyś pracować 5 lat (bo użył Pan czasu przeszłego) skoro ja jeszcze 5 lat nie pracuję??? To jest pierwsze kłamstwo. Drugie kłamstwo jest takie, że nie odbierałem telefonów. Może się zdarzyć, że nie odbiorę telefonu (również teraz), ale zawsze oddzwaniam (jak nie tego samego dnia to następnego). Może to potwierdzić wiele osób. Nie wiem też jak mogłem kierować do "zarządu" skoro nie odbierałem??? A jeśli chodzi o miliony babci to poproszę o telefon do doradcy inwestycyjnego Pana babci...
zdjecie uzytkownika
konkurent - 2014-09-28 12:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tyle na temat waszej Firmy jesteście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warci tylko psujecie rynek.
zdjecie uzytkownika
Kierownik Regionu - 2014-10-10 01:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kpf - 2014-09-24 18:26:08]:
Pracowałeś 5 lat ? KŁAMSTWO
Poniosłeś wysokie koszty i nie zarobiłeś nic ? KŁAMSTWO
Jakoś styl pisania wskazuje mi kto stoi za tym nickiem panie A.
Nic Cię nie obchodzi że ktoś będzie miał pół miliona ? No pewno i nie obchodzi.
Współczuję Ci tylko jednego. Skąpej babci. Skoro ma taką emeryturę a wnuczek dokłada do wykonywanej pracy. Idź do babci może da kieszonkowe wnuczkowi.
Pozdrawiam - Mirek
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-10-11 02:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też mam złe doświadczenia z tą firmą,,,,,,,, tyle latania tyle spisanych umów i nic :( tylko się dokłada do tego badziewnego interesu. Nic nie zarobiłam od 2 lat ! wypowiedziałam umowę ale kasy za spisane umowy i tak nie dostane bo umowy dla agentów są bardzo niekorzystne ....
zdjecie uzytkownika
anatol - 2014-10-19 23:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kierownik Grupy - 2014-07-31 11:51:17]:
Ta wycena, o której wspominasz nie jest żadnym wiarygodnym dokumentem dla sądu. Tj "wstępna wycena" mająca na celu zbajerowanie klienta, nic ponadto...
Nie wtajemniczonym wyjaśnię - Doradca przesyła dane do "Instytutu Wyceny", a tam poważni fachowcy głowią się przez tydzień (czasami dwa)i po kilku tel. ponaglających wycena trafia do doradcy (trzeba być czujnym, zdarzają się "czeskie błędy").
Na prawdę "Instytut Wyceny" działa inaczej - doradca przesyła dane do Karola, który wklepuje je do tabelki, następnie naciska przycisk "enter" i wycena jest gotowa. Wykonanie tej wyceny zajmuje 3 min.
W dolnym prawym rogu wyceny figuruje nazwa firmy, która jest właścicielem tego programu. Wypada dodać, że z tej aplikacji korzystają również inne kancelarie, a swego czasu w internecie była dostępna wersja testowa tego programu.
zdjecie uzytkownika
Z popiolu - 2014-10-20 12:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilka faktów o Anatolu
Jezeli podpisał w ciągu roku 20 umow to dostal 5000 zl zaliczki plus wspomniana prowizja czyli bonus
Od zaliczki musi odjac koszty :telefon jakies 40-60 rozmow mnie to kosztuje 30 zl. Brutto ulotki 400 szt mnie to kosztuje 20 zl brutto klej 9 zl brutto, paliwo 20 x 20 km= 400 /100. X 5l x 5zl czyli 100 zl w moim przypadku internet mam gratis do XII2016 a amortyzacji nie policzylem
No w dzisiejszych cenach dzis tankowalem 4,89 zl on brutto klienci do mnie dzwonia jesli nawet Anatol do kazdego klinta wyjsdzil stednio 40 km to 5000 minus koszty 250 zl plus prowizja daje mu ok 5000 brutto czy to dobry wynik ??? Anatol ile umow masz? B
zdjecie uzytkownika
Znam Anatola - 2014-10-20 12:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anatol to byly doradca z trojmiasta , po podisaniu kilkunastu umow zalozyl wlasna firme odszkodowan korzystajac nadal np z wycen i szkolen feniksa podjal wspolprace z bylym prawnikiem PGE i nic porazka ....
Wyjal ze struktur feniksa kilkanascie osob, obiacal im cuda itp nie byl w stanie zakupic programu do wycen , skopiowal umowy z doradcami umowy zklientami i nic porazka ....
Firma miala nazwe jakos tak media grunt .....
Jak sprawdzicie KRS to pojawia sie tam nazwiska ludzi z Feniksa... No teraz rozumiem frustracje ...
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-10-20 18:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kpf - 2014-09-24 18:26:08]:
jak dostałeś 390 netto Anatolu to podpisałeś DWIE - mistrz świata sprzedaży
zdjecie uzytkownika
Feniksiątko - 2014-10-20 18:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety MONIA się myli .
Mam dla Ciebie złą wiadomość nadal Masz prawo do prowizji: Par 5 umowy DORADCY :

„Umowa zostaje zawarta na CZAS nieokreślony…. …. W momencie rozwiązania umowy na zasadzie porozumienia stron Współpracownik otrzyma stosowaną prowizję za złożone przez siebie umowy po zakończeniu wszystkich czynności prawnych.”
zdjecie uzytkownika
kierownik Grupy - 2014-10-20 18:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anatol - 2014-10-19 23:43:09]:
warunki umowy dla Doradcy
• umowa agencyjna lub umowa zlecenia*
• zasady wynagradzania – zadaniowy/zaliczki+ prowizyjny *
• elastyczny czas pracy*
• możliwość budowy grupy sprzedażowej/ kluczowe warunki na szkoleniu
• możliwość rozbudowy oferty o kolejne usługi
• umowa na czas nieokreślony *
o brak zakazu konkurencji
o możliwość wskazania następcy
o możliwość wskazania spadkobiercy
o brak okresu karencji
• nieodpłatne materiały wspierające /specnet, poczta, wizytówki, obrendowanie pojazdu (opcja), baner, ulotki /*
• wsparcie analityka / wyceny wstępne, analizy prawne bezpłatne dla klienta i doradcy*
zdjecie uzytkownika
anatol - 2014-10-22 15:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze nie jednemu psu na imię burek, po drugie nie jestem z Trójmiasta.
Współpracowałem z Feniksem przez 3 mies., zrobiłem ~100 wycen, zarobiłem 390 zł, a wyceny są na parę baniek. Moje koszty wyceniam na min 3 000 zł.
Reasumując - minął rok z okładem od zawieszenia współpracy z Feniksem, zrobiłem na razie dokładkę i czekam na te ciężkie pieniądze z Feniksa.
Jedyny komentarz jaki mi się nasuwa to takie stare powiedzenie - pan obiecał kożuch, ciepłe jego słowo...
zdjecie uzytkownika
anatol - 2014-10-22 16:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierownik - 2014-10-20 18:01:42]:
Dziękuję za komplement. Jakieś tam pojęcie o sprzedaży mam, zajmowałem różne stanowiska w dużych firmach i sprzedawałem głównie usługi. Obrót mies. na poziomie miliona zł chyba nie jest jakimś szczególnym wyczynem (mam na myśli realia 2013)?
P.S. Jeśli jesteś kierownikiem to chyba wiesz, że za umowy 50% Feniks nie płaci, jest tylko prowizja po wygraniu sprawy.
zdjecie uzytkownika
sa - 2014-10-22 19:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anatol - 2014-10-22 16:33:26]:
witam zrobiles piszesz 100 wycen -feniks to chyba jedyna firma robiaca wyceny wstepne bez zobowiazan - darmowo / ale ile podpisales umow ja mam tylko 13 umow z tego tylko 3 skonczone ale kasa jaka za to dostalem jest lepsza niz 3 lata na etacie tez czekam na zakonczenie nastepnych planujac wydatki-pozdrawiam i powodzenia
zdjecie uzytkownika
do ANATOLA - 2014-10-23 17:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anatol - 2014-10-22 15:28:14]:
To zę zrobiłeś 100 wycen czyli sto ofert i niczego nie zmienia ,,,, poza tym że napisałęś 100 maili do wycen -- ile z z tego masz UMÓW podpisanych??/
wg Twojej informacji to dwie umowy- bo na umwę zlecenia czyli ok 390 zł no chyba że tych dwóch klientów ma 100 działek .... ale to nie wynika z Twojego opisu...
koszty 3000 zł chętnie poczytam ow wykazie tych kosztów za 100 wycen i teoretycznie dwie umowy ...
kalkulujac samo paliwo 3000 / 5.5 zł za litr / spalanie 6/100 km to przejechałes ok 9 tysiecy kilometrów...
jak podajecie jakieś kwoty i wilczenia to bardzo proszę o rzteelnośc bo każdy umie liczyć ,,,,
idą dalej jeżelii do kazdej działki jecahłeś osobiscie średnio dwa razy to miałeś 9000/100/2= tośrednia odległość to 45 km do kazdego klienta zakałdajać że do każdego spotkania jechałeś osobno .... no i można liczyć statystykę w kolejnych wymiarach ,,,, dni robocze , ilosc ulotek , ilosc telefonów, itd
no i jescze jeden waraiant wchodzi w gre dwei umowy 25/75 i reszta w wariancie 50/50 - no ale czy masz ich 98 ??
zdjecie uzytkownika
Kierownik Grupy - 2014-10-23 17:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anatol - 2014-10-22 16:33:26]:
Drogi Anmatolu - aby ocenić obrót - czyli wartość wyceny roszczeń z podpsianych umów na 1 mln złotych to powiem tak, nie da się bo jak porównać wrtość działek z Gdańska , Warszawy - gdzie usługowe cenione są po 2 lub 3- czy nawet 5 tysiecy za m2 , z tym samym obiciżeniem mediami gdy cean budowlnej działki wynosi 25 zł /m2 a rolnej 3 zł/m2 - ja sam mam wycenę z jednej dzaiłki na 1 800 000 zł roszczeń.... i przy roszczeniu klienta wynoszcym np 100 000 zł popdisywniem z nim umowy 50/50 to wg mnie bląd handlowca ... wg mnie nie pokazał mu rozlicznia końcowego opłaty i odszkodowania ... jakostrudno Ci wykrztusić ile masz tych umów ... coś nie halllo z ....??
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-24 02:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jacy wy wszyscy jesteście naiwni ! I wierzycie ze feniks wam coś zapłaci? wcale nikt nie dostanie kasy i tyle po waszej pracy :P
zdjecie uzytkownika
DAmian - 2014-10-27 12:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierz że w dzisiejszych czasach i prawach pracownikach mogliby komuś nie zapłaci c albo ominąć choćby grosz. napiszcie jeśli macie sprawdzone info jak jest z prowizjami i ile realnie się zarabia no i jak wygląda atmosfera pracy w feniks bo boj e się że jak taki profil firmy to będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i sztywno groźnie.
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-10-28 09:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kierownik Grupy - 2014-08-14 09:53:31]:
Panowie i Panie nie dajcie się wciągnąć do współpracy z tą firmą. Odzyskanie pieniędzy z podpisanych umów i za wygrane sprawy zarówno dla Was jak i klientów graniczy z cudem. Klienci czekają mimo wygranych spraw na pieniądze po kilka miesięcy, jeśli w ogóle dostaną. Piszę to z praktyki. Brak kontaktu z KPF, aroganckie i bezczelne zachowanie pracowników. Obecnie współpracuję z innymi i jest o niebo lepiej.
zdjecie uzytkownika
Byly Doradca - 2014-10-28 13:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mariusz - 2014-10-28 09:08:31]:
Do mariusza a gdzie te niebo jest jakies szczegoly i info link polecenie ... Jestem zainteresowana jka sie kontatowac ???
zdjecie uzytkownika
anatol - 2014-10-28 18:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będę się odzywał co pół roku i pisał o tym czy Feniks mi zapłacił jakiekolwiek pieniądze za przesył, bądź użytkowanie. Nie będę wdawał się w polemiki z etatowymi pracownikami Feniksa próbującymi podważyć moją wiarygodność. Skupiam się na faktach.
Na obecną chwilę bez zmian - ze strony Feniksa cisza, pieniędzy zero.
zdjecie uzytkownika
Neutralny - 2014-10-29 12:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najtrudniej jest odpowiadac na jakies ogólnie napisane kłamstewka lub półprawdy ktoś rzuca kalumnie i napewno sie cos przyczepi i zostanie przylepione na Firmie .... Ktos cos uslyszal nie doczytal.... Takie pólprawdy ... Do branży odszkodowan niestety trafiaja ludzie po porazkach zawodowych i to wyraznie tutaj widac ... Frustracje inporazki przenosza na kolejnego partnera biznesowego .... Poracuje kilka chwil i juz wszystko wie i ocenia ... Traktujcie ta prace jako dodatkowa i sposob na penetracje rynku i latwym dotarciu do nowych klientow pod kredyty i ubezpieczenia i inne uslugi i towary ... Rozsadny wklad wlasny czyli koszty dotarcia ... Popracuj tylko 6-8 godzin tygodniowo ... I nie bedzie rozczarowań ... Bo po co poraz kolejny pisac ze Anatol zspomina ze tabela prowizyjma jest co 10 każdego miesiaca i przychodzi na slużbowego maila .... Szkoda czasu szanujmy siebie nawzajem milego dnia marudom satysfakcji pracusiom
zdjecie uzytkownika
klientka-niestety - 2014-11-10 11:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KATASTROFA!!! Służebność przesyłu, odszkodowania za słupy:
Oto jak działa Feniks:
Na moje nieszczęście umowa została zawarta na początku 2012 roku w wyniku kontaktu z bardzo miłym Panem, który był merytorycznie przygotowany, zawsze miał czas, odbierał telefony i odpisywał na maile.
Jak tylko wpłaciłam "wynagrodzenie ryczałtowe" ok 1500,00zł, to zaraz otrzymałam maila, że już mam się nie kontaktować z tą samą osobą, lecz poczekać kilka miesięcy, aż Korporacja zacznie działać i dopiero potem dzwonić na infolinię.
Infolinia to porażka-nie da się dodzwonić, a jak się po kilku dniach uda- nikt nic nie wie.
Pani Dyrektor bezczelna i traktuje klienta jak natręta.
Dodatkowo za "wycenę" skasowaliście 500,00zł, a nikt nie widział działki. Szacunek był wirtualny. Macie jakiś program, wklepujecie ile słupów danego napięcia i już wycena gotowa ( na tej wycenie nawet nie zgadza się przeznaczenie gruntu).
Jest już 11/2014, a w mojej sprawie nie zrobiono nic.
W międzyczasie przewinęło się 3 pełnomocników (jeden z nich pan B.- jak pisze w liscie do mnie FENIKS -przywłaszczył sobie pieniądze klientów - w tym moje- i FENIKS pisze, że za to nie odpowiada).
Droga administracyjna trwała do lutego 2014, a od tej pory nie wszczęliście sprawy cywilnej.
Zresztą w 2013 roku odszkodowania i wynagrodzenia ze służebności przesyłu zostały obniżone ponad 2-krotnie.
Nikt nic nie wie, nikt nie odpisuje na maile.
Gdy się dodzwonię, pani Z. udaje, że nie wie, o co chodzi ( albo maili nie czyta, albo po prostu jest to taka polityka firmy).
Obecnie 2 radców prawnych ( w tym pan B.)domaga się ode mnie zwrotu kosztów postępowania administracyjnego, podczas gdy wpłaciłam te pieniądze na konto Feniksa w 2013 roku. Tyle, że nikt mi nie odpisuje i nie odpowiada, co sie stało z tą kwotą.
Jeżeli zależy Wam na dobrej opinii, to zróbcie coś w mojej sprawie, bo na prawdę mam tego wszystkiego dosyć.
Mam ochotę po prostu rozwiązać umowę, tylko oddajcie mi wyrzucone w błoto pieniądze.
W przeciwnym razie możecie być pewni, że zawiadomię prokuraturę.
zdjecie uzytkownika
faro - 2014-11-13 18:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anatol - 2014-10-28 18:50:04]:
i co nadal nici z tymi pieniędzmi od Feniksa ? wiem , @anatol, że może rzeczywiście tego typu próby pisania o nieuczciwości tej firmy na forum mogą ich rozzłościć na pewien czas, jednak wydaje mi się , że aby odzyskać w końcu pieniądze to będziesz musiał sięgnąć dużo dalej w swoich zagraniach. Powodzenia
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: ok szczerze bez sciemy sa ok - pracuje prawie rok wszystko ok
Pytania: niekaralnosc , doswiadczenie poprzednia praca itp
zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2014-11-23 10:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka-niestety - 2014-11-10 11:32:46]:
Szanowna Klientko a właściwie żono naszego Klienta z ul. Żródlanej w miejscowości Toporowice.Jeżeli umowa została zawarta na Pani nieszczęście to postaram się Państwu pomóc w rozwiązaniu tego problemu.Zanim jednak to nastąpi pozwolę sobie na forum odpowiedzieć na Pani wpis. Logicznym jest, że z chwilą zawarcia umowy o wszystko co związane z umową należy pytać Zleceniobiorcy czyli Korporacji a nie Współpracownika pośredniczącego w zawarciu umowy. Jest to zresztą zgodne z postanowieniem zawartym w umowie, że informacje są udzielane przez Zleceniobiorcę na żądanie Zleceniodawcy.
Co do infolinii i innych numerów telefonów podanych do kontaktu na naszej stronie internetowej to wszystkim zainteresowanym jest wiadome , że informacje są udzielane w godz,12:00-15:00, bowiem do tego czasu pracownicy działu służebności wykonują inne obowiązki na rzecz naszych Klientów.
Poza tym w czasie gdy pracownicy prowadzą rozmowę i zainteresowanym Klientem z całą pewnością jej nie przerwą tylko dlatego, że w międzyczasie dzwoni kolejny Klient.Po prostu należy poczekać tak jak np. w Orange, Plus lub każdym banku z tym, że w tych instytucjach co klilka minut nadawany jest komunikat...”wszyscy konsultanci są zajęci, prosimy o oczekiwanie” .I tak można czekać nawet pół godziny i nikt do nikogo nie ma pretensji.
W Państwa sprawie przeprowadzono postępowanie przez WSA jak też polubowne z przedsiębiorcą przesyłowym i jeżeli uważa Pani, że to jest nic proszę uprzejmie we własnym zakresie zrobić więcej, tzn złożyć pozew i wniosek, bowiem wszelkie dokumenty niezbędne do prowadzenia sprawy już dla Panstwa pozyskaliśmy .Zwracam też uwagę, że sprawa wycinki gałęzi i oszacowania strat z tym związanych nie jest objęta umową i jeżeli Państwu pomagałam to wyłącznie z dobrej woli w czasie, który mogłam poświęcić swojej rodzinie przygotowując pisma i umowy z Tauronem dla Państwa , bo umową zlecenie objęta jest słuzebność i wynagrodzenie za bezumowne .Zapewne dlatego w ramach podziękowania spotkałam się z wdzięcznym nazwaniem mnie „bezczelną”.

Poza tym nie jestem pracownikiem centrali telefonicznej lecz jedną z osób zarządzających Korporacją i telefony odbieram tylko wtedy, kiedy mogę a jak już odbiorę to nie zamierzam wysłuchiwać impertynencji rozwrzeszczanej kobiety niczym przekupki z targowiska , która w dodatku już na dzień dobry mnie obraża i nie odróżnia świadczenia usług od usługiwania. Jako osoba dobrze wychowana przerwałam rozmowę z Panią informując, że w tym tonie nie będziemy
rozmawiać , powiedziałam "do widzenia" i się rozłączyłam.Skoro Pani swoje chamstwo uważa za przejaw kultury a moje zachowanie za bezczelność , to mogę Pani jedynie współczuć.
Odpowiedzi na e-maile są udzielane(nawet do Pani telefonowałam) więc to co Pani napisała na formum jest kłamstwem .
Co do ilośći pełnomocników to oczywiście w każdej sprawie będzie ich tylu, ilu zgodnie z udzielonym nam pelnomocnictwem i umową uznamy za stosone zaangażować.

Poza tym wyjaśnijmy też bardzo ważną kwestę: zarzuca Pani naszej Korporacji przywłaszczenie pieniędzy i to na forum.
Pieniądze wpłacone na WSA zostały wykorzystane zgodnie z oprzeznaczeniem o czym Pani dobrze wie, bowiem sama napisała na forum, że przeprowadzono dwa postępowania przez WSA (zapewne nie za darmo a właśnie za Państwa pieniądze).Poza tym zgodnie z wyrokiem WSA w Krakowie otrzymali Panstwo 357,00 zł tytułem zwrotu kosztow postępowania przed WSA i z jakiegoś powodu nie chcecie wypłacić należnej prawnikowi kwoty 240,00 zł tytułem przyznanego zastępstwa procesowego, chociaż Panstwa tego wydatku nie ponieśli a ponóśł go Tauron i na ten cel przesłał Panstwu pieniądze na rachunek bankowy. I w tej sytuacji śmie Pani pisać, że Feniks przywłaszczył sobie Państwa pieniądze skoro są one na Panstwa rachunku bankowym?
Poza tym z jakiego powodu pisze Pani, że wyrzuciła pieniądze w błoto i publicznie żąda ich zwrotu?
Czy Pani się wydaje, że za wykonaną przez nas pracę nie należy nam się wynagrodzenie (zgodnie zresztą z umową ) i będziemy pracować dla Państwa gratis?

Nie wiem, czy Pani w tej sytuacji ma zamiar zawiadomić prokuratora czy też nie, ale może być Pani pewna, że z całą pewnością ja to zrobię, bowiem taki wpis na formum szkalujący Korporację mówiący
o przywłaszczeniu pieniędzy ,które są w Państwa posiadaniu rodzi odpowiedzialność z przepisów prawa karnego. Podobnie rzecz się ma również w sytuacji wyrażenia o mnie negatywnej opninii
nie mającej nic współnego z prawdą a narażającej na szwank moje dobre imię

V-ce Prezes
Małgorzata Zdanowska
zdjecie uzytkownika
szakal - 2014-11-27 22:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Małgorzata - 2014-11-23 10:23:04]:
ja może już zmienie temat bo widzę , że robi się między Paniami dość gorąco. A skoro ludzie z kierownictwa wchodzą na to forum to może ktoś odpowie mi jak wygląda i czy w najbliższym czasie będzie można liczyć na proces rekrutacji w Państwia firmie ? czy na oferty powinienem czatować na portalach z pracą czy na stronie państwa?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korporacja Prawno Finansowa FENIKS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Korporacja Prawno Finansowa FENIKS?
Zadaj pytanie
x